Έχοντας κάνει ένα πέταγμα από Αθήνα μέχρι Ιωάννινα με δανεικό στρώμα 650, που τελικά μου άρεσε αλλά το κράξιμο σε άλλο θρεντ, πέρα από τη γνωστή Κορίνθο-Πατρών βρήκα το κομμάτι των 100χλμ πριν και μετά την Αμφιλοχία σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση.
Δεν μιλάμε για τη χάραξη και όσες άλλες κακοτεχνίες ήταν γνωστές από τότε που έφτιαξε ο Τρικούπης(?) το δρόμο, αλλά για την κατάσταση του οδοστρώματος. Δεν ξέρω αν φταίει το υπουργείο, η περιφέρεια, ο δήμος, το μνημόνιο και η έλλειψη κονδυλίων, οι κρατήρες που υπάρχουν λες και έχει βομβαρδιστεί από μετεωρίτες ο δρόμος, τον κάνουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τις μοτο. Βρίσκεις απίστευτα χαντάκια, απύθμενα πηγάδια και λοιπές δυσάρεστες εκπλήξεις ανά 20 μέτρα. Τα λοιπά μοτό δε νομίζω να μπορούν να κινηθούν με ασφάλεια με πάνω από 30 χλμ/ώρα, οι street και ειδικά τα ss απλά δεν κυκλοφορούν.![]()
Εχω διαπιστώσει μια συνολική υποβάθμιση της συντήρησης των δρόμων σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια, προφανώς επειδή οι δήμοι το πρώτο που έκοψαν είναι η συντήρησή τους αλλά αυτό που είδα στην Ήπειρο είναι απίστευτο.
Το ποστάρω για όσους προγραμματίζουν ταξιδάκι από εκεί - προφανώς τα παιδιά από την περιοχή το ξέρουν - να έχουν το νου τους για να μας γράψουν τις διακοπές στα ταξιδιωτικά και όχι στα στραβά κι ανάποδα.
![]()