Σελίδα 90 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    γιατί λες δεν έχει γίνει ;; πριν 2 μέρες πέρασε φίλος μου με 1000RR του 09 ... όταν άκουσα πόσο το πήρε (κασέρι του είπε ο άνθρωπος) τρελάθηκα , δυστυχώς αυτές οι εποχές είναι περίεργες μπορεί να χρειάζεται άμεσα μετρητά ο άλλος και καθαρίζει ότι δεν είναι αναγκαίο
    Μπορεί, αλλά και... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6701065/

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    είναι και αισθησιακά ένα μπιμπελό και μισό όπως βλέπετε όλοι

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Μια μ%@@ία και μιση θα ελεγα εγω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Μη γελάς, θα σε φτύσω στα μούτρα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Και μοναδικό, πάνω απ'όλα. Δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα με κινέζικα πλαστικά και μαύρα φανάρια.
    Life begins at 45°.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    @byron
    Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις , θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω μια δική σου ρήση μιας και μ εκφράζει "Μ αρέσει ο ρεαλισμός αν και με χαλάει πολλές φορές αυτό που βλέπω ." ,αν ήθελα μπουρλότο θα συνέχιζα να ψηφίζω ΚΚΕ .
    Εγώ προσωπικά θεωρούσα ότι θα έπρεπε να συμφωνήσουν από το Φλεβάρη και να πάμε παρακάτω , δεν υποστήριξα ποτέ το δημοψήφισμα αν και τελικά όλα δείχνουν ότι κάτι πήρε στο θέμα του χρέους . Από τα λίγα που ξέρω από τα του ΣΥΡΙΖΑ , η πρόθεση τους ήταν να έχουν υπογράψει νωρίς , με κάποια διευκόλυνση στο χρέος μήπως και γίνει πιο εύπεπτο . Για κακή τους τύχη , οι εταίροι μας ήθελαν την αλλαγή κυβέρνηση για να τους δώσουν το παραμικρό και η στάση τους ήταν από την πρώτη μέρα αρνητική . Και ρωτάω αν είναι έντιμο να αγνοούν τις επιλογές του ελληνικού λαού όταν πριν δύο μήνες είχε δώσει ποσοστό ~41% στην κυβέρνηση αλλά επέμεναν στην αντικατάσταση της από αυτούς που είχε μόλις απορρίψει ο λαός και εκεί άρχισαν να γίνονται τα γραφικά που ακούγαμε για δημιουργικές ασάφειες και άλλα κουραφέξαλα . Στο μόνο που δεν έπεσε έξω ο Μπαρούφας ήταν στη βιωσιμότητα του χρέους , το ΠΟΤΑΜΙ είχε πάρει ειδοποίηση να παριστάνει την σκιώδη κυβέρνηση , ο Σαμαράς μιλούσε για αριστερή παρένθεση για να συντηρείται στη θέση του και πολλά πολλά ακόμα .Όταν οι απαιτήσεις των τροικανών έφτασαν σε επίπεδα που δεν μπορούσε να δεχτεί η μισή κυβερνητική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι ήξεραν τι έκαναν ... Και που βέβαια θα τα βρούμε μπροστά μας αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Λαφαζάνης δεν πρόκειται να τα ψηφίσει . Δλδ από δω το πήγαν από κει το έφεραν , θα φάνε και τον Τσίπρα .
    Για το δημοψήφισμα τα έχω γράψει αλλού ότι δεν το πίστευα και δεν ήθελα να γίνει ,δυστυχώς δεν του έδωσαν καμία εναλλακτική, ο μόνος σκοπός που εξυπηρέτησε ήταν να περισώσει το πολιτικό μέλλον του Τσίπρα και τελικά πήραν και ομολογία από σχεδόν όλη την Ευρώπη ότι το χρέος θέλει ρύθμιση . Ούτε πήγα να ψηφίσω , ούτε και θα το έκανα αφού δεν θεωρούσα ότι έχει να περιμένει κάτι διαφορετικό από την οριστική πρόταση Γιούνκερ στις 25/06 . Αυτό που πήρε ήταν να μην αναγκαστεί να κάνει κυβέρνηση με ανθρώπους που δεν ήθελε και που είναι τίγκα διαπλεκόμενοι .Δυστυχώς οι θεσμοί αυτούς θέλουν , κάνει καλό στις μπίζνες τους . Χθες βγήκε και ο Χεφορστάντ να είναι στο ΔΣ εταιρείας που κάνει μπίζνες με τον Μπόμπολα και προσπαθούν να επιτύχουν την αποκρατικοποίηση της ΕΘΕΛ στη Θεσσαλονίκη (ΟΠΑΠ) , θα τα έχεις δει.Ξέρεις βολεύουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι , πάντα θα βρεις τι να τον κάνεις !
    Τώρα εδώ που έφτασε ότι βρέξει ας κατεβάσει ...
    Τελευταία τροποποίηση από andgeo; 10/07/2015 στις 14:15.
    Respect mah authoritah!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Μεγάλη πετυχεσιά έκανε το μηχανάκι του ο "αισθησιακός" ....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Και μοναδικό, πάνω απ'όλα. Δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα με κινέζικα πλαστικά και μαύρα φανάρια.
    Αμα σου πω, πως μόλις είδα το nick σου στις απαντήσεις και επειδή είχες ένα ίδιο μπιμπελό... λέω να και ο πρώτος πορσελανατζής
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος

Επισης "Το μόνο που χρειάζεται είναι γυαλιστικό γιατί μου έχει τελειώσει".

Με 10000 σε εξτρα τι να περισσεψει για γυαλιστικο.

Παντως δυνατο στην εκθεση το παλικαρι.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Τώρα εδώ που έφτασε ότι βρέξει ας καταβάσει ...
    Εναν ωραιοτατο ταξικο πολεμο ευχομαι να κατεβασει!
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Να μην το εύχεσαι , ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει !
    Respect mah authoritah!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αμα σου πω, πως μόλις είδα το nick σου στις απαντήσεις και επειδή είχες ένα ίδιο μπιμπελό... λέω να και ο πρώτος πορσελανατζής
    Αλήθεια τώρα συγκρίνεις το ΛΑΧΑΝΙ CBR με το έργο τέχνης που είχα φτιάξει εγώ; ^^

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	44342_432950071440_4747181_n.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	70,7 KB 
ID:	338371
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    ωραία και καλά , και πότε έγινε τα τελευταία πενήντα χρόνια κάτι τέτοιο ;;

το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις για τους αδύνατους μέσα από την αλλαγή ενός συστήματος , όχι την ολοκληρωτική διάλυσή του γιατί εκεί είναι που χάνονται πάρα μα πάρα πολλές ζωές τσάμπα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    *Θέλω να πω ότι ξέρω ότι το σκεπτικό σου δεν είναι "Έλα μωρέ, σιγά που θα τους πέσει ο κώλος των γερόντων να περιμένουν στην ουρά του ΑΤιΜου"
    Οι ουρές που πετυχαίνω συνήθως στις διαδρομές που κινούμαι (και δεν έχω κάτσει ακόμα σε καμμία γιατί αυτές τις 12 μέρες έχω περιορίσει όλα τα μη απαραίτητα - σε βαθμό που τρώω δούλεμα) δεν είναι γερόντια. Είναι άνθρωποι από 20 ως 50 το πολύ. Και πρωινά και μεσημέρια και αργά το βράδι. Αυτοί λοιπόν και κάρτα ξέρουν να χρησιμοποιούν και έχουν προφανώς κάποια λεφτά να σηκώσουν κλπ. Προφανώς επίσης το ποσοστό ηλικιών αλλάζει ανάλογα την περιοχή και την ώρα, οπότε εσείς ίσως έχετε άλλες προσλαμβάνουσες παραστάσεις. Τα γερόντια με εκνεύριζαν από πολύ μικρό, που παστωνόντουσαν το πρωί στο λεωφορείο ή στο τρένο για βόλτα και δεν είχε χώρο ούτε να μπεις να πας σχολείο/φροντιστήριο και δεν έχουν σταματήσει να με εκνευρίζουν ως σήμερα για διάφορους λόγους που είναι εντελώς άσχετοι με το παρόν νήμα.
    Δεν την σνόμπαρα τη φάση που τρέχει καθόλου, ούτε πάω να πω ότι είναι όλα όμορφα γιατί δεν είναι. Είναι λίγες μέρες όμως αυτό που γίνεται και αυτά τα καταστροφολογικά για την ταλαιπωρία στα ΑΤΜ τα ακούμε από την πρώτη μέρα ως σήμερα. Τα ίδια. Επειδή την πήρα ψύχραιμα γιατί πέντε χρόνια τώρα πάμε από το κακό στο χειρότερο και ότι συμφωνία και να ερχόταν (από αυτές που διέρρευσαν) πάλι καταστροφική ήταν, δεν καταλαβαίνω τον τόσο πανικό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    ...
    Ωραίο δεν είναι. Περαστικό είναι. Και για 12 ημέρες "ταλαιπωρία" κοντεύουμε να αλληλοσκοτωθούμε.

Επίσης ναι το έχω ακουστά αυτό με τη σύνταξη των ψίχουλων που ταΐζει μιά διμοιρία και έχει άλλη μία υπό διοίκηση. Δεν το έχω δει, οπότε δεν το "ξέρω" από πρώτο χέρι. Θα σου έλεγα τώρα ότι εκεί που βγήκα μία φορά βράδι αυτές τις δύο εβδομάδες με ένα φίλο επίσης ελεύθερο επαγγελματία και συζητούσαμε πως στο καλό θα τα βρούμε για φόρο, ενφια, περαίωση, αληλλεγγύη, καλά για εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία δεν συζητάμε, τι θα γίνει τέλος Ιουλίου με το φπα από τα κομμένα τιμολόγια που εκκρεμούν, αν θα κάνουμε δουλειές που έχουμε ήδη θεωρητικά κλεισμένες για το άμεσο μέλλον, γύρω μας τα πιτσιρίκια του 54% ανεργία που τα ζει η γιαγιά έπιναν και γελούσαν και δώστου σέλφις και φέσιμπουκ σαν να μην τρέχει κάστανο. Και όχι λιβάνισμα ένα ποτάκι... Οι καφετέριες είναι ακόμα γεμάτες μικρούς και μεγάλους, μπαράκια το βράδι δουλεύουν απλώς λίγο λιγότερο. Μαζεύονται ακόμα για κόντρες. Ε πως στο διάολο δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις 12 μέρες αλλά κατά τα άλλα μας έχουν πιεί το αίμα και δεν υπάρχουν λεφτά για σπατάλη και την περνάει ο κόσμος με μακαρόνι χύμα αλ'όλιο ελληνικό, όχι εγχώριο γιατί δεν έχει λεφτά ούτε για παραγινωμένη ντομάτα; Και δεν μιλάω μόνο για "καλές" περιοχές. Και κάπου εκεί αυτό που λες μου τελειώνει τη λογική, γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά για να λέγονται/γράφονται όλα αυτά τα τερατώδη λόγω φτώχειας και κλειστών τραπεζών και να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα έξω.
    Και πάλι θα παρακαλέσω για λίγο χαλάρωση, εσύ μπορεί να ξέρεις προσωπικά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις, δεν τις ακυρώνω ούτε αυτές ούτε τίποτα άλλο που έχεις στο περιβάλλον σου. Ή μπορεί να μένεις σε περιοχή που τα καφε/μπαρ ερημώνουν και η δική σου οπτική και για αυτό που σου περιγράφω να είναι άλλη. Δεν τα έχω δει ούτε θα γυρνάω όλη την αττική να τα ψάχνω και λόγω των ημερών και της γενικότερης ψυχολογίας όπου η τρίχα γίνεται τριχιά αμφισβητώ τα πάντα, χωρίς να σε λέω επί προσωπικού ψεύτη.

Να δεις που σε λίγο θα με βγάλετε και εμένα καθεστωτικό ροζ χμερ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μια μ%@@ία και μιση θα ελεγα εγω.
    "Μου τέλειωσε και το γυαλιστικό" έγραψε ο αθεόφοβος δε λέτε που γελάτε τέτοιες εποχές ... του βάζετε και χέρι !

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε