παει μπουνιες!!!!
τερμα τα γκαζια!!!
δειτε το αξιζει!!
εδω
παει μπουνιες!!!!
τερμα τα γκαζια!!!
δειτε το αξιζει!!
εδω
και το version II
εδω
Πολυ Καλο αλλα παλιο εχεις μεινει πισω![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
τωρα το ειδα εγω τι να κανουμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πολυ Καλο αλλα παλιο εχεις μεινει πισω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν περαζει ειναι μαματο παντως!!![]()
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι αυτοι οι κουτακιδες δεν βαζουν κανενα βιντεο με επιταχυνσεις κτλ, και βαζουν ολο βαρετα παντιλικια σε αλανες
Κουλοι!
Γιωργη σε ενα αλλο βιντεακι τους το εχουν σε αγωνα και τρεχει με αλλα πολυ δυνατα αργαλεια και τα περναει στις ευθεις και μενουν μ@λ@κες!!Ειναι φανταστικο το κουτακι!!πολυ το γουσταρα να εχω ενα τετοιο![]()
Φαντασου να ακους απο μακρυα στην βουτα να ερχεται ενα Κ5 1000 και να περναει το smart με 200+ καπως ετσι ειναι και στο βιντεακι που σου λεω
![]()
Μονο που θα πρεπει να εχει πολυυυυυυυυυυ αργο τιμονι, αλλιως σε βλεπω για απειρα τετ α κε με τετοιο μεταξονιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γιωργη σε ενα αλλο βιντεακι τους το εχουν σε αγωνα και τρεχει με αλλα πολυ δυνατα αργαλεια και τα περναει στις ευθεις και μενουν μ@λ@κες!!Ειναι φανταστικο το κουτακι!!πολυ το γουσταρα να εχω ενα τετοιο![]()
Φαντασου να ακους απο μακρυα στην βουτα να ερχεται ενα Κ5 1000 και να περναει το smart με 200+ καπως ετσι ειναι και στο βιντεακι που σου λεω
![]()
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μονο που θα πρεπει να εχει πολυυυυυυυυυυ αργο τιμονι, αλλιως σε βλεπω για απειρα τετ α κε με τετοιο μεταξονιο!
:rotflmao:
![]()
καρτακι,καρτακι
![]()
ετσι να κοβει το τιμονι να κανουμε και σφηνες μεσα απο τα κουτια σαν τα μοτοσακα μας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ειδα το βιντεακι αλλα νομιζω ειναι σε fortwo σασι οποτε εχω να πω πως αν εβαζαν το μοτερ σε roadster σασι, ισως και να μου αρεσε περισσοτερο.![]()
+10000:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οτι πρεπει για τους ταριφες που πεταγονται αυτο
Αν και το γούσταρα για κανένα δίωρο στο parking του ΟΑΚΑ, η όλη φάση μου κάνει "δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς.........." ένα πράμα.
Για τη σωστή χρήση του κινητήρα του gsxr:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30736
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...