Σύνδεση

View Full Version : πολλα και ενδιαφεροντα για τα διοδια..

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

alex k8
20/02/2015, 14:28
δεν μπορω να τη γλιτωσω δηλαδη?
ειχα περασει απο το epass αλλα δεν επιασε εγω φταιω?.... :smokin:
το epass μου ειχε μεσα λεφτα

amyroukai
20/02/2015, 14:39
Και πως άνοιξε η μπάρα για να περάσεις... Αν είναι epass δεν γίνεται παράνομη διέλευση, περίεργο.

Σε τέτοια περίπτωση κινησου εναντίον της εταιρίας τόσο για το ψέμα του οτι πέρασες παράνομα όσο και για αποζημίωση ηθικής βλάβης. Και εννοείται αν είναι όπως τα λες δεν πληρώνεις, πας στον δικηγόρο σου και κάνεις πάρτι.

alex k8
20/02/2015, 14:58
μαλλον ειχα παει πολυ κολλητα στον μπροστινο....

sapila racing
20/02/2015, 15:07
μαλλον ειχα παει πολυ κολλητα στον μπροστινο....

Κατα λάθος βέβαια!

Βλέπω πολλούς με αυτοκίνητα που συνεχίζουν και κολλάνε απο πίσω να περασουν τζαμπα, φανταζομαι δεν το ξερουν ακόμα οτι θα τους ερθει σπίτι....

alex k8
20/02/2015, 15:13
απο τη λωριδα που περνανε μονο οσοι εχουν E-PASS και το μηχανακι μου ειχε μεσα λεφτα

amyroukai
20/02/2015, 18:14
απο τη λωριδα που περνανε μονο οσοι εχουν E-PASS και το μηχανακι μου ειχε μεσα λεφτα

Το μηχανάκι ΔΕΝ περνάει από το epass μόνο από το ταμείο. Οπότε καλώς την έφαγες και περαστικά σου.

alex k8
20/02/2015, 18:15
Το μηχανάκι ΔΕΝ περνάει από το epass μόνο από το ταμείο. Οπότε καλώς την έφαγες και περαστικά σου.

το μηχανακι=συσκευη e-pass

amyroukai
20/02/2015, 18:21
βρε αγάπη μου γλυκιά, το μηχανάκι παίρνει μιά τύπου πιστωτική, ναι; εγώ τουλάχιστον αυτό έχω. Πάω στο ταμείο, δεν ψάχνω για ψιλά απλά περνάνε την καρτούλα.
Το μαραφέτι που κάνει μπιπ μπιπ είναι για αυτοκίνητα μόνο. Οπότε έχεις κάνει λάθος, απλά, και πληρώνεις τις συνέπειες.

Για του λόγου το αληθές:

Ποιοι χρησιμοποιούν το e-PASS;

Η ηλεκτρονική συσκευή e-PASS χρησιμοποιείται αποκλειστικά από Ι.Χ. και μικρά εμπορικά οχήματα με ύψος μικρότερο από 2,70 μέτρα. (ΠΡΟΣΟΧΗ:ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ). Δεν επιτρέπεται η χρήση της από δίκυκλα.

πηγή: http://www.aodos.gr/summary.asp?catid=19564

alex k8
20/02/2015, 18:33
πως μου αρεσουν τα γλυκολογα μεταξυ μηχανοβιων!!
συγνωμη λοιπον αν σε μπερδεψα με τα γραφομενα μου
περασα με το αμαξι μου στη λωριδα του epass εχοντας συσκευη epass αλλα δεν χρεωθηκα γιατι ημουν πολυ κοντα στον μπροστινο μου και η φωτοκαμερα που εχουν στησει αυτες οι νομιμες εταιρειες που μαστορευουν αυτη την υπεροχη οδο αθηνων κορινθου που το βραδυ γινεται μερα απο τον φωτισμο που πληρωνουμε εμεις στα διοδια και ανα πασα στιγμη ερχονται και σε βοηθανε αν εχεις καποιο προβλημα εβγαλε φωτογραφια την πινακιδα μου και η κληση με περιμενει στη τροχαια.

ποιος θα με πιστεψει και πως οτι η συσκευη μου ειχε μεσα χρηματα αλλα δεν την επιασε το φωτοκυταρο

alex k8
20/02/2015, 18:37
off topic

στην αττ οδο μια φορα οδηγουσα με αλαρμ ανοιχτα και σιγα ενα αυτοκινητο τρακαρισμενο για να το παω στο φανοποιο και ηρθε ενα φορτηγακι της αττ οδου και με συνοδευσε απο πισω μεχρι που βγηκα απο την οδο.εκει αξιζει να πληρωνουμε διοδια αλλα λιγο πιο φτηνα βεβαια

amyroukai
20/02/2015, 18:40
γαμώτο... σόρι, έχω δέκατα από το πρωί και έχω γ@μηθεί στο σπαμ αφ' ενός γιατί βαριέμαι κλεισμένος αφ' ετέρου βαράει πειράκια (ή όπως γράφονται) ο εγκέφαλος...

Σε αυτή την περίπτωση, το ότι είχες λεφτά μέσα αποδεικνύεται. Το ότι πέρασες από εκεί που έχεις δικαίωμα να περάσεις αλλά δεν κατέγραψε το epass τη διέλευση δεν σημαίνει ότι παρανόμησες από πρόθεση. Και ισχύουν τα όσα σου είπα πριν. Αν δεν είσαι παράνομος κινήσου άμεσα προς την εταιρία της Αττικής Οδού ζητώντας δικαίωση. Ναι μεν έκανες μλκια περνώντας κολλητά με τον μπροστά αλλά επί της ουσίας δεν ήσουν παραβάτης. Άρα ζήτησε την αποκατάστασή σου και ηθικά και οικονομικά.

alex k8
20/02/2015, 18:47
να σου πω χρειαζονται δικηγοριλικια αλλα ποιος μπλεκει με αυτους.θα παρω αναλυτικο λογαριασμο απο τις διελευσεις μου και απο τις πληρωμες μου και βλεπουμε αν θα γινει κατι
αυριο θα σας γραψω το μπουγιουρντι

η μικρη μου εμπειρια λεει μη μπλεξεις με γιατρους και δικηγορους!!
(υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βεβαια....λιγες,αλλα υπαρχουν....πολυ λιγες)

lykourgi
20/02/2015, 18:56
Το ότι έχεις epass σημαίνει ότι είσαι τακτικός χρήστης και όχι περιστασιακός.
Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αφήνουμε απόσταση από το προπορευόμενο όχημα στη λωρίδα του epass, ώστε αυτό να περάσει, η μπάρα να κατέβει και μετά μπαίνουμε.
Το ότι είχε λεφτά ο λογαριασμός σου δεν σημαίνει κάτι, αφού η συσκευή σου δεν ανιχνεύτηκε καθόλου από τον δέκτη. Είναι σαν να μην είχες καθόλου συσκευή epass στο αυτοκίνητό σου. Εκτός αν στη φωτογραφία φαίνεται η συσκευή μέσα από το τζάμι. Πράγμα απίθανο, διότι οι φωτογραφίες νομίζω είναι από πίσω.

Καλά ξεμπερδέματα.

alex k8
20/02/2015, 19:06
σωστο αυτο με τη μπαρα
νομιζω οτι βρισκομαι αδικαιολογητος
αν δεν πληρωσω τι προσαυξηση περνει αν ερθει με το εκκαθαριστικο?

amyroukai
20/02/2015, 19:13
Από το γκουγκλ βλέπω το εξής (περσινό άρθρο για κάμερες στην Ολυμπία Οδό): σε βάρος των παραβατών επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

Βαρύ το βιαστικό πέρασμα με το e-pass γμτ, αν ισχύει αυτό.

leftos
24/02/2015, 18:38
Επειδη πριν καιρο ετρεξα με μια τετοια υποθεση. Υπαρχουν καμερες στα διοδια ελευσινας ισθμου ζευγολατιου πατρας κρατικες απο το τελος 2013.
Τωρα πρεπει να εχει και σε αλλα οπως μαλγαρα κ.α. αν το ψαξεις θα το μαθεις.
Μην παραλαβεις την κληση απο την Αστυνομια ακομα.
Αν το εκανες συστηματικα παρε τηλ να δεις αν εχεις και αλλα τετοια γιατι θα ερθουν αργοτερα. Αν εχεις ζητα αναλυτικα απο τον εκαστοτε παροχο Ολυμπια Μορεα κ.α. και αριθμο λογαριασμου και πληρωσε τα αμεσα.
Μετα ζητα αποδειξη για τις συγκεκριμενες διελευσεις.
Πηγαινε απο Αστυνομια ζητα ημερομηνια και ωρα συμβαντος χωρις παραλαβη κλησης πες οτι δεν ξερεις ποιος οδηγουσε και το αυτοκινητο ειναι επαρχια. Και πηγαινε στην αρμοδια τροχαια. Δωσε τις αποδειξεις πες οτι δεν το γνωριζες και αν στην σβησουν μην το πεις πουθενα γιατι εδω και χρονια δεν σβηνουν τιποτα....
Αλλιως στην αστυνομια μολις παραλαβεις την κληση πρεπει να καταθεσεις διπλωμα και πινακιδες οποτε εχε το νου ποιος θα οδηγουσε.
Το προστιμο ειναι 100 σε 10 μερες 200 μετα.
Γενικα να ξερετε οτι δεν τραβανε φωτογραφια αλλα βιντεο και ειναι ευκρινεστατο οποτε βλεπουν πως περασες και τι εκανες και γραφει μονο το εμπρος μερος του αυτοκινητου.

alex k8
24/02/2015, 18:51
πηγα την πηρα, φωτο απο τα φωτα και κατω στη μουρη του αυτοκινητου.διπλωμα δεν μου πηραν γιατι λενε οτι θα ερθει αλλη εντολη για το διπλωμα.200ε η 100ε το πρωτο δεκαημερο
δεν υπαρχει μια και θα παει στη φορολογικη δηλωση με προσαυξηση, αν ξερει κανεις να μου πει περιπου ποσο θα ερθει θα ημουν υποχρεος

Cpt. Haddock
24/02/2015, 19:07
[...]
δεν υπαρχει μια και θα παει στη φορολογικη δηλωση με προσαυξηση, αν ξερει κανεις να μου πει περιπου ποσο θα ερθει θα ημουν υποχρεος

To επισημο κρατικο επιτόκιο για τις προσαυξησεις προστιμων ειναι 8.75% ετησίως :wave2:

alex k8
25/02/2015, 09:22
δηλαδη ουτε 220 το πρωτο χρονο
ευχαριστω

Billymuse
25/02/2015, 13:01
δηλαδη ουτε 220 το πρωτο χρονο
ευχαριστω

Καλα οταν μιλαμε για εφορια και προσαυξησεις μη το δενεις κομπο οτι θα ειναι μονο τοσο το παραπανω ποσο...μακαρι δλδ αλλα ρωτα τον λογιστη σου μηπως ξερει.μ

amyroukai
25/02/2015, 16:35
Ούτε να το δένει ότι θα πάει τον πρώτο χρόνο...

George_Sp
31/03/2015, 23:28
Άντε και μέχρι το τέλος του 15 και στην Ελλάδα

https://www.facebook.com/video.php?v=433624720130392

MG-KTiNoS
02/05/2015, 14:05
http://www.efsyn.gr/arthro/spirtzis-hamila-diodia-gia-oloys

πέφτουν αι τιμαί !

-----------------------------------------------------
Πως αλλάζει ο κόσμος....
(γεγονότα μόνο)
Κυριακή βράδυ βγαίνω εθνική στο ύψος του Βόλου.
Σταματάω στο 1ο βενζινάδικο (κάθετο εταιρίας)
Έχει μια πιτσιρίκα στο μπαρ κι ένα πιτσιρικά στη βενζίνη.

Παραγγέλνω καφέ (σε χάρτινο) και σάντουιτς (συσκευασμένο που στο σούπερ μαρκερτ κάνει 1.2)
Λογαριασμός 4,80..
Σκάω 5 ευρώ και λέω κράτα τα ρέστα (στο τέτοιο της, ούτε ευχαριστώ)
βγαίνω έξω λέω στο πιτσιρικά, μου το γεμίζεις σε παρακαλώ?
-ΕΕΕΕ δε μπορώ....
Μου απαντάει και μένω μαλάκας...
-Τι δε μπορείς ρε πλάκα μου κάνεις?
-Δε μπορώ κύριε (?) μου λέει, το μηχάνημα παίρνει μόνο δεκάρικα και εικοσάρικα!!!
Άμα θέλετε όμως ελάτε αύριο με την απόδειξη να σας δώσουν τα ρέστα.
(!!!!!)
Οκ λέω αζ μη μπω τίποτα, οοοοοομμμμμμμμμ σε λίγο θα είμαι σπίτι και όλα θα είναι παρελθόν...
Αμ δε !
Μέχρι να βάλει 5η ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!!
κι άλλα κι άλλα κι άλλα....
-Μα πόσα διόδια έχετε τελικά???
-Δεν ξέρω κύριε δεν είμαι εγώ υπεύθυνη να σας απαντήσω !!!!!!
- Ρε δε μπας στο διάλο νυχτιάτικα ΦΑΚΛΑΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ! !! ! !
Και για να μην το ξεχάσω. Μόνο 1 ή 2 ταμεία είχαν υπάλληλο. Στα άλλα έχουν βάλει ένα
καλαθάκι και ρίχνεις τα λεφτά ακριβώς μέσα ή έχουν ιπας.
---------------------------------------------------------------------------------

Σχόλιο.
Αν νομίζουν "οι τεχνοκράτες" (ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ) ότι έτσι θα βγάλουν λεφτά είναι σίγουρο
πως ο 1ος καφετζής της γειτονιάς είναι πιο "τεχνοκράτης" από δαύτους.
Το κακό όμως είναι ότι νύχτα οι άνθρωποι πέρνουν τα βνα και χάνονται (κι άλλες) ζωές.
Υπάρχει άραγε κάποιος πραγματικός τεχνοκράτης να βάλει τάξη ή θα καθόμαστε μια ζωή να
μετράμε νεκρούς και τραυματίες?
Τι ρωτάω ε?

:moutza:

amyroukai
02/05/2015, 21:48
αν δουμε απλα τους χειρισμους του μεσιε προεδρου του τεε με εμας τα μελη, τα εργασιακα μας, τα ασφαλιστικα μας κλπ, δεν σου μενουν ελπιδες για την καλη διαχειριση οιουδηποτε ποστου.

Cpt. Haddock
03/05/2015, 18:26
Διαβασατε την τελευταια αποφαση της Βουλης για τα διόδια? :p

amyroukai
03/05/2015, 19:12
γιατι δεν βαζεις ενα λινκ, ντε;

Giannos_Gr
06/07/2015, 10:40
Καλημέρα μου ήρθε και μένα ραβασάκι απο την (εγνατία οδός αε) με θέμα "Επιβολή προστίμου για παράβαση μη καταβολής διοδίων" έχει μάλιστα και στρογγυλή σφραγίδα απο δικαστικό επιμελητή που επικυρώνει την ημερομηνία κοινοποίησης.

Το ραβασάκι αφορά 26 διελεύσεις μου με ιχ απο τις 26/04/2014 έως και σήμερα.

Ακόμη με καλούν να καταβάλω το πρόστιμο εντός 20ημέρου ενώ αν δεν καταβληθεί θα το στείλουν στην Δ.Ο.Υ με επιπλέον προσάυξηση ×50 αντί του ×20 για να εισπραχθεί.

Αυτά.. Αν έχει κανείς κάτι να προσθέσει, καμιά συμβουλή,οτιδήποτε τεσπα.. Ειμαι όλος μάτια..

alex k8
06/07/2015, 13:09
σημερα ειναι η μερα των ραβασακιων!
ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο για τη κληση μου σε αυτο εδω το νημα, σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν να παω να παραδωσω το διπλωμα μου για 20 μερες, τον ειπιαμε....
πρωτη φορα μου κραταει το διπλωμα τροχαια.τι κανω? τα κλαματα που θα ριξω στο οργανο πιανουν τοπο ή τσαμπα θα παρακαλεσω για να μην μου το παρει

giannos_gr αν καταλαβα καλα το μπογιουρντι ειναι 26 επι 300ευρω?

Giannos_Gr
06/07/2015, 22:55
Όχι το μπουγιουρντί είναι κάπως λιγότερο πικάντικο απο αυτό που υπέθεσες... Είναι 60κάτι ×26, στο σύνολο βγαίνει 1300€ ΜΟΝΟ!!
Τι να πεις .... Κάποιες μαγκιές πληρώνοντε ακριβά...
σημερα ειναι η μερα των ραβασακιων!
ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο για τη κληση μου σε αυτο εδω το νημα, σημερα με πηραν τηλ και μου ειπαν να παω να παραδωσω το διπλωμα μου για 20 μερες, τον ειπιαμε....
πρωτη φορα μου κραταει το διπλωμα τροχαια.τι κανω? τα κλαματα που θα ριξω στο οργανο πιανουν τοπο ή τσαμπα θα παρακαλεσω για να μην μου το παρει

giannos_gr αν καταλαβα καλα το μπογιουρντι ειναι 26 επι 300ευρω?

notakos600
06/07/2015, 23:11
Θα μπορούσατε απλά να είχατε πληρώσει τα διόδια όπως κάνουν κάτι κορόιδα, σαν εμένα για παράδειγμα. Το παίξατε επαναστάτες ποπολάροι...
Τώρα γιατί κλαίτε;

amyroukai
06/07/2015, 23:15
ο συριζα θα φταιει ειχαν πιστεψει την "δεν πληρωνω".

alex k8
07/07/2015, 08:41
κοροιδα εσεις αλλα εμεις κοροιδαρες....
αν δεν παω να παραδωσω το διπλωμα τι γινεται?

leftos
07/07/2015, 12:51
Για τον φιλο που εχουν γραψει παραπανω στην εγνατια.
Μην παραλαβης την κλιση απο το Τμημα.
Βρες τηλ της εταιριας νομιζω ειναι του δημοσιου οποτε ποιος ειναι υπευθηνος και ζητα να σε ενημερωσουν για το ακριβες αντιτιμο που χρωσταει το οχημα σου ( με αριθμο πινακιδας ) και εναν λογαριασμο τραπεζης.
Κανε την καταθεση και μετα παρτους τηλ και ζητα να σου στειλουν με ταχυδρομειο τις αποδειξεις απο της διελευσεις.
Μαζι με αυτα θα πας στο τμημα θα παραλαβεις την κληση και θα πας μετα στην τροχαια που ειναι υπευθηνη για την εγνατια στο κομματι αυτο η σε ολα .
Κοινως τρεξιμο....
Και εκει τωρα οτι σε φωτισει ο θεος με κυριο ισχυρισμο οτι τοσο καιρο δεν με ειχαν ειδοποιηση και μολις το εμαθα αμεσως τακτοποιηθηκε το χρεος.( καλη θεληση )
Ειναι πιθανον οτι θα σου χρεωσουν 1 με 2 προστιμα και θα ξεμπερδεψεις εκει.
Εμενα μου ειχαν πει θα πληρωσω ενα προστιμο αλλα αν ξαναπερασει το συγκεκριμενο οχημα θα μου ερθουν ολα τα υπολοιπα μαζι.....
Καλυ τυχη αλλα κυνηγησετο μην το αφησεις κριμα ειναι. Εκτος αν εχεις λεφτα.....

Bowleno
07/07/2015, 13:45
κοροιδα εσεις αλλα εμεις κοροιδαρες....
αν δεν παω να παραδωσω το διπλωμα τι γινεται?

μάντεψε :a021:

panavour
07/07/2015, 13:52
Aς προσεχατε και καλα να παθετε.:D:bawl:
Αυτα απο εναν μαλακα καθ υμας ,που πληρωνει και δεν χωνεται ψαρακι απο πισω ,ουτε κολλαει διπλα σχεδον σπρωχνοντας τον αλλο για να περασει χωρις να πληρωσει.Και αν γινεται να σας παρουν και το διπλωμα για κανα χρονο.Αι σιχτιρ νισαφι πια με τον καθε εξυπνακια εδω μεσα:moutza:

Ζεύκας
07/07/2015, 13:55
Aς προσεχατε και καλα να παθετε.:D:bawl:
Αυτα απο εναν μαλακα καθ υμας ,που πληρωνει και δεν χωνεται ψαρακι απο πισω ,ουτε κολλαει διπλα σχεδον σπρωχνοντας τον αλλο για να περασει χωρις να πληρωσει.Και αν γινεται να σας παρουν και το διπλωμα για κανα χρονο.Αι σιχτιρ νισαφι πια με τον καθε εξυπνακια εδω μεσα:moutza:

+1. ο κλασικός Ελληνας.

έκανες παράβαση; γίνε επιτέλους άντρας και πλήρωσε τα χρέη σου.
μη βγαίνεις και κλαίγεσαι ούτε να βρείς τρόπους να γλυτώσεις

nicksior
07/07/2015, 13:58
+1. ο κλασικός Ελληνας.

έκανες παράβαση; γίνε επιτέλους άντρας και πλήρωσε τα χρέη σου.
μη βγαίνεις και κλαίγεσαι ούτε να βρείς τρόπους να γλυτώσεις

Αυτό να μεταφερθεί παρακαλώ σε άλλο θρεντ.

notakos600
07/07/2015, 13:59
Τελικά αυτή η επανάσταση που μας κάνει όλους Τσε γκεβάρα κρατάει μέχρι να έρθει το πρόστιμο. :cry:

BLiTzER
07/07/2015, 14:10
Παιδάκια, γενικά συμφωνώ ότι όταν παρανομείς, γνωρίζεις τα ρίσκα και αναλαμβάνεις πλήρη ευθύνη (ποτέ δεν έχω παραπονεθεί όταν με σταμάτησαν για πινακίδα πχ.), αλλά εδώ μιλάμε για τους απατεώνες των αυτοκινητοδρόμων/διοδίων. Χαλαρώστε λίγο με την οργή και το μίσος, δεν είναι όλοι πονηροί ελληναράδες που κοιτάζουν μόνο την τσέπη τους, στο συγκεκριμένο θέμα.

Το να ζητάτε, δε, να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης "για να μάθει", επειδή κάποιος δεν πλήρωσε ιδιωτικά διόδια, είναι από τα πιο καθυστερημένα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ μου.

stam2
07/07/2015, 14:15
Παιδάκια, γενικά συμφωνώ ότι όταν παρανομείς, γνωρίζεις τα ρίσκα και αναλαμβάνεις πλήρη ευθύνη (ποτέ δεν έχω παραπονεθεί όταν με σταμάτησαν για πινακίδα πχ.), αλλά εδώ μιλάμε για τους απατεώνες των αυτοκινητοδρόμων/διοδίων. Χαλαρώστε λίγο με την οργή και το μίσος, δεν είναι όλοι πονηροί ελληναράδες που κοιτάζουν μόνο την τσέπη τους, στο συγκεκριμένο θέμα.

Το να ζητάτε, δε, να αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας "για να μάθει", επειδή κάποιος δεν πλήρωσε ιδιωτικά διόδια, είναι από τα πιο καθυστερημένα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ μου.

+1 χαλαρώστε λίγο... σιγά μην τους σταυρώσουμε κι όλας και να τους κάψουμε τη μηχανή. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί ληστές και τυχοδιώκτες των ΕΟ. Και δεν είναι ο από πάνω που πέρασε 26 φορές τζαμπέ με το μοτοσακό του....

BLiTzER
07/07/2015, 14:16
Διόρθωση: άδεια οδήγησης. Ακόμα χειρότερα :P

Billymuse
07/07/2015, 14:22
Θυμίστε μου λίγο Εθνική Οδό λέμε το κατσικοδρόμι μετα τη Λαμία και πέρα..η τα Τέμπη με τα 3 διόδια που εχει..η το ενα απο τα 7
θαυματα του κόσμου που το έχουμε διασώσει μετα απο τοσα χρόνια την Κορίνθου-Πατρών?
Ρε μάγκες σε κάτι διαδρομές χτυπάμε 500-600 χιλιόμετρα λέτε να είμαστε γύφτοι και τσαμπατζήδες που δε θέλουμε να πληρώσουμε
τα παραπάνω εκτρώματα που ανέφερα.. αμα ζητάνε να σου παίρνουν και την άδεια οδήγησης να πα γα..

devil's animal
07/07/2015, 14:41
ξερετε τι λενε στο Αμερικα: if you can't do the time, don't do the crime...;)

χιλιαδες φορες εχουμε πει οτι "συμφερει" να κυκλοφορεις χωρις πινακιδα στους κλειστους αυτοκινητοδρομους... εθνικη, αττικη, εγνατια οδο...
και απο αποψη ταχυτητας και ρανταρ και απο αποψη διοδιων...

300€ αν σε πιασουν χωρις πινακιδα..150 πληρωνεις στις 10 μερες...

βαλτε τα κατω και υπολγιστε τα...απλα μαθηματικα ειναι...
:wave2:

BLiTzER
07/07/2015, 15:04
Ναι, αλλά να είσαι πάντα προετοιμασμένος για κυνηγητό. Αν δεν είσαι ή δεν έχεις το μηχανάκι, καλύτερα διόδια.

Θέλω να πω, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να δίνεις τέτοιες συμβουλές. Αλήτη!

Ζεύκας
07/07/2015, 15:15
Όταν εν γνώσει σου διαπράττεις μια παρανομία να είσαι έτοιμος και για τις επιπτώσεις άμα σε τσακώσουν.

Ο Νόμος είναι Νόμος δε μπα να λετε ότι δικαιολογίες θέλετε για να πείσετε τον εαυτό σας να γλυτώσετε κανά φράγκο.

Και όπως ξέρετε πολλοί εδώ και πολλά χρόνια σε εθνική βγαίνω με πινακίδα από κάτω για ευνόητους λόγους,
αλλά άμα με τσακώσουν δεν θα κάτσω να κλαφτώ στα όργανα της τάξης ή να βγώ στα φόρουμ να βρώ τρόπο να γλυτώσω.
Θα υποστώ τις συνέπειες. Απλά και ξάστερα.

BLiTzER
07/07/2015, 15:24
Εδώ δεν ήταν που πριν λίγα χρόνια λέγαμε πόσο τραγικό και άδικο είναι που εξασφαλίστηκε νομίμως η πληρωμή ιδιωτικών διοδίων; Τώρα "ο νόμος είναι νόμος"; :P Εκτός αν συμφωνούσες από τότε, οπότε πάω πάσο.

notakos600
07/07/2015, 15:27
Να ρωτήσω κάτι πολύ απλό;
Αφού διαφωνείτε με την πληρωμή των διοδίων, γιατί χρησιμοποιείτε τους κλειστούς αυτοκινητόδρομους;

BLiTzER
07/07/2015, 15:36
Επειδή πληρώνω τέλη για να χρησιμοποιώ όποιον δρόμο του εθνικού δικτύου μας γουστΑΙρνω.

notakos600
07/07/2015, 15:38
Επειδή πληρώνω τέλη για να χρησιμοποιώ όποιον δρόμο του εθνικού δικτύου μας γουστΑΙρνω.

Αυτά να τα πεις στη τροχαία που θα σου πάρει το δίπλωμα φιλαράκι...
Και φυσικά εκεί που θα ξεφραγκιαστείς για να πληρώσεις το πρόστιμο.
Εμένα στα @@ μου!

wthanasis
07/07/2015, 15:39

+1000

Ας καταργήσουν τα τέλη και ας πληρώνει ο καθένας την οδό που θα οδεύσει, αν δηλαδή είναι ιδιωτική με όλα αυτά που θα του παρέχει, από επιλογή του.

BLiTzER
07/07/2015, 15:41
Αυτά να τα πεις στη τροχαία που θα σου πάρει το δίπλωμα φιλαράκι...
Και φυσικά εκεί που θα ξεφραγκιαστείς για να πληρώσεις το πρόστιμο.
Εμένα στα @@ μου!

Αν με πιάσει, θα τους δώσω και tip.

BLiTzER
07/07/2015, 16:01
Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω πώς, ανά περιόδους, κάποια μέλη βγάζουν τόσο κόμπλεξ και κακία εναντίον άλλων μελών, όταν δεν είναι ΚΑΝ στη δικαιοδοσία τους. Κανείς δεν τους έκανε τροχαίους ή δικαστές. Επιπλέον όταν, υποτίθεται, είμαστε μια "ομάδα" με τουλάχιστον ένα - σημαντικό - κοινό ενδιαφέρον. Φανταστείτε, τώρα, όλοι αυτοί να ήταν όντως σε θέσεις εξουσίας, να τους κάναμε αστυνομικούς για μια μέρα. Και μετά αναρωτιόμαστε αν είναι γουρούνια ή γίνονται.

Πρέπει να κάνουμε thread γι'αυτό ^^

taisteal
07/07/2015, 16:20
Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω πώς, ανά περιόδους, κάποια μέλη βγάζουν τόσο κόμπλεξ και κακία εναντίον άλλων μελών, όταν δεν είναι ΚΑΝ στη δικαιοδοσία τους. Κανείς δεν τους έκανε τροχαίους ή δικαστές. Επιπλέον όταν, υποτίθεται, είμαστε μια "ομάδα" με τουλάχιστον ένα - σημαντικό - κοινό ενδιαφέρον. Φανταστείτε, τώρα, όλοι αυτοί να ήταν όντως σε θέσεις εξουσίας, να τους κάναμε αστυνομικούς για μια μέρα. Και μετά αναρωτιόμαστε αν είναι γουρούνια ή γίνονται.

:beer: :wave2:

Ζεύκας
07/07/2015, 16:34

Αυτά να τα έλεγε κάποιο μέλος που είναι χαμηλών τόνων να το καταλάβαινα.

Να τα λες εσύ που είσαι ο βασιλιάς των τρολ και πάντα θα βρεις κάτι να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα...ε σορρυ δεν το δέχομαι.

Γιατί εσύ μπορεί να τα λες to have fun αλλά κάποιοι άλλοι μεταφραζουν τα γραφομενα σου σαν "κακια". Αντίστοιχα μπορεί εγώ να γράφω κυνικά κάποιες γνώμες και οι άλλοι να νομίζουν ότι τα γράφω με μισος.

BLiTzER
07/07/2015, 16:38
Εγώ κάνω την πλάκα μου, όταν μπορώ να κάνω την πλάκα μου και μιλάω σοβαρά όταν αξίζει να μιλήσω σοβαρά. Δεν το αρνήθηκα ποτέ. Δεν είμαι εδώ για να κερδίσω συμπάθειες, το οποίο θα μπορούσα ΠΟΛΥ εύκολα να κάνω. ΠΟΤΕ, όμως, ούτε εδώ, ούτε πουθενά, δεν έχω ευχηθεί να την πάθει κάποιος, επειδή δεν έκανε κάτι όπως το θέλω εγώ.

Όπως και να'χει, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Αν νομίζεις ότι το κάνω κι εγώ, βάλε με κι εμένα μέσα. Μίλησα γενικώς. Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές στο φόρουμ.

Ζεύκας
07/07/2015, 16:42
Γιατί ποιος ευχήθηκε να την πάθει κάποιος;

devil's animal
07/07/2015, 17:16
Ναι, αλλά να είσαι πάντα προετοιμασμένος για κυνηγητό. Αν δεν είσαι ή δεν έχεις το μηχανάκι, καλύτερα διόδια.

Θέλω να πω, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να δίνεις τέτοιες συμβουλές. Αλήτη!

σιγα ρε fast and furious...:p
ποιος θα σε κυνηγησει? οι ελληνες μπατσοι που την αραζουν μετα τα διοδια?:bawl:

panavour
07/07/2015, 17:31

Το να ζητάτε, δε, να αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης "για να μάθει", επειδή κάποιος δεν πλήρωσε ιδιωτικά διόδια, είναι από τα πιο καθυστερημένα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ μου.

Να του αφαιρεθει γιατι βαζει σε κινδυνο την ζωη των αλλων σ αυτην την προσπαθεια του και δεν του χρωσταει κανεις τιποτα .Το ιδιο να ισχυει για ολους ανεξαρτητως οχηματος που θετουν με την οδηγηση τους σε κινδυνο την ζωη τους και την ζωη των αλλων:wave2:

teogtp
07/07/2015, 17:42
Βρε να τους καψουμε και τα οχηματα αμα λαχει.............

amyroukai
07/07/2015, 17:42
Να περνάς διόδια χωρίς να πλερώκεις γιατί "δεν μπληρώνεις" είναι επικίνδυνο για τη ζωή τίνος μωρέ, πλην της τράπεζας στην οποίαν εκχωρήθηκαν τα αντίτιμα των διελεύσεων για να δανειοδοτήσει τον εργολάβο και να πάρει το έργο "εθνική οδός" χωρίς φράγκο εξ ιδίων κεφαλαίων;;;

Δωράκι στους ημέτερους είναι και δαύτο. Κανονικά σαν διαφορά μεταξύ ιδιωτών, πέραν της οικονομικής απαίτησης δεν έπρεπε να υπάρχει άλλη "τιμωρία" του παραβάτη. Άλλο να σε πιάσει επί τόπου η τροχαία, εννοείται.

panavour
07/07/2015, 17:49
Να περνάς διόδια χωρίς να πλερώκεις γιατί "δεν μπληρώνεις" είναι επικίνδυνο για τη ζωή τίνος μωρέ, πλην της τράπεζας στην οποίαν εκχωρήθηκαν τα αντίτιμα των διελεύσεων για να δανειοδοτήσει τον εργολάβο και να πάρει το έργο "εθνική οδός" χωρίς φράγκο εξ ιδίων κεφαλαίων;;;

Δωράκι στους ημέτερους είναι και δαύτο. Κανονικά σαν διαφορά μεταξύ ιδιωτών, πέραν της οικονομικής απαίτησης δεν έπρεπε να υπάρχει άλλη "τιμωρία" του παραβάτη. Άλλο να σε πιάσει επί τόπου η τροχαία, εννοείται.

οταν τα περνας κολλημενος πισω απο τον αλλο η στα ορια του να κατεβει η μπαρα στο κεφαλι σου η κυριολεκτικα περνωντας διπλα στον αλλο τρομαζοντας τον και κυριολεκτικα σπρωχνοντας τον τι δεν καταλαβες ρε αμουρουκαι??παντως δεν περιμενα υποστηριξη απο σενα σ ολους που δεν πληρωνουν, και με τον τροπο που δεν πληρωνουν, σοβαρος ανθρωπος και επιστημων:D

MG-KTiNoS
07/07/2015, 17:52

apapapapapapapa..... τι κομουνιστικά είναι αυτά που λέςςςςςςςς??????

:rotflmao:

(εσένα λίγο κουμουνιστή σε κόβω πάντως, έχεις την τάση να απαλλοτριώνεις τα κρεμιδάκια των άλλων)

teogtp
07/07/2015, 17:55
apapapapapapapa..... τι κομουνιστικά είναι αυτά που λέςςςςςςςς??????

(εσένα λίγο κουμουνιστή σε κόβω πάντως, έχεις την τάση να απαλλοτριώνεις τα κρεμιδάκια των άλλων)

Σε γλυφει ρε συ!
μπας και τον παρεις μαζι σου στην Υπερδνειστερια και βρει κανα γκομενακι...........:D

MG-KTiNoS
07/07/2015, 17:57
το βράδυ ρε θα σας κανονίσω.....
:a29:

panavour
07/07/2015, 17:57
Δηλαδη οσοι δεν πληρωνουν το κανουν απο ιδεολογικη αντισταση στον μπομπολα,ενω αν τον δρομο τον ειχε φτιαξει το κρατος και για να τον φτιαξει θα ζηταγε λεφτα θα πληρωνανε με ευχαριστηση??????Τι αλλο θ ακουσουμε δω μεσα ρε πο@στη μου?????:bawl:

amyroukai
07/07/2015, 18:09
οταν τα περνας κολλημενος πισω απο τον αλλο η στα ορια του να κατεβει η μπαρα στο κεφαλι σου η κυριολεκτικα περνωντας διπλα στον αλλο τρομαζοντας τον και κυριολεκτικα σπρωχνοντας τον τι δεν καταλαβες ρε αμουρουκαι??παντως δεν περιμενα υποστηριξη απο σενα σ ολους που δεν πληρωνουν, και με τον τροπο που δεν πληρωνουν, σοβαρος ανθρωπος και επιστημων:D

Την στήριξη/υποστήριξη/κομμουνισμό/αντίσταση στον Μπόμπολα δεν ξέρω που είδατε... (τα κρεμμυδάκια δεν απαλλοτριώθηκαν κυρ Κτήνε, "ανακυκλώθηκαν" αφού ήταν στα "σκουπίδια" και στ'αζήτητα)
Εγώ πληρώνω, τέλος. Είμαι μλκς και δεν ξέρωγωτιάλλο; Αυτό. Πληρώνω. Και δεν κρύβω πινακίδα κιόλας, άκουσον άκουσον.

Αν μιλάς για παράνομη διέλευση τέτοιου είδους ναι ΟΚ είσαι "επικίνδυνος" όπως επικίνδυνος είσαι αν κάνεις δεκάδες πράγματα. Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για οικονομική διαφορά μεταξύ ιδιωτών, οπότε δεν αλλάζει τίποτα από όσα έγραψα. Για να σου πάρουν το δίπλωμα θα έπρεπε να σε πιάσουν επί τόπου να περνάς, πράγμα που προβλέπεται στον τελευταίο ΚΟΚ. Το δεν πλήρωσες και σου παίρνουμε το δίπλωμα (χωρίς να διευκρινίζεται το αν πήγες και σήκωσες τη μπάρα, όπως κάνουν/έκαναν εδώ στα διόδια αφιδνών) ή αν σε έπιασε η κάμερα του ιδιώτη να περνάς λάθρα δίπλα/πίσω από τα αυτοκίνητα αλλά δεν υπήρχε τροχαίος να βεβαιώσει την παράβαση, μου φαίνεται "δωράκι" και όχι ουσία. Βασικά τώρα βαριέμαι να ψάχνω τόσες σελίδες να βρω τι ακριβώς είχε κάνει ο συνφορουμίτης...

tsompanis
07/07/2015, 18:11
Σε γλυφει ρε συ!
μπας και τον παρεις μαζι σου στην Υπερδνειστερια και βρει κανα γκομενακι...........:D
Μάστορα βάλε και μένα μέσα! Με έψησε!

teogtp
07/07/2015, 18:13
το βράδυ ρε θα σας κανονίσω.....
:a29:

Στοκαρισες Βιαγκρα;

MG-KTiNoS
07/07/2015, 18:16
Στοκαρισες Βιαγκρα;

θα δεις....

amyroukai
07/07/2015, 18:28
Και με αφορμή το ποστάκι του Μπουλημοντ με το ωραίο νεφελιμ μηχανάκι...

Υπάρχουν και πολύ χειρότερα από 1300 ευρώ πρόστιμο (http://dete.gr/?p=19901)

MG-KTiNoS
07/07/2015, 18:33

:uplate:

alex k8
07/07/2015, 18:52
πριν πολλαααααα ποστ χθες το πρωι ρωτησα το αν δεν παραδωσω το διπλωμα τι κυρωσεις εχω και δυο απο εμας(του φορουμ)με καταταξανε στην ιδια μοιρα με ληστη και λοποδητη που κλαιγομαι οτι δεν θα πληρωσω, ποσο κομπλεξικοι ειναι καποιοι τελικα....
ουτε κοκκινο περασα ουτε στοπ ουτε για κρανος την εφαγα ουτε για πινακιδα κρυμενη(την εχω φαει παλαιοτερα 3 φορες και πηγα και την πληρωσα κανονικα χωρις να κανω κιχ)
τα διοδια μου καθονται στο στομαχι ρε παιδια ειναι η απατεωνια της απατεωνιας, πρεπει να το υποστουμε και αυτο ομως οπως ολα τα αλλα.....
οταν καταπιεζεις καποιον καποια στιγμη κανει την εκρηξη του.....
προσοχη οχι πισω απο το πληκτρολογιο και βγαζοντας κομπλεξ σε ανθρωπους που υποτιθεται οτι ειναι της ομαδας που διαλεξες να εισαι μεσα

Billymuse
07/07/2015, 18:54

Το νόμιμο δεν είναι και πάντα ηθικό..

alex k8
07/07/2015, 18:57
πριν πολλαααααα ποστ χθες το πρωι ρωτησα το αν δεν παραδωσω το διπλωμα τι κυρωσεις εχω και δυο απο εμας(του φορουμ)με καταταξανε στην ιδια μοιρα με ληστη και λοποδητη που κλαιγομαι οτι δεν θα πληρωσω, ποσο κομπλεξικοι ειναι καποιοι τελικα....
ουτε κοκκινο περασα ουτε στοπ ουτε για κρανος την εφαγα ουτε για πινακιδα κρυμενη(την εχω φαει παλαιοτερα 3 φορες και πηγα και την πληρωσα κανονικα χωρις να κανω κιχ)
τα διοδια μου καθονται στο στομαχι ρε παιδια ειναι η απατεωνια της απατεωνιας, πρεπει να το υποστουμε και αυτο ομως οπως ολα τα αλλα.....
οταν καταπιεζεις καποιον καποια στιγμη κανει την εκρηξη του.....
προσοχη οχι πισω απο το πληκτρολογιο και βγαζοντας κομπλεξ σε ανθρωπους που υποτιθεται οτι ειναι της ομαδας που διαλεξες να εισαι μεσα

αντε το γ@μ#προστιμο το πληρωνουμε αλλα το διπλωμα 20 μερες? με παιδια στο σπιτι και δουλεια που ειναι 30χλμ μακρια?

Billymuse
07/07/2015, 18:58
Παλιο το άρθρο μεν, αλλα ποιος το γνώριζε??

Από τις 4 Απριλίου 2011 οι εργολάβοι που κατασκευάζουν το τμήμα Κόρινθος-Πάτρα θα έπρεπε να έχουν σταματήσει να εισπράττουν διόδια, αφού δεν έχουν ολοκληρώσει τα έργα μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία των 32 μήνων. (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=282526)

amyroukai
07/07/2015, 19:03
Τώρα εσύ δηλαδή τι είσαι, εχθρός των φίλων του Αντώνη ρε αλητήριε; :bawl:

Και βάση νομοθεσίας από τη στιγμή που δεν έχουν παραδώσει το έργο δεν θα έπρεπε να εισπράττονται διόδια ούτε πριν τις 4 απριλίου 2011 γιατί δεν είναι αυτοκινητόδρομος (ομοίως για το τμήμα του Μαλιακού) αλλά γκαργκάρα...

pektis
07/07/2015, 19:07
Θυμαμαι πριν κανα 2μηνο που ειχα παει με την μηχανη Λαμια απο εθνικη... ειχα βαρεθει να πληρωνω διοδια(νομιζω 8,50 ειχα δωσει)... Στο γυρισμο στην πινακιδα Μπραλλος την εκανα με ελαφρα που λενε...
ΟΚ, καλος δρομος με 3 λωριδες και ΛΕΑ, αλλά 8,5€ για 200χιλ. ρε παιδια...ΕΛΕΟΣ!!
Αυτο που θελω να καταληξω, ειναι οτι παντα υπαρχει η επιλογη να εισαι νομιμος και να ταξιδευεις απο την παλια εθνικη χωρις διοδια...
Αυτο που δεν μπορω να δεχτω ομως να πληρωσω ειναι η σουπερ εθνικη Κορινθου-Πατρων...
Δεν δεχομαι να πληρωσω διοδια σε δρομο 1 λωριδας χωρις ΛΕΑ,με κορινες για 120+χιλιομετρα, που ακομα και λαστιχο να σε πιασει δεν εχεις που να σταματησεις...:confused:
Ειπαμε να ειμαστε μ@λ@κες, αλλά οχι και ετσι...

DrEvil
07/07/2015, 19:24
Ακριβως ετσι & τετοιοι μαλακες ημαστε (αλλα μαλλον ακομα ειμαστε).

amyroukai
07/07/2015, 19:30
ήμαρτον :P

εγώ γελάω με το "θυμάμαι πριν δύο μήνες" μιλάμε για ΖΩΕΣ πριν, όχι αστεία. Ήταν ανοιχτές οι τράπεζες, μας πλήρωναν, μιλάμε πήγαινες και σήκωνες και πάνω από 60 ευρώ. Εποχές ευμάρειας, χλιδής και σπατάλης... :bawl:

DrEvil
07/07/2015, 19:31
Πιο πριν δεν θυμαται, αφου!
Μεχρι εκει η ραμ.
:p

BLiTzER
07/07/2015, 20:27
Να του αφαιρεθει γιατι βαζει σε κινδυνο την ζωη των αλλων σ αυτην την προσπαθεια του και δεν του χρωσταει κανεις τιποτα .Το ιδιο να ισχυει για ολους ανεξαρτητως οχηματος που θετουν με την οδηγηση τους σε κινδυνο την ζωη τους και την ζωη των αλλων:wave2:

Είναι αστείο να λέμε ότι θέτει σε κίνδυνο τη ζωή οποιουδήποτε επειδή είναι "κολλημένος πίσω μου" ή ότι άλλο ευφάνταστο έχει βάλει το μυαλό σας. Αν έχετε ακούσει για το παραμικρό ατύχημα επειδή κάποιος βιαζόταν να περάσει χωρίς να πληρώσει, λολ οκ, θα ήθελα πολύ να μάθω.

Επίσης ξεκαθάρισα ότι είμαι ΚΑΤΑ του κλάματος και δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου (αν κάνεις μαλακία και σε πιάσουν, κάθεσαι και την τρως), ΑΛΛΑ εδώ μιλάμε για ΔΙΟΔΙΑ. Δε μιλάμε για παραβίαση κόκκινου, στοπ, προτεραιότητας, μιλάμε για ΔΙΟΔΙΑ. Μάλιστα για ΕΛΛΗΝΙΚΑ διόδια, τα οποία χρυσοπληρώνουμε για να σκοτώνονται 15,000 άνθρωποι τον χρόνο. Και το υποστηρίζετε με πάθος αυτό το πράγμα. Wtf, ούτε μέτοχοι να ήσασταν.

Όχι, δεν είσαι αναρχικός αν δεν πληρώνεις, ούτε κολλητός του Μπόμπολα, αν πληρώνεις, αλλά, στην τελική, τί σας νοιάζει; Αν γουστάρετε, πληρώνετε και αφήστε τί κάνει ο διπλανός σας. Δεν είστε μπάτσοι. Δεν είστε ο Μπόμπολας. Αφήστε τον καθένα να κάνει ό,τι γουστάρει και την τροχαία τη δουλειά της.

pektis
07/07/2015, 20:39
ήμαρτον :P

εγώ γελάω με το "θυμάμαι πριν δύο μήνες" μιλάμε για ΖΩΕΣ πριν, όχι αστεία. Ήταν ανοιχτές οι τράπεζες, μας πλήρωναν, μιλάμε πήγαινες και σήκωνες και πάνω από 60 ευρώ. Εποχές ευμάρειας, χλιδής και σπατάλης... :bawl:

:bawl:
καλα, μιλαμε... εσυ εχεις ξεφυγει...:lol::bawl:

Ζεύκας
08/07/2015, 13:51
Σχετικό-άσχετο:

Φίλος έχει προβλήματα με μια εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας-ίντερνετ.
Αφού λοιπόν δεν μπορεί να βγάλει άκρη τι ατάκα πέταξε ο τρισμέγιστος;!;!

"Δεν τους πληρώνω και να πάνε να γαμηθούν!"

Αυτός ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με το ΑΦΜ του κτλ.

Έτσι είναι ο Ελληναράς. Μπαίνω στον ιδιωτικό αυτοκινητόδρομο με το οχημά
μου αλλά δεν πληρώνω να πάει να γαμηθεί ο πλούσιος. Κι όταν έρχεται η
ώρα του πλερώκω βγαίνει από δω κ από κει και παραπονιέται που του ήρθαν
κάτι δυσβάσταχτα χρέη! Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!

Billymuse
08/07/2015, 14:03
Σχετικό-άσχετο:

Λάθος φίλε μου δημόσιος δρόμος με ιδιωτική διαχείρηση. Τα μόνα δημοσια διόδια ειναι στα Μάλγαρα και είναι απο τα φθηνότερα που υπάρχουν,
μιλάμε για δρόμους οχι καινούργιους που ειναι εθνικές οδοί.(αττικη οδος,εγναντία,ιονία..3-4λωρίδες με καλη άσφαλτο,φωτισμό..) μιλάμε για κατσικόδρομους
Πέταλο Μαλιακού,Τέμπη,Κορίνθου Πατρων...χιλιοπληρωμένοι δρόμοι ουτε καν εθνικοί οδοί που ειναι όπως 40 χρόνια πριν..για το πεος..

BLiTzER
08/07/2015, 14:06
Σχετικό-άσχετο:

Δεκτό το επιχείρημά σου (και συμφωνώ) για την Α.Ο., τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και λοιπά ιδιωτικά έργα. Αν συμπεριλαμβάνεις και τις εθνικές μας οδούς σε αυτό, απλά γελάω.

Κατά τ'άλλα, σ'αγαπάω, όμως, το ξέρεις :P

amyroukai
08/07/2015, 14:09
Και η ΑΟ τεχνηέντως και σκανδαλωδώς και επιζημίως για το δημόσιο παραμένει ιδιωτική, αλλά τέλος πάντων...

toyar
08/07/2015, 14:12
στην ελλαδα εχουμε μαθει να μην τηρουμε τους νομους γιατι ξερουμε πολυ καλα ποσο λαμογια ειναι αυτοι που τους εφτιαξαν
οσον αφορα τα διοδια ο σουφλιας κανονισε να υπαρχουν διοδια παντου και για παντα λιγο πριν τερματισει την πολιτικη του καρριερα
η ΑΟ και η Γεφυρα ειναι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα
απο κει και περα ειτε πληρωσεις ειτε οχι εισαι παντα χαμενος

Ζεύκας
08/07/2015, 14:13
Θέλετε να παίξουμε με τις λέξεις;
Δεν είναι ιδιωτικός αλλά δημόσιος αυτ/μος με παραχώρηση σε ιδιώτη;

ΟΚ κανένα πρόβλημα αλλά ο νόμος είναι νόμος, και η νοοτροπία του Έλληνα είναι αυτή θαρρώ που ανέφερα.

Πάντως μου δώσατε φοβερή ιδέα. Την επόμενη φορά θα πάω να δω τσουλου στο Καραϊσκάκη και θα πω στον σεκιουριτά:
"Αει γαμήσου ρε εσύ και ο Μαρινάκης σου. Εδώ είναι δημόσιος χώρος που έχει παραχωρηθεί σε ιδιώτη" :bawl:

sapila racing
08/07/2015, 14:15
χμμμ.. :ZZZ:

για διόδια στην Εγνατία δεν ξεκίνησε αυτη η φαση της συζητησης η κανω λάθος?
:p

BLiTzER
08/07/2015, 14:18
Πάντως μου δώσατε φοβερή ιδέα. Την επόμενη φορά θα πάω να δω τσουλου στο Καραϊσκάκη και θα πω στον σεκιουριτά:
"Αει γαμήσου ρε εσύ και ο Μαρινάκης σου. Εδώ είναι δημόσιος χώρος που έχει παραχωρηθεί σε ιδιώτη" :bawl:

Σωστά. Επειδή η ανάγκη μετακίνησης είναι ακριβώς η ίδια με την ανάγκη παρακολούθησης ποδοσφαίρου.

Ζεύκας
08/07/2015, 14:22
Συντρολε εγώ να μετακινηθώ σε δημόσιο χώρο θέλω ;)

ΥΓ. Μπίλι δεν κατάλαβα Χριστό από αυτά που έγραψες στο βρουμ :lol:

Billymuse
08/07/2015, 14:25

ΥΓ. Μπίλι δεν κατάλαβα Χριστό από αυτά που έγραψες στο βρουμ :lol:

Ειμαι 10 ώρες στο πόδι και με βάρεσε η ζέστη θα σου πω πιο μετα τι εννοούσα :P

BLiTzER
08/07/2015, 14:28

Σε έχει τυφλώσει η "πονηριά" του νεοΈλληνα και συγχέεις καταστάσεις. Σου ξαναλέω ότι συμφωνώ στο γενικότερο πλαίσιο, είναι αηδιαστική αυτή η συμπεριφορά, αλλά ξέρω να διαχωρίζω.

Πχ. στη γέφυρα του Ρίου πληρώνω ΠΑΝΤΑ, επειδή είναι μεγάλο έργο, εξυπηρετεί και, πολύ σημαντικό, σέβεται τους μοτοσυκλετιστές με τις τιμές, οπότε το σέβομαι κι εγώ. Όταν ταξιδεύω Αθήνα-Θεσσαλονίκη, γιατί να πληρώσω 30 ευρώ; Όταν ταξιδεύω προς Πύργο γιατί να πληρώσω το αντίτιμο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ;

Δεν τσιγκουνεύομαι το 1.5 ευρώ. Δε θα πεινάσω. Αλλά δεν είμαι και μαλάκας. Πρόσφερέ μου έργα κι εγώ ευχαρίστως θα τα πληρώσω αναλόγως. Δε γίνεται να μου προσφέρεις Yugo και να πληρώνω McLaren.

Billymuse
08/07/2015, 14:37
Σε έχει τυφλώσει η "πονηριά" του νεοΈλληνα και συγχέεις καταστάσεις. Σου ξαναλέω ότι συμφωνώ στο γενικότερο πλαίσιο, είναι αηδιαστική αυτή η συμπεριφορά, αλλά ξέρω να διαχωρίζω.

Πχ. στη γέφυρα του Ρίου πληρώνω ΠΑΝΤΑ, επειδή είναι μεγάλο έργο, εξυπηρετεί και, πολύ σημαντικό, σέβεται τους μοτοσυκλετιστές με τις τιμές, οπότε το σέβομαι κι εγώ. Όταν ταξιδεύω Αθήνα-Θεσσαλονίκη, γιατί να πληρώσω 30 ευρώ; Όταν ταξιδεύω προς Πύργο γιατί να πληρώσω το αντίτιμο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ;

Δεν τσιγκουνεύομαι το 1.5 ευρώ. Δε θα πεινάσω. Αλλά δεν είμαι και μαλάκας. Πρόσφερέ μου έργα κι εγώ ευχαρίστως θα τα πληρώσω αναλόγως. Δε γίνεται να μου προσφέρεις Yugo και να πληρώνω McLaren.

+1 για όλα..
Μιλάμε οτι στη Γέφυρα στο Ριο-Αντιριο η διαφορά της μηχανης με το αντίτιμο του αυτοκινήτου ειναι 10 ευρο..φυσιολογικό
Στα αλλα διόδια πληρώνεις πχ
Αθηνα-Σαλόνικα αυτοκινητο 29 ευρο (αν θυμάμαι καλα)
Αθηνα-Σαλόνικα μηχανή 22 ευρο...
ρε πάμε καλα? 7 ευρο διαφορά μονο? και τι την ίδια ''φθορά'' προκαλεί στην άσφαλτο η χρήση με τη μηχανή σε σχέση με το αυτοκίνητο??

GFawkes
08/07/2015, 14:55
Σωστά. Επειδή η ανάγκη μετακίνησης είναι ακριβώς η ίδια με την ανάγκη παρακολούθησης ποδοσφαίρου.

απο πότε παιζει ποδοσφαιρο ο θρηνος;

BLiTzER
08/07/2015, 14:57
Δεν ξέρω. Σταμάτησα να ασχολούμαι με ελληνικές ομάδες από τα 15 μου, για να μην ξεχάσω κι αυτά που ξέρω.

spyrakos35
08/07/2015, 22:27
περί διοδίων
πάντα πληρώνω.... όχι οτι συμφωνώ με το καθεστώς αλλά προκειμένου να αποφύγω τα χειρότερα, πληρώνω.... και με την εφορία δε συμφωνώ αλλά την πληρώνω.... με την ίδια ακριβώς λογική

περί κομπλεξ κλπ κλπ
στα απαυτά μου αν δεν πληρώνεις..... αν με ρωτήσεις θα στο πω, "κάνεις μαλακία γιατί αν σε πιάσουν σε σκίσανε"....
σε καμμία περίπτωση δεν ευχομαι να σε πιάσουν, αλλά αν σε πιάσουν και μου το πεις, η απάντηση θα κυμαίνεται από "σου τα λεγα, δε με ακουγες" μέχρι "παρταρχίδια μου τώρα για να μάθεις γράμματα".... εξαρτάται από το πώς θα μου το πεις ("τη γαμισα, με τσιμπισαν" ή "τα μουνι@ μου ρίξαν πρόστιμο γμτμπτπ")
αν τώρα αυτό θεωρείται κόμπλεξ, δεν ξέρω το αφήνω στους γνώστες.....

:beer:

taisteal
08/07/2015, 23:09
Το μυστικο ειναι ενα,εχεις αργο μηχανακι που δεν παει βημα στην εθνικη οδο,οποτε πας απο
επαρχιακους η παραδρομους παντου,και το φχαριστιεσαι κιολας.
Αφου με τα ιδια θα πηγαινες και στην εθνικη :D

macdeath_s
09/07/2015, 00:40
Άσχετο... πιστολιάζατε ιδιωτικά διόδια και σας ήρθε ραβασάκι από εφορία ? Πώς γίνεται αυτό... ?

nickald
09/07/2015, 08:06
Άσχετο... πιστολιάζατε ιδιωτικά διόδια και σας ήρθε ραβασάκι από εφορία ? Πώς γίνεται αυτό... ?

where there's a mpompolas, there's a way....