Ε ναι λοιπον εφαγα την 1η μου σαβουρα απο 100% δικιας μου μ@λ@κιας!!!![]()
...Ειχα διαθεση για λιγο off road οδηγηση κ ετσι πηρα τα βουνα και του χωματοδρομους. Μεχρι εδω ολα καλα ...η βολτουλα στους χωματοδρομους ηταν απολαυστικοτατη με το v-strom
...και τωρα μια πιανει η μ@λ@κια!!...βλεπω ενα μονοπατι το οποιο εχει αρκετη κλιση και αρχιζω και το ανεβαινω. Ανεβαινω ...ανεβαινω και φτανω σ'ενα σημειο που δεν πηγαινε αλλο!
Αριστερα και δεξια μεγαλοι θαμνοι ...πως γυρναμε για κατωΤελοσπαντων εκανα τον cowboy και με τα χιλια ζορια εφερα την μουρη προς τα κατω. Καβαλαω το μηχανακι και αρχιζω και κατεβαινω προς τα κατω σιγα σιγα με 1η και συνδιαζοντας τα φρενα και με το abs να πιανει ολη την ωρα...Δεν πηγαινα με 2 χμ/ω οταν ενιωσα τον μπροστα τροχο να βουλιαζει σε κατι χαλικια και μετα απο δεκατα κ ο πισω ...χανω τον ελεγχο και μετα απο 1 μετρο ,δεν καταφερα να το κρατησω λογω της κλισης που ειχε το μονοπατι, ...εγω σχεδον ορθιος (ισα που ακουμπησε το γονατο μου κατω και σηκωθηκα) αλλα το μηχανακι κατω και μαλιστα μεσα σε και θαμνους!!
![]()
![]()
![]()
Μετα το σοκ το σηκωνω ...απολογισμος: το φλασακι σπασμενο ,η χουφτα κ το καγλελο λιγο γρατζουνισμενα...και βλεπω και γρατζουνιες στο πλαστικο επειδη επεσε στους γαμοθαμνους...τυχερος ομως μεσα στην ατυχια μου η γρατζουνιες ειναι μονο στο αυτοκολλητο
![]()
...Με τουτα και με κεινα λοιπον το παθημα, μαθημα! 'Που πας ρε καγκουρα στα κακοτραχαλα μονοπατια...με street ελαστικα και τι το περασες το v-strom?? wr?? ...αραξε στις βολτουλες σε χαλαρους χωματοδρομους και καλα εισαι!
Τελος γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τα πλαινα αυτοκολλητα του v-strom ...να φανταστω πανε ζευγαρι? Επισης ακουσα μια τιμη γυρω στα 50 ευρω ...τοσο ειναι? γιατι μου φανηκε κομματακι ακριβη![]()