Καποίοι φίλοι μου εκαναν αιτηση στον ΟΤΕ για τηλέφωνο .Πάει ο τεχνικός κυριακάτικα στις 08.30 να τους συνδέσει , και ανακαλύπτει πως στο καλώδιο που υπάρχει σπίτι τους υφίσταται ενεργή γραμμή . Προφανώς ο τεχνικός δεν ήθελε να χάσει τον χρόνο του , είναι και τα παιδιά Βούλγαροι και ευγενέστατοι μάλιστα , τους πετάει ένα "Φέρτε ηλεκτρολόγο να τραβήξει καινουριο καλώδιο και ξανακάνετε αίτηση " και γίνεται καπνός . Υποθέσα πως προφανώς πριν τα παιδια (που είναι στο διαμέρισμα 7 χρόνια τώρα ) κάποιος είχε τηλέφωνο εκεί , έκανε αίτηση διακοπής όταν έφυγε , διακόπηκε στα χαρτιά το τηλέφωνο αλλά τεχνικά ποτε δεν αποσυνδέθηκε . Μιλάω με διάφορες υπηρεσίες ΟΤΕ και μου λένε πως όταν αν ένας λογαριασμός δεν πληρωθεί για 6 μήνες αυτόματα καταργείτε από το τηλεφωνικό κέντρο .
Τώρα η πάω εγώ στο κουτί της πολυκατοικίας και βρίσκω τα ζεύγος των καλωδίων τους , το βγάζω απο την κλέμα και το καρφώνω αν υπάρχει σε διαθέσιμη αναμονή προς ΟΤΕ (και δεν ξέρω τι μπελάδες θα έχουμε μετά) ή πάνε πρωινές ώρες στον ΟΤΕ ,χάνοντας το μεροκάματο ,παρακαλετά μήπως και πάει τεχνικός εκεί και δώσει λύση, και αν βρουν άκρη . Πάντως ειναι τραγικό στον στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό φορέα της Ελλάδας να μην υπάρχει βάρδια ενας τεχνικός , εστω και για τηλεφωνική υποστήριξη μετα τις 14.30 .Χώρια που στο 134 και στο 121 ο κόσμος που ειναι στα τηλέφωνα είναι ολοκληρωτικά άσχετος με το αντικείμενο.....
Καμία πρόταση ????
![]()