View Full Version : πάει...
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
AristidisZ
11/06/2013, 18:01
Λουκέτο στην ΕΡΤ (http://www.naftemporiki.gr/story/664206)
spyrakos35
11/06/2013, 18:03
παλι μάσα.....
έχουν βρει τον τρόπο πάντως..... μπράβο τους.....
AristidisZ
11/06/2013, 18:04
από τη ΔΕΗ θα το βγάλουν ή ότι γράφει δε ξεγράφει ; :D
LsKostas
11/06/2013, 18:23
Κάτω απ την σκία πτωχευμένων τραπεζών και ακροδεξιάς πολιτικής έχουμε και λέμε...
Εκτάσεις σε όλη την επικράτεια,
θεμελιώδεις κρατικές υποδομές όπως Ερτ,Δεη,Ευδαπ
στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις,
αμυντική βιομηχανία,
παραγωγικά εργαλεία άσκησης εθνικής οικονομικής πολιτικής όπως μεταλλεία και ναυπηγεία,
λαϊκή κυριαρχία,
κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις οι οποίες είναι πηγές εσόδων του κράτους
Πρόκειται για άνευ όρων παράδοση της χώρας σε επιταγές του ΕΛΚ (που ως γνωστό αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ΥΠΟΚΟΣΜΟ) και μη αιρετών οργάνων-λόμπι μονοπωλίων των Βρυξελλών.
Η Ελλάδα χορεύει στον ρυθμό των πιο προδοτικών κυβερνήσεων από την Χούντα και μετά.
Η μια εργατική τάξη ενάντια στην άλλη... Ταξιτζήδες ενάντια σε δημοσιογραφους , παντοπώλες ενάντιον ναυτεργατών,ιδιωτικοί εναντίων δημοσίων.
Να μην ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο ΚΚΕ για άλλη μια φορά που παρέδωσε την χώρα στην ομάδα του "Success story"
στον ακροδεξιο Σαμαρά, στον διαπλεκόμενο ως τα μπούνια Βενιζέλο και στον Κουνέλη.
Κατά συνέπεια σήμερα να γινόμαστε μάρτυρες (κυριολεκτικά) σε μια ανευ προηγουμένου επίθεση στον Ελληνικό λαό.
υγ. Το επόμενο βήμα είναι συνεργασία ΝΔ και Χρυσής Αυγής ... ίσως ειναι ο μόνη ελπίδα να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός
Δυστυχώς πρέπει να κυβερνήσουν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ και ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ για να ταρακουνηθει ο ελληνικός εγκέφαλος
AUFGEBRACHT
11/06/2013, 18:37
Πού θα βλέπω τώρα εγώ το Σπύρο Παπαδόπουλο να πίνει στην υγειά μας; Πώς θα αποκοιμιέμαι χωρίς τη Ραδιοτηλεόραση δίπλα μου; Πώς θα αντέξω χωρίς τα νέα του Πάνου του Παναγιωτόπουλου με Αρετή και Τόλμη; Τόσα χρόνια στο λογαριασμό της ΔΕΗ είχα συνηθίσει να βλέπω το υπέροχο Υπέρ ΕΡΤ, θα μας το αφαιρέσουν έτσι μονομιάς;
kalgeorge
11/06/2013, 18:38
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ........ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ....
DimChios
11/06/2013, 18:39
...εγω ο αγράμματος και αμόρφωτος καταλαβαίνω ένα πράμμα...
Να μου δώσουν εμένα (ή εσένα ρε αδερφέ δεν εχει σημασία).... το καλύτερο πόστο για μαγαζί, να μου το εξοπλίσουν τίγκα, να μπορεί να κάνει παπάδες με τον εξοπλισμό του, (να μπορούν) να μου το προμοτάρουν όσο δε πάει και... εγώ να το κλείσω...
Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ... όποιος είναι έξω απ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει αλλά... δε γίνεται ρε αδερφε, πως να το κανουμε!
καποιοι φάγανε, τρωνε και θα τρωνε με χρυσα κουταλια και καποιοι θα μεινουν παλι στο δρομο!
Το "μαγαζακι" λοιπον αυτο ήταν και θα μπορουσε να ειναι το καλυτερο φιλέτο! Είχε τα πάντα απο δυνατότητες! ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!
Ο στοχος πάντα ομως είναι άλλος... και κατα πως φαίνετε θα τον πετύχουν παλι τα λαμογια!
Ξεπουλατε ρε! Ξεπουλατε και ολα καλα!
:moutza:
el_hymador
11/06/2013, 18:56
Δηλαδή και NET και ΕΤ3 τις παίρνει η μπάλα ή είναι αυτόνομα τα κανάλια αυτά;
AUFGEBRACHT
11/06/2013, 19:00
Δηλαδή και NET και ΕΤ3 τις παίρνει η μπάλα ή είναι αυτόνομα τα κανάλια αυτά;
Κι αυτές τις παίρνει η μπάλα αν κατάλαβα καλά...
Τραγικό λάθος της κυβέρνησης. Dimchios +1000
Δλδ για το κατάντημα της χώρας φταίει η ερτ, οι καθηγητές, ο οτέ, τα τρένα, τα νησιά, η θάλασσα ..
Κάτι άλλο?
παντως βελτιωθηκε τρομερα τα τελευταια χρονια.....παλια ελεγα να κλεισει ......τωρα λεω οχι κι ας πληρωνω
τωρα φαε στη μαπα φατμαγκιουλ
kalgeorge
11/06/2013, 19:17
Κι αυτές τις παίρνει η μπάλα αν κατάλαβα καλά...
ΡΕ ΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...
el_hymador
11/06/2013, 19:20
Κρίμα πάντως γιατί μέσα στον ωκεανό σκατών, η ΝΕΤ και η ΕΤ3 αν παραμέριζες κάποιες κουράδες είχαν 2-3 αξιόλογες εκπομπές... τα ιδιωτικά πότε θα κλείσουν να ησυχάσουμε;
nihristo
11/06/2013, 19:28
Κρίμα πάντως γιατί μέσα στον ωκεανό σκατών, η ΝΕΤ και η ΕΤ3 αν παραμέριζες κάποιες κουράδες είχαν 2-3 αξιόλογες εκπομπές... τα ιδιωτικά πότε θα κλείσουν να ησυχάσουμε;
vrooom να πούμε.
Κρίμα για τον κόσμο που θα μείνει χωρίς δουλειά. Να πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε λέγαμε κάποτε, αλλά τελικά κάθε εξάμηνο κάποιος παρουσιάζεται σαν να τα "εφαγε". Ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, αγρότες, λιμενεργάτες , δημοσιογράφοι, μαγαζάτορες. ΟΛΟΙ φταίνε; Όλοι μας; Ποιος θα έχει δουλειά αύριο;
kalgeorge
11/06/2013, 19:31
vrooom να πούμε.
Κρίμα για τον κόσμο που θα μείνει χωρίς δουλειά. Να πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε λέγαμε κάποτε, αλλά τελικά κάθε εξάμηνο κάποιος παρουσιάζεται σαν να τα "εφαγε". Ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, αγρότες, λιμενεργάτες , δημοσιογράφοι, μαγαζάτορες. ΟΛΟΙ φταίνε; Όλοι μας; Ποιος θα έχει δουλειά αύριο;
ρε σεις σοβαρα μιλατε ? :lol:
η ερτ πρεπει να ειναι στην κορυφη των οσων εχουν φαει απο τον λαο ΑΣΥΣΤΟΛΑ τοοοοοοσα χρονια....
πουλος....που επρεπε να εχει πεσει εδω και καιρο
AUFGEBRACHT
11/06/2013, 19:36
Tώρα θα ανοίξουμε νέες αντιπαραθέσεις αλλά κουβέντα να γίνεται... Πόσο κυκλοφορία είχε εκείνη η Ραδιοτηλεόραση και πόσο μας κόστιζε η "κυκλοφορία" της; Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που κόπτονται για το δημόσιο καλό και συμφέρον πόσες φορές είχαν κατεβάσει το γενικό όταν χαλκευόταν η αλήθεια; Τόόόόόόόόσα χρόνια που το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα έρεε άφθονο την εποχή των παχιών αγελάδων γιατί οι υπάλληλοι της ΕΡΤ μούγγα στη στρούγκα; Όταν η ΕΡΤ σπαταλούσε δις για να πάρει τα δικαιώματα του Champions League με υπέρογκες προσφορές ήταν προς το συμφέρον του έλληνα φορολογούμενου; Κάτι εκπομπές εκεί στο 2004 στην Ολυμπιάδα με κάτι υπερκοστολογήσεις ΝΑ δεν έθιξαν τη συνείδηση των υπαλλήλων της ΕΡΤ; Ας το πάρουν χαμπάρι μερικοί ότι το κουτόχορτο είναι εκτός των διατροφικών συνηθειών μερικών σκεπτόμενων πολιτών. Να βγούνε να πούνε διαμαρτύρομαι γιατί ξαφνικά με πετάνε στο δρόμο και θα χάσω τη δουλειά μου να το δεχτώ. Κάτι δήθεν παπαριές όμως με περιτύλιγμα δημόσιου συμφέροντος και δακρύβεχτες τάχαμου αγωνίες για τον Έλληνα πολίτη που θα μείνει ανενημέρωτος ξαφνικά είναι το λιγότερο εξοργιστικές. Είμαστε στα καλά μας; Το φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης έγινε φωνή της αλήθειας του έλληνα πολίτη; Ναι, έφτιαξαν ένα μαγαζί συνέχεια της ΥΕΝΕΔ για να κάνουν τη δουλειά τους... όλοι αυτοί όμως που τόσα χρόνια άνευ τύψεων πληρώνονταν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει με τη λογική του μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα ας το βουλώσουν. Όταν προσλαμβανόταν ο κάθε τελειωμένος Τέρενς Κουίκ για να πάρει μια καλή σύνταξη το παιδί τώρα που έμεινε από δουλειά, όταν ο Σαλαγκούδης διόριζε αξιοκρατικά (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) την κορούλα του μόκο στην ΕΡΤ; Το 20ρικο που πλήρωνα ήθελα δεν ήθελα υπέρ ΕΡΤ ήξερα μια χαρά να το αγοράσω ένα καλό βιβλίο αντί να πίνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην υγειά μου. Ίσως βέβαια αυτά τα λέω επειδή τη τηλεόραση γενικά την έχω γραμμένη στα παπάρια μου και δεν παρακολουθώ. Αλλά επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα που ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα, δε μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου όταν ακούω κάποιους (δε μιλάω για κάποιο συγκεκριμένα εδώ μέσα, μην παρεξηγηθούμε) που τόσα χρόνια ωρύονταν για το κερατιάτικο της ΕΡΤ στο λογαριασμό κι έδιναν συμβουλές πως να πληρώνεις στο Παρακαταθηκών το λογαριασμό της ΔΕΗ και τώρα με αντικυβερνητικό κι αντιεξουσιαστικό μένος να υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ...
kalgeorge
11/06/2013, 19:39
Tώρα θα ανοίξουμε νέες αντιπαραθέσεις αλλά κουβέντα να γίνεται... Πόσο κυκλοφορία είχε εκείνη η Ραδιοτηλεόραση και πόσο μας κόστιζε η "κυκλοφορία" της; Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που κόπτονται για το δημόσιο καλό και συμφέρον πόσες φορές είχαν κατεβάσει το γενικό όταν χαλκευόταν η αλήθεια; Τόόόόόόόόσα χρόνια που το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα έρεε άφθονο την εποχή των παχιών αγελάδων γιατί οι υπάλληλοι της ΕΡΤ μούγγα στη στρούγκα; Όταν η ΕΡΤ σπαταλούσε δις για να πάρει τα δικαιώματα του Champions League με υπέρογκες προσφορές ήταν προς το συμφέρον του έλληνα φορολογούμενου; Κάτι εκπομπές εκεί στο 2004 στην Ολυμπιάδα με κάτι υπερκοστολογήσεις ΝΑ δεν έθιξαν τη συνείδηση των υπαλλήλων της ΕΡΤ; Ας το πάρουν χαμπάρι μερικοί ότι το κουτόχορτο είναι εκτός των διατροφικών συνηθειών μερικών σκεπτόμενων πολιτών. Να βγούνε να πούνε διαμαρτύρομαι γιατί ξαφνικά με πετάνε στο δρόμο και θα χάσω τη δουλειά μου να το δεχτώ. Κάτι δήθεν παπαριές όμως με περιτύλιγμα δημόσιου συμφέροντος και δακρύβεχτες τάχαμου αγωνίες για τον Έλληνα πολίτη που θα μείνει ανενημέρωτος ξαφνικά είναι το λιγότερο εξοργιστικές. Είμαστε στα καλά μας; Το φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης έγινε φωνή της αλήθειας του έλληνα πολίτη; Ναι, έφτιαξαν ένα μαγαζί συνέχεια της ΥΕΝΕΔ για να κάνουν τη δουλειά τους... όλοι αυτοί όμως που τόσα χρόνια άνευ τύψεων πληρώνονταν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει με τη λογική του μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα ας το βουλώσουν. Όταν προσλαμβανόταν ο κάθε τελειωμένος Τέρενς Κουίκ για να πάρει μια καλή σύνταξη το παιδί τώρα που έμεινε από δουλειά, όταν ο Σαλαγκούδης διόριζε αξιοκρατικά (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) την κορούλα του μόκο στην ΕΡΤ; Το 20ρικο που πλήρωνα ήθελα δεν ήθελα υπέρ ΕΡΤ ήξερα μια χαρά να το αγοράσω ένα καλό βιβλίο αντί να πίνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην υγειά μου. Ίσως βέβαια αυτά τα λέω επειδή τη τηλεόραση γενικά την έχω γραμμένη στα παπάρια μου και δεν παρακολουθώ. Αλλά επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα που ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα, δε μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου όταν ακούω κάποιους (δε μιλάω για κάποιο συγκεκριμένα εδώ μέσα, μην παρεξηγηθούμε) που τόσα χρόνια ωρύονταν για το κερατιάτικο της ΕΡΤ στο λογαριασμό κι έδιναν συμβουλές πως να πληρώνεις στο Παρακαταθηκών το λογαριασμό της ΔΕΗ και τώρα με αντικυβερνητικό κι αντιεξουσιαστικό μένος να υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ...
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ...
ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ??
ρε σεις σοβαρα μιλατε ? :lol:
η ερτ πρεπει να ειναι στην κορυφη των οσων εχουν φαει απο τον λαο ΑΣΥΣΤΟΛΑ τοοοοοοσα χρονια....
πουλος....που επρεπε να εχει πεσει εδω και καιρο
Αν με πονέσει το ποδάρ θα το κόψω.
Ότι δεν λειτουργεί σωστά το παύουμε. Καλύτερα έτσι?
Αν το μοτοσακό σου καίει πολύ βενζίνη λόγο λάθους ρύθμισης θα βγεις στην πιάτσα να ρωτάς πόσο πάει το κιλό τα σίδερα?
Το μαγαζάκι ήταν γωνία. Το τι έκανε με το τι μπορούσε να κάνει, και μάλιστα χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό, είναι από άλλο επεισόδιο.
Να κλείσει
Και αυτή
Και ν απολυθούν όλοι
Και αυτοί που δουλεύουν ακόμα
Εκλογές τώρα: και πάλι Σαμαρά .
Είναι δίκαιος, τον ρίχνει σε όλους
Ας πούμε ότι όλα αυτά είναι σωστά (και στα περισσότερα συμφωνώ), η φασιστική λογική να κλείσεις το "μαγαζάκι" εν ριπή οφθαλμού, σε βρίσκει σύμφωνο;
Και στην τελική για όλα αυτά που έχουν γίνει στην διαχείριση, στους διορισμούς, στα εξωφρενικά bonus κλπ το κράτος δεν έχει ευθύνη;
Φίλε έχω γεννηθεί πριν από τη χούντα και (έστω στα παιδικά μου χρόνια) την έχω ζήσει. Μόνο με εκείνα τα χρόνια συγκρίνεται το σημερινό.
LsKostas
11/06/2013, 19:46
ΡΕ ΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...
Εισαι καλό παιδι , Παναθηναικός και "χεράς"
Αλλά εδω ρε φίλε μου τα χαλάς... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ? Πολύ κοντόφθαλμο ...
ο Λίατσος , η Σταη και τα υπόλοιπα κυβερνητικά κομματόσκυλα που προσκυνάνε μνημόνια από το πρωι ίσαμε με το βράδυ
θα ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΎΝ στην καινούρια ΕΡΤ με τον ίδιο μισθό. Παλι οι δικοί τους θα είναι μέσα.
Δηλαδή τόσο δύσκολο να βρεθούν ορκωτοι λογιστές και να βγάλουν πόρισμα? (Μάλλον είναι ... δεν τους συμφέρει)
Δες λίγο πίσω απ τα γεγονότα... Δεν μας συμφέρει καθόλου αυτό που πάνε να κάνουν στην ΕΡΤ
Όταν κάνανε διευθυντή το ΛΙΑΤΣΟ (που να ξεράσω γαμώ το στανιό μου που διάολε) δεν μιλάγατε.
Τώρα που την κλείνουν βγαίνετε και λέτε να την κλείσουν.
Αυτή η χώρα δε σώζεται
Ο καθένας μόνος του, ζήτω ο καπιταλισμός
kalgeorge
11/06/2013, 19:50
Εισαι καλό παιδι , Παναθηναικός και "χεράς"
Αλλά εδω ρε φίλε μου τα χαλάς... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ? Πολύ κοντόφθαλμο ...
ο Λίατσος , η Σταη και τα υπόλοιπα κυβερνητικά κομματόσκυλα που προσκυνάνε μνημόνια από το πρωι ίσαμε με το βράδυ
θα ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΎΝ στην καινούρια ΕΡΤ με τον ίδιο μισθό. Παλι οι δικοί τους θα είναι μέσα.
Δηλαδή τόσο δύσκολο να βρεθούν ορκωτοι λογιστές και να βγάλουν πόρισμα? (Μάλλον είναι ... δεν τους συμφέρει)
Δες λίγο πίσω απ τα γεγονότα... Δεν μας συμφέρει καθόλου αυτό που πάνε να κάνουν στην ΕΡΤ
κωστα σε μια χωρα οπου Η θα συνεχισει να λειτουργει η ερτ (με τον τροπο που λειτουργει, ΟΛΟΙ ξερουμε οτι δεν προκειται ποτε να αλλαξει κατι ) Η θα κοπει οπως σημερα....επιλεγω το δευτερο...
οσοι εχουν εστω και εναν γνωστο-,συγγενη η δεν ξερω γω τι....ας τον ρωτησει να μαθει ΠΩΣ δουλευε η ερτ τοσα χρονια...ΠΟΣΑ σκανδαλα αφαιμαξης χρηματων που πληρωνουμε εμεις εχει κανει.....κλπ κλπ κπ κλπ ....και μετα ας κλαψουν για την κακομοιρα την ερτ...
Νικος χρ.
11/06/2013, 19:53
για ενα λεπτο ρε μαγκες δηλαδη οοολαααα αυτα τα εκαναν οι εργαζομενοι της ερτ? οοολλλοιι οι εργαζομενοι?θυμαμαι πριν τις τελευταιες εκλογες η νετ αρχισε να περνει λιγο το μερος του συριζα και να δειχνει αντιμνημονιακα αισθηματα ξαφνικα βρεθηκε στο τιμονι της ερτ ο λατσιος, λατσος, λουτσος(λιγο λαμογιο και λιγο αποτυχημενος) κατι τετοιοκαι πεταχτηκανε απο πολλες πρωινες εκπομπες αρκετοι δημοσιογραφοι. δεν νομιζω οτι φταιει η ερτ γιαυτο.
LsKostas
11/06/2013, 19:54
Όταν κάνανε διευθυντή το ΛΙΑΤΣΟ (που να ξεράσω γαμώ το στανιό μου που διάολε) δεν μιλάγατε.
Τώρα που την κλείνουν βγαίνετε και λέτε να την κλείσουν.
Αυτή η χώρα δε σώζεται
Ο καθένας μόνος του, ζήτω ο καπιταλισμός
Σωστός!
Ισα και όμοια ο καμεραμαν με την Στάη . . .
Εξαλλου είναι γνωστό οτι για τα 3000,000 ΑΝΈΡΓΟΥΣ φταίει το δημόσιο και όχι ο ιδιωτικός τομέας και οι πολιτικοί...
LsKostas
11/06/2013, 19:57
κωστα σε μια χωρα οπου Η θα συνεχισει να λειτουργει η ερτ (με τον τροπο που λειτουργει, ΟΛΟΙ ξερουμε οτι δεν προκειται ποτε να αλλαξει κατι ) Η θα κοπει οπως σημερα....επιλεγω το δευτερο...
οσοι εχουν εστω και εναν γνωστο-,συγγενη η δεν ξερω γω τι....ας τον ρωτησει να μαθει ΠΩΣ δουλευε η ερτ τοσα χρονια...ΠΟΣΑ σκανδαλα αφαιμαξης χρηματων που πληρωνουμε εμεις εχει κανει.....κλπ κλπ κπ κλπ ....και μετα ας κλαψουν για την κακομοιρα την ερτ...
Ενταξυ το εχουμε ξαναδεί το έργο...όλοι σε ένα τσουβάλι...
ο Λίατσος και η Σταη και ο Παπαδόπουλος ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...
Το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ γιατι να το δεχθώ ?
Για να τ αρπάξει πάλι ιδίωτης ?
Σωστός!
Ισα και όμοια ο καμεραμαν με την Στάη . . .
Εξαλλου είναι γνωστό οτι για τα 3000,000 ΑΝΈΡΓΟΥΣ φταίει το δημόσιο και όχι ο ιδιωτικός τομέας και οι πολιτικοί...
Φίλε, ειλικρινά πιστεύω και συ φαντάζομαι, ότι αυτή η χώρα, ειδικά τα πιο χαμηλά στρώματά της, δεν πρόκειται να γίνουν άνθρωποι ποτέ.
Γιατί ποτέ δεν πήραν σαν τίτλο τιμής να είσαι από κάτω και να είσαι ο παραγωγός του πλούτου
Το πήραν σαν ρετσινιά
Γιατί ήθελαν να μοιάσουν στ αφεντικά τους.
Το πάλεψαν.
Και τελικά έγιναν σαν και αυτά.
kalgeorge
11/06/2013, 20:04
Ενταξυ το εχουμε ξαναδεί το έργο...όλοι σε ένα τσουβάλι...
ο Λίατσος και η Σταη και ο Παπαδόπουλος ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...
Το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ γιατι να το δεχθώ ?
Για να τ αρπάξει πάλι ιδίωτης ?
ρε αγορι....σουταρε λιατσο σταη και οτι αλλο κακο συναπαντημα....και εγω θα σου πω μπραβο και οκ...
στειλε να καλυψεις εναν αγωνα 2 ατομα οπως πρεπει και οχι 500 για να γραψουν και 700 υπερωριες ο καθενας και μπραβο σου και οκ..
ανελαβε το τσου λου το μπασκετ την γιουροβιζιον η το σουμπουτεο ξερω γω....με διαφανεις προσφορες, χωρις να πληρωνω εγω σαν μ@@@@ τα δικα σου εξοδα και μπραβο κλπ κπ κλπ
βλαλτη απο τη γαμιμενη την δεη....κια θα σου πω μπραβο κλπ κλπ κλπ
κανε το ενα....
κανε το αλλο....
ολα τα παραπανω οπως πρεπει και θα σου πω μπραβο κλπ λκπ
τα κανεις?????????????? ΟΧΙ
υπαρχει περιπτωση να τα κανεις???/ ΟΧΙ
ε κλειστο το μπουρδελο..
ρε αγορι....σουταρε λιατσο σταη και οτι αλλο κακο συναπαντημα....και εγω θα σου πω μπραβο και οκ...
στειλε να καλυψεις εναν αγωνα 2 ατομα οπως πρεπει και οχι 500 για να γραψουν και 700 υπερωριες ο καθενας και μπραβο σου και οκ..
ανελαβε το τσου λου το μπασκετ την γιουροβιζιον η το σουμπουτεο ξερω γω....με διαφανεις προσφορες, χωρις να πληρωνω εγω σαν μ@@@@ τα δικα σου εξοδα και μπραβο κλπ κπ κλπ
βλαλτη απο τη γαμιμενη την δεη....κια θα σου πω μπραβο κλπ κλπ κλπ
κανε το ενα....
κανε το αλλο....
ολα τα παραπανω οπως πρεπει και θα σου πω μπραβο κλπ λκπ
τα κανεις?????????????? ΟΧΙ
υπαρχει περιπτωση να τα κανεις???/ ΟΧΙ
ε κλειστο το μπουρδελο..
Να φανταστώ ξέρεις ποια κόμματα ΕΙΔΙΚΑ ζητάγαν ΤΣΑΜΠΑ κάλυψη των κομματικών συγκεντρώσεων και των συνεντεύξεων τύπου; Ε ;
DimChios
11/06/2013, 20:12
Αν το μοτοσακό σου καίει πολύ βενζίνη λόγο λάθους ρύθμισης θα βγεις στην πιάτσα να ρωτάς πόσο πάει το κιλό τα σίδερα?
Το μαγαζάκι ήταν γωνία. Το τι έκανε με το τι μπορούσε να κάνει, και μάλιστα χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό, είναι από άλλο επεισόδιο.
AYTO ΛΕΩ ΑΛΛΑ 1-2 Μ ΑΚΟΥΝΕ!
kalgeorge
11/06/2013, 20:12
Να φανταστώ ξέρεις ποια κόμματα ΕΙΔΙΚΑ ζητάγαν ΤΣΑΜΠΑ κάλυψη των κομματικών συγκεντρώσεων και των συνεντεύξεων τύπου; Ε ;
οχι, δεν εψαξα ποια κομματα ζητουσαν τσαμπα καλυψη των συγκεντρωσεων.....ημουν απασχολημενος..
ενημερωνομουν .....
για το σκανδαλο της ερτ οσον αφορα τους ολυμπιακους αγωνες.
για το σκανδαλο της ερτ οσον αφορα τις μεταδωσεις, μετακινησεις, καλυψεις ζωντανες μεταδοσεις και τις χορηγησεις απο το κρατος ( τα λεφτα σου δηλαδη)
για το σκανδαλο της ερτ που ο παπαδοπουλος ετρωγε και επινε στην υγεια των κοροιδων (παλι γαι τα λεφτα σου εννοω ναι)
για το σκανδαλο της ερτ που νταβατζιλιδικα το πληρωνεις και οταν πηγαινες να ζητησεις να μην το πληρωνεις μεσω της δεη σε εγραφαν ολοι στα παπαρια τους.
για το σκανδαλο της ερτ που εφαγε χρημα του κρατους δηλωνοντας ψευδη ποσα που χρειαστηκαν για να καλυψουν το τσου λου
για το σκανδαλο της ερτ που πληρωνει το κρατος ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ των δημοσιοκαφρων οταν ΕΠΡΕΠΕ να καλυψουν μια ζωντανη μεταδωσην ενος αγωνα, οποιοδηποτε αθλημα και αν αφορουσε..
για το σκανδαλο της ερτ που εφαγε απιστευτο χρημα απο το κρατος και οταν εσκασε το παραμυθι απλα καποιοι παραιτηθηκαν και καποιοι απλα δεχτηκαν επιπληξη..
για το σκανδαλο της ερτ ( μπορω να συνεχισω για ωρα αν θες)
τωρα αν ολα αυτα τα σκανδαλα ΔΕΝ ΣΕ αγγιζουν....η αν εισια της νοοτροπιας.....ε ενταξει μωρε....εφαγαν και αυτοι ..τι να κανουμε τωρα? οι μονοι ειναι που εφαγαν???
τοτε καθαρα δικο σου δικαιωμα...
Διαιρεί και βασιλευε συμβαινει σημερα.
Πρωτα ταισαν τον κοσμο κουτοχορτο και χρημα.Του αλλαξαν συνειδηση και ηθικη και τωρα θεριζουν αυτα που εσπειραν στην Ελληνικη κοινωνια.
Η ΕΡΤ ειναι θυμα αυτης της στρατιγικης. Οσο και μαλακιες να ηταν τα βουκολικα ντοκ ,η απειρη επαναληψη των ταινιων τα ντοκ του 1970 που απο τοτε εχει αλλαξει ο κοσμος η ΕΡΤ ειχε μεινει εκει.
Διορισμοι του μαζι τα φαγαμε και ας μην αρεσει σε πολλους.
Σημερα το αποτελεσμα ειναι οτι εχουν στρεψει τον ενα εναντιον του αλλου...ολοι ηξεραν αλλα κανεις δεν μιλαγε...το γνωστο ιταλικο ΟΜΕΡΤΑ που ειχαν παπαγαλησει ολοι οι Ελληνες πριν καποια χρονια απο καποιον πολιτικο που εμαθε μια νεα λεξη.
Σημερα παραδεχονται αυτα που γινοντουσταν τοσα χρονια οπως την εκπομπη φαγοποτι του ακατανομαστου με 50χιλιαρικα ανα επεισοδειο.
Η ΕΡΤ δεν πρεπει να κλεισει!
Ειναι η φωνη των Ελληνων ολοι οι αλλοι ειναι καναλαρχες και ειναι αυτοι που μας εχουν βυθησει στα σκατα αφου περνανε τις πολιτικες τους μεσω μιας υποτιθεμενης τηλεθεασης και εκβιαζουν καταστασεις. Δεν υπαρχει δελτιο ειδησεων στην Ελλαδα που να ειναι δελτιο ειδησεων...ειναι δελτια που οι δημοσιορουφιανοι λενε τις παπαγαλιες τους απο εντολες ανωθεν για ιδιο οφελως!!
Οποιος μπει στο τριπακι οτι δεν θα πληρωνει την ΕΡΤ στην ΔΕΗ εχει φαει το δολωμα.
Εδω δεν υπαρχει παιδεια και ολα τεινουν στον κανιβαλισμο δικαιωμάτων.
Θυμηθητε την επομενη φορα που θα σας λενε για Ρώσους επενδυτες και ακουσετε την λεξη "ολιγαρχες" ειναι συνονυμο του "μαφιοζου" και οχι σε μπουξουξιδικα. Αυτο αρκει να καταλαβει κανεις που εχουμε πεσει. ΚΑι απο την Ευρωπη θα φυγουμε -αν υπαρχει μεχρι τοτε- αλλα θα ειμαστε σε χειροτερη μοιρα. Αν σημερα δεν μπορουν να κανουν κουμαντο σε 10 Αλβανογυφτους δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει οταν πλακωσει η Ρωσσικη μαφια εδω...τα εργα του Σιγκαλ θα ειναι ανεκδοτα.
Σημερα η ΕΡΤ μου θυμιζει το πολυτεχνειο του 74
οχι, δεν εψαξα ποια κομματα ζητουσαν τσαμπα καλυψη των συγκεντρωσεων.....ημουν απασχολημενος..
ενημερωνομουν .....
για το σκανδαλο της ερτ οσον αφορα τους ολυμπιακους αγωνες.
για το σκανδαλο της ερτ οσον αφορα τις μεταδωσεις, μετακινησεις, καλυψεις ζωντανες μεταδοσεις και τις χορηγησεις απο το κρατος ( τα λεφτα σου δηλαδη)
για το σκανδαλο της ερτ που ο παπαδοπουλος ετρωγε και επινε στην υγεια των κοροιδων (παλι γαι τα λεφτα σου εννοω ναι)
για το σκανδαλο της ερτ που νταβατζιλιδικα το πληρωνεις και οταν πηγαινες να ζητησεις να μην το πληρωνεις μεσω της δεη σε εγραφαν ολοι στα παπαρια τους.
για το σκανδαλο της ερτ που εφαγε χρημα του κρατους δηλωνοντας ψευδη ποσα που χρειαστηκαν για να καλυψουν το τσου λου
για το σκανδαλο της ερτ που πληρωνει το κρατος ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ των δημοσιοκαφρων οταν ΕΠΡΕΠΕ να καλυψουν μια ζωντανη μεταδωσην ενος αγωνα, οποιοδηποτε αθλημα και αν αφορουσε..
για το σκανδαλο της ερτ που εφαγε απιστευτο χρημα απο το κρατος και οταν εσκασε το παραμυθι απλα καποιοι παραιτηθηκαν και καποιοι απλα δεχτηκαν επιπληξη..
για το σκανδαλο της ερτ ( μπορω να συνεχισω για ωρα αν θες)
τωρα αν ολα αυτα τα σκανδαλα ΔΕΝ ΣΕ αγγιζουν....η αν εισια της νοοτροπιας.....ε ενταξει μωρε....εφαγαν και αυτοι ..τι να κανουμε τωρα? οι μονοι ειναι που εφαγαν???
τοτε καθαρα δικο σου δικαιωμα...
Ό,τι και να πεις, μπορώ απλά να σου πω, ότι έχεις τα επιχειρήματα του ΣΑΜΑΡΑ και των συν αυτώ.
Και επειδή δεν σε κόβω για χαζό, ξανασκέψου το.
Αν αυτό συνειδητά δεν σε πείθει, δεν είναι ντροπή να πεις ότι γουστάρεις ΣΑΜΑΡΑ (ή Μπένυ ή Αλέξη ή κάτι τέτοιο)
Στην πράξη και αυτό έχει σημασία, αυτό κάνεις.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
kalgeorge
11/06/2013, 20:20
θες να μας πεις δηλαδη οτι τα αλλα καναλια λενε οτι τους δωσουν γραμμενο ( και πολυ σωστα τα λες) αλλα η ερτ ειναι η γνησια και αμολυντη και και και??
σοβαρα τωρα?
kalgeorge
11/06/2013, 20:24
:lol:
Ό,τι και να πεις, μπορώ απλά να σου πω, ότι έχεις τα επιχειρήματα του ΣΑΜΑΡΑ και των συν αυτώ.
Και επειδή δεν σε κόβω για χαζό, ξανασκέψου το.
Αν αυτό συνειδητά δεν σε πείθει, δεν είναι ντροπή να πεις ότι γουστάρεις ΣΑΜΑΡΑ (ή Μπένυ ή Αλέξη ή κάτι τέτοιο)
Στην πράξη και αυτό έχει σημασία, αυτό κάνεις.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
ειναι χαζο να λες οτι γουσταρω σαμαρα η βενιζελο η δεν ξερω εγω ποιον επειδη απλα δεν συμφωνω με σενα.
ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ...
ΙΣΩΣ...λεω ισως....εχω ανθρωπο η ανθρωπους που δουλευε-ουν χρονια στην καθαρη αμολυντη κακομοιρα ερτ...οποτε ΙΣΩΣ να μην λεω απλα αρλουμπες οπως ισχυριζεσαι.
επισης...να τονισω οτι αυτα που παρεθεσα ειναι γεγονοτα! Δεν ειναι δελτιο τυπου...μιας και δεν βλεπω τηλεοραση.....και μιας και εκπροσωπος τυπου του σαμαρα οπως λες ΔΕΝ προλαβε να με ενημερωσει αναφορικα με το τι να πω σε εσας εδω....ετσι ωστε- να με πιστεψετε:lol:
τωρα αν εσυ η οποιοσδηποτε αλλος ....ΕΝΩ οταν ηξερε για τα γεγονοτα οπως τα λεω....χτυπιοταν εβριζε καταριοταν η δεν ξερω γω τι.....τωρα απλα κλαει για την κακομοιρα την ερτ....τοτε αυτο σας χαρακτηριζει
σκεψου το
θες να μας πεις δηλαδη οτι τα αλλα καναλια λενε οτι τους δωσουν γραμμενο ( και πολυ σωστα τα λες) αλλα η ερτ ειναι η γνησια και αμολυντη και και και??
σοβαρα τωρα?
Όχι. Όλα τα κανάλια, είναι κανάλια. Και αφού εσύ το λες, ναι λένε ότι τους δώσουν γραμμένο.
Μόνο που εσύ το ξέρεις, οπότε δεν ψαρώνεις. Και έχεις άλλη γνώμη, σωστά;
Και επίσης: πίσω από τις ειδήσεις, είναι κάτι μαλάκες που δουλεύουν και δε συμφωνούν. Να τους ρίξουμε το ανάθεμα που αναπαράγουν το σύστημα; Να τους το ρίξουμε.
Ξέρεις καμία δουλειά στο δυτικό κόσμο, που να μην αναπαράγει άμεσα ή έμμεσα τη "γραμμή", το σύστημα βάλει ό,τι θες ; ; ;
Αυτό σε πείραξε; ΑΥτό που ήξερες;
Και τι έκανες γι αυτό που ήξερες; Συνολικά, όλοι τι κάναμε;
Και τώρα θες, με πρόσχημα ότι "δεν τα λέει καλά το κρατικό" (δηλαδή ποιο γαμημένο τα λέει καλά), να στείλουν 2650τοσο στην πείνα;
Στο ξαναλέω: έχεις τσιμπήσει ΣΑΜΑΡΑ μόνο που ντρέπεσαι να το παραδεχθείς.
Και ναι εγώ γουστάρω ΕΤ3.
Αν έβλεπες θα καταλάβαινες, τι παπάδες έκαναν οι τύποι με μπάτζετ ψίχουλα. Συμφωνούσα, διαφωνούσα, οι άνθρωποι αυτοί έκαναν μια δουλειά που δεν με έκανε να αισθάνομαι ζώο, αλλά άνθρωπος, έστω λίγο.
PetranGR
11/06/2013, 20:29
παρότι δεν διάβασα οτι έχετε γράψει εδώ μέσα,ένα σημείο μου κράτησε πολύ το ενδιαφέρον , οτι χρειάστηκε 3 φορές το ποσό το αρχικό για να μπορεί να λειτουργεί ; Δηλαδή τι ,και εκεί τρύπες έχει ακόμα και η ΕΡΤ που μπορώ να πω οτι είναι απο τα πιο παλιά κανάλια ;
Υπάρχει κανένα μέρος σε αυτό το κράτος που δεν έχει τρύπα ;
el_hymador
11/06/2013, 20:30
Και στα νοσοκομεία έχουν γίνει σκάνδαλα να τραβάς τα βυζιά σου, αλλά δεν μπορούμε εν μια νυκτί να πούμε "σφραγίστε τα μπουρδέλα!"... όχι ότι συγκρίνω το νοσοκομείο με το χαζοκούτι και την περίθαλψη με την αποβλάκωση, παραλληρισμός είναι. Πόσο μάλλον όταν είναι ηλίου φαεινότερον ότι όλη αυτή η προσπάθεια αποσκοπεί στο μπιρ παρά ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και όχι στην εξυγίανση και στη μείωση των εξόδων. Απλά η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ έχει κάτι ενοχλητικούς εργαζόμενους, δεν αναφέρομαι στον άθλιο μαλάκα του "στην υγειά σας', ούτε στους μεγαλοδημοσιογράφους και στα μεγαλοστελέχη... για τους εργαζόμενους μιλάω τους ανώνυμους, τους τεχνικούς, τους γραφειάδες, τους, τους, τους... οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα αν γινόταν πανηγύρι στο απάνω κατάστρωμα, αλλά θα βρεθούν στο δρόμο. Για να μην ενοχληθεί από την παρουσία τους το αρπακτικό που θα πέρει το Νο1 σε δυναμική ραδιοτηλεοπτικό μέσο της χώρας. σε τιμή φιλική, "κουμπαρίσια". Ο "στην υγειά σας" και οι μεγαλό-something που (μας) δούλευαν εκεί μέσα, μια χαρά θα μεταγραφούν, αλλά και να μην μεταγραφούν στα @@δια τους, έχουν πακτώσει μπαγιόκο για 3 γεννιές.
Τώρα αυτά τα "γιατί δεν μίλαγαν τότε που το ένα και το άλλο" ας τα αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν μας παίρνει... κανέναν μας... και εμείς όταν γινόταν το ένα και το άλλο που μας αφορούσαν άμεσα, ξύναμε τα παπάρια μας. Και όχι μόνο δεν μας παίρνει, αλλά δεν μας συμφέρει κιόλας, γιατί δικαιολογεί και δικαιαοδοτεί οποιονδήποτε στην απ έξω να σου πει "τι έκανες τότε; τίποτα! παρε τα @@δια μου τώρα και μόκο". (και ένα δίκιο θα το έχει...)
LOUKILOUK
11/06/2013, 20:40
Ευχαριστώ που με καλύπτεις απόλυτα κάθε φορά και δεν είμαι αναγκασμένος να γράφω σεντόνια...
Τελικά λίγος κόσμος νοιώθει-καταλαβαίνει-οσμίζετε-ψυλιάζετε...πολύ επιφάνεια ρε πστ μου...
Τίποτε δεν είναι τυχαίο όσο και να αρνούμαστε να το παραδεχτούμε...αυτοί είμαστε...δυστυχώς...
boussias
11/06/2013, 20:41
Σκεφτείτε τι είναι πιο φθηνό. Απολύεις 1500 άτομα ή το κλείνεις όλο και πληρώνεις 3000 αποζημιώσεις?
Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα...
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=285648
kalgeorge
11/06/2013, 20:42
Αν έβλεπες θα καταλάβαινες, τι παπάδες έκαναν οι τύποι με μπάτζετ ψίχουλα. Συμφωνούσα, διαφωνούσα, οι άνθρωποι αυτοί έκαναν μια δουλειά που δεν με έκανε να αισθάνομαι ζώο, αλλά άνθρωπος, έστω λίγο.
με την ιδια λογικη, εχεις τσιμπησει κομπλεξισμο και ντρεπεσαι να το παραδεχθεις! τι κομπλεξισμο?? οτι οταν καποιος δεν συμφωνει μαζι σου, πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ανηκει σε μια παραταξη.....βολεψου/
επισης το τι ξερω η το τι εκανα ασε να το ξερω καλυτερα απο σενα!!!!! εκτος και αν με παρακολουθεις!!
η εκτος και αν εσυ εισια ξερολας (πραγμα που κατηγορεις εμενα)
δειτε τι κανατε ΕΣΕΙΣ (οπου εσεις...δεν εννοω εσενα αποκλειστικα) και ασε το τι ΞΕΡΕΤΕ για το τι εκαναν οι αλλοι.
kalgeorge
11/06/2013, 20:44
Και στα νοσοκομεία έχουν γίνει σκάνδαλα να τραβάς τα βυζιά σου, αλλά δεν μπορούμε εν μια νυκτί να πούμε "σφραγίστε τα μπουρδέλα!"... όχι ότι συγκρίνω το νοσοκομείο με το χαζοκούτι και την περίθαλψη με την αποβλάκωση, παραλληρισμός είναι. Πόσο μάλλον όταν είναι ηλίου φαεινότερον ότι όλη αυτή η προσπάθεια αποσκοπεί στο μπιρ παρά ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και όχι στην εξυγίανση και στη μείωση των εξόδων. Απλά η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ έχει κάτι ενοχλητικούς εργαζόμενους, δεν αναφέρομαι στον άθλιο μαλάκα του "στην υγειά σας', ούτε στους μεγαλοδημοσιογράφους και στα μεγαλοστελέχη... για τους εργαζόμενους μιλάω τους ανώνυμους, τους τεχνικούς, τους γραφειάδες, τους, τους, τους... οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα αν γινόταν πανηγύρι στο απάνω κατάστρωμα, αλλά θα βρεθούν στο δρόμο. Για να μην ενοχληθεί από την παρουσία τους το αρπακτικό που θα πέρει το Νο1 σε δυναμική ραδιοτηλεοπτικό μέσο της χώρας. σε τιμή φιλική, "κουμπαρίσια". Ο "στην υγειά σας" και οι μεγαλό-something που (μας) δούλευαν εκεί μέσα, μια χαρά θα μεταγραφούν, αλλά και να μην μεταγραφούν στα @@δια τους, έχουν πακτώσει μπαγιόκο για 3 γεννιές.
Τώρα αυτά τα "γιατί δεν μίλαγαν τότε που το ένα και το άλλο" ας τα αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν μας παίρνει... κανέναν μας... και εμείς όταν γινόταν το ένα και το άλλο που μας αφορούσαν άμεσα, ξύναμε τα παπάρια μας. Και όχι μόνο δεν μας παίρνει, αλλά δεν μας συμφέρει κιόλας, γιατί δικαιολογεί και δικαιαοδοτεί οποιονδήποτε στην απ έξω να σου πει "τι έκανες τότε; τίποτα! παρε τα @@δια μου τώρα και μόκο". (και ένα δίκιο θα το έχει...)
κωστα οπως ισως διαβασες και παραπανω....εγραψα....Η κανε κατι για αυτο...η κλειστο
οταν διαμαρτυρεστε για αυτα που βγαινουν στην επιφανεια ειναι καλα? τοτε σας ενοχλουν....αλλα τωρα δεν τρεχει τιπτοα, ετσι?
κανε ρεσταρτ ρε φιλε....κατι δεν δουλευει σωστα....κλειστο και ξαναφτιαξτο! τωρα θα μου πεις εσυ ξερεις αν θα το ξαναφτιαξουν?? οχι....αλλα και ετσι που ειναι .....τι να κανουμε..δεν παει βημα.
TERMINATOR
11/06/2013, 20:44
Aπλα μαθηματικά:
Λειτουργικό δυναμικό ΕΡΤ 900 άτομα,
Σύνολο εργαζομένων ΕΡΤ 2.700 άτομα,
ΑΡΑ 1.800 άτομα απλά υπήρχαν χωρις να κάνουν (ουσιαστικά) ΤΙΠΟΤΑ.
Φυσικά οι <<διορισμένοι>> απολυμένοι υπάλληλοι ειναι χαμένα ψηφαλακια (που φυσικα θα αντικατασταθούν) απο το
σχημα της <<Νέας>> καταστασης στο συγκεκριμένο Μέσο ενημερωσης.....
Καληνυχτα μας
με την ιδια λογικη, εχεις τσιμπησει κομπλεξισμο και ντρεπεσαι να το παραδεχθεις! τι κομπλεξισμο?? οτι οταν καποιος δεν συμφωνει μαζι σου, πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ανηκει σε μια παραταξη.....βολεψου/
επισης το τι ξερω η το τι εκανα ασε να το ξερω καλυτερα απο σενα!!!!! εκτος και αν με παρακολουθεις!!
η εκτος και αν εσυ εισια ξερολας (πραγμα που κατηγορεις εμενα)
δειτε τι κανατε ΕΣΕΙΣ (οπου εσεις...δεν εννοω εσενα αποκλειστικα) και ασε το τι ΞΕΡΕΤΕ για το τι εκαναν οι αλλοι.
Δεν σου είπα ότι ψηφίζεις ΣΑΜΑΡΑ, είπα έχεις τσιμπήσει ΣΑΜΑΡΑ.
Και ναι ρε άνθρωπε, πιστεύω ότι όταν έχεις τα επιχειρήματα του "εχθρού" σου (βάλε του αφεντικού σου, του δυνάστη σου...), υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δε νομίζεις;
σοβαρα τωρα?
οχι ρε...ειναι μεσα στην διαπλοκη βυθισμενη οπως οτι εχει να κανει με το δημοσιο ,ΟΛΟΙ ειναι διορισμενοι με βυσμα.Και αυτοι λενε οτι τους υπαγορεψουν οι απο πανω.
Το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να γινει εντελως διαφορετικα και ισως πιο ανωδυνα για τον κοσμο που δουλευει εκει...δεν λεω ,βυσματιες αλλα στο τελος τελος δικοι μας ειναι .
Θα μπορουσαν π.χ να παρουν το κεφαλι του διευθυντηη κ υπευθυνου προγραμματος ,να κοψουν το κωλαρακι τους να κανουν ενα ενδιαφερων προγραμμα με διαρκεια , να τους δωσουν ενα περιθωριο 2-3 μηνες να φερουν στο καναλι διαφημησεις,να κοψουν σταδιακα τα τελη απο την ΕΡΤ και να γινει ανταγωνιστικη και να στηριχτει στα ποδια της.Να κανει δικες τις παραγωγες ,να ρηξουν τους μισθους τους οσο ειναι και στα αλλα καναλια και πολλα αλλα ΛΟΓΙΚΑ πραγματα...που θα επρεπε να γινονται παντου αλλα τωρα μιλαμε για την ΕΡΤ.
Ο Δημοκριτος ελεγε
" Ο πολιτης μεσα στην πολη πρεπει να συμπιπτει το ατομικο συμφερων με την ευδαιμονουσα πολη του.... ο πολιτης πρεπει να θεωρει τα δημοσια πραγματα ως τα σπουδαιοτερα απο ολα τα αλλα..."
Πραγμα που αν βρεις εναν να σκεφτετοταν η να σκεφτεται ετσι σημερα στην Ελλαδα...μαλλον εισαι σε αλλη χωρα
kalgeorge
11/06/2013, 20:50
Δεν σου είπα ότι ψηφίζεις ΣΑΜΑΡΑ, είπα έχεις τσιμπήσει ΣΑΜΑΡΑ.
Και ναι ρε άνθρωπε, πιστεύω ότι όταν έχεις τα επιχειρήματα του "εχθρού" σου (βάλε του αφεντικού σου, του δυνάστη σου...), υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δε νομίζεις;
οταν χρησιμοποιεις σαν δικαιολογιες καλυψης καποια γεγονοτα.....υπαρχει σοβαρο προβλημα.....wouldn't you say so?
οταν χρησιμοποιεις σαν δικαιολογιες καλυψης καποια γεγονοτα.....υπαρχει σοβαρο προβλημα.....wouldn't you say so?
Δεν σε κατάλαβα δυστυχώς.
kalgeorge
11/06/2013, 20:53
οχι ρε...ειναι μεσα στην διαπλοκη βυθισμενη οπως οτι εχει να κανει με το δημοσιο ,ΟΛΟΙ ειναι διορισμενοι με βυσμα.Και αυτοι λενε οτι τους υπαγορεψουν οι απο πανω.
Το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να γινει εντελως διαφορετικα και ισως πιο ανωδυνα για τον κοσμο που δουλευει εκει...δεν λεω ,βυσματιες αλλα στο τελος τελος δικοι μας ειναι .
Θα μπορουσαν π.χ να παρουν το κεφαλι του διευθυντηη κ υπευθυνου προγραμματος ,να κοψουν το κωλαρακι τους να κανουν ενα ενδιαφερων προγραμμα με διαρκεια , να τους δωσουν ενα περιθωριο 2-3 μηνες να φερουν στο καναλι διαφημησεις,να κοψουν σταδιακα τα τελη απο την ΕΡΤ και να γινει ανταγωνιστικη και να στηριχτει στα ποδια της.Να κανει δικες τις παραγωγες ,να ρηξουν τους μισθους τους οσο ειναι και στα αλλα καναλια και πολλα αλλα ΛΟΓΙΚΑ πραγματα...που θα επρεπε να γινονται παντου αλλα τωρα μιλαμε για την ΕΡΤ.
Ο Δημοκριτος ελεγε
" Ο πολιτης μεσα στην πολη πρεπει να συμπιπτει το ατομικο συμφερων με την ευδαιμονουσα πολη του.... ο πολιτης πρεπει να θεωρει τα δημοσια πραγματα ως τα σπουδαιοτερα απο ολα τα αλλα..."
Πραγμα που αν βρεις εναν να σκεφτετοταν η να σκεφτεται ετσι σημερα στην Ελλαδα...μαλλον εισαι σε αλλη χωρα
λες με ενα μεγαλο σεντονι οτι ειπα εγω σε μια γραμμη....συμφωνω μαζι σου..
ΘΑ επρεπε να εχει γινει η να γινει το α,, β, γ, δ, ε, ζ, η,,,κλπ κλπ κλπ κλπ
ΕΓΙΝΑΝ?????
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ????
ΟΧΙ
ε τοτε τι πρεπει να γινει ρε παιδι μου???πες μου εσυ μια γνωμη....να το αφησουμε να συνεχισει ετσι??
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...οτι δυστηχως στο παραδειγμα εδω ισχυουν δυο πραγματα μονο!!! δυστυχως..
η το κοβεις...η το συνεχιζεις ως ειναι........αυτη ειναι η χωρα μας.
ποιο απο τα δυο επιλεγεις...ειναι δικο σου θεμα
α και που σαι.....εντιτ.....εχω βρει ανθρωπους σαν αυτους που αναφερεις στο παραδειγμα σου...αλλα δυστυχως αντιμετωπιζονται ως επαναστατες της πλακας...η ανωριμοι...η πανιβλακες...η ανθρωπου που κοιμουνται βαθεια και ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε...που ζεειιιιςς
πυξιδας990
11/06/2013, 20:54
ευτυχως που εχει τελειωσει το motogp απο την ΕΤ3:uplate:
kalgeorge
11/06/2013, 20:57
Δεν σε κατάλαβα δυστυχώς.
εννοω οτι αυτο που λες εσυ....ισχυριζεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ καθε καραγκιοζακι που παιρνει το μικροφωνο στο προαυλιο της ερτ....και εκφωνει αυτα που λες εσυ ακριβως με μοναδικο σκοπο-προθεση-στοχο (οπως σωστα ειπε και καποιος πιο πανω..δνε θυμαμαι ποιος) να σωσει τον παχυλο μισθο , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ!!!!!
ετσι λοιπον ...μπορω να ισχυριστω και εγω οτι εχεις τσιμπησει κατι απο αυτον
kalgeorge
11/06/2013, 20:57
ευτυχως που εχει τελειωσει το motogp απο την ΕΤ3:uplate:
υπαρχει και το ιντερνετ :)
εννοω οτι αυτο που λες εσυ....ισχυριζεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ καθε καραγκιοζακι που παιρνει το μικροφωνο στο προαυλιο της ερτ....και εκφωνει αυτα που λες εσυ ακριβως με μοναδικο σκοπο-προθεση-στοχο (οπως σωστα ειπε και καποιος πιο πανω..δνε θυμαμαι ποιος) να σωσει τον παχυλο μισθο , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ!!!!!
ετσι λοιπον ...μπορω να ισχυριστω και εγω οτι εχεις τσιμπησει κατι απο αυτον
Σωστά.
Εγώ έχω κάποια κοινά συμφέροντα με μερικά καραγκιοζάκια που παίρνουν 700-800 ή και παραπάνω. Ή και πολύ παραπάνω. Τα καραγκιοζάκια με τα 700Ε είναι τα περισσότερα σε σχέση με τα άλλα με τα πολλά.
Εσύ μήπως έχεις κοινά συμφέροντα με κάποιον άλλο;
Ο "παχυλος μισθος , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις...." ακούγονται λίγο...σαν....προπαγάνδα να το πω; Κάτι τέτοιο πάντως.
Ένα γνωστό πάντως που είχα εκεί, τίποτε από όλα αυτά δεν χάρηκε. Μάλλον, δεν ήταν για όλους.
λες με ενα μεγαλο σεντονι οτι ειπα εγω σε μια γραμμη....συμφωνω μαζι σου..
ΘΑ επρεπε να εχει γινει η να γινει το α,, β, γ, δ, ε, ζ, η,,,κλπ κλπ κλπ κλπ
ΕΓΙΝΑΝ?????
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ????
ΟΧΙ
ε τοτε τι πρεπει να γινει ρε παιδι μου???πες μου εσυ μια γνωμη....να το αφησουμε να συνεχισει ετσι??
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...οτι δυστηχως στο παραδειγμα εδω ισχυουν δυο πραγματα μονο!!! δυστυχως..
η το κοβεις...η το συνεχιζεις ως ειναι........αυτη ειναι η χωρα μας.
ποιο απο τα δυο επιλεγεις...ειναι δικο σου θεμα
α και που σαι.....εντιτ.....εχω βρει ανθρωπους σαν αυτους που αναφερεις στο παραδειγμα σου...αλλα δυστυχως αντιμετωπιζονται ως επαναστατες της πλακας...η ανωριμοι...η πανιβλακες...η ανθρωπου που κοιμουνται βαθεια και ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε...που ζεειιιιςς
Η διαφωναι μου ειναι στο οτι αυτο που λες δεν περιεχει την τελευταια ευκαιρια.
Αλλο ειναι να σου πουν οπως ειπε και ο ΓΑΠ "η αλλαζουμε η βουλιαζουμε" σε 2-3 μηνες και αλλο ειναι η αλλαζουμε η βουλιαζουμε ΤΩΡΑ μεσα σε 24 ωρες...οπως καταλαβαινεις αν υπαρχει το χρονικο περιθωριο υπαρχει η περιπτωση να "ισωσουν" ορισμενα πραγματα και να σωθει ...το να το κοψεις μαχαιρι ισοδυναμει με το χωρις να εχεις προσπαθησει.
Στο τελευταιο που λες ...το εχω διαπιστωσει και εγω αλλα εχει να κανει οτι το συνολο δεν ειναι φτιαγμενο /διατιθέμενο/παιδαγωγημενο για να συμπεριφερθει ετσι.
Διαπιστωση μου ειναι οτι στην Ελλαδα υπηρχαν και συνεχιζουν απο Τουρκοκρατιας να υπαρχουν ..το κλαψουρισμα, και η πιστη στον απο μηχανη θεο οτι υπαρχει...το κουνα τα χερια σου οχι...η Ελληνικη διπλωματια για παραδειγμα ηταν και ειναι ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ και κλαψα
el_hymador
11/06/2013, 21:06
κωστα οπως ισως διαβασες και παραπανω....εγραψα....Η κανε κατι για αυτο...η κλειστο
οταν διαμαρτυρεστε για αυτα που βγαινουν στην επιφανεια ειναι καλα? τοτε σας ενοχλουν....αλλα τωρα δεν τρεχει τιπτοα, ετσι?
κανε ρεσταρτ ρε φιλε....κατι δεν δουλευει σωστα....κλειστο και ξαναφτιαξτο! τωρα θα μου πεις εσυ ξερεις αν θα το ξαναφτιαξουν?? οχι....αλλα και ετσι που ειναι .....τι να κανουμε..δεν παει βημα.
Γιώργη δεν είναι έτσι ρε φίλε... έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και έχω δουλέψει και εγώ... δεν μπορεί να μην είχες διαπιστώσει κακώς κείμενα, στραβά, αδικίες, ανισορροπίες. Σίγουρα θα έπαιζαν τέτοια, σε οποιαδήποτε δουλειά παίζουν... έκανες κάτι; Όχι, ούτε εγώ έκανα. Γιατί; Γιατί φοβόσουν την απόλυση και γιατί στην τελική ήθελες να κοιτάς τη δουλειά σου. Σε κάποια φάση όμως σου ήρθε η απόλυση, σου χτύπησε την πόρτα ή αγανάκτησες, έσκασες και τους έστειλες να πάνε να συνουσιαστούν. Θα μου πεις, συγκρίνεις τον ιδιωτικό τομεά με το δημόσιο; Μην νομίζεις ότι ο τεχνικός, ο καμεραμάν και ο δημοσιογραφίσκος, η καθαρίστρια στην ΕΡΤ διαφέρουν και πολύ... εκεί είχαν και αφεντικά και σάπιους συνδικάλες να αντιμετωπίσουν. Μπορεί να μπήκαν με βύσμα; Μπορεί... αλλά κάποιοι έκαναν την δουλειά τους. Αν δεν την έκαναν, δεν θα έβγαινε το πρόγραμμα. Το κλείσιμο, το "restart" της EΡΤ καταδεικνύει επί της ουσίας πόσο άχρηστοι είναι στην κυβέρνηση και στο κράτος. Δεν είναι δουλειά των εργαζομένων να εξυγιάνουν μια επιχείρηση, είναι δουλειά της διευθύνσεως και των ελεγκτικών μηχανισμών. Τι σημαίνει "αρνήθηκαν οι συνδικαλιστές να γίνει έλεγχος;" Και; Εγώ ξέρω ότι όταν αρνήθηκαν με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τις αποφάσεις τους, τους γάμησαν στα χημικά και στο ξύλο! Και τώρα προβάλλον ως επιχείρημα το ότι προσπάθησαν να εξυγιάνουν την ΕΡΤ και κόλωσαν σε μια χούφτα συνδικαλιστές; Υπεκφυγές και δικαιολογίες της πούτσας. Να την πακετάρουν και αν τη δώσουν στον καλύτερο πλειοδοτη μιζών θέλουν, μην θρέφεις αυταπάτες.
kalgeorge
11/06/2013, 21:09
Σωστά.
Εγώ έχω κάποια κοινά συμφέροντα με μερικά καραγκιοζάκια που παίρνουν 700-800 ή και παραπάνω. Ή και πολύ παραπάνω. Τα καραγκιοζάκια με τα 700Ε είναι τα περισσότερα σε σχέση με τα άλλα με τα πολλά.
Εσύ μήπως έχεις κοινά συμφέροντα με κάποιον άλλο;
Ο "παχυλος μισθος , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις...." ακούγονται λίγο...σαν....προπαγάνδα να το πω; Κάτι τέτοιο πάντως.
Ένα γνωστό πάντως που είχα εκεί, τίποτε από όλα αυτά δεν χάρηκε. Μάλλον, δεν ήταν για όλους.
εγω ναι εχω συμφεροντα...θελω να κλεισει ετσι ωστε οταν ξανανοιξει να προσλαβουν εμενα χαχαχχαχαχαχαχαχχα...ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα
αρχικα να σου πω οτι δεν εχει νοημα να διαστρεβλωνεις τα λογια μου....δνε θα καταφερεις κατι
καραγκιοζακια ειναι αυτα που παιρνουν τους παχυλους και ξαφνικα θιχτηκαν.....οχι τα παλικαρια με τα 700 και 800..
ενα αυτο....
δευτερον δεν σε ειδα να σκυλιαζεις τοσο ρε φιλαρακι για την ....χαλυβουργικη πχ...που τους εχουν γαμισει πατοκορφα και τους εκβιαζουν η εθελουσια εξοδος η θα σας πηδηξουμε...μηπως επειδη αυτα δεν τα δειχνει η τιβι...δνε μας νοιαζουν και δεν ασχολουμαστε??? λεω εγω...
και κατι.....τρανταχτο να το πω??? δεν ξερω πως....αφηνω εσενα να το χαρακτηρισεις...
ρε σεις.....ΕΝΑΝ.....ΕΝΑΝ ΡΕΕΕ.... δεν ειδα να λεει...."αυτα που μας προσαπτει το κρατος ειναι συκοφαντιες!!!! ουδεποτε φαγαμε λεφτα του λαου...θα μιλησει η δικαιοσυνη κλ κλπ κλπ...."¨¨
εναν δεν ειδα :lol::lol:
αυτο εμενα μου λεει.....ναι σας γαμαγαμε....αλλα γουσταρουμε να συνεχισουμε να σας γαμαμε ρε....δεν θα μας κλεισετε χαχχαχαχχ
τωρα αν εσυ γουσταρεις...οκ, ο καθενας οπως την βρισκει
θελω να πω....οτι ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ υπερασπιζονται την ερτ εδω μεσα ( εννοω οτι την βρισκουν κακομοιρη, αμολυντη και οτι δεν εχει φαει λεφτα) παρα απο οσους ειναι εκει μαζεμενοι τωρα
:cry:
kalgeorge
11/06/2013, 21:11
...οπως καταλαβαινεις αν υπαρχει το χρονικο περιθωριο υπαρχει η περιπτωση να "ισωσουν" ορισμενα πραγματα και να σωθει ...το να το κοψεις μαχαιρι ισοδυναμει με το χωρις να εχεις προσπαθησει.
ρε φιλε το ιδιο λεμε......αν ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!
αλλα αφου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ??????
αυτο λεω μονο.
kalgeorge
11/06/2013, 21:13
Γιώργη δεν είναι έτσι ρε φίλε... έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και έχω δουλέψει και εγώ... δεν μπορεί να μην είχες διαπιστώσει κακώς κείμενα, στραβά, αδικίες, ανισορροπίες. Σίγουρα θα έπαιζαν τέτοια, σε οποιαδήποτε δουλειά παίζουν... έκανες κάτι;.
και ομως φιλε εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΟΣ
ΕΚΑΝΑ!!!!
ΠΑΡΑ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
και ξερεις με τι κοστος αγορινα???? Εκει που θα μπορουσα να ειμαι υπευθυνος σε ενα τμημα 9 ατομων....να ξυνω τα αρχιδια μμου και να καθομαι και να πληρωνομαι.....διαλεξα ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ....
λαθος στροφη στην καριερα σου (το ονομασαν τα αφεντικα μου)
οποτε μη μου λετε εμενα...για το τι θα μπορουσα να κανω και το τι εκανα!!!!!!!
devil's animal
11/06/2013, 21:23
γιατι τρελαινεστε??
το μαγαζακι θα ξανανοιξει...
ελπιζουμε ολοι να ανοιξει με τις καλυτερες των προϋποθεσεων γιατι δεν τραβαγε οπως λεει και ο kalgeorge...
ας μας πουν ολοι αυτοι που ηταν εκει μεσα με ΤΙ τροπο προσληφθηκαν και ΠΟΣΑ προσοντα εχουν...
οταν η ΕΡΤ και η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ηταν οι 2 κυριοι φορεις που προσελαμβαναν κομματοσκυλα και "ψηφαλακια", ηταν καλα και ολα μια χαρα...
ολοι ξερουμε την καταληξη της Ολυμπιακης και πιστευω οτι συμφωνουμε οτι ειναι καλυτερα απο πριν...
ε,καιρος να γινει και στην ΕΡΤ που το 2500 μονο σαν αστειο μπορει να ειπωθει για το πληθος των εργαζομενων...ακου 2500 ατομα για να λειτουργει με αυτα τα προγραμματα και την ποιοτητα που λειτουργει...!!
ελπιζω να ισχυσουν τα παρακατω: (αντιγραφω απο Ναυτεμπορικη)
«Υπάρχουν πολλοί άξιοι και ικανοί εργαζόμενοι, η πείρα και η προϋπηρεσία των οποίων είναι απαραίτητη για να σταθεί ο νέος οργανισμός και θα συνεκτιμηθεί κατά τη διαδικασία προσλήψεων με διαφανείς διαδικασίες και κριτήρια ΑΣΕΠ» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.
Σημείωσε επίσης ότι ο νέος φορέας θα λειτουργήσει με πολύ λιγότερο προσωπικό και σαφές οργανόγραμμα και πως το αρχείο της ΕΡΤ θα περιφρουρηθεί και θα αξιοποιηθεί πλήρως όπως και οι δορυφορικές υπηρεσίες και οι σύγχρονες τεχνολογίες.
ας ξαναπροσλαβουν τους ικανους...αυτους που παραγουν σοβαρο και σωστο εργο και ολοι οι αλλοι ας πανε σπιτια τους...οτι εφαγαν, εφαγαν τοσα χρονια...
ακομα και τους παρουσιαστες που αναφερετε να τους ξαναπροσλαβουν αν κανουν "νουμερα"...αυτη ειναι η δουλεια τους! να φερνουν τηλεθεαση, η οποια τηλεθεαση θα φερει διαφημισεις, οι οποιες θα πληρωνουν ακριβα για τον τηλεοπτικο χρονο, οπως κανουν σε ολα τα ιδιωτικα καναλια...
αν ο "στην υγεια μας" κανει 30% γιατι να μην τον ξαναπαρουν?
οχι ομως οπως ηταν πριν: (ξανααντιγραφω απο Ναυτεμπορικη)
«Την ΕΡΤ την πληρώνει ο ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, υποστηρίζοντας ότι έχει τριπλάσιο έως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση.
η Δημοσια Τηλεοραση θα επρεπε να ειναι win win εταιρεια (οχι wind ρε!!:p) διοτι εχει τον "μισθουλι" απο τους πολιτες και εχει και διαφημισεις (οι οποιες θα επρεπε να πληρωνονται χρυσαφι)...
για να υπαρχουν ομως σοβαρα εσοδα απο τις διαφημισεις, θα πρεπει να εχουν ανταγωνιστικο προγραμμα και να κανουν "νουμερα"...
οι δουλεια ολων θα πρεπει να στραφει εκει για να εχουν τηλεθεαση και ποιοτικο προγραμμα...
σφαχτειτε τωρα...
kalgeorge
11/06/2013, 21:25
αντε μπραβο.....
...εγω ο αγράμματος και αμόρφωτος καταλαβαίνω ένα πράμμα...
Να μου δώσουν εμένα (ή εσένα ρε αδερφέ δεν εχει σημασία).... το καλύτερο πόστο για μαγαζί, να μου το εξοπλίσουν τίγκα, να μπορεί να κάνει παπάδες με τον εξοπλισμό του, (να μπορούν) να μου το προμοτάρουν όσο δε πάει και... εγώ να το κλείσω...
Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ... όποιος είναι έξω απ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει αλλά... δε γίνεται ρε αδερφε, πως να το κανουμε!
καποιοι φάγανε, τρωνε και θα τρωνε με χρυσα κουταλια και καποιοι θα μεινουν παλι στο δρομο!
Το "μαγαζακι" λοιπον αυτο ήταν και θα μπορουσε να ειναι το καλυτερο φιλέτο! Είχε τα πάντα απο δυνατότητες! ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!
Ο στοχος πάντα ομως είναι άλλος... και κατα πως φαίνετε θα τον πετύχουν παλι τα λαμογια!
Ξεπουλατε ρε! Ξεπουλατε και ολα καλα!
:moutza:
+50:beer:
el_hymador
11/06/2013, 21:30
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6HMVW9oZPfI
Να είμασταν το ίδιο λαύροι και με αυτού του είδους τα @@δια...
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα λετε ακριβως αυτα που ελεγε ο ΓΑΠ και πηρε την υδρογειο βολτα απο τοτε...
1.Σαπιο κρατος---τσεκ
2.Διεφθαρμενο κρατος και πολιτες---τσεκ
3.Λεφτα υπαρχουν---τσεκ*
*Λεφτα υπαρχουν αφου και τα δικαιωματα των γεωτρησεων που τελικα βγηκαν θετικα θα πανε προς πωληση ,οι Κινεζοι ερχονται ,η ΗΡ ηρθε και το μινι τις μανας τους το ιδιωτικοποιουν ,και παραλιες και αεροδρομια και λιμανια και τρενα -παλι κινεζοι- και εφοριες
και αυτοι που εσκιζαν τις κιλοτες τους και ελεγαν τα αντιθετα ,σημερα ειναι κυβερνηση και λενε τα ιδια που ελεγε ο αλλος αλλα ηταν ψεματα αλλα τωρα που ειναι αυτοι ειναι αληθεια..και κανουν τα ιδια πραγματα με αυτα που ηταν αντιθετοι αν θα τα εκανε ο προηγουμενος...και ο αλλος ο Αλεξ που εσκιζε και αυτος την κιλοτα του απο διαμαρτυριες εχει παρει πορεια να κανει αυτα τα ιδια για τα οποια κραζει τους αλλους που εκραζαν τον προηγουμενο..και το χειροτερο ολων οτι κανεις απο αυτους δεν προτεινει λυσεις και εχει εγκλοβισει και εσας στο ιδιο παραμυθακι να τρωγομαστε για το τι εγινε και οχι για μηπως υπαρχει αλλος τροπος οχι για μπαλοματα - γιατι αυτο ειναι τωρα που συμβαινει- αλλα επιτελους για σωστη δουλεια και προοδο με οραμα για κατι και διαρκεια
kalgeorge
11/06/2013, 21:53
Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα λετε ακριβως αυτα που ελεγε ο ΓΑΠ και πηρε την υδρογειο βολτα απο τοτε...
1.Σαπιο κρατος---τσεκ
2.Διεφθαρμενο κρατος και πολιτες---τσεκ
3.Λεφτα υπαρχουν---τσεκ*
*Λεφτα υπαρχουν αφου και τα δικαιωματα των γεωτρησεων που τελικα βγηκαν θετικα θα πανε προς πωληση ,οι Κινεζοι ερχονται ,η ΗΡ ηρθε και το μινι τις μανας τους το ιδιωτικοποιουν ,και παραλιες και αεροδρομια και λιμανια και τρενα -παλι κινεζοι- και εφοριες
και αυτοι που εσκιζαν τις κιλοτες τους και ελεγαν τα αντιθετα ,σημερα ειναι κυβερνηση και λενε τα ιδια που ελεγε ο αλλος αλλα ηταν ψεματα αλλα τωρα που ειναι αυτοι ειναι αληθεια..και κανουν τα ιδια πραγματα με αυτα που ηταν αντιθετοι αν θα τα εκανε ο προηγουμενος...και ο αλλος ο Αλεξ που εσκιζε και αυτος την κιλοτα του απο διαμαρτυριες εχει παρει πορεια να κανει αυτα τα ιδια για τα οποια κραζει τους αλλους που εκραζαν τον προηγουμενο..και το χειροτερο ολων οτι κανεις απο αυτους δεν προτεινει λυσεις και εχει εγκλοβισει και εσας στο ιδιο παραμυθακι να τρωγομαστε για το τι εγινε και οχι για μηπως υπαρχει αλλος τροπος οχι για μπαλοματα - γιατι αυτο ειναι τωρα που συμβαινει- αλλα επιτελους για σωστη δουλεια και προοδο με οραμα για κατι και διαρκεια
αυτη ειναι η ελλαδα...και αυτη θα ειναι παντα..
γιατι οπως εχει ειπωθει (και ενια αλλη κουβεντα αυτη) οτι παθαινουμε το δικαιουμαστε.
ο καθε λαος εχει τον ηγετη που του αρμοζει
morpheus
11/06/2013, 22:06
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2009/12/blog-post_31.html?m=1
Ρε άστο διάολο πια! & πόσο μαλάκας λαός είμαστε εν τέλει. & τα έχω πάρει και με τα μπατσάκια. Αλλά βέβαια, σιγά μην υποστηρίξουν τη δημοκρατία.
& το πρόβλημα δεν είναι ότι 2500 κόσμος θα είναι χωρίς δουλειά, που κάποιοι σαφώς ήταν βύσματα, το πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.
AristidisZ
11/06/2013, 22:10
Tο πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.
αυτό ακριβώς
νομιζω οτι κατι με υπουργους ειχε να κανει και οχι με την βουλη και εξ αυτων 2-3 δεν το ψηφισαν και παροτι ο νομος λεει οτι θελει απολυτη πλειοψηφια αυτοι το περασαν το ιδιο
kalgeorge
11/06/2013, 22:18
Ρε άστο διάολο πια! & πόσο μαλάκας λαός είμαστε εν τέλει. & τα έχω πάρει και με τα μπατσάκια. Αλλά βέβαια, σιγά μην υποστηρίξουν τη δημοκρατία.
& το πρόβλημα δεν είναι ότι 2500 κόσμος θα είναι χωρίς δουλειά, που κάποιοι σαφώς ήταν βύσματα, το πρόβλημα είναι ότι πλέον αποφασίζουν και διατάζουν σε 5 ώρες μέσα, χωρίς καν συζήτηση στη βουλή. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να μας κάνει να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@.
οι οποιοι μαικ, θα ξαναβγουν με την πρωτη ευκαιρια....γιατι αυτοι που τρεχουν τωρα ειναι αυτοι που θα ξεχασουν οταν ερθει η ωρα της ψηφου
arisrodolivos
11/06/2013, 22:20
εδω και δεκαπεντε λεπτα ισως και παραπανω σημα τελος τραγικα αποτομο ρε παιδια...
Αυτό.
,......................
Τώρα, που έπεσε το σήμα
σου φαίνεται
μήπως τώρα
ότι κάτι δεν πάει καλά;
kalgeorge
11/06/2013, 22:25
Τώρα, που έπεσε το σήμα
σου φαίνεται
μήπως τώρα
ότι κάτι δεν πάει καλά;
συνεχιζεις :)
εδω ειμαι....στην διαθεση σου
συνεχιζεις :)
εδω ειμαι....στην διαθεση σου
Να το πάω λίγο παραπέρα
Νομίζεις ότι το πράγμα, πλέον, θα σταματήσει "στους βυσματίες που ξύνουν τα @@ τους" ; ; ;
Δε σου μυρίζει κάτι άλλο;
Θα παρακαλούσα πολύ, όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις & επιθέσεις.
Moto.GR Moderation Team
kalgeorge
11/06/2013, 22:36
Να το πάω λίγο παραπέρα
Νομίζεις ότι το πράγμα, πλέον, θα σταματήσει "στους βυσματίες που ξύνουν τα @@ τους" ; ; ;
Δε σου μυρίζει κάτι άλλο;
εχω προβλημα με διαφραγμα στην μυτη και δεν....
θελεις να με βοηθησεις?
εχω προβλημα με διαφραγμα στην μυτη και δεν....
θελεις να με βοηθησεις?
Εντάξει, δεν πειράζει
Καλή συνέχεια
Που δεν τη βλέπω.
Ούτε εσύ
AUFGEBRACHT
11/06/2013, 22:45
Η ΕΡΤ δεν πρεπει να κλεισει!
Ειναι η φωνη των Ελληνων ολοι οι αλλοι ειναι καναλαρχες και ειναι αυτοι που μας εχουν βυθησει στα σκατα αφου περνανε τις πολιτικες τους μεσω μιας υποτιθεμενης τηλεθεασης και εκβιαζουν καταστασεις.
Μάλλον θα έχει φαρυγγίτιδα, δεν εξηγείται αλλιώς...
kalgeorge
11/06/2013, 22:47
Εντάξει, δεν πειράζει
Καλή συνέχεια
Που δεν τη βλέπω.
Ούτε εσύ
μου το χαλας...μεχρι τωρα ειχες κατι να απαντησεις...τωρα αοριστολογιες??
με τρομαζεις ρε φιλε.....μηπως εισαι εδω???
ξερεις τι κανω, τι βλεπω, πως φερομαι ..πως κινουμαι...πω πω λεμε χαχχαχααχαχα
kalgeorge
11/06/2013, 22:48
ε τωρα πας γυρευοντας.....ετοιμασου να τα ακουσεις και εσυ χαχααχαχαχ
μου το χαλας...μεχρι τωρα ειχες κατι να απαντησεις...τωρα αοριστολογιες??
με τρομαζεις ρε φιλε.....μηπως εισαι εδω???
ξερεις τι κανω, τι βλεπω, πως φερομαι ..πως κινουμαι...πω πω λεμε χαχχαχααχαχα
Όταν δε μιλάμε ανάλογα με τις καταστάσεις, τότε καλύτερα να μη μιλάμε
Σιγουρα υπήρχε και αλλος τρόπος να εξορθολογιστεί η ερτ και η οποια ερτ
Δε ξερω να λυπηθω ή να χαρω.
Να λυπηθώ για τη χουντική συμπεριφορα των κυβερνόντων ή να χαρώ που εκλεισε μια μαυρη τρυπα?
:rolleyes:
kalgeorge
11/06/2013, 22:52
Όταν δε μιλάμε ανάλογα με τις καταστάσεις, τότε καλύτερα να μη μιλάμε
γιατι ρε αρχοντα? ρωτησες αν βλεπω κατι επιπλεον τωρα που επεσε το σημα....και απλα ειλικρινα ζητησα να με διαφωτισεις τι εννοεις...
anyway, οπως επιθυμεις
Και οσοι κόπτονται για την ερτ
κλικ (http://www.filmon.com/tv/modules/FilmOnTV/files/flashapp/filmon/FacebookPlayer.swf?channel_id=815)
PetranGR
11/06/2013, 22:55
http://oktv.gr/misthologio-ert/
κλαίω κάτω απο 58.000 δεν έχει
kalgeorge
11/06/2013, 22:59
Και οσοι κόπτονται για την ερτ
κλικ (http://www.filmon.com/tv/modules/FilmOnTV/files/flashapp/filmon/FacebookPlayer.swf?channel_id=815)
ολο loading κανει
AristidisZ
11/06/2013, 23:07
δε νομίζω να διαφωνεί κανείς που έκλεισε η ΕΡΤ
σίγουρα διαφωνούν πολλοί με τον τρόπο που έγινε...
skylaros
11/06/2013, 23:09
Εγώ διαφωνώ που έκλεισε η ΕΡΤ και πολλοί άλλοι επίσης.
AristidisZ
11/06/2013, 23:12
οκ, διόρθωση
δε νομίζω να διαφωνούν πολλοί που έκλεισε η ΕΡΤ
PortisHead
11/06/2013, 23:12
Το πιο ξεδιαντροπο ειναι οτι μιλανε για χούντα αυτοί ,
των οποιων οι μισθοι προερχονταν απο "χουντικο" νταβατζιλικι
που πληρώναμε ολοι εμεις...
stefanos
11/06/2013, 23:16
http://oktv.gr/misthologio-ert/
κλαίω κάτω απο 58.000 δεν έχει
Εντάξει αυτά είναι μυθεύματα.
Από την άλλη όπως το κάνανε το Δημόσιο εδώ και 30+ χρόνια απλά δεν σώνεται η κατάσταση.
Η εικόνα παντού ίδια είναι.
Λίγοι δουλεύουν εθελοντικά, οι υπόλοιποι, ανίκανοι και διεφθαρμένοι κάνουν καριέρα στην πλάτη τους γλείφοντας και κλέβοντας.
Ακόμα περισσότεροι απ έξω κάνουν πάρτυ με τα € των κορόιδων.
Είναι πολύ κρίμα για την ΕΡΤ όπως και για τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν.
PetranGR
11/06/2013, 23:40
Εντάξει αυτά είναι μυθεύματα.
Από την άλλη όπως το κάνανε το Δημόσιο εδώ και 30+ χρόνια απλά δεν σώνεται η κατάσταση.
Η εικόνα παντού ίδια είναι.
Λίγοι δουλεύουν εθελοντικά, οι υπόλοιποι, ανίκανοι και διεφθαρμένοι κάνουν καριέρα στην πλάτη τους γλείφοντας και κλέβοντας.
Ακόμα περισσότεροι απ έξω κάνουν πάρτυ με τα € των κορόιδων.
Είναι πολύ κρίμα για την ΕΡΤ όπως και για τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν.
+600RR
LsKostas
11/06/2013, 23:41
Η κατασυκοφάντηση των εργαζομενων στην Ελλαδα παει συννεφο...
20,000 + και κοσμος έξω απο την ΕΡΤ
Μαλλον ολοι λαμογια , και κομματοσκυλα θα ειναι... ο αληθινός λαος είναι στον καναπε...
Bradipous
11/06/2013, 23:42
Ο τροπος σιγουρα ηταν απαραδεκτος και δικαια μπορει να μας βαλει σε σκεψεις οτι κατι αλλο τρεχει και οχι οτι ξυπνησε στραβα ο Αντωνης και ειπε απο σημερα αλλαζει η χωρα και ξεκιναω απο την ερτ, την κλεινω!
Το ασχημο σε αυτο ειναι ολοι αυτοι οι χαμηλομισθοι που θα μεινουν χωρις δουλεια τουλαχιστον για αυτους τους 3 μηνες, ενω οι πιθανοτητες ειναι κατα τους για να τους ξαναπροσλαβουν στη "νεα ερτ".
ενω οι εταιροι, οι υψηλομισθοι ντε! αφενος δεν θα εχουν βιοποριστικο προβλημα, αφετερου ειτε θα ξαναπροσληφθουν αφου προκειται για "μεγαλα ονοματα" ειτε θα την κανουν με ελαφρα για αλλα, μεγαλα καναλια.
Για αυτο να μην παραξενεφτουμε αν αυριο δουμε διαφημιση σε μεγαλο καναλι με την νεα τους εκπομπη "εις υγειαν των κοροιδων" οπου θα γινεται φαγοποτι μετα μουσικης...
kalgeorge
11/06/2013, 23:43
Η κατασυκοφάντηση των εργαζομενων στην Ελλαδα παει συννεφο...
20,000 + και κοσμος έξω απο την ΕΡΤ
Μαλλον ολοι λαμογια , και κομματοσκυλα θα ειναι... ο αληθινός λαος είναι στον καναπε...
μην μπερδευεσαι κωστα....για τον τροπο διαμαρτυρονται....οχι γαι την ερτ
μην τα στρεβλωνουμε ολα οπως μας συμφερει....
δε νομίζω να διαφωνεί κανείς που έκλεισε η ΕΡΤ
σίγουρα διαφωνούν πολλοί με τον τρόπο που έγινε...
Ναι είναι λίγο υποκριτικό να γκρινιάζουν ολοι αυτοι που επι 15 χρόνια λέγαν να μη πληρώνουμε τέλος για την ΕΡΤ κτλ...
Βέβαια ο τρόπος που έγινε δείχνει συγκεκριμένη πρακτική και δε νομίζω να συμφωνέι κανείς με αυτό...
kalgeorge
11/06/2013, 23:45
Ο τροπος σιγουρα ηταν απαραδεκτος και δικαια μπορει να μας βαλει σε σκεψεις οτι κατι αλλο τρεχει και οχι οτι ξυπνησε στραβα ο Αντωνης και ειπε απο σημερα αλλαζει η χωρα και ξεκιναω απο την ερτ, την κλεινω!
Το ασχημο σε αυτο ειναι ολοι αυτοι οι χαμηλομισθοι που θα μεινουν χωρις δουλεια τουλαχιστον για αυτους τους 3 μηνες, ενω οι πιθανοτητες ειναι κατα τους για να τους ξαναπροσλαβουν στη "νεα ερτ".
ενω οι εταιροι, οι υψηλομμισθοι ντε! αφενος δεν θα εχουν βιοποριστικο προβλημα, αφετερου ειτε θα ξαναπροσληφθουν αφου προκειται για "μεγαλα ονοματα" ειτε θα την κανουν με ελαφρα για αλλα, μεγαλα καναλια.
Για αυτο να μην παραξενεφτουμε αν αυριο δουμε διαφημιση σε μεγαλο καναλι με την νεα τους εκπομπη "εις υγειαν των κοροιδων" οπου θα γινεται φαγοποτι μετα μουσικης...
αυτοι που πραγματικα εργαζοντουσαν στην ερτ ηταν οι συμβασιουχοι που ετσι και αλλιως θα επαιρναν ποδι...
οι υπολοιποι γλεντουσαν εις βαρος των κοροιδων......μην μπερδευουμε καταστασεις.
pipe_smoker
11/06/2013, 23:47
....Και στα νοσοκομεία έχουν γίνει σκάνδαλα να τραβάς τα βυζιά σου, αλλά δεν μπορούμε εν μια νυκτί να πούμε "σφραγίστε τα μπουρδέλα!"....
Θα έρθει και η ώρα γι'αυτό. Όπως έχει έρθει γι'άλλα και θα έρθει και για άλλα ακόμα.
Σφραγίστε τα και στη θέση τους ιδιωτικές κλινικές.
Και θα βρεθεί τότε κάποιος σαν τον kalgeorge (χωρίς παρεξήγηση) που θα πει:
Λειτουργούσαν? Όχι!
Φράγκα τσέπωναν, τον κόσμο έκλεβαν και ταλαιπωρούσαν κλπ κλπ κλπ.
Αν γινόταν να φτιαχτούν συμφωνώ να φτιάχνονταν.
Αλλά επειδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτιαχτούν (κι άδικο δε θα έχει από τα όσα θα έχουν δει τα μάτια του) κλείσ'τα να ησυχάσουμε!
Και ξαφνικά βρίσκεσαι με ένα αποκλειστικά ιδιωτικό σύστημα υγείας, παιδείας, you name it, και τον κάθε νοικοκυραίο να αναρωτιέται "Μωρέ σάματις έχει και καμιά διαφορά με τα πριν? Λες και το δημόσιο ήταν καλύτερο. Τουλάχιστον τώρα κάνω τη δουλειά μου. Πριν και μου τα τσέπωναν και δουλειά δε γινόταν."
Κι αυτή θα είναι η πραγματικότητά τους! Όσοι τα κουτσοβγάζουν θα το έχουν πλέον δεδομένο ότι έτσι είναι τα πράγματα και θα προσπαθούν να ανταποκριθούν κι όσοι δεν τα κουτσοβγάζουν την έκατσαν τη βάρκα.
Πριν κλείσει/πουληθεί/ιδιωτικοποιηθεί (γιατί το ίδιο κάνει και στο ίδιο αποτέλεσμα οδηγούμαστε) κάθε ΕΡΤ, ΟΣΕ, Ολυμπιακή, ΕΣΥ, σχολείο, πανεπιστήμιο κλπ, έχουν προηγηθεί συγκεκριμένες διαδικασίες προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Άλλες διαδικασίες χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια (χρειάστηκε μπόλικη ραδιουργία για να γίνει ρδέλο η Ολυμπιακή) κι άλλες τραβάνε τον κακό το δρόμο απλά αφήνοντάς τες στη μοίρα τους κι ακολουθώντας standard procedures αποσύνθεσης.
Δεν "κλείνει" λοιπόν τίποτα εν μία νυκτί. Έχει πρώτα αφεθεί ή οδηγηθεί να γίνει μισητή από το μέσο Έλληνα προκειμένου όταν έρθει εκείνη ή νύχτα, να φτάσει κι εκείνος ο ίδιος να πει "Αμήν και γλιτώσαμε!". Αμήν και γλιτώσαμε από τους διορισμένους, από το "υπέρ ερτ" στο λογαριασμό της ΔΕΗ, από τον "στην υγειά μας" που τα έπινε με τους φίλους του και τον πληρώναμε χρυσό, από την κάθε μαλακία που του είχαν από πριν φορτώσει στο σβέρκο προκειμένου να σιχαθεί ολόκληρη την υπηρεσία.
Δεν έκλεισε η ΕΡΤ για να γλιτώσουμε εμείς αυτά που μας κόστιζε. Έκλεισε γιατί ήταν στο συμφέρον κάποιων να κλείσει (όπως έκλεισαν ή πουλήθηκαν τόσες και τόσες πριν την ΕΡΤ και όπως θα γίνει και μετά την ΕΡΤ).
Την καλή υπηρεσία θα την κλάψεις αν τη χάσεις. Τη σάπια θες να την ξεφορτωθείς. Οι υπηρεσίες είναι είτε καλές είτε σάπιες, δυστυχώς ανάλογα με το αν είναι στους άμεσους στόχους κάποιων να "φύγουν" ή να "μείνουν". Όταν κάτι αρχίζει να σαπίζει και μάλιστα ύποπτα, σάπισε για να μπορέσει να "φύγει" αδιαμαρτύρητα.
ΥΓ. Δεδομένων των συνθηκών, όχι μόνο η ΕΡΤ αλλά τίποτα δε φτιάχνεται. Ούτε η Ελλάδα φτιάχνεται. Κλείσ'τε τη/πουλήστε τη κι αυτή να ησυχάσουμε. (αν κι αυτό μάλλον έχει γίνει ήδη)
αυτοι που πραγματικα εργαζοντουσαν στην ερτ ηταν οι συμβασιουχοι που ετσι και αλλιως θα επαιρναν ποδι...
οι υπολοιποι γλεντουσαν εις βαρος των κοροιδων......μην μπερδευουμε καταστασεις.
Το κακό είναι οτι βάση αυτών που είπε ο καταπληκτικός μας Σιμος Κεδίκογλου... "Ο κ. Κεδίκογλου προανήγγειλε την ίδρυση, στη θέση της ΕΡΤ, ενός «σύγχρονου δημόσιου αλλά όχι κρατικού οργανισμού ραδιοτηλεόρασης»."
Μη νομίζετε οτι έτσι απλά.. θα αλλάξουν τα πράγματα μας κοροιδεύουν μπροστα στα ματια μας.. και αυτό όσον αφορά για το τελος της EΡΤ θα τα πληρώσουμε σε κανα άλλο φόρο γιατι απλά δε θα βγαίνουν τα κουκιά.....