View Full Version : MotoGP 2013 Pre-Season
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
giannis21
25/03/2013, 18:27
Live Timing - MotoGP Jerez Test 2013
MotoGP
Session 3
Time Remaining:
07:
36:
30
Po. Name TeamGap First
1CRUTCHLOW C.Monster Yamaha Tech 31:39.511
2ROSSI V.Yamaha Factory Racing Team+0.224
3BRADL S.LCR Honda MotoGP+0.464
4LORENZO J.Yamaha Factory Racing Team+0.594
5MARQUEZ M.Repsol Honda Team+0.619
6IANNONE A.Energy T.I. Pramac Racing Team+0.820
7HAYDEN N.Ducati Team+0.859
8DOVIZIOSO A.Ducati Team+1.005
9PIRRO M.Ducati Test Team+1.370
10DE PUNIET R.Power Electronics Aspar+1.460
11SMITH B.Monster Yamaha Tech 3+1.623
12ESPARGARO A.Power Electronics Aspar+1.707
13CORTI C.NGM Mobile Forward Racing+1.932
DoctoR_k6
25/03/2013, 18:34
Δειχνει δοντια ο γιατρος...Δεν ειναι φαφουτης!!Κ σημερα παει για ταχυτερο...
Το μεγαλυτερο πρωταθλημα θα ναι το φετινο!!!
MG-KTiNoS
25/03/2013, 18:43
Live Timing - MotoGP Jerez Test 2013
MotoGP
Session 3
Time Remaining:
07:
36:
30
Po. Name TeamGap First
1CRUTCHLOW C.Monster Yamaha Tech 31:39.511
2ROSSI V.Yamaha Factory Racing Team+0.224
3BRADL S.LCR Honda MotoGP+0.464
4LORENZO J.Yamaha Factory Racing Team+0.594
5MARQUEZ M.Repsol Honda Team+0.619
6IANNONE A.Energy T.I. Pramac Racing Team+0.820
7HAYDEN N.Ducati Team+0.859
8DOVIZIOSO A.Ducati Team+1.005
9PIRRO M.Ducati Test Team+1.370
10DE PUNIET R.Power Electronics Aspar+1.460
11SMITH B.Monster Yamaha Tech 3+1.623
12ESPARGARO A.Power Electronics Aspar+1.707
13CORTI C.NGM Mobile Forward Racing+1.932
Σύμφωνα με την ιδέα του έντο παντού ο Γιαννονε γκαμεί μέχρι και Ρόσσι ...
(το Ντόβι τον έχει κάνει κόσκινο)
:lol:
Σύμφωνα με την ιδέα του έντο παντού ο Γιαννονε γκαμεί μέχρι και Ρόσσι ...
(το Ντόβι τον έχει κάνει κόσκινο)
Και λίγα λες. Τον βλέπω στα 4 απ΄τον Espargaro τον Ροσέα μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες.
Allst@rf
25/03/2013, 19:57
Εβδομωγδοα τα ντουκατι...
Ειπα και , υπάρχει Ζωή μετά τον κεισι...
:tooth:
endopandou
25/03/2013, 21:20
Και λίγα λες. Τον βλέπω στα 4 απ΄τον Espargaro τον Ροσέα μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες.
Σοβαρέψου ρε Βύρωνα, πετάει ο άλλος ένα άσχετο και πιάνεσαι να υπερασπιστείς την τιμή της παρθένας. Ποιος έντο παντού άφησε να εννοηθούν αυτά? Αλήθεια είναι τόσο δυσνόητα τα γραπτά μου?
@Ρε κτηνε ρε
Αν ο γιανόνες και ο καθένας πάνε πιο γρήγορα το ίδιο μοτοσακό που οδήγησε και ο θεός Ρόσι να μην το πούμε μην πάει καταλάβετε λάθος εσείς ότι δεν εννοούμε πως θα πάει για πρωτάθλημα?
Ρε συ τι λες?
endopandou
25/03/2013, 21:21
Καλό είναι να έχεις μια δική σου γνώμη
χαχαχαχαχα είσαι θεός:beer:
Μετα απο την Ducati o Ροσσι ακομα και χαρλευ να οδηγουσε θα του φαινοταν παιχνιδακι.
Κατα γενικη ομολογια ηταν αποτυχια το σχεδιο χωρις πλαισιο.
Το σουπερ θα ηταν να ετρεχε και ο Στονερ με την Χοντα...θα ηθελα να δω μονομαχια στη Λαγκουνα Σεκα
MG-KTiNoS
25/03/2013, 21:57
Σοβαρέψου ρε Βύρωνα, πετάει ο άλλος ένα άσχετο και πιάνεσαι να υπερασπιστείς την τιμή της παρθένας. Ποιος έντο παντού άφησε να εννοηθούν αυτά? Αλήθεια είναι τόσο δυσνόητα τα γραπτά μου?
