Εγώ αυτό το τελευταίο θέλω, όχι μόνο μ αυτούς και μ όλους τους γείτονες. Για την ακρίβεια με όσους είμαι στην ίδια θέση. Και θέλω να σκυλοφαγωθούν όσοι κάθονται στο σβέρκο μας είτε είναι από πάνω, είτε δίπλα, είτε και πιο κάτω.
Εγώ βλέπω σύνθεση, εσύ διαχωρισμούς.
Η ιστορία λέει πολύ ωραία τι επιφέρουν οι διαχωρισμοί και τι επιφέρουν οι συνθέσεις. Κυρίως για ποιους.
Δεν ξέρω τι λέει ο ριζο του '21. Εγώ ξέρω ότι το '17 κάναν τα κακάκια τους οι απανταχού αφέντες, μου φτάνει. Αυτό θέλω να ξέρω.
και ο Ρήγας Φεραίος κάτι τέτοιο έλεγε...
http://night-flights.pblogs.gr/2007/...s-feraios.html
Να σφάξουμε τους λύκους, που στον ζυγόν βαστούν,
και Χριστιανούς και Τούρκους, σκληρά τους τυραννούν.
Λες να έγραφε στο βριζοσπάστη κι αυτός?
![]()
Χαίρομαι που βρήκες το δρόμο για τη Σοφία….
Βασικά είχα ακούσει κάποτε τι έλεγε ο παλιός Ραβίνος της Αθήνας.
Ο άνθρωπος είπε ορθά κοφτά η γραμμή του μίσους μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών πρέπει να κοπεί εδώ και τώρα.
Δεν έχει σημασία τι έκανες ή τι έκανα ως τώρα.
Σημασία έχει να σταματήσει ΤΩΡΑ.
(και την Κύπρο δεν την έκαναν οι Τούρκοι μόνοι τους, έβαλαν το χεράκι τους και οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι και κάτι ντόπιοι εφιάλτες που είχαν χόμπι να κάνουν βόλτες με τανκς)
Ναταλέμεαυτά
η Σοφία
![]()
Να τα λέμε.. Αλήθειες είναι.
Αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έχει βγει αυτός ο κόσμος στους δρόμους της Τουρκίας, τι ακριβώς ζητάνε, και ποιοι τους υποκινούν (όχι, αυτοβούλως κανένας δεν βγήκε στο δρόμο ποτέ και πουθενά στον κόσμο - ειδικά σε ένα "λαό" που δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους συνήθειες κι ελευθερίες).
Από εμάς τι ζητάνε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για την ιστορία
Έχουν φάει γαμήσι οι δημοκρατικοί Τούρκοι ως τώρα…
Κι ΑΝ δεν έχουν φάει !!!!
Αυτά που έχουμε τραβήξει εμείς εδώ είναι πταίσματα.
Μια λάθος λέξη, μια ματιά πολλές έφτανε για να χαθούν τα ίχνη σου για πάντα !
(και δε σου λέω για Κούρδους ή άλλους μειονοτικούς)