View Full Version : πάει...
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
kalgeorge
11/06/2013, 23:50
ρε σεις δεν ειδα τετοια πρεμουρα οταν εγινε επιταξη των καθηγητων
ουτε οταν εγινε επιταξη των αγροτων.
ουτε οταν η χαλυβουργικη εκβιαζε τους εργαζομενους
ουτε οταν
ουτε οταν
ουτε οταν
τωρα τα θυμηθακατε ολοι οτι πανε στραβα???
και αφου εσεις ΚΑΝΕΤΕ και ρανετε σε αντιθεση με εμας........ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΤΩΡΑ?
kalgeorge
11/06/2013, 23:51
Το κακό είναι οτι βάση αυτών που είπε ο καταπληκτικός μας Σιμος Κεδίκογλου... "Ο κ. Κεδίκογλου προανήγγειλε την ίδρυση, στη θέση της ΕΡΤ, ενός «σύγχρονου δημόσιου αλλά όχι κρατικού οργανισμού ραδιοτηλεόρασης»."
Μη νομίζετε οτι έτσι απλά.. θα αλλάξουν τα πράγματα μας κοροιδεύουν μπροστα στα ματια μας.. και αυτό όσον αφορά για το τελος της EΡΤ θα τα πληρώσουμε σε κανα άλλο φόρο γιατι απλά δε θα βγαίνουν τα κουκιά.....
μαστορα δεν ειπε κανεις το αντιθετο...δεν καταλαβες
απλα με το ποστακι σου πριν ειναι σαν να λες....επειδη ΔΕΝ ξερω τι θα ειναι αυτο που θα ανοιξει....ας μεινω με αυτο..
ε αυτο ειναι τραγικο που λες
AUFGEBRACHT
11/06/2013, 23:52
Για αυτο να μην παραξενεφτουμε αν αυριο δουμε διαφημιση σε μεγαλο καναλι με την νεα τους εκπομπη "εις υγειαν των κοροιδων" οπου θα γινεται φαγοποτι μετα μουσικης...
Αν θυμάσαι από κάτι Σεμίνες και λοιπές μιμήσεις-αντιγραφές, τα ιδιωτικά κανάλια είχαν τέτοιο στυλ εκπομπής, αλλά μόλις το κόστος έγινε απαγορευτικό και οι τηλεθεάσεις πήραν την κατιούσα, κόπηκαν μαχαίρι. Ας πούμε ότι πάει ο Παπαδόπουλος στο MEGA με τετραπλάσιο μισθό να κάνει εκπομπή, εσύ θα τον πληρώσεις από την τσέπη σου ή ο σταθμός από τα έσοδά του; Μην τα μπερδεύεις άλλη έννοια το κορόϊδο στη δημόσια τηλεόραση άλλη έννοια στην ιδιωτική (εκελι έχει να κάνει καθαρά με την επιλογή εκπομπών που παρακολουθεί κάποιος, π.χ. δελτίο Mega).
LsKostas
11/06/2013, 23:56
μην μπερδευεσαι κωστα....για τον τροπο διαμαρτυρονται....οχι γαι την ερτ
μην τα στρεβλωνουμε ολα οπως μας συμφερει....
Eνταξυ Γιωργο "οπως με συμφερει"
Τραβα πες στο στα ατομα με προβληματα ακοης που απο αυριο θα ενημερωνονται απο Μενεγακη
Επισης τραβα πες το σε αυτους που μενουν σε ακριτικες περιοχες
Σε εμενα μην μου λες να μην τα διαστρεβλωνω γιατι απ το πρωι σε ρωταω που θα κερδισεις ΕΣΥ εαν απολυθουν 2500 παραπανω και απαντηση δεν παιρνω...
Και να πεις οτι δουλευεις σε καμια τραπεζα να σε καταλαβω αγορι μου ...
Cpt. Haddock
11/06/2013, 23:58
Ειπα κι εγω.
Δε θα ανοιγατε θρεντ για την ΕΡΤ ? :tooth:
Για ψαξτε παλια ποστ να δουμε πόσοι τη βριζατε για τα κοματοσκυλα που εχει μεσα, για την εκαστοτε κυβερνητικη προπαγανδα και για το υποχρεωτικό της χαρατσι.
Κροκοδείλια δακρυα ρε υποκριτες... :a39:
...επειδη ΔΕΝ ξερω τι θα ειναι αυτο που θα ανοιξει....ας μεινω με αυτο..
ε αυτο ειναι τραγικο που λες
Που ακριβώς το είπα αυτό... ?
kalgeorge
12/06/2013, 00:02
Eνταξυ Γιωργο "οπως με συμφερει"
Τραβα πες στο στα ατομα με προβληματα ακοης που απο αυριο θα ενημερωνονται απο Μενεγακη
Επισης τραβα πες το σε αυτους που μενουν σε ακριτικες περιοχες
Σε εμενα μην μου λες να μην τα διαστρεβλωνω γιατι απ το πρωι σε ρωταω που θα κερδισεις ΕΣΥ εαν απολυθουν 2500 παραπανω και απαντηση δεν παιρνω...
Και να πεις οτι δουλευεις σε καμια τραπεζα να σε καταλαβω αγορι μου ...
ρε αγορι, το οπως σε συμφερει δεν παει σε σενα προσωπικα....σου λεω οτι το εφεραν ετσι οπως τους συμφερει το οτι εχει κατεβει τοσος κοσμος για την ερτ.....αυτο ελειπε....
τωρα για το ακριτικα και αυτα...ημαρτον...γελανε οι πετρες....σε 3μηνες που θα ανοιξει παλι, θα βλεπουν την πολυαγαπημενη τους ερτ....δεν νομιζω να τους λειψει ουτε ο πουρουπουπου ουτε ο παπαδοπουλος ουτε οι λυριτζης οικονομου κλπ κλπ κλπ.....ουτε οσοι κανουν παρτυ και υποτιθεται οτι δουλευουν.
δεν πρεπει να κερδισω κατι εγω για να κλεισει η ερτ.....ΑΣΤΟΧΟ αυτο που ειπες....
μηπως για να κλεισουν καποιοι οργανισμοι που λεμε οτι τρωνε λεφτα (αποδεδειγμενα) πρεπει να γινει παλι αρκει να κερδισω κατι εγω??? πολυ κουφο αυτο που ειεπς..
αλλα ουτε εσυ απαντησες....τι κανεις εδω? γιατι δεν εισαι εκει να διαμαρτυρεσαι?? απο τον καναπε δεν λυνονται τα προβληματα
kalgeorge
12/06/2013, 00:04
Ειπα κι εγω.
Για ψαξτε παλια ποστ να δουμε πόσοι τη βριζατε για τα κοματοσκυλα που εχει μεσα, για την εκαστοτε κυβερνητικη προπαγανδα και για το υποχρεωτικό της χαρατσι.
ενταξει απλα ειναι η μοδα της ωρας τωρα....βρηκαμε κατι να ασχολουμαστε....αυριο οταν θα πεφτει ξυλο πχ στις ακτοπλοικες γραμμες γιατι ειναι απληρωτοι 9 μηνες οπως ακουγεται.....δεν θα τρεχει καστανο!!!!!
kalgeorge
12/06/2013, 00:05
Που ακριβώς το είπα αυτό... ?
σορρυ, νομιζω στον pipe πηγαινε το quote.....
βλεπεις διαμαρτυρονται ολοι απο τον καναπε και σημερα....και με μπερδεψαν :)
AUFGEBRACHT
12/06/2013, 00:08
ενταξει απλα ειναι η μοδα της ωρας τωρα....βρηκαμε κατι να ασχολουμαστε....αυριο οταν θα πεφτει ξυλο πχ στις ακτοπλοικες γραμμες γιατι ειναι απληρωτοι 9 μηνες οπως ακουγεται.....δεν θα τρεχει καστανο!!!!!
Μακάρι να υπάρχει η ΕΡΤ που αγαπήσαμε όταν οι 20.000 θα ουρλιάζουν στα λιμάνια ότι έχουν πληρώσει εισιτήριο και θέλουν να πάνε Μύκονο και Σαντορίνη και οι ναυτεργάτες τους χαλάνε τις διακοπές να πούν τον πόνο τους οn camera.
kalgeorge
12/06/2013, 00:10
τα χουμε ολα....εχουμε και τις ενημερωσεις γαι κατι βρουμμ....χανουμε την μπαλα :lol:
Bradipous
12/06/2013, 00:11
Αν θυμάσαι από κάτι Σεμίνες και λοιπές μιμήσεις-αντιγραφές, τα ιδιωτικά κανάλια είχαν τέτοιο στυλ εκπομπής, αλλά μόλις το κόστος έγινε απαγορευτικό και οι τηλεθεάσεις πήραν την κατιούσα, κόπηκαν μαχαίρι. Ας πούμε ότι πάει ο Παπαδόπουλος στο MEGA με τετραπλάσιο μισθό να κάνει εκπομπή, εσύ θα τον πληρώσεις από την τσέπη σου ή ο σταθμός από τα έσοδά του; Μην τα μπερδεύεις άλλη έννοια το κορόϊδο στη δημόσια τηλεόραση άλλη έννοια στην ιδιωτική (εκελι έχει να κάνει καθαρά με την επιλογή εκπομπών που παρακολουθεί κάποιος, π.χ. δελτίο Mega).
Συμφωνουμε σε ολα, τα νουμερα ομως θα ειναι σιγουρα υψηλοτερα απο οτι ηταν παλαιοτερα οπου ειχαν βγει 3-4 αντιστοιχες εκπομπες, τωρα ειναι μονο μια και αναγκαστηκα οσοι αρεσκοντε στη θεαση τετοιων εκπομπων αυτη θα δουν.
Κατι αναλογο θα γινει απο αυριο και με τα μεγαλα καναλια, αν πχ κατα μεσο ορο ειχαν 15% ακροαματικοτητα τωρα θα ανεβει στο 17 αφου το ποσοστο τηλεθεασης που ειχε η ερτ θα μοιραστει στα αλλα καναλια.
Δεν ειπα οτι εμεις θα τον πλερωνουμε αν παει σε ιδιωτικο καναλι αλλα τονισα το γεγονος οτι τα μεγαλα ονοματα λιγο νοιαζοντε για την ερτ γιατι θα την βρουν την ακρη τους, ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...
AUFGEBRACHT
12/06/2013, 00:12
τα χουμε ολα....εχουμε και τις ενημερωσεις γαι κατι βρουμμ....χανουμε την μπαλα :lol:
Έχω 31 vroom μπορώ να τα εξαργυρώσω στα ΑΒ Βασιλόπουλος ή να πάρω σετ 6 ποτηριών με 10 ευρώ;
kalgeorge
12/06/2013, 00:13
Συμφωνουμε σε ολα, τα νουμερα ομως θα ειναι σιγουρα υψηλοτερα απο οτι ηταν παλαιοτερα οπου ειχαν βγει 3-4 αντιστοιχες εκπομπες, τωρα ειναι μονο μια και αναγκαστηκα οσοι αρεσκοντε στη θεαση τετοιων εκπομπων αυτη θα δουν.
Κατι αναλογο θα γινει απο αυριο και με τα μεγαλα καναλια, αν πχ κατα μεσο ορο ειχαν 15% ακροαματικοτητα τωρα θα ανεβει στο 17 αφου το ποσοστο τηλεθεασης που ειχε η ερτ θα μοιραστει στα αλλα καναλια.
Δεν ειπα οτι εμεις θα τον πλερωνουμε αν παει σε ιδιωτικο καναλι αλλα τονισα το γεγονος οτι τα μεγαλα ονοματα λιγο νοιαζοντε για την ερτ γιατι θα την βρουν την ακρη τους, ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...
να μην δεις ΟΥΤΕ τα μεγαλοκαναλα...δεν σε υποχρεωνει κανεις να βλεπεις σκουπιδια γαι να επιβιωνουν αυτοι :)
LsKostas
12/06/2013, 00:15
Ειπα κι εγω.
Καλώς τον κι ας αργησες πρεσβευτή του success story :sun:
Θες να ψάξουμε λίγο και τα δικά σου τα post ? Kαι να δούμε σε ποια περίπτωση έδωσες δίκιο σε εργαζομένους ?
Bradipous
12/06/2013, 00:16
αυτοι που πραγματικα εργαζοντουσαν στην ερτ ηταν οι συμβασιουχοι που ετσι και αλλιως θα επαιρναν ποδι...
οι υπολοιποι γλεντουσαν εις βαρος των κοροιδων......μην μπερδευουμε καταστασεις.
Δε γνωριζω ποιοι δουλευαν και ποιοι οχι (και δεν αναφερομαι στις φιρμες που καλυτερα ας μην δουλευαν μικροτερη ζημια θα εκαναν)
αλλα θεωρω πως υπαρχουν και ανθρωποι εκει μεσα που εστω και λιγο προσπαθουσαν και ας μην επαιρναν 5, 10, 20 χιλιαρικα τον μηνα.
kalgeorge
12/06/2013, 00:20
Δε γνωριζω ποιοι δουλευαν και ποιοι οχι (και δεν αναφερομαι στις φιρμες που καλυτερα ας μην δουλευαν μικροτερη ζημια θα εκαναν)
αλλα θεωρω πως υπαρχουν και ανθρωποι εκει μεσα που εστω και λιγο προσπαθουσαν και ας μην επαιρναν 5, 10, 20 χιλιαρικα τον μηνα.
εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο
αφου ολοι συμφωνουμε οτι η ερτ μονο ετρωγε και πρεπει να γινει αναδιαρθρωση
και αφου το προβλημα μας ειναι Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο εκλεισε...
γιατι συνεχιζετε να την υπερασπιζεστε? γιατι δεν περιοριζεστε μονο στο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ?
LsKostas
12/06/2013, 00:24
αλλα ουτε εσυ απαντησες....τι κανεις εδω? γιατι δεν εισαι εκει να διαμαρτυρεσαι?? απο τον καναπε δεν λυνονται τα προβληματα
Α μάλιστα ... Ναι εαν ήμουν Αθήνα θα ήμουν στην ΕΡΤ τώρα!
Για αυτο σου λέω Γιώργη άστο,
χιλίαδες άνθρωποι σε χιλιάδες ευκαιρίες εχουν κατέβει και κατεβαίνουν σε πορείες διαδηλώσεις. Όλη η Ελλάδα , όλος ο κόσμος σε Ελλάδα και Εξωτερικό έχει μείνει
αποσβολωμένος και το μοναδικό σου επιχείρημα είναι οτι εγώ δεν κατεβαίνω στην Αθήνα βραδιάτικα.
Κατσε να γίνουν τίποτα εκλογες να γελάσουμε με το αυτογκόλ της ομάδας του success story...
pipe_smoker
12/06/2013, 00:25
σορρυ, νομιζω στον pipe πηγαινε το quote.....
βλεπεις διαμαρτυρονται ολοι απο τον καναπε και σημερα....και με μπερδεψαν :)
Επειδή δεν ξέρω τί πήγαινε σε μένα, αν θες κάνε μου quote και πες μου.
Γενικότερα, για να σε γλυτώσω από τον κόπο του quote αν σε καλύψει αυτό που θα γράψω, έχω ξαναπεί ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ και γράφουμε. Το αν κάποιος πεινάει ή είναι χορτάτος, διαμαρτύρεται ή κάθεται στον καναπέ του, φτιάχνει μολοτωφ στο υπόγειό του, περιμένει να τελειώσει το στύψιμο/στέγνωμα της μπουγάδας για να ξελογκάρει και να φύγει να πάει να διαμαρτυρυθεί μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΡΤ και λοιπά, δεν έχει καμία σχέση με το "εδώ".
Και το ότι μπορεί να έτυχε να πρόσεξες το ποστ κάποιου στο θρεντ για την ΕΡΤ κι όχι για την επίταξη των καθηγητών (ή επειδή μπορεί να μην έτυχε να ανοιχτεί καν αντίστοιχο θρεντ) δε σημαίνει ότι η άποψή του δε θα ήταν αντίστοιχη.
Γενικά μιλάω.
Bradipous
12/06/2013, 00:30
Για τους λογους που αναφερθηκαν και παραπανω απο αλλους.
Γιατι οταν ποναει το χερι δεν το κοβεις.
Πηγαινεις στον γιατρο του λες που πονας και αυτος σου λεει τι προβλημα υπαρχει, τι φταιει για την εμφανιση του πονου και πως να το γιατρεψεις.
Αυτο θα επρεπε να συμβει (κατα τη γνωμη μου) και στην ερτ, τωρα το πως και το γιατι λιγο με ενδιαφερει (αν το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο).
kalgeorge
12/06/2013, 00:32
μοναδικό σου επιχείρημα είναι οτι εγώ δεν κατεβαίνω στην Αθήνα βραδιάτικα.
...
κωστα κατι εχεις μπερδεψει...
δεν ψαχνω γαι ΚΑΝΕΝΑ επιχειρημα.... δεν ειμαι εδω για να πεισω εσενα, ουτε καθομαι και σε διαβαζω γαι να με πεισεις εσυ...
το γιατι εισαι εδω και οχι εκει, το ειπα με αφορμη κατι που εγραψε καποιος.
δεν ηταν επιθεση σε σενα.....αν το πηρες ετσι λαθος.
ουτε με νοιαζει αν θα κατεβεις η οχι.....κουβεντα γινεται...
AristidisZ
εντάξει κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται και επαναλαμβάνονται άνευ ουσίας
το μόνο καλό ότι πάω να κάνω 10σελιδο thread και ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα για γλάρο :lol:
η ουσία των πραγμάτων είναι ότι με ένα φιρμάνι, κλείσαμε τον διακόπτη
τον διακόπτη σε κάτι που έπρεπε να κοπεί ;
πες ναι, πες όχι, αυτό σηκώνει συζήτηση
από την άλλη αύριο ο διακόπτης θα κλεισει εκεί που θα πονέσει περισσότερο το κωλαράκι όλων μας
αλλά τότε θα υπάρχει δεδικασμένο, όλοι θα πουν
"αφού έτσι είναι"....
και τα χρυσά αυγά στη τελική να δεχτώ ότι λένε 5 σωστά πράγματα
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
με νοιάζει ο τρόπος με τον οποίο πάνε να τα περάσουν...
Bradipous
εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο
αφου ολοι συμφωνουμε οτι η ερτ μονο ετρωγε και πρεπει να γινει αναδιαρθρωση
και αφου το προβλημα μας ειναι Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο εκλεισε...
γιατι συνεχιζετε να την υπερασπιζεστε? γιατι δεν περιοριζεστε μονο στο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ?
Πηγαινεις στον γιατρο του λες που πονας και αυτος σου λεει τι προβλημα υπαρχει, τι φταιει για την εμφανιση του πονου και πως να το γιατρεψεις.
Αυτο θα επρεπε να συμβει (κατα τη γνωμη μου) και στην ερτ, τωρα το πως και το γιατι λιγο με ενδιαφερει (αν το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο).
Εγω γουσταρω παντως.:evil:
Και ακομα περισσοτερο θα γουσταρα αν αυριο αποφασιζανε για την αρση πλειστηριασμων πρωτης κατοικιας και ολα οσα εχουν υπογραψει,μπαμ μπαμ ,να τελειωνουμε.
Το ζαπειο που ψηφισε ο κοσμος δλδ.:moutza:
kalgeorge
12/06/2013, 00:34
Επειδή δεν ξέρω τί πήγαινε σε μένα, αν θες κάνε μου quote και πες μου.
Γενικότερα, για να σε γλυτώσω από τον κόπο του quote αν σε καλύψει αυτό που θα γράψω, έχω ξαναπεί ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ και γράφουμε. Το αν κάποιος πεινάει ή είναι χορτάτος, διαμαρτύρεται ή κάθεται στον καναπέ του, φτιάχνει μολοτωφ στο υπόγειό του, περιμένει να τελειώσει το στύψιμο/στέγνωμα της μπουγάδας για να ξελογκάρει και να φύγει να πάει να διαμαρτυρυθεί μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΡΤ και λοιπά, δεν έχει καμία σχέση με το "εδώ".
Και το ότι μπορεί να έτυχε να πρόσεξες το ποστ κάποιου στο θρεντ για την ΕΡΤ κι όχι για την επίταξη των καθηγητών (ή επειδή μπορεί να μην έτυχε να ανοιχτεί καν αντίστοιχο θρεντ) δε σημαίνει ότι η άποψή του δε θα ήταν αντίστοιχη.
Γενικά μιλάω.
επειδη εχω κουραστει, θα σου πω οτι καπου εγραψες....κατι του στυλ...αφου και το καινουριο πραγμα σαπιο θα ειναι....να μεινουμε με το παλιο.
εκει πηγαινε η απαντηση μου
οσο γαι το γενικα....μαζι σου.....εγω δεν εχω καμμια προθεση ΟΥΤΕ ορεξη να χαρακτηρισω καποιον, αναλογα με το αν ειναι εδω....η εκει...η πως αντιδραει και που.....
αλλη δουλεια δεν ειχα...
απλα το ανεφερα σαν αστειο επιχειρημα...σε κατι που ανεφερε καποιος.....αν δεις πιο πισω θα το βρεις....εγω βαριεμαι να στο ψαξω :)
AUFGEBRACHT
12/06/2013, 00:34
Πεδίον δόξης λαμπρόν η ΕΡΤ τελικά...κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα ένα πράγμα.
http://www.topontiki.gr/article/10838/
http://www.eparousia.gr/2012/10/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/
292752
kalgeorge
12/06/2013, 00:37
μα το ιδιο ακριβως μου λες.....
να διαμαρτυρεσαι για τον τροπο.....οχι που εμειναν στον δρομο καποια λαμογια
Bradipous
12/06/2013, 00:43
ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...
το μόνο καλό ότι πάω να κάνω 10σελιδο thread και ακόμα δεν ακούστηκε τίποτα για γλάρο :lol:
:smokin:
μα το ιδιο ακριβως μου λες.....
να διαμαρτυρεσαι για τον τροπο.....οχι που εμειναν στον δρομο καποια λαμογια
Δεν διαμρτυρομαι μονο για τον τροπο που την εκλεισαν (εν μια νυκτι)
αλλα και για τον τροπο με τον οποιο προσπαθουν να αντιμετοπισουν τα προβληματα που αυτη ειχε.
LsKostas
12/06/2013, 00:44
Ενώ χιλιάδες κόσμου αντιδρούν στο κλείσιμο της ΕΡΤ έξω από το ραδιομέγαρο έχοντας κλείσει την Μεσογείων ,όλα τα 'μεγάλα' ιδιωτικά κανάλια σιωπούν για ακόμη μια φορά.
Μόνο 902 προσπάθησε να κάνει αναμετάδοση του σήματος που τελικά το έριξαν ενώ τώρα το κανάλι ACTION24 έχει live εκπομπή για την ΕΡΤπου εκπέμπει και στο internet μέσω του site (http://www.action24.gr/) του.
kalgeorge
12/06/2013, 00:48
:Δεν διαμρτυρομαι μονο για τον τροπο που την εκλεισαν (εν μια νυκτι)
αλλα και για τον τροπο με τον οποιο προσπαθουν να αντιμετοπισουν τα προβληματα που αυτη ειχε.
συμφωνω σε αυτο..και οτι πρεπει να αντιδρασουμε γαιν τον τροπο....κλεισιματος....αντιμετωπισης...ολα..
αλλα οχι και να κλαψω για την κακομοιρα την ερτ
pipe_smoker
12/06/2013, 00:54
Δουλειές δεν έχετε ρε αύριο και είστε ξύπνιοι τέτοια ώρα?
Στην ερτ δουλεύατε όλοι ρε κουφάλες?:lol:
Αιντε καληνύχτα κι όνειρα γλαρικά. Εεε γλυκά ήθελα να πω.....:D
kalgeorge
12/06/2013, 00:57
εγω αποχωρω.....καθιστε εσεις να κλαψετε γαι τα λαμογια που χασαν τα χρυσα κουταλια.....και για αυτους που δεν θα πανε στο μουντιαλ της βραζιλιας με ΔΙΚΑ ΣΑΣ εξοδα.
skylaros
12/06/2013, 01:04
Η ΕΡΤ είναι κερδοφόρος. Η ΕΡΤ αποχώρησε ΜΟΝΗ ΤΗΣ (αποφασή της κυβέρνησης) από τη διαφημιστική πίτα για να δώσουν τη δυνατότητα βιωσιμότητας στα ιδιωτικά κανάλια. Τα νοσοκομεία υποφέρουν ΔΕ θα τα κλείσουμε. Τα πανεπιστήμια έχουν γίνει χώροι ρεμούλας και διαπλοκής +++ δε θα τα κλείσουμε, έτσι και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ και τηλεόραση μπορεί να μη στήριζε (όπως είχε υποχρέωση να κάνει και γι αυτό τη βρίζουμε) τους αγώνες του κόσμου και να μην έλεγαν τα "πράγματα" όπως θα έπρεπε (μιας που η διοίκηση φυσικά ήταν ξεπουλημένη) μπορεί να ήταν πολλοί μέσα εκεί από παράθυρα και χίλια δύο. Όμως μιλάμε για τα μόνα δημόσια μέσα! είναι τα μόνα μέσα που σαν ιδέα έστω πρέπει να σε πληροφορούν με απόλυτη ειλικρίνεια χωρίς την μεσολάβηση κανενός συμφέροντος από κανέναν ιδιώτη. Ε αυτό μας το δικαίωμα που το είχαμε κουτσουρεμένο μας το πήραν.
και νευριάζω γιατί ...
Σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε ... αυτός που είναι δημόσιος νομίζει πως έπιασε τον παπά από τα @@, αυτός που είναι ελεύθερος επαγγελματίας κλέβει το κράτος και εμένα όταν με βρει σε ανάγκη(γιατί ναι ρε μλκ όταν μου έχουν σπάσει οι σωλήνες και δεν έχω νερό να πλύνω τον κ@λο μου στον πρώτο υδραυλικό που θα βρω θα τα δώσω) οι ιδιωτικοί είναι οσφιοκάμπτες και νενέκοι που για να ανέβουν ή για να κρατήσουν μια θέση γλύφουν όλη μέρα , οι λειτουργοί άστα να πάνε δε τους πιάνω καν από όπου και να το πιάσεις λερώνεσαι ... ναι ρε νευριάζω γιατί οι ίδιοι οι από πάνω είναι αυτοί που πιστεύουν πως είναι άμεσοι απόγονοι της @$#@τριχας του Σωκράτη που όλοι είναι τρομεροί οδηγοί, απίστευτα όμορφοι, τρομεροί εραστές, αντέχουν το αλκοόλ, είναι πιο έξυπνοι (οι άλλοι είναι πίθηκοι ή κουτόφραγκοι κλπ) που ο άντρας μεγαλώνει με το πρότυπο του Ράμπο και η γυναίκα μεγαλώνει με το πρότυπο της πριγκίπισσας Σίσσυ ε οι περισσότεροι από αυτούς τους περήφανους για ένα πεντακοσσάρικο στη ζούλα δίνουν κώλο (και χωρίς να τους αρέσει)
Και σκάω γιατί μέσα σε όλους αυτούς έχει και ένα μέρος κόσμου που κάθε μέρα μέσα στα ζόρια του σκέφτεται τους άλλους, σκέφτεται πως να κάνει τη δουλειά του σωστά, πως μπορεί να βοηθήσει με τις πράξεις του πως να έχει μια αξιοπρέπεια με τη στάση της ζωής του. Τι να πω ίσως να είμαι γραφικός ... νευριασμένος είμαι σίγουρα!
