View Full Version : SRX 600
Πολυ ωραιο γινεται!
Στο θεμα της μπαταριας προσεξε αρκετα τι θα παρεις. Ειπες για 'μικρη' οποτε υπεθεσα οτι κοιτας για LiFePo4.
Αν οντως κοιτας για τετοιου τυπου, κοιτα αποκλειστικα και μονο για antigravity. Υπαρχει σχετικο θρεντ στο advrider που βγαζει τις shorai για τον πεο και τις ballistic καπως καλλιτερες.
Μια και θα φτιαξεις καινουργιο tray θα προτεινα να δεις την μικρη της odyssey.
sapila racing
09/05/2012, 10:20
Eμπαινε Βυρωνα! Ωραία η εξάτμιση και το όργανο.
Αντε να το δούμε και ζωντανό να βροντάει. :beer: :a013:
Eμπαινε Βυρωνα! Ωραία η εξάτμιση και το όργανο.
Αντε να το δούμε και ζωντανό να βροντάει. :beer: :a013:
Ναι ναι, μπαίνω δυνατά και σκορπάω πόνο :tooth: Σε κανα χρόνο θα ξαναβάλω φωτό από το πίσω φανάρι που θα βάλω.. :tooth:
Πολυ ωραιο γινεται!
Στο θεμα της μπαταριας προσεξε αρκετα τι θα παρεις. Ειπες για 'μικρη' οποτε υπεθεσα οτι κοιτας για LiFePo4.
Αν οντως κοιτας για τετοιου τυπου, κοιτα αποκλειστικα και μονο για antigravity. Υπαρχει σχετικο θρεντ στο advrider που βγαζει τις shorai για τον πεο και τις ballistic καπως καλλιτερες.
Μια και θα φτιαξεις καινουργιο tray θα προτεινα να δεις την μικρη της odyssey.
Χμμμ, ευχαριστώ για την πληροφορία. Τις antigravity τις φέρνει κάποιος εδώ? Ξέρουμε τίποτα?
Τo gourouni
09/05/2012, 10:50
Ενα μικρό update μιας και έχει προχωρήσει το μηχανάκι αρκετά, αλλά δεν έχω ενημερώσει το thread.
Καταρχήν το θέμα με τα προβλήματα των τροχών τελείωσαν και προχώρησε ως προτεραιότητα η θέση της εξάτμισης. Ο λόγος που την τράβηξα κάτω απ΄τη σέλα δεν έχει να κάνει με ss look, αλλά με το οτι ήθελα να την κρύψω όσο γίνεται για να μείνει "καθαρή" οπτικά η δεξιά πλευρά του srx.
Φυσικά, τέτοιου είδους παρεμβάσεις δεν είναι απροβλημάτιστες :lol: καθώς ο σωλήνας που θα ανέβαινε από τις εξαγωγές προς το τελικό, περνούσε μέσα απ΄το φιλτροκούτι που μαζί είχε και την θέση για την μπαταρία. Το φιλτροκούτι έχει πάει περίπατο, μπαταρία θα μπει μια μικρή, βάση θα φτιαχτεί αλλού, και κάποιο κάλυμμα για τις εισαγωγές των carbs έπρεπε να φτιαχτεί για να μην μπαίνουν τα νερά του τροχού στα Keihin.
Αλλά για να γίνουν αυτά, έπρεπε να τελειώσει το θέμα εξάτμιση...:D
Ο Πέτρος της Race-Tech έκανε εξαιρετική δουλειά, και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω. Τελικό χρησιμοποίησα το ίδιο, αλλά με κάποιες αλλαγές.
257264
Και κάπως έτσι θα δείχνει απ΄το πλάϊ. Πιθανότατα θα βαφτεί μαύρο για να κρυφτεί ακόμα περισσότερο
257265
...Εντυπωσιακό! :beer:
sapila racing
09/05/2012, 10:56
Ναι ναι, μπαίνω δυνατά και σκορπάω πόνο :tooth: Σε κανα χρόνο θα ξαναβάλω φωτό από το πίσω φανάρι που θα βάλω.. :tooth:
Χμμμ, ευχαριστώ για την πληροφορία. Τις antigravity τις φέρνει κάποιος εδώ? Ξέρουμε τίποτα?
Αντε ρε βαλε το όργανο πανω κι ενα κολοφαναρο να παμε βόλτα!
Η μπαταρία στο SRX ας ειναι οτι ναναι δεν εχει αναγκη αφού ειναι μανιβελατο, και πυκνωτη βαλε αν θέλεις απλά δεν θα εχει φωτα οταν δεν δουλευει.
:beer:
Αντε ρε βαλε το όργανο πανω κι ενα κολοφαναρο να παμε βόλτα!
Η μπαταρία στο SRX ας ειναι οτι ναναι δεν εχει αναγκη αφού ειναι μανιβελατο, και πυκνωτη βαλε αν θέλεις απλά δεν θα εχει φωτα οταν δεν δουλευει.
Σωστό κι αυτό. Εχω συνηθίσει με τα καινούργια και ξέχασα οτι το μηχανάκι δουλεύει και χωρίς μπαταρία.
S-ex-er :beer:
Κουκλάρα !!!
3 μήνες .... με τα πόδια το φέρνανε ή με κανα tuono ρε φίλε ??... :lol:
Κουκλάρα !!!
3 μήνες .... με τα πόδια το φέρνανε ή με κανα tuono ρε φίλε ??... :lol:
Γερμανική εξυπηρέτηση ρε φίλε. Το είχε διαθέσιμο υποτίθεται (έδειχνε 10 κομμάτια) τον Ιανουάριο. Το πήρα και μετά από 1-2 μέρες μου απάντησαν οτι είναι σε back order για Απρίλιο...
Με κανά F800 θα το ΄στειλαν και τους έπιασε κάποια ανάκληση.Αν ήταν με tuono θα το είχα σε χρόνο dt. :sun:
GIXXERAKIAS
09/05/2012, 13:28
Μλκ Βύρωνα τώρα είδα ότι φτιάχνς Αργαλείο......καλά μωρή χαμούρα από το 2008??2008?? και ακόμα??:moutza:
Το διάβασα όλο με το μεσημεριανό καθιερωμένο φαγητό στο γραφείο (κοψίδια κτλ από παππού να μοσχοβολάει ο τόπος:lol:) και έχω χαζέψει με το βάψιμο και τις ζάντες λέμε.:uplate:
Ένα θα σου πώ......
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!:beer::beer:
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!:beer::beer:
νταξ δίκιο έχετε, αλλά .....
Αν δεν τελειώσει μέχρι τον Ιούνιο, δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μηχανάκι :D
sapila racing
09/05/2012, 13:56
νταξ δίκιο έχετε, αλλά .....
Αν δεν τελειώσει μέχρι τον Ιούνιο, δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μηχανάκι :D
Ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες επιτέλους?
Ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες επιτέλους?
εχω σκοπό να το ανεβάσω ΣερρΑς για να τρυπήσω τον Αμάνικο τον Σεπτέμβρη :tomates:
GIXXERAKIAS
09/05/2012, 14:38
εχω σκοπό να το ανεβάσω ΣερρΑς για να τρυπήσω τον Αμάνικο τον Σεπτέμβρη :tomates:
Αυτό πληρώνω για να το δώ και να το ζήσω.....:cool:
(με καινούρια ασφλτ,ασφλ,ασφρτ...από φτούνο τέλος πάντων :p)
devil's animal
09/05/2012, 14:55
ααα, εδω εχει ψωμι....
:a014::a014:
Κάνε μια ερώτηξη στον Σωτήρη (τον μπετατζή μωρέ). Μπορεί να έχει κάτι για σένα
road spirit
09/05/2012, 15:27
εχω σκοπό να το ανεβάσω ΣερρΑς για να τρυπήσω τον Αμάνικο τον Σεπτέμβρη :tomates: epic!
Α ρε Βύρωνα, τα πιο όμορφα μωρά έχεις!!
:vroum: :hunter:
Α ρε Βύρωνα, τα πιο όμορφα μωρά έχεις!!
:vroum: :hunter:
Δεν τα φωνάζουμε αυτά..
ελα εσυ κι εγω θα καθομαι να μΕ ρινχεις γυρους ρε μλκ!!!:)
mpataria lifepo4 boris na ftiaksis monos sou kai na glitosis polla lefta
tis daganes tis troxises kai parola afta de soy mpainoun?
mpataria lifepo4 boris na ftiaksis monos sou kai na glitosis polla lefta
tis daganes tis troxises kai parola afta de soy mpainoun?
pano κατ΄εξαίρεση απαντώ σε ΄σενα γιατί τα greeklish με χαλάνε...
Επειδή οι γνώσεις μου στα ηλεκτρολογικά φθάνουν στο επίπεδο αλλαγής λάμπας, χλωμό το κόβω να φτιάξω μπαταρία. Αμαρτία θα είναι μετά από τόσο τράβηγμα να γίνει μπουρλότο το μηχανάκι.
Οι δαγκάνες οι μπροστινές σε 4πίστονες δεν έμπαιναν με τίποτα. Ο 17άρης τροχός με 3.5" ζάντα δεν δίνει αρκετή κλίση στις ακτίνες με αποτέλεσμα να βρίσκουν τα εσωτερικά έμβολα. Όσο έξω και αν έβγαιναν οι δαγκάνες πάλι ακουμπούσαν, και έτσι καταλήξαμε σε απλές 2πίστονες brembo από Caponord με γλύστρα.
Trooper, φιλιά στη μούρη. :kiss:
gixxerpap
10/05/2012, 00:51
μην αγχώνεσαι για τον Σεπτέμβρη, τ' ανεβάζουμε την άνοιξη, που θα ΄ναι έτοιμο και το brosaki, να μη ξέρει απο που του ΄ρχεται...:a10:
pano κατ΄εξαίρεση απαντώ σε ΄σενα γιατί τα greeklish με χαλάνε...
Επειδή οι γνώσεις μου στα ηλεκτρολογικά φθάνουν στο επίπεδο αλλαγής λάμπας, χλωμό το κόβω να φτιάξω μπαταρία. Αμαρτία θα είναι μετά από τόσο τράβηγμα να γίνει μπουρλότο το μηχανάκι...
φίλε μου κοίτα εδώ για να δείς πόσο εύκολο και φθηνό είναι να φτιάξεις μία
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=36&t=17926&sid=db4b792f9ac31a7787793b0bd7407b85
φίλε μου κοίτα εδώ για να δείς πόσο εύκολο και φθηνό είναι να φτιάξεις μία
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=36&t=17926&sid=db4b792f9ac31a7787793b0bd7407b85
Thanks, θα το κοιτάξω :beer:
ενημερωσε πριν ωστε να ειμαι και γω εκει. :beer:
Ενα μικρό update μιας και έχει προχωρήσει το μηχανάκι αρκετά, αλλά δεν έχω ενημερώσει το thread.
Καταρχήν το θέμα με τα προβλήματα των τροχών τελείωσαν και προχώρησε ως προτεραιότητα η θέση της εξάτμισης. Ο λόγος που την τράβηξα κάτω απ΄τη σέλα δεν έχει να κάνει με ss look, αλλά με το οτι ήθελα να την κρύψω όσο γίνεται για να μείνει "καθαρή" οπτικά η δεξιά πλευρά του srx.
Φυσικά, τέτοιου είδους παρεμβάσεις δεν είναι απροβλημάτιστες :lol: καθώς ο σωλήνας που θα ανέβαινε από τις εξαγωγές προς το τελικό, περνούσε μέσα απ΄το φιλτροκούτι που μαζί είχε και την θέση για την μπαταρία. Το φιλτροκούτι έχει πάει περίπατο, μπαταρία θα μπει μια μικρή, βάση θα φτιαχτεί αλλού, και κάποιο κάλυμμα για τις εισαγωγές των carbs έπρεπε να φτιαχτεί για να μην μπαίνουν τα νερά του τροχού στα Keihin.
Αλλά για να γίνουν αυτά, έπρεπε να τελειώσει το θέμα εξάτμιση...:D
Ο Πέτρος της Race-Tech έκανε εξαιρετική δουλειά, και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω. Τελικό χρησιμοποίησα το ίδιο, αλλά με κάποιες αλλαγές.
257264
Και κάπως έτσι θα δείχνει απ΄το πλάϊ. Πιθανότατα θα βαφτεί μαύρο για να κρυφτεί ακόμα περισσότερο
257265
:hmm::hmm::hmm: κατι μου θυμιζει..κατι μου θυμιζει..
motomaniac
12/05/2012, 09:56
ενημερωσε πριν ωστε να ειμαι και γω εκει. :beer:
εσυ ποτε να πας μωρε? να κατουρησεις δεν προλαβαινεις..
εγω ακομα κοιτω τα σρχ στις αγγελιες.. βυρων απο μοτερ?
:hmm::hmm::hmm: κατι μου θυμιζει..κατι μου θυμιζει..
Ναι ρε φίλε....τι σου θυμίζει άραγε? :tooth:
Μπας και σου θυμίζει αυτό το srx που έχεις στο avatar σου? :tooth::tooth:
Την ιδέα την είχα πάρει απ΄το δικό σου, και όταν έπρεπε να φτιάξω εξάτμιση ήμουν μεταξύ ενός κοντού κωνικού τύπου dunstall που θα έβγαινε στο ύψος του μαρσπιέ, ή να την κρύψω κάτω από την ουρά όπως είχες κάνει στο δικό σου. Προτίμησα το δεύτερο γιατί μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ίδιο τελικό που είχα αφενός, αφετέρου επειδή τα κοντά τελικά που δεν έχουν και μήκος από τις εξαγωγές δεν δουλεύουν και πολύ καλά. Είχα παλαιότερα ένα Supertrapp και από απόδοση ήταν χάλι.
@motomaniac : Από μοτέρ φτιάχτηκε απ΄την αρχή αλλά με stock πιστόνι και άλλο χιτώνιο. Όταν το πήρα πίσω φόραγε ένα Wiseco από το παιδί που το είχε πάρει, αλλά είχε κάποια αρπάγματα. Μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ξανά αλλά δεν άκουσα και τα καλύτερα για τα συγκεκριμένα και πήγα σε stock για να μην έχω προβλήματα από μοτέρ. Παλαιότερα είχε γίνει δουλίτσα στις εισαγωγές + τα Keihin που μπήκαν θα δουλεύει αξιοπρεπώς. Το μοτέρ έχει δουλέψει μέσα στο συνεργείο και είναι μια χαρά.
motomaniac
12/05/2012, 14:21
αντε ωραια! συνεχισε περιμενουμε.. το ξερεις εχω θεμα με το μηχανακι.. ;)
μην αγχώνεσαι για τον Σεπτέμβρη, τ' ανεβάζουμε την άνοιξη, που θα ΄ναι έτοιμο και το brosaki, να μη ξέρει απο που του ΄ρχεται...:a10:
θα σας παρω στη πλατη και θα σας ανεβασω!!!
ΜΗ ΜΟΥ ΤΑΖΕΤΕ!!!!
βυρωνακο σορυ για το σπαμακι.:blush:
Ρε Μπυρωνα τελειωνε λεμε.:evil:
YamahaFZS600
12/05/2012, 23:05
Άσχετο αλλά επειδή είχα καιρό να μπω στο tread, μου τρέχουν τα σάλια!:eek: Μπράβο αδερφέ. Με το καλό να το ξαναβγάλεις στο δρόμο! :beer:
μπραβο για το μερακι και το γουστο σου ! :beer:
κανα νεο ?
Τώρα που το θυμήθηκες θα πάω να δω τι γίνεται :tooth:
Oxi κάτι συγκλονιστικό δεν υπάρχει, εκτός του οτι μετακόμισε απο το συνεργείο που ήταν, σε άλλο μέρος.
Χρόνο δεν έχω να ασχοληθώ δυστυχώς...
theofilos888
03/04/2013, 10:39
Δηλ. δε θα τελειώσει ποτέςςςςςςςςς;;;;;;;;;; Κρίμα και ήταν κουκλί........ Να βάλουμε κανα χεράκι;;;;;;;;
Τώρα που το θυμήθηκες θα πάω να δω τι γίνεται :tooth:
Oxi κάτι συγκλονιστικό δεν υπάρχει, εκτός του οτι μετακόμισε απο το συνεργείο που ήταν, σε άλλο μέρος.
Χρόνο δεν έχω να ασχοληθώ δυστυχώς...
Καλά ρε το έχεις ακόμα το thumperaki και είναι "θαμένο" εγώ νόμιζα ότι το έχεις σπρώξει ,άιντε λέμε ξύπνα το.
Oxi ρε παίδες, ούτε το έσπρωξα ούτε το παράτησα. Θα τσουλήσει το μηχανάκι, απλά το πρόγραμμα μου εδώ και μήνες δεν μου αφήνει χρόνο να οδηγήσω, όχι να φτιάξω.
Btw μετά το «ξυπνητήρι» του fournas, έδωσα ένα deadline μιας βδομάδας μέχρι να αναλάβω εγώ την συνέχεια του project (με άγνωστα αποτελέσματα).
Πάντως θα ξυπνήσει το srx-άκι :wave2:
Πάντως θα ξυπνήσει το srx-άκι :wave2:
Αντάπτορες φρένων και κάτι ψιλά στον πίσω τροχό done.
288705
Οι αντάπτορες που λέγαμε. Ο αισθητήρας είναι του κοντέρ.
288706
το οποίο κοντέρ είναι...
288707
Τρόμπα βρέθηκε μια ακτινική :D
288708
Για τον Αρη...:beer:
288709
ΗΟΡΝΕΤακιας
28/04/2013, 19:01
288709
:a54:
μετραει το στρογγυλοφαναρο. Κι εγω θα το αλλαξω
thomas tuning
28/04/2013, 21:14
καλησπερα πολυ ωραια δουλλεια μπραβο
τωρα αν μου επιτρεπεις κ 2 ερωτησουλες
τα αμορτισερ τα εχω δει στι εβαυ κ σκεφτομαι να τα φερω πως τα ειδες αξιζουν? κ το κοντερ απο που αν βεβαια επιτρεπεται που ρωταω
εκτος κι αν εχεις καμια ακρη για πιο ευκολα πιο γρηγορα ...............
καλησπερα πολυ ωραια δουλλεια μπραβο
τωρα αν μου επιτρεπεις κ 2 ερωτησουλες
τα αμορτισερ τα εχω δει στι εβαυ κ σκεφτομαι να τα φερω πως τα ειδες αξιζουν? κ το κοντερ απο που αν βεβαια επιτρεπεται που ρωταω
εκτος κι αν εχεις καμια ακρη για πιο ευκολα πιο γρηγορα ...............
Τα αμορτισέρ δεν τα έχω δοκιμάσει στον δρόμο, αλλά στατικά μου φαίνονται πολύ σκληρά, ακόμα και στην μαλακότερη ρύθμιση τους. Θα δω τι κάνουν, και εναλλακτικά θα γυρίσω στα ΚΟΝΙ που επίσης έχω και είναι σταθερή αξία. Ο βασικός λόγος αγοράς τους, ήταν τα 2-3 cm που ήθελα πίσω.
Το κοντέρ είναι από louis.de και φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του. http://www.louis.de/_3009ddae9ccfc4e06e6b8b05ad167323a0/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10034806
Εναλλακτικά υπάρχουν και τα Acewell (http://www.acewell-meter.com/), αλλά είναι γενικά πανάκριβα (ιδίως το μοντέλο με αναλογικό στροφόμετρο)
ωραιο το κοντερ ρε αρχοντα και δενει πολυ ομορφα με την ανω τιμονοπλακα:beer:
ωραιο το κοντερ ρε αρχοντα και δενει πολυ ομορφα με την ανω τιμονοπλακα:beer:
ναι, να πω την αλήθεια, έχασα ατελείωτες ώρες ψάχνοντας για κάτι που να μου αρέσει και να έχει και βάση (housing) γιατί αρκετά ήταν αφινίριστα στο κάτω μέρος μιας και προορίζονταν για συγκεκριμένα μοντέλα. έχει και αρκετές δυνατότητες σύνδεσης με αισθητήρες (λαδιού πχ), αλλά γέλασα πολύ με το κόκκινο λαμπάκι του shifter που ρυθμίζεις το όριο στο στροφόμετρο.
Ανάβει και στην ένδειξη απεικονίζει μια μπιέλα με το πιστόνι :uplate: :tooth:
ΗΟΡΝΕΤακιας
28/04/2013, 23:12
πολλα like και στο οργανο που δενει πολυ ομορφα οπως ειπε και ο Σπυρος
sapila racing
29/04/2013, 08:29
288709
Ομόρφηνε το μηχανάκι με το φανάρι του!
Πολύ ωραίο το όργανο, δέν το είχα δεί. :beer:
Εμπρός, τώρα είσαι κοντα στον τερματισμό. Δωστα όλα!! :D
Το φανάρι το στρογγυλό είναι must στο SRX. Τα Koni που φόραγα πάντως και εγώ στο δικό μου με τα wp τα ελατήρια μπροστά ήταν μια χαρά για normal μοτερ. Ακούγανε τις ρυθμίσεις και κρατάγανε πολύ καλά το τροχό στο έδαφος.
Αντε ρε Βύρωνα με το καλό να το τελειώσεις. Απο τα πιο ωραία mod SRX που έχω δεί.
άντε λέμε και έχει καλοκαιριάσει .....
:a013:
:beer: :beer: :beer: :beer:
sapila racing
22/05/2013, 11:51
To SRX εχει προχωρήσει πολύ, σχεδόν έτοιμο είναι!
Ο Βυρωνας μου έστειλε μερικές φωτό να ποστάρω γιατί έχει ενα θέμα με το pc του στη δουλειά.
motomaniac
22/05/2013, 12:11
τουμπανο ειναι. τελικα το θεμα με τις δαγκανες δεν θυμαμαι, μας ειπε πως το ελυσε?
τουμπανο ειναι. τελικα το θεμα με τις δαγκανες δεν θυμαμαι, μας ειπε πως το ελυσε?
Φτιάχτηκαν αντάπτορες αφενός, μπήκαν δαγκάνες 2πίστονες με γλύστρα αφετέρου. Οι 4 πίστονες δεν έμπαιναν με τίποτα καθώς έβρισκαν στις ακτίνες.
Θεωρώ οτι θα είναι οκ...ελαφρύ σχετικά είναι, και οι δίσκοι είναι 287mm. Σε σχέση με αυτά που φόραγε μαμά, θα είναι άγκυρες.
Μπήκε και μια ακτινική τρόμπα από GSXR 1000 :uplate:, δοχείο Brembo από το Tuono μου και είναι έτοιμο για κουτρουβάλες :tooth: :tooth:
Φτιάχτηκαν αντάπτορες αφενός, μπήκαν δαγκάνες 2πίστονες με γλύστρα αφετέρου. Οι 4 πίστονες δεν έμπαιναν με τίποτα καθώς έβρισκαν στις ακτίνες.
Θεωρώ οτι θα είναι οκ...ελαφρύ σχετικά είναι, και οι δίσκοι είναι 287mm. Σε σχέση με αυτά που φόραγε μαμά, θα είναι άγκυρες.
Μπήκε και μια ακτινική τρόμπα από GSXR 1000 :uplate:, δοχείο Brembo από το Tuono μου και είναι έτοιμο για κουτρουβάλες :tooth: :tooth:
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις ότι τα φρένα είναι άχρηστα στα μηχανάκια... Ή το ετοιμάζεις να φρενάρει στα 400μ; :bawl:
περιμενω να δω πως θα γεμισει η ουρα (κωλοφαναρο?)γιατι η εξατμιση δεν ακολουθει καποια γραμμη για την ωρα...
κατα τ αλλα τι να λεμε:beer:
περιμενω να δω πως θα γεμισει η ουρα (κωλοφαναρο?)γιατι η εξατμιση δεν ακολουθει καποια γραμμη για την ωρα...
κατα τ αλλα τι να λεμε:beer:
Ναι, το έχω προσέξει αλλά δεν είναι εκεί η θέση της, έίναι χαμηλότερα και απλά ακουμπάει στο υποπλαίσιο. Κωλοφάναρο θα μπει παρόμοιο με αυτό που είχε, ακολουθώντας τις γραμμές τις ουράς + ένα μικρό λασπωτήρακι + βάψιμο τελικού μαύρο + ότι χρειάζεται για να «χαθεί» οπτικά.
Εχει αρκετή δουλειά απο μένα μετά για να τη φέρω (αισθητικά) στα μέτρα μου, αλλά δεν με νοιάζει. Είναι το πιο ωραίο κομμάτι της δουλειάς οι λεπτομέρειες. :beer:
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις ότι τα φρένα είναι άχρηστα στα μηχανάκια... Ή το ετοιμάζεις να φρενάρει στα 400μ; :bawl:
Brakes are for pussies, αλλά θα το οδηγούν κι άλλοι ρε μαν το SRX.
Brakes are for pussies, αλλά θα το οδηγούν κι άλλοι ρε μαν το SRX.
Να τους προειδοποιείς όμως ότι εβαλες άγκυρα από σούπερ τάκνερ...
Να τους προειδοποιείς όμως ότι εβαλες άγκυρα από σούπερ τάκνερ...
Υπερβολές. Μετά τα φρένα του Tuono, αυτά είναι αεριζόμενα ταμπούρα...:D
motomaniac
22/05/2013, 13:07
νομιζω πως ειναι αρκετα τα φρενα για τα κιλα και την ιπποδυναμη του σρχ. η εξατμιση ουτε εμανα μ'αρεσει. ισως η καλυτερη απο αισθητικης αποψης και μονο, ειναι η μανισια.
sapila racing
22/05/2013, 13:08
Υπερβολές. Μετά τα φρένα του Tuono, αυτά είναι αεριζόμενα ταμπούρα...:D
Δεν εχεις οδηγήσει μηχανάκι με σοβαρό αεριζόμενο ταμπούρο.
Ακόμα και το απλό ταμπούρο του κιτρινου SR εχει πολύ καλό αρχικό δάγκωμα, απο διάρκεια πασχει.
Ενα καλό αεριζόμενο με διπλά έκκεντρα εχει πολύ δύναμη! Ειναι πανακριβο όμως.
Μια χαρά θα ειναι το SRX. :wave2:
η εξατμιση ουτε εμανα μ'αρεσει. ισως η καλυτερη απο αισθητικης αποψης και μονο, ειναι η μανισια.
Η εξάτμιση θα κρυφτεί, επομένως κάντε λίγο υπομονή. Η μαμά εξάτμιση είναι όμορφη, αλλά
1) είναι 20 κιλά
2) δεν την έχω πλέον
3) πνίγει το μοτέρ
Οι κοντές οι εξατμίσεις είναι όμορφες, αλλά επειδή δεν έχουν μήκος δεν αποδίδουν. Τουλάχιστον ένα supertrapp που είχα αρκετό καιρό ήταν πολύ κακό. Μετά από καμμιά 50αριά δοκιμές με προσθαφαίρεση δίσκων, ή θα δούλευε χαμηλά και ψηλά δεν θα ανέβαζε, ή θα ήταν ψόφιο χαμηλά και θα δούλευε στις ψηλές και μόνο.
motomaniac
22/05/2013, 13:19
Η εξάτμιση θα κρυφτεί, επομένως κάντε λίγο υπομονή. Η μαμά εξάτμιση είναι όμορφη, αλλά
1) είναι 20 κιλά
2) δεν την έχω πλέον
3) πνίγει το μοτέρ
Οι κοντές οι εξατμίσεις είναι όμορφες, αλλά επειδή δεν έχουν μήκος δεν αποδίδουν. Τουλάχιστον ένα supertrapp που είχα αρκετό καιρό ήταν πολύ κακό. Μετά από καμμιά 50αριά δοκιμές με προσθαφαίρεση δίσκων, ή θα δούλευε χαμηλά και ψηλά δεν θα ανέβαζε, ή θα ήταν ψόφιο χαμηλά και θα δούλευε στις ψηλές και μόνο.
δεν διαφωνουμε πουθενα. απλα λεω οτι η καλυτερη λυση της μη εξατμισης ειναι κατι σαν την μαμα. αναμενω τα αποτελσματα βεβαια.
Τελευταία φωτό, αφού κάπως έτσι θα είναι το srx. Οι επόμενες όταν θα είναι έτοιμο 100%
291058
sapila racing
23/05/2013, 18:58
Τελευταία φωτό, αφού κάπως έτσι θα είναι το srx. Οι επόμενες όταν θα είναι έτοιμο 100%
291058
Πολύ ωραίο είναι! :beer:
Σέλλα? Αντρέας?
Ναι ετσι λεω, οποτε κανονισε να του πεις καμμια κουβεντα.
Θελει καλο ταπετσερη για να ανεβει στο ντεποζιτο.
πολυ καλο :beer:
με το καλο να το τελειωσεις να το λιωσεις στα βολταρακια :wave2:
SHOOTER045
23/05/2013, 22:39
πολυ ομορφο,και στα αγωνιστικα χρωματα της γιαμαχα
notakos600
24/05/2013, 05:46
Sound Of Singles... πανέμορφο Βύρωνα. :beer:
GIXXERAKIAS
24/05/2013, 07:57
Επιτέλους τελειώνει!Μας γκάστρωσές ρέεεεε!!!:beer:
boussias
24/05/2013, 08:08
Τούμπανο.... Αντε με το καλό... Κανόνισε βόλτα...
Τούμπανο.... Αντε με το καλό... Κανόνισε βόλτα...
Θα τα πούμε Μέγαρα :smokin:
Εχω την εντύπωση πως θα ΄χει πλάκα εκεί μέσα με τέρμα γκάζι χωρίς τον φόβο να ξαναγοράσω οικόπεδο στην Κ9. Και με 2α τάπα, αμφιβάλω αν θα κουνιέται το κωλαράκι :tooth:
bros400pgm
24/05/2013, 08:17
Ριξε συρμα Βυρωνα. Δεν το χανω :lol:
SHOOTER045
24/05/2013, 08:22
να προσθεσω οτι ειμαι λιγο καιρο εδω μεσα,και εχω δει πραγματα και θαματα,το οτι ποσταρω σε αυτο το thread και οχι σε αλλο ειναι τυχαιο,δεν μειωνει καμια κατασκευη-ανακατασκευη συμφορουμιτη-μελους κ.ο.κ
εβλεπα στην tv σε διαφορες εκπομπες-cafe racer κλπ τετοιου ειδους μετατροπες βελτιωσεις και δεν πιστευα οτι υπηρχαν ανθρωποιο στο ελλαντα της κρισης που ασχολουνται τοσο εκτεταμενα με τοσο μερακι και λεπτομερεια στην ανακατασκευη-βελτιωση μια μοτο παλαιοτερης η καινουργιας,εδω τα παπια γινονται αγριοχηνες και μια μοτο γινεται καλυτερη απ οτι ηταν στην αρχικη της μορφη σαν καινουργια,απο μοτο να αλλαζουν τελειως μορφη και χρηση μεχρι πραγματα που ουτε μπορουσα να σκεφτω οτι υπαρχουν η μπορουν να γινουν,ισως καποτε θα μπορουσε να γινει μια εκθεση μια μαζωξη με ολα αυτα τα μηχανακια ωστε να τα δουμε απο κοντα ζωντανα
καλημερα σε ολους:beer:
να προσθεσω οτι ειμαι λιγο καιρο εδω μεσα,και εχω δει πραγματα και θαματα,το οτι ποσταρω σε αυτο το thread και οχι σε αλλο ειναι τυχαιο,δεν μειωνει καμια κατασκευη-ανακατασκευη συμφορουμιτη-μελους κ.ο.κ
εβλεπα στην tv σε διαφορες εκπομπες-cafe racer κλπ τετοιου ειδους μετατροπες βελτιωσεις και δεν πιστευα οτι υπηρχαν ανθρωποιο στο ελλαντα της κρισης που ασχολουνται τοσο εκτεταμενα με τοσο μερακι και λεπτομερεια στην ανακατασκευη-βελτιωση μια μοτο παλαιοτερης η καινουργιας,εδω τα παπια γινονται αγριοχηνες και μια μοτο γινεται καλυτερη απ οτι ηταν στην αρχικη της μορφη σαν καινουργια,απο μοτο να αλλαζουν τελειως μορφη και χρηση μεχρι πραγματα που ουτε μπορουσα να σκεφτω οτι υπαρχουν η μπορουν να γινουν,ισως καποτε θα μπορουσε να γινει μια εκθεση μια μαζωξη με ολα αυτα τα μηχανακια ωστε να τα δουμε απο κοντα ζωντανα
καλημερα σε ολους:beer:
Μάζωξη δεν ξέρω, αλλά φωτογραφικό υλικό,οδηγίες και ιδέες για κάθε μετατροπή ή ανακατασκευή θα υπάρχουν στον server (τουλάχιστον όσο καιρό έχουμε να τον πληρώνουμε :cool:) για τους μελλοντικούς επίδοξους restorers ή καγκουρο-restorers :tooth:
Μας κ@υλωσες πρωινιάτικα.....
Κουκλάρα !!!! :beer:
291058
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩραιο ρε μαν, πολυ τούμπανος βγήκε το SRXαρος
Θα τα πούμε Μέγαρα :smokin:
Εχω την εντύπωση πως θα ΄χει πλάκα εκεί μέσα με τέρμα γκάζι χωρίς τον φόβο να ξαναγοράσω οικόπεδο στην Κ9. Και με 2α τάπα, αμφιβάλω αν θα κουνιέται το κωλαράκι :tooth:
τετοιο κωλαρακι βυρωνακο δεν χρειαζεται να κουνηθει ;) :beer:
291058
:a10:
motomaniac
24/05/2013, 17:05
τετοιο κωλαρακι βυρωνακο δεν χρειαζεται να κουνηθει ;) :beer:
και δυσκολα θα τα καταφερει σε ασφαλτο καλη και με τετοιο φαρδυ πισω λαστιχο.
alexxxcbr
24/05/2013, 17:24
Πολυ ωραιο φαινεται.Αντε με το καλο να το χαρεις Βυρωνα.
:beer::beer:
Da.Vintage
25/05/2013, 21:03
Πολύ Αλήτικο το μοτόρι ρε Μπάιρον!:a32::rockon:
Σε βλέπω να σε πάνε μέσα για αλητεία και να σε κουρέψουν με την ψιλή!
Αν και δε θα σου κάνουν χοντρή ζημιά!:tooth:
:beer::beer::beer::beer:
Ομορφούλι..
:a014:
Μάλλον τελείωσε :uplate:
Εχθές πήρα το μηχανάκι απ΄τον Ανδρέα που έφτιαξε τη σέλλα. Δεν ήταν και πολύ απλή υπόθεση τελικά (το είχε πει ο πρόεδρος βέβαια), μιας και έπρεπε να φτιαχτεί βάση fiberglass πάνω στην οποία θα ντυνόταν η σέλα και με τη σειρά της θα έμπαινε στο μονόσελλο.
Απ΄την σύντομη βόλτα που έκανα, το μηχανάκι έχει πολύ πλάκα. Πάει πολύ καλύτερα απ΄ότι πήγαινε, τα CR στο ρελαντί θέλουν ρύθμισμα αλλά μόλις ανοίξεις γκάζι το πάνε σφαίρα, τα πίσω αμορτισσερ δεν είναι καθόλου κακά, το μπροστινό θέλει οπωσδήποτε λάδια γιατί είναι ολίγον σώβρακο και τα φρένα είναι super αν και δεν έχουν πατήσει ακόμα.
Με χάλασε κάποιο πρόβλημα που έβγαλε το οργανο και προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον louis.de να δω τι μπορώ να κάνω, γιατί κάτι δεν πηγαίνει καλά.
Ψιλομαζεματάκια έχουν μείνει + βάψιμο στο κίτρινο του μονόσελλου που χάλασε από την προσαρμογή της σέλας.
Όταν θα γίνουν όλα σωστά και βγεί καλή βόλτα το πριόνι, θα υπάρξει και φωτορεπορτάζ. Μπορεί να ψήσω και τον sapila να πάρει το tuono για να υπάρχει και μια σύγκριση πριονιών και μεγέθους, μιας και το srx είναι (το είχα ξεχάσει) εντελώς minimal.
(Σχεδόν) ΤΕΛΟΣ
Pardalotzatziki
19/07/2013, 15:15
Καλοταξιδο... :D
Θελουμε φωτο on the road..
να το χαιρεσαι το κουκλι :beer:
sapila racing
19/07/2013, 16:33
O Βυρωνας μου έστειλε δύο φωτό να τις ποστάρω γιατί απο την δουλειά του δεν γίνεται.
Εχει γίνει πολύ όμορφο και η σέλλα έδειξε ωραία με το μονόσελλο.
:beer: :beer:
Λευκάδιος
19/07/2013, 18:12
αξιζε η αναμονη και οι κοποι!καλες βολτες Βυρωνα :beer::beer:
sapila racing
19/07/2013, 18:44
Thanks Αρη :beer:
Eκανες κανα παντιλίκι στο μωσαικό η κρατήθηκες?
Εγω δεν κρατιέμαι ποτέ παντως. :D
Οσο για το minimal, ετσι είναι. Κι εγω όταν ανεβαίνω στο SR μετα απο το Hornet πχ μου φαίνεται ποδήλατο!
και που να δείς τι έπαθε ο κουμπαρος μετα το Τατοι οταν πήγαμε στο γκαραζ κι αφησε το SR και καβαλησε το Bandit 650 να φύγει. :cry:
motomaniac
19/07/2013, 20:58
Βυρωνα? αι και γ@@@σου με τις φωτιες που μας αναβεις ρε... εχω δδυο tzr λυμενα και μετα βιας βρηκα δουλεια για μερικους μηνες.. πως θα βγαλω τον χειμωνα αμα ξαναπαρω srx? ε? ε? μας ρωτας ρε?
καλες βολτες και καλα στ(ρ)ιψιματα συντροχε!!!
Βυρωνα? αι και γ@@@σου με τις φωτιες που μας αναβεις ρε... εχω δδυο tzr λυμενα και μετα βιας βρηκα δουλεια για μερικους μηνες.. πως θα βγαλω τον χειμωνα αμα ξαναπαρω srx? ε? ε? μας ρωτας ρε
καλες βολτες και καλα στ(ρ)ιψιματα συντροχε!!!
Δημητρη, υπομονη μαν.
Ευχαριστω για τις ευχες :tooth:
Άλλοι θα πούνε για ένα γεφύρι προς Ήπειρο μεριά ,εγώ θα πω απλά μπράβο μετά από 7,5 χρόνια (ή μήπως παραπάνω) ότι παρ' όλο που για μεγάλο διάστημα κρέμασε το πρότζεκτ είχες την απαραίτητη επιμονή & υπομονή να το φέρεις εις πέρας.
Καλές βόλτες (σβέλτες δε λέω γιατί το ξέρω ότι θα είναι).
notakos600
20/07/2013, 08:42
Βύρωνα να το χαίρεσαι κι ας έχει το μοτέρ και τα χαρακτηριστικά που σιχαίνεσαι. :lol: :beer:
Πολύ κ@υλιάρικο βγήκε μαν, έχω φτιαχτεί άσχημα.
μετά από 7,5 χρόνια (ή μήπως παραπάνω) ότι παρ' όλο που για μεγάλο διάστημα κρέμασε το πρότζεκτ είχες την απαραίτητη επιμονή & υπομονή να το φέρεις εις πέρας.
.
Ενταξη το εσκισα, αλλα ηταν μονο 4,5 χρονια :tooth:
@notakos : οκ καποια πραγματακια απ τα μονοκυλινδρα της yamaha μου τη δινουν, αλλα προφανως τα αγαπαω περισσοτερο απ' οτι λεω.
notakos600
20/07/2013, 13:33
Πιστονιά και παντιλίκι σλουρπ...:rolleyes:
Da.Vintage
20/07/2013, 14:10
O Βυρωνας μου έστειλε δύο φωτό να τις ποστάρω γιατί απο την δουλειά του δεν γίνεται.
Εχει γίνει πολύ όμορφο και η σέλλα έδειξε ωραία με το μονόσελλο.
:beer: :beer:
Αστα διαλα τον πστ μας κ@υλωσε μεσημεριατικα στη παραλια ! Ρομπα θα γινουμε!
Πολυ αλητικο ρε φιλε εισαι και μεγαλος ανθρωπος δε κανει να το καβαλας εσυ αυτο ! Θα παθεις τιποτα ! Στειλτο σε εμενα να μη παει χαμενο!
:p:evil::lol:
:a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18::a18:
και λιγα ειναι