PDA

View Full Version : Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

cosgili
30/01/2011, 13:12
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως απο την αξιοπιστια καταληξαμε σε συγκριση ιαπωνικων ευρωπαικων.
Η αξιοπιστια ειναι κατι που μπορει να κριθει αντικειμενικα γιατι ειναι μετρησιμο. Οπως επισης και η ανγνωριση απο το αγοραστικο κοινο που ειναι επισης μετρησιμο μεγεθος βασει πωλησεων. Η οδηγικη απολαυση ομως ΔΕΝ μπορει να μετρηθει.
Ειναι εδω που κολλαει το "περι ορεξεως κολοκυθοπιτα".Αλλος θελει μηχανη που να ειναι φιλικη και να τον βοηθα να κανει αυτα που θελε ευκολα και ξεκουσται. Αλλος θελει η μηχανη του να εχει προσωπικοτητα, να ειναι λιγο δυστροπη γιατι εκει βρισκει τον οδηγικο του παραδεισο.
Η ολη κουβεντα σε αυτο το κομματι ειναι κατα τη γνωμη μου ακυρη.
Και τελος για να επιστρεψω στο αρχικο θεμα να παραθεσω το εξης. Απο μια μηχανη σαν τις BMW που αντικειμενικα ειναι ακριβοτερη απο τον ανταγωνισμο (δεν εξεταζω το γιατι, το γεγονος με απασχολει στην παρουσα) περιμενω πολυ περισσοτερα, και στο κομματι της αξιοπιστιας.
Και κλεινω λεγοντας το εξης. Ανεκαθεν ημουν φαν των ιαπωνων και λογω τεχνολογιας και λογω value for money κατι που οι ευρωπαιοι δεν εχουν. Απο την αλλη δεν μπορω να κρυψω πως καβαλωντας συγκεκριμενα ευρωπαικα μηχανακια με συνεπηρε η απολυτοτητα σους στην οδηγικη αποκριση. Τα παντα ειναι θεμα γουστου ειδικα γιαυτους που εκτος απο εργαλειο η μηχανη αποτελει παθος .:beer: :beer:

konsttanttinos
30/01/2011, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ποτε ηταν η τελευταια φορα που γιαπωνεζικο μηχανακι μιλησε στις αισθησεις σου και οχι στην τσεπη σου και στην αξια μεταπωλησης?

Εδω εχεις λαθος.
Μην μου πεις τωρα οτι το μαστοδοντο μιλαει περισσοτερο στις αισθησεις μου απο ενα capo:rotflmao: !!
Η' ενα rt ειναι πιο αισθησιακο απο ενα fjr:lol: !

konsttanttinos
30/01/2011, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Τα παντα ειναι θεμα γουστου ειδικα γιαυτους που εκτος απο εργαλειο η μηχανη αποτελει παθος .:beer: :beer:

Kαποιοι εδω θεωρουν οτι το vstrom ειναι παθος!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DrEvil
30/01/2011, 13:19
Ένα 800ST είναι πολύ πιο "αισθησιακό" ή καϋλα απ'ότι έχει απέναντί του πάντως...

εντιτ: και 'γω δεν έχω τα λ7 να το πάρω :(

Tigas
30/01/2011, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Το Ρ1 του 09/10 με το καινούργιο crankshaft τι είναι ρε αδερφε δεν είναι μηχανάκι που μιλάει στις αισθήσεις? γιατί με όσους έχω μιλήσει που τον οδήγησαν έπαθαν πλάκα.
Πολύ γενικά μιλάς και αόριστα, και οι αισθήσεις του καθενός δεν μπαίνουν σε καλούπι , αν κάνει ο τερενς λάθος άλλο τόσο κάνεις και εσύ. :wave2:

To R1 είναι είναι φοβερος :ZZZ: :ZZZ: σε σχέση με τον ανταγωνισμό , έχεις το χρόνο να βλέπεις ηλιοβασιλέματα, άλλα ss να σε περνάνε είναι άξια το ποιο βαρετό ss που υπάρχει εν έτη 2011 και ποιός ο λόγος κιόλας να το πάρεις αφού με πολύ λιγότερα χρήματα πέρνεις αλλα japan πολύ ανώτερα και ποιο γρήγορα

daz
30/01/2011, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
... Ανεκαθεν ημουν φαν των ιαπωνων και λογω τεχνολογιας και λογω value for money κατι που οι ευρωπαιοι δεν εχουν. Απο την αλλη δεν μπορω να κρυψω πως καβαλωντας συγκεκριμενα ευρωπαικα μηχανακια με συνεπηρε η απολυτοτητα σους στην οδηγικη αποκριση. Τα παντα ειναι θεμα γουστου ειδικα γιαυτους που εκτος απο εργαλειο η μηχανη αποτελει παθος .:beer: :beer:

Ε ναι! Λογικό είναι να μην μπορείς να έχεις και τα δύο. Ή value for money ή οδηγική απόλαυση θα έχεις. Οι Ιάπωνες όμως έχουν καταφέρει να μην έχουν τίποτα απ' τα δύο σε αρκετά μηχανάκια τους.
Λέγε με τενερέ 1200 ή αφού αναφέρθηκε, το καινούριο ρ1. Έχουν καταφέρει επίσης να αποπροσανατολιστούν και να χάσουν την ταυτότητά τους. Και η ducati είχε παρασυρθεί κατά την γνώμη μου, με το πρώτο multi, αλλά έβαλε μυαλό και διόρθωσε με το καινούριο.

Allst@rf
30/01/2011, 16:14
για ρωτήστε τον Τρουπερ,που κόβει φλέβες για το GSΧR και βγάζει σπυρια για τα ευρωπαϊκα την άποψη του για το R1 ,το Crossplane...

:lol:

Μάγκες μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας...

Την αίσθηση του χειροποίητου την έχουν κρατήσει ακόμα ορισμένοι Ευρωπαίοι...Οι ιάπωνες ήθελαν να ακολουθήσουν ,τα κατάφεραν με αρκετά όμορφα και ανατριχιαστικά μηχανάκια ,σαν και αυτό που αναφέρα,αλλά κάπου μπήκε το μάρκετιγκ και ο όγκος των πωλήσεων στη μέση και το έχασαν...και σιγά σιγά ακολουθούν αυτή τη πορεία και οι Ευρωπαίοι...:sick:

Lioulios
30/01/2011, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έχει πλάκα πάντως.
Τόσο μεγάλη συμμετοχή σε κανένα άλλο thread που αφορά μοτοσυκλέτα δε βλέπεις. Πάντα στα BMW χαμός...

Α, ρε κουφαλίτσες.... Όντως :evil:

stefanos
30/01/2011, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ε ναι! Λογικό είναι να μην μπορείς να έχεις και τα δύο. Ή value for money ή οδηγική απόλαυση θα έχεις.

Δεν το καταλαβαίνω.
Θεωρείς ότι τα υπέρογκο κόστος στη ducati η την bmw οφείλεται σε κάποιο ακριβότερο η πιό εξωτικό εξάρτημα που προσφέρει επιπλέον οδηγική απόλαυση?
Γιατί εγώ βλέπω τίγκα αμορτισέρ japan η ακόμα χειρότερα, φρένα αδιάφορα και οπωσδήποτε όχι κορυφαία και τιμούλες στο θεό.
Εξαιρούνται βέβαια κάποια μοντέλα με αστρονομικές τιμές για βιτρίνα μόνο.
Και αν λάβεις υπ όψη σου ότι οι Γερμανοί ανακάλυψαν και την Κίνα τελευταία και έχουν μεταφέρει μέρος της παραγωγής τους εκεί, η πολιτική τους στίς τιμές γίνεται ακόμα πιο εξωφρενική.

AUFGEBRACHT
30/01/2011, 16:58
Η γνωστή καραμέλα με την Κίνα...Στην Κίνα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ στο εργοστάσιο της Loncin ΜΟΝΟ ο μονοκύλινδρος 650cc που προοριζόταν για τη σειρά G650 και ΠΛΕΟΝ αυτό έχει σταματήσει...και σε καμιά περίπτωση δεν είχαν την ίδια τιμή με αυτές που κατασκευάζονταν στη Γερμανία της ίδιας σειράς. Ρε παιδιά ήμαρτον...το τί έχω διαβάσει εδώ μέσα...ο άλλος λέει ότι έγινε οι BMW είναι ζημιάρικες γιατί στα μονοκύλινδρα μοντέλα σπάει η αλυσίδα τους...λες και η BMW κι ο κάθε κατασκευαστής θα κάθεται να φτιάχνει αλυσίδες και βίδες. Άσε που η αλυσίδα είναι γιαπωνέζικη D.I.D. :lol:

costas81
30/01/2011, 17:01
:a014:

Arxagelos
30/01/2011, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
To R1 είναι είναι φοβερος :ZZZ: :ZZZ: σε σχέση με τον ανταγωνισμό , έχεις το χρόνο να βλέπεις ηλιοβασιλέματα, άλλα ss να σε περνάνε είναι άξια το ποιο βαρετό ss που υπάρχει εν έτη 2011 και ποιός ο λόγος κιόλας να το πάρεις αφού με πολύ λιγότερα χρήματα πέρνεις αλλα japan πολύ ανώτερα και ποιο γρήγορα

εσύ είπες δεν έχουμε σημείο επαφής τι μας τα κάνεις τσουρέκια πάλι?
Δεν μιλάμε για επιδόσεις αδερφέ, για το αν ενα japan μιλάει στις αισθήσεις λέμε, και το R1 το καινούργιο μιλάει πολύ με τον απίστευτο ήχο του cranshaft, δεν μίλησα για επιδόσεις.

MikeG
30/01/2011, 17:15
Ήθελα να ήξερα ποιοι τα κάνουν σε ποιους τσουρέκια..
& να ξαναγράψω.. Οι περισσότεροι από εδώ που γράφουν δεν έχουν καβαλήσει BMW ούτε εν στάση..

Έλα συνεχίστε..

stefanos
30/01/2011, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Η γνωστή καραμέλα με την Κίνα...Στην Κίνα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ στο εργοστάσιο της Loncin ΜΟΝΟ ο μονοκύλινδρος 650cc που προοριζόταν για τη σειρά G650 και ΠΛΕΟΝ αυτό έχει σταματήσει...και σε καμιά περίπτωση δεν είχαν την ίδια τιμή με αυτές που κατασκευάζονταν στη Γερμανία της ίδιας σειράς. Ρε παιδιά ήμαρτον...το τί έχω διαβάσει εδώ μέσα...ο άλλος λέει ότι έγινε οι BMW είναι ζημιάρικες γιατί στα μονοκύλινδρα μοντέλα σπάει η αλυσίδα τους...λες και η BMW κι ο κάθε κατασκευαστής θα κάθεται να φτιάχνει αλυσίδες και βίδες. Άσε που η αλυσίδα είναι γιαπωνέζικη D.I.D. :lol:

Δεν λέμε τίποτα άλλο, απλά ότι δεν υπάρχει η ξεχωριστή ποιότητα εξαρτημάτων που υπήρχε παλαιότερα και δικαιολογούσε την διαφορά τιμής και την "οδηγική απόλαυση"

Arxagelos
30/01/2011, 17:19
& να ξαναγράψω.. Οι περισσότεροι από εδώ που γράφουν δεν έχουν καβαλήσει BMW ούτε εν στάση..

Έλα συνεχίστε..
να υποθέσω τους ξέρεις όλους προσωπικά εδω μέσα και το λες αυτό. :a24:

stefanos
30/01/2011, 17:24

Έλα συνεχίστε..

Καλά και μερικοί από αυτούς που έχουν, δεν έχουν καβαλήσει καμιά πραγματική bmw.:p

Cpt. Haddock
30/01/2011, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Καλά και μερικοί από αυτούς που έχουν, δεν έχουν καβαλήσει καμιά πραγματική bmw.:p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
30/01/2011, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
εσύ είπες δεν έχουμε σημείο επαφής τι μας τα κάνεις τσουρέκια πάλι?
Δεν μιλάμε για επιδόσεις αδερφέ, για το αν ενα japan μιλάει στις αισθήσεις λέμε, και το R1 το καινούργιο μιλάει πολύ με τον απίστευτο ήχο του cranshaft, δεν μίλησα για επιδόσεις.

πολυ ευέξαπτος είσαι αρχηγέ, coοl down

Από ήχο πάντως ναι το R1 έχει το καλύτερο εν έτη 2011, αλλά μπορείς να πάρει και ένα ντεφι κάποιος εάν το φτιάχνει ο ήχος :rotflmao:

toyar
30/01/2011, 18:22

Έλα συνεχίστε..

προσωπικά έχω μικρή και δυσάρεστη εμπειρία από bmw.
τελείως καλοπροαίρετα εσύ που προφανώς ως κάτοχος έχεις πιο ολοκληρωμένη γνώμη μπορείς να μου εξηγήσεις αντικειμενικά για πιο λόγω διέθεσες ένα μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με τον ανταγωνισμό για την αγορά bmw;
αν μου πεις έτσι γούσταρα θα το δεχτώ
αν όμως θες να δικαιολογήσεις την επιλογή σου περιμένω να ακούσω κάποια χειροπιαστά δεδομένα και όχι αοριστολογίες περί αίσθησης, προσωπικότητας, διαφορετικότητας κλπ
ευχαριστώ:wave2:

s_gogos
30/01/2011, 18:40
22 σελίδες για τα BMW???:eyepop: :rotflmao:

Να τις κατοστήσουμε!!!:lol:

MikeG
30/01/2011, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
προσωπικά έχω μικρή και δυσάρεστη εμπειρία από bmw.
τελείως καλοπροαίρετα εσύ που προφανώς ως κάτοχος έχεις πιο ολοκληρωμένη γνώμη μπορείς να μου εξηγήσεις αντικειμενικά για πιο λόγω διέθεσες ένα μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με τον ανταγωνισμό για την αγορά bmw;
αν μου πεις έτσι γούσταρα θα το δεχτώ
αν όμως θες να δικαιολογήσεις την επιλογή σου περιμένω να ακούσω κάποια χειροπιαστά δεδομένα και όχι αοριστολογίες περί αίσθησης, προσωπικότητας, διαφορετικότητας κλπ
ευχαριστώ:wave2:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δικαιολογήσω την επιλογή μου, ίσως μόνο στον εαυτό μου. Παρεμπιπτόντως ο ανταγωνισμός για τη μοτοσυκλέτα που έχω, τώρα προσπαθεί να αρχίσει να δημιουργείτε, με σχεδόν ίδιες τιμές.
Τέλος, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσω αυτό το super τέλειο thread, όπου μαζεύτηκαν όλοι μαζί να κράξουν.
Κράξτε ελεύθερα.

p.s Σε προηγούμενο μου post, είπα την άποψη μου επί του συγκεκριμένου στο φίλο. Να προσθέσω επίσης ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει τη μοτοσυκλέτα που θέλει μεταχειρισμένη, το πολύ ενός έτους, με σημαντική μείωση στη τιμή.

p.s 2 Αν ο ανταγωνισμός του 1200GS είναι πχ το Βαρκαντέρο και το Vstrom, τότε να μεταφέρω τάχιστα το νήμα στα ανέκδοτα. (ίσως θα έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και μέρες)

:wave2:

mono_tapa
30/01/2011, 18:59
Να πω και εγώ το μακρύ μου…..

Καταρχάς σπάζομαι που βλέπω οπαδούς εταιριών η οπαδούς ευρωπαϊκών η ιαπωνικών αντίστοιχα .
Μια μεγάλη αλήθεια είναι πως ναι τα ευρωπαϊκά είναι ζημιάρικα κ ακριβά και συμφωνώ πως όλα χαλανε.
ΑΛΛΑ!!!!
Όταν υποτίθεται πληρώνεις ένα μηχανάκι χρυσό βλέπε σουπερ δούκα τουονο τριπλ1050 τίγρη για καλύτερη ποιότητα κατασκευής και αποδεικνύεται πως όχι μόνο έχει ισάξια ποιότητα με ένα ιαπωνικό αλλά πολλές φορές πολύ κατώτερη τότε ειναι να τραβάς τις κωλ……..τριχες σου και εξηγούμε.

Τουονο (δικό μου μηχανάκι)
2φορες σπασμένο μοτέρ
Όποτε το πλένω βάζει υγρασία στα όργανα

Τριπλ1050(πριν πάρω τουονο) μου είπε ο πωλητής(triumph dealer) πως ebgazan problhma ston 2o kylindro sto sazman κ κάτι για τη μίζα δεν θυμάμαι και είχε φάει όλες τις ανακλήσεις και το μηχανάκι είναι κομπλέ…

Ο αδελφός μου εχει ρ1 05 με 40000 στο κοντέρ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.
Και ρωτάς εγώ με το λίγο μυαλό που έχω γιατί υποστηρίζεται τις εταιρίες τόσο έντονα??

Μακάρι και το εύχομαι σε κανέναν να μην σπάσει ούτε βίδα αλλά δεν μου αρέσει να μην παραδεχόμαστε ότι τα κτμ τα απριλια και όλα αυτά την ιταλογερμανικα μηχανάκια είναι άσπαστα .κάντε ένα search στο apriliabikers ---triumphforum θα καταλάβετε ότι ναι είναι προβληματικά προβληματικά μηχανάκια και αν όχι όλα που εννοείται κάτι τέτοιο τουλάχιστον πολλά μηχανάκια συμφώνα με τον όγκο που κυκλοφορούν έχουν αν όχι σοβαρές βλάβες προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Και συμπληρώνω πως το τουονο το έχω ακόμα και κάνω χιλιόμετρα και το κατάευχαριστιεμαι.

Αλλά η αίσθηση είναι η ιδία με αυτή που είχα όταν καβάλαγα το ζ750

Ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου να με συγχωράτε αλλά δεν θέλω να μάθετε πως είναι να σου σπάει μοτέρ 2φορες μέσα σε 1100 χιλιόμετρα.

imitrelos
30/01/2011, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mono_tapa
Να πω και εγώ το μακρύ μου…..

Καταρχάς σπάζομαι που βλέπω οπαδούς εταιριών η οπαδούς ευρωπαϊκών η ιαπωνικών αντίστοιχα .
Μια μεγάλη αλήθεια είναι πως ναι τα ευρωπαϊκά είναι ζημιάρικα κ ακριβά και συμφωνώ πως όλα χαλανε.
ΑΛΛΑ!!!!
Όταν υποτίθεται πληρώνεις ένα μηχανάκι χρυσό βλέπε σουπερ δούκα τουονο τριπλ1050 τίγρη για καλύτερη ποιότητα κατασκευής και αποδεικνύεται πως όχι μόνο έχει ισάξια ποιότητα με ένα ιαπωνικό αλλά πολλές φορές πολύ κατώτερη τότε ειναι να τραβάς τις κωλ……..τριχες σου και εξηγούμε.

Τουονο (δικό μου μηχανάκι)
2φορες σπασμένο μοτέρ
Όποτε το πλένω βάζει υγρασία στα όργανα

Τριπλ1050(πριν πάρω τουονο) μου είπε ο πωλητής(triumph dealer) πως ebgazan problhma ston 2o kylindro sto sazman κ κάτι για τη μίζα δεν θυμάμαι και είχε φάει όλες τις ανακλήσεις και το μηχανάκι είναι κομπλέ…

Ο αδελφός μου εχει ρ1 05 με 40000 στο κοντέρ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.
Και ρωτάς εγώ με το λίγο μυαλό που έχω γιατί υποστηρίζεται τις εταιρίες τόσο έντονα??

Μακάρι και το εύχομαι σε κανέναν να μην σπάσει ούτε βίδα αλλά δεν μου αρέσει να μην παραδεχόμαστε ότι τα κτμ τα απριλια και όλα αυτά την ιταλογερμανικα μηχανάκια είναι άσπαστα .κάντε ένα search στο apriliabikers ---triumphforum θα καταλάβετε ότι ναι είναι προβληματικά προβληματικά μηχανάκια και αν όχι όλα που εννοείται κάτι τέτοιο τουλάχιστον πολλά μηχανάκια συμφώνα με τον όγκο που κυκλοφορούν έχουν αν όχι σοβαρές βλάβες προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Και συμπληρώνω πως το τουονο το έχω ακόμα και κάνω χιλιόμετρα και το κατάευχαριστιεμαι.

Ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου να με συγχωράτε αλλά δεν θέλω να μάθετε πως είναι να σου σπάει μοτέρ 2φορες μέσα σε 1100 χιλιόμετρα.

Δέν είναι θέμα οπαδισμού αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους......έλεος με το μύθο του πιό σπάει και πιό όχι ...
το κάθε μηχανάκι είναι όσο αξιόπιστος είναι το αφεντικό τού
Για το Aprillia τι να σου πώ απο τούς λίγους είσαι που το έσπασαν
Εχεις σκεφτει ότι σε φορουμ όπως το apriliabikers απλά είναι πιο ειλικρηνείς......
Αμα πχ σε aprilia ή ducati έσπαγε σάν το bmw
:bigcry: θα λέγανε κλασσικά οι περισσότεροι ότι είναι τριμπου......

Το zx-10 που έχει χοντρό πρόβλημα (σου μιλάω για τωρινό πρόβλημα μήν πάω σε παλια ) τι είναι στατιστικό λάθος :lol:

ο καθένας να πάρει αυτο που γουστάρει και μπορει αυτο είναι το ζητούμενο

* να μήν πώ για άλλα japan θα πέσει γέλιο ...............

byron
30/01/2011, 20:10

Είσαι το παιδί που πήρε ένα μεταχειρισμένο Tuono και έσπασε μετά απο 2 μέρες, το πήγες για επισκευή και σου ξανάσπασε καρφώνοντας βαλβίδες στο πιστόνι?

Allst@rf
30/01/2011, 20:12

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να σαι καλά ρε φίλε ,καιρό είχα να ακούσω τόσο καλό ανέκδοτο...

byron
30/01/2011, 20:20
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

να σαι καλά ρε φίλε ,καιρό είχα να ακούσω τόσο καλό ανέκδοτο...

+1

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση πως ο mono-tapa αγόρασε ένα μεταχειρισμένο tuono το καλοκαίρι με χτυπημένη μπιέλλα. Το πήγε για επισκευή και του έσπασε αμέσως από λάθος χρονισμό του κινητήρα.

Αν δεν κάνω λάθος κάρφωσε βαλβίδες στο πιστόνι. Σωστά τα λέω?

reinmeister
30/01/2011, 21:10
ρε japan boys ,γιατι ασχολειστε ακομη? βλεπετε οτι κανουν lysterine οτι και να γραφτει...τους λες για ενα μυριο συγκεκριμενα προβληματα που τα αναφερουν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες και αυτοι μιλουν για αγαπες και λουλουδια...

εγω θα προσθεσω μονο κατι απλο προς τους ντουκατο κτμιτζηδες που μπηκαν κι αυτοι να συνδραμουν...

τα μηχανακια σας κυριοι αρχισαν να λειτουργουν οταν βαλανε τζαπαν ηλεκτρικα και τροφοδοσια...

ειδικα τα ktm ειναι διαφημιση της ιαπωνιας με kokusan ηλεκτρικα,keihin fcr καρμπ και τρομπες λαδιου Mikuni...

byron
30/01/2011, 21:17
Είπε το japan boy και επέστρεψε στα ευρωπαϊκά τρομποδαγκανοδισκόφρενα του busa του.

Ρε Αντών.....αληθεύει οτι ξυρίζεις το κεφάλι για να μην φαίνονται οι άσπρες τρίχες που απέκτησες απ΄τα φρένα του Busa?:p

bros400pgm
30/01/2011, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

τα μηχανακια σας κυριοι αρχισαν να λειτουργουν οταν βαλανε τζαπαν ηλεκτρικα και τροφοδοσια...

ΕΙΔΙΚΑ τοτε αρχισαν τα μικροπροβληματα των aprilia... την ιδια στιγμη που τα ηλεκτρονικα τους και τα ηλεκτρικα τους αρχισαν να γραφουν made in japan.......... Παθων και το φυσαω και δεν κρυωνει :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Allst@rf
30/01/2011, 21:35
εγώ απορώ πως σταματάς με τα φρένα του Z750,αφού πας mono_tapa...:lol:

reinmeister
30/01/2011, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Είπε το japan boy και επέστρεψε στα ευρωπαϊκά τρομποδαγκανοδισκόφρενα του busa του.

Ρε Αντών.....αληθεύει οτι ξυρίζεις το κεφάλι για να μην φαίνονται οι άσπρες τρίχες που απέκτησες απ΄τα φρένα του Busa?:p

δεν τσιμπαω ρε...:p

Allst@rf
30/01/2011, 21:42
ρε japan boys ,γιατι ασχολειστε ακομη? βλεπετε οτι κανουν lysterine οτι και να γραφτει...τους λες για ενα μυριο συγκεκριμενα προβληματα που τα αναφερουν οι ιδιοι οι ιδιοκτητες και αυτοι μιλουν για αγαπες και λουλουδια...

εγω θα προσθεσω μονο κατι απλο προς τους ντουκατο κτμιτζηδες που μπηκαν κι αυτοι να συνδραμουν...

ειδικα τα ktm ειναι διαφημιση της ιαπωνιας με kokusan ηλεκτρικα,keihin fcr καρμπ και τρομπες λαδιου Mikuni...

το ότι ανέφερα το Rc30,σαν παράδειγμα προς μίμηση και μια από τις τελευταίες ιαπωνικές με χαρακτήρα και το προσπερνάς,πως να το εκλάβω;

ότι και συ ας πούμε κρατάς από όλα αυτα ότι σου αρέσει;

reinmeister
30/01/2011, 21:47
το ότι ανέφερα το Rc30,σαν παράδειγμα προς μίμηση και μια από τις τελευταίες ιαπωνικές με χαρακτήρα και το προσπερνάς,πως να το εκλάβω;

ότι και συ ας πούμε κρατάς από όλα αυτα ότι σου αρέσει;

οχι,αν μου εξηγησεις τι εννοεις με τον "χαρακτηρα" σε ενα ματσο σιδερα...

Allst@rf
30/01/2011, 21:58
οχι,αν μου εξηγησεις τι εννοεις με τον "χαρακτηρα" σε ενα ματσο σιδερα...

αν δε σου αρέσει ο χαρακτηρισμός "χαρακτήρας" για ένα μάτσο σίδερα ,βαλε ότι θες εσύ ρε παιδί μου δε θα τα χαλάσουμε εκεί...

Κατά την άποψη σου πως χαρακτηρίζουμε ένα μηχανάκι το οποίο είναι όμορφο,δυνατό ,ρόπατο,με όλα εκείνα τα περιφερειακά που του χρειάζονται για να το πιάσει ένα καλό τιμόνι και να το κάνει "κόμπους" σε μια πίστα και το οποίο έχει και δάφνες σε πρωταθλήματα;

υπ'όψιν...

Ότι ρίγος μου βγάζει στη ραχοκοκκαλια μια 854 το ίδιο μου βγάζει και το RC30...

Γιατί όμως το ίδιο ρίγος που αισθάνομαι για μια 1198s δε το αισθάνομαι για ένα CΒR/GSΧR και ότι άλλο R υπάρχει,έστω και βελτιωμένο;

daz
30/01/2011, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν το καταλαβαίνω.
Θεωρείς ότι τα υπέρογκο κόστος στη ducati η την bmw οφείλεται σε κάποιο ακριβότερο η πιό εξωτικό εξάρτημα που προσφέρει επιπλέον οδηγική απόλαυση? Ναι
Γιατί εγώ βλέπω τίγκα αμορτισέρ japan η ακόμα χειρότερα, φρένα αδιάφορα και οπωσδήποτε όχι κορυφαία και τιμούλες στο θεό. Χειρότερα απ' αυτά του χτζ660?
Εξαιρούνται βέβαια κάποια μοντέλα με αστρονομικές τιμές για βιτρίνα μόνο. Για το S10ere μιλας? Αυτό είναι έχει μόνο αστρονομική τιμή, για βιτρίνα δεν είναι!
Και αν λάβεις υπ όψη σου ότι οι Γερμανοί ανακάλυψαν και την Κίνα τελευταία και έχουν μεταφέρει μέρος της παραγωγής τους εκεί, η πολιτική τους στίς τιμές γίνεται ακόμα πιο εξωφρενική. Και εγώ σου λέω πως την πιο εξωφρενική τιμή την έχει το χτ. Ναι το χτ!

Μιλάω για τις καλύτερες αναρτήσεις, φρένα, πλαίσια και περιφερειακά που έχουν τα ευρωπαϊκά έναντι της πλειοψηφίας των Ιαπωνικών. Σε bmw δεν αναφέρθηκα. Πλαίσιο δεν έχει, οι αναρτήσεις είναι δική της φιλοσοφίας και ο κινητήρας κάτι ξεχωριστό. Για τις υπερτιμολογήσεις σε μηχανές και αξεσουάρ τι να πω? Καλά κάνει και τα έχει τόσο. Απ' την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που τα αγοράζουν καλά κάνει. Και αυτοί καλά κάνουν και τα αγοράζουν αφού τα γουστάρουν! Απ την άλλη πάλι, προσφέρει κάτι που κάποιες άλλες δεν μπορούν και όσο συμβαίνει αυτό θα πουλάει. Και καλά θα κάνει. Μαγκιά της. Ο Ιάπωνας γιατί έτρεξε ξωπίσω της?
Αλλά ας μην έχουμε μόνο το 1200 στο μυαλό μας. Υπάρχει και το 800 που είναι πολύ αξιόλογο μηχανάκι και έχει και τον πιο κατάλληλο κυβισμό στην κατηγορία. Τι έκανε ο Ιάπωνας γι' αυτό? έβγαλε το transalp? Που θέλεις και μια καρφίτσα να την μπήγεις μέσα στα νύχια σου για να μην πεθάνεις απ' τη βαρεμάρα, όσο οδηγείς?

Να πάμε σε κτμ. Άσε τι να πούμε εδώ? Θα μας κλάψουν και οι ρέγκες αν προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε το οτιδήποτε.

Ducati? Άντε γεια.

Triumph? Και το 1050 και το 800 μια χαρά μηχανάκια είναι, αξιόλογα και πάνω απ' τον μέσο όρο των Ιαπωνικών με έναν κινητήρα που πολλοί θα ζήλευαν. Ειδικά το καινούριο 800αράκι πρέπει να είναι φοβερό στην κατηγορία του.

Τι έχει να αντιπροτείνει Ιάπωνας σε αυτά? Το καινούριο tenere 1200 που είναι φτιαγμένο από μολύβι? Που και ακριβότερο είναι και καλύτερο δεν είναι? Το βαρκαντέρο με 43άρια καλάμια για 280 κιλά που για να κουνήσει τον κώλο του πρέπει να τον κάψει πρώτα? Το Vstrom με φρένα ότι να 'ναι και σχεδίαση του τότε? Τι?
Τι είναι όλα αυτά έναντι των Ευρωπαϊκών? Φθηνότερα

Το Tenere 660? Αυτό παίζει μόνο του στην κατηγορία μονοκύλινδρα, γιατί δεν έχει βγάλει ακόμα η κτμ κανένα 690adv για να δείξει στου Ιάπωνες πως γίνεται. Τι είναι το χτ660 που μόνο το x έχει ψαλίδι αλουμινίου και το άλλο έχει μείνει ακόμα με το ατσάλινο? Που είναι 187 κιλά γεμάτο (όσα και το multi1200 άδειο περίπου) και τα πλαστικά του στο μήνα πάνω μοιάζουν προπολεμικά. Τι είναι μπροστά στο 690eduro? Πουλάει όμως, και ξέρεις γιατί? Όχι γιατί είναι φθηνότερο αλλά γιατί υπάρχει προκατάληψη για το κτμ. Το κτμ σπάει λέει ενώ το άλλο όχι. Μια 5ετία τους πήρε για να κάνουν τον ψεκασμό του να δουλέψει αντί να βήχει.

Κανούριο μηχανάκι μονοκύλινδρο έβγαλαν και το έκαναν 208 κιλά (λεγε με, δώσε μου έρημο να την φάω με το κουτάλι - αναβίωση του θρύλου 660). Με κέντρα τροχών κινέζικα βαρίδια, με ακτίνες που σκουριάζουν, με ανορθωτή που σε αφήνει. Με σέλα που θέλει άλλαγμα, με αναρτήσεις οι οποίες χωρίς βελτίωση χοροπηδάνε αντί να αποσβένουν. Τι μου βάζεις ρε φίλε πλαίσιο που δεν την ακούει πουθενά και αναρτήσεις που τα παίζουν με λίγο βάρος παραπάνω. Τι να το κάνω?

Να σου πω τι είναι όλα αυτά απέναντι στα Ευρωπαικά? Φθηνότερα. Μόνο. Τίποτε άλλο. Ούτε πιο αξιόπιστα είναι ούτε τίποτα. Όσα προβλήματα αξιοπιστίας αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι άλλα τόσα αντιμετωπίζουν και οι Ιάπωνες. Άξονα το bmw? Πλαίσιο του sutzouki. Value for money επιλογές είναι και τίποτε άλλο. Αν θέλεις κάτι παραπάνω πας Ευρώπη γιατί ο Ιάπωνας :a31:

Είπα πως είναι φθηνότερα. (νταξ όχι όλα υπάρχει και το καινούριο τενεκε 1200) νομίζεις πως πουλάνε επειδή είναι φθηνότερα. Μπα.. Μάλλον πουλάνε επειδή ΛΕΕΙ τα Ευρωπαϊκά σπάνε. Αλλιώς ούτε οι μισοί δεν θα επέλεγαν το 660 αντί 690. Το varadero αντί του 990 ή του 1050.

Είναι όμως φθηνότερα? Μετά από 35,000χλμ οι προφόρτηση είναι στο τέρμα. Να το φορτώσω? Οι ακτίνες θέλουν αλλαγή είναι φθηνές μήπως?

Να πιάσουμε άλλες κατηγορίες που παλαιότερα άνηκαν στους Ιάπωνες και εξακολουθούν να παίζουν δυνατά? Να βάλω το ρ1 μπροστά σε ένα ducati? Το gsxr μπροστά στο rsv? Τι είναι τα τελευταία έναντι των πρώτων? Φθηνότερα.

Ναι τα wp είναι εξωτικό εξάρτημα μπροστά στα 43άρια του varadero. Το ίδιο εξωτικό είναι και το πλαίσιο του Multi μπροστά σε αυτό του Σουπερ τενεκε. Το ίδιο και οι αναρτήσεις του rsv έναντι του gsxr.

Έβγαλε και η Honda αυτά τα καινούρια κακάσχημα κατασκευάσματα (πως στο διάβολο τα λένε?) και πάμε να τα αγοράσουμε γιατί είναι honda λέει και δεν είναι ducati που χαλάει.

Ιαπωνικά που κάνουν την διαφορά? Το busa άντε βάλε και κανένα άλλο που ξεχνάω για να είσαι μέσα. Θα έλεγα και το καινούριο vfr 1200 λόγο ποιότητας αλλά honda είναι αυτή, μην περιμένεις και πολλά. Γιατί το λέω αυτό? Κέρδισε σε ποιότητα κτλ αλλά το χαντάκωσε σε χαρακτήρα. Ποιος θα μου πει τι είναι αυτό το μηχανάκι. Τουρινγκ με 18άρι ρεζερβουάρ? Σπορ? :a4: Τι σε ενθουσιάζει σε αυτό το μηχανάκι? Το γκάζι? Η εμφάνιση? Πάντως για βιτρίνα δεν είναι ούτε value for money είναι. Είναι όμως και γαμώ τα μηχανάκια. Έχει όμως και γαμώ τα 20,000 ευρώ.

Σταμάταω γιατί βαρέθηκα όχι επειδή τελείωσα. :lol:

daz
30/01/2011, 22:12
αν δε σου αρέσει ο χαρακτηρισμός "χαρακτήρας" για ένα μάτσο σίδερα ,βαλε ότι θες εσύ ρε παιδί μου δε θα τα χαλάσουμε εκεί...

Κατά την άποψη σου πως χαρακτηρίζουμε ένα μηχανάκι το οποίο είναι όμορφο,δυνατό ,ρόπατο,με όλα εκείνα τα περιφερειακά που του χρειάζονται για να το πιάσει ένα καλό τιμόνι και να το κάνει "κόμπους" σε μια πίστα και το οποίο έχει και δάφνες σε πρωταθλήματα;

υπ'όψιν...

Ότι ρίγος μου βγάζει στη ραχοκοκκαλια μια 854 το ίδιο μου βγάζει και το RC30...

Γιατί όμως το ίδιο ρίγος που αισθάνομαι για μια 1198s δε το αισθάνομαι για ένα CΒR/GSΧR και ότι άλλο R υπάρχει,έστω και βελτιωμένο;

Μη ζορίζεσαι ρε για να του εξηγήσεις. Πες του μόνο πως εννοείς αυτό ακριβώς που κάνει το busa να ξεχωρίζει. Θα καταλάβει. :smokin: :lol: :wave2:

BLACKGAS
30/01/2011, 22:21
.....
Σταμάταω γιατί βαρέθηκα όχι επειδή τελείωσα.

Viagra?:winka:

Allst@rf
30/01/2011, 22:27
Μη ζορίζεσαι ρε για να του εξηγήσεις. Πες του μόνο πως εννοείς αυτό ακριβώς που κάνει το busa να ξεχωρίζει. Θα καταλάβει. :smokin: :lol: :wave2:

μαλάκα ,παραδεξου το , είναι από τις λίγες φορές που έχεις γράψει τόσα πολλά όσο καιρό είσαι γραμμένος στο φόρουμ...:lol:

:beer: :beer: :beer:

p@nos
30/01/2011, 22:35
daz την επομενη φορα που θα κατεβεις εχει κερασμα :lol: :lol: :lol: :beer:

daz
30/01/2011, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Viagra?:winka: :a01:

μαλάκα ,παραδεξου το , είναι από τις λίγες φορές που έχεις γράψει τόσα πολλά όσο καιρό είσαι γραμμένος στο φόρουμ...:lol:
:beer: :beer: :beer:
Έχεις όρεξη για διάβασμα? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1680410#post1680410) :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
daz την επομενη φορα που θα κατεβεις εχει κερασμα :lol: :lol: :lol: :beer:
:a2: :a25: :a25: :a08:

Allst@rf
30/01/2011, 23:10
παντος ο ρέιν είπε και κάτι καθομολογουμενος σωστό και κοινα αποδεκτό...

Ένα μάτσο σίδερα ρε παιδιά στην τελική...:wave2:

irinia
30/01/2011, 23:21
να σαι καλα...

κατα την αποψη μου ,οπως και αλλων εδω μεσα ,το λαθος που κανεις και ειναι οφλαμοφανεστατο,ειναι,οτι θεωρεις την αποψη ΣΟΥ σωστη και μονοπολιο...

θα στο πω αλλιως...

ποτε ηταν η τελευταια φορα που γιαπωνεζικο μηχανακι μιλησε στις αισθησεις σου και οχι στην τσεπη σου και στην αξια μεταπωλησης?

τα μηχανακια που αγοραζεις ,τα μετρας συμφωνα με την αξια που θα εχουν, αν θελησεις να τα αλλαξεις με κατι αλλο,δλδ την αξια ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ?

το κλασσικο που κυκλοφορει στους μοτοκυκλους και λεει οτι αγοραζεις μηχανακι για τον επομενο ιδιοκτητη ,το εχεις ακουσει?

θα σου πω την μαυρη αληθεια μου...

καποτε η σχισοματηδες εβγαζαν μηχανακια με γνωμομα την καρδια και τις αισθησεις του αγοραστη...βλ. Honda RC 30 (προσωπικα αγαπημενο εργαλειο που μιλαει στην καρδια μου σαν το 854 )...πλεον δεν συμβαινει αυτο...

η ευρωπη ομως ΔΕΝ σταματησε να παραγει μηχανακια με γνωμονα την μοτοσυκλετιστικη νιρβανα...κατα την αποψη μου παντα...:wave2:

ΟΤΑΝ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 10 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...........Ε ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΓΟ

Καί πότε,πόσο καί άν θά τό πουλήσεις......

Παρόλα αύτά αύτό ήταν τό δεύτερο μηχανάκι,γιατί είχα τήν πολυτέλεια.
Έψαχνα ένα έργαλείο καί μέ τίποτε δέν μπορούσα νά δώ πρός Εύρώπη μεριά...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...??

ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ................HAYABUSA............

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ......!!!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ..............

Καί πρίν άπό αύτό τό ZZR-1100 .............ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΤΑ ΤΟΥ 1990....!!

Άν τολμούσε καί άν μπορούσε ποτέ ή Εύρώπη νά βγάλει μηχανάκι σάν τό hayabusa
τών 12000 εύρώ........
ΘΑΜΟΥΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ...

andgeo
30/01/2011, 23:22
omg + 3 lol !!!

mono_tapa
30/01/2011, 23:35
εγώ απορώ πως σταματάς με τα φρένα του Z750,αφού πας mono_tapa...:lol:

σταματαγα λιγο χειροτερα απο το φρεναρισμασμα που μου εκανε το απριλια οταν μ εσπασε....

mono_tapa
30/01/2011, 23:50
μεχρι στιγμης η τουοναρα μου εχει χαρισει τις πιο ομορφες βολτες...

να ειστε καλα παιδια....

stefanos
31/01/2011, 01:27
Μιλάω για τις καλύτερες αναρτήσεις, φρένα, πλαίσια και περιφερειακά που έχουν τα ευρωπαϊκά έναντι της πλειοψηφίας των Ιαπωνικών. Σε bmw δεν αναφέρθηκα. Πλαίσιο δεν έχει, οι αναρτήσεις είναι δική της φιλοσοφίας και ο κινητήρας κάτι ξεχωριστό. Για τις υπερτιμολογήσεις σε μηχανές και αξεσουάρ τι να πω? Καλά κάνει και τα έχει τόσο. Απ' την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που τα αγοράζουν καλά κάνει. Και αυτοί καλά κάνουν και τα αγοράζουν αφού τα γουστάρουν! Απ την άλλη πάλι, προσφέρει κάτι που κάποιες άλλες δεν μπορούν και όσο συμβαίνει αυτό θα πουλάει. Και καλά θα κάνει. Μαγκιά της. Ο Ιάπωνας γιατί έτρεξε ξωπίσω της?
Αλλά ας μην έχουμε μόνο το 1200 στο μυαλό μας. Υπάρχει και το 800 που είναι πολύ αξιόλογο μηχανάκι και έχει και τον πιο κατάλληλο κυβισμό στην κατηγορία. Τι έκανε ο Ιάπωνας γι' αυτό? έβγαλε το transalp? Που θέλεις και μια καρφίτσα να την μπήγεις μέσα στα νύχια σου για να μην πεθάνεις απ' τη βαρεμάρα, όσο οδηγείς?

Να πάμε σε κτμ. Άσε τι να πούμε εδώ? Θα μας κλάψουν και οι ρέγκες αν προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε το οτιδήποτε.

Ducati? Άντε γεια.

Triumph? Και το 1050 και το 800 μια χαρά μηχανάκια είναι, αξιόλογα και πάνω απ' τον μέσο όρο των Ιαπωνικών με έναν κινητήρα που πολλοί θα ζήλευαν. Ειδικά το καινούριο 800αράκι πρέπει να είναι φοβερό στην κατηγορία του.

Τι έχει να αντιπροτείνει Ιάπωνας σε αυτά? Το καινούριο tenere 1200 που είναι φτιαγμένο από μολύβι? Που και ακριβότερο είναι και καλύτερο δεν είναι? Το βαρκαντέρο με 43άρια καλάμια για 280 κιλά που για να κουνήσει τον κώλο του πρέπει να τον κάψει πρώτα? Το Vstrom με φρένα ότι να 'ναι και σχεδίαση του τότε? Τι?
Τι είναι όλα αυτά έναντι των Ευρωπαϊκών? Φθηνότερα

Το Tenere 660? Αυτό παίζει μόνο του στην κατηγορία μονοκύλινδρα, γιατί δεν έχει βγάλει ακόμα η κτμ κανένα 690adv για να δείξει στου Ιάπωνες πως γίνεται. Τι είναι το χτ660 που μόνο το x έχει ψαλίδι αλουμινίου και το άλλο έχει μείνει ακόμα με το ατσάλινο? Που είναι 187 κιλά γεμάτο (όσα και το multi1200 άδειο περίπου) και τα πλαστικά του στο μήνα πάνω μοιάζουν προπολεμικά. Τι είναι μπροστά στο 690eduro? Πουλάει όμως, και ξέρεις γιατί? Όχι γιατί είναι φθηνότερο αλλά γιατί υπάρχει προκατάληψη για το κτμ. Το κτμ σπάει λέει ενώ το άλλο όχι. Μια 5ετία τους πήρε για να κάνουν τον ψεκασμό του να δουλέψει αντί να βήχει.

Κανούριο μηχανάκι μονοκύλινδρο έβγαλαν και το έκαναν 208 κιλά (λεγε με, δώσε μου έρημο να την φάω με το κουτάλι - αναβίωση του θρύλου 660). Με κέντρα τροχών κινέζικα βαρίδια, με ακτίνες που σκουριάζουν, με ανορθωτή που σε αφήνει. Με σέλα που θέλει άλλαγμα, με αναρτήσεις οι οποίες χωρίς βελτίωση χοροπηδάνε αντί να αποσβένουν. Τι μου βάζεις ρε φίλε πλαίσιο που δεν την ακούει πουθενά και αναρτήσεις που τα παίζουν με λίγο βάρος παραπάνω. Τι να το κάνω?

Να σου πω τι είναι όλα αυτά απέναντι στα Ευρωπαικά? Φθηνότερα. Μόνο. Τίποτε άλλο. Ούτε πιο αξιόπιστα είναι ούτε τίποτα. Όσα προβλήματα αξιοπιστίας αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι άλλα τόσα αντιμετωπίζουν και οι Ιάπωνες. Άξονα το bmw? Πλαίσιο του sutzouki. Value for money επιλογές είναι και τίποτε άλλο. Αν θέλεις κάτι παραπάνω πας Ευρώπη γιατί ο Ιάπωνας :a31:

Είπα πως είναι φθηνότερα. (νταξ όχι όλα υπάρχει και το καινούριο τενεκε 1200) νομίζεις πως πουλάνε επειδή είναι φθηνότερα. Μπα.. Μάλλον πουλάνε επειδή ΛΕΕΙ τα Ευρωπαϊκά σπάνε. Αλλιώς ούτε οι μισοί δεν θα επέλεγαν το 660 αντί 690. Το varadero αντί του 990 ή του 1050.

Είναι όμως φθηνότερα? Μετά από 35,000χλμ οι προφόρτηση είναι στο τέρμα. Να το φορτώσω? Οι ακτίνες θέλουν αλλαγή είναι φθηνές μήπως?

Να πιάσουμε άλλες κατηγορίες που παλαιότερα άνηκαν στους Ιάπωνες και εξακολουθούν να παίζουν δυνατά? Να βάλω το ρ1 μπροστά σε ένα ducati? Το gsxr μπροστά στο rsv? Τι είναι τα τελευταία έναντι των πρώτων? Φθηνότερα.

Ναι τα wp είναι εξωτικό εξάρτημα μπροστά στα 43άρια του varadero. Το ίδιο εξωτικό είναι και το πλαίσιο του Multi μπροστά σε αυτό του Σουπερ τενεκε. Το ίδιο και οι αναρτήσεις του rsv έναντι του gsxr.

Έβγαλε και η Honda αυτά τα καινούρια κακάσχημα κατασκευάσματα (πως στο διάβολο τα λένε?) και πάμε να τα αγοράσουμε γιατί είναι honda λέει και δεν είναι ducati που χαλάει.

Ιαπωνικά που κάνουν την διαφορά? Το busa άντε βάλε και κανένα άλλο που ξεχνάω για να είσαι μέσα. Θα έλεγα και το καινούριο vfr 1200 λόγο ποιότητας αλλά honda είναι αυτή, μην περιμένεις και πολλά. Γιατί το λέω αυτό? Κέρδισε σε ποιότητα κτλ αλλά το χαντάκωσε σε χαρακτήρα. Ποιος θα μου πει τι είναι αυτό το μηχανάκι. Τουρινγκ με 18άρι ρεζερβουάρ? Σπορ? :a4: Τι σε ενθουσιάζει σε αυτό το μηχανάκι? Το γκάζι? Η εμφάνιση? Πάντως για βιτρίνα δεν είναι ούτε value for money είναι. Είναι όμως και γαμώ τα μηχανάκια. Έχει όμως και γαμώ τα 20,000 ευρώ.

Σταμάταω γιατί βαρέθηκα όχι επειδή τελείωσα. :lol:

Ούτε εγώ αναφέρθηκα μόνο στην bmw (που συμφωνώ με την μαγκιά της όπως και με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους).
Από εκεί και πέρα διαφωνώ, γιατί απλά νομίζω ότι η honda πριν 20 χρόνια που σχεδίασε το ΤΑ η το βαρα δεν είχε στο μυαλό της το περσινό bmw η το μούλτι,
Ότι πιθανών έχεις δίκιο για τα βαρύτερα και χειρότερα Yamaha αλλά στην κατηγορία δεν νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο.
Όσο για το φτηνότερα ναι έχει σημασία φίλε, γιατί μερικοί κανονικοί άνθρωποι έχουν και άλλες ανάγκες να καλύψουν, και το πρωί πρέπει να πάνε στη δουλειά τους με το μηχανάκι, και δεν έχουν ούτε το ψώνιο μου ούτε τα εργαλεία μου ούτε μπορούν να ξεχωρίσουν εάν το μηχανάκι έμεινε από μπαταρία από διακόπτη ή από στρόφαλο, ούτε σκοπεύουν να το πουλήσουν με την λήξη της εγγύησης.
Και εκεί δεν χτυπάς ούτε το Ιταλικό ΤΑ ούτε το xt ούτε το vara ούτε το tdm ούτε το cbf ούτε το strom.Απλά πράγματα.
Μπορεί να έχουν χάσει από τους made in japan πατεράδες και παπούδες τους αλλά παραμένουν σε γενικές γραμμές αποδεκτά.
Από εκεί και πέρα στα SS δεν βλέπω που είναι η Ευρώπη, στό χώμα παραδοσιακά καλά πάει αλλά στην Αμερική που είναι Η αγορά έχει ακόμα δρόμο για να βρεί την παλιά της δόξα.

reinmeister
31/01/2011, 10:09
οταν καταλαβετε οτι ο ιαπωνας φτιαχνει μηχανακια για να πουλαει με τις καραβιες,οπως και κανει,τοτε θα συννενοηθουμε...

ο ευρωπαιος ειναι που τρεχει να ακολουθησει και το κανει δημιουργωντας ουσιαστικα κατηγοριες για να πουλησει,μια και στα ισια τον ιαπωνα δεν θα τον χτυπησει ποτε...

ποιο μουλτι με 150 αλογα και 200 κιλα? αχρηστο και πανακριβο μηχανακι για το 99% των αναβατων που θελουν τετοιο στυλ...

ktm 690...εβγαλαν κατι αξιολογο με 10000...στ @@ "μας" οταν υπαρχουν xt 660 με 6-7...η μηπως το ζορισε σε πωλησεις?απλα αστειο...

ο ευρωπαιος ΔΕΝ μπορει να βγαλει παναξιοπιστη μαζικη παραγωγη οποτε κοιταει να πουλησει ιδιαιτεροτητα και "χαρακτηρα"...

στις κατηγοριες ομως που ο ιαπωνας δεν θελει απλως να πουλησει ,αλλα να εχει και τα καλυτερα ,οπως supersport και motocross ,απλα γαμει και το κανει και με προσιτες τιμες...προσπαθησε η bmw με το s1000rr να τον ξεπερασει κι ακομη γελαμε και θα γελαμε για πολυ καιρο ακομη...

οταν καταφερει η bmw να βγαλει παραγωγη μοτοσυκλεττα που να μην εχει κανενα προβλημα και απολυτως καμια ανακληση, ισως και να την θεωρησω αξιολογη...μεχρι τοτε μπουρδελα θα τα λεω ,οπως και ειναι αλλωστε...

ολοι πιπιλατε την καραμελα των πλαισιων των κ5-6 κατι που ουσιαστικα τιμα την ιαπωνια μια και ειναι το μονο που εχετε να αντιπαραβαλετε στα σκορπισματα απο καθε λογο και αιτια των ευρωπαικων ρημαδιων σας...

:yuck: :yuck: :yuck: με τους ντενεκεδες σας...

arazw.ara.zw
31/01/2011, 10:42
Ρε κοπέλια,τι νόημα έχει αυτη η κόντρα πέρα απο το να κάνουμε πλάκα σε φίλους που έχουν αγοράσει το οποιοδήποτε μηχανάκι;;
Περι ορέξεως.....Γιαπωνέζικο...Ευρωπαικό....τι σημασία έχει στη τελική ποιό ειναι καλύτερο;
Ας πάρει ο καθένας ό,τι γουστάρει....Για πάρτη του πληρώνει ο καθένας και για πάρτη του καβαλάει....Άντε μια βόλτα ολοι μαζί και μη μετράτε την εξυπνάδα σας και τα εργαλεία σας....
Εις υγείαν σε όλους...:beer:

Cpt. Haddock
31/01/2011, 10:47
Εχει αμα εισαι βελτιωτής. Ως γνωστόν μονο τα μπουρδέλα των σχιστοματιδων έχουν περιθώρια βελτίωσης, μια και τα ευρωπαϊκα ειναι τέλεια :smokin: :evil: :smokin:

mono_tapa
31/01/2011, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Ρε κοπέλια,τι νόημα έχει αυτη η κόντρα πέρα απο το να κάνουμε πλάκα σε φίλους που έχουν αγοράσει το οποιοδήποτε μηχανάκι;;
Περι ορέξεως.....Γιαπωνέζικο...Ευρωπαικό....τι σημασία έχει στη τελική ποιό ειναι καλύτερο;
Ας πάρει ο καθένας ό,τι γουστάρει....Για πάρτη του πληρώνει ο καθένας και για πάρτη του καβαλάει....Άντε μια βόλτα ολοι μαζί και μη μετράτε την εξυπνάδα σας και τα εργαλεία σας....
Εις υγείαν σε όλους...:beer:

εισαι ωραιος ρε μαγκα μεσα σε 2 σειρες τα ειπες ολα..

reinmeister
31/01/2011, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εχει αμα εισαι βελτιωτής. Ως γνωστόν μονο τα μπουρδέλα των σχιστοματιδων έχουν περιθώρια βελτίωσης, μια και τα ευρωπαϊκα ειναι τέλεια :smokin: :evil: :smokin:

τα πες ολα σε μιαμιση σειρα...:a23: :a23: :a22:

Lioulios
31/01/2011, 10:57
...Kαι 24 σελίδες !!

:smilea:

sniper
31/01/2011, 11:01
Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά όποιος ξαναπεί μπουρδέλα τα ΚΤΜ ή τα Ducati θα ξαναγράψει στις 22/12/2012

:smokin:

Tigas
31/01/2011, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά όποιος ξαναπεί μπουρδέλα τα ΚΤΜ ή τα Ducati θα ξαναγράψει στις 22/12/2012

να συμπληρώσω ότι τα καλύτερα μηχανάκια είναι τα Honda, τα υπόλοιπα japan(βλέπε suzuki-kawasaki-Yamapa) είναι για το @ουτσο και εάν φέρεις αντιρρηση θα σε μπαναρω :look:

sniper
31/01/2011, 11:24
να συμπληρώσω ότι τα καλύτερα μηχανάκια είναι τα Honda, τα υπόλοιπα japan(βλέπε suzuki-kawasaki-Yamapa) είναι για το @ουτσο και εάν φέρεις αντιρρηση θα σε μπαναρω :look:

Το ότι βγάζουν άλογα (κάποια απο αυτά) δεν τα κάνει καλά μηχανάκια... τα τζαπάν από τότε που βγήκαν υπήρξαν μπουρδέλ@ και παραμένουν, όσο θέλουν να πουλάνε οι σχιστομάτηδες με τα καράβιαα που είπε κι ο ερασιτέχνης πιο πάνω....

Γιατί να δώσω ρε μαν 16-17.000 για ένα CBR (και να σκάσω κι ένα σκασμό σε εξατμίσεις, σταμπς, κλπ) μπας και στηθεί αντί να πάρω ένα έτοιμο;

Εννοείται ότι δεν αγοράζουμε ευρωπαίο αν δεν περάσουον κανα 2-3 χρόνια.... μην κάνουμε εμείς τους δοκιμαστές :winka:

TROOPER
31/01/2011, 11:29
:rolleyes:

αυτο που παιρνουμε το μερος των αδυνατων πολυ μου αρεσει!!!

alex14
31/01/2011, 11:29
οταν καταλαβετε οτι ο ιαπωνας φτιαχνει μηχανακια για να πουλαει με τις καραβιες,οπως και κανει,τοτε θα συννενοηθουμε...

ο ευρωπαιος ειναι που τρεχει να ακολουθησει και το κανει δημιουργωντας ουσιαστικα κατηγοριες για να πουλησει,μια και στα ισια τον ιαπωνα δεν θα τον χτυπησει ποτε...

ποιο μουλτι με 150 αλογα και 200 κιλα? αχρηστο και πανακριβο μηχανακι για το 99% των αναβατων που θελουν τετοιο στυλ...

ktm 690...εβγαλαν κατι αξιολογο με 10000...στ @@ "μας" οταν υπαρχουν xt 660 με 6-7...η μηπως το ζορισε σε πωλησεις?απλα αστειο...

ο ευρωπαιος ΔΕΝ μπορει να βγαλει παναξιοπιστη μαζικη παραγωγη οποτε κοιταει να πουλησει ιδιαιτεροτητα και "χαρακτηρα"...

στις κατηγοριες ομως που ο ιαπωνας δεν θελει απλως να πουλησει ,αλλα να εχει και τα καλυτερα ,οπως supersport και motocross ,απλα γαμει και το κανει και με προσιτες τιμες...προσπαθησε η bmw με το s1000rr να τον ξεπερασει κι ακομη γελαμε και θα γελαμε για πολυ καιρο ακομη...

οταν καταφερει η bmw να βγαλει παραγωγη μοτοσυκλεττα που να μην εχει κανενα προβλημα και απολυτως καμια ανακληση, ισως και να την θεωρησω αξιολογη...μεχρι τοτε μπουρδελα θα τα λεω ,οπως και ειναι αλλωστε...

ολοι πιπιλατε την καραμελα των πλαισιων των κ5-6 κατι που ουσιαστικα τιμα την ιαπωνια μια και ειναι το μονο που εχετε να αντιπαραβαλετε στα σκορπισματα απο καθε λογο και αιτια των ευρωπαικων ρημαδιων σας...

:yuck: :yuck: :yuck: με τους ντενεκεδες σας...

+1

Και δεν ισχυει μονο για μηχανες αυτο. Ειμαστε που ειμαστε εκτος θεματος μην το αποτελειωσουμε για τα καλα :D

Allst@rf
31/01/2011, 11:32
KTM 690 sm τιμη 8150...

:look: :look:

Allst@rf
31/01/2011, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rolleyes:

αυτο που παιρνουμε το μερος των αδυνατων πολυ μου αρεσει!!!

εσυ μιας και εισαι εδω για πες στα παιδια τι μου ειχες πει στα μεγαρα για το R1 το crossplane...:p

byron
31/01/2011, 11:37
KTM 690 sm τιμη 8150...

:look: :look:

Ti να κλάσει μπροστά στα 7.000? του ΧΤΧ ρε ΄συ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
31/01/2011, 11:38
εσυ μιας και εισαι εδω για πες στα παιδια τι μου ειχες πει στα μεγαρα για το R1 το crossplane...:p

οτι ειναι για τον ΜΠΕΟ!!!

εμεις οι γιαπωνεζοφιλοι κωστακη δεν εχουμε κομπλεξ!(δεν εχουμε βεβαια και λογο να εχουμε κομπλεξ):winka:

αντε περαστικα σας.

Tigas
31/01/2011, 11:47
Το ότι βγάζουν άλογα (κάποια απο αυτά) δεν τα κάνει καλά μηχανάκια... τα τζαπάν από τότε που βγήκαν υπήρξαν μπουρδέλ@ και παραμένουν, όσο θέλουν να πουλάνε οι σχιστομάτηδες με τα καράβιαα που είπε κι ο ερασιτέχνης πιο πάνω....

Εννοείται ότι δεν αγοράζουμε ευρωπαίο αν δεν περάσουον κανα 2-3 χρόνια.... μην κάνουμε εμείς τους δοκιμαστές :winka:

επιτέλους και ένας άνθρωπος που ξέρει απο μηχανές.

πάντως το CBR μια χαρά είναι από στησιμο και φρένα, το GSXR είναι μπουρδέλο που έχω στα φρένα όσο για το κόστος αγοράς υπάρχουν και τα παραεισαγωγής, από αντιπροσωπεία ποτέ ξανά εγώ εφόσον σε εξυπηρετούν κανονικά και τα μη επίσημα Nick.

Εάν θές ανταλλαγές μιλάς στο πωλητή του φλορουμ Mr.Pap, αυτός με έβαλε και πήρα το GSXR και η ανταλλαγή-αγορά έγινε μέχρι να πιούμε μια :beer: σε ένα μπαράκι :p

andgeo
31/01/2011, 12:05

Εάν θές ανταλλαγές μιλάς στο πωλητή του φλορουμ Mr.Pap αυτός με έβαλε και πήρα το GSXR και η ανταλλαγή-αγορά έγινε μέχρι να πιούμε μια :beer: σε ένα μπαράκι :p
Παραεισαγωγέας ; :eek:

reinmeister
31/01/2011, 12:09
Ti να κλάσει μπροστά στα 7.000? του ΧΤΧ ρε ΄συ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τιποτα απ οτι φαινεται μια και πουλιουνται τα τριπλασια xt...αυτο για να καταλαβεις ποσο ρημαδι το θεωρει ο κοσμος...:lol:

το crossplane ειναι μια αχρηστη κασα απο κοντρα πλακε που ζυγιζει οσο ενα μπουσα και παει οπως ενα κ3 gixxer...

Tigas
31/01/2011, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Παραεισαγωγέας ; :eek:

παραεισαγωγή το πήρα από γνωστό του pap

Cpt. Haddock
31/01/2011, 12:23
τιποτα απ οτι φαινεται μια και πουλιουνται τα τριπλασια xt...αυτο για να καταλαβεις ποσο ρημαδι το θεωρει ο κοσμος...

Κοιτα να δεις που η λογική του Τερενς εχει οπαδούς..... :evil:

reinmeister
31/01/2011, 12:25
Κοιτα να δεις που η λογική του Τερενς εχει οπαδούς..... :evil:

η λογικη του "δεν ψωνιζω ευρωπαϊκο γιατι δεν θελω να ταλαιπωρουμαι" εχει οπαδους...:D

Cpt. Haddock
31/01/2011, 12:31
η λογικη του "δεν ψωνιζω ευρωπαϊκο γιατι δεν θελω να ταλαιπωρουμαι" εχει οπαδους...:D

Ειναι οι ιδιοι που αγόραζαν παλιότερα Lada γιατί ηταν γερό και δε χάλαγε

sniper
31/01/2011, 12:32
Μπορούμε να μην σπαμμάρουμε με άλλα μοντέλα και να καταλήξουμε τελικά ότι τα BMW (και τα TDM εννοείται - οι παγκόσμιες σταθερές δεν αλλάζουν ποτέ) είναι ΓΤΠΚ;

STOYBI
31/01/2011, 12:33

Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις ( που μαλλον ισχυει το αντιθετο περι κλασιματος ) με sachs αναρτησεις, Brembo φρενα, και επιτελους πολυ καλο ψαλιδι πισω και οχι απο στραντζαριστο..... :winka:

222677

reinmeister
31/01/2011, 12:39

ετσι...οι κατοχοι gsxr τα προτιμουν ,μονο επειδη δεν χαλανε...:bawl: :lol:

sniper
31/01/2011, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις ( που μαλλον ισχυει το αντιθετο περι κλασιματος ) με sachs αναρτησεις, Brembo φρενα, και επιτελους πολυ καλο ψαλιδι πισω και οχι απο στραντζαριστο..... :winka:

Στα 7.000 να υποθέσω.....

sniper
31/01/2011, 12:40
ετσι...οι κατοχοι gsxr τα προτιμουν ,μονο επειδη δεν χαλανε...:bawl: :lol:

Οι κάτοχοι gsxr τα παίρνουν για τις πλατείες Μπουρνάζιου κι Ηλιουπόλεως.... μην μπερδεύεσαι...

STOYBI
31/01/2011, 12:41
Στα 7.000 να υποθέσω.....

Kai κατι ψιλα ( κανα 500 σαρικο.....) :D

byron
31/01/2011, 12:46
Kai κατι ψιλα ( κανα 500 σαρικο.....) :D

500 είναι και τα κιλά του γεμάτο...:bawl:

reinmeister
31/01/2011, 12:46
Οι κάτοχοι gsxr τα παίρνουν για τις πλατείες Μπουρνάζιου κι Ηλιουπόλεως.... μην μπερδεύεσαι...

λογικο...τα ντουκατια-κτμ χαρχαλευουν κι ενοχλουν τα τραπεζια και τα cbr εμπιπτουν στην κατηγορια "απαγορευεται το καπνισμα"...:lol:

makis206
31/01/2011, 12:49
Bουρδέλο

Wούλα

...και :a3:

:lol: :rotflmao: :lol:

CIRUS
31/01/2011, 12:54
το thread πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη έπρεπε να λέγεται:

JAPAN VS EUROPE (ΒΜW brothels included)

STOYBI
31/01/2011, 12:56
500 είναι και τα κιλά του γεμάτο...:bawl:

Μπα.. Καμμια 40αρια σ σχεση με το ΚΤΜ ( μην σου πω και λιγοτερο..

Αλλα.....

Αδιαφορο καθοτι δεν κολλαει, δεν το σπρωχνουμε, μετα απο τα 120κμ δεν παλευουμε στην εθνικη, και μην με τσιγκλας παραπανω γιατι θα φωναξω τον φιλο μου τον Τερενς για υποστηριξη.... :evil:

Tigas
31/01/2011, 12:57

Τα gsxr είναι για το πεόυλο, εκτός της ωραία απόδοση στο κινητήρα+οικονομία+ευκολία στο service, άσε που από τους κραδασμούς
λύνουν και βίδες.

Πρίν 20 μέρες έλυσε η βίδα του αισθητήρα του stand και στα 270 που πήγαινα πήγα να εκτοξευτώ από τη μηχανή.

Να πούμε δε για τα φοβερά σπειρώματα που έβγαλα τα πλαστικά για να βάλω το πολυεστέρα και μετά κολαούζο όχι σε μια αλλά σε όλες τις βίδες για να ξαναμπούνε

Να πούμε για την ποιότητα βαφής που με το παραμικρό πετραδάκι το χρώμα γεια σου.

Να πούμε για τα φρένα που κάνεις αίτηση με διπλό χαρτόσημο για να σταματήσεις.

byron
31/01/2011, 13:07
Μπα.. Καμμια 40αρια σ σχεση με το ΚΤΜ

Ελα ρε φίλε? Μόνο 40??

Δηλαδή αμα ο αναβάτης του yamaha, κουρευτεί γουλί, κατουρήσει, ρίξει κανα χέσιμο και κόψει και τα νύχια...μία η άλλη θα είναι?

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
31/01/2011, 13:18
Ελα ρε φίλε? Μόνο 40??

Δηλαδή αμα ο αναβάτης του yamaha, κουρευτεί γουλί, κατουρήσει, ρίξει κανα χέσιμο και κόψει και τα νύχια...μία η άλλη θα είναι?

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Γιατι ...?? Σε καμμια πιστα θα τα βαλεις...??? :look:

( Εγω νομιζα οτι η χρηση τους ειναι για μεσα στην πολη--ελαφρια ταξιδακια-- καμμια χωματινη εξορμηση...

Απο εκει και περα μιας και εχω οδηγησει και τα δυο σε ολους τους δρομους αν πιστευεις οτι εχω καπου λαθος το συζηταμε....

Απο εκει και περα με αφορμη τα κιλα κατατασουμε το capponord στην τελευταια- προτελευταια θεση μαζι με την προπελα..???

Τι να πουμε ...?? Οτι το βαρκαντερο ηταν καλλυτερο μιας και ηταν ελαφρυτερο...???

bulmont 1
31/01/2011, 13:23

:smokin: Κάτι σου ξεφεύγει. Ακόμα και σήμερα αγοράζουν κάποιοι LADA.......:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

byron
31/01/2011, 13:30

Πέραν της πλάκας, σε πίστα δεν θα το βάλεις σίγουρα.

Εκεί που θα το βάλεις είναι στον δρόμο και σε κανένα ταξιδάκι...
Μονοκύλινδρο με σκάρτα 40 άλογα και 210 κιλά έχει ένα θεματάκι νομίζω.....:winka:

g.kounoupis
31/01/2011, 13:42

( Εγω νομιζα οτι η χρηση τους ειναι για μεσα στην πολη--ελαφρια ταξιδακια-- καμμια χωματινη εξορμηση...

Απο εκει και περα μιας και εχω οδηγησει και τα δυο σε ολους τους δρομους αν πιστευεις οτι εχω καπου λαθος το συζηταμε....

Απο εκει και περα με αφορμη τα κιλα κατατασουμε το capponord στην τελευταια- προτελευταια θεση μαζι με την προπελα..???

Τι να πουμε ...?? Οτι το βαρκαντερο ηταν καλλυτερο μιας και ηταν ελαφρυτερο...???

Νομίζω ότι η προπέλα είναι πιο ελαφρια από τα υπόλοιπα πάντα ότι λέει ο κατάλογος

TROOPER
31/01/2011, 13:45

και καμια φορα για να ραβουν και κανα κοστουμι σε καναν χοντακια αμα τον πετυχουνε στας πιστας...!

STOYBI
31/01/2011, 13:48
Πέραν της πλάκας, σε πίστα δεν θα το βάλεις σίγουρα.

Εκεί που θα το βάλεις είναι στον δρόμο και σε κανένα ταξιδάκι...
Μονοκύλινδρο με σκάρτα 40 άλογα και 210 κιλά έχει ένα θεματάκι νομίζω.....:winka:

48 ΙΠΠΟΥΣ---- 183 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ !!!

65 ΙΠΠΟΥΣ --- 139 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ

Tο κανουργιο Ζ εχει θεμα μονο με τον τεραστιο ( σχεδον αυτοκινητου καταλυτη ...)

Η διαφορα του με παλιο μου ΧΤΧ με το ιδιο μοτερ (μαμα και τα δυο ) ειναι της ταξης -20%

Τωρα απο εκει και περα δεν νομιζω οτι μιλαμε για εντουρο η εκφυλα πραγματα ...?? ( Αν εχω λαθος διορθωσε με..)

ειδικα... το 690 χανει σε πολλα πραγματα

Καθως ουτε αυτοι ξερουν για ποια χρηση το εβγαλαν......

( Απειρα ποιο ψηλα σε θεμα χρησης εχω το Adventure 640 )

222679

sniper
31/01/2011, 13:53
Τα gsxr είναι για το πεόυλο, εκτός της ωραία απόδοση στο κινητήρα+οικονομία+ευκολία στο service, άσε που από τους κραδασμούς
λύνουν και βίδες.

Πρίν 20 μέρες έλυσε η βίδα του αισθητήρα του stand και στα 270 που πήγαινα πήγα να εκτοξευτώ από τη μηχανή.

.....

και άλλου του το έκανε.... νύχτα με π0@#$κρυο και σκοτάδι στην εθνική.... κάπου στη μαλακάσα :bawl: :bawl: :bawl:

Stabak
31/01/2011, 13:55
λύνουν και βίδες.

Να πούμε δε για τα φοβερά σπειρώματα που έβγαλα τα πλαστικά για να βάλω το πολυεστέρα και μετά κολαούζο όχι σε μια αλλά σε όλες τις βίδες για να ξαναμπούνε

Να πούμε για την ποιότητα βαφής που με το παραμικρό πετραδάκι το χρώμα γεια σου.

Να πούμε για τα φρένα που κάνεις αίτηση με διπλό χαρτόσημο για να σταματήσεις.

και ολες αυτες οι προβληματαρες λύνονται με κανα 300ρι μαξ :lol: :lol: :lol: ουτε το πρωτο σερβις ενος GS λαδια:lol:

Allst@rf
31/01/2011, 13:55
οι ψυχιατροι παντος θα κανουν χρυσες δουλειες με τους περισσοτερους απο εμας...

Allst@rf
31/01/2011, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
και ολες αυτες οι προβληματαρες λύνονται με κανα 300ρι μαξ :lol: :lol: :lol:

300αρι...!!!

:eyepop:

η τρομπα η αφτερμαρκετ για το ΚΤΜ μου εχει 150 και ξενοιαζω απο αυτο το γαμωπροβλημα μια για παντα...:lol:

Stabak
31/01/2011, 13:58
η τρομπα η αφτερμαρκετ για το ΚΤΜ μου εχει 150 και ξενοιαζω απο αυτο το γαμωπροβλημα μια για παντα...:lol:

Μιλαμε για φρενα τωρα που ζηλεύουν και τα 1098 :D οχι για τρομπα συμπλέκτη για το πλησιέστερο helinstore πως τα λενε τωρα τελευταια :smokin:

g.kounoupis
31/01/2011, 14:05
και ολες αυτες οι προβληματαρες λύνονται με κανα 300ρι μαξ :lol: :lol: :lol: ουτε το πρωτο σερβις ενος GS λαδια:lol:

:nono:
Υπερβάλλεις 100 euro κάνει το σέρβις στην Αθήνα και 140 Θεσσαλονίκη

sniper
Μιλαμε για φρενα τωρα που ζηλεύουν και τα 1098 :D οχι για τρομπα συμπλέκτη για το πλησιέστερο helinstore πως τα λενε τωρα τελευταια :smokin:

Μας συγχωρείτε για την διακοπή αλλά ποια φρένα είπαμε ζηλεύουν τα 1098; (εκτός απο τα δικά μου βέβαια που τα ζηλεύετε όλοι :D )

byron
48 ΙΠΠΟΥΣ---- 183 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ !!!

65 ΙΠΠΟΥΣ --- 139 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ

Ρε Κώστα, σορρυ δηλαδή.....θέλεις να μου πεις ότι ένα μονοκύλινδρο που ζυγίζει με τα υγρά του 210 κιλά και βγάζει στην καλύτερη 40-42 άλογα δεν είναι τάφος ?? :look:

Stabak
31/01/2011, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
:nono:
Υπερβάλλεις 100 euro κάνει το σέρβις στην Αθήνα και 140 Θεσσαλονίκη

Πληρωνεται η υγρασια στην Θεσ/νικη; :lol: :lol: :lol: :lol:

Stabak
31/01/2011, 14:08
Μας συγχωρείτε για την διακοπή αλλά ποια φρένα είπαμε ζηλεύουν τα 1098; (εκτός απο τα δικά μου βέβαια που τα ζηλεύετε όλοι :D )

Μα ενα ταπεινο RCS 18-20, με σωληνακια και τις μαμα μονομπλοκ τοκικο... εστω και με 310 δισκο.... δεν κανω πλακα

Allst@rf
31/01/2011, 14:13
λοιπον ο κυβος εριφθη...

οι γιαπωνεζοφιλοι τα σκανε για να μπορουν να στεκονται αξιοπρεπος στο δρομο(βλ.βελτιωση φρενων οπως λεει και ο Stabak)

και οι μεν ευρωπαιοι τα σκανε για να μπορουν να κανουν και κανα χιλιομετρο χωρις να ζμπρωχνουν...:lol:

sniper
31/01/2011, 14:17
λοιπον ο κυβος εριφθη...

οι γιαπωνεζοφιλοι τα σκανε για να μπορουν να στεκονται αξιοπρεπος στο δρομο(βλ.βελτιωση φρενων οπως λεει και ο Stabak)

και οι μεν ευρωπαιοι τα σκανε για να μπορουν να κανουν και κανα χιλιομετρο χωρις να ζμπρωχνουν...:lol:

Ωπα... ποιος είπε ότι κάνουν χιλιόμετρα ακομα κι αν τα σκάνε; Για στήσιμο μιλάγαμε τόση ώρα....

υ.γ. Τα Απρίλια παραμένουν νΤενεκέδες και στην ίδια κατηγορία με τα TDM (= άχρηστα/δεν καταλάβαμε ποτέ το λόγο ύπαρξής τους στον πλανήτη) - για τον φίλο τον κάγκουρα με το XR baron που είναι καινουργιος στο χώρο και τώρα μαθαίνει.

Allst@rf
31/01/2011, 14:18
Ωπα... ποιος είπε ότι κάνουν χιλιόμετρα ακομα κι αν τα σκάνε; Για στήσιμο μιλάγαμε τόση ώρα....

υ.γ. Τα Απρίλια παραμένουν νΤενεκέδες και στην ίδια κατηγορία με τα TDM (= άχρηστα/δεν καταλάβαμε ποτέ το λόγο ύπαρξής τους στον πλανήτη) - για τον φίλο τον κάγκουρα με το XR baron που είναι καινουργιος στο χώρο και τώρα μαθαίνει.