View Full Version : MotoGP 2013 Pre-Season
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
MG-KTiNoS
16/03/2013, 08:04
Ο έντος απαντάει καταρχήν με μια Καλημέρα :beer:
Κατόπιν διακρίνω πως το σκόπευτρο των ρωσικών είναι αμφιταλαντευόμενο και δεν έχει λοκάρει σε κάποιον συγκεκριμένο 'νέο' στόχο.
Εκεί που ήταν ο Γιώργος για φέτος και κάπου πιο δίπλα ο Ντάνι, του βγήκε στο οπτικό πεδίο με θράσος και ο Μάρκος οπότε αφού είναι ο πιο κοντινός υπολογίζω πως θα βαλθεί πρώτος. :smokin:
(στο μεταφορικό είμαι μανούλα, συγχαρητήρια ρε μάνα... :tooth:)
Εμένα ξέρεις τι μ αρέσει?
Ότι κάθε αρχή της σεζόν κάποιος είναι πάντα νο1 της εξέδρας
ΑΛΛΑ
μια στις δύο ο Χόρχες του χαλάει τη φιέστα !
Ποιός πίστευε πέρσι ότι θα έχανε ο Στόνερ?
ΑΛΛΑ χλάααααατς και τσάαααακ το πνιξε το πρωταθληματάκι.
(γιατί άλλο οι εντυπώσεις κι άλλο η ουσία)
υγ
όλοι 'οσοι δεν είναι οπαδοί εκεί τον έβλεπαν το Ρόσσι.
Ο Γιώργος είναι στην τοπ στιγμή της καριέρας του, δεν είναι καθόλου εύκολο να είσσι στην ιδια ομάδα μ αυτόν.
MG-KTiNoS
16/03/2013, 08:09
νταξει ειχες δεν ειχες το ξεσκισες.... ενα ονομα θα πω και θα σιωπησω για την εταιρια... νουβολαρι... και μετα κρυψου να μη σε φανε οι πετρες τοσο ψαγμενοι που ειναι... μεχρι dtm καλοι ειναι... στα υπολοιπα θα προσκυνανε ιταλους γαλλους κι οτι αλλους θες αλλα μαλλον οχι γερμαναραδες..... παμε ξανα μια να δουμε πως ηταν εταιρια και πως φαληρισαν σαν ευρωπεη και μετα λεμε αν μπορουν να τα βαλουν με σχιστοματη με βοηθεια γκαβου ιταλου στα μουνοτζιπι... τον στονερ δεν τον εχω ινδαλμα αλλα η τοτε φερραρι και νυν ντεκαβε δεν θα ειχε δει ποτε πρωταθλημα χωρις το καγκουρο.... ποτε ομως....
Φίλε ένα θα σου πω μόνο
ΑΜΑ έχεις 284951
όποιον θέλεις προσλαμβάνεις κι ότι γουστάρεις κάνεις. Η εποχές του Νουβολάρι έχει φύγει δυστυχώς.
:beer:
endopandou
16/03/2013, 08:33
Εγώ φίλε τη εποχή που κέρδιζε ο Ρόσσι ήμουν ΜΑΞ...
Σόρρυ !
αρχή άσχετου (sorry παίδες)
Κτήνε άστα αυτά. Δεν μπορεί σε αμέτρητα ποστς σου να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως και να λες δεν είμαι με τον βασιλιά. Δηλαδή προς θεού κιόλας αν νομίζεις πως δεν καταλαβαίνουμε.
Οταν λοιπόν σε αμέτρητα ποστς σου συντάσσεσαι ακριβώς με την γραμμή της θύρας 46 ενστερνιζόμενος τους μύθους και τα κλισέ αυτών (και αυτό δεν στο λέω μόνο εγώ) με κάνει να πιστεύω πως ή τον γουστάρεις ή κάπου έχεις μπερδευτεί γενικότερα.
Προσωπικά όμως δεν με απασχολεί τι είναι, αν είναι και κυρίως πως είναι ο καθένας. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνεται κουβέντα είναι μια σχετική μετριοπάθεια για να μπορέσει να υπάρξει στοιχειώδης αντικειμενικότητα για να μην λέμε άλλα ντ' άλλα της παρασκευής το γάλα.
Η ουσία για να συνεχιστεί μια κουβέντα είναι η θετική πρόθεση, κάτι που διακρίνω σε εσένα σε αντίθεση με ''κάποιους'' άλλους (ξέρεις) Οπότε προχωράμε παρακάτω.
Αυτή είναι η άποψή μου και δεν θέλω να ξανααναφερθώ στο θέμα. Τέρμα. Προχωράμε θετικά και φιλικά. :beer:
τέλος άσχετου
MG-KTiNoS
16/03/2013, 08:56
Φίλε σόρι αλλά είσαι λάθος.
Ο Ρόσσι είναι (ήταν) ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες που πέρασαν ποτέ.
Έχει κερδίσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αυτό δεν μπορούμε να το σβήσουμε επειδή δεν γουστάρουμε τον Πούτσιο ή επειδή ο δικός μας πήρε πούλο πολλάκις.
Είναι η αντικειμενική αλήθεια.
Τα χρόνια όμως πέρασαν και το πετρωμένο φυγήν αδύνατον.
:D
Πρόσεξε όμως γιατί την ίδια γραμμή των τσιάουαουα με τα ίδια λόγια έχουν και οι Στονερικοί σήμερα και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν και οι Μαρκεζίνηδες αύριο.
(που είναι βασικά και οι ίδιοι άνθρωποι που αλλάζουν στρατόπεδο)
Ο Ρόσσι – Στόνερ…
-δεν χρησιμοποιούσε πολλά ηλεκτρονικά γιατί ήταν χεράς.
-έχει ένα δευτερόλεπτο στο χέρι από ΟΛΟΥΣ τους άλλους
- είναι ο μάγος της βροχής
-βιντάκια στο σωλήνα πως γ… τους άλλους κλπ κλπ (αλλά εκεί που το γ… μόκο)
- διαστρέβλωση αριθμών και στατιστικών με αυθόρμητα συμπεράσματα.
Ο μεγαλύτερος αναβάτης όλων των εποχών κλπ κλπ
Εμένα αυτά δε μου γουστάρουν.
Οι αναβάτες έχουν + και – και δε μπορούμε να μηδενίζουμε κανέναν (αλλά ούτε και να λιβανίζουμε)
Ο κάθε ένας έχει τη θέση του στην ιστορία και το σεβασμό που κέρδισε.
Εγώ αυτά πιστεύω (λάθος ή σωστά)
Υγ
Εκτός του Μαξ που έπεσε θύμα σκοτεινών δυνάμεων και συμφερόντων επειδή ήταν αντικομφορμιστής και έλεγε τα πράγματα με τα όνομα τους όσο ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ και όχι όταν έφυγε.
:lol:
υγ
Θεσ/κη είσαι ρε εδώ παντού?
endopandou
16/03/2013, 09:09
Θεσ/κη είσαι ρε εδώ παντού?
Τι Θεσ/κη ρε συ? Πως βγήκε αυτό? Μεσόγεια μένω.
(Δεν είναι εδώ... είναι έντο (endo) παντού)
GIOTIS750
16/03/2013, 10:03
http://www.motomatters.com/analysis/2013/03/15/lessons_from_the_austin_test_marquez_sta.html
:)
Ναι αλλα μεχρι να αποσυρθει θα γαζωνειιιιιιιιιιιι :a016::a016:
devil's animal
16/03/2013, 10:38
http://www.motomatters.com/analysis/2013/03/15/lessons_from_the_austin_test_marquez_sta.html
ωραιο αρθρο...
:beer::beer:
MG-KTiNoS
16/03/2013, 11:32
πολύ καλό πράγματι !! !
(άμα τους καθαρίσεις και με το παπί θα σε κεράσω κι όλας :a25:)
Τι Θεσ/κη ρε συ? Πως βγήκε αυτό? Μεσόγεια μένω.
(Δεν είναι εδώ... είναι έντο (endo) παντού)
endopandou μπορω να επιβεβαιωσω αυτα που λεει ο κτινος, σαν οπαδος του ροσσι ολα τα χρονια που βλεπω Moto gp ειχαμε απειρους καβγαδες πανω στο θεμα, και εκεινος απο την μερια του με δουλευε ακαταπαυστα για τον ροσσι
MG-KTiNoS
16/03/2013, 12:06
endopandou μπορω να επιβεβαιωσω αυτα που λεει ο κτινος, σαν οπαδος του ροσσι ολα τα χρονια που βλεπω Moto gp ειχαμε απειρους καβγαδες πανω στο θεμα, και εκεινος απο την μερια του με δουλευε ακαταπαυστα για τον ροσσι
Εσένα δε σε δουλεύω, σε συμπαθώ !
Κάτι άλλους σαχλαμάρες δουλεύω που πρώτα μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με το Ρόσσι, ύστερα έγιναν ΛορέντΖο, μετά Στόνερ και τώρα μας ζαλίζουν με το Μάρκεζ άκα ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τονΕ βγάλαμε !
(και για αυτά φυσικά δε φταίει ο κάθε Μάρκεζ αλλά η ανάγκη του κάθε μπαγλαμά να είναι με την ομάδα που κερδίζει)
motomaniac
16/03/2013, 13:13
Η εποχές του Νουβολάρι έχει φύγει δυστυχώς.
:( το ξερω..
chr1s_86
16/03/2013, 13:28
(και για αυτά φυσικά δε φταίει ο κάθε Μάρκεζ αλλά η ανάγκη του κάθε μπαγλαμά να είναι με την ομάδα που κερδίζει)
Γιατί, όσοι είναι με το Rossi θέλουν να κερδίζει ο καλύτερος ;; :cry::confused:
πολύ καλό πράγματι !! !
(άμα τους καθαρίσεις και με το παπί θα σε κεράσω κι όλας :a25:)
Καλά κόψε κάτι!
MG-KTiNoS
16/03/2013, 13:55
Γιατί, όσοι είναι με το Rossi θέλουν να κερδίζει ο καλύτερος ;; :cry::confused:
Καλά κόψε κάτι!
1 καλά μη κλαις
Άλλο είμαι με το Ρόσσι κι άλλο αν δε κερδίσει ο Ρόσσι αρχίζουμε ότι ο ένας ήταν κωλόφαρδος, ο άλλος μετεωρίτης. ο τρ'ιτος είχε καλό μηχανάκι και ο τέταρτος είναι κωλοτούμπας, ξέρεις τι λέω έτσι? (και όπου Ρόσσι βάλε όποιο όνομα θες)
2 καλά δε κερνάω... (δεν έχω και λ7)
pipe_smoker
16/03/2013, 14:23
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι τα gp είναι από τις λίγες περιπτώσεις αθλήματος που δύσκολα μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι αυτός που κέρδισε ήταν όντως ο καλύτερος???:confused:
Και κάτι τελευταίο. Εκλαμβάνω μια αρνητική ενέργεια να το πω, ένα κάτι στην ατμόσφαιρα να το πω, κάτι να πλανάται στον αέρα να το πω, ότι τέλος πάντων κάποιοι τον έχετε για ξοφλημένο το Ρόσσι κι απλά είστε διακριτικοί:lol:
Προσωπικά νομίζω ότι όχι μόνο δεν έχει ξοφλήσει αλλά υπερέχει σε αρκετά σημεία που υστερούν τα υπόλοιπα φαβορί (κι αυτός υστερεί σε άλλα σαφώς), και πιστεύω ότι πολύ θα το ήθελε να κλείσει την καριέρα του σηκώνοντας το μεσαίο δαχτυλάκι του σε όσους τον είχαν για ξεγραμμένο.
Είναι στη φύση πολλών ανθρώπων (δυστυχώς ή ευτυχώς) να νιώθουν ότι πάντα μα πάντα,ασχέτως του τί έχουν κάνει στο παρελθόν, έχουν κάτι ακόμα να αποδείξουν (είτε στον εαυτό τους είτε σε άλλους είτε και στους δυο).
Μακάρι να πάνε καλά κι αυτός κι ο Μαρκέζ και να κρίνεται το πρωτάθλημα μέχρι και τον τελευταίο αγώνα κι όποιος το πάρει το πήρε (όποιος κι αν είναι αυτός). Καλό πρωτάθλημα να δούμε είναι το θέμα και να μην το ματιάσουμε.
GIOTIS750
16/03/2013, 16:10
chr1s_86 :beer:
pipe_smoker:beer:
......
Και κάτι τελευταίο. Εκλαμβάνω μια αρνητική ενέργεια να το πω, ένα κάτι στην ατμόσφαιρα να το πω, κάτι να πλανάται στον αέρα να το πω, ότι τέλος πάντων κάποιοι τον έχετε για ξοφλημένο το Ρόσσι κι απλά είστε διακριτικοί:lol:
....
ακριβώς εδώ είναι και όλη η ουσία
δεν είμαστε διακριτικοί αλλά αντικειμενικοί. ή τουλάχιστον περισσότερο απο τους ροσσικούς οι οποίοι οτι και να γίνει ότι και να κάνει κάποιος άλλος, όσο και γρήγορος να είναι, όσο και καλύτερος να είναι, ακόμα και με λιγότερα ηλεκτρονικά, ακόμα και με χειρότερο μηχανάκι ...... απλά δεν έχει σημασία.
έναντι τέτοιου παιδιάστικου οπαδισμού, μόνο αντιδράσεις "περιέργειες" θα λαμβάνεις
ακριβώς εδώ είναι και όλη η ουσία
δεν είμαστε διακριτικοί αλλά αντικειμενικοί. ή τουλάχιστον περισσότερο απο τους ροσσικούς
Δεν είναι «ακριβώς» εκεί όλη η ουσία.
Η ουσία είναι επίσης πως το thread χωρίζεται σε ροσσικούς, στονερικούς, γιωργόφιλους κτλ και ο ένας προσβάλλει τον άλλον (ή έστω την ομάδα του άλλου) για να νιώσει ανώτερος.
Διαβάζω το thread και είναι σαν να ακούω τον Τάκη Τσουκαλά να λέει «Και που 'σαι, βαζελάκο..» ή τον Γεωργίου να λέει «Φιλλλαράκο, (...παύση...) άκου να δειθς...».
Καμία σχέση δηλαδή με moto gp.
Χωρίς διάθεση να προκαλέσω, σας παρουσιάζω τον Valentino Rossi καβάλα στο yamaha M1 στην ένδοξη πορεία του προς τον 10 τίτλο (δεν ξέρω ποιας χρονιάς είναι το βίντεο μόνο...)
https://www.youtube.com/watch?v=2ILqbD6XXkA
MG-KTiNoS
16/03/2013, 20:57
Δεν είναι «ακριβώς» εκεί όλη η ουσία.
Η ουσία είναι επίσης πως το thread χωρίζεται σε ροσσικούς, στονερικούς, γιωργόφιλους κτλ και ο ένας προσβάλλει τον άλλον (ή έστω την ομάδα του άλλου) για να νιώσει ανώτερος.
Διαβάζω το thread και είναι σαν να ακούω τον Τάκη Τσουκαλά να λέει «Και που 'σαι, βαζελάκο..» ή τον Γεωργίου να λέει «Φιλλλαράκο, (...παύση...) άκου να δειθς...».
Καμία σχέση δηλαδή με moto gp.
(παύση) :lol: ....κοίτα τα μοτo τζι πι ήταν εξ απ ανέκαθεν λαϊκό άθλημα και οι Τσουκαλάδες και οι Γεωργίου ήταν πάντα παρόντες.
Τα τελευταία χρόνια έγινε μια προσπάθεια εξευγενισμού και δεν ξέρω κατά πόσο άλλαξε κάτι αφού τους κυριλέ οπαδούς τους έχει πάντα η Φ1.
Εμένα προσωπικά δεν μ ενοχλεί και το καλαμπούρι και τα πειράγματα έχουν τη θέση τους.
Αυτό που μ ενοχλεί όμως είναι να βλέπεις ματς Ολυμπιακός Καλαμαριά 0 1 και να λες πόσο άσχημα έπαιξε ο ολυμπιακός, πόσες μλκιες έκανε ο διαιτητής και πως φύσαγε ο αέρας ανάποδα.
Εντάξει μπορεί να έγιναν όλα αυτά αλλά αναγνώρισε ρε φίλε ότι και η Καλαμαριά έπαιξε τη μπάλα της ζωής της...
Δε ν κακό.
endopandou
16/03/2013, 21:15
Αυτό που μ ενοχλεί όμως είναι να βλέπεις ματς Ολυμπιακός Καλαμαριά 0 1 και να λες πόσο άσχημα έπαιξε ο ολυμπιακός, πόσες μλκιες έκανε ο διαιτητής και πως φύσαγε ο αέρας ανάποδα.
Εντάξει μπορεί να έγιναν όλα αυτά αλλά αναγνώρισε ρε φίλε ότι και η Καλαμαριά έπαιξε τη μπάλα της ζωής της...
Δε ν κακό.
Ρε κτηνόπαιδο δεν μας αγαπάς καθόλου? θες να μας πεθάνεις? Ο MG-KTiNoS που ασχολείται συνεχώς με τα δόντια και τον χαρακτήρα του στόνερ είναι άλλος?
MG-KTiNoS
16/03/2013, 21:20
Ρε κτηνόπαιδο δεν μας αγαπάς καθόλου? θες να μας πεθάνεις? Ο MG-KTiNoS που ασχολείται συνεχώς με τα δόντια και τον χαρακτήρα του στόνερ είναι άλλος?
Ωπα !
Εγώ ΄έχω ξεκαθαρίσει ότι θεωρώ το Στόνερ οδηγάρα.
Έχω πει κατά λέξη ότι όσο φοράει κράνος είναι μια χαρά. Όταν το βγάζει αρχίζουν τα προβλήματα !
(θενξ για το κτΙνόπαιδο τι θες να κεράσω?)
endopandou
16/03/2013, 21:31
Μλκ θα με πεθάνει ο σιδερόκωλος. Ρε συ αυτό δεν λέμε? Πως οι βαλετζιπιώτες ασχολούνται περισσότερο με το τι κάνουν και λένε οι αντίπαλοι του πρίγκιπα και όχι με με τους αγώνες? Αυτό δεν φωνάζουμε? Αυτό δεν λέει κι ο Σπύρος πως δεν πρέπει να γίνεται και είναι σημείο των καιρών?
MG-KTiNoS
16/03/2013, 21:35
Μλκ θα με πεθάνει ο σιδερόκωλος. Ρε συ αυτό δεν λέμε? Πως οι βαλετζιπιώτες ασχολούνται περισσότερο με το τι κάνουν και λένε οι αντίπαλοι του πρίγκιπα και όχι με με τους αγώνες? Αυτό δεν φωνάζουμε? Αυτό δεν λέει κι ο Σπύρος πως δεν πρέπει να γίνεται και είναι σημείο των καιρών?
κοίτα κι εγώ αυτό έκανα....
Έβλεπα τον αγώνα και μόλις άρχιζε να μιλάει ο Στόνερ στο τέλος έκλεινα τι φωνή !
(αλλά οι οπαδοί του Ρόσσι έλεγαν ότι είναι φωτοβολίδα ο Στόνερ και σαν το Νίκι Χέιντεν πήρε ένα ΠΠ και μετά θα χαθεί... ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ και άλλα πολλά... και είναι και γραμμένα)
Έβλεπα τον αγώνα και μόλις άρχιζε να μιλάει ο Στόνερ στο τέλος έκλεινα τι φωνή !
(αλλά οι οπαδοί του Ρόσσι έλεγαν ότι είναι φωτοβολίδα ο Στόνερ και σαν το Νίκι Χέιντεν πήρε ένα ΠΠ και μετά θα χαθεί... ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ και άλλα πολλά... και είναι και γραμμένα)
Έβλεπα τον αγώνα και μόλις άρχιζε να μιλάει ο Ροσι στο τέλος έκλεινα τι φωνή !
Αυτο ακριβως ειναι το δικο μου προβλημα,ειδικα τα 2 τελευταια χρονια.
Εγω αυτο που θελω απο τους αγωνες δεν ειναι δηλωσεις,action μονο,αλλα με ξενερωσε εις το απειρον ο "Θεος" που σταματησε διοτι φετο θα ειχε πραγματικο ενδιαφερον.
:bawl:
έχεις κέφια σήμερα.
PS. αυτός ο Bradl όμως ε? κάτι απο τη Καλαμαριά μου θυμίζει :p
SHOOTER045
17/03/2013, 01:10
θα χαρω πολυ ο ντοτορε να σηκωσει το μεσαιο σε ολους αυτους που τον αμφισβητουν,και ικανος ειναι και εμπειρος και ταχυτητα και σωστο μηχανακι(επιτελους)και να δουμε φετος στα ισια πως ειναι τα πραγματα....285014
MG-KTiNoS
17/03/2013, 07:05
:bawl:
έχεις κέφια σήμερα.
PS. αυτός ο Bradl όμως ε? κάτι απο τη Καλαμαριά μου θυμίζει :p
εμένα πάλι ΑΕΚ...
Λένε ότι το δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα...
Θα δούμε.
endopandou
17/03/2013, 07:52
...[/ATTACH]
Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση της σκέψης μας φίλε... :beer:
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες και να μπορέσει να βγάλει αληθινό το σκίτσο. Στη θέση σας πάντως, με 4η θέση θα ήμουν χαρούμενος και με 3η θα χοροπήδαγα. Ο Νοέμβρης είναι κοντά;)
MG-KTiNoS
17/03/2013, 13:43
αυριο Jerez....
:whiteflag:
με άλλα κόλπα και λουκ ! :hunter:
akaposto
18/03/2013, 08:12
θα χαρω πολυ ο ντοτορε να σηκωσει το μεσαιο σε ολους αυτους που τον αμφισβητουν,και ικανος ειναι και εμπειρος και ταχυτητα και σωστο μηχανακι(επιτελους)και να δουμε φετος στα ισια πως ειναι τα πραγματα....
Κατ'αρχήν τι πάει να πεί στα ίσια; (πολύ μεγάλη παράγραφος) Όταν ο "άλλος" πάλευε με το ντουλάπι έλεγε ότι γκρινιάζει και ότι σε 5-10 λεπτά θα το στήσει. Μετά το έριξε στον τουρισμό.
Κάτι που έκανε παγκοσμίως (εκτός απο Ιταλια και Ελλάδα) τους δημοσιογράφους να αναθεωρήσουν την γνώμη τους για την προσφορά-υπερπροσπάθεια του CS. (πέρα απο το όποιο ταλέντο).
Δεν είναι κουλός, δεν ξέχασε να καβαλά. Overestimated είναι. Έχει την απίστευτη αβάντα του PR.
Και αυτό για να κατεναύσουμε λίγο τις προσδοκίες, σορρι αλλά δεν έδειξε τίποτα ενδιαφέρον προς το παρών στις δοκιμές. Εκτός και αν θεωρείται κατόρθωμα η τέταρτη θέση απο μεγάλο γιαπωνέζικο factory μηχανάκι. Στο race pace τερματίζει με +20sec απο τον... τρίτο. Think about that.
Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου (όχι του νταλάρα) στο CNN (+βίντεο στο οποίο τον δείχνει νήπιο να κάνει παντιλίκια και χάι σάιντινγκ)
http://edition.cnn.com/2013/03/13/sport/jorge-lorenzo-motogp-motorsport/index.html
Κατ'αρχήν τι πάει να πεί στα ίσια; (πολύ μεγάλη παράγραφος) Όταν ο "άλλος" πάλευε με το ντουλάπι έλεγε ότι γκρινιάζει και ότι σε 5-10 λεπτά θα το στήσει. Μετά το έριξε στον τουρισμό.
Κάτι που έκανε παγκοσμίως (εκτός απο Ιταλια και Ελλάδα) τους δημοσιογράφους να αναθεωρήσουν την γνώμη τους για την προσφορά-υπερπροσπάθεια του CS. (πέρα απο το όποιο ταλέντο).
Δεν είναι κουλός, δεν ξέχασε να καβαλά. Overestimated είναι. Έχει την απίστευτη αβάντα του PR.
Και αυτό για να κατεναύσουμε λίγο τις προσδοκίες, σορρι αλλά δεν έδειξε τίποτα ενδιαφέρον προς το παρών στις δοκιμές. Εκτός και αν θεωρείται κατόρθωμα η τέταρτη θέση απο μεγάλο γιαπωνέζικο factory μηχανάκι. Στο race pace τερματίζει με +20sec απο τον... τρίτο. Think about that.
Ανεξαρτήτως συμπαθειών...
μένω λίγο στο overestimated...
Πλακα κάνεις έτσι???
9 ΠΠ δεν είναι ούτε τύχη, ούτε σπρώξιμο, ούτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Βάζελος-Γαύρος κατάντησε το θεματάκι:rolleyes:
endopandou
18/03/2013, 09:32
Αυτός με το τρίκυκλο :vroum: που εκτελεί μεταφορές ποστς και βάζει τάξη στα θρεντς που είναι; :tooth:
akaposto
18/03/2013, 09:48
Πλακα κάνεις έτσι???
Καθόλου. Ολόκληρη η φράση δίνει ακριβώς το νόημα αυτού που γράφω, η μισή διαβάζεται εντελώς διαφορετικά.
MG-KTiNoS
18/03/2013, 10:51
Σας ξεφεύγει η παράμετρος χρόνος στη κουβέντα.
Άλλος ο Ρόσσι που πήρε τα 9 κι άλλος ο Ρόσσι σήμερα.
Άλλο το μηχανάκι που κέρδισε ο Στόνερ τότε κι άλλο το μηχανάκι που παρέλαβε ο Ρόσσι (κι άλλος κι ο συναγωνισμός)
Εδώ θα άνοιγα μια παρένθεση και θα έλεγα ότι οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι κάτι απλό.
Αν και εγώ δεν είμαι καθόλου καλός σ αυτές, σήμερα έτσι δουλεύει ο κόσμος.
Στα υπέρ του Ρόσσι είναι και το π.ρ αλλά και αυτό που λένε κοινωνική ευφυΐα.
Να ξέρει δηλαδή ποιός είναι που και κάνει τι.
Δεν στέκεσαι τόσα χρόνια σ ένα τόσο χοντρό παιχνίδι επειδή είσαι απλά τιμόνι. Θέλει και μυαλό το πράμα.
Το μόνο λάθος της καριέρας του Ρόσσι ήταν η Ντουκάτι αλλά αυτό το λέμε κατόπιν εορτής.
Θα μου πεις άλλος ο Ρόσσι που πήγε στη Ντουκάτι κι άλλος ο Ρόσσι που πήγε στη Γιαμάχα (από τη Χόντα) κι εδώ είναι η ουσία.
Προσωπική εκτίμηση
endopandou
18/03/2013, 12:48
αυτό το λέμε κατόπιν εορτής
Εσείς κύριε, άλλοι το έλεγαν και προ εορτής. :p
σημ για 7564534456098629487 φορά. Το mgp δεν είναι μόνο ο πρίγκιπας...
κι άλλη σημ. Σε αυτή τη σελίδα ο ένας λέει πως θέλει νίκη για να πει σας γ@μίσαμε, ο άλλος παραθέτει επιχειρήματα και παρ' αυτά ο άλλος τρώει την παρατήρηση πως το κάνει γήπεδο.
Καλά του κάνετε ρε του άπιστου:tooth:
Αυτός με το τρίκυκλο :vroum: που εκτελεί μεταφορές ποστς και βάζει τάξη στα θρεντς που είναι; :tooth:
οσο δεν ξεφευγετε δεν υπαρχει λογος να επεμβει.κατα τα αλλα ειναι εδω, σας παρακολουθει και χαμογελαει :) :wave2:
endopandou
18/03/2013, 12:57
οσο δεν ξεφευγετε δεν υπαρχει λογος να επεμβει.κατα τα αλλα ειναι εδω, σας παρακολουθει και χαμογελαει :) :wave2:
Καμιά αποΠΣούλα για το θέμα ''ο καλύτερος όλων των εποχών vs άπιστων'' θα διαβάσουμε εμείς οι νεότεροι στο φόρουμ απο εσάς κυρ τρούπ? :a13:
MG-KTiNoS
18/03/2013, 13:07
Εσείς κύριε, άλλοι το έλεγαν και προ εορτής. :p
εγώ ήμουν από τους 2ους (δεν πίστευα ότι ο ντούκος είναι μηχανάκι της ανθρωπιάς όταν πήγε ο Ρόσσι και ούτε ο Στόνερ μπορούσε πια να κερδίσει μ αυτό...)
;)
Καμιά αποΠΣούλα για το θέμα ''ο καλύτερος όλων των εποχών vs άπιστων'' θα διαβάσουμε εμείς οι νεότεροι στο φόρουμ απο εσάς κυρ τρούπ? :a13:
οχι γιατι πολυ απλα κατα τη γνωμη μου το να συγκρινω τον αγκο με τον στονερ ειναι σαν να συγκρινω αρχιδια με αντιδια.εν ολιγοις για μενα δεν υπαρχει ''καλυτερος ολων των εποχων''.
υπαρχει το καλυτερο πακετο καθε χρονιας.
αυτα απο μενα.παρακαλω συνεχιστε.... :wave2:
pipe_smoker
18/03/2013, 13:29
κι άλλη σημ. Σε αυτή τη σελίδα ο ένας λέει πως θέλει νίκη για να πει σας γ@μίσαμε, ο άλλος παραθέτει επιχειρήματα και παρ' αυτά ο άλλος τρώει την παρατήρηση πως το κάνει γήπεδο.
Καλά του κάνετε ρε του άπιστου:tooth:
Μα είναι λογικό να υπάρχει αντιπαράθεση με κάποιον που προβάλει επιχειρήματα. Με αυτόν που λέει "θα σας μαμμήσουμε" δεν έχεις κάτι να πεις. Για το ότι το θέμα έχει πάρει λίγο γηπεδική τροπή δε θα διαφωνήσω αλλά γενικότερα, όχι εξαιτίας του akaposto. Και θα δοκίμαζα μια ανάλυση για να επιχειρηματολογήσω αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση για προστριβές. Απ'όσο έχω καταλάβει κι απ'όσο διάβασα και στο άλλο thread "σύγκριση οδηγών και μοτοσικλετών ανά τους αιώνες" ή πώς λέγεται τέλος πάντων κι εσύ κρατάς μια στάση ουδετερότητας στο θέμα ανάλυσης και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Εγώ στο φινάλε θα το φιλοσοφούσα και μπορεί να έβγαινα κι εκτός γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις γύρω από το θέμα. Το γενικό κλίμα θα σχολίαζα. Τη δική σου γνώμη πάντως πολύ θα ήθελα να την ακούσω. Τέσπα.:beer:
Μάλλον εννοεί ότι τα τελευταία ποστ πιο πολύ κολλάνε στο "σύγκριση οδηγών και μοτοσικλετών ανά τους αιώνες" ή πώς λέγεται τέλος πάντων και συμφωνώ. You know better:)
........
Μάλλον εννοεί ότι τα τελευταία ποστ πιο πολύ κολλάνε στο "σύγκριση οδηγών και μοτοσικλετών ανά τους αιώνες" ή πώς λέγεται τέλος πάντων και συμφωνώ. You know better:)
ναι το καταλαβα (και ισως να εχει και δικιο) αλλα προτιμω απο το να αρχισω την κοπτοραπτικη να του δωσω λιγο ''αερα'' και χαλαρωνοντας ολοι τα χερακια να ξαναβρει την γραμμη του το θρεντιδιο απο μονο του :)
παρακαλω συνεχιστε ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ κυριοι (και κυριες εαν επιθυμειτε) :beer:
thou-vou
18/03/2013, 16:38
υχαριστούμε...
endopandou
18/03/2013, 17:45
Moto3 Jerez Test 2 2013 Session 2 as of 17:31 - 18/03/2013 - Local Time
Pos Rider Team Fastest lap Lead. Gap Prev. Gap Laps Last lap
1 FOLGER, Jonas Mapfre Aspar Team Moto3 1:47.149 21 / 21 1:47.149
2 RINS, Alex Estrella Galicia 0'0 1:47.401 0.252 0.252 29 / 30 1:47.601
3 VIÑALES, Maverick Team Calvo 1:47.457 0.308 0.056 8 / 23 1:48.002
4 SALOM, Luis Red Bull KTM Ajo 1:47.468 0.319 0.011 22 / 22 1:47.468
5 BINDER, Brad Ambrogio Racing 1:47.903 0.754 0.435 19 / 20 1:50.722
6 OLIVEIRA, Miguel Mahindra Racing 1:47.940 0.791 0.037 23 / 27 1:48.123
7 WEBB, Danny Ambrogio Racing 1:47.959 0.810 0.019 32 / 35 1:48.588
8 MILLER, Jack Caretta Technology-RTG 1:48.154 1.005 0.195 26 / 34 1:57.956
9 MARQUEZ, Alex Estrella Galicia 0'0 1:48.182 1.033 0.028 25 / 28 1:48.944
10 FENATI, Romano San Carlo Team Italia 1:48.214 1.065 0.032 28 / 30 1:49.105
11 VIÑALES, Isaac Bimbo-Ongetta-Centro Seta 1:48.493 1.344 0.279 27 / 27 1:48.493
12 SISSIS, Arthur Red Bull KTM Ajo 1:48.528 1.379 0.035 18 / 30 1:49.453
13 KHAIRUDDIN, Zulfahmi Red Bull KTM Ajo 1:48.544 1.395 0.016 26 / 29 1:48.768
14 AJO, Niklas Avant Tecno 1:48.806 1.657 0.262 23 / 27 1:50.698
15 VAZQUEZ, Efren Mahindra Racing 1:49.006 1.857 0.200 8 / 17 1:59.629
16 BAGNAIA, Francesco San Carlo Team Italia 1:49.038 1.889 0.032 11 / 33 1:56.698
17 McPHEE, John Caretta Technology-RTG 1:49.094 1.945 0.056 16 / 22 1:50.164
18 LOI, Livio Marc VDS Racing Team 1:49.139 1.990 0.045 24 / 26 1:49.922
19 GUEVARA, Juanfran CIP Moto3 1:49.186 2.037 0.047 25 / 30 1:54.030
20 TECHER, Alan CIP Moto3 1:49.297 2.148 0.111 29 / 32 1:49.576
21 MASBOU, Alexis Ongetta-Rivacold 1:49.297 2.148 0.000 26 / 26 1:49.297
22 ANTONELLI, Niccolo GO&FUN Gresini Moto3 1:49.357 2.208 0.060 8 / 10 1:49.455
23 FINSTERBUSCH, Toni Kiefer Racing 1:49.416 2.267 0.059 19 / 24 1:50.660
24 CARRASCO, Ana Team Calvo 1:49.479 2.330 0.063 24 / 26 1:50.411
25 GRANADO, Eric Mapfre Aspar Team Moto3 1:49.505 2.356 0.026 32 / 33 1:49.696
26 OETTL, Philipp Paddock TT Motion Events 1:49.566 2.417 0.061 21 / 21 1:49.566
27 BALDASSARRI, Lorenzo GO&FUN Gresini Moto3 1:49.583 2.434 0.017 30 / 33 1:50.299
28 IWEMA, Jasper RW Racing GP 1:49.763 2.614 0.180 26 / 32 2:01.360
29 FERRARI, Matteo Ongetta-Centro Seta 1:50.059 2.910 0.296 29 / 34 1:50.563
30 KORNFEIL, Jakub Redox RW Racing GP 1:50.074 2.925 0.015 8 / 9 1:49.710
31 TONUCCI, Alessandro Team Lafonte Tascaracing 1:50.473 3.324 0.399 16 / 29 1:51.036
32 ALT, Florian Kiefer Racing 1:51.165 4.016 0.692 10 / 16 1:51.355
33 WATANABE, Hyuga Team Lafonte Tascaracing 1:51.202 4.053 0.037 26 / 27 1:51.850
Moto2 Jerez Test 2 2013
1 ELIAS, Toni Blusens Avintia 1:43.365 16 / 16 1:43.365
2 RABAT, Esteve Tuenti HP 40 1:43.424 0.059 0.059 7 / 24 1:44.457
3 ESPARGARO, Pol Tuenti HP 40 1:43.651 0.286 0.227 12 / 21 1:44.223
4 NAKAGAMI, Takaaki Italtrans Racing Team 1:43.664 0.299 0.013 22 / 22 1:43.664
5 SIMON, Julian Italtrans Racing Team 1:43.747 0.382 0.083 17 / 17 1:43.747
6 KALLIO, Mika Marc VDS Racing Team 1:43.774 0.409 0.027 6 / 28 1:44.509
7 DE ANGELIS, Alex NGM Mobile Forward Racing 1:43.925 0.560 0.151 27 / 27 1:43.925
8 TEROL, Nicolas Aspar Team Moto2 1:43.931 0.566 0.006 21 / 27 1:44.246
9 ZARCO, Johann Came IodaRacing Project 1:43.996 0.631 0.065 20 / 20 1:43.996
10 SIMEON, Xavier Desguaces La Torre Zelos 1:44.029 0.664 0.033 23 / 23 1:44.029
11 REDDING, Scott Marc VDS Racing Team 1:44.062 0.697 0.033 15 / 22 1:44.339
12 WEST, Anthony QMMF Racing Team 1:44.090 0.725 0.028 6 / 18 1:45.493
13 PONS, Axel Tuenti HP 40 1:44.273 0.908 0.183 31 / 32 1:44.303
14 AEGERTER, Dominique Technomag carXpert 1:44.364 0.999 0.091 18 / 32 1:44.786
15 CORSI, Simone NGM Mobile Racing 1:44.455 1.090 0.091 17 / 25 1:45.013
16 WILAIROT, Ratthapark Thai Honda PTT Gresini Moto2 1:44.461 1.096 0.006 21 / 21 1:44.461
17 KRUMMENACHER, Randy Technomag carXpert 1:44.466 1.101 0.005 21 / 28 1:45.034
18 CARDUS, Ricky NGM Mobile Forward Racing 1:44.572 1.207 0.106 24 / 32 1:45.286
19 KENT, Danny Tech 3 1:44.894 1.529 0.322 15 / 30 1:45.119
20 CORTESE, Sandro Dynavolt Intact GP 1:44.933 1.568 0.039 13 / 25 1:45.059
21 PASINI, Mattia NGM Mobile Racing 1:45.101 1.736 0.168 11 / 30 1:45.605
22 TAKAHASHI, Yuki Idemitsu Honda Team Asia 1:45.101 1.736 0.000 29 / 32 1:45.752
23 SMITH, Kyle Blusens Avintia 1:45.314 1.949 0.213 25 / 31 1:45.632
24 ODENDAAL, Steven Argiñano & Ginés Racing 1:45.656 2.291 0.342 31 / 32 1:48.155
25 SCHROTTER, Marcel Desguaces La Torre SAG 1:45.660 2.295 0.004 29 / 36 1:46.297
26 DI MEGLIO, Mike JIR Moto2 1:45.931 2.566 0.271 13 / 15 1:46.279
27 GADEA, Sergio Interwetten Paddock 1:46.858 3.493 0.927 24 / 24 1:46.858
28 PRADITA, Doni Tata Federal Oil Gresini Moto2 1:47.266 3.901 0.408 14 / 23 1:47.773
29 MONCAYO, Alberto Argiñano & Ginés Racing 1:47.360 3.995 0.094 14 / 20 1:48.090
30 SUCIPTO, Rafid Topan QMMF Racing Team 1:47.682 4.317 0.322 3 / 12 1:48.210
MG-KTiNoS
18/03/2013, 17:48
:p,
akaposto
19/03/2013, 10:25
στην Ισπανία ρίχνει καρέκλες ...
285184
endopandou
19/03/2013, 12:11
:p,
Κτήνε sorry για το μπέρδεμα με τους χρόνους #MyBad
GIOTIS750
21/03/2013, 08:48
Repsol HRC MotoGP Race Engineer Mike Leitner talks Texas Test and season 2013
http://youtu.be/18_uP25qDmY
endopandou
21/03/2013, 09:36
Σαν πολύ ανηφόρα δεν είναι ρε σεις ; :a2:
:smokin:
285365
MG-KTiNoS
21/03/2013, 09:49
Ευτυχ'ως που δε πάνε ανάποδα δε λες...
motomaniac
21/03/2013, 14:26
Ευτυχ'ως που δε πάνε ανάποδα δε λες...
χαχαχαχα φανταζεσαι? και θα καταργσουν λεει και τα καρμπον φρενα..
MG-KTiNoS
21/03/2013, 15:18
τι να σου κάνουν και τα κάρμπον αερόφρενα θα ήθελες....
motomaniac
21/03/2013, 15:39
τι να σου κάνουν και τα κάρμπον αερόφρενα θα ήθελες....
αλεξιπτωτο μαλλον.. αλλα θα ηταν πολυ ενδιαφερον αγωνας. εκει να δω ποιος θα ηταν ειδικος στα φρενα...
blackbusa
21/03/2013, 19:16
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=1&gid=2516326&nDate=2
einai i kalyteri provlepsi pou vreika...se alla lene kai gia thunders kata tis 16.00...
vevea kai ennoeite oti den to xanw me tipota...savvato vrady i kyriaki prwi tha anevasw yliko...stay tuned...hola
GIOTIS750
22/03/2013, 14:24
Interview with Livio Suppo
http://youtu.be/4o85ONcXu8E
Marc Marquez' Crewchief "this does not really mean anything"
http://youtu.be/Og3FM4j2jkM
endopandou
22/03/2013, 22:50
Tα πάντα όλα τα βίντεα της Yamaha μαζεμένα απ' τον Emmet
http://motomatters.com/video/2013/03/22/yamaha_2013_motogp_launch_video_bonanza_.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+MotoGPMatters+%28MotoMatters%29
giannis21
23/03/2013, 09:21
αρχισε το τεστ??
GIOTIS750
23/03/2013, 18:02
Po. Name TeamGap First
1LORENZO J.Yamaha Factory Racing Team1:47.423
2PEDROSA D.Repsol Honda Team+1.051
3MARQUEZ M.Repsol Honda Team+1.101
4IANNONE A.Energy T.I. Pramac Racing Team+1.561
5PIRRO M.Ducati Test Team+1.869
6ROSSI V.Yamaha Factory Racing Team+2.020
7HAYDEN N.Ducati Team+2.220
8CRUTCHLOW C.Monster Yamaha Tech 3+2.269
9BRADL S.LCR Honda MotoGP+2.367
10DOVIZIOSO A.Ducati Team+2.843
11SPIES B.Ignite Pramac Racing Team+3.534
12HERNANDEZ Y.Paul Bird Motorsport+3.846
13BAUTISTA A.GO&FUN Honda Gresini+3.854
MG-KTiNoS
23/03/2013, 19:39
285598
Έλα ρε ΓιαΝΝοΝε σκίστους όλους !!!!
βατ βατ...
SHOOTER045
23/03/2013, 19:56
αχ αυτη η γιαμαχα......................:uplate:
GIOTIS750
24/03/2013, 15:19
Session 2 as of 15:38 - 24/03/2013 - Local Time
1 ROSSI, Valentino Yamaha Factory Racing Team 1:39.525 29 / 35 1:40.361:beer:
2 LORENZO, Jorge Yamaha Factory Racing Team 1:39.540 0.015 0.015 22 / 24 1:40.090
3 CRUTCHLOW, Cal Monster Yamaha Tech 3 1:39.574 0.049 0.034 29 / 33 1:40.302
4 PEDROSA, Dani Repsol Honda Team 1:40.255 0.730 0.681 25 / 26 1:44.980
5 DOVIZIOSO, Andrea Ducati Team 1:40.322 0.797 0.067 21 / 23 1:40.926:beer:
6 BAUTISTA, Alvaro GO&FUN Honda Gresini 1:40.686 1.161 0.364 25 / 33 17:37.717
7 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:40.714 1.189 0.028 21 / 26 1:41.368
8 BRADL, Stefan LCR Honda MotoGP 1:41.027 1.502 0.313 21 / 25 1:41.380
9 IANNONE, Andrea Energy T.I. Pramac Racing Team 1:41.088 1.563 0.061 15 / 15 1:41.088
10 SMITH, Bradley Monster Yamaha Tech 3 1:41.398 1.873 0.310 28 / 34 1:42.250
11 HAYDEN, Nicky Ducati Team 1:41.480 1.955 0.082 14 / 24 1:42.964
12 PIRRO, Michele Ducati Test Team 1:41.603 2.078 0.123 25 / 25 1:41.603
13 ESPARGARO, Aleix Power Electronics Aspar 1:41.792 2.267 0.189 22 / 31 1:50.494
14 SPIES, Ben Ignite Pramac Racing Team 1:41.883 2.358 0.091 19 / 22 1:52.413
15 ABRAHAM, Karel Cardion AB Motoracing 1:41.916 2.391 0.033 23 / 24 1:42.356
16 BARBERA, Hector Avintia Blusens 1:41.918 2.393 0.002 4 / 17 16:59.628
17 HERNANDEZ, Yonny Paul Bird Motorsport 1:42.050 2.525 0.132 21 / 21 1:42.050
18 DE PUNIET, Randy Power Electronics Aspar 1:42.251 2.726 0.201 15 / 18 2:00.977
19 STARING, Bryan GO&FUN Honda Gresini 1:42.508 2.983 0.257 24 / 31 1:43.580
20 CORTI, Claudio NGM Mobile Forward Racing 1:42.603 3.078 0.095 12 / 21 1:42.801
21 PETRUCCI, Danilo Came IodaRacing Project 1:42.974 3.449 0.371 21 / 26 1:43.121
22 EDWARDS, Colin NGM Mobile Forward Racing 1:43.333 3.808 0.359 13 / 24 1:43.711
23 LAVERTY, Michael Paul Bird Motorsport 1:44.185 4.660 0.852 16 / 16 1:44.185
24 AOYAMA, Hiroshi Avintia Blusens 1:44.824 5.299 0.639 12 / 18 2:06.109
25 PESEK, Lukas Came IodaRacing Project 1:44.874 5.349 0.050 25 / 27 1:58.460
Κυριακή του πάσχα σήμερα :priest: για τους πονεμένους :vava: μηχανόβιους του πλανήτη
Αναστήθηκε ο κύριος! :plaf:
endopandou
24/03/2013, 18:26
Κυριακή του πάσχα σήμερα :priest: για τους πονεμένους :vava: μηχανόβιους του πλανήτη
Αναστήθηκε ο κύριος! :plaf:
:tooth: :moutza:
motomaniac
24/03/2013, 22:24
δεν αρεσε η πιστα στις χοντα? η απλα ταιριαξε με τα γιαμαπα?
chr1s_86
24/03/2013, 22:28
δεν αρεσε η πιστα στις χοντα? η απλα ταιριαξε με τα γιαμαπα?
Έβρεχε.. στέγνωσε.. ξαναέβρεχε...
δεν είναι αντιπροσωπευτικό το session...
endopandou
24/03/2013, 23:17
Η Jerez ταιριάζει περισσότερο στα Yamaha αφού είναι πίστα ροής. Τα Honda αρέσκονται πιο πολύ στις stop and go πίστες (τις αηδίες δηλαδή)
Το session όντως είχε λίγους στεγνούς γύρους αφού το πρωί η πίστα είχε ακόμα βρεγμένα σημεία και ήταν λερωμένη αλλά to be honest τα χάρηκα τα Yamaha σήμερα.
Αν συνυπολογίσουμε όλα τα δεδομένα τότε ο καλύτερος σήμερα ήταν ο Dani και ο κυρ Γιώργος το ξέρει πως τα πράγματα φέτος είναι πάλι δύσκολα. Λέω πάλι γιατί και πέρυσι ήταν, αλλά ξεκίνησε να τους τα παίρνει τα εσώρουχα ήδη απ' το Κατάρ :smokin:
MG-KTiNoS
24/03/2013, 23:21
Η Jerez ταιριάζει περισσότερο στα Yamaha αφού είναι πίστα ροής. Τα Honda αρέσκονται πιο πολύ στις stop and go πίστες (τις αηδίες δηλαδή)
Το session όντως είχε λίγους στεγνούς γύρους αφού το πρωί η πίστα είχε ακόμα βρεγμένα σημεία και ήταν λερωμένη αλλά to be honest τα χάρηκα τα Yamaha σήμερα.
Αν συνυπολογίσουμε όλα τα δεδομένα τότε ο καλύτερος σήμερα ήταν ο Dani και ο κυρ Γιώργος το ξέρει πως τα πράγματα φέτος είναι πάλι δύσκολα. Λέω πάλι γιατί και πέρυσι ήταν, αλλά ξεκίνησε να τους τα παίρνει τα εσώρουχα ήδη απ' το Κατάρ :smokin:
Πέρσι ήταν πιο δύσκολα (στα λόγια)
και ο πετρογκαζάκης ακόμα δεν έχει σκοράρει. Λες να τα καταφέρει φέτο?
Μπορεί αλλά η ιστορία λέει όχι !
υγ '
Ο Γιωργάρας καθαρίζει ρε...
endopandou
24/03/2013, 23:35
Πέρσι ήταν πιο δύσκολα (στα λόγια)
και ο πετρογκαζάκης ακόμα δεν έχει σκοράρει. Λες να τα καταφέρει φέτο?
Μπορεί αλλά η ιστορία λέει όχι !
υγ '
Ο Γιωργάρας καθαρίζει ρε...
Πιστεύω πως και κατασκευαστών και οδηγών θα γράψει Honda, ωστόσο ο κυρ Γιώργης ο σημαιομπήχτης χαίρει ατελείωτου θαυμασμού.
spyrakos35
25/03/2013, 05:38
ρε σεις,
να είστε άντρες και να το λέτε ξεκάθαρα....
ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ._
MG-KTiNoS
25/03/2013, 07:34
ρε σεις,
ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ._
http://photos.motogp.com/2013/03/24/rossi4_original.jpg
μας ξεπάτωσε...
Σοβαρά...
Σπυράκο εγώ χαίρομαι που γύρισε ο Γιατρός με καλό μηχανάκι. και η Γιαμάχα χαίρεται φυσικά γιατί όσα ξέρει ο δόκτορας δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Όμως στα 34 είναι στη δύση της καριέρας του και δύσκολα θα τα βάλει με τα θερΓιά !
Φυσικά αν με διαψεύσει θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη γιατί ο τρόπος του Γιατρού δίνει μεγάλο θέαμα και μάχες.
Όχι σαν κάτι άλλους που μόνοι τους φεύγουν και μόνοι τους τερματίζουν και αφού δεν μπορούν να κερδίσουν τις μάχες σώμα με σώμα απλά δεν τις δίνουν διαλύοντας τα λάστιχα ε?
ΕΕΕ???
spyrakos35
25/03/2013, 07:58
μας ξεπάτωσε...
Σοβαρά...
Σπυράκο εγώ χαίρομαι που γύρισε ο Γιατρός με καλό μηχανάκι. και η Γιαμάχα χαίρεται φυσικά γιατί όσα ξέρει ο δόκτορας δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Όμως στα 34 είναι στη δύση της καριέρας του και δύσκολα θα τα βάλει με τα θερΓιά !
Φυσικά αν με διαψεύσει θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη γιατί ο τρόπος του Γιατρού δίνει μεγάλο θέαμα και μάχες.
+1300
επιπλέον.....
ο γιατρός είναι ο γιατρός με 9 παγκόσμιους τίτλους και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα
όπως πολύ σωστά είπες, είναι στην δύση της καριέρας του με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται..... ρίσκαρε με την μετακίνηση του στην ντουκάτι, έπαιξε και έχασε...
όμως αυτό το ρίσκο που πήρε δείχνει αν μη τι άλλο ΚΟΧΟΝΕΣ.... εμείς λόγω της αποτυχίας του τα ξεχάσαμε όλα και επιπλέον βρήκαμε εδαφος και τον βγάλαμε μέχρι και κουλομαρία....
ήμαρτον δλδ, λίγο σεβασμό....
υγ1.... περιμένω κριτική για την απόδοση του μαρκεζ από αυτούς που λένε, λένε, λενε.... έχει πολύ ψωμί να φάει ακόμα ο μικρός....
υγ2.... ρε συ χριστόφορε, σε άλλη πίστα τρέχανε τα χόντα σε άλλη όλοι οι άλλοι?
endopandou
25/03/2013, 09:40
Βλέπω τα έβρηκαν οι βαλεντινικές (ψυχές, αλλά η πρώτη σας σκέψη είναι πάντα η σωστή...) :tooth:
Κουλομαρία δεν τον είπε στα σοβαρά κανείς. Αλίμονό μας κιόλας. Δεν θα τον πούμε και τον πιο γρήγορο όμως γιατί απλά δεν είναι.
Γιατί πρέπει να πούμε πως έχει μόνο αυτός κουκούνια (κοχόνες) και δεν έχει ο Dovi πχ?? ε? Μήπως γιατί ο Βάλες στην τελευταία του επαφή με τη φτουκάτι στην Χερέθ σε σχέση με τον Dovi εχθές ήταν 2,639 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω?
Jerez 2012 QP Rossi-Ftucati : 1'42.961
Jerez 2013 test 2nd day Dovi-Ftucati: 1:40.322
Γιατί να μην υμνήσουμε τον Dovi λοιπόν για την χθεσινή του ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ απόδοση? :confused:
Ο θεός της Jerez εχθές ακούει στο όνομα Dovizioso και όχι Rossi. Τώρα θα μου πεις ο καθένας έχει δικαίωμα να τα βλέπει τα πράγματα όπως είναι αυτός και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα, οπότε δεν θα πω εγώ σε κάποιον ποιον να εξυμνήσει. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, άρα το:
ρε σεις,
ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ._
αν θέλουμε να το εντάξουμε στην πραγματικότητα των αγώνων γίνεται: ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕ Ο DOVI ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
Στο θέμα του ανδρισμού... Δεν ενθυμούμαι κάποιον σταυροφόρο να είπε ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΑΝ όταν έφαγε γύρο ο γιατρός στο βρεγμένο που είναι και ''ο τομέας του''
Αφού πιστεύω πως τα στοιχεία, μας αναγκάζουν να συμφωνήσουμε στην δική μου γνώμη... πάμε παρακάτου. :smokin:
Αν σήμερα σε στεγνή πίστα με αρκετούς στεγνούς και πιεσμένους γύρους ο γιατρός σας είναι πρώτος με πάνω απο 0.2 διαφορά απο τους άλλους τότε θα το γράψω με κεφαλαία πως τους γ@μησε.
Αν όμως τελειώσει την μέρα στην φυσική του θέση που είναι η 4η-5η να δω τι θα γράψετε εσείς :tooth: Και για να βοηθήσω λίγο ακόμα γιατί την συμπάθεια στους ταλαιπωρημένους αγωνιστικά συνοδοιπόρους μου την έχω, σας αφήνω και 0,2 αβάτζο. Δηλαδή αν τελειώσει έστω και 4ος με λιγότερο απο 0,2 δεν χρειάζεται να απολογηθείτε (πουτ@να μεγαλοσύνη :tooth:)
Στο θέμα της ''9σσστ'' οπτικής και για ακόμα μια φορά: Ο Vale δεν χρειάζεται να αποδείξει τπτ. Τον χαρήκαμε για ότι μας πρόσφερε, τον εξυμνήσαμε, τον κράξαμε, τον χορτάσαμε. Αν μπορεί να σηκώσει κι άλλη κούπα μαγκιά του, αν δεν μπορεί ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Πάλι θα τερματίσει την καριέρα του ως ένας απο τους κορυφαίους κατακτητές πρωταθλημάτων (τι είπα ο πούστης;)) όλων των εποχών.
Όπως ο θρύλος των motogp Casey stoner τερμάτισε ως ο ταχύτερος ever.
Όπως o κυρ Γιώργης ο Lorenzo ως ο πιο σταθερός ever.
endopandou
25/03/2013, 09:47
Ακόμα δεν το βρήκε? :tooth:
(ω μαδαφάκα στο τέλος θα με σκοτώσει κάνας σταυροφόρος :tooth::hunter:)
sapila racing
25/03/2013, 10:18
Βλέπω τα έβρηκαν οι βαλεντινικές (ψυχές, αλλά η πρώτη σας σκέψη είναι πάντα η σωστή...) :tooth:
Κουλομαρία δεν τον είπε στα σοβαρά κανείς. Αλίμονό μας κιόλας. Δεν θα τον πούμε και τον πιο γρήγορο όμως γιατί απλά δεν είναι.
Γιατί πρέπει να πούμε πως έχει μόνο αυτός κουκούνια (κοχόνες) και δεν έχει ο Dovi πχ?? ε? Μήπως γιατί ο Βάλες στην τελευταία του επαφή με τη φτουκάτι στην Χερέθ σε σχέση με τον Dovi εχθές ήταν 2,639 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω?
Γιατί να μην υμνήσουμε τον Dovi λοιπόν για την χθεσινή του ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ απόδοση? :confused:
Ο θεός της Jerez εχθές ακούει στο όνομα Dovizioso και όχι Rossi. Τώρα θα μου πεις ο καθένας έχει δικαίωμα να τα βλέπει τα πράγματα όπως είναι αυτός και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα, οπότε δεν θα πω εγώ σε κάποιον ποιον να εξυμνήσει. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, άρα το:
αν θέλουμε να το εντάξουμε στην πραγματικότητα των αγώνων γίνεται: ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕ Ο DOVI ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
Στο θέμα του ανδρισμού... Δεν ενθυμούμαι κάποιον σταυροφόρο να είπε ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΑΝ όταν έφαγε γύρο ο γιατρός στο βρεγμένο που είναι και ''ο τομέας του''
Αφού πιστεύω πως τα στοιχεία, μας αναγκάζουν να συμφωνήσουμε στην δική μου γνώμη... πάμε παρακάτου. :smokin:
Αν σήμερα σε στεγνή πίστα με αρκετούς στεγνούς και πιεσμένους γύρους ο γιατρός σας είναι πρώτος με πάνω απο 0.2 διαφορά απο τους άλλους τότε θα το γράψω με κεφαλαία πως τους γ@μησε.
Αν όμως τελειώσει την μέρα στην φυσική του θέση που είναι η 4η-5η να δω τι θα γράψετε εσείς :tooth: Και για να βοηθήσω λίγο ακόμα γιατί την συμπάθεια στους ταλαιπωρημένους αγωνιστικά συνοδοιπόρους μου την έχω, σας αφήνω και 0,2 αβάτζο. Δηλαδή αν τελειώσει έστω και 4ος με λιγότερο απο 0,2 δεν χρειάζεται να απολογηθείτε (πουτ@να μεγαλοσύνη :tooth:)
Στο θέμα της ''9σσστ'' οπτικής και για ακόμα μια φορά: Ο Vale δεν χρειάζεται να αποδείξει τπτ. Τον χαρήκαμε για ότι μας πρόσφερε, τον εξυμνήσαμε, τον κράξαμε, τον χορτάσαμε. Αν μπορεί να σηκώσει κι άλλη κούπα μαγκιά του, αν δεν μπορεί ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Πάλι θα τερματίσει την καριέρα του ως ένας απο τους κορυφαίους κατακτητές πρωταθλημάτων (τι είπα ο πούστης;)) όλων των εποχών.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαστρεβλώνεις τα δεδομένα για να καταλήξεις πάντα στο ίδιο στρεβλό συμπέρασμα. Τι προσπαθείς να αποδείξεις έτσι?
Παίρνεις σαν παράδειγμα το Jerez περσι οπου ο Rossi είχε χοντρά προβλήματα και βρέθηκε πίσω απο τον Hayden στην εκκίνηση, κατι που δεν ηταν συνηθισμένο.
Ηταν από τις χειρότερες εμφανίσεις του με το Ducati σε δοκιμές.
Μετα βαζεις τους χρόνους, ΟΚ, αν και ηταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες. Οι χρόνοι είναι παραπλήσιοι με τους φετινούς στην τελική, απλα οι συνθηκες φέτος ηταν λιγο χειρότερες και τα μηχανακια λίγο καλύτερα.
Αν συγκρίνεις τους χρόνους του Dovi φετος με του Hayden περσι, θα δείς οτι ειναι στα 2 δέκατα, οπότε που είναι το μεγάλο κατόρθωμα του Dovi φέτος? :confused:
Hayden Jerez 2012
3. Nicky Hayden USA Ducati Team (GP12) 1m 40.563s
Dovi test Jerez 2013
5. Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (GP13) 1m 40.322s
Εντάξει να είσαι αντιRossikός το καταλαβαίνω, αλλά εσύ εχεις βαλει κανονικά παρωπίδες και ψάχνεις και συγκρίνεις ανόμοιες καταστασεις για να αποδείξεις τι?
Oπως λες και στην υπογραφή σου, 'it's all a matter of perception' κι εσυ εχεις την δική σου, αλλά δεν σημαίνει οτι πλησιάζει και την πραγματικότητα.
Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι ο Rossi καταφερε να βρεθεί πρώτος στην καταταξη των δοκιμών, κι αυτό είναι μεγάλη επιτυχία.
spyrakos35
25/03/2013, 10:24
.........
......
ναι ο ντόβι πήγε πιο γρήγορα κατά 2,639 σεκόντς και μπράβο του.....
με το μηχανάκι του ρόσσι το έκανε????
η λογική σου δεν είναι "μπράβο του ντόβι" αλλά και πάλι "βλέπετε που ο γιατρός είναι αργός?"
ε ο αργός είναι στο σκόρ 9 - γουατέβερ :smokin:
..........
μμμμμμμμμμ ναι είδα και τους χοντάκηδες "μία έβρεχε - μία σταμάταγε δεν ήταν πίστα αυτό για να τρέξουν οι κολωνακιώτισσες μηχανές μας"
αφού είναι στην δύση του, το είπαμε και πριν, δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικός.....
αλλά σε βλέπω ρε κιορατά να κάνεις βουντού ολη μέρα μην είναι μπροστά ο γιατρός..... :p
chr1s_86
25/03/2013, 10:37
Όχι σαν κάτι άλλους που μόνοι τους φεύγουν και μόνοι τους τερματίζουν και αφού δεν μπορούν να κερδίσουν τις μάχες σώμα με σώμα απλά δεν τις δίνουν διαλύοντας τα λάστιχα ε?
ΕΕΕ???
Άντε πάλι μια ζωή τα ίδια! Αν είσαι πιο γρήγορος και μπορείς να φύγεις μπροστά (πχ lore, ped, sto) για ποιο λόγο να μπλέξεις με μάχες;; Ναι εμείς θέλουμε να δούμε μάχες αλλά αν ο άλλος έχει καλύτερο ρυθμό και μπορεί να καθαρίσει τον αγώνα δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τους πίσω! :cool:
μμμμμμμμμμ ναι είδα και τους χοντάκηδες "μία έβρεχε - μία σταμάταγε δεν ήταν πίστα αυτό για να τρέξουν οι κολωνακιώτισσες μηχανές μας"
Αν το λες για μένα δεν εννοούσα ότι δεν μπορούν τα μηχανάκια, ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το session για όλους εννοούσα... ;)
MG-KTiNoS
25/03/2013, 10:52
Άντε πάλι μια ζωή τα ίδια! Αν είσαι πιο γρήγορος και μπορείς να φύγεις μπροστά (πχ lore, ped, sto) για ποιο λόγο να μπλέξεις με μάχες;; Ναι εμείς θέλουμε να δούμε μάχες αλλά αν ο άλλος έχει καλύτερο ρυθμό και μπορεί να καθαρίσει τον αγώνα δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τους πίσω! :cool:
Νai αυτό είναι η μία άποψη.
Η άλλη είναι ότι όταν τον πλισιάζει πλησιάσει κάποιος θα κάνει διαχείριση ελαστικών ώστε να υπερασπιστεί τη θέση. Δεν θα φάει τα λάστιχα πρώτα, την προσπέραση μετά και στο τέλος θα λέει δεν είχα λάστιχο, ούτε θα σαβουριαστεί όταν δεν ξεκινάει πρώτος κλπ κλπ
Το να κάνεις ένα γρήγορο γύρο μόνος σου είναι σίγουρα πολύ καλό πράγμα.
Τον να κάνεις τον πιο γρήγορο γύρο με άλλους στη πίστα είναι κάτι που θέλει άλλα προσόντα γιατί ούτε οι γραμμές θα είναι καθαρές ούτε θα σουν ορίστε περάστε...
-αλλα τα έχουμε πει ευτυχώς για τα τεράστια ταλέντα δεν τρέχουν 40 όπως παλιά αλλά ούτε 20-
:a22:
endopandou
25/03/2013, 11:05
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Ρε σώπα που θα συγκρίνουμε πορτοκάλια με μήλα επειδή το θες εσύ και αν δεν το κάνουμε είμαστε αυτόματα αντιβαλεντινικοί. Επειδή το λες εσύ. Στα σοβαρά τα έγραψες αυτά? Στα σοβαρά δεν κατανοείς ότι η σύγκριση έγινε ενάντια στην valegp και τη 9σσστ λογική?
endopandou
25/03/2013, 11:10
με το μηχανάκι του ρόσσι το έκανε????
Άι γεια σου Όλες οι επιτυχίες άλλων αναβατών είναι απόρροια της εμπλοκής του Ρόσι με το μοτοσακό που οδηγούν αυτοί τώρα. Το αν παρ ελπίδα το πάνε αυτόματα καλά έως και πιο γρήγορα, μην το πούμε για να μην μας πουν ανπιβαλεντινικούς οι κατέχοντες την αντικειμενικότητα :tooth:
GIOTIS750
25/03/2013, 11:29
Παιδες 2 γεγονοτα ξεχωρισαν (για μενα) χτες στην χερεθ
1ο οτι οvalentino ηρθε πρωτος και
2ο οτι dovi τα πηγε καλλα με την ducati:) (πολλλυ νωρις για συμπερασματα ομως )
μακαρι να την δουμε ξανα ανταγωνιστηκη .
αφηστε τις συγκρισεις με το περσι και προπερσι και αν και ισως.....
το τωρα ειναι που μετραει και το πως θα εξελιχθει το πρωταθλημα .
Τελος θα ηθελα να ηταν σαυτο το test και η suzuki η οποια επιτελους επιστρεφει το2014!!!
kai η kawasaki.:)
για να ειχαμε πιο ολοκληρωμενη αποψη:smokin:
endopandou
25/03/2013, 11:39
Παιδες 2 γεγονοτα ξεχωρισαν (για μενα) χτες στην χερεθ
1ο οτι οvalentino ηρθε πρωτος και
2ο οτι dovi τα πηγε καλλα με την ducati:) (πολλλυ νωρις για συμπερασματα ομως )
μακαρι να την δουμε ξανα ανταγωνιστηκη .
αφηστε τις συγκρισεις με το περσι και προπερσι και αν και ισως.....
το τωρα ειναι που μετραει και το πως θα εξελιχθει το πρωταθλημα .
Τελος θα ηθελα να ηταν σαυτο το test και η suzuki η οποια επιτελους επιστρεφει το2014!!!
kai η kawasaki.:)
για να ειχαμε πιο ολοκληρωμενη αποψη:smokin:
Αυτή η οπτική είναι η διαφορά του φίλαθλου που γουστάρει Rossi με του οπαδού που δεν βλέπει μπροστά του. Τον άνθρωπο τον ενδιαφέρουν πρωτίστως οι αγώνες όχι να πει 9σσστ
sapila racing
25/03/2013, 11:46
Ρε σώπα που θα συγκρίνουμε πορτοκάλια με μήλα επειδή το θες εσύ και αν δεν το κάνουμε είμαστε αυτόματα αντιβαλεντινικοί. Επειδή το λες εσύ. Στα σοβαρά τα έγραψες αυτά? Στα σοβαρά δεν κατανοείς ότι η σύγκριση έγινε ενάντια στην valegp και τη 9σσστ λογική?
Πορτοκάλια με μήλα συγκρίνεις εσύ, όχι εγω. :wave2:
edit: Δεν ξερω καν τι εννοείς valegp και 9σστ, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας να μάθω.
endopandou
25/03/2013, 12:00
Δεν ξερω καν τι εννοείς valegp και 9σστ, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας να μάθω.
Παρότι δεν ξέρεις και δεν σε ενδιαφέρει, την ακριβοδίκαιη άποψή σου έσπευσες να την καταθέσεις. Πάμε πάλι, ποιος συγκρίνει λάθος τι?
sapila racing
25/03/2013, 12:26
Παρότι δεν ξέρεις και δεν σε ενδιαφέρει, την ακριβοδίκαιη άποψή σου έσπευσες να την καταθέσεις. Πάμε πάλι, ποιος συγκρίνει λάθος τι?
Κατέθεσα την άποψή μου για την, τουλάχιστον περίεργη, σύγκριση που έκανες ωστε να παρουσιάσεις το λανθασμένο συμπέρασμά σου ως ορθό και λογικό.
Οποιος διαβαζει κι εχει κοινό νου καταλαβαίνει.
Απο κει και πέρα είσαι παλι μόνος σου στην δική σου μοναδική perception. :wave2:
Ημαρτον...
Γράφεις ότι ναναι, ναι?
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΣΗ του Rossi 4-5ος και βάζεις και αβάντζο? Check stats first
Λορενζο ο πιο σταθερός??? Σε τι ακριβώς, και με ποια βάση τον συγκρίνεις?
Casey Faster Ever ?? :tooth: Καλά, εδώ θα καταλάβεις τι είπες μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες. Αν δλδ ο markez κάνει ταχύτερους γύρους ή lap record θα γίνει ο ταχύτερος ever, ενώ ο XX πιτσιρικάς το 2021 που θα τρέχει με 300 ελεγχόμενα άλογα και διαστημικά λάστιχα, θα είναι ο new faster ever motherfucker of universe και πάει λέγοντας...
Αλλο τίποτα ενδιαφέρον να συγκρίνουμε, έχεις?
endopandou
25/03/2013, 12:58
Κατέθεσα την άποψή μου για την, τουλάχιστον περίεργη, σύγκριση που έκανες ωστε να παρουσιάσεις το λανθασμένο συμπέρασμά σου ως ορθό και λογικό.
Οποιος διαβαζει κι εχει κοινό νου καταλαβαίνει.
Οχι φίλε μου σκέψη μου δεν θα γίνεις όπως δεν επιδιώκω να γίνω εγώ δική σου. Ξαναλέω πως αυτή η σύγκριση αφορά την λογική του ValeGP. Τον γιατρό συγκρίνουν με τα πάντα, τον γιατρό σύγκρινα και εγώ.
Όχι όταν δεν μας συμφέρει είναι μήλα - πορτοκάλια και όταν μας συμφέρει είναι μήλα - μήλα και να λέμε τους άλλους αντί. Όχι όταν ακούτε σύγκριση που δεν συμφέρει τον γιατρό να βγάζετε σπυράκια, και κάθε άλλη που υπερίσχυσε αυτός είναι θεμιτή. Αν θες να μιλήσουμε για τους αγώνες και γράψεις άποψη ευχαρίστως να σου απαντήσω συνομιλώντας. Προς το παρόν το μόνο που διέκρινα είναι πως θίχτηκες για τον πρίγκιπα, με κατέταξες χωρίς να ξέρεις και παρ αυτά ζητάς αντικειμενικότητα :rolleyes:
Απο κει και πέρα είσαι παλι μόνος σου στην δική σου μοναδική perception. :wave2:
Πάλι:confused::confused::confused: Μόνος μου:confused: Δική μου:confused: Μοναδική:confused: Ρε ψηλέ να, ξέρεις; εεμ ο κόσμος μπορεί να έχει κι άλλο απο εκεί που ξέρουμε και πατάμε.
Allst@rf
25/03/2013, 13:04
δεν ειναι μονος του ...ειμαι και γω μαζι του...
υγ.ξερω,ξερω στα @@ σας... :tooth:
endopandou
25/03/2013, 13:15
Ημαρτον...
Γράφεις ότι ναναι, ναι?
Μπορεί, το ίδιο φαντάζομαι ισχύει για όλους σωστά?
Για να μου αποδείξεις λοιπόν το αντίθετο θέλω να μου πεις
α) ποιος άνθρωπος των αγώνων είπε πως ο Γιώργος δεν είναι ο πιο σταθερός? (οκ το ever είναι πάντα υπερβολή οπότε βαραίνει ανάλογα)
β) Ποια η φυσική θέση του Rossi? Θέλω να μου το αποδείξεις με δικά σου stats όπως ζήτησες
γ) Το να μου πεις πως ο Casey δεν είναι o fastest ever να το ψιλοδεχτώ αν και για εμένα (αμόνγκ άδερς) είναι. Δεν μπορεί να το παραδέχονται οι ίδιες οι ομάδες και οι αντίπαλοί του και εγώ να λέω άλλα ντ άλλα...
Απο εκεί και πέρα όμως μέχρι να παρουσιάζεις ως επιχείρημα πως θα καταλάβω πως δεν ήταν ο πιο γρήγορος επειδή απο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και στο εξής άλλοι θα πάνε πιο γρήγορα είναι για δάκρυα.
Οταν λέμε ο καλύτερος ή ο ταχύτερος ή ότι τεσπα εννοούμε στην εποχή του.
Περιμένω απάντηση για να δούμε αν γράφω εγώ ότι ναναι.
Όλοι οι πρώτοι αναβάτες είναι "εξωγήινοι", ΟΛΟΙ.
Εγώ προτιμώ όταν τους συγκρίνω για να βγάλω τον "καλύτερο" να μην κάνω λεπτομερειακή προσέγγιση αλλά να "σπάω" πρώτα τις περιόδους σε 10ετιές και έτσι να βγάζω τον κορυφαίο, αυτόν δλδ που συνδυάζει όλα τα επιμέρους στοιχεία (ταχύτητα, πάθος, μυαλό, σταθερότητα, επιμονή, εργατικότητα, τεχνική κτλ)
Καταλήγω πχ πως κορυφαίος των '90s ήταν το Μιχαλιό, των '00s ο άγιος Βαλεντίνος ο Ρώσσης, ενώ για τα '10s ακόμα παίζεται!
Ποντάρω όμως τα εκατομμύρια μου στον άη Γιώργη τον Ρώσσηκίλερ...
285720
θα σταματησετε να συγκρινετε οδηγους εδω μεσα η θα επεμβω τελικα?
εδω μιλαμε για οτι γινεται/θα γινει στο φετινο πρωταθλημα και ο κεισι απ' οσα ξερω ΔΕΝ τρεχει φετο(ς).αντε μπραβο τ' αγορια μ'...!
Πιθανότατα βρέχει (μπορεί και να χιονίζει..) με βάση τους χρόνους μέχρι τώρα, μάλλον χαμένη και η σημερινή μέρα...
Μπορεί, το ίδιο φαντάζομαι ισχύει για όλους σωστά?
Για να μου αποδείξεις λοιπόν το αντίθετο θέλω να μου πεις
α) ποιος άνθρωπος των αγώνων είπε πως ο Γιώργος δεν είναι ο πιο σταθερός? (οκ το ever είναι πάντα υπερβολή οπότε βαραίνει ανάλογα)
β) Ποια η φυσική θέση του Rossi? Θέλω να μου το αποδείξεις με δικά σου stats όπως ζήτησες
γ) Το να μου πεις πως ο Casey δεν είναι o fastest ever να το ψιλοδεχτώ αν και για εμένα (αμόνγκ άδερς) είναι. Δεν μπορεί να το παραδέχονται οι ίδιες οι ομάδες και οι αντίπαλοί του και εγώ να λέω άλλα ντ άλλα...
Απο εκεί και πέρα όμως μέχρι να παρουσιάζεις ως επιχείρημα πως θα καταλάβω πως δεν ήταν ο πιο γρήγορος επειδή απο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και στο εξής άλλοι θα πάνε πιο γρήγορα είναι για δάκρυα.
Οταν λέμε ο καλύτερος ή ο ταχύτερος ή ότι τεσπα εννοούμε στην εποχή του.
Περιμένω απάντηση για να δούμε αν γράφω εγώ ότι ναναι.
1) Αγνοώ ποιός είπε οτι ο Jorge δεν είναι ο πιο σταθερός.
Τι θα πει σταθερός εγώ να ρωτήσω? Σταθερός στο οτι τερματίζει 2-3ος και στη χάση και στη φέξη μπορεί να κερδίσει και κανένα αγώνα, στυλ Roberts JR το 2000 ή του Hayden το 2006 ?
Αν μιλάμε για σταθερότητα σε συμμετοχές/podium/νικες κλπ η στατιστική βγάζει οτι οι Rossi/Stoner/Lorenzo (ασχετη σειρά) μοιράζονται τις 3 πρώτες θέσεις με ψιλοδιαφορές σε αριθμό νικών/podium/faster laps/συμμετοχών.
αν μιλάμε για σταθερότητα στις νίκες (διαχρονικά) το παίρνει ο Rossi απ΄τα αποδυτήρια. Αν μιλάμε για σταθερότητα σε κατάκτηση πρωταθλημάτων, τα παίρνει ο Doohan, Agostini και πάει λέγοντας.
Ανάλογα το τι θέλεις να δεις ως αποτέλεσμα, βγάζεις και το podium. Συμπεράσματα του στυl o τάδε ήταν ο ποιό σταθερός, είναι τρέχα γύρευε...
2) Δεν χρειάζεται να σου δείξω τίποτα. Είναι έτσι κι αλλιώς γελοίο να αναρωτιέσαι ποιά είναι η φυσική θέση ενός οδηγού που πρωταγωνιστεί από το 1997.
3) Γρηγορότερος σε συγκεκριμένες χρονιές είναι, όπως ήταν πολλοί οδηγοί στο παρελθόν και θα είναι και στο μέλλον.Σαφώς και είναι απ΄τους πιο ταλαντούχους οδηγούς ever. Από ΄κει και πέρα το ever είναι εντελώς αστοχο καθώς την ταχύτητα την προσδιορίζει η εξέλιξη, και απορώ σε τι στοιχεία το βασίζεις, εκτός από το τι είπαν οι άλλοι.
Δλδ αν ο Markez γαμήσει όλα τα lap records φέτος, τι θα λέμε? Οτι αν έτρεχε ο Stoner θα ήταν πιο γρήγορος ?
θα σταματησετε να συγκρινετε οδηγους εδω μεσα η θα επεμβω τελικα?
εδω μιλαμε για οτι γινεται/θα γινει στο φετινο πρωταθλημα και ο κεισι απ' οσα ξερω ΔΕΝ τρεχει φετο(ς).αντε μπραβο τ' αγορια μ'...!
Για το φετινό μιλάμε. Θα επιστρέψει ο Stoner, γιατί θα βγάλει τον μεγαλύτερο κιτρινόφτερο τόνο μέχρι τον Ιούνιο και δεν θα έχει να αποδείξει τίποτα στο ψάρεμα.
motomaniac
25/03/2013, 15:05
χαχαχχαα εχετε ξεφυγει.. αναμενομενο. η διαμαχη για τους οδηγους εχει το δικο της θρεντ απο οσο ξερω. βεβαια τωρα ειναι η καταλληλη περιοδος για θεωριες και νουμερα. οταν αρχισει η σεζον θα μιλαμε μονο για νικες και βαθρα. δεν υποστηριζω κανεναν φετος ( περσι συμπαθουσα τον στονερ αλλα με ξενερωσε ασχημα) ολες τους μου φαινονται παιδακια και ρομποτ οσον αφορα την ζωη τους εκτος πιστας κι ισως ο γιατρος (φτου κακα) να ειναι απο τους τελευταιους αντρες εκει μεσα. φυσικα αρχηγγος των παλιων θεων παραμενει ο εντουαρτς. (τρεχει φετος?) κορυφαιος οδηγος ολων των εποχων αγκοστινι στην κορυφη με χειλγουντ και πιο γρηγορος για την εποχη του για μεχρι τωρα ο μιχαλιος απο το αυστραλια.. αυτα. μπορειτε να συνεχισετε..
Τον Stoner τον έφαγε η Dorna, αν ήθελε να τον κρατήσει και είχε και λίγο φαντασία θα το μπορούσε.
Για παράδειγμα στον αγώνα της λαγκούνας, θα μπορούσε να γεμίσει τη λίμνη και να του προσαρμόσουν στον κοκοβιο του RCV ένα καλάμι ψαρέματος.
Θα έμοιαζε λίγο με τρόλεϊ, αλλά θα είχε την ευκαιρία να αποδείξει σε όλους πως είναι ο ταχύτερος ψαράς που έχει πάρει Π.Π.motogp στην ιστορία!
endopandou
25/03/2013, 16:49
1) Αγνοώ ποιός είπε οτι ο Jorge δεν είναι ο πιο σταθερός.
Και γιατί φταίνε οι άλλοι γι αυτό ρε συ?????? Ας παρακολουθούσες δηλώσεις αφού δεν βλέπεις απο μόνος σου τι σημαίνει σταθερός.
Τι απίθανες συγκρίσεις είναι αυτές με τον Χέιντεν? Δευτεροτρίτος σαν τον Χέιντεν ο Γιώργος? Βοήθα Παναγία μου να τη βγάλουμε κι απόψε... :plaf:
2) Δεν χρειάζεται να σου δείξω τίποτα. Είναι έτσι κι αλλιώς γελοίο να αναρωτιέσαι ποιά είναι η φυσική θέση ενός οδηγού που πρωταγωνιστεί από το 1997.
Τι λες ρε συ? Τι σχέση έχει η θέση που ανήκει ένας αναβάτης και την οποία μπορούμε να υπολογίσουμε (με σχετική επισφάλεια φυσικά) βάση των πρόσφατων αποτελεσμάτων του, με το τι έκανε το 1997?
Τι λες ρε συ που στο τέλος θα μας πείτε να μην πιάνουμε στο στόμα μας τον θεό βάλε γιατί είναι βλάσφημο?
Αυτή είναι η λογική του 9σστ που λέω πως δεν πρέπει να έχει θέση σε κουβέντες.
απορώ σε τι στοιχεία το βασίζεις,εκτός από το τι είπαν οι άλλοι
Ω μα φυσικά έτσι είναι. Δεν θα ακούσω τον Γιώργο, τον Cal, τον Ben, τον Vale, τον Jarvis όταν λένε πως ο Στονερ είναι ο πιο γρήγορος και θα ακούσω εσάς. Την αμερόληπτη γνώση την ίδια :tooth: :a10:
Γενικά.... θα πρότεινα να διαβάζονται και οι δηλώσεις για να δείτε τι σκέφτονται και κάποιοι πιο άμεσα εμπλεκόμενοι απο εμάς. Επίσης σταματήστε να χωρίζετε σε κερκίδες και να νομίζετε πως όποιος δεν ανήκει στη δική σας είναι γελοίος γιατί είναι φονταμένταλ γελοία οπτική και εκθέτει αν δεν το 'χετε καταλάβει.
Και μπαίνει ο τρούπ και τα στέλνει στο ανάλογο θρεντάκιιιι
Και γιατί φταίνε οι άλλοι γι αυτό ρε συ?????? Ας παρακολουθούσες δηλώσεις αφού δεν βλέπεις απο μόνος σου τι σημαίνει σταθερός.
Τι απίθανες συγκρίσεις είναι αυτές με τον Χέιντεν? Δευτεροτρίτος σαν τον Χέιντεν ο Γιώργος? Βοήθα Παναγία μου να τη βγάλουμε κι απόψε... :plaf:
Τι λες ρε συ? Τι σχέση έχει η θέση που ανήκει ένας αναβάτης και την οποία μπορούμε να υπολογίσουμε (με σχετική επισφάλεια φυσικά) βάση των πρόσφατων αποτελεσμάτων του, με το τι έκανε το 1997?
Τι λες ρε συ που στο τέλος θα μας πείτε να μην πιάνουμε στο στόμα μας τον θεό βάλε γιατί είναι βλάσφημο?
Αυτή είναι η λογική του 9σστ που λέω πως δεν πρέπει να έχει θέση σε κουβέντες.
Ω μα φυσικά έτσι είναι. Δεν θα ακούσω τον Γιώργο, τον Cal, τον Ben, τον Vale, τον Jarvis όταν λένε πως ο Στονερ είναι ο πιο γρήγορος και θα ακούσω εσάς. Την αμερόληπτη γνώση την ίδια :tooth: :a10:
Γενικά.... θα πρότεινα να διαβάζονται και οι δηλώσεις για να δείτε τι σκέφτονται και κάποιοι πιο άμεσα εμπλεκόμενοι απο εμάς. Επίσης σταματήστε να χωρίζετε σε κερκίδες και να νομίζετε πως όποιος δεν ανήκει στη δική σας είναι γελοίος γιατί είναι φονταμένταλ γελοία οπτική και εκθέτει αν δεν το 'χετε καταλάβει.
Και μπαίνει ο τρούπ και τα στέλνει στο ανάλογο θρεντάκιιιι
Μην απομονώνεις αυτό που σε βολεύει. Σε ρώτησα τι σημαίνει «σταθερός», μιας και με το τρέχα γύρευε περί σταθερότητας και οι Hayden, Roberts JR ήταν σταθεροί. Θέλεις να μας πεις τι εννοείς «ο Jorge είναι ο πιο σταθερός ever» για να καταλάβουμε ?
Βασικά ναι, δεν τον πιάνεις στο στόμα σου με επιχειρήματα οτι η φυσική του θέση είναι 4ος-5ος γιατί είναι μαλακία. Δεν του βγήκε το Dulapi όπως και δεν βγήκε σε κανέναν από το 2009 που έβαλε carbon. Ας δούμε τι θα κάνει και φέτος, για να καταλήξουμε οχι στο αν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, αλλά στο αν ήρθε η ώρα να πάει σπίτι του.
Καλό είναι να έχεις μια δική σου γνώμη. Αν βάλουμε κάτω για το πόσοι έχουν πει οτι ο Rossi είναι τιτανομέγιστος, Goat, Allien κλπ θα αλλάξεις γνώμη για αυτόν δηλαδή? Ε, ούτε και εγώ θα πεισθώ οτι ο δόντιας ήταν ο πιο γρήγορος ever. Τα ΄χουν πει για Surtees, Agostini, Heilwood, Roberts, Spencer, Schwantz, Reiney, Doohan, Rossi και δεν ισχύει, θα ισχύσει δλδ για τον ψαρά?
Στέγνωσε και γράφουν χρόνους!
Ο Μάρκος μπροστά ο κατσαρίδας δεύτερος, θέλει περίπου 35 λεπτά να τελειώσει.