View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread V
kalgeorge
04/10/2010, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
α τωρα υπαρχουν εντολες,
γιατι ο σφαιρο ειπε οτι το γκολ μπηκε κατα τυχη, απαξιωσε την νικη του αρη λεγοντας οτι ο κουπερ εκανε τα αυτονοητα..
και γω του πα οχι, στη νικη εχει μεγαλο μεριδιο ο κουπερ και οτι υπαρχουν εντολες στα στημενα
kala krasia....den theleis na diavaseis ti sou grafoun
Akatanomastos
04/10/2010, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ε, είναι σαν ο Κούπερ να είχε σχεδιάσει το γκολ του Άρη!
Μαλακία φάουλ του Γκαρσία, μαλακία του τείχους, μαλακία του Κρέσιτς και γκολ σε κενή εστία...
παλικαρια απο δω ξεκινησαμε
με το σφαιρο να απαξιωνει την τακτικη κουπερ λεγοντας νωριτερα οτι δεν εκανε τιποτα σπουδαιο
εγω λεω οτι ακομα και το γκολ απο φαουλ ειναι κατι το οποιο το χει σχεδιασει ο προπονητης
οχι με αμεσο τροπο, γιατι δεν ειναι μαντης ο ανρθωπος
αλλα μεσω καποιων κινησεων που εχει κανει ποιο πριν, οπως τακτικη, επιλογη παιχτων, εντολες για τα στημενα κλπ κλπ
το γκολ και η καθε φαση ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων που ο προπονητης παιζει μεγαλο ρολο σε αυτους..
οσον αφορα το φαουλ
ενταξυ μπορει να μην του πε πριν τον αγωνα να τρεξει στην μικρη περιοχη ο χαβιτο σε φαουλ,
αλλα του το χει πει χιλιαδες φορες στις προπονησεις και σιγουρα θα το εχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ
kalgeorge
04/10/2010, 12:21
οσον αφορα το φαουλ
ενταξυ μπορει να μην του πε πριν τον αγωνα να τρεξει στην μικρη περιοχη ο χαβιτο σε φαουλ,
αλλα του το χει πει χιλιαδες φορες στις προπονησεις και σιγουρα θα το εχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ
αυτο ειναι το θεμα....
και σου ξαναλεμε.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ......
δεν χρειαζεται να στο πει κανεις αυτο..
Akatanomastos
04/10/2010, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αυτο ειναι το θεμα....
και σου ξαναλεμε.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ......
δεν χρειαζεται να στο πει κανεις αυτο..
:sick:
οκ,
εγω δεν το πιστευω αυτο
οτι δεν χτυπανε στις προπονησεις φαουλ ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το χτεσινο,
και φυσικα παρομοια φαουλ/κορνερ/
kalgeorge
04/10/2010, 12:47
οκ,
εγω δεν το πιστευω αυτο
οτι δεν χτυπανε στις προπονησεις φαουλ ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το χτεσινο,
και φυσικα παρομοια φαουλ/κορνερ/
kala....auto mi to peis kai allou....
episis exe upopsin oti to gol den einai maestria kouper...einai MALAKIA kresits.
kanonas o termas na diwxnei sta plagia
blackbusa
04/10/2010, 12:50
den exw re man
ε τοτε ρε παπαρα τι περιμενεις να πουμε???
Sferopetadhn
04/10/2010, 12:53
α τωρα υπαρχουν εντολες,
γιατι ο σφαιρο ειπε οτι το γκολ μπηκε κατα τυχη, απαξιωσε την νικη του αρη λεγοντας οτι ο κουπερ εκανε τα αυτονοητα..
και γω του πα οχι, στη νικη εχει μεγαλο μεριδιο ο κουπερ και οτι υπαρχουν εντολες στα στημενα
Καμία νίκη του Άρη δεν απαξίωσα. Απλά είπα ότι έκανε το αυτονόητο. Έκατσε πίσω κι έψαχνε αντεπιθέσεις κι ότι βγει. Ότι ακριβώς κάναμε επί Σάντος κι όλοι λέγατε ότι παίζουμε αντιποδόσφαιρο!
Από κει και πέρα ο Άρης δεν έκανε τίποτε το ιδιαίτερο. Κράτησε το Χ άνετα, έκανε μόνο μία καθαρή φάση κι έβαλε ένα γκολ από στημένο. Απλά θα ήθελα να δω αν έβαζε ο Μουσλίμοβιτς το γκολ 3 λεπτά πριν του Άρη για ποιά πορτοφόλια του μαέστρου θα μιλούσαν όλοι!
Είπαμε καλός κόουτς, αλλά μπαλάρα από τον Άρη εγώ δεν έχω δει. Έχει 3 γκολ όλα κι όλα στο πρωτάθλημα, ζορίστηκε να περάσει τη Γιαγκελόνια και πήρε μόνο μια μεγάλη νίκη με την Ατλέτικο. Και μην ξεχνάτε ότι χτες ο Άρης δεν είχε κανένα άγχος γιατί έπαιζε εκτός άρα κανείς δεν θα τους κατηγορούσε ιδιαίτερα και ακόμη και το Χ θα ήταν σχετική επιτυχία.
Τώρα τα περί μαεστρίας κλπ δεν τα καταλαβαίνω. Τουναντίον έτυχε να χτυπήσει ο Ρουίζ και να του βγει η αλλαγή!
Στην κουβέντα περί των στημένων δεν θα επεκταθώ. Σου τα λένε οι άλλοι...
Sferopetadhn
04/10/2010, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ.............
Έκεί κολλάει τό Ζάππειο..........γιά περίπατο δέν πηγαίνει έκεί ό κόσμος...??
Πού έγραψα ότι φέτος παίζει μπαλλάρα ό Άρης...??
Μάλλον άπό τόν καημό σου .........γράφεις ότι νάναι....
ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.....!!!
Μετά τό μάτς χθές τό βράδυ.........τρελλάθηκαν τ'Άρειανά, κάηκε ή πόλη...!!!
Έγραψα στον πληθυντικό, άρα αναφερόμουν σε διάφορους που λένε ότι ο Άρης παίζει καλή μπάλα εδώ και 2-3 χρόνια.
Πέρυσι έβαλε πολύ λιγότερα γκολ από τον ΠΑΟΚ του μισό-μηδέν και φέτος σκοράρει με αίτηση. Εγώ αυτό δεν το βλέπω για μπαλάρα... Αποτελεσματικό σίγουρα, αλλά γι' αυτό μας κράζατε όλοι πέρυσι...
Sferopetadhn
04/10/2010, 13:00
σφαιρο
καλ
και λα πιππα
σταματηστε να επιμενετε μονο απο ποδοσφαιρικο εγωισμο καποιοι
και καποιοι αλλοι μονο απο ηλιθιο εγωισμο
οτι τα στημενα δεν τα δουλευουν στην προπονηση, και οι παιχτες κανουν "τα βασικα" απο μονοι τους
προφανως καποια πραγματα τα κανουν απο μονοι τους, δεν ειναι μοσχαρια,
αλλα και ο προπονητης δινει καποια καθοδηγηση
λεει ποιος θα κατσει περιπου που
ποιος θα κατσει πανω στο τειχος για να το διασπασει
κλπ κλπ
προφανως η καθοδηγηση δεν ειναι του στυλ: "θα κανεις 5 βηματα δεξια, και μετα θα σουταρεις"
αλλα ειστε μεγαλα παιδια και φανταζομαι δεν χρειαζετε να τα γραφω λες και τα γραφω σε 5χρονα
οσο για το σφαιρο που ο κουπερ κατα τυχη πηρε και αυτο το ματς, αντιγραφω
"Τα κέρδη ασφαλώς είναι πολλαπλά, όσο κουραστικό και να είναι όμως, επαναλαμβάνουμε πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι η κίνηση – ματ που έχει κάνει η διοίκηση. Ο Αργεντινός δίδαξε προπονητική το βράδυ της Κυριακής, όχι μόνο στον Δερμιτζάκη, αλλά και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο. Λες και είχε διαβάσει το παιχνίδι πριν την σέντρα της έναρξης, έστειλε τους παίκτες του για να κρατήσουν το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια, βάδισε πάνω στην άψογη τακτική για να ανοίξει το παιχνίδι του Άρη με τη χρησιμοποίηση επιθετικογενών παικτών, να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φτάσει στο γκολ."
και σφαιρο, το καταλαβαινεις οτι ειναι παρανοικο να λες οτι το παιχνιδι κερδιθηκε επειδη απλα απεκρουσε λαθος ο κρεσιτς..
το ποδοσφαιρο ετσι ειναι, καποιος θα κανει λαθος για να μπει γκολ, τα 9 στα 10 γκολ ετσι ειναι.
το πως θα εκμεταλευτεις το λαθος του αντιπαλου ειναι το θεμα
και αν θα χεις φαει μεχρι τοτε 5 γκολ, οποτε το γκολ απο λαθος του αντιπαλου θα ειναι δωρο αδωρων..
αν εσυ θες να πιστευεις οτι κατα τυχη εχασες φετος, απο χειρουργειο περσυ
οκ εμεις μαζι σου
Μείνε στα βασικά. Όσο γράφεις το χειροτερεύεις...
Sferopetadhn
04/10/2010, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αφηστε τα πολλα λογια και........
Βυθιστε το κοτερο........ :evil:
:wave2:
Έτσι όπως είμαστε... σώθηκες.
Gandalf dr685sm
04/10/2010, 14:19
O Σκόκο λέει, επιμένει στο ποσό που ζητάει (1 μύριο καθαρά) και η διαφορά υπάρχει ακόμα με την ΑΕΚ.
Με αυτά που έχει κάνει στο γήπεδο και τα καπρίτσια που επιδυκνείει απορώ γιατί επιμένουν ακόμα; Μήπως δεν τον έχουν δεί και οι υπόλοιποι και απο εκεί που έδειχναν ενδιαφέρον το καλοκαίρι , ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι;...
Ε ρε Μελισσανίδης που του χρειαζόταν αυτουνού...
Δεν θες κύριε;... οκ... κάτσε πάγκο άκρα δεξιά μέχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις και καλό ταξίδι το καλοκαίρι αν σε πάρει κανείς.
Βρίσκουν και τα κάνουν. Μόνο επαγγελματίας δεν είναι.
Gandalf
kalgeorge
04/10/2010, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
O Σκόκο λέει, επιμένει στο ποσό που ζητάει (1 μύριο καθαρά) και η διαφορά υπάρχει ακόμα με την ΑΕΚ.
Με αυτά που έχει κάνει στο γήπεδο και τα καπρίτσια που επιδυκνείει απορώ γιατί επιμένουν ακόμα; Μήπως δεν τον έχουν δεί και οι υπόλοιποι και απο εκεί που έδειχναν ενδιαφέρον το καλοκαίρι , ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι;...
Δεν θες κύριε;... οκ... κάτσε πάγκο άκρα δεξιά μέχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις και καλό ταξίδι το καλοκαίρι αν σε πάρει κανείς.
Gandalf
perimenoun na dwsei kapoios ta 8 miria pou zitate re :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Sferopetadhn
04/10/2010, 14:25
Gandalf
Και ποιός να παίξει ρε μάγε; Πάλι καλά που έχεις 2-3 πραγματικά καλούς παίκτες και παίρνεις και κανένα αποτέλεσμα, αλλιώς θα ήσουν πιο κάτω κι από τα δικά μας τα νούμερα.
Οτι είναι κωλοπαιδαράδες συμφωνώ, αλλά προς το παρόν δεν έχεις εναλλακτικές... No money, no honey!
Gandalf dr685sm
04/10/2010, 14:26
Γιώργο στην monopoly τώρα ρε... ούτε 500.000 δεν δίνουν τώρα. Ο τύπος είναι απαράδεκτος... αλά βρίσκει και τα κάνει. Ας τον είχαν στείλει εξέδρα για 4-5 αγώνες και να δούμε μετά ποιός είναι εκείνος που θα κάνει μαγκιές.
Gandalf
Gandalf dr685sm
04/10/2010, 14:27
sfero... και το 2004 όπως είπα, τους παίκτες τους αναγνωρίζαμε μόνο απο το πρόγραμμα.... είδες όμως τι κόντεψε να γινει τότε. Σε μια ομάδα δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα δύο σταθμά.. θα εκτροχιαστούν και οι μικρότεροι και δικαίως... άσε που το έχουν κάνει ήδη.
Gandalf
Sferopetadhn
04/10/2010, 14:29
sfero... και το 2004 όπως είπα, τους παίκτες τους αναγνωρίζαμε μόνο απο το πρόγραμμα.... είδες όμως τι κόντεψε να γινει τότε. Σε μια ομάδα δεν μπορείς να έχεις δύο μέτρα δύο σταθμά.. θα εκτροχιαστούν και οι μικρότεροι και δικαίως... άσε που το έχουν κάνει ήδη.
Gandalf
Άλλες συνθήκες τότε. Είχες ένα όραμα, ο κόσμος ήταν ενωμένος, υποτίθεται διοίκηση με μέλλον κλπ.
Φαντάσου όπως είναι τώρα σκατά εντός κι εκτό γηπέδου να μην έπαιρνες κι αποτελέσματα...
Δεν το είδα ρε φίλε.. .όπως και κανένα άλλο αγώνα της SL. Προτίμησα να πάω βόλτα. Οπότε μόνο αν έχεις κανά βιντεάκι μπορώ να σχολιάσω.
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ................ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
Καί τό μουνί χτενίζεται...........όπου μουνί άντιλαμβάνεσαι...:rotflmao:
Λές κι άμα έδινε κίτρινη στό Δέλλα καί φάουλ στό ήμικύκλιο
ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ....
Ά πέστου νά σού πεί καί γιά τό σπρώξιμο στό Σκόκο..!!
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ...........μέ τό φάουλ τού Δέλλα άν ήταν
ή δέ ήταν θά άσχολούμαστε...??
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ................ΠΛΗΡΩΣ
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..........
Χαρίστηκε στόν Δέλλα μιά κίτρινη καί δέν έδωσε ένα φάουλ στήν Ξάνθη........
ΦΟΒΕΡΟ...........:lol:
Άσε πού ήταν άλλά Καραγκούνη,άπλωσε στραβά τό πόδι σά νάχε πλατυποδία.
Ό Δέλλας παλιά καραβάνα τό τράβηξε τό ποδαράκι του καί τό κοράκι είδε θέατρο....
ΞΑΝΑ ΦΟΒΕΡΟ.............
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΙΤΗ
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.............ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ.....???
Gandalf dr685sm
04/10/2010, 14:37
Άλλες συνθήκες τότε. Είχες ένα όραμα, ο κόσμος ήταν ενωμένος, υποτίθεται διοίκηση με μέλλον κλπ.
όλα είναι θέμα πράξεων και θέλησης. Ο Αδαμίδης αν ήθελε μπορούσε να αλλάξει καταστάσεις. Χρήματα και τότε δεν είχαμε αν θυμάσαι .. ούτε προπονητικό ... ούτε γήπεδο. Το θέμα είναι πόσο θες να αλλάξεις καταστάσεις. ή μήπως νομίζεις πως αν ο Αδαμίδης έλεγε πως όποιος δεν σέβεται την ΑΕΚ βλέπει εξέδρα και το έπραττε πραγματικά , δεν θα είχε απήχηση στον κόσμο;
Gandalf
kalgeorge
04/10/2010, 14:40
απλα ρε μαγε καποιες γκομενες εδω μεσα ξερουν να λενε για τις αλλες ομαδες...αλλα δεν παντελονια για να πουν για την δικη τους....καταλαβες?
τελικα ρε μαγε...φετος θα τερματισετε πανω απο την καβαλα?? καθε χρονο το ιδιο αγχος :bawl:
ασε που φετος σας περναει και η κερκυρα προς το παρων
Gandalf dr685sm
04/10/2010, 14:44
Εμείς.. σου λέω απο τώρα πως μόνο μέσα στην πεντάδα φέτος για πολλούς λόγους. Το θέμα είναι να μου απαντήσεις εσύ αν μπείτε σε διαδικασία play-off και δεν μπείτε δεύτεροι τι θα γίνει. Διότι 50-50% θα πάει φέτος.. αλλά στο ποιός θα έχει το παρασκήνιο μαζί του και οχι για το ποιός θα πάρει δίκαιη διαιτησία.. οπότε έχει πιθανότητες ο κόκκινος να περάσει και πρώτος.
Για πες.. για πες.. αν βγείτε δευτερο-τρίτοι (τον ΑΡΗ τον έχω ικανό να σας τον φορέσει) τι θα γίνει τότε;
Gandalf
kalgeorge
04/10/2010, 14:47
Εμείς.. σου λέω απο τώρα πως μόνο μέσα στην πεντάδα φέτος για πολλούς λόγους. Το θέμα είναι να μου απαντήσεις εσύ αν μπείτε σε διαδικασία play-off και δεν μπείτε δεύτεροι τι θα γίνει. Διότι 50-50% θα πάει φέτος.. αλλά στο ποιός θα έχει το παρασκήνιο μαζί του και οχι για το ποιός θα πάρει δίκαιη διαιτησία.. οπότε έχει πιθανότητες ο κόκκινος να περάσει και πρώτος.
Για πες.. για πες.. αν βγείτε δευτερο-τρίτοι (τον ΑΡΗ τον έχω ικανό να σας τον φορέσει) τι θα γίνει τότε;
Gandalf
den kserw re file eilikrina....eimaste ikanoi gai to kalutero kai to xeirotero.
proswpika den pisteuw oti tha vgoume toso xamila poules, mias kai oi alles omades antikimenika den einai toso kaluteres mas
vlepoume
Έτσι όπως είμαστε... σώθηκες.
Το λεω επειδη ειστε ετσι οπως εισαστε......!!!! :winka:
Sferopetadhn
04/10/2010, 16:02
Το λεω επειδη ειστε ετσι οπως εισαστε......!!!! :winka:
Μπαααααα
ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........
Ποιά όμάδα τελικά μιά καί μιλάμε γιά Καβάλα........
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.........??????:rotflmao: :rotflmao:
ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ.......ΡΩΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΙΤΣΕΣ...:lol:
giobazolias
05/10/2010, 00:22
Gandalf
Δεν ειναι 50/50.
Για μια/δυο ακομα αγωνηστικες ακομα -ετσι για ξεκαρφωμα- θα παρει καποια σφυριγματα ο οσφπ και μετα τελος!
ο Πατερας εχει τη διαιτησια!
Το πρωταθλημα θα το παρει ο ΠΑΟ!
Sferopetadhn
05/10/2010, 08:55
Πάντως για τον "στρατηγό" Κούπερ δε μου απάντησε κανείς.
Έπαιξε σύστημα Σάντος ναι ή όχι; Κι αν ναι, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε μισό-μηδέν κι Άρης παίζει καλή μπάλα (με τρία γκολ κι αυτά με το ζόρι);
Βασικά αυτή η απορία μού γεννήθηκε διαβάζοντας και διάφορα άρθρα αυτές τις μέρες για πορτοφόλια, μαέστρους και καθηγητές. :sick: Ή εγώ είμαι τυφλός ή ο Άρης έκανε μια ευκαιρία (πλην του γκολ που ήταν από γκέλα) σε όλο το ματς; Όπως κι ο ΠΑΟΚ έκανε μία καθαρή και μερικές ακόμη ψιλές.
Αυτό θεωρείται μαεστρία, όταν έπαιζε για 3 αποτελέσματα (και να χάνανε δεν θα έτρεχε και κάτι), με πολύ λιγότερο άγχος κι ερχόταν κι από πιο εύκολο ματς στην Ευρώπη (πάλι εκτός έδρας άρα λιγότερη πίεση για νίκη); Ξεκίνησε ή όχι για καρφωτό Χ κι ότι κάτσει; Με τον ΠΑΟΚ να έχει 3-4 σοβαρές απουσίες και χωρίς περιθώρια σοβαρών αλλαγών (δεν εξετάζω αν έκανε μαλακίες ο Δερμιτζάκης, π.χ. Βιτόλο, γιατί μετά Χριστόν προφήτης δε γίνομαι).
Πείτε μου αν είδατε κάτι διαφορετικό (τα τρεξίματα δεν είναι θέμα προπονητή, τουλάχιστον όχι του Δερμιτζάκη, αλλού πρέπει να κοιτάμε γι' αυτό Θ.Ζ.), τουλάχιστον να μάθω και κάτι.
dukeandthecity
05/10/2010, 09:45
sfero και τον Σαντος υπηρχαν δημοσιογραφοι και οπαδοι (οχι μονο ΠΑΟΚτσηδες) που τον αποκαλουσαν καθηγητή και δάσκαλο.
Αλλο αν πονουσαν τα ματια σου απο το μπετον αρμέ. Εγω με 2 χρονια Σάντος, όταν εβλεπα μπαρτσελόνα στην τηλεόραση, έβγαζα αγχος - το παραδέχομαι. :D
Sferopetadhn
05/10/2010, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
sfero και τον Σαντος υπηρχαν δημοσιογραφοι και οπαδοι (οχι μονο ΠΑΟΚτσηδες) που τον αποκαλουσαν καθηγητή και δάσκαλο.
Αλλο αν πονουσαν τα ματια σου απο το μπετον αρμέ. Εγω με 2 χρονια Σάντος, όταν εβλεπα μπαρτσελόνα στην τηλεόραση, έβγαζα αγχος - το παραδέχομαι. :D
Προσοχή! Δε μιλάω για το θέαμα. Τυφλός δεν είμαι. Μιλάω για την αποτελεσματικότητα. Όμως ο σωστός προπονητής φαίνεται από τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με το υλικό.
Αν ο Σάντος είχε τους παίχτες της Μπαρτσελόνα κι έπαιζε όπως ο ΠΑΟΚ τότε να μιλούσαμε για καταστροφή του ποδοσφαίρου. Αν όμως πήγαινε με αυτό το υλικό να παίξει φαντεζί τότε, εκτός του ότι θα έτρωγες 5 γκολ σε κάθε ματς, θα γελούσαν και οι πέτρες. Βγήκε ψηλά δύο απανωτές χρονιές με μύρρια προβλήματα και χαμηλό μπάτζετ. Αυτό μετράει ή το θέαμα που -δεν- έδωσε;
Προσωπικά εγώ γουστάρω ωραία μπάλα, αλλά αν ξέρω ότι η ομάδα μου δεν μπορεί να την παίξει, προτιμώ το αποτέλεσμα κι αφήνω την ομορφιά σε άλλους που μπορούν (ή νομίζουν ότι μπορούν). Βάζω Μπάρτσα και γουστάρω και μετά γυρνάω στο μισό-μηδέν και θέλω μόνο νίκη.
Προφανώς και δεν κρίνω τον Άρη μιας κι έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, αλλά δε δέχομαι τα περί καθηγητών και μαέστρων, όταν με το ίδιο σύστημα όλοι με φώναζαν άμπαλο και μισό-μηδέν, αλλά πήρα 2 διπλά στον γάβρο, κέρδισα πολλά ντέρμπι κι έτρωγα γκολ με αίτηση!
Δεν ξέρω ούτε από συστήματα, ούτε από θέσεις παιχτών, ρόμβους κλπ, αλλά μια βασική εικόνα του αγώνα μπορώ να την καταλάβω κι αυτό που είδα από τον Άρη μόνο μαγεία δε μου φάνηκε. Έκανε μία ευκαιρία κι έβαλε ένα γκολ από γκέλα με μία ομάδα με απουσίες και σαφώς πιο κουρασμένη. Να μη συζητήσω για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Άρη στη σεζόν όπου πλην Ατλέτικο σε κανένα δεν άξιζε να κερδίσει.
Καβάλα; Μέχρι το 0-1 τον είχε μονότερμα και μετά το γκολ έπαιξε φουλ άμυνα, όπως προχτές.
Εργοτέλη; Γκολ στο 93 (κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πέρυσι ήταν κωλόφαρδος ενώ αυτοί ήρωες που παλεύουν ως το τέλος).
Πανιώνιο; Με κατεβασμένα χέρια.
ΠΑΟ; Έχασε άδικα μεν αλλά έπαιζε εντός έδρας και δεν έκανε φάση.
Γιαγκελόνια εκτός; Δύο γκολ στην αρχή και μετά όλοι πίσω.
Γιαγκελόνια εντός; Μούφα πέναλτι και με τρελές ευκαιρίες από τους άλλους.
Ρόζενμποργκ; Μία φάση, ένα γκολ και πλήρης ανυπαρξία.
Αυτή είναι η μαγεία του Κούπερ; Κι αν ναι γιατί ο Σάντος ήταν ο καταστροφέας; Γιατί το μισό-μηδέν και οι κοροϊδίες;
Τελικά τί είναι ο Κούπερ; Δάσκαλος ή καταστροφέας; Πάντως να είναι ο ένας έτσι κι ο copy-paste αλλιώς δε γίνεται!
dukeandthecity
05/10/2010, 10:24
μην ξεχνας οτι ο κουπερ δεν εχει συμπληρωσει χρονο στην Ελλαδα.
δεν γουσταρω να γραφω υπερ του ρουλη αλλα μετα απο χρονια που εφερναν στον παγκο κατι υπεροχους τυπους τουλαχιστον τωρα εφεραν εναν ΣΟΒΑΡΟ προπονητη.
kalgeorge
05/10/2010, 11:03
Προφανώς και δεν κρίνω τον Άρη μιας κι έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε, αλλά δε δέχομαι τα περί καθηγητών και μαέστρων, όταν με το ίδιο σύστημα όλοι με φώναζαν άμπαλο και μισό-μηδέν, αλλά πήρα 2 διπλά στον γάβρο, κέρδισα πολλά ντέρμπι κι έτρωγα γκολ με αίτηση!
Δεν ξέρω ούτε από συστήματα, ούτε από θέσεις παιχτών, ρόμβους κλπ, αλλά μια βασική εικόνα του αγώνα μπορώ να την καταλάβω κι αυτό που είδα από τον Άρη μόνο μαγεία δε μου φάνηκε. Έκανε μία ευκαιρία κι έβαλε ένα γκολ από γκέλα με μία ομάδα με απουσίες και σαφώς πιο κουρασμένη. Να μη συζητήσω για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Άρη στη σεζόν όπου πλην Ατλέτικο σε κανένα δεν άξιζε να κερδίσει.
+1
apla o kouper einai proponitis anagnwrismenos kai sun to oti den exei poly kairo ston pago tou ari, prosmetrountai ta apotelesmata alliws...
px...an o aris ena xrono akoma sinexisei na paizei etsi...tha exie kai ekei kraximo.
alla oxi duo metra kai duo stathma...oti kanate eseis kanei o aris....kai sto derby apla tou ekatse
Cpt. Haddock
05/10/2010, 11:29
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Και η απάντηση 12 συνδέσμων οργανωμένων οπαδών: « Η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν μας εκφράζει και αυτή η νοοτροπία (δικαιολογίες για διαιτησία) δεν αρμόζει στην ιδεολογία του ΠΑΟΚτσή. Η περίοδος χάριτος τελείωσε.Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του κι όχι ο κάθε πρόεδρός του ». Επίσης εγκαλούν τον κ. Ζαγοράκη «γιατί πρέπει να μας παρουσιάζεται μια μίζερη και ηττοπαθής κατάσταση με οικονομικά χρέη και πάσης φύσεως κλάψα ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η ομάδα σφύζει από έσοδα (μ.ό. 19.000 διαρκείας, χορηγίες, πωλήσεις παικτών, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, είσοδος σε ομίλους UΕFΑ και sold out σε κάθε παιχνίδι της ομαδάρας μας».
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=358492&dt=05/10/2010
:rotflmao:
Sferopetadhn
05/10/2010, 11:41
δεν γουσταρω να γραφω υπερ του ρουλη αλλα μετα απο χρονια που εφερναν στον παγκο κατι υπεροχους τυπους τουλαχιστον τωρα εφεραν εναν ΣΟΒΑΡΟ προπονητη.
Ναι αλλά όταν ήρθε δε βρήκε αυτό του μπουρδέλο που βρήκε ο Σάντος.
Καλώς ή κακώς ο Πορτογάλος βρήκε μια ομάδα έτοιμη για φούντο, με τα μύρρια όσα προβλήματα και την έφερε 3η τη δεύτερη χρονιά και 2η την τρίτη. Δεν είναι λίγο.
Ο Κούπερ βρήκε τον Άρη στο 4-5 και με πολύ λιγότερα προβλήματα. Αν τον φτάσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα, που για τον Άρη είναι κατά τη γνώμη μου πάνω από το ταβάνι του, τότε θα τον παραδεχτώ.
Πάντως σαν καθηγητή ακόμη δεν τον βλέπω.
Sferopetadhn
05/10/2010, 11:44
+1
apla o kouper einai proponitis anagnwrismenos kai sun to oti den exei poly kairo ston pago tou ari, prosmetrountai ta apotelesmata alliws...
px...an o aris ena xrono akoma sinexisei na paizei etsi...tha exie kai ekei kraximo.
alla oxi duo metra kai duo stathma...oti kanate eseis kanei o aris....kai sto derby apla tou ekatse
:a013: γιατί τα γράφω και με λένε εμπαθή λες και μετά την ήττα πρέπει να πεθάνουμε μπας κι ευχαριστηθούν. Την καζούρα τη δέχομαι, αλλά όχι βαθυστόχαστες αναλύσεις και μεγάλα λόγια του κώλου.
Συνεχίζουμε κι ότι βγει. Όχι μόνο εμείς, όλες οι ομάδες.
Sferopetadhn
05/10/2010, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=358492&dt=05/10/2010
:rotflmao:
Μετά τις απανωτές μαλακίες, από τον Μάρτιο και μετά, ο Ζαγοράκης έχει μπει στο μικροσκόπιο. Τέλος η τυφλή αποδοχή, γιατί πολλά περίεργα έχουν συμβεί με Σάντος, Βρύζα, λεφτά κλπ και συνήθως βγαίνουν όλα μαζί...
Άντε να δούμε...
Sferopetadhn
05/10/2010, 11:53
Πραγματικά πιστεύεις ότι ο Άρης θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο; Κι αν το κάνει πιστεύεις ότι θα πάρει αποτελέσματα;
Πέρυσι είχαν και καλά 30 τελικές σε κάθε ματς, όπου οι 29 ήταν κάτι σουτ από τα 40 μέτρα, εξ ου και το ποσοστό 1/32 τελικές!!!
Αντίθετα εσύ είχες 1/3 (λέμε τώρα) και σχεδόν σίγουρο μηδέν πίσω.
Ποιό προτιμάς;
dukeandthecity
05/10/2010, 11:54
Μετά τις απανωτές μαλακίες, από τον Μάρτιο και μετά, ο Ζαγοράκης έχει μπει στο μικροσκόπιο. Τέλος η τυφλή αποδοχή, γιατί πολλά περίεργα έχουν συμβεί με Σάντος, Βρύζα, λεφτά κλπ και συνήθως βγαίνουν όλα μαζί...
Άντε να δούμε...
οπως θα ελεγε και ο rein "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"
Sferopetadhn
05/10/2010, 11:59
οπως θα ελεγε και ο rein "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος"
Εξαρτάται ποιόν εννοείς ευεργετηθέντα...
Πάντως απ' όσα διαβάζω, μάλλον υπήρχαν από πριν "θεματάκια" που οι σύνδεσμοι κρατούσαν αλλά δε μπορούσαν να βγάλουν παραέξω γιατί η ομάδα πήγαινε καλά.
Αν ξέρεις τίποτα πες να μαθαίνουμε γιατί δεν κάθομαι και να πολυψάξω...
dukeandthecity
05/10/2010, 12:02
Πραγματικά πιστεύεις ότι ο Άρης θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο; Κι αν το κάνει πιστεύεις ότι θα πάρει αποτελέσματα;
Πέρυσι είχαν και καλά 30 τελικές σε κάθε ματς, όπου οι 29 ήταν κάτι σουτ από τα 40 μέτρα, εξ ου και το ποσοστό 1/32 τελικές!!!
Αντίθετα εσύ είχες 1/3 (λέμε τώρα) και σχεδόν σίγουρο μηδέν πίσω.
Ποιό προτιμάς;
ομορφο ποδοσφαιρο (με τα ευρωπαικα δεδομενα) δεν θα παιξει. Στην Ελλαδα θα κάνει 2-3 καλα παιχνίδια. Μην ξεχνας οτι ο ρουλης προς το παρών παιζει σε 3 ταμπλο οταν ο Σάντος έχανε απο κατι καρδουλες και ετρωγε 4ρες απο τα ασπρα χωματα και απο το Γιαννενο.
Αυτο που θέλουν οι ομαδες της θεσσαλονίκης μπορει (υπο προυποθεσεις) να το κανει ο κουπερ στον αρη. Ποια είναι αυτά:
1) Συμμετοχή στους ομίλους του ουεφα για τα φράγκα και για την επιδειξη της "πραματειας" τους
2) Εξασφάλιση 2-5 θέσης στην σουπερ λιγκ για το 1)
3) νίκες σε 1-2-3 ντερμπι για να μην φωναζει ο προβατώνας
4) Παραγωγή νέων παικτών είτε απο ακαδημίες ή απο β-γ εθνική
5) Κανα κυπελλακι για το πρεστιζ του συλλόγου. (δεν ισχύει για τον αρη):D
Sferopetadhn
05/10/2010, 12:14
ομορφο ποδοσφαιρο (με τα ευρωπαικα δεδομενα) δεν θα παιξει. Στην Ελλαδα θα κάνει 2-3 καλα παιχνίδια. Μην ξεχνας οτι ο ρουλης προς το παρών παιζει σε 3 ταμπλο οταν ο Σάντος έχανε απο κατι καρδουλες και ετρωγε 4ρες απο τα ασπρα χωματα και απο το Γιαννενο.
Αυτο που θέλουν οι ομαδες της θεσσαλονίκης μπορει (υπο προυποθεσεις) να το κανει ο κουπερ στον αρη. Ποια είναι αυτά:
1) Συμμετοχή στους ομίλους του ουεφα για τα φράγκα και για την επιδειξη της "πραματειας" τους
2) Εξασφάλιση 2-5 θέσης στην σουπερ λιγκ για το 1)
3) νίκες σε 1-2-3 ντερμπι για να μην φωναζει ο προβατώνας
4) Παραγωγή νέων παικτών είτε απο ακαδημίες ή απο β-γ εθνική
5) Κανα κυπελλακι για το πρεστιζ του συλλόγου. (δεν ισχύει για τον αρη):D
Μα όλα αυτά σου τα κάνει κι ο ΠΑΟΚ του Δερμιτζάκη. Πουθενά δεν είναι εκτός στόχων. 5-6 βαθμοί διαφορά δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να σοβαρευτούν μερικοί εκεί μέσα. Είναι οι ίδιοι παίχτες και δε νομίζω ότι αυτές οι εμφανίσεις είναι μόνο θέμα κούρασης. Κάτι άλλο παίζει κατά τη γνώμη μου.
Και μην ξεχνάτε όλοι σας ότι το συμβόλαιο του Κούπερ λήγει το καλοκαίρι, με ότι αυτό συνεπάγεται ιδίως για τον βάζελο, που και τον Νιόπλια να αλλάξει μάλλον θα βγάλει τη χρονιά με υπηρεσιακό.
ΥΓ Στο Γιάννενο μόνο ποδοσφαιρικό δεν ήταν το πρόβλημα.
dukeandthecity
05/10/2010, 12:20
Εξαρτάται ποιόν εννοείς ευεργετηθέντα...
ευεργετηθεντα εννοω συνδεσμήτες και δημοσιογραφους (ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ)
Δεν είναι τυχαίο οτι σε ΠΑΟΚτσηδικα δημοσιογραφικά σαιτ το έχουν γυρίσει το τροπάριο και φταίει ο δερμιτζάκης που είναι επιλογή του Ζαγόρ. Βέβαια ακόμα δεν έχουν τα @@ να τα βάλουν απευθείας με τον Ζαγόρ και χτυπουν μέσω του δερμιτζάκη και των συνδέσμων. Επίσης είναι γνωστό στο ακρος ερωτικο κωλοχώρι ότι τα μαγαζια του ΗΒ και το STAFF που δουλευει στην Τουμπα είναι κατα βάση συνδεσμιτάκια που αμείβονται. Αυτο δεν σημαίνει οτι πρέπει να κάνουν τουμπεκι για τα στραβά που βλέπουν (καθε άλλο) αλλα όταν τα φράγκα πέφτουν και δεν βγάζουν άχνα ενω όταν δεν πέφτουν βγάζουν ανακοινώσεις είναι το λιγότερο ύποπτο. Οταν επίσης ο ζαγορ τους έβγαζε λάδι με την μιση παραγωγη της αθηναϊκής ζυθοποιίας στο χορτάρι της Τούμπας τότε το παίζαν κυρίαρχος λαός. Τώρα τον αποκαλούν θοδωράκη ? Γιατι δεν τα έλεγαν οταν ο "θοδωράκης" τα έκανε και ελεγε "οτι σκοτίνιασαν όλα και έφυγα απο τον ΠΑΟΚ".
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαι ιδιαίτερος υποστηρικτής του Ζαγόρ τουναντίον μάλιστα απο την εποχή που υποστήριζε το ψηφοδέλτιο του κατσαρή στον ΑΣ. Τεσπα, αυτο που θελει τώρα είναι ηρεμία και ψυχραιμία.
dukeandthecity
05/10/2010, 12:23
Μα όλα αυτά σου τα κάνει κι ο ΠΑΟΚ του Δερμιτζάκη.
δεν ειμαι εναντιον του Δερμιτζάκη. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να μείνει και να στηριχτεί οσο και ο Σάντος.
Sferopetadhn
05/10/2010, 12:31
δεν ειμαι εναντιον του Δερμιτζάκη. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να μείνει και να στηριχτεί οσο και ο Σάντος.
+1926
kalgeorge
05/10/2010, 12:31
re sovareuteite....
den uparxoun proponites dermitzakis kai nioblias gia tis omades mas
dukeandthecity
05/10/2010, 12:32
re sovareuteite....
διαφορετικά πράγματα συγκρίνεις καλ. Δυστυχώς.
Sferopetadhn
05/10/2010, 12:41
re sovareuteite....
Δεν διαφωνώ, αλλά και δε συμφωνώ απολύτως. Εαν κι εφόσον τους αφήσουν να δείξουν κάτι τότε μόνο μπορούν να κριθούν.
Από την άλλη ο Δερμιτζάκης ήρθε άρον άρον σε μια ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία και γενικώς έχει δείξει ότι κάτι κατέχει. Τα του Νιόμπλια δεν τα ξέρω γιατί δεν έχω δει και πολύ ΠΑΟ, αλλά απ' όσα γράφονται μάλλον κάνει χοντράδες.
Γενικώς πάντως στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή και υπάρχει και μια ξενολαγνεία (εν μέρει δικαιολογημένη).
Cpt. Haddock
05/10/2010, 12:48
[...]Γενικώς πάντως στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή και υπάρχει και μια ξενολαγνεία (εν μέρει δικαιολογημένη).
τη συνθεση του (μ)Παοκ της κυριακης τη θυμασαι, πιστεύω :sick:
kalgeorge
05/10/2010, 13:02
διαφορετικά πράγματα συγκρίνεις καλ. Δυστυχώς.
δεν συγκρινω διαφορετικα.
ολα ειναι θέμα τι βλεψεις εχει ο καθενας για την ομαδα του..
το αεκακι ηθελε (συνεφερε) να παρει σοουζα...αλλα θελει χιμενεθ
ετσι πανε αυτα
dukeandthecity
05/10/2010, 13:05
ρε καλ για πες μας λιγο ποσα φραγκα έχει ρίξει ο νοτιας - παππας απο την αρχη που μπηκαν στην αεκ?
kalgeorge
05/10/2010, 13:07
ρε καλ για πες μας λιγο ποσα φραγκα έχει ρίξει ο νοτιας - παππας απο την αρχη που μπηκαν στην αεκ?
δεν ξερω ρε μαν, τον παναγιωτη ρωτα για αυτα.
αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.
εκτος και αν το πας αλλιως..οτι αυτο μπορουμε αυτο παιρνουμε...
και ετσι να ειναι λοιπον παλι ο δερμιτζακης ( και ο νιομπλιας) ΔΕΝ ειναι προπονητες.
ισως γινουν καποια στιγμη, τωρα δεν ειναι
dukeandthecity
05/10/2010, 13:10
..οτι αυτο μπορουμε αυτο παιρνουμε...
μέσα είσαι :D
kalgeorge
05/10/2010, 13:17
μέσα είσαι :D
αυτο σου εξηγησα ρε μαν....
αφου αυτο μπορουμε αυτο παιρνουμε.....δεν θα το ονομασουμε και προπονητη ομως....
δεν ειπα κατι διαφορετικο
Sferopetadhn
05/10/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τη συνθεση του Παοκ της κυριακης τη θυμασαι, πιστεύω :sick:
Γι' αυτό λέω ότι είναι εν μέρει δικαιολογημένη. Έβαλε ας πούμε τον Παπάζογλου. Η απόλυτη αμπαλίασις! Δεν ξέρω πόσα παίρνει, πάντως με τα ίδια και λιγότερα θα έβρισκα παίχτη που να ξέρει να κάνει κοντρόλ από Γ' Παραγουάης.
Πάντως υπάρχουν Έλληνες προπονητές που έχουν δείξει ότι κάτι κάνουν. Απλά δεν πηγαίνουν σε μεγάλες ομάδες γιατί όλοι περιμένουν αποτελέσματα από το πρώτο ματς.
Sferopetadhn
05/10/2010, 13:32
δεν ξερω ρε μαν, τον παναγιωτη ρωτα για αυτα.
αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.
εκτος και αν το πας αλλιως..οτι αυτο μπορουμε αυτο παιρνουμε...
και ετσι να ειναι λοιπον παλι ο δερμιτζακης ( και ο νιομπλιας) ΔΕΝ ειναι προπονητες.
ισως γινουν καποια στιγμη, τωρα δεν ειναι
Δε νομίζω ότι το μπάτζετ του ΠΑΟ φτάνει μέχρι Νιόπλια... :hypnotize
kalgeorge
05/10/2010, 13:56
Δε νομίζω ότι το μπάτζετ του ΠΑΟ φτάνει μέχρι Νιόπλια... :hypnotize
για αυτο το εβαλα σε παρενθεση....
dukeandthecity
05/10/2010, 13:58
φυσικά και δεν είναι προπονητές, διαχειριστές είναι.
kalgeorge
05/10/2010, 14:20
http://sport24.gr/football/omades/Barcelona/odoiporiko_sth_masia_meros_a.561670.html
la_villa
05/10/2010, 18:15
ρε akatanomaste που εισαι???έλειψα μια μέρα και σταματησες να γραφεις???
εμενα πριμένεις???:lol: :lol: :lol:
λοιπόν ΕΓΩ θα σου πω για τα στημενα...ασε τους άλλους...λένε μαλακίες (αυτοι οι δυο..σε ζηλεύουν) και θέλουν να σε μπερδέψουν..
έχω δει πολλές προπονησεις...εξαλλου φαίνεται ότι ξερεις πολλά, το κατεχεις ρε παιδι μου
λοιπον,άκου
ΟΛΟΙ οι προπονητες στις προπονησεις δουλεύουν ΤΡΕΛΑ τα στημένα...
γιατι??...όπως ηδη σκέφτηκες...το εύκολο γκολ
οπότε λοιπόν ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη δεν ξερουν απο που μπορεί να χρειαστει να εκτελέσουν φάουλ στις προπονησεις "χτενιζουν" το γήπεδο και "τραβανε" απο καμια 100 σουτ απο καθε σημείοανα 20 πόντους ...γιατι μην νομιζεις ...
και οι μοίρες (ξερεις απο μοίρες οκ?) παίζουν ρόλο...
γιατι μετα το σουτ λαμβανει εργο η δυναμη Coriollis (λόγω φάλτσων, τι νομιζες ;) )
τι πετυχαίνουν με αυτό....πέρα απο τον παίκτη που σουτάρει εκπαιδεύουν 1ον τον τερματοφύλακα (τι νομιζες,τυχαια ο Τζορβας τελευταία ρουφαει αβερτα??) και 2ον βελτιώνουν τα σπριντ των παικτών.....τρεχουν αβέρτα....
λοιπόν αυτα...και όπως σου είπα...μην μασας....μαλακίες λένε...αφου δεν γνωρίζουν ρε....
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ φιλικά και χιουμοριστικα ε...να πουμε και καμια μαλακία να περάσει η ώρα...αφου ούτως ή άλλως μονο εμεις φέτος βλέπουμε λίγη μπάλα....και αυτο με μέτρο μην πάθουμε κ τίποτα
Akatanomastos
05/10/2010, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ φιλικά και χιουμοριστικα ε...να πουμε και καμια μαλακία να περάσει η ώρα...αφου ούτως ή άλλως μονο εμεις φέτος βλέπουμε λίγη μπάλα....και αυτο με μέτρο μην πάθουμε κ τίποτα
μπραβο εγραψες και συ την παπαρια σου
με λιγα λογια μας λες και συ οτι δεν χτυπανε φαουλ στην προπονηση
και ο κοουτς δεν δινει εντολες, οδηγιες καθοδηγηση:a013:
μπραβο μαζευτειτε παλι 4-5 να πουλατε τρελα
σαν τοτε που προσπαθουσατε να με πεισετε οτι η αποδοση του μυ
οταν ειναι κρυος ειναι ακριβως η ιδια με τον ζεστο :rolleyes:
που λες, δεν περιμενα εσενα για να γραψω,
αλλα οπως και τοτε, στο τελος οταν ειδα οτι ΔΕΝ συζητατε απλα κανετε αντιπαραθεση ΜΟΝΟ απο εγωισμο, ειχα γραψει οτι βαριεμαι να χανω τον χρονο με ξεροκεφαλους που νομιζουν οτι κατεχουν την ποδοσφαιρικη ΠΑΝΣΟΦΙΑ και τελος απο μενα(καπως ετσι τελος παντων)
ΜΟΝΟ οταν καποιος ειναι ετοιμος να δεχτει αντιθετη αποψη και να συζητησει, και γω θα συζηταω μαζι του,
αλλιως λεω την αποψη μου και αγνοω τα ανουσια:wave2:
kalgeorge
06/10/2010, 09:54
parte mia geusi....eseis pou milate gia paraga tou pao sto basket
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/h_astynomia_dikaiwnei_ton_olympiako.567423.html
Sferopetadhn
06/10/2010, 10:01
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/h_astynomia_dikaiwnei_ton_olympiako.567423.html
Ντάξει ρε φίλε, το μόνο εύκολο να πάρουν τηλέφωνο τον αρχιμπάτσο και να του πούνε τί να γράψει ώστε μετά να το χρησιμοποιήσουν. Σιγά τώρα που σου έκανε εντύπωση...
Τόσα χρόνια ο κάθε πικραμένος πετάει μέσα στα γήπεδα ότι του κατέβει και κανείς δεν πιάνεται, οι παίκτες κάνουν κωλοδάχτυλα και λένε ότι ξύνονται, άλλοι δίνουν μπουνιές και δεν τιμωρούνται. Τώρα βρήκαμε ότι φταίνε τα τσιμέντα και οι πόρτες...
Από τέτοιες μαλακίες δόξα τω Θεώ είμαστε χορτάτοι.
kalgeorge
06/10/2010, 10:28
ρε σεις με ποιον ειχα μια ""κοντριτσα"" εδω, σχετικα με τα γραφομενα καποιου δημοσιογραφου?
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=148341
:ninja:
Akatanomastos
06/10/2010, 11:21
http://sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/h_astynomia_dikaiwnei_ton_olympiako.567423.html :rotflmao: :rotflmao:
dukeandthecity
06/10/2010, 11:39
8η συνεχόμενη χρονια που Παο και Οσφπ δεν συναντιουνται στο κυπελλο ελλάδος πριν τον τελικό.
Τυχαίο? :D
kalgeorge
06/10/2010, 11:44
8η συνεχόμενη χρονια που Παο και Οσφπ δεν συναντιουνται στο κυπελλο ελλάδος πριν τον τελικό.
τις προηγουμενες χρονιες θα συναντιομασταν....αλλα αποκλειόμασταν και εμεις και ο γαυρος απο κατι μεγαθηρια (σερρες, εργοτελης κλπ κπ)
dukeandthecity
06/10/2010, 11:55
για το μπασκετ λέω βρε... :beer: :beer:
kalgeorge
06/10/2010, 12:10
για το μπασκετ λέω βρε... :beer: :beer:
a ok, an kai den to exw psaxei na sou pw :lol:
kalgeorge
06/10/2010, 12:59
kai meros deutero
http://sport24.gr/football/omades/Barcelona/odoiporiko_sth_masia_meros_deutero.544300.html
gmitsiakis
06/10/2010, 14:05
Τυχαίο? :D οχι δεν ειναι ετσι. Τουλαχιστον 3 θυμαμαι εγω τα τελευταια 6 χρονια. Τη χρονια του τρεμπλ και του Σισκαουσκας μεσα στους γαυρους, την 30αρα παλι μεσα στο τηγανι και μια στο γηπεδο του Κορυδαλλου αν θυμαμαι καλα με Λακοβιτς τοτε. Τυχαιο δεν ειναι οτι παντα παιζουμε στην εδρα των γαυρων κ οχι σε μας.
Αν εχω κανει καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο γνωστης...
giobazolias
07/10/2010, 01:19
ρε σεις με ποιον ειχα μια ""κοντριτσα"" εδω, σχετικα με τα γραφομενα καποιου δημοσιογραφου?
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=148341
:ninja:
Μπαααα
η Νο1 ειδηση επρεπε να ειναι η μεταγραφη του Βερνικου απ την ΕΡΤ στον ΟΣΦΠ.
:a14:
kalgeorge
07/10/2010, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Μπαααα
to evala kai auto....des pio panw
el_hymador
07/10/2010, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Μπαααα
...τυχαιο και αυτο και δεν εχει καμμια σχεση με οτιδηποτε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καν το σχολιαζουμε...
οπως και για τους Μπαλοκα, Τσιρωνη, Γκαγκατση...
ελεος, κυνηγατε φαντασματα κυριοι! Ουδεν μεμπτον, τιποτα να μας πονηρεψει...
μπεεεεεε
Το πρόβλημα της διαιτησίας μπορεί να λυθεί και κάπως έτσι.....
http://sport24.gr/Paraxena/epiase_to_sththos_ths_diaithtrias.566371.html
:bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
07/10/2010, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Το πρόβλημα της διαιτησίας μπορεί να λυθεί και κάπως έτσι.....
http://sport24.gr/Paraxena/epiase_to_sththos_ths_diaithtrias.566371.html
http://sport24.gr/Paraxena/h_latremenh_diaithths_twn_germanwn.569725.html
kalgeorge
07/10/2010, 21:12
den se afinw den se afinw
http://sport24.gr/Paraxena/to_pio_kwmiko_travhgma_sorts_sthn_istoria.569852.html
kalgeorge
07/10/2010, 21:14
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/107288-Ένα-απίστευτο-τακουνάκι-(video)
doctor x
07/10/2010, 21:38
tsou....
Akatanomastos
07/10/2010, 21:55
http://www.sport-fm.gr/article/296926
ρε κακομοιρηδες, καντε το πρωτα και μετα λετε τα ευκολα, και μπορουμε και φιφες
στα λογια ολοι μαμανε
el_hymador
07/10/2010, 22:03
Το triple crown? :lol: :lol: :lol:
Το Triple Clown θα κανουν... το Triple Crown ειναι ειδικοτητα αλλων :smokin:
kalgeorge
08/10/2010, 10:21
re tous paiktarades
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/107521-Αρλ,-η-χειρότερη-της-Ευρώπης
re tous paiktarades
http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/107521-Αρλ,-η-χειρότερη-της-Ευρώπης
Μαλάκα έλιωσα τα καλύτερα σχόλια των οπαδών της:
Alain: Είναι ντροπή αυτό που μας συμβαίνει. Όλη η Γαλλία γελάει μαζί μας.
Philubi: Λατρεύω την ομάδα, αλλά πλέον όλοι μας κοροϊδεύουν. Υπάρχει ένα γκρουπ στο Facebook με ανθρώπους που προσεύχονται να κάνουμε έστω μια νίκη. Δεν πάει άλλο!
Kev84: Τουλάχιστον ο καινούριος προπονητής θα μιλάει με τον Μπασινά. Ο Εστεβάν ούτε καν του μιλούσε. Πιστεύω ότι ο Έλληνας θα γίνει η κολόνα μας!:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: δεν φτάνουν τα emoticons
Τannen1320: Αν κερδίσουμε ποτέ, κάνω πάρτι στο σπίτι μου και καλώ όλη την πόλη!
Toto: Αυτόν τον Χαριστέα γιατί τον πήραμε, αφού δεν τον βάζουμε να παίζει! Αν κερδίσουμε ένα κόρνερ είναι η μοναδική μας ελπίδα! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
μλκ ακόμα και στην χειρότερη ομάδα της ευρώπης είναι αναπληρωματικοί:rotflmao: :rotflmao:
και οι οπαδοί στηρίζονται ότι μόλις θα γίνουν βασικοί θα καλυτερέψουν τα πράγματα:rotflmao: :rotflmao:
να σαι καλά ρε Γιώργο, πέθανα από τα γέλια
kalgeorge
08/10/2010, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
να σαι καλά ρε Γιώργο, πέθανα από τα γέλια
ΡΕ ΜΛΚ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ????? :mad: :mad:
ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕΑ_ΕΧΩ_ΠΑΡΕΙ_EURO_ΕΙΜΑΙΠΑΙΚΤΟΥΡΑ_ΕΧΩΔΙΕΘΝΗΚΑΡΙΕΕ Α???????
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ.!!!!!
ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
Αυτα παθαινεις αν παιζεις στο Θρυνο...
εισαι απεναντι στον τερματοφυλακα και πας να παρεις το πεναλντι...
ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
3 ΑΓΩΝΕΣ Κ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ...:yuck:
Υ.Γ. Αυτος ο Μητρογλου, σωστος killer...:lol: :lol: :lol:
vangelis 64
09/10/2010, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
Υ.Γ. Αυτος ο Μητρογλου, σωστος killer...:lol: :lol: :lol: Πράγματι,μπορεί να έβαλε αυτή τη γκολάρα,αλλά η βουτιά ήτανε ξευτύλα.
Ο Μήτρογλου έχει καλή τεχνική,είναι έξυπνος(παρά τη βλακώδη φάτσα του :lol: )αλλά πολύ αργός.
Όπως αργός και αδύναμος είναι και ο Νίνης,παρά την πολύ καλή τεχνική-πάσα-σουτ-μυαλό που έχει.
Μ' άρεσε ο Κατσουράνης(μέχρι το 60-65 που άντεχε),ο Τοροσίδης.....
...και ο Καφές.:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
Υ.Γ. Αυτος ο Μητρογλου, σωστος killer...:lol: :lol: :lol:
Για το γκολ που σου εβγαλε ομως ......
Κουβεντα...!!!!!
( Αυτα παθαινεις αμα εισαι οπαδος του βαζελου....... :lol: :lol: :lol: )
la_villa
09/10/2010, 00:27
δεν αξιζει καν να ασχοληθεις....
edit
εδω πήρε την καρτα για θεατρο???
"....και ο διαιτητής στεκόταν στο ύψος του στην ανατροπή του Τοροσίδη στο 27’..."
δεν αξιζει καν να ασχοληθεις....
Ρε συ ειναι τρομερο..... :lol: :lol:
Ακομα και με την εθνικη...... Με Μητρογλου και Τοροσιδη ασχολουνται.... :lol: :lol:
la_villa
09/10/2010, 00:33
ελπίζω ο Ερνεστο να μπορεσει να κοντρολάρει τον Φετφα...
γιατι σήμερα όλο το γηπεδο περιμενε πως κ πως να παίξει....και στην πρωτη σακούλα ξεσηκωθηκαν όλοι...
πολυ καλό αυτο για την ψυχολογία και την αυτοπεποιθηση του παίκτη αλλά πάντα υπο προυποθέσεις εφοσον μιλάμε για ανερχόμενο παικταρα...αμα καταντησει Νινης...ας πρόσεχε
la_villa
09/10/2010, 00:35
kai αλλου τα ίδια λενε
"...Η πολιορκία συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά -στο 27' ο διαιτητής είδε θέατρο στην καθαρή ανατροπή του Τοροσίδη- με τους Λετονούς ν.."(contra.gr)
μπα γαμώτο...με μπερδέψατε :yuck: :yuck: :yuck:
la_villa
09/10/2010, 00:36
Ρε συ ειναι τρομερο..... :lol: :lol:
Ακομα και με την εθνικη...... Με Μητρογλου και Τοροσιδη ασχολουνται.... :lol: :lol:
αστα να πάνε...καταντια
gmitsiakis
09/10/2010, 00:49
ελπίζω ο Ερνεστο να μπορεσει να κοντρολάρει τον Φετφα...
γιατι σήμερα όλο το γηπεδο περιμενε πως κ πως να παίξει....και στην πρωτη σακούλα ξεσηκωθηκαν όλοι...
πολυ καλό αυτο για την ψυχολογία και την αυτοπεποιθηση του παίκτη αλλά πάντα υπο προυποθέσεις εφοσον μιλάμε για ανερχόμενο παικταρα...αμα καταντησει Νινης...ας πρόσεχε ναι ...ηταν ονειρο ζωης ολων αυτων που πηγαν στο γηπεδο σημερα να δουν τον Φετφα σας να ριχνει σακουλες. Ολως τυχαιως αποθεωσανε τον παιχτη του Γαυρου μεσα στην εδρα του Γαυρου. Αυτο το κατι στον χαρακτηρα αν δεν το εχει μεσα του ο παιχτης να μεινει προσγειωμενος δεν παει να κανει οτι γουσταρει ο Βαλβερδε...κωλοπαιδι να μεινει αν και ο μικρος ειναι οκ μεχρι στιγμης. Αν αρχισει κ αυτος τα γκομενιλικια του Νινη ομως...καηκε. Ελπιζω πως οχι αλλα αφου εχει αναγκη ο γαυρος να διαφημισει και αυτος τον παιχτη του οπως εκαναν οι δικοι μας με τον Νινη ας το κανουν.
Θα σου φερω ενα απλο παραδειγμα. Μεσι. Ειναι ο κορυφαιος, το ξερει αλλα μεσα στο γηπεδο παιζει πολυ ομαδικα αν κ η ομαδα εχει χτιστει γυρω του. Τον βλεπεις ομως πολυ ταπεινο. Οπως ειπα...ειναι να το εχεις μεσα σου....
vangelis 64
09/10/2010, 00:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
Θα σου φερω ενα απλο παραδειγμα. Μεσι. Ειναι ο κορυφαιος, το ξερει αλλα μεσα στο γηπεδο παιζει πολυ ομαδικα αν κ η ομαδα εχει χτιστει γυρω του. Τον βλεπεις ομως πολυ ταπεινο. Εγώ φίλε μου μόλις που προλαβαίνω να τον δω στην τηλεόραση.Τίς περισσότερες φορές χρειάζομαι ριπλέι.:bigcry: :bigcry:
Akatanomastos
09/10/2010, 01:10
για μενα ο νινης
ουτε γκομενιζει
ουτε την εχει ακουσει
ουτε τιποτα
το αντιθετο δουλευει πολυ
νομιζω οτι εχει ψυχολογικα θεματα
διαχειρισης καταστασεων, πιεσης, αυτοπεποιθηση
που ειναι και λογικα λογω ηλικιας
μολις τα βρει με την "παρτυ" του, με τον εαυτο του
δεν θα χει προβλημα
ειναι θεμα χρονου
o φεφτατζιδης αλλη περιπτωση
απο τι φαινετε συνδυαζει την μεγαλη ποιοτητα
με ποιο δυνατο χαρακτηρα απο του νινη
μη ξεχνατε ομως οτι ο φεφτα βρισκετε τωρα στην αρχη,
το δυσκολο σταδιο ξεκιναει τωρα,
απο την αναγνωριση στην καθιερωση
σε αυτο το σταδιο την πατησε ο νινης(προσωρινα θεωρω)
λογικα θα κανει και ο φεφτα κοιλια, ισως οχι τωρα αλλα σε κανα 6μηνο με χρονο(ισως και περισσοτερο)
και θα λεμε οτι λεμε για τον νινη τωρα
gmitsiakis
09/10/2010, 01:26
ακατανομαστε ο Νινης επι Πεσειρο εκανε χοντραδα με γκομενες και παρεα τον Δημουτσο. Επισης σε προπονηση με τον Τεν Κατε εβγαλε γλωσσα. Αυτο τσεκαρισμενο απο εναν εκ των οδηγων του Τζιγγερ. Τον Δημουτσο τον ξαποστειλανε και τον Νινη απλα του δωσανε αφεση γιατι οπως κ να το κανουμε ειναι ευκαιρια να βγαλει φραγκα η ομαδα.
Akatanomastos
09/10/2010, 01:27
ακατανομαστε ο Νινης επι Πεσειρο εκανε χοντραδα με γκομενες και παρεα τον Δημουτσο. Επισης σε προπονηση με τον Τεν Κατε εβγαλε γλωσσα. Αυτο τσεκαρισμενο απο εναν εκ των οδηγων του Τζιγγερ. Τον Δημουτσο τον ξαποστειλανε και τον Νινη απλα του δωσανε αφεση γιατι οπως κ να το κανουμε ειναι ευκαιρια να βγαλει φραγκα η ομαδα.
και δηλαδη θεωρεις οτι συνεχιζει το ιδιο βιολι απο τοτε?
gmitsiakis
09/10/2010, 01:45
και δηλαδη θεωρεις οτι συνεχιζει το ιδιο βιολι απο τοτε? δεν το ξερω αυτο. Ελπιζω πως οχι...
Akatanomastos
09/10/2010, 01:56
δεν το ξερω αυτο. Ελπιζω πως οχι...
σε ρωταω επειδη στο ποστ μου περι δουλειας του νινη κλπ κλπ
εβαλες ως αντιπαραδειγμα καποια γεγονοτα
και δεδομενου οτι ο νινης δεν ειναι ακομα αυτος που περιμενουμε ολοι
ειναι σαν να λες οτι φταιει ο "παλιοχαρακτηρας του"
για να ισχυε ομως αυτο θα πρεπει να κανει την "παλιοζωη" ολα αυτα τα χρονια απο πεσειρο εποχη
ποσα ειναι 4?
εεε δεν το πιστευω
vangelis 64
09/10/2010, 01:57
για μενα ο νινης
ουτε γκομενιζει
ουτε την εχει ακουσει
ουτε τιποτα
Ρε φιλαράκι,αν γκομένιζε και την άκουγε για σένα,θα σε βλέπαμε στίς ειδήσεις.:p
Akatanomastos
09/10/2010, 02:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε φιλαράκι,αν γκομένιζε και την άκουγε για σένα,θα σε βλέπαμε στίς ειδήσεις.:p :bigcry: :bawl: :bigcry:
Αυτόν τον τοροσίδη ο βαψομαλιας τον έβαζε αριστερό χαφ και δεξί μπακ τον βυντρα:confused: :bigcry: :bigcry:
Gandalf dr685sm
09/10/2010, 08:43
Akaanomastos... να ρωτήσεις τα παιδιά πο δουλεύαν βράδυ να σου πουν για τον Νίνη και κάτι μοντέλες στην παραλιακή , ειδικά περσυ το καλοκαίρι. Το παληκαράκι θέλει λίγο συμμάζεμα γιατί όντως τον είχαν μέχρι πρόσφατα φάει τα γκομενιλίκια.
Πρόπερσι είχε το μυαλό να πάει και 5-10 μέρες στο εξωτερικό που το έκαναν το γκρόβερ 50αρι και έπαιζε αισθητά πιο καλά...
Δυστυχώς στην Ελλάδα τα ταλέντα μένουν πάντα αναξιποίητα ταλέντα που αμέσως μετά κοσμούν τα μεσημεριανά δελτία... Ταχτσίδης πχ.... και τώρα πήρε σειρά και ο Γκέντζογλου απο όσο ακούω.
Θέλει λίγο βούρδουλα για να στρώσουν και άκρα δεξιά πάγκο γυάλισμα μέχρι να συνέρθουν.
Τέλος πάντων.. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση ο Φετφατζίδης , ούτε ο Τοροσίδης, ούτε ο Σαμαράς που όντως έπαιξαν καλά.. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο Παπασταθόπουλος που ήταν μια άμυνα μόνος του και έσωσε 2-3 χοντρομαλακίες του Παπαδόπουλου και του Τζιόλη με μπαλιές παράλληλες ή σιγανές προς τα πίσω στην άμυνα.
Το παληκάρι είναι απο τα λίγα ταλέντα της Ελλάδος που έχει καταφέρει πλέον αυτό που συζητάμε καιρό.. έχει γίνει παίκτης που μπορεί ΑΝΕΤΑ να παίξει σε όποια ομάδα , σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα απο όσο φαίνεται η θητεία του πλέον στην άμυνα της Μίλαν είναι παραπάνω απο εμφανής.
Gandalf