η φωτό είναι από το bikepics.com και από ότι φαίνεται το όχημα έχει κινητήρα CBR 600. Εδώ : http://www.bikepics.com/members/gasparyz490/06cbr600/
έχει και άλλες φωτό.
Τρελά γκάζια και ανάποδα σε χώμα με 100 αλόγατα?
![]()
η φωτό είναι από το bikepics.com και από ότι φαίνεται το όχημα έχει κινητήρα CBR 600. Εδώ : http://www.bikepics.com/members/gasparyz490/06cbr600/
έχει και άλλες φωτό.
Τρελά γκάζια και ανάποδα σε χώμα με 100 αλόγατα?
![]()
Δεν ξερω κατα ποσο ενα τετρακυλινρο μοτερ ειναι καλο για τετοια δουλεια
Αμα του κοντυνεις αρκετα!!!... την μεταδοση μια χαρα θα ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν ξερω κατα ποσο ενα τετρακυλινρο μοτερ ειναι καλο για τετοια δουλεια![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εγω ειχα δει βιντεο με καρτ με κινητηρα απο gsxr1100 νομιζω κ πηγαινε συνεχεια με τις παντες!
Εκ πειρας, πιστευω οτι ενα μονοκυλινδρο 600-650cc μοτερ ειναι καλυτερο για αυτην την δουλεια, εφοσον μιλαμε για χωμα
Μονοκύλινδρο σε καμία περίπτωση. 2κ ή 4κ είναι μια χαρά για αυτή τη δουλειά.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εκ πειρας, πιστευω οτι ενα μονοκυλινδρο 600-650cc μοτερ ειναι καλυτερο για αυτην την δουλεια, εφοσον μιλαμε για χωμα
Έχω ένα CBR250 (35 αλογάκια) και σκέφτομαι να φτιάξω κάτι τέτοιο ή ακόμα καλύτερα να βρω ένα κινητήρα από CBR400 (αυτά τα βρήκεις και στο πεζοδρόμιο παρατημένα)
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Εχεις οδηγησει ποτε, ή ετσι το λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Μονοκύλινδρο σε καμία περίπτωση.![]()
'Εχω οδηγήσει τα Baggy στην πιστα Teraddura στο καπανδρίτι που από ότι νομίζω είναι μονοκίλυνδρα και δεν ενθουσιάστικα από τον τρόπο αποδοσης αφού και στο χώμα θες διάρκεια στο γκάζι για καλύτερο έλεγχο.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εχεις οδηγησει ποτε, ή ετσι το λες?![]()
Εκτός αυτού το όχημα της φωτό είναι και για πίστες μικτής διαδρομής (ασφαλτο & χώμα) οπου σίγουρα το 4κ αποδίδει καλύτερα και περισσότερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aυτο το βιντεακι το εχω και γω,μιλαμε για το απολυτο καρτ 1100cc 115hp με το σαζμαν στο χερισειριακο και δωστου παντες και καπνους παρτε και μια φωτο του project
ο κινητηρας ειναι 1000cc και απο οτι θυμαμαι ειναι απο mini couper
και δωρο το αλεξιπτωτο για να σταματησει...... αν ξεκινησει και δεν αφησει τα λαστιχα στον δρομο....
το μινι cooper ειναι απλα το μεσο μεταφορας προς την πισταΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ο κινητηρας ειναι 1000cc και απο οτι θυμαμαι ειναι απο mini couperτα μπερδεψες λιγο κωστα
αφου το project λεγεται gixxerkart λες να φοραει μοτερ απο μινι??το μοτερ ειναι το αεροελαιοψυκτο GSXR 1100cc
![]()
Παντως απο αυτα που εχω οδηγησει, πιστευω οτι ενα μονοκυλινδρο εχει πιο πολυ ροπη ωστε να ξεκολλαει απο δυσκολες καταστασεις.Για χωμα πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
'Εχω οδηγήσει τα Baggy στην πιστα Teraddura στο καπανδρίτι που από ότι νομίζω είναι μονοκίλυνδρα και δεν ενθουσιάστικα από τον τρόπο αποδοσης αφού και στο χώμα θες διάρκεια στο γκάζι για καλύτερο έλεγχο.
Εκτός αυτού το όχημα της φωτό είναι και για πίστες μικτής διαδρομής (ασφαλτο & χώμα) οπου σίγουρα το 4κ αποδίδει καλύτερα και περισσότερα.
Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά είμαι κολλημένος με τα 4κ.. τι να κάνω?Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παντως απο αυτα που εχω οδηγησει, πιστευω οτι ενα μονοκυλινδρο εχει πιο πολυ ροπη ωστε να ξεκολλαει απο δυσκολες καταστασεις.Για χωμα παντα![]()