Σελίδα 86 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Όχι.Ρατσισμός είναι όταν περικλείεται η έννοια της ανωτερώτητας/κατωτερότητας,ο απλός διαχωρισμός δεν είναι ρατσισμός.
    Πχ χωρίζω μια ομάδα ανθρώπων σε άντρες και γυναίκες.
    Αυτό δεν είναι ρατσισμός.
    Αν όμως ισχυριστώ ότι οι γυναίκες είναι κατώτερες μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες τότε και μόνο τότε μιλάμε για ρατσισμό.
    Μου θυμιζει η απαντηση σου το ανεκδοτο που λεει [Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, αυτος ειναι μαυρος]
    Ξανα σε μορφη ερωτησης...
    Αν στην πρωτη δημοτικου χωριζαμε τα παιδακια σε ταξεις αναλογα με το χρωμα ή την καταγωγη των γωνιων αλλα χωρις να λεμε οτι η μια ταξη ειναι καλυτερη απο την αλλη δεν θα σε προβληματιζε;
    Αν στα παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα ειχαν κοπει κλησεις μονο σα αυτα με αλβανικες πινακιδες π.χ. θα συνεχιζες να μιλας για απλη αδικια και καβατζωμα;
    Απο την στιγμη που δημιουργειτε ο διαχωρισμος, στο εμεις και οι αλλοι, ολα τα αλλα ειναι επακολουθα.

Κάνεις σοβαρό λάθος:άλλο ανταμοίβω τον καλύτερο ασχέτου εθνικότητας,άλλο τον κάνω Έλληνα.
    Για αλλο πραγμα μιλησα εγω.
    Ο εθνικηστης δεν θα δεχτει οι φοροι του και το κρατος του να βοηθησουν εναν ξενο οταν υπαρχει ελληνας. Ο πατριωτης θα δεχτει αν αυτο βοηθα τον τοπο.
    Και αν εχει ενα γωνιο ελληνα και εναν ξενο;
    Αν εχει μονο η προγιαγια ελληνιδα;
    Που ακριβος σταματα το αιμα να ειναι ελληνικο;
    Το οτι οι εμπηριες μας μας κανουν να εχουμε συναισθηματικους δεσμους και να αγαπαμε ή οχι τον τοπο μας ειναι λιγοτερο συμαντικο απο την αυθεντικοτητα του γεναιολογικου δεντρου;

Ούτε ο σωστός εθνικιστής θ'απορρίψει κάποιον ξένο που βοήθησε!
    Οι περιπτωσεις πολλες:
    Ο Δημας και η ελληνικη υπικοοτητα
    http://www.prisonplanet.gr/sports/10657
    Αλλοι ολυμπιονικες (Γιώργο Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη, Λεωνίδα Κόκκα, Μιρέλα Μανιάνι, Κάχι Καχιασβίλι) πολυ χειρωτερα.
    Ο Σχορτσιανιτης που δεν εχει και τους δυο γονεις ελληνες;
    Και μιλαμε για ολυμπιονικες, ανθρωπους δλδ που δοξασαν την ελλαδα οσο ελαχιστοι αλλοι. Φαντασου (τι φαντασου δλδ) πως συμπεριφερονται σε αλλους.
    Μηπως θες να σου πω και πως αποκαλουσαν και πως συμπεριφερονταν στους Ελληνες της Μικρας ασιας οταν αναγκαστηκαν να ερθουν στην ελλαδα;
    Αμα ξεκινησεις να διαχωριζεις τους ανθρωους δεν σταματας εως οτου μεινεις μονο σου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eπιτρέψτε μου πάντως να έχω πολύ μεγάλες επιφυλλάξεις για το αν οι τύποι με τα ξυρισμένα κεφάλια που εμφανίζονται πλάτη σε πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, εκπομπές κους-κους και σφήνα ανάμεσα σε ζώδια και μαγειρική είναι όντως μετανιωμένοι ΧΑτες που σπάσαν των κώδικά σιωπής και άλλες τέτοιες @@διες... βρήκαμε παππά να θάψουμε 5-6, τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μ@λ@κίζονται παίζοντας με ένα θέμα που μπορεί να είναι πρόσφορο για νούμερα, αλλά είναι επίσης και πολύ επικίνδυνο. Άλλωστε μεγαλύτερος κράχτης για την ΧΑ από τα ΜΜΕ δεν υπήρξε όλον αυτό τον καιρό, το διψήφιο ποσοστό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην συνεχή προβολή των "επιτυχιών" τους.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Eπιτρέψτε μου πάντως να έχω πολύ μεγάλες επιφυλλάξεις για το αν οι τύποι με τα ξυρισμένα κεφάλια που εμφανίζονται πλάτη σε πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, εκπομπές κους-κους και σφήνα ανάμεσα σε ζώδια και μαγειρική είναι όντως μετανιωμένοι ΧΑτες που σπάσαν των κώδικά σιωπής και άλλες τέτοιες @@διες... βρήκαμε παππά να θάψουμε 5-6, τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μ@λ@κίζονται παίζοντας με ένα θέμα που μπορεί να είναι πρόσφορο για νούμερα, αλλά είναι επίσης και πολύ επικίνδυνο. Άλλωστε μεγαλύτερος κράχτης για την ΧΑ από τα ΜΜΕ δεν υπήρξε όλον αυτό τον καιρό, το διψήφιο ποσοστό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην συνεχή προβολή των "επιτυχιών" τους.
    Όντως.

Και το "Όταν εγώ ήμουν στη ΧΑ, μας δίνανε εντολές να φάμε 10 πακιστανούς, και ξενέρωσα κι έφυγα αλλά άμα πω ποιός είμαι θα με φάνε λάχανο" είναι λιγάκι για τα μπάζα.
    Αν ειπωθεί κάτι τέτοιο δημόσια, κανονικά επεμβαίνει εισαγγελέας χωρίς να μάθουμε εμείς τίποτα (ούτε φυσικά το όνομα του μετανοημένου) και τον βάζει να του τα πει χαρτί και καλαμάρι.
    Δεν είναι παίξε γέλασε τέτοιες κατηγορίες.

Όσα λέγονται από πρώην αυγά κι έχουν κάποια βάση, (θέλω να πιστεύω ότι) έχουν μπει σε μια σειρά κι γίνονται έρευνες.

Τώρα για το αν όντως γίνεται ψάξιμο στους αξιωματικούς που έκαναν πλάτες στα αυγά και θα πέσει γερό τσεκούρι από το εσωτερικών υποθέσεων όπως δήλωσαν.... Τί να πω. Μακάρι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    ....
    No offence αλλά επειδή η κουβέντα έχει προχωρήσει, μπορείτε να τα πείτε και με πμ.
    Ούτως ή άλλως οι δυο σας μιλάτε, κι ο ένας απαντάει στον άλλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Μου θυμιζει η απαντηση σου το ανεκδοτο που λεει [Δεν ειμαι εγω ρατσιστης, αυτος ειναι μαυρος]
    Ξανα σε μορφη ερωτησης...
    Αν στην πρωτη δημοτικου χωριζαμε τα παιδακια σε ταξεις αναλογα με το χρωμα ή την καταγωγη των γωνιων αλλα χωρις να λεμε οτι η μια ταξη ειναι καλυτερη απο την αλλη δεν θα σε προβληματιζε;
    Aν και δε μίλησα για τέτοιο διαχωρισμό-τα γραφόμενά μου αναφέρονταν σε ταξινομήσεις για καθαρά ερευνητικούς λόγους,πχ απογραφή πλυθησμού- θα σου απαντήσω:
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέρεις γιατί θα με προβλημάτιζε;
    Γιατί
    α)σε όλους τους άλλους φορείς του δημοσίου η ταξινόμηση γίνεται αλφαβητικά,οπότε το να τ'αλλάξεις στην 1η δημοτικού όντως υποδηλώνει κάτι περίεργο.
    β)όταν ταξινομείς παιδιά το κάνεις με τρόπο που δεν προτρέπει στη δημιουργία κλίκας-μαύροι-άσπροι,αγόρια-κορίτσια- ώστε να μην έχουν αντίστοιχα ερεθίσματα εκτός σχολείου.

Για αλλο πραγμα μιλησα εγω.
    Ο εθνικηστης δεν θα δεχτει οι φοροι του και το κρατος του να βοηθησουν εναν ξενο οταν υπαρχει ελληνας. Ο πατριωτης θα δεχτει αν αυτο βοηθα τον τοπο.
    Φίλε μη συγχέεις τη λέξη ξένος με λαθρομετανάστης,η διαφορά είναι χαώδης!
    Ξένος που ήρθε νόμιμα,έχει τα νόμιμα έγγραφα και πληρώνει φόρους μέσω της εργασίας του είναι σαφώς ευπρόσδεκτος,μέχρι και τα χρυσαύγουλα το λένε(με κρύα καρδιά βέβαια αλλά το λένε).
    Λαθρομετανάστης που ήρθε παράνομα γιατί να έχει τις παροχές που ορίζει το κράτος;

Δεν είναι ρατσιστικό,λογική είναι.
    Και αν εχει ενα γωνιο ελληνα και εναν ξενο;
    Αν εχει μονο η προγιαγια ελληνιδα;
    Που ακριβος σταματα το αιμα να ειναι ελληνικο;
    Το οτι οι εμπηριες μας μας κανουν να εχουμε συναισθηματικους δεσμους και να αγαπαμε ή οχι τον τοπο μας ειναι λιγοτερο συμαντικο απο την αυθεντικοτητα του γεναιολογικου δεντρου;
    Επειδή το σύνταγμα είναι για να μη τα κάνουμε μπουρδέλο απ'τη στιγμή που ορίζει ότι αν ένας τουλάχιστον γονιός είναι Έλληνας,τότε και το παιδί έχει ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα.
    Απλά και ξεκάθαρα.
    Ψάξε για jus sanguinis.
    Οι περιπτωσεις πολλες:
    Ο Δημας και η ελληνικη υπικοοτητα
    http://www.prisonplanet.gr/sports/10657
    Αλλοι ολυμπιονικες (Γιώργο Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη, Λεωνίδα Κόκκα, Μιρέλα Μανιάνι, Κάχι Καχιασβίλι) πολυ χειρωτερα.
    Ο Σχορτσιανιτης που δεν εχει και τους δυο γονεις ελληνες;
    Και μιλαμε για ολυμπιονικες, ανθρωπους δλδ που δοξασαν την ελλαδα οσο ελαχιστοι αλλοι. Φαντασου (τι φαντασου δλδ) πως συμπεριφερονται σε αλλους.
    Μηπως θες να σου πω και πως αποκαλουσαν και πως συμπεριφερονταν στους Ελληνες της Μικρας ασιας οταν αναγκαστηκαν να ερθουν στην ελλαδα;
    Αμα ξεκινησεις να διαχωριζεις τους ανθρωους δεν σταματας εως οτου μεινεις μονο σου.
    Σου ανέφερα συγκεκριμένα ονόματα και εσύ αποφεύγεις ν'απαντήσεις βάζοντας και περιπτώσεις όπου η ελληνικότητα ελέγχεται αν ήταν σωστή.
    Έτσι συζήτηση δεν γίνεται.

Μου βάζεις επίσης ένα λινκ όπου ο ανεκδιήγητος και νυν φυλακόβιος Παπαγεωργόπουλος δεν θεωρεί τον Δήμα Έλληνα.
    Ωραίο επιχείρημα!
    Στην Αλβανία(Βόρεια Ήπειρο) υπάρχει αναγνωρισμένη διεθνώς ελληνική μειονότητα,μέλος της οποίας είναι και ο Δήμας.
    Οπότε τί να συζητάμε;

Για το Σχορτσιανίτη :έχει Έλληνα μπαμπά άρα είναι Έλληνας με ελληνική ιθαγένεια.

Θα μας πεις τώρα τί είναι ο Γκάλης,η Πασχαλίδου,η Παπαρίζου;

Στους πρόσφυγες από Μ.Ασία όταν ήρθαν πολλοί δεν τους φέρνονταν καλά.Αυτό γίνεται πάντα σε όλες τις χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις(πχ retornados της Πορτογαλίας).
    Αυτή η αρχική αντιμετώπιση(γιατί μετά τους πρόσφυγες τους αγκάλιασαν οι Έλληνες της παλιάς Ελλάδας) δε μειώνει σε τίποτα την ελληνική τους καταγωγή.

Δεν ξέρω γιατί μπλέκεσαι και βλέπεις παντού ρατσισμό,ειλικρινά...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ας κάνει τον κόπο κάποιος να της τον μπας και συνέλθει, και θα τσοντάρουμε όλοι να του πάρουμε το μηχανάκι που γουστάρει.

Όρκα: Η υποστηρίκτρια δολοφόνων φάλαινα

Της τον βουλευτής του κόμματος - ας είναι καλά ο μπαμπάκας της που "παραίτησε" απ' ότι ακούγεται τον βουλευτή που είχε εκλεγεί για να βγει ο γκόμενος της κόρης.
    Πάντως όταν βλέπω τη θυγατέρα Μιχαλολιάκου μου έρχεται στο νου η σκηνή από τη Λούφα και παραλλαγή που έχει φέρει την κόρη του στη μονάδα ο Κατσάμπελας κι όταν τη ρωτάνε πως τη λένε απαντά με τη φωνή του Κατσάμπελα η μικρή

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ο κολοκοτρωνης εθνικιστης,
    ο χριστος αναρχικος,
    ο σταλιν κομουνιστης,
    ο γαπ καθηγητης σε παγκοσμιου εμβελειας πανεπιστημια των ηπα,
    ο σναιπερ τιμονι,
    το τουονο μηχανη,
    το βαρελι εχει πατο......

παρακαλω μην γραψετε και αλλα ανεκδοτα...ΖΟΥΜΕ ενα ανεκδοτο!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

elpizw twra pou (epitelous) ta antanaklastika tis ellinikis dimokratias kai dikaiwsynis deixnoun pygmi kai apofasistikotita gia tin dolofonia enos pallikariou...

na synexeisei kai se aytous pu dolofonisan enan olokliro lao...leme kai kammia malakia na perasei i wra...

p.s. skata sta xrysa avga...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    na synexeisei kai se aytous pu dolofonisan enan olokliro lao...
    Re psile..

Exoume pou exoume dimografiko provlima.. Ama katharisoume kai kamia 1000ada kosmo, tin katsame tin varka...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Re psile..

Exoume pou exoume dimografiko provlima.. Ama katharisoume kai kamia 1000ada kosmo, tin katsame tin varka...

Antouan an oi fimes pou lene gia to 25ariko eisitirio sta nosokomeia einai alithines gamiseta...mallon to eisitirio tha einai sigouro....gia to an einai mono 25 einai pia to thema...

p.s. kanete akoma DS???

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    kanete akoma DS???
    Ekleise to magazi kai metaferomaste proswrina opou vroume...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Προσέξτε, έρχετε νερόφιδο... (ντεμέκ αλλά οκ)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ankanete tipota 1 i 2 oktomvri steile kana pm...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω, αλλά αυτός που βγάζει ο Alpha πρέπει να είναι όντως αν κρίνω από 2 ατάκες του που άκουσα:
    - Κουμάντο κάνουν οι ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, τα μεγάλα κεφάλια.
    - Φυλάγαμε τα ΧΝΩΤΑ της αστυνομίας.

Εεεε, με τέτοια άψογη γνώση της ελληνικής δεν παίζει να μην είναι χρυσαυγίτης...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω, αλλά αυτός που βγάζει ο Alpha πρέπει να είναι όντως αν κρίνω από 2 ατάκες του που άκουσα:
    - Κουμάντο κάνουν οι ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ, τα μεγάλα κεφάλια.
    - Φυλάγαμε τα ΧΝΩΤΑ της αστυνομίας.

Εεεε, με τέτοια άψογη γνώση της ελληνικής δεν παίζει να μην είναι χρυσαυγίτης...
    Όντως!

Κατά τ΄άλλα... STAR... αντικειμενική ενημέρωση:

https://www.youtube.com/watch?v=fBGVfE_fqIU

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