Γειά σας παιδια.. εχω εδώ και 5 χρόνια ενα cbr 125 και σκέφτομαι να πάω σε CBR 600 f μετά από πολύ ψαξιμο για τον προσανατολισμό χρήσης της μηχανης. Βρήκα σε μάντρα ένα f4i 03' αγορασμένο 04' που έχει (γραφει) 2900 km..4500 ? με 2 πλαστικά βαμμένα λόγω τρακαρίσματος σε τοιχο (λεει) κ οχι τουμπας..αλλα κατα τα άλλα ολοκαθαρο.. δίσκοφρενα καινούρια τα πλαστικα του γυαλίζουν και τα λάστιχα σχεδόν καινουρια.. αα και δίνει κ 1 χρόνο εγγύηση.
Άυριο μάλλον θα το πάρω βόλτα και θα το πάω σε μηχανικό..
1ον.. δεν εχω ξαναοδηγήσει SS μηχανάκι οπότε θέλω μια γνώμη για τη θέση οδήγησης και αν θα είναι εύκολη η μετάβαση από το cbrακι μου στο 600αρι..
2ον Το μηχανάκι είναι απο κεφαλλονιά... οπότε εχει καποιεσ λιγοστεσ πιθανότητεσ τα km που γράφει να είναι αληθινά.. παρόλα αυτα δεν παραμυθιαζομαι... Κατά τη γνώμη σας αξίζει η τιμη του? να το "χτυπήσω"? μηπως έχει κανα λακκο η φάβα?...
Πιθανά προβλήματα?(οτιδήποτε μπορεί να βγάλει γιατι είμαι και φοιτητής και δεν μου περισσεύουν πολλα.. πέρα από τον εντατήρα καδένας..)
Συγνώμη αν κούρασα αλλά αν και το έχω ψάξει αρκετά μου λείπει η εμπειρία από μεγάλες μοτοσυκλέτες...Περιμένω γνώμες... Ευχαριστώ για το χρόνο σας..![]()