Σύνδεση

View Full Version : Aθλητικό-spamo-thread V

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

CIRUS
26/09/2010, 11:13
Βλάχος: "Μου άρεσε ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος, στάθηκε στο καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού: "Δεν με προβληματίζει το γεγονός πως χάσαμε 3-0 από τον Ολυμπιακό, που μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Ολυμπιακός, μας κέρδισε κατά κράτος σε όλους τους τομείς και είχε τη δυνατότητα να πετύχει και άλλα τέρματα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ. λόγω των αποβολών). Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι στιγμής. Μου άρεσε ο Ολυμπιακός.

Είναι θέμα χρόνου να παίξει ακόμα καλύτερα μόλις οι παίκτες που έχει, με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους, βρεθούν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Η ομάδα μας ήταν φοβισμένη. Δεν ήμασταν καλοί. Ο φόβος και η ποιότητα του αντιπάλου έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο κέντρο και ήταν επόμενο, με τους παίκτες και την ποιότητα που διαθέτουν, να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό".

Η διαιτησία τελικά μάλλον ήταν η αιτία που κερδίσαμε:smokin:

kalgeorge
26/09/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Βασικα δεν μπηκε σε κανα τρυπακι ( και νομιζω οτι πολλους απο εσας αυτο σας χαλαει..)

Η Αρχη σε αυτον τον αγωνα.....????

Οτι " εβλεπε το ματς με τρεις φιλους του" και βγαινει δημοσια να παραδεχθει οτι το γκολ της αντιπαλης ομαδας που ακυρωθηκε ηταν αδικο....

Ελα δω Πατερα.... Αδαμιδη... Το γαντι για τον εν λογο διαιτητη το εριξα....

Φωναξτε και εσεις για ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....Οπως και οι αλλοι δυο...!

:

εισαι λαθος
το να φωναξει να παει σπιτι του ειναι ΔΙΚΟ του θεμα.

ειναι προεδρος σουπερ λιγκ πρωτον
και δευτερον αυτος φωναζε για εγκληματα κατα τις ελλαδος και αλλα τραγελαφικα και για καθαρισμα του ελληνικου ποδοσφαιρου.

να τιμωρηθει ενας που σφυριξε υπερ την ομαδα του....δεν αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο????

η μονο οταν προκειται για τους αλλους???:wave2:

CIRUS
26/09/2010, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kratame auto....gia mellontiki xrisi :wave2:

όχι να μην κρατήσεις αυτό, να κρατήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την παράγραφο αν θές όχι κομμάτι της:nono:

kalgeorge
26/09/2010, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Βλάχος: "Μου άρεσε ο Ολυμπιακός"

Η διαιτησία τελικά μάλλον ήταν η αιτία που κερδίσαμε:smokin:

Μπιλυ...οταν αρχιεσεις να ασχολεισια λιγο περισσοτερο με το ελληνικο ποδοσφαιρο απο οσο ασχολεισαι τωρα....δεν θα το γραψεις παλι αυτο ......

el_hymador
26/09/2010, 11:25
Πω-πω σειστηκε το συμπαν απο τις δηλωσεις Γιουβαρλακη!!! Χαμος! Αστραψε και βροντηξε!

Δεν θα ζητησει διαγραφη του διαιτητη που σφυριξε στιο χθεσινο ματς; Δεν θα απαιτησει να κρεμασει τη σφυριχτρα του; Δεν εναι εθνικο ζητημα πλεον;

Ε ρε γελια...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το εγραψα και πιο πανω...επικοινωνιακα, ειναι οτι χειροτερο αυτο που εκανε ο χοντρος...εκτεθηκε σε μεγαλο βαθμο....:winka:

CIRUS
26/09/2010, 11:26
Μπιλυ...οταν αρχιεσεις να ασχολεισια λιγο περισσοτερο με το ελληνικο ποδοσφαιρο απο οσο ασχολεισαι τωρα....δεν θα το γραψεις παλι αυτο ......

ρε george όταν ακούω φήμες παρασκηνίου δεν τις λαμβάνω υπόψιν ποτέ, γιατί πολύ απλά όλα είναι ΦΗΜΕΣ και μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όποιος έχει στοιχεία τα αναφέρει, για φήμες δεν συζητάω. Ο καθένας βγάζει από μία φήμη που γουστάρει και στόμα με στόμα ακούγεται. Μάλιστα πολλές φορές παίρνει τη μορφή του τύπου:

<<έχω πληροφορίες από έγκυρη πηγή που είναι μέσα στα πράγματα>>

έχω χορτάσει από συνωμοσίες και φήμες, εγώ γράφω αυτό που βλέπω, από φήμες είχα κυκλοφορήσει και γω μία που έκανα παρτούζα με τη Σκλεναρίκοβα και άλλη μία μοντέλα και ήταν σάπιες στο κρεβάτι και για ένα περίεργο λόγο δεν το πίστεψε ποτέ κανένας.:confused:

CIRUS
26/09/2010, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το εγραψα και πιο πανω...επικοινωνιακα, ειναι οτι χειροτερο αυτο που εκανε ο χοντρος...εκτεθηκε σε μεγαλο βαθμο....:winka:

αν μιλάς για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σας για το Δαλούκα και το έγκλημα κατά της Ελλάδος δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100%, ανέφερα και πιο πάνω ποιο είναι το χειρότερο σε όλη την ιστορία

kalgeorge
26/09/2010, 11:30
ρε george όταν ακούω φήμες παρασκηνίου δεν τις λαμβάνω υπόψιν ποτέ, γιατί πολύ απλά όλα είναι ΦΗΜΕΣ και μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όποιος έχει στοιχεία τα αναφέρει, για φήμες δεν συζητάω. Ο καθένας βγάζει από μία φήμη που γουστάρει και στόμα με στόμα ακούγεται. Μάλιστα πολλές φορές παίρνει τη μορφή του τύπου:

<<έχω πληροφορίες από έγκυρη πηγή που είναι μέσα στα πράγματα>>

έχω χορτάσει από συνωμοσίες και φήμες, εγώ γράφω αυτό που βλέπω, από φήμες είχα κυκλοφορήσει και γω μία που έκανα παρτούζα με τη Σκλεναρίκοβα και άλλη μία μοντέλα και ήταν σάπιες στο κρεβάτι και για ένα περίεργο λόγο δεν το πίστεψε ποτέ κανένας.:confused:
Μπιλυ απλα μου διεχνεις οτι εισαι μακρυα νυχτωμενος φιλε....χωρις πλακα...

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι το παιχνιδι σας ηταν οβερ.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι τον αστερα τον ευνοησαν με την αεκ για να τον σφαξουν σοτ καραισκακης.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι ο αστερας ανοιγει παντα τα ποδια στον γαυρο και ειναι η μονο ομαδα για την οποια κανει κολακευτικοτατες δηλωσεις..(τις εχω αν θες)

ολα αυτα λοιπον τα εχουμε γραψει ΕΔΩ απο την προηγουμενη κυριακη.

αν εσυ θες να πιστευεις οτι ολα ειναι φημες και φουμαρα....δεν θα σου χαλασω το χατηρι ρε φιλε....
ειλικρινα
:wave2:

CIRUS
26/09/2010, 11:41
Μπιλυ απλα μου διεχνεις οτι εισαι μακρυα νυχτωμενος φιλε....χωρις πλακα...

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι το παιχνιδι σας ηταν οβερ.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι τον αστερα τον ευνοησαν με την αεκ για να τον σφαξουν σοτ καραισκακης.

ξεραμε ολοι (εκτος απο σενα) οτι ο αστερας ανοιγει παντα τα ποδια στον γαυρο και ειναι η μονο ομαδα για την οποια κανει κολακευτικοτατες δηλωσεις..(τις εχω αν θες)

ολα αυτα λοιπον τα εχουμε γραψει ΕΔΩ απο την προηγουμενη κυριακη.

αν εσυ θες να πιστευεις οτι ολα ειναι φημες και φουμαρα....δεν θα σου χαλασω το χατηρι ρε φιλε....
ειλικρινα

εντάξει εγώ είμαι βαθιά νυχτωμένος ρε Γιώργο για πες από που το ξέρατε όλοι, ποιες είναι οι πηγές σας, μήπως ξέρατε και το λεπτό που θα μπουν τα γκολ.

και εντάξει πες εγώ είμαι νυχτωμένος και κορόιδο

εσείς που δεν είστε γιατί δεν ποντάρατε ότι είχατε και δεν είχατε σε χρήματα αφού ήταν τόσο σίγουρα και προδιαγεγραμμένα όλα

εγώ στη θέση σας θα είχα βγάλει εκατομμύρια ευρουλάκια γιατί φαντάζομαι θα ξέρετε και για άλλα ΣΙΓΟΥΡΑ παιχνιδάκια του Θρύλου από τις πηγές σας;)

Άσε ρε Γιωργάκη τώρα, σε παρακαλώ μη μου γράφεις τέτοια πράγματα δεν μπορώ να τα ακούω και από σένα, αν θες περισσότερα το συζητάμε από κοντά μη ξεφύγω κιόλας και παρεξηγήσει κανένας.:wave2:

kalgeorge
26/09/2010, 11:43
εντάξει εγώ είμαι βαθιά νυχτωμένος ρε Γιώργο για πες από που το ξέρατε όλοι, ποιες είναι οι πηγές σας, μήπως ξέρατε και το λεπτό που θα μπουν τα γκολ.

και εντάξει πες εγώ είμαι νυχτωμένος και κορόιδο

εσείς που δεν είστε γιατί δεν ποντάρατε ότι είχατε και δεν είχατε σε χρήματα αφού ήταν τόσο σίγουρα και προδιαγεγραμμένα όλα

εγώ στη θέση σας θα είχα βγάλει εκατομμύρια ευρουλάκια γιατί φαντάζομαι θα ξέρετε και για άλλα ΣΙΓΟΥΡΑ παιχνιδάκια του Θρύλου από τις πηγές σας;)

Άσε ρε Γιωργάκη τώρα, σε παρακαλώ μη μου γράφεις τέτοια πράγματα δεν μπορώ να τα ακούω και από σένα, αν θες περισσότερα το συζητάμε από κοντά μη ξεφύγω κιόλας και παρεξηγήσει κανένας.:wave2:

α) πονταρα στο οβερ τοθ γαυρου...τα κονομησα μια χαρα...

β) οχι ρε φιλε...δεν χρειαζεται να το συζητησουμε απο κοντα....ειπαμε....δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε......
εξαλου δεν εχουμε τις ""πηγες¨¨ οπως τις αποκαλεις.....γιατι για εσας τους γαυρους....πηγες ειναι ενα εγγραφο που να λεει.....εγω ο προεδρος του αστερα δηλωνω οτι το ματς με τον γαυρο ειναι στημενο.

καταλαβες τωρα γιατι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε? ζειτε σε αλλο κοσμο, αρμονικο μπιλυ.

kalgeorge
26/09/2010, 11:46
και μια ερωτηση προς τους υπολοιπους....

ο αστερας εχει βγαλει καμμια ανακοινωση??? διαμαρτυριας??? κατι τελος παντων???

οχι ακομα????

χμ...μονο με τις αλλες ομαδες ξερει να βγαζει...

CIRUS
26/09/2010, 11:54
α) πονταρα στο οβερ τοθ γαυρου...τα κονομησα μια χαρα...

β) οχι ρε φιλε...δεν χρειαζεται να το συζητησουμε απο κοντα....ειπαμε....δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε......
εξαλου δεν εχουμε τις ""πηγες¨¨ οπως τις αποκαλεις.....γιατι για εσας τους γαυρους....πηγες ειναι ενα εγγραφο που να λεει.....εγω ο προεδρος του αστερα δηλωνω οτι το ματς με τον γαυρο ειναι στημενο.

καταλαβες τωρα γιατι δεν χρειαζεται να το συζητησουμε? ζειτε σε αλλο κοσμο, αρμονικο μπιλυ.

δεν είπα αν έβγαλες χρήματα, αφού το πίστευες σίγουρα έβγαλες, αλλά αν ήταν σίγουρο γιατί δεν πόνταρες ό,τι είχες σε χρήματα, καταθέσεις κτλ

πολύ απλά γιατί είναι κουραφέξαλα αυτές οι φήμες

κάποιες φορές επαληθεύονται και κάποιες γίνεται το αντίθετο, ξέρεις πόσοι έχουν χάσει φράγκα έτσι γιατί ήταν σίγουροι???

ο λόγος που δεν έχετε τις πηγές είναι γιατί δεν υπάρχουν, όχι γιατί ψάχνουμε για έγγραφο, στον ίδιο κόσμο ζω και ξέρω ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει κάτι (όχι στο ποδόσφαιρο παντου ισχύει) επικαλείται ΦΗΜΕΣ, είναι πανεύκολο, ανέξοδο και πιάνει σε πάρα πολλούς.

Όμως αν μου πεις ότι ξέρεις με σιγουριά ότι η Χριστίνα που μένει απέναντι μου είναι μάγισσα δεν θα μαζέψω πλήθος να πάμε να την κάψουμε όπως γινόταν κάποτε ή που γίνεται ακόμα στην Ουγκάντα και δεν ξέρω και γω που αλλού, θα σου ζητήσω να το στηρίξεις κάπου αυτό που λες και όχι λόγια του Αέρα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό εσύ ζεις σε άλλο κόσμο όχι εγώ

kalgeorge
26/09/2010, 11:55
δεν είπα αν έβγαλες χρήματα, αφού το πίστευες σίγουρα έβγαλες, αλλά αν ήταν σίγουρο γιατί δεν πόνταρες ό,τι είχες σε χρήματα, καταθέσεις κτλ

ποσο εισαι ρε φιλε??

15 χρονών?? ή μηπως γραφει άλλος με το nick σου?:look: :look:

kalgeorge
26/09/2010, 11:56

πολύ απλά γιατί είναι κουραφέξαλα αυτές οι φήμες

κάποιες φορές επαληθεύονται και κάποιες γίνεται το αντίθετο, ξέρεις πόσοι έχουν χάσει φράγκα έτσι γιατί ήταν σίγουροι???

ο λόγος που δεν έχετε τις πηγές είναι γιατί δεν υπάρχουν, όχι γιατί ψάχνουμε για έγγραφο, στον ίδιο κόσμο ζω και ξέρω ότι όταν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει κάτι (όχι στο ποδόσφαιρο παντου ισχύει) επικαλείται ΦΗΜΕΣ, είναι πανεύκολο, ανέξοδο και πιάνει σε πάρα πολλούς.

Όμως αν μου πεις ότι ξέρεις με σιγουριά ότι η Χριστίνα που μένει απέναντι μου είναι μάγισσα δεν θα μαζέψω πλήθος να πάμε να την κάψουμε όπως γινόταν κάποτε ή που γίνεται ακόμα στην Ουγκάντα και δεν ξέρω και γω που αλλού, θα σου ζητήσω να το στηρίξεις κάπου αυτό που λες και όχι λόγια του Αέρα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό εσύ ζεις σε άλλο κόσμο όχι εγώ

οκ μαν, οτι πεις.....εξαλλου απαντησα ήδη :wave2:

CIRUS
26/09/2010, 11:59
και μια ερωτηση προς τους υπολοιπους....

ο αστερας εχει βγαλει καμμια ανακοινωση??? διαμαρτυριας??? κατι τελος παντων???

οχι ακομα????

χμ...μονο με τις αλλες ομαδες ξερει να βγαζει...

τι να βγαλει????

Ρε συ το παιχνίδι το είδες τι είναι αυτά που λες, όταν σε όλο το παιχνίδι σε έχει σκίσει η άλλη ομάδα και αισθάνεσαι τυχερός που έφαγες μόνο 3 και όχι 13 θα βγάλεις ανακοίνωση για το 1 ακυρωθέν γκολ που έβαλες και αισθάνεσαι αδικημένος, έλεος ρε Γιώργο.

kalgeorge
26/09/2010, 12:01
τι να βγαλει????

Ρε συ το παιχνίδι το είδες τι είναι αυτά που λες, όταν σε όλο το παιχνίδι σε έχει σκίσει η άλλη ομάδα και αισθάνεσαι τυχερός που έφαγες μόνο 3 και όχι 13 θα βγάλεις ανακοίνωση για το 1 ακυρωθέν γκολ που έβαλες και αισθάνεσαι αδικημένος, έλεος ρε Γιώργο.

προσεξε απλα επιβαρυνεις την θεση σου με αυτα που γραφεις μπιλυ....

ο αστερας μπορει να ζητησει αυτο που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ....
και αυτο ειναι....χανει 2-0...μειωνει με το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ στο 70
απο εκει και περα ολα γινονται....

εκτος πια και αν δεν εχει σημασια...επειδη ειναι ο γαυρος.

CIRUS
26/09/2010, 12:01
ποσο εισαι ρε φιλε??

15 χρονών?? ή μηπως γραφει άλλος με το nick σου?:look: :look:

το ίδιο αναρωτιέμαι για σένα γιατί αν ήμουν σίγουρος για κάτι θα έβγαζα Πολλά φράγκα και όχι ψίχουλα για τα οποία θα παινευόμουν κιόλας

kalgeorge
26/09/2010, 12:02
το ίδιο αναρωτιέμαι για σένα γιατί αν ήμουν σίγουρος για κάτι θα έβγαζα Πολλά φράγκα και όχι ψίχουλα για τα οποία θα παινευόμουν κιόλας

μλκ...χωρις πλακα....

ξαναδιαβασε την απαντηση που εδωσες και μην το επιδοκιμαζεις.

εσυ γινεσαι ρεζιλι ...οχι εγω....

για σενα το λεω

CIRUS
26/09/2010, 12:05
προσεξε απλα επιβαρυνεις την θεση σου με αυτα που γραφεις μπιλυ....

ο αστερας μπορει να ζητησει αυτο που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ....
και αυτο ειναι....χανει 2-0...μειωνει με το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ στο 70
απο εκει και περα ολα γινονται....

εκτος πια και αν δεν εχει σημασια...επειδη ειναι ο γαυρος.

σε αυτό δε διαφωνώ ήταν άδικο που ακυρώθηκε το γκολ αλλά

πρέπει να είσαι χαζός να βγάλεις τέτοια ανακοίνωση όταν όλη η Ελλάδα είδε ότι η νίκη του αντιπάλου σου ήταν δίκαια και ακόμα και το γκολ να έμπαινε δεν θα άλλαζε κάτι

εντάξει και 5-0 να ήταν το σκορ έχεις ελπίδες να βάλεις άλλα 5 και να κερδίσεις τον αντίπαλο σου άσχετα που δεν μπορείς να περάσεις το κέντρο του γηπέδου αλλά είναι λίγο χαζό να το πιστεύεις

CIRUS
26/09/2010, 12:06
οκ μαν, οτι πεις.....εξαλλου απαντησα ήδη :wave2:

ακριβώς απάντησες με φήμες

CIRUS
26/09/2010, 12:08
μλκ...χωρις πλακα....

ξαναδιαβασε την απαντηση που εδωσες και μην το επιδοκιμαζεις.

εσυ γινεσαι ρεζιλι ...οχι εγω....

για σενα το λεω

άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν έγινα ρεζίλι όταν σου μιλάω ξεκάθαρα και μου απαντάς με φήμες

kalgeorge
σε αυτό δε διαφωνώ ήταν άδικο που ακυρώθηκε το γκολ αλλά

πρέπει να είσαι χαζός να βγάλεις τέτοια ανακοίνωση όταν όλη η Ελλάδα είδε ότι η νίκη του αντιπάλου σου ήταν δίκαια και ακόμα και το γκολ να έμπαινε δεν θα άλλαζε κάτι

εντάξει και 5-0 να ήταν το σκορ έχεις ελπίδες να βάλεις άλλα 5 και να κερδίσεις τον αντίπαλο σου άσχετα που δεν μπορείς να περάσεις το κέντρο του γηπέδου αλλά είναι λίγο χαζό να το πιστεύεις

:look: :look: :look: :ZZZ:

kalgeorge
άσε με να έχω τις επιφυλάξεις μου για το αν έγινα ρεζίλι όταν σου μιλάω ξεκάθαρα και μου απαντάς με φήμες

εγινε μαν....φιλακια
:beer: :wave2:

CIRUS
26/09/2010, 12:10
εγινε μαν....φιλακια
:beer: :wave2:

τέλος και από μένα και sorry αν ξέφυγα :beer: :beer: :wave2:

vangelis 64
26/09/2010, 12:34
Ρε σεις...:sad: :sad: :sad:

Άει στο διάλο με συγκινήσατε μεσημεριάτικα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
26/09/2010, 14:04
α ρε γαυροι

μιλαμε ακολουθειτε κανονικα γραμμη απο πανω

τοσο χαμηλα πεφτετΕ?

βγηκε ο προεδρος και ειπε οτι ηταν κανονικο γκολ
και ολοι ακολουθειτε γραμμη
και συμφωνειτε

το χερακι του ριερα που εξαφανιστηκε ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ σας

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που ακουμε φετος

επειδη ομαδουλες πουλημενες(οι διοικησεις τους, γιατι υπαρχουν και τιμιοι παιχτες σε αυτες που ιδρωνουν την φανελα τους)
δεν βγαζουν ανακοινωση, ΓΙΑ ΕΣΑΣ σημαινει οτι δεν υπαρχει τιποτα για το οποιο αδικηθηκαν(χερι ριερα πχ)

τοτε με την ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑς
ο αστερας τωρα που δεν εβγαλέ ανακοινωση, αυτο σημαινει οτι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ στην ακυρωση του γκολ?

μιλαμε περισσοτερο κουτοχορτο δεν πρεπει να καταναλωνουν οπαδοι αλλης ομαδας

ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑΡΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ λεει, οποτε το ακυρωθεμ γκολ στο 70' δεν θα αλλαζε κατι..
τρομερη λογικη και μαντικες ικανοτητες μαζι

kalgeorge
26/09/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε σεις...:sad: :sad: :sad:

Άει στο διάλο με συγκινήσατε μεσημεριάτικα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

esy etoimasou apo ton volo simera :a021: :a021: :a021:

vangelis 64
26/09/2010, 15:47
esy etoimasou apo ton volo simera :a021: :a021: :a021: Δεν ανησυχώ ρε,παίζει ο Μάκος.:bigcry: :bigcry:

Να σού πω ρε μαν,εκείνος ο Τζιμπρίλ...ο άνθρωπος γκολ,η παιχτούρα,ο φόβος και ο τρόμος τών τερματοφυλάκων και τών αμυντικών....

Στα πόσα τετ α τετ βάζει ένα ρε συ;:lol: :bigcry: Μήπως να παίζουν οι άλλοι χωρίς τερματοφύλακα;Όλο αυτόνανε πετύχαινε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
26/09/2010, 15:59
ρε cirus...εχεις και εσύ όρεξη....

αστους με το χθεσινο τρελαθήκαν τελείως...και λογικό...το χθεσινο ματς αφησε τρελές υποσχέσεις....

δεν περίμενε κανεις τέτοια εμφάνιση...ούτε καν εμείς...

παμε για άλλα με την χθεσινη υπερομάδα...
:beer: :beer:

α ρε Ερνεστο....τρίβουν όλοι τα μάτια τους με αυτο το θέαμα που είδαμε

kalgeorge
26/09/2010, 16:07
Δεν ανησυχώ ρε,παίζει ο Μάκος.:bigcry: :bigcry:

Να σού πω ρε μαν,εκείνος ο Τζιμπρίλ...ο άνθρωπος γκολ,η παιχτούρα,ο φόβος και ο τρόμος τών τερματοφυλάκων και τών αμυντικών....

Στα πόσα τετ α τετ βάζει ένα ρε συ;:lol: :bigcry: Μήπως να παίζουν οι άλλοι χωρίς τερματοφύλακα;Όλο αυτόνανε πετύχαινε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

poion les re? ton prwto skorer??
a oxi ksexasa....prwtos einai o blanco.....mazi me ton koke:bawl: :bawl:

gmitsiakis
26/09/2010, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε cirus...εχεις και εσύ όρεξη....

αστους με το χθεσινο τρελαθήκαν τελείως...και λογικό...το χθεσινο ματς αφησε τρελές υποσχέσεις....

δεν περίμενε κανεις τέτοια εμφάνιση...ούτε καν εμείς...

παμε για άλλα με την χθεσινη υπερομάδα...
:beer: :beer:

α ρε Ερνεστο....τρίβουν όλοι τα μάτια τους με αυτο το θέαμα που είδαμε θυμησε μου...

Εσεις δεν εισασταν που ριξατε 5 στους ερασιτεχνες της Ρομα κ λεγατε τα ιδια?

Μετα πως εγινε κ τον ηπιατε στο Καυτατζογλειο? Αναδρομος Ερμης? ?

Χαλαρωσε που εχεις πει του κοσμου τις παπατζες απο χθες...

Ασε μεχρι κ Μπαρτσα ειπες την ομαδα σου!

Εγω δεν θα σταθω στην διαιτησια αλλα αν απο την 4η αγωνιστικη πιστευεις οτι η ομαδα σου θα παιζει ετσι κ δεν θα κανει μια κοιλια ΝΑ ...τοτε μαλλον για Τενις μιλας κ οχι για μπαλα! !

gmitsiakis
26/09/2010, 16:34
ασε που μεχρι κ η ιδια η Μπαρτσα χθες τα χρειαστηκε χωρις τον Μεσι. Καθαρισε μεν αλλα λειπει ο μαγος.

Να ρωτησω κατι...
Η Μπιλμπαο νομιζω οτι εγινε αναφορα απο τον εκφωνητη οτι εχει μονο ΝΤΟΠΙΟΥΣ παιχτες κ απαγορευει τους ξενους. Μιλαμε επαθα πλακα. Το αγνοουσα. Σε τετοιο επιπεδο κ ρομαντικοι. Ευγε!

Αυτα να τα βλεπουν προς Χαριλαου μερια κ μετα οι υπολοιποι!

la_villa
26/09/2010, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
Εγω δεν θα σταθω στην διαιτησια αλλα αν απο την 4η αγωνιστικη πιστευεις οτι η ομαδα σου θα παιζει ετσι κ δεν θα κανει μια κοιλια ΝΑ ...τοτε μαλλον για Τενις μιλας κ οχι για μπαλα! !

προφανως και ΔΕΝ διάβασες ολόκληρα τα ποστ μου....

πάλι @@ λες.... πως γίνεται όλοι οι βαζελοι να έχετε τα ιδια χαρακτηριστικά μου λέτε...

διαβασε ξανα τι έχω γράψει και τα λέμε....:beer:

όπως και δεν διάβασες τι ελεγα τις προηγούμενες...;)

gmitsiakis
26/09/2010, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
προφανως και ΔΕΝ διάβασες ολόκληρα τα ποστ μου....

πάλι @@ λες.... πως γίνεται όλοι οι βαζελοι να έχετε τα ιδια χαρακτηριστικά μου λέτε...

διαβασε ξανα τι έχω γράψει και τα λέμε....:beer:

όπως και δεν διάβασες τι ελεγα τις προηγούμενες...;) ακου γαυρακο...μην πω τιποτα χειροτερο...εγω δεν εγραψα τιποτα για @@ κ μυδια. Για προσεξε τι γραφεις αμολημενο προβατο γιατι εχεις χασει το υπολοιπο κοπαδι σου.

Διαβασε εσυ το τελευταιο σου ποστ κ πες μου που ακριβως κρατας χαμηλους τονους? Εκει που λες για υπερομαδα? Οτι τριβατε τα ματια σας κ οτι ολοι φοβηθηκανε?

Αααααααααασε μας μωρε που με μια εμφανιση μας ζαλισες κ θες να σου δωσουμε κ τον τιτλο απο τωρα.

la_villa
26/09/2010, 17:54
ακου γαυρακο...μην πω τιποτα χειροτερο...εγω δεν εγραψα τιποτα για @@ κ μυδια. Για προσεξε τι γραφεις αμολημενο προβατο γιατι εχεις χασει το υπολοιπο κοπαδι σου.

Διαβασε εσυ το τελευταιο σου ποστ κ πες μου που ακριβως κρατας χαμηλους τονους? Εκει που λες για υπερομαδα? Οτι τριβατε τα ματια σας κ οτι ολοι φοβηθηκανε?

Αααααααααασε μας μωρε που με μια εμφανιση μας ζαλισες κ θες να σου δωσουμε κ τον τιτλο απο τωρα.

κλασσικός βαζελος...ακου γίδι (σε παρακαλω δηλ μην κλαφτεις σας αλλους ότι εγω ξεκινησα πρώτος.....;))

"Χαλαρωσε που εχεις πει του κοσμου τις παπατζες απο χθες..."
αν δεν ξέρεις ΤΙ γραφεις κοψτο γραψιμο.....το παραπάνω το εγραψες ΕΣΥ....
"εγω δεν εγραψα τιποτα για @@ κ μυδια"
το παραπάνω το έγραψες ΕΠΙΣΗΣ εσύ

το τι ΓΟΥΣΤΑΡΩ ν λέω για την ομάδα μου γουστο μου καπέλο μου...υψηλου χαμηλούς τόνους ότι γουσταρω λεω...γενικα αυτο στην ελλάδα μετα το 1974
σας έχει επηρεάσει πολύ η περίοδος '71 εσας τους βαζελους μου φαίνεται....ευτυχως δεν έχετε και όπλα

la_villa
26/09/2010, 17:58
και μιας που αναφερθηκε και η διαιτησια

αχρειαστο είναι αλλά ας τονισουμε 2~3 σημεια

1. κοβει το αιφνιδιασμό του Θρύλου στο φάουλ που δίνει -κακως- κιτρινη στον Ιμπαγάστα καθως δεν του εχει υποδείξη ότι θα σφυρίξει πρώτα
2. δεν βγαζει 2η κίτρινη στον αμυντικό του Αστερα (στο 0-0) που κοβει την μπάλα με το χέρι (παίζει να είναι η ίδια φαση που πήρε κιτρινη ο Ιμπαγάστα)
3. δεν δίνει πέναλτυ στο Μιραλάς όταν τον ανατρέπει καθαρα ο αμυντικός μέσα στην περιοχη

αλλα στα @@ όταν είδαμε τέτοιο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ χτες που θύμιζε ισπανική ομάδα :beer: :beer:

la_villa
26/09/2010, 18:05
αλλα μιας και έχετε ένα πρόβλημα στην ανάγνωση και κατανόηση των ποστ

εγραψα
"ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ θρύλος απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ (κατοχη στο Α , 74-26) ..."
φαντζαω βλέπεις εδω τον ΤΟΝΙΣΜΟ της λέξης...να μην αναλύσω περαιτέρω

"Υ.γ ΑΛΛΑ μιλάμε για ένα 90λεπτο....το θέμα είναι να σταθεροποιηθεί η απόδοση σε αυτα τα επίπεδα (και βαλε)...απλά δεν θα υπάρχει αντίπαλος
υ.γ τέλος οι πανηγυρισμοί....στο επόμενο ματς πάλι"

τα διαβασες πουθενα ή όχι.....μπααααααααα

οπότε μην απαντας εφόσον δεν παρακολουθείς

και χαρη σου έκανα που ασχολήθηκα...

gmitsiakis
26/09/2010, 18:13
για μαζεψου λιγο λεω εγω γιατι ναι μεν ελευθερια να γραφεις οτι μαλακια σου κατεβαινει αλλα εγω ρε γιδι δεν σε ειπα σε κανενα ποστ. Το χειροτερο ηταν οτι σου ειπα οτι λες πιπες. Για συνελθε λιγο γιατι ξεφευγεις!

la_villa
26/09/2010, 20:14
το γίδι είναι συγγενικό πρόσωπο του προβατου....;)
εβαλα αυτο για να μην λέμε τους ίδιους χαρακτηρισμούς...να εχουμε ποικιλία

πάντως χαίρομαι που καταλαβες το προηγούμενο ποστ....και δεν συνέχισες...
αλλοι δεν καταλαβαίνουν τπτ...

πίπες είπες εσύ..κατι αντιστοιχο σου είπα εγω -@@-... σου μίλησα ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο ύφος και τόνο...

πιστευω συννενοηθηκαμε ότι δεν βγαζει πουθενά αυτό...:beer: :beer:
τέλος απο εμένα

kalgeorge
26/09/2010, 21:28
Vasili ? Sou eipa na paikseis aso to Volo? Sas xarizoun lefta kai den ta thelete re gamoto!

edit,,Vasili ? Sou eipa na paikseis aso to Volo? Sas xarizoun lefta kai den ta thelete re gamoto!

etsi gia to gamwto :rotflmao:

Cpt. Haddock
26/09/2010, 21:31
Ειμαι περίεργος να δω εαν θα ακουμπησει η κριτική τον Μεγα Αλανθαστο...

Akatanomastos
26/09/2010, 21:35
13 Α.Ε.Κ. 4

:bigcry:

Cpt. Haddock
26/09/2010, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
13 Α.Ε.Κ. 4

:bigcry:

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
26/09/2010, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

re seis....tha swthoune fetos?????

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

vangelis 64
26/09/2010, 22:08
Το πιο ωραίο το άκουσα τώρα από ένα γεράκο,σ' ένα ψιλικατζίδικο που πήγα για τσιγάρα.

"Την ξευτυλίσανε την ΑΕΚ...άλλα 3 έπρεπε να φάει":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
26/09/2010, 22:10
Το πιο ωραίο το άκουσα τώρα από ένα γεράκο,σ' ένα ψιλικατζίδικο που πήγα για τσιγάρα.

"Την ξευτυλίσανε την ΑΕΚ...άλλα 3 έπρεπε να φάει":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oxi re file.....
i aekara???/
i prwtagwnistria???
i triti megaluteri omada..??

klp klp kplk :lol: :bawl: :bawl: :bawl:

vangelis 64
26/09/2010, 22:14
oxi re file.....
i aekara???/
i prwtagwnistria???
i triti megaluteri omada..??

klp klp kplk :lol: :bawl: :bawl: :bawl: Σιγά το ελληνικό πρωτάθλημα τώρα...εμείς πάμε για το Ουέφα.:a55:

kalgeorge
26/09/2010, 22:21
PANOOOOOOOOOOOO....THA PAS GHPEDO RE..O BAGEVITS PARAITITHIKE....

giati re o proponitaras???

giati re o polynikis????
giati re autos pou plakwnomaste oloi na ton paroume???
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
26/09/2010, 22:22
Σιγά το ελληνικό πρωτάθλημα τώρα...εμείς πάμε για το Ουέφα.:a55:

aek......stin arxi....fanfares...

meta sfaliares :bawl: :bawl:

meta prospathia gia swtiria......

meta termatizei panw apo tin kavala :bawl: :bawl: :bawl:

kai ksanamata pali apo tin arxi :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
26/09/2010, 22:24
από φήμες είχα κυκλοφορήσει και γω μία που έκανα παρτούζα με τη Σκλεναρίκοβα και άλλη μία μοντέλα και ήταν σάπιες στο κρεβάτι και για ένα περίεργο λόγο δεν το πίστεψε ποτέ κανένας.

αλλα εκεινη η φημη οτι δεν ηρθες για μπαλλα γιατι επεσε παντοφλα και πηγες για ψωνια υσχιει???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απροπονητοι....χωρις σχεδιασμο....ο καθενας κανει οτι ναναι...αμπαλοι του κερατα....μια ομαδα βασισμενη σε εξαρσεις των 2 πιο ποιοτικων παικτων της...βεβαια αρκει ο καλυτερος να εχει και ορεξη να παιξει...και εναν βατραχο να ειναι πιο κολλημενος απο τον καρπουζα....που θελει να παιξει καθετα (οχι με καθετες μπαλλιες τρυπες) αλλα δεν ανεβαινουν ουτε τα ακρα ουτε υπαρχουν παιχτες κοντα να υποστηριξουν...εκει....κολλημα...1-2-3-79879879785 πασες στο κεντρο της μεγαλης περιοχης στον Λυμπεροπουλο...και αυτος τι???να την σπασει που???ο Νατσος να γυροβολαει....ο Τρομοκρατης το ιδιο...ο Λαγος 1-2 κατεβασματα και το πνευμονι εχει βγει...καλα τον Γιαχιτς τον περναει μεχρι και ο Sogokou...η Γωγω μαλλον ειχε ωοροξια χτες και τον ξεζουμισε τον Κολοσσο...ο φανελακης στην κοσμαρα του...το παλλικαρι εχει προβλημα μεγαλο...πρεπει να του εξηγησουν οτι την μπαλλα στην στελνουμε μπροστα...οχι πισω...αν εχεις μακρυ μαλλι οντως μπορει να επηρρεαζει την οραση σου...αλλα και τα μουσια???απο Μανωλα και Γκετζογλου δεν μπορω να εχω απαιτησεις...και βεβαια το κλασσικο κολλημα να βαζει τον Blanco στο 96'....σε καμμια φαση δεν υπηρχε παιχτης της ΑΕΚ μεσα στην περιοχη του Βολου....ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ...ειναι απλο...αν θες να παιξεις οπως την Barca πρεπει να εχεις την τριαδα κοντα μεταξυ τους...και να τρεχουν ολοι...αν οχι η μπαλλα ειναι απλο πραγμα...βγαζεις την μπαλλα στα πλαγια και ξεκινας σφυροκοπημα...αλλα αυτο θελει και επιθετικο ΜΕΣΑ στην περιοχη...κριμα για τους 4.000 που πηγαν στον Βολο...μαλλον ειναι και η τελευταια φορα που θα εχει τοσο κοσμο εκτος εδρας για να μην πω και εντος....

καλυνυχτα σας...

υ.γ. δεν εδωσε (κατα την γνωμη μου) καθαρο πεναλντυ του Μανωλα...του Δελλα ειναι 50-50 γιατι ειναι πολυτ κοντα και φαινετε να τραβαει το χερι του...και να το εδινε δηλαδη δεν θα ειχε αδικο...εχει δικαιωμα να φωναξει ο Βολος...
υ.γ.2 αν αγαπαει ο βατραχος την ομαδα ειναι ωρα να παραιτηθει....2 χρονια...και η ομαδα δεν βλεπετε...οκ...εκανε 1-2-3 παιχνιδια καλα...στα 876998707 ομως...

blackbusa
26/09/2010, 22:27
PANOOOOOOOOOOOO....THA PAS GHPEDO RE..O BAGEVITS PARAITITHIKE....

ΝΑΙ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ....

kalgeorge
26/09/2010, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ΝΑΙ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ....

egine apodekti eipe

vangelis 64
26/09/2010, 22:31
Ρε Πάνο,υπάρχει προπονητής που να μάθει σ' ΑΥΤΟΥΣ τούς παίχτες βασικά πράγματα;

Δέλλας,Λυμπερόπουλος οι μεταγραφές τού καλοκαιριού;:sad: Και μαζί μ' αυτούς Καφές,Μάκος,Γιάχιτς και το κακό συναπάντημα;Γήπεδο γιοκ,λεφτά γιοκ ...ο προπονητής μάς μάρανε.:cry:

kalgeorge
26/09/2010, 22:32
entaxei...sinenteuxi tupou o vlaxos :bawl: :bawl:

mono ts@@@ den ekane :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

edt.....amuntikos pou marakare ton riera.....thelw na tou dwsw sigxaritiria...itan poly kalos kai makari na sinexisei etsi

kalgeorge
26/09/2010, 22:33

Δέλλας,Λυμπερόπουλος οι μεταγραφές τού καλοκαιριού;:sad: Και μαζί μ' αυτούς Καφές,Μάκος,Γιάχιτς και το κακό συναπάντημα;Γήπεδο γιοκ,λεφτά γιοκ ...ο προπονητής μάς μάρανε.:cry:

vre kalws taaaa

aekakiaaaaaaaaa????ti egine re??? o kolosos??? olube??? i kentrara o kafes??? oloi auto xafnika eginan paiktakia???
axaaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxaxxaxaaxaxaxaax

re b ethniki lemeeeee :bawl:

vangelis 64
26/09/2010, 22:37
vre kalws taaaa

aekakiaaaaaaaaa????ti egine re??? o kolosos??? olube??? i kentrara o kafes??? oloi auto xafnika eginan paiktakia???
axaaxaxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxaxxaxaaxaxaxaax

re b ethniki lemeeeee :bawl: Έλα...πες μου τώρα ότι έχω αυτήν την άποψη γι' αυτούς τούς παίχτες:evil: :evil:

Και γράφε ελληνικά ρε παγκόσμιε!:rotflmao:

kalgeorge
26/09/2010, 22:38
Έλα...πες μου τώρα ότι έχω αυτήν την άποψη γι' αυτούς τούς παίχτες:evil: :evil:

Και γράφε ελληνικά ρε παγκόσμιε!:rotflmao:

ρε μλκ....εχω βαρεθει να διαβαζω απο τα αεκακια...για το ροστερ σας....

αλλα δεν βαριεσαι....ερχεται η ωρα που κλαιτε και θα κολοτουμπιασετε....

μου τα πρηζετε ενα χρονο για να φτασετε ΠΑΛΙ να παλευετε για την σωτηρια :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ρε τριαρα απο τον βολο ρε:bawl: :bawl:

vangelis 64
26/09/2010, 22:39
ρε μλκ....εχω βαρεθει να διαβαζω απο τα αεκακια...για το ροστερ σας....

Ναι αλλά τώρα μιλάμε μαζί.:smokin:

kalgeorge
26/09/2010, 22:40
Ναι αλλά τώρα μιλάμε μαζί.:smokin:

α ετσι παει?? οχι ενταξει....

με μια αντιρρηση στον μακο και τον λαγο :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Akatanomastos
26/09/2010, 22:41
νιοπλια παραιτησου

ΝΤΟΥΣΑΝ στο βαζελο

:smokin:

(ντουσαν ντουσαν, βαζελια σε μαμουσαν :bigcry: :rotflmao: )

Monsttr
26/09/2010, 22:42
Guys ήμουν στο γήπεδο και θα πω την πικρή αλήθεια.Η ομάδα μας εκτος από ένα 15λεπτο ξέσπασμα στο 1ο ημίχρονο δεν έκανε τίποτα παραπάνω.Χάσαμε δικαια και απο'δω και πέρα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

vangelis 64
26/09/2010, 22:42
α ετσι παει??
Εμ πώς πάει;Χρόνια τώρα λέμε για ταχύτητα και δύναμη,ναι;

με μια αντιρρηση στον μακο και τον λαγο :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: Είσαι μλκς:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
26/09/2010, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Monsttr
Guys ήμουν στο γήπεδο και θα πω την πικρή αλήθεια.Η ομάδα μας εκτος από ένα 15λεπτο ξέσπασμα στο 1ο ημίχρονο δεν έκανε τίποτα παραπάνω.Χάσαμε δικαια και ελπίζω απο'δω και πέρα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

ναι....αν υπαρξει νομος ΞΑΦΝΙΚΑ να πεφτουν μονο δυο...μπορει να την γλυτωσετε :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
26/09/2010, 22:44

Ρε Βαγγελη πλακα κανεις????διαβασες δηλωσεις???δεν μπορουσαν να παιξουν οπως ηθελε και βαση της φιλοσοφιας του....ποιας???μπαλλιες στο κεντρο στον Λυμπεροπουλο και να την κανει τι???η γιομες απο το κεντρο να τρεχει σαν μαλακας ο Τζιμπουρ???αυτο ειναι μπαλλα???ο Σκοκο στα πλαγια???μια δεξια μια αριστερα???χωρις καθαροαιμο επιθετικο???το ροστερ της ΑΕΚ ειναι για 4-3-1-2...με τον δευτερο επιθετικο να γυρναει λιγο πισω...

και θα ηθελα να σου θυμησω οτι οπως και περισυ ετσι και φετος ηταν οικανοποιημενος με τις μεταγραφες...αν δεν σου κανουν...εκθετεις την διοικηση και φευγεις....τοσο απλο...

gmitsiakis
26/09/2010, 22:45
μεσοβδομαδα δεν ειχε πει σε συνατηση νομιζω με οπαδους τυχαια οτι θα ριξουνε στο Βολο 4 γκολ???

πωπω! υπερθεαμα ΤΕΣΣΑΡΩΝ..τεμαχιων ειδαμε και ας φαγαν μονο 3

STOYBI
26/09/2010, 22:45

υ.γ. δεν εδωσε (κατα την γνωμη μου) καθαρο πεναλντυ του Μανωλα...του Δελλα ειναι 50-50 γιατι ειναι πολυτ κοντα και φαινετε να τραβαει το χερι του...και να το εδινε δηλαδη δεν θα ειχε αδικο...εχει δικαιωμα να φωναξει ο Βολος...
υ.γ.2 αν αγαπαει ο βατραχος την ομαδα ειναι ωρα να παραιτηθει....2 χρονια...και η ομαδα δεν βλεπετε...οκ...εκανε 1-2-3 παιχνιδια καλα...στα 876998707 ομως...

Tο τραβηγμα του Μανωλα στον Σολακη ξεχασες αλλα....

Ας παει το παλιαμπελο.....

Θα τα πει ο Αδαμιδης.....

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
26/09/2010, 22:46

αυτο ειπε ρε...το πεναλτυ που εκανε ο μανωλας....

αν καταλαβα σωστα...

blackbusa
26/09/2010, 22:47

δεν ξερεις να διαβαζεις???ειπα...του Μανωλα ηταν....του Δελλα (το χερι) δινοταν...

δεν ειμαι γαυρος....

STOYBI
26/09/2010, 22:50
δεν ξερεις να διαβαζεις???ειπα...του Μανωλα ηταν....του Δελλα (το χερι) δινοταν...

δεν ειμαι γαυρος....

Σορρυ καταλαβα λαθος....

blackbusa
26/09/2010, 22:51
Σορρυ καταλαβα λαθος....

κοκεικ....:beer: :beer: :beer: :beer:

vangelis 64
26/09/2010, 22:54
Ρε Βαγγελη πλακα κανεις????διαβασες δηλωσεις???δεν μπορουσαν να παιξουν οπως ηθελε και βαση της φιλοσοφιας του....ποιας???μπαλλιες στο κεντρο στον Λυμπεροπουλο και να την κανει τι???η γιομες απο το κεντρο να τρεχει σαν μαλακας ο Τζιμπουρ???αυτο ειναι μπαλλα???ο Σκοκο στα πλαγια???μια δεξια μια αριστερα???χωρις καθαροαιμο επιθετικο???το ροστερ της ΑΕΚ ειναι για 4-3-1-2...με τον δευτερο επιθετικο να γυρναει λιγο πισω...

και θα ηθελα να σου θυμησω οτι οπως και περισυ ετσι και φετος ηταν οικανοποιημενος με τις μεταγραφες...αν δεν σου κανουν...εκθετεις την διοικηση και φευγεις....τοσο απλο... Φίλε,ανοίγω την τηλεόραση μόλις αρχίζει το ματς και την κλείνω μόλις το κοράκι σφυρίξει.Στο ημίχρονο την κλείνω πάλι.

Το λοιπόν...δεν διαφωνώ σ' αυτά που λες,δεν θεωρώ δηλαδή τον Μπάγεβιτς άμοιρο ευθυνών,αλλά γαμώ την κόλαση...

όταν μια ομάδα Β εθνικής τρέχει τόσο παραπάνω από σένα,όταν οι περισσότερες προσωπικές μονομαχίες χάνονται λόγω έλλειψης ταχύτητας και δύναμης,
τι να σού κάνει ρε συ ο προπονητής;Να σηκωθεί να φύγει,ΟΚ.

Και να έρθει κάποιος άλλος που να ξανασηκωθεί να φύγει,αν η ομάδα δεν έχει χρήματα,γήπεδο και παίχτες;Πλάκα κάνουμε τώρα;

kalgeorge
26/09/2010, 22:58
ν η ομάδα δεν έχει χρήματα,γήπεδο και παίχτες;Πλάκα κάνουμε τώρα;

211528

kalgeorge
26/09/2010, 22:59

211530

Cpt. Haddock
26/09/2010, 23:00
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :rotflmao:

vangelis 64
26/09/2010, 23:02
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: Εδώ ρε Πάνο οι βάζελοι έχουν στείλει ήδη τον Νίνη στη Μπάρτσα,τη Γιουνάιτεντ και στη Ρεάλ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :lol: :rotflmao:

Θα τού φοράνε και βαρίδια στίς τσέπες άμα φυσάει.:rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
26/09/2010, 23:02
Φίλε,ανοίγω την τηλεόραση μόλις αρχίζει το ματς και την κλείνω μόλις το κοράκι σφυρίξει.Στο ημίχρονο την κλείνω πάλι.

Το λοιπόν...δεν διαφωνώ σ' αυτά που λες,δεν θεωρώ δηλαδή τον Μπάγεβιτς άμοιρο ευθυνών,αλλά γαμώ την κόλαση...

όταν μια ομάδα Β εθνικής τρέχει τόσο παραπάνω από σένα,όταν οι περισσότερες προσωπικές μονομαχίες χάνονται λόγω έλλειψης ταχύτητας και δύναμης,
τι να σού κάνει ρε συ ο προπονητής;Να σηκωθεί να φύγει,ΟΚ.

Και να έρθει κάποιος άλλος που να ξανασηκωθεί να φύγει,αν η ομάδα δεν έχει χρήματα,γήπεδο και παίχτες;Πλάκα κάνουμε τώρα;

να ερθει καποιος που να τους γαμισει στο τρεξιμο και στην φυσικη κατασταση...και να παψει να παιζει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ...ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ...ΟΧΙ ΓΙΟΜΑ...ΣΕΝΤΡΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ...2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ...Ο ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΖΟΥΝ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ...

kalgeorge
26/09/2010, 23:05
να ερθει καποιος που να τους γαμισει στο τρεξιμο και στην φυσικη κατασταση...και να παψει να παιζει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ...ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ...ΟΧΙ ΓΙΟΜΑ...ΣΕΝΤΡΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ...2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ...Ο ΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΖΟΥΝ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ...

α )....σας εφυγε και ο κεζος ρε γαμωτο :bawl:

β) γιατι ρε αυτο το ταλεντο δεν το ξεδιπλωνεις και στο 5*5 ??:mad: :bawl:

kalgeorge
26/09/2010, 23:06
Εδώ ρε Πάνο οι βάζελοι έχουν στείλει ήδη τον Νίνη στη Μπάρτσα,τη Γιουνάιτεντ και στη Ρεάλ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :lol: :rotflmao:

Θα τού φοράνε και βαρίδια στίς τσέπες άμα φυσάει.:rotflmao: :rotflmao:

ρε 3αρα απο τον βολο εχεις το θρασος και μιλας??:bawl: :bawl:

ρε τον Μπερνς...το ξερεις????
:bawl: :bawl: :bawl:

vangelis 64
26/09/2010, 23:07
ρε 3αρα απο τον βολο εχεις το θρασος και μιλας??:bawl: :bawl:

:bawl: :bawl: :bawl: Μάς αδίκησε η διαιτησία.:sad:

gmitsiakis
26/09/2010, 23:11

:bawl: :bawl: :bawl:

δεν το πες καλα. να στο πω εγω που ειμαι και απο Θεσσαλια!

- ρε τουν Μπερνς ???

-ΤΟΥΝ ΜΠΕΡΝΟΥ !!!

Συμπερασμα...ΤΟΥΝ ΜΠΗΡΑΝ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bawl: :bawl:

kalgeorge
26/09/2010, 23:12
δεν το πες καλα. να στο πω εγω που ειμαι και απο Θεσσαλια!

- ρε τουν Μπερνς ???

-ΤΟΥΝ ΜΠΕΡΝΟΥ !!!

Συμπερασμα...ΤΟΥΝ ΜΠΗΡΑΝ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αστο δεν ξερεις.....αλλο εννοουμε

Akatanomastos
26/09/2010, 23:13
aek aek aek!!!

paok paok paok!!!:bigcry: :bigcry:

η παραγκα του βαζελου !!!

α μην ξεχναμε χανουμια

καπου πηρε το ματι μου ενα οφ σαιντ του βολου ΠΕΤΣΙΝΟ

εβγαινε μονος του ο αλλος..

αν δεν μας ζαλιζατε τα @@ θα λεγα οτι ηταν ανθρωπινο λαθος

αλλα τωρα, συγκλινω προς το στημενο!!!

blackbusa
26/09/2010, 23:20
aek aek aek!!!

paok paok paok!!!:bigcry: :bigcry:

η παραγκα του βαζελου !!!

α μην ξεχναμε χανουμια

καπου πηρε το ματι μου ενα οφ σαιντ του βολου ΠΕΤΣΙΝΟ

εβγαινε μονος του ο αλλος..

αν δεν μας ζαλιζατε τα @@ θα λεγα οτι ηταν ανθρωπινο λαθος

αλλα τωρα, συγκλινω προς το στημενο!!!

να πας σε οφθαλμιατρο....καθαρο offside ηταν...

Akatanomastos
26/09/2010, 23:23
να πας σε οφθαλμιατρο....καθαρο offside ηταν...

ωπ σορρυ

το πα λαθος

ραδιοφωνικα το ακουσα

οτι δεν ηταν

καπου το πηρε το αυτι δλδ
και δεν ακουγα και πολυ, εκανα και αλλα πραγματα, νομιζω οτι ακουσα πως δεν ηταν οφ σαιντ..

αν ηταν οφ σαιντ ζηταω συγνωμη

υ.γ. με τη μυωπια που εχω δεν μου φτανει ενας οφθαλμιατρος:bigcry:

blackbusa
26/09/2010, 23:29
ωπ σορρυ

το πα λαθος

ραδιοφωνικα το ακουσα

οτι δεν ηταν

καπου το πηρε το αυτι δλδ
και δεν ακουγα και πολυ, εκανα και αλλα πραγματα, νομιζω οτι ακουσα πως δεν ηταν οφ σαιντ..

αν ηταν οφ σαιντ ζηταω συγνωμη

υ.γ. με τη μυωπια που εχω δεν μου φτανει ενας οφθαλμιατρος:bigcry:
ειπαμε...
στην ΑΕΚ χαρισε ενα πεναλντυ που εκανε εξυπνα ο Μανωλας (αρκετο κρατημα ωστε να ειναι πεναλντυ)...ηταν και το σκορ 1-0 και μαλλον δεν θα ηθελε να παρει μια λαθος αποφαση(πιστευω οτι το ειδε αλλα δεν ηταν 100% σιγουρος)...μετα εγινε ενα χερι απο Δελλα σε πολυ κοντινη αποσταση...φαινετε η κινηση προς τα πισω(αρα παει να το αποφυγει)...αρα αυτο ειναι 50-50 και στην κριση του διαιτητη...το σκορ παρεμενε 1-0 νομιζω....ε το τριτο ηταν τοσο εμφανες που επαθε κραμπα ο Κολλοσος....επιζω να βγει ο Αδαμιδης να πει για την διαιτησια...δεν εχει σημασια αν εχεις κερδισει η χασει....το θεμα ειναι να μην γινονται τετοια λαθη....λεμε για το πρωτο πεναλντυ...

vangelis 64
26/09/2010, 23:38
Το δεύτερο δεν ήτανε.Και μην ξαναρχίσουμε εκείνη τη φοβερή κουβέντα περί προθέσεως.:cry:

kalgeorge
26/09/2010, 23:39
Το δεύτερο δεν ήτανε.Και μην ξαναρχίσουμε εκείνη τη φοβερή κουβέντα περί προθέσεως.:cry:

δεν ηταν

ηταν πολυ κοντα

STOYBI
27/09/2010, 07:52

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kαλο χειμωνα Βαγγελη.....!!!!! :beer: :beer:

kalgeorge
27/09/2010, 08:36
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kαλο χειμωνα Βαγγελη.....!!!!! :beer: :beer:

petame kai spontitses????

min masas vageli...tha anakampsete :lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
27/09/2010, 08:39
έχω δηλώσει απο την αρχή της χρονιάς οτι Ελληνικό πρωτάθλημα δεν βλέπω πλέον για πολλούς λόγους... αλλά το χθεσινό ήταν σαν εκείνο το 3-2 απο τον Ατρόμητο αν θυμάμαι καλά προπέρσι ώς αποτέλεσμα και απήχηση (υπόψη πως δεν το είδα το παιχνίδι)...

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , ούτε για παίκτες, ούτε για προπονητή... δεν είναι οτι έχασαν απο ενα καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου.... που σαρώνει τα πάντα. Είναι οτι απλά είναι για τα πανυγήρια και υποτιμούν την νοημοσύνη φιλάθλων που πάνε να τους δούν.

Όσο για τα εισητήρια , ειδικά τα εντός... 20 - 25 ευρώ το φθηνότερο για να πας να δείς (αν θα πας να το δείς) αυτό το οικτρό θέαμα;

Και οχι τίποτα άλλο... έρχεται και η Ζενίτ που κλασσικά μας έχει ΠΕΛΑΤΕΣ... και έρχεται και "σηκωμένη - ντούρα" για να μας φορμάρει κανά ταληράκι πάλι στο τέρμα.

Περαστικά μας...

vangelis 64
27/09/2010, 08:41
Μάγε μην ανησυχείς καθόλου....

min masas vageli...tha anakampsete :lol: :lol: :lol:

Θα έρθει ο Κωστένογλου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
27/09/2010, 08:44
Αν έρθει ο Κωστένογλου μπορεί να μας σώσει κανά θαύμα φίλε...χαχαχαχαχαχα

Εκτός και αν όντως δεν υπάρχει θεός όπως λέει ο Hawking που είναι συμπλεγματικός :lol: και δεν μας σώνει τίποτα τότε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

kalgeorge
27/09/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
έχω δηλώσει απο την αρχή της χρονιάς οτι Ελληνικό πρωτάθλημα δεν βλέπω πλέον για πολλούς λόγους... αλλά το χθεσινό ήταν σαν εκείνο το 3-2 απο τον Ατρόμητο αν θυμάμαι καλά προπέρσι ώς αποτέλεσμα και απήχηση (υπόψη πως δεν το είδα το παιχνίδι)...

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , ούτε για παίκτες, ούτε για προπονητή... δεν είναι οτι έχασαν απο ενα καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου.... που σαρώνει τα πάντα. Είναι οτι απλά είναι για τα πανυγήρια και υποτιμούν την νοημοσύνη φιλάθλων που πάνε να τους δούν.

Όσο για τα εισητήρια , ειδικά τα εντός... 20 - 25 ευρώ το φθηνότερο για να πας να δείς (αν θα πας να το δείς) αυτό το οικτρό θέαμα;

Και οχι τίποτα άλλο... έρχεται και η Ζενίτ που κλασσικά μας έχει ΠΕΛΑΤΕΣ... και έρχεται και "σηκωμένη - ντούρα" για να μας φορμάρει κανά ταληράκι πάλι στο τέρμα.

Περαστικά μας...

ρε φιλε για κατσε....πως μιλας ετσι??
για την αεκαρα ρε?
την πρωταγωνιστρια?
την ομαδαρα???
την εμπρος της αεκ παλικάρια???

για κατσε ρε φιλε γιατι σαν πολλα τα ειπες.....

οριστε μας

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
27/09/2010, 08:54
Γιώργο σοβαρά τώρα.....

οφείλω να ομολογήσω πως και εγώ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ απο αυτά που είδα στην προετοιμασία στην Αυστραλία. Οτι βλέπω κρίνω άλλωστε. Αλλά απο εκεί και πέρα οφείλω να ομολογήσω επίσης πως απλά αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι και με αυτούς που είναι απλά ... ΔΕΝ... ΔΕΝ...

Ειδικά σκεπτόμενος πως θα πρέπει να ανταγωνιστεί τους ΟΣΦΠ - ΠΑΟ που έχουν χώσει κάτι μύρια στην ομάδα... δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει.

Εχει και ενα καλό πάντως.. πλέον ο "αποδιοπομπαίος τράγος" που λεγόταν Μπάγιεβιτς και έφταιγε για όλα στην ομάδα... έφυγε. Τώρα όλοι είναι προ ευθυνών. Μένει να δούμε τι θα κάνουν.

Gia
27/09/2010, 09:02
Ανυπομονώ...
Που έιναι να πεί για κάθαρση, χαμένες πατρίδες, αθηναικα κατεστημένα..

:look: :look:

Ακόμα;; :confused:

Sferopetadhn
27/09/2010, 09:04
Ειδικά σκεπτόμενος πως θα πρέπει να ανταγωνιστεί τους ΟΣΦΠ - ΠΑΟ που έχουν χώσει κάτι μύρια στην ομάδα... δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει.

Προς το παρόν ανταγωνίζεστε εμάς... στα χάλια.

ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ -1???? :rotflmao: :rotflmao:

iosif
27/09/2010, 09:11
λοιπον
δυστυχως δικαιωνομαι οταν απο την αρχη ειχα γραψει οτι θαμαστε παλι εκτος τιτλου απο την 5η αγωνιστικη....

ο κερμιτ παιδες δεν τοχει πια. τρια χρονια εφταιγαν οι παντες εκτος απο αυτον. και οι παιχτες εαν εξαιρεσεις σκοκο(οταν θελει), λυμπε και αντε τζεμπουρ ειναι επιπεδου πανιωνιου. αλλα και με αυτους ενας σοβαρος δικεφαλος τις "μικρες" τις καθαριζει. με πλαγια μπακ αναγκης, σεντερ μπακ ελπιδοφορο και ριπλει και μηδεν αυτοματισμους η ομαδα εκτος απο ελλειψη ταλεντου ειναι και αδουλευτη. πεντε επιθεσεις ο βολος τρια γκολ. εαν δεν λεγοταν μπαγεβιτς αλλα ποποβιτς θαχε φυγει απο περσι.
εαν ελεγαν πχ στον οσφπ ή τον παο οτι θα εφερναν για μπακ τον δελλα, ή θαρχοταν ο γιαχιτς ή ο ντοντομο για βασικοι (!) ή κατι άλλα νούμερα τυπου χερσι, καραμπελας ακόμα ο κόουτς θα έτρωγε ξυλο.

κατα τα άλλα. ωραια βόλτα με το χορνετ μεχρι βολο (ναι ναι τα γυμνα δεν ταξιδευουν), ειδα και ενα μπουσα και ενα r1 που βεβαια με αφησαν πισω (αλλα στην επιστροφη λογω τσαντιλας ανεβηκα με πουλμαν και τοδωσα σε φιλο να το ανεβασει) πολλλλύυυυυ κόσμο , ωραίο γήπεδο λογικο εισητηριο

και μετα το ματς δεκαδες βολιωτες περναγαν με την μπλουζα της ομαδας τους (που επαιξε καλα και δημιουργικα και παλληκαρισια και χειροκροτηθηκε στο τελος και απο μας) αναμεσα σε χιλιαδες ενωσιτες που περιμεναν τα πουλμαν χωρις να ακουστει κιχ

πλεον ειμαι αιδιοδοξος. και ο αδαμιδης κανει τα αυτονοητα, με τον θανοπουλο δεν ηθελα παραιτηση κερμιτ διοτι θα εφερναν κανα πανασχετο τωρα αυτος δειχνει πιο λογικος.

υγ στο πεναλτι που δεν δοθηκε ο κακος ξεγελαστηκε. ηταν στην μερια μας και επειδη ειδα καθαρα τη φαση δεν εβλεπε το χερι του μανωλα

kalgeorge
27/09/2010, 09:19
Γιώργο σοβαρά τώρα.....

οφείλω να ομολογήσω πως και εγώ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ απο αυτά που είδα στην προετοιμασία στην Αυστραλία.

giati re file......afou tin dialusate tin adelaida.....i pws tin legan autin :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ase mas re mage.....
den koitatai ta xalia pou sas leme TOOOOSA xronia....
ksegelastikate stin proetoimasia.....

kapoia stigmi erxetai i wra pou pairnete xabari ti leme toso kairo...

rixe mia matia sto roster....kai pes mou an einia b ethnikis i oxi

kalgeorge
27/09/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Ανυπομονώ...
Που έιναι να πεί για κάθαρση, χαμένες πατρίδες, αθηναικα κατεστημένα..

:look: :look:

Ακόμα;; :confused:

ειπαμε...το παιδι βγηκε και ειπε οτι ηταν κανονικο γκολ

και ικανοποιηθηκαν τα προβατα, ολα οκ!!!!!

Gandalf dr685sm
27/09/2010, 09:21
iosif... μην το δένεις και τόσο... Ο Δέλλας, ο Ντάντομο συν κάποιοι ακόμα δεν ήταν επιλογές του Σέρβου... ήταν επιλογές "budget". Διότι ακόμα και ο ξυλοκόπος Σουηδός που είχαμε , θα ήταν δέκα φορές καλύτερος απο τον Δέλλα που απο όσο διαβάζω έψαχνε για ανάσες.

Εντωμεταξύ έχουμε και μια αρρώστεια με τους πιτσιρικάδες μέσους που πάνε και μπλέκουν με κάτι μοντέλες κτλ.. και γίνονται ΡΟΜΠΕΣ κάθε φορά... να θυμίσω Ταχτσίδη και τώρα έχουμε Γκέντζογλου. Θέλουν τράβηγμα απο το αυτί.

Η ομάδα δεν έχει διοίκηση που να μπορεί να σταθεί οικονομικά απέναντι στους ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και είναι αναμενόμενο να μην έχει και δυνατότητες να φέρει παίκτες που είναι απο το "πάνω ράφι". Τόσο απλό είναι.. δεν θέλει ούτε μοιρολατρεία, ούτε φαντασία... Η ΑΕΚ με αυτή την διοίκηση , δεν μπορεί να κάνει τίποτα (λόγω έλλειψης χρημάτων). Και δεν μιλώ φυσικά για τίτλο κτλ.. μιλώ να τερματίσει 3η.. για να μην παρεξηγούμαι.

Gandalf