View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
amyroukai
10/06/2014, 14:58
Και τι θα κάνεις? Θα μου πετας σωβρακα στις στροφες να γλυστρισω?:pτσαμπα το βρακακι... Τσαμπα το βρακακι...
Mπα, δεν θα ειμαι εκει
:moutza::moutza::moutza:
said enough geds
cu there!!!!
said enough geds
cu there!!!!
Αν το βρεις... την ίδια μέρα με τους υπόλοιπους... φέτος...
Αν το βρεις... την ίδια μέρα με τους υπόλοιπους... φέτος...
Εδώ ήμουν κύριος σε σημείο ραντεβού προχθές στην Άρτα και 10 λεπτά νωρίτερα στο ραντεβού μου (ξεκίνησα από το προηγούμενο βράδυ για να 'χω χρόνο μπροστά μου βέβαια :bawl:) , αυτό δεν θα βρω??? Πφφφ ευκολάκι.
Έχουν βάλει και συντεταγμένες τα καλόπαιδα για παν ενδεχόμενο.
Οπότε βρες μηχανάκι (να μη σκορπάει) κι ανέβαινε σιγά σιγά και θα τα πούμε επάνω.
:beer:
Bladerunner
10/06/2014, 15:32
ρε blade θα αντέξει το μηχανάκι σου να βγάλει τόσα χλμ ή θες τρειλερ σαν τα track day? Ή μαλλον να ρωτήσω ... έχει κάνει κάπου χλμ έξω απο τη πίστα στην οποία σταμάταγε κάθε 15 λέπτα για ξεκούραση?
:smokin:
Σιγά τις πολλές ώρες λειτουργίας. Κανά διωράκι το πήγαινε κι αρκετά λιγότερο το γύρνα. Θα αντέξει!
Ρε τι "flower power"; Θα μου βγει το όνομα.
group c το μοναδικο μονοκυλινδρο :plaf:
:tooth:
George_Sp
10/06/2014, 16:35
Μην ανησυχείς. Με τον Αριστίδη στο γκρουπ δε παίζει να καπνίσουμε ποτέ τον 2ο κύλινδρο :lol:
Μην ανησυχείς. Με τον Αριστίδη στο γκρουπ δε παίζει να καπνίσουμε ποτέ τον 2ο κύλινδρο :lol:
:lol:
Ακόμα τα γκρουπ δεν έχουν οριστικοποιηθεί και συνεχίζουν να μαγειρεύονται από τους σεφ.:a014:
Μάλλον , θα υπάρξει κι άλλο γκρουπ έτσι ώστε να μην μαζευτούμε πολλοί και πιάσουμε κορΕους.:lol:
Τα επίσημα θα ανακοινωθούν γαρνιρισμένα με τους αντίστοιχους τσιρληντερς και χουβερς.:a33:
…αλλά όποιος θέλει να νοιώσει πραγματικά ΑΝΤΡΑΣ πρεπει να ακολουθησει το flower power group..:flowers: :rotflmao:
ουπς τωρα ειδα οτι ειναι κι ο αριστειδης :eek:
μονο μην φαμε κουτσουλια απο γλαρο :lol:
:lol:
Ακόμα τα γκρουπ δεν έχουν οριστικοποιηθεί και συνεχίζουν να μαγειρεύονται από τους σεφ.:a014:
Μάλλον , θα υπάρξει κι άλλο γκρουπ έτσι ώστε να μην μαζευτούμε πολλοί και πιάσουμε κορΕους.:lol:
Τα επίσημα θα ανακοινωθούν γαρνιρισμένα με τους αντίστοιχους τσιρληντερς και χουβερς.:a33:
…αλλά όποιος θέλει να νοιώσει πραγματικά ΑΝΤΡΑΣ πρεπει να ακολουθησει το flower power group..:flowers: :rotflmao:
Στοίχημα οτι ο μικές θα αφρίζει στα 20' διαδρομής γιατί άνετα θα μπορούσε να έχει τσαγιάσει όλα τα γκρουπ με τοση πικρα που μας εχει κεράσει φέτος :P :P Ψηλέ Flower is the Poweeeeeeer λεμε :beer:
George_Sp
10/06/2014, 20:47
Να ρίξω την ιδέα να ονομαστεί το 3ο γκρουπ "beezzzzzz" και να γίνει μια συγχώνευση με το flower power να γίνει του βζιιιιιιν το καγκελο ? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=rp6CaGgzHEY
theofilos888
10/06/2014, 20:53
Να ρίξω την ιδέα να ονομαστεί το 3ο γκρουπ "beezzzzzz" και να γίνει μια συγχώνευση με το flower power να γίνει του βζιιιιιιν το καγκελο ? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=rp6CaGgzHEY
Δεν κρατάμε τα γκειλίκια μακριά από την ετήσια; Αν θέλετε ορισμένοι να πάτε ρομαντζάδα, να σας βάλουμε πρώτους στο τρενάκι...... !!!!!!! :bawl:
George_Sp
10/06/2014, 21:06
Δεν κρατάμε τα γκειλίκια μακριά από την ετήσια; Αν θέλετε ορισμένοι να πάτε ρομαντζάδα, να σας βάλουμε πρώτους στο τρενάκι...... !!!!!!! :bawl:
Έχεις δίκιο. Θα κρατήσουμε δυνάμεις για τα συμπεράσματα της ετήσιας την επόμενη μέρα με έξτρα δόση ροματζάδας στον κρίκο :D
theofilos888
10/06/2014, 21:30
Έχεις δίκιο. Θα κρατήσουμε δυνάμεις για τα συμπεράσματα της ετήσιας την επόμενη μέρα με έξτρα δόση ροματζάδας στον κρίκο :D
Στεφάνι με λουλούδια μην ξεχάσεις να φτιάξεις! :evil:
akis_trevor
10/06/2014, 21:33
δηλαδη το blue oyster δεν το γλυτωνουμε ετσι;;;:eek:
theofilos888
10/06/2014, 21:37
δηλαδη το blue oyster δεν το γλυτωνουμε ετσι;;;:eek:
ΑΑΑΑΑ ωραία!!! Θα έχει και μουσική;;;;;;;
https://www.youtube.com/watch?v=rQqwG_rQx7A
Ενώ εσείς οι γλήγοροι μαζεμένοι όλοι σε μια ομάδα. Ντρημ τημ ένα πράγμα.
:bawl:
Που πάτε ωρέ λεβέντες?? Κανονίστε πάλι ο Μικές με το 250 να σας ρεζιλέψει
:D
ΜΟΝΟ για αυτη τη φορα, ο μικες θα ειναι φρονημος γιατι ως γνωστον δια την ομαλην διεξαγωγη της ετησιας, θα ητο πρεπον να τηρηθουν ορισμενοι κανοναι.....
(στην ταβερνα θα κανω παρτυ εγω.... )
George_Sp
10/06/2014, 21:46
βάλε κανένα σκληρό ρε.
https://www.youtube.com/watch?v=9D-QD_HIfjA
akis_trevor
10/06/2014, 21:47
ΑΑΑΑΑ ωραία!!! Θα έχει και μουσική;;;;;;;
https://www.youtube.com/watch?v=rQqwG_rQx7A
οτι δεν μπορουμε να το hide it,το οτι ειμαστε so excited ειναι σιγουρο!!!:a25::a25::a25::a25:
Μπα αυτό είναι καλύτερο, το λέει και ο φίλος μου ο Θανάσης
https://www.youtube.com/watch?v=nznhL3gKWEo
ετοιμο το εργαλειο για την κυριακη.....
318165
George_Sp
10/06/2014, 22:15
ρε παλιοψεύτη!
παραλίγο να με μπερδέψεις αλλά παρατήρησα οτι έχεις ξετάπωτη εξάτμα και όχι τη μαμίσια!
ουυυυ ποζερι!!!! :moutza::lol:
η φιαλη ειναι υγραεριου; για οικονομια καυσιμου; :D
Όχι ρε, είναι για να φτιάξει μια τηγανιά πατάτες στην εξοχή, όσο θα περιμένει τους γλήγορους. Για να περάσει ευχάριστα την ώρα του και για να φτάσουν όλοι μαζί.
ναι κοιτα ποιος μιλαει... που ενα αμαξι του δωσανε και το εκανε μ@@νι.... :lol::lol:
ασε μας ρε ασχετε....
(η φιαλη εχει μεσα ειδικο προωθητικο αεριο το οποιο βοηθαει στην αυξηση της ταχυτητας καταπωσης.... το εχω για την ταβερνα...)
ρε παλιοψεύτη!
παραλίγο να με μπερδέψεις αλλά παρατήρησα οτι έχεις ξετάπωτη εξάτμα και όχι τη μαμίσια!
ουυυυ ποζερι!!!! :moutza::lol:
θα σου ελεγα τιποτα κι εσενα τωρα, αλλα αστο βαριεμαι.. θα φωναξω τον STARD να σου απαντησει...
ωπα ρε φιλε. θα μας περασεις σουβλακι καθ οδον και θες και στην ταβερνα να εχεις πρωτεια;
ενα απ τα δυο διαλεξε και παρε. οχι ολα δικα σου
Ρε τι "flower power"; Θα μου βγει το όνομα.
Εγώ που θα' ρθω με αυτοκόλλητα "Sunny Riders" επάνω, τι να πω? :bawl::lol:
:bawl::bawl:
ωπα ρε φιλε. θα μας περασεις σουβλακι καθ οδον και θες και στην ταβερνα να εχεις πρωτεια;
ενα απ τα δυο διαλεξε και παρε. οχι ολα δικα σου
πωω ρε φιλε τωρα που ειπες σουβλακι..... μου ηρθε μια λιγουρα! κατσε να παραγγειλω πεντ'-εξι... :lol:
George_Sp
10/06/2014, 23:14
θα σου ελεγα τιποτα κι εσενα τωρα, αλλα αστο βαριεμαι.. θα φωναξω τον STARD να σου απαντησει...
τί θα μου πεις ρε!
Μάγκα ε μάγκα του καναπέ, έλα να τα πεις αυτά από κοντά! 318176stard-(idia mas) :D
τί θα μου πεις ρε!
Μάγκα ε μάγκα του καναπέ, έλα να τα πεις αυτά από κοντά! 318176stard-(idia mas) :D
ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..... αμα κανω διαλειμα στην ταβερνα..
Άμα στα έχει φτιάσει ο τσιου οκ αν όχι θα φας κατάρες και θα μείνεις από ιμάντα
:bawl:
George_Sp
11/06/2014, 02:13
ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..... αμα κανω διαλειμα στην ταβερνα..
http://i.imgur.com/ObKoxyo.jpg
Στην ετησια παντως , JAPAN RULEZZZZZ και HONDA F**K..:lol:
BRAND
BIKES
HONDA
23
SUZUKI
9
YAMAHA
9
KAWASAKI
6
KTM
4
BMW
4
APRILIA
3
TRIUMPH
1
CAGIVA
1
PIAGGIO
1
Grand Total
61
theofilos888
11/06/2014, 16:01
Θα παιξουμε και στοιχημα ποιο θα μεινει;
AristidisZ
11/06/2014, 21:03
πάντα στο πνεύμα της εποχής :cool:
Billymuse
11/06/2014, 22:35
πάντα στο πνεύμα της εποχής :cool:
Που χαθηκες εσυ βρε πουλάκι μου?
BRAND
BIKES
HONDA
23
SUZUKI
9
YAMAHA
9
KAWASAKI
6
KTM
4
BMW
4
APRILIA
3
TRIUMPH
1
CAGIVA
1
PIAGGIO
1
Grand Total
61
Φέτος τα Ducati δεν τόλμησαν καν...:bawl:
Cpt. Haddock
11/06/2014, 22:58
[...] TRIUMPH
1
:confused:
Μαθήματα tables στον καπετάνιο από αύριο.
AristidisZ
12/06/2014, 07:23
Που χαθηκες εσυ βρε πουλάκι μου?
γμσε τα :(
Ρε μήπως να τραβήξουμε για κάτω απ' τα αυλάκι :rolleyes:
http://freemeteo.gr/kairos/?language=greek&country=greece
theofilos888
12/06/2014, 10:55
Αυτό το αστείο με τον καιρό πρέπει να σταματήσει. Να τελειώνουμε, ποιός είναι ο γκαντέμης; Να βγεί μπροστά!!!!! :lol:
Αυτό το αστείο με τον καιρό πρέπει να σταματήσει. Να τελειώνουμε, ποιός είναι ο γκαντέμης; Να βγεί μπροστά!!!!! :lol:
Αυτή τη φορά τ' ομολογώ, κάνω βουντού μουντού για να ρίχνει έπιπλα μπας και την μετακινήσουμε την επόμενη εβδομάδα και δεν τσακιστώ να έρθω να σας προλάβω.
Και πριν πει κανείς σας καμία μαλακία να έχετε στον νου σας ότι ο Cpt είναι φίλος μου.
:tooth::tooth::tooth:
DoctoR_k6
12/06/2014, 12:22
Εχω μια ενσταση για τα γκρουπακια μοντς!!
Αν γινεται να μπουνε η να μπω εγω με τα φιλαρακια μου μαζι στρο ιδιο γκρουπ οπως κ αλλες χρονιες.
Δε νομιζω πως εχει τοσο μεγαλη διαφορα ο διαχωρισμος με τα κυβικα η το στυλ μηχανης τουλαχιστον απο 600 κ πανω.
Δεν ειμαστε κ σε αργους γρηγορους απο td.
Χωρις να ξερω πως εγινε ο διαχωρισμος.:beer:
Bladerunner
12/06/2014, 12:30
Αν γινεται να μπουνε η να μπω εγω με τα φιλαρακια μου μαζι στρο ιδιο γκρουπ οπως κ αλλες χρονιες.
Γίνεται. :)
Έπειτα, έστω και τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση, όλο και κάποιες προσθήκες-αλλαγές θα γίνουν.
DoctoR_k6
12/06/2014, 12:40
Γίνεται. :)
Έπειτα, έστω και τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση, όλο και κάποιες προσθήκες-αλλαγές θα γίνουν.
:beer:
Αυτή τη φορά τ' ομολογώ, κάνω βουντού μουντού για να ρίχνει έπιπλα μπας και την μετακινήσουμε την επόμενη εβδομάδα και δεν τσακιστώ να έρθω να σας προλάβω.
Και πριν πει κανείς σας καμία μαλακία να έχετε στον νου σας ότι ο Cpt είναι φίλος μου.
:tooth::tooth::tooth:
Η εκδρομή αυτή την φορα θα ακυρωθεί ΜΟΝΟ άμα ρίξει στο Σύνταγμα ενα μέτρο χιόνι και ο Καμινης στολίσει δέντρο…:lol:
Η εκδρομή αυτή την φορα θα ακυρωθεί ΜΟΝΟ άμα ρίξει στο Σύνταγμα ενα μέτρο χιόνι και ο Καμινης στολίσει δέντρο…:lol:
για δέντρο δεν ξέρω για ότι άλλο όμως θα προσπαθήσω
theofilos888
12/06/2014, 13:28
Κατσε να παρω το Μητσοτακη ενα τηλεφωνο. Τον γνησιο εεεεεε;
amyroukai
12/06/2014, 15:12
Νταξ. Ο Βασκας φταίει για όλα. Η τύχη των πατρινών. Σε ποιό γκρουπ είναι ο άλλος τυχερός, είπαμε;
akis_trevor
12/06/2014, 15:58
Νταξ. Ο Βασκας φταίει για όλα. Η τύχη των πατρινών. Σε ποιό γκρουπ είναι ο άλλος τυχερός, είπαμε;
ορματε του!!!και ξερεις ε;
οταν ειναι να την κανει αυτος να ερθει,θα εχει μια χαρα ηλιο..εμεις οι πρωινοι θα φαμε την βροχα!!
gixxerpap
12/06/2014, 17:05
καλά, για το gsx μην το δένουμε και κόμπο ... ούτε για το μόνος, παίζει και δικάβαλο..... μη σου πω και τρικάβαλο:lol:
theofilos888
12/06/2014, 17:22
καλά, για το gsx μην το δένουμε και κόμπο ... ούτε για το μόνος, παίζει και δικάβαλο..... μη σου πω και τρικάβαλο:lol:
Γιωργο να βαλουμε κοτσαδορο και να εχουμε κανενα τρειλερ μαζι; μη χαλασει κανενα! :D
Το θεμα δεν ειναι με τι μηχανακι θα ερθεις εσυ...
Το θεμα ειναι με τι μηχανακια θα φυγουν οι υπολοιποι:lol:
ΟΚ μάγκες στην Πάτρα βρέχει τώρα που μιλάμε, ευελπιστώ να ρίξει καρέκλες στις επόμενες μέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
χαχχαχα
George_Sp
12/06/2014, 17:42
ΟΚ μάγκες στην Πάτρα βρέχει τώρα που μιλάμε, ευελπιστώ να ρίξει καρέκλες στις επόμενες μέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
χαχχαχα
http://i.imgur.com/HfyI2.gif
gixxerpap
12/06/2014, 17:56
Γιωργο να βαλουμε κοτσαδορο και να εχουμε κανενα τρειλερ μαζι; μη χαλασει κανενα! :D
σχοινί να 'χουμε πρόχειρο και είμαστε εντάξει
318214
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr
Γελαει ο vaska & κοιτα να δεις που θα βρεξει παλι...:rolleyes:
amyroukai
12/06/2014, 18:47
1η γιουνη ΔΕΝ έβρεξε, λέμε. Η Ε.Μ.Υ. προέβλεψε λάθος. Η μάλλον, τον σωστό καιρό δυό μέρες πιο νωρίς.
amyroukai
12/06/2014, 18:50
Σέρνει καράβι. Μήνυμα ελήφθη.
George_Sp
12/06/2014, 18:55
λάθος μήνυμα.
απλά έχει ροπή να τραβήξει ακόμα 4 μηχανές σβηστές μέχρι τη συνάντηση :lol:
:moutza::bawl:
Έχουν ξαναβγεί τα γκρουπ
Ετήσια βολτα moto.gr 2014 - Τα group (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141534)
MG-KTiNoS
13/06/2014, 13:51
:D:D
Αν γινεται να παω και εγω παρεα με το φιλαρακι μου με το cbr .
Ετσι και αλλιως δικαβαλος γρηγοροτερα παω απο αυτον :D
Bladerunner
13/06/2014, 17:20
Αν γινεται να παω και εγω παρεα με το φιλαρακι μου με το cbr .
ΟΚ.
Χαρα στο κουραγιο σας παντως με τοση δουλεια.
μπραβο παιδια.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ
13/06/2014, 19:53