Σύνδεση

View Full Version : Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

p@nos
28/01/2011, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΛΕΣ ΝΑ ΤΣΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ V-STROM

Τό χιλιάρι....??
Πού πουλιόταν 8700 εύρώ...??
Καί φαλύρισε άπό τό μικρό...??
Διότι ήταν άχρηστα τά κυβικά..??

:wave2:

οτι να ναι τερενς...11κ εκανε το 1000αρι το βεστρομ...το αν εδιναν τα τελευταια μοντελα 8κ,7κ η 6κ καινουρια για να τα διωξουν ειναι αλλη ιστορια...

παντως πραγματικα δε μπορει να συνεννοηθει ανθρωπος μαζι σου :wave2:

andreas k1200s
28/01/2011, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
[...

και τελευταιο...η σειρα S ανεκαθεν μου αρεσε παρα πολυ και ειλικρινα λυπαμαι που ειναι τοσο ρημαδια και δεν αγορασα ενα... [/B]

Μας θιγεις............
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

dmf
28/01/2011, 17:20
Ενταξει παιδια εχετε πεσει ολοι να τον φατε.
Εχει διαφορετικη γνωμη και καλα κανει και την στηριζει.
Ή απαντηστε αναλογα, ή αγνοηστε τον.
Σχολια του τυπου μην ξαναγραψεις στο φορουμ, δεν μπορει να συννενοηθει μαζι σου κτλ δεν ειναι ουτε ωραια ουτε εποικοδομητικα. :wave2:

AUFGEBRACHT
28/01/2011, 17:42
Λάσπη στη λάσπη όλο και κάτι θα μείνει που έλεγε κι ο Γκαίμπελς...(στο σημείο αυτό κάποιος γνώστης στρατιωτικών θεμάτων να πεταχτεί και να θυμίσει πως οι Ναζί χάσανε τον πόλεμο από τις αναξιόπιστες BMW που είχαν ανακλήσεις και έλειπαν συνεχώς από τα μέτωπα του πολέμου).
Εγώ πάλι να καταθέσω την μέχρι τώρα κακή μου εμπειρία από BMW καθώς ακριβώς 5 χρόνια μετά από την αγορά της κάηκε η ενδεικτική λυχνία των φλάς στον πίνακα οργάνων.
Όπως και πως ο ξάδερφος του μπατζανάκη του γαμπρού του κουμπάρου του περιπτερά που νοικιάζει το σπίτι του τρίτου ξάδερφου του μπογιατζή που έβαφε το σπίτι του συμπέθερου ενός που δεν θυμάμαι,που αυτός τέλοσπάντων είχε ένα ανηψιό που ο λοχαγός του είχε ένα φίλο που έιχε ακούσει πως ο κολλητός ενός γκόμενου της αδερφής του είχε ένα BMW που όλο χάλαγε και μάλιστα το ίδιο πρόβλημα το είχε δει και ένας άλλος φίλος του σε ένα site με μηχανές από την Παπούα Νέα Γουινέα

noble
28/01/2011, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Λάσπη στη λάσπη όλο και κάτι θα μείνει που έλεγε κι ο Γκαίμπελς...(στο σημείο αυτό κάποιος γνώστης στρατιωτικών θεμάτων να πεταχτεί και να θυμίσει πως οι Ναζί χάσανε τον πόλεμο από τις αναξιόπιστες BMW που είχαν ανακλήσεις και έλειπαν συνεχώς από τα μέτωπα του πολέμου).
Εγώ πάλι να καταθέσω την μέχρι τώρα κακή μου εμπειρία από BMW καθώς ακριβώς 5 χρόνια μετά από την αγορά της κάηκε η ενδεικτική λυχνία των φλάς στον πίνακα οργάνων.
Όπως και πως ο ξάδερφος του μπατζανάκη του γαμπρού του κουμπάρου του περιπτερά που νοικιάζει το σπίτι του τρίτου ξάδερφου του μπογιατζή που έβαφε το σπίτι του συμπέθερου ενός που δεν θυμάμαι,που αυτός τέλοσπάντων είχε ένα ανηψιό που ο λοχαγός του είχε ένα φίλο που έιχε ακούσει πως ο κολλητός ενός γκόμενου της αδερφής του είχε ένα BMW που όλο χάλαγε και μάλιστα το ίδιο πρόβλημα το είχε δει και ένας άλλος φίλος του σε ένα site με μηχανές από την Παπούα Νέα Γουινέα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a18:

Arxagelos
28/01/2011, 18:06
Λοιπόν μια βόλτα και μόνο να κάνει κάποιος στο Ελληνικό BMW forum θα διαβάσει για...

1ον
GS1200R με 25.000χιλ να σπάει το διαφορικό και γενικά ραγισμένα κεντρα διαφορικων.

2ον
R1200GS Adv 2009 να ξερνάει τα λάδια απο την πίσω ανάρτηση. (αστοχία υλικού επίσημη απάντηση το παρουσίασαν πολλά)

3ον
Ανάκληση 541 μοτοσικλετών K 1200 GT, K 1200 R, K 1200 R Sport, K 1200 S, K 1300 GT, K 1300 R και K 1300 S- για αντικατάσταση του μοχλού εκτροπής στην πίσω μονάδα ανάρτησης όπου ενδέχεται να εμφανιστεί δυσκολία κίνησης λόγω διάβρωσης του εδράνου του μοχλού εκτροπής.

4ον
Ανάκληση για GS 1200 KAI ADVENTURE ΑΠΟ 2006 ΕΩΣ 2009 που αναφέρει πρόβλημα σε σωληνάκι αντλίας βενζίνης.

5ον
Διαρροή λαδιων απο φλατζες σε F650GS twine και F800 που ξερνάνε λάδια στην κεφαλή ακόμα και σε μηχανάκια με 5.000χιλ.

6ον
Έχει αναφερθεί παντελης απωλεια φρενων κατα την διαρκεια ταξιδιου

7ον
ρελεδακια στις μανετες των φρενων που χαλανε αφηνοντας ανενεργο το συστημα των φρενων

8ον
Καμένες πλεξούδες σε GS και γενικά ζημιάρικα ηλεκτρονικά.

9ον
Προβλήματα με αισθητήρες του ABS και unit.

10ον
Ρωγμές στις βάσεις του πίσω δισκου(φρενου)

11ον
Αλλαγή αλυσίδας και γραναζιών σε F650GS twine και F800 μετά απο ανάκληση.

12ον
Ανάκληση σε 2008 F800GS σε λαστιχένιο σωλήνα στη δεξιά μεριά που μπαίνει στο ψυγείο και το κολάρο.

13ον
Σκουργιες παντου στη μηχανή, κατα τ άλλα έχουν τρελή ποιότητα κατασκευής.

14ον
Προβλήματα σε κλειδαριές και επαφές που σβήνουν τη μηχανή.

15ον
Προβλήματα με το button της μίζας με αποτέλεσμα να μην παίρνει μπροστά η μηχανή.

16ον
Διαρροές απο τσιμούχες του συμπλέκτη.

17ον
Αδικαιολόγητα σβησίματα σε BMW F 650 GS TWIN σε ολοκαίνουργια μηχανάκια.

...και πολλά άλλα....
Και τα λένε άτομα παθόντες με BMW και όχι κάποιο κακεντρεχείς πάλι με JAPAN.

Το αστείο είναι οτι στα εκεί φόρουμ θα δείτε άτομα που γράφουν εδώ και υποστηρίζουν τα BMW να τα χώνουν και να τα καταριούνται εκεί. :bawl: Γιατί τέτοια υποκρισία;

AUFGEBRACHT
28/01/2011, 18:12
Ξέχασα να αναφέρω πως επειδή τα BMW καίνε λάδια ευθύνονται και για την τρύπα του όζοντος και το λυώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής...αν ναι,και για την εξαφάνιση του λύγκα από τα δάση της Ουαλίας.

AUFGEBRACHT
28/01/2011, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Λοιπόν μια βόλτα και μόνο να κάνει κάποιος στο Ελληνικό BMW forum θα διαβάσει για...

13ον
Σκουργιες παντου στη μηχανή, κατα τ άλλα έχουν τρελή ποιότητα κατασκευής.

Το αστείο είναι οτι στα εκεί φόρουμ θα δείτε άτομα που γράφουν εδώ και υποστηρίζουν τα BMW να τα χώνουν και να τα καταριούνται εκεί. :bawl: Γιατί τέτοια υποκρισία;

Ενώ τα γιαπωνέζικα σκίζουν από ποιότητα κατασκευής...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=115308

MikeG
28/01/2011, 18:20
'Ελα κράξτε όλοι... !!! Μπορείτε!

Arxagelos
28/01/2011, 18:22
Ενώ τα γιαπωνέζικα σκίζουν από ποιότητα κατασκευής...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=115308

φυσικά και κάνεις quote μόνο σε αυτό που μπορείς να απαντήσεις, να σε δω να σχολιάζεις και για τα υπόλοιπα που αναφέρονται...:wave2:

jpag
28/01/2011, 18:23
βρε αντε τη υγεια μας λεμεεεεεε :beer: :beer: :beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=a-3JmWWD9W4&playnext=1&list=PLFFA6E555EFCF7D39

αμα μπορειτε καντε το με τα τζαπαν παρταλια!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AUFGEBRACHT
28/01/2011, 18:30
Λαϊκή απαίτηση:Να φτιαχτεί thread με την αναξιοπιστία σε μπουφάν,κράνη,γάντια,μπλουζάκια,κασκόλ,καπέλα και γενικά χαϊμαλιά BMW....

zolotas
28/01/2011, 18:36
quiz: 3 ατομα ......3 μηχανες .......γυρισμος απο την Πολη ......ο ενας εμεινε να φυλαξει τα συνορα.....για ποιο λογο ?

AUFGEBRACHT
28/01/2011, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
quiz: 3 ατομα ......3 μηχανες .......γυρισμος απο την Πολη ......ο ενας εμεινε να φυλαξει τα συνορα.....για ποιο λογο ?

Ρώτα αυτόν που πήγε και ιράν μπορεί να ξέρει...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=114999&perpage=15&pagenumber=8
έχω κι εγώ ένα γρίφο...ψηλός ψηλός καλόγερος και κόκκαλα δεν έχει, τί είναι;;;

DrBig
28/01/2011, 18:48
Προτεινω την εξης πνευματικη ασκηση.
Αυτοι που υπερασπιζονται τα BMW να γραφουν μονο για τα αρνητικα τους, και αυτοι που τα θαβουν να γραψουν μονο για τα θετικα τους.

Μπορειτε να το κανετε και να μεινετε στην ουσια χωρις να ξεγλυστρησετε δια του αρραβωνος?

:smokin:

Allst@rf
28/01/2011, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Προτεινω την εξης πνευματικη ασκηση.
Αυτοι που υπερασπιζονται τα BMW να γραφουν μονο για τα αρνητικα τους, και αυτοι που τα θαβουν να γραψουν μονο για τα θετικα τους.

Μπορειτε να το κανετε και να μεινετε στην ουσια χωρις να ξεγλυστρησετε δια του αρραβωνος?

:smokin:

να γιατί αυτός είναι καθηγητής και γω ταξιτζής...

devil's animal
28/01/2011, 18:58
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η υπερτιμολογηση στα BMW??
και δεν εννοω μονο σαν κοστος αποκτησης...εννοω και για τα εξτρα και τα λοιπα μπλιμπλικια??

θελω να πω, τι παραπανω να σου προσφερουν τα θερμενομενα της BMW απο τα θερμενομενα μια αλλης μαρκας??

επισης γιατι να δωσεις τοοοοσα λεφτα για ενα μηχανακι που κανει οτι κανει και ο ανταγωνισμος του?

γενικα το εχω πολυ το value for money..γι'αυτο και το θιγω...

και για να προλαβω τους κακεντρεχεις, ΟΧΙ δεν γουσταρω να αγοραζω μαρκες (σε ρουχα ή οτιδηποτε αλλο), απλα και μονο επειδη ειναι μαρκες...αν προσφερει κατι αξιολογο (το οποιοδηποτε πραγμα) και πανω απο τον ανταγωνισμο του θα χαρω να τα δωσω...

DrBig
28/01/2011, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να γιατί αυτός είναι καθηγητής και γω ταξιτζής...

το να εισαι πικροχολος εσενα ενοχλει, οχι εμενα! :wave2:

giorgosv
28/01/2011, 19:01
na giati boxer!!!

http://www.youtube.com/watch?v=njgN6pF69kM&feature=related

this is boxer!!!

byron
28/01/2011, 19:10
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......:rotflmao: :rotflmao:

Είμαι πολύ καλά, συγκεντρωμένος και έχω σώας τας φρένας. Δύο τινά συμβαίνουν...

1) Εχεις μπλέξει τα μπούτια σου και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις
2) Εχεις βάλει λάθος link.

Απ΄τα παρακάτω που έβαλες

http://www.mrbike.gr/website/moto/poliseis-motosikleton-%E2%80%93-Review-2010.html

http://www.motoandscooternews.com/?p=169

http://www.seaa.gr/common/statistics.asp?language=greek

ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...........

πες μου απο που προκύπτει τι είναι scooterοπαπια και τι μοτοσυκλέτα. Το μόνο που βλέπω είναι συγκεντρωτικά στοιχεία σε 7 σελίδες των pdf και μια αναφορά στα 750 Vstrom μετάξύ 20 παπιών.

Για πε...:a55:

Allst@rf
28/01/2011, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
το να εισαι πικροχολος εσενα ενοχλει, οχι εμενα! :wave2:

παρεξηγήσες...:blush:

για μενα το λέω ,γιατί μου φάνηκε πολύ έξυπνο αυτό που είπες...:wave2:

Allst@rf
28/01/2011, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τα λοιπα μπλιμπλικια??

θελω να πω, τι παραπανω να σου προσφερουν τα θερμενομενα της BMW απο τα θερμενομενα μια αλλης μαρκας??

γιατί αν σου χαλάσουν(που θα χαλάσουν),μπορείς να τα αλλάξεις με ανάκληση...

DrBig
28/01/2011, 19:18
παρεξηγήσες...:blush:

για μενα το λέω ,γιατί μου φάνηκε πολύ έξυπνο αυτό που είπες...:wave2:

Χιλια συγνωμη! Η μυγα δικια μου ηταν!

:beer:

Tigas
28/01/2011, 19:27
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η υπερτιμολογηση στα BMW??
και δεν εννοω μονο σαν κοστος αποκτησης...εννοω και για τα εξτρα και τα λοιπα μπλιμπλικια??

επισης γιατι να δωσεις τοοοοσα λεφτα για ενα μηχανακι που κανει οτι κανει και ο ανταγωνισμος του?

γενικα το εχω πολυ το value for money..γι'αυτο και το θιγω...

και για να προλαβω τους κακεντρεχεις, ΟΧΙ δεν γουσταρω να αγοραζω μαρκες (σε ρουχα ή οτιδηποτε αλλο), απλα και μονο επειδη ειναι μαρκες...αν προσφερει κατι αξιολογο (το οποιοδηποτε πραγμα) και πανω απο τον ανταγωνισμο του θα χαρω να τα δωσω...

Σταύρο ότι έχει η BMW επάνω είναι εργοστασιακό μελετημένο να δουλευει σωστά για την μοτοσυκλέτα δεν είναι aftermarket ''προσθήκες''.

Όσο για το κόστος που λές, βάλε δίπλα το Yamaha 1200 tenere και το GS1200 και μετά μου λές ποιο σε συμφέρει να πάρεις:p

Tigas
28/01/2011, 19:29
γιατί αν σου χαλάσουν(που θα χαλάσουν),μπορείς να τα αλλάξεις με ανάκληση...

δυστυχώς δεν αλλάζουν στην εγγυήση και τα πληρώνεις 180ευρώ το σετ:mad:

Allst@rf
28/01/2011, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR

Όσο για το κόστος που λές, βάλε δίπλα το Yamaha 1200 tenere και το GS1200 και μετά μου λές ποιο σε συμφέρει να πάρεις:p

το ktm...:lol:

daz
28/01/2011, 19:30

Κανένα! :smokin: :D

Tigas
28/01/2011, 19:35

.
.
.
.

για τα Yamaha Fazer 10000 που κόβουν πλαίσια δεν γράφεις όμως, για τα Suzuki K5-K6 που κόβαν πλαίσια και ο κόσμος το είχε τουμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

Καμία εταιρία δεν βγάζει απροβλημάτιστα μηχανάκια μην είμαστε παράλογοι, το θέμα είναι να μην είναι επικίνδυνα και κινδυνέυει η σωματική μας ακεραιότητα από ανεπαρκή ποιότητα στην κατασκευή τους και κατα δευτερον η αξιοπιστία τους

Στην υγειά μας :beer:

Tigas
28/01/2011, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Κανένα! :smokin: :D

Έτσι όπως είναι φίλε μου τα οικονομικά μας γενικότερα το ποιο σωστό αυτό θα ήταν.

Θα βγαίνουμε στο δρόμο και θα λέμε, κοίτα αυτός έχει λεφτά και κυκλοφορεί τη μηχανή του:p

Arxagelos
28/01/2011, 19:40
για τα Yamaha Fazer 10000 που κόβουν πλαίσια δεν γράφεις όμως, για τα Suzuki K5-K6 που κόβαν πλαίσια και ο κόσμος το είχε τουμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

Καμία εταιρία δεν βγάζει απροβλημάτιστα μηχανάκια μην είμαστε παράλογοι, το θέμα είναι να μην είναι επικίνδυνα και κινδυνέυει η σωματική μας ακεραιότητα από ανεπαρκή ποιότητα στην κατασκευή τους και κατα δευτερον η αξιοπιστία τους

Εγώ έκανα τον κόπο και μπήκα στα bmw forums και τα διάβασα και τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια, κάνε και εσύ τον κόπο και μπες στο θέμα με τα κ5-k6 , έχω γράψει τις απόψεις μου και δεν κρύφτηκα πίσω απο το δαχτυλό μου ούτε είπα οτι φταίνε τα μαστόρια ούτε οτι τα μηχανάκια θέλουν ειδική μεταχείριση. :beer:

daz
28/01/2011, 19:47

:beer: :beer: :beer: :beer:

Tigas
28/01/2011, 20:06
Εγώ έκανα τον κόπο και μπήκα στα bmw forums και τα διάβασα και τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια, κάνε και εσύ τον κόπο και μπες στο θέμα με τα κ5-k6 , έχω γράψει τις απόψεις μου και δεν κρύφτηκα πίσω απο το δαχτυλό μου ούτε είπα οτι φταίνε τα μαστόρια ούτε οτι τα μηχανάκια θέλουν ειδική μεταχείριση. :beer:

εάν θές να τα βρείς στο φορουμ εδώ κάνε αναζήτηση και θα τα βρείς εύκολα εδώ τα γράφανε παλιότερα πρίν ακόμα γίνεις μέλος και από ότι βλέπεις εγώ παραθέτω προσωπικές εμπειρίες από το δικό μου μηχανακι δεν ασχολούμαι με το κάθενα που γράφει ότι θέλει και ούτε προσπαθώ να σε πείσω εσένα εάν το μηχανάκι μου ήταν καλό η όχι.

Το μηχανάκι μου εγώ το συντηρούσα του έκανα μια συγκεκριμένη χρήση και δεν απολογήθηκα ουτε για μάστορα ουτε τίποτα.

Στο ξαναλέω για να το καταλάβεις ότι BMW & KTM είναι μηχανάκια που θέλουν αγάπη και προδέρμ δεν είναι για τον καθένα, θές να το καταλάβεις καλώς δεν θές, προτιμάς ένα Japan και ξενοιάζεις όπως έχω και εγώ :wave2:

devil's animal
28/01/2011, 20:06
Σταύρο ότι έχει η BMW επάνω είναι εργοστασιακό μελετημένο να δουλευει σωστά για την μοτοσυκλέτα δεν είναι aftermarket ''προσθήκες''.

δλδ τα αλλα ΔΕΝ ειναι εργοστασιακα μελετημενα για να δουλευουν σωστα??:confused:
και καλα, πες τα θερμενομενα γκιπς, οκ...εχουν μια μελετη για την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα κλπ..κλπ...
γιατι αν πας να βαλεις καγκελα π.χ. (που ειναι ενα κομματι μεταλλο) κοστιζει παραπανω?

και γενικοτερα αν μπεις στο site της makan, ειναι για να περνεις τα βουνα με τις τιμες...:rolleyes: (και αυτο απ'οσο ξερω ειναι γενικα παραδεχτο απο ολους τους BMW riders)

το αλλο με το τενερε απ'οτι λενε στο site (http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp) εχει 16520. και το bmw εχει 14500 το απλο και 16250 το adv. αλλα εχει και ποσα χρονια στην αγορα. η αλλη ειναι νεα.
αν ομως δεν τα αξιζει κακως και στην yamaha για την υπερτιμολογηση...:smokin:

Arxagelos
28/01/2011, 20:21
εάν θές να τα βρείς στο φορουμ εδώ κάνε αναζήτηση και θα τα βρείς εύκολα εδώ τα γράφανε παλιότερα πρίν ακόμα γίνεις μέλος και από ότι βλέπεις εγώ παραθέτω προσωπικές εμπειρίες από το δικό μου μηχανακι δεν ασχολούμαι με το κάθενα που γράφει ότι θέλει και ούτε προσπαθώ να σε πείσω εσένα εάν το μηχανάκι μου ήταν καλό η όχι.

Το μηχανάκι μου εγώ το συντηρούσα του έκανα μια συγκεκριμένη χρήση και δεν απολογήθηκα ουτε για μάστορα ουτε τίποτα.

Στο ξαναλέω για να το καταλάβεις ότι BMW & KTM είναι μηχανάκια που θέλουν αγάπη και προδέρμ δεν είναι για τον καθένα, θές να το καταλάβεις καλώς δεν θές, προτιμάς ένα Japan και ξενοιάζεις όπως έχω και εγώ :wave2:

Μάλλον δεν λες να καταλάβεις,δεν ειπα οτι δεν τα ξέρω τα ξέρω και εχω γράψει την αποψή μου αυτό σου λεω να βρεις.
Το άλλο δεν κατάλαβα οτι τα γράφανε για τα κ5 και κ6 πριν γίνω εγώ μέλος? αφου απο το 2005 είμαι μέλος θα μας τρελάνεις?
Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, παραθέτω εμπειρίες απο χρήστες με BMW που έχουν γράψει οι ίδιοι στα δικά τους forums άμα εσένα δεν σε νοιάζει εμένα να δεις ποσο με νοιάζει....
Το θέμα με εσάς τους BMWαδες είναι οτι όταν σας λένε κάτι κακό για το μηχανάκι σας αντί να το παραδεχθείτε κοιτάτε πως να βγάλετε το μάτι του άλλου.
Κάνεις στην μπάντα όλα όσα έχω αναφέρει απο τα BMW forums για τόσες ανακλήσεις επι ανακλήσεων και μου λες δεν σε νοιάζει γιατί εσύ έχεις δική σου εμπειρία, απο κει και πέρα πως θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρα μου λες?
7,000 μηχανάκια ρε με χαλασμένο immobilaizer και καμένη αντλία βενζίνης και το έχει παραδεχθεί η BMW αλλά δεν λες να το παραδεχθείς εσύ και όμοιοί σου. Στην υγειά μας,

Nikos988
28/01/2011, 20:21

Με τη δική σου λογική θα παραθέσω και γω τη δική μου εμπειρία από ένα FAZER 1000 06.
Στα σχεδόν 4 χρόνια που το είχα, δεν είχα αλλάξει ούτε μπαταρία!!! Έκανα τα πάντα με αυτό καθώς δεν είχα άλλο μέσο μετακίνησης! 52.500ΚΜ, στο κέντρο της Αθήνας, σε βόλτες, με κρύο, με καύσωνα, με βροχές! Κάθε μέρα χωρίς να πάθει την παραμικρή ζημιά!
Άρα, δε στέκει αυτό που λες για το πλαίσιο γιατί εμένα δε μου έκοψε!
Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική!!! Υπήρξε μία πολύ μικρή παρτίδα από μηχανές του 2007 που έκοψαν πλαίσιο στην κόλληση που έχουν οι δοκοί στο πλάι. Σε αυτά τα μηχανάκια, η ΥΑΜΑΗΑ, ΔΕΝ άλλαξε πλαίσιο. Άλλαξε ΟΛΗ τη μηχανή άσχετα με τα χιλιόμετρα που είχε κάνει και την κατάσταση που βρισκόταν!!!
Πια άλλη εταιρεία το έχει κάνει αυτό??????
Όσο για τη στοργή και προδέρμ που αναφέρεις, γιατί θα πρέπει εγώ να πάρω ένα ΚΤΜ 990 και να φάω το κόστος της αλλαγής τρόμπας συμπλέκτη και αντλίας που θα χρειαστεί να αλλάξω όταν χαλάσουν (γιατί σίγουρα θα χαλάσουν!!!!) και να μην βάλει εξ αρχής η ίδια η εταιρεία μία καλύτερης ποιότητας??? Το πρόβλημα είναι γνωστό χρόνια τώρα αλλά καμία βελτίωση δεν έχουν κάνει!!!

988

Tigas
28/01/2011, 20:34
δλδ τα αλλα ΔΕΝ ειναι εργοστασιακα μελετημενα για να δουλευουν σωστα??:confused:
και καλα, πες τα θερμενομενα γκιπς, οκ...εχουν μια μελετη για την συγκεκριμενη μοτοσυκλετα κλπ..κλπ...
γιατι αν πας να βαλεις καγκελα π.χ. (που ειναι ενα κομματι μεταλλο) κοστιζει παραπανω?

και γενικοτερα αν μπεις στο site της makan, ειναι για να περνεις τα βουνα με τις τιμες...:rolleyes: (και αυτο απ'οσο ξερω ειναι γενικα παραδεχτο απο ολους τους BMW riders)

το αλλο με το τενερε απ'οτι λενε στο site (http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp) εχει 16520. και το bmw εχει 14500 το απλο και 16250 το adv. αλλα εχει και ποσα χρονια στην αγορα. η αλλη ειναι νεα.

τα γνήσια κάγκελα είναι ποιο φθηνα από του μακαν:D , εγώ 120ευρω νομιζω τα είχα βάλει

Tigas
28/01/2011, 20:38
..
Το θέμα με εσάς τους BMWαδες είναι οτι όταν σας λένε κάτι κακό για το μηχανάκι σας αντί να το παραδεχθείτε κοιτάτε πως να βγάλετε το μάτι του άλλου.
Κάνεις στην μπάντα όλα όσα έχω αναφέρει απο τα BMW forums για τόσες ανακλήσεις επι ανακλήσεων και μου λες δεν σε νοιάζει γιατί εσύ έχεις δική σου εμπειρία, απο κει και πέρα πως θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρα μου λες?
7,000 μηχανάκια ρε με χαλασμένο immobilaizer και καμένη αντλία βενζίνης και το έχει παραδεχθεί η BMW αλλά δεν λες να το παραδεχθείς εσύ και όμοιοί σου. Στην υγειά μας,

Και τα Honda έχουν ένα κάρο ανακλησεις, αυτό σημαίνει ότι είναι μπουρδέλα μηχανάκια το σκεπτικό σου είναι εντελώς λάθος λέμε.

Σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον από όσο ξέρω δεν είμαστε εμείς και εσείς αλλά τεσπα

Τέλος, δεν έχω μάτια μου BMW :wave2:

222522

Tigas
28/01/2011, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
Με τη δική σου λογική θα παραθέσω και γω τη δική μου εμπειρία από ένα FAZER 1000 06.
Στα σχεδόν 4 χρόνια που το είχα, δεν είχα αλλάξει ούτε μπαταρία!!! Έκανα τα πάντα με αυτό καθώς δεν είχα άλλο μέσο μετακίνησης! 52.500ΚΜ, στο κέντρο της Αθήνας, σε βόλτες, με κρύο, με καύσωνα, με βροχές! Κάθε μέρα χωρίς να πάθει την παραμικρή ζημιά!
Άρα, δε στέκει αυτό που λες για το πλαίσιο γιατί εμένα δε μου έκοψε!
Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική!!! Υπήρξε μία πολύ μικρή παρτίδα από μηχανές του 2007 που έκοψαν πλαίσιο στην κόλληση που έχουν οι δοκοί στο πλάι. Σε αυτά τα μηχανάκια, η ΥΑΜΑΗΑ, ΔΕΝ άλλαξε πλαίσιο. Άλλαξε ΟΛΗ τη μηχανή άσχετα με τα χιλιόμετρα που είχε κάνει και την κατάσταση που βρισκόταν!!!
Πια άλλη εταιρεία το έχει κάνει αυτό??????
Όσο για τη στοργή και προδέρμ που αναφέρεις, γιατί θα πρέπει εγώ να πάρω ένα ΚΤΜ 990 και να φάω το κόστος της αλλαγής τρόμπας συμπλέκτη και αντλίας που θα χρειαστεί να αλλάξω όταν χαλάσουν (γιατί σίγουρα θα χαλάσουν!!!!) και να μην βάλει εξ αρχής η ίδια η εταιρεία μία καλύτερης ποιότητας??? Το πρόβλημα είναι γνωστό χρόνια τώρα αλλά καμία βελτίωση δεν έχουν κάνει!!!

988

εγώ δεν εξέφρασα την λογική αφού υπάρχει πρόβλημα θα βγεί και σε εσένα άρα η μοτοσυκλέτα σου είναι για τα μπάζα :nono:

με εις άτοπο απαγωγή σκέφτεται ο Arxagelos

Nikos988
28/01/2011, 20:41

Το Tenere σε αυτήν την τιμή έχει ABS, πλαϊνές βαλίτσες, traction control και ένα σωρό άλλα εξτρά!
Βάλε και τις τιμές αυτών των εξτρά πάνω στη βασική του GS και πες μου που φτάνει!
Επίσης, όλα τα γιαπωνέζικα, έχουν αυξημένες τιμές λόγω συναλλαγματικής ισοτιμίας!

988

Tigas
28/01/2011, 21:08
Το Tenere σε αυτήν την τιμή έχει ABS, πλαϊνές βαλίτσες, traction control και ένα σωρό άλλα εξτρά!
Βάλε και τις τιμές αυτών των εξτρά πάνω στη βασική του GS και πες μου που φτάνει!
Επίσης, όλα τα γιαπωνέζικα, έχουν αυξημένες τιμές λόγω συναλλαγματικής ισοτιμίας!

988

15000 και κάτι ψηλά είναι κομπλέ χωρις πλαινές βαλίτσες

όσο για τις τιμές που λες η Yamaha έχει ξεφύγει εντελώς, ενδεικτικά σου λέω WR450 10.0000
το WR250X του 2009 το είχα πάρει 6400, τώρα 7500.

Η εμπειρία μου με Yamaha και εξουσιοδοτημένα είναι η χειρότερη.

3 φορες μου έλυσαν μηχανακι, 6 μηνες συνολικά για αναμονή ανταλλακτικών, δεν έβρισκαν το πρόβλημα και περίμενα 2 μήνες και έφερα δικό μου άνθρωπο άσχετο με Yamaha και το βρήκε σε 20 λεπτά

Nikos988
28/01/2011, 21:25
15000 και κάτι ψηλά είναι κομπλέ χωρις πλαινές βαλίτσες

όσο για τις τιμές που λες η Yamaha έχει ξεφύγει εντελώς, ενδεικτικά σου λέω WR450 10.0000
το WR250X του 2009 το είχα πάρει 6400, τώρα 7500.

Η εμπειρία μου με Yamaha και εξουσιοδοτημένα είναι η χειρότερη.

3 φορες μου έλυσαν μηχανακι, 6 μηνες συνολικά για αναμονή ανταλλακτικών, δεν έβρισκαν το πρόβλημα και περίμενα 2 μήνες και έφερα δικό μου άνθρωπο άσχετο με Yamaha και το βρήκε σε 20 λεπτά

Βασική τιμή GS1200: 14.350€
ΑBS: 1.320€
ASC: 355€
ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΩΝ: 185€
ΧΟΥΦΤΕΣ: 90€

βάλε και βαλίτσες και τα υπόλοιπα εξτρά του TENERE και πες μου που βλέπεις τις 15.000€

988

Arxagelos
28/01/2011, 21:29
Και τα Honda έχουν ένα κάρο ανακλησεις, αυτό σημαίνει ότι είναι μπουρδέλα μηχανάκια το σκεπτικό σου είναι εντελώς λάθος λέμε.

Σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον από όσο ξέρω δεν είμαστε εμείς και εσείς αλλά τεσπα

Τέλος, δεν έχω μάτια μου BMW :wave2:

είπα εγώ πουθενά οτι όλα τα BMW είναι μπουρδέλα? δείξε μου σε παρακαλώ που το έχω γράψει, το θέμα μας είναι την τελευταία φορά που κοίταξα ¨Αξιοπιστία Bmw... (Πολλά παράπονα)¨ και σε αυτό αναφέρω παράπονα απο χρήστες. Εσύ πας αλλού την κουβέντα και βάζεις λόγια και υπονοούμενα που δεν έχω πει.
Και στο κάτω κάτω ξέρεις κάτι? με την ίδια λογική που έχεις για τα KTM&BMW με φροντίδα και προδέρμ μπορεί κάποιος χρήστης k5-6 να σου πει οτι δεν κάνει σούζες για να σπάσει το πλαίσιο γιατί το μηχανάκι το έχει με φροντίδα και προδερμ. :wave2:

Tigas
28/01/2011, 22:55
Βασική τιμή GS1200: 14.350€
ΑBS: 1.320€
ASC: 355€
ΒΑΣΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΩΝ: 185€
ΧΟΥΦΤΕΣ: 90€

βάλε και βαλίτσες και τα υπόλοιπα εξτρά του TENERE και πες μου που βλέπεις τις 15.000€

988

γαμω τα ΦΠΑ μου τώρα το είδα, έχεις δίκιο έχει ξεφύγει η τιμή τους

Tigas
28/01/2011, 22:57
είπα εγώ πουθενά οτι όλα τα BMW είναι μπουρδέλα? δείξε μου σε παρακαλώ που το έχω γράψει, το θέμα μας είναι την τελευταία φορά που κοίταξα ¨Αξιοπιστία Bmw... (Πολλά παράπονα)¨ και σε αυτό αναφέρω παράπονα απο χρήστες. Εσύ πας αλλού την κουβέντα και βάζεις λόγια και υπονοούμενα που δεν έχω πει.
Και στο κάτω κάτω ξέρεις κάτι? με την ίδια λογική που έχεις για τα KTM&BMW με φροντίδα και προδέρμ μπορεί κάποιος χρήστης k5-6 να σου πει οτι δεν κάνει σούζες για να σπάσει το πλαίσιο γιατί το μηχανάκι το έχει με φροντίδα και προδερμ. :wave2:

άστο δεν υπάρχει σημείο επάφης :D , τσάκο μια :beer: και εύχομαι να τα πούμε από κοντά μετά ποικιλίας μπας και λειτουργήσουμε καλύτερα :wave2:

Gia
28/01/2011, 22:59
Εγώ πάλι νομίζω οτι ολα είναι θέμα χρήσης. Τι να το κάνεις το 1200 αν κάνεις παιανια - φάληρο κάθε μέρα; θα βογγήξει το μηχανάκι θα βογγήξει και ο αναβάτης. Το ίδιο και τα ss,busa κλπ.

Τώρα τα συνεργεία bmw είναι άλλη ιστορία. Είναι ακριβά και τα ανταλλακτικά και η εργασία. Ενδεικτικά αλλαγή μπάρας τιμονιού πρίν 2 χρόνια 190 γιουρο.

Για απλή συντήρηση δε πας στα εξουσιοδοτημένα μετα την εγγύηση. Για σοβαρες καταστάσεις πας στο Γέρακα..:D

Δεν έχω οδηγήσει το 1200 ούτε ξέρω κανέναν που το έχει. Για το F650gs που καβαλάω κάθε μέρα τα τελευταία 3 χρόνια έχω να πω οτι με έχει δικαιώσει πλήρως και απο κατανάλωση και απο φρένα που αν κινείσαι στην πόλη μετράει πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το μηχανάκι. Απο τα συνεργεία οχι και τόσο.:beer: :wave2:

toyar
29/01/2011, 05:44
Ολα τα μηχανάκια χαλάνε άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο
Ολες οι εταιρείες έχουν ελατωματικές παρτίδες και βγάζουν ανακλήσεις άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο
Από όλες υπάρχουν κάτοχοι ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι
Απλά όταν κανείς δίνει παραπάνω λεφτά απο τον ανταγωνισμό έχει και αυξημένες απαιτήσεις ΚΑΙ σε αξιοπιστία κάτι που προφανώς στα bmw δεν ισχύει
Αν οι τιμές τους ήταν πιο ανθρώπινες ίσως να μην θεωρούνταν αναξιόπιστα όμως τότε μάλλον θα χάλαγαν ακόμα συχνότερα
Κάποιος παραπάνω ανέφερε τα παλιοπλαστικά του XT. Είναι σε θέση η bmw να κατασκευάσει και να διαθέσει στην αγορά αντίστοιχο μηχανάκι τόσο χρηστικό και αξιόπιστο σε αυτά τα χρήματα και με μικρό κόστος συντήρησης;κι ας θολώνουν τα πλαστικά του.........

irinia
29/01/2011, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οτι να ναι τερενς...11κ εκανε το 1000αρι το βεστρομ...το αν εδιναν τα τελευταια μοντελα 8κ,7κ η 6κ καινουρια για να τα διωξουν ειναι αλλη ιστορια...

παντως πραγματικα δε μπορει να συνεννοηθει ανθρωπος μαζι σου :wave2:

ΡΕ ΜΑΓΚΑ.............ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

Άλλά γιά 2 όλόκληρα χρόνια τό V-STROM 1000 πουλιόταν κάτω άπό 9000 εύρώ.
8900 τά έφτασε ή έπίσημη Σουζούκι τόν τελευταίο χρόνο.
10900 τό είχε ή Σουζούκι πρίν τόν πρώτο παγκόσμιο....!!
Έπειδή μέ κούρασες........τά τελευταία 6 χρόνια....
άγόρασα...
2 BLACKBIRD........
1 V-STROM 650
2 VARADERO.........
2 HAYABUSA.........
1 MODENAS..........
1 YAMAHA DIVERSION XJ 600.....
1 YAMAXA παπί μέ διαφορικό προπολεμικό:lol:

ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ...............
Δέν έχω κανέναν λόγο νά γράφω άνακρίβειες.
Νά βοηθήσω αύτούς πού διαβάζουν θέλω.
Έσύ έχεις κανέναν λόγο νά μού ΚΟΛΛΑΣ...??
Άγόρασες μηχανάκι ποτέ μέ τά λεφτά σου..??
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ....??
Όχι τού μπαμπά σου,γιατί έκείνα ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ..!!

Έπειδή λοιπόν ήθελα νά πάρω τό v-strom 1000 ΜΑΘΕ ΟΤΙ..........
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ 2006-2007
λόγω άνταγωνισμού έκ τών έσω καί άπό τά μέσα τού 2008 καί μετά
οί είσαγωγείς οί παράπλευροι τό πουλούσαν κάτω άπό 9000 εύρώ....!!
Τιμή πού άσπάσθηκε καί ή άντιπροσωπεία κάποια στιγμή όταν
τά έβαλε στουπί...!!!
Όταν γιά πρώτη φορά πήγα νά τό πάρω τό 2006 καί προτίμησα τό 650
ή έπίσημη τιμή ήταν 10900 άλλά άν είχες τό μαλλί τό έπαιρνες μέχρι
καί 10000 εύρώ...!!

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ......
ΑΦΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

Διότι ίσως δέν μπορέσω νά κρατηθώ τόσο εύγενικός.
Μιά τού κλέφτη.......κ.λ.π...
Γράφε ότι θέλεις άλλά please ............no comments
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
Άλλιώς δέ θά κουβεντιάζουμε έδώ, παρά

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ.....

irinia
29/01/2011, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Είμαι πολύ καλά, συγκεντρωμένος και έχω σώας τας φρένας. Δύο τινά συμβαίνουν...

1) Εχεις μπλέξει τα μπούτια σου και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις
2) Εχεις βάλει λάθος link.

Απ΄τα παρακάτω που έβαλες

πες μου απο που προκύπτει τι είναι scooterοπαπια και τι μοτοσυκλέτα. Το μόνο που βλέπω είναι συγκεντρωτικά στοιχεία σε 7 σελίδες των pdf και μια αναφορά στα 750 Vstrom μετάξύ 20 παπιών.

Για πε...:a55:

ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ...................ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Πάντως τή λίστα γιά όλο τό 2010 τή βρήκες.....
Δέν ήταν άκριβώς έτσι όπως μούγραψες......ε ??
Δύο άπλά πραμματάκια...
ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 650 ΚΥΒΙΚΩΝ
στίς πρώτες θέσεις άνάμεσα στά παπιά καί τά βεσποειδή.
ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ...??
Πάρε έπίσης τά παπιά καί τά σκουτεροειδή τής Χόντα γιά παράδειγμα
καί άφαίρεσε τα άπό τό σύνολο τής Χόντα νά δείς
ΠΟΣΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥΛΗΣΕ...
Ύπάρχει καί λίστα μέ ταξινομήσεις μοτό άνω τών 600 κυβικών
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ...??
Έτσι γιά νά δούμε τί λένε οί άριθμοί,μιά καί είναι τόσο
δύσκολος ό τρόπος πού έδειξα.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..........
ΠΟΣΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΝΤΟΥΚΑΤΙ............Η ΑΠΡΙΛΙΑ..........Η ΚΤΜ
σέ σχέση μέ τούς Ίάπωνες

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ V-STROM.......??
ME TIS 750 ΠΩΛΗΣΕΙΣ....??

Γιά νά σέ βοηθήσω νά πιείς τόν καφέ σου

218 ΝΤΟΥΚΑΤΙ
313 ΚΤΜ

ΣΥΝΟΛΟ 531 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

ΑΠΡΙΛΙΑ 1926 όλα μαζί μέ σκουτεροειδή

Έτσι γιά νάχουμε καί λίγο ένδιαφέρον σέ άφήνω νά βρείς ΑΝ

Η ΑΠΡΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 220 ΜΗΧΑΝΕΣ
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ...........

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟ V-STROM 650......!!!

Άμα ή Άπρίλια άπό τά 1926 πού πούλησε έχει δώσει 220 ΜΗΧΑΝΕΣ
έγώ θά κάνω χαρακίρι ΔΗΜΟΣΙΑ......!!
Άν δέν ήταν τά σκουτεροειδή θάχαν κλάψει μανούλες.
ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ...........
ΣΥΜ ΚΑΙ ΚΥΜΚΟ οί όποίοι είναι πολύ ψηλά στίς πωλήσεις.
Βλέπεις ότι ή είρωνία ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...??
ΣΥΜ 7130 ΠΩΛΗΣΕΙΣ.....
ΚΥΜΚΟ 5378..............

Γιά ύπολόγισε πόσο χρόνο θέλουν νά καταπιούν τήν Άπρίλια...??
Αύτό είναι τό κομμάτι τής άγοράς πού έχουν καταλάβει καί όχι
ΤΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ πού μού έγραψες.....!!
20,2% τής άγοράς οί δυό τους...!!

:a55: :smokin:

Περιμένω κι έγώ μέ άγωνία νά δώ άν οί τρείς Εύρωπαίοι κατάφεραν νά
ξεπεράσουν σέ πωλήσεις τό V-STROM.....:rotflmao:

irinia
29/01/2011, 08:25

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.........

ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΝΑ JAPAN.............KAI ΞΕΝΟΙΑΖΕΙΣ

Τόση ώρα αύτό προσπαθούμε νά πούμε...............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

irinia
29/01/2011, 08:33
Λαϊκή απαίτηση:Να φτιαχτεί thread με την αναξιοπιστία σε μπουφάν,κράνη,γάντια,μπλουζάκια,κασκόλ,καπέλα και γενικά χαϊμαλιά BMW....

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.......

οί Γερμανοί πού τούς βάζουν τό σηματάκι τής BMW καί στά πουλάνε στή διπλάσια τιμή..??
Άκόμα καί έκεί δυστυχώς τρώς καπέλλο....
Όπότε δέν είναι γιά νά γελάς μάλλον γιά νά κλαίς είναι...
Γιά παράδειγμα ένα κράνος μέ τό σηματάκι τής BMW όλόιδιο μέ τήν έταιρεία
πού τό παράγει ξέρεις τί καπέλλο έχει
όταν πωλείται άπό τούς γνωστούς οίκους μόδας....??
ΚΑΛΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΛΙΠΑΚΙ μέ τό λογότυπο έχεις άγοράσει...??

STOYBI
29/01/2011, 09:02
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.........

ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΝΑ JAPAN.............KAI ΞΕΝΟΙΑΖΕΙΣ

Τόση ώρα αύτό προσπαθούμε νά πούμε...............ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ψιτ...... Ψιτ ......Τερρενς :look:

Παλι για αξιοπιστια ιαπωνα και ειδικα V....STORM μιλας....... ??? :look:

Παρε και εσυ με το καφε σου να διαβαζεις αυτα που βρηκα μετα απο μονο τρια λεπτα ψαξιμο σε αυτο μονο το φορα... και τα ξαναλεμε......

1) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=22653

2) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89533

3) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62894

:lol: :lol: :lol:

byron
29/01/2011, 09:26
Ύπάρχει καί λίστα μέ ταξινομήσεις μοτό άνω τών 600 κυβικών
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ...??

Δεν μπορώ να την ποστάρω, γιατί γιατί δεν μπορω να τη βρώ. Δώσε link γιατί έχω ιταλικό pc και ζορίζομαι...

Stabak
29/01/2011, 11:15
Δεν μπορώ να την ποστάρω, γιατί γιατί δεν μπορω να τη βρώ. Δώσε link γιατί έχω ιταλικό pc και ζορίζομαι...

olivetti?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stabak
29/01/2011, 11:28
Ρε συ Τερενς, τι διαολο περιμενεις... να σου πουνε πως δωσαν 1ο χιλιαρικα παραπάνω για κατι που το στ***ρομα κανει παντου καλυτερα; Και το κληρονομεις και στο παιδι σου τζιτζιλονι για κανα ρημπιλτ (πλαστικα θαμπα δηλαδη με ενα κερι εισαι κυριος) :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:

irinia
29/01/2011, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Ρε συ Τερενς, τι διαολο περιμενεις... να σου πουνε πως δωσαν 1ο χιλιαρικα παραπάνω για κατι που το στ***ρομα κανει παντου καλυτερα; Και το κληρονομεις και στο παιδι σου τζιτζιλονι για κανα ρημπιλτ (πλαστικα θαμπα δηλαδη με ενα κερι εισαι κυριος) :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ................

Άλλά νά μή λέμε καί ότι νάναι........

Έγώ γιά νά πώ τήν άλήθεια δέν ξαναπήρα v-strom γιατί πιστεύω ότι....
ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΤΙΜΗ ........
Βλέποντας τίς πωλήσεις καί βλέποντας νά πουλάει όσο τά παπιά
ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ....!!!
Τό πήρα τό 2006 μέ τά δώρα του χούφτες βαλίτσα σίδερα ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
6.800 εύρά.
Τώρα πάει 7800 άντε κανά δυό κατοστάρικα κάτω
άπό έλεύθερους άπό Όλλανδία, ΓΥΜΝΟ ξεβράκωτο.
8000 άντιπροσωπεία καί 8500 μέ τά μπιχλιμπίδια....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ V-STROM.
Θά πέσει..........όποιος σώνει καί καλά τό θέλει ύπομονή.
Προτίμησα τό DIVERSION μέ 6000 εύρώ,
τετρακύλινδρο μέ ένα δοκιμασμένο μοτέρ
άπό τό 2004 .
Φοβερό μηχανάκι γιά άρχαρίους ,εύκολοδήγητο,πολύ άνετο στήν πόλη
τραβάει άπό τίς 2000 στροφές μέ έκτη ,μού τόλεγαν καί δέν τό πίστευα.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΜΑΧΑ..............ΚΡΙΜΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ......:rotflmao:
πού σέ άνεβάζουν τουλάχιστον μιά τάξη κοινωνικά.....:lol: :lol: :lol:

Άμα πάρω αύτοκόλλητα μέ τό λογότυπο καί τά βάλω πάνω στό Γιαμάχα
τί λές...??
Θά γυρίσει νά μέ κοιτάξει κανείς...??

MikeG
29/01/2011, 16:51
Φτάνει!!!

Ήμαρτον..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Lioulios
29/01/2011, 16:53
Ακόμα δε βγάλαμε άκρη

:lol: :lol:

irinia
29/01/2011, 17:13

ΕΝΤΑΞΕΙ...............ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ

Πάμε νά φύγουμε......:rotflmao: :rotflmao:

irinia
29/01/2011, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ψιτ...... Ψιτ ......Τερρενς :look:

Παλι για αξιοπιστια ιαπωνα και ειδικα V....STORM μιλας....... ??? :look:

Παρε και εσυ με το καφε σου να διαβαζεις αυτα που βρηκα μετα απο μονο τρια λεπτα ψαξιμο σε αυτο μονο το φορα... και τα ξαναλεμε......

1) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=22653

2) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89533

3) http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62894

:lol: :lol: :lol:

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ V-STROM................

Όταν ένα μηχανάκι κάνει μέ 7800 πολύ πιό άξιόπιστα
τά ίδια καί πολύ καλύτερα πράμματα άπό ένα
πού έχει τά διπλά λεφτά
ΕΣΥ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ...??

Μή μού πείς ότι τά 1200gs είναι πιό άξιόπιστα άπό τά v-strom...??
Mή πάμε στό ότι τό Σουζούκι έχει 4πλάσιες πωλήσεις ....!!
διότι οί άβαρίες άν ήταν 4 στό Σουζούκι θάπρεπε νάναι μία στό BMW.
Άλλά μάλλον τό άντίθετο συμβαίνει...:rotflmao:
Ή διαφωνείς..??

irinia
29/01/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φτάνει!!!

Ήμαρτον..... :cry: :cry: :cry: :cry:

ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ...........ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ

καί βασανιστικό.....

MikeG
29/01/2011, 17:28
ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ...........ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ

καί βασανιστικό.....

Τώρα ψάχνομαι να τα χώσω να αγοράσω Μετοχές Τζουτζούκι. Παίρνω και διάφορα τηλέφωνα να δώσω το 800 και το KTM όσο όσο να πάρω Σουτζούκι.
Το έχω ρίξει στη ρακί λέμε γιατί με πήρε άσχημα από κάτω....

Θέλω και εγώ φρένα tocico... :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Stabak
29/01/2011, 18:08

Θέλω και εγώ φρένα tocico... :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι; απο μπροστινο εισαι κομπλε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DrBig
29/01/2011, 18:20
γιατι; απο μπροστινο εισαι κομπλε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε σχεση με το τι γινεται πισω, μπορεις και να πεις 'ναι' :)

irinia
29/01/2011, 18:22
Τώρα ψάχνομαι να τα χώσω να αγοράσω Μετοχές Τζουτζούκι. Παίρνω και διάφορα τηλέφωνα να δώσω το 800 και το KTM όσο όσο να πάρω Σουτζούκι.
Το έχω ρίξει στη ρακί λέμε γιατί με πήρε άσχημα από κάτω....

ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.............

Καί 800σάρι BMW ύποθέτω καί ΚΤΜ......:rotflmao:

Χαρά στό κουράγιο σου..........
Έγώ πάντως 30 χρόνια τώρα ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΑ

konsttanttinos
29/01/2011, 18:24

Άλλά νά μή λέμε καί ότι νάναι........

Έγώ γιά νά πώ τήν άλήθεια δέν ξαναπήρα v-strom γιατί πιστεύω ότι....
ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ Η ΤΙΜΗ ........
Βλέποντας τίς πωλήσεις καί βλέποντας νά πουλάει όσο τά παπιά
ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ....!!!
Τό πήρα τό 2006 μέ τά δώρα του χούφτες βαλίτσα σίδερα ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
6.800 εύρά.
Τώρα πάει 7800 άντε κανά δυό κατοστάρικα κάτω
άπό έλεύθερους άπό Όλλανδία, ΓΥΜΝΟ ξεβράκωτο.
8000 άντιπροσωπεία καί 8500 μέ τά μπιχλιμπίδια....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ V-STROM.
Θά πέσει..........όποιος σώνει καί καλά τό θέλει ύπομονή.
Προτίμησα τό DIVERSION μέ 6000 εύρώ,
τετρακύλινδρο μέ ένα δοκιμασμένο μοτέρ
άπό τό 2004 .
Φοβερό μηχανάκι γιά άρχαρίους ,εύκολοδήγητο,πολύ άνετο στήν πόλη
τραβάει άπό τίς 2000 στροφές μέ έκτη ,μού τόλεγαν καί δέν τό πίστευα.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΜΑΧΑ..............ΚΡΙΜΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ......:rotflmao:
πού σέ άνεβάζουν τουλάχιστον μιά τάξη κοινωνικά.....:lol: :lol: :lol:

Ρε'συ θειο... σ'ειχα για μαγκα που στα 60 σου καβαλας μπουσα, αλλα γυριζεις και μου διατυμπανιζεις οτι το πιο μετριο (αχρηστο sic) μηχανακι της δεκαετιας πουλαει σαν τρελο!
Βεβαιως και το strom πουλαει, αφου οι περισσοτεροι wannabe μηχανοβιοι μετα το στρογγυλοφαναρο θελουν περισσοτερο ογκο για λιγοτερο χρημα...αρκει που φρεναρει καλυτερα απο mate, ποιος νοιαζεται.... και ωρα για πουλ μουρ στο βασανο.
Επειδη πουλαει η σουζουκι την σομπα που εχει φρενα απο σαπουνι, αναρτησεις μαρμελαδα και στησιμο καβουρα και βγαζει φραγκα, παει να πει οτι οι σχιστοματηδες ειναι οι kings of world?
Η' αυτο το μπουρδελο που πηγες και αγορασες επειδη εχει το καλυτερο χρηματοδοτικο?
Ετσι ειναι οι μηχανοβιοι?Πρωτα κανονιζουν το επιτοκιο και μετα διαλεγουν?
Η' μηπως περιμενουν να βγαλει 10 χρονια το μοτερ και μετα να το αγορασουν καινουριο???
Ποιος ο λογος να εχω 2000 σαλ και να κουμπωνω εκτη ρε τερενς?Τι ειναι αυτα που γραφεις?
Μηπως μιλουσες για ντιζελ και μπερδευτηκαν τα κυκλωματα?

Αν η παπριλια εβγαζε τετοι μηχανακι θα πηγαινε στον διαολο, το ιδιο και η ντουκατι...
Αφου αρεσκεσαι στα links κοιτα εδω τι γουσταρει ο κοσμος http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4404&Itemid=242

Αγοραζει ομως αυτο που φτανει η τσεπη του, ή επειδη δεν ξερει την τυφλα του αγοραζει αυτο που ειναι περισσοτερο μηχανη για τα λιγοτερα χρηματα, κι ας ειναι φτηνιαρικο.

Με την λογικη που εχεις μου θυμιζεις το ανεκδοτο που οδηγος του lada ρωταει τον οδηγο της ferrari αν του βγηκε καλο γιατι δεν βλεπει να κυκλοφορουν πολλα στον δρομο.
Ξερεις φιλε, μην παρεις Ferrari.. αξιζει οσο ενα τεσσαρι, χαλαει, σπαει στα 15κ και ειναι μονο για πιστα... παρε TOYOTA COROLLA!! δεν σπαει, δεν χαλαει, κι αν χαλασει εχει εγγυηση!
Σε λιγο θα μας πεις οτι θα σε χαλουσε ενα gs στην θεση της σομπας που αγορασες, ή αντι για το βαρκαντερο που αγορασες δυο φορες?????χαχαχα
Ο σφακιανακης σε εψησε ή εκανες κανενα ταμα?

Ρε'συ, εχεις πολυ ψωνιο με τα τζαπαν..μηπως πηρες και τιποτα μετοχες εκει στο χαμαματσου με χαμηλο επιτοκιο και βγαζεις χρημα?Αν ειναι ετσι, χαλαλι η λοβοτομη...αλλα ξεχασα ''γερασα και μυαλο δεν..''.

Αν Ακομη δεν καταλαβες, μερικοι απο'μας δεν θα καβαλουσαν ιαπωνικες σομπες ακομη κι αν μας τα χαριζαν, εξαιρουμενων τζιξερ, ρενες και λοιπα οπλα.
Oταν η αγκουστα εβγαζε μηχανακια και επαιρνε πρωταθληματα, η χονΔα εβαζε απο εναν κυλιδρο σε ποδηλατα και τα βαφτιζε παπακια...ναι απο αυτα που πουλησε τοσα εκατομμυρια και εγινε γιγαντας...και υστερα καταλαβε οτι μπορει καθε 15 χρονια να αλλαζει μοτερ, αλλα πλαστικα καθε χρονο, και να τα πουλαει σαν καινουρια!
κ8 1000 (τελη 2009) 10900
κ9 1000 (τελη 2009) 13400.
Βρειτε τις διαφορες. (και για να εξηγουμαστε τα γουσταρω τρελα και τα δυο)

''Γερασα και μυαλο δεν..''
χαχαχα.:lol: :lol: :lol:

byron
29/01/2011, 18:30
ΕΝΤΑΞΕΙ...............ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ

Πάμε νά φύγουμε......:rotflmao: :rotflmao:

Ετοιμάζεσαι να ξαναμπείς σε τροχιά?

Αυτόν το γαμωπίνακα με τις πωλήσεις των μεγάλων θα μας τον δείξεις ή θα μας τα κάνεις ζέπελιν?

aanas
29/01/2011, 20:34
Την ιστορία με τον κινητήρα του S1000 την έχω δημοσιεύσει και συζητήσει εκτενώς.
Θέλω να προσθέσω ότι έχω και ένα 320 Coupe δύο ετών στο οποίο μου άλλαξαν κιβώτιο δωρεάν. Επίσης είχα απώλεια ισχύος και έκαναν κάποιο reset στην ECU. Καίει και λίγο λάδι. Προβλήματα με την ECU είχαν και συνάδελφοι με 316 και 320 sedan καθώς και γνωστή με 520, όλα 2-3 ετών. Συνοψίζοντας αυτή η γενιά αυτοκινήτων είναι αναξιόπιστη και υπερτιμημένη.
Γυρνώντας στο μηχανάκι έχουν αλλάξει part number στον κινητήρα από το καλοκαίρι (εγώ κονόμησα και πήρα πάλι τον παλιό) και όσο δε χαλάει είναι πραγματικά απίστευτο!
Πάντως και η Aprilia και η BMW και η Kawasaki την πάτησαν με τα 1000άρια τους.
Περιμένω το Ducati το 2012...

reinmeister
29/01/2011, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas

σε τρωει ομως ασχημα ρε μπαγασα...:p :lol:

aanas
29/01/2011, 21:27
Είναι λίγο ανώμαλο να κάνω πάλι το πειραματόζωο με το Ducati με τις (υποτίθεται) μεγάλες αλλαγές αλλά προβλέπεται ενδιαφέρον!

reinmeister
29/01/2011, 21:32
οταν δημοσιοποιηθουν τα ακριβη specifications,κανε εναν κοπο να με παρεις τηλεφωνο ,ΠΡΙΝ το αγορασεις...

irinia
29/01/2011, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ρε'συ θειο... σ'ειχα για μαγκα που στα 60 σου καβαλας μπουσα, αλλα γυριζεις και μου διατυμπανιζεις οτι το πιο μετριο (αχρηστο sic) μηχανακι της δεκαετιας πουλαει σαν τρελο!
Βεβαιως και το strom πουλαει, αφου οι περισσοτεροι wannabe μηχανοβιοι μετα το στρογγυλοφαναρο θελουν περισσοτερο ογκο για λιγοτερο χρημα...αρκει που φρεναρει καλυτερα απο mate, ποιος νοιαζεται.... και ωρα για πουλ μουρ στο βασανο.
Επειδη πουλαει η σουζουκι την σομπα που εχει φρενα απο σαπουνι, αναρτησεις μαρμελαδα και στησιμο καβουρα και βγαζει φραγκα, παει να πει οτι οι σχιστοματηδες ειναι οι kings of world?
Η' αυτο το μπουρδελο που πηγες και αγορασες επειδη εχει το καλυτερο χρηματοδοτικο?
Ετσι ειναι οι μηχανοβιοι?Πρωτα κανονιζουν το επιτοκιο και μετα διαλεγουν?
Η' μηπως περιμενουν να βγαλει 10 χρονια το μοτερ και μετα να το αγορασουν καινουριο???
Ποιος ο λογος να εχω 2000 σαλ και να κουμπωνω εκτη ρε τερενς?Τι ειναι αυτα που γραφεις?
Μηπως μιλουσες για ντιζελ και μπερδευτηκαν τα κυκλωματα?

Αν η παπριλια εβγαζε τετοι μηχανακι θα πηγαινε στον διαολο, το ιδιο και η ντουκατι...
Αφου αρεσκεσαι στα links κοιτα εδω τι γουσταρει ο κοσμος http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4404&Itemid=242

Αγοραζει ομως αυτο που φτανει η τσεπη του, ή επειδη δεν ξερει την τυφλα του αγοραζει αυτο που ειναι περισσοτερο μηχανη για τα λιγοτερα χρηματα, κι ας ειναι φτηνιαρικο.

Με την λογικη που εχεις μου θυμιζεις το ανεκδοτο που οδηγος του lada ρωταει τον οδηγο της ferrari αν του βγηκε καλο γιατι δεν βλεπει να κυκλοφορουν πολλα στον δρομο.
Ξερεις φιλε, μην παρεις Ferrari.. αξιζει οσο ενα τεσσαρι, χαλαει, σπαει στα 15κ και ειναι μονο για πιστα... παρε TOYOTA COROLLA!! δεν σπαει, δεν χαλαει, κι αν χαλασει εχει εγγυηση!
Σε λιγο θα μας πεις οτι θα σε χαλουσε ενα gs στην θεση της σομπας που αγορασες, ή αντι για το βαρκαντερο που αγορασες δυο φορες?????χαχαχα
Ο σφακιανακης σε εψησε ή εκανες κανενα ταμα?

Ρε'συ, εχεις πολυ ψωνιο με τα τζαπαν..μηπως πηρες και τιποτα μετοχες εκει στο χαμαματσου με χαμηλο επιτοκιο και βγαζεις χρημα?Αν ειναι ετσι, χαλαλι η λοβοτομη...αλλα ξεχασα ''γερασα και μυαλο δεν..''.

Αν Ακομη δεν καταλαβες, μερικοι απο'μας δεν θα καβαλουσαν ιαπωνικες σομπες ακομη κι αν μας τα χαριζαν, εξαιρουμενων τζιξερ, ρενες και λοιπα οπλα.
Oταν η αγκουστα εβγαζε μηχανακια και επαιρνε πρωταθληματα, η χονΔα εβαζε απο εναν κυλιδρο σε ποδηλατα και τα βαφτιζε παπακια...ναι απο αυτα που πουλησε τοσα εκατομμυρια και εγινε γιγαντας...και υστερα καταλαβε οτι μπορει καθε 15 χρονια να αλλαζει μοτερ, αλλα πλαστικα καθε χρονο, και να τα πουλαει σαν καινουρια!
κ8 1000 (τελη 2009) 10900
κ9 1000 (τελη 2009) 13400.
Βρειτε τις διαφορες. (και για να εξηγουμαστε τα γουσταρω τρελα και τα δυο)

''Γερασα και μυαλο δεν..''
χαχαχα.:lol: :lol: :lol:

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟ..............ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ

Τό 600 τό πήρα γιά παπάκι,έτσι γιά άλλαγή..............έπειδή πούλησα τό Μοντένας...
Καλό δέν είναι...??
'Αμα βρεθούμε καμμιά φορά,θά σού δείξω πώς στρίβουμε άριστερά
όταν τό τιμόνι βλέπει ΔΕΞΙΑ......
ΜΕ ΤΟ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ.....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ................δέν μπορώ νά σού άπαντήσω σοβαρά.....

Τό άν είμαι μάγκας καί πόσο .........δέ χρειάζεται νά τό δείχνω.

ΕΞΑΛΛΟΥ..............Η ΜΟΤΟ...............ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.............

http://www.youtube.com/watch?v=RrUUNw7hZNM

ΟΝΤΩΣ ΓΕΡΑΣΑ............ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ
Στό εύχομαι καί σένα..........μεγάλη ύπόθεση.

irinia
29/01/2011, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas
Την ιστορία με τον κινητήρα του S1000 την έχω δημοσιεύσει και συζητήσει εκτενώς.
Θέλω να προσθέσω ότι έχω και ένα 320 Coupe δύο ετών στο οποίο μου άλλαξαν κιβώτιο δωρεάν. Επίσης είχα απώλεια ισχύος και έκαναν κάποιο reset στην ECU. Καίει και λίγο λάδι. Προβλήματα με την ECU είχαν και συνάδελφοι με 316 και 320 sedan καθώς και γνωστή με 520, όλα 2-3 ετών. Συνοψίζοντας αυτή η γενιά αυτοκινήτων είναι αναξιόπιστη και υπερτιμημένη.
Γυρνώντας στο μηχανάκι έχουν αλλάξει part number στον κινητήρα από το καλοκαίρι (εγώ κονόμησα και πήρα πάλι τον παλιό) και όσο δε χαλάει είναι πραγματικά απίστευτο!
Πάντως και η Aprilia και η BMW και η Kawasaki την πάτησαν με τα 1000άρια τους.

Η ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ

όλα πίσω έπιστρέφοντας τά χρήματα.........
Αύτό βέβαια δέν δικαιολογεί τήν κατασκευαστική πατάτα.

Allst@rf
29/01/2011, 21:47
ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.............

Καί 800σάρι BMW ύποθέτω καί ΚΤΜ......:rotflmao:

Χαρά στό κουράγιο σου..........
Έγώ πάντως 30 χρόνια τώρα ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΑ

φίλε μου δεν ξέρω αν πότε έχεις ανεβεί σε ktm Αdv 950/990 ή χώματινο έστω να το πας μια βόλτα ,αλλά θα ήθελα να σε δω να καβάλας ένα αμέσως μετά το diversion ή το Vstrom...

Εσυ νομίζεις ότι όσοι έχουμε ευρωπαϊκα μπούρδελα είμαστε κορόιδα και μας έχουν πιάσει κότσο...

Νομίζεις ότι δεν έχουμε καβαλήσει ,είτε ξεκινήσει με ιαπωνικό ασπαστο και γεννηθήκαμε καβάλα σε 854 monoposto(α ρε Binzis Racing τι μου κανες...:bawl: )...

Νομίζεις ότι έχουμε λεφτά για ξόδεμα να τα σπαταλάμε στους μαστόρους και τα πανάκριβα σέρβις των ευρωπαϊκών εταιρειών...

Τίποτα από αυτα δε συμβαίνει φίλε...

απλά ,ανεβήκαμε μια φορά σε ευρωπαικό και δεν ξανακάτεβηκαμε πότε...:wave2:

guzzistas
29/01/2011, 21:48
φίλε μου δεν ξέρω αν πότε έχεις ανεβεί σε ktm Αdv 950/990 ή χώματινο έστω να το πας μια βόλτα ,αλλά θα ήθελα να σε δω να καβάλας ένα αμέσως μετά το diversion ή το Vstrom...

Εσυ νομίζεις ότι όσοι έχουμε ευρωπαϊκα μπούρδελα είμαστε κορόιδα και μας έχουν πιάσει κότσο...

Νομίζεις ότι δεν έχουμε καβαλήσει ,είτε ξεκινήσει με ιαπωνικό ασπαστο και γεννηθήκαμε καβάλα σε 854 monoposto(α ρε Binzis Racing τι μου κανες...:bawl: )...

Νομίζεις ότι έχουμε λεφτά για ξόδεμα να τα σπαταλάμε στους μαστόρους και τα πανάκριβα σέρβις των ευρωπαϊκών εταιρειών...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

konsttanttinos
29/01/2011, 21:55
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟ..............ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ
Τό 600 τό πήρα γιά παπάκι,έτσι γιά άλλαγή..............έπειδή πούλησα τό Μοντένας...
Καλό δέν είναι...??
'Αμα βρεθούμε καμμιά φορά,θά σού δείξω πώς στρίβουμε άριστερά
όταν τό τιμόνι βλέπει ΔΕΞΙΑ......
ΜΕ ΤΟ ΧΑΓΙΑΜΠΟΥΖΑ.....

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ................δέν μπορώ νά σού άπαντήσω σοβαρά.....
τό άν είμαι μάγκας καί πόσο .........δέ χρειάζεται νά τό δείχνω.
ΕΞΑΛΛΟΥ..............Η ΜΟΤΟ...............ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.............
http://www.youtube.com/watch?v=RrUUNw7hZNM
ΟΝΤΩΣ ΓΕΡΑΣΑ............ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ
Στό εύχομαι καί σένα..........μεγάλη ύπόθεση.

:alien: :alien: :alien:

Stabak
29/01/2011, 22:30

ε καλα μην το δενεις και κομπο αυτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι αλλοι ξαναανεβηκαμε και ξανακατεβηκαμε... :lol: :lol: πως το λενε καβαλα παν στην εκκλησια καβαλα προσκυνανε... :rotflmao: :rotflmao:

ξεκολλατε ολοι πια.... με τις ταμπελες....

εξαλου η αληθεια βρισκεται στους σεξπιστολς και στο στρομα
:sun:

Allst@rf
29/01/2011, 22:33
ε καλα μην το δενεις και κομπο αυτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι αλλοι ξαναανεβηκαμε και ξανακατεβηκαμε... :lol: :lol: πως το λενε καβαλα παν στην εκκλησια καβαλα προσκυνανε... :rotflmao: :rotflmao:

ξεκολλατε ολοι πια.... με τις ταμπελες....

εξαλου η αληθεια βρισκεται στους σεξπιστολς και στο στρομα
:sun:

εσυ καταλογίζεσαι στο ποσοστό ΔΞ/ΔΑ...:lol:

Stabak
29/01/2011, 22:37
.... και για να μιλησουμε και καπως σοβαρα περι αξιοπιστιας και κοστος συντηρησης μας ακριβης μηχανης all around... οταν καποιος βγαινει και λεει πως για "σοβαρη" δουλεια πρεπει να πας σωνει και καλα στον Χ μαστορα και μονο, κατι βρωμάει και βρωμάει πολύ.....

προσωπικά το θεωρώ ντροπή το μοντελο που χρυσοπλήρωσα να με περιορίζει σε ενα μονο συνεργείο το οποίο και σιγουρα δεν ειναι το φθηνότερο... οσο και να ξερω να συντηρω τα ψιλά... δηλαδη σωνει και καλα να φαω στην μαπα τον ταδε και τον δεινα αλλιως τι;

Ρε δεν μαμιομαστε ολοι μαζι σε περιοδο κρισης κιολας, ναι τρενακι κολλητα ολοι μαζι....

imitrelos
29/01/2011, 22:42

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

BLACKGAS
29/01/2011, 22:54
....
Ρε δεν μαμιομαστε ολοι μαζι σε περιοδο κρισης κιολας, ναι τρενακι κολλητα ολοι μαζι....

Ποιός θα κάνει τη μηχανή και ποιός την κλινάμαξα?:D

andgeo
30/01/2011, 00:39
- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Toby , Toby ,Toby ,Toby ,Toby.....

panos-ohli
30/01/2011, 02:55
γεια σας κι απο μενα,καταρχην το θεμα εχει περασει σε ευρωπαικα vs japan.
η αληθεια ειναι οτι το ιαπωνικο ειναι απροβληματιστο αλλα ειναι μηχανακι που δεν σεβετε τον εαυτο του και αυτο επικεντρωνεται στα φρενα-αναρτησεις-πλαισιο.
τα ευρωπαικα κερδιζουν σε αυτο το σημειο προσφεροντας οδηγικη ευχαριστηση.
για να ερθουμε τωρα στα bmw,παρατηρησα μια ταυτοποιηση των bmw με ktm.
Η ktm ειναι μια εταιρια με παθος που το βγαζει και στις μηχανες της κανοντας τες για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και για συγκεκριμενη χρηση,ενω αντιθετα η bmw,και εδω ειναι που δεν την συμπαθω,απευθυνετε σε ασχετους φραγκατους που κανουν γυρο γυρο την πλατεια κολωνακιου
δεν θελω να προσβαλλω τους κατοχους απλα λεω ποιους πελατες θελει και αυτο φαινεται απο τις τιμες των service και την συμπεριφορα των μαστορων

g.kounoupis
30/01/2011, 03:24
Τα ευρωπαϊκά δεν είναι μόνο αναρτήσεις πλαίσιο φρένα είναι το μοτέρ που σε έχει στην πρίζα και σε κάνει να θέλεις να το γ@μ@ς συνέχεια κάτι που ο ιάπωνας έχει ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια πως είναι

Το gs 1200 έχει 12 κιλά ροπή πιο ιαπωνικό on of μηχανάκι βγάζει τέτοια ροπή

byron
30/01/2011, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Kunta Kinte!

- What's your name ?
- Toby , Toby ,Toby ,Toby ,Toby.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
30/01/2011, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Το gs 1200 έχει 12 κιλά ροπή πιο ιαπωνικό on of μηχανάκι βγάζει τέτοια ροπή

Και πομόνα να ήταν, πάλι 12kg θα έβγαζε από 1200cc. :p

irinia
30/01/2011, 08:23

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ.............ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΕ

Περί όρέξεως........
Αύτά πού γράφω όμως είναι μιά πραγματικότητα.
Δικαίωμα τού καθενός νά θεωρεί πώς τό δικό του είναι τό καλυτερότερο.
Συνήθως έτσι συμβαίνει.
Έγώ όμως έγραψα άλλα πράμματα.
Περί τιμής,άξιοπιστίας,πωλήσεων, γενικά γιά τόν μέσο άναβάτη.
Ή μοτό είναι τρόπος ζωής ....
Καί Ούράλ νά έχεις άμα γουστάρεις θά στρίψεις.......όσο στρίβει....!!
Καλά κάνετε καί έχετε τά Εύρωπαικά σας,καλά κάνετε καί τά πληρώνετε διπλάσια....
Πολύ καλά κάνετε καί τά τρέχετε συνέχεια στά συνεργεία.
Έμένα ό στόχος μου ήταν νά καταδείξω τή ΔΙΑΦΟΡΑ...........
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
Είχα κάποτε ένα Χόντα v-tec.
Kάθε μέρα πίστεψε με τό έσπαγα,όλο στόν κόφτη.
Τό πήγα μιά φορά γιά σέρβις στίς 45000 χιλιόμετρα.
Άπό τότε συμπλήρωνα μόνο λάδια μέχρι τίς 150000 χιλιόμετρα
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....
Έκεί κάπου μέ έκραξαν καί άλλαξα έναν ιμάντα χρονισμού γιά νά μή τό πάρω στό χέρι.
Συνέχισα νά τό πηγαίνω στόν κόφτη.
Άλλαζα μόνο λάστιχα κάθε 25000 χιλιόμετρα.
Στίς 215000 τό πούλησα καί έχαιρε άκρας ύγείας....
Καί κρατήματα είχε ,καί φρένα.......μπορεί νά μήν ήταν ιντεγκράλε άλλά γιά
τόν μέσο όδηγό στό δρόμο ήταν τέλειο.
Όπότε πήρα γιαπωνέζικο έβαζα μόνο τό κλειδί στή μίζα.......
Δέν είμαι κολλημένος ,τώρα έχω ένα πεζώ στέισιον........
Άφράτο μέν στό δρόμο ,άλλά τακτικότατες έπισκέψεις στό συνεργείο....!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.......

Είπαμε ή έπιλογή άνήκει στόν καθένα.........
Άλλά νά λέμε τά πράμματα μέ τό όνομα τους......
Σκέφτηκα καί γώ νά πάρω μιά τό bmw 9600+ τό 800, 8300+ τό 650....!!
8900 τό καινούργιο tiger......
Ώραία μηχανάκια στήν έμφάνιση,μετά σκέφτηκα αύτά πού διάβαζα στό φόρουμ
τής bmw.
Έπίσης σκέφτηκα τά δύο μοναδικά συνεργεία πού ύπάρχουν γιά τήν καθεμιά έταιρεία....!!
ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.....!!!
Σκέφτηκα τή μεταπώληση,ποιός νά άγοράσει τό tiger...??
Σκέφτηκα τά τρία χιλιάρικα διαφορά άπό τό 600άρι τό Γιαμάχα .........
ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....
Δέ θά χαρακτήριζα ποτέ κανέναν άπό σάς έτσι μέ τέτοια λόγια όπως είπε
ό φίλος Κωνσταντίνος έπειδή έπιλέξατε τό τάδε μηχανάκι.......
διότι όταν αύτός ήταν άγέννητος κυκλοφορούσα μέ Πάνταχ καί Χέρκουλες.....
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ...........

Νάσαι καλά καί σύ καί όλοι οί φίλοι μέ τά Εύρωπαικά σας, νά προσέχετε,
καί καλές βόλτες μέ ΥΓΕΙΑ...

Cpt. Haddock
30/01/2011, 08:29
[...]Σκέφτηκα τή μεταπώληση,ποιός νά άγοράσει τό tiger...??
[....]

Θα στο ξαναπω, έχουν αλλάξει τα πραγματα και πολλά στερεότυπα που ξέραμε δεν υπάρχουν :wave2:

irinia
30/01/2011, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα στο ξαναπω, έχουν αλλάξει τα πραγματα και πολλά στερεότυπα που ξέραμε δεν υπάρχουν :wave2:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΤΣΙ..........ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ

Πάντως στήν πόλη μου,έχει ένα συνεργείο bmw καί ένα Τράιομφ.....!!
Στή δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τής Έλλάδας....
Έπειτα μιά καί οί άριθμοί δείχνουν τίς πωλήσεις,
δέ νομίζεις ότι πολύ πιό δύσκολα νά πούλαγα ένα Εύρωπαικό
μέ τό περιορισμένο κοινό...??
ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2010

218 ΝΤΟΥΚΑΤΙ......
313 ΚΤΜ
472 TRIUMPH
1238 ΒΜW..........όπου περιλαμβάνει όλες τίς μοτό,μέχρι καί τά μικρά μέ τό κάλυπτρο.

Άν δούμε καί τίς κατηγορίες πού ύπάρχουν............παράδειγμα πόσα tiger πουλήθηκαν..??

Πές μου όμως έσύ............ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...??
ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ.....??

Άν είναι έτσι δέν έχω πρόβλημα τήν έπόμενη φορά νά πάρω Εύρωπαικό...

byron
30/01/2011, 09:06
1238 ΒΜW..........όπου περιλαμβάνει όλες τίς μοτό,μέχρι καί τά μικρά μέ τό κάλυπτρο.

Re Terens έλεος....:lol:

20 χρόνια έχει σταματήσει τη παραγωγή του C1...

Cpt. Haddock
30/01/2011, 09:12

Δεν το 'πα γι' αυτο. Απλα θυμάμαι την κουβεντα περι μεταπώλησης με ενα παιδι που ηθελε να παρει τάιγκερ και είχε τους ίδιους ενδοιασμούς μεχρι που θυμήθηκε οτι ειχε 10 μηνες πωλητήριο σε ενα TDM κι ακόμα δεν το ΄χε διωξει...

Περισσότερα μπορεί να σου πει καποιος εδω μεσα που εχει βαλει πωλητήριο σε ενα CBR εδω και 1.5 χρονο και πόσο εχει κατεβασει την τιμη κι αυτο δε λέει να φυγει.

:winka:

BLACKGAS
30/01/2011, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν το 'πα γι' αυτο. Απλα θυμάμαι την κουβεντα περι μεταπώλησης με ενα παιδι που ηθελε να παρει τάιγκερ και είχε τους ίδιους ενδοιασμούς μεχρι που θυμήθηκε οτι ειχε 10 μηνες πωλητήριο σε ενα TDM κι ακόμα δεν το ΄χε διωξει...

Περισσότερα μπορεί να σου πει καποιος εδω μεσα που εχει βαλει πωλητήριο σε ενα CBR εδω και 1.5 χρονο και πόσο εχει κατεβασει την τιμη κι αυτο δε λέει να φυγει.

:winka:

Ναι γιατί εδώ και 1.5 χρόνο απλά δεν πουλιέται τίποτα. Ειδικά τα ss έχουν πάθει μεγάλη ζημιά. Η αγορά θέτει τους κανόνες και αναγκαστικά τους ακολουθούμε!:sick:

Stabak
30/01/2011, 09:33
το ακουσαμε και αυτο, ο κινητηρας του gs εξιτάρει....:lol: :lol: :lol:

φυρι φυρι να μπω πρωτος στο τρενάκι... :eek: :lol:

Tigas
30/01/2011, 10:19
το ακουσαμε και αυτο, ο κινητηρας του gs εξιτάρει....:lol: :lol: :lol:

φυρι φυρι να μπω πρωτος στο τρενάκι... :eek: :lol:

αν εννοεί σε σχέση με Varadero-Vstrom είναι ποιο γρήγορο με διαφορά το GS, ώντος, το έγραψα και παραπάνω που έτυχε να ανοίξω με τα παραπάνω.

Stabak
30/01/2011, 10:45
μα ποιος περνει gs για να ειναι γρηγορος και να τον εξιταρει ο κινητηρας; Δηλαδη πως εξιταρει; Οπτικα; :lol: :lol: :lol: Απο ποτε η ροπη σε ενα ποταμοπλοιο εξιταρει;

Μιας και ειπώθηκε οτι οι ευρωπαϊκοι κινητηρες εξιταρουν; Απο που και ως που; Με την ροπη και την α-στροφια που ευτυχως τωρα τελευταια το αλλαζουν; Ή η χρηση λιγότερων εναλλαγων στις ταχυτητες εξιταρει στα ορεινα στροφιλίκια που θεμα ειναι να εχουμε 5-6 καλα στην Ελλαδα ολοκληρη;

Τεσπα δεν εχω αγαπη για την κατηγορια και την θεωρω και καπως αυστηρη ασχετα αν εμεις εδω στην Ελλάδα την θεωρουμε γαντι... ισως για λογους πρεστιζ αλλα οταν εχουμε να μιλησουμε για :

φρενα-στησιμο-γκαζι-ξερω γω τι γενικοτερα και ενθουσιασμο, ε δεν θα μιλησουμε ποτε για αυτη την κατηγορια, ουτε καν για το πανακριβο και υπερφορτωμενο GS που ασχετως αν μπορει να παει γρηγορα σε καποια χερια, το μονο που σου προσφέρει ειναι μια ουδετερότητα και απουσια πληροφορίας-οδήγησης.... χρησιμη σε μακρας διαρκειας ταξιδια αλλα στην διαδρομη κολιάτσου παγκράτι που ειναι η Ελλαδα ειναι αστεια....

Cpt. Haddock
30/01/2011, 10:57
[...] στα ορεινα στροφιλίκια που θεμα ειναι να εχουμε 5-6 καλα στην Ελλαδα ολοκληρη;[...]

Ε; :confused: :look:

Stabak
30/01/2011, 11:00
..εννοω με καλη ασφαλτο και γρηγορης φυσεως... :winka:

daz
30/01/2011, 11:26
"Οι προκαταλήψεις είναι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείς να έχεις άποψη χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα". :wave2:

Allst@rf
30/01/2011, 12:13
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΤΣΙ..........ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ

Πάντως στήν πόλη μου,έχει ένα συνεργείο bmw καί ένα Τράιομφ.....!!
Στή δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τής Έλλάδας....
Έπειτα μιά καί οί άριθμοί δείχνουν τίς πωλήσεις,
δέ νομίζεις ότι πολύ πιό δύσκολα νά πούλαγα ένα Εύρωπαικό
μέ τό περιορισμένο κοινό...??
ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2010

218 ΝΤΟΥΚΑΤΙ......
313 ΚΤΜ
472 TRIUMPH

Άν δούμε καί τίς κατηγορίες πού ύπάρχουν............παράδειγμα πόσα tiger πουλήθηκαν..??

Πές μου όμως έσύ............ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ...??
ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ.....??

να σαι καλα...

κατα την αποψη μου ,οπως και αλλων εδω μεσα ,το λαθος που κανεις και ειναι οφλαμοφανεστατο,ειναι,οτι θεωρεις την αποψη ΣΟΥ σωστη και μονοπολιο...

θα στο πω αλλιως...

ποτε ηταν η τελευταια φορα που γιαπωνεζικο μηχανακι μιλησε στις αισθησεις σου και οχι στην τσεπη σου και στην αξια μεταπωλησης?

τα μηχανακια που αγοραζεις ,τα μετρας συμφωνα με την αξια που θα εχουν, αν θελησεις να τα αλλαξεις με κατι αλλο,δλδ την αξια ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ?

το κλασσικο που κυκλοφορει στους μοτοκυκλους και λεει οτι αγοραζεις μηχανακι για τον επομενο ιδιοκτητη ,το εχεις ακουσει?

θα σου πω την μαυρη αληθεια μου...

καποτε η σχισοματηδες εβγαζαν μηχανακια με γνωμομα την καρδια και τις αισθησεις του αγοραστη...βλ. Honda RC 30 (προσωπικα αγαπημενο εργαλειο που μιλαει στην καρδια μου σαν το 854 )...πλεον δεν συμβαινει αυτο...

η ευρωπη ομως ΔΕΝ σταματησε να παραγει μηχανακια με γνωμονα την μοτοσυκλετιστικη νιρβανα...κατα την αποψη μου παντα...:wave2:

Arxagelos
30/01/2011, 12:53

ποτε ηταν η τελευταια φορα που γιαπωνεζικο μηχανακι μιλησε στις αισθησεις σου και οχι στην τσεπη σου και στην αξια μεταπωλησης?

Το Ρ1 του 09/10 με το καινούργιο crankshaft τι είναι ρε αδερφε δεν είναι μηχανάκι που μιλάει στις αισθήσεις? γιατί με όσους έχω μιλήσει που τον οδήγησαν έπαθαν πλάκα.
Πολύ γενικά μιλάς και αόριστα, και οι αισθήσεις του καθενός δεν μπαίνουν σε καλούπι , αν κάνει ο τερενς λάθος άλλο τόσο κάνεις και εσύ. :wave2:

MikeG
30/01/2011, 12:53
Έχει πλάκα πάντως.
Τόσο μεγάλη συμμετοχή σε κανένα άλλο thread που αφορά μοτοσυκλέτα δε βλέπεις. Πάντα στα BMW χαμός...

Α, ρε κουφαλίτσες....