@Ρε κτηνε ρε
Αν ο γιανόνες και ο καθένας πάνε πιο γρήγορα το ίδιο μοτοσακό που οδήγησε και ο θεός Ρόσι να μην το πούμε μην πάει καταλάβετε λάθος εσείς ότι δεν εννοούμε πως θα πάει για πρωτάθλημα?
Ρε συ τι λες?
Λέω ότι ο Ρόσσι είχε (τότε) την gp13 ενώ ο ΓιαΝΝονε και ο Ντόβι τη Gp13,5. Με το ίδιο πλαίσιο μεν αλλά με πιο καλή κατανομή μαζών.
Λέω ακόμα ότι θα βρουν το μπελά τους με το τρελάρα το ΓιαΝΝονε οι άλλοι ντουκατίστι...
:D
υγ Η ντουκάτι είναι δραματικά πίσω και ίσως έπρεπε να αρχίσουν από το 0 και όχι να παλεύουν ν αλλάξουν σιγά σιγά.
Δεν το υπογράφω αυτό το τελευταίο.
endopandou
25/03/2013, 22:09
Α! έγραψες αυτό:
Σύμφωνα με την ιδέα του έντο παντού ο Γιαννονε γκαμεί μέχρι και Ρόσσι ... (το Ντόβι τον έχει κάνει κόσκινο)
και εννοούσες αυτό:
Λέω ότι ο Ρόσσι είχε (τότε) την gp13 ενώ ο ΓιαΝΝονε και ο Ντόβι τη Gp13,5. Με το ίδιο πλαίσιο μεν αλλά με πιο καλή κατανομή μαζών.
Λέω ακόμα ότι θα βρουν το μπελά τους με το τρελάρα το ΓιαΝΝονε οι άλλοι ντουκατίστι...
ok sorry #mybad :tooth:
(δεν θα σε πετύχω ρε σιδερόκωλε;...:pantofla::tooth:)
Τα γραπτά σου δεν είναι δυσνόητα. Είναι προκατειλημμένα, όπως και τα δικά μου βεβαια και δεν το έχω κρύψει ποτέ οτι είμαι Ροσσικός. Απλά οι αντι-ροσσικοί έχετε πλάκα όταν προσπαθείτε με κοπτοραπτική και επιλεκτικά συμπεράσματα να μειώσετε αυτό που έχει πετύχει ο Ρόσσι.
Ο δόντιας γρήγορος ή όχι θα μείνει ως ένα ιδεατό πουλέν μοτοτζιπιολογίας του τι ΘΑ έκανε αν δεν πήγαινε να ψαρέψει κακκαρέλους. Κλάιν μάιν...
Ο «άλλος» δεν χρειάζεται υποστήριξη...ιδίως αυτός. Απλά όταν πετάς το καρότο, οτι ο Dovi ήταν 2" γρηγορότερος του Rossi με το τριμπούρδελο, αυτόματα οδηγείς την κουβέντα οτι ο ένας είναι κουλός και ο άλλος το χαμένο ταλέντο που το ΄φαγαν οι κλίκες. Παπάρια μάντολες...
Μόλις λήξει το φραγκάτο συμβόλαιο με το Dulapi, θα την κάνει για κανένα WSBK επειδή «έχει πολλά ακόμα να δώσει στο άθλημα και του αρέσουν οι νέες προκλήσεις».
endopandou
25/03/2013, 22:45
Τα γραπτά σου δεν είναι δυσνόητα. Είναι προκατειλημμένα, όπως και τα δικά μου βεβαια και δεν το έχω κρύψει ποτέ οτι είμαι Ροσσικός. Απλά οι αντι-ροσσικοί έχετε πλάκα όταν προσπαθείτε με κοπτοραπτική και επιλεκτικά συμπεράσματα να μειώσετε αυτό που έχει πετύχει ο Ρόσσι.
Ω μπατ οφκόρς σερ βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο να πεις πως προσπαθεί να μειώσει τις επιτυχίες του Ρόσι. Δεν ξέρεις σου λέω και συνεχίζεις το ίδιο ύφασμα.
Πρόχειρα γιατί να ξανακάνω κουβέντες του παρελθόντος είναι 2 μάτς, τον πρίγκιπα τον έχω εξυμνήσει πάρα πολύ, αλλά και τον έχω κράξει όταν έκανε μαλακίες. Βλέπεις έχω την πολυτέλεια να μην φοράω κίτρινα γυαλιά και να μπορώ να διακρίνω διαφορετικά απο τους σταυροφόρους που στην ουσία προσβάλουν τον ίδιο τον βάλε και εκτίθενται με τις παπαριές που πετάνε για τον ίδιο και τους άλλους αναβάτες.
Ο δόντιας γρήγορος ή όχι θα μείνει ως ένα ιδεατό πουλέν μοτοτζιπιολογίας του τι ΘΑ έκανε αν δεν πήγαινε να ψαρέψει κακκαρέλους. Κλάιν μάιν...
Και σπεύδεις να με επιβεβαιώσεις. Τι σχέση έχει ο Στόνερ ρε συ? Για τον Βάλε δεν λέμε? Είδες που σε κάθε ευκαιρία πετάτε χολή και όταν σας το λένε είναι οι άλλοι αντιρόσι? Μόνος σου εκτίθεσαι στο ξανάπα.
όταν πετάς το καρότο, οτι ο Dovi ήταν 2" γρηγορότερος του Rossi με το τριμπούρδελο, αυτόματα οδηγείς την κουβέντα οτι ο ένας είναι κουλός και ο άλλος το χαμένο ταλέντο που το ΄φαγαν οι κλίκες. Παπάρια μάντολες...
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, απόρροια των κίτρινων γυαλιών που φοράς.
Εγώ λέω πως ο Βάλες ο θεός τσίμπησε 30 μύρια απο τους κόκκινους και ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Σε αυτό τον κατηγορώ γιατί μπορούσε να πάει καλύτερα απο αυτά τα αίσχη αποτελέσματα που έφερνε σε κάποιες πίστες.
Αν δεν βλέπεις πως ακόμα και οι νέοι πάνε καλύτερα απο εκείνο το αίσχος άλλαξε χρώμα γυαλιών.
Για άλλη μια φορά λοιπόν αν δεν ξέρεις ή δεν κατανοείς μην πετάς ντουφεκιές πως τον είπα ποτέ κουλό.
Bonus για να πάρεις μια γεύση του τι εννοούμε όταν λέμε πως είναι σταθερός ο Γιώργος http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=13654
Ο «άλλος» δεν χρειάζεται υποστήριξη...ιδίως αυτός. Απλά όταν πετάς το καρότο, οτι ο Dovi ήταν 2" γρηγορότερος του Rossi με το τριμπούρδελο, αυτόματα οδηγείς την κουβέντα οτι ο ένας είναι κουλός και ο άλλος το χαμένο ταλέντο που το ΄φαγαν οι κλίκες. Παπάρια μάντολες...
Μόλις λήξει το φραγκάτο συμβόλαιο με το Dulapi, θα την κάνει για κανένα WSBK επειδή «έχει πολλά ακόμα να δώσει στο άθλημα και του αρέσουν οι νέες προκλήσεις».
+1190:a10:
akaposto
26/03/2013, 07:16
Δηλαδή, έχει (έχετε) ποντάρει ρέστα σε μια μέρα δοκιμών όπου στις 3 πρώτες θέσεις ήρθαν 2 μη εργοστασιακά.
Έγινε το ότι να'ναι και ακόμα εκεί στο κόλλημα.
Ο Carl μάλιστα έγραψε τον χρόνο στην μέση του long run
Ο πεντρόσα την έκανε γιατί πόναγε (αν κατάλαβα καλά) και ο Κοντογιώργης έκανε 22 γύρους σε ρυθμό δεύτερης θέσης (με τους περσινούς χρόνους)
http://www.motomatters.com/analysis/2013/03/26/2013_jerez_motogp_test_day_3_round_up_cr.html
"Rossi had not done a long run today, focusing instead on shorter runs and testing a new chassis. It was not a big improvement, as far as he could tell, offering greater stability, but making corner entry slightly worse, and he has ruled out using it in the first two races. Conditions were not ideal for testing a new chassis properly, however. To give it a full workout requires pushing the bike to the limit, and that can only really be done on a dry track with good grip. Today was not a day to be taking risks for the sake of a minor improvement."
MG-KTiNoS
26/03/2013, 09:51
Ο πεντρόσα την έκανε γιατί πόναγε (αν κατάλαβα καλά) "
Το ότι έφυγε είναι πιο ανησυχητικό από το να έμενε…
(είπε ότι δεν έχουν κάτι να κάνουν πια εκεί)
Και δεν έφυγε μόνο αυτός την έκαναν όλοι.
Πάει να πει ???
:boxing:
GIOTIS750
26/03/2013, 18:47
Valentino Rossi Interview Jerez test - day 3
http://youtu.be/rT5jtKNRoiQ
GIOTIS750
27/03/2013, 23:34
Ο Brivio στη Suzuki:a08:
http://www.msfree.gr/ms.php?id=29939 εδω εισαι;)
akaposto
28/03/2013, 09:06
Οπότε και εγώ (among others εδώ μέσα) που λιώνω στο διάβασμα των blog/σελίδων... δημοσιογράφος είμαι, ε;
akaposto
28/03/2013, 09:12
χοντο-αβρότητες
Πεντρογκάζης και Μάρκες
http://youtu.be/zsDGxBZ0YDc
Nα παραμείνουμε στα αγωνιστικά θέματα παρακαλώ.
akaposto
28/03/2013, 12:14
....
Στο πνεύμα μαζί σου (*), φυσικά και πρέπει να παρακολουθεί άλλους (εφ'όσον δεν είναι εκεί)
Αλλά πουχου (τυχαίο εδάφιο) :
But then again, he is turning that deficit into a positive. Crutchlow is a street brawler, a man who relishes the role of underdog, who feeds off the sense of perceived injustice to get the best out of himself.
Αυτή η κατάσταση πάντως ευνοεί τον Cal --του αρέσει να είναι το αουτσάιντερ που ξαφνικά κάνει την έκπληξη και σπάει τα μούτρα του φαβορί. Ο Εγγλέζος έχει μια «αλήτικη» μαγκιά στον χαρακτήρα του και παρότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως τσαντισμένος, κατά βάθος απολαμβάνει την «πάλη ενάντια στο κατεστημένο».
Είναι με κλειστά τα μάτια copy/paste.
(*) Στο θέμα της αντικειμενικότητας, για να μην μας πούνε και βαμμένους με τον ψαρά (που είμαστε :a01: ) ο ΘΧ μέσα απο editorial του 0300 ήταν αυτός που είχε βιαστεί, προ ντουκου εποχής, να ξεγράψει τον πρίγκηπα. Μετά ήρθε το πρωτάθλημα βέβαια...
Σαν πιο ισοζυγισμενη ματιά, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, θεωρώ αυτά που γράφουν τα παιδιά του ebike.
Και για να μην μας ξυρίσουν τα posts :a09:
φρέσκα wallpapers απο την brigdestone http://www.bridgestonemotorsport.com/wallpapers
και ακόμα...
.
.
.
.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!! χααχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol::moutza::moutza::moutza::lol::lol:
285963
akaposto
28/03/2013, 12:23
Νομίζω δεν ξαναμπήκε
βίντεο της Yamaha απο την Jerez
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XGhuTuu3VI0
GIOTIS750
28/03/2013, 13:51
Valentino Rossi no Brasil
http://youtu.be/XTc2EZ3LfKk :a08::a08:
αυτο ειναι καλυτερο:smokin:
blackbusa
29/03/2013, 15:23
Jerez 2013 test day 1...para poly vroxi kapoies stigmes....sorry gia tin poiotita...synoptita apo oso eida...ta hondakia pio strwmena gia tin vroxi....frena teleftaia stigmi kai meta to gkazi tsita...ta yamaha frenaran nwritera gia na exoun perissoteri fora...oxi toso poly o Lorenzo oso o Vale....isws kai logw ilikias den borei na antexei swmatika ta tsita frena....ta ergostiasa ducatia palevan alla oxi kati to tromero...o Iannone se kathe frenarisma xoreve karsilama...ton eixa lockarei bas kai exoume kana entypwsiako low stin K1 alla den...ayta...
http://www.youtube.com/watch?v=KX8tlgACXZU&list=UUSlZzizlm32nN9iQbTj0ulA&index=1
http://www.youtube.com/watch?v=1jr39Ce6vkc&list=UUSlZzizlm32nN9iQbTj0ulA&index=3
http://www.youtube.com/watch?v=29NmqYTdNeg&list=UUSlZzizlm32nN9iQbTj0ulA&index=4
http://www.youtube.com/watch?v=IrrBg5Zx2Cs&list=UUSlZzizlm32nN9iQbTj0ulA&index=5
http://www.youtube.com/watch?v=cCyAgbJC55E&list=UUSlZzizlm32nN9iQbTj0ulA&index=2
afierwmeno ekseretika ston Kwsti...
http://www.youtube.com/watch?v=KS1ZWGKa514&feature=youtu.be
blackbusa
29/03/2013, 15:27
a re Limoncello...
286147
LogOutGoRide
29/03/2013, 22:42
Ωραία πράματα, ζηλεύω!
boussias
31/03/2013, 10:54
ΜΟΤΟ GP Vs WSBK
Ας θυμηθούμε τους χρόνους.
Φέτος
MotoGP Jerez test - third and final day results:
1 CRUTCHLOW, Cal Monster Yamaha Tech3 1:39.511
2 ROSSI, Valentino Yamaha Factory Racing Team 1:39.735 0.224
3 BRADL, Stefan LCR Honda MotoGP 1:39.975 0.464
4 LORENZO, Jorge Yamaha Factory Racing Team 1:40.105 0.594
5 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:40.130 0.619
6 IANNONE, Andrea Energy T.I. Pramac Racing Team 1:40.331 0.820
7 HAYDEN, Nicky Ducati Team 1:40.370 0.859
8 DOVIZIOSO, Andrea Ducati Team 1:40.516 1.005
Προηγούμενο Test (εδώ αξίζει να δείτε ότι η Ducati δεν βελτίωσε χρόνο). Βέβαια άλλες συνθήκες...
1. Nicky Hayden (Ducati MotoGP) 1.40.090
2. Eugene Laverty (Aprilia WSBK) 1.40.185
3. Tom Sykes (Kawasaki WSBK) 1.40.400
4. Marco Melandri (BMW WSBK) 1.40.826
5. Michel Fabrizio (Aprilia WSBK) 1.40.956
6. Andrea Iannone (Ducati MotoGP) 1.40.989
7. Sylvain Guintoli (Aprilia WSBK) 1.41.239
8. Michele Pirro (Ducati MotoGP) 1.41.265
9. Loris Baz (Kawasaki WSBK) 1.41.500
Αξίζει τελικά να ρίχνεις τόσα λεφτα και να έχεις τόσο μικρές διαφορές απο τα SBK?
600.000€ το σαζμάν της Honda!!!!!! Πολυ μπλα μπλα και απο φίκι φίκι τίποτις.. :lol:
endopandou
31/03/2013, 20:26
Αξίζει τελικά να ρίχνεις τόσα λεφτα και να έχεις τόσο μικρές διαφορές απο τα SBK?
ΟΧΙ
Όλη η εξέλιξη θα μπορούσε να έρθει απο τα SBK και εμείς θα είχαμε άμεσο κέρδος. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα επιχείρημα στο να συνεχίσουν τα motogp που να μην αντικρούεται. Αυτό το σόου είναι μόνο κόστος για όλους.
ΟΧΙ
Όλη η εξέλιξη θα μπορούσε να έρθει απο τα SBK και εμείς θα είχαμε άμεσο κέρδος. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα επιχείρημα στο να συνεχίσουν τα motogp που να μην αντικρούεται. Αυτό το σόου είναι μόνο κόστος για όλους.
Από τα SBK δεν έχεις κάποιο άμεσο όφελος, εκτός και πιστεύει κανείς οτι τα εργοστασιακά μηχανάκια έχουν κάποια σχέση με τα μηχανάκια των 15-20.000€ που μπορεί να αγοράσει ο καθένας. Εκτός αυτού η σειρά εξέλιξης είναι απ΄τα MotoGP και προς τα κάτω.
Μην υπάρχουν αυταπάτες για το τι είναι πιο γρήγορο, όπως φάνηκε και από τα CRT που βαλανε για να γεμίζει το grid. Οι αγώνες ήταν πάντα εξέλιξη πρωτοτύπων και τα άλλα ακολουθούσαν. Αυτό που έχει κάνει τα wsbk να «πλησιάζουν» τα εργοστασιακά, δεν είναι οτι οι τεχνολογίες τους είναι κοντά, αλλά το οτι έχουν μπει ένα σκασμό περιορισμοί (καύσιμο, λάστιχα, κινητήρες) στην εξέλιξη των πρωτοτύπων.
MG-KTiNoS
31/03/2013, 21:53
ΜΟΤΟ GP Vs WSBK
Ας θυμηθούμε τους χρόνους.
Φέτος
MotoGP Jerez test - third and final day results:
1 CRUTCHLOW, Cal Monster Yamaha Tech3 1:39.511
2 ROSSI, Valentino Yamaha Factory Racing Team 1:39.735 0.224
3 BRADL, Stefan LCR Honda MotoGP 1:39.975 0.464
4 LORENZO, Jorge Yamaha Factory Racing Team 1:40.105 0.594
5 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:40.130 0.619
6 IANNONE, Andrea Energy T.I. Pramac Racing Team 1:40.331 0.820
7 HAYDEN, Nicky Ducati Team 1:40.370 0.859
8 DOVIZIOSO, Andrea Ducati Team 1:40.516 1.005
Προηγούμενο Test (εδώ αξίζει να δείτε ότι η Ducati δεν βελτίωσε χρόνο). Βέβαια άλλες συνθήκες...
1. Nicky Hayden (Ducati MotoGP) 1.40.090
2. Eugene Laverty (Aprilia WSBK) 1.40.185
3. Tom Sykes (Kawasaki WSBK) 1.40.400
4. Marco Melandri (BMW WSBK) 1.40.826
5. Michel Fabrizio (Aprilia WSBK) 1.40.956
6. Andrea Iannone (Ducati MotoGP) 1.40.989
7. Sylvain Guintoli (Aprilia WSBK) 1.41.239
8. Michele Pirro (Ducati MotoGP) 1.41.265
9. Loris Baz (Kawasaki WSBK) 1.41.500
600.000€ το σαζμάν της Honda!!!!!! Πολυ μπλα μπλα και απο φίκι φίκι τίποτις.. :lol:
Φαντάσου το σαν το επικοντό. Από το 6 μέτρα στα 6,10 είναι δέκα πόντοι...
Τι είναι 10 πόντοι ?
-το χάος το ιδιο είναι αυτοί οι δέκα πόντοι-
spyrakos35
31/03/2013, 21:56
..........
Τι είναι 10 πόντοι ?
...
μεγάλος πόνος ίσως???? :bawl:
endopandou
31/03/2013, 22:03
boussias
01/04/2013, 07:04
Φαντάσου το σαν το επικοντό. Από το 6 μέτρα στα 6,10 είναι δέκα πόντοι...
Τι είναι 10 πόντοι ?
-το χάος το ιδιο είναι αυτοί οι δέκα πόντοι-
Size does matter... κι.. έτς... :)
revenger
01/04/2013, 17:07
Γνωρίζουμε από ποιον δορυφόρο θα μεταδοθούν ελεύθερα τα moto Gp ;:wave2:
MG-KTiNoS
01/04/2013, 18:12
περσι είχε ένα Γερμανικό σπορ κάτι στον άστρα αλλα δεν τη πάλεψα !
GIOTIS750
02/04/2013, 16:25
MotoGP Classics - 2000 British GP: Rossi's first 500c win
http://youtu.be/IWiM2EAux0o :smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=w8Ld7oe3qvY&feature=em-uploademail
Μη ξεχασετε,τα ελευθερα ξεκινανε Πεμπτη.
xaotikos
02/04/2013, 17:21
Γνωρίζουμε από ποιον δορυφόρο θα μεταδοθούν ελεύθερα τα moto Gp ;:wave2:
Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα!
Ιταλία λέει italia1/2 mediaset. Τα πιάνω στον hotbird αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχω και Skyitalia αλλά λέει από το 2014
akaposto
02/04/2013, 19:14
Κυριακή, κοντή γιορτή.
286546
πως και πως το περιμενω, απ ο,τι φαινεται θα δουμε ωραιες μαχες φετος...
endopandou
02/04/2013, 19:48
Κυριακή, κοντή γιορτή.
286546
μμμμ φιγουρανζή :tooth:
endopandou
02/04/2013, 20:54
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις στρατηγικές των ομάδων στις νέες κατατακτήριες. Μην ξαφνιαστείτε αν δούμε περίεργα ή ακόμα και δυνατούς χρόνους από το Σάββατο το πρωί (πρωί, καλά το έγραψα)
endopandou
02/04/2013, 21:00
MotoGP 2013: How to watch on the BBC this season
http://www.bbc.co.uk/sport/0/motogp/22005813
:wave2:
MG-KTiNoS
02/04/2013, 21:37
Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα!
Ιταλία λέει italia1/2 mediaset. Τα πιάνω στον hotbird αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχω και Skyitalia αλλά λέει από το 2014
Δεν ξέρω και πολλά αλλά αυτά στην Ελλάδα κλειδώνουν όταν έχει μοτοτζι πι μπάλα κλπ
Εκτώς αν φέρεις το ντεκόντερ (πως το λένε) από την Ιταλία
akaposto
03/04/2013, 09:50
πιστεύω να το γλυτώσω το ξύρισμα τώρα που το thread κοντεύει να λήξει και αρχίζει η σεζόν
[ποδοσφαιροκάφρος μοουντ ον]
καλά άμα κάνει καμία και βγεί πρώτος ο κτηνίατρος την Κυριακή, θα μας τα κάνουνε τσουρέκια. Προβλέπω δεύτερο euro στις πλατείες.
Αχ και βαχ και τι σου κάνω. Γκουσγκούνης η επιστροφή και τέτοια.
(με το καλό βέβαια για να σκυλιάσουν τα Ισπανά)
2/3η θέση (ε...μεταξύ μας τώρα...δεν περιμένουμε να το φτάσει το μηχανάκι στον τερματισμό ο Μαρκίζας)
εκεί θα μας τα πρήξουν πάλι, λίγο ηπιότερα, δεν θα έχουμε κοσμοσυρροή στις πλατείες, αλλά και πάλι τα forum θα γεμίσουν σελίδες και σελίδες.
4η θέση. Εκεί βαριά βαριά το θεματάκι το αντίστοιχο του gp να πάει στις 30σελίδες. Θα εμφανιστούν δικαιολογίες του στυλ: δεν εγκαταστάθηκε ακόμα στην ομάδα, δοκιμάζει νεα parts,
θέλει τον χρόνο του να συνέλθει απο το Ντουκάτι.
5η Θέση. Οι περισσότεροι πριγκιπικοί θα κρύβονται βασικά, προσπαθώντας να σκεφτούν κάτι να γράψουν για τον μπινέ που βγήκε τέταρτος.
6 και κάτω.
μμμμ φιγουρανζή :tooth:
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! :rotflmao: βάρδα μην τον πατήσει και κανάς Ιανόνες και έχουμε άλλα
(εντάξει αστρολογία γράφω, δεν πειράζει να ξεφύγω :moutza:)
[μοουντ οφ]
moto matters:MotoGP Season Preview: The Best Season Ever?
http://www.motomatters.com/analysis/2013/04/03/2013_motogp_season_preview_the_best_seas.html
MotoGP 2013: How to watch on the BBC this season
http://www.bbc.co.uk/sport/0/motogp/22005813
:wave2:
το bbc έχει το iplayer και δείχνει ζωντανά ΑΛΛΑ πρέπει να είσαι στην αγγλία, μπορείτε να δοκιμάσετε όμως με proxy ίσως δουλέψει
το bbc έχει το iplayer και δείχνει ζωντανά ΑΛΛΑ πρέπει να είσαι στην αγγλία, μπορείτε να δοκιμάσετε όμως με proxy ίσως δουλέψει
Δουλευει σιγουρα ;)
endopandou
03/04/2013, 15:35
Καταρχήν μην ξεχάσω... :moutza: :tooth:
πιστεύω να το γλυτώσω το ξύρισμα
Ελπίζω να μην είσαι του στοιχήματος... :wave2:
(ε...μεταξύ μας τώρα...δεν περιμένουμε να το φτάσει το μηχανάκι στον τερματισμό ο Μαρκίζας)
Γνωρίζοντας πως εσύ βλέπεις διαφορετικά το θέμα πτώση...
Η εκτίμησή μου για τον Μαρκίζα και τη νέα καραμέλα (κακεντρεχές σενάριο απο κάποιους) που τον θέλει να πέφτει και να τσακίζεται:
Ο μικρός όντως ίσως να έχει περισσότερες πιθανότητες να πέσει σε σχέση με τους παλιούς, αλλά θέλω να πιστεύω πως οι ομάδες έχουν πλέον άλλη στρατηγική και προσπαθούν να προφυλάξουν τα πουλέν τους ακόμα και από χαζές πτώσεις που μπορεί να προκληθούν λόγω ανούσιας πίεσης σε λάθος σημεία και στιγμές.
Ίσως να είναι που δεν θέλω να τον δω κάτω και δεν βλέπω αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι. Δεν ξέρω.
Ωστόσο... Ανοίξαμε και δεχόμαστε και στοιχήματα για όποιον θέλει...:cool: Εγώ λέω πως ο Μαρκίζας δεν θα έχει στη χρονιά περισσότερες πτώσεις από το μέσο όρο των παλαιών αναβατών.
σημ. Επειδή χάντικαπ δεν θέλω, δεν θα προσμετράει ο Cal που άρχισε απο πέρυσι να αγοράζει χωράφια και ίσως του βγεί πάλι το επενδυτικό του σε γή πνεύμα. Και γιατί απλά είναι βλαμμένο...:tooth:
Ο Μαρκίζας λοιπόν αν δεν πέσει θα τερματίσει πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα (τριάδα εύκολα). Εχει συνεκτιμηθεί και το ότι τα Honda έχουν λύσει τα θεματάκια τους και είναι κάπως καλύτερα απο τα Yamaha φέτος.
fosbabis
03/04/2013, 18:57
Τελικα εδω στην Ελλαδα χωρις να χρησιμοποιησω proxy (δυστηχως για μενα δεν ξερω πως να το δουλευω αυτο) παιζει να το δουμε πουθενα? Κανενα συνδρομιτικο δεν το δειχνει? Να πηγαινω για εναν καφε εκεινη την ωρα βρε αδερφε να το βλεπουμε τουλαχιστον λιγο να γουσταρουμε...
Τελικα εδω στην Ελλαδα χωρις να χρησιμοποιησω proxy (δυστηχως για μενα δεν ξερω πως να το δουλευω αυτο) παιζει να το δουμε πουθενα? Κανενα συνδρομιτικο δεν το δειχνει? Να πηγαινω για εναν καφε εκεινη την ωρα βρε αδερφε να το βλεπουμε τουλαχιστον λιγο να γουσταρουμε...
ΟΤΕ ΤV.
endopandou
03/04/2013, 20:20
Ανέβηκε σε κάποιο φόρουμ δεν ξέρω όμως σε ποιο. Εγώ την είδα στο fb και ακόμα γελάω
286595
δισδιάστατε you got :owned:
MG-KTiNoS
03/04/2013, 20:54
revenger
04/04/2013, 00:10
το έκλεψα :lol:
Aν χρησιμοποιείς τον firefox πήγαινε στα "εργαλεία" - "πρόσθετα" και ψάξε για το anonymoX, μόλις το εγκαταστήσεις θα κλικάρεις το Χ (για να ανοίξει το μενού του πρόσθετου) που θα σου βγει στο πάνελ του firefox και απο εκεί διαλέγεις χώρα που θα φαίνεται πως είσαι (στην περίπτωση μας uk)
akaposto
04/04/2013, 10:13
ωραίος ο radd:a08:
fosbabis
04/04/2013, 12:29
Thank you tasosm θα ψαξω καφετεριουλα κοντα μου με ote tv
Radd και τη δικη σου προταση θα τη δοκιμασω για οταν θα βαριεμαι να βγω (η για τις αμερικανικες πιστες ;) )
ghostkon
04/04/2013, 15:51
σε λιγο αρχιζει και παλι η δραση για το 2013
http://motorcycle-racing-links.webnode.gr/
endopandou
04/04/2013, 17:25
σε λιγο αρχιζει και παλι η δραση για το 2013
http://motorcycle-racing-links.webnode.gr/
Καλορίζικο το site :beer:
chr1s_86
04/04/2013, 17:28
Ανέβηκε σε κάποιο φόρουμ δεν ξέρω όμως σε ποιο. Εγώ την είδα στο fb και ακόμα γελάω
286595
δισδιάστατε you got :owned:
Μπράβο και την έψαχνα !!! :beer::beer:
giannis21
04/04/2013, 19:25
radd και endo ευχαριστω..ΒΛΕΠΩ LIVE ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΩΤΟ!!!!!
costas_versys
04/04/2013, 19:54
Κύριοι,
Θα έχω την τύχη να παρακολουθήσω τον αγώνα από κοντά. Σήμερα πήρα και το εισιτήριο. Οποιος κατέβει στην Doha είμαστε ήδη μια μικρή ομάδα Ελλήνων.
mixalhsCr
04/04/2013, 19:57
Μπράβο σας !!! Πως ήταν ? ανεβαστε καμία φωτογραφία άντε ! Παράγκα και στο εισιτήριο ; Που το ήξεραν ότι θα βγει πρωτοσμο ιθπανος;;
costas_versys
04/04/2013, 20:02
Τι πως ήταν?? Πριν μια ώρα το αγόρασα το εισιτήριο και ισχύει για 4 βράδια .. αφού ο αγώνας θα είναι νυκτερινός.
Σήμερα έχει Free Practice και δεν θα πάω. Αύριο έχει 2 15γυρους αγώνες. Αλλά Σ/Κ θα γίνει κόλαση
Νεότερα σύντομα ..
mixalhsCr
04/04/2013, 20:06
Νόμιζα οτι ήσουν τωρα μέσα στα δοκιμαστηκα !
giannis21
04/04/2013, 20:31
εε..μηπως να αλαξουμε και τον τιτλο του νηματος?/δεν ειμαστε pre- anymore!!:smokin:
chr1s_86
04/04/2013, 21:02
εε..μηπως να αλαξουμε και τον τιτλο του νηματος?/δεν ειμαστε pre- anymore!!:smokin:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134735&p=2307114
σσσσσσσσσσσσσσσσ αρχιζει...........!!!!!!!!!!
locked :wave2:
υ.γ. καλη σεζον να χουμε και να γουσταρουμε! :beer: