View Full Version : Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Ρε Terens
Πάλι μισά τα λες;
γιατί σταμάτησες στα vw;
οι αποχυμωτές της siemens που χαλάνε αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης δε σε αφορούν;
Ρε μπας και είσαι κι εσύ στο πέιρολ; :a014:
harris_x
07/09/2012, 08:42
:evil:
η γιαγιά μου είπε χθες πως τα SS δεν φρενάρουν σε δημόσιο δρόμο, έχει δίκιο ή είναι άσχετη;
τελικά όταν η συμβατική ανάρτηση συμπιεστεί πλήρως κατα το φρενάρισμα δουλεύει ή όχι; (η γιαγιά μου ρωτάει από το κολοκωτρονίτσι)
O δογματισμός που προσεγγίζεις θέματα που προφανώς δεν γνωρίζεις είναι epic :tooth:
Ki όμως τα SS όχι μόνο φρενάρουν, αλλά γαμούν στον δημόσιο δρόμο. Αν βέβαια στο μυαλό σου ως δημόσιο δρόμο έχεις επαρχιακό καθρέφτη με βροχή, πολλά χιλιόμετρα και φρένα πανικού λόγω τρακτέρ, το αποτέλεσμα θα είναι κάποια γαμάουα τούμπα. Όχι λόγω φρένων, αλλά λόγω μαλακίας που βαράει τον αναβάτη.
Ενα ABS στην αντίστοιχη τι θα κάνει δηλαδή? Δεν θα μπλοκάρει μεν, αλλά θα αμολύσει φρένα και ο μαλάκας αναβάτης θα αρχίσει τα βυζαντινά απολυτίκια...
Για το τερματισμένο μπροστινό, στο είπε ο Big αλλά δεν καταλαβαίνεις αφού θεωρείς οτι τα τηλεσκοπικά πηρούνια τερματίζουν όχι λόγω λάνθασμένων ρυθμίσεων, αλλά λόγω σχεδίασης.
Ε, κάνεις λάθος :wave2:
stefanos
07/09/2012, 12:47
Η διαφωνία στο εάν είναι καλύτερες οι συμβατικές (με την μεταβαλλόμενη γεωμετρία του) ή οι αρθρωτές που έχουν βγεί κατά καιρούς, νομίζω εξαρτάται μόνο από το εάν ο αναβάτης έχει δυνατότητα να εκμεταλευτεί την μεταφορά βάρους μπροστά και την μεταβολή της γεωμετρίας πρός όφελώς του.
Φανερά στούς αγώνες στούς αγώνες κάτι τέτοιο συμβαίνει και τα "εναλακτικά" έχουν πλέον εκλείψει.
Νομίζω ότι και στο δρόμο τα πράγματα είναι παρόμοια για αναβάτες μέ λίγη εμπειρία.
ΠΑΙΔΙΑ.........
Αύτός στή bmw δουλεύει καί πουλάει τρελλίτσα.
Άκόμα μέ τό κούτσουρο άσχολείστε..??
Οί Γερμανοί έχουν μιά μοναδικότητα τρομερή.
Έδώ κάποτε έβγαζαν τά γκόλφ Μανχάτταν ψώφια
καί όταν τούς έλεγες πού πάει ρέ τό χρέπι μέ τόσα άλογα..??
αύτοί άπαντούσαν ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ε κάποια στιγμή
άποφάσισαν νά πάνε κι αύτοί στά 100 άλογα καί άρχισαν νά παίρνουν
τά μοτέρια στό χέρι..!!
Ή μεγαλύτερη τους πατάτα ό φανταστικός FSI πού τόν έξαφάνισαν μέσα σέ 1,5-2 χρόνια..!!
Άθήνα -Θεσσαλονίκη ό ξάδερφος μέ τό passat ήθελε καί 1 λίτρο λάδι,άν πήγαινε πάνω άπό 100...!!
Ή άπάντηση στήν άντιπροσωπεία..??
Έτσι είναι κατασκευασμένο τό μοτέρ:lol:
Πέρσυ μάς έπρηξαν μέ τό 1000 SS,τό γρηγορότερο,τό καλύτερο κ.λ.π...
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.
Οί άνθρωποι είναι μαζόχες,τρώνε πρόλογο γιατί γουστάρουν,τά ύπόλοιπα
είναι γιά κατανάλωση.
Έχετε άκούσει ξανά τήν έκφραση
ΤΟ GS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ..??
:lol::bawl:
Ε αύτό μάς έγραψε ό φίλος μας,είναι καί ό μοναδικός ίσχυρισμός πού τούς έχει άπομείνει
άφού καί οί ίδιοι οί κάτοχοι πλέον καταγράφουν πολλές ζημιές καί τά χώνουν συνέχεια..!!
ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..!!
προχθες διαβαζα οτι στα TSI υπαρχει πολυ συγκεκριμενο προβλημα αστοχιας της καδενας των εκεντροφορων η οποια λογω χαμηλης ποιοτητας υλικου και προβληματικης λιπανσης φθειρεται ταχεως μς αποτελεσμα να καταγραφονται συχνα περιστατικα πηδηγματος δοντιου με τα γνωστα αποτελεσματα
οι ανθρωποι δεν μπορουν να εφαρμοσουν σωστα τεχνολογια τεχνολογια 100 ετων
και οι γαλλοιταλοι φτιαχνουν ματρακαδες αλλα προσπαθουν να πουλησουν ανεση , οδικη συμπεριφορα κλπ και οχι αξιοπιστια
φιλος με golf 3 με αψογη συντηρηση το πεταξε με 240000χλμ αφου απο ενα σημειο και μετα ειχε βαρεθει να το φτιαχνει
προσπαθειτε να πεισετε εναν ανθρωπο που προφανως εχει τετοια σχεση με την οδηγηση και την αισθηση μιας μοτοσυκλετας οση εχω εγω με την αστροφυσικη οτι αυτα που λεει ειναι στη καλυτερη παπαρες.γινεται?δεν γινεται.
hlektronio
07/09/2012, 13:21
να δώσω λίγη τροφή για σκέψη'
ένα τελελεβερ φθείρει περισσότερο το μπροστινό λάστιχο από ένα τηλεσκοπικό
να δώσω λίγη τροφή για σκέψη'
ένα τελελεβερ φθείρει περισσότερο το μπροστινό λάστιχο από ένα τηλεσκοπικό
Φυσικό είναι με τόσο βάρος!
Έμαθα (μαζί με πολλά άλλα χρήσιμα) πως ένα R1,CBR,GSXR κτλ, φρενάρει καλύτερα από ένα FAZER/HORNET/GSR σε δημόσιο δρόμο και όλα αυτά μαζί καλύτερα από ένα GS
Συνεχίστε να μοιράζετε γνώσεις μάγκες :a029:
Sniper, "έγραψες" με την απάντηση για τη φθορά του ελαστικού... :D
Έμαθα (μαζί με πολλά άλλα χρήσιμα) πως ένα R1,CBR,GSXR κτλ, φρενάρει καλύτερα από ένα FAZER/HORNET/GSR σε δημόσιο δρόμο και όλα αυτά μαζί καλύτερα από ένα GS
Συνεχίστε να μοιράζετε γνώσεις μάγκες :a029:........... :D
διαφωνεις?
Συνεχίστε να μοιράζετε γνώσεις μάγκες :a029:
Sniper, "έγραψες" με την απάντηση για τη φθορά του ελαστικού... :D
Φυσικά και φρενάρουν καλύτερα τα R1,CBR,GSXR από τα FAZER/HORNET/GSR. Αν δεν το αποδέχεσαι αυτό τότε είτε μας δουλεύεις, είτε δεν έχεις καβαλήσει ποτέ ή δεν ξέρεις να οδηγείς/φρενάρεις είτε είσαι χαζός.
Διάλεξε.
Φυσικά και φρενάρουν καλύτερα τα R1,CBR,GSXR από τα FAZER/HORNET/GSR. Αν δεν το αποδέχεσαι αυτό τότε είτε μας δουλεύεις, είτε δεν έχεις καβαλήσει ποτέ ή δεν ξέρεις να οδηγείς/φρενάρεις είτε είσαι χαζός.
Διάλεξε.
προσπαθειτε να πεισετε εναν ανθρωπο που προφανως εχει τετοια σχεση με την οδηγηση και την αισθηση μιας μοτοσυκλετας οση εχω εγω με την αστροφυσικη οτι αυτα που λεει ειναι στη καλυτερη παπαρες.γινεται?δεν γινεται.
:rolleyes:
διαφωνεις?
δεν έχει σημασία..
μπορεί ο κάθε χρήστης SS να δοκιμάσει μηχανάκι με τιμόνι και αντίστοιχα φρένα και να βγάλει τα συμπεράσματα του ;)
δεν έχει σημασία..
μπορεί ο κάθε χρήστης SS να δοκιμάσει μηχανάκι με τιμόνι και αντίστοιχα φρένα και να βγάλει τα συμπεράσματα του ;)
και για πες.....:D
stefanos
07/09/2012, 14:20
και για πες.....:D
Μετά η bmw έβγαλε και duolever και δεν ξέρουμε τι είναι καλύτερο.
ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ...............
Άπό μέσα είναι, στημμένος γιά νά άνεβεί ή άκροαματικότητα τού φόρουμ,
πού τή βλέπω λίγο πεσμένη τελευταία..!!
ΤΟYAR ...
παραλίγο νά πάρω TSI άλλά κάτι δέ μού καθόταν καλά,πολλά άλογα ΛΙΓΑ ΚΥΒΙΚΑ..!!
Μακρυάαααααααααα, καί νά σκεφτείς ότι βγήκαν βιαστικά πρός άντικατάστασιν
τού άποτυχημένου FSI μπάς καί σώσουν τό γόητρο τής πάλαι ποτέ αύτοκρατορίας
τής χελώνας..!!
ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ............
ΦΤΑΝΕΙ..!!
Μάς έπεσε ότι είχε άπομείνει στό κεφάλι άπό τρίχα..........
Σταμάτα γιατί τώρα θ'άρχίσουν νά μού πέφτουν καί οί άπό κάτω.
Γέρικο παπάρι όλοι έχουμε δεί............ΟΜΩΣ
ΚΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟ..??
Μετά η bmw έβγαλε και duolever και δεν ξέρουμε τι είναι καλύτερο.
κατσε αφεντικο.δεν φτασαμε εκει (ακομα) :D
Terens
Πέστα ρε σύντροφε, οι μόνοι γερμανόφιλοι εδω μέσα είμαστε οι δυό μας! :D
κατσε αφεντικο.δεν φτασαμε εκει (ακομα) :D
δεν θα φτάσουμε εκεί, τουλάχιστον όχι πριν ο Terens γράψει για τους ελαττωματικούς αποχυμωτές της Siemens και ο Sniper μας πει γιατί τα μηχανάκια έχουν φλας και καθρέπτες αφού αν ήταν χρήσιμα θα τα είχαν και στους αγώνες :eek:
δεν θα φτάσουμε εκεί, τουλάχιστον όχι πριν ο Terens γράψει για τους ελαττωματικούς αποχυμωτές της Siemens και ο Sniper μας πει γιατί τα μηχανάκια έχουν φλας και καθρέπτες αφού αν ήταν χρήσιμα θα τα είχαν και στους αγώνες :eek:
παιδαριωδες το επιχειρημα.
ακομα περιμενω ωστοσο να μας πεις τα συμπερασματα σου σαν χρηστης SS που δοκιμασες μηχανακι με τιμονι και αντιστοιχα φρενα.προσεχε μετα θα σου πω τα δικα μου ;)
υ.γ.παρε τον χρονο σου...δεν βιαζομαι...:wave2:
Tα επιχειρήματά σου είναι τόσο αφελή και τραγικά όσο κι ο τρόπος που προσπαθείς να μας πείσεις.
Τι μηχανάκι έχεις είπαμε;
ακομα περιμενω ωστοσο να μας πεις τα συμπερασματα σου σαν χρηστης SS που δοκιμασες μηχανακι με τιμονι και αντιστοιχα φρενα.προσεχε μετα θα σου πω τα δικα μου ;)
Ξέρεις τρολάκι, υπάρχουν κάτι τύποι που παίρνουν ένα supercar αλλά επειδή δεν ξέρουν πως να το πάνε στηρίζονται στα ηλεκτρικά βοηθήματα.
Epic fail βέβαια όταν οι νόμοι της φυσικής ξεπερνούν τις δυνατότητές τους...
ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΚΟΥΚΛΕ.....................ΜΙΖ@..... ΛΕΓΕΤΑΙ.
Βλέπω άποκτήσαμε έναν φανταστικό fun τής ίδέας bmw.
Πάντως ρέ φιλαράκο τύφλα νάχει ό Βενιζέλος μπροστά σου.
Έμεινα μέ τήν άπορία πώς είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.........τό μηχανάκι
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ...!!
Άς βοηθήσει κάποιος παρακαλώ...........ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ καί ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ
γίνεται..??
Μού έχεις δώσει τήν έντύπωση ότι ΔΕΝ έχεις καβαλήσει μηχανάκι,
τζάμπα χτυπιούνται οί ύπόλοιποι,τέτοιες κοτρώνες δέν πετιούνται άλλιώς..!!
:a9::a22::a25:
...........Πάντως μού έχεις δώσει τήν έντύπωση ότι ΔΕΝ έχεις καβαλήσει μηχανάκι,
τζάμπα χτυπιούνται οί ύπόλοιποι,τέτοιες κοτρώνες δέν πετιούνται άλλιώς..!!
:a9::a22::a25:
τα χω πει απο το πρωτο ποστ της προηγουμενης σελιδας αλλα δεν ακουτε.:wave2:
Ξέρεις τρολάκι, υπάρχουν κάτι τύποι που παίρνουν ένα supercar αλλά επειδή δεν ξέρουν πως να το πάνε στηρίζονται στα ηλεκτρικά βοηθήματα.
Epic fail βέβαια όταν οι νόμοι της φυσικής ξεπερνούν τις δυνατότητές τους...
καλη ψυχη μωρε αδερφε...πως κανεις ετσι...!:ZZZ:
ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................
Μέ νές-καφέ
υ.γ.παρε τον χρονο σου...δεν βιαζομαι...:wave2:
λοιπόν ντίαρ TROOPER και ΣΙΑ
Το "νήμα" το έχουμε γαμήσει αφού έχουμε ξεφύγει και δεν είναι σωστό.
Οι απόψεις μου είναι αυτές που είναι (αν και ψιλιάζομαι πως δεν έχουν "αποκωδικοποιηθεί" σωστά για να βγει κάτι χρήσιμο) και οι δικές σας είναι επίσης διατυπωμένες.
Δώστε λίγο χρόνο να ανοίξω ένα θέμα αλλού για τα SS* για να τρολάρουμε χωρίς "τύψεις" να ανέβει και η "τηλεθέαση" :D
*Τerens, μιλάμε για supersport όχι για τα SS τη βερτμαχ κτλ
λοιπόν ντίαρ TROOPER και ΣΙΑ
Το "νήμα" το έχουμε γαμήσει αφού έχουμε ξεφύγει και δεν είναι σωστό.......
:nono:
το νημα δεν το χουμε γαμησει μια και το τελελεβερ ειναι πατεντα της bmw κι εδω μιλαμε για την bmw σαν ευρωπαικο μηχανακι.
επισης δεν ειναι διατυπωμενη καμια απολυτως αποψη σου.ενας ανουσιος δογματισμος βγαινει ο οποιος μαλιστα προκυπτει απο μια αγνοια.
παρ' ολα αυτα περιμενω τα συμπερασματα σου σε αυτο η σε αλλο νημα (και ας ειναι και της σταθμης).
:wave2:
sapila racing
07/09/2012, 15:21
:nono:
το νημα δεν το χουμε γαμησει μια και το τελελεβερ ειναι πατεντα της bmw κι εδω μιλαμε για την bmw σαν ευρωπαικο μηχανακι.
επισης δεν ειναι διατυπωμενη καμια απολυτως αποψη σου.ενας ανουσιος δογματισμος βγαινει ο οποιος μαλιστα προκυπτει απο μια αγνοια.
παρ' ολα αυτα περιμενω τα συμπερασματα σου σε αυτο η σε αλλο νημα (και ας ειναι και της σταθμης).
:wave2:
Σιγα την πατέντα.
Clopyright ειναι και το Telelever (saxon motodd ) και το Duolever (Hossack).
Σιγα την πατέντα.
Clopyright ειναι και το Telelever (saxon motodd ) και το Duolever (Hossack).
κατσε ρε.εδω ο ανθρωπος υποστηριζει οτι ενα fazer,hornet κλπ η ακομα καλυτερα ενα gs φρεναρει πιο καλα απο οποιοδηποτε SS.
εσεις πατε στα ψιλα γραμματα κι εδω παμε να μαθουμε τη αλφαβητα.σιγα-σιγα!
hlektronio
07/09/2012, 15:24
Φυσικό είναι με τόσο βάρος!
δεν λέω,σεβαστή η άποψή σου,γιατι απο κάπου πρέπει να χέζουμε!
αλλά σε σχέση με ποιό ειναι βαρύτερο?
Red Rider
07/09/2012, 19:45
δεν έχει σημασία..
Και γιατί δηλαδή το "τιμόνι" φρενάρει καλύτερα απο τα κλιπόν?
Άκουσα ότι απο του χρόνου θα "φοράνε καρατιμόνα στα motogp:lol:
Σωστές ήταν λοιπόν οι πληροφορίες του Λύκου ότι ο Rossi τώρα που θα γυρίσει στην Yamaha θα πάρει και το τιμόνι του μαζί: http://stoma-tou-lykou.blogspot.gr/2012/08/a.html
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
chr1s_86
07/09/2012, 20:47
Σωστές ήταν λοιπόν οι πληροφορίες του Λύκου ότι ο Rossi τώρα που θα γυρίσει στην Yamaha θα πάρει και το τιμόνι του μαζί: http://stoma-tou-lykou.blogspot.gr/2012/08/a.html
:lol::lol::lol::lol:
Atala_Kulu
07/09/2012, 22:19
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
κλαιω!!!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ΠΑΙΔΙΑ...............ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ
Πού όταν δέν έχει μείνει άπό ήλεκτρικά,άπό μπαταρία,άπό σερβόφρενα,άπό διαφορικό,
άπό τσιμούχες στό μπλόκ καί έφόσον φυσικά έχω πάντα μαζί μου καί ένα λίτρο λάδι σέ διαδρομές άνω τών 200km
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...!!!
TRELLA SAS LEO..............TREEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA
Arxagelos
13/04/2014, 20:48
http://www.youtube.com/watch?v=odIor0Pg2_Y&feature=youtu.be:a014:
akis_trevor
13/04/2014, 21:53
καλα κι εγω δεν ειμαι κανενας φαν των ευρωπαικων αλλα αυτος βαραγε τρια τεταρτα κοφτες,τι να κανει το μηχανακι;;;;
καλα κι εγω δεν ειμαι κανενας φαν των ευρωπαικων αλλα αυτος βαραγε τρια τεταρτα κοφτες,τι να κανει το μηχανακι;;;;
Ο δάκτυλος του εχθρού φταίει!
Τι τρία τέταρτα, αυτός του βαρούσε κόφτες για ούτε 20sec και έσπασε. Κάτι άλλο παίζει. Κανένα μηχανάκι δεν σπάει έτσι.
devil's animal
13/04/2014, 23:46
αφου δεν του καρφωθηκε καμια βαλβιδα στο στηθος και δεν του μπηκε κανενα πιστονι στον κωλο...παλι καλα να λετε...:lol:
επικινδυνο σπορ το δυναμομετρο με ευρωπαϊκο...:a014:
theofilos888
14/04/2014, 08:09
Δυστυχώς έχω ακούσει τα χειρότερα για αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου!!!! Και τώρα τα βλέπω κιολας!!! Κρίμα το μηχανάκι και η καίρια ερώτηση είναι: ποιός πληρώνει τα σπασμένα;;;;
nicksior
14/04/2014, 11:16
344 Km/h
Πόσες στροφές?
Κόφτης? ΟΧΙ!
Δώστε μου τα μηχανάκια σας να τα κάψω στο πι & φι
:lol:
zannisvel
14/04/2014, 11:38
Τρομακτικο ηταν...
Παρατεταμενη υπερστροφια με οποιοδηποτε μοτερ= προβλημα.....
Για ρωτηστε και κανεναν με ZZR1100 και 3η μπιελα,
κανα hayabusa 1ης γενιας και ποσα αλλα....
Αμα τα γ@μας τα οχηματα τι να κανουν.....
Red Rider
14/04/2014, 17:33
Δηλαδή ρε παίδες κάτι stunt junkies, που καίνε κάτι καγκελωμένες ιαπωνικές αρχαιολογίες στα burnout -συνεχόμενα-σπάνε?
αφου δεν του καρφωθηκε καμια βαλβιδα στο στηθος και δεν του μπηκε κανενα πιστονι στον κωλο...παλι καλα να λετε...:lol:
επικινδυνο σπορ το δυναμομετρο με ευρωπαϊκο...:a014:
γερμανικη ποιοτητα λεμε..........
ειναι μελετημενο οταν σπαει να τα κραταει ολα μεσα για να μην τραυματιστει ο-ευπορος- αναβατης:smokin:
Arxagelos
14/04/2014, 19:01
Πάντως ένα review για το ποιο θα σπάσει πρώτο θα ήταν must, αλλά ποιος τολμηρός θα το έκανε σήμερα?
Θυμάμαι παλιά είχα διαβάσει ένα θέμα σε ένα περιοδικό που έλεγε οτι τεσταριζαν μηχανάκια στα κόκκινα και ανάλογα σημειώνανε πότε θα έσπαγε ο κινητήρας, με τα Honda να έχουν το πάνω χέρι με μεγάλη διαφορά.
4 XRONIA ZZR-1100 , 1990..................
4 ΧΡΟΝΙΑ HAYABUSA 1-gen 2004..........
Τά ξέσκισα.............δέν έκαναν κιχ...!!!
Άπλά άλλαζα λάδια...
Arxagelos
24/07/2014, 23:38
https://www.youtube.com/watch?v=eQcrRM35-xI
https://www.youtube.com/watch?v=AvPO7fRDTGw
https://www.youtube.com/watch?v=gJzYsHH2S-w
https://www.youtube.com/watch?v=UmP_0hI9iG4:rotflmao:
να τρολάρουμε λίγο το thread!!!:lol:
taisteal
25/07/2014, 02:01
:rolleyes::a019:
Μάλλον είμαι hondaκιας και γενικώς δεν θάπαιρνα ποτέ ευρωπαϊκό μηχανάκι, όχι γιατί δεν μου αρέσουν εμφανισιακά (το αντίθετο), αλλά γιατί είμαι κάποιας ηλικίας και της γνωστής νοοτροπίας ότι τα μεν είναι άσπαστα και τα δε χαλάνε. Την διαπίστωσή μου όμως θα την πω. Σε πολύ πρόσφατο ταξίδι σε Ιταλία Γαλλία, στα 1.000 μηχανάκια που συνάντησα τα 950 ήταν bmw. Ασε που το φιλαράκι μου έχει gs 1200 του '07, έχουμε κάνει μαζί 4 ταξίδια εξωτερικό με σεβαστό αριθμό χιλιομέτρων και δεν του έχει βγάλει τίποτα που έχει να κάνει με την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας. Τι γίνεται ρε παιδιά κάτι μας ξεφεύγει; Υπάρχει τελικά θέμα αξιοπιστίας μάστορα και όχι μοτοσυκλέτας;
Η αξιοπιστια εινα θεμα στατιστικης, διοτι ειναι συνηθως θεμα ποιοτικου ελεγχου.
Πχ οι τελικες μεταδοσεις τα παιζουν σε σχετικα λιγα χιλιομετρα στο 5-15% των μηχανων bmw.
Αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχουν και μηχανες με 100,000 χμ χωρις προβλημα.
Λευκάδιος
25/07/2014, 13:08
Για του ζουζουρες ηξερα οτι ειχαν θεμα μπιελας τα πρωτα μοντελα με το διπλο ram-air,για τα προηγουμενα και τα επομενα δεν ξερω.
Δηλαδή ρε παίδες κάτι stunt junkies, που καίνε κάτι καγκελωμένες ιαπωνικές αρχαιολογίες στα burnout -συνεχόμενα-σπάνε?
Ειχα παει σε μια Πανελληνια συγκεντρωση(η μοναδικη φορα) πριν 12-13χρονια.Ηταν καποια καγκούρια που ειχαν αερελαιοψυκτα gsxr.Ολη μερα(και νυχτα) εκαναν burn out ,βαραγαν κοφτες και εριχναν μπυρα μεσα στις εξατμισεις χωρις να κανουν κιχ.
hayabusa 03-07 απο τα πλεον αξιοπιστα και 'οικονομικα' μηχανακια.
Bob_o_mastoras
25/07/2014, 17:02
Δεν διαβασα ολο το θρεντ, μιας και ειναι τεραστιο.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν εχω δει θρεντ που να αμφισβητει ή να διερευνα την αξιοπιστια των Ιαπωνικων.
Αυτο απο μονο του κατι λεει.
"δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια" λενε..
:beer:
...Ειχα παει σε μια Πανελληνια συγκεντρωση(η μοναδικη φορα) πριν 12-13χρονια.Ηταν καποια καγκούρια που ειχαν αερελαιοψυκτα gsxr.Ολη μερα(και νυχτα) εκαναν burn out ,βαραγαν κοφτες και εριχναν μπυρα μεσα στις εξατμισεις χωρις να κανουν κιχ.
ετσι ...
βάζει ο gsxrάρης ο παλιός μπρός το πρώι, παγωμένος, τέρμα γκάζι και φευγει. του χρόνου και του παραχρόνου τα ίδια.
άντε ζέσταινε εσυ
Λευκάδιος
25/07/2014, 18:54
ετσι ...
βάζει ο gsxrάρης ο παλιός μπρός το πρώι, παγωμένος, τέρμα γκάζι και φευγει. του χρόνου και του παραχρόνου τα ίδια.
άντε ζέσταινε εσυ
Καλοκαιρι ηταν βρε συ,τον χειμωνα πρωτα τα ζεσταινουν και μετα κανουν τις καγκουριές :p
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν εχω δει θρεντ που να αμφισβητει ή να διερευνα την αξιοπιστια των Ιαπωνικων.
πες μου οτι τρολλαρεις, οτι κανεις πλακα, οτι το ποτο ηταν μπομπα, πες κατι τεσπα που να δικαιολογει το οτι κανεις πλακα.
Να σου πω, τι τάξη θα πας το Σεπτέμβρη;
Πως και σας αφήνουν να μπαίνετε στο ίντερνετ από τη κατασκήνωση;
Εγώ λέω κάποια στιγμή να το διαβάσεις το θρεντάκι.
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 12:02
πες μου οτι τρολλαρεις, οτι κανεις πλακα, οτι το ποτο ηταν μπομπα, πες κατι τεσπα που να δικαιολογει το οτι κανεις πλακα.
Το ποτο ηταν πεντακαθαρη ρακι αριστης ποιοτητος. Δεν τρολαρω, ουτε κανω πλακα.
Να σου πω, τι τάξη θα πας το Σεπτέμβρη;
Πως και σας αφήνουν να μπαίνετε στο ίντερνετ από τη κατασκήνωση;
Που τετοια τυχη μαστορα.. και τι δε θα δινα για να ξαναγυρισω σε κεινη την ηλικα που ειχα σχολειο το Σεπτεμβρη :(
Δεν εχω παει κατασκηνωση αλλα υποθετω πως θα εχουν wifi και θα μπορεις να μπαινεις με smarthphone.
:lol::lol::p
Θα το διαβασω καποια στιγμη Daz. Μονο τον τιτλο ειχα διαβασει οταν ποσταρα. :)
Το ποτο ηταν πεντακαθαρη ρακι αριστης ποιοτητος. Δεν τρολαρω, ουτε κανω πλακα.
Τοτε διαβασε το θρεντ, διαβασε και τιποτα παραπερα (σε εγχωρια και μη φορα) και το μιλαμε μετα ;)
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 18:16
Εφτασα μεχρι τη σελιδα 10.
Συνεχιζω να φοβαμαι την αγορα Ευρωπαικης μοτοσυκλετας και συνεχιζω να θεωρω τα Ιαπωνικα σαφως πιο αξιοπιστα.
Αυριο θα συνεχισω το διαβασμα.
Εχει και 51 σελιδες γμτ..:a018:
ΑΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ........
Είδες κανέναν νά τά χώνει καί μετά νά κατηγορεί αύτό πού άγόρασε...??
Δύσκολο πράμμα,βλέπεις ό έγωισμός.....τό πρεστίζ.......ή μούρη .......κ.λ.π...
Έδώ ό κόσμος τόχει τούμπανο.....
Όπως έγραψε καί κάποιος πολύ σοφά παραπάνω,τό μηχανάκι τού κάθε φίλου μας
δέν άποτελεί στοιχείο στατιστικής...!!!!
Άσε πού πολλοί τόν τρώνε καί μετά πού νά μιλήσουν......
Αύτά τά μηχανάκια τά παίρνουν....έχουν έγγύηση 2-3 χρόνια τά κάνουν μιά έπέκταση
όπου πληρώνουν όχι όλο τό ΚΛΑΡΙΝΟ, καί μετά έρχεται αύτός πού τό άγοράζει καί τήν
Κυριακή παίρνει ταπεράκι στή βόλτα,καί άρχίζει νά χώνει ....ΑΛΛΑ μπρός στά κάλλη
τί'ναι ό πόνος....!!!
Καί περνάνε αύτοί καλά κι έμείς....καλύτερα.
Δέν πά νά λές εσύ καί νά χτυπιέσαι....??
όλο καί κάποιος θά πεταχτεί νά σού πεί πόσο τέλεια στρίβει καί φρενάρει τό Εύρωπαικό του
μέ τά Γιαπωνέζικα φρένα καί άναρτήσεις.......δές καμμιά Ντουκάτι τών 25000 εύρώ..!!!!!!
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 23:41
Βασικα εχω αγορασει μονο Ιαπωνικα οχηματα οποτε... :D
Ενα παραδειγμα, Mazda 323 ετος κατασκευης 1983. Το πρωτο μου αυτοκινητο. Παρατημενο εδω και μια εξαετια χωρις να κινηθει ή να δουλεψει το μοτερ.
Παιρνω τις προαλες ενα μπουκαλακι βενζινη και ενα booster απο ενα παιδι. Βαζω τη βενζινη, συνδεω και το μπουστερ στους πολους. Τραβαω τσοκ, δινω μια μιζια καμια 3,4 δευτερολεπτα και παιρνει μπροστα πατωντας λιγο γκαζι κανονικοτατα!!! Κανονικοτατα ομως!!!! Παρατημενο αμαξι που τα τελευταια του χρονια οσο το κινουσα ακομα στα χερια μου περασε πολυ ασχημα και εμεινε και μια εξαετια παρατημενο σε αποθηκη. Δεν χρειαστηκε το μπουρδελο ουτε καν δευτερη μιζια. Επαθα πλακα!!! :eek:
Παρε ενα Golf I (αν υπαρχουν ακομα) ιδιας καταστασης και προσπαθησε να κανεις το ιδιο. Που ηταν και ψιλοαξιοπιστα, αμα παμε σε αλλους Ευρωπαιους κατασκευαστες θα γελαμε μεχρι αυριο.
bros400pgm
27/07/2014, 09:01
ΑΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ........
Είδες κανέναν νά τά χώνει καί μετά νά κατηγορεί αύτό πού άγόρασε...??
Δύσκολο πράμμα,βλέπεις ό έγωισμός.....τό πρεστίζ.......ή μούρη .......κ.λ.π...
Έδώ ό κόσμος τόχει τούμπανο.....
Όπως έγραψε καί κάποιος πολύ σοφά παραπάνω,τό μηχανάκι τού κάθε φίλου μας
δέν άποτελεί στοιχείο στατιστικής...!!!!
Άσε πού πολλοί τόν τρώνε καί μετά πού νά μιλήσουν......
Αύτά τά μηχανάκια τά παίρνουν....έχουν έγγύηση 2-3 χρόνια τά κάνουν μιά έπέκταση
όπου πληρώνουν όχι όλο τό ΚΛΑΡΙΝΟ, καί μετά έρχεται αύτός πού τό άγοράζει καί τήν
Κυριακή παίρνει ταπεράκι στή βόλτα,καί άρχίζει νά χώνει ....ΑΛΛΑ μπρός στά κάλλη
τί'ναι ό πόνος....!!!
Καί περνάνε αύτοί καλά κι έμείς....καλύτερα.
Δέν πά νά λές εσύ καί νά χτυπιέσαι....??
όλο καί κάποιος θά πεταχτεί νά σού πεί πόσο τέλεια στρίβει καί φρενάρει τό Εύρωπαικό του
μέ τά Γιαπωνέζικα φρένα καί άναρτήσεις.......δές καμμιά Ντουκάτι τών 25000 εύρώ..!!!!!!
ΚΑΛΗ Η ΠΛΑΚΑ
Στην αρχη νομισα οτι ελεγες για ολους τους ιδιοκτητες, ασχετα τι μηχανακι καβαλανε.
Στο τελος καταλαβα ποσο κολλημενος εισαι και εσυ με τους γκαζοτενεκεδες απο την Ιαπωνια.
Ε, σου εχω νεα: αναμεσα σε cbr1000 των 18000€ και ενος RSV4 FACTORΥ των 20000€, μαντεψε ποιο ειναι αξιοπιστο. Μην σου πιασω το απλο, που ειναι και πιο φθηνο.
H βλακεια τελικα δεν εχει ορια. Κοντοφθαλμοι με καμπουρα.
ps. ΑΕΚαρα κατα τ'αλλα και γηπεδο στη Φιλαδελφεια με τον τιγρη:smokin:
Υποθετικη ερωτηση...Καλειστε να επιλεξετε συγχρονη μεγαλη καινουργια μηχανη (επιδοσεων αλλα οχι αναγκαστικα SS) με την οποια θα διανυσετε 100,000κμ. Αν σε αυτο το διαστημα σας αφησει στο δρομο τον ηπιατε διοτι θα σας χωσουν σε ψειρου της Νιγηριας για ενα χρονο.
Ποια μηχανη θα επιλεγατε?
Εμενα δε μου ρχεται κανενα ευρωπαικο στο μυαλο (αντε, ισως ενα, αλλα και παλι με βαρια καρδια), βοηθειστε με αν μου διαφευγει κατι....
Terens δεν έχεις άδικο ότι πολλοί κρύβουν τα προβλήματα που βγάζει το μπουρδελάκι τους αλλά αυτό γίνεται είτε καβαλούν ευρωπαικό είτε Ιαπωνικό.
Είναι ανεξάρτητο θα έλεγα απ' τον τύπο της μηχανής και οφείλεται πιο πολύ στον χαρακτήρα του καθενός και όχι στην μηχανή.
Επιπλέον δεν μας απασχολεί ποιος είναι ο κατασκευαστής των αναρτήσεων και των φρένων της ντουκάτι και τις κάθε ντουκάτι. Έχουν τα Ιαπωνικά τέτοιες αναρτήσεις? Όχι! Τοτε γιατί να μας ενδιαφέρει αν οι Ιαπωνες βγάζουν και γαμώ τις αναρτήσεις? Καλά κάνουν και τις βγάζουν, να τις χρησιμοποιεί ο Ευρωπαίος να κόβει Ιαπωνικούς κώλους. :lol:
Υποθετικη ερωτηση...Καλειστε να επιλεξετε συγχρονη μεγαλη καινουργια μηχανη (επιδοσεων αλλα οχι αναγκαστικα SS) με την οποια θα διανυσετε 100,000κμ. Αν σε αυτο το διαστημα σας αφησει στο δρομο τον ηπιατε διοτι θα σας χωσουν σε ψειρου της Νιγηριας για ενα χρονο.
Εμενα δε μου ρχεται κανενα ευρωπαικο στο μυαλο (αντε, ισως ενα, αλλα και παλι με βαρια καρδια), βοηθειστε με αν μου διαφευγει κατι....
S10ere. :)
Terens δεν έχεις άδικο ότι πολλοί κρύβουν τα προβλήματα που βγάζει το μπουρδελάκι τους αλλά αυτό γίνεται είτε καβαλούν ευρωπαικό είτε Ιαπωνικό.
Είναι ανεξάρτητο θα έλεγα απ' τον τύπο της μηχανής και οφείλεται πιο πολύ στον χαρακτήρα του καθενός και όχι στην μηχανή.
Επιπλέον δεν μας απασχολεί ποιος είναι ο κατασκευαστής των αναρτήσεων και των φρένων της ντουκάτι και τις κάθε ντουκάτι. Έχουν τα Ιαπωνικά τέτοιες αναρτήσεις? Όχι! Τοτε γιατί να μας ενδιαφέρει αν οι Ιαπωνες βγάζουν και γαμώ τις αναρτήσεις? Καλά κάνουν και τις βγάζουν, να τις χρησιμοποιεί ο Ευρωπαίος να κόβει Ιαπωνικούς κώλους. :lol:
Φυσικα και εχουν καλες αναρτησεις τα ιαπωνικα που συναγωνιζονται τα ντουκατι. Απλα ειναι σεταρισμενες για ελαφρυτερους αναβατες. Αν μαλιστα συνυπολογισεις την διαφορα στην τιμη, δεν τιθεται καν θεμα οτι τα ντουκατι ειναι υπερεκτιμημενες κοκκινες λολιτες.
κοντα ειμαστε, εγω crosstourer...
devil's animal
27/07/2014, 09:41
Υποθετικη ερωτηση...Καλειστε να επιλεξετε συγχρονη μεγαλη καινουργια μηχανη (επιδοσεων αλλα οχι αναγκαστικα SS) με την οποια θα διανυσετε 100,000κμ.
