Σύνδεση

View Full Version : πάει...

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

kalgeorge
12/06/2013, 15:21
ρε Γιωργο, περαν του τι καταλαβε ο γλαροβοσκός.....απο που προκύπτει το "έπρεπε" να κλείσει? απο σένα?

Με κουραζουν αφανταστα τα σεντονια και τετοιου είδους συζητησεις που δε βγάζουν πουθενα ποτε! Δε μπαίνω μαζι σου σε αντιπαράθεση (μη το παιρνεις προσωπικα) αν και διαφωνω με πολλες απ τις αποψεις σου (σχεδον σε ολες) αλλά τουλάχιστον δίνω το στίγμα μου του τι πιστεύω χωρις να σας τα πρήζω και χωρις να λεω οτι εχω παντα δικιο!

κατα τ αλλα σε συμπαθω και το ξερεις!

Τωρα με κατι ουρανοκατεβατους που εσκασαν μυτη (και) σε τουτο το θρεντ και πετανε τη μαλακια τους... ε, εννοείται δεν ασχολουμαι!

απαντωντας ενα ενα....
εχουμε και λεμε..
α) για μενα προκυπτει απο οσα εχω γραψει τις προηγουμενες σελιδες....μην μου πεις να κατσω να τα ξαναγραψω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
β) αν σε κουραζουν αφανταστα τα σεντονια οι κουβερτες και οι τετοιου ειδους συζητησεις....γιατι μπαινεις στον κοπο? σε αυτην την περιπτωση ή μπαινεις στον χορο και χορευεις ή δεν μπαινεις καθολου!!...γνωμη μου....
γ) προσωπικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να το παρω Μητσε....πιστεψε με i couldnt care less αν καποιοι ( και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ αυτο) εδω μεσα συμφωνουν ή διαφωνουν με τις αποψεις μου...:lol:...αλλο προβλημα δεν ειχα
δ) ειδες εσυ να λεω καπου οτι εχω παντα δικιο και οτι πρεπει να συνταχθειτε με τα λεγομενα μου???? θα μας τρελανεις μητσε? :lol:...ολοι τις γνωμες-αποψεις μας αραδιαζουμε εδω μεσα.......ουτε μπορω να θυμηθω καποιο σημειο που σας επρηξα......αλλα αν οντως υπαρχει τετοιο σημειο θα σε παρακαλουσα να μου το επισημανεις, ωστε να μην το ξανακανω:)
e) θα ηθελα να μου πεις αν μεσα στους ουρανοκατεβατους ειμαι και εγω....για να μπορεσω να απαντησω και αναλογως.....αλλιως αερολογιες δεν μου αρεσει να γραφω

alex14
12/06/2013, 15:21
Όπως;

.

Κυριακη στο χωριο :tooth:

alres
12/06/2013, 15:22
Μαλακία που μιλάμε για την ΕΡΤ, αφού δεν έχουμε μιλήσει για όλους.

Οπότε όταν φτάσει η σειρά μας (αν δεν έχει φτάσει) να μη μιλήσει κανείς κερατάς για μας, γιατί θα είναι ύποπτος, γιατί δεν θα έχει μιλήσει και αυτός για όλους, άρα με ποιο δικαίωμα να μας υπερασπιστεί ;

Εγώ πάντως, θα ήθελα να υπερασπιστεί κάποιος εμένα, τους συναδέλφους και τη δουλειά μου, όταν έρθει η ώρα

Κατά τα λοιπά, επειδή οι ώρες είναι κρίσιμες και βγαίνουν πολλά στη φόρα, πρέπει να δει κάποιος τι ακριβώς κλείνει (απ τα διαδίκτυα παρμένα, οπότε με μικρή επιφύλαξη):

Πέντε κανάλια: ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ERT WORLD (δορυφορικό), ΕΡΤ HD (Ψηφιακό)

• Επτά ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα την Αθήνα: 91,6 Πρώτο Πρόγραμμα, 103,7 Δεύτερο Πρόγραμμα, 90,9 Τρίτο Πρόγραμμα, 93,6 Kosmos, 101,8 ΕΡΑ Σπορ, 106,7 Φιλία, Πέμπτο Πρόγραμμα-Φωνή της Ελλάδας [στα βραχέα σε όλο τον κόσμο]).

• Τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη (95,8, 102 και Τρίτο)

• 19 περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί ανά την Ελλάδα

• Δυο μουσικά σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία)

• Μια έντυπη έκδοση, η «Ραδιοτηλεόραση», ένας διαδικτυακός τόπος το www.ert.gr, το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ, archives.ert.gr.

Όλοι αυτοί είναι λαμόγια; Όλοι αυτοί ξύνουν τα τέτοια τους; Όλοι αυτοί είναι βυσματίες; Αν είναι έτσι, γιατί φτάνει το σήμα παντού, γιατί φτιάχτηκε και οργανώθηκε το αρχείο, γιατί υπάρχουν εξωτερικοί συνεργάτες και παραγωγές, ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ συμβάλλονται με την ΕΡΤ; Γιατί είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΗ ακόμα και μετά από τόσους βυσματίες; Τι στο διάολο κάνει τόσο σοβαρά, ώστε να καταφέρνει όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά; Ποιος διάολο βγάζει έναν τέτοιο όγκο δουλειάς;

Και επιτέλους αν είναι έτσι: δικαιούται να ομιλεί το ίδιο πολιτικό σύστημα που βιάσε την ΕΡΤ, που την ξεζούμισε, που την εκμεταλλεύθηκε, που τη χρησιμοποιησε για πολιτικούς σκοπούς ;

Και τέλος: με ποια λογική δέχεσαι να απολυθεί έστω ένας τίμιος εργαζόμενος, έστω ένας, με επίκληση ότι οι γύρω του μπήκαν με μέσο; Δηλαδή δέχεσαι το θάνατο κάποιου (γιατί πλέον περί αυτού πρόκειται..) χωρίς να του καταλογίζεις ευθύνη, επειδή κάποιος δίπλα του είχε μπάρμπα;

Ποιος χίτλερ και μαλακίες, ελληνική κοινωνία: πρωτοπόρα στη βλακεία και τον κανιβαλισμό.

sniper
12/06/2013, 15:26
Ένα κείμενο απο τον Ross Daly που μ' εκφράζει πολύ (όχι απόλυτα αλλά είναι πολύ κοντά σ' αυτό):

Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα ισχυριστει ότι η ΕΡΤ λειτουργούσε άψογα ολα αυτά τα χρόνια. Ολοι έχουμε δει τις "λίστες της ντροπής" και αλλά παρόμοια και ναι, όντως πρόβλημα διαφάνειας και αξιοκρατίας υπήρχε. Ομως, οι "λυσεις" του τύπου "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι", ειδικά όταν επιβάλλονται απο τους ίδιους πολιτικούς κύκλους που απαξιώσαν την ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια με τα ρουσφέτια τους, δεν ειναι απλώς λάθος, ειναι κυνικές και φασιστικές. Η ουσία του ζητήματος για μένα ειναι ότι τα δημόσια μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι κτήμα και δικαίωμα των πολιτών της χώρας αυτής και δεν έχει κανένας Σαμαρας, Στουρνάρας η Τροϊκα το δικαίωμα να τα κλείσει με ένα δικτατορικό έτσι θέλω. Το πρόβλημα εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο και ευρύτερο από αυτό της ΕΡΤ μόνο, αφορά σε απαράδεκτες συμπεριφορές και πρακτικές μιας αλαζονικής και πουλημένης κυβέρνησης που εδώ και καιρό έχει δείξει καθαρά οτι δεν δίνει δεκάρα για τους πολίτες της.

el_hymador
12/06/2013, 15:30
Σενάριο #579: Οι τεχνικοί και γενικά οι εργαζόμενοι προσπαθουν να κρατήσουν τις συχνότητες και εκπέμπουν κανονικά... το κράτος προβάινει σε ολοένα πιο φασιστικές κινήσεις όπως να κατεβάζει το ρεύμα σε περιοχές όπου βρίσκονται τα μηχανήματα της ΕΡΤ... δημιουργείται πειρατικός σταθμός εκπομπής... οι δημοσιογράφοι, όχι για κάποιο άλλλο λόγο, αλλά γιατί χάνουν τις δουλειές τους, τα λένε έξω από τα δόντια και τα χώνουν αβέρτα στην τρικοματική... το ίδιο γίνεται και με το ραδιόφωνο... και επιτέλους, θα μπει στα σαλόνια όλων των μικροαστών γυμνοσάλιαγκων μια διαφορετική τηλεόραση και ένα διαφορετικό ραδιόφωνο, που ίσως, του ξεκολήσσει από τον καναπέ. Γαμάτο ταινιάκι θα έβγαινε πάντως.

AristidisZ
12/06/2013, 15:32
Σενάριο #579: Οι τεχνικοί και γενικά οι εργαζόμενοι προσπαθουν να κρατήσουν τις συχνότητες και εκπέμπουν κανονικά... το κράτος προβάινει σε ολοένα πιο φασιστικές κινήσεις όπως να κατεβάζει το ρεύμα σε περιοχές όπου βρίσκονται τα μηχανήματα της ΕΡΤ... δημιουργείται πειρατικός σταθμός εκπομπής... οι δημοσιογράφοι, όχι για κάποιο άλλλο λόγο, αλλά γιατί χάνουν τις δουλειές τους, τα λένε έξω από τα δόντια και τα χώνουν αβέρτα στην τρικοματική... το ίδιο γίνεται και με το ραδιόφωνο... και επιτέλους, θα μπει στα σαλόνια όλων των μικροαστών γυμνοσάλιαγκων μια διαφορετική τηλεόραση και ένα διαφορετικό ραδιόφωνο, που ίσως, του ξεκολήσσει από τον καναπέ. Γαμάτο ταινιάκι θα έβγαινε πάντως.

είμαι σίγουρος ότι ο Μπάμπης ο Άρης και ο Γιάννης έχουν ήδη ακονίσει τα μαχαίρια...

DimChios
12/06/2013, 15:41
απαντωντας ενα ενα....
εχουμε και λεμε..
α) για μενα προκυπτει απο οσα εχω γραψει τις προηγουμενες σελιδες....μην μου πεις να κατσω να τα ξαναγραψω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. τα εχω διαβασει ρε, δε χρειαζεται
β) αν σε κουραζουν αφανταστα τα σεντονια οι κουβερτες και οι τετοιου ειδους συζητησεις....γιατι μπαινεις στον κοπο? σε αυτην την περιπτωση ή μπαινεις στον χορο και χορευεις ή δεν μπαινεις καθολου!!...γνωμη μου.... για μενα λεω ρε, οτι θελω να γραψω -και το κανω- αλλα να κατσω να αραδιασω σεντονια τη στιγμη που δεν παιζει να συνεννοηθούμε?
γ) προσωπικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να το παρω Μητσε....πιστεψε με i couldnt care less αν καποιοι ( και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ αυτο) εδω μεσα συμφωνουν ή διαφωνουν με τις αποψεις μου...:lol:...αλλο προβλημα δεν ειχα οχι, ασφαλως και δεν ειχες αλλα ρε πστ μου, εισαι κολλημένος! :lol:
δ) ειδες εσυ να λεω καπου οτι εχω παντα δικιο και οτι πρεπει να συνταχθειτε με τα λεγομενα μου???? θα μας τρελανεις μητσε? :lol:...ολοι τις γνωμες-αποψεις μας αραδιαζουμε εδω μεσα.......ουτε μπορω να θυμηθω καποιο σημειο που σας επρηξα......αλλα αν οντως υπαρχει τετοιο σημειο θα σε παρακαλουσα να μου το επισημανεις, ωστε να μην το ξανακανω:) ρε αντε παραταμας που θα ασχολουμαστε μαζι σου λεμε :cry:
e) θα ηθελα να μου πεις αν μεσα στους ουρανοκατεβατους ειμαι και εγω....για να μπορεσω να απαντησω και αναλογως.....αλλιως αερολογιες δεν μου αρεσει να γραφω OXI

SoulGR
12/06/2013, 15:42
αν ειδες χτες τα ξημερωματα τη μεταδοση της ερτ μεσω ιντερνετ,κατι τετοιο γινοταν,σε μικροτερη κλιμακα βεβαια

kalgeorge
12/06/2013, 15:47
OXI

ρε παπαρα ουτε να "νευριασω" δεν μπορω με την παρτυ σου :lol:

:wave2:

Bradipous
12/06/2013, 15:53
Σημερα το πρωι ενω καθομουν για καφε εκατσε στο διπλα τραπεζι ενας τυπος πρωην υπαλληλος της ΕΡΤ.
Ηταν εξω φρενων, τα ειχε βαλει με ολους και με ολα και με το δικιο του αφου εχανε την δουλεια του.
Δεκαπεντε χρονια δουλευε στην ερτ και εφτασε να παιρνει 1000€.
Εβριζε Σαμαρα ΝΔ και το λοιπο συναπαντημα.
Ολοι απωληθηκαν αντι να τοποθετηθουν σε αλλες δουλειες, επομενως δεν υπαρχει ελπιδα να ξαπαπροσληφθουν.
Θα ακολουθησουν και αλλοι, αυτοι ηταν η αρχη, ελεγε..

Ειχε τα δικια του ο ανθρωπος, δε λεω, και αυτοι ειναι οι μονοι που θα λυπηθω που εχασαν τη δουλεια τους, μονο που...
Οποτε γινοταν καποια προσπαθεια αλλαγης και βελτιωσης της ερτ ή ακομη και μειωσης μισθων, ολοι οι υπαλληλοι κατεβεναν σε απεργιες και εκτος των αλλων απαιτουσαν και την προσληψη επιπλεον προσωπικου. Που ηταν τοτε ολοι αυτοι οι υπαλληλοι της ερτ οι οποιοι ωρυονται τωρα πως μενουν στο δρομο κλεινει η ερτ κλπ κλπ, για να φωναξουν κατα οσων τα αρπαζουν (και εκει) εις βαρος του ελληνικου λαου;

Και στο κατω κατω δεν ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που χανουν την δουλεια τους, τα χρονια που το δημοσιο εξισωνοταν με αραλικι, ξυσιμο και μηνας μπει μηνας βγει το μηνιατικο μπαινει στην τσεπη τελειωσαν. Ας ξεβρωμισουμε επιτελους απο τους νεοελληνες βολεψακιδες που ονειρο ζωης εχουν να καθονται και να πληρωνονται.

el_hymador
12/06/2013, 15:54
αν ειδες χτες τα ξημερωματα τη μεταδοση της ερτ μεσω ιντερνετ,κατι τετοιο γινοταν,σε μικροτερη κλιμακα βεβαια

Είδα λίγο και ήταν περιέργο ο ατσαλάκωτος clean cut παρουσιαστής ειδήσεων (δεν ξέρω όνομα μόνο φατσικά τον αναγνωρίζω) που μέχρι εχθές έλεγε το ποιήμα, να πετάει κάτι "την Καγκελάριο την ρωτήσανε; Όχι να ξέρουμε αν την έχουν ρωτήσει και πήραν την άδεια της..." για φαντάσου να ήταν έτσι η τηλεόραση...

stefanos
12/06/2013, 15:58
Εγώ πάντως, θα ήθελα να υπερασπιστεί κάποιος εμένα, τους συναδέλφους και τη δουλειά μου, όταν έρθει η ώρα

Αν δουλεύεις στο ΣΔΟΕ δεν έχεις καμιά ελπίδα.

SoulGR
12/06/2013, 16:01
Είδα λίγο και ήταν περιέργο ο ατσαλάκωτος clean cut παρουσιαστής ειδήσεων (δεν ξέρω όνομα μόνο φατσικά τον αναγνωρίζω) που μέχρι εχθές έλεγε το ποιήμα, να πετάει κάτι "την Καγκελάριο την ρωτήσανε; Όχι να ξέρουμε αν την έχουν ρωτήσει και πήραν την άδεια της..." για φαντάσου να ήταν έτσι η τηλεόραση...

ναι ειπανε και αλλα μετα...ελεγε ενας,δεν ξερω πως τον λενε "εχουμε κατοχη,εχουμε μια κυβερνηση που ουτε το φπα στην εστιαση δε μπορει να αλλαξει μονης της χωρις να παρει αδεια απο πανω" καποιοι αλλοι ελεγα"ειναι ακροδεξια η κυβερνηση" ,"πρεπει να πεσει" κτλπ κτλπ
κατα τις 5 και κατι επεσε και αντολη απο ματ να εκενωθει το κτηριο,οποτε αρχησαν και αυτοι να καλουν κοσμο στην ερτ.....σουρεαλ φαση

stefanos
12/06/2013, 16:03

Αίσχος.
Τηλεόραση βλέπουμε για να ξεφεύγουμε λίγο από την πραγματικότητα.

STOYBI
12/06/2013, 16:06
Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτού του τύπου οι πρακτικές (διατάσσουμε πριν αποφασίσουμε και υλοποιούμε αυθωρεί και παραχρήμα..) δεν θα μας (τους) βγουν σε καλό ...

Αυτο ακριβως...!!

el_hymador
12/06/2013, 16:09
Σημερα το πρωι ενω καθομουν για καφε εκατσε στο διπλα τραπεζι ενας τυπος πρωην υπαλληλος της ΕΡΤ.
Που ηταν τοτε ολοι αυτοι οι υπαλληλοι της ερτ οι οποιοι ωρυονται τωρα πως μενουν στο δρομο κλεινει η ερτ κλπ κλπ, για να φωναξουν κατα οσων τα αρπαζουν (και εκει) εις βαρος του ελληνικου λαου;

Και στο κατω κατω δεν ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που χανουν την δουλεια τους, τα χρονια που το δημοσιο εξισωνοταν με αραλικι, ξυσιμο και μηνας μπει μηνας βγει το μηνιατικο μπαινει στην τσεπη τελειωσαν. Ας ξεβρωμισουμε επιτελους απο τους νεοελληνες βολεψακιδες που ονειρο ζωης εχουν να καθονται και να πληρωνονται.

Που ήταν όλοι αυτοί; Όπου είμασταν όλοι εμείς όταν αποφάσιζαν για εμάς, χωρίς εμάς... και όπου είμασταν τις δυο Κυριακές των εκλογών... δεν σε ξέρω αλλά αύριο μεθάυριο όταν θιγούν τα δικά σου συμφέροντα ακόμη περισσότερο (γιατί κατά 99% έχουν ήδη θιχτεί), θα είσαι το ίδιο θυμωμένος με τον υπάλληλο της ΕΡΤ και θα θες συμπαράσταση, αλλά τότε θα γυρίσει αυτός και θα σου πει "που ήσουν όταν με πέταγαν στο δρόμο; Παρε τα @@δια μου τώρα...". Το στερεότυπο του αραχτού δημόσιου υπάλληλου που τα ξύνει όλη μερά μας το έχουν μπολιάσει καλά μέσα μας... δεν λέω ότι δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γνωρίζω και άλλους τόσους που και τη δουλειά τους κάνουνε και τους βρίζει όλος ο κόσμος από το πρωί μέχρι το βράδυ λόγω προκατάληψης. Ίσως από κάπου θα πρέπει να κάνουμε την αρχή... δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι από εμάς, αισθανόμαστε αδικημένοι μόνο για το δικό μας κλάδο, οπθιοσδήποτε και αν είναι αυτός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθουν, καθότι ήτανε δημόσιοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν κόβαν αποδείξεις, λαμόγια, διαπλεκόμενοι, καλομαθημένοι κτλ-κτλ... διαίρε και βασίλευε. Οσονουπω ακολουθούν και άλλοι προβληματικοί οργανισμοί και φορείς... παιδεία, περίθαλψη... λουκέτο και σε αυτούς, καθότι τα μουν*π@ν@ οι εκπαιδευτικοί που ξύνουν τ΄@@δια τους και τα κ@ριολι@ οι γιατροί και οι νοσηλευτές με τα φακελάκια... και σε κάποια φάση όλα θα είναι ιδιωτικά και θα ψοφάς αμόρφωτος στο δρόμο... όπως αμερική. Long Live Capitalism!

Bradipous
12/06/2013, 16:26
Που ήταν όλοι αυτοί; Όπου είμασταν όλοι εμείς όταν αποφάσιζαν για εμάς, χωρίς εμάς... και όπου είμασταν τις δυο Κυριακές των εκλογών... δεν σε ξέρω αλλά αύριο μεθάυριο όταν θιγούν τα δικά σου συμφέροντα ακόμη περισσότερο (γιατί κατά 99% έχουν ήδη θιχτεί), θα είσαι το ίδιο θυμωμένος με τον υπάλληλο της ΕΡΤ και θα θες συμπαράσταση, αλλά τότε θα γυρίσει αυτός και θα σου πει "που ήσουν όταν με πέταγαν στο δρόμο; Παρε τα @@δια μου τώρα...". Το στερεότυπο του αραχτού δημόσιου υπάλληλου που τα ξύνει όλη μερά μας το έχουν μπολιάσει καλά μέσα μας... δεν λέω ότι δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γνωρίζω και άλλους τόσους που και τη δουλειά τους κάνουνε και τους βρίζει όλος ο κόσμος από το πρωί μέχρι το βράδυ λόγω προκατάληψης. Ίσως από κάπου θα πρέπει να κάνουμε την αρχή... δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι από εμάς, αισθανόμαστε αδικημένοι μόνο για το δικό μας κλάδο, οπθιοσδήποτε και αν είναι αυτός και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@μηθουν, καθότι ήτανε δημόσιοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν κόβαν αποδείξεις, λαμόγια, διαπλεκόμενοι, καλομαθημένοι κτλ-κτλ... διαίρε και βασίλευε. Οσονουπω ακολουθούν και άλλοι προβληματικοί οργανισμοί και φορείς... παιδεία, περίθαλψη... λουκέτο και σε αυτούς, καθότι τα μουν*π@ν@ οι εκπαιδευτικοί που ξύνουν τ΄@@δια τους και τα κ@ριολι@ οι γιατροί και οι νοσηλευτές με τα φακελάκια... και σε κάποια φάση όλα θα είναι ιδιωτικά και θα ψοφάς αμόρφωτος στο δρόμο... όπως αμερική. Long Live Capitalism!

Δεν λεω οτι καλα επαθαν που πηραν ποδι ή οτι τους αξιζε, αλλα ειναι και οι 2600κατι υπευθυνοι για την καταληξη της ερτ. Οπως ειναι και οι 10Μ Ελληνες υπευθυνοι για την καταντια του κρατους. Αυτο που αλλαζει ειναι το ποσοστο της ευθυνης που εχει ο καθε ενας.

Δυστυχως ομως γινεται αυτο που λες.
Οτι ολοι μας οταν θιγεται ο δικος μας κλαδος/τα δικα μας συμφεροντα και παιρνοντε αποφασεις για να αλλαξουν καποια πραγματα ολοι ειμαστε αντιθετοι σε αυτο, ακομη και αν μεσα μας ξερουμε οτι αυτο ειναι το σωστο, οτι αυτο θα επρεπε να ισχυει ανεκαθεν.
Μας εχουν βαλει στο τρυπακι των απεργιων, των καταληψεων και των στασεων εργασιας και για ψηλου πηδημα απεργουμε και κλεινουμε δημοσιους φορεις, δρομους και υπηρεσιες.

Α! και δεν θυμαμαι την ερτ να στηριζει τον κοσμο που εδιωχναν αβερτα απο ιδιωτικο ή και δημοσιο τομεα, τωρα γιατι πιστευουν οτι το αντιθετο πρεπει να γινει;

stefanos
12/06/2013, 16:46
και σε κάποια φάση όλα θα είναι ιδιωτικά και θα ψοφάς αμόρφωτος στο δρόμο... όπως αμερική. Long Live Capitalism!

Ενώ τώρα δουλεύει το κορόιδο για να καλοπερνάει το λαμόγιο, και οι μ@λ@κες πληρώνουνε

el_hymador
12/06/2013, 16:49
Ενώ τώρα δουλεύει το κορόιδο για να καλοπερνάει το λαμόγιο, και οι μ@λ@κες πληρώνουνε

True, αλλά εμείς το έχουμε επιλέξει έτσι με την απάθεια μας και το "ωχ αδερφέ"... αν θέλουμε, το ανατρέπουμε σε χρόνο dt... ;)

Cpt. Haddock
12/06/2013, 17:07
Όπως;

Σόρρυ, αλλά πλήν του Αρχονταρικίου δεν βλέπω και πολύ τιβί.

"Με Αρετη και Τόλμη" :smokin:

power hornet
12/06/2013, 17:17
τωρα που θα κλεισει η ελληνικη αμυντικη βιομηχανια εκει να δεις γελιο,ουτε σφαιρες δικες μας θα εχουμε.
τα εχουν ξεφτυλισει ολα τα πουλανε ολα.

Cpt. Haddock
12/06/2013, 17:24
τωρα που θα κλεισει η ελληνικη αμυντικη βιομηχανια εκει να δεις γελιο,ουτε σφαιρες δικες μας θα εχουμε.

Ενω τώρα που είχαμε....

power hornet
12/06/2013, 17:29
Ενω τώρα που είχαμε....

καλα κατσε να γινει κανενα ντου και θα παρακαλας απο τον καθε αμερικανο να σου δωσει,μην σου πω μπορει να μας δωσουν οι τουρκοι φιλοι μας ειναι.
α οχι μωρε εχει αποθεμα η χρυση αυγη θα μας δωσει:lol:

AristidisZ
12/06/2013, 17:30
καλα κατσε να γινει κανενα ντου και θα παρακαλας απο τον καθε αμερικανο να σου δωσει,μην σου πω μπορει να μας δωσουν οι τουρκοι φιλοι μας ειναι.
Κρήτη πότε πήγες τελευταία φορά; :bawl:

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 17:31

Θα σε στεναχωρήσω αλλά αμυντική βιομηχανία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...αμυντική βιοτεχνία μπορείς να την πεις, ανύπαρκτη βέβαια μέσα στην κρατική της οντότητα. Δεν θες να μάθεις τί ποσοστό απαρτίων των ελληνικών F-16 είναι Made in Turkey...

DimChios
12/06/2013, 17:32
ρε παπαρα ουτε να "νευριασω" δεν μπορω με την παρτυ σου :lol:

:wave2:

λογικο γιατι είμαι πιο δυνατός και έχω και έναν θείο που σηκώνει αυτοκίνητα!

:bawl:

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 17:38
λογικο γιατι είμαι πιο δυνατός και έχω και έναν θείο που σηκώνει αυτοκίνητα!

:bawl:

Οπότε το γνωστό ανέκδοτο "άϊ σιχτίρ εσύ κι γρύλος σου" το ξέρεις με θείο;

LsKostas
12/06/2013, 18:57
Ανόητε χαιρέκακε...

Στο δρόμο ακόμη 3.000 άνθρωποι.
Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.
Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4€ το μήνα την ΕΡΤ στο λογαριασμό σου επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
Για να το διευρύνω λίγο αυτό.
Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.
Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.
Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.
Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;
Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν, βλέπουμε.
Και τους Πυροσβέστες. Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.
Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;
Και το δημόσιο ιατρείο που φτιάχτηκε στη Λέρο, να μην το έκαναν ποτέ.
Αφού κι εγώ πλήρωσα γι αυτό και ίσως να μην το χρειαστώ ποτέ.
Και το σχολείο που έγινε στην Ορεστιάδα, να μην το έχτιζαν.
Γιατί να πληρώνω κι εγώ ένα σχολείο, που δεν θα δω ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου.
Άσε που δεν έχω παιδί. Κι άμα δεν κάνω; Γιατί να πληρώνω εγώ για τις σπουδές των παιδιών;
Και το παιδί του γείτονα που σώθηκε από την άρρωστη καρδιά του στο δημόσιο νοσοκομείο;
Από τις ασφαλιστικές εισφορές που έδινα και εγώ, σώθηκε. Να μην σωζόταν.
Αφού δεν το γνώριζα και ίσως να μην το μάθω ποτέ.
Και αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην χαμογελάς γιατί είναι και αυτά στο πρόγραμμα.
Θα συμβούν και μάλιστα γρήγορα.

Η ΕΡΤ αγαπητέ χαιρέκακε δεν είναι ένα κανάλι.
Είναι άνθρωποι. Εργαζόμενοι.
Φίλοι. Γείτονες. Συμμαθητές. Γονείς. Συγγενείς.
Όπως ήταν οι χαλυβουργοί, οι εργαζόμενοι στα κλωστοϋφαντουργεία, στα ναυπηγεία,
οι χιλιάδες απολυμένοι σε ιδιωτικές εταιρίες που έκλεισαν.
Κι εσύ χαίρεσαι...
Να χαίρεσαι λοιπόν με την κατάντια σου.
Και να μην παραξενευτείς άμα αδιαφορήσω όταν απολυθείς.
Ούτε καν να διαμαρτυρηθείς.
Γιατί δεν θα αφορά εμένα η απόλυσή σου.
Δεν θα αφορά εμένα η εξόντωσή σου.

Είναι αδιανόητη η φίμωση της ΕΡΤ.
Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης.
Είναι αδιανόητη η δική σου απάθεια.
Είναι αδιανόητη αυτή η χαρά σου για την εξόντωση 3000 οικογενειών!
Κι όμως, εγώ δεν θα χαρώ με την δική σου εξόντωση.
Θα παλέψω για σένα ακόμη και την ώρα που εσύ χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους.
Τους άνεργους, τους άστεγους.
Αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Κι αν δεν σε απασχολούν οι υπόλοιποι, σκέψου έστω το τομάρι σου.
Κάποια στιγμή θα χρειαστείς βοήθεια...
Ας έχεις κάπου να τη ζητήσεις...
Γιατί τότε δεν θα χαίρεσαι.

Ανόητε χαιρέκακε"!

Cpt. Haddock
12/06/2013, 19:18

Να το δουμε σε ρεαλιστική βαση (αν και βγαινουμε εκτος θεματος). Για το όποιο "ντου" το οποίο δε θα ειναι διάρκειας, θα χρησιμοποιηθει το αποθεμα που - υποτιθεται - διατηρει ο στρατος στις διαφορες ΠΑΠ, δε θα περιμενουμε απο την ΕΒΟ Αιγίου ή την ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττο να κανει παραδοσεις στο μετωπο. Οποτε είτε φτιαχνουμε, είτε όχι, το ίδιο ειναι.

Επισης, βασικη λεπτομερεια, το "ντου" θα το αντιμετωπισουμε με τυφέκια κατασκευης 1980...

Pan (dvs)
12/06/2013, 19:18
Εγώ έβλεπα ανελλιπώς το Αρχονταρίκι.

Μην ανησυχεις για το συγκεκριμενο.Ακουσα οτι θα το βγαλει ο Τηλεθεατης σε DVD απο βδομαδα.

alres
12/06/2013, 19:44
Ίνι προυθυπουργός μι...άιντε μην πω
Ίνι παληκάρ

Ζήτου η Καλαμάτα

Τα κουμμούνια θα πηθαν΄νι

THEOD
12/06/2013, 19:52
Πριν από 3-4 χρόνια εδώ στο φόρουμ μας είχε ανοίξει θέμα σχετικό με τις λίστες των εξωφρενικών αμοιβών σε δεκάδες (μπορεί και εκατοντάδες) πιθανούς και απίθανους τύπους τις οποίες απλόχερα μοίραζε η εγκάθετη διοίκηση της ΕΡΤ...Αν θυμάμαι καλά τότε η συντριπτική πλειοψηφία των ποστ ήταν του τύπου "κοιτάχτε που πάνε τα λεφτά μας" ή "να τα λαμόγια" ή "να καεί να καεί το μπουρδέλο η ΕΡΤ" (δεν κάνει ομοιοκαταληξία αλλά δεν μου έρχεται κάτι καλύτερο στο νου :) ).

Τώρα ξαφνικά κάποιοι νοιώθουν ότι η απουσία της Μπήλιως είναι τραγικό πλήγμα στον πολιτισμό μας...

Αβυσσος η ψυχή των φόρουμς...:wave2:

Pan (dvs)
12/06/2013, 20:41
Πριν από 3-4 χρόνια εδώ στο φόρουμ μας είχε ανοίξει θέμα σχετικό με τις λίστες των εξωφρενικών αμοιβών σε δεκάδες (μπορεί και εκατοντάδες) πιθανούς και απίθανους τύπους τις οποίες απλόχερα μοίραζε η εγκάθετη διοίκηση της ΕΡΤ...Αν θυμάμαι καλά τότε η συντριπτική πλειοψηφία των ποστ ήταν του τύπου "κοιτάχτε που πάνε τα λεφτά μας" ή "να τα λαμόγια" ή "να καεί να καεί το μπουρδέλο η ΕΡΤ" (δεν κάνει ομοιοκαταληξία αλλά δεν μου έρχεται κάτι καλύτερο στο νου :) ).

Τώρα ξαφνικά κάποιοι νοιώθουν ότι η απουσία της Μπήλιως είναι τραγικό πλήγμα στον πολιτισμό μας...

Kαι πριν 3-4 μερες τα ιδια ακουγες και στο δρομο.Το ευχαριστο ειναι οτι και σημερα τα ιδια ακουσα,σε γενικες γραμμες.Με την πολιτικη που ακολουθησε η δημοσια τηλεοραση δεν φαινετε να εχει υποστηρικτες στα "λαικα" στρωματα.

tamar
12/06/2013, 20:48
Να πω και γω τη μ@λ@κία μου.
Το κλήμα που λέγεται ΕΡΤ ήταν πολύ στραβό πριν το φάει ο γάιδιαρος.
ΑΛΛΑ

1) Αν ενδιαφέρει την κυβέρνηση το οικονομικό συμμάζεμα γιατί δεν πάει να μαζέψει τα χρωστούμενα των ιδιωτικών καναλιών; Δε σας προβληματίζει καθόλου ότι μούγκα στη στρούγκα για αυτά τα χρέη από αυτούς που κόπτονται να κλείσουν την κακιά ΕΡΤ;

2) Δεν προβληματίζει καθόλου ότι οι "εξυγιαντές" είναι απο τους πολιτικά υπεύθυνους για αυτό το χάλι;

3) Τώρα που θα κλείσει το παλιάμπελο για σκεφτείτε τι "δελτία ειδήσεων" θα υπάρχουν διαθέσιμα. STAR, ANT1, SKAI, MEGA και ALPHA. Μη μου πείτε για ενημέρωση από Internet γιατί κάποιες μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχουν ιδέα από αυτό το διάολο (όπως πιθανόν να το αποκαλούν). Δεν αναφέρομαι καν σε κάποιες εκπομπές που σεβόταν τον τηλεθεατή και κατά σύμπτωση παίζαν μόνο στα κρατικά κανάλια.

4) Γιατί όλα αυτά τα χρόνια, τα παραπάνω "ευαγή ιδρύματα" δε δώσαν δεκάρα τσακιστή στην ΕΡΤ από την εικόνα που τους μοίραζε; Επίσης αναρωτιέμαι αν πλήρωσαν ποτέ δεκάρα τσακιστή για τη χρήση των συχνοτήτων (που ως γνωστόν αποτελούν δημόσια περιουσία).

5) Δεν ενοχλεί το διαφαινόμενο ξεπούλημα, συγγνώμη αξιοποίηση ήθελα να πω, του αρχείου της ΕΡΤ, των δικαιωμάτων σύνδεσμου με τα κανάλια του εξωτερικού (αυτό δεν ξέρω αν το λέω καλά) και ότι άλλου πιθανού περιουσιακού στοιχείου που εγώ τουλάχιστον αγνοώ.

6) Δεν προβληματίζει ότι έτσι δημιουργείται ένα κακό (κάκιστο) προηγούμενο για να κλείσει ότι δεν είναι "παραγωγικό"; Από όσο καταλαβαίνω "παραγωγικό" για αυτούς είναι ό,τι φέρνει χρήμα. Επομένως, ξεχάστε οποιαδήποτε κοινωνική παροχή (έστω και κάκιστης ποιότητας), γιατί οι κοινωνικές παροχές δε φέρνουν λεφτά.

7) Και στο φινάλε, αφού οι εθνοσωτήρες μας είναι πολιτικοί με πολλά κιλά @@ γιατί δεν επιχείρησαν ΠΟΤΕ να κάνουν κάποιου είδους εξυγίανση (όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά ΠΑΝΤΟΥ); Μήπως, λέω μήπως είναι κατσαπλιάδες; Και αν είναι κατσαπλιάδες, μήπως είμαστε και εμείς λαός κατσαπλιάδων, καννίβαλων; Ας κοιταχτούμε και λίγο στον καθρέφτη...

Συγγνώμη για το σεντόνι...

Cpt. Haddock
12/06/2013, 20:50
[...]2) Δεν προβληματίζει καθόλου ότι οι "εξυγιαντές" είναι απο τους πολιτικά υπεύθυνους για αυτό το χάλι;
[...]

Ποιους θα θελατε δηλαδη για εξυγιαντές?

stefanos
12/06/2013, 20:53
Kαι πριν 3-4 μερες τα ιδια ακουγες και στο δρομο.Το ευχαριστο ειναι οτι και σημερα τα ιδια ακουσα,σε γενικες γραμμες.Με την πολιτικη που ακολουθησε η δημοσια τηλεοραση δεν φαινετε να εχει υποστηρικτες στα "λαικα" στρωματα.

Γι αυτό και είναι πρωτοπόρος στα λουκέτα (που θα έρθουν)

el_hymador
12/06/2013, 21:05
Όπου έχει ανακατευτεί το μεταπολευτικό κράτος τα έχει κάνει πουτ@ν@, από βλακεία στην αρχή, σκοπίμως στην συνέχεια... και έχει ανακατευτεί πάντού δυστυχώς! Η κρατική τηλεόραση, η δημόσια για να το θέσουμε καλύτερα, πρέπει και οφείλει να υπάρχει για ευνοήτους λόγους. Νομίζω δεν καταλαβαίνετε τίποτα από την πραγματική διάσταση του γεγονότος αυτού... επιμένετε να βλέπετε τους παχυλούς μισθούς, τις εξωφρενικές δαπάνες και τους ξυσταρχίδιδες, αγνοείτε παντελώς όμως το ποιοι επέτρεψαν να γίνει έτσι η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ. Είναι εξωφρενικό ένα κράτος να παραδέχεται επί της ουσίας το πόσο μαλακισμένο και άχρηστο είναι στη λειτουργία του και ακόμα πιο εξωφρενικό είναι το πως αντιδρούμε εμείς... ε λογικό είναι, βρίκουν και τα κάνουν... τέτοια μόγγολα που είμαστε, τέτοια μας αξίζουν... Μιλάμε για απίστευτη ασίστ προς αυτογκόλ και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο που μας δείχνει το δέντρο και όχι το δάσος. Πόσο εξωφρενικά ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι όταν δεν μπορούν να εξυγιάνουν έναν, μόνο έναν οργανισμό, που αποτελλεί θραύσμα αυτού του όλου που διαχειρίζονται; Τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς; Αυτό βέβαια είναι το προφανές, απλά θα μπορούσε κανείς άνετα να τους το τρίψει στα μούτρα: ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ωστόσο πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος. Στα παπάρια τους αν ήταν ζημιογόνος η ΕΡΤ... ξαφνικά δηλαδή το θυμήθηκαν και της κατέβασαν τα ρολά με εκπληκτική για τα δεδομένα που μας έχουν συνηθίσει, ταχύτητα. Πατ κιουτ οι αποφάσεις, ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να μας ενοχλεί περισσότερο απ΄όλα τ΄άλλα.

tamar
12/06/2013, 21:11
Ποιους θα θελατε δηλαδη για εξυγιαντές?
Δεν έχω απάντηση σε αυτό το ερώτημα.
Ξέρω όμως ότι δε θέλω ένα βιαστή να δηλώνει υπεύθυνος και υπέρμαχος της ηθικής.

nikos_abel
12/06/2013, 21:12
Πείτε εσείς, πείτε...

http://www.youtube.com/watch?v=L07WxWVj0AI

:a35:

Cpt. Haddock
12/06/2013, 21:25
Δεν έχω απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Μαλιστα...

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 21:30
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ (του μπάσκετ βεβαίως-βεβαίως...). Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον επειδή έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι δεν κάνουμε μετάδοση από το στάδιο αλλά από το studio. Ευφυέστατο!!! Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο πάλι, επειδλη στο δίπτυχο άρτος και θέαμα ο άρτος μας τελείωσε, πάρε κόσμε θέαμα!!!

ghostkon
12/06/2013, 21:34
Ελληνικέ λαέ, η ΕΡΤ μπορεί να έχει πέσει από αναλογικό και ψηφιακό σήμα, αλλά εκπέμπει από εδώ!

Διαδώστε, κρατήστε το σήμα ζωντανό...

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/diadoste-i-ert-den-epese-ekpempi-apo-to-tsantiri-gr.html

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 21:35
Να το δουμε σε ρεαλιστική βαση (αν και βγαινουμε εκτος θεματος). Για το όποιο "ντου" το οποίο δε θα ειναι διάρκειας, θα χρησιμοποιηθει το αποθεμα που - υποτιθεται - διατηρει ο στρατος στις διαφορες ΠΑΠ, δε θα περιμενουμε απο την ΕΒΟ Αιγίου ή την ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττο να κανει παραδοσεις στο μετωπο. Οποτε είτε φτιαχνουμε, είτε όχι, το ίδιο ειναι.

Επισης, βασικη λεπτομερεια, το "ντου" θα το αντιμετωπισουμε με τυφέκια κατασκευης 1980...

Κι οι απέναντι G3 έχουν ακόμα, η βασική λεπτομέρεια είναι αλλού. Υπερσύγχρονα Leopard-2 Hel χωρίς τα απαραίτητα πυρομαχικά, ελικόπτερα χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας, αεροσκάφη δίχως σύστημα αυτοπροστασίας και δε συμμαζεύεται...

stefanos
12/06/2013, 21:38
Όπου έχει ανακατευτεί το μεταπολευτικό κράτος τα έχει κάνει πουτ@ν@, από βλακεία στην αρχή, σκοπίμως στην συνέχεια... και έχει ανακατευτεί πάντού δυστυχώς! Η κρατική τηλεόραση, η δημόσια για να το θέσουμε καλύτερα, πρέπει και οφείλει να υπάρχει για ευνοήτους λόγους. Νομίζω δεν καταλαβαίνετε τίποτα από την πραγματική διάσταση του γεγονότος αυτού... επιμένετε να βλέπετε τους παχυλούς μισθούς, τις εξωφρενικές δαπάνες και τους ξυσταρχίδιδες, αγνοείτε παντελώς όμως το ποιοι επέτρεψαν να γίνει έτσι η ΕΡΤ και η κάθε ΕΡΤ. Είναι εξωφρενικό ένα κράτος να παραδέχεται επί της ουσίας το πόσο μαλακισμένο και άχρηστο είναι στη λειτουργία του και ακόμα πιο εξωφρενικό είναι το πως αντιδρούμε εμείς... ε λογικό είναι, βρίκουν και τα κάνουν... τέτοια μόγγολα που είμαστε, τέτοια μας αξίζουν... Μιλάμε για απίστευτη ασίστ προς αυτογκόλ και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο που μας δείχνει το δέντρο και όχι το δάσος. Πόσο εξωφρενικά ΑΧΡΗΣΤΟΙ είναι όταν δεν μπορούν να εξυγιάνουν έναν, μόνο έναν οργανισμό, που αποτελλεί θραύσμα αυτού του όλου που διαχειρίζονται; Τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς; Αυτό βέβαια είναι το προφανές, απλά θα μπορούσε κανείς άνετα να τους το τρίψει στα μούτρα: ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ωστόσο πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος. Στα παπάρια τους αν ήταν ζημιογόνος η ΕΡΤ... ξαφνικά δηλαδή το θυμήθηκαν και της κατέβασαν τα ρολά με εκπληκτική για τα δεδομένα που μας έχουν συνηθίσει, ταχύτητα. Πατ κιουτ οι αποφάσεις, ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να μας ενοχλεί περισσότερο απ΄όλα τ΄άλλα.

Δεν είναι ούτε μαλακισμένο ούτε άχρηστο.
Μάλλον εμείς είμαστε.
Δεν επέτρεψαν τους παχυλούς μισθούς τις εξωφρενικές δαπάνες και την τεμπελιά.
Την κατασκεύασαν, την έχτισαν με κόπο.
Απλά βάλανε τόσους πολλούς στο καράβι που από το βάρος βούλιαξε.
Και δεν αναφέρομαι στο κλασικό κομματόσκυλο που πάει για καφέ στη δουλειά, αλλά στον προμηθευτή, εργολάβο σύμβουλο μεσάζοντα κλπ.
που μιλάει με εκατομμύρια.
Και δεν είναι ανικανότητα αυτό αλλά τεράστια ικανότητα.
Το πανηγύρι όμως τελείωσε οπότε για να επιβιώσουν πρέπει να "εξυγιάνουν".
Και σε αυτό το παιχνίδι παίζουν και οι συνδικαλιστές και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Από την άλλη μεριά εκείνοι οι εργαζόμενοι στο ALTER ξεχάστηκαν?

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 21:39
Ελληνικέ λαέ, η ΕΡΤ μπορεί να έχει πέσει από αναλογικό και ψηφιακό σήμα, αλλά εκπέμπει από εδώ!

Διαδώστε, κρατήστε το σήμα ζωντανό...

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/diadoste-i-ert-den-epese-ekpempi-apo-to-tsantiri-gr.html

Με προφυλάξεις μόνο γιατί θα βγάλει η κυβέρνηση οχήματα με ραδιογωνιόμετρα να συλλαμβάνει όσους βλέπουν παράνομα ΕΡΤ...

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 21:42
Μάλλον εμείς είμαστε.
Δεν επέτρεψαν τους παχυλούς μισθούς τις εξωφρενικές δαπάνες και την τεμπελιά.
Την κατασκεύασαν, την έχτισαν με κόπο.
Απλά βάλανε τόσους πολλούς στο καράβι που από το βάρος βούλιαξε.
Και δεν αναφέρομαι στο κλασικό κομματόσκυλο που πάει για καφέ στη δουλειά, αλλά στον προμηθευτή, εργολάβο σύμβουλο μεσάζοντα κλπ.
που μιλάει με εκατομμύρια.
Και δεν είναι ανικανότητα αυτό αλλά τεράστια ικανότητα.
Το πανηγύρι όμως τελείωσε οπότε για να επιβιώσουν πρέπει να "εξυγιάνουν".
Και σε αυτό το παιχνίδι παίζουν και οι συνδικαλιστές και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Ρε φίλε είσαι στα καλά σου; Οι εργαζόμενοι στο Alter δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δε μετράνε!!! Που έχεις το θράσος να βάζεις ίσια και όμοια τα Ζουζούνια με τη Γιουροβίζιον...

power hornet
12/06/2013, 21:56

+50.000

ghostkon
12/06/2013, 22:00
Το ζήτημα με την ΕΡΤ δεν είναι αν θα απολυθούν 2500 εγαζόμενοι ακόμα. Είναι ΕΘΝΙΚΟ το ζήτημα φίλοι.
Η ΕΡΤ μπορεί να διορθωθεί. Όχι να καταργηθεί. Μπορεί κανείς να προβλέψει ποιό θα είναι το νέο μόρφωμα
που θα αντικαταστήσει τον κολοσσό που ακούει στο όνομα ΕΡΤ; Συνειδητοποιούμε ποιά θα είναι η εξέλιξη
στα εθνικά μας θέματα εάν αρχίσει να ισχύει η κυβερνητική λογική αποφασίζω-ανακοινώνω-καταργώ χωρίς
καμία διαδικασία διαλόγου; Η ΕΡΤ είναι η εθνική μας φωνή και ο μοναδικός φορέας ενημέρωσης και πολιτισμού
στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Γι αυτό και επιχειρούν να την καταργήσουν. Όχι στο μαύρο της οθόνης.
Προσωπική παράκληση: Ελάτε όλοι στο ραδιομέγαρο. Όσο και για όσο καθένας το μπορεί. Οι άνθρωποι εδώ
κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρήσουν την επαφή με τους δέκτες μας. Όσο περισσότερος
κόσμος φτάσει στο ραδιομέγαρο, τόσο δυσχαιρένει το βρώμικο έργο της μνημονιακής αυθαιρεσίας. Ελάτε να
σώσουμε την ΕΡΤ. Να τη σώσουμε πρώτα την εθνική μας φωνή και κατόπιν τη διορθώνουμε.

Πασχάλης Τσαρούχας

tamar
12/06/2013, 22:10
Μαλιστα...

Εσύ έχεις;

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 22:12
O συγγραφέας του Μπίλυ Καντίλη το κλείσιμο της ΕΡΤ περίμενε για να καταλάβει ότι η κυβερνητική λογική είναι αποφασίζω και διατάσσω χωρίς διαδικασία διαλόγου; Αντανακλαστικά Ραν-Ταν-Πλαν και βάλε!!!! Όταν κλείνανε, χαρίζανε και απαξιώνανε τα ναυπηγεία δεν θυμάμαι να μας κάλεσε ο Πασχάλης στην Ελευσίνα και στο Σκαραμαγκά. Γιατί εάν η ΕΡΤ είναι η φωνή της Ελλάδας, ό,τι έχει σχέση με θάλασσα είναι η ψυχή της Ελλάδας. Τα έχει πει όλα με το στίχο του ο Ελύτης...

byron
12/06/2013, 22:42

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93722

Takata Dome
12/06/2013, 22:46
Ψιλοσχιζοφρενής ο ελληνικός λαός.Απ'τη μία τους κατέβαζε καντήλια για το όργιο σπατάλης που υπήρχε,τώρα που τελείωσε το πανηγύρι θέλει πίσω την ΕΡΤ του...περίεργα πράγματα!

AristidisZ
12/06/2013, 22:48
O συγγραφέας του Μπίλυ Καντίλη το κλείσιμο της ΕΡΤ περίμενε για να καταλάβει ότι η κυβερνητική λογική είναι αποφασίζω και διατάσσω χωρίς διαδικασία διαλόγου; Αντανακλαστικά Ραν-Ταν-Πλαν και βάλε!!!! Όταν κλείνανε, χαρίζανε και απαξιώνανε τα ναυπηγεία δεν θυμάμαι να μας κάλεσε ο Πασχάλης στην Ελευσίνα και στο Σκαραμαγκά. Γιατί εάν η ΕΡΤ είναι η φωνή της Ελλάδας, ό,τι έχει σχέση με θάλασσα είναι η ψυχή της Ελλάδας. Τα έχει πει όλα με το στίχο του ο Ελύτης...

υπό αυτό το πρίσμα δε πρέπει να μιλάει κανείς για τίποτα...
κάτι θα φέρει μεγαλύτερη αγανάκτηση από κάτι άλλο, δε βρίσκω κάτι κακό όταν αφορά στην κατακραυγή φασιστοειδών πρακτικών

p.s.
τι άρτος και θεάματα, αμ μας πήδηξε ο Διαμαντίδης, αμ μας πετάξαν έξω, αμ φάγαμε και τρία τουλούμια νερό :D

MG-KTiNoS
12/06/2013, 22:54

άμα μείνεις άνεργος φίλε και από τ ανάκτορα να σ έχουν απολύσει το ίδιο κάνει.
Και ποιός ξέχασε τους άνεργους?
Μόνο αυτοί που τους έκαναν άνεργους
ΟΛΟΙ οι άλλοι βάζουν πλάτη, κοιτάξε λίγο στη γειτονιά σου και θα καταλάβεις.

Δυστυχώς οι κομματικοί συνδικαλιστές έχουν κάνει μεγάλοι ζημιά !

;)

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 22:58
Ψιλοσχιζοφρενής ο ελληνικός λαός.Απ'τη μία τους κατέβαζε καντήλια για το όργιο σπατάλης που υπήρχε,τώρα που τελείωσε το πανηγύρι θέλει πίσω την ΕΡΤ του...περίεργα πράγματα!

Όχι περίεργα... τραγελαφικά!!! Φαιδρά!!! Ακούς, διαβάζεις και τρελαίνεσαι... Τί διάτανο, όλοι ειδήσεις στην ΕΡΤ βλέπανε και ντρέπονταν τόσα χρόνια να το πούνε; Όλοι βλέπανε τον Πύργο του Ντάουντον κι εγώ νόμιζα ότι βλέπανε Σουλεϊμάν και Φατμαγκιούλ; Όλοι εκτιμούσανε την ποιότητα τις ΕΡΤ από τα σκουπίδια της ιδιωτικής αλλά στις ακροαματικότητες πάτωνε;

MG-KTiNoS
12/06/2013, 23:03
Όχι περίεργα... τραγελαφικά!!! Φαιδρά!!! Ακούς, διαβάζεις και τρελαίνεσαι... Τί διάτανο, όλοι ειδήσεις στην ΕΡΤ βλέπανε και ντρέπονταν τόσα χρόνια να το πούνε; Όλοι βλέπανε τον Πύργο του Ντάουντον κι εγώ νόμιζα ότι βλέπανε Σουλεϊμάν και Φατμαγκιούλ; Όλοι εκτιμούσανε την ποιότητα τις ΕΡΤ από τα σκουπίδια της ιδιωτικής αλλά στις ακροαματικότητες πάτωνε;

Μπάλκαν εξπρές βλέπαμε....

(αν δε σε πειράζει)

και για την ακροαματικότητα και τους δείκτες είχε αντίρρηση ακόμα και ο Μαστοράκης.
Για να η σου πω ότι μια κωλάθρα ΑΑΑ μπορεί να στήλη τους δείκτες στο Θεό.
Εύκολα πράματα.

Βλέπω όμως ότι σε διέπει ένα είδος ικανοποίησης
για την απόλυση των δημοσιών υπαλλήλων της ΕΡΤ ή κάνω λάθος?

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 23:04
υπό αυτό το πρίσμα δε πρέπει να μιλάει κανείς για τίποτα...
κάτι θα φέρει μεγαλύτερη αγανάκτηση από κάτι άλλο, δε βρίσκω κάτι κακό όταν αφορά στην κατακραυγή φασιστοειδών πρακτικών

p.s.
τι άρτος και θεάματα, αμ μας πήδηξε ο Διαμαντίδης, αμ μας πετάξαν έξω, αμ φάγαμε και τρία τουλούμια νερό :D

Εσύ το λες πρίσμα Αριστείδη, εγώ το λέω επιλεκτική ευαισθησία. Το έχω γράψει αμέτρητες φορές, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ!!! 1.500.000 εκατομμύριο άνεργοι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Ψυχή δεν έχουν αυτοί; Φωνή δεν έχουν αυτοί;

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 23:06
Μπάλκαν εξπρές βλέπαμε....

(αν δε σε πειράζει)

και για την ακροαματικότητα και τους δείκτες είχε αντίρρηση ακόμα και ο Μαστοράκης.
Για να η σου πω ότι μια κωλάθρα ΑΑΑ μπορεί να στήλη τους δείκτες στο Θεό.
Εύκολα πράματα.

Βλέπω όμως ότι σε διέπει ένα είδος ικανοποίησης
για την απόλυση των δημοσιών υπαλλήλων της ΕΡΤ ή κάνω λάθος?

Δε με διέπει κανένα είδος ικανοποίησης, διάβασε παραπάνω τί γράφω στον Αριστείδη και ίσως καταλάβεις τί με διέπει. Τώρα με το συμπάθειο αλλά άμα μου κάνεις επίκληση το Μαστοράκη... Όσο για την κωλάρα και τις βυζάρες της ιδιωτικής που μπορούν να στείλουν τους δείκτες στο Θεό, δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου,ίσα ίσα αυτό έγραψα παραπάνω. Όταν προτιμάς την κωλάρα της Στικούδη που λικνίζεται στο πρωϊνάδικο από τις Κεραίες της εποχής μας στην ΕΡΤ, μετά ρε φίλος δε μπορείς να μιλάς για υποβαθμισμένη ποιότητα τηλεόρασης και να σου λείπει η ΕΡΤ (όχι εσύ προσωπικά, μην παρεξηγηθούμε).

AristidisZ
12/06/2013, 23:13
Εσύ το λες πρίσμα Αριστείδη, εγώ το λέω επιλεκτική ευαισθησία. Το έχω γράψει αμέτρητες φορές, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ!!! 1.500.000 εκατομμύριο άνεργοι είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Ψυχή δεν έχουν αυτοί; Φωνή δεν έχουν αυτοί;
ρε συ AUF δεν αντιλέγω και έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά γιατί να λιδωρούμε μια αντίδραση ;
καθυστερημένη ;
μεροληπτική ;
αντίδραση πάντως...

MG-KTiNoS
12/06/2013, 23:16

Ποιός είπε ότι δεν άνοιξε μύτη?
Δεν φτιάχτηκαν κοινωνικά φαρμακεία, κοινωνικά παντοπωλεία, δεν έπεσαν μάπες
στα ναυπηγεία?
Ξεχάσαμε τη χαλυβουργική?
Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά.
Και στο ξαναλέω...
Ο άνεργος δεν έχει σημασία από που απολύθηκε.
Ζει το δράμα του και η κοινωνία αιμορραγεί αφού η ανεργία, πέρα ότι τσακίζει τον άνεργο σε προσωπικό επίπεδο, δίπλα του πεθαίνουν κι ένα κάρο άλλες εμπορικές δραστηριότητες και όχι μόνο.
(βλέπε και ασφαλιστικό σύστημα, φόροι κλπ κλπ)
Άσε που η αγορά εργασίας γίνεται πουτάνα...
κλπ κλπ
Δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά.

υγ
για να πιάσεις δουλειά σε σούπερ μάρκερτ θες κομματικό μέσο. Το ξέρεις αυτό...?

power hornet
12/06/2013, 23:17

εχουν ψυχη συμφωνο απολυτα με αυτο που λες,που ειναι ομως?λες ειναι 1,5 μυριο ανεργοι που ειναιιιιιιιιιιιιιι που επρεπε καθε μερα να ειναι εξω απο την βουλη και να φωναζουν.
φιλε δυστηχως ο ιδιωτικος υπαλληλος πληρωνει αρκετα λαθη που εκανε που ποτε του δεν κατεβηκε στο πεζοδρομια να φωναξει για τα δικαιωματα του.

MG-KTiNoS
12/06/2013, 23:23
α και κάτι τελευταίο.
Η ΕΡΤ είχε κέρδη και το κράτος θα μπορούσε να μην εισπράττει τα λ7 από τη ΔΕΗ

Οι υπάλληλοι όμως είναι απλήρωτοι από το 10 του 12

el_hymador
12/06/2013, 23:23

Ε όχι και δεν άνοιξε μύτη! Και κεφάλια ανοίξανε και καρκίνος αναπνεύστηκε και ξύλο αδυσώπητο χωρίς λόγο έπεσε... τώρα αν περίμενες να συνταχθεί ένα ελεγχόμενο από το κράτος μέσο υπέρ όλων αυτών, μάλλον το βλέπεις πολύ ρομαντικά... στον ιδιωτικό τομέα δεν έγιναν μόνο απολύσεις, κλείσανε και επιχειρήσεις, έγινε μπουρδέλο όλη η αγορά και πήρε τους πάντες η μπάλα. Αντίδραση υπήρξε και μάλιστα η πιο στοχευμένη απ΄όλες, αλλά... δες την αρχή του μηνύματος. Προσωπικά δεν περίμενα να στηρίξει η ΕΡΤ τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, ούτε η ΟΛΜΕ τους εργαζόμενους στο ALTER, ούτε τα συνδυκάλια της πούτσάς να διαμαρτυρηθούν για τις νέες συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα, όπως φυσικά δεν περίμενα και το αντίθετο. Περίμενα -και ευελπιστώ ότι κάποτε θα συμβεί- να στηρίξουν οι άνθρωποι τους συνανθρώπους τους, οι πολίτες τους συμπολίτες τους.

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 23:26
ρε συ AUF δεν αντιλέγω και έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά γιατί να λιδωρούμε μια αντίδραση ;
καθυστερημένη ;
μεροληπτική ;
αντίδραση πάντως...

Εν μέρει ή εν όλο μπορεί να έχεις δίκιο ρε παληκάρι ότι είναι μια αντίδραση κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το μεροληπτική όμως εδώ μου κάθεται και δε μπορώ να το καταπιώ. Στην εργασία μου είμαστε 17 άτομα και γραμμένοι στο σωματείο είμαστε 4 για να καταλάβεις την αναλογία. Κάθε μέρα σχεδόν μας στέλνουν πύρινες ανακοινώσεις περί ενότητας, αγώνα μέχρι εσχάτων, κρίσιμων στιγμών κτλ. Όλο αυτό τον καιρό ακούμε για συναδέλφους που απολύονται με προσχηματικούς λόγους και το μόνο που ακολουθεί είναι άλλη μια πύρινη ανακοίνωση πως η εργοδοσία θα μας βρει απέναντί της αν συνεχίσει έτσι...αλλά πέραν των ανακοινώσεων ΤΙΠΟΤΑ. Και πάω ρε φίλε σήμερα πρωί πρωί στη δουλειά και μου στέλνουν ένα mail ΑΠΕΡΓΙΑ-ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. Ρε κερατάδες, απολύουν τους συναδέλφους σας και κάθεστε και τα ξύνετε και σας πήρε ο πόνος για την ΕΡΤ; Με κατάλαβες;

kalgeorge
12/06/2013, 23:28
. Ρε κερατάδες, απολύουν τους συναδέλφους σας και κάθεστε και τα ξύνετε και σας πήρε ο πόνος για την ΕΡΤ; Με κατάλαβες;

ελληνας.....οπου χαβαλε και πανηγυρι μεσα.....

LsKostas
12/06/2013, 23:37
ελληνας.....οπου χαβαλε και πανηγυρι μεσα.....

Γίωργο ... το πήραμε το πρωτάθλημα ρε ... Ρε να μην είμαι Αθήνα να κατέβω στην Λεωφόρο και στο Κάραβελ ...

:plaf:

jimV
12/06/2013, 23:38
Ειναι τοσο αχρηστοι να πατησουν ποδι και να διαχειριστουν κρατικη περιουσια που την ξεπουλαν.Δυστυχως κοντα στα χλωρα καιγονται και τα ξερα και μεινε τοσος κοσμος στον αερα.Οκ νοιωθω πιο καλα που δεν θα πληρωνω ΕΡΤ στην ΔΕΗ και πραγματικα τυχερος που πληρωνω ολα τα αλλα γαμησιατικα αλλα εχω δημοσιες παροχες στην Υγεια,στην Παιδεια και Ασφαλεια.Επισης ειμαι καλυμμενος που θα βλεπω ολα τα αλλα ιδιωτικα που δεν χρωστανε πουθενα και τπτ.Επισης νοιωθω υπεροχα που ολο αυτο το σκηνικο εγινε μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες και διαλογο μεσα στο τριμπουρδελο της Βουλης.

kalgeorge
12/06/2013, 23:40
Γίωργο ... το πήραμε το πρωτάθλημα ρε ... Ρε να μην είμαι Αθήνα να κατέβω στην Λεωφόρο και στο Κάραβελ ...

:plaf:

ε μα ειδες?? μου καθεσαι και ασχολεισαι με την ερτ

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 23:44
Κι εγώ επειδή είμαι αρβανίτικο κεφάλι επιμένω ότι δεν άνοιξε μύτη. Αλλά προσπαθείστε να καταλάβετε τί εννοώ δεν άνοιξε μύτη. Σε σχέση με ό,τι έχει συντελεστεί έπρεπε να έχουν στηθεί κρεμάλες και να έχουν καεί τα πάντα εκ θεμελίων. Ναι, και χημικά εισπνεύστηκαν και κεφάλια άνοιξαν και μύτες μάτωσαν και μάτια δάκρυσαν. ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΑ; Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή λέει ο στίχος, θέλει νεκροί χιλιάδες να ΄ναι στους τροχούς...
Δες το κυριολεκτικά, μεταφορικά, αλλά έχε στο νου σου ότι οι νεκροί πρέπει να είναι χιλιάδες. Γκέκε- νούκου γκέκε - αρβανίτικο κι αυτό :wave2:

AristidisZ
12/06/2013, 23:51
Κι εγώ επειδή είμαι αρβανίτικο κεφάλι επιμένω ότι δεν άνοιξε μύτη. Αλλά προσπαθείστε να καταλάβετε τί εννοώ δεν άνοιξε μύτη. Σε σχέση με ό,τι έχει συντελεστεί έπρεπε να έχουν στηθεί κρεμάλες και να έχουν καεί τα πάντα εκ θεμελίων. Ναι, και χημικά εισπνεύστηκαν και κεφάλια άνοιξαν και μύτες μάτωσαν και μάτια δάκρυσαν. ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ; ΠΟΣΑ; Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή λέει ο στίχος, θέλει νεκροί χιλιάδες να ΄ναι στους τροχούς...
Δες το κυριολεκτικά, μεταφορικά, αλλά έχε στο νου σου ότι οι νεκροί πρέπει να είναι χιλιάδες. Γκέκε- νούκου γκέκε - αρβανίτικο κι αυτό :wave2:

πήρατε και σεις ένα, θα κεράσεις γλυκά ;
έχω προτίμηση στα κοκάκια

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 23:53
πήρατε και σεις ένα, θα κεράσεις γλυκά ;
έχω προτίμηση στα κοκάκια

Eκλιπαρώ τη συγγνώμη σου;

kalgeorge
12/06/2013, 23:54
Eκλιπαρώ τη συγγνώμη σου;

τον εχει ζαλισει ο μητσαρας μη δινεις σημασια....μαλλον στον ΛΣΚΩΣΤΑ ηθελε να κανει κουοτ :)

AristidisZ
12/06/2013, 23:55
χαχαχα ναι :D

AUFGEBRACHT
12/06/2013, 23:57
τον εχει ζαλισει ο μητσαρας μη δινεις σημασια....μαλλον στον ΛΣΚΩΣΤΑ ηθελε να κανει κουοτ :)

Αποκαλεί Μητσάρα το γλάρο;

AristidisZ
13/06/2013, 00:01
Αποκαλεί Μητσάρα το γλάρο;

όχι ρε αυτόν τον κουλοχέρη λέω που μετά τον Γκάλη είναι ότι καλύτερο έχουμε βγάλει σε αυτό το κωλοσπόρ με τη σπυριάρα μπάλλα

AUFGEBRACHT
13/06/2013, 00:06
όχι ρε αυτόν τον κουλοχέρη λέω που μετά τον Γκάλη είναι ότι καλύτερο έχουμε βγάλει σε αυτό το κωλοσπόρ με τη σπυριάρα μπάλλα

OK, είναι που δεν παρακολουθώ ομαδικά αθλήματα...

kalgeorge
13/06/2013, 00:08

φτου σου μου το χαλας ρε αριστο.......αντε σε αφηνω στην ησυχια σου...
ασε που θα μας κραξουν και ΔΙΚΑΙΩΣ γιατι αλλο ειναι το θεμα μας

AristidisZ
13/06/2013, 00:12

το ξέρω, αλλά καλό είναι να λέμε και καμιά λαλακία να αποσυμφορίζουμε και λίγο το κλίμα :a10:

devil's animal
13/06/2013, 00:51
ειλικρινα πολλους απο εσας δεν σας καταλαβαινω...
λεμε ειναι υπερβολικοι οι μισθοι που επαιρναν καποιοι υπαλληλοι της ΕΡΤ, οκ..
λεμε ηταν παραγκα το μαγαζι γωνια, οκ...

λεμε να κλεισει, οχι οκ...

και συμφωνω οτι ο τροπος που το εκαναν ηταν λαθος και φασιστικος...
αν ομως το ψηφιζαν στην βουλη οπως ολα τα υπολοιπα θα εισασταν καλυτερα? πιο ευχαριστημενοι?
εχουν ψηφισει τα χειροτερα 3 χρονια τωρα...με μνημονια και διαταξεις που το μονο σκοπο που εχουν ειναι η εξαθλιωση του κοσμου...τι σας κανει να πιστευετε οτι δεν θα το ψηφιζαν και αυτο?

και ναι υπαρχουν ανθρωποι που δουλευαν πολυ και ηταν αξιοι μεσα στην ΕΡΤ, οπως και σε καθε αλλη δουλεια υπαρχουν αυτοι οι τιμιοι, οι σωστοι, οι φιλοτιμοι...και πιθανοτατα να τους παρει η μπαλα και να μην ξαναπροσληφθουν...κακως, κακιστα...
αλλα πανε να αλλαξουν ενα σαθρο κατεστημενο...δεν θα παει ποτε στο 100%...αν ομως το πανε απο το 10% που ειναι τωρα στο 60% θα ειναι ενα μεγαλο βημα...

κατα την γνωμη μου δεν χρειαζονται 5 τηλεοπτικα καναλια, 10 ραδιοφωνα, 1 εντυπο κλπ..κλπ...
θα μπορουσαμε να εχουμε 1 τηλεοπτικο κρατικο καναλι..αντε 2 γιατι εχουμε και τα καρντασια που θελουν να ονομαζονται συμπρωτευουσα και 3 ραδιοφωνικοι σταθμοι. 1 ενημερωτικο, 1 ψυχαγωγικο και 1 αθλητικο...

αν γινουν αξιοκρατικες προσληψεις για ολο αυτο το καινουργιο "πραγμα" που θα αντιπροσωπευει η καινουργια ΕΡΤ και εχουμε 1200 υπαλληλους σωστους και αξιους που δουλευουν και βγαζουν ποιοτικο προγραμμα, γιατι να μην ειμαστε ευχαριστημενοι?

αφου χρημα υπαρχει και δεν εμπαινε μεσα ουτε η παλια ΕΡΤ, γιατι να μην αξιοποιηθει ολος ο υλικοτεχνικος εξοπλισμος και να βγαλουν εκπομπες οπως το κρατικο bbc (http://el.wikipedia.org/wiki/BBC) τυπου "top gear"?
ειναι καλυτεοι οι Αγγλοι δλδ?

μαγκες λιγη καλη διαθεση χρειαζεται και καμποση αξιοκρατια για να δουλεψει ΟΛΟ το συστημα στην Ελλαδα...
και η παιδεια, και η υγεια και οι ΔΕΚΟ και η ΕΡΤ κλπ, κλπ...
τους καρεκλοκενταυρους με τους παχυλους μισθους πρεπει να διωξουμε οχι τους μεροκαματιαρηδες με τα 800€...οι τελευταιοι, αποδεδειγμενα, ειναι και αυτοι που δουλευουν και ειναι πιο φιλοτιμοι απο τους αλλους...

εγω ειμαι επιφυλακτικος μεχρι να δω ΤΙ θα γινει τελικα με το καινουργιο καναλι και τις προσληψεις εκει...
επειδη ημουν στον χωρο και ξερω και ατομα αρκετα απο τον χωρο, θα μαθευτουν τα νεα, να ειστε σιγουροι...

spyrakos35
13/06/2013, 05:42

προς το παρόν, "να τα λαμόγια" - "πάει η ΕΡΤ" = 28 - 19 σε σελίδες

ίδωμεν αν θα λήξει ή αν θα έχουμε επεισόδια όπως χτες.....

:a014:

golis
13/06/2013, 07:35
Σήμερα πρωί που κιτρίνισε η Αττική έκανα μια σκέψη...
Αυτά τα καλόπαιδα που είχαν εκλογές πριν 10 ημέρες και έβγαλαν 1ό τον Λυμπερόπουλο
που συγκέντρωσε το 45,5% των 4.321 μελών που ψήφισαν,
δεν είναι αλληλέγγυοι με τους ΕΡΤατζίδες και τα Μ.Μ.Μ αλλά δέχονται και στηρίζουν την Τρόικα εσωτ. και τις επιλογές της ;

Δεν πειράζει, απο Δευτέρα και πάλι στις ατελείωτες πιάτσες για κόκκαλα guys...
Ότι αρπάξει ο κώλος μας :winka:

nikos_abel
13/06/2013, 07:39

Σε καλό σου, καιρό είχα να γελάσω έτσι :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93722&p=1765063&viewfull=1#post1765063

DimChios
13/06/2013, 08:14
Μπερδεψαμε τη βουρτσα με τη π00τσ@

:(

Το μαλακα το Σαμαρα τον ακουσε κανεις χτες τι ξεστομιζε η σουφρα που εχει για στομα?
...μεταξυ αλλων "ειμαστε δυστυχως λαός με κοντή μνήμη"!

ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!

πυξιδας990
13/06/2013, 10:15
δεν δειχνουν καμια ΤΣΟΝΤΑ πειρατικα απο τις συχνοτητες,ετσι για αντιδραση και να αγριεψει ο λαος:eek:

zephyr1
13/06/2013, 10:21

Που το βρηκες ρε Βυρωνα? :confused:

Εκατσα και διαβασα λιγο,απιστευτο,οι κραχτες σ'εκεινο το θρεντ ειναι υποστηριχτες σ'αυτο και τουμπαλιν.:moutza:

spyrakos35
13/06/2013, 10:36

Εκατσα και διαβασα λιγο,απιστευτο,οι κραχτες σ'εκεινο το θρεντ ειναι υποστηριχτες σ'αυτο και τουμπαλιν.:moutza:

και που να δεις πόσοι απεργούν σήμερα..... :p

byron
13/06/2013, 10:45

Scripta manent, και όντως έχει πολύ πλάκα να διαβάσει κάποιος το παλιό και το καινούργιο. Οι υπέρμαχοι του ντού για να τους $%#@^&*&^ το σπίτι τότε, έχουν μετατραπεί σε νυν υπέρ πάντων αγών υπέρ της ΕΡΤ τώρα ...

el_hymador
13/06/2013, 10:46

όντως, απλά να προσθέσω οτί το χαλαρό σκούπισμα οφείλεται εν πολλοίς στο ότι ψάξαμε εις βάθος την ομάδα του ολυμπιακού... έγινε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού κατάλαβες;

292890

nikos_abel
13/06/2013, 10:55
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=517713

el_hymador
13/06/2013, 11:05
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=517713

Πω πω θα χακάρουν καμία σελίδα υπουργείου πάλι; Μιλάμε τρόμος στην κυβέρνηση!

OldMan
13/06/2013, 11:21
Πω πω θα χακάρουν καμία σελίδα υπουργείου πάλι; Μιλάμε τρόμος στην κυβέρνηση!
Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι ότι απευθύνονται στην "Κυβέρνηση της Ελλάδας" ...:eek:

nikos_abel
13/06/2013, 11:25
Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι ότι απευθύνονται στην "Κυβέρνηση της Ελλάδας" ...:eek:

Σωστά ;)

sniper
13/06/2013, 11:27

Δυστυχώς η παραπληροφόρηση δουλεύει στην Εσπερίαν... Νομίζουν ότι έχουμε κυβέρνηση.

BELZEBOYLIS
13/06/2013, 11:35
Κλείνουν την ΕΡΤ σε ένα βράδυ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου , το οποίο δεν έχουν υπογράψει υπουργοί της κυβέρνησης . Να σας θυμίσω οτι η ΕΡΤ έχει και θεσμικό ρόλο . Η πράξη αυτή είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και επικίνδυνη !! Η εξυγίανση της , πρέπει να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή και με ξεκάθαρες διαδικασίες και όχι όπως ονειρεύεται η ΝΔ ...Μην ξεχνάτε ότι ο δ/ντης της είναι διορισμένος από τον Αντωνάκη , όπως και πολλοί άλλοι !!

OldMan
13/06/2013, 11:38
Κλείνουν την ΕΡΤ σε ένα βράδυ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου , το οποίο δεν έχουν υπογράψει υπουργοί της κυβέρνησης .
Οι δικαιολογίες για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχουν γίνει πιο συχνές κι από τις δικαιολογίες των μαστόρων για βλάβες λόγω νοθευμένης βενζίνης...

sniper
13/06/2013, 11:42
Κλείνουν την ΕΡΤ σε ένα βράδυ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου , το οποίο δεν έχουν υπογράψει υπουργοί της κυβέρνησης .....

Ποιος υπογράφει δλδ μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, κ. Νομάρχα;

nikos_abel
13/06/2013, 11:54
Οι δικαιολογίες για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχουν γίνει πιο συχνές κι από τις δικαιολογίες των μαστόρων για βλάβες λόγω νοθευμένης βενζίνης...

Κυβέρνηση Triumph.....

kalgeorge
13/06/2013, 12:26
ειλικρινα πολλους απο εσας δεν σας καταλαβαινω...
λεμε ειναι υπερβολικοι οι μισθοι που επαιρναν καποιοι υπαλληλοι της ΕΡΤ, οκ..
λεμε ηταν παραγκα το μαγαζι γωνια, οκ...

λεμε να κλεισει, οχι οκ...

και συμφωνω οτι ο τροπος που το εκαναν ηταν λαθος και φασιστικος...
αν ομως το ψηφιζαν στην βουλη οπως ολα τα υπολοιπα θα εισασταν καλυτερα? πιο ευχαριστημενοι?
εχουν ψηφισει τα χειροτερα 3 χρονια τωρα...με μνημονια και διαταξεις που το μονο σκοπο που εχουν ειναι η εξαθλιωση του κοσμου...τι σας κανει να πιστευετε οτι δεν θα το ψηφιζαν και αυτο?

και ναι υπαρχουν ανθρωποι που δουλευαν πολυ και ηταν αξιοι μεσα στην ΕΡΤ, οπως και σε καθε αλλη δουλεια υπαρχουν αυτοι οι τιμιοι, οι σωστοι, οι φιλοτιμοι...και πιθανοτατα να τους παρει η μπαλα και να μην ξαναπροσληφθουν...κακως, κακιστα...
αλλα πανε να αλλαξουν ενα σαθρο κατεστημενο...δεν θα παει ποτε στο 100%...αν ομως το πανε απο το 10% που ειναι τωρα στο 60% θα ειναι ενα μεγαλο βημα...

κατα την γνωμη μου δεν χρειαζονται 5 τηλεοπτικα καναλια, 10 ραδιοφωνα, 1 εντυπο κλπ..κλπ...
θα μπορουσαμε να εχουμε 1 τηλεοπτικο κρατικο καναλι..αντε 2 γιατι εχουμε και τα καρντασια που θελουν να ονομαζονται συμπρωτευουσα και 3 ραδιοφωνικοι σταθμοι. 1 ενημερωτικο, 1 ψυχαγωγικο και 1 αθλητικο...

αν γινουν αξιοκρατικες προσληψεις για ολο αυτο το καινουργιο "πραγμα" που θα αντιπροσωπευει η καινουργια ΕΡΤ και εχουμε 1200 υπαλληλους σωστους και αξιους που δουλευουν και βγαζουν ποιοτικο προγραμμα, γιατι να μην ειμαστε ευχαριστημενοι?

αφου χρημα υπαρχει και δεν εμπαινε μεσα ουτε η παλια ΕΡΤ, γιατι να μην αξιοποιηθει ολος ο υλικοτεχνικος εξοπλισμος και να βγαλουν εκπομπες οπως το κρατικο bbc (http://el.wikipedia.org/wiki/BBC) τυπου "top gear"?
ειναι καλυτεοι οι Αγγλοι δλδ?

μαγκες λιγη καλη διαθεση χρειαζεται και καμποση αξιοκρατια για να δουλεψει ΟΛΟ το συστημα στην Ελλαδα...
και η παιδεια, και η υγεια και οι ΔΕΚΟ και η ΕΡΤ κλπ, κλπ...
τους καρεκλοκενταυρους με τους παχυλους μισθους πρεπει να διωξουμε οχι τους μεροκαματιαρηδες με τα 800€...οι τελευταιοι, αποδεδειγμενα, ειναι και αυτοι που δουλευουν και ειναι πιο φιλοτιμοι απο τους αλλους...

εγω ειμαι επιφυλακτικος μεχρι να δω ΤΙ θα γινει τελικα με το καινουργιο καναλι και τις προσληψεις εκει...
επειδη ημουν στον χωρο και ξερω και ατομα αρκετα απο τον χωρο, θα μαθευτουν τα νεα, να ειστε σιγουροι...

swraios

Cpt. Haddock
13/06/2013, 12:27
Scripta manent, και όντως έχει πολύ πλάκα να διαβάσει κάποιος το παλιό και το καινούργιο. Οι υπέρμαχοι του ντού για να τους $%#@^&*&^ το σπίτι τότε, έχουν μετατραπεί σε νυν υπέρ πάντων αγών υπέρ της ΕΡΤ τώρα ...

Γι' αυτο τα παλια θρεντ πρέπει να κλειδωνουν ωστε να βλεπουμε τι μαλακιες γραφαμε (όλοι μας :tooth: )

LsKostas
13/06/2013, 12:29
Κλείνουν την ΕΡΤ σε ένα βράδυ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου , το οποίο δεν έχουν υπογράψει υπουργοί της κυβέρνησης . Να σας θυμίσω οτι η ΕΡΤ έχει και θεσμικό ρόλο . Η πράξη αυτή είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και επικίνδυνη !! Η εξυγίανση της , πρέπει να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή και με ξεκάθαρες διαδικασίες και όχι όπως ονειρεύεται η ΝΔ ...Μην ξεχνάτε ότι ο δ/ντης της είναι διορισμένος από τον Αντωνάκη , όπως και πολλοί άλλοι !!

Δεν τους βγηκε ομως...περιμεναν οτι εχουν διχασει αρκετα το ελληνικο λαό...Εβαλαν και την ΧΑ στο παιχνίδι και όλα καλά(νόμιζαν)

Ειδικά τώρα που θα πατώσουν ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ (οι ακροδεξιοί ψηφίζουν ακράδαντα δίπολο ΝΔ-ΧΑ)
οι εκλογές φαίνονται στον ορίζοντα πιο ρεαλιστικές από ποτέ.

Οχι οτι θα λύσουν τα προβλήματα μονομίας αλλά το να ξεφορτωθείς επικίνδυνους φιλομνημονιακους προδότες σε μια νύκτα
είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο