PDA

View Full Version : πάει...

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

alres
14/06/2013, 20:20
Μωρέ μακράν η ΕΡΤ καλύτερη από τα ιδιωτικά, αλλά τό τί έχω δει και διαβάσει αυτές τις μέρες από όψιμους φαν της ΕΡΤ δε λέγεται!!! Τα "πεθαμενατζίδικα" που έβαζε κατά μερικούς μεμιάς έγιναν αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και στα πολυπληθή ωδεία της χώρας που έχει γεννήσει ένα Καρβέλα κι ένα Παντελή Παντελίδη κλαίνε και οδύρονται με μαύρο δάκρυ, απεταξάμην τα μπουζούκια, απεταξάμην. Το τένις ήταν όπως παλιά η Αυγή που την έκρυβαν μέσα στην Ακρόπολη, όλοι Ρολάν Γκαρός έβλεπαν και για ξεκάρφωμα έλεγαν ότι βλέπουν Champions League. Ομοίως όλων τα ραδιόφωνα τα είχαν πάει σε μάστορα να τα πειράξει και να πιάνει μόνο Τρίτο Πρόγραμμα που το ίδρυσε ο αείμνηστος ο Χατζιδάκις, άσχετο αν παλιά δε μας άρεσαν τα τραγούδια του γιατί ήταν και αδερφή. Λύθηκε και η απορία γιατί τις Κυριακές δεν έβλεπες κόσμο πολύ πρωϊ να καυκλοφορεί, αφού όσοι δεν είχαν καταφέρει να πάνε εκκλησία έβλεπαν τη Θεία Λειτουργία από το σπίτι και θυμιάτιζαν.

Πάντως αυτό είναι το νόημα του δημόσιου προγράμματος, να έχει για όλους.

Εγώ δεν πιστεύω (ή έτσι νομίζω) στην επίσημη ορθόδοξη ανατολική και τα ρέστα εκκλησία. Αλλά δεν με νοιάζει να βάζει και επιτάφιο και λειτουργία, τι θα κάνουν δηλαδή οι χριστιανοί; Να τους το κόψουμε; (και ας τους μισώ κατά τα λοιπά)

Με την κλασσική; Πλην εξαιρέσεων είμαι τσακωμένος όσο δεν πάει. Τι να κάνουμε τώρα, να μην ακούσουν οι κολλημένοι με την κλασσική τα δικά τους;

Θα δούμε και τένις, θα δούμε και πύργο του νταου...πως στο διάολο τονε λένε, θα ακούσουμε και ηπειρώτικα...

Αυτό είναι η έννοια του δημόσιου πράγματος. Για όλους, όχι με αποκλεισμούς, με ανοχή, συνύπαρξη και ανοιχτές σχέσεις

Πολύ σύριζα ακούγονται όλα αυτά, αλλά έτσι είναι

nikos_abel
14/06/2013, 20:35
Τρίτο Πρόγραμμα που το ίδρυσε ο αείμνηστος ο Χατζιδάκις, άσχετο αν παλιά δε μας άρεσαν τα τραγούδια του γιατί ήταν και αδερφή

Και φιλότουρκος όπως αποδείχθηκε πρόσφατα :lol:

daz
14/06/2013, 21:34
ρε ακούτε τι λέει ο Σαμαράς αυτή τη στιγμή; Πραγματικά όποιον ακούω να τον ψηφίζει θα του σπάω το σαγόνι.

Είχα να την ανοίξω κανα δυο χρόνια αλλά από τότε που στην Θεσσαλονίκη κόπηκε το αναλογικό σήμα είμαι και επίσημα χωρίς τηλεόραση, αφού δεν έχω αποκωδικοποιητή.

Και το ότι κόπηκε το σήμα, άλλος μου το είχε πει, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Είμαι αλλεργικός μάλλον στην εμετολογία!

Υγ.. Σαμαράς Δαγκωτό. :a014:

AUFGEBRACHT
14/06/2013, 21:42
Πάντως αυτό είναι το νόημα του δημόσιου προγράμματος, να έχει για όλους.

Εγώ δεν πιστεύω (ή έτσι νομίζω) στην επίσημη ορθόδοξη ανατολική και τα ρέστα εκκλησία. Αλλά δεν με νοιάζει να βάζει και επιτάφιο και λειτουργία, τι θα κάνουν δηλαδή οι χριστιανοί; Να τους το κόψουμε; (και ας τους μισώ κατά τα λοιπά)

Με την κλασσική; Πλην εξαιρέσεων είμαι τσακωμένος όσο δεν πάει. Τι να κάνουμε τώρα, να μην ακούσουν οι κολλημένοι με την κλασσική τα δικά τους;

Θα δούμε και τένις, θα δούμε και πύργο του νταου...πως στο διάολο τονε λένε, θα ακούσουμε και ηπειρώτικα...

Αυτό είναι η έννοια του δημόσιου πράγματος. Για όλους, όχι με αποκλεισμούς, με ανοχή, συνύπαρξη και ανοιχτές σχέσεις

Πολύ σύριζα ακούγονται όλα αυτά, αλλά έτσι είναι

Δεν το έχεις πιάσει... Δεν είπα ότι με ενοχλούσε που έβαζε τον Επιτάφιο και τη Λειτουργία. Απλά δε μπορώ να χωνέψω πως εν μία νυκτί άτομα τα οποία όλα αυτά τα χρόνια άκουγαν ψαλμωδία κι έβγαζαν καντήλες, άκουγαν κλασσική μουσική κι έβαζαν τα γέλια, έγιναν τιμητές της ΕΡΤ και τους κόφτει ποιος θα δείχνει τώρα Λειτουργία και ποιος θα βάζει τη φιλαρμονική της Βιέννης. Μέχρι και το άλλο άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά από ΣΥΡΙΖΑΙΟ πολιτευτή του νομού εδώ, ότι έκλεισαν την ΕΡΤ που ήταν ο μοναδικός φάρος αλήθειας και ελευθερίας για να ακούει ο κόσμος ειδήσεις στο MEGA και στο SKAI και να προωθούνται τα συμφέροντα του Μπόμπολα και του Αλαφούζου :cry:

AUFGEBRACHT
14/06/2013, 21:45
Είχα να την ανοίξω κανα δυο χρόνια αλλά από τότε που στην Θεσσαλονίκη κόπηκε το αναλογικό σήμα είμαι και επίσημα χωρίς τηλεόραση, αφού δεν έχω αποκωδικοποιητή.

Και το ότι κόπηκε το σήμα, άλλος μου το είχε πει, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Είμαι αλλεργικός μάλλον στην εμετολογία!

Υγ.. Σαμαράς Δαγκωτό. :a014:

Εδώ ρε γαμώτο υποτίθεται ότι ήταν η πρώτη περιοχή που ξεκίνησε το ψηφιακό σήμα και ακόμα έχει αναλογικό και δείχνει η κωλοτηλεόραση (ο χαρακτηρισμός σαν μέσο κι όχι σαν συσκευή).

kalgeorge
14/06/2013, 22:17
Εδώ ρε γαμώτο υποτίθεται ότι ήταν η πρώτη περιοχή που ξεκίνησε το ψηφιακό σήμα και ακόμα έχει αναλογικό και δείχνει η κωλοτηλεόραση (ο χαρακτηρισμός σαν μέσο κι όχι σαν συσκευή).

allli papatza auti me to psifiako.....les kai mas rwtisan an theloume

AUFGEBRACHT
14/06/2013, 22:32
allli papatza auti me to psifiako.....les kai mas rwtisan an theloume

Κοίτα, μακάρι όλα όσα έχουν κάνει χωρίς να μας ρωτήσουν εάν θέλουμε ήταν τόσο ανώδυνα όσο αυτό. Ξανατονίζω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη και εκπορεύεται από το γεγονός ότι η τηλεόραση έχει διακοσμητικό ρόλο σπίτι μου, οπότε στα παπάρια μου εάν η κυλότα της Μενεγάκη θα φαίνεται ψηφιακά ή αναλογικά. Μπορώ άνετα να ζήσω χωρίς τηλεόραση, έχω 5 βιβλιοθήκες σπίτι οπότε έχω κάτι καλύτερο να κάνω...

AristidisZ
14/06/2013, 22:37
έχω 5 pc σπίτι οπότε έχω κάτι καλύτερο να κάνω...

:smokin:

kalgeorge
14/06/2013, 22:41
Κοίτα, μακάρι όλα όσα έχουν κάνει χωρίς να μας ρωτήσουν εάν θέλουμε ήταν τόσο ανώδυνα όσο αυτό. Ξανατονίζω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη και εκπορεύεται από το γεγονός ότι η τηλεόραση έχει διακοσμητικό ρόλο σπίτι μου, οπότε στα παπάρια μου εάν η κυλότα της Μενεγάκη θα φαίνεται ψηφιακά ή αναλογικά. Μπορώ άνετα να ζήσω χωρίς τηλεόραση, έχω 5 βιβλιοθήκες σπίτι οπότε έχω κάτι καλύτερο να κάνω...

εννοω οτι καποιοι που δυστηχως ειναι κολλημενοι με την τιβι, ετρεξαν να πληρωσουν ειχαν - δεν ειχαν αποκωδικοποιητες για να βλεπουν ψηφιακα το βρακι της μενεγακη οπως λες

gcrook
14/06/2013, 22:42

Δεν εισαι ο μονος αλλα αντιγραφω κατι που πετυχα πριν απο λιγο (και ειλικρινα ελπιζω να μην ειναι τρολια)

ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ στην ΕΤ3:
Θέμα: Η κατάληψη της Σχολής Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ
Θέμα: Το φεστιβάλ υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης
Θέμα: Αντιρατσιστικό και μεταναστευτικό κίνημα
Θέμα: Το αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα της ΒΙΟ.ΜΕ.
Θέμα: Ο αγώνας ενάντια στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευκαρπίας
Θέμα: Το κίνημα των Σκουριών
Ανοιχτή συζήτηση: "Οι πλατείες της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας". Επικοινωνία με πλατεία Ταχρίρ-Ταξίμ

Αναρχοκουμουνισταρονια (απλυτα κιολας) εκει στην ερτ3 δε λεω.
Παω στοιχημα οτι το βραδυ στο στουντιο ακουνε clash
και πινουνε κατι γαρα να!

AUFGEBRACHT
14/06/2013, 23:13
Δεν εισαι ο μονος αλλα αντιγραφω κατι που πετυχα πριν απο λιγο (και ειλικρινα ελπιζω να μην ειναι τρολια)

ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ στην ΕΤ3:
Θέμα: Η κατάληψη της Σχολής Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ
Θέμα: Το φεστιβάλ υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης
Θέμα: Αντιρατσιστικό και μεταναστευτικό κίνημα
Θέμα: Το αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα της ΒΙΟ.ΜΕ.
Θέμα: Ο αγώνας ενάντια στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευκαρπίας
Θέμα: Το κίνημα των Σκουριών
Ανοιχτή συζήτηση: "Οι πλατείες της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας". Επικοινωνία με πλατεία Ταχρίρ-Ταξίμ

Αναρχοκουμουνισταρονια (απλυτα κιολας) εκει στην ερτ3 δε λεω.
Παω στοιχημα οτι το βραδυ στο στουντιο ακουνε clash
και πινουνε κατι γαρα να!

Φαντάζομαι πως εάν δεν είχε γίνει τίποτα οι Σκουριές άντε να έπαιζαν στο Κυριακή στο χωριό συνοδεία τοπικών εδεσμάτων...

gcrook
14/06/2013, 23:34
Φαντάζομαι πως εάν δεν είχε γίνει τίποτα οι Σκουριές άντε να έπαιζαν στο Κυριακή στο χωριό συνοδεία τοπικών εδεσμάτων...

Ε μα τι να κανεις τωρα υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι.
Δεν μπορουν ολοι να ειναι τυποι of superior taste and intellect με 5 βιβλιοθηκες καβατζα.:D;)
Καποιοι ακολουθουν απλα το ρευμα της εποχης βλεπεις.

Xrider
14/06/2013, 23:36
πολύ ωραίο και αντικειμενικό κείμενο...
........
.............
- Γιατί δεν είδαμε τους πολυδιαφημισμένους και ακριβοπληρωμένους αστέρες των εξωτερικών παραγωγών;
Που ήταν ο Κούλογλου, ο Βαξεβάνης, ο Αυγερόπουλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι λοιποί όσο ήταν στον αέρα το κανάλι;

...

Ο ενας εχει σιγουρα ανεβασει ουρικο οξυ μετα απο τοσες τσικουδιες , ο Βαξεβανης ειχε δικαστηρια.

notakos600
15/06/2013, 08:21
Αμ ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο Emil Liatsos, ποτέ δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό το ''πράγμα'' διευθυντής σε οτιδήποτε, τέσπα.

vaska
15/06/2013, 08:33
Αμ ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο Emil Liatsos, ποτέ δεν κατάλαβα πως έγινε αυτό το ''πράγμα'' διευθυντής σε οτιδήποτε, τέσπα.

+1200

MG-KTiNoS
15/06/2013, 08:37
Και μέσα στην αναμπουμπούλα… κλείνουν και 13 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα

Ποια νοσοκομεία κλείνουν ανά ΔΥΠΕ:

1η ΔΥΠΕ Αθήνας: Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, Σπηλιοπούλειο «Αγία Ελένη»
2η ΔΥΠΕ Πειραιά και νήσων: Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»
3η ΔΥΠΕ Θεσσαλονίκης: Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων, Λοιμωδών
5η ΔΥΠΕ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας: Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, Κύμης
6η ΔΥΠΕ Πελοποννήσου: Γενικό Νοσοκομείο Κρεστένων, Ληξουρίου, Μολάων, Καλαβρύτων, Κυπαρισσίας
7η ΔΥΠΕ Κρήτης: Γενικό Νοσοκομείο Νεάπολης

Πηγή: madatoforos www.zarpa.gr

:cry:

notakos600
15/06/2013, 08:47
Και μέσα στην αναμπουμπούλα… κλείνουν και 13 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα

Ποια νοσοκομεία κλείνουν ανά ΔΥΠΕ:

1η ΔΥΠΕ Αθήνας: Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, Σπηλιοπούλειο «Αγία Ελένη»
2η ΔΥΠΕ Πειραιά και νήσων: Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»
3η ΔΥΠΕ Θεσσαλονίκης: Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων, Λοιμωδών
5η ΔΥΠΕ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας: Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, Κύμης
6η ΔΥΠΕ Πελοποννήσου: Γενικό Νοσοκομείο Κρεστένων, Ληξουρίου, Μολάων, Καλαβρύτων, Κυπαρισσίας
7η ΔΥΠΕ Κρήτης: Γενικό Νοσοκομείο Νεάπολης

Πηγή: madatoforos www.zarpa.gr (http://www.zarpa.gr)

:cry:

Πολύ, μα πολύ άσχημα νέα...

MG-KTiNoS
15/06/2013, 09:01
-από 1ο χέρι-

Οι Γερμανοί πιέζουν να πάρει πίσω ο Σαμαράς την απόφαση.

Κάποιοι θα ήθελαν όμως να πέσει η κυβέρνηση αφού θα παραγραφούν πολλά πραΜατάκια.

ΣΑΠΙΛΑ (όχι ράισινγκ)
:moutza:

Xrider
15/06/2013, 10:07
-από 1ο χέρι-

Οι Γερμανοί πιέζουν να πάρει πίσω ο Σαμαράς την απόφαση.

Κάποιοι θα ήθελαν όμως να πέσει η κυβέρνηση αφού θα παραγραφούν πολλά πραΜατάκια.

ΣΑΠΙΛΑ (όχι ράισινγκ)
Σε καποια εκπομπη η αρθρο που διαβαζα καποιος Αμερικανος ελεγε οτι αυτη η κυβερνηση ειναι καμενο χαρτι,υπαρχει για να "καλυψει" με οποιο τροπο γινεται προσωρινα το κενο μιας κυβερνησης και για να ξεπουλησει ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ οτι υπαρχει.Λογω της καταστασης οτι θα γινεται ολο και χειροτερη στην οικονομια και αρα στην κοινωνια η κυβερνηση αυτη θα πεσει με την ανακοινωση νεων μετρων γιατι οπως το ελεγαν απο την αρχη το προγραμμα ΔΕΝ βγαινει γιατι τα $ ειναι παρα πολλα,το συστημα σαπιο μεχρι την ριζα και αρα ειναι θεμα χρονου.Η επομενη κυβερνηση θα ειναι και αυτη απλα διακοσμητικη γιατι απλα θα πρεπει να παρει την αποφαση της εξοδου απο το Ευρω,που σημαινει οτι ηδη 3 χρονια δεν εγινε τιποτα -πραγματικα συνεχιζουμε να τροφοδοτουμε μια μαυρη τρυπα και ως γνωστο ειναι αχορταγες δεν κλεινουν ποτε - η κριση δεν ειναι κριση ,γιατι κριση ειναι κατι που διαρκει για μια στιγμη αλλα εδω ειναι ηδη 3 χρονια ,αρα ειναι μονιμη κατασταση.

blackrose
15/06/2013, 10:57
...εγω ο αγράμματος και αμόρφωτος καταλαβαίνω ένα πράμμα...

Να μου δώσουν εμένα (ή εσένα ρε αδερφέ δεν εχει σημασία).... το καλύτερο πόστο για μαγαζί, να μου το εξοπλίσουν τίγκα, να μπορεί να κάνει παπάδες με τον εξοπλισμό του, (να μπορούν) να μου το προμοτάρουν όσο δε πάει και... εγώ να το κλείσω...

Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ... όποιος είναι έξω απ το χορό πολλά τραγούδια ξέρει αλλά... δε γίνεται ρε αδερφε, πως να το κανουμε!

καποιοι φάγανε, τρωνε και θα τρωνε με χρυσα κουταλια και καποιοι θα μεινουν παλι στο δρομο!

Το "μαγαζακι" λοιπον αυτο ήταν και θα μπορουσε να ειναι το καλυτερο φιλέτο! Είχε τα πάντα απο δυνατότητες! ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!

Ο στοχος πάντα ομως είναι άλλος... και κατα πως φαίνετε θα τον πετύχουν παλι τα λαμογια!

Ξεπουλατε ρε! Ξεπουλατε και ολα καλα!

+:wave2:

υ.γ ανθρωπους ειχε και εχει δημητρη,αρκει να καθαρισει απο της διορισμενες διοικησης της και εκει και στην εσηεα, μονο τοτε θα εχουμε την δημοσια τηλεοραση που θελουμε.
της τελευταιες τεσσερις μερες εχω ευχαριστηθει να βλεπω την ερτ, ειτε απο κοντα στο προαυβλιο, ειτε απο το διαδικτυο.

εδω μια γενικη αναλυση που με καλυπτει σε μεγαλο ποσοστο. http://www.techiechan.com/?p=1996

το μπλογκ τον εργαζομενων εδω http://dimosiografoiert.blogspot.gr/

η απαντηση τον εργαζομενων στην κυβερνηση.....http://www.youtube.com/watch?v=VOhMpUsxM_4&feature=player_embedded

απαντηση στον πρεσβη της γερμανιας...χαχαχαχαχαχα...χα! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oJcBNL0xHOs

και φυσικα το κλασικο σποτακι......:p http://www.youtube.com/watch?v=qHnHj4WPEV4&feature=player_embedded

blackrose
15/06/2013, 11:18
η ουσια του θεματος βρισκεται καπου εδω http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5209.html#more.

αν θελουμε δημοσια και ελευθερη τηλεοραση θα πρεπει να σταθουμε ολοι κοντα τους σημερα,μετα απο αυτο ολα θα ειναι αλλιως στους δρομους, γιατι απλα η ερτ θα ειναι διπλα μας σε καθε διεκδηκηση μας για τα αυτονοητα.

AUFGEBRACHT
15/06/2013, 11:26
Αύριο μεθαύριο που θα απολυθούν 25.000 τραπεζοϋπάλληλοι αναρωτιέμαι εάν θα υπάρχει η ίδια θέρμη για συμπαράσταση από μερικούς...

AUFGEBRACHT
15/06/2013, 11:30
η ουσια του θεματος βρισκεται καπου εδω http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5209.html#more.

αν θελουμε δημοσια και ελευθερη τηλεοραση θα πρεπει να σταθουμε ολοι κοντα τους σημερα,μετα απο αυτο ολα θα ειναι αλλιως στους δρομους, γιατι απλα η ερτ θα ειναι διπλα μας σε καθε διεκδηκηση μας για τα αυτονοητα.

Κατάλαβα, θα μας φάει ο ήλιος (ατάκα κλεμμένη από ΘΒ φαλακρό πράκτορα)...

LsKostas
15/06/2013, 12:46
Αύριο μεθαύριο που θα απολυθούν 25.000 τραπεζοϋπάλληλοι αναρωτιέμαι εάν θα υπάρχει η ίδια θέρμη για συμπαράσταση από μερικούς...

Αφου κόπτεσαι τόσο πολύ για τους τραπεζουπάλληλους θα σου πω εγώ ...

Φυσικά και θα είμαστε με τους χαμηλόμισθους των 1000e και των τρελών υπερωριών αλλά και των απολύσων λόγω συγχωνεύσεων.

Δεν θα είμαστε όμως με τα μεγαλοστελέχη των bonus και των εσωτερικών email σε υπαλλήλους να "μην Ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ" στις εκλογες.

Ακριβώς δηλάδη όπως με την ΕΡΤ ... στα τσακίδια η ΣΤΑΗ και ο Λιατσος ...

Τελικα ο Σαμαρας εκλεισε την ΕΡΤ η η ΕΡΤ εκλεισε τον Σαμαρα?

MG-KTiNoS
15/06/2013, 13:09

Μονο αν απολυθούν 25 000 ΠΟΥΤΑΝΕΣ θα χαρώ.
Όλες οι άλλες, είναι ζωές απλών ανθρώπων που πάνε στραφι.
υγ
(Φυσικά θα υπάρξουν κάποιοι που θα πουν τόσα χρόνια καλά μας τα πέρνατε με τα δάνεια, πέι μπακ τάιμ κλπ. Μη σου πω ότι έχει γραφτεί κι όλας στο μπάικ νετ)
Δεν είναι λογική όμως αυτή!

notakos600
15/06/2013, 13:42
Τι έγινε ρε παιδιά; έκλεισε η ΕΡΤ και γέμισε παράσιτα η Μεσογείων; Γειά σου ρε Αλέξη θα-τους-ξαναπροσλάβω-όλους-μα-όλους Τσιπράκο.
Με ποιό ερώτημα ακριβώς έγινε αυτή η καταπληκτική δημοσκόπηση που έβγαλε το όχι-κλείσιμο με 70%;
A, τώρα που το θυμήθηκα, αν παρεπιπτόντως ξυπνήσουν στραβά αύριο οι Τούρκοι και μπούνε στη Θράκη, μέχρι την Τρίτη που θα αξιωθούν να πούνε ειδήσεις τα δημοσιογραφοκομματόσκυλα, θα έιναι έξω από τη Θήβα.

skylaros
15/06/2013, 13:58
Αν μπούνε οι Τούρκοι το σχέδιο είναι υποχώρηση μέχρι την Κομοτηνή και τσουλάμε προς τα πίσω. Αλλά αλήθεια πιστεύεις πως θα την πέσουν οι Τούρκοι? πιστεύεις πως έχει σημασία η ειδησεογραφική κάλυψη ? και στην τελική πιστεύεις πως θα μπούμε σε πόλεμο και δε θα έχει ειδησεογραφική κάλυψη ?

notakos600
15/06/2013, 14:01
Και ο ξάδερφος που έστειλε 150 χηνόπουλα στη Κύπρο πέρυσι πριν από τις εκλογές αυτά με ρώταγε συνέχεια... πιστεύεις το ένα, πιστεύεις το άλλο; Τελικά το έχει γυρίσει στα ψυχοφάρμακα από τον Απρίλιο...

kalgeorge
15/06/2013, 14:30
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/poliths_zhta_pisw_th_dwrea_toy_pros_to_arxeio_ths_ert.2295264.html

stefanos
15/06/2013, 14:55
(Φυσικά θα υπάρξουν κάποιοι που θα πουν τόσα χρόνια καλά μας τα πέρνατε με τα δάνεια, πέι μπακ τάιμ κλπ. Μη σου πω ότι έχει γραφτεί κι όλας στο μπάικ νετ)

Αυτοί οι κάποιοι φαντάζομαι αναγκάστηκαν διά της βίας να πάνε να πάρουν δάνειο.:lol:

nikos_abel
15/06/2013, 15:03
Αυτοί οι κάποιοι φαντάζομαι αναγκάστηκαν διά της βίας να πάνε να πάρουν δάνειο.:lol:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

είχα βαρεθεί να συμφωνώ σε όλα όσα έλεγες :lol:

nikos_abel
15/06/2013, 15:13
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/poliths_zhta_pisw_th_dwrea_toy_pros_to_arxeio_ths_ert.2295264.html

Μου αρέσει που απευθείνεται στο στουρνάρα στον ενικό. Άντε γιατί πολλά μας τα κάνανε τα ζώα.

Α! ναι και αυτό

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TAlIXg7Ga_E&noredirect=1#t=814s

Ο ελληνικός λαός ζει........ (παύση) :lol:

MikeG
15/06/2013, 16:18
Για αρχή, ας δίναν άκυρο σε αυτούς :

- Έλλη Στάη, δημοσιογράφος, με 4.000 ευρώ
- Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης, με 4.000 ευρώ (μεικτά)
- Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, σκηνοθέτης, με 4.000 ευρώ
- Χριστίνα Αρμάνη, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μανούσος Καμπανέλης, γυμναστής, με 3.500 ευρώ
- Γιώργος Κουβαράς, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Ανθή Σαλαγκούδη, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Γιώργος Αντωνίου, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Βασίλης Θωμόπουλος, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μανώλης Κοττάκης, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ
- Μανώλης Τσακίρης, παραγωγός, με 3.500 ευρώ.
Στην κατηγορία των ειδικών συμβούλων είναι οι:
- Αντώνης Λιάρος, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ,
- Στάθης Μιχαήλ, σύμβουλος πληροφορικής, με 3.000 ευρώ,
- Γιώργος Μπράμος, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ,
- Σταύρος Οικονομόπουλος, με 3.500 ευρώ,
- Ματίνα Ρέτσα, σύμβουλος επικοινωνίας, με 3.000 ευρώ,
- Γεωργία Πασπαράκη, EBU, με 2.000 ευρώ,
- Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ασφαλιστικός σύμβουλος, με 2.750 ευρώ,
- Χρήστος Μαχαίρας, δημοσιογράφος, με 2.500 ευρώ,
- Βούλα Κεχαγιά, δημοσιογράφος, με 3.500 ευρώ,
- Κώστας Μαζάνης, με 2.700 ευρώ,
- Αναστάσιος Ρωσόπουλος, σύμβουλος ραδιοφωνίας, με 3.000 ευρώ,
- Χρήστος Καστρίτης, οικονομικός σύμβουλος, με 3.000 ευρώ,
- Σωκράτης Χατζηιωάννου, με 3.000 ευρώ.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=130006&cid=2

stefanos
15/06/2013, 17:08
Για αρχή, ας δίναν άκυρο σε αυτούς :

.
.
.
.
.

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=130006&cid=2

κόστος όλο το έτος κανα μύριο και η ΕΡΤ ξοδεύει κάθε χρόνο 100άδες.
Μην τσιμπάτε.
Οι Α.Ε. του δημοσίου καθώς και πολλές δεκο ΔΕΝ υπάγονται στους νόμους του δημοσίου περί προμηθειών, έργων, υπηρεσιών κλπ.
Εκεί γίνεται το φαγοπότι.
Οχι στα μισθολόγια των υπαλλήλων.

LsKostas
15/06/2013, 19:06
Πριν λιγο εγινε σεισμος στην Κρητη 6 ριχτερ

Το μαθαμε από το web της ERT φυσικά ... και πολλοί σε όλη την Ελλάδα θα το μάθουν αύριο από τις εφημερίδες και τα κανάλια του Μπόμπολα

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ...

Δεν πειράζει...ο Παναθηναικός να παίρνει το πρωτάθλημα...

kalgeorge
15/06/2013, 20:19

Το μαθαμε από το web της ERT φυσικά ... και πολλοί σε όλη την Ελλάδα θα το μάθουν αύριο από τις εφημερίδες και τα κανάλια του Μπόμπολα

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ...

egw re file pantws to diavasa amesws sto net.
alla dikio exeis....i panatha na nai kala

byron
15/06/2013, 23:21

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ...

Νταξ, LSKosta καλά κάνεις και γράφεις ότι γουστάρεις. Δικαίωμα σου...

Αλλά να λες οτι ενημερωνόσουν από την ΕΡΤ ή το site της ΕΡΤ για ότι γίνεται στον πλανήτη...γελάνε και τα τασάκια.

Αν παρα ταύτα έχεις χόμπυ τους σεισμούς και θέλεις άμεση ενημέρωση -> http://www.seismoi.gr/

blackrose
16/06/2013, 09:22
καλημερα το πρωτο απεργιακο τους φυλλο,διανεμεται δωρεαν. αν πιστευεται οτι αξιζει να διαβαστει απο περισσοτερο κοσμο προωθειστετο.

http://www.ertopen.com/eidiseis/item/88-%C2%ABadesmeyth-gnwmh%C2%BB-h-efhmerida-twn-apergwn-sta-mme#.Ub1l25x5c_A

blackrose
16/06/2013, 09:26
Κατάλαβα, θα μας φάει ο ήλιος (ατάκα κλεμμένη από ΘΒ φαλακρό πράκτορα)...

καλυτερα να με φαει ο ηλιος, παρα το σκοταδι που ετοιμαζουν........:(:wave2:

Xrider
16/06/2013, 10:35
Παιδες εχετε χασει το "στοχο".
Το θεμα εχει να κανει οχι μονο με το ποσα παιρνουν στην ΕΡΤ αλλα και τι προσφερουν.
Αν υπαρχει ατομο που του αρεσει το προγραμμα της ΕΡΤ να κοψει τα ναρκωτικα.
Σε ολη την Ευρωπη η δημοσια τηλεοραση ειναι επι πληρωμη.Τα ποσα δεν τα ξερω αλλα στην Ιταλια η RAI ηταν 130ευρω/χρονο.
Η διαφορα ειναι οτι τα λεφτα της τα αξιζει μεχρι τελευταιο $. Και τηλεπαιχνιδια και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πρωτη προβολη ,και δημοσιογραφικες εκπομπες και ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΤΟΚ ,και φοβερες παραγωγες και πολλα αλλα.
Στην Αγγλια ΑΝ θυμαστε στην τελετη των Ολυμπιακων αγωνων απεδωσαν φορο τιμης στο Εθνικο τους συστημα υγειας και στο ΒΒΣ που οι Βρετανοι ειναι περηφανοι.

Ερχομαστε στην ΕΡΤ ,παραγωγες 0 ,ντοκ 0 ,σκηνικα του ΠΤΣΟΥ,θεματολογια παλι του ΠΤΣΟΥ.
Αρεκι να φανταστει κανεις οτι η τηλεθεαση ανεβηκε την ημερα που την εκλεισαν και ηταν καπου στο 30% δηλ,30% περιεργοι και 70% στα ππαρια τους,δεν καταλαβαν καν διαφορα αν υπαρχει η οχι.
Το θεμα ειναι εντελως πολιτικο και καμια σχεση εχει με την ΕΡΤ αυτο αλωστε βγαινει και απο αυτα που γραφετε σε 30 σελιδες. Δεν ειπε κανενας "οχι ,ρε και μου αρεσε η Λινα που ελεγε τις ειδησεις η αυτη η ωραια σειρα".
Αν ειχε γινει το ιδιο πραγμα το 2005 κανενας δεν ενδιαφεροταν.Το 99% θα ελεγε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Υ.Γ
για αυτους που ανησυχουν για το ΑΝ μας την πεσουν οι Τουρκοι και δεν μας το που οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ...δεν εχουν καταλαβει οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση τουλαχιστον στα επομενα 50 χρονια η Τουρκια να κινηθει στρατιωτικα εναντια στην Ελλαδα.

archi
16/06/2013, 11:04

το πρόγραμμα της ΕΡΤ (φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει ΕΡΤ: από ΝΕΤ και ερα σπορ μέχρι τρίτο πρόγραμμα) δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει συνολικά, (όπως και κανενός άλλου καναλιού συνολικά). Αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές και παραγωγές που όχι απλά θα μου λείψουν, αλλά και δεν τις προσφέρει κανείς άλλος και τις θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ και ξεχωρίζουν μέσα σε όλα τα σκουπίδια της τηλεόρασης. (από ναρκωτικά είμαι καθαρός!)

kostaspetrou
16/06/2013, 11:14
Το θεμα εχει να κανει οχι μονο με το ποσα παιρνουν στην ΕΡΤ αλλα και τι προσφερουν.
Σε ολη την Ευρωπη η δημοσια τηλεοραση ειναι επι πληρωμη.Τα ποσα δεν τα ξερω αλλα στην Ιταλια η RAI ηταν 130ευρω/χρονο.
Η διαφορα ειναι οτι τα λεφτα της τα αξιζει μεχρι τελευταιο $. Και τηλεπαιχνιδια και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πρωτη προβολη ,και δημοσιογραφικες εκπομπες και ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΤΟΚ ,και φοβερες παραγωγες και πολλα αλλα.
Στην Αγγλια ΑΝ θυμαστε στην τελετη των Ολυμπιακων αγωνων απεδωσαν φορο τιμης στο Εθνικο τους συστημα υγειας και στο ΒΒΣ που οι Βρετανοι ειναι περηφανοι.

Ερχομαστε στην ΕΡΤ ,παραγωγες 0 ,ντοκ 0 ,σκηνικα του ΠΤΣΟΥ,θεματολογια παλι του ΠΤΣΟΥ.
Αρεκι να φανταστει κανεις οτι η τηλεθεαση ανεβηκε την ημερα που την εκλεισαν και ηταν καπου στο 30% δηλ,30% περιεργοι και 70% στα ππαρια τους,δεν καταλαβαν καν διαφορα αν υπαρχει η οχι.
Το θεμα ειναι εντελως πολιτικο και καμια σχεση εχει με την ΕΡΤ αυτο αλωστε βγαινει και απο αυτα που γραφετε σε 30 σελιδες. Δεν ειπε κανενας "οχι ,ρε και μου αρεσε η Λινα που ελεγε τις ειδησεις η αυτη η ωραια σειρα".
Αν ειχε γινει το ιδιο πραγμα το 2005 κανενας δεν ενδιαφεροταν.Το 99% θα ελεγε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Υ.Γ
για αυτους που ανησυχουν για το ΑΝ μας την πεσουν οι Τουρκοι και δεν μας το που οι δημοσιογραφοι της ΕΡΤ...δεν εχουν καταλαβει οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση τουλαχιστον στα επομενα 50 χρονια η Τουρκια να κινηθει στρατιωτικα εναντια στην Ελλαδα.
Άι καλά...
Εκπομπές όπως μένουμε Ελλάδα,ταξιδεύοντας,συναυλίες μουσικής κλπ τις θεωρείς του ΠΤΣΟΥ και 0;
Όσοι τα βλέπουν μήπως παίρνουν ναρκωτικά;
Μήπως να βάζουμε κώλους και βυζιά κάθε μέρα;
Από πότε η τηλεθέαση είναι δείκτης ποιότητας ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης;
Πουθενά δεν ισχύει κάτι τέτοιο!
Να μοστράρουμε τσόντες μήπως για τηλεθέαση;Τότε θα'ναι καλά;

ΥΓ:Για τα περί τούρκων είσαι σίγουρος;Κάτι τέτοια λέγανε και το '74....

ΥΓ2:μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

Ichigo

Υ.Γ

OK μπορεί να μην είναι BBC αλλά όταν γυρνούσα σπίτι το βράδυ για σοβαρές ειδήσεις σπό όλο τον κόσμο την ΕΤ1 επέλεγα ώστε να τις δω χωρίς τα σκουπίδια των ιδιωτικών (βλ STAR) με περισσότερες ανταποκρίσεις στο εξωτερικό απ ότι οι άλλοι, έβλεπα ανελλειπώς το ΣΗΜΕΙΟ ART, άκουγα ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ στον KOSMOS 93.6 όλη μέρα και κάποιες εκπομπες του 2ου και 3ου προγράμματος και όλα αυτά μόνο με 4€ το μήνα. Σίγουρα παίρνει πολύ βελτίωση το καθεστώς της ΕΡΤ όχι όμως με "αποφασίζωμεν και διατάζωμεν" κλείσιμο που ένας λογικά σκέπτομενος άνθρωπος ξέρει τι έχει στο μυαλό του ο Αντωνάρας πέρα από την "εξυγίανση" της ΕΡΤ! Αυτοί που χύνουν τα κροκοδείλια δάκρυα ότι τόσο καιρό πληρώνουν "τσάμπα" για κάτι που δεν αξίζει δεν τους βλέπω να διαμαρτύρονται το ίδιο για τις χαρατσάρες που πέφτουν στη μαύρη τρύπα των τοκοχρεωλύσιων που έφτιαξαν οι ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΡΑΜΑΝΛΟΣΤΟΥΡΝΑΡΕΣ τα τελευταία 5 χρόνια!!

daz
Χrider μάλλον εσύ έχεις χάσει το στόχο.

Η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει για ευνόητους λόγους.

Καταλαβαίνω πως το φόρουμ είναι άσχετο με τέτοια θεματολογία, αλλά πολύ θα ήθελα ένα poll ώστε να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε.

Xrider
16/06/2013, 11:17
το πρόγραμμα της ΕΡΤ (φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει ΕΡΤ: από ΝΕΤ και ερα σπορ μέχρι τρίτο πρόγραμμα) δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει συνολικά, (όπως και κανενός άλλου καναλιού συνολικά). Αλλά υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές και παραγωγές που όχι απλά θα μου λείψουν, αλλά και δεν τις προσφέρει κανείς άλλος και τις θεωρώ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ και ξεχωρίζουν μέσα σε όλα τα σκουπίδια της τηλεόρασης. (από ναρκωτικά είμαι καθαρός!)

οκ. μπορεις να μου πεις 1-2?
Δεν συγκρινουμε τα ιδιωτικα καναλια , γιατι ακριβως ειναι ιδιωτικα και ειναι δικο τους προβλημα το τι παιζουν αφου η "ζωη" τους εξαρταται απο τις διαφημισεις

Xrider
16/06/2013, 11:19
Χrider μάλλον εσύ έχεις χάσει το στόχο.

Η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει για ευνόητους λόγους.

Καταλαβαίνω πως το φόρουμ είναι άσχετο με τέτοια θεματολογία, αλλά πολύ θα ήθελα ένα poll ώστε να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε.

Δεν ειπα οτι επρεπε να κλεισει...επρεπε ομως να αλλαξει.

Xrider
16/06/2013, 11:26
Άι καλά...
Εκπομπές όπως μένουμε Ελλάδα,ταξιδεύοντας,συναυλίες μουσικής κλπ τις θεωρείς του ΠΤΣΟΥ και 0;
Όσοι τα βλέπουν μήπως παίρνουν ναρκωτικά;
Μήπως να βάζουμε κώλους και βυζιά κάθε μέρα;
Από πότε η τηλεθέαση είναι δείκτης ποιότητας ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης;
Πουθενά δεν ισχύει κάτι τέτοιο!
Να μοστράρουμε τσόντες μήπως για τηλεθέαση;Τότε θα'ναι καλά;

ΥΓ:Για τα περί τούρκων είσαι σίγουρος;Κάτι τέτοια λέγανε και το '74....

ΥΓ2:μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

εχεις μπερδευτει λιγο.

συμφωνω στο μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..

kostaspetrou
16/06/2013, 11:43
εχεις μπερδευτει λιγο.

συμφωνω στο μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι..
Σου παραθέτω συγκεκριμένες εκπομπές και ιστορικές αλήθειες που σε διαψεύδουν και μου λες έχω μπερδευτεί;
Ν' αντικρούσεις ή έστω να επιχειρηματολογήσεις μπορείς;

stefanos
16/06/2013, 12:00
Σου παραθέτω συγκεκριμένες εκπομπές και ιστορικές αλήθειες που σε διαψεύδουν και μου λες έχω μπερδευτεί;

Τώρα περιμένεις σοβαρά να πιστέψουμε ότι για τις παραπάνω εκπομπές δουλεύαν οκτάωρο 2600 εργαζόμενοι?
Αυτή είναι η προσφορά 2600 εργαζομένων?
Θα διατηρούσες τέτοια εταιρεία εάν ήταν δικιά σου?
Και στην τελική ναι μόνο 4€ το μήνα, αλλά εάν το τζίρο της ΕΡΤ τον μοιραστούν τα ιδιωτικά κανάλια μπάς και προκύψουν και έσοδα για το Δημόσιο?

TROOPER
16/06/2013, 12:01
μη συνεχισετε επι προσωπικου!

i spoke.

Xrider
16/06/2013, 12:26

Δεν ειναι επι προσωπικου η απαντηση.
Απλα φερνω παραδειγμα εμενα και πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι αλλοι σαν εμενα που οι εκπομπες αυτες τους ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ,φαινετε και απο τις μετρησεις που ειχε η ΕΡΤ και αρα δεν σημαινει οτι μονο εγω το βλεπω ετσι. Αν μιλαμε για ποιοτητα...ενταξει....μαλλον μιλαμε για αλλα πραγματα
Δεν ειναι τυχαιο οτι το τοτε Filmnet ανοιξε γιατι βρηκε προσφορο εδαφος ,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ιδιωτικα καναλια με τοσο χαλια προγραμμα καταφερνουν να "ρίχνουν στ αυτια στην ΕΡΤ" και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι το ΝΟΒΑ παροτι εχει την ακριβοτερη τιμη σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη -τουλαχιστον 2πλασια- και εχει τοσους συνδρομητες.
Αν η ΕΡΤ ηταν τοσο καλη δεν θα υπηρχε τοσο σκουπιδι στα αλλα καναλια και το ΝΟΒΑ θα σου χαριζε αυτοκινητο με καθε συνδεση
Επειδη δεν μπορω να μιλησω για τους αλλους , εγω ,ΝΕΤ/ΕΤ δεν βλεπω παρα μονο κανενα δελτιο ειδησεων και αν τυχει στο φευγατο καμια εκπομπη μεχρι να το γυρησω στο καναλι που παρακολουθω -δορυφορικο- λογω διαφορετικης ζωνης ωρας.Ειναι και ο μονος λογως που ανοιγω την Τν.

Ichigo
16/06/2013, 12:33
Απλα φερνω παραδειγμα εμενα και πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι αλλοι σαν εμενα που οι εκπομπες αυτες τους ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ,φαινετε και απο τις μετρησεις που ειχε η ΕΡΤ και αρα δεν σημαινει οτι μονο εγω το βλεπω ετσι. Αν μιλαμε για ποιοτητα...ενταξει....μαλλον μιλαμε για αλλα πραγματα
Δεν ειναι τυχαιο οτι το τοτε Filmnet ανοιξε γιατι βρηκε προσφορο εδαφος ,δεν ειναι τυχαιο οτι τα ιδιωτικα καναλια με τοσο χαλια προγραμμα καταφερνουν να "ρίχνουν στ αυτια στην ΕΡΤ" και βεβαια δεν ειναι τυχαιο οτι το ΝΟΒΑ παροτι εχει την ακριβοτερη τιμη σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη -τουλαχιστον 2πλασια- και εχει τοσους συνδρομητες.
Αν η ΕΡΤ ηταν τοσο καλη δεν θα υπηρχε τοσο σκουπιδι στα αλλα καναλια και το ΝΟΒΑ θα σου χαριζε αυτοκινητο με καθε συνδεση
Επειδη δεν μπορω να μιλησω για τους αλλους , εγω ,ΝΕΤ/ΕΤ δεν βλεπω παρα μονο κανενα δελτιο ειδησεων και αν τυχει στο φευγατο καμια εκπομπη μεχρι να το γυρησω στο καναλι που παρακολουθω -δορυφορικο- λογω διαφορετικης ζωνης ωρας.Ειναι και ο μονος λογως που ανοιγω την Τν.

Οι μετρήσεις ακροαματικότητας είναι άλλο κεφάλαιο μεγάλης σαπίλας... παίζονται ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα εκεί αναλόγως με τα σκορ που θα "πιάσει" ο καθένας ποιο κομμάτι της διαφημιστικής πίττας θα πάρει. Όχι δεν είναι καθόλου biased τα αποτελέσματα... :lol: ;)

archi
16/06/2013, 12:54
οκ. μπορεις να μου πεις 1-2?
Δεν συγκρινουμε τα ιδιωτικα καναλια , γιατι ακριβως ειναι ιδιωτικα και ειναι δικο τους προβλημα το τι παιζουν αφου η "ζωη" τους εξαρταται απο τις διαφημισεις

1. σημείο ART
2. μηχανή του χρόνου
3. εξάντας
4. κουτί Πανδώρας (παλιότερα)
5. σχεδόν όλες οι εκπομπές του COSMOS
6. τρίτο πρόγραμμα
7. αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου
8. κάθε καλοκαίρι στα ελεύθερα κάμπινγκ μπορούσα να πιάνω ΜΌΝΟ δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα και να μου κρατά πολές ώρες συντοφιά
9. ακόμα και το ταξιδεύοντας με την αντιπαθέστατη και υπερβολικά καλοπληρωμένη και βολευτίνα μας Μαγια Τσόκλη, ήταν αρκετά καλή για εμένα
10. Φέτος με εξέπληξε με τις πολύ καλές ξένες σειρές που επέλεξε (οι υπόλοιποι κάνουν νούμερα με την "χοντρή μαγκιούλ"
11. ακόμα και οι πολιτικές εκπομπές τους είναι ποιοτικότερες από τις ανατροπές
12. ολυμπιακοί αγώνες (πιο άλλο κανάλι θα μπορούσε να τους καλύψει?)
13. πολύ καλές εκπομπές και αφιερώματα για ποιητές, ηθοποιούς και συγγραφείς

αν σκεφτώ φαντάζομαι θα βρω και άλλα...

για μένα δεν λένε κάτι τα νούμερα που κάνουν τα κανάλια τα θεωρώ ψεύτικα και ότι δεν θα έπρεπε να απασχολούν την κρατική τηλεόραση

και μην ξεχνάμε επίσης ότι παράγει πολιτισμό, (μουσικά σύνολα, παραγωγές σε ταινίες, χορηγός σε αθλητικές εκδηλώσεις και θέατρα)

δεν λέω ότι δεν έχουν φάει ΤΡΕΛΑ ποσά, και ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά εκεί μέσα.
αλλά ναι μου άρεσε αρκετά το πρόγραμμα της

ΥΓ. μπορώ να γράψω πολλές ακόμα εκπομπές που με χαλούσαν...

daz
16/06/2013, 13:22
Δεν ειπα οτι επρεπε να κλεισει...επρεπε ομως να αλλαξει.

:a10:

Xrider
16/06/2013, 13:49
1. σημείο ART
2. μηχανή του χρόνου
3. εξάντας
4. κουτί Πανδώρας (παλιότερα)
5. σχεδόν όλες οι εκπομπές του COSMOS
6. τρίτο πρόγραμμα
7. αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου
8. κάθε καλοκαίρι στα ελεύθερα κάμπινγκ μπορούσα να πιάνω ΜΌΝΟ δεύτερο και τρίτο πρόγραμμα και να μου κρατά πολές ώρες συντοφιά
9. ακόμα και το ταξιδεύοντας με την αντιπαθέστατη και υπερβολικά καλοπληρωμένη και βολευτίνα μας Μαγια Τσόκλη, ήταν αρκετά καλή για εμένα
10. Φέτος με εξέπληξε με τις πολύ καλές ξένες σειρές που επέλεξε (οι υπόλοιποι κάνουν νούμερα με την "χοντρή μαγκιούλ"
11. ακόμα και οι πολιτικές εκπομπές τους είναι ποιοτικότερες από τις ανατροπές
12. ολυμπιακοί αγώνες (πιο άλλο κανάλι θα μπορούσε να τους καλύψει?)
13. πολύ καλές εκπομπές και αφιερώματα για ποιητές, ηθοποιούς και συγγραφείς

αν σκεφτώ φαντάζομαι θα βρω και άλλα...

για μένα δεν λένε κάτι τα νούμερα που κάνουν τα κανάλια τα θεωρώ ψεύτικα και ότι δεν θα έπρεπε να απασχολούν την κρατική τηλεόραση

και μην ξεχνάμε επίσης ότι παράγει πολιτισμό, (μουσικά σύνολα, παραγωγές σε ταινίες, χορηγός σε αθλητικές εκδηλώσεις και θέατρα)

δεν λέω ότι δεν έχουν φάει ΤΡΕΛΑ ποσά, και ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά εκεί μέσα.
αλλά ναι μου άρεσε αρκετά το πρόγραμμα της

ΥΓ. μπορώ να γράψω πολλές ακόμα εκπομπές που με χαλούσαν...

Ξερεις ομως 1 ημερα εχει 24 ωρες και ο χρονος 356 μερες.

Απο αυτα που εγραψες οτι σου αρεσαν , π.χ εμενα μονο 2 ολα τα αλλα εντελως αδιαφορα...ειδικα αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου κ τρίτο πρόγραμμα.Επισης να σου θυμησω οτι πας σε ενα νησι του Αιγαιου,Ιονιου η 12νησων και πιανεις καλητερα ενα απο Ιταλια,Τουρκια παρα την ΕΡΑ για να μην μιλησουμε οτι σε πολλα μερη πληρωνεις ΕΡΤ αλλα απλα δεν υπαρχει και βεβαια εννοειται οτι στο εξωτερικο ΔΕΝ υπαρχει σε αντιθεση ακομα και με ραδιο της Αιγυπτου!!! Να μιλησουμε για την ιντερνετικη σελλιδα της που δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικο!?Ποιος ο λογως υπαρξης της?Γιαυτους που μενουν στην ΑΝδρο και δεν πιανουν την ΕΡΤ?
Τεσπα..
Σκεψου το λιγο μονο στο επιπεδο προσφορας και ασε τα λεφτα απ εξω.Αν η ΕΡΤ ηταν ας πουμε επι πληρωμη οπως το ΝΟΒΑ , εσυ θα πληρωνες για να δεις αυτα τα προγραμματα που επαιζε μεχρι λιγο πριν κλεισει? Εγω οχι.

kostaspetrou
16/06/2013, 14:03
Όχι φίλε,δεν πάει έτσι.
Δεν κρίνεις την κρατική τηλεόραση βάσει του τί σου αρέσει ΕΣΕΝΑ να παρακολουθείς.Δεν είσαι όπως δεν είναι κανένας μας το κέντρο του κόσμου.
Αν ήταν έτσι έπρεπε οι πορωμένοι με τα μηχανοκίνητα(πχ εγώ) να κακολογούν την ΕΡΤ επειδή δεν καλύπτει τα γούστα τους όπως το motorstv!
Ούτε είναι ενδεικτική η τηλεθέαση με την ποιότητα ενός καναλιού διότι πολύ απλά η ποιότητα δεν μετριέται με νούμερα,πόσο μάλλον νούμερα τηλεθέασης.
Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που προσφέρει εκπομπές ποιότητας καλύπτοντας σχεδόν όλο(διότι 100% δε γίνεται) το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να πέφτει στο λούκι κουτσομπολοεκπομπών.

Επίσης είναι άδικο να συνδέεις τα σκουπίδια των άλλων καναλιών με το πρόγραμμα της ΕΡΤ,απλά δεν στέκει.
Όσον αφορά στο filmnet,θυμάσαι πολύ καλά ότι ο κύριος λόγος που έπιασε ήταν οι τσόντες,μην κοροϊδευόμαστε...

Επιπλέον επειδή η ύπαρξη κρατικής τηλεόρασης είναι ΚΑΙ ζήτημα εθνικό*,το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι για μένα προδοσία.

Φιλικά,
Κώστας

*καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες για την Τουρκία ήταν άτοπο πιστεύω...

kostaspetrou
16/06/2013, 14:07
Τώρα περιμένεις σοβαρά να πιστέψουμε ότι για τις παραπάνω εκπομπές δουλεύαν οκτάωρο 2600 εργαζόμενοι?
Αυτή είναι η προσφορά 2600 εργαζομένων?
Θα διατηρούσες τέτοια εταιρεία εάν ήταν δικιά σου?
Και στην τελική ναι μόνο 4€ το μήνα, αλλά εάν το τζίρο της ΕΡΤ τον μοιραστούν τα ιδιωτικά κανάλια μπάς και προκύψουν και έσοδα για το Δημόσιο?
Ιδέα δεν έχω ποιοί και τί δουλειά κάνανε.Ούτε είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι η ΕΡΤ δούλευε ρολόι.
Άλλο βελτιώνω/επισκευάζω κάτι,άλλο το πετάω.

Μην μπαίνετε στη λογική να συγκρίνετε δημόσια τηλεόραση(σε οποιαδήποτε χώρα) με ιδιωτικά κανάλια,δεν είναι ανταγωνιστές με την κλασική έννοια του όρου για να ισχύουν οι νόμοι του ανταγωνισμού αγοράς.

kalgeorge
16/06/2013, 14:36
αυτο παντως οτι η ερτ ειχε ποιοτικες εκπομπες .....μονο εδω θα μπορουσα να το διαβασω....

αν εκλεινε η ερτ πριν 3 χρονια, δεν θα μιλαγε ανθρωπος.
αν σας ελεγαν κλεινουν οι star, mega antena κλπ κλπ και θα βλεπετε μονο ερτ...θα ειχατε κανει πολεμο για τα σκατα που σας αναγκαζουν να δειτε...

οι περισσοτεροι αν γινοταν δημοσκοπηση , στην ερωτητη τι σας αρεσει να παρακολουθειτε στην ερτ??... θα απαντουσατε..... τι? υπαρχει ακομα αυτο το καναλι???δεν το ηξερα...

και τωρα σας επιασε ο πονος για τους 3000 εργαζομενους (γελανε και οι πετρες) που δουλευαν ανελλειπως για να βγει στον αερα το μενουμε ελλαδα.!!!!!

ειπαμε ο τροπος που εκλεισε ειναι το κακο .....ναι......
αλλα οχι να κλαιμε για την ερτ σαν καναλι..

kalgeorge
16/06/2013, 14:54
http://www.koutipandoras.gr/37895/%CF%83%CF%84%CE%BF-hot-doc-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD.html

:lol:

archi
16/06/2013, 14:55
Ξερεις ομως 1 ημερα εχει 24 ωρες και ο χρονος 356 μερες.

Απο αυτα που εγραψες οτι σου αρεσαν , π.χ εμενα μονο 2 ολα τα αλλα εντελως αδιαφορα...ειδικα αναμεταδώσεις από όλες τις μεγάλες συμφωνικές του κόσμου κ τρίτο πρόγραμμα.Επισης να σου θυμησω οτι πας σε ενα νησι του Αιγαιου,Ιονιου η 12νησων και πιανεις καλητερα ενα απο Ιταλια,Τουρκια παρα την ΕΡΑ για να μην μιλησουμε οτι σε πολλα μερη πληρωνεις ΕΡΤ αλλα απλα δεν υπαρχει και βεβαια εννοειται οτι στο εξωτερικο ΔΕΝ υπαρχει σε αντιθεση ακομα και με ραδιο της Αιγυπτου!!! Να μιλησουμε για την ιντερνετικη σελλιδα της που δεν εδειχνε ΤΙΠΟΤΑ στο εξωτερικο!?Ποιος ο λογως υπαρξης της?Γιαυτους που μενουν στην ΑΝδρο και δεν πιανουν την ΕΡΤ?
Τεσπα..
Σκεψου το λιγο μονο στο επιπεδο προσφορας και ασε τα λεφτα απ εξω.Αν η ΕΡΤ ηταν ας πουμε επι πληρωμη οπως το ΝΟΒΑ , εσυ θα πληρωνες για να δεις αυτα τα προγραμματα που επαιζε μεχρι λιγο πριν κλεισει? Εγω οχι.

οκ διαφωνούμε...
πάντως επι πληρωμή είναι μέσω της ΔΕΗ, απλά δεν έχεις δικαίωμα να επιλέξεις αν τη θες ή όχι όπως τη νοβα

προσωπικά 2 πράγματα θα ήθελα να αλλάξουν:
διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων
διαφάνεια στις πληρωμές - μισθούς

τα παραπάνω όμως αφορούν όλο το κράτος και όχι μόνο την ΕΡΤ

όσο για τα νησιά που αναφέρεις επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει σε νησιά, θα διαφωνήσω (αν και κάλλιστα μπορεί να ισχύει αυτό που λες σε άλλα μέρη, δεν έχω λόγω να μη σε πιστέψω)

AUFGEBRACHT
16/06/2013, 15:10

ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ...

Ναι, είναι πασίγνωστες οι σχέσεις διαπλοκής Μπόμπολα-Εγκέλαδου...

alres
16/06/2013, 17:16
αυτο παντως οτι η ερτ ειχε ποιοτικες εκπομπες .....μονο εδω θα μπορουσα να το διαβασω....

αν εκλεινε η ερτ πριν 3 χρονια, δεν θα μιλαγε ανθρωπος.
αν σας ελεγαν κλεινουν οι star, mega antena κλπ κλπ και θα βλεπετε μονο ερτ...θα ειχατε κανει πολεμο για τα σκατα που σας αναγκαζουν να δειτε...

οι περισσοτεροι αν γινοταν δημοσκοπηση , στην ερωτητη τι σας αρεσει να παρακολουθειτε στην ερτ??... θα απαντουσατε..... τι? υπαρχει ακομα αυτο το καναλι???δεν το ηξερα...

και τωρα σας επιασε ο πονος για τους 3000 εργαζομενους (γελανε και οι πετρες) που δουλευαν ανελλειπως για να βγει στον αερα το μενουμε ελλαδα.!!!!!

ειπαμε ο τροπος που εκλεισε ειναι το κακο .....ναι......
αλλα οχι να κλαιμε για την ερτ σαν καναλι..

Προφανώς, προφανέστατα, δεν ξέρεις ούτε τα προγράμματα ούτε τους συντελεστές.
Κανένα πρόβλημα, αλλά απορώ πως έχεις γνώμη για κάτι που δεν ξέρεις.

Δεν είναι η ερτ σαν κανάλι, αν έχεις καταλάβει, είναι ένα σύνολο τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών, μουσικών συνόλων και άλλα πολλά. Μη λες ότι είναι η τηλεοπτική ΕΡΤ, δεν είναι σωστό.
Το ξαναλέω, δεν είσαι υποχρεωμένος να τα ξέρεις, αλλά αν θέλεις να λες τη γνώμη σου είναι χρήσιμο πρώτα να ξέρεις για τι μιλάς.

Και ναι, φυσικά ναι, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα άλλα σκατά και τον απόπατο, μ' αυτά που σε κάνουν να σκέφτεσαι από το όργανο ως το στομάχι, ικανοποιώντας αμφιβόλως και τα δυο.
Μιλάω γι αυτό τον απόπατο που έχει αναθρέψει χιλιάδες ηλίθιους γυμναστηριακούς, χιλιάδες ηλίθιες χαζογκόμενες, χιλιάδες βλαμμένους εργαζόμενους που πρώτα τους "κανονίζουν" με 300 ευρώ και μετά ψηφίζουν Σαμαρά

Αν η τηλεόραση είχε άλλο πρόγραμμα, συνολικά, θα ήταν εντελώς ίδια η κοινωνία; Και επιτέλους είναι τόσο ηλίθιοι οι εργολάβοι και οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα να συντηρούν τόσα ζημιογόνα κανάλια; Μήπως έχουν πολύ σοβαρούς λόγους να συνεχίζει να μεταδίδεται η σαπίλα από αυτά;

Εγώ παρακολουθούσα ετ3 , τρίτο προγραμμα και κόσμος93,6. Και αν είχες ακούσει Προκόπη Δούκα το πρωί, ναι αυτό τον φλώρο με τα γυαλάκια κατά τα λοιπά, και είχες ακούσει τα καντάρια μουσικής που έπαιζε και τις απίστευτα τεκμηριωμένες και σοβαρές απόψεις του, ίσως να είχες άλλη άποψη. Και δεν είναι ο μόνος. Δεν ξέρω τι ρίχνει, τι πιστεύει, αν έχει παντρευτεί το διάολο, πάντως το κοινό του το σεβόταν απεριόριστα.

skylaros
16/06/2013, 17:41
Πρίν ενάμιση μήνα λίγο πριν και μετά το Πάσχα ήμουν στην περιοχή της Νότιας Μάνης για μια δουλειά ... έπρεπε να κινούμε συνεχώς με το αυτοκίνητο, να το αφήνω και να περπατάω. Τέλος πάντων κούραση άγχος, ταλαιπωρία (με είχαν πεθάνει τα αγκάθια παντού) και μεσημέρι όπως ήταν και πλησίαζα στο Ταίναρο άραξα λιγάκι ,,, ο καιρός μουντός, καταθλιπτικός θα έλεγα, κάπου με βόλευε γιατί μείωνε τη ζέστη ... χαλάρωσα τους ρυθμούς και άνοιξα ραδιόφωνο οι σταθμοί λίγοι δύο οι τρεις με σκυλάδικα και λαικοποπ και κάπου εκεί από την κεραία των Κυθήρων έπιασα το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Χατζηδάκης,Θεοδωράκης, Ερωτόκριτος... και η διακριτική παρουσία του εκφωνητή μια στο τόσο... Για αυτή τη στιγμή αξίζει να την πληρώνω την ΕΡΤ μια ζωή τα 50 ευρό που δεν έχω ...

alres
16/06/2013, 18:02
Πρίν ενάμιση μήνα λίγο πριν και μετά το Πάσχα ήμουν στην περιοχή της Νότιας Μάνης για μια δουλειά ... έπρεπε να κινούμε συνεχώς με το αυτοκίνητο, να το αφήνω και να περπατάω. Τέλος πάντων κούραση άγχος, ταλαιπωρία (με είχαν πεθάνει τα αγκάθια παντού) και μεσημέρι όπως ήταν και πλησίαζα στο Ταίναρο άραξα λιγάκι ,,, ο καιρός μουντός, καταθλιπτικός θα έλεγα, κάπου με βόλευε γιατί μείωνε τη ζέστη ... χαλάρωσα τους ρυθμούς και άνοιξα ραδιόφωνο οι σταθμοί λίγοι δύο οι τρεις με σκυλάδικα και λαικοποπ και κάπου εκεί από την κεραία των Κυθήρων έπιασα το δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Χατζηδάκης,Θεοδωράκης, Ερωτόκριτος... και η διακριτική παρουσία του εκφωνητή μια στο τόσο... Για αυτή τη στιγμή αξίζει να την πληρώνω την ΕΡΤ μια ζωή τα 50 ευρό που δεν έχω ...

Ξαναπέστο...
Πας επαρχία και βλαστημάς όταν ανοίγεις το ράδιο..

Xrider
16/06/2013, 18:11
Όχι φίλε,δεν πάει έτσι.
Δεν κρίνεις την κρατική τηλεόραση βάσει του τί σου αρέσει ΕΣΕΝΑ να παρακολουθείς.Δεν είσαι όπως δεν είναι κανένας μας το κέντρο του κόσμου.
Αν ήταν έτσι έπρεπε οι πορωμένοι με τα μηχανοκίνητα(πχ εγώ) να κακολογούν την ΕΡΤ επειδή δεν καλύπτει τα γούστα τους όπως το motorstv!
Ούτε είναι ενδεικτική η τηλεθέαση με την ποιότητα ενός καναλιού διότι πολύ απλά η ποιότητα δεν μετριέται με νούμερα,πόσο μάλλον νούμερα τηλεθέασης.
Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που προσφέρει εκπομπές ποιότητας καλύπτοντας σχεδόν όλο(διότι 100% δε γίνεται) το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να πέφτει στο λούκι κουτσομπολοεκπομπών.

Επίσης είναι άδικο να συνδέεις τα σκουπίδια των άλλων καναλιών με το πρόγραμμα της ΕΡΤ,απλά δεν στέκει.
Όσον αφορά στο filmnet,θυμάσαι πολύ καλά ότι ο κύριος λόγος που έπιασε ήταν οι τσόντες,μην κοροϊδευόμαστε...

Επιπλέον επειδή η ύπαρξη κρατικής τηλεόρασης είναι ΚΑΙ ζήτημα εθνικό*,το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι για μένα προδοσία.

Φιλικά,
Κώστας

*καταλαβαίνεις ότι αυτό που έγραψες για την Τουρκία ήταν άτοπο πιστεύω...

Δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε.
Οπως εχευ βρισκεις το προγραμμα της ΕΡΤ σουπερ εγω το βρισκω για τον ΠΤΣΟ! Οι μετρησεις δειχνουν οτι τουλαχιστον το 70% το βλεπει οπως εγω.
Τωρα αν εισαι μεσα στο 30% ,πρεπει να σχολιασω τα γουστα σου?
Επισης επιτελους θα πρεπει να καταλαβετε οτι η τηλεοραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ αλλα απλα μιας μορφης διασκεδασης.
ΑΠο εδω και περα μπορεις εσυ να λες οτι θελεις,εχω γνωμη για την ΕΡΤ δεν περιμενω μετα απο +30 χρονια Ελληνας να την διαμορφωσο τωρα!!

Εχω ακριβως την ιδια γνωμη με τον kalgeorge .

Οσο για τους Τουρκους,θα πρεπει να καταλαβεις οτι σε παραμυθιαζουν.Αν οι Τουρκοι ηθελαν να μπουκαρουν θα το ειχαν κανει.

balakia
16/06/2013, 19:47
Οπως εχευ βρισκεις το προγραμμα της ΕΡΤ σουπερ εγω το βρισκω για τον ΠΤΣΟ! Οι μετρησεις δειχνουν οτι τουλαχιστον το 70% το βλεπει οπως εγω.
Τωρα αν εισαι μεσα στο 30% ,πρεπει να σχολιασω τα γουστα σου?
Επισης επιτελους θα πρεπει να καταλαβετε οτι η τηλεοραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ αλλα απλα μιας μορφης διασκεδασης.
ΑΠο εδω και περα μπορεις εσυ να λες οτι θελεις,εχω γνωμη για την ΕΡΤ δεν περιμενω μετα απο +30 χρονια Ελληνας να την διαμορφωσο τωρα!!

Εχω ακριβως την ιδια γνωμη με τον kalgeorge .

Οσο για τους Τουρκους,θα πρεπει να καταλαβεις οτι σε παραμυθιαζουν.Αν οι Τουρκοι ηθελαν να μπουκαρουν θα το ειχαν κανει.

η αννιτα πανια και το παμε πακετο εχει τεραστιο ποσοστο τηλεθεασης τωρα αν εσεις και πολλοι αλλοι ειστε μεσα σ αυτο το ποσοστο τηλεθεασης τι να λεμε?

η τηλεοραση δεν ειναι μονο μεσο διασκεδασης αλλα και ενημερωσης ειδικα για κατι χωριουδακια ανα την επικρατεια και οχι μονο,πολλοι οδηγοι ακουμε το βραδυ στα μεσαια τα κρατικα ραδιοφωνα(εγω στην ιταλια,αυστρια,γερμανια και βουλγαρια)αλλα και απο τα φμ σε ολη την ελλαδα

nikos_abel
16/06/2013, 20:25
Ναι ρε παιδιά, τόσα εκατομύρια μύγες δε μπορεί να κάνουν λάθος, φάτε και εσείς σκατά.

Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

kostaspetrou
16/06/2013, 20:42
Ποιές μετρήσεις;Πού το ξέρεις;
Το 70% του εκλογικού σώματος με τις επιλογές του μας έφερε εδώ που φτάσαμε στο κάτω κάτω.
Eγώ και άλλοι παραπάνω σου λέμε συγκεκριμένες πολύ καλές εκπομπές αλλά εσύ τις θεωρείς για τον π.. επειδή ΕΣΥ δε τις βλέπεις!
Εκπληκτική η λογική σου!
Σύμφωνα μ'αυτή,είναι για τον ΠΤΣΟ λοιπόν τ'αθλητικά κανάλια επειδή ΕΓΩ δε βλέπω αθλητικά!

Παντελώς λάθος!
Η ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση είναι ΚΑΙ μέσο μόρφωσης,προβληματισμού,καλλιέργειας.
Δεν είναι μόνο πίτσα,τσόντα,μπάλα και καράτε.

Ψέμματα,ηττοπάθεια και μοιρολατρεία στο μέγιστο.
Γι'αυτό σου λέω,μακάριοι οι πτωχοί τω πνέυματι...

kalgeorge
16/06/2013, 20:49
.

οχι τα πρωινα δεν ακουγα δουκα ή δεν ξερω γω πως τον λενε...ημουν απασχολημενος να πηζω αφανταστα στην δουλεια μου..

ποια δουλεια? αυτη που εχασα και εγω οπως κατι χιλιαδες εδω στην χωρα...
οχι δεν ακουγα ραδιο ερτ...ΟΤΙ καναλι-εκπομπη και να ηταν αυτα...γιατι τα απλα προτιμουσα τα προγραμματα αλλων καναλιων....αν αυτο ειναι εγκλημα, ενοχος.
επισης περα απο το μενουμε ελλαδα και αυτο σπανια, δεν εβρισκα τιποτα αλλο χρησιμο να δω....στο τηλεκοντρολ μου ουτε ξερω σε ποιον αριθμο εχω-ειχα την ετ1 και νετ.
διακρινω ομως οτι , σε ολα τα γραπτα σου, κραζεις σαμαρα.....οι αλλοι ειναι αμοιροι ευθυνων? (και να τονισω εδω, γιατι δεν θες και πολυ να το παρεις και να το κανεις κορδονι οτι δεν ψηφιζω σαμαρα)

με λιγα λογια, ΟΣΟ και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ερτ, ή νετ ή δεν ξερω γω πως στον π@@@ λεγεται, ήταν-ειναι χρησιμη....απλα γελανε και οι πετρες.

motomaniac
16/06/2013, 21:17
οχι τα πρωινα δεν ακουγα δουκα ή δεν ξερω γω πως τον λενε...ημουν απασχολημενος να πηζω αφανταστα στην δουλεια μου..

αυτο που κολαει? καποιος αλλος μπορει να ακουει και να δουλευει ταυτοχρονα

οχι δεν ακουγα ραδιο ερτ...ΟΤΙ καναλι-εκπομπη και να ηταν αυτα...γιατι τα απλα προτιμουσα τα προγραμματα αλλων καναλιων....αν αυτο ειναι εγκλημα, ενοχος.

τωρα πλακα κανεις ετσι? δεν σε κατηγορεις κανεις γιατι ακουγες αλλου.. απλα δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις αμα δεν ιδεα για τι μιλας.. εσυ δεν ξερεις καν (ουτε εγω ) για ποιον μιλαει ο ανθρωπος. σαν τις εκεινες τις θειες που κραζουν τις μηχανες..

επισης περα απο το μενουμε ελλαδα και αυτο σπανια, δεν εβρισκα τιποτα αλλο χρησιμο να δω....στο τηλεκοντρολ μου ουτε ξερω σε ποιον αριθμο εχω-ειχα την ετ1 και νετ.

τοτε πως μιλας κι εχεις αποψη για τα προγραμματα της? εγω προσωπικα εβλεπα μονο το μεσημερι μετα την δουλεια (που κι εγω εχασα) κατα την διαρκεια του μεσημεριανου φαγητου και πραγματικα τα ιδιωτικα ειχαν μονο σκουπιδια κι εχουν εκεινη την ωρα

διακρινω ομως οτι , σε ολα τα γραπτα σου, κραζεις σαμαρα.....οι αλλοι ειναι αμοιροι ευθυνων? (και να τονισω εδω, γιατι δεν θες και πολυ να το παρεις και να το κανεις κορδονι οτι δεν ψηφιζω σαμαρα)

με λιγα λογια, ΟΣΟ και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ερτ, ή νετ ή δεν ξερω γω πως στον π@@@ λεγεται, ήταν-ειναι χρησιμη....απλα γελανε και οι πετρες.

εδω μας προσβαλεις νομιζω...

...

kalgeorge
16/06/2013, 21:23
...

οχι δνε προσβαλω κανεναν.....την γνωμη μου λεω οπως ολοι εδω μεσα.....αλλιως οι γνωμες ολων ειναι προσβλητικες...

για να μην ακουω -διαβαζω- βλεπω κατι, σημαινει οτι το εχω απορριψει επειδη δεν μου αρεσε, οχι επειδη ετσι ξυπνησα ενα πρωι.

αν θες να το παμε με γεγονοτα και τιποτα περισσοτερο, οπως εγραψε και καποιος πιο πανω...το 70% των ελληνων ουτε καν ασχολουνται με την ερτ...
τωρα τι λετε εσεις....

AUFGEBRACHT
16/06/2013, 21:31
ΟΣΟ και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ερτ, ή νετ ή δεν ξερω γω πως στον π@@@ λεγεται, ήταν-ειναι χρησιμη....απλα γελανε και οι πετρες.

Είσαι φαιδρός, εγκάθετος και λίγα λέω. Άκου η ΕΡΤ δεν ήταν χρήσιμη... Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε το οικολογικό έγκλημα στις Σκουριές και τη σκληρή καταστολή από πλευράς αστυνομίας; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που ανέδειξε το φιάσκο με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠ και το δήθεν success story του Σαμαρά; Η ΕΡΤ δεν ήταν που έδειχνε ασθενείς να κάνουν έρανο σε νοσοκομεία για να σιτιστούν οι ασθενείς; Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε τον εργασιακό μεσαίωνα στην προβλήτα του Πειραιά που αγόρασε η κινέζικη Cosco; Η ΕΡΤ δεν ήταν που στην εκπομπή Με Αρετή και Τόλμη μίλησε για αεροσκάφη που δεν σηκώνονται για αναχαιτίσεις λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, για την αγορά πανάκριβων αρμάτων μάχης αλλά όχι απαραίτητων πυρομαχικών; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που μίλησε για τις δήθεν ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών με λεφτά που έχει πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης;
Ντροπή σου να θες να αμαυρώσεις τη μοναδική όαση πραγματικής πληροφόρησης εγκάθετε της NOVA και του SKAI!!!

AUFGEBRACHT
16/06/2013, 21:42
Είναι σε ένα σύννεφο ο Χίτλερ, ο Κένεντυ και ο Ναπολέοντας. Σε κάποια στιγμή το σύννεφο περνάει πάνω από την Ελλάδα.

-Κοιτάχτε, λέει ο Χίτλερ, είμαστε πάνω από την Ελλάδα. Εάν είχα στρατιώτες να πολεμάνε όπως οι Έλληνες ο κόσμος θα ήταν δικός μου τώρα.
-Εγώ αν είχα σωματοφύλακες γενναίους όπως οι Έλληνες, λέει ο Κένεντυ, θα με είχαν γλυτώσει από το δολοφόνο μου.
-Μακάρι να είχα ένα κανάλι σαν την ΕΡΤ, λέει ο Ναπολέοντας, κανείς δεν θα είχε μάθει ότι έχασα στο Βατερλώ.

devil's animal
16/06/2013, 22:02
Είσαι φαιδρός, εγκάθετος και λίγα λέω. Άκου η ΕΡΤ δεν ήταν χρήσιμη... Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε το οικολογικό έγκλημα στις Σκουριές και τη σκληρή καταστολή από πλευράς αστυνομίας; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που ανέδειξε το φιάσκο με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠ και το δήθεν success story του Σαμαρά; Η ΕΡΤ δεν ήταν που έδειχνε ασθενείς να κάνουν έρανο σε νοσοκομεία για να σιτιστούν οι ασθενείς; Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε τον εργασιακό μεσαίωνα στην προβλήτα του Πειραιά που αγόρασε η κινέζικη Cosco; Η ΕΡΤ δεν ήταν που στην εκπομπή Με Αρετή και Τόλμη μίλησε για αεροσκάφη που δεν σηκώνονται για αναχαιτίσεις λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, για την αγορά πανάκριβων αρμάτων μάχης αλλά όχι απαραίτητων πυρομαχικών; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που μίλησε για τις δήθεν ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών με λεφτά που έχει πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης;
Ντροπή σου να θες να αμαυρώσεις τη μοναδική όαση πραγματικής πληροφόρησης εγκάθετε της NOVA και του SKAI!!!

Είναι σε ένα σύννεφο ο Χίτλερ, ο Κένεντυ και ο Ναπολέοντας. Σε κάποια στιγμή το σύννεφο περνάει πάνω από την Ελλάδα.

-Κοιτάχτε, λέει ο Χίτλερ, είμαστε πάνω από την Ελλάδα. Εάν είχα στρατιώτες να πολεμάνε όπως οι Έλληνες ο κόσμος θα ήταν δικός μου τώρα.
-Εγώ αν είχα σωματοφύλακες γενναίους όπως οι Έλληνες, λέει ο Κένεντυ, θα με είχαν γλυτώσει από το δολοφόνο μου.
-Μακάρι να είχα ένα κανάλι σαν την ΕΡΤ, λέει ο Ναπολέοντας, κανείς δεν θα είχε μάθει ότι έχασα στο Βατερλώ.

:owned:

alres
16/06/2013, 22:12

Ναι εγώ ακούω στο δρόμο, μέσα από το κράνος...
Από εκατοντάδες εκπομπές, μου διάλεξες το "μένουμε ελλάδα"..Το ξαναλέω προς αποφυγή παρεξήγησης, αυτό που κλείνουν δεν είναι το "μένουμε ελλάδα"

Είναι από σπόντα και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=So4ozKlpBSM (και δεν εννοώ τον Σπύρο, εννοώ τη δημόσια δωρεάν εκτέλεση αυτού του άσματος)

Όχι δεν τα έχω με τον Αντώνη, δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Τη δουλειά μας δεν κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι.
Τώρα αν νομίζεις ότι το λέω για να ελαφρώσω την ευθύνη όλου του λοιπού συναφιού (από Αλέξη ως τους μαφιόζους), κάνεις λάθος.

Όμως,
Μου φαίνεται τόσο εξώφθαλμα εγκληματικό και μεσσαιωνικό να βγαίνει ένας τύπος απ την Καλαμάτα που στο εξωτερικό μετράει όσο ο παρκαδόρος στο ευρωκοινουβούλιο (δεν κατέχει καν την Αγγλική, άσε τα οικονομικά...), να κλείνει το σύνολο της δημόσιας ραδιοφωνίας-τηλεόρασης (που αυτός ο ίδιος και οι κολλητοί του τη χρησιμοποιήσαν για να βγουν και να ξαναβγούν) και αντί να έχει φάει καθολικό μαύρο, να έχει γίνει της τρελής, βγαίνουν τύποι και παπαγαλίζουν τις μαλακίες που λέει, όταν ο ίδιος άνθρωπος, έχει πάρει την πολιτική ευθύνη για την εξαθλίωσή τους..

Για αυτό λέω για το Σαμαρά, η ευθύνη και το χάλι του είναι τόσο προφανές που με φοβίζει που το συζητάμε ακόμα..Αυτή η χώρα έχει πρωθυπουργό ακόμα, ένα τύπο που έκλεισε με μια πράξη, έτσι έναν δημόσιο κολοσσό. Είπε δε, ότι το έκανε, γιατί τρώγανε πολλά και δεν πήγαινε άλλο (αυτός δηλαδή με το συμπάθιο τι στο διάολο έκανε ένα χρόνο; οι υπουργοί του; )

Δηλαδή αν είναι ανεκτό αυτό, τι άλλο μπορεί να γίνει ανεκτό;

Οι ευθύνες των λοιπών, κρύβονται λόγω συγκυρίας. Γιατί χρειάζεται καβάτζες το σύστημα. Αλλά ευθύνες έχουν, σοβαρές.

el_hymador
16/06/2013, 22:15
Kαλά το 70% ήθελε τούρκικα και μεσημερινά κους - κους για τον πέο, μαγειροshow & βλαχοglam του κώλου... αυτά δεν κάνουν τηλεθέαση; Οι υπόλοιποι ήθελαν η ΕΡΤ να είναι το αντίστοιχο του indymedia στη TV για να πειστούν ότι είναι χρήσιμη και είχε λόγο ύπαρξης. Λες και δεν ελεγχόταν και αυτό το μέσο από την κυβέρνηση... αν περιμένετε να ενημερωθείτε από το χαζοκούτι, άστα να παν στο διάολο...

motomaniac
16/06/2013, 22:21
Kαλά το 70% ήθελε τούρκικα και μεσημερινά κους - κους για τον πέο, μαγειροshow & βλαχοglam του κώλου... αυτά δεν κάνουν τηλεθέαση; Οι υπόλοιποι ήθελαν η ΕΡΤ να είναι το αντίστοιχο του indymedia στη TV για να πειστούν ότι είναι χρήσιμη και είχε λόγο ύπαρξης. Λες και δεν ελεγχόταν και αυτό το μέσο από την κυβέρνηση... αν περιμένετε να ενημερωθείτε από το χαζοκούτι, άστα να παν στο διάολο...

το 2 δεν θα τα κακο.. χαχαχχαα

alres
16/06/2013, 22:23
(για να μην πει κανείς ότι ξαφνιάζεται)

Και επειδή ο Αντώνης έχει στριμωχθεί

αν κάνει κίνηση να ξεστριμωχθεί και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του (γιατί η ερτ γεμάτη κομμούνια, συριζαίους και λοιπούς τράβηξε πολύ..)

θα κάνει κίνηση ανάλογη του πολιτικού παρελθόντος του

Εννοώ προβοκάτσια μεγάλου βεληνεκούς.

kalgeorge
16/06/2013, 22:33
Ναι εγώ ακούω στο δρόμο, μέσα από το κράνος...
Από εκατοντάδες εκπομπές, μου διάλεξες το "μένουμε ελλάδα"...

απλα ανεφερα μια που βλεπω, δνε ειπα οτι υπαρχει μονο αυτη...
τωρα δεν εχει νοημα να κατσω να σου ξαναγραψω σεντονι.....ειπαμε, συμφωνουμε για τον λαθος τροπο κλεισιματος, διαφωνουμε για το αν επρεπε να γινει η οχι.
εσυ συνεχισε να υποστηριζεις οσους τρωνε με χρυσα κουταλια, εγω θα κανω το αντιθετο .

blackbusa
17/06/2013, 06:53
pame pali giati exasa kati...

Την ΕΡΤ την πληρώνει ο ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, υποστηρίζοντας ότι έχει τριπλάσιο έως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση.

ara as poume o Skai to Mega i o Antenna exoun kostos 100.000.000 ton xrono....

Συγκεκριμένα είπε ότι υπολογίζεται πως «θα απαλλαγούν» από ένα ποσό που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ετησίως

ara 300-100=200 myriakia...pali mesa tha bainoume...

Live your Myth in Greece...kai twra eseis malwnete an meilame gia xountes xountres i xantres....kai klassika o kathenas apo tin plevra pou ton symferei leei kai tin papatza tou...

MAGKES...TO PARTY STIN ELLADA SXOLAEI SIGA SIGA GIA OLOUS (LAMOGIA YPIRXAN KAI THA YPARXOUN PANTA)

prwsopiki gnwmi oti to testaki egine kai perase kai sto aneto...einai i prwti fora pou mia dimosia kratiki ypiresia klinei xwris diapragmatefsis kai sta paparia mas...kapws etsi anoigei gia olous tous kladous...giafto kai exoun xestei para polloi volemenoi...den kseroun pianou einai i seira...oti kratiko swmateio kai dimosio edwse to paron...
apo dipla sigontaroun kai oi klassikoi antipaloi politikantides na paroun kana psyfo...
e vale kai tous dithen epanastates peri elefterias kai loipes paparies kai to glykaki edese...

vasika einai na graftoun sentonia alla den kserw poso exei noima...

p.s. στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί «ένας σύγχρονος, δημόσιος - αλλά όχι κρατικός, ούτε κομματικά ελεγχόμενος - Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης», που θα αρχίσει να λειτουργεί το συντομότερο.

mouaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....tha mou eksigisi kapoios pws ginete olo ayto mazi?to kommatika gamiseto...alla to dimosio alla oxi kratiko pws ginete?

plakwthite elefthera...

skylaros
17/06/2013, 07:36
Εσύ από ποια θέση μιλάς, βολεμένου, αβόλευτου, δήθεν επαναστάτη?

blackbusa
17/06/2013, 07:39
Εσύ από ποια θέση μιλάς, βολεμένου, αβόλευτου, δήθεν επαναστάτη?

tou metanasti...

skylaros
17/06/2013, 07:51
Του αβόλευτου λοιπόν που θα ήθελε αν κατάλαβα να ήταν βολεμένος για να μη χρειαστεί να φύγει μακριά? Δεν έχω σκοπό να στην πω αλλά φίλε μου αυτές οι γενικεύσεις θεωρώ πως έχουν σημαντική ευθύνη στο ότι είσαι εσύ πλέον μετανάστης.

blackbusa
17/06/2013, 08:24
Του αβόλευτου λοιπόν που θα ήθελε αν κατάλαβα να ήταν βολεμένος για να μη χρειαστεί να φύγει μακριά? Δεν έχω σκοπό να στην πω αλλά φίλε μου αυτές οι γενικεύσεις θεωρώ πως έχουν σημαντική ευθύνη στο ότι είσαι εσύ πλέον μετανάστης.

an kai den xreiazete tha sou apantisw...kammia sxesi...den eixa pote tin vlepsi na voleftw me tin ennoia pou ennoeis...den mou aresei na eimai parasito...kai den ennow esena....

eixa mia sxetika kaloplirwmeni douleia....diko mou spiti...vevea ola katektimena me poly kopo...

i efthini pou eimai metanastis einai aytos o laos kai i malakia pou ton dernei...stin pleiopsifia tou ennow...i oxi?

den xreiazomai voithia na gamisw tin zwi mou...to kanw kai monos mou...alla na min me afinoun na oneirevomai paei poly...

tespa...eipa...megali kouventa....trello sentoni...kai den...

skylaros
17/06/2013, 08:35
Τώρα μιλάς σωστά, δεν υπάρχουν λοιπόν μόνο βολεμένοι και μη βολεμένοι εκεί έξω, υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, φυσικά έχει ευθύνη ο λαός και σκατά να φάει, αλλά και πάλι από αυτό τον ίδιο το λαό περιμένεις να δεις κάτι βρε αδερφέ, κάτι να αλλάζει :)
καλά να περνάς ξέρω πως είναι ζόρι η φάση σου

Xrider
17/06/2013, 09:38
Ποιές μετρήσεις;Πού το ξέρεις;
Το 70% του εκλογικού σώματος με τις επιλογές του μας έφερε εδώ που φτάσαμε στο κάτω κάτω.
Eγώ και άλλοι παραπάνω σου λέμε συγκεκριμένες πολύ καλές εκπομπές αλλά εσύ τις θεωρείς για τον π.. επειδή ΕΣΥ δε τις βλέπεις!
Εκπληκτική η λογική σου!
Σύμφωνα μ'αυτή,είναι για τον ΠΤΣΟ λοιπόν τ'αθλητικά κανάλια επειδή ΕΓΩ δε βλέπω αθλητικά!

Παντελώς λάθος!
Η ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση είναι ΚΑΙ μέσο μόρφωσης,προβληματισμού,καλλιέργειας.
Δεν είναι μόνο πίτσα,τσόντα,μπάλα και καράτε.

Ψέμματα,ηττοπάθεια και μοιρολατρεία στο μέγιστο.
Γι'αυτό σου λέω,μακάριοι οι πτωχοί τω πνέυματι...

Ειπαμε δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε...εισαι καρφωμενος σε αυτα που θες να πεις και τελος....ειδικα οταν λες οτι ειναι μεσο μορφωσης,προβληματισμου και καλλιεργειας...τι αλλο θα ακουσω!Οτι μαζευεστε σε ενα σπιτι και λετε...ελα,αποψε θα δουμε ΕΡΤ να το καψουμε.

Και οχι ,ουτε Πανια βλεπω,ουτε παμε Ελλαδα ,ουτε στην υγεια σας ,ουτε Γιουροβιζιον,ουτε βουκολικα ντοκ,ουτε Χ Φακτορες,ουτε μαγειρες,ουτε κουτσομπολια.Εργακια,μπαλα,κηπουρους και ντοκ γουσταρω τοσο απλα και η ΕΡΤ ειναι ανικανη.
Οσο για τον φιλο που λεει οτι ακουει ΕΡΑ στο εξωτερικο,οταν ανεβεις προς Ηπειρο με το αυτοκινητο ακους Ιταλικους σταθμους τουλαχιστον 100χλμ πριν την Ηγουμενιτσα. Εχω ενα εξοχικο στις κυκλαδες στο κεντρο της πολης και ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ μεχρι και που την εκλεισαν..ενω ενα τουρκικο καναλι το επιανε καμπανα...μηπως θες να σου πω οτι ΕΡΑ εδω την πιανει με αναμεταδοση μεχρι καποια ωρα 9-10 το βραδι και μετα τελος!? Πως ακουγες εσυ στο εξωτερικο,με δορυφορο η ιντερνετ συνδεση μονο μπορω να φανταστω.

Συνεχιζω να συμφωνω απολυτα με τον kalgeorge .

balakia
17/06/2013, 10:01
Στα μεσαια ακουγα την νετ φμ στο εξωτερικο μεχρι και μια εβδομαδα μετα το πασχα στην πριστινα.
εισαι καρφωμενος στην αποψη σου και λες ασυναρτησιες,στην τηλεοραση δεν μαζευονται οι ελληναραδες να το καψουνε αλλα στα μπουζουκια.
Στην ηπειρο οπως και στην υπολοιπη ελλαδα στα φμ αλλα και στα μεσαια ακουγες νετ φμ.
Το οτι ακους και ιταλικους σταθμους στην ηπειρο δεν λεει κατι.

blackbusa
17/06/2013, 10:06
Τώρα μιλάς σωστά, δεν υπάρχουν λοιπόν μόνο βολεμένοι και μη βολεμένοι εκεί έξω, υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, φυσικά έχει ευθύνη ο λαός και σκατά να φάει, αλλά και πάλι από αυτό τον ίδιο το λαό περιμένεις να δεις κάτι βρε αδερφέ, κάτι να αλλάζει :) καλά να περνάς ξέρω πως είναι ζόρι η φάση σουKai ti sxesi exoun aytoi me tin ERT?ksafnika kopikane oloi an tha klisei...ksanalew oloi oi volemenoi...giati den kserw an to proseksa mono egw alla den klinei gia panta...tin kleinoun gia na ksananoiksei se 3 mines...me ta noumera den mas ta lene kala alla pote ta elegan?Apla den thymame na egine tosos ntoros gia ton OTE pou twra pia einai Deutche telecoms i gia tin Olympiaki pou egine ftou kai Vgenopoulos...sou eipa ta 2 megalytera paradeigmata...Kai telika na katalavw...oloi krazoun kai lene oti den tous psifisan...pws skata vgeikan KAI THA KSANAVGOUNE?Ti allagi tha tin kanoun ta paidia twn paidiwn mas...osoi kataferoun na kanoun ta prwta...eipame i malakia se aftin tin xwra den exei oria...Se efxaristw gia tis efxes sou...

balakia
17/06/2013, 10:09
στον οτε και στην ολυμπιακη ειχες καιδχεις να την δυνατοτητα να επιλεξεις αλλο παροχο ενω στην ερτ δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα αυτη
Kai ti sxesi exoun aytoi me tin ERT?ksafnika kopikane oloi an tha klisei...ksanalew oloi oi volemenoi...giati den kserw an to proseksa mono egw alla den klinei gia panta...tin kleinoun gia na ksananoiksei se 3 mines...me ta noumera den mas ta lene kala alla pote ta elegan?Apla den thymame na egine tosos ntoros gia ton OTE pou twra pia einai Deutche telecoms i gia tin Olympiaki pou egine ftou kai Vgenopoulos...sou eipa ta 2 megalytera paradeigmata...Kai telika na katalavw...oloi krazoun kai lene oti den tous psifisan...pws skata vgeikan KAI THA KSANAVGOUNE?Ti allagi tha tin kanoun ta paidia twn paidiwn mas...osoi kataferoun na kanoun ta prwta...eipame i malakia se aftin tin xwra den exei oria...Se efxaristw gia tis efxes sou...

blackbusa
17/06/2013, 10:18
στον οτε και στην ολυμπιακη ειχες καιδχεις να την δυνατοτητα να επιλεξεις αλλο παροχο ενω στην ερτ δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα αυτηplaka kaneis fantazomai...ektos an eixame 3-4 ethnikous aerometaforeis kai 5-6 organismous tilepoikinwniwn Elladas kai den to iksera...imarton...Kai ksanagrafw...MONO EGW ANTILIFTIKA OTI SE SYNTOMO XRONIKO DIASTIMA THA TIN KSANANOIKSOUN?Kai twra exeis tin dynatotita na dialekseis...tosa kanalia kai tosa radiofwna yparxoun...

kostaspetrou
17/06/2013, 12:13
Ειπαμε δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε...εισαι καρφωμενος σε αυτα που θες να πεις και τελος....ειδικα οταν λες οτι ειναι μεσο μορφωσης,προβληματισμου και καλλιεργειας...τι αλλο θα ακουσω!Οτι μαζευεστε σε ενα σπιτι και λετε...ελα,αποψε θα δουμε ΕΡΤ να το καψουμε.

Και οχι ,ουτε Πανια βλεπω,ουτε παμε Ελλαδα ,ουτε στην υγεια σας ,ουτε Γιουροβιζιον,ουτε βουκολικα ντοκ,ουτε Χ Φακτορες,ουτε μαγειρες,ουτε κουτσομπολια.Εργακια,μπαλα,κηπουρους και ντοκ γουσταρω τοσο απλα και η ΕΡΤ ειναι ανικανη.
Οσο για τον φιλο που λεει οτι ακουει ΕΡΑ στο εξωτερικο,οταν ανεβεις προς Ηπειρο με το αυτοκινητο ακους Ιταλικους σταθμους τουλαχιστον 100χλμ πριν την Ηγουμενιτσα. Εχω ενα εξοχικο στις κυκλαδες στο κεντρο της πολης και ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ μεχρι και που την εκλεισαν..ενω ενα τουρκικο καναλι το επιανε καμπανα...μηπως θες να σου πω οτι ΕΡΑ εδω την πιανει με αναμεταδοση μεχρι καποια ωρα 9-10 το βραδι και μετα τελος!? Πως ακουγες εσυ στο εξωτερικο,με δορυφορο η ιντερνετ συνδεση μονο μπορω να φανταστω.

Συνεχιζω να συμφωνω απολυτα με τον kalgeorge .
Πες ό,τι σου κόβει και να συμφωνείς με όποιον θες,αλλά το να λες ότι η τηλεόραση δεν προσφέρει ΚΑΙ δυνατότητες μόρφωσης,προβληματισμού και καλλιέργειας δείχνει ότι δεν έχεις ιδέα περί τηλεόρασης κι εκπαίδευσης.

Καρφωμένος είμαι εγώ ή είσαι εσύ που πετάς αυθαίρετα ποσοστά και κρίνεις τους άλλους βάσει των προτιμήσεων και των συνήθειών σου;
Επίσης δεν έχεις ιδέα για το τί προσφέρει η δημόσια τηλεόραση σε οποιοδήποτε κράτος.
Δεν το συζητάω για τις περιοχές της επαρχίας και τις παραμεθορίου,είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχεις μεσάνυχτα.
Για εθνικά θέματα και εξωτερική πολιτική άστο καλύτερα.

Κανένα συγκεκριμένο επιχείρημα;

ΥΓ:Δε μου λες,η εκπαιδευτική τηλεόραση υπάρχει/υπήρξε ποτέ από κάποιο ιδιωτικό κανάλι;Οι παιδικές εκπομπές(δε μιλάω για τα σκουπίδια των ιδιωτικών);

balakia
17/06/2013, 12:29
Γιατι μονο με ολυμπιακη επρεπε να πεταμε;
Εναλακτικη δεν εχω γιατι κατα μηκος της εθνικης οδου τους τοπικους σταθμους τους ακους το πολυ για 15-20 χλμ
plaka kaneis fantazomai...ektos an eixame 3-4 ethnikous aerometaforeis kai 5-6 organismous tilepoikinwniwn Elladas kai den to iksera...imarton...Kai ksanagrafw...MONO EGW ANTILIFTIKA OTI SE SYNTOMO XRONIKO DIASTIMA THA TIN KSANANOIKSOUN?Kai twra exeis tin dynatotita na dialekseis...tosa kanalia kai tosa radiofwna yparxoun...

stefanos
17/06/2013, 12:54
http://www.inews.gr/89/trellathikan-oi-enoseis-diagrafi-oson-dimosiografon-symmetaschoun-sto-neo-kyvernitiko-teratourgima-tis-nerit-.htm

Μάλλον ο ντόρος δεν γίνεται μόνο για τους εργαζόμενους και το μεροκάματο.

Xrider
17/06/2013, 19:09
Πες ό,τι σου κόβει και να συμφωνείς με όποιον θες,αλλά το να λες ότι η τηλεόραση δεν προσφέρει ΚΑΙ δυνατότητες μόρφωσης,προβληματισμού και καλλιέργειας δείχνει ότι δεν έχεις ιδέα περί τηλεόρασης κι εκπαίδευσης.

Καρφωμένος είμαι εγώ ή είσαι εσύ που πετάς αυθαίρετα ποσοστά και κρίνεις τους άλλους βάσει των προτιμήσεων και των συνήθειών σου;
Επίσης δεν έχεις ιδέα για το τί προσφέρει η δημόσια τηλεόραση σε οποιοδήποτε κράτος.
Δεν το συζητάω για τις περιοχές της επαρχίας και τις παραμεθορίου,είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχεις μεσάνυχτα.
Για εθνικά θέματα και εξωτερική πολιτική άστο καλύτερα.

Κανένα συγκεκριμένο επιχείρημα;

ΥΓ:Δε μου λες,η εκπαιδευτική τηλεόραση υπάρχει/υπήρξε ποτέ από κάποιο ιδιωτικό κανάλι;Οι παιδικές εκπομπές(δε μιλάω για τα σκουπίδια των ιδιωτικών);

Μαλλον πρεπει να το γυρισει σε ταινια η ΕΤ για να την δεις και να καταλαβεις γιατι μιλαμε.
2. Αν ΔΙΑΒΑΖΕΣ που και που θα ειχες δει απο χτες και προχτες οτι ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!ΤΟ 31% το επιασε την ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Δηαλαδη οταν "εγινε το πανηγυρι" γιατι μεχρι πριν ηταν στο 9-11%.
Σε αλλες δημοσκοπισεις για το ποσο αρεσε η ΕΡΤ τα ποσοστα ειναι κατω απο το 10%.
Μεχρι να γυριστει το φιλμακι για την ΕΡΤ...

Ωστόσο, παραδέχεται ότι από πλευράς τηλεθέασης η ΕΡΤ όντως βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από τα δύο γερμανικά, καθώς συγκεντρώνει ένα ποσοστό της τάξης του 6%. Και τα ιδιωτικά κυριαρχούν σαφώς στην ελληνική αγορά. Αντιθέτως, στη Γερμανία το ZDF και το ARD βρίσκονται στην πρώτη τριάδα καναλιών ως προς τον αριθμό των τηλεθεατών, ενώ και οι ραδιοφωνικοί τους σταθμοί περιλαμβάνονται στους υψηλής ακροαματικότητας.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63843473

Αρκεί να σας αναφέρω ότι όλα τα κρατικά κανάλια μαζί, με δυσκολία αθροίζουν 9% θεαματικότητα, με 2.700 υπαλλήλους ενώ το MEGA έχει άνω του 23% με λιγότερους από 500 υπαλλήλους.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26533&subid=2&pubid=113061856
Αν δεν βαριεσαι μεχρι να βγει σε μορφη ντοκ στην ΕΡΤ ψαξτο ,θα βρεις και πολλες αλλες πηγες.

Φωνή της Ελλάδας' της ΕΡΤ εκπέμπει -κάποιες ώρες του 24ωρου- από την Αττική για την Ευρώπη στη συχνότητα των 9.420 και 7.475 Χιλιόκυκλων (Khz), προς Τασκένδη στη συχνότητα των 9.420 Khz, προς Μέση Ανατολή, Ινδικό Ωκεανό και Αυστραλία, αλλά και προς Νότια Αμερική και Νότιο Ατλαντικό στη συχνότητα των 15.650 Khz, προς Ατλαντικό Ωκεανό στις συχνότητες των 15.650, 7.475, 9.420 και 15.630 Khz.
Η ΕΡΑ που ακους στην παραμεθόριο σε πολλες περιοχεςΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,λογω της μορφωλογιας του εδαφους-βουνων- μολις βαλουν αυτοι κλαρινα η οτι αλλο θελουν τελειωνει και η ΕΡΑ!!

Παραδειγμα οταν μιλαω για νησι Κυκλαδων οτι βλεπεις Τουρκικα και πριν κλεισει η ΕΡΤ
http://www.koolnews.gr/extras/logo-ert-to-tourkiko-sima-ftanei-os-ti-naxo/

ΚΑι επειδη μιας και ξανα ασχοληθηκα ενω ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε

The Turkish Armed Forces is the second largest standing armed force in NATO, after the U.S. Armed Forces, with an estimated strength of 495,000 deployable forces, according to a 2011 NATO estimate.[

http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey#Military

Το ειχα δει τυχαια πριν κατι χρονια και ηταν 4η δυναμη...σημερα ειναι 2η.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχεις μεσάνυχτα,μεχρι να γυριστει σε ταινια και να τα δεις απο την ΕΡΤ για να "μορφωθεις".

Υ.Γ
Για να μην πηξουμε στα ασχετα σε αυτο το θεμα..οτι ειχα να πω το ειπα..οποιος καταλαβε καταλαβε ,οποιος δεν καταλαβε δεν πειραζει.
Αν θελεις να το συνεχισουμε ξεκινα με π.μ και αν εχω χρονο και ορεξη συνεχιζει.

Xrider Over

Bladerunner
17/06/2013, 19:30
Μόνο ένα σχόλιο...

Η δημόσια τηλεόραση δεν (πρέπει να) έχει σκοπό ούτε την κερδοφορία ούτε τα νούμερα τηλεθέασης. Σκοπός της (θα έπρεπε να) είναι η αμερόληπτη ενημέρωση και η προαγωγή αισθητικής, πολιτισμού, εκπαίδευσης. Γι αυτό άλλωστε τα κύρια έσοδά της δεν προέρχονται από διαφημιζόμενους αλλά από κρατικές ενισχύσεις.

Αν δεχτούμε λοιπόν τα παραπάνω, τα οποία διδάσκονται στις διάφορες σχολές τηλεόρασης - δημοσιογραφίας ως κύρια χαρακτηριστικά της δημόσιας τηλεόρασης, το να μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης ή διαφημιστικού τζίρου, είναι πιστεύω άτοπο.

blackbusa
17/06/2013, 19:46
Γιατι μονο με ολυμπιακη επρεπε να πεταμε;
Εναλακτικη δεν εχω γιατι κατα μηκος της εθνικης οδου τους τοπικους σταθμους τους ακους το πολυ για 15-20 χλμ

SKYLARE katalaves twra giati ithela na fygw apo tin Ellada?

archi
17/06/2013, 19:49
Αρκεί να σας αναφέρω ότι όλα τα κρατικά κανάλια μαζί, με δυσκολία αθροίζουν 9% θεαματικότητα, με 2.700 υπαλλήλους ενώ το MEGA έχει άνω του 23% με λιγότερους από 500 υπαλλήλους.

συγκρίσεις ένα κανάλι (mega) με ένα οργανισμό με πολλά κανάλια και ένα κάρο άλλο πράγματα.
Αν και πραγματικά πιστεύω πως η τηλεθέαση είναι άσχετη με το θέμα μας

power hornet
17/06/2013, 20:03
βρε παιδια η ουσια ειναι ο τροπος που εγινε,εντελως φασιστικος με το ετσι θελω για να δειξει την δυναμη του ο σαμαρας και τον τσαμπουκα του στους ξενους,κατεβασανε τον διακοπτη σε ενα βραδυ.
αυτα δεν εχουν ξαναγινει στην ιστορια,συν με αυτο τον τροπο ο σαμαρας θελει να το παιξει μαγκας στον λαο σαν να λεει μην κουνηθει κανεις και διεκδικησει τιποτα δικαιωματα στην δουλεια τον εφαγα.

η τροικα ζηταγε απο καπου να γινουν απολυσεις απο τον δημοσιο τομεα,το ποιο ευκολο ηταν η ερτ απλα τα πραγματα,η ερτ που αυτοι τα κοματα και οι κυβερνησεις την κανανε ετσι.

πως επρεπε να γινει αναδιαρθρωση επρεπε αλλα δεν φταιει ο τεχνικος και οι απλοι υπαλληλοι την ερτ,ας διωχνανε τα λαμογια που ιδιοι τους βαλανε μεσα και περνανε τους παχουλους μισθους.

πρεπει να σταματησουμε σαν ελληνες να χαιρομαστε για την καταντια του διπλανου και να βγαζουμε τρελη κακια χαχαχ να απολυθηκε ο αλλος ο τεμπελης ο βολεμενος και παει λεγοντας,αρα αυτοι που τα λενε αμα τους λεγανε πηγαινε εκει και ξυνετα και περνε 3.000 μισθο θα το παιζανε ηθικοι και θα λεγανε οχι?μην τρελαθουμε κιολας,αλλα αυτοι ειμαστε αμα δεν αλλαξουμε νοοτροπια μια ζωη στα σκατα θα ειμαστε και θα μας πηδανε.

stefanos
17/06/2013, 20:07
αλλα δεν φταιει ο τεχνικος και οι απλοι υπαλληλοι την ερτ,ας διωχνανε τα λαμογια που ιδιοι τους βαλανε μεσα και περνανε τους παχουλους μισθους.

πρεπει να σταματησουμε σαν ελληνες να χαιρομαστε για την καταντια του διπλανου και να βγαζουμε τρελη κακια χαχαχ να απολυθηκε ο αλλος ο τεμπελης ο βολεμενος και παει λεγοντας,αρα αυτοι που τα λενε αμα τους λεγανε πηγαινε εκει και ξυνετα και περνε 3.000 μισθο θα το παιζανε ηθικοι και θα λεγανε οχι?μην τρελαθουμε κιολας,αλλα αυτοι ειμαστε αμα δεν αλλαξουμε νοοτροπια μια ζωη στα σκατα θα ειμαστε και θα μας πηδανε.

Άρα δεν πρέπει να υπάρχει Δημόσιο.

power hornet
17/06/2013, 20:08
Άρα δεν πρέπει να υπάρχει Δημόσιο.

αυτο ειπα εγω?