View Full Version : πολλα και ενδιαφεροντα για τα διοδια..
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
MG-KTiNoS
09/07/2015, 08:09
Έτσι είναι ο Ελληναράς. Μπαίνω στον αυτοκινητόδρομο που έφτιαξα με τα λεφτά και οι ΝΟΔΟΚ χάρισαν στον Bob Olas με το οχημά
μου αλλά δεν πληρώνω να πάει να γαμηθεί ο πλούσιος. Κι όταν έρχεται η
ώρα του πλερώκω βγαίνει από δω κ από κει και παραπονιέται που του ήρθαν
κάτι δυσβάσταχτα χρέη ενώ η άλλη πλευρά δεν τίμησε το κοντράτο που είχε και δεν έφτιαξε ότι ένα χιλιόμετρο
Φωνάζει
Ο μεγαλοκλέφτης να φοβηθεί ο φουκαράς
:wave2:
Άσε μας κουκλίτσα μας....
:lol:
Άσχετο... πιστολιάζατε ιδιωτικά διόδια και σας ήρθε ραβασάκι από εφορία ? Πώς γίνεται αυτό... ?
Με τον νόμο που θέσπισαν Βενιζέλος-Πάγκαλος το '10 αν θυμάμαι καλά...
Ο ίδιος νόμος έβαλε την αστυνομία να φυλάει τα ιδιωτικά διόδια, και επέβαλε αυστηρές ποινές στους παραβάτες, όπως επίσης επέτρεψε στους διοδιάρχες να εγκαταστήσουν κάμερα και να καταγράφουν τους αριθμούς των παραβατών...
ε αυτο λεμε...........
οτι στην ελλαδα παραβιαζουμε νομους που δεν θα επρεπε να υπαρχουν:bawl:
και επειδη αυτο το σχεδιο δεν δουλευει εξω γι αυτο τωρα ειμαστε εδω που ειμαστε
ε αυτο λεμε...........
οτι στην ελλαδα παραβιαζουμε νομους που δεν θα επρεπε να υπαρχουν:bawl:
και επειδη αυτο το σχεδιο δεν δουλευει εξω γι αυτο τωρα ειμαστε εδω που ειμαστε
ετσι!
αττικη οδο που πηγαινοερχομουνα καθε μερα χωρις πινακιδα ή κρυμενη παντα πληρωνα,ειμαι νομοταγης τωρα?
αθηνων πατρων ποτε, ειμαι αλητηριος μηχανοβιος τωρα?
Άσε μας κουκλίτσα μας....
Εσύ κουκλίτσα πληρώνεις διόδια;
Η τα πιστολιαζεις; φαντάζομαι πως η πινακίδα στο tdm είναι κανονικά στη θέση της
Η τα πιστολιαζεις; φαντάζομαι πως η πινακίδα στο tdm είναι κανονικά στη θέση της
Γεμισε ο τοπος τζαμπα μαγκες και επαναστατες ποπολαρους του keyboard
manhunter
09/07/2015, 11:37
Τελικά είναι ορθό να πλήρώνουμε τα παράνομα διόδια ή είναι παράνομο να κάνουμε το ορθό και να μην πληρώνουμε? Μπερδεύτηκα :confused:
Το σωστό είναι να κάνουμε την κότα να πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα διόδια και μετά να μπαίνουμε στο φόρουμ
και να κάνουμε τον ψευτομαγκα επαναστάτη του πληκτρολογίου και να κράζουμε τον μπόμπολα.
Αντιστοιχα και κάπως αντιδιαμετρικά είναι να κάνουμε τον επαναστάτη στον μπόμπολα και να κάνουμε την
κοτούλα στα φόρουμ να ψάξουμε να δούμε πως θα γλυτώσουμε πρόστιμα ή να κλαφτούμε.
όπως και να'χει ο Έλληνας κάπου κάπως πρέπει να κάνει την επαναστασή του και ό,τι κι αν γίνει να βγει μάγκας κι από πάνω.
MG-KTiNoS
09/07/2015, 14:44
Βασικά τα αποφεύγω...
Δεν πάω πια εθνική.
Όταν όμως τους χάρισε και 300 γιατί λέει δεν είχαν αρκετές εισπράξεις
Πήρα το φτυάρι και φτυαρίζω λάσπη !
αλλά τα έργα που γράφει το κοντράτο που κάνουν με το κράτος τα είδε κανένας?????
:a26:
ΠΑιδες απο το 2012 περιπου εχουν μπει καμερες της τροχαιας στα διοδιο ελευσινας ισθμου ζευγολατιου πατρας μαλγαρων και εγνατιας οδου μπορει και σε αλλα πλεον αυτα ηξερα μεχρι τοτε που μ'ενδιεφερε....
Τα δυο τελευταια ειναι κρατικα τα υπολοιπα ιδιωτικα.
Αυτες ειναι καμερες καταγραφουν τα παντα και απο τα e pass. οταν περναει ενα αυτοκινητο χωρις να πληρωσει βαζει σημαδι και μετα την βλεπουνε κατι καλλονες αστυνομικινες στα γραφεια των εκαστοτε τροχαιων και αυτοι κοβουν κλισεις του ελληνικου δημοσιου που σου ερχονται σπιτι και μετα πανε εφορια.
Απλα τα πραγματα.
Τωρα αυτες οι καμερες ειναι μπροστα δεν γραφουν μηχανακια ( καταλαβα τι εχει να γινει απο αυριο ).
Οι αλλες καμερες δεν μπορουν να θεωρηθουν τεκμηριο για να σου κοψει κλιση.
Μπροστα αριστερα οταν πληρωνεται τα διοδιο ειναι εκει και ειναι διαφορετικες απο τις αλλες Χαμογελαστε!!!!
tsompanis
13/07/2015, 11:27
Τωρα αυτες οι καμερες ειναι μπροστα δεν γραφουν μηχανακια ( καταλαβα τι εχει να γινει απο αυριο ).
Οι αλλες καμερες δεν μπορουν να θεωρηθουν τεκμηριο για να σου κοψει κλιση.
Μπροστα αριστερα οταν πληρωνεται τα διοδιο ειναι εκει και ειναι διαφορετικες απο τις αλλες Χαμογελαστε!!!!
Αυτό είναι σίγουρο?
Ρωτάω γιατί στην εγνατία οι κάμερες είναι πάντα αυτές που ήταν απο την αρχή και δεν έχει αλλάξει κάτι.να τις έβαλαν τώρα σε λειτουργία?
Η εγνατια ειναι απο την αρχη κρατικη και εκει ισως ισχυουν αλλα.
Για σιγουρα στειλε ενα μαιλ στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για να σου πουνε σιγουρα παντως αυτοι πλεον λενε περναμε μονο με καλυμμενη την μπροστινη πινακιδα απ'οτι ειχα δει τελευταια.
Vigilante
27/07/2015, 14:11
ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ: Αν πηγαίνετε προς Λαμία, μπορείτε να βγείτε στην έξοδο για Άγιο Στέφανο, να πάρετε την παλιά εθνική μέχρι τα McDolnald's μετά τα διόδια Αφιδνών. Εκεί έχει ένα πορτάκι που περνάει η μηχανή και βγαίνετε νέα εθνική οδό. Αντιστρόφως, ερχόμενοι από Λαμία, μπορείτε να βγείτε στον Σείριο. Τέρμα δεξιά, εκεί που παρκάρουν τα φορτηγά, παράλληλα με τον φράχτη, υπάρχει συρόμενη πόρτα, που είναι πάντα ανοιχτή. Βγαίνοντας, κάνετε αριστερά, περνάτε κάτω από τη νέα εθνική και κάνετε δεξιά στο στοπ. Βγαίνετε παλιά εθνική προς Αθήνα, λίγο πριν την Μαλακάσα.
spypetros
28/07/2015, 23:30
Θα ταξιδέψω για Αθήνα από Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες. Η πιο καλή λύση είναι νομίζω αυτοκόλλητο στην πινακίδα και πέρασμα από τα αριστερά διόδια. Έτσι και αλλιώς οι τροχαίοι δε θα μπουν στον κόπο να ασχοληθούν. Άσε που τα διόδια κατά κύριο λόγο έγιναν για να τα παίρνουν από τα φορτηγά-λεωφορεία......:a014:
taisteal
28/07/2015, 23:33
Θα ταξιδέψω για Αθήνα από Θεσσαλονίκη σε λίγες μέρες. Η πιο καλή λύση είναι νομίζω αυτοκόλλητο στην πινακίδα και πέρασμα από τα αριστερά διόδια. Έτσι και αλλιώς οι τροχαίοι δε θα μπουν στον κόπο να ασχοληθούν. Άσε που τα διόδια κατά κύριο λόγο έγιναν για να τα παίρνουν από τα φορτηγά-λεωφορεία......:a014:
Αν εχεις γρηγορο εργαλειο και ορεξη,καντο.
Αν δεν εχεις τιποτα απο τα δυο don't.
spypetros
28/07/2015, 23:45
Αν εχεις γρηγορο εργαλειο και ορεξη,καντο.
Αν δεν εχεις τιποτα απο τα δυο don't.
όρεξη μπόλικη.
το εργαλείο suzuki freewind 650.
Θα γράψω εμπειρίες όταν με το καλό γυρίσω.
όρεξη μπόλικη.
το εργαλείο suzuki freewind 650.
Θα γράψω εμπειρίες όταν με το καλό γυρίσω.
Πηρε μπρος ο ντενεκές? Και γιατι δεν πας με το σουτιεν που είναι και πιο γληγορο? Με το freewind θα σε πιασουν με τα ποδια
notakos600
29/07/2015, 08:26
χαχαχαχαχαχα
αυτοκολλητο?
wthanasis
29/07/2015, 10:05
αυτοκολλητο?
ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142617&page=32&p=2537938&viewfull=1#post2537938)
Ο Pandvs θα σε κατατοπίσει...... :)
Οι κάμερες βλέπουν ότι περνάς κοινωνικό μύνημα και ανοίγουν αυτόματα οι μπάρες... :lol:
spyrakos35
29/07/2015, 10:06
αυτοκολλητο?
που κρύβει μέρος της πινακίδας..... θεωρητικά αν σε φωτογραφία δε φαίνεται ολόκληρη η πινακίδα δεν μπορούν να σε "χρεώσουν".... επι του πρακτέου δε γνωρίζω....
εκείνα τα "πάντα κράνος" τελείωσαν ρε παιδιά? :lol:
Ναι και τώρα θα βγούν καινούργια ''ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΙΒΙΟ''..........
Ενδιαφέρεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:bawl::bawl:
spypetros
29/07/2015, 11:40
ένας φίλος έφτιαξε ένα που έγραφε God saves
spypetros
29/07/2015, 11:43
Πηρε μπρος ο ντενεκές? Και γιατι δεν πας με το σουτιεν που είναι και πιο γληγορο? Με το freewind θα σε πιασουν με τα ποδια
Δεν ταξιδεύω μόνος.
Τριβάλιτσος και με γυναίκα
που κρύβει μέρος της πινακίδας..... θεωρητικά αν σε φωτογραφία δε φαίνεται ολόκληρη η πινακίδα δεν μπορούν να σε "χρεώσουν".... επι του πρακτέου δε γνωρίζω....
Ναι, αλλά αν δεν είσαι όργανο και σε τσιμπήσουν, θα προτιμούσες να είχες πληρώσει τα διόδια...
Αν θες να περνάς χύμα, καλύτερα χωρίς πινακίδα αλλά να την έχεις μαζί παρα να την παραποίησεις. Στην πρώτη περίπτωση 300 Ε μόνο κλήση στην δεύτερη πας αυτόφωρο + πρόστιμο + αφαίρεση διπλώματος.
spyrakos35
29/07/2015, 12:38
Αν θες να περνάς χύμα, καλύτερα χωρίς πινακίδα αλλά να την έχεις μαζί παρα να την παραποίησεις. Στην πρώτη περίπτωση 300 Ε μόνο κλήση στην δεύτερη πας αυτόφωρο + πρόστιμο + αφαίρεση διπλώματος.
Ναι, αλλά αν δεν είσαι όργανο και σε τσιμπήσουν, θα προτιμούσες να είχες πληρώσει τα διόδια...
μετά και τη διευκρίνιση του κώστα, προφανώς :lol:
εμένα βέβαια δε με απασχολεί το θέμα γιατί προτιμώ να πληρώνω......
Δεν ταξιδεύω μόνος.
Τριβάλιτσος και με γυναίκα
Την γυναικα την στελνεις με τις βαλιτσες με το κτελ....
low pass
03/02/2016, 07:13
κ τώρα;;
http://www.lifo.gr/now/society/88632
spyrakos35
03/02/2016, 07:16
κ τώρα;;
Θελει και ρωτημα;
Πουτσ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Δεν μπορω να πω οτι λυπαμαι....
notakos600
03/02/2016, 07:26
Οι μαγκιές (ΚΟΚ, διόδια) πληρώνονται....
Eversman
03/02/2016, 07:43
Θελει και ρωτημα;
Πουτσ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Δεν μπορω να πω οτι λυπαμαι....
Τσούζει Σούζι! Βλέπεις αυτοί ήταν οι έξυπνοι και εμείς οι υπόλοιποι τα κορόιδα. Procto-synalar και περαστικά.
Η μόνη μου ένσταση είναι (ήταν και θα είναι) η δήμευση της πρώτης κατοικίας από την γ@μο-εφορία, για οποιαδήποτε οφειλή.
Το αφήνω γιατί πάει αλλού το θέμα, αλλά να δώ πότε θα ξυπνήσουμε. Είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει και δικαίως θα οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις (επιτέλους).
amyroukai
03/02/2016, 08:10
Οι μαγκιές (ΚΟΚ, διόδια) πληρώνονται....
Όχι φίλε γιατί δεν πληρώνω λέμε :bawl:
για 178 παραβάσεις του ζητάνε 21.000€.
περίπου 120 ευρώ η κάθε παράβαση διέλευσης δηλαδή...
οκ όλα καλά...
άλλο ένα θύμα στο μύλο του μπόμπολα...
ας πρόσεχε και τα σχετικά, εμείς γιατί πληρώνουμε κλπ κλπ....
ας πρόσεχε και τα σχετικά, εμείς γιατί πληρώνουμε κλπ κλπ....[/QUOTE]
ακομα αναρωτιεστε γιατι πληρωνουμε?
οσο υπαρχει το πληκτρολογιο και το τατσ θα συνεχισουμε να πληρωνουμε οταν θα στο παρουν και αυτο (που δεν προκειτε)τοτε δεν θα πληρωνουμε τους αδικους νομους τους(ποτε ομως και η ζωη συνεχιζεται.παω να κανω το μισοτελειωμενο τσιγαρακι μου απο εχθες το βραδυ)
spyrakos35
03/02/2016, 09:05
Δεν τσιμπαω, δεν τσιμπαω....
;)
ουτε και εγω, ας ειμαι καλα να δουλευω ΟΛΗ τη μερα για να ζησω την οικογενεια μου, τι τις θελω τις πολυτελειες?(αυτοκινητο, μηχανη) για να ζησω τις πολυτελειες πρεπει να χτηπησω τουλαχιστον αλλο ενα 10ωρο το βραδυ
spyrakos35
03/02/2016, 09:46
ουτε και εγω, ας ειμαι καλα να δουλευω ΟΛΗ τη μερα για να ζησω την οικογενεια μου, τι τις θελω τις πολυτελειες?(αυτοκινητο, μηχανη) για να ζησω τις πολυτελειες πρεπει να χτηπησω τουλαχιστον αλλο ενα 10ωρο το βραδυ
Φιλε μου, στο οικονομικο ζορι που τραβας ουτε εχω, ουτε μπορω να σου πω κατι..... Πραγματικα σου ευχομαι να βγεις (ολοι, οχι μονο εσυ) απο αυτο....
Ωστοσο, ο ανεργος ο οποιος χρησιμοποιουσε την Εγνατια χωρις να πληρωνει πιστευοντας σε ενα κινημα αμφιβολου σκοπου, ας χρησιμοποιουσε τους παραδρομους....
Δε θα πω, "εγω μλκς ειμαι που πληρωνω?" γιατι στην τελικη μπορει και να ειμαι....
Θα πω ομως, "ο ταδε που δε γουσταρει να πληρωνει, μλκς ειναι που παει απο παραδρομους"?
Φιλε μου, στο οικονομικο ζορι που τραβας ουτε εχω, ουτε μπορω να σου πω κατι..... Πραγματικα σου ευχομαι να βγεις (ολοι, οχι μονο εσυ) απο αυτο....
Ωστοσο, ο ανεργος ο οποιος χρησιμοποιουσε την Εγνατια χωρις να πληρωνει πιστευοντας σε ενα κινημα αμφιβολου σκοπου, ας χρησιμοποιουσε τους παραδρομους....
Δε θα πω, "εγω μλκς ειμαι που πληρωνω?" γιατι στην τελικη μπορει και να ειμαι....
Θα πω ομως, "ο ταδε που δε γουσταρει να πληρωνει, μλκς ειναι που παει απο παραδρομους"?
Τελικά ρε μάγκα η έλλειψη μόνωσης (τρίχα) που σε διακρίνει άνωθεν δεν σου χει επηρεάσει τη φαιά ουσία...
Ναι ρε ,ψηφίζω Πίπη επί του συγκεκριμένου θέματος.
nicksior
03/02/2016, 10:15
για 178 παραβάσεις του ζητάνε 21.000€.
περίπου 120 ευρώ η κάθε παράβαση διέλευσης δηλαδή...
οκ όλα καλά...
άλλο ένα θύμα στο μύλο του μπόμπολα...
ας πρόσεχε και τα σχετικά, εμείς γιατί πληρώνουμε κλπ κλπ....
Θύμα του Μπόμπολα?
Αυτό κατάλαβες?
Αυτό είπε το "θύμα" ?
edit
Τσίμπισα?
το καλύτερο είναι να έχετε την πινακίδα κάτω απο το πίσω φτερό και να περάσετε γρήγορα για να μην σας προλάβει η κάμερα, ούτε ο υπάλληλος απο τα διόδια που είναι υπέυθυνος να αναφέρει οτι περάσατε χυμα.
Αλλα αν είναι γατος ο υπάλληλος στο κεντρο διαχείρισης κυκλοφορίας μπορει να δει την πινακίδα σας και απο τις υπόλοιπες κάμερες του αυτοκινητοδρόμου (δύσκολο).
devil's animal
03/02/2016, 11:43
κ τώρα;;
εχει πλακα να διαβασεις την 2η σελιδα του συγκεκριμενου thread (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139128&page=2&highlight=%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1) για να δεις κατι πολυ ωραιες αποψεις...
μιλαμε κλαιω...
σε ολα μεσα επεσαν μερικοι...
εχει αλλαξει ο νομος και μερικοι ακομα δεν το ξερουν.τις καμερες τις εβαλε η τροχαια και οχι ο ιδιοκτητης της εταιρειας που φτιαχνει το δρομο.πιο παλια και να περναγες χωρις να πληρωσεις δεν ετρεχε και τιποτα δεν υπηρχε οργανο και σαφης νομος,, τωρα αν δεν πληρωσεις σε φωτογραφιζει η καμερα του τσιπρα-κουλη-φωφης-μπομπολα και το οργανο σου την δειχνει οταν θα σε καλεσει στην τροχαια.
οποτε καλο ειναι να πληρωνουμε τον οβολον μας για να μπορουν να παρουν οι παραπανω καμια γερμανικη καμερουλα να βγαλουν φωτογραφιες και στις διακοπες τους
George_Sp
03/02/2016, 12:43
εχει πλακα να διαβασεις την 2η σελιδα του συγκεκριμενου thread (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139128&page=2&highlight=%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1) για να δεις κατι πολυ ωραιες αποψεις...
μιλαμε κλαιω...
σε ολα μεσα επεσαν μερικοι...
ρε συ ντεβιλ.....απάντησέ μου σε κάτι.
αυτό που ισχύει σήμερα, ίσχυε και παλιότερα?
οι ίδιοι νόμοι που υπάρχουν σήμερα υπήρχαν και το 2012 και οι ίδιοι το 2000?
μην πετάς σπόντες απλά για να τις πετάξεις και να κάνεις μανούρα.
οι κάμερες των διοδίων έγιναν νόμιμες με αυτοματοποιημένη διαδικασία στην εφορία τέλη του 2014.
Τα ποστ λοιπόν που έγιναν μέχρι τότε ήταν η τελευταία ενημέρωση που υπήρχε για το πως μπορούσαμε να τη σκαπουλάρουμε και ποιες επιλογές υπήρχαν μέχρι τότε.
το οτι άλλαξαν τα πράγματα και πλέον αν θες να είσαι καλυμμένος ΠΡΕΠΕΙ να περνάς ΧΩΡΙΣ πινακίδα συμφωνούμε. Αλλά αυτό ισχύει ΤΩΡΑ.
έλεος πια με τη διαστρέβλωση....
spyrakos35
03/02/2016, 12:52
Εγω ομως Γιωργη επεσα 99,99% μεσα.....
Το υψος του προστιμου μου διεφυγε μονο....
Απλα το αναφερω, καμμια διαθεση για αντιπαραθεση
devil's animal
03/02/2016, 12:57
ρε συ ντεβιλ.....απάντησέ μου σε κάτι.
αυτό που ισχύει σήμερα, ίσχυε και παλιότερα?
οι ίδιοι νόμοι που υπάρχουν σήμερα υπήρχαν και το 2012 και οι ίδιοι το 2000?
μην πετάς σπόντες απλά για να τις πετάξεις και να κάνεις μανούρα.
οι κάμερες των διοδίων έγιναν νόμιμες με αυτοματοποιημένη διαδικασία στην εφορία τέλη του 2014.
Τα ποστ λοιπόν που έγιναν μέχρι τότε ήταν η τελευταία ενημέρωση που υπήρχε για το πως μπορούσαμε να τη σκαπουλάρουμε και ποιες επιλογές υπήρχαν μέχρι τότε.
το οτι άλλαξαν τα πράγματα και πλέον αν θες να είσαι καλυμμένος ΠΡΕΠΕΙ να περνάς ΧΩΡΙΣ πινακίδα συμφωνούμε. Αλλά αυτό ισχύει ΤΩΡΑ.
τι εγινε βρηκες την μυγα?
το θεμα ειναι οτι τα posts εμειναν εκει και δεν υπηρχε ενημερωση για το τι ακολουθησε...
οποτε αν καποιος εμπαινε να δει ενα σχετικο θεμα με διοδια στις αρχες του 2015, θα επεφτε πανω σ'αυτο που τον παραπληροφορουσε...
συγκεκριμενα εσυ που ησουν τοσο υπερμαχος της ελευθερης διελευσης θα επρεπε να ειχες ενημερωσει για το τι γινεται..αντιθετως εγραφες αυτο τελος Αυγουστου 2014:
συνεχίστε να πληρώνετε διόδια κορόιδα.
http://tvxs.gr/news/ellada/%C2%ABapozimiosi%C2%BB-stin-moreas-ae-apo-tin-kybernisi-logo-meiomenis-kinisis
αυτο τελος Νοεμβριου 2014:
Στα @@ μας και πάλι. Ας πληρώσουν όσοι ακόμα είναι υπέρ των διοδίων γιατί κάπως πρέπει να φτιαχτούν συντηρηθούν οι δρόμοι. Οι υπόλοιποι προ πολλού έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας.
Απριλιους του 2015:
Άντε και μέχρι το τέλος του 15 και στην Ελλάδα
https://www.facebook.com/video.php?v=433624720130392
..και μετα ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την ταμπακιερα...
μεχρι που εσκασε ο αρχαιολογος...
George_Sp
03/02/2016, 13:03
Με όρισε κανένας επιτιμο εκπρόσωπο ενημέρωσης για τα διόδια και δε το πήρα χαμπάρι?
Γιατί εδώ μέσα φορουμ είναι και όταν έχουμε χρόνο γράφουμε και γράφουμε αυτά που διαβάζουμε ή έχουμε μάθει από πρώτο χέρι βάση εμπειρίας.
Οπότε κάνε μου τη χάρη και παίξε με κάνα Νταλτον για να περάσει η ώρα σου ή να δείξεις ποιος την έχει μακρύτερη εδώ μέσα.
devil's animal
03/02/2016, 13:09
Οπότε κάνε μου τη χάρη και παίξε με κάνα Νταλτον για να περάσει η ώρα σου ή να δείξεις ποιος την έχει μακρύτερη εδώ μέσα.
οχι μικρουλι...χαρη δεν κανω σε κανεναν...
και θα παιζω με οποιον θελω εγω...δεν σου αρεσει να εισαι παιχνιδακι, ε?
https://www.youtube.com/watch?v=lc75k1g_kHo
:bawl:
για τα διόδια γενικότερα (νομίζω παραμένω εντός θέματος)
ας θυμηθούμε τον κατσικόδρομο πάτρας-κορίνθου
δεκαπέντε χρόνια πλήρωνα διόδια
κάθε λίγο το αυξάνανε
εγώ συνέχιζα να πληρώνω
ο δρόμος νομίζω ξέρουμε πολλοί σε τι κατάσταση είναι, ακόμα και τώρα
και νομίζω έχουμε πολλοί ακούσει τις υποσχέσεις για το πότε θα είναι έτοιμος
σωστά μέχρι εδώ; όσο καταλαβαίνω όλοι θα συμφωνήσουν ότι κόσμος πλήρωνε επί δεκαετίας και βάλε, για ένα δρόμο που δεν πληροί ούτε τις στοιχειωδέστερες των προδιαγραφών, από σηματοδότηση, σήμανση και διαγράμμιση μέχρι φωτισμό, προστασία και εξυπηρετικότητα. Δεν νομίζω ότι ικανοποιεί κανένα κριτήριο για να θεωρηθεί καν αυτοκινητόδρομος αυτό το πράμα, εκτός από το ότι χρησιμοποιήσανε κάποιου είδους άσφαλτο στο στρώσιμο και όχι κορν-φλέιξ. Αλλά το πληρώναμε και το πληρώνουμε για αυτοκινητόδρομο.
κάθε φορά που όχημα περνά τα διόδια, γίνεται μια συμφωνία: σου δίνω συγκεκριμένο ποσό χρημάτων με αντάλλαγμα τη χρήση ενός δρόμου με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Οκ, ίσως όχι σήμερα, αλλά του χρόνου ξέρω γω... του αντίχρονου... σε πέντε χρόνια, έστω!
όσοι πληρώσανε, τήρησαν το δικό τους μέρος της συμφωνίας. Σωστά μέχρι εδώ;
Ο δρόμος, όμως, δεν ήταν ποτέ, δεν θυμάμαι τουλάχιστο να ήταν, στην κατάσταση που είχαμε υποσχεθεί. Ήταν και παραμένει ένα κακό ανέκδοτο.
Αφού αυτοί λοιπόν δεν τήρησαν το δικό τους μέρος της κάθε μίας από τις πεντακόσιες συμφωνίες που κάναμε κάθε φορά που τους πλήρωνα όσα μου ζητούσανε, δεν το θεωρώ δίκαιο να ξαναπληρώσω σαν κορόιδο για έναν κωλόδρομο σαν την πάτρας-κορίνθου.
spyrakos35
03/02/2016, 13:23
Αγαπητε Τεσλα (:D), εχεις απολυτο δικιο....
Ωστοσο πρεπει να επιλεξεις μεταξυ ιδεολογου ή πραγματιστη....
Στο παρον θεμα, εγω, επιλεγω να ειμαι πραγματιστης
nikos_abel
03/02/2016, 13:38
Παρόλαυτά και τους νόμους και τα κόλπα, δε νομίζω ότι τελικά θα πληρώσει την οφειλή ο "φίλος".
Ούτε και κάποιος άλλος που πιστόλιαζε.
Υπάρχουν σοβαροί λόγοι αν πάει δικαστικά να γυρίσει τούμπα όλο αυτό.
Το μόνο που φοβάμαι, είναι ότι οι φύρερ θέλουν λεφτά με κάθε τρόπο και θα κάνουν τα στραβά μάτια σε όλα (όπως κάνουν ήδη).
με τη μηχανή έχω να πληρώσω διόδια από το '08 που κλείσανε τις συμφωνίες με τις οποίες χαρίσανε τους δρόμους ΜΑΣ, στους διεθνείς μεγαλοεργολάβους.
καλύπτω την πινακίδα πριν περάσω και μετά την ξανακάνω ορατή.
είναι ο δικός μου τρόπος να είμαι πραγματιστής.
ΔΕΝ είμαι τζαμπατζής. Απλά δεν μου αρέσει να νιώθω μαλάκας, όταν πληρώνω την κορίνθου πατρών, για κάτι που δεν είναι, όπως και τα τέμπη επίσης. Για τα υπόλοιπα έχω ήδη πληρώσει, έγιναν, και τώρα έχουν μετατραπεί σε εμπορεύσιμο προϊόν το οποίο το πλήρωσα εγώ και το καρπώνεται άλλος....
spyrakos35
03/02/2016, 13:50
με τη μηχανή έχω να πληρώσω διόδια από το '08 που κλείσανε τις συμφωνίες με τις οποίες χαρίσανε τους δρόμους ΜΑΣ, στους διεθνείς μεγαλοεργολάβους.
ΔΕΝ είμαι τζαμπατζής. Απλά δεν μου αρέσει να νιώθω μαλάκας, όταν πληρώνω την κορίνθου πατρών, για κάτι που δεν είναι, όπως και τα τέμπη επίσης. Για τα υπόλοιπα έχω ήδη πληρώσει, έγιναν, και τώρα έχουν μετατραπεί σε εμπορεύσιμο προϊόν το οποίο το πλήρωσα εγώ και το καρπώνεται άλλος....
Εδω κυρ Μπομπολα, εδω, ομολογησε, στειλτε του τη λυπητερη.....
την κουκούλα μην ξεχάσεις να βάλεις... :ninja:
:)
spyrakos35
03/02/2016, 14:02
την κουκούλα μην ξεχάσεις να βάλεις... :ninja:
:)
Εχω καθαρο και μεγαλο κουτελο....
George_Sp
03/02/2016, 14:45
οχι μικρουλι...χαρη δεν κανω σε κανεναν...
και θα παιζω με οποιον θελω εγω...δεν σου αρεσει να εισαι παιχνιδακι, ε?
σε αφήνω να (την) παίξεις μόνος σου. έχω πιο σοβαρά θέματα να κάνω. Τσάκω και μια μπύρα να σου κάνει παρέα :beer:
Specialized
03/02/2016, 15:04
:beer:
Παρόλαυτά και τους νόμους και τα κόλπα, δε νομίζω ότι τελικά θα πληρώσει την οφειλή ο "φίλος".
Ούτε και κάποιος άλλος που πιστόλιαζε.
Υπάρχουν σοβαροί λόγοι αν πάει δικαστικά να γυρίσει τούμπα όλο αυτό.
Το μόνο που φοβάμαι, είναι ότι οι φύρερ θέλουν λεφτά με κάθε τρόπο και θα κάνουν τα στραβά μάτια σε όλα (όπως κάνουν ήδη).
φυσικα και δεν θα πληρωσει.
οταν βλεπουν οτι το ποσοστο αυτων που δεν πληρωνουν αυξανεται τοτε σκανε μια τετοια ειδησουλα στα ΜΜΕ. με αυτο τον τροπο συνετιζονται μερικοι κι ετσι πεφτει το ποσοστο αυτων που δεν πληρωνουν κι ολα μελι γαλα για τον καθε μπομπολα.
καλα αν παει δικαστικα θα γυρισει σιγουρα τουμπα και δεν συμφερει τα διοδια. με την μεχρι τωρα κατασταση.
spyrakos35
03/02/2016, 17:27
Ρε αγοργια,
Αφου ειστε τοσο σιγουροι, γιατι δεν τραβατε μια αγωγη του Μπομπολα για παρανομα διοδια να σας κανουν και αγαλματα μετα τη δικαιωση;
Να του τα παρετε και χοντρα
μεχρι τωρα εχεις ακουσει κανα δικαστηριο να εχει δικαιωσει μπομπολα και να εχει πληρωσει καποιος πολιτης; ;)
με ντοκουμεντα ετσι; οχι κατι αρθρακια απο καποιους δημοσιογραφους.
spyrakos35
04/02/2016, 01:36
μεχρι τωρα εχεις ακουσει κανα δικαστηριο να εχει δικαιωσει μπομπολα και να εχει πληρωσει καποιος πολιτης; ;)
με ντοκουμεντα ετσι; οχι κατι αρθρακια απο καποιους δημοσιογραφους.
ούτε το δεν πληρώνω έχει δικαιωθεί πουθενά, ναι?
ξέρω και έναν αρχαιολόγο που του ήρθε ραβασάκι απο την εφορία.... ;)
και έχω βάσιμους λόγους να πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος είναι τζαμπατζής, ναι?
nicksior
04/02/2016, 06:24
https://www.youtube.com/watch?v=SBvvUt44C04#t=68
Ομορφα λόγια..
ούτε το δεν πληρώνω έχει δικαιωθεί πουθενά, ναι?
ξέρω και έναν αρχαιολόγο που του ήρθε ραβασάκι απο την εφορία.... ;)
και έχω βάσιμους λόγους να πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος είναι τζαμπατζής, ναι?
ναι σε ολα!!
οι δυσπιστια μου εχει ως εξης.
αν δικαιωθει το δεν πληρωνω θα εχουμε μεγαλη ανατροπη οσον αφορα τα διοδια και θα πρεπει οι εργολαβοι να σταξουν πολυ χρημα.
και διοδια=ιδιωτης, καμερες=δημοσιο. θα χαρισει δηλαδη ιδιωτης τα λεφτα που χανει να τα εισπρατει το δημοσιο; καπου χανει το θεμα αυτο.
Ρε αγοργια,
Αφου ειστε τοσο σιγουροι, γιατι δεν τραβατε μια αγωγη του Μπομπολα για παρανομα διοδια να σας κανουν και αγαλματα μετα τη δικαιωση;
Να του τα παρετε και χοντρα
έχει διαφορά να αντιλαμβάνεσαι ότι οι δικαστικοί, και οι νομοθετικοί θεσμοί της χώρας είναι πουλημένοι και επιτρέπουν στον κάθε μπόμπολα να γίνεται κράτος εν κράτει, από το να παραιτείσαι από το δίκιο σου...
amyroukai
04/02/2016, 08:28
Ο αγωνιστής εξηγεί. Straight from the horses mouth.
http://m.lifo.gr/now/society/88703
Δεν πλήρωνα γιατί δεν μου περίσσευαν να πληρώσω και γιατί νόμιζα ότι οι δρόμοι έχουν πληρωθεί από το δημόσιο πάνω από το κανονικό και ότι τα διόδια είναι ένα άλλο χαράτσι που δεν πρέπει να πληρωθεί γιατί τα χρήματα δεν πάνε στο κράτος αλλά στους μεγαλοεργολάβους και τους δανειστές. Ότι έγινε ήταν στα πλαίσια της αντίστασης που αντέτασσε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ενάντια σε όλα τα χαράτσια.
spyrakos35
04/02/2016, 08:52
Δεν πλήρωνα γιατί δεν μου περίσσευαν να πληρώσω και γιατί νόμιζα ότι οι δρόμοι έχουν πληρωθεί από το δημόσιο πάνω από το κανονικό και ότι τα διόδια είναι ένα άλλο χαράτσι που δεν πρέπει να πληρωθεί γιατί τα χρήματα δεν πάνε στο κράτος αλλά στους μεγαλοεργολάβους και τους δανειστές. Ότι έγινε ήταν στα πλαίσια της αντίστασης που αντέτασσε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ενάντια σε όλα τα χαράτσια.
Ελα μωρε με το λαμογιο....
δεν μπορώ να μην προσέξω τον γλαφυρό αριστερίζοντα λόγο του, και την ορθογραφία του, που είναι προσωποποίηση του οφθαλμοβιασμού...
Οι συνειρμοί για το πως έγινε αρχαιολόγος αυτός ο άνθρωπος είναι σχεδόν αυτόματοι στο μυαλό μου... Πιστεύω ότι μετά από όλη αυτή την "αντίσταση" κάπου θα βολευτεί και αυτός ο "αγωνιστής"...
εκεί που λέει το "βλέπετε τι παθαίνουν αυτοί που έχουν τέτοιες προβατικές συμπεριφορές" με έπεισε εντελώς για την προβατική του φύση...
Το "κόμμα" είπε προχωρήστε μπροστά κι εμείς ερχόμαστε αλλά όταν αυτός βρέθηκε στη διασταύρωση αντιμέτωπος με νταλίκα, το κόμμα την είχε "κάνει" από την προηγούμενη στροφή.... Βέβαια όσα αρνητικά και να του προσάψεις, δεν αλλάζει την πραγματικότητα πως οι δρόμοι πληρώθηκαν και πληρώνονται ακόμα με δάνεια του ελληνικού λαού για τα οποία βιώνουμε και την κρίση, οι δρόμοι χαρίστηκαν τζάμπα σε μερικούς καρχαρίες τους οποίους ο Κωστάκης στον Μπαϊρακτάρη έλεγε νταβατζήδες, και ο Βενιζέλος κι ο Πάγκαλος φρόντισαν να βάλουν τους μηχανισμούς του κράτους να προστατεύσουν αυτές τις ΑΕ και να εισπράττουν για χάρη τους.
