View Full Version : SRX 600
sapila racing
11/03/2009, 11:02
:beer: :beer: :sun:
Κουκλί θα γίνει.
αντε και καλη συναρμολογιση τωρα!!:beer: :beer:
KeLeYTiS
11/03/2009, 11:35
Sorry παιδια αλλα ο τυπος που του κλεβω ιντερνετ δεν λεει να βαλει το πισι κοντα στο παραθυρο
ΥΓ)Την κανω τωρα να προσπαθησω να κανω μια εκπληξη στον Βυρωνα μεχρι αυριο
157973
byr0n βρηκες λυση για το στερεωμα του μονοσελου?
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
byr0n βρηκες λυση για το στερεωμα του μονοσελου?
Λες να εχω πρόβλημα? :confused:
2 βίδες στο πίσω μέρος (στις υποδοχές) και κάπου θα βρώ να περάσω καμμιά βίδα μεταξύ βάσης ντεπόζιτου και βάσης μπαταρίας. Ή όχι? :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Λες να εχω πρόβλημα? :confused:
2 βίδες στο πίσω μέρος (στις υποδοχές) και κάπου θα βρώ να περάσω καμμιά βίδα μεταξύ βάσης ντεπόζιτου και βάσης μπαταρίας. Ή όχι? :confused:
δηλ. δεν το προσαρμοσες πρωτου το βαψεις? :nono: θα ηταν σιγουρα πιο ευκολο γιατι δεν 8α χρειαζοταν να αγχωνεσαι για το χρωμα.. αν θυμαμαι καλα, το δικο μου δεν κα8οταν καλα ετσι σκετο και το γεμισα με αφρο απο κατω ωστε να ακουμπαει εκει που καθονται τα συνεμπλοκ της σελας.. το εφαγα και λιγο απο μεσα εκει που πιανουν οι πισω βιδες.. με σελακι τι εκανες?
. με σελακι τι εκανες?
Σελλάκι θα πάρω το 20άρι. (http://www.ricambiweiss.de/index.php/cat/c322_PAD-SEAT.html)
Δεν το προσάρμοσα φίλε γιατι το μηχανάκι ήταν σε τεύχη. Θα είμαι ευγενικός και τρυφερός μαζί του όμως :D
KeLeYTiS
11/03/2009, 15:40
Nα εισαι γιατι εφαγα τα χερακια μου με τα srx σας
Γαμωτο ξεχασα να βγαλω φωτο και του Χρηστου με την καρω σημαια :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Nα εισαι γιατι εφαγα τα χερακια μου με τα srx σας
Γαμωτο ξεχασα να βγαλω φωτο και του Χρηστου με την καρω σημαια :bigcry:
Aααα του srx400 λες....
Γεμίσαμε παρτάλια ρπμ.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=76157) :smokin:
Κελευτης ,το διαβρωτικο που ζητησες για το "μηχανακι" του λορδου το θελεις 5λιτρο η 10λιτρο?:lol:
Γεια σου ρε Βυρωνα.Εισαι στο καλυτερο και συναμα στο χειροτερο σημειο.Πιο ωραιο ειναι το δικο σου ντεποζιτο.:beer: :beer: :beer:
filipp0s
12/03/2009, 02:15
μαμαει το χρωμα! :cool:
:beer: :beer: :beer: :beer:
αντε Βυρωνα δένε...:smokin:
τέλειο !!!! το φαντάζομαι στο δρόμο με το επετειακό βάψιμο και θα είναι κούκλα!!!!:beer:
μπράβο ρε byron και κελέα :)
devil's animal
12/03/2009, 08:40
:beer: :beer: :beer: :beer:
Βυρωνα, τελειωσες με την συναρμολογιση? αν οχι ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
160874
sapila racing
10/04/2009, 13:21
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμαν!!! :eek: :eek: :eek:
Πάντως πρέπει να ομολογήσω οτι το πίσω 'φτερό' είναι πολύ προχωρημένο σαν σκέψη... :dizzy:
το φτερο πισω ειναι παντως ολα τα λεφτα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !!!!:eyepop: :eyepop:
Ας κάνω και μια ενημέρωση του project, μιας και έχω καιρό να πω νέα.
Αμορτισσέρ ebay και δίσκοι από XJR400 (ίδιοι είναι) μέσω του φίλου srx400 :wave2:
160893
Τα παπαράκια αυτά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά είναι απαραίτητα για να μπει το στρογγυλό φανάρι (όπως είπα στον sapila) στο 50mm USD του TZR.
160895
Μια γεύση του νέου βαψίματος...:smokin:
160899
Και τα καπάκια τελειωμένα. Για τις γωνίες κατέληξα να αγοράσω ένα τύπου Dremmell σβουράκι απ΄το alexpack στην εκπληκτική τιμή των 25?, μαζί με βάση στήριξης, ανταλλακτικά και προέκταση για να δουλεύουμε σαν άνθρωποι....
Αψογο το εργαλείο :p
160901
Μια γεύση του νέου βαψίματος...:smokin:
Νεου?Ποτε παληωσε το αλλο?Παντως αυτο το βαψιμο "λαμπει".:sun:
τι έγινε ρε στο ξανάβαψε ο keleas με άλλο σχέδιο ? αυτό θα δείχνει πιο ωραίο πάνω στο μοτό :beer:
μπράβο παιδιά :sun:
SeNNinhA
11/04/2009, 10:42
Σαφώς πιο όμορφο το νέο βάψιμο :) :) :)
filipp0s
11/04/2009, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Σαφώς πιο όμορφο το νέο βάψιμο :) :) :)
+1100 :sun: :sun: :sun: :sun:
δένεεεε!!!:smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
δένεεεε!!!:smokin: :smokin:
Ελα να μου κάνεις κανα απόγευμα baby-sitting ρε, για να δέσω. :smokin:
Μετά το Πάσχα θα αρχίσει το πακέτο της συναρμολόγησης και βλέπουμε. Εύχομαι να ταιριάξουν εύκολα τα πραγματάκια πάνω, και να δείχνει όσο ομορφο το έχω φανταστεί. :sun:
Το βάψιμο έγινε στο iridio (http://www.iridio.gr/index.htm) και τα παιδιά εκαναν τρομερή δουλειά. :beer:
dirtbird
11/04/2009, 13:19
Μετά το Πάσχα θα αρχίσει το πακέτο της συναρμολόγησης και βλέπουμε.
Οπότε προλαβαίνεις μια χαρά να το περάσεις ματ βερνίκι....;) :D
:beer: :beer:
Ελα να μου κάνεις κανα απόγευμα baby-sitting ρε, για να δέσω. :smokin:
Μετά το Πάσχα θα αρχίσει το πακέτο της συναρμολόγησης και βλέπουμε. Εύχομαι να ταιριάξουν εύκολα τα πραγματάκια πάνω, και να δείχνει όσο ομορφο το έχω φανταστεί. :sun:
Το βάψιμο έγινε στο iridio (http://www.iridio.gr/index.htm) και τα παιδιά εκαναν τρομερή δουλειά. :beer:
baby-sitting δεν παιζει μαστορα αλλα αν θελεις βοηθεια στο δεσιμο με μεγαλη μου ευχαριστηση.Φτανει να υπαρχει καφες και μουσικουλα.
Ιριδιο ε?Εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι αυτους.Next time.
filipp0s
11/04/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
baby-sitting δεν παιζει μαστορα αλλα αν θελεις βοηθεια στο δεσιμο με μεγαλη μου ευχαριστηση.Φτανει να υπαρχει καφες και μουσικουλα.
...
Ωπα φίλος... το baby-sitting για μενα πήγαινε...:smokin:
Ισα ρε αναρχοκουμμούνια που θα κάνετε και baby-sitting στα αγόρια μου. :evil:
@dirtybird/. τι γίνετε ρε φίλε? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Κάνόνισε καφεδάκι με τον κατεμά να στον περάσω και ένα χέρι νίκελ :smokin:
@srx400/ ναι τα παιδιά στο ιρίδιο είναι πολύ καλοί φίλε. Highly recommended :a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Ωπα φίλος... το baby-sitting για μενα πήγαινε...:smokin:
Μπα γιναμε φιλοι και δεν το ξερω?:rotflmao: Εγω ειπα να βοηθησω στο δεσιμο οχι με τα πιπινια του Βυρωνα.Αρκετα τραβαω απο τα δικα μου.:beer: :beer:
sapila racing
12/04/2009, 09:33
Bυρωνα το βάψιμο είναι παρα πολύ καλό!
Και τα γυαλίσματα και τα δισκόφρενα και τα αμορτισέρ :sun:
εγω την πάτησα με τα δισκόφρενα που πήρα απο το ebay για το VFR...ειναι λάθος :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
εγω την πάτησα με τα δισκόφρενα που πήρα απο το ebay για το VFR...ειναι λάθος :bigcry:
Δε βαριέσαι ρε φίλε.....εγώ πήρα ζάντες αλλά είναι πιο μεγάλες απ΄το μηχανάκι.:a38:
160965
sapila racing
12/04/2009, 12:51
Δε βαριέσαι ρε φίλε.....εγώ πήρα ζάντες αλλά είναι πιο μεγάλες απ΄το μηχανάκι.:a38:
Για το SRX είναι αυτό το τέρας?? Αλλάζεις πάλι ψαλίδι??
Αν θες καμμια βοήθεια σφύρα :wave2:
Τα CR πολύ τα γουστάρω, θα πηγαίνει σαν πριόνι!
Για το SRX είναι αυτό το τέρας?? Αλλάζεις πάλι ψαλίδι??
Αν θες καμμια βοήθεια σφύρα :wave2:
Τα CR πολύ τα γουστάρω, θα πηγαίνει σαν πριόνι!
Μακρια απο τα CR! Μην τα βαζεις καθολου πανω!!! Για να μην παει ο κοπος σου χαμενος, θα σου δωσω τα δικα μου τα μαμισια για να σε απαλλαξω απο αυτα τα κακα CR!!:D :D :D
αχ πως σε ζηλευω!!! :cry: :cry: :cry:
ποσο πηγε το μαλλι?
τι φαρδος εχει η ζαντα? εχω φορεσει μεχρι 5,5 αλλα δεν ερχοταν ενταλως ισια η αλυσιδα, (επρεπε να βαλω κινητηρα απο 3TB που εχει την εξοδο του γραναζιου κανα εκατοστο πιο εξω).. τωρα που εχω 4,5 πανω εικαι οκ, φανταζομαι θα μπορουσε να χωρεσει και 5αρα..
:beer: :beer:
τι φαρδος εχει η ζαντα? εχω φορεσει μεχρι 5,5 αλλα δεν ερχοταν ενταλως ισια η αλυσιδα, (επρεπε να βαλω κινητηρα απο 3TB που εχει την εξοδο του γραναζιου κανα εκατοστο πιο εξω).. τωρα που εχω 4,5 πανω εικαι οκ, φανταζομαι θα μπορουσε να χωρεσει και 5αρα..
6"άρα είναι και με το 190-55/17 θα ειναι ταμάμ...:smokin: (αν εξαιρέσεις ότι θα είναι πιο φαρδιά απ΄το srx) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα κάνω ρε με τη ζάντα. Είναι η παλιά πισινή που φόραγε το Tuono μου. Μου έμειναν όταν τις άλλαξα με κάτι OZ racing που βρήκα. :wave2:
filipp0s
12/04/2009, 19:30
Είναι η παλιά πισινή που φόραγε το Tuono μου. Μου έμειναν όταν τις άλλαξα με κάτι OZ racing που βρήκα. :wave2:
α... δεν τις είχες βαψει με χρυσή μπογια τελικά?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χμ.....ψιλομικρά μου φαίνονται :rolleyes:
Πού μπορώ να βρώ τέτοια οργανάκια. (Φτιάχνω κι εγώ ένα μονοκύλινδρο πρότζεκτ).
Επίσης, πώς λειτουργούν;
Το ταχύμετρο παίρνει από ατέρμονα ή με μαγνήτη και πικάπ;
Το στροφόμετρο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω εξελήξεις για το (ή τα - έχω μπερδευτείς) SRX.
Πολλά μπράβο για τη δουλειά
Μ.
Ta οργανάκια τα είχα φέρει από τον louis.de (http://www.louis.de/_10ca6060b894d6502f3761572edc5ac576/index.php?topic=wgr&article_context=list&grwgr=480&wgr=346&list_total=23&anzeige=0&page=1) που τα είχε τότε προσφορά. Απ΄ότι είδα όμως τα έχει ανεβάσει στην τιμή και έχει μόνο το μαύρο κοντέρ σε καλή τιμή. Τότε μου είχαν στοιχίσει 125? με τα μεταφορικά για να πάρεις μια ιδέα.
Υπάρχει η εναλλακτική να τα πάρεις είτε απ΄τον ίδιο τον κατασκευαστή (MBB-Nova) (http://www.mmb-shop.com/mmb_en.php) είτε από άλλο site, όπως πχ αυτό... (http://shop.fun-car-shop.de/index.php?cat=c856_Tacho.html&XTCsid=bdc2c097df1e4d62741c6d889ff278f7) που τα έχει λίγο φθηνότερα.
Τα συγκεκριμένα που είχα φέρει είχαν μηχανικό κοντέρ και ηλεκτρονικό στροφόμετρο που δεν δούλευε ομως με CDI αλλά με θετικό παλμό. Ο κατασκευαστής είχε ένα μοντέλο που μπορούσε να δουλέψει και με τους δύο τρόπους, αλλά ήταν τσουχτερό....
Εναλλακτικά μπορείς να δεις και αυτά στο ebay (κάτω κάτω). (http://stores.ebay.co.uk/digital-speedos) :wave2:
Κανα νεοτερο απο το προτζεκτ?
alexioannides
03/06/2009, 19:54
nai re gamoto to ksexasame to project... pws paei?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κανα νεοτερο απο το προτζεκτ?
Δεν πάει...
Οι γιοί μου κοντράρονται ποιός θα με ξαπλώσει κάτω από υπερκόπωση :lol:
Τέσπα, μου ΄χουν έρθει λίγο ανάποδα τα πράγματα από θέμα χρόνου και έχουν πάει όλα πίσω...
Οχι και καμμιά σπουδαία πρόοδος, αλλά τουλάχιστον άρχισε να μοιάζει με μηχανάκι....
Συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς.:D
177447
sapila racing
16/10/2009, 16:26
Οχι και καμμιά σπουδαία πρόοδος, αλλά τουλάχιστον άρχισε να μοιάζει με μηχανάκι....
Eμπαινε byr0n!!
Ωραίο είναι με την διχρωμία ασημί/κίτρινο. :beer:
Ελα τα στρογγυλοφαναρα λεμε.Προχωρα Βυρωνα κι αν θελεις κατι :winka:
:a46: :a46: :a46: :a46: Γίνεται πραγματικα παρα πολύ ωραίο!!!! Τα χρώματα ταιριαξαν παρα παρα πολυ! Να δω πότε θα τλειώσω εγω το δικό μου..:sad:
Τhanks :beer:
εχει ακόμα βεβαια πολυυυυύ δουλεια, αλλά μόνο και μόνο το ότι ταίριαξαν τα χρώματα όμορφα, με φτιάχνει.
μια χαρα ειναι,συνεχισε την καλη δουλεια,μπραβο κι απο μενα!!
jimtarasxt660x
16/10/2009, 22:19
Εντάξει byr0n το χρώμα τα σπάει λέμε...:beer: :beer: :beer:
Συνέχισε την όμορφη δουλειά που κάνεις:beer: :beer: :beer:
filipp0s
17/10/2009, 17:41
έλαααααααα...! Αντε μπραβο ρε! Καλη συνεχεια! Κουκλακι θα γινει, φαινεται το πραμα! :sun: :sun:
Κουφάλες γιαμαχαίοι με τις κωλοδιαμέτρους που αλλάζετε σε κάθε μοντέλο. Πήρα πρόσφατα δισκόφρενα από XJR400 θεωρώντας ότι είναι ίδιας διαμέτρου με τα FZR 400 - TZR 250 3xv που φόραγα και είχα δει και στο net οτι είναι ίδια.... :mad:
Αμ δε...
282mm στο TZR 3XV και FZR400, 298 στο XJR-ΤΖR 250 3MA & FZR400RR, ενώ κάποια της οικογένειας φοράνε 262mm
Σε δουλειά να βρισκόμαστε ρπμ...:mad: :mad:
Κουφάλες γιαμαχαίοι με τις κωλοδιαμέτρους που αλλάζετε σε κάθε μοντέλο. Πήρα πρόσφατα δισκόφρενα από XJR400 θεωρώντας ότι είναι ίδιας διαμέτρου με τα FZR 400 - TZR 250 3xv που φόραγα και είχα δει και στο net οτι είναι ίδια.... :mad:
Αμ δε...
282mm στο TZR 3XV και FZR400, 298 στο XJR-ΤΖR 250 3MA & FZR400RR, ενώ κάποια της οικογένειας φοράνε 262mm
Σε δουλειά να βρισκόμαστε ρπμ...:mad: :mad:
Και γιατι στεναχωριεσαι ρε Βυρωνα?Θα τους δωσεις πισω και θα παρεις αλλους.:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Και γιατι στεναχωριεσαι ρε Βυρωνα?Θα τους δωσεις πισω και θα παρεις αλλους.:winka:
Μπά....
Ποιό εύκολο είναι να φτιάξω αποστάτες απ΄το να βρω τζάμι δισκόπλακες :winka:
captaincarnaval
28/10/2009, 19:10
Το συνδιασμο των χρωματων πως κ αποφασισες να τον αλλαξεις μετα το πρωτο βαψιμο του κελευτη? Δεν ηταν κ ασχημα οπως τα ειδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από captaincarnaval
Το συνδιασμο των χρωματων πως κ αποφασισες να τον αλλαξεις μετα το πρωτο βαψιμο του κελευτη? Δεν ηταν κ ασχημα οπως τα ειδα.
Ήθελα κάτι καλύτερο.
captaincarnaval
28/10/2009, 22:15
Ekei pao paso. Me kalypses.
Τιμονόπλακα με τροποποιήσεις κατά παραγγελία.
179246
Ε!! να βάλω και εγώ το χεράκι μου και σε μια κατασκευή.:)
179247
Because only "The Master" can :winka:
:a23: :a23:
Γιάννη, μη μου πεις ότι δεν έχεις φωτό του "πριν"?????:hypnotize :uplate: :eyepop:
Γιάννη, μη μου πεις ότι δεν έχεις φωτό του "πριν"?????:hypnotize :uplate: :eyepop:
Δυστυχώς μόνο μία σκαναρισμένη φωτογραφία έχω από την τιμονόπλακα, στη παλιά της μορφή και αυτό, γιατί την χρειάστηκα για να κάνω το σχέδιο.
Δεν σκέφτηκα να βγάλω μερικές, για σύγκριση. :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Because only "The Master" can :winka:
:a23: :a23:
:winka: :wave2:
179253
sapila racing
03/11/2009, 10:34
Πολύ καλή !!! Mπράβο!!!
Βέβαια εχει αδυνατίσει αρκετά, αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο SRX.
byr0n τα αμορτισέρ τι είναι? Θυμάμαι που μου είχες πει οτι τα έψαχνες καιρό.
Πολύ καλή !!! Mπράβο!!!
byr0n τα αμορτισέρ τι είναι? Θυμάμαι που μου είχες πει οτι τα έψαχνες καιρό.
Κρίμα που δεν έχει από πάνω φωτό και βλακεία μου που δεν τράβηξα. Η πλάκα είχε δεχτεί δύο πλακάκια τριγωνικού σχήματος για να ισιώσει το πάνω μέρος μιας και δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, προκειμένου να μπουν τα καβαλέτα του τιμονιού.
Όντως έχει αδυνατίσει αρκετά, αλλά το μόνο πράγμα που θα κάνει πλέον είναι να σφίγγει το παξιμάδι του λαιμού, μιας και τα clipons έχουν πάει στα καλάμια.
Τα αμορτισσέρ που πήρα δεν θυμάμαι τι είναι, πάντως όχι κάτι γνωστό. Χωρίς το μοτέρ πάνω που τα δοκίμασα δείχνουν σκληρά. Θα τα δω πως είναι, και το πολύ πολύ επιστρέφω στα Koni. :wave2:
sapila racing
03/11/2009, 10:59
Τα αμορτισσέρ που πήρα δεν θυμάμαι τι είναι, πάντως όχι κάτι γνωστό. Χωρίς το μοτέρ πάνω που τα δοκίμασα δείχνουν σκληρά. Θα τα δω πως είναι, και το πολύ πολύ επιστρέφω στα Koni. :wave2:
Πάντως είναι πρώτη μούρη, πολύ ωραία !! :wave2:
Πολύ καλή !!! Mπράβο!!!
Έχει αδυνατήσει όντως, αλλά όπως είπε και ο Βύρωνας την δουλειά της θα την κάνει μια χαρά, αφού δεν θα ασκούνται και ιδιαίτερες δυνάμεις.
Στο κάτω-κάτω, αν τελειώσει το project, ή φτιάχνουμε καινούρια, ή ενισχύω την παλιά, προσθέτοντας κολλητά νεύρα, για ακαμψία.
By the way, προσπάθησα να ακολουθήσω την επιθυμία του Βύρωνα, που ήθελε παρόμοια μορφή με αυτή, της παρακάτω φωτογραφίας που μου είχε στείλει.
179255
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Έχει αδυνατήσει όντως, αλλά όπως είπε και ο Βύρωνας την δουλειά της θα την κάνει μια χαρά, αφού δεν θα ασκούνται και ιδιαίτερες δυνάμεις.
Στο κάτω-κάτω, αν τελειώσει το project, ή φτιάχνουμε καινούρια, ή ενισχύω την παλιά, προσθέτοντας κολλητά νεύρα, για ακαμψία.
By the way, προσπάθησα να ακολουθήσω την επιθυμία του Βύρωνα, που ήθελε παρόμοια μορφή με αυτή, της παρακάτω φωτογραφίας που μου είχε στείλει.
Μ΄έδωσες στεγνά....:blush: :lol:
Γιάννη, πρέπει να έχεις την original φωτό της πλάκας του TZR που σου είχα στείλει. Σωστά?
Γιάννη, πρέπει να έχεις την original φωτό της πλάκας του TZR που σου είχα στείλει. Σωστά?
Yes.
Yes.
Γειά ρίξε, αν και δεν είναι η δικιά μου που είχε ξεσκιστεί στα κολλήματα....:D
Oυπς!!!:D
179260
sapila racing
03/11/2009, 11:35
Α την ψωνάρα!!! :lol:
Δωσε δώσε κι άλλο!!
Άλλη μία.
Η ίδια είναι... :blush:
Βάζω μια άμεσα συγκρίσιμη. :wave2:
179262
sapila racing
03/11/2009, 12:02
Nα βοηθήσω?
Ψωνάρες ενωμένες ποτέ νικημένες! :lol:
179264
σαπιλα μη πετας τσοντες στο φορουμ...θα σε κανω report για ban...
:lol: :lol: :lol:
Μερικές καλύτερες φωτό, μιας και μπήκε και το μοτέρ πάνω.
179565
Ακόμα έχει απίστευτη δουλειά δυστυχώς.:(
179566
Μπήκαν και τα CR εύκολα. Το μόνο που ήθελε μετατροπή, ήταν η έξοδος των αναθυμιάσεων του δοχείου λαδιού που είναι από πίσω και εβρισκε. :wave2:
179569
Λευκάδιος
06/11/2009, 00:33
Ακόμα έχει απίστευτη δουλειά δυστυχώς.:( μην βιαζεσαι το καλο πραγμα αργει να γινει.αν και δεν μου πολυαρεσουν τα srx(σε αντιθεση με τα sr) το συγκεκριμενο ειναι κουκλι :beer:
filipp0s
06/11/2009, 06:21
:sun: :sun: :sun: :sun:
Έχει/θα γίνει πολύ όμορφο!!!
Μπράβο!!!
κουκλί !!!! είσαι έτοιμος !!!
πότε θα το πάμε βόλτα Σουνιάδα ?
:beer: :beer: :beer:
sapila racing
06/11/2009, 08:29
Βύρωνα σε βλέπω στα Μέγαρα με το SRX! :beer: :beer:
Βύρωνα σε βλέπω στα Μέγαρα με το SRX! :beer: :beer:
Σερρες θα το πάω να γαζώσω τον nktr με το gixxer....:a016: :a016: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
στρογγυλό, ε!? :winka:
Καί μόνο, αυτή τη φορά. :winka:
makis206
06/11/2009, 09:43
:D :smokin:
Αλήτρα...:smokin:
:a20:
sapila racing
06/11/2009, 09:49
Σερρες θα το πάω να γαζώσω τον nktr με το gixxer....:a016: :a016: :evil:
Nα πάρεις μαζί κανα σάντουιτς να το τρως στην ευθεία! :lol: :lol: :rotflmao:
:wave2:
Καί μόνο αυτή τη φορά. :winka:
Ετσι αγορι μου ετσι,στρογγυλοφαναρος.Μονο κανε τον κοπο και πες μου πως θα στερεωσεις το φαναρι pls.
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ετσι αγορι μου ετσι,στρογγυλοφαναρος.Μονο κανε τον κοπο και πες μου πως θα στερεωσεις το φαναρι pls.
Σου ξέφυγε η φωτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1413164#post1413164) φίλε :winka: .
Βάλτε στον άγιο ebay -> Headlight Brackets και θα σου βγάλει πάρα πολλά. Εγώ έψαχνα λίγο παραπάνω μιας και όσοι βγάζανε για 50mm διάμετρο ήταν πολύ ακριβοί. Για νορμάλ διάμετρο ήταν φθηνά όμως. :wave2:
mimakoulinakos
10/11/2009, 19:43
γεια σου φιλε μου! θα ηθελα αν μπορεις να με διαφωτησεις σε κατι σχετικα με το ψυγειο λαδιου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mimakoulinakos
γεια σου φιλε μου! θα ηθελα αν μπορεις να με διαφωτησεις σε κατι σχετικα με το ψυγειο λαδιου! Όπως? :wave2:
mimakoulinakos
11/11/2009, 08:15
εχω το ττ που ανακατασκευαζω και θελω να του βαλω και ψυγειο.στο καπακι της καμπανας εχει τις αναμονες για τα σολινακια αλλα δεν ξερω αν μπορω να κανω απλα τις τρυπες η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?εσυ το εχεις βαλει μονος σου η το ειχε απο μαμα?
180241
εχω το ττ που ανακατασκευαζω και θελω να του βαλω και ψυγειο.στο καπακι της καμπανας εχει τις αναμονες για τα σολινακια αλλα δεν ξερω αν μπορω να κανω απλα τις τρυπες η θα πρεπει να κανω και κατι αλλο?εσυ το εχεις βαλει μονος σου η το ειχε απο μαμα?
Tα πρώτα SRX 600 που προορίζονταν για την Ιαπωνική αγορά (όπως το δικό μου) το είχαν από μαμά. Όπως βλέπεις την φωτό στη προηγούμενη σελίδα, υπάρχει έτοιμη η αναμονή που βιδώνουν πάνω τα ρακόρ, ενώ στο δικό σου τις έχουν ισιώσει (ετσι φαίνεται τουλάχιστον) και κλείσει .
Καλύτερα να βάλεις το ψυγείο όπως στο επόμενο srx που τραβάει σωληνάκια κατευθείαν απ΄το δοχείο λαδιού. Ξηρό κάρτερ έχει και το ΤΤ, δεν θα έχεις πρόβλημα. :wave2:
mimakoulinakos
11/11/2009, 09:12
απλα την ψαχνω για να το βγαλω απο καπακι γιατι με βολευει καλυτερα και μου αρεσει κιολας
απλα την ψαχνω για να το βγαλω απο καπακι γιατι με βολευει καλυτερα και μου αρεσει κιολας
Πως μπορώ να βοηθήσω? Θέλεις να το δεις από κοντά?
mimakoulinakos
11/11/2009, 11:43
oοχι απλα αν ειχες ασχοληθει να με καθοδηγουσες για το πως,δεν πειραζει ευχαριστω πολυ παντως!!
ειναι σχετικα απλο, αρκει να βρεις τα απαραιτητα ρακορ (απο υδραυλοκους) και ενα μηχανουργειο για να σου ανιξει τα πασα.. Ο τυπος ΕΔΩ (http://www.yamco.de/srx_umbauten_engine.html#Anchor-srx-oelkuehler_sc) το εχει κανει, χρησημοποιει και μια βιδα για να ταπωσει την εσωτερικη διοδο του λαδιου ωστε ο δρομος να περνα αναγκασικα απο το ψυγειο..