View Full Version : Σε είδα vol V
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Σε ειδα φιλαρακο με το KTM Αdventure και το κιτρινο αυτοκολλητο Moto.gr στην μπαγκαζιερα, κατα τις 1030 σημερα το πρωι στην Κατεχακη. Ημουν με ενα λευκο Triple.
:D
:beer:
LiakosVstrom
06/10/2010, 13:07
νταξ το κατάλαβα φιλαράκο με το μπεβερλάκι.. είσαι γλήγορος.
μή φοράς όμως χαμηλοκάβαλα πανταλόνια γιατί δεν φταίμε σε τίποτα, εμείς οι αργοί, να βλέπουμε την τριχωτή χαράδρα σου!
:bigcry: :bigcry: :a04:
Red Rider
06/10/2010, 21:28
Σε ειδα κοπελια,στην Αθηνων Λαμιας με το gsxr1000 ασημι-λευκο,εξατμισεις..
Σ'ωραια:wave2:
sapila racing
07/10/2010, 09:25
Σε είδα ρε φίλε σήμερα το πρωι στην ΕΟ προς Λαμία, με το Triumph Bonneville του 78, ψιλόβρεχε και σου έκανε ψιλοδιακοπές, αλλά τα 120-13- τα κράταγε.
Γιατί όμως το κράνος στο χέρι? :nono:
latris mixanis
07/10/2010, 09:44
Σε είδα μαλέα Δία να σταματάς στη Μεσογείων στην αριστερή χωρίς αλάρμ και όλα στα @@ σου και να μιλάς σε κάποιον κουτάκια που ήταν έτοιμος να στρίψει αριστερά.
Πόσα κιλά :a31: :a31:
Σε είδα κούκλε με το fz6 να ανεβαίνεις την Αρύββου στο Παγκράτι προσπαθώντας να ισορροπήσεις το κινητό σου μεταξύ αυτιού και ώμου... Καλά είσαι και πολύ γκόμενος...:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
......Πόσα κιλά :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
.... είσαι και πολύ γκόμενος...:a31: :a31: :a31:
ε ρε κάτι κοριτσάρες....:lol:
Σε είδα φιλαράκι στην Χαλανδρίου, με το άψογο TDR 250...Τρελό απωθημένο!!!(όχι εσύ, το 2χρονο λέμε)
Σε είδα χθες το βράδυ καθώς σε πλησίαζα, παλιά λευκή βέσπα, χιλιοχτυπημένη, χωρίς καθόλου φανάρι πίσω, ο αναβάτης με ανακλαστικό πορτοκαλί γιλέκο που όμως δεν έκανε σπουδαία δουλειά (βρώμικο). Σταματώντας στο φανάρι σε βλέπω καλύτερα, τελικά ο αναβάτης σου είναι γυναίκα και το μπροστινό φως που σκεφτόμουνα ότι δεν ήταν πολύ σόι, ήταν φακός που τον είχε στο στόμα. Γουατ δε φακ.
Σε είδα κι εσένα παλιο@ρχίδι, 300 μέτρα αργότερα, από σταματημένος δεξιά να βγαίνεις χωρίς φλας και να πηγαίνεις ράθυμα τέρμα αριστερά πετώντας με σχεδόν στο αντίθετο ρεύμα, μέχρι που σου κόρναρα και ξύπνησες. Όταν σου έκανα το νοηματικό αντίστοιχο του "πας καλά γ@μώ την ....... σου" με κοίταζες σα βόδι εξακολουθώντας να έχεις το κινητό στο αυτί.
Στα επόμενα 2 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη σας είδα κι όλους εσάς του υπόλοιπους ηλίθιους με τα κινητά να μου κάνετε τη ζωή δυσκολότερη. Αν ποτέ σαλτάρω και βάλω κανενός το κινητό στον κώλο εγώ θα φταίω;
guzzistas
07/10/2010, 17:57
Εγώ το είπα... ο επόμενος με κινητό που θα με τρομάξει ή θα προσπαθήσει να με στείλει... τηλέφωνο στην τροχαία κατευθείαν....
δεν γίνεται άλλο "ωχ αδερφέ δεν πειράζει".......
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
νταξ το κατάλαβα φιλαράκο με το μπεβερλάκι.. είσαι γλήγορος.
μή φοράς όμως χαμηλοκάβαλα πανταλόνια γιατί δεν φταίμε σε τίποτα, εμείς οι αργοί, να βλέπουμε την τριχωτή χαράδρα σου!
