PDA

View Full Version : Σε είδα vol V

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]

taisteal
23/05/2011, 01:15
σε ειδα ρε ατιμε με το στρωμα που μου κολλαγες να ανοιξουμε στην εθνικη αθηνων κορινθου...και μετα ανοιξες και με κοιταξες και λοξα.... :mad: αλλα επρεπε να σε πετυχω σε κανενα χωμα να σου ελεγα εγω:a016:

DrEvil
23/05/2011, 03:12
Σας βλέπω κάθε ΣΚ κουλάδια που πάτε τον Ρώσσο.
Καλό ταξίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά!:wave2:

7gibernau
23/05/2011, 10:27
με ειδα να κανω 150 χλμ και το τυονο να καιει 16 λιτρα βενζινα!!!

οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις!!!!

sniper
23/05/2011, 10:45
Σε είδα κοπελιά, χθες, στον περιφεριακό Υμμητού να βγαινεις απο το Πολυτεχνείο και να κατεβαίνεις στο αντίθετο ρεύμα και να έχεις και νεύρα που σε κοιτάγαμε σαν μαλάκες...

Ελπίζω να έφτασες μέχρι τη Μεσογείων.. :hypnotize :eyepop:

georgio
23/05/2011, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σε είδα κοπελιά, χθες, στον περιφεριακό Υμμητού να βγαινεις απο το Πολυτεχνείο και να κατεβαίνεις στο αντίθετο ρεύμα και να έχεις και νεύρα που σε κοιτάγαμε σαν μαλάκες...

Ελπίζω να έφτασες μέχρι τη Μεσογείων.. :hypnotize :eyepop:

:eek: :wacko: κι άλλη;;

έχω ξαναδεί παλιότερα...

τι κάνουν: κλείνουν την πύλη εξόδου και αφήνουν ανοιχτή αυτή της εισόδου (βράδια, ΣΚ, αργίες κλπ) και κάτι άτομα σαν αυτή και την άλλη που είχα δει εγώ βγαίνουν από την μεριά της εισόδου και αντί να κάνουν δεξιά στο κόψιμο που έχει για να μπουν στο ρεύμα εξόδου συνεχίζουν ίσια και βγαίνουν ανάποδα στην Κατεχάκη...

τουλάχιστον η "δικιά" μου είχε "κολήσει" πριν βγει στην Κατεχάκη (μιλάμε ακίνητη ούτε μπρος ούτε πίσω και κοίταζε σα χαζή) και πήγα και της εξήγησα τι κάνει εκείνο το R πάνω στο ματζαφλάρι που έχει στο δεξί της χέρι...

Πάντως για να καταλάβεις τι σημαίνει Δημόσιος Υπάλληλος, η πύλη έχει φύλακες επί 24ώρου. Η δικιά μου ήταν ώρα εκεί, παίζει πεντάλεπτο, κολημένη. Δε σήκωσε τον κώλο του από την καρέκλα να κάνει 40 μέτρα να της πει τι γίνεται να την κάνει πίσω. Όχι για αυτήν, αυτή χαζή είναι, για εμένα, εσένα τον οποιονδήποτε που ανεβαίνει την Κατεχάκη ή πάει να μπει στο πολυτεχνείο και θα βαρέσει μετωπική... ζώα...

απορώ αν γίνει ατύχημα δεν θα θεωρήσει ότι έχει ένα μερίδιο ευθύνης και αυτός; Ότι μπορούσε να έχει κάνει κάτι πολύ απλό για να το αποτρέψει;