Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: v-strom Αυτοκολλητα??? 1η μου σαβουρα

Unhappy v-strom Αυτοκολλητα??? 1η μου σαβουρα

Ε ναι λοιπον εφαγα την 1η μου σαβουρα απο 100% δικιας μου μ@λ@κιας!!!

...Ειχα διαθεση για λιγο off road οδηγηση κ ετσι πηρα τα βουνα και του χωματοδρομους. Μεχρι εδω ολα καλα ...η βολτουλα στους χωματοδρομους ηταν απολαυστικοτατη με το v-strom
    ...και τωρα μια πιανει η μ@λ@κια!! ...βλεπω ενα μονοπατι το οποιο εχει αρκετη κλιση και αρχιζω και το ανεβαινω. Ανεβαινω ...ανεβαινω και φτανω σ'ενα σημειο που δεν πηγαινε αλλο!
    Αριστερα και δεξια μεγαλοι θαμνοι ...πως γυρναμε για κατω Τελοσπαντων εκανα τον cowboy και με τα χιλια ζορια εφερα την μουρη προς τα κατω. Καβαλαω το μηχανακι και αρχιζω και κατεβαινω προς τα κατω σιγα σιγα με 1η και συνδιαζοντας τα φρενα και με το abs να πιανει ολη την ωρα...Δεν πηγαινα με 2 χμ/ω οταν ενιωσα τον μπροστα τροχο να βουλιαζει σε κατι χαλικια και μετα απο δεκατα κ ο πισω ...χανω τον ελεγχο και μετα απο 1 μετρο ,δεν καταφερα να το κρατησω λογω της κλισης που ειχε το μονοπατι, ...εγω σχεδον ορθιος (ισα που ακουμπησε το γονατο μου κατω και σηκωθηκα) αλλα το μηχανακι κατω και μαλιστα μεσα σε και θαμνους!!
    Μετα το σοκ το σηκωνω ...απολογισμος: το φλασακι σπασμενο ,η χουφτα κ το καγλελο λιγο γρατζουνισμενα...και βλεπω και γρατζουνιες στο πλαστικο επειδη επεσε στους γαμοθαμνους ...τυχερος ομως μεσα στην ατυχια μου η γρατζουνιες ειναι μονο στο αυτοκολλητο

...Με τουτα και με κεινα λοιπον το παθημα, μαθημα! 'Που πας ρε καγκουρα στα κακοτραχαλα μονοπατια...με street ελαστικα και τι το περασες το v-strom?? wr?? ...αραξε στις βολτουλες σε χαλαρους χωματοδρομους και καλα εισαι!

Τελος γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τα πλαινα αυτοκολλητα του v-strom ...να φανταστω πανε ζευγαρι? Επισης ακουσα μια τιμη γυρω στα 50 ευρω ...τοσο ειναι? γιατι μου φανηκε κομματακι ακριβη

Κρίμα! Αλλά και εσύ ρε παιδί μου που πήγες;
    Γιατί δε δοκιμάζεις σε κατάστημα με επιγραφές; Έχω διαβάσει και από άλλους ό,τι πετυχαίνει. Τα κάγγελα δεν είναι τίποτα να τα βάψεις. Ρίξε μια ματιά κάνοντας αναζήτηση στα θέματα με κάγγελα να δεις τι έκανα εγώ.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου,από

ΕΔΩ

θα κατεβάσεις το zip αρχείο και σε οποιοδήποτε μαγαζί που φτιάχνει αυτοκόλλητα τα έχεις αρκετά φτηνότερα

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

μηπως το παρακανες?

το abs παντος δεν ειναι οτι καλυτερο στο χωμα να ξερεις!

Νέο μέλος
    επειδη ειχα πεσει και εγω με το vstrom και εψαχνα αυτοκολητα ρωτησα ενα
    φιλαρακι που φτιαχνει και μου ειπε να παρω τα αυθεντικα! ειναι πιο ακριβα αλλα το
    μελανι τους ειναι ανεξιτηλο και οτι στην ελλαδα δεν εχουν ακομα τετοια μελανια!
    το κακο ειναι οτι μπλεκεις με σφακιανακη!εμενα μου ειχαν πει παραδωση σε 2 βδομαδες
    και τελικα εκαναν 2 μηνες για να μου φερουν το δεξι αντι για αριστερο!
    το γυρισα και τελικα το παρηγκηλα απο ενα φιλαρακι μου στην ιταλια
    johnkar

ναι βασικα και γω καπως ετσι την βλεπω την δουλεια! Βασικα οποιον και αν ρωτησα μου ειπε το ιδιο πραγμα οτι δεν παιζει να στο κανουν ιδιο

...οποτε θα κανω παραγκελια κ γω απλα το προβλημα ειναι επειδη το μηχανακι ειναι μαυρο ματ του 07 εχει λεει διαφορετικα και λιγο πιο μεγαλα αυτοκολλητα απο τα αλλα κ δεν ξερουν καν τιμη! ακομα περιμενω να με παρει τηλεφωνο ο εξουσιοδωτημενος αντιπροσωπος! το μονο που μου ειπε οτι τα αλλα αυτοκολλητα κανουν γυρω στα 40 οποτε τα δικα μου 8α πανε γυρω στα 50

...ειδωμεν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    μηπως το παρακανες?

ε ναι!: λιγουλακι! ...για να σαβουριαστω!

αλλα αφου ειμαι καλα δεν μαμιεται!

Τελικά τι έγινε; Έμαθες για τα αυτοκόλλητα; Αν και μου φαίνεται δύσκολο αν είναι ok το κατάστημα με τις επιγραφές να μη μπορεί να στο φτιάξει ακριβώς ίδιο, απ'τη στιγμή που υπάρχει και η μακέτα.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Τελικά τι έγινε; Έμαθες για τα αυτοκόλλητα; Αν και μου φαίνεται δύσκολο αν είναι ok το κατάστημα με τις επιγραφές να μη μπορεί να στο φτιάξει ακριβώς ίδιο, απ'τη στιγμή που υπάρχει και η μακέτα.
    ...Τελικα βρηκα μια ακρη μ'εναν γνωστο που εργαζεται στον Σφακιανακη και θα το παρω με καλη εκπτωση

...καμια 40αρα θα μου παει και θα'χω και το κεφαλι μου ησυχο μιας και θα ειναι το original αυτοκολλητο

Παλαιό μέλος
    Την αλλη φορα που θα το κανεις απενεργοποιησε το ΑΒΣ
    βγαζοντας την αναλογη ασφαλεια
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect

Τελικα το αυτοκολλητο εκανε 27 ευρω και με την εκπτωση που ειχα το πηρα 20 απο την suzuki στο Περιστερι!

...Ολα κομπλε λοιπον!

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Τελικα το αυτοκολλητο εκανε 27 ευρω και με την εκπτωση που ειχα το πηρα 20 απο την suzuki στο Περιστερι!

...Ολα κομπλε λοιπον!

μια χαρα!

Παρόμοια θέματα

1. 1η μου αλλαγή ελαστικών
    από Locksmith στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2008, 12:06
  2. Η πρώτη μου σαβούρα...
    από michael110 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 17:27

Κανόνες δημοσιεύσεων