:bigcry: :bigcry: :a04:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σας είδα χθες με τις πρώτες βροχές να έχετε σταματήσει κάτω από τις γέφυρες στην Αθηνών-Λαμίας
για να φορέσετε αδιάβροχα. Εγώ την είχα ψιλιαστεί και το φόραγα από πριν. Αντε και καλό μας
χειμώνα :beer: :beer:
ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά λίγο πριν την έξοδο για Λυκόβρυση στο ρεύμα προς Λαμία στην εθνική, αριστερή λωρίδα. Κάνει βούρκο από τα νερά :eyepop: Πολύ όμως και δεν φαίνεται αν έρχεσαι με πολλά. Πάλι καλά που πληρώνουμε διόδια και προσέχουν τους δρόμους :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Εγώ το είπα... ο επόμενος με κινητό που θα με τρομάξει ή θα προσπαθήσει να με στείλει... τηλέφωνο στην τροχαία κατευθείαν....
δεν γίνεται άλλο "ωχ αδερφέ δεν πειράζει".......
:mad:
Θέλει να έχεις συνοδηγό και να πας δίπλα στο παράθυρο και να του το αρπάξεις από το χέρι
και να φύγεις. Ζώα που είναι μερικοί :yuck:
sernodas2
07/10/2010, 18:43
σε ειδα σημερα το απογευμα με το super spor να βγενεις απο αντιριο προς γεφηρα κ τσαππ στι μια,πλερωνεις γεφηρα κυυριος,πεφτουν κ κατι ψιλα απ τα ρεστα τις ξανθιας,κ ξανα στι μια...κατω κ μετα παρτε διαολοι βαγια
:lol: :lol:
παιδια το χε το παληκαρη
δεν ηταν καγκουρια..
τ αλογατα φταινε
Operater
07/10/2010, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
σε ειδα σημερα το απογευμα με το super spor να βγενεις απο αντιριο προς γεφηρα κ τσαππ στι μια,πλερωνεις γεφηρα κυυριος,πεφτουν κ κατι ψιλα απ τα ρεστα τις ξανθιας,κ ξανα στι μια...κατω κ μετα παρτε διαολοι βαγια
:lol: :lol:
παιδια το χε το παληκαρη
δεν ηταν καγκουρια..
τ αλογατα φταινε
δεν υπάρχει.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
webassasin
07/10/2010, 22:46
γραψε greeklish,χιλιες φορες...
Σε είδα φίλε με το μπλε Hornet σήμερα το πρωί γύρω στις 8:15 κάτω από τη γέφυρα την Ν. Φιλαδέλφειας στο ρεύμα ανόδου της εθνικής.
Κρατούσες το πόδι σου, φαινόταν ότι πονούσες,αλλά μόνο αυτό...δεν ξέρω ποιος από άυτούς που είχαν σταματήσει σε έκλεισε, αλλά τουλάχιστον ήταν όλοι από πάνω σου.
Εύχομαι να μην είναι σοβαρό, σιδερένιος παλήκαρε!!!
Cpt. Haddock
08/10/2010, 09:25
Διασταύρωση Φιλιππιδη και Περρίκου στο ανηφορικο φανάρι της Φιλιππίδη, στο δρομο που βγαινει περιφερειακο Πολυγώνου. Φέιζερ δικάβαλο, φτάνει στο φαναρι κοιτάει αριστερα-δεξια, ξεκιναει. Απο αριστερα ερχοταν αυτοκίνητα αλλα ψιλοπέρναγε.
12 δευτερόλεπτα μετα (τα μέτρησα) αναψε το πράσινο.
Γιατι τόση βιασυνη ρε φιλε; :confused:
Τουλάχιστον δωσε το κρανος στην κοπελα πισω :sick:
EliasKir
08/10/2010, 10:04
Σε ειδα φιλε με το Versys σημερα στον περιφερειακο Θεσσαλονικης προς λαχαναγορα. Ασημι μονοχρωμο XR1100 και αδιαβροχα αλλα τι να κανουν οταν ΒΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ. :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
guzzistas
08/10/2010, 19:27
Σε είδα μελαχρινούλα σήμερα στα διόδια Ισθμού.....
Πήγα και περίμενα παράλληλα με το αυτοκίνητο και μου είπες χαμογελώντας:
"Μη φύγεις πρώτος, γιατί θα πέσει η μπάρα στο αυτοκίνητο.... Ξεκινήστε μαζί!"
Σου χαμογέλασα κλείνοντας το μάτι και μόλις άνοιξε η μπάρα, έφυγα μαζί με το αυτοκίνητο... ούτε σειρήνες, ούτε φωνές....
:beer: :beer:
Σου χαμογέλασα κλείνοντας το μάτι και μόλις άνοιξε η μπάρα, έφυγα μαζί με το αυτοκίνητο... ούτε σειρήνες, ούτε φωνές....
Σιγουρα εχει γκομενο μοτοσυκλετιστη...:winka: :lol:
devil's animal
08/10/2010, 19:46
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Allst@rf
08/10/2010, 20:02
:evil: :evil: :evil:
Allst@rf
08/10/2010, 20:05
σε είδε ομορφόπαιδο με ιταλικό γκάζι γιαυτό...
:p
DimChios
08/10/2010, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σιγουρα εχει γκομενο μοτοσυκλετιστη...:winka: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
:evil: :evil: :evil:
ωχ, ο γκομενος της!
:eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σας είδα σήμερα στον Πειραιά με τα δύο Dorsoduro, εσάς παληκάρια με τα μπλέ, ενώ ερχόμουν απο Χατζηκυριακού για να στρίψω στην Ηρώων Πολυτεχνείου να έχετε μπεί αντίθετα στην Ηρώων Πολυτεχνείου για να στρίψετε σην Αφεντούλη... :eyepop: εμένα που ερχόμουν με είδε κανείς ή στα @@ σας; Σίγουρα με είδατε γιατί έτσι όπως σταματήσαμε κάποιος από όλους έπρεπε να κάνει πίσω για να φύγουμε.Αλλά φταίω εγώ που όταν ο συνεπιβάτης της μίας Aprillia μου είπε "κλείσε τα προβολάκια παίζει πρόστιμο" εγώ του απάντησα όμορφα :evil: "τα 450 κιλά που έρχονταν πάνω σου και θα γινόμασταν ένας σωρός βίδες και παξιμάδια δεν τα είδες, τα προβολάκια σε πείραξαν;" :hypnotize
Δε με νοιάζει και πολύ απλά είναι η δεύτερη φορά που μου τυχαίνει με εσας στο συγκεκριμένο σημείο και βλέπω στο τέλος να καταλήγετε στο Τζάνειο... αλλά οκ μωρέ μια ευθεία είναι από'κεί... :o
Έιδα να χειμωνιάζει ,
και επιτέλους να αδειάζει από κίνηση ,
όλος ο παραλιακός δρόμος από Πρέβεζα μέχρι και Ηγουμενίτσα !!!
ΤΕΛΕΙΑ !!!! :beer: :beer:
LiakosVstrom
09/10/2010, 16:02
ανηφόριζα με ένα φίλο σήμερα το δρόμο από Θησείο προς Μοναστηράκι...
κίνηση... τσι ποτ@ν@ας...
το ρέυμα προς τα κάτω άδειο... πιο πάνω ένα φορτηγό οδικής βοήθειας είχε κλείσει το δρόμο...
φτάνουμε δίπλα..
και φόρτωνε ένα ΚΤΜ. :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :smokin: :evil:
notakos600
09/10/2010, 16:25
ανηφόριζα με ένα φίλο σήμερα το δρόμο από Θησείο προς Μοναστηράκι...
κίνηση... τσι ποτ@ν@ας...
το ρέυμα προς τα κάτω άδειο... πιο πάνω ένα φορτηγό οδικής βοήθειας είχε κλείσει το δρόμο...
φτάνουμε δίπλα..
και φόρτωνε ένα ΚΤΜ. :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :smokin: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
chris_honda
09/10/2010, 23:23
(Και δεν ηταν και Τετάρτη...)
MitsosNaked
10/10/2010, 02:40
Σας είδα πουλάκια μου Παπ,road spirit και μάλλον bikerted(sv ασημί), στη Σούτσου που γυρνάγατε απ'το Μπρίκι.....
:lol:
Allst@rf
10/10/2010, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
(Και δεν ηταν και Τετάρτη...)
οξω ρε!!!!!!!!!!!
σας ειδα χθες στη διαδρομη για επιδαυρο ενα Tiger μπλε και ενα BMW GS και υστερα στο Ναυπλιο. Χαιρετησατε και ανταποδωσαμε:) καλους δρομους να εχετε παιδες.
webassasin
10/10/2010, 19:31
Σε ειδα παλι στο φαναρι,γοβα 8ποντη οπως παντα,βεσπακι και η τσαντα περασμενη στον καρπο,οπως προβλεπεται.
Την επομενη θα το παιξω γαρδελης και θα σου παρω την τσαντα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Την επομενη θα το παιξω γαρδελης και θα σου παρω την τσαντα.
μετα δε σε βλεπω να ξαναπηγαινεις για ποτο στα "παπλωματαδικα" :lol:
jimtarasxt660x
10/10/2010, 20:53
Σας είδα σήμερα που φευγάτε από Ναύπλιο ενώ εγώ πήγαινα και έπεσαν οι συνηθισμένες χαιρετούρες...
:beer: :beer: :beer: :beer:
soter3gm
10/10/2010, 21:14
Σε είδα καραμαλάκα που παραβίασες STOP με το octavia και την έκανες, ενώ χτύπησες το παιδάκι που πήρε το αμάξι του μπαμπά του για να πάει για μεροκάματο.
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΑΛΗΤΗ
Σήμερα είδα πολύ κόσμο...
Θεσσαλούς το πρωί μετα την Ιτέα (για μένα)...
Ένα μεγάλο γκρούπ κοντά στο Σαραντάπορο...
Πολλούς βεστρομάδες αραγμένους σε καφέ στη Νεράιδα (Λ.Αλιάκμονα-Σέρβια)...
1 950/990 adv παρέα με ένα Βαραντέρο λίγο πριν τα Φωτεινά...
Χαιρετηθήκαμε με όλους...:beer: :beer: :beer:
:wave2:
Σε ειδα κοκκινη ιταλιδα στην Κλειτορια στην Πενα
:beer: :wave2:
214188
Manalishi
11/10/2010, 08:27
Σας είδα καθώς πήγαινα για Χαλκίδα Κυριακή μεσημέρι και εσείς γυρνάγατε, λίγο μετά την καινούργια γέφυρα, χαιρετίσατε και ανταπώδωσα, TMD900 μαύρο..(το γρήγορο ντεε...)
caesarsk
11/10/2010, 09:43
Σε ειδα χτες το βράδυ sniper σε γνωστό στέκι μετά της συζύγου να πίνεις ποτάκια στο χαλαρό...Τα είπαμε και λίγο...εσύ όμως ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ!!!!!!!!!!
devil's animal
11/10/2010, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σε ειδα χτες το βράδυ sniper σε γνωστό στέκι μετά της συζύγου να πίνεις ποτάκια στο χαλαρό...Τα είπαμε και λίγο...εσύ όμως ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ!!!!!!!!!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
caesarsk
11/10/2010, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι μλκς......ρε π@π@ρ@ δεν ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα σου!!!!!
Αλλο νοημα ειχε ηλιθιε!!!!
Σας είδα χθες στα Μάλγαρα, 4 ή 5 VFR μαζί!!! Καλούς δρόμους!!:wave2:
konsttanttinos
11/10/2010, 16:31
Σας ειδα την Κυριακη στην παραλιακη Αγριας, αλλους φορτωμενους, αλλους χαλαρους, αλλα ολουν σχεδον με πληρη εξοπλισμο.......ομορφιες.:sun:
Σε ειδα και'σενα ρε φιλε με το τουμπανο....
BMW K1 μπλε-κιτρινο σε τελεια κατασταση!!
Δεν εχω ξαναδει απο κοντα, να το χαιρεσαι οσο μπορεις!
Spyrious
11/10/2010, 17:47
Είδαμε και εμείς αρκετούς εχθές.Μια παρέα από vfr κυρίως στην Καλαμπάκα.Ένα λευκό cbr από Μακαλασι προς Καλαμπάκα το πετύχαμε και στον γυρισμό και μερικούς χωματερούς στα Τρίκαλα και κάποιους ον οφφάδες.Χαιρετηθήκαμε όλοι.
γιατι φορατε μπουφαν ΝταΙνεΖε , γαντια ΝταιΝΕζε , τσαντες ΝτΑιΝεζε και δεν εχετε κρανος?η το εχετε στο χερι/ντεποζιτο/γουΑτΕβερ?
δλδ Οκ .... Χαου ΣτιουπιΤ ις Δατ?
XJR_Billy
14/10/2010, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι φορατε μπουφαν ΝταΙνεΖε , γαντια ΝταιΝΕζε , τσαντες ΝτΑιΝεζε και δεν εχετε κρανος?η το εχετε στο χερι/ντεποζιτο/γουΑτΕβερ?
Είναι μέχρι να βγάλει και κράνη η Dainese...:sick: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
άκυρο
DimChios
14/10/2010, 11:26
εχει!
:winka:
XJR_Billy
14/10/2010, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχει!
:winka:
Ε, τότε, αν βγάλει μπουφάν η Shoei?:p :bigcry:
Σόρυ για το σπαμ, σταματάω.:D
DimChios
14/10/2010, 12:54
Ε, τότε, αν βγάλει μπουφάν η Shoei?:p :bigcry:
Σόρυ για το σπαμ, σταματάω.:D
και η SHOEI εχει μπουφαν!
MitsosNaked
14/10/2010, 12:55
Και ποιά ΝταιΝΕζε; Κάτι delmar και κάτι santamonikες που κάνουν 600 εούρος.....
Μαύρο delmar η santa monica και ξεκρανωσιά έχει γίνει στυλάκι τελευταία.....
σε ειδα chris :winka:
XJR_Billy
14/10/2010, 14:11
και η SHOEI εχει μπουφαν!
Λυπήσου με ρε Μήτσο!!:cry: :lol:
DimChios
14/10/2010, 14:48
Λυπήσου με ρε Μήτσο!!:cry: :lol:
Ε αφου εχει ρε! :blush:
Η ΣΙΝΤΙ δεν εχει! :winka:
Operater
14/10/2010, 16:05
η ΝΤΙΒΙΝΤΙ ? :wacko:
DimChios
14/10/2010, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
η ΝΤΙΒΙΝΤΙ ? :wacko:
:bawl: :evil:
XJR_Billy
14/10/2010, 16:37
:bigcry: :rotflmao: :bawl: :bawl:
214654
LiakosVstrom
14/10/2010, 16:38
σας είδα... να στοιβάζεστε όλοι σε μια λωρίδα για να μην βραχούν τα αυτοκινητάκια σας από το ποτάμι που είχε γίνει η Λαμπράκη...
ε το έκανα κι εγώ κρις κραφτ, για να γουστάρω, και σας έκανα μούσκεμα τα τζάμια από τα απόνερά μου! :bigcry: :rotflmao:
έγινα μούσκεμα αλλά γούσταρα! (ανωμαλία κάργα... είδες τι παθαίνει κανείς άμα κυκλοφορεί δανεικό μηχανάκι λόγω ανωτέρας βίας..) :a09: :a09:
Operater
14/10/2010, 17:15
...
ΣΙΝΤΙ μπουφάν έχεις? :wacko:
webassasin
14/10/2010, 18:33
σας είδα... να στοιβάζεστε όλοι σε μια λωρίδα για να μην βραχούν τα αυτοκινητάκια σας από το ποτάμι που είχε γίνει η Λαμπράκη...
ε το έκανα κι εγώ κρις κραφτ, για να γουστάρω, και σας έκανα μούσκεμα τα τζάμια από τα απόνερά μου! :bigcry: :rotflmao:
έγινα μούσκεμα αλλά γούσταρα! (ανωμαλία κάργα... είδες τι παθαίνει κανείς άμα κυκλοφορεί δανεικό μηχανάκι λόγω ανωτέρας βίας..) :a09: :a09:
καλα τους εκανες.
να μαθουν!
LiakosVstrom
15/10/2010, 01:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ΣΙΝΤΙ μπουφάν έχεις? :wacko:
είχα ένα ΒΙΣΙΑΡ αλλά μου το κλέψανε! λες να πάω για ΣΙΝΤΙ ή να πάρω από αυτά τα καινούρια τα ΜΠΛΟΥΡΕΙ;;;
πλάκα πλάκα έχει κάτι μποτούλες η Sidi...πολύ γκ@βλα.. (http://www.mcaleicester.co.uk/products/boots/997) ....
Σε ειδα κοπελια χ8ες στην Αγησιλαου και Δεληγιωργη στο φαναρι με ασπρο GSXR ροζ σελα μποτες κλπ. Να ξερεις οτι πηρες respect απο ολη την....διμοιρια!:wave2:
Σε είδα μ@λ@κ@ με το κουτί σου να βγαίνεις στην Χ''κυριακού στον Πειραιά με την όπισθεν!!! και κόντεψα να κάψω την κόρνα μέχρι να πάρεις χαμπάρι...φονιά:a31:
Για να μου πέσουν οι παλμοί πέρασε ένα 10λεπτο:a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
Σε είδα μ@λ@κ@ με το κουτί σου να βγαίνεις στην Χ''κυριακού στον Πειραιά με την όπισθεν!!! και κόντεψα να κάψω την κόρνα μέχρι να πάρεις χαμπάρι...φονιά:a31:
Για να μου πέσουν οι παλμοί πέρασε ένα 10λεπτο:a023:
χαριλαου τρικουπη και χ''κυριακου ειναι δρομοι στον Πειραια που πρεπει να πηγαινουμε με 20χαω/ .& _
σου πεταγοντε απο παντου δεν εχουν ορατοτητα δεν υπολογιζουν δεν δεν δεν
χαριλαου τρικουπη και χ''κυριακου ειναι δρομοι στον Πειραια που πρεπει να πηγαινουμε με 20χαω/ .& _
σου πεταγοντε απο παντου δεν εχουν ορατοτητα δεν υπολογιζουν δεν δεν δεν
Και εκτός αυτού, στην χ''κυριακού σε κάθε δύο στενά, έχει διάβαση πεζών...!!!
Έχετε δει να σταματάει κανένας, να περάσουν οι ηλικιωμένοι και τα παιδάκια;
peskandritsos
15/10/2010, 13:41
Να ευχαριστησω μια Κυρια γυρω στα 40 που με προειδοποιησε για λαδια στο δρομο σε καποιο σημειο στην Κηφισια πριν απο καμια βδομαδα και ενω περπαταγε στο πεζοδρομιο μου εκανε σημα.
Πραγματι υπηρχαν λαδια και ηταν αναμεμειγμενα με νερα και ηταν στο δρομο μου,
σιγουρα θα ειχα σαβουριαστει.
:beer: :D :beer:
Aggelos_SV
15/10/2010, 14:18
Έχω σιχαθεί να σας βλέπω πια,τόσο που βαριέμαι να γράψω τί μαλακίες κάνετε στο δρόμο...
Και όχι μόνο αυτό,αλλά πλέον σας έχω συνηθίσει σε τέτοιο βαθμό που όταν γυρνάω σπίτι ξεχνάω την μαλακία που είδα και μου έκανε εντύπωση ώστε να την ποστάρω εδώ μέσα
Τόσο απελπιστικά προβλέψιμοι και απαράλαχτοι είστε πια!
Είστε ο χαμένος κρίκος μεταξύ homo neandertal και σύγχρονου ανθρώπου :evil: :a04:
pilotos_xtreme
15/10/2010, 15:21
σε ειδα την τεταρτη το βραδυ στην πλατεια καλλιθεας, ομορφουλα μου με το μαυρο σμαρτ και τη φιλη σου μεσα που πηγες να με σκοτωσεις....
εκανες αριστερα χωρις φλας χωρις να κοιταξεις , κ σε περασα κυριολεκτικα ξυστα πριν με στειλεις απεναντι σε καμια καφετερια.
σου μιλησα ωραια,γτ δεν ειχα κεφια . εδειξες να καταλαβες τη μαλακια σου. εκνευριστηκα ομως οταν μου πες κ συ πως πηγαινες ετσι..... το βλεμα μου,μια κ ειχα κ μια ασχημη μερα πρεπει να στα πε ολα.
γελασα πολυ με το παλικαρι με το β στρομ που μου πε
' φιλε αγιο ειχες' και με σταυροκοπουσε και με φτυνε φτου φτου αχαχαχαχα
και σεις παλικαρια με το ρ1 στα φαναρια,ελπιζω τωρα να καταλαβατε γιατι οταν κοιταγατε τις γκομενες σας ειπα μακρια μακρια χααχαχαχαχα
PortisHead
15/10/2010, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
εκνευριστηκα ομως οταν μου πες κ συ πως πηγαινες ετσι.....
Αχχχχχχ
Να παρατεινει τη συζητηση ηθελε βρε για να σε γνωρισει καλυτερα.
Παει η ευκαιρια τωρα....
caesarsk
15/10/2010, 16:46
Σε είδα να πίνεις Μπυρες στο μπαρ του Sofitel του αεροδρομιου και με αφησες αφωνο με τα νεα που μου είπες.....Ξερεις εσυ....(γνωστό μέλος του forum μας)!!!!
Χτες μεσημερακι στον Καρεα, τουμπανο ασπρο TDM με εξατμησονια και τρελο πιλοτο επανω, Πω πω! ρε φιλε πως το πας ετσι το εργαλειο?? Μιλαμε εισαι θεος !!! τι φοβερες κλισεις ηταν αυτες με αναποδα το σωμα!!! πιλοταρα μου εσυ!!!
Συντομα θα τα ξαναπουμε φιλαρακι μονο που τοτε θα εισαι πελατης μου... :beer:
pilotos_xtreme
16/10/2010, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αχχχχχχ
Να παρατεινει τη συζητηση ηθελε βρε για να σε γνωρισει καλυτερα.
Παει η ευκαιρια τωρα....
ναι ναι,με το κρανος μπουφαν αδιαβροχα μποτες κτλ κτλ , μια χαρα κουκλος θα δειχνα (αν φαινομουνα καθολου) :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!:mad: :lol:
μετρησα 7 τζιξερ και 4-5 Ζ (καλα και αλλα απλα ηταν διαφορα αυτα τα αλλα) χωρις κρανος σημερα μικρολιμανο μεσα σε 1,30 ωρα
κουκλια ζωγραφιστα ειστε :blush: πολυ σεξυ αγορια :blush:
παλιο κουλαδια :yuck:
Fireball400
16/10/2010, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Συντομα θα τα ξαναπουμε φιλαρακι μονο που τοτε θα εισαι πελατης μου... :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μλκ είσαι πολύ brutal :lol:
chr1s_86
17/10/2010, 01:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα chris :winka:
Κι εγώ! :wave2: (τελευταία στιγμή είναι η αλήθεια :p )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μλκ είσαι πολύ brutal :lol:
πελατης μου στο ΤΕΠ εννοω... :winka:
dimitrish69
17/10/2010, 18:08
Σας είδα 6 on-off που κάνατε αναστροφή στο 'βαρέλι' (κέντρο Σπάρτης),και πήρατε το δρόμο προς Καλαμάτα.Ημουν με το αμάξι και σας έδωσα προτεραιότητα.Καλή πορεία...
pilotos_xtreme
17/10/2010, 19:15
σας ειδα σημερα παρεα 5-6 ατομα σε καφετερια στην αραχωβα. ζηλεψα πολυ που ειμουν με αμαξι λογο παρεας κ δεν ειχα τη μηχανη εκει! καλους δρομους να χετε!
Σας ειδα αρκετους σημερα στη βολτα που εκανα με 2 φιλους μου στους δελφους, καλους δρομους να εχετε. :wave2:
Cpt. Haddock
17/10/2010, 20:09
Σε ειδα Ducati Paul Smart να γυρνας απο Σούνιο. Μια ομορφια το μηχανακι
:beer: :beer: :beer:
giorgosv
17/10/2010, 22:24
σας είδα το πρωί αθηνων-λαμίας να με περνατε στη μαλακασα και να σταματατε πριν τη στροφη για χαλκίδα. Φοβερή μέρα ότι έπρεπε για αη γιάννη ρώσσο. Να χετε πάντα καλούς δρόμους!!!
chr1s_86
17/10/2010, 22:43
Σε είδα με TDM και απίστευτα θορυβώδεις remus να ανοίγεις γκάζι για να μη σε περάσει το brosακι.....
Πιο κάτω όμως είχε στροφές....... :lol: :lol:
alexxxcbr
17/10/2010, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε ειδα Ducati Paul Smart να γυρνας απο Σούνιο. Μια ομορφια το μηχανακι
:beer: :beer: :beer:
Πρεπει να σε ειδα και εγω τοτε οταν γυρνουσα απο εκει.Ημουν το πρωι για καφε στις στηλες και ηρθε ο κυριος απο εκει.Εφυγε κανα 10λεπτο πριν απο μενα.Κουκλα πραγματικα.
Operater
17/10/2010, 23:26
Με είδα να γίνωμαι μουσκίδι! Αλλά να γελάω ωσάν παλαβιάρης!
Αλλά και τους ραλιάρηδες ελληναράδες, που νομίζουν ότι τα αυτοκίνητα
τρέχουν πιο πολύ στη βροχή !
Fireball400
18/10/2010, 02:15
Σε είδα στην Πεντέλη που ήσουν μέσ 'στην καλή χαρά ξεκράνωτος και να προσπαθούσες να <πλαγιάσεις> κιόλας... :a21:
Odin#9681
18/10/2010, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Πρεπει να σε ειδα και εγω τοτε οταν γυρνουσα απο εκει.Ημουν το πρωι για καφε στις στηλες και ηρθε ο κυριος απο εκει.Εφυγε κανα 10λεπτο πριν απο μενα.Κουκλα πραγματικα.
from a historic/emotional point of view, το πολ σμαρτ ηταν πανεμορφο
but from an objective, pure beautifulness point, το μανστερακι που είχε παρέα ήταν to leave the jaws hanging..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
from a historic/emotional point of view, το πολ σμαρτ ηταν πανεμορφο
but from an objective, pure beautifulness point, το μανστερακι που είχε παρέα ήταν to leave the jaws hanging..
Τα ειδα και γω και τα 2 στο καφε. πραγματικα κουκλιά. Αλλα και το restored ΒΜW ήταν απιθανο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια. Πρεπει να ήταν γλυμενο και οχι πλυμενο
el_hymador
18/10/2010, 11:07
Σε ειδα.... οχι σε ειδα, μαλλον σε ακουσα, εσενα με το TDM και τις ξεταπωτες εξατμισεις στη Στενη Ευβοιας, να γκαζωνεις σε σταση σα μ@λ@κ@ς, χωρις λογο, προφανως επειδη ο ηχος απο το ποταμακι ειναι πολυ ενοχλητικος και ηθελες να τον καλυψεις...και επειδη δεν σε ακουσαμε ολοι, ειπες να το επαναλλαβεις καποιες φορες.
...α και οταν ανεβαινουμε ανηφορα δεν παμε με τα ποδια κατω να κρεμονται σαν να καθομαστε σε lift χιονοδρομικου...τα ποδια πανω στα μαρσπιε....μου θελεις και ξεταπωτες εξατμισεις...ασχετιδη!
Odin#9681
18/10/2010, 11:08
τελικα απ ο,τι φαινεται 5 παρεες υπήρχαν, όλες απ το φορουμ ητανε..
Σας είδα την Κυριακή το πρωί στην Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου….
Δεκάδες BMW …
Όλες για Σοφικο πηγαίνατε ..ε?
Σε είδα ρε μώρτη με το Ford Escord (παλιό μοντέλο του 70 σίγουρα) στην αριστερή στροφή
Αθηνών-Λαμίας στην πρώτη γέφυρα μετά από τα ΚΤΕΛ προς Λαμία. Έβρεχε χθες το βράδυ και
στην αριστερή σου φεύγει ο κώλος. Μία το φέρνεις δεξιά, μία αριστερά, μία δεξιά και στο τέλος
το ισιώνεις. Είσαι παίκτης :beer: Εγώ από πίσω έκανα κακά μου :eyepop:
Ευτυχώς δεν έγινε κάτι τραγικό γιατί άμα δίπλωνε.....
Δεν έτρεχε το παλικάρι απλά είχε τρελή γλίτσα.
Σε ειδα ρε με τη gs 1200 να μπαινεις απο αντιθετα και να σταματας στη μεση της βασιλης Σοφιας προσπαθωντας να ανεβεις στο πεζοδρομιο. Εγω ημουν με το ποδηλατο και ερχομουν ακριβως στο γονατο σου. Ευτυχως εχθες ειχα αλλαξει λαστιχα και κρατηθηκα. Καλα εισαι τοσο κουλαδι που δε μπορεις να ανεβεις αμεσως και πρεπει να σταματησεις.
Αυριο θα παρω το αυτοκινητο, απλα να ξερεις οτι σε αυτο δε μπρολαβα να αλλαξω λαστιχα σημερα
:smokin:
σε είδα με το παπί σου να κατεβαίνεις τη Θηβών ενώ έριχνε καρέκλες.Δε μου έκανε τόσο εντύπωση το ότι δε φορούσες ίχνος προστασίας κ έιχες γίνει μούσκεμα,αλλά πιο πολύ οι 6(!!!)σακούλες dia που είχες κρεμασμένες δεξιά κ αριστερά....πραγματικά θύμιζες βάρκα έτσι όπως περνούσες μέσα από τα νερά...
LiakosVstrom
18/10/2010, 22:34
σε είδα ταρίφα στη Θηβών... να έχεις κολλήσει από πίσω μου με ψιλοβροχή.
στο φανάρι σταματάς δίπλα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Ταρίφας - δε γλιστράει;
(ντόιοιοιοιονγκ)- όχι αν δεν το ανοίξεις.
- α γιατί είδα το πας καλά.
- .......
- έχει καλά λάστιχα ε;
- ...εεε.. ναι...
(σιωπή)
με το που ανάβει πράσινο ανοίγω λίγο παραπάνω το γκάζι (όλος τυχαίως) και ψιλοπετάει κώλο...
και τρελαίνεται ο ταρίφας!!!!!! γκαζώνει το εργαλείο του... κολλάει πίσω μου... και κάνω δεξιά και τον αφήνω να περάσει τον λαλάκα που μου ήθελε κόντρα στις 2 το βράδυ και με ψιλόβροχο...
ρε δεν πάει καλά ο κόσμος!! :bigcry: :bigcry:
(ε ναι με τσάγιωσε)
PS. Α και παλουκάρι με το busa στο λιμάνι του Πειραιά... όταν πας να το παίξεις μάγκας σε 600άρια... φρόντισε να το υποστιρίζεις και στις στροφές το εργαλείο.. όχι μόνο ευθεία :rotflmao: και τα φανάρια υπάρχουν για ένα συγκεκριμένο λόγο... :wave2:
Odin#9681
19/10/2010, 09:01
σε ειδα με το στρωμα που ειχες ορεξη πρωινιατικα στην Καλλιρόης..γκαζια, καντηλια, πλαγιασματα..ωραίος :)
αλλα πάρε ένα μεγαλύτερο κράνος η μύτη σου βγαίνει απ έξω, στανταρ δεν κλέινει η ζελατίνα.
soter3gm
19/10/2010, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
σε ειδα με το στρωμα που ειχες ορεξη πρωινιατικα στην Καλλιρόης..γκαζια, καντηλια, πλαγιασματα..ωραίος :)
αλλα πάρε ένα μεγαλύτερο κράνος η μύτη σου βγαίνει απ έξω, στανταρ δεν κλέινει η ζελατίνα.
Κάπως έτσι ??
215233
XJR_Billy
19/10/2010, 09:34
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
μη γελας εχω και εγω φιλους που ισα που κλεινει η ζελατινα λεμε....ε καλα γελα και εγω αυτο κανω
:bigcry: :p (οχι δε τους πειραζει το ξερουν *:) )
kostas_1100gs
19/10/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σας είδα την Κυριακή το πρωί στην Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου….
Δεκάδες BMW …
Όλες για Σοφικο πηγαίνατε ..ε?
Μίτινγκ :smilea: