Αυτο το θεμα δεν εχει σχεσει με αφρικα αλλα εδω ηθελα να το ανοιξω, τωρα αμα δεν το κανετε κεφι .......βαλτε το αλλου. Αν και δεν γραφω συχνα, διαβαζω συνεχεια, η αληθεια ειναι οτι την βαριεμαι αυτου του ειδους την επικοινωνια (την γραπτη) αλλα απο την αλλη εχω διαβασει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα εδω μεσα και οχι μονο για μηχανες. Μολις τωρα τελειωσα το διαβασμα των 26
![]()
![]()
σελιδων στο bikenet .....ηταν ενα επος... αξιζε τον κοπο. Το συμπερασμα μου ειναι οτι γραπτος λογος τελικα ειναι πολυ πιο δυσκολος απο τον προσωπο με προσωπο. ο τυπος που εκανε μπαν τον αφρο εκανε φαουλ
Η εξουσια τελικα διαφθιρει και τους πιο αγνους δημοκρατες ετσι γινοταν ετσι γινεται και ετσι θα γινεται.....
![]()
στην ιστορια του ανθρωπινου γενους. Αυτη η γωνια του μοτο.γρ τελικα ειναι απο τις λιγες στον ελληνικο διαδυκτιο που μπορω να ρωτησω κατι για το μοντελο της μηχανης που εχω και να παρω μια απαντηση για το συγκεκριμενο θεμα χωρις να μου λενε τι το κανω το πλοιο ποσο κουλος ειμαι,και τελικα ποσο μαλακας ειμαι που εχω τετοια μηχανη και δεν παιρνω ΖΧ12 νατους περναω ολους.Τελως παντων οχι οτι μου δημιουργειται και καμια κριση ταυτοτητας αμα βλεπω αυτα αλλα απο την στιγμη που εχω την επιλογη να μην τα βλεπω ποιος ο λογος να ασχολουμε αλλου. Τελικα ειναι αληθεια οτι για να εκτιμησεις κατι σωστα,δυστιχος πρεπει να το χασεις πρωτα. Το γουσταρω αυτο το site γιατι εχει χωρο για ολους ενω αλλα δεν......(δεν εννοω το bikenet) και ειναι ετσι στημενο που οντος ειναι πιο ξεκουραστο σε σχεσει με αλλα (bikenet). Καλα να παιρναται παιδια παντα ορθιοι να μην κολλατε με τιποτα (μηχανες αυτοκινητα σκαφη ιστιοπλοικα ψαρεμα κυνηγι ναρκωτικα γυναικες πιοτο κοματα θρησκεια κ.τ.λ.) και να δοκιμαζεται ..... if you know what i mean......το κολημα βλαπτει σοβαρα την υγεια σωματικη και πνευματικη.
![]()
Υ.Σ 1 δεν ειμαι αβανταδορος του αφρο ο ανθρωπος δεν ειναι φιλος μου ουτε τον ξερω ουτε εχουμε γνωριστει ποτε
P.S 2 kala su lene gia ta greeklish re afro an mporeis na ta alakseis den diavazontai ta g@mimen@ su tripane to mialo meta apo pente grames .ego pantos tha diavazo ti grafeis anyway
Υ.Σ. 3 πρωτη μου φορα γραφω τοσο μακροσκελες κειμενο![]()