Όμως έχει διαφορά το να παραδίδεσαι, με το να πολεμάς. Αλλά έχει επίσης διαφορά το να πολεμάς με ξύλινα σπαθιά, ή με πολυβόλα...
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή.
Να υποθεσω οτι δεν θα πληρωσει ουτε
δημοτικα τελη, εφορια, εκτακτη εισφορα, οαεε, τεβε κλπ
και μετα θα παραπονιεται οτι ειναι διχως συνταξη, οτι η πολιτεια τον ξεχασε, οτι το κρατος ειναι απροσωπο κλπ.
οκ!
notakos600
04/02/2016, 09:19
Να υποθεσω οτι δεν θα πληρωσει ουτε
δημοτικα τελη, εφορια, εκτακτη εισφορα, οαεε, τεβε κλπ
και μετα θα παραπονιεται οτι ειναι διχως συνταξη, οτι η πολιτεια τον ξεχασε, οτι το κρατος ειναι απροσωπο κλπ.
οκ!
+1000
devil's animal
04/02/2016, 09:29
που'σαι Γιωργακη...πες αλευρι:
λογια του "αγωνιστη":
Το καλοκαίρι λοιπόν του 2015 μου ήρθε να πληρώσω και εμένα το πρόστιμο από τα διόδια της Εγνατίας το ποσό των 21787,20 Ευρώ για 178 διελεύσεις κόστους 427,20. Πρώτη παράβαση 22/11/2013 και τελευταία 25/06/2015. Από αυτά τα 8400 βεβαιώθηκαν από την εφορεία, μέσω ενός νόμου που κάνει μετατρέπει τον κρατικό μηχανισμό σε εισπράκτορα προς όφελος των ΑΕ όπως είναι και η Εγνατία, και τα οποία πρέπει να πληρωθούν έως τις 29/02/2015.
φοβερη ενημερωση...μεσα σ'ολα επεσες βρε κι0ρατα...:bawl::bawl:
devil's animal
04/02/2016, 09:32
ενταξει ο τυπος ειναι τραγικος...
και εμενα δεν μ'αρεσει η φορολογια που μου βαζουν...
να πα να γ@μηθει λοιπον η εφορια και οι φοροι τους...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ!!
τι? μετα θα μου βαλουν και προσαυξησησεις? ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΡΕ...να βαλουν οτι θελουν...
τι? μετα εχει φυλακα και θα πιανω το σαπουνι για τον Αμπντουλ? ....:faint:
Nostradamus
04/02/2016, 11:27
Ρε τον τυπακο...
Καλα που βγηκε και διευκρινησε... Ενταξει... τωρα πραγματικα οτι συμπαθεια μπορει να μου αφησε μεχρι χθες η ιστορια του, με αυτο το κειμενο την εστειλε στον γερο διαολο..
Το μονο καλο απο ολη αυτη την δημοσιοτητα ειναι οτι τωρα πρεπει να βγει μια ακρη.. γιατι αν του βγει το ανταρτικο δεν βλεπω κανεναν να ξαναπληρωνει διοδια..
Αν δεν του βγει :a021:
Αυτο που ομως ελεγε προχθες και ο Σπυρακος... Αν και δεν συμφωνω με την υπαρξη διοδιων σε μη ολοκληρομενο δικτυο τυπου Κορινθου Πατρων, τοσα χρονια κανεις φορεας (π.χ. Δικηγορικος Συλλογος) δεν δοκιμασε να το παει δικαστικα... Αρα λογικα οτι γινεται μαλλον επιτρεπεται... Νταβατζιλικι ισως με την κοινη λογικη, αλλα νομιμο...
nicksior
04/02/2016, 12:46
Ολοι οι αξύριστοι είναι αγωνιστές ή οι αγωνιστές είναι αξύριστοι?
Γιατί όπως γράφει και ο Αρκάς "πολλά μούσια λίγες επαναστάσεις"
notakos600
04/02/2016, 14:25
Ολοι οι αξύριστοι είναι αγωνιστές ή οι αγωνιστές είναι αξύριστοι?
Γιατί όπως γράφει και ο Αρκάς "πολλά μούσια λίγες επαναστάσεις"
George_Sp
04/02/2016, 14:29
devil εγώ και μπύρα σε κέρασα μπας και ξυπνήσει ο εγκέφαλος αλλά δεν....
είναι ωραίο να γράφεις τα πράγματα όπως σε βολεύει....στο ξαναλέω αν και δεν έχω ελπίδα να κατανοήσεις.
οι κάμερες έγραφαν και το 12 και το 13 και το 14 και το 15 και το 2016 και θα συνεχίσουν να γράφουν.
ΝΟΜΙΜΑ ξεκίνησαν να γράφουν το 14 με το αντίστοιχο ψήφισμα νόμου και άδεια που έλαβαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Έως τότε έγραφαν ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούσαν να κινηθούν νομικά ή να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο το οπτικό υλικό.
Το οτι στο συγκεκριμένο τύπο του ήρθαν από το 2013, του ήρθαν γιατί συνέχιζε να περνά ΚΑΙ μετά το νόμιμο της καταγραφής οπότε του τα μάζεψαν όλα από την αρχή.
Συνέχισε λοιπόν να θριαμβολογείς για το πόσο έξω έπεσα και καλή σου νύχτα.
Όταν η επόμενη κάμερα θα στηθεί στη γωνία του σπιτιού σου και θα παρακολουθεί τί ώρα μπαίνεις και τι ώρα βγαίνεις από το σπίτι σου, ίσως τότε να καταλάβεις και συ και ο περισσότερος κόσμος.
Μέχρι εκείνη τη μέρα βρισκόμαστε σε διαφορετικά επίπεδα της ανθρωπιστικής και κοινωνικής αντίληψης για το περιβάλλον μας και τις ισορροπίες του.
Nostradamus
04/02/2016, 15:31
Όταν η επόμενη κάμερα θα στηθεί στη γωνία του σπιτιού σου και θα παρακολουθεί τί ώρα μπαίνεις και τι ώρα βγαίνεις από το σπίτι σου, ίσως τότε να καταλάβεις και συ και ο περισσότερος κόσμος.
Μέχρι εκείνη τη μέρα βρισκόμαστε σε διαφορετικά επίπεδα της ανθρωπιστικής και κοινωνικής αντίληψης για το περιβάλλον μας και τις ισορροπίες του.
Αυτο ρε George τι σχεση εχει τωρα με τις καμερες για τα ορια ταχυτητας και τις παραβασεις στο δρομο ?
George_Sp
04/02/2016, 15:38
Αυτο ρε George τι σχεση εχει τωρα με τις καμερες για τα ορια ταχυτητας και τις παραβασεις στο δρομο ?
έχει να κάνει με τη γενικότερη κατάσταση παραβίασης της ιδιωτικότητας και τον ελευθεριών που έχουμε ως πολίτες και άνθρωποι.
περισσότερος έλεγχος-περισσότερες μπάρες-λιγότερη ελευθερία.
bros400pgm
04/02/2016, 16:16
Μάλλον ατυχές το παράδειγμα σου για κάμερα στην γωνία του δρομου (κοινόχρηστος). Μήπως έννοεις στο σπίτι μέσα;
Μπάρες έχουν οι κεντρικές αρτηρίες. Οι παραδρομοι είναι ελεύθεροι. Μένει βέβαια να βάλουν κ εκεί.
George_Sp
04/02/2016, 16:26
Μάλλον ατυχές το παράδειγμα σου για κάμερα στην γωνία του δρομου (κοινόχρηστος). Μήπως έννοεις στο σπίτι μέσα;
Μπάρες έχουν οι κεντρικές αρτηρίες. Οι παραδρομοι είναι ελεύθεροι. Μένει βέβαια να βάλουν κ εκεί.
καθόλου ατυχές...μπορείς να ανοίξεις streetview σε μια χώρα "1ης διαλογής" και να δεις τι γίνεται.
Οι παράδρομοι κάποια στιγμή στην Ελλάδα έκλεισαν επίσης....ρώτα τους κατοίκους σε Σχηματάρι-Ωρωπό για το πόσες φορές έπρεπε να γκρεμίσουν τα οδοφράγματα του Μπόμπολα για να τους αναγκάσει να περνάνε μόνο από τα διόδια.
Nostradamus
04/02/2016, 16:27
ρε η μιση Ελλαδα (οπως και κατι δις σε ολο τον κοσμο) ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο share, poke, like, selfie, join, διαδωστΑΙ και παρε κοσμε, ολα στην φορα και μας πειραξε τωρα η καμερα στον δρομο ?
Θα παει αλλου το θεμα ομως και δεν το συνεχιζω.. :wave2:
George_Sp
04/02/2016, 16:30
ρε η μιση Ελλαδα (οπως και κατι δις σε ολο τον κοσμο) ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο share, poke, like, selfie, join, διαδωστΑΙ και παρε κοσμε, ολα στην φορα και μας πηραξε τωρα η καμερα στον δρομο ?
Θα παει αλλου το θεμα ομως και δεν το συνεχιζω.. :wave2:
φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί ένας παράγοντας που βοήθησε ήταν και ο σταρχιδισμός....μια ακόμα κάμερα τι πειράζει....έχει και πιο εκεί.....και η επόμενη δε πειράζει αφού έχει ακόμα μια πιο κάτω.
και όταν ξυπνήσεις και ψάξεις τι σου απέμεινε ως δικαίωμα στην ελευθερια της έκφρασης και της μετακίνησης, είναι αργά.
devil's animal
04/02/2016, 16:51
devil εγώ και μπύρα σε κέρασα μπας και ξυπνήσει ο εγκέφαλος αλλά δεν....
η αληθεια ειναι οτι ο εγκεφαλος μου ειναι λιγο κοιμισμενος, αλλα με την μπυρα μαλλον θα γινει χειροτερα...
είναι ωραίο να γράφεις τα πράγματα όπως σε βολεύει....στο ξαναλέω αν και δεν έχω ελπίδα να κατανοήσεις.
καν'το για τους αλλους ρε συ...εγω ειμαι καμμενο χαρτι...
οι κάμερες έγραφαν και το 12 και το 13 και το 14 και το 15 και το 2016 και θα συνεχίσουν να γράφουν.
ΝΟΜΙΜΑ ξεκίνησαν να γράφουν το 14 με το αντίστοιχο ψήφισμα νόμου και άδεια που έλαβαν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων. Έως τότε έγραφαν ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούσαν να κινηθούν νομικά ή να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο το οπτικό υλικό.
σε προηγουμενο ποστ σου λες οτι μεχρι τελος του 2014 δεν ηταν νομιμες οι καμερες..οποτε εγραφαν οπως λες αλλα δεν μπορουσαν να κινηθουν νομικα ή να αποτελεσει αποδεικτικο στοιχειο το οπτικο λυλικο...εστω λοιπον οτι μπορουσαν να στοιχειοθετησουν παραβαση Ιανουαριο του 2015...
πως γινεται να του ερχεται το αλλουνου παραβαση απο το 2013?
Το οτι στο συγκεκριμένο τύπο του ήρθαν από το 2013, του ήρθαν γιατί συνέχιζε να περνά ΚΑΙ μετά το νόμιμο της καταγραφής οπότε του τα μάζεψαν όλα από την αρχή.
τι σχεση εχει απο ποτε περναγε ο τυπος? μπορει να περναγε μια ζωη ετσι...το θεμα ειναι αν εχει αναδρομικη ισχυ ο νομος? αν εχει, θα ερθει σε ολους...εγω νομιζω οτι δεν εχει ομως....αλλα ακομα και να εχει αναδρομικη ισχυ, αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσουν ολοι που περναγαν απο τοτε...και εσυ μεσα σ'αυτους...
δεν εχει νοημα να του βγαζει του αλλου ενα προστιμο για 2 χρονια επειδη συνεχιζε να περναει αν δεν εχει αναδρομικη ισχυ...σκεψου 22/11/13 η αρχη και 25/06/2015 το τελος..
κανονικα θα επρεπε να πληρωσει τις διελευσεις που εγιναν απο αρχες 2015 και μετα...δλδ 6 μηνες...
Συνέχισε λοιπόν να θριαμβολογείς για το πόσο έξω έπεσα και καλή σου νύχτα.
εντελως ασχετα με το θεμα...
συνεχισε να κανεις ανουσια αντισταση...
stefanos
04/02/2016, 18:26
Για να καταλάβω τα πρόστιμα τα πήρε από:confused: κάμερα ο τύπος?
amyroukai
04/02/2016, 18:28
Καταγραφή παράνομων διελεύσεων από κάμερες.
stefanos
04/02/2016, 18:48
Καταγραφή παράνομων διελεύσεων από κάμερες.
Ναι κατάλαβα, εντάξει, και για διόδια της Εγνατίας μιλάμε και κατηγορούμε τον μπόμπολα τόση ώρα :lol:
Νταξ δημόσιος δρόμος που τον χρωστάμε ακόμα και ο τύπος νόμιζε οτι τον έκλεβαν οι πολυθνικές και οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι
και δεν βρέθηκε κανείς να τον πλακώσει στις φάπες όταν τα λεγε αυτά...
spyrakos35
04/02/2016, 19:01
Ναι κατάλαβα, εντάξει, και για διόδια της Εγνατίας μιλάμε και κατηγορούμε τον μπόμπολα τόση ώρα :lol:
Νταξ δημόσιος δρόμος που τον χρωστάμε ακόμα και ο τύπος νόμιζε οτι τον έκλεβαν οι πολυθνικές και οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι
είσαι νεοφιλελέ και όργανο των μεγαλοεργολάβων.... παίζει και να είσαι ρατσιστής ή/και χρυσαύγουλο
Την οποία πότε δεν κατάλαβα γιατί την είχαν χωρίς διόδια μέχρι πέρυσι πρόπερσι...
6.5 δις εθνικοί και κοινοτικοι πόροι για την κατασκευή της, και νούμερο ένα επιλογή των Βαλκανίων φορτηγατζήδων προς Ιταλία.
Και τώρα που έβαλαν, 2 μετωπικά της πλάκας (από κόστος) έχουν. Τουλάχιστον το κομμάτι Θεσ/νίκης Αλεξανδρούπολης
sapila racing
04/02/2016, 19:22
Την οποία πότε δεν κατάλαβα γιατί την είχαν χωρίς διόδια μέχρι πέρυσι πρόπερσι...
6.5 δις εθνικοί και κοινοτικοι πόροι για την κατασκευή της, και νούμερο ένα επιλογή των Βαλκανίων φορτηγατζήδων προς Ιταλία.
Και τώρα που έβαλαν, 2 μετωπικά της πλάκας (από κόστος) έχουν. Τουλάχιστον το κομμάτι Θεσ/νίκης Αλεξανδρούπολης
Δεν ξεκίνησαν περσι πρόπερσι, αλλά άργησαν πολύ.
Είναι Δημόσιο με οτι συνεπαγεται. Δεν έβαλαν διόδια εχρι να τελειώσει όλος ο δρόμος και έχει φαληρίσει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ απ οτι ξέρω.
Το οτι δεν εχει βενζινάδικα είναι επίσης γιατί είναι Δημόσιο. :lol:
Δεν ξεκίνησαν περσι πρόπερσι, αλλά άργησαν πολύ.
Είναι Δημόσιο με οτι συνεπαγεται. Δεν έβαλαν διόδια εχρι να τελειώσει όλος ο δρόμος και έχει φαληρίσει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ απ οτι ξέρω.
Το οτι δεν εχει βενζινάδικα είναι επίσης γιατί είναι Δημόσιο. :lol:
Πότε τα έβαλαν ρε Άρη? πριν 3 χρόνια? Δεν είναι παραπάνω νομίζω, περνάω 1-2 φορές τον χρόνο. Σίγουρα μέχρι να φτιάξουν το κομμάτι της Καβάλας δεν είχε.
Ούτε parking έχει, τώρα έφτιαξαν μετά τον σταθμό διοδίων. :lol:
sapila racing
04/02/2016, 19:39
Πότε τα έβαλαν ρε Άρη? πριν 3 χρόνια? Δεν είναι παραπάνω νομίζω, περνάω 1-2 φορές τον χρόνο. Σίγουρα μέχρι να φτιάξουν το κομμάτι της Καβάλας δεν είχε.
Ούτε parking έχει, τώρα έφτιαξαν μετά τον σταθμό διοδίων. :lol:
Νομίζω πριν 4 χρόνια ξεκίνησαν τα διόδια στο κομμάτι Θεσ/νίκη Αλεξανδρούπολη που ξέρω, αλλά άνοιγαν σταδιακά.
Στην αρχή 1 μετα 2 και τώρα έχει 3.
stefanos
04/02/2016, 19:39
είσαι νεοφιλελέ και όργανο των μεγαλοεργολάβων.... παίζει και να είσαι ρατσιστής ή/και χρυσαύγουλο
Μέχρι τώρα που είδα ότι η κυβέρνηση κάνει βήματα κατά της διαφθοράς και της παρανομίας...
Απ΄ οτι ξερω, με βάση τη συμβαση, η Εγνατία Οδός δεν μπορούσε να λειτουργήσει σταθμούς διοδίων μέχρι να κατασκευαστούν οι σταθμοί εξυπηρέτησης. Μόλις έγιναν οι δύο σταθμοί στο κομμάτι Θεσ/κης Βέροιας, λειτούργησαν αμέσως τα διόδια Πολυμύλου.
amyroukai
05/02/2016, 14:29
Και ετοιμάζονται νέα πιο φθηνά; Και πιο τίμια; Διόδια...
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Neo-systhma-diodiwn_131433.asp
κ τώρα;;
Τωρα τι ... ???
Πρεπει να του φτιαξουν ενα Hall of Fame στον Κορινο ας πουμε ... ή στον Ιασμο που εχει απλα και θα φαινεται απο μακρια...
Τρελος χορηγος ... 21 χιλιαρικα !!!:lol:
Να 'ναι καλα κατι θυματα σαν το γιδι που περναγε με πινακιδα κυκλοφοριας φανερη και τουπε "δεν πλερωωωω τι θε τωρααα?? γραφτα στο λογαριασμο μου" ...:cool:
notakos600
05/02/2016, 18:58
Τωρα τι ... ???
Πρεπει να του φτιαξουν ενα Hall of Fame στον Κορινο ας πουμε ... ή στον Ιασμο που εχει απλα και θα φαινεται απο μακρια...
Τρελος χορηγος ... 21 χιλιαρικα !!!:lol:
Να 'ναι καλα κατι θυματα σαν το γιδι που περναγε με πινακιδα κυκλοφοριας φανερη και τουπε "δεν πλερωωωω τι θε τωρααα?? γραφτα στο λογαριασμο μου" ...:cool:
devil's animal
05/02/2016, 19:11
Τρελος χορηγος ...
το "τρελος χορηγος" ειναι κατι αντιστοιχο με το "επισημος χορηγος" ή "χρυσος χορηγος", απλα ειναι ενα κλικ πιο πανω?:confused:
Ρε φιλε 21 χιλιαρικα ακομα να το διαχειριστει το κεφαλι μου.
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ???
ΠοσοοοοοοΟοΟοΟοΟοΟ ???
Ετσι οπως τα 'κανε .... ειναι πολυ κοντα στο να δημιουργησει ενα καινουριο κινημα.
Το κινημα απινακιδωτων "Κερασμενα απο τον αρχαιολογο, σας αφησε ειπε 21 χιλιαρικα".
50 Μηχανακια σε ολη τους τη ζωη τετοιο νουμερο δε γραφουν... ολα καλα.
HALL OF FAME λεμεε!!
Θα την αρμεγω στον Ιασμο οποτε περναω απο Εγνατια βλεποντας τα παγκακια, τα κιοσκια τα φωτα τις νησιδες και θα μου φευγει κατουρο απο 'δω και απο 'κει επειδη θα σκεφτομαι τον τυπα αυτο κλαιγοντας απ' τα γελια.
το "τρελος χορηγος" ειναι κατι αντιστοιχο με το "επισημος χορηγος" ή "χρυσος χορηγος", απλα ειναι ενα κλικ πιο πανω?:confused:
Οχι απλα ενα κλικ η δυο κλικ ... mouse στο πατωμα και δωσε αριστερο κλικ με κομπρεσερ για να καταλαβεις!!:D
low pass
06/02/2016, 09:32
φτάσαμε εδώ που φτάσαμε γιατί ένας παράγοντας που βοήθησε ήταν και ο σταρχιδισμός....μια ακόμα κάμερα τι πειράζει....έχει και πιο εκεί.....και η επόμενη δε πειράζει αφού έχει ακόμα μια πιο κάτω.
και όταν ξυπνήσεις και ψάξεις τι σου απέμεινε ως δικαίωμα στην ελευθερια της έκφρασης και της μετακίνησης, είναι αργά.
Θάνατος στις κάμερες δηλαδή;
Αν σε περίπτωση σου φάνε τη μηχανή δεν θα ψάξεις να βρεις υλικό απο κάποια κοντινή κάμερα;
Δεν θα κάνεις το ίδιο αν πέσεις θύμα τροχαίου κ σε εγκαταλείψουν;
Αν αποπειραθούν να σε ληστέψουν-χτυπήσουν-μαχαιρώσουν στο δρόμο για 20 γιούρω;
ΑΝ... κ πάει λέγοντας.
όπως είπε κ ένας σύντροχος νωρίτερα, δε μας πειράζει που ανεβάζουμε όλα τα στοιχεία μας στο fb κ τα βλέπει ο καθένας, οι κάμερες του δρόμου μας πείραξαν;
Billymuse
06/02/2016, 09:36
Θάνατος στις κάμερες δηλαδή;
Αν σε περίπτωση σου φάνε τη μηχανή δεν θα ψάξεις να βρεις υλικό απο κάποια κοντινή κάμερα;
Δεν θα κάνεις το ίδιο αν πέσεις θύμα τροχαίου κ σε εγκαταλείψουν;
Αν αποπειραθούν να σε ληστέψουν-χτυπήσουν-μαχαιρώσουν στο δρόμο για 20 γιούρω;
ΑΝ... κ πάει λέγοντας.
όπως είπε κ ένας σύντροχος νωρίτερα, δε μας πειράζει που ανεβάζουμε όλα τα στοιχεία μας στο fb κ τα βλέπει ο καθένας, οι κάμερες του δρόμου μας πείραξαν;
Έχεις δίκιο γιατί οταν θα πάνε να σε ληστέψουν δε θα καλύψουν το πρόσωπο για να δείχνει καθαρό το πλάνο στο μόνιτορ