Σας προσκαλούμε όλους στην 2η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10/05/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
... Aggelos_SV και πολύ χάρηκα που σε γνώρισα και τα είπαμε. Το πρώτο άτομο που είχα την τιμή να γνωρίσω μέσα από το forum. Με έφτιαξες και αυτοκόλητο!!
WHO RUNS THE SHOW
Γιαυτό είναι φίλε jezuz τουτο το θρεντάκι όποιος το γράφει ηρεμεί και όποιος το διαβάζει χαλαρώνει
HERE I AM AGAIN
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gelcat Γιαυτό είναι φίλε jezuz τουτο το θρεντάκι όποιος το γράφει ηρεμεί και όποιος το διαβάζει χαλαρώνει Είναι οι φάτσες μας τόσο χαλαρωτικές...???? Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε στην μαρτυρικήν Κύπρον,όπου και τα δύο (χαλαρωτικά) μέλη κατοικοεδρεύουν. Αν υπάρχουν κι άλλοι αδέσποτοι,ας φανερωθούν
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Είναι οι φάτσες μας τόσο χαλαρωτικές...???? Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε στην μαρτυρικήν Κύπρον,όπου και τα δύο (χαλαρωτικά) μέλη κατοικοεδρεύουν. Αν υπάρχουν κι άλλοι αδέσποτοι,ας φανερωθούν πηγες κυπρο ρε? καλα να περνατε αλανια!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER πηγες κυπρο ρε? καλα να περνατε αλανια!!! Ε ναι..δε μου έφταναν τα ελληνικά μνημόνια,ήθελα κι ένα κυπριακό για να εμπλουτίσω το cv μου!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aggelos_SV Ε ναι..δε μου έφταναν τα ελληνικά μνημόνια,ήθελα κι ένα κυπριακό για να εμπλουτίσω το cv μου! πετυχεσα!!!δε μπορω να πω !!!