Πρόταση για το Σ/Κ: Ναύπακτος με πιθανή διανυκτέρευση.
Χαλαρή βόλτα, λίγα χιλιομετράκια και σχετικά εύκολα. Για την παρέα και τον χαβαλέ περισσότερο.
Πάμε από τον πάνω δρόμο και γυρίζουμε (πιθανώς Κυριακή) από κάτω.
Λεπτομέρειες:
Αναχώρηση από Αθήνα Σάββατο πρωί, όχι πολύ αργά (ας πούμε 09:30 – 10:00)
Αθήνα – Θήβα (60 χλμ)
Θήβα – Λιβαδειά (45 χλμ)
Λιβαδειά – Αράχοβα (35 χλμ)
Αράχοβα – Δελφοί – Ιτέα – Γαλαξίδι (32 χλμ)
Γαλαξίδι – Ναύπακτος (65 χλμ)
Σύνολο χιλιομέτρων διαδρομής Αθήνα-Ναύπακτος, περίπου 240.
Πιθανές στάσεις για καφέ ή/και φαγητό: Στη Λιβαδειά ή στην Αράχωβα ή στο Γαλαξίδι. Μπορούμε να κάνουμε μία ή και δύο στάσεις (άνετα).
Θα πάμε χαλαρά με άνετες στάσεις και θα φτάσουμε στην Ναύπακτο αρκετά πριν σκοτεινιάσει. Διανυκτέρευση στη Ναύπακτο. Φαγητό, ποτάκι, χαβαλές.
Αναχώρηση και επιστροφή την επομένη το μεσημέρι, από Ρίο – Αντίρριο – Κόρινθο (περίπου 210 χλμ). Στάσεις για φαγητό και καφέ... βλέπουμε που.
Εναλλακτικά για την επιστροφή---αν είναι να διανυκτερεύσουμε Ναύπακτο---μπορούμε να ξυπνήσουμε και να ξεκινήσουμε νωρίς και να περάσουμε και από τα Μέγαρα για τον αγώνα. Νομίζω ξεκινάει κατά τις 11:00 -- 11:30 οπότε γίνεται.
Παρατηρήσεις:
- Αν προβλέπεται να ρίξει καρέκλες, αναβάλετε. Πιθανότητα λίγης βροχής δεν με χαλάει (χειμώνα έχουμε εξάλλου) οπότε σ' αυτήν την περίπτωση... βλέπουμε.
- Κρύο στα ορεινά θα έχει (να φέρετε ζακετάκια) αλλά δεδομένου ότι θα περάσουμε από εκεί μεσημέρι δεν θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα.
- Η βόλτα θα είναι χαλαρή. Δεν πάμε να αποδείξουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Τα χιλιόμετρα είναι λίγα και η φάση γίνεται περισσότερο για την παρέα και τον χαβαλέ.
- Προτάσεις για εναλλακτικές διαδρομές και πρόγραμμα φυσικά δεκτές.
Ραντεβού: Σάββατο 24 Νοέμβρη στις 09:30 στα McDonalds μετά τα διόδια Αφιδνων. Αναχώρηση 09:45.
Όσοι πιστοί...
Συμμετοχές:
1. npat
2. ο άλλος
3. dimzab (άκυρος)
4. yfantra
5. Greg61
[[[ όποιος δηλώνει συμμετοχή, ας πει και αν ενδιαφέρεται για διανυκτέρευση ]]]