Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα vol V

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ermhc
30/10/2010, 21:50
......και εγω σας ψαχνω αλλα δε σας βρισκω ξεκρανωτα καρναβαλια .................μαλλον εχετε χωθει στα κουτακια σας για να μη βραχει ο ποπος σας και φυγει το ζελε απο το μαλλι σας !!!ΑΑΑΑ αμα με δειτε εσεις καντε μου και μια τηλεφωνικη κληση με το κινητο σας και περαστε με απο πανω αλλα μετα να μου πειτε οτι δε με ειδατε μονο ...............!@!@#$!@!@#$!@!#@!#

SVX
30/10/2010, 21:56
σε ειδα στο λιμανι στον Πειραια αστικατζη... και προσφερθηκες οχι μονο να μου δωσεις οδηγιες , αλλα και να με οδηγησεις στον προορισμο μου...Χωρις κερδος...ΕΤΣΙ για το φιλοτιμο...!!

Τι να πω... ανεβασες πολλους με την πραξη αυτη...να' σαι καλα...!:beer:

jimmis5
30/10/2010, 21:57
Σημερα ηταν μια ομορφη κρυα ηλιολουστη μερα ειδα λαο να βολταρει στην Πατρων -Αθηνων απο χαρλεαδες ss bmw μεχρι και το busa που ειχε σταματησει δεξια πριν το αιγιο ακομα και εσενα με το τρανς που δεν ειχε κωλοφαναρο νυχτιατικο ..καλους δρομους:wave2:

chris_honda
30/10/2010, 22:27
1 μήνα είχα να καβαλήσω και αποφάσισες κουτάκια να αλλάξεις λωρίδα (Μάλλον όχι εσύ το γκομενάκι που μίλαγες στο τηλεφ. αποφάσισε) και να μου κλείσεις το δρόμο. Και όταν σε κοίταξα απ το παράθυρο...Με είδες και συνέχισες να χασκογελάς μαζί της! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ;;;

:bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

(Προσαπθώ να γελάσω αλλά φταίω που δεν σε μπουκέτωσα π@π@ρα!)

webassasin
31/10/2010, 16:40
Ειδα πολλα μηχανακια στην πιστα της Σπαρτης.
Ητανε κανεις απο εδω?
Στον Ταυγετο 2 Τζιες μας περασαν χωρις αυριο,προσπερασεις στη στροφη και αλλα..

bonnie
31/10/2010, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Σας είδα 3 ducati (ένα monster,ένα S4r και ένα 1000s μάλλον) παρέα στη Μαραθώνος.

Από Παλλήνη έως Ραφήνα πήγαμε μαζί και ξερογλυφώμουν με το S4r με τις σλικαδούρες.

Επιτέλους πετυχαίνω στο δρόμο ducatisti που δεν είναι κουλάδια!

:wave2: :beer:

βρε συ, τους ματιασες!!! μεχρι σημερα, απο εκεινη την μερα, εχουν στουκαρει κ οι τρεις τους.. ο ενας μαλιστα, το S4RS, το ιδιο βραδυ που τους ειδες!! :eek: :eek:

ειμαι η τεταρτη της παρεας, ελπιζω να μην με δεις... :smokin:

Aggelos_SV
31/10/2010, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
βρε συ, τους ματιασες!!! μεχρι σημερα, απο εκεινη την μερα, εχουν στουκαρει κ οι τρεις τους.. ο ενας μαλιστα, το S4RS, το ιδιο βραδυ που τους ειδες!! :eek: :eek:

:eyepop: :eyepop:

Ελπίζω όχι τίποτα σοβαρό...να μεταφέρεις τα περαστικά μου για τα μηχανάκια και αυτούς...αλλά από την άλλη ..άσε καλύτερα μην τους βρουν τίποτα χειρότερα:bigcry:

Βαφτιστήρι του Μητσοτάκουλα είμαι και δεν το ξέρω??:lol:

bonnie
31/10/2010, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:eyepop: :eyepop:

Ελπίζω όχι τίποτα σοβαρό...να μεταφέρεις τα περαστικά μου για τα μηχανάκια και αυτούς...αλλά από την άλλη ..άσε καλύτερα μην τους βρουν τίποτα χειρότερα:bigcry:

Βαφτιστήρι του Μητσοτάκουλα είμαι και δεν το ξέρω??:lol:

θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα κ για τους 3 ετσι οπως φυγανε.. μειναμε με μια σπασμενη κλειδα, κατι ποδια που ψιλοκουτσαινουν, καψιματα κ τετοια... αλλα ευτυχως τελος καλο, ολα καλα..

απλα ξερεις... τα ευρωπαικα, κ κυριως τα ντουκατι, κοστιζουν κατι παραπανω.. αυτο ετσουξε λιγο να σου πω την αληθεια... :sad:

θα τους τα μεταφερω... να σαι καλα.. :cool:

harris_x
01/11/2010, 14:35
spyrooooooooo, σε είδα το Σάββατο κατά το μεσημέρι στην Λεωφόρο Αθηνών μαζί με την σύζυγό σου να κάνεις σφήνες;;;;; :wacko:

bonnie
01/11/2010, 22:43
σημερα το απογευμα, βυρωνας προς ηλια ηλιου..

ασημι opel, meriva νομιζω, ημουν πισω σου με ενα abarth μαυρο..

κατω αριστερα αυτοκολλητο αγελαδέ clarabel :lol: και δεξιά moto.gr!! :beer:

Ζεύκας
01/11/2010, 23:11
σημερα το απογευμα, βυρωνας προς ηλια ηλιου..

ασημι opel, meriva νομιζω, ημουν πισω σου με ενα abarth μαυρο..

κατω αριστερα αυτοκολλητο αγελαδέ clarabel :lol: και δεξιά moto.gr!! :beer:

η ντία ήταν :wave2:

Cpt. Haddock
02/11/2010, 05:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
spyrooooooooo, σε είδα το Σάββατο κατά το μεσημέρι στην Λεωφόρο Αθηνών μαζί με την σύζυγό σου να κάνεις σφήνες;;;;; :wacko:

Αν δεν ηταν η γυναικα του θα του το κλεισεις το σπιτι :lol:

chris_honda
02/11/2010, 05:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

sotos 8
02/11/2010, 06:40

Γεια σου Ελληνα - Ελληνιδα με την ΕλληνοΩθομανικη κουλτουρα , παντα οι αλλοι φταινε για την οποια μαλακια και οχι εσυ που την κανεις μεχρι και δυσυδεμονιες επικαλουμαστε(βασκανια , καμια σχεση με τον vaska) φτανει να βρουμε δικαιολογια :lol: :lol: :lol:

Περαστικα στα παιδια και ποτε ξανα.

harris_x
02/11/2010, 07:56
Αν πρόσεξες, το μήνυμά μου διακρίνεται από μια νότα αβεβαιότητας :wacko:

:lol: :lol: :rotflmao: :lol:

Akatanomastos
02/11/2010, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αν πρόσεξες, το μήνυμά μου διακρίνεται από μια νότα αβεβαιότητας :wacko:

απο δω και περα
το ιδιο και ο γάμος του

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

TROOPER
02/11/2010, 14:51
σε ειδα να βγαινεις απο στενο στη θηβων απο δεξια μου και να θελεις να στριψεις τερμα αριστερα με το ρημαδοπαπο σου.αποτελεσμα ερχοσουνα επανω μου!!!κολησε το μυαλο μου και αντι να σου κορναρω,φωναξα.μαλλον εντονη εκπνοη ηταν περιμενοντας το σωριασμα και των 3ων μας (ειχες και εναν μπαρμπα απο πισω σου).το παπι σου χωρις καθρεφτες,φλας,φωτα...

οταν ηρθες διπλα μου τελικα στο φαναρι μου ειπες ''αφου δεν γιναμε αδερφε,καλα ειμαστε.''

προσεχε σου απαντησα και εξαφανιστηκα.

φιου...

bonnie
02/11/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Γεια σου Ελληνα - Ελληνιδα με την ΕλληνοΩθομανικη κουλτουρα , παντα οι αλλοι φταινε για την οποια μαλακια και οχι εσυ που την κανεις μεχρι και δυσυδεμονιες επικαλουμαστε(βασκανια , καμια σχεση με τον vaska) φτανει να βρουμε δικαιολογια :lol: :lol: :lol:

Περαστικα στα παιδια και ποτε ξανα.

χαλαρωσε, πλακα εκανα..

mizz
02/11/2010, 19:18
μερικοί το κατάλαβαν, μερικοί πάλι όχι :lol:

invi69
03/11/2010, 15:05
μπραβο μ@λ@... με το 1000 στην κύμης προχτες που με προσπερασες απο δεξια με 200+ (χωρις κρανος παρακαλω)ενω ησουν πισω αριστερα μου οταν αλλαζα λωριδα με φλας. λυπαμαι αυτον που θα σε πετυχει καμια μερα και δεν θα φταιει κιολας και θα το εχει και κριμα.
ρε παιδια κατι τετοιοι ειναι που μας ντροπιαζουν. εκει δεν φταινει ουτε τα κουτια ουτε οι δρομοι ουτε κανεις αλλος. αντε συγχηστηκα με τον μακακο.

Ichigo
03/11/2010, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από invi69
μπραβο μ@λ@... με το 1000 στην κύμης προχτες που με προσπερασες απο δεξια με 200+ (χωρις κρανος παρακαλω)ενω ησουν πισω αριστερα μου οταν αλλαζα λωριδα με φλας. λυπαμαι αυτον που θα σε πετυχει καμια μερα και δεν θα φταιει κιολας και θα το εχει και κριμα.
ρε παιδια κατι τετοιοι ειναι που μας ντροπιαζουν. εκει δεν φταινει ουτε τα κουτια ουτε οι δρομοι ουτε κανεις αλλος. αντε συγχηστηκα με τον μακακο.

Τα χουμε ξαναπεί για το σημείο. Βεικου Κυμης 200αριζεις για πλακα αν έχεις βαρύ χέρι ακόμα και με δεινόσαυρο σαν το δικό μου το bandit. Προσοχή παίδες γιατί δεν είναι δύσκολο να σου πεταχτεί κανενας από διασταύρωση με βαθύ πορτοκαλί όπου έχει φανάρια και να γίνετε χαλκομανίες :uplate:

el_hymador
04/11/2010, 09:50
Σε ειδα βλακα με το Bandit 1200S, πηγαιναμε μαζι απο τη Λ. Δημοκρατιας στη Πευκη μεχρι την Ελαιων στη Ν.Κηφισσια...αναγκαστικα πηγαιναμε μαζι γιατι οδηγας σαν αυτιστικο ρε γελοιε, αφου δεν το εχεις αστο και παρε κανα taxi...ειχε κανα νοημα να με κλεινεις; αφου πηγαινες με 30 ρε ζωο!!!

Οταν σε περασα -επιτελους- το θεωρησες κοντρα και βαλθηκες να κανεις "αγωνα" στα στενα μεσα στην πολη...και με ψευτογκαζιες διπλα μου για να με προκαλεσεις...

Οταν σου εκανα σημα να σταματησεις δεξια ομως, κοκοκοκοκοκοκο...την εκανες με ελαφρα.

Λοιπον για να συνοψισουμε, οδηγας σαν μ@λ@κ@ς και εισαι επικινδυνος, προσπερνας τα αυτοκινητα σε λαθος σημειο και σε λαθος στιγμη και για τι καλο το δικο σου ασε το μηχανακι.

μα ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε αδερφε μου; :a31:

DimChios
04/11/2010, 09:59
Σε είδα προχτες στη Νεα Φιλαδελφεια. Ησουν στη Δεκελειας και περιμενες στο φαναρι. Κρανος Αrai αν προσεξα καλα, μπουφαν.
Εγω στον καθετο που ερχεται απο το γηπεδο και περιμενα κι εγω στο αντιστοιχο φαναρι.
Σου αναβει πράσινο, ξεκινας χαλαρα με το μεγκα τσανελ...ε....σκουτερ, δινεις ενα σαλτο, βαζεις ποδια πανω στη σελα του συνοδηγου, σκας γκαζια και το σηκωνεις!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Οκ, μλκια, αλλα αν μη τι αλλο ηταν εντυπωσιακο!!!

:winka:

PortisHead
04/11/2010, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε ειδα βλακα με το Bandit 1200S, πηγαιναμε μαζι απο τη Λ. Δημοκρατιας στη Πευκη μεχρι την Ελαιων στη Ν.Κηφισσια...αναγκαστικα πηγαιναμε μαζι γιατι οδηγας σαν αυτιστικο ρε γελοιε, αφου δεν το εχεις αστο και παρε κανα taxi...ειχε κανα νοημα να με κλεινεις; αφου πηγαινες με 30 ρε ζωο!!!

Οταν σε περασα -επιτελους- το θεωρησες κοντρα και βαλθηκες να κανεις "αγωνα" στα στενα μεσα στην πολη...και με ψευτογκαζιες διπλα μου για να με προκαλεσεις...

Οταν σου εκανα σημα να σταματησεις δεξια ομως, κοκοκοκοκοκοκο...την εκανες με ελαφρα.

Λοιπον για να συνοψισουμε, οδηγας σαν μ@λ@κ@ς και εισαι επικινδυνος, προσπερνας τα αυτοκινητα σε λαθος σημειο και σε λαθος στιγμη και για τι καλο το δικο σου ασε το μηχανακι.

μα ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε αδερφε μου; :a31:

To περιεργο ειναι που ειδες 1200s στην Ελλαδα :lol:
Το αεροελαιοψυκτο ετσι ?

el_hymador
04/11/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
To περιεργο ειναι που ειδες 1200s στην Ελλαδα :lol:
Το αεροελαιοψυκτο ετσι ?

ναι με ενα μπετοψυκτο βλακα επανω του....:lol:

camen
04/11/2010, 21:34
Σε ειδα αγορινα με το κοκκινο 848 + φουλ δερματα στην Κορινθου(Πατρων). Με ειδες που εβγαινα απο εναν καθετο,περασες και μου εγνεψες ,γτ ειδες το ducati:winka:

Λιγο πιο κατω στο φαναρι τα ειπαμε λιγακι μεχρι να αναψει πρασινο... Κουκλι το 848 σου,παντα καλους δρομους:beer: :beer: :beer:

TROOPER
07/11/2010, 14:18
σας ειδα...

πρεπει να εγινε 2 λεπτα το πολυ πριν φτασω!!!θηβων και 25ης μαρτιου.το 600 rr κατω και χυμενα τα υγρα στον δρομο.ο ενας κατω με αιματα στο κεφαλι αλλα ευτυχως με τις αισθησεις του.ο αλλος να ποναει και να αιμοραγει απο το κομενο του δαχτυλο.ο ταριφας που εκανε την μαλακια...λες και δεν ετρεχε τπτ και ενα σκασμος κοσμου να κοιταει χωρις να εχει κανεις τηλεφωνησει ουτε σε εκαβ ουτε σε τροχαια ουτε πουθενα!!!

ετρεξα,βοηθησα,καλεσα αστυνομια και εκαβ (οι οποιοι ηρθαν σε 5' και μπραβο τους),βρηκαμε και το κομμενο μελος,τους μαζεψανε και με τη σειρα μου και εγω εφυγα.

τα παιδια πρεπει να ηταν 20-25 μαξιμουμ.

κρανος ρε μαγκες....:sad:

περαστικα τους...

ταριφα μ@υνι!!!!:mad: :mad:

ωραια μερα...φακ!

Joyrider
07/11/2010, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σας ειδα...ωραια μερα...φακ!

Μπράβο ρε φίλε.. Μάλλον δεν ήταν τυχαίο που πέρασες 2 λεπτά μετά και όχι 2 νωρίτερα.

Cpt. Haddock
07/11/2010, 14:36
Σε είδα ρε μπομπιρα σημερα εξω απο το Βενετη στο Παγκρατι. Εσυ με την ανεμελια των 5-6 ετων σου να πηγαινεις απο εδω κι απο εκει, να σου φαινονται όλαπαιχνιδι. Η μανα σου (δε θα 'ταν 25), με προσωπο ταλαιπωρημενο και σκαμενο απο πικρα, πονο και οτι αλλο, να κραταει το ματσο με τα χαρτομαντηλα που πουλουσε.

Αραξε στη σταση του τρόλευ και έκατσε κατω.

Σου έδωσα δυο ευρω και σε πηγα μεσα να παρεις μια τυροπιττα. Σου έδειξα πως να τη ζητησεις και που να περιμενεις να πληρώσεις.

Όταν βγηκα είδα τη μανα σου στην ίδια θεση να με κοιτάει, να κλαίει και με τα δακρυα να τρεχουν να ψελιζει ενα ευχαριστω. Μακαρι ρε πιτσιρικο να είσαι πιο τυχερός απο αυτην και μακαρι κι αυτη να ζησει μια καλυτερη ζωη.

:sad:

o teos
07/11/2010, 14:37
σας ειδα...

πρεπει να εγινε 2 λεπτα το πολυ πριν φτασω!!!θηβων και 25ης μαρτιου.το 600 rr κατω και χυμενα τα υγρα στον δρομο.ο ενας κατω με αιματα στο κεφαλι αλλα ευτυχως με τις αισθησεις του.ο αλλος να ποναει και να αιμοραγει απο το κομενο του δαχτυλο.ο ταριφας που εκανε την μαλακια...λες και δεν ετρεχε τπτ και ενα σκασμος κοσμου να κοιταει χωρις να εχει κανεις τηλεφωνησει ουτε σε εκαβ ουτε σε τροχαια ουτε πουθενα!!!

ετρεξα,βοηθησα,καλεσα αστυνομια και εκαβ (οι οποιοι ηρθαν σε 5' και μπραβο τους),βρηκαμε και το κομμενο μελος,τους μαζεψανε και με τη σειρα μου και εγω εφυγα.

τα παιδια πρεπει να ηταν 20-25 μαξιμουμ.

κρανος ρε μαγκες....:sad:

περαστικα τους...

ταριφα μ@υνι!!!!:mad: :mad:

ωραια μερα...φακ!

ΤΑΡΙΦΕΣ=ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ πλεον οχι επαγγελματιες οδηγοι...τι να πω...παθων και εγω απο ταριφα και ξερω εμενα βγηκε ο τυπας απο στοπ με εκανε γαλλικο 8αρι και η δικαιολογια ηταν οτι κοιταγε τις γραμμες του τρολει να προσανατολιστει και δεν ειδε 2 ταμπελαρες στοπ νααααα.....μακαρι τα παιδια να ναι κομπλε..:( :(

lspiros
07/11/2010, 14:51
σε ειδα σημερα κυριακη στον παραλιακο δρομο Ωρωπου-Καλαμου να περνας με το λευκο σου bandit,το αναγνωρησα απο αγγελια εδω μεσα αλλα δεν σε προλαβα γιατι χλαπακιαζα σε ψαροτεβερνα:D

Ichigo
07/11/2010, 15:02
Σε είδα ρε μπομπιρα σημερα εξω απο το Βενετη στο Παγκρατι. Εσυ με την ανεμελια των 5-6 ετων σου να πηγαινεις απο εδω κι απο εκει, να σου φαινονται όλαπαιχνιδι. Η μανα σου (δε θα 'ταν 25), με προσωπο ταλαιπωρημενο και σκαμενο απο πικρα, πονο και οτι αλλο, να κραταει το ματσο με τα χαρτομαντηλα που πουλουσε.

Σου έδωσα δυο ευρω και σε πηγα μεσα να παρεις μια τυροπιττα. Σου έδειξα πως να τη ζητησεις και που να περιμενεις να πληρώσεις.

Όταν βγηκα είδα τη μανα σου στην ίδια θεση να με κοιτάει, να κλαίει και με τα δακρυα να τρεχουν να ψελιζει ενα ευχαριστω. Μακαρι ρε πιτσιρικο να είσαι πιο τυχερός απο αυτην και μακαρι κι αυτη να ζησει μια καλυτερη ζωη.

:beer: :beer: :beer:

panoulis2222
07/11/2010, 15:46
σε ειδα χτες το μεσημερακι στη συγγρου. μηχανη μποτες στολη ολα μες στη λασπη! και να κρατας και γλυκα απ τον κωνσταντινηδη. φανταζομαι την φατσα της πωλητριας οταν θα μπηκες μεσα στο μαγαζι ετσι!:lol: καλες βολτες

westie
07/11/2010, 16:08

...ανθρωπιά :a18: :a19:

o teos
07/11/2010, 16:12

+100000000 :a23: :a23: θεος ρε captain...

castoras
07/11/2010, 16:15
Σε είδα ρε πιτσιρίκο σήμερα στην Πάρνηθα να σε κυνηγάει η μάνα σου με το κουτάλι και το μπώλ με την κρέμα σου κι εσύ να έχεις πάρει φόρα και κλαψουρίζοντας να τρέχεις προς τη μηχανή μου!!Ο μπαγάσας σταμάτησε να κλαίει όταν άγγιξε τη μηχανή κι έφαγε και μια κουταλιά από τη μπλιαχ κρέμα!!:lol:

EVI
07/11/2010, 17:44
tdm 2καβαλο παραλιακη η γκομενα πισω ξεκρανωτη... και εσυ παλιοβλαμμενε που οδηγεις το tdm εκανες κοντρα με 2 μηχανες που ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ να σου δωσουν(μ)ε σημασια... και καλα εσυ... την κυριουλα πισω δεν την σκευτηκες?σκατενιε

LiakosVstrom
08/11/2010, 08:23
Σε είδα το πρωί να κοιτάζεσαι στον καθρέφτι και να φτιάχνεις το μαλλί πάνω στη μηχανή...
κρανάκι άφαντο.
Να σε δω τι θα πρωτοφτιάξεις άμα βρέξει σήμερα έτσι που το πάει... :rotflmao:

Ζεύκας
08/11/2010, 13:31
χθες είδα δύο ψωροπόρσε και δύο audi R8.

Ντουμπάι γίναμε γαμώ την κρίση μου :lol:

camen
08/11/2010, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
χθες είδα δύο ψωροπόρσε και δύο audi R8.

Ντουμπάι γίναμε γαμώ την κρίση μου :lol:

Καμ του δοθε,να καθεσε για καφε στο στενοσοκακο και να περνα ο αλλος με τον κοκκινο διαβολο και να ειναι και καμια 25αρια maximum:uplate: :uplate: :uplate:

Kαλα κατι audakia κλπ κλπ ειναι ψωμοτυρια...:wacko: :wacko: :wacko:

ERRIKA
08/11/2010, 14:28
Daemon...

χάρηκα για τη γνωριμία!!

Είναι ωραίο να συναντάς τυχαία συμφορουμίτες...
Καλές δουλειές να'χεις :wave2:

o teos
08/11/2010, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καμ του δοθε,να καθεσε για καφε στο στενοσοκακο και να περνα ο αλλος με τον κοκκινο διαβολο και να ειναι και καμια 25αρια maximum:uplate: :uplate: :uplate:

Kαλα κατι audakia κλπ κλπ ειναι ψωμοτυρια...:wacko: :wacko: :wacko:

Ξημερομα σαββατου βγαινω απο γνωστο κλαμπ στην ιερα οδο και τσουπ να 2 φερραρι λευκα απ εξω και στα καπακια καγιεν και καθομαι και λεω εγω ποια γαμω-κριση ρε???μη χεσω..ποιος απο σας ηταν ρε?ε?ομολογηστε...:p

kamikaziking
08/11/2010, 15:15
σε ειδα ονειρεμενη ξανθια γαλανοματα στο μαυρο νιντζακι σου με κρανακι και ολα!, στην πατησιων και πηγα να παρω τον πακιστανο παραμαζωμα.......

Ichigo
09/11/2010, 18:31
Σε βλέπω καλό μου forumάκι να είσαι προσβάσιμο μόνο από ΟΤΕ και όχι από HOL. Εσείς οι αποπάνω λέω... βοηθάτε τους αποκάτω :D

pilotos_xtreme
16/11/2010, 23:52
σε ειδα ξανθουλα μου σημερα,στην θησεως με το cbf250 με το κρανακι σου, κ αυτο το υπεροχο κορμακι,που στα ακρα το προστατευαν οι δερματινες μποτουλες σου........
θελω να σε παντρευτω

επισης θελω να σε παντρευτω πενταμορφη με το ασπρο μπλουζακι,το μαυρο μαλλι, κ το χαμογελο που εκανε την καρδια μου να βγει απο το στομα,που καθοσουν την κυριακη το βραδυ στα ουζαδικα στην θεσσαλονικη...... σε κοιταζα κ τις 4 ωρες που κατσαμε, κ ακομα μετα τις 7 μαλαματινες ,μπορουσα να σε δω καθαρα..... πενταμορφη :lol:

Daemon
17/11/2010, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σε ειδα ξανθουλα μου σημερα,στην θησεως με το cbf250 με το κρανακι σου, κ αυτο το υπεροχο κορμακι,που στα ακρα το προστατευαν οι δερματινες μποτουλες σου........
θελω να σε παντρευτω

επισης θελω να σε παντρευτω πενταμορφη με το ασπρο μπλουζακι,το μαυρο μαλλι, κ το χαμογελο που εκανε την καρδια μου να βγει απο το στομα,που καθοσουν την κυριακη το βραδυ στα ουζαδικα στην θεσσαλονικη...... σε κοιταζα κ τις 4 ωρες που κατσαμε, κ ακομα μετα τις 7 μαλαματινες ,μπορουσα να σε δω καθαρα..... πενταμορφη :lol:

Εσυ μαλλον θες να παντρευτεις.. :dizzy:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Daemon...

χάρηκα για τη γνωριμία!!

Είναι ωραίο να συναντάς τυχαία συμφορουμίτες...
Καλές δουλειές να'χεις :wave2:

Επισης χαρηκα και καλες δουλειες και'σε σενα :) Καποια στιγμη ισως να ειμαστε πιο χαλαροι απο τρεχαματα :lol:

pilotos_xtreme
17/11/2010, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εσυ μαλλον θες να παντρευτεις.. :dizzy:

οχι απλα ετσι ταζω σε ολες :rotflmao:

westie
17/11/2010, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
οχι απλα ετσι ταζω σε ολες :rotflmao:

Αυτό έπρεπε να το στείλεις σε pm :p :lol:

Ichigo
18/11/2010, 17:08
Σας είδα μηχανικούς κι εργάτες να ξύνετε την άσφαλτο στην 28ης Οκτωβρίου στο Ψυχικό κάτι το οποίο έχρηζε ΑΜΕΣΗΣ επέμβασης διότι ο δρόμος είχε καταντήσει ο χειρότερος του λεκανοπεδίου με πολλά σπασίματα, ανωμαλίες και λακκούβες λόγω των ΒΑΡΕΩΝ οχημάτων (αστικά λεωφορεία).

Ελπίζω αυτή τη φορά να διορθωθεί για τα καλά αν και δεν το βλέπω διότι δεν ξεχνάω σε ποια χώρα ζω... :sad:

Naxame
19/11/2010, 01:32
Σε είδα ιπτάμενε δίσκε να προσπαθείς να προσγειωθείς στη μέση της πλατείας σήμερα, και με τη γλίτσα έχασες το πίσω και άρχησες να τσουλάς ανεξέλεγκτα προς τις καφετέριες. Ευτυχώς έτυχε να πίνει καφέ εκεί και το φιλαράκι μου ο Κλαρκ, οπότε έσωσε τη μέρα.

Και εκεί που είπα, τίποτα άλλο θα γίνει σήμερα ;;; Σε ΑΚΟΥΣΑ

γα#@$@νο κινητό να χτυπάς στις 4μιση το πρωί και να μου χαλάς το όνειρο υπερπαραγωγή :bigcry: :bigcry:

Ζεύκας
19/11/2010, 02:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
γα#@$@νο κινητό να χτυπάς στις 4μιση το πρωί και να μου χαλάς το όνειρο υπερπαραγωγή :bigcry: :bigcry:

πατρίδα δεν κόβεις τις μαλακίες? με άγχωσες:evil:

chr1s_86
19/11/2010, 02:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πατρίδα δεν κόβεις τις μαλακίες? με άγχωσες:evil:

+1 :uplate:

the big boy
20/11/2010, 14:00
μολις σε ειδα τουονο φακτορι να περνας σφηνα απ τ διοδια, ν κλεινει η μπαρα και ο οδηγος του αυτοκινητου που πληρωσε να μενει μακακας....:P

Operater
20/11/2010, 14:20
χτες βράδυ, κατα τις 12, στηλες Ολυμπιου Διός.
απο τις πιο επωδυνες (αουτςςςς....) διαδρομες
καθ' ότι ξεμειναμε από γoulemaun...
παλλίκαρε που με χαιρετησες, καλους δρόμους! και πάντα απεφτος!

Panos1313
20/11/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
μολις σε ειδα τουονο φακτορι να περνας σφηνα απ τ διοδια, ν κλεινει η μπαρα και ο οδηγος του αυτοκινητου που πληρωσε να μενει μακακας....:P

Αποσο ξερω του την ξανασηκωνουν μετα, ετσι δεν ειναι?

Μην εχω και τυψεις ;o

pilotos_xtreme
20/11/2010, 16:25
του την ξανασηκωνουν, και μενει σηκωμενη :winka:

χαχαχαχα

περα απο τη πλακα, ρε αδελφε κ μεις δε πληρωνουμε αλλα περιμενουμε να περασει ο μπροστα κ περναμε απο πισω του. μλκια δεν ειναι να τον χωσεις χωρις λογο?
φιλικα:beer:

κ επι τις ευκαιριας, σε ειδα γλυκια μου για 2η φορα πανω στο cbf. την τριτη φορα θα το κλειδωσεις καπου, θα ανεβεις σε μενα κ θα σε παω τσαρκα για καφε :smokin:

Red Rider
20/11/2010, 16:45
ΒΜW απο εκεινα τα ακριβα.. τετραμελης οικογενεια πανω...
Μπροστα παιδακι γυρω στα 5,πισω ανδρας οδηγος και γυναικα συνεπιβατης.Αναμεσα τους,βρεφος το οποιο.... ΘΗΛΑΖΕ:eyepop:

Τι αλλο θα δουμε?

Nazgul
20/11/2010, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Μπροστα παιδακι γυρω στα 5,πισω ανδρας οδηγος και γυναικα συνεπιβατης.Αναμεσα τους,βρεφος το οποιο.... ΘΗΛΑΖΕ:eyepop:

Τι αλλο θα δουμε?

Ελα ρε,που?Μεσα στην Μητιληνη?

EVI
20/11/2010, 16:58

Τι αλλο θα δουμε?

στο επομενο επεισοδιο θα εχουν βαλει να τηγανιζουν μπριΤΖολες στο ματι που θα ειναι συνδεδεμενο στα ηλεκτρικα της μηχανης και θα πιτσιλαει καυτο λαδι τους διπλανους στα φαναρια....κινκι

Red Rider
20/11/2010, 17:05
Κινκυ τα καυτα λαδια στους συνοδοιπορους:eek: :lol:

EVI
20/11/2010, 17:07
Κινκυ τα καυτα λαδια στους συνοδοιπορους:eek: :lol:

ε ναι... :rotflmao:

giuzer
20/11/2010, 17:59
Σε είδα να κάνεις πολυ επικίδυνους ελιγμούς με το παπί σου σήμερα το μεσημέρι στη Λαυρίου. Με
προσπέρασες με πολλά σε αρκετή κίνηση, κάνοντας τρελά οχτάρια. Σταμάτησα για βενζίνη. Συνέχισα και μετά
από λίγο έπεσα σε μποτιλιάρισμα.
Πέρασα μέσα από τα σταματημένα αμάξια και σε ξαναείδα. Ήσουν πεσμένος μπρούμιτα και το δεξί σου πόδι
ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Περίμενα να έρθει το ασθενοφόρο να σε πάρει, βρήκες τις αισθήσεις σου.
Μου είπαν πως έπεσες μόνος σου σε μια μεταλλική κολόνα της ΔΕΗ. Παντού υπήρχαν λάδια, το παιδί που σε
έβαλε στο φορείο είπε πως είχες πιεί. Είχες άγιο και ευτυχώς φορούσες κράνος. Ελπίζω να είσαι καλά.

John Steed
20/11/2010, 19:57
Πολλούς βλέπω. Πολλούς κάνω ότι δεν τους βλέπω.

Άλλοι πάλι, κάνουν πως δεν βλέπουν εμένα.

Φρένο, πρώτη ξεκινάμε. Κατ'επανάληψη μέχρι να φτάσουμε.

Κατεβάζω σταντ και ξεπεζεύω σβέλτα.

Μπαίνω, καλημέρα.

Παραλαμβάνω.

Βγαίνω, ευχαριστώ.

Κοιτάω γύρω μου, καβαλάω.

Πρώτη, δευτέρα, τρίτη, φρένο.

Βρίζω.

Και συνεχίζω.

Γειά σας, τί κάνετε; Καλά, ευχαριστώ.

Τσιφορικοί διάλογοι.

Εδώ το μυαλό, αλλιώς θα την κάνεις τη μαλακεία.

Αλλά αυτού, του αρέσει να πετάει.

Στα στενά δεν χωράει.

Γκάζι και στήσιμο πριν τη στροφή.

Ακόμα μαθαίνω και πρέπει να φαίνομαι γελοίος.

Πολλοί κοιτάνε αλλά λίγοι βλέπουν.

Χαζεύω τα μηχανάκια στο δρόμο και τους αναβάτες.

Έτσι για να απασχολώ το μυαλό.

#$%%^ θεία κλείσε το κινητό.

Φρένο, κατέβασμα και πάμε.

Η μόνη μου παρέα, 100 κιλά σίδερο με πλαστικές καμπύλες.

Το κουτί στην πίσω μεριά της σέλας τρίζει.

Το έχω συνηθίσει.

Τα πλαστικά τρίζουν και η μανέτα παίζει πάνω-κάτω.

Αφού πιάνουν τα φρένα, πάλι καλά.

Με βλέπω να μιλάω μόνος καμμία φορά και με λυπάμαι.....

Μαμά με παιδάκια. Σταματάμε.

Ή τουλάχιστον, έτσι προστάζει η λογική.

Άρα ο κουτάκιας από πίσω μου που δεν το καταλαβαίνει, τί είναι; Παράλογος;

Δεν πειράζει, πρώτη, γκάζι και ξεκινάμε.

Κατ'επανάληψη μέχρι να σχολάσουμε και σήμερα

Κατά το δοκούν, λοιπόν:

Σε είδα ήλιε να με ζεσταίνεις.

Σε είδα πεταλούδα που πήγες να πέσεις πάνω μου και να χαλάσεις τα πολύχρωμα φτερά σου.

Σε είδα υποσιτισμένη γαρδένια σε παρτέρι να προσφέρεις απλόχερα την ευωδία σου.

notakos600
20/11/2010, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Τον Αλμπέρ Καμύ τι τον έχεις; :beer: :beer:

John Steed
20/11/2010, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τον Αλμπέρ Καμύ τι τον έχεις; :beer: :beer:

Ούτε που τον ξέρω, τώρα διαβάζω από Wiki...:beer: :beer:

bonnie
21/11/2010, 20:49
αναζητειται s triple μαυρο , παρεα με ενα v strom..
συναντηθηκαμε αποψε στην μεσογειων... μιλησαμε λιγο στο φαναρι κ κοιταζες το μηχανακι μου..

TROOPER
22/11/2010, 09:30
μια βολτα πηγαμε και ειδα και τον σπυρο με το κατεμι,και τον φιλλιπο να φορτωνει τη μπετονιερα του σε οδικη και τον ιντεγκραλε να εχει ανεβασει θερμοκρασιες καταβροχθιζοντας την μπριζολα στην αρζεντινα

:wave2:

Cpt. Haddock
22/11/2010, 09:47
[...]τον φιλλιπο να φορτωνει τη μπετονιερα του σε οδικη [...]

:a014:

sapila racing
22/11/2010, 09:53
μια βολτα πηγαμε και ειδα και τον σπυρο με το κατεμι,και τον φιλλιπο να φορτωνει τη μπετονιερα του σε οδικη

Δεν έβγαλες φωτό ρε Γιωργο? Να την εχουμε για μελλοντική χρήση.. :D

TROOPER
22/11/2010, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

εβγαλα.απλα δεν επισυναπτοντε φωτογραφιες.οταν φτιαξει το πραμα....:evil:

McGyver
22/11/2010, 09:56

Ναι ρε, βάλε φωτό από τη "μοτοβόλτα" να μας κοροϊδεύουνε κι οι πέτρες...

filipp0s
22/11/2010, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

εχει βγαλει ρε κουφ@λες :mad:

Εμεινε το μπουρδελο... πρωτη φορα. Εκανα το μεταμορφωση-Αγιο Στεφανο 4 ωρες :eek:

sapila racing
22/11/2010, 10:00

Σωστόςςςςςς! :rotflmao: :wave2:

filipp0s
22/11/2010, 10:04
μια βολτα πηγαμε και ειδα και τον σπυρο με το κατεμι,και τον φιλλιπο να φορτωνει τη μπετονιερα του σε οδικη και τον ιντεγκραλε να εχει ανεβασει θερμοκρασιες καταβροχθιζοντας την μπριζολα στην αρζεντινα

ενα εχω να πω παντως. Ο ανθρωπος-θεος-τροοπερ ειναι ΠΑΝΤΟΥ! :a23: :a23: :a23: :a23:

DimChios
22/11/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ναι ρε, βάλε φωτό από τη "μοτοβόλτα" να μας κοροϊδεύουνε κι οι πέτρες...

οχι οσο κοροιδεψαμε εμεις τους χαρχαλεαδες!

:rotflmao: :rotflmao:

Μεχρι και το Βεστρωμ ρε μλκ τους κοροιδευε!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

DimChios
22/11/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εχει βγαλει ρε κουφ@λες :mad:

Εμεινε το μπουρδελο... πρωτη φορα. Εκανα το μεταμορφωση-Αγιο Στεφανο 4 ωρες :eek:

οσο και οι χαρχαρλεαδες την ετήσια τους δλδ?

sniper
22/11/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι οσο κοροιδεψαμε εμεις τους χαρχαλεαδες!

:rotflmao: :rotflmao:

Μεχρι και το Βεστρωμ ρε μλκ τους κοροιδευε!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Βλάσφημε! :sad:

:smokin:

DimChios
22/11/2010, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βλάσφημε! :sad:

:smokin:

μλκ σου μιλαω για πολυ γελιο!

Σκηνες απειρου καλους ζησαμε!

Ξεκινανε να φυγουνε, γελαμε και σχολιαζουμε ενω ολοι μου λενε "μη μλκ, θα φαμε ξύλο"

"θα μας κλ@σουν μια μαντρα" απαντω... και μαζι μου συμφωνει ο Τρουπερ (οι αλλοι ηταν κοτες) και δειχνει ενα χλεχλε λεγοντας "δειτε ρε σεις φατσα που θα μας γ@μησει κιολας" και καπακια, περναει δικαβαλο στρωμα με γκομενα πισω η οποια λέει γελώντας "ρε τα θεατρα"

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

+1 άτομο
22/11/2010, 12:17
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113381

ειδα δυο απο εσας στην Πετρου Ραλλη κατα τις 8+ το πρωι

Red Rider
22/11/2010, 22:43
Είδα αγαπημένα Χανιά μετά από 3 χρόνια..
Σας είδα και εσάς, πριν από λίγο,μέσα στα Χανια,άσπρο τζιξερ 1000 με ακραποβιτς, και τζι ες εξ γυμνό ... Σας ζηλεψα γιατί ειμαι με τα πόδια αυτή τη φορά ...:beer: :beer:

webassasin
23/11/2010, 14:21
Με ειδα να καβαλαω το CB1 μετα απο ενα μηνα και να ειμαι τρισευτυχισμενος.

Ζεύκας
23/11/2010, 19:53
είδα τις προάλλες ένα μοτοσυκλετιστή να είχε στο κράνος του αυτοκόλλητο "ΑΝΤΡΕΑΣ 0+"

σ'ωραίος Αντρέα!

:beer: :beer: :beer: :beer:

schumifer
23/11/2010, 21:53
Σε είδα Μπουσαίε στα επείγοντα. Μου είπες ότι το έχεις κάνει 1400κάτι 220 άλογα. Σου είπα τι πρόβλημα έχει το δάκτυλό σου. Μου άρεσε όμως που είδα και τους φίλους σου από κοντά σου. Περαστικά και πάντα όρθιος

Panoskl
24/11/2010, 09:51
Σε είδα την τελευταία στιγμή φίλε με το ΧΤ...

Παρότι είχες και την κατάλληλη εξάτμα, ο ήχος της χάθηκε μέσα στους ήχους από τις άλλες εξάτμες της περιοχής και έτσι
χάθηκε το πλεονέκτημα που -νομίζεις ότι- έχεις...

Το θέμα είναι ότι πήγαινες βιαστικός πάνω στο πεζοδρόμιο και εγώ έβγαινα πεζός βέβαια από την εξώπορτα της πολυκατοικίας κρατώντας το παιδί με το ένα χέρι και την τσάντα της με το άλλο.

Τα συγχαρητήρια μου σε εμένα που έχω αναπτύξει και 6η αίσθηση!

Έτσι τα κατάφερα να κρατήσω την μικρή σφιχτά στο σημείο που κανονικά θα της άφηνα το χέρι γιατί ποντάρω (ο βλάκας) ότι το πεζοδρόμιο είναι ασφαλές.

Προτείνω να βάλεις κι άλλη εξάτμα να δείχνει προς τα εμπρός όμως, μήπως την γλυτώσει και κανένας άλλος.

Ούτε που κατάλαβες τίποτα! Απλά συνέχισες πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι την άλλη άκρη του τετραγώνου. Ούτε να σε βρίσω δεν πρόλαβα.

Έχει πρόβλημα το XT στον δρόμο και θέλει πεζοδρόμιο και μόνο; Οι άλλοι πώς τα καταφέρνουν από τον δρόμο;

Υ.Γ. Να θυμηθώ να βάλω δύο σήματα στην έξοδο της πολυκατοικίας για να προειδοποιήσω αυτούς που βγαίνουν.

http://img405.imageshack.us/img405/7370/stopsignl.jpg (http://img405.imageshack.us/i/stopsignl.jpg/)

http://img213.imageshack.us/img213/3145/animalcrossingroadsign.th.jpg (http://img213.imageshack.us/i/animalcrossingroadsign.jpg/)

greekgenius
24/11/2010, 16:31
Σε ειδα γρηγορε μπαρμπα με το παρταλι το αυτοματο που επεμενες να περασεις τα παντα μες στην κινηση και πηγες σκατοχωριατη να περασεις απο δεξια το λεωφορειο γιατι δεν χωρουσες απο αριστερα την ωρα που ηταν να στριψει και μπλοκαρες την κυκλοφορια 5 λεπτα μεχρι να τραβηξεις πισω τη μαλακια σου ...αλλα που να ξες που στριβουν τα λεωφορεια παιζει να ηταν το 2ο χιλιομετρο που κανες με δικυκλο στη ζωη σου..Γιατι μας καθυστερουν παντα οι ηλιθιοι γιατι??

EVI
24/11/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Σε ειδα γρηγορε μπαρμπα με το παρταλι το αυτοματο που επεμενες να περασεις τα παντα μες στην κινηση και πηγες σκατοχωριατη να περασεις απο δεξια το λεωφορειο γιατι δεν χωρουσες απο αριστερα την ωρα που ηταν να στριψει και μπλοκαρες την κυκλοφορια 5 λεπτα μεχρι να τραβηξεις πισω τη μαλακια σου ...αλλα που να ξες που στριβουν τα λεωφορεια παιζει να ηταν το 2ο χιλιομετρο που κανες με δικυκλο στη ζωη σου..Γιατι μας καθυστερουν παντα οι ηλιθιοι γιατι??

pw tora teleftaia vlepw polloys se megalh hlikia me scooter kai logaroyn to stoxo mprosta den koitane aristera h deksia TROMOS :hypnotize

greekgenius
24/11/2010, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
pw tora teleftaia vlepw polloys se megalh hlikia me scooter kai logaroyn to stoxo mprosta den koitane aristera h deksia TROMOS :hypnotize

Μη σου πω ουτε μπροστα κοιτανε νομιζουν οτι ειναι στην αυλη τους και τους νοιαζει τι γινεται στους 10 ποντους γυρω τους μονο.Δολοφονοι ...

κάφρος
25/11/2010, 11:29
το είπαμε..ήμαστε η χώρα με τη κατηγορία "μοτοσυκλετιστές απο ανάγκη"....ο κάθε άσχετος,ανεξαρτήτου ηλικίας,παίρνει ένα δίκυκλο,ανεξαρτήτων κυβικών,κ βγαίνει στους δρόμους,μόνο κ μόνο επειδή είναι οικονομικό κ τον πάει γρήγορα στη δουλειά του....
τουλάχιστον ας προσπαθούσαν να μάθουν μερικά πράγματα σχετικά με τον κ.ο.κ.(όχι το γλυκό) κ την σωστή οδήγηση........:wave2: :wave2: :wave2:

PortisHead
25/11/2010, 11:57
Βαλκάνια !!!
:lol:

John Steed
25/11/2010, 19:40
Με είδα να παθαίνω κρίση άγχους πάνω στο παπί....

Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα....

(π@@τάνα δουλειά.....)

:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

:sad: :sad:

DrEvil
25/11/2010, 19:50
Σας βλέπω όλο και πιο συχνά, σκουτεράδες και οδηγοί μικρών μηχανών, να κάνετε στην άκρη σε πρώτη ευκαιρία για να περάσουν οι πιο σβέλτοι.
:beer: :beer:

BlackAdder
26/11/2010, 08:12
Σε είδα χτες κατα τις 4 να κατεβαινεις την Κηφισιάς με το transalp και την μελωδική του εξάτμηση να ανοίγει το δρόμο με τα σκαιματα Απο τις ξερογκαζιες που εδινες.

Είχες 3-4 αυτοκόλλητα moto.gr και πινακίδα Απο την κόλαση .

Σωστή!

DimChios
26/11/2010, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Σε είδα χτες κατα τις 4 να κατεβαινεις την Κηφισιάς με το transalp και την μελωδική του εξάτμηση να ανοίγει το δρόμο με τα σκαιματα Απο τις ξερογκαζιες που εδινες.

Είχες 3-4 αυτοκόλλητα moto.gr και πινακίδα Απο την κόλαση .

Σωστή!

Γυναίκα ήταν?

:look:

filipp0s
26/11/2010, 08:27
Σε ειδα φιλε με το tuono 1ης γενιάς να ανεβαινεις την κηφισιας με ενα τεραστιο μπαουλο (givi 47lt) στην θεση του συνοδηγου :eyepop:

Και πριν μερικες μερες tuono 2ης γενιας παλι με βαλιτσα πισω αλλα αυτος τουλαχιστον ειχε βαλει και μια σχαρα-βαση :bigcry: :bigcry:

Το ελεος ρε μαγκες, τσιμπηστε κανενα stromα καλυτερα:sick: :sick:

Cpt. Haddock
26/11/2010, 08:28
Σε ειδα φιλε με το tuono 1ης γενιάς να ανεβαινεις την κηφισιας με ενα τεραστιο μπαουλο (givi 47lt) στην θεση του συνοδηγου :eyepop:
Και πριν μερικες μερες tuono 2ης γενιας παλι με βαλιτσα πισω αλλα αυτος τουλαχιστον ειχε βαλει και μια σχαρα-βαση :bigcry: :bigcry:

Συχνα πετυχαινω στο δρομο πορτοκαλι μπουσα με μπαγκαζιερα :bigcry:

BlackAdder
26/11/2010, 08:55
Γυναίκα ήταν?

:look:

Ναι (λογικά βάση σωματοτυπου και κομης) κράνος arai

sapila racing
26/11/2010, 09:41

Καταραμένη κρίση...

Ντελιβεράδες με Tuono! :rotflmao: :lol:

DimChios
26/11/2010, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ναι (λογικά βάση σωματοτυπου και κομης) κράνος arai

φιλε μου, ο κοσμος δεν εχει λεφτα να φαει και να κουρευτει!

Μπορει να ηταν αντρας!

kyko
26/11/2010, 10:10
φιλε μου, ο κοσμος δεν εχει λεφτα να κουρευτει!

Μπορει να ηταν αντρας!

πες το ψεμματα dim :(
σε λιγο καιρο θα εχει ο καθενας μια κουρευτικη μηχανη κ θα τα παιρνει ολα
ξουρα ή θα βλεπεις να κυκλοφορουν μαλλιαδες ολοι :(

DimChios
26/11/2010, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
πες το ψεμματα dim :(
σε λιγο καιρο θα εχει ο καθενας μια κουρευτικη μηχανη κ θα τα παιρνει ολα
ξουρα ή θα βλεπεις να κυκλοφορουν μαλλιαδες ολοι :(

[SPAM]Δυσκολα τα πραγματα ΚΑΙ στο δικο σου αντικειμενο ε?[/SMAM]

Τεσπα, να εξηγησω στον φιλο μας παραπανω... οτι ειδε τον χρήστη και φίλο μας VANDA

:smokin: :wave2: