Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 134 από 134

Θέμα: Περί αυτοκινήτων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Ακομη και ετσι να ειναι, αν και δεν νομιζω πως ειναι εκτος και αν εννοεις καποιο ον-οφ, τσοπερ, γυμνο στριτ και οχι μια ss οποτε και το γκολφ δεν εχει καμια ελπιδα εχεις πετυχει να κανεις πιο γρηγορο ενα αμαξι που στο συνολο θα σου κοστισει 35κ ευρω ενω με το 1/3 των χρηματων θα ειχες μια εξ ισου γρηγορη μηχανη. Και εφοσων το γκολφ θα φοραει προγραμμα ας βαλουμε και στην μηχανη μια εξατμιση και ενα προγραμμα.

Με αλλα λογια οι γρηγοροτερες μηχανες κοστιζουν 17,000? ισως και λιγο παραπανω αν ειναι ευρωπαικες, ενω τα αντιστιχα γρηγορα αμαξια κοστιζουν καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω και σαφως δεν εννοω γκολφ, αλλα καποια 911 turbo καποια φερραρι δηλαδη καποιο supercar.

Επομενως μια συγκριση ειτε στην ταχυτητα ειτε στην τιμη μεταξυ αμαξιου και μηχανης δεν μπορει να γινει γιατι η διαφορα ειναι χαοτικη.
    το cupra μου κοστιζει κατι λιγοτερο απο 8.000, και r6 μετα τα 300 μετρα δεν καθεται διπλα ουτε ρεπριζ, ουτε τελικες, ουτε τιποτα (367 τροχο). Φυσικα υπαρχουν και πολυ φθηνοτερα γκαζια απο αυτο, με 4.000 αγοραζεις puntogt και b6 turbo, πολυ δυνατοτερα.
    και στα αμαξια λοιπον, αν το μοναδικο κριτηριο ειναι το γκαζι, εχει προσιτες επιλογες με πολλαπλασια εξοδα συντηρησης απο μια μοτο φυσικα.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ZX10R 04 με 4000ε? καθεται? με τι ταχυτητα σε περναει? με 2α? με 3? με ολες? και θα στριψει και πιστα.. ελα μην βλεπω χαζα..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    νομιζω ειναι ανουσιο να συγκρινουμε τα μηχανακια με τα αυτοκινητα...ποσο μαλλον σε επιδοσεις....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Πω πω, θυμήθηκα έναν γνωστό μου τώρα που μου είχε ζητήσει να ανοίξουμε... Από τα 150km/h όμως! (εγώ με ένα 600άρι γυμνό, αυτός με αμάξι)
    Ε του είπα να περιμένει να φέρω το -5 από την Τανάγρα και να τα στήσουμε από τα 400
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    το cupra μου κοστιζει κατι λιγοτερο απο 8.000, και r6 μετα τα 300 μετρα δεν καθεται διπλα ουτε ρεπριζ, ουτε τελικες, ουτε τιποτα (367 τροχο). Φυσικα υπαρχουν και πολυ φθηνοτερα γκαζια απο αυτο, με 4.000 αγοραζεις puntogt και b6 turbo, πολυ δυνατοτερα.
    και στα αμαξια λοιπον, αν το μοναδικο κριτηριο ειναι το γκαζι, εχει προσιτες επιλογες με πολλαπλασια εξοδα συντηρησης απο μια μοτο φυσικα.
    Καταρχην οι τιμες που ανεφερα ηταν για καινουργια και οχι μεταχειρισμενα, εκτος αυτου και μπουσα βρισκεις με 3500 δινεις και αλλα 4500 να φτασεις τα 8000 και την κανεις πυραυλο.

και θα στριψει και πιστα..
    Και στο φαναρι οσο περιμενει το αμαξι στην ουρα, εσυ σβηστος πηγαινεις μπροστα σαν κυριος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ZX10R 04 με 4000ε? καθεται? με τι ταχυτητα σε περναει? με 2α? με 3? με ολες? και θα στριψει και πιστα.. ελα μην βλεπω χαζα..
    εχω και zx10r 04 σε περιπτωση που με περασει με το αυτοκινητο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Δηλαδή με 8000 ευρώ αγοράζεις Cupra με 367 άλογα τροχό και με ακόμα λιγότερα (4000) αγοραζεις puntogt και b6 turbo, πολυ δυνατοτερα;
    Πόσο δυνατότερα, 400 - 450 άλογα;
    Δηλαδή το δικό μου που έχει μόλις 110, υποθέτω πως πρέπει να πληρώσω κιόλας για να μου το πάρει κάποιος...
    Κοίταξε να δεις πως έχουν πέσει οι τιμές ρε παιδάκι μου...
    Κρίση, τι να πεις, κρίση...

Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

Δηλαδή με 8000 ευρώ αγοράζεις Cupra με 367 άλογα τροχό και με ακόμα λιγότερα (4000) αγοραζεις puntogt και b6 turbo, πολυ δυνατοτερα;
    Πόσο δυνατότερα, 400 - 450 άλογα;
    Δηλαδή το δικό μου που έχει μόλις 110, υποθέτω πως πρέπει να πληρώσω κιόλας για να μου το πάρει κάποιος...
    Κοίταξε να δεις πως έχουν πέσει οι τιμές ρε παιδάκι μου...
    Κρίση, τι να πεις, κρίση...

Εχουν πεσει οι τιμες στα αυτοκινητα "κουμπαραδες", και εχουν διατηρηθει στια μικρα οικονομικα..Μια ερευνα για το τι αμαξι ζητανε για ανταλλαγη οσοι δινουν μηχανες θα σε πεισει.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    To νόημα της ζωής είναι το ποτάμι και εκφράζεται με τον αριθμό 75.9

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Εχουν πεσει οι τιμες στα αυτοκινητα "κουμπαραδες", και εχουν διατηρηθει στια μικρα οικονομικα..Μια ερευνα για το τι αμαξι ζητανε για ανταλλαγη οσοι δινουν μηχανες θα σε πεισει.
    Τι να με πείσει ρε φίλε, όταν συγκρίνουμε τιμές, δεν συγκρίνουμε τιμές μεταξύ λιωμένων μεταχειρισμένων που κάποιος τους έχει πιει το αίμα, συγκρίνουμε τιμές καινούριου προϊόντος.
    Αν θέλεις να συγκρίνεις την τιμή σε αυτά που λες, σύγκρινε το πόσο κοστίζει να αγοράσεις ένα Cupra και να το κάνεις 367 άλογα τροχό με το πόσο κοστίζει το ανάλογο μηχανάκι που θέλεις να συγκρίνεις, πάλι καινούριο.
    Αλλιώς άμα είναι, μηχανάκι βρίσκεις και τσάμπα που λέει ο λόγος, το δικό μου (GSXR 600 k4) και για ένα κιλό φέτα και μια καρτέλα αυγά να το πούλαγα πάλι δεν θα το έπαιρνε κανένας.

Τέλος, επειδή η συζήτηση έχει πάρει καγκουροτροχιά, να θυμίσω πως καλύτερο δε σημαίνει ταχύτερο, υπάρχει λόγος που υπάρχουν διαφορετικές λέξεις για διαφορετικές έννοιες.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Τι να με πείσει ρε φίλε, όταν συγκρίνουμε τιμές, δεν συγκρίνουμε τιμές μεταξύ λιωμένων μεταχειρισμένων που κάποιος τους έχει πιει το αίμα, συγκρίνουμε τιμές καινούριου προϊόντος.
    Αν θέλεις να συγκρίνεις την τιμή σε αυτά που λες, σύγκρινε το πόσο κοστίζει να αγοράσεις ένα Cupra και να το κάνεις 367 άλογα τροχό με το πόσο κοστίζει το ανάλογο μηχανάκι που θέλεις να συγκρίνεις, πάλι καινούριο.
    Αλλιώς άμα είναι, μηχανάκι βρίσκεις και τσάμπα που λέει ο λόγος, το δικό μου (GSXR 600 k4) και για ένα κιλό φέτα και μια καρτέλα αυγά να το πούλαγα πάλι δεν θα το έπαιρνε κανένας.

Τέλος, επειδή η συζήτηση έχει πάρει καγκουροτροχιά, να θυμίσω πως καλύτερο δε σημαίνει ταχύτερο, υπάρχει λόγος που υπάρχουν διαφορετικές λέξεις για διαφορετικές έννοιες.
    Επειδη ομως η συζητηση εκει πηγε πριν, στις επιδοσεις, εφερα αυτο το παραδειγμα, οτι με λιγα χρηματα και στα αυτοκινητα βρισκεις γκαζι.
    Δεν μιλαμε για παλιο ss τι σκισιμο μπορει να εχει φαει... Αντιθετως παιζουν πολλα αυτοκινητα που εχουν πληρωθει ΠΟΛΛΑ λεφτα, με πανακριβα περιφερειακα και κατασταση βιτρινας, και πωλουνται για ψιχουλα λογω της γενικοτερης οικονομικης στενοτητας που υπαρχει.
    Οσο για το ταχυτερο και καλυτερο, θα συμφωνησω.
    Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ μοτο και αυτοκινητου σε κανενα επιπεδο. Οσο μπορει να συγκριθει ενας τρακτορας, ενα πουλμαν, και ενα ATV, μπορει να συγκριθει και μια μηχανη με ενα αυτοκινητο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Πολλά κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος ρε παιδάκι μου... Η μοτοσυκλέτα μπορεί να δώσει συγκινήσεις, όπως και το αυτοκίνητο, το πατίνι, το ποδήλατο, το αλεξίπτωτο, το...
    Εγώ απολαμβάνω (με διαφορετικό ίσως τρόπο) μια ωραία διαδρομή, είτε είμαι με το μηχανάκι, είτε με το αυτοκίνητο. Αυτό με κάνει λιγότερο "μηχανόβιο"; Ποιός θα το κρίνει αυτό;
    Και δεν έχει σημασία πόσα χρόνια καβαλάς ή πόσα ταξίδια / track day / ... έχεις κάνει. Σημασία έχει το τι συναισθήματα σου προκαλεί, το πως "σου μιλάει" το μηχανάκι.
    Ειτε οδηγω τη μηχανη μου, ειτε το αυτοκινητο μου η το παπι παλαιοτερα για να κανω ντελιβερι και πιστεψτε με κανενα δεν ειναι ''εξωτικο'' σαν οχημα, απολαβανω τις διαδρομες, ακομα και οταν παω βολτα με φιλους με δικα τους αυτοκινητα, προτιμω να οδηγω εγω τα δικα τους οχηματα.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από loylas Προβολή μηνύματος
    Το αμαξι που εχω τωρα, το καραγουσταρω. Μου αρεσει πολυ.

Μαλιστα, καθε φορα που περναω για να παρω την μηχανη, το χαιδευω καθως περπαταω διπλα του κ το καμαρωνω.

Πριν λιγες μερες ομως μου εμεινε απο μπαταρια, λογω ακινησιας.
    Ουτε καν μπρος δεν του χα βαλει για κανα μηνα.

Αλλου σε α-ηδονιζει το καρο κ αλλου η μηχανη
    Αυτος εισαι, μεσα στο μυαλο μου !
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    To νόημα της ζωής είναι το ποτάμι και εκφράζεται με τον αριθμό 75.9
    Θα έλεγα πως το νόημα της ζωής είναι το ποτααααάμι αλλα δεν εκφράζεται με τον παραπάνω αριθμό. Εκφράζεται με τη συνάρτηση ευτυχίας * υγείας / έρωτα = ζωή!!!!

Και για να μην είμαι εκτός θέματος μηχανή και πάλι μηχανή! Και το αμάξι το γουστάρω αλλα σαν το γουργούρισμα ανάμεσα στα πόδια σε διαδρομή με την καύλα της δίκυκλης ελευθερίας δεν υπάρχει!!!!!

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks