ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Εντάξει μην το κάνουμε και μεγάλο θέμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
Θέλαν την νίκη και όντως έτρεξαν σήμερα, αλλά μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος ήταν αδύνατος και με 10 παίκτες από ένα σημείο και μετά...
Και πάλι φάνηκε όμως η αδυναμία στο σκοράρισμα... Σε κρίσιμους αγώνες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες (η διάκριση του "χασογκόλη" δικαιωματικά στον Λυμπερόπουλο....)- συνήθως δεν έχεις τόσες και υπάρχει και ο κανόνας που λέει "όταν χάνεις πολλά γκόλ τελικά το βάζει ο αντίπαλος"....
Τέσπα...ας μην γκρινιάζουμε συνέχεια...Μπράβο στα παιδιά και ελπίζω να συνεχίσουν με πάθος...
edwse resital atyxias pali! Alla na ne kala to penalti mas ESWSE!!!!!!![]()
![]()
![]()
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι ασχημη...
Χαλαρωστε. τη Μαλτα κερδισαμε![]()
![]()
αν θες να πας στο ευρο τετοιες ομαδες της κερδιζεις
ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΥΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΥΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ
1.Περα απο τη νικη(3 βαθμοι) σημερα εσενα τι σε ικανοποιησε?Το θεαμα μηπως?
2.Η πρωταθλητρια Ευρωπης vs Μαλτας(τι ειναι αυτο?) ... και πανηγυριζουμε?
3.Ναι το πρωταθλημα ειναι μαπα το καρπουζι...ενω στην Εθνικη βλεπουμε την παλια Βραζιλια!
ημαρτον..τι πρεπει? να βγουμε στους δρομους?
![]()
Εντάξει ρε παιδιά!Μετά το χαστούκι απο την Τουρκία ευτυχώς που συνήλθαν και κέρδισαν.Δεν είδατε με πόσο άγχος έπαιζαν?Με το που σκόραραν ξαλάφρωσαν.Πάλι καλά γιατι φοβόμουνα οτι με τη σκατά ψυχολογία που είχαν θα έκαναν κανα χ σήμερα.
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Mα δεν υπαρχει το γκολ σαυτη την ομαδα....
κ στη μπαλα χωρις γκολ δε κερδας!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Καλά έχω μια απορία ρε παιδιά.
Τώρα βλέπω το Τουρκία-Νορβηγία σε επανάληψη.
Τερματοφύλακας της Νορβηγίας είναι ο Νικοπολίδης?Γι'αυτό δεν έπαιξε με μας σήμερα?
![]()
![]()
![]()
Μήπως κάνουν βουντού στους αντίπαλους τερματοφύλακες οι Τούρκοι?Πρώτα ο Νικοπολίδης,τώρα αυτός ο Μίρεν....![]()
ego ksero pos ola ta goal mas einai me penalti, kai osa den einai me penalty/stimena, i prepei na to pniksei i antipali amina gia na mpei..
aparadekto telioma se faseis..
vevea etsi pirame olokliro euro alla afto den to kanei <<orthodokso tropo skorarismatos>>
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ας ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ![]()
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΠΟΤΕ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ (ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ![]()
![]()
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ 4ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;
ΕΛΑΤΕ,ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΠΛΑΚΑ,ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ;
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ’ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ...
ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ 5Χ5 ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ...
...cause the place seems still alive...
Η ομάδα έδειξε πάθος αλλά και απίστευτη νευρικότητα....
σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο που απέδωσε ήταν ό,τι να ναι...απλά και μόνο με την επιθυμία για τη νίκη...
όσο για τη Μάλτα...ομάδα Β Πειραιά ήταν παιδιά....και αν νικάμε μόνο με 1-0 αυτές τις ομάδες κάτι μου λέει οτι θα δυσκολευτούμε πολύ με Ουγγαρία ακόμα και Βοσνία (μην μου πει κανείς για το 0-4, γιατί όσο το είχαν δει ξέρουν ότι ήταν μαγική εικόνα)....
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
για το μούφα πέναλντι δεν μιλάει κανείς ρε παιδιά???![]()
![]()
έλεος τη βουτιά ηταν αυτή??....
λίγο αυτοσεβασμό δεν έχουμε??
θέατρο για να κερδίσεις τη Μάλτα???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ελα ρε τωρα μουφα πεναλτυ...ενταξει καθυστερησε λιγο να πεσει ο ανθρωπος,νομισε πως επαιζε στο ελληνικο πρωταθλημα,οποτε και να πεσεις το πεναλτυ ειναι πεναλτυ...!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Η ομάδα έδειξε πάθος αλλά και απίστευτη νευρικότητα....
σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο που απέδωσε ήταν ό,τι να ναι...απλά και μόνο με την επιθυμία για τη νίκη...
όσο για τη Μάλτα...ομάδα Β Πειραιά ήταν παιδιά....και αν νικάμε μόνο με 1-0 αυτές τις ομάδες κάτι μου λέει οτι θα δυσκολευτούμε πολύ με Ουγγαρία ακόμα και Βοσνία (μην μου πει κανείς για το 0-4, γιατί όσο το είχαν δει ξέρουν ότι ήταν μαγική εικόνα)....
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
για το μούφα πέναλντι δεν μιλάει κανείς ρε παιδιά???![]()
![]()
έλεος τη βουτιά ηταν αυτή??....
λίγο αυτοσεβασμό δεν έχουμε??
θέατρο για να κερδίσεις τη Μάλτα???
...cause the place seems still alive...