LsKostas
12/06/2013, 01:22
Προς το παρόν γίνεται αναμετάδοση του δελτίου της ΕΡΤ από το κανάλι ZOOM και στο internet μέσω του http://www.zougla.gr/live ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για live μετάδοση της ΕΡΤ μέσω youtube με live streaming στο http://www.youtube.com/watch?v=Ouq5UuXe0xg .
ΔΙΑΔΩΣΤΕ
Cpt. Haddock
12/06/2013, 01:26
Δουλειές δεν έχετε ρε αύριο[...]
Οχι. Αλλα εμεις ειμαστε του ιδιωτικου τομέα και πήγαμε ακλαυτοι...
Και υστερα απο 9 γαμιστερες σελιδες αφου ο καθε υποκριτης εβγαλε το μενος του για το μαγαζακι που λεγεται ΕΡΤ
ας πω και γω 2 πραγματακια σας υποκριτης που το θεμα ερτ το κατεχει καπως καλυτερα.
Προσωπικα αν ηθελα να (ξανα)βγαλω το κτηνος που κουβαλαω θα μπορουσα να πω να παει στον διαολο η ΕΡΤ -και οσοι την απαρτιζουν-
οπως εχω πει και παλιοτερα.Οχι τιποτε αλλο αλλα και πιο πολλα δικια εχω απο τον καθενα εδω μεσα
που βλεπει την αποφαση να μπει λουκετο στην ερτ σαν την θλιβερη δικαιωση των φαντασιωσεων του για
το τι παει στραβα σε αυτο το μπουρδελο.
Επισης το θεμα για μενα ειναι και προσωπικο και επαγγελματικο. Ας πουμε απλα οτι η ερτ "χρωσταει" λεφτα σε ατομα στις δουλειες
των οποιων ειχα συμμετασχει η ηταν να συμμετασχω και γω.Μιλαω για καμποσα νοικια που ΔΕΝ μου περισσευουν αλλα ποτε δεν τα περιμενα ουτως η αλλως
σε αντοθεση με καποιους φιλους μου που θα στεναχωρηθουν πολυ. :D
Επισης μιας και ειπα να γραψω μπορω να αναφερω χιλια δυο πραγματα για τον δεινοσαυρο που λεγεται ερτ για την ποιοτητα των ατομων
που τον απορτιζουν η εχουν επαγγελματικες σχεσεις μαζι του (στον βαθμο που εμεσα η αμεσα εχω νταραβεριστει μαζι τους) για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τηλεοπτικο και κινηματογραφικο εξοπλισμο της ερτ
που βρισκεται δεκαετιες κλειδωμενος σε σεντουκια (δεν εχετε ιδεα για τι πραγματα μιλαμε) και δεν δοθηκαν ποτε ουτε σε σχολες ουτε σε συμπαραγωγες και χιλια δυο ακομα.τα λοιπα για χαρατσια και τελη
και γιουροβιζιον ας τα αφησουμε για αυτους που τα παρακολουθουν καλυτερα.
Μεσα λοιπον σε ολο αυτο το δικιο που με πνιγει ρε αδερφε:lol: και θα επρεπε χαιρεκακα να τριβω τα χερια μου απλα σκεφτομαι το εξης:
Η ερτ απαρτιζεται απο καναδυο χιλιαδες ανθρωπους λιγοτερο η περισσοτερο υπευθυνους για το χαλι αυτου του μαγαζιου.Σε τι βαθμο ειναι ο καθ'ενας υπευθυνος
δεν με απασχολει.Καποιοι λιγοτερο καποιοι περισσοτερο.Αν ειναι να τους κατηγορησω ολους αυτους θα μπορουσα να τους κατηγορησω οτι
ποτε τους δεν εβγαλαν στην φορα τα απλυτα αυτου του μαγαζιου,οτι δεν αξιοποιησαν τις ευκαιριες να εξυγιανουν το μαγαζακι τους και αυτο μου την σπαει εμενα.Με την ιδια λογικη
θα μπορουσα να κατηγορησω σχεδον ολους τους δικαστες, τους δημοσιους υπαλληλους, τους εκπαιδευτικους, τους φαρμακοποιους, τους μηχανικους, γενικα εμενα και ολο μου το σοι.
Παντως ενα πραγμα εχω να πω.Αυτη η κυβερνηση εχει μαθει να επιλεγει στοχους.Επιλεγει εκεινους που ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας θελει να δει σαν εχθρους.
Αν μη τι αλλο ξερουν να δημιουργουν εμφυλιακο κλιμα οι κεραταδες,και ειλικρινα το κανουν τοσο πετυχημενα που κατα βαθος θα ηθελα και γω να συνταχθω μαζι τους,
με αυτα τα χυδαια αμοραλιστικα υποκειμενα,εστω και για λιγο.Λεω να μην το κανω σε αυτη την περιπτωση αν και δυσκολευομαι καπως.
Α ναι και τα τελη ερτ κανονικα θα τα πληρωνουμε.:D
Pardalotzatziki
12/06/2013, 01:41
Οχι. Αλλα εμεις ειμαστε του ιδιωτικου τομέα και πήγαμε ακλαυτοι...
Ακριβως...
Οσοι ειμαστε στον ιδιωτικο τομεα δεν ειχαμε καναλι να κανουμε εκπομπη για τα δικιο μας...απλα μειναμε ταπι...
Ακομα και τωρα κανουν καταχρηση της μονιμοτητας τους χρησιμοποιωντας τα μεσα κρατικου φορεα για τα δικες τους διεκδικησεις...
Αν ο εργοδοτης σου, που εχει μαγαζι με μπογιες σε απολυσει, μπορεις να μπεις να παρεις μπογιες με το ετσι θελω και να κανεις πλακατ για διαμαρτυρια?
Δε νομιζω Τακη...
Ας πανε οι 500,000 δημ. υπαλληλοι να βγουν στους δρομους για την ΕΡΤ...
Η συμπεριφορα των δημ. υπαλλ. δεν αλλαξε απεναντι στο λαο. Εχουν ενα μεγαλο μεριδιο της ευθυνης, δυστυχως...
Pardalotzatziki
12/06/2013, 01:50
Παντως ενα πραγμα εχω να πω.Αυτη η κυβερνηση εχει μαθει να επιλεγει στοχους.Επιλεγει εκεινους που ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας θελει να δει σαν εχθρους.
Αν μη τι αλλο ξερουν να δημιουργουν εμφυλιακο κλιμα οι κεραταδες,και ειλικρινα το κανουν τοσο πετυχημενα που κατα βαθος θα ηθελα και γω να συνταχθω μαζι τους,
με αυτα τα χυδαια αμοραλιστικα υποκειμενα,εστω και για λιγο.Λεω να μην το κανω σε αυτη την περιπτωση αν και δυσκολευομαι καπως.
Α ναι και τα τελη ερτ κανονικα θα τα πληρωνουμε.:D
Ολοι οι πολιτικοι μας κοροιδευουν και κανουν δουλειες για την τσεπη τους. Απλα. Ξεπουλανε το δημοσιο και διωχνουν τους ανθρωπους με γνωσεις εκτος Ελλαδος.
Αρα μενει ο ιδιωτικος τομεας να σηκωσει μια χωρα...και ο απλος λαος να σηκωσει τη φορολογια...
Διαιρει και βασιλευε.
Στο τελος παλι οι πολιτικοι θα περνανε καλα και εμεις....καλη τυχη... Just enjoy the Ozzy and keep your mouth shut!
Ευτυχώς την κλείσαν με διευθυντή το Λιάτσο και όχι κανέναν άλλο.
Όσοι σιγοντάραν την τρικομματική όταν πήδαγε όλους τους λοιπούς, όσοι βρίσκουν λόγους να δικαιολογούν και αυτό το κλείσιμο, ταϊζουν το τέρας. Όταν η τρικομματική ή όποιος διάολος, νοιώθει ότι έχει απέναντί του τύπους σαν τον βλάκα στη Χαλκιδική που έλεγε "ισι προυθυπουργός να μην πω μι τι, ισι παληκαρ" , θα προχωρά δίχως σταματημό.
Επιστράτευση στα ΜΜΜ, στα λιμάνια, στα σχολεία, στα ΜΜΕ. Μήπως να το λέγαμε καταναγκαστική εργασία να μην το κρύβουμε πια;
εξτραδάκι: Χθες τα ιδιωτικά ήταν κλειστά, λόγω στάσης εργασίας. Δηλαδή ο δημοσιογράφος, τη στιγμή που ξευτιλίζουν τους συναδέλφους και το επάγγελμά του, επιλέγει τη σιωπή, επιλέγει να μη χρησιμοποιήσει το ίδιο το μέσο για να υπερασπιστεί τους συναδέλφους και τον εαυτό του. Πιο πολύ σαν συνέργεια στο έγκλημα φαίνεται, παρά για αλληλεγγύη.
Μέχρι τις 6 το απόγευμα 1η είδηση ήταν αποσυρση των Ρώσων της gasprom οσον αφορά την εξαγορά της ΔΕΠΑ . Ξαφνικά στις 6 ο μαιντανός υπουργός σκάει και ανακοινώνει οτι κλεινει η ΕΡΤ... και οτι ο κόσμος θα γλυτώσει τα τέλη και δε θα πληρώνει ενα σάπιο δημοσιο οργανισμο που όμως θα ξανανοίξει το Σεπτεμβρη ως νέος κρατικός οργανισμος.. (εδω γελάμε)
Το 1 δις που χάσαν απο την αγοραπωλησία και δημιουργεί τρύπα στο προυπολογισμο .. ποιος θα το πληρώσει? Τις αποζημιωσεις και την τρύπα που θα δημιουργηθει απο τη μη πληρωμη τέλους ως προς ΕΡΤ ππως θα τη καλύψουν?
Και ομως στις δημοσκοπήσεις υπάρχει κόσμος που ψηφίζει τη ΝΔ και βγαινει 1η ...
spyrakos35
12/06/2013, 07:05
ας μην γυρίσει σε πολιτική αντιπαράθεση πλιιιιιιιιιιζ......
ας μην γυρίσει σε πολιτική αντιπαράθεση πλιιιιιιιιιιζ......
Δηλαδή τι είναι;
spyrakos35
12/06/2013, 07:29
ε δεν είναι και αν το καταλαβαίνεις έχει καλώς.....
αν πάλι όχι, δεν τρέχει και τπτ.... απόψεις είναι αυτές
:beer:
Μήπως μιλάμε για μπάλα και δεν το πήρα πρέφα;
Είναι πολιτικότατη αντιπαράθεση
Από τις πιο πολιτικές.
AristidisZ
12/06/2013, 07:50
Αρον άρον νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ
(http://www.capital.gr/News.asp?id=1815137)
Cpt. Haddock
12/06/2013, 08:08
Παντως καταφερνουμε να δωσουμε αλλο νοημα στον σουρεαλισμο...
Το καναλι που μεχρι προτινος εκανε τρελη κυβερνητικη προπαγανδα, μεταδιδεται απο το καναλι του ΚΚΕ... :tooth:
Εγω (που δεν ειμαι καλος ανθρωπος) ελπιζω να προλαβω να ζησω σε μια ελλαδα των 100,000 δημοσιων υπαλληλων.
nikos_abel
12/06/2013, 08:41
Εμένα με νοιάζει μόνο το KOSMOS. Ακούγαμε και λίγο μουσική στο ραδιόφωνο, πάει και αυτό......
πυξιδας990
12/06/2013, 08:44
το μπασκετ θα το δειξει ο ANT1.να το πρωτο εσοδο:uplate:
AristidisZ
12/06/2013, 08:48
το μπασκετ θα το δειξει ο ANT1.να το πρωτο εσοδο:uplate:
ελάτε ΣΕΦ και αφήστε την TV
άιντε καναπεδάτοι όλοι :D
spyrakos35
12/06/2013, 09:09
το σεφ είναι παραθαλάσσιο και εκεί έχει γλάρους....
το νου σου φίλε.....
harris_x
12/06/2013, 09:15
+675
georgemark
12/06/2013, 09:27
Δεν προβληματίζομαι για το κλείσιμο της ΕΡΤ (αφού θα ξανανοίξει) , την έβλεπα κάθε δύο μήνες στη ΔΕΗ , την διάβαζα κάθε τόσο στα μμε για τα χρήματα που σπαταλούσε , σκεφτόμουν ότι ένα μαγαζί γωνία με χορηγούς εσαεί εμάς πως μπορεί να πάει κατά διαόλου και να τώρα που την πήρε ο διάολος , όμως στεναχωριέμαι γιατί όταν ξανανοίξει δεν θα είναι εκεί για να εργάζεται ο κάθε Γιώργος και Μαρία που δεν είναι γνωστοί σε εμάς και συντηρούσαν το σπιτικό τους με αυτή την δουλειά.
hidefnick
12/06/2013, 10:32
Το κανάλι της βουλής θα μείνει δηλαδη???
πυξιδας990
12/06/2013, 10:59
http://www.skai.gr/news/politics/article/234855/papandreou-i-apostoli-tis-ert-den-borei-na-dromologeitai-me-shediasmous-paraskiniou/
μετα τα ουφο
που τελικα που θα δουμε το μπασκετ ANT1 η SKAI?
DimChios
12/06/2013, 11:06
@ μερικούς... λυπάμαι πολύ που κοιτάτε μόνο την πάρτη σας και δε μπορείτε να δείτε ούτε χιλιοστό έξω από την άποψή σας!
Τη άποψη που έχετε/με λόγω των μέχρι τώρα εμπειριών σας/μας, της όποιας ωριμότητας σας/μας, τσέπης σας/μας, συμφερόντων μας/σας!
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Απλά έχετε/ουμε το δικαίωμα να ΛΕΤΕ/ΜΕ τη όποια μαλακία σας/μας
...ίσως το καταλάβετε/ουμε όταν δε θα μπορείτε/ούμε (κι αυτό θα είναι ίσως το λιγότερο) ουτε ΕΔΩ να γράψετε/ουμε!
:wave2:
και ενώ εμείς σκοτωνόμαστε για το σωστό και το δίκαιο της συσκότισης ...πάρτε στη μάπα τμήμα του νομοσχεδίου για τη “νέα ΕΡΤ”
...στα κόκκινα όλο το ζουμί......
Με σύμβαση εργασίας αορίστου και ορισμένου χρόνου, δηλαδή, θα εξακολουθούν να εργάζονται έμμισθοι και συμβασιούχοι χωρίς να ξεκαθαρίζεται η αναλογία. Επίσης, από το νομοσχέδιο προκύπτει ότι θα παραμείνουν οι λεγόμενες «ειδικές θέσεις» καθώς αναφέρεται ότι «με πρόταση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας θα ανατίθεται απευθείας η εκτέλεση ορισμένου έργου σε δημοσιογράφο, σε επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, σε λογοτέχνες ή άλλους καλλιτέχνες».
από δω (http://www.capital.gr/News.asp?id=1815222)
Οπως δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο νέος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορές θα λειτουργήσει μέχρι τις 29 Αυγούστου.
Ο κ.Κεδίκογλου επεσήμανε ότι ο νέος κρατικός φορέας θα απασχολεί τουλάχιστον 1000 με 1200 άτομα ενώ ήδη έχει γίνει η επιλογή ατόμων εγνωσμένου κύρους για τη στελέχωσή του.
Για το υπάρχον προσωπικό διευκρίνισε ότι θα απολυθεί όλο αλλά θα έχουν προτεραιότητα στις νέες προσλήψεις όσοι πραγματικά έχουν αποδώσει έργο στην ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια.
AristidisZ
12/06/2013, 11:19
Για το υπάρχον προσωπικό διευκρίνισε ότι θα απολυθεί όλο αλλά θα έχουν προτεραιότητα στις νέες προσλήψεις όσοι πραγματικά έχουν αποδώσει έργο στην ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια.
ε νομίζω τώρα όλοι ανακουφιστήκαμε
DoctoR_k6
12/06/2013, 11:21
Αν καποιος πιστευει πως αυτο που εγινε εγινε για το "καλο" μας κ για να αποδοθει δικαιοσυνη σε οσους τα τρωγανε τοσα χρονια κοιμαται πολυ απλα με ανοιχτα τα ματια κ ορθιος κ δεν το ξερει ακομα...
Αν καποιος πιστευει πως αυτοι που θα στελεχωσουν τον "καινουριο" οργανισμο που θα λεγεται ΕΡΤ κ δεν θα ειναι "βυσματα" μεγαλυτερα απο τα προηγουμενα ας τον ξυπνησουν...
Τροποι υπηρχαν κ αλλοι αν θελαν να κανουν υγιες τον οργανισμο αυτον απλα εξυπηρετουν αλλα συμφεροντα κανοντας το ετσι!!!
Τουλαχιστον ακομα δεν περασε η πραξη γιατι πρεπει να πεσουν κ απο αλλους υπογραφες κ δεν νομιζουν να τις βαλουνε ευκολα!!
Κ το οτι κανουνε οτι μπορουν για να βαλουν τον λαο να σκοτωθει μεταξυ τους συνεχιζετε κ μερικοι δεν το καταλαβαινουν...
Ο,τι νομιζει ο καθενας...κριση εχει τωρα τι θα σκεφτει ειναι αλλο θεμα!:wave2:
latris mixanis
12/06/2013, 11:22
ΝΕΡΙΤ ΑΕ: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα ΕΡΤ
Το νομοσχέδιο για τη “νέα ΕΡΤ” αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας, για δημόσια διαβούλευση.
Στον νέο φορέα, ο οποίος θα λέγεται ΝΕΡΙΤ. ΑΕ προστίθεται και το «Ι» του ίντερνετ.
Το νέο νομικό πρόσωπο θα είναι Ιδιωτικού Δικαίου και η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ορίζεται ως “δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το κράτος”.
Τα έσοδά της θα προέρχονται και από το ανταποδοτικό τέλος (μέσω ΔΕΗ) χωρίς να ορίζεται σαφώς το ποσό.
Το νομοσχέδιο δεν ορίζει χρόνο επαναλειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ωστόσο ο αρμόδιος υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου διαβεβαιώνει ότι η επανεκκίνηση θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι – δηλαδή μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/234861/apo-tin-ert-ae-sti-nerit-ae/#ixzz2VzZXyIXn
guzzistas
12/06/2013, 11:30
Οπως όλα τα πράγματα στο Ελλαδιστάν...
αλλάζουμε το όνομα ή προσθέτουμε τη λέξη ΝΕΟ/ΝΕΑ στον τίτλο και όλα αρχίζουν να λειτουργούν ρολόι ως δια μαγείας...
έτσι κάνανε και με τα υπουργεία και με διάφορες υπηρεσίες... και όλα διορθώνονται...
Εχει να πάει το ρουσφέτι σύννεφο... αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πάω στοίχημα στην ΕΡΤ οι περισσότεροι κοιτάνε τον κώλο τους και πώς θα μπορέσουν να μπουν στην ΝΕΡΤ ή όπως αλλιώς θα την λένε, και στα @@ τους ο συνάδελφος....
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ... και ο καθένας χώρια...
Αντε γειαααααααααααααα
ΝΕΡΙΤ ΑΕ: Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα ΕΡΤ
Το νομοσχέδιο για τη “νέα ΕΡΤ” αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας, για δημόσια διαβούλευση.
Στον νέο φορέα, ο οποίος θα λέγεται ΝΕΡΙΤ. ΑΕ προστίθεται και το «Ι» του ίντερνετ.
Το νέο νομικό πρόσωπο θα είναι Ιδιωτικού Δικαίου και η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ορίζεται ως “δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το κράτος”.
Τα έσοδά της θα προέρχονται και από το ανταποδοτικό τέλος (μέσω ΔΕΗ) χωρίς να ορίζεται σαφώς το ποσό.
Το νομοσχέδιο δεν ορίζει χρόνο επαναλειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ωστόσο ο αρμόδιος υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου διαβεβαιώνει ότι η επανεκκίνηση θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι – δηλαδή μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/234861/apo-tin-ert-ae-sti-nerit-ae/#ixzz2VzZXyIXn
Ειναι ξεκαθαρο γιατι εγινε οτι εγινε. Μεχρι τωρα πληρωναμε μεσω ΔΕΗ για τηλεοραση και ραδιοφωνο.
Τωρα θα πληρωνουμε και για ιντερνετ :cry:
:lol:
@ μερικούς... λυπάμαι πολύ που κοιτάτε μόνο την πάρτη σας και δε μπορείτε να δείτε ούτε χιλιοστό έξω από την άποψή σας!
Τη άποψη που έχετε/με λόγω των μέχρι τώρα εμπειριών σας/μας, της όποιας ωριμότητας σας/μας, τσέπης σας/μας, συμφερόντων μας/σας!
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Απλά έχετε/ουμε το δικαίωμα να ΛΕΤΕ/ΜΕ τη όποια μαλακία σας/μας
...ίσως το καταλάβετε/ουμε όταν δε θα μπορείτε/ούμε (κι αυτό θα είναι ίσως το λιγότερο) ουτε ΕΔΩ να γράψετε/ουμε!
:wave2:
+ οσα θες
Το θέμα δεν είναι τα κομματόσκυλα και οι προνομιούχοι που τόσα χρόνια παίρνουν εκατομμύρια απο τις τσέπες μας...Αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα προσληφθούν στην νεα ΕΡΤ ως "άτομα εγνωσμένου κύρους":lol:
Το θέμα είναι οτι άνοιξε η πόρτα (καιρό τώρα, αλλα τώρα ίσως επιτέλους το δούμε) για να περνάει ό,τι γουστάρουν, όπως γουστάρουν (τσαμπουκά,ντε!) τα καθίκια που είναι πάνω.Η διχόνοια που επικρατεί ακόμα και σε τόσο προφανή παραδείγματα στον λαό, μαντέψτε ποιον εξυπηρετεί...
Δηλαδή τι διάσταση απόψεων μπορεί να υπάρξει όταν μια απόφαση "νομιμοποιείται" απο τις στρατιές των μπάτσων που την επιβάλλουν ? Τι δεν καταλαβαίνετε ? Αυριο θα σας κατασχέσουν το σπίτι γιατι χρωστάτε 300 ευρώ χαράτσι.Μια διμοιρία ΜΑΤ θα συγκεντρωθεί κάτω απο το σπίτι σας για να επιβάλλει τον νόμο...
el_hymador
12/06/2013, 11:45
Αν διασφαλίσουμε τη Eurovision και το μπάσκετ στα @@δια μου... και μην γελίεστε, όλο το πανηγύρι γίνεται για να ΜΗΝ έχει τηλεοπτική κάλυψη ο τρίτος αγώνας των play-offs όπου η ΠΑΝΑΘΑ θα σκούπιζε τον ντοπέ γαύρο στο εξοχικό, για να μη δούμε τα αίσχη που θα κάνουν οι αυγουλομάτηδες Αγγελόπουλοι... αλλά που να στροφάρετε γίδια....
spyrakos35
12/06/2013, 11:46
Αν διασφαλίσουμε τη Eurovision και το μπάσκετ στα @@δια μου... και μην γελίεστε, όλο το πανηγύρι γίνεται για να ΜΗΝ έχει τηλεοπτική κάλυψη ο τρίτος αγώνας των play-offs όπου η ΠΑΝΑΘΑ θα σκούπιζε τον ντοπέ γαύρο στο εξοχικό, για να μη δούμε τα αίσχη που θα κάνουν οι αυγουλομάτηδες Αγγελόπουλοι... αλλά που να στροφάρετε γίδια....
μόνο ο δημηττράκης το είδε και ευτυχώς, μας ανοιξε τα μάτια...... ;)
AristidisZ
12/06/2013, 11:50
σαν πολλοί βάζελοι δε μου μαζευτήκατε ;
Θα παρακαλούσα τους υπαλλήλους της ΕΡΤ Α.Ε. να ειναι φειδωλλοί στις δηλώσεις τους.
Απ' όσο γνωρίζω, οι διορισμοί τους έγιναν με μπάρμπα στην Κορώνη από τους κατά καιρούς κυβερνώντες που σήμερα τους απολύουν για να προσλάβουν πάλι αυτούς που θέλουν, σόρρυ λάθος "αυτούς που προσέφεραν".
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και την χορωδία της... Ναι, για κάποιους που δεν το ξέρανε, είχε κι αυτό η ΕΡΤ.
stefanos
12/06/2013, 12:02
Απ' όσο γνωρίζω, οι διορισμοί τους έγιναν με μπάρμπα στην Κορώνη από τους κατά καιρούς κυβερνώντες που σήμερα τους απολύουν για να προσλάβουν πάλι αυτούς που θέλουν, σόρρυ λάθος "αυτούς που προσέφεραν".
Νομίζεις δηλαδή ότι εάν είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.:confused:
spyrakos35
12/06/2013, 12:08
σας περιμένω λοιπόν οοοοολους εσας που κράζετε, αύριο
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113060612
παρακαλώ να οριστεί σημείο συνάντησης να πάμε μηχανοκίνητοι..... :smokin:
JIM_DADO
12/06/2013, 12:14
Νομίζεις δηλαδή ότι εάν είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.:confused:
και αυτοί που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ? τον πούλο και αυτοί παρέα με αυτούς που έχουν μπαρμπα στην κορώνη.... χώρις βέβαια να γίνεται λόγος για αυτους
και αυτοί που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ? τον πούλο και αυτοί παρέα με αυτούς που έχουν μπαρμπα στην κορώνη.... χώρις βέβαια να γίνεται λόγος για αυτους
Προφανώς, δεν ειναι τυχαίες οι παροιμίες του λαού μας (μαζί με τα ξερά κλπ).
Εδώ κάποιοι είχαν περάσει (επιτυχώς) στις εξατάσεις του ΑΣΕΠ, παραιτήθηκαν απο τις δουλειές τους και μείναν στον άσσο όταν πάγωσαν οι προσλήψεις...
Εδώ κύριοι είναι κράτος! (και δουλεύει όπως γουστάρει ο Αντωνάκης, ο Βαγγέλης, ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης κι άλλα τέκνα της αριστοκρατίας)
Για να μην κουραζεστε αδικα.
1. Η διαφημιστικη πιτα εχει μικρυνει και αρα τα 4 κρατικα καναλια λογο κρατικων επιχωρηγησεων ριχνουν τις τιμες της αγορας.
2. Η ΕΡΤ δεν προσφερει πια ιδιαιτερο κοινωνικο αγαθο (προώθυση νεων τεχνολογιων και υποδομων ή διαμορφωση νεων δομών και προγραμματων ) αλλα αντιθετα δημιουργει αθεμιτο ανταγωνισμο εις βαρος αλλων επιχειρησεων. 'Η εστω οι 5-10 εκπομπες ιδικου λαογραφικοι και πολιτισμικου ενδιαφεροντος μπορουν να καλυφθουν και απο 1 μονο καναλι.
3. Λογο των κρατικων επιχορηγήσεων, η κακοδιχειρηση, οι σπαταλες και τα τελικα χαμιλα ποσοστα δεν διμιουργουν θεματα επιβιωσης του συστηματος και αρα το συστημα αναπαραγετε και διαιωνίζετε (σαν καρκινος?).
4. Κατα την σμικρυνση ή συγχώνευση μια επιχείρησης με πολλα παραρτηματα υπαρχουν 3 τροποι οργανωσης.
Α. Κρατας το ενα απο ολα τα παραρτηματα σχετικα ανεπαφο και διώχνεις τα αλλα. (αδικο και υποπτο)
Β. Συγκεντρωνεις τα παντα σε ενα παραρτημα και "βλεποντας και κανοντας". (χαοτικο και αναποτελεσματικο)
Γ. Διωχνεις τους παντες και ξεκινας απο μηδενικη βαση.
5. Οι διεκδικήσεις στον ιδιωτικό τομεα περνανε παντα μεσα απο το φυλτρο της βιωσημοτητας της επιχειρησης (με εξαίρεση τους συνδικαλιστες του ΠΑΜΕ). Χαρακτηριστικο παραδειγμα η συμφωνια γενικής μειωσης μισθων κατα 10-20% ή οτι αλλο, για να μην γινουν απολυσεις.
Οι συνδικαλιστικες απαιτησεις στον δημοσιο τομεα αντιθετα, έχουν συνηθως γραμμενη στα @@ τους την ποιοτητα του προιοντος που παραγουν (aka κοινωνικο αγαθο) και τους πελατες τους ή για να ειμαι πιο επιεικης τα αφυνουν ολα αυτα σε δευτερη μοιρα οταν οικανοποιηθει η ατομικη ή κλαδικη οικονομικη απαιτηση.
Με ολα τα παραπανω αλλα και με αναμφιβολο δεδομενο οτι οι παρεχομενες υπηρεσιες (αντικειμενικοτητα, ουδετεροτητα, πλουραλισμος, διαφορετικοτητα προγραμματος, εκπαιδευση και ψυχαγωγια κτλπ) δεν ανταποκρινοντας ουτε στις αναγκες αλλα ουτε καν στην δαπανη της ελληνικης κοινωνιας δεν μπορω να διακρηνω καποιο επιχείρημα υπερ της συνεχισης του υπαρχοντος συστηματος.
Κριμα για τους ανθρωπους και τις οικογενειες που θα μηνουν ξεκρεμαστοι σε τοσο δισκολες εποχες (οπως τοσοι και τωσοι αλλοι) αλλα τα θεμα μας νομιζω θα επρεπε να ειναι πως η νεα δομή θα ειναι αποδοτική και προς οφελος της κοινωνιας.
Κατα τα αλλα να προσεχετε τι και ποιους (ψυφιζατε και) ψυφιζετε.
skylaros
12/06/2013, 14:13
Αυτά έκλεισαν :
• Πέντε κανάλια: ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT WORLD (δορυφορικό), ΕΡΤ HD (Ψηφιακό)
• Επτά ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα την Αθήνα: 91,6 Πρώτο Πρόγραμμα, 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, 90,9 Τρίτο Πρόγραμμα, 93,6 Kosmos, 101,8 ΕΡΑ Σπορ, 106,7 Φιλία, Πέμπτο Πρόγραμμα-Φωνή της Ελλάδας [στα βραχέα σε όλο τον κόσμο]).
• Τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη (95,8, 102 και Τρίτο)
• 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα
• Δυο μουσικά σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία)
• Μια έντυπη έκδοση, η «Ραδιοτηλεόραση», ένας διαδικτυακός τόπος το www.ert.gr, το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, archives.ert.gr.
Πάνω από όλα την ιδέα της Ελεύθερης ενημέρωσης.
Pan (dvs)
12/06/2013, 14:26
Θα παρακαλούσα τους υπαλλήλους της ΕΡΤ Α.Ε. να ειναι φειδωλλοί στις δηλώσεις τους.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και την χορωδία της... Ναι, για κάποιους που δεν το ξέρανε, είχε κι αυτό η ΕΡΤ.
Θα ζησουμε και χωρις την ΕΡΤ.Αλλωστε τοσα χρονια ποια ητανε η πραγματικη προσφορα της?
Θα ζησουμε και χωρις την ΕΡΤ.Αλλωστε τοσα χρονια ποια ητανε η πραγματικη προσφορα της?
Εγώ έβλεπα ανελλιπώς το Αρχονταρίκι.
notakos600
12/06/2013, 14:30
Εγώ έβλεπα ανελλιπώς το Αρχονταρίκι.
Έλα ρε κι εσύ;
el_hymador
12/06/2013, 14:33
Η μόνη που έκανε πολύ αξιόλογη δουλειά ήταν η ΕΤ3, είχε εξαιρετικές εκομπές! Η ΕΤ1 και η ΝΕΤ απλά δεν ήταν τόσο ξεφτυλισμένες και χυδαίες όσο τα εμετικά ιδιωτικά κανάλια... κάτι ήταν και αυτό πάντως...
.Αλλωστε τοσα χρονια ποια ητανε η πραγματικη προσφορα της?
Ίσως να ήταν και ο μόνος λόγος για να ανοίξεις του κουτί...........αυτοί τουλάχιστον έπαιζαν και καμιά αξιόλογη παραγωγή, κάνα ξένο ντοκιμαντέρ του BBC με το "πως το κάνουν οι σουπιές στ' ανοιχτά του Σουρινάμ"..........απ' το να βλέπεις αδερφές να μαγειρεύουν καλύτερα ήτανε....
Η μόνη που έκανε πολύ αξιόλογη δουλειά ήταν η ΕΤ3, είχε εξαιρετικές εκομπές! ....
Όπως;
Σόρρυ, αλλά πλήν του Αρχονταρικίου δεν βλέπω και πολύ τιβί.
Ίσως να ήταν και ο μόνος λόγος για να ανοίξεις του κουτί...........αυτοί τουλάχιστον έπαιζαν και καμιά αξιόλογη παραγωγή, κάνα ξένο ντοκιμαντέρ του BBC με το "πως το κάνουν οι σουπιές στ' ανοιχτά του Σουρινάμ"..........απ' το να βλέπεις αδερφές να μαγειρεύουν καλύτερα ήτανε....
Ξεχνάς και την αντικειμενικότητα στην ενημέρωση...
kalgeorge
12/06/2013, 14:40
giati eseis mipws pate? panta adio einai xaxxaaxaxaxaxxaaxax
over and out
kalgeorge
12/06/2013, 14:46
axou mwre i stai siginithike........
alla omws oi agalies kai ta filia den borousan na ginoun pisw apo ta skinika........vevaia...pws tha siginithei o laos alliws?
xaxaxxax
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/article2291778.ece
MG-KTiNoS
12/06/2013, 14:46
Υπάρχει ένα ποστ εδώ κάπου που λέει που υπηρετήσαμε.
Τους ρίχνεις μια ματιά και λες ώρεεεεε βίΖμααααα.
Εγώ δεν έγραψα τίποτα εκεί και ξέρεις γιατί?
Γιατί 2 χρόνια τον έπινα κανονικά. Η χάρη μου έφτασε ως την Ισπανία με την αντιτορπήλα, στην Αδριατική στο μπόλεμο κι έβλεπα τον Τούρκο στα μάτια 16 ώρες την ημέρα.
Όταν δε, έφτασε η ώρα να απολυθώ ήρθε ένα χαρτάκι με μετάθεση σε υπηρεσία ξηράς για να μη χάσει το ναυτικό της υπηρεσίες μου για άλλους 2 3 μήνες ακόμα.
Φυσικά μ έπαιρναν για εκπαίδευση στα νέα όπλα ως τα 40 αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
Έρχεσαι λοιπόν μετά εδώ και βλέπεις το τσογαλανάκι –σόρι για τη λέξη- που φίλησε κατουρημένες ποδιές για μια θέση στο στρατ. νοσοκομείο (και αν δεν τις φίλησε αυτός, τις φίλησε ο πατέρας του και η μάνα του το ίδιο κάνει…)
Και σου λέει
-Πέτα τους στο δρόμο
(γενικά μιλάω)
Οκ μεγάλε μαζί σου !
Στο Καιάδα καλύτερα ΟΛΟΙ, τι στο διάολο, θέλουν να δουλεύουν κι όλας???
Άνεργοι όλοι ρεεεεε ΟΥΣΤ !
Μας ξεφεύγουν όμως 2 βασικά στοιχεία
1. ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ Πάει να πει ανεργία = εγκληματικότητα (ναρκωτικά πορνεία κλπ)
2. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
ΦΕΡΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ
ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
Ή ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
:sick:
Ξεχνάς και την αντικειμενικότητα στην ενημέρωση...
Καθόλου....απλά επειδή δεν ήταν αντικειμενική, δεν την χρησιμοποιούσα για να ενημερώνομαι.
.....
Δεν καταλαβαίνω τι λες...
Εγώ έχω φίλους που δουλευουν στην ΕΡΤ και χάνουν την δουλειά τους (ο ένας έχει και παιδιά, κι απ' όσο ξέρω η γυναίκα του δεν έχει μόνιμη δουλειά).
Κι εγώ συμπονώ αυτούς που χάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν βλέπω ξεσηκωμό για τα Ναυπηγεία, τα εργοστάσια στη Βορ. Ελλάδα που έκλεισαν το ένα μετά το άλλο. Αυτοί δεν είχαν οικογένειες, παιδιά κλπ; Κανόνι ο Κωστόπουλος, στο δρόμο τόσοι άνθρωποι, δεν ειδα μια αράδα εδώ μέσα. Γιατί;
Κλείνει η ΕΡΤ. Ναι, και; Άλλοι 2.600κάτι άνεργοι, κι οι μισοί από αυτούς θα ξαναγυρίσουν στην καινούργια ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ, whatever.
Μπήκαν οι περισσότεροι απο το παράθυρο (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), βγαίνουν από την πόρτα (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), τι να γίνει...
Καθόλου....απλά επειδή δεν ήταν αντικειμενική, δεν την χρησιμοποιούσα για να ενημερώνομαι.
Πλην των οπαδών του κυβερνώντος κόμματος. Προφανώς όμως κάνει καλυτερη δουλειά ο ΣΚΑΙ, οποτε άχρηστη κι η αντικειμενική ενημέρωση απο την ΕΡΤ.
αν ηθελα να (ξανα)βγαλω το κτηνος που κουβαλαω
στα πόδια σου να σερνόμαστε θα μας είχες....:a2::a07:
notakos600
12/06/2013, 14:59
Κάτι μου λέει πως όλα αυτά τα λαμογιοδημοσιογραφάκια θα είναι στο νέο σχήμα της ΕΡΤ, οι μόνοι που έμειναν άνεργοι είναι οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί...
kalgeorge
12/06/2013, 15:00
Κλείνει η ΕΡΤ. Ναι, και; Άλλοι 2.600κάτι άνεργοι, κι οι μισοί από αυτούς θα ξαναγυρίσουν στην καινούργια ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ, whatever.
Μπήκαν οι περισσότεροι απο το παράθυρο (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), βγαίνουν από την πόρτα (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), τι να γίνει...
και συμπληρωνω.....
1000 απο τους 2656πχ θα τοποθετηθουν οπου το Δημοσιο εχει αναγκες(κεπ , νοσοκομεια κλπ..)
σιγουρα 1656 δεν θα μπορουν πλεον με τουπε να δηλωνουν με υφακι "φιλε , δουλευω στην ερτ , καταλαβες?"
α, ισως χρειαστει και να δουλεψουν...ειναι λιγακι αποτομο απο εκει που εχεις μαθει να πινεις την καφεδαρα σου και την ουισκαρα σου στις 1 το βραδυ σε "εξωτερικη μεταδοση" να βρεθεις στις 2 σε καποιο νοσοκομειο να προσπαθεις να τα βαλεις με τον πρεζακια του στερητικου σύνδρομου
αλλα αμα θες αυτα τα 800 ευρω αφησε τα..ολο και καποιος απο τους 1.500.000 ανεργους θα βρεθει να τα παρει
spyrakos35
12/06/2013, 15:00
.............
Στο Καιάδα καλύτερα ΟΛΟΙ, τι στο διάολο, θέλουν να δουλεύουν κι όλας???
Άνεργοι όλοι ρεεεεε ΟΥΣΤ !
Μας ξεφεύγουν όμως 2 βασικά στοιχεία
1. ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ Πάει να πει ανεργία = εγκληματικότητα (ναρκωτικά πορνεία κλπ)
2. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
ΦΕΡΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ
ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
Ή ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
:sick:
σας περιμένω λοιπόν οοοοολους εσας που κράζετε, αύριο
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113060612
παρακαλώ να οριστεί σημείο συνάντησης να πάμε μηχανοκίνητοι..... :smokin:
καλά τα λες κτήνε αλλά στην παραπάνω πρόσκληση ουδείς αποκρίθηκε.....
στον καναπέ και στο ιντερνετ όλοι μας..... ;)
AristidisZ
12/06/2013, 15:05
αλλά δεν βλέπω ξεσηκωμό για τα Ναυπηγεία, τα εργοστάσια στη Βορ. Ελλάδα που έκλεισαν το ένα μετά το άλλο. Αυτοί δεν είχαν οικογένειες, παιδιά κλπ; Κανόνι ο Κωστόπουλος, στο δρόμο τόσοι άνθρωποι, δεν ειδα μια αράδα εδώ μέσα. Γιατί;
Κλείνει η ΕΡΤ. Ναι, και;
Για κάτσε ρε συ sniper
κλάιν μάιν για την ΕΡΤ, το είπαμε αυτό
ο τρόπος που έκλεισε θεωρείται φυσιολογικός ;
εκδόθηκε μια ΚΥΑ, η οποία ήταν ΠΥΑ (από το πλειοψηφική) - μιλάμε για χούντα κανονική
αν μεθαύριο βγει το Χ,Υ, Ζ blog και γράψει για τους μισθούς των διοικητών των νοσοκομείων λ.χ., θα εκδώσουμε πάλι μια ΠΥΑ (όπου το Π τώρα θα σημαίνει προσωπική), και θα λέμε κλείσαμε 10 νοσοκομεία γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι
kalgeorge
12/06/2013, 15:06
Για κάτσε ρε συ sniper
κλάιν μάιν για την ΕΡΤ, το είπαμε αυτό
ο τρόπος που έκλεισε θεωρείται φυσιολογικός ;
εκδόθηκε μια ΚΥΑ, η οποία ήταν ΠΥΑ (από το πλειοψηφική) - μιλάμε για χούντα κανονική
αν μεθαύριο βγει το Χ,Υ, Ζ blog και γράψει για τους μισθούς των διοικητών των νοσοκομείων λ.χ., θα εκδώσουμε πάλι μια ΠΥΑ (όπου το Π τώρα θα σημαίνει προσωπική), και θα λέμε κλείσαμε 10 νοσοκομεία γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι
ρε παικτη.....τοσες σελιδες διαβασες ακομα δεν καταλαβες? χχαχαχαχαχαχ
δεν λεμε οτι ηταν σωστος ο τροπος που εκλεισε η ερτ.....λεμε οτι επρεπε να κλεισει..
μην τα μπερδευετε ολα μαζι και τα κανουμε κουλουβαχατα....γιατι χανουμε την μπαλα σχετικα με το ποιος απανταει σε ποιον και που...
χααχχχαχχα
Κάτι μου λέει πως όλα αυτά τα λαμογιοδημοσιογραφάκια θα είναι στο νέο σχήμα της ΕΡΤ, οι μόνοι που έμειναν άνεργοι είναι οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί...
Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτού του τύπου οι πρακτικές (διατάσσουμε πριν αποφασίσουμε και υλοποιούμε αυθωρεί και παραχρήμα..) δεν θα μας (τους) βγουν σε καλό ...
DimChios
12/06/2013, 15:08
Άλλος την τιβι την εχει για να βλεπει ντοκιμαντερ (συμπεριλαμβάνονται και οι τσόντες), άλλος ταινίες (συμπεριλαμβάνονται και οι τσόντες), άλλος Νικολούλη, άλλος μπαλες και μαλακίες κι αλλος να βλεπει lifestyle και gossip εκπομπες!
Αντε τωρα εσεις να βρείτε άκρη ανάμεσα μας αν έπρεπε να κλεισει ή όχι!
ο,τι να ναι!
Πουθενα δε συνεννοηθήκαμε, τώρα θα το κάνουμε?
δεν λεμε οτι ηταν σωστος ο τροπος που εκλεισε η ερτ.....λεμε οτι επρεπε να κλεισει..
Υπέρ του αγιάζοντος τα μέσα σκοπού συζητάτε καλέ....??
AristidisZ
12/06/2013, 15:08
μην τα μπερδευετε ολα μαζι και τα κανουμε κουλουβαχατα....γιατι χανουμε την μπαλα σχετικα με το ποιος απανταει σε ποιον και που...
χααχχχαχχα
εγώ απάντησα στα περί ξεσηκωμού κλπ, αυτό το επιχείρημα το βλέπω να έχει πολύ πέραση, και δε μου αρέσει καθόλου...
DimChios
12/06/2013, 15:15
ρε Γιωργο, περαν του τι καταλαβε ο γλαροβοσκός.....απο που προκύπτει το "έπρεπε" να κλείσει? απο σένα?
Με κουραζουν αφανταστα τα σεντονια και τετοιου είδους συζητησεις που δε βγάζουν πουθενα ποτε! Δε μπαίνω μαζι σου σε αντιπαράθεση (μη το παιρνεις προσωπικα) αν και διαφωνω με πολλες απ τις αποψεις σου (σχεδον σε ολες) αλλά τουλάχιστον δίνω το στίγμα μου του τι πιστεύω χωρις να σας τα πρήζω και χωρις να λεω οτι εχω παντα δικιο!
κατα τ αλλα σε συμπαθω και το ξερεις!
Τωρα με κατι ουρανοκατεβατους που εσκασαν μυτη (και) σε τουτο το θρεντ και πετανε τη μαλακια τους... ε, εννοείται δεν ασχολουμαι!
el_hymador
12/06/2013, 15:15
Όπως;
Σόρρυ, αλλά πλήν του Αρχονταρικίου δεν βλέπω και πολύ τιβί.
-Έτσι βλέπω τον κόσμο
-Το σύμπαν που αγάπησα
-Animated Φιλόσοφοι
Και αρκετά συχνά πάνελς με συζητήσεις ουσίας και ανθρώπους που κάτι είχαν να πουν, όχι 15 μαλάκες και ένα @δι "συντονιστής" να ξεκατινιάζονται για το στικάκι της Λαγκάρντ...
περα απο το ιδιο το γεγονος που ο καθενας εχει τη γνωμη του, μεγαλυτερη σημασια εχει ο τροπος ο οποιος φανερωνει αυταρχισμο που πηγαζει απο ανικανοτητα
και η ανικανοτητα ειναι επικινδυνη τετοιες εποχες που οι κινησεις πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικες
κοινως εχουμε δωσει νυστερι σε χασαπηδες:rolleyes: