εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, οδική βοήθεια, νέα άδεια και πινακίδα, έτοιμα.
Αν δε γαμηθει πολυ ο καιρος θα μπορουσα Σαββατο να βάλω αλυσίδα και πίσω λάστιχο και να παω για το ΚΤΕΟ. Αλλα μαλλον θα γαμηθει.![]()
Καταφερα να φυγω απ'τη δουλεια δυο ωριτσες νωριτερα, μιας και το μυαλο ηταν στη μηχανη. Κατευθειαν αλλαξα και κατεβηκα να πιασω δουλεια. ΕΒγαλα τον πισω τροχο και τον πηγα με το λαστιχο στο βουλκανιζατερ. Παραλληλα εβαλα ξανα την καρινα στη μηχανη.
Εχω διαπιστωσει πως η γκαζιερα δεν εχει σωστη επαναφορα (κολλαει λιγο), οποτε ανοιξα για να δω τι παιζει. Λιπανση ντιζας και σκουριασμενο τιμονι οι δυο πιθανες αιτιες απ΄ο,τι διαβασα. Δυο στα δυο στην περιπτωση μας, αφου και η ντιζα εχει προφανως πολλα χρονια να λιπανθει αλλα και μπολικη σκουρια κατω απο την γκαζιερα βρηκα. Το κακο ειναι οτι εκεινη την ωρα αρχισε να βρεχει οποτε αναγκαστηκα να τα μαζεψω και να σταματησω για σημερα.
Εχω μιλησει με το μηχανικο μου, Σαββατο θα παω για την αλυσιδα. Εκρινα οτι δεν αξιζει να επενδυσω σε τροχο για αυτη τη δουλεια. Αλλωστε δεν ειναι και τιποτα τεχνικα δυσκολο, να πεις οτι θα μαθω κατι φοβερο. Ξερω πως ειναι δουλεια που αν ειχα τροχο θα την εκανα μονος μου.
Εκτος της αλυσιδας εχει μεινει πλεον το καθαρισμα του τιμονιου / δεσιμο της γκαζιερας για να κανουμε το test ride πριν το ΚΤΕΟ.
Αντί για τροχό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο Dremel αν έχεις φυσικά. Διαφορετικά ναι, δεν αξίζει
Κάνε κάτι και για τους σκουριασμένους λαιμούς,εύκολη διαδικασία ,τα ξέρεις είμαι σίγουρος πως και γιατί .
Επίσης αν πάει για πούλημα το όχημα κερδίζει πόντους ακόμα και αν δεν γυαλίσουν εντελώς, καλή βόλτα!!
when life gets complicated... i ride.
Πως μου διέφυγε αυτό το θρεντ-διαμάντι!
Πετρο ρισπεκτ,ειδικα αφού τα κάνεις σε πεζοδρόμιο/παγκάκι/παρκάκι!!!
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Μπράβο ρε Πετράν! Προσωπικά δεν έχω υπομονή (ούτε χρόνο) για τέτοια πρότζεκτ. Διπλό το μπράβο λοιπόν!![]()
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Ψήσου να επαναφέρεις τους λαιμους![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θα με βαλετε να ψαχνω βιντεο. Εχετε καποια μεθοδο ή συγκεκριμενο προϊον να προτεινετε;
Θα ειναι ψεμα να πω οτι δεν μου περασε απο το μυαλο. Να μπορεις να εχεις μια τετοια μηχανη με λιγοτερο απο 1800€ κοστος ειναι μεγαλη προκληση. Αλλα με το ζορι κουνιεται το πρωτο μου μια φορα το μηνα, τι να το κανω και το δευτερο;
https://www.moto.gr/forums/showthrea...BC%CE%BF%CE%B9
Εδώ ο φίλος Tsber τα δείχνει ωραία !
Προσωπικά έχω κάνει ότι γράφουν τα παιδιά με μαύρο Harpic ( υπάρχουν και πιο ειδικά προιόντα ) και μετά glanol και αγάπη .
ΟΚ δεν έγιναν τέλειοι -μετράει και το υλικό αλλά καμία σχέση.
εντι κανένα καλό κόφτη το χτύπησες ;;![]()
when life gets complicated... i ride.