View Full Version : Σε είδα vol V
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σε παρακαλώ, λίγα λόγια για την ΑΠΟΛΥΤΗ τσόπερ-Μπόνεϋ Εμ
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
απαπα τιν τούτο ρε :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Καλά δεν ντρέπεται να το καβαλάει????
:rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
13/01/2011, 03:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ακριβώς έτσι :smilea:
εσυ γιατι πεταγεσαι??? ετσι οπως τα ειπε ειναι!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα το νιντζα το 250 που μας πατησε απο πανω εμενα και τον τροοπερ για 200 μετρα στην ευθεια... :sad: ταπα σου λεω :sad: εχω χασει τον υπνο μου :sad: λες να φταινε οι βαλιτσες πανω στα παπια μας που μας εκοβαν λογο αεροδυναμικης? ΒΡΕ ΛΕΣ? :bawl:
στη στροφη τον μαζευα ομως :winka:
σε ειδα ρε κ@ργιολη ταριφα!!!
ειδα τα φωτα σου!!!και μετα ειδα τον θανατο μου!!!
σωθηκα απο τυχη και ικανοτητα δικια μου που νικησε τη μ@λ@κι@ τη δικια σου!!!
λιγα ακουσες.κριμα που δε ζητησες τα ρεστα να τρως κλωτσιες και μπουνιες αιωνια!!!
ΣΤΟΠ ξερεις τι σημαινει φονια?αι στο διαλο...!
Σε είδα μαλακάρα με το Βαραντέρο... στην εισοδο για ΑΟ στη στρογγυλή προς αεροδρόμιο.... έκανες 1000 μορφασμούς και χειρονομίες που σε καθυστέρησε το κοριτσακι μπροστά με το αμάξι επειδή έδωσε 10ευρο.... κι εσύ που εδωσες την μοτοκάρτα σου μετά καταλαβες ότι ήταν άδεια κι έπρεπε να γδυθείς ολόκληρος για να βρεις ένα 20ρικο.... :bawl:
Cpt. Haddock
13/01/2011, 04:45
Ρε συναδελφε με το R1200GS.
Σημερα που δεν ειχε ΜΜΜ και γινοταν ο κακός χαμος στους δρόμους, σήμερα βρηκες να κυκλοφορήσεις με πλαϊνές βαλίτσες :confused:
Σε ειδα να ερχεσαι με μπετονακι 4λιτρο γεματο βενζινουλα και δεν πιστευα στην τυχη μου.1000 ευχαριστω φιλε με το σκουτερ που 3 το πρωι αντι να πας σπιτι σου εκανες μια παρακαμψη για να παω κι εγω στο δικο μου.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
δε ξέρω τι παίζει με τα 250 τα νιντζάκια...έχω συναντήσει 2 ή 3 φορές ένα μαύρο,με αυτοκόλλητα monster κ acrapovic στη Καβάλας που άνοιγε σα τρελό.έκανα αμάν να το φτάσω κ το πέρασα με πατημένα 160....ο αναβάτης πάντως φουλ προβλεπόμενος.:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
δε ξέρω τι παίζει με τα 250 τα νιντζάκια...έχω συναντήσει 2 ή 3 φορές ένα μαύρο,με αυτοκόλλητα monster κ acrapovic στη Καβάλας που άνοιγε σα τρελό.έκανα αμάν να το φτάσω κ το πέρασα με πατημένα 160....ο αναβάτης πάντως φουλ προβλεπόμενος.:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Τι να παίζει.. είναι προφανές... ΕΙΝΑΙ ΚΑWAΣΑΚΙΑ!!! :lol: :rotflmao:
Είδα την πιο απίστευτη πατέντα απόκρυψης πινακίδας!
Ούτε αναδιπλούμενη βάση, ούτε "λερωμένη" ή ξεβαμένη πινακίδα.
Ήταν γεμάτη με σηματάκια τελών κυκλοφορίας (διαφόρων ετών βέβαια)!
GIXXERAKIAS
13/01/2011, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σε ειδα να ερχεσαι με μπετονακι 4λιτρο γεματο βενζινουλα και δεν πιστευα στην τυχη μου.1000 ευχαριστω φιλε με το σκουτερ που 3 το πρωι αντι να πας σπιτι σου εκανες μια παρακαμψη για να παω κι εγω στο δικο μου.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πολυ σωστος ο μαγκας!Μπραβο χαιρομαι να διαβαζω τετοια ποστ γιατι και γω εχω βοηθησει αρκετες φορες στον δρομο συναδελφους μοτοσυκλετιστες.:beer: :beer:
ps:Αλλα κανενας φουστης δεν σταματησε οταν κοπηκε ο ιμαντας στο τριμπουρδελο να ρωτησει αν μπορει να βοηθησει οταν χρειαζομουν εγω.:evil:
webassasin
13/01/2011, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από κάφρος
εγω ενα που πετυχα παντως με το σιμπι,το αναγκασα να το πουλησει και να αγορασει ιδιο με μενα.
webassasin
13/01/2011, 09:34
Σε ειδα πιτσιρικο,που κοπανιοσουν στο πισω τζαμι και με χαιρετουσες με το αρκουδακι σου.
Με ειχες δει απο ωρα που εκανα τσαλιμακια απο πισω.
Οταν εφτασα κοντα σου,ειδα ενα τεραστιο χαμογελο και συνειδητοποιησα οτι και το δικο μου χαμογελο ηταν αλλο τοσο.
Μη βιαστεις να μεγαλωσεις,εμεις περιμενουμε ετσι κ αλλιως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Είδα την πιο απίστευτη πατέντα απόκρυψης πινακίδας!
Ούτε αναδιπλούμενη βάση, ούτε "λερωμένη" ή ξεβαμένη πινακίδα.
Ήταν γεμάτη με σηματάκια τελών κυκλοφορίας (διαφόρων ετών βέβαια)!
Κι εγώ είδα έναν τέτοιο σήμερα! Γύρω στις 8 στο ανέβα της Αρδηττού.
Σήματα του '09, '10, '11 σε ένα γράμμα και σε δύο νούμερα. BMW νομίζω.
Καλά άμα τον σταματήσουν δεν παίζει να μην του βάλουν χέρι. Και που την έχει επάνω...
LiakosVstrom
13/01/2011, 10:19
έχει γεμίσει ο τόπος με σκουτεράδες που είτε νομίζουν πως είναι μόνοι τους στο δρόμο ή ότι τους ανήκει....
σαν κι εσένα λακαμά μπάρμπα με το μπέβερλι που πήγαινα με 30 στο στενάκι γιατί έψαχνα να παρκάρω και είχες γαμηθεί να κορνάρεις από πίσω. κι όταν άναψα αλάρμ και έκοψα πέρασες από δίπλα φωνάζοντας κάτι και με μούτζωσες. αν και με τσάντισες γιατί έψαχνα 20 λεπτά να παρκάρω σε έγραψα στα @@ μου γιατί είχα αργήσει στη δουλειά. μακάρι ο επόμενος που θα του κάνεις τέτοια μαλακία να έχει λίγο χρόνο παραπάνω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Καλά άμα τον σταματήσουν δεν παίζει να μην του βάλουν χέρι. Και που την έχει επάνω...
Μάλλον δεν είδαμε τον ίδιο.
Εγώ τον είδα στην παραλιακή προς Αθήνα κατά τις 11.30 κοντά στον Φλοίσβο. BMW δεν ήταν σίγουρα. Ένα κίτρινο SS ήταν κάπως παλιό.
Έχω δει σε άλλη φάση και ένα TDM με μαύρα κομμάτια αυτοκόλλητο μέσα στους αριθμούς... π.χ. το 9 είχε γίνει 8 κλπ κλπ.
Αν γίνει μόδα αυτό, μην αναρωτιέστε για ποιό λόγο θα μας σταματάνε όλους 10 φορές την μέρα για ελέγχους...
LiakosVstrom
13/01/2011, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
ψιτ.... δεν θα του κάνουν τίποτα. ξέρεις γιατί; γιατί είναι μπατσοκόλπο ;)
chr1s_86
13/01/2011, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
+1, αλλά εγώ όσους έχω δει μέχρι στιγμής είναι με 1 ή 2 σήματα, τα 3 είναι υπερβολή :lol:
Μόνο έτσι εξηγείται! Ξέρεις πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να γεμίσει την πινακίδα του;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αποκλείεται να μην του έχει τύχει έλεγχος στο μεταξύ!
John Steed
13/01/2011, 18:34
:eyepop:
Νομίζω το φεγγάρι με χλευάζει.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πολυ σωστος ο μαγκας!Μπραβο χαιρομαι να διαβαζω τετοια ποστ γιατι και γω εχω βοηθησει αρκετες φορες στον δρομο συναδελφους μοτοσυκλετιστες.:beer: :beer:
ps:Αλλα κανενας φουστης δεν σταματησε οταν κοπηκε ο ιμαντας στο τριμπουρδελο να ρωτησει αν μπορει να βοηθησει οταν χρειαζομουν εγω.:evil:
Αφου μουφερε το μπετονακι μου ειπε να το παω πισω στο βενζιναδικο γιατι το θελανε.Γεμιζω,παω στο βενζιναδικο και το δινω στον πακιστανο που ηταν εκει για να ακουσω:
-Ευχαριστω πολυ που το εφερες,μπορει να χρειαστει και για αλλον.:eyepop:
Πολιτισμικο σοκ.:wave2:
:eyepop:
Νομίζω το φεγγάρι με χλευάζει.....
ε τραβα του 2 χαστουκια να ισιωσει το μαλακισμενο!!!
:lol: :lol: :lol:
John Steed
14/01/2011, 03:48
Δεν το φτάνω, άσε που μάλλον είχε και δίκιο....
με είδε 02:00 το ξημέρωμα να κάθομαι να διαβάζω για τις Μουστέριες λιθοτεχνίες της Μέσης Παλαιολιθικής, αντί να είμαι στο κρεββατάκι μου με τη γυναικάρα μου..... :cry: :cry:
Εχετλαίος
14/01/2011, 04:05
.. διαβάζω για τις Μουστέριες λιθοτεχνίες
Ήξερα μια Αργυρώ Μουστεράκη στο γυμνάσιο...
:confused:
John Steed
14/01/2011, 04:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ήξερα μια Αργυρώ Μουστεράκη στο γυμνάσιο...
:confused:
Όχι, ΔΕΝ την είδα.....:p
....
με είδε 02:00 το ξημέρωμα να κάθομαι να διαβάζω για τις Μουστέριες λιθοτεχνίες της Μέσης Παλαιολιθικής......
Στείλε ΠΜ στον Καπετάνιο. Θα κάνετε καλό παρεάκι! :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
14/01/2011, 04:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στείλε ΠΜ στον Καπετάνιο. Θα κάνετε καλό παρεάκι! :lol:
Τι σχέση εχει η Μουστέρια Λιθοτεχνια με την κβαντομηχανικη; :confused:
(μ' αυτο ξενυχταγα τις προάλλες - φοβερό καψιμο... :bigcry: )
Εχετλαίος
14/01/2011, 04:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ε, έτσι είναι... άλλοι τα βράδυα επιδίδονται στην αναπαραγωγική διαδικασία, άλλοι διαβάζουν για τα κβάντα, άλλοι...
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ε, έτσι είναι... άλλοι τα βράδυα επιδίδονται στην αναπαραγωγική διαδικασία, άλλοι διαβάζουν για τα κβάντα, άλλοι...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1956261#post1956261 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι σχέση εχει η Μουστέρια Λιθοτεχνια με την κβαντομηχανικη; :confused:
3τομο "Κβαντομηχανική", Στέφανος Τραχανάς, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης. Αν θες να μάθεις κάτι ουσιαστικό για την κβαντομηχανική και όχι παραμύθια.:beer:
Cpt. Haddock
14/01/2011, 05:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
3τομο "Κβαντομηχανική", Στέφανος Τραχανάς, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης. Αν θες να μάθεις κάτι ουσιαστικό για την κβαντομηχανική και όχι παραμύθια.:beer:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Ρε φίλε, έτσι τα λέει για να εντυπωσιάζει τις γκόμενες....
Εχεί ανοιχτό το βιβλίο της φυσικής κι από μέσα έχει Ταρατατά!
Cpt. Haddock
14/01/2011, 05:12
Ρε φίλε, έτσι τα λέει για να εντυπωσιάζει τις γκόμενες....
Ορθόν :winka:
Λαθος.
(απλα το έχω ανοιχτο :lol: )
Εχετλαίος
14/01/2011, 05:19
:cry: :bawl: :cry: :bawl:
:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
Operater
14/01/2011, 07:08
Ποιος νους σκέφτηκε να σκάψει τον Κηφισό και να το αφήσει σκαμμένο; Στο κομμάτι μεταξύ, Κων/πολεως και Λενορμαν...
Ό,τι χαλίκι ειχε το μαζεψα, ασε που πηγαινα σαν βάρκα γυαλό!
Το τι χαζοδηγοί ήταν ΚΑΙ σημερα στους δρόμους.. Αλλαγή λωρίδας πάνω στη στροφή χωρίς φλας, ενα παράδειγμα..!
Πόλεμος!!!
:mad:
LiakosVstrom
14/01/2011, 08:07
Σε είδα χθες βράδυ με τη τζιπάρα σου.... παλιολακαμά να πετάς από το τζάμι το άδειο πακέτο με τα τσιγάρα... και μετά τη ζελατίνα από το άλλο πακέτο που άνοιξες μαζί με το χαρτί που έχει μέσα. γυφτοκαρκινιάρη...
:yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Το τι χαζοδηγοί ήταν ΚΑΙ σημερα στους δρόμους.. Αλλαγή λωρίδας πάνω στη στροφή χωρίς φλας, ενα παράδειγμα..!
Πόλεμος!!!
:mad:
οντως δεν υπαρχει αυτο που συμβαινει :sad:
Σε είδα χθες βράδυ με τη τζιπάρα σου.... παλιολακαμά να πετάς από το τζάμι το άδειο πακέτο με τα τσιγάρα... και μετά τη ζελατίνα από το άλλο πακέτο που άνοιξες μαζί με το χαρτί που έχει μέσα. γυφτοκαρκινιάρη...
:yuck: :yuck:
μάμησέ τα φίλε.έπαθα το ίδιο στη νότια Έυβοια.στην αρχή μου ήρθε η ζελατίνα κ μετά το ασημόχαρτο.......μου ήρθε να τον σταματήσω κ τουλάχιστον να του κάνω τράκα....
Σε είδα κατακόκκινη Corvette C3 (μάλλον)...
διπλοπαρκαρισμένη στο δρόμο που ενώνει Χαμοστέρνας και Θησέως... :bawl:
GIXXERAKIAS
14/01/2011, 09:51
Σε ειδα τριμαλακα,ακρανωτε,χοντρε,παποβιε να μου κανεις διηθηση στην διηθηση μεσα στα κολλημενα τουτουνια του κηφισσου ενω περιμενα υπομονετικα πισω απο εναν μπαρμπα με παπι να μου κανει χωρο η να βρεθω σε καθαρο σημειο για προσπεραση,αν κτυπαγα ενα καθρεφτη οπως με ξαφνιασες θα πληρωνες με το αιμα σου την μαλακια σου.:evil:
Σε είδα να κοιτάς τον καθρέπτη σου και έκοψα. Με είδες μόνο όταν γύρισες το κεφάλι να δεις την τυφλή γωνία.
Μπράβο κοπελιά. :beer: :beer:
Την επόμενη φορά όμως να ανάψεις και φλας. Όχι πως τα εμπιστεύομαι όταν τα βλέπω να αναβοσβήνουν αλλά λέμε τώρα. Εξάλλου άδικα τα πλήρωσες? :lol: :wave2:
Σε είδα εχθές Θεσσαλονίκη κέντρο να οδηγείς το τενερέ μου. Αν δεν ήμουν καβάλα στο δικό μου μπορεί και να νόμιζα πως με το έκλεψες.
Μα καλά ρε θεριό! Έφτασες μέχρι Παρίσι με το χρέπι και δεν έχεις αλλάξει ακόμα ούτε ζελατίνα? :lol:
Καλά χλμ και ελπίζω να τα ξαναπούμε. :beer: :beer:
Σε είδα Crypton παπάκι ........ βγαλμένο από το MAD MAX ........ με κινητήρα ΥΑΜΑΗΑ δίχρονο 500 cc !!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ευχομαι να μην κόψει κανένα πλαίσιο ........ πάει πάντως τον κώλο του !!! 155 μέσα σε 300 μέτρα !!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
webassasin
14/01/2011, 20:33
Σας βλεπω καθε μερα,ωρα και στιγμη,να βγαζετε το φλας την ιδια στιγμη που στριβετε το τιμονι.
γιατι ρε ζωα?
ωστε αμα πεσω πανω σας να πειτε οτι ειχατε αναψει φλας?
το ιδιο και το αυτο στο θεμα αλαρμ.
τα αναβουμε για να ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ οτι θα σταματησουμε/στριψουμε.
Ο επομενος που θα με κλεισει με αυτον τον τροπο θα χασει τζαμια και καθρεπτες.
chris_honda
15/01/2011, 01:52
Σε είδα παππού πάνω στη vespa και ... μου ρθε στο μυαλό αυτό με τα "οχτάρια" που έκανες..
http://www.youtube.com/watch?v=Pi9P0xfHjdg
thanasiss
15/01/2011, 02:24
Σε ειδα που ηρθες διπλα μου με το xtx πανω στον κηφισο ενω ημουν στην μεσαια λωριδα με το vstromaki Μου και περασες ξυστα ενω ολη η αριστερη λωριδα ειναι αδεια.......... Τι θελεις ρε μαλα%#@%#@? Σε εμποδισα? Σου εκλεισα τον δρομο ? Αμα πεσουμε με οσες δυναμεις μου εχουν μεινει και δεν μας πατησει καμια νταλικα θα ερθω και θα βαλω φωτια και σε εσενα και στο μηχανακι σου...... Κατα τα αλλα βλεπω οτι τα αυτοκινητα δεν κανουν τοσο μεγαλες μαλακιες οσο κανουν τα παπια......
Σε ειδα ρε κωλογερε με το τανκς και τα φωτα σβηστα 9 το βραδυ.Παρεξηγηθηκες που σου κορναρα και ηθελες και τα ρεστα.Οταν καταλαβες επιτελους αλλαξες ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου.Αλλα,"βλεπεις μαλακα γεροντα?απο μικρος θε ναναι".
LiakosVstrom
15/01/2011, 09:22
έχει γεμίσει ο τόπος ακράνοβιτς κοιλαράδες με tdm-vstrom-varkadero που την έχουν δει τζόβενα!
και παππούδες με αυτόματα...
:cry: :cry:
Cpt. Haddock
15/01/2011, 11:58
Εχει γεμίσει ο τοπος με γκρινιαρηδες που τους φταινε όλοι οι άλλοι :lol:
Σε είδα θρασύτατε αλλοδαπέ γείτονα να βάζεις αλυσίδα στα πισω ψαλίδια του αυτοκινήτου σου ™ κι εκεί να παρκάρεις το άσπρο χρέπι σου (και η 1η αλβανική πατέντα) :rolleyes:
Και το τραγικό δεν είναι αυτό. ΤΟ τραγικό είναι το απόλυτο θράσος σου που χαρακτηρίζει τη φυλή σου που μόλις είδες ότι παρκαραν το μηχανάκι μου και κάποιο άλλο ακριβώς ανάμεσα στο κενό που έκανε το άπλυτο αμάξι σου σκύλιασες και είχες και την απάιτηση να μάθεις ποιοι ήταν αυτοί που πάρκαραν εκεί + του ότι ήθελες να κατέβουν και κάτω ώστε να τις "μετρήσετε". Εαν άγγιζες έστω και ένα πλαστικό από το δικό μου μηχανάκι θα γινόταν το επόμενο δευτερόλεπτο Γης Μαδιάμ η γειτονιά. :mad: :mad: :mad:
Allst@rf
15/01/2011, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σε είδα θρασύτατε αλλοδαπέ γείτονα να βάζεις αλυσίδα στα πισω ψαλίδια του αυτοκινήτου σου ™ κι εκεί να παρκάρεις το άσπρο χρέπι σου (και η 1η αλβανική πατέντα) :rolleyes:
Και το τραγικό δεν είναι αυτό. ΤΟ τραγικό είναι το απόλυτο θράσος σου που χαρακτηρίζει τη φυλή σου που μόλις είδες ότι παρκαραν το μηχανάκι μου και κάποιο άλλο ακριβώς ανάμεσα στο κενό που έκανε το άπλυτο αμάξι σου σκύλιασες και είχες και την απάιτηση να μάθεις ποιοι ήταν αυτοί που πάρκαραν εκεί + του ότι ήθελες να κατέβουν και κάτω ώστε να τις "μετρήσετε". Εαν άγγιζες έστω και ένα πλαστικό από το δικό μου μηχανάκι θα γινόταν το επόμενο δευτερόλεπτο Γης Μαδιάμ η γειτονιά. :mad: :mad: :mad:
-τι είστε εσείς ,του καρατζαφέρη είστε ,και σας πειράζουν οι αλλοδαποί;
-τι ,για ,βαστας καλά,τι καρατζαφέρη μου λες;
α ρε κυρ βασίλη .έχεις γίνει θρύλος...
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
-τι είστε εσείς ,του καρατζαφέρη είστε ,και σας πειράζουν οι αλλοδαποί;
-τι ,για ,βαστας καλά,τι καρατζαφέρη μου λες;
α ρε κυρ βασίλη .έχεις γίνει θρύλος...
Έχει σημασία αν ο εν λόγω παρτάκιας που νομίζει ότι έχει νοικιάσει τη θέση στο δρόμο είναι αλλοδαπός ή έλληνας; :rolleyes:
Δεν παύει να είναι παρτάκιας
:wave2:
σημασια δεν εχει, αλλα εσυ τονισες οτι το θρασος χαρακτηριζει τη φυλη του :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
σημασια δεν εχει, αλλα εσυ τονισες οτι το θρασος χαρακτηριζει τη φυλη του :p
Το λέω με σιγουριά έχοντας δουλέψει παρέα με αρκετούς αλβανούς στο χώρο εργασίας μου. Γνωρίζω καλά πως σκέπτονται. Καμία διαφορά σε σχέση με το μέσο Βαλκάνιο :winka:
Να πω κι εγω λοιπον.
Σε ειδα χτες στην Φρατζη με το mega scooter σου, με ζελε στα μαλλια, γυαλι και πετσινο μπουφανακι.
Εκανες μαγκιες και πηγαινες σαν τον τρελο αναμεσα στα αυτοκινητα.
Οταν χτυπησες τον προφυλακτηρα του C2 και βγηκε ο οδηγος εξω εγινες μπουχος :sick:
Τυχερος ησουν που ο προφυλακτηρας του ηταν ηδη κομματια και δεν σε πηρε στο κυνηγι :rolleyes:
Σε είδα γ@μημένε να βγαίνεις στην Μεσογείων με το κουτί σου από το στενό του στρατοπέδου απέναντι από το Σωτηρία αδιαφορώντας για το ΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι και για το αν ερχόταν κάποιος που είχε πράσινο. Την κόρνα και το ουρλιαχτό μου έκανες ότι δεν τα άκουγες μόλις σε πλεύρισα π@π@ρ@. Θα'θελα πολύ να ήμουν λεωφορείο και να σε είχα κορνιζάρει στο μαγαζί εκείνης της γωνίας να έβλεπα αν θα αδιαφορούσες και τότε.
Υ.Γ: παρόλη την σύγχυση και την πίεση που ανέβασα, την πινακίδα σου την κράτησα...
LiakosVstrom
15/01/2011, 18:47
Εχει γεμίσει ο τοπος με γκρινιαρηδες που τους φταινε όλοι οι άλλοι :lol:
θα φταίνε τα πολλά tiger που βλέπουμε, που τα φτιάχνουν οι καγκούρηδες να μοιάζουν με tdm. :a9:
με είδα... να γίνομαι λούτσα χθες βράδυ...
εντάξει... κάποιο από όλα τα site έδινε καταιγίδα για το βράδυ, αλλά όλα τα άλλα έλεγαν για βροχή σήμερα πρωί-μεσημέρι...
άμα λέει ο καθένας και από κάτι κάποιος θα το πετύχει... τις προγνώσεις μου μέσα... επιστήμονες σου λέει... :a018:
Υ.Γ.: για τον ποσειδώνα, που μέχρι τώρα ήταν ο πιο σωστός, ακόμα και τώρα, η χθεσινή μπόρα δεν έγινε ποτέ...
σας ειδα στον κηφισο ενα χτ μπλε και ενα αφρικα πρασινο ακρανωτοι φυσικα να οδηγατε ενω εχει πιασει μπορα και να βαζετε το χερι μπροστα να κοψετε τη βροχη για να βλεπετε!!!!
εμ στην καφετερια που ησασταν πριν σας χαλαγε να ειχατε και το κρανος
ελπιζω να γουσταρατε το μπανακι :rotflmao:
Με είδα να κάνω jetski στoν Ε75. :wacko:
John Steed
17/01/2011, 04:29
Σε είδα φορουμάκι να αλλάζεις μορφή!
Μεγειές!
Καλορίζικο και στη Viki! :wave2: :wave2:
Σε ειδα αλλοδαπε, να γυροφερνεις τη μηχανη, εξω απο το σχολειο και να την ακουμπας δυο φορες να χτυπησει ο συναγερμος κ επειτα κοβεις γυρω την κινηση. Ημουν μες στην ταξη κ δεν μπορουσα να βγω εκεινη την στιγμη. Εξαλλου στηριχτηκα στο οτι περνουσε κοσμος εκεινη την ωρα κ θεωρουσα δυσκολο να κανεις μια κινηση περαιτερω.
Οταν ομως στο διαλειμμα σε ειδα να επανερχεσαι κ να ψιλοκλωτσας την ροδα, το ηδη μισοβρασμενο αιμα μου, κοχλαξε κ πηδωντας τα καγκελα σε βουτηξα απο τον λαιμο, σε κολλησα στη μαντρα σηκωνοντας την γροθια...
Να ξερεις οτι οφειλεις χαρη στα παιδια που με ειδαν να τρεχω κ να πηδαω την μαντρα. Μαζευτηκαν λοιπον στο σημειο κ την ωρα που σηκωσα την γροθια, τα ειδα με την ακρη του ματιου μου να με κοιταζουν με τα ματια γουρλωμενα.
Τοτε καταλαβα οτι ησουν κ αλλοδαπος διοτι κατι ελεγες ακαταλαβιστικα κ '' sorry mister gia bike'' δειχνοντας μου την μηχανη.
Ετρεμα ολος κ το μονο που εκανα ηταν να σε παω λιγο πιο περα κ να σε διωξω σπρωχνοντας σε.
Να χεις χαρη ρε @#$#@ που ηταν τα παιδια κ δεν ηθελα να με δουν να χτυπαω καποιον... Να χεις χαρη...
:a37: :a37: :a37:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Σε ειδα αλλοδαπε, να γυροφερνεις τη μηχανη, εξω απο το σχολειο και να την ακουμπας δυο φορες να χτυπησει ο συναγερμος κ επειτα κοβεις γυρω την κινηση. Ημουν μες στην ταξη κ δεν μπορουσα να βγω εκεινη την στιγμη. Εξαλλου στηριχτηκα στο οτι περνουσε κοσμος εκεινη την ωρα κ θεωρουσα δυσκολο να κανεις μια κινηση περαιτερω.
Οταν ομως στο διαλειμμα σε ειδα να επανερχεσαι κ να ψιλοκλωτσας την ροδα, το ηδη μισοβρασμενο αιμα μου, κοχλαξε κ πηδωντας τα καγκελα σε βουτηξα απο τον λαιμο, σε κολλησα στη μαντρα σηκωνοντας την γροθια...
Να ξερεις οτι οφειλεις χαρη στα παιδια που με ειδαν να τρεχω κ να πηδαω την μαντρα. Μαζευτηκαν λοιπον στο σημειο κ την ωρα που σηκωσα την γροθια, τα ειδα με την ακρη του ματιου μου να με κοιταζουν με τα ματια γουρλωμενα.
Τοτε καταλαβα οτι ησουν κ αλλοδαπος διοτι κατι ελεγες ακαταλαβιστικα κ '' sorry mister gia bike'' δειχνοντας μου την μηχανη.
Ετρεμα ολος κ το μονο που εκανα ηταν να σε παω λιγο πιο περα κ να σε διωξω σπρωχνοντας σε.
Να χεις χαρη ρε @#$#@ που ηταν τα παιδια κ δεν ηθελα να με δουν να χτυπαω καποιον... Να χεις χαρη...
:a37: :a37: :a37:
Τι στον μπούτσο ρε Χάρη ακόμα δεν την πήρες να στην ψειρίσει ήθελε?
Και πάλι καλά που κρατήθηκες, άντε μετά να εξηγείς στα παιδιά γιατί ο δάσκαλός τους κοπάνησε κάποιον.
Τον νου σου φιλαράκι είναι δύσκολοι οι καιροί
7gibernau
17/01/2011, 13:51
Σε τέτοιες περιπτώσεις οι παιδοψυχολογοι πρέπει να λένε στα παιδάκια ότι ο Καθηγητης καλα έκανε και έσπασε στο ξύλο τον κ@ργιολοπουστρα που πήγε να του φάει τη μηχανή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Σε τέτοιες περιπτώσεις οι παιδοψυχολογοι πρέπει να λένε στα παιδάκια ότι ο Καθηγητης καλα έκανε και έσπασε στο ξύλο τον κ@ργιολοπουστρα που πήγε να του φάει τη μηχανή.
+ πολλά :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι στον μπούτσο ρε Χάρη ακόμα δεν την πήρες να στην ψειρίσει ήθελε?
Nαι γ@μω το φελεκι του. Δεν εχω κλεισει διμηνο ακομα :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
καθηγητης;; :confused:
Δασκαλος. Κ ειχα παιδακια απο πρωτη εως εκτη. Τον σωσανε απο τις ψιλες...
:mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα, ο Χάρης είναι δάσκαλος σε δημοτικό και εκεί οι ηλικίες πολύ τρυφερές. Για τα πιτσιρίκια ο δάσκαλός τους είναι ίνδαλμα, είναι πρότυπο και δεν είναι καθόλου σωστό να βλέπουν τον δάσκαλό τους να κοπανάει ένα μουνόπανο.
Πολύ καλά έκανες Χάρη και δεν τον τουλούμιασες μπροστά στα παιδιά, έπρεπε να τον βάλεις μέσα στο γραφείο και να τον χειροτονήσεις.
Στη θέση σου δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν
:mad: :mad: :mad: :mad:
chris_honda
17/01/2011, 15:04
Παιδιά δεν είναι απλά τα πράγματα, ο Χάρης είναι δάσκαλος σε δημοτικό και εκεί οι ηλικίες πολύ τρυφερές. Για τα πιτσιρίκια ο δάσκαλός τους είναι ίνδαλμα, είναι πρότυπο και δεν είναι καθόλου σωστό να βλέπουν τον δάσκαλό τους να κοπανάει ένα μουνόπανο.
Πολύ καλά έκανες Χάρη και δεν τον τουλούμιασες μπροστά στα παιδιά, έπρεπε να τον βάλεις μέσα στο γραφείο και να τον χειροτονήσεις.
:mad: :mad: :mad: :mad:
+600
7gibernau
17/01/2011, 18:21
:mad: :mad: :mad: :mad: :confused:
Σε ειδα παππου......Στις 7μιση το πρωι....
Αμεσως μετα απο στροφη στην Μπελογιαννη στην Νικαια ....
Στο ρευμα μου , στην μεση του δρομου και με την πλατη γυρισμενη προς εμενα......
Αφου σε απεφυγα στην κυριολεξια στον ποντο ( βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα και σταματωντας καθετα σε αυτο...)
Πηδηξα απο την μηχανη Τρομοκρατημενος και ετοιμος να εκτοξευσω οτι μπινελικι εχω μαθει στην ζωη μου...
Και τι να δω....
Εναν απελπισμενο ( σχεδον εκλαιγε ) ΤΥΦΛΟ παππου που με το μπαστουνακι προσπαθουσε να βρει τον δρομο του.....
" Βοηθησε με παιδι μου... Εχω χασει το πεζοδρομιο εδω και ωρα και δεν με βοηθαει κανεις..."
Πληρης Αδιαφορια ( απο τον λιγοστο κοσμο που υπηρχε στο πεζοδρομιο ) και απο τα αυτοκινητα-μοτο που απλα σε παρεκαμπταν.....
( Για φτυσιμο ημαστε ολοι μας...! )
:yuck:
John Steed
18/01/2011, 05:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εναν απελπισμενο ( σχεδον εκλαιγε ) ΤΥΦΛΟ παππου που με το μπαστουνακι προσπαθουσε να βρει τον δρομο του.....
" Βοηθησε με παιδι μου... Εχω χασει το πεζοδρομιο εδω και ωρα και δεν με βοηθαει κανεις..."
:eyepop: :eyepop:
:sad: :sad: :sad:
Στο ρευμα μου , στην μεση του δρομου και με την πλατη γυρισμενη προς εμενα......
Αφου σε απεφυγα στην κυριολεξια στον ποντο ( βγαινοντας στο αντιθετο ρευμα και σταματωντας καθετα σε αυτο...)
Πηδηξα απο την μηχανη Τρομοκρατημενος και ετοιμος να εκτοξευσω οτι μπινελικι εχω μαθει στην ζωη μου...
Και τι να δω....
Πληρης Αδιαφορια ( απο τον λιγοστο κοσμο που υπηρχε στο πεζοδρομιο ) και απο τα αυτοκινητα-μοτο που απλα σε παρεκαμπταν.....
πω ρε κωστα...:sad:
guzzistas
18/01/2011, 05:48
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
έλεος πια.....
:( :(
sapila racing
18/01/2011, 06:24
Εκεί έχουμε καταντήσει. :(
peskandritsos
18/01/2011, 06:27
:mad: :mad: :mad: :mad: Tα πραγματα ειναι λιγο πιο απλα απ' οτι νομιζουμε.
Τα παιδακια πρεπει να μαθουν οτι αυτες οι πραξεις δεν μενουν ασυγχωρητες.
Τον βαζεις στο σχολειο φωναζοντας τον κλεφτη και ειδοποιεις την αστυνομια να τον παρει απο εκει με τις χειροπεδες.
Operater
18/01/2011, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Tα πραγματα ειναι λιγο πιο απλα απ' οτι νομιζουμε.
Τα παιδακια πρεπει να μαθουν οτι αυτες οι πραξεις δεν μενουν ασυγχωρητες.
Τον βαζεις στο σχολειο φωναζοντας τον κλεφτη και ειδοποιεις την αστυνομια να τον παρει απο εκει με τις χειροπεδες.
Χαλαρά, μαν. Υπάρχουν ανθρώποι που κάνουν αυτή τη δουλειά -τη παιδοψυχολογία- με χρόνια σπουδών και μελετών.
Δεν ανήκουν όλα σε μια ενιαία λογική.
Γνώμη μου
:wave2:
peskandritsos
18/01/2011, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Χαλαρά, μαν. Υπάρχουν ανθρώποι που κάνουν αυτή τη δουλειά -τη παιδοψυχολογία- με χρόνια σπουδών και μελετών.
Δεν ανήκουν όλα σε μια ενιαία λογική.
Γνώμη μου
:wave2: Ναι οκ συμφωνω οτι δεν ειμαστε παιδοψυχολογοι, αλλα αν βλεπεις τον κλεφτη να ετοιμαζεται να σου παρει την μηχανη και δεν θελεις και να δωσεις το κακο παραδειγμα στα παιδια δεν ειναι μια καλη λυση να τον κανεις ρεζιλι και να τον παραδωσεις στην αστυνομια, λεγοντας στα παιδια οτι ολοι οι κλεφτες τιμωρουνται??
Νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο μαθημα.
DimChios
18/01/2011, 08:02
Κωστα (STOUBI)
ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕΣ!
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Operater
18/01/2011, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κωστα (STOUBI)
ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕΣ!
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
και συμπληρώνω... "ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ..."
devil's animal
18/01/2011, 09:08
εχθες το βραδυ κατα τις 23:30,καναμε ολη την Ποσειδωνος παρεα (απο Γλυφαδα εως Κηφισο)&τρωγομασταν ασχημα.εσυ με το ΧΤ660,εγω με το cb-1...
Εκπληξη πρωτη:το ειχες μαμα. Εκπληξη δευτερη:πηγαινες καλα&στις
παρατεταμενες&αυτο φαινοταν οταν σταματαγαμε στα φαναρια&τσεκαρα τα λαστιχα σου. . .εστριβες!!
Απορια 1η:στα ποσα σκανε αυτα τα μπουρδελα?πηγαιναμε με καμια 160αρα&εβλεπα οτι τραβαγε. . .
Απορια 2η:γιατι ανοιγες στα φαναρια?αφου εβλεπες οτι μου εκανες 3 μηχανακια&μετα σε μαζευα&σε περναγα.
Διαπιστωση 1η:εκανες μαλακια που ανοιξες με το GΤ-R.120000 αμαξι,πιστευες οτι το'χες?θα σε πατουσε μολις βρεθηκες μπροστα του&ευτυχως που πατησε φρενο.
Διαπιστωση 2η:δεν θα ειχες καμια ελπιδα αν δεν ημουν δικαβαλος.(τα λαστιχα που χριζουν αντικαταστασης εδω&3000χλμ,δεν τα λογιζω για δικαιολογια). Διαπιστωση 3η(&τελευταια):πρεπει να εφαγες τρελη ηττα που δεν μπορουσες να ξεφυγεις απο 400αρι 20ετιας δικαβαλο! γενικα παντως ωραια ηταν&περασε γρηγορα η ωρα!:D :D
webassasin
18/01/2011, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εχθες το βραδυ κατα τις 23:30,καναμε ολη την Ποσειδωνος παρεα (απο Γλυφαδα εως Κηφισο)&τρωγομασταν ασχημα.εσυ με το ΧΤ660,εγω με το cb-1...
παρατεταμενες&αυτο φαινοταν οταν σταματαγαμε στα φαναρια&τσεκαρα τα λαστιχα σου. . .εστριβες!!
Απορια 1η:στα ποσα σκανε αυτα τα μπουρδελα?πηγαιναμε με καμια 160αρα&εβλεπα οτι τραβαγε. . .
Απορια 2η:γιατι ανοιγες στα φαναρια?αφου εβλεπες οτι μου εκανες 3 μηχανακια&μετα σε μαζευα&σε περναγα.
Διαπιστωση 1η:εκανες μαλακια που ανοιξες με το GΤ-R.120000 αμαξι,πιστευες οτι το'χες?θα σε πατουσε μολις βρεθηκες μπροστα του&ευτυχως που πατησε φρενο.
Διαπιστωση 2η:δεν θα ειχες καμια ελπιδα αν δεν ημουν δικαβαλος.(τα λαστιχα που χριζουν αντικαταστασης εδω&3000χλμ,δεν τα λογιζω για δικαιολογια). Διαπιστωση 3η(&τελευταια):πρεπει να εφαγες τρελη ηττα που δεν μπορουσες να ξεφυγεις απο 400αρι 20ετιας δικαβαλο! γενικα παντως ωραια ηταν&περασε γρηγορα η ωρα!:D :D
Πες τους τα γιατι εμενα δε μ ακουνε.
Καλα τους τα'πες.
blackbusa
18/01/2011, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
εγω ενα που πετυχα παντως με το σιμπι,το αναγκασα να το πουλησει και να αγορασει ιδιο με μενα.
βγαινεις και σε αλλα μονδελα???
blackbusa
18/01/2011, 13:40
...
guzzistas
18/01/2011, 15:44
Σε είδα Allst@rf έξω από το καζίνο, πριν κανα μισάωρο, πήγαινες απέναντι στην καντίνα... Τι κόρνες, τι φωνές, τι αναστροφή έκανα για να έρθω μπροστά σου... όλο κοίταγες το αυτοκίνητο μήπως μπει κανείς μέσα....τι διάολο... διάτρητος ήμουν?
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ? Γκαβέ...
ΥΓ. Ημουν με το κουτί...:D
thanasiss
18/01/2011, 16:00
Και τι να δω....
ΜΕ ψυχοπλακωσες βραδυατικα.......... Ποσο ζωα εχουμε γινει ρε γαμωτο...........
Allst@rf
18/01/2011, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σε είδα Allst@rf έξω από το καζίνο, πριν κανα μισάωρο, πήγαινες απέναντι στην καντίνα... Τι κόρνες, τι φωνές, τι αναστροφή έκανα για να έρθω μπροστά σου... όλο κοίταγες το αυτοκίνητο μήπως μπει κανείς μέσα....τι διάολο... διάτρητος ήμουν?
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕΣ? Γκαβέ...
ΥΓ. Ημουν με το κουτί...:D
φτιάξτε και άλλη μια ενότητα ρε μοντς...
"σε άκουσα..."
Διακρίνω έναν εκνευρισμό στο γράψιμό σου. Τι έγινε μας κέρασε τσαγάκι και λουκούμι το Yamapa και ήταν χονΔρό το μύγδαλο???
ΕΕ Σταύρο???
Να το πας στον μάστορα το μοτόρι για ροϊκή και πες του ότι σε πατάνε τα μονοκύλινδρα ...
sapila racing
19/01/2011, 03:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
φτιάξτε και άλλη μια ενότητα ρε μοντς...
"σε άκουσα..."
Εδώ χρειάζεται ενότητα 'Σε είδα αλλά δεν με είδες!'
σε ειδα dirtgirl να περιμενεις στο φαναρι (αλλα δε θυμαμαι σε ποιο φαναρι :lol: :lol: )
:yuck: [/B]
Οχι ολοι Κωστα.Εσυ πχ εκανες το αυτονοητο (για αλλες εποχες).Οι υπολοιποι ας το θυμομαστε.:wave2:
devil's animal
19/01/2011, 06:39
Διακρίνω έναν εκνευρισμό στο γράψιμό σου. Τι έγινε μας κέρασε τσαγάκι και λουκούμι το Yamapa και ήταν χονΔρό το μύγδαλο???
ΕΕ Σταύρο???
Να το πας στον μάστορα το μοτόρι για ροϊκή και πες του ότι σε πατάνε τα μονοκύλινδρα ...
μπα...κανενας εκνευρισμος Βασιλακη..
δεδομενων των συνθηκων ειμασταν (και το λεω γιατι καβαλουσε και η Χρυσα) αξιοπρεπεστατοι!:winka:
ειχε καινουργιο 660, ηταν μονοκαβαλος και γενικα φαινοταν οτι πηγαινε καλα. στις στροφες ειμασταν ροδα-ροδα και στις ευθειες μετα τα 170 του ξεμακραινα...
αλλα οπως και να το κανεις το δικαβαλο, ειναι δικαβαλο, οσο καλος στην συμπεριφορα και να ειναι ο πισω...εχει καθετες γραμμες τραμ η Ποσειδωνος, τυφλα σημεια και εκει πρεπει να υπολογιζεις και τον συναναβατη σου...:blush:
καλα δεν το συζηταμε να ημουν μονος μου..θα επαιρνε ενα τετοιο και θα με αγναντευε καθως ανοιγομουν μπροστα...:lol: :lol:
221546
blackbusa
19/01/2011, 06:42
:
ειχε καινουργιο 660, ηταν μονοκαβαλος και γενικα φαινοταν οτι πηγαινε καλα. στις στροφες ειμασταν ροδα-ροδα και στις ευθειες μετα τα 170 του ξεμακραινα...
καλα μαλακα...εσυ σκοτωσες ολο το χωριο....
:lol: :lol: :lol: :lol:
και ολα αυτα στο πιστακι τις Ποσειδωνος ε???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
μετα τα 170 του ξεμακραινα...
δλδ για να καταλάβω...άμα ήσουν μόνος πόσα θα έπιανες με το σεμπέ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δλδ για να καταλάβω...άμα ήσουν μόνος πόσα θα έπιανες με το σεμπέ?
Του έχει βάλει ο ερασιτέχνς βελτιωτής μοτέρ από V-strom.
με 2α τα έκανε όλα αυτά....
οι ταχυτητες που συζηταμε ειναι σε μιλια ετσι?
Cpt. Haddock
19/01/2011, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οι ταχυτητες που συζηταμε ειναι σε μιλια ετσι?
:nono:
Σε αστρονομικές μοναδες / δευτερόλεπτο :wacko:
:nono:
Σε αστρονομικές μοναδες / δευτερόλεπτο :wacko:
Η γνωστή από παλιά warp speed