TRAVOLTA:rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
travolta"s
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με το εστειλαν
![]()
![]()
κανει και καμια κοντρουλα αμα λαχει...
"εχεις αντερα? παμε μια ψιλη στο κοιπο μου":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα τωρα αυτο ειναι αληθεια? σαν photoshop μου κανει, αλλα απο την αλλη ξερω οτι ειναι μουρλος για τα αεροπλανα ο τυπος.
εχει καμποσα liar jets δικα του.
θεά τύχη με ακους??????????????????????? ναι ναι το τζοκερ θελω...........................
αισιχτιρ πια..................![]()
από ό,τι έχω ακούσει έχει άδεια για boeing 747 και αφού έχει και τα φράγκα δεν αποκλείεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κανει και καμια κοντρουλα αμα λαχει...
"εχεις αντερα? παμε μια ψιλη στο κοιπο μου":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
pes toy na agorasei tin HELIOS
πες του να παει να γαμ......θει.
γαμ... τα λεφτα μου μεσα...
me ta lefta tou joker file oute to ena tetarto tou aerodromiou den ftiaxnisΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
καλα τωρα αυτο ειναι αληθεια? σαν photoshop μου κανει, αλλα απο την αλλη ξερω οτι ειναι μουρλος για τα αεροπλανα ο τυπος.
εχει καμποσα liar jets δικα του.
θεά τύχη με ακους??????????????????????? ναι ναι το τζοκερ θελω...........................
αισιχτιρ πια..................![]()
milame gia pola dis.......
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Δεν βαριεσαι, και με αυτα κατι κανω, αλλωστε μην ξεχνας τον τυπο απο την γλυφαδα που πηρε τα 11 εκατομμυρια εβρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα να ειναι να τα χαρει ο ανθρωπας. Πριν κανα τριμηνο αν δεν κανω λαθος.
Ας μην παρω 747, ας παρω ενα jet.![]()
Ας μην κερδισω 11 ας κερδισω 1, ή εστω, 500.000 ή εστω 100.000 ή κατι τελος παντων......
σαν την διαφημηση με τους παππουδες θα καταντησουμε που κοιτανε τα σιριαλ με τα τρελλα λεφτα και μενουνε με ανοιχτο το στομα.. και ο τραβολτας θα κανει βολτας με το boing.!!!
στην ψαθαααααααα.....