Ξέρει κάποιος αν μπορείς να πας Ελβετία με ταυτότητα που έχει μεν λατινικούς χαρακτήρες, ο αριθμός της όμως περιέχει ελληνικό γράμμα (Φ) ;
αν μπορεί κάποιος να μας πει...
![]()
Ξέρει κάποιος αν μπορείς να πας Ελβετία με ταυτότητα που έχει μεν λατινικούς χαρακτήρες, ο αριθμός της όμως περιέχει ελληνικό γράμμα (Φ) ;
αν μπορεί κάποιος να μας πει...
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ναι βρε
btw 107.5 τα έκλεισα πριν κάνα 15μερο, μιλάμε ούτε στον Βόλο δε πας - έρχεσαι με τόσα...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν νομίζω να υπάρχει θέμα....
ούτως ή αλλως τα στοιχεία (ονοματα) κοιτάνε και την μάπα σου (ελπίζω στη φωτό να μην είσαι με μαλλί)
το γατί? μαζί?![]()
πουτσ@@@@@@@@@
εγώ έχω πασαπόρτι, για τη Μυρτώ ρώταγα
φουλ του μαλλιού είμαι , αλλά εντάξει δε νομίζω να υπάρχει θέμα, αναγνωρίσιμος είμαι
το γατί στην μάνα μου![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το Μαρτιο ειχα πεταξει Γερμανια με την ελληνικη ταυτοτητα και δεν ειχα κανενα προβλημα.
edit: Το διπλωμα οδηγησης δεν κανει παντως. Συνηθησμενος απο Αμερικη, εδειξα το διπλωμα και μου εξηγησαν οτι πρεπει να δειξω ταυτοτητα.
Απο εσωτερικό εταιρικό μήνυμα:
Re: Valid travel documents
Dear All,
This is to remind you that, in order to be able to travel to several countries, without any unpleasant surprises (cancellations/postponements of trips etc), a passport is NOT VALID if it expires in less than 6 months. In addition, for travel to EU countries, Turkey and a few other, where one can travel with only an identification card (ID). Please note that same is NOT VALID if it was issued more than 15 years ago.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Όταν άλλαξα ταυτότητα λόγω παλαιότητας μου είπαν από το τμήμα πως καλά έκανα και την άλλαξα γιατί δεν θα μπορούσα να πάω στο εξωτερικό. Ρώτησα γιατί και είπαν γιατί δεν υπάρχει αντιστοιχία του γράμματος φ με το λατινικό αλφάβητο. Απλά το αναφέρω όπως μου αναφέρθηκε (πάνε τουλάχιστον 3 χρόνια). Δε μου χρειάστηκε ποτέ να ταξιδέψω εξωτερικό. Θα πρότεινα να ρωτήσεις ή σε κάποιο τμήμα ή στην εταιρία που έχεις κλείσει τα εισιτήρια. Καλό ταξίδι να έχεις anyway!
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δανία με ταυτότητα (παλαιά και ελεεινή) έχω κάνει. Στο φεύγα ήταν όλα ΟΚ στο ελ-βελ, στο γύρνα λίγο φρίκαραν στο ωρέ τι είν' τούτο το κουρέλι αλλά δεν με κόλλησαν.