οκ, και οι επιδοσεις που ειναι??:confused:
cbr1100xx
ή
busa
ή
vfr
cbr1100xx
ή
busa
ή
vfr
Στην κατηγορια του το Χτουρερ ειναι πιο βαρβατο απο το vfr η το ΧΧ στη δικη τους.
road spirit
27/07/2014, 09:47
υπομονη, ποπκορν, youtube (τις κάμερες μη ξεχάσετε) :p
cbr1100xx
ή
busa
ή
vfr
υπομονή, ποποκορν + πίτσες + πολλές μπύρες, κάμερες με ανάλυση 4κ τουλάστιχον
devil's animal
27/07/2014, 09:48
Στην κατηγορια του το Χτουρερ ειναι πιο βαρβατο απο το vfr η το ΧΧ στη δικη τους.
ρε γιατρουλη, επιδοσεων ειπες...και οχι αναγκαστικα ss...
που μιλησες για κατηγοριες και τα ρεστα?
αν θελεις επιδοσεις (σοβαρες, ε?) και ψιλοαποκλειεις τα ss λογω ταξιδιου και ορθα πραττεις...μια κατηγορια μενει που το λεει και τ'ονομα της...:lol:...sport touring...:wave2:
ρε γιατρουλη, επιδοσεων ειπες...και οχι αναγκαστικα ss...
που μιλησες για κατηγοριες και τα ρεστα?
αν θελεις επιδοσεις (σοβαρες, ε?) και ψιλοαποκλειεις τα ss λογω ταξιδιου και ορθα πραττεις...μια κατηγορια μενει που το λεει και τ'ονομα της...:lol:...sport touring...:wave2:
Δεν αποκλειω τιποτε, πλην μηχανων 1000+ κυβικων και 50 αλογων. Αναφερομαι σε μεγαλες μηχανες που δεν θεωρουνται ταφοι στην κατηγορια τους. Ουτε αναφερομαι σε ταξιδι, Καθημερικη χρηση για 100Κ.
Αντε και οι νιγηριανοι περιμενουν ....
υπομονη, ποπκορν, youtube (τις κάμερες μη ξεχάσετε) :p
Υπομονή έχω, χτζ καβαλάω.
Για ποπκορν χρειάζομαι boxer 1200 αερόψυκτο και αυτά χαλάνε.
Θα τραβάω με το κινητό μου για να μειώσω λίγο το βάρος τους εξοπλισμού.
Βιντεάκια στο youtube θα ανεβάσω όταν επιστρέψω για να ζηλέψεις, don't worry.
Και για να δεις πόσο καλός είμαι θα σου φέρω και τσιγάρα όταν θα διασχίζω τη Νιγιρία. :p
Φυσικα και εχουν καλες αναρτησεις τα ιαπωνικα που συναγωνιζονται τα ντουκατι. Απλα ειναι σεταρισμενες για ελαφρυτερους αναβατες. Αν μαλιστα συνυπολογισεις την διαφορα στην τιμη, δεν τιθεται καν θεμα οτι τα ντουκατι ειναι υπερεκτιμημενες κοκκινες λολιτες.
Κάτσε να μπει ο p@nos να σε σιάξει δόκτορα. :lol:
Κάτσε να μπει ο p@nos να σε σιάξει δόκτορα. :lol:
Οταν βλεπω Κρανιδιωτη στην τιβι δε φοβαμαι τιποτε.
road spirit
27/07/2014, 10:21
Υπομονή έχω, χτζ καβαλάω.
Για ποπκορν χρειάζομαι boxer 1200 αερόψυκτο και αυτά χαλάνε.
Θα τραβάω με το κινητό μου για να μειώσω λίγο το βάρος τους εξοπλισμού.
Βιντεάκια στο youtube θα ανεβάσω όταν επιστρέψω για να ζηλέψεις, don't worry.
Και για να δεις πόσο καλός είμαι θα σου φέρω και τσιγάρα όταν θα διασχίζω τη Νιγιρία. :p
Θα μου φέρεις τσιγάρα? Προεξοφλείς δλδ ότι θα είμαι σε κελί? :lol:
Πέρα απο το χαβαλέ (όπως φαντάστηκα το σενάριο "μαμουθ μοτοσικλέτα στη ζούγκλα της Αφρικής"),
Αν ήμουν +20 πόντους ψηλότερος και με ανάλογα + στη μυοσκελετική μου κατασκευή, και εγω μάλλον crosstourer θα επέλεγα άμα ήθελα μεγάλο ον-οφφ για grand turismo καταστάσεις 100 χιλιάδων χιλιομέτρων (χωρίς χώματα όμως)
To έχετε αυτό, εσείς με τα κτμ. :lol:
:bawl:καφές-πάτωμα σημειώσατε 2
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141938
:smokin::smokin::smokin:
Bob_o_mastoras
28/07/2014, 12:34
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141938
:smokin::smokin::smokin:
:hmm::hmm: Ενταξει μωρε αλλα μιλαμε για ενα μοντελο, οχι οτι δικαολογειται αλλα τεσπα. Οχι για ολοκληρη τη Γιαμαχα.
Αλλα οπως και να 'χει η αληθεια η πικρη ειναι οτι και οι Γιαπωνεζοι το 'χουν ψιλομαμησει τωρα τελευταια. Ατιμο κερδος :a018:
:hmm::hmm: Ενταξει μωρε αλλα μιλαμε για ενα μοντελο, οχι οτι δικαολογειται αλλα τεσπα. Οχι για ολοκληρη τη Γιαμαχα.
Αλλα οπως και να 'χει η αληθεια η πικρη ειναι οτι και οι Γιαπωνεζοι το 'χουν ψιλομαμησει τωρα τελευταια. Ατιμο κερδος :a018:
Ναι μωρε μονο το R1 ειναι.... και λιγο με τα TPS καποτε ενα μικρο προβληματακι αλλα δε γαμεις.... γιαπωνας να ειναι.....
και λιγο κατι πηνια απο CBR που καναν κουκουρουκου..... και κατι αλλα γιαπανεζικα made in italy που πιαναν κατι μικροσκουριτσες τοσοδα.....
και κατι αλλα με γαμιστερα πλαισια που τα διορθωσαν με κοιλοδοκο μετα την ανακληση.....
Και λιγο καποτε με κατι ανορθωτουλιδες που τα εβαζες στα αναλωσιμα.... παω βολτα= πορτοφολι-τσιγαρα-κινητο-ανορθωτης.......
Αλλα νταξ γενικα για τα γιαπωνεζικα δεν εχει ακουστει τιποτα....
taisteal
28/07/2014, 13:41
Ναι μωρε μονο το R1 ειναι.... και λιγο με τα TPS καποτε ενα μικρο προβληματακι αλλα δε γαμεις.... γιαπωνας να ειναι.....
και λιγο κατι πηνια απο CBR που καναν κουκουρουκου..... και κατι αλλα γιαπανεζικα made in italy που πιαναν κατι μικροσκουριτσες τοσοδα.....
και κατι αλλα με γαμιστερα πλαισια που τα διορθωσαν με κοιλοδοκο μετα την ανακληση.....
Και λιγο καποτε με κατι ανορθωτουλιδες που τα εβαζες στα αναλωσιμα.... παω βολτα= πορτοφολι-τσιγαρα-κινητο-ανορθωτης.......
Αλλα νταξ γενικα για τα γιαπωνεζικα δεν εχει ακουστει τιποτα....
Μην του χαλας το ονειρο του ανθρωπου...
:lol::lol:
Ναι μωρέ να σου μιλήσω και εγώ για ανορθωτές σε χόντα ή για καμπάνες σε σουζούκι αλλά νταξ οκ από μένα οι Ιάπωνες γαμάνε φίλαι.
Τζαπάν και πάλι τζαπάν και στο μάστορα μόνο για αλλαγή λαδιών κάθε 25000 χλμ με 20ευρώ λέμε
ρε παιδες, εαν μιλαμε για αξιοπιστια ΚΑΙ ΜΟΝΟ, οι Ιαπωνες ειναι μπροστα ειτε μιλαμε για μοτο, αυτοκινητα, καραβια κτλ. Τωρα, το τι εχει ο καθενας ή τι θα ηθελε να ειχε κτλ κτλ ειναι να'χαμε να λεγαμε.
Πατατες εχουν κανει και οι Ιαπωνες, οπως και οι ΕυρωπΕοι εχουν βγαλει καποια πολυ καλα εργαλεια.
harris_x
10/03/2015, 20:10
Λόγω του ότι το παρακάτω πυροδότησε μεγάλη κουβέντα...
Yπαρχει κανεις που πιστευει οτι ενα απο τα σοβαροτερα κριτηρια ,για την αγορα μηχανης ,ειναι η αξιοπιστια?
Αν ναι,ας κοιταξει τους πινακες αξιοπιστιας,παραλληλα με τους πινακες των πωλησεων.
Υ.Γ.Εχω βαλει μια "αναξιοπιστη" gs 1200 στο ματι.Κιτρινη με μπαγαζιερες,φουλ εξοπλισμο,βιβλιο service,θερμαινομενα κλπ,κλπ.Για το καλο μου ελπιζω να μου περασει συντομα.
Αν οχι (και με το συμπαθειο) χεστηκα για την αξιοπιστια της.αποκόπτεται από το παρόν και συνεχίζει ακάθεκτο εδώ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144521)
πάνω που πέρασε απο το μυαλό μου και για gs,μετά το διάβασμα εδώ......εχμμμ....
Pan (dvs)
14/08/2015, 07:02
Kαι μενα οταν μου ερχεται, τα διαβαζω κανα δυο φορες και μου περναει.:D
AUFGEBRACHT
14/08/2015, 17:23
Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικότερα θα ανακαλύψεις τι ποσοστό όσων έχουν άποψη δεν είχαν ποτέ στην κατοχή τους μοντέλο της εταιρείας, απλά "ξέρουν", διάβασαν αλλού, άκουσαν, το είπε ο περιπτεράς του μπατζανάκη του λογιστή ενός φίλου που ήξερε κάποιον που είχε BMW... Επί του θέματος, 650GS του 2006, έκλεισε αισίως 9 χρόνια στην κατοχή μου με "αβαρίες" όλο αυτό το διάστημα μια καμένη ενδεικτική λυχνία του φλας και μια λάμπα προβολέα...
Τι GS σου πέρασε απ' το μυαλό ;
Για να 'χουμε καλό ερώτημα...
το 1200 του 05-04 αλλά πολύ μαλακία διαβάσα αυτο το σερβόφρενο.
taisteal
14/08/2015, 20:52
Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικότερα θα ανακαλύψεις τι ποσοστό όσων έχουν άποψη δεν είχαν ποτέ στην κατοχή τους μοντέλο της εταιρείας, απλά "ξέρουν", διάβασαν αλλού, άκουσαν, το είπε ο περιπτεράς του μπατζανάκη του λογιστή ενός φίλου που ήξερε κάποιον που είχε BMW... Επί του θέματος, 650GS του 2006, έκλεισε αισίως 9 χρόνια στην κατοχή μου με "αβαρίες" όλο αυτό το διάστημα μια καμένη ενδεικτική λυχνία του φλας και μια λάμπα προβολέα...
Εγω που ειχα,να πω;;:p
Ποσα χλμ εχεις κανει σε αυτα τα 9 χρονια;;
Απο εκει ξεκιναμε,γιατι το να εχεις 50.000 χλμ σε ενα μυριο χρονια δεν μου λεει και τιποτα.
Και εδω υπαρχει ΚΤΜ 950 του 05',με 30.000 χλμ.
Πασχα,εορτας και αργιας βολτα.
Ε,τι προβλημα να βγαλει;;
το 1200 του 05-04 αλλά πολύ μαλακία διαβάσα αυτο το σερβόφρενο.
Χμμμ κατιτίς...
Αλλά για τα Boxer δεν ξέρω να σου πω πολλά, καθότι είμαι γιαλαντζί BMWδάκιας (με Rotax κινητήρες πάντα) :lol:
Εγω που ειχα,να πω;;:p
Ποσα χλμ εχεις κανει σε αυτα τα 9 χρονια;;
Απο εκει ξεκιναμε,γιατι το να εχεις 50.000 χλμ σε ενα μυριο χρονια δεν μου λεει και τιποτα.
Και εδω υπαρχει ΚΤΜ 950 του 05',με 30.000 χλμ.
Πασχα,εορτας και αργιας βολτα.
Ε,τι προβλημα να βγαλει;;
Τι θυμήθηκα τώρα ; Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;
Προδότη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132989&p=2354343&viewfull=1#post2354343) :p
taisteal
15/08/2015, 03:27
Τι θυμήθηκα τώρα ; Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;
Προδότη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132989&p=2354343&viewfull=1#post2354343) :p
Απλα λεω την αληθεια,και τα θετικα και τα αρνητικα ;)
Και δεν ειμαι κολλημενος με την οποιαδηποτε μαρκα μοτο,λες και πληρωνομαι
Απλα λεω την αληθεια,και τα θετικα και τα αρνητικα ;)
Και δεν ειμαι κολλημενος με την οποιαδηποτε μαρκα μοτο,λες και πληρωνομαι
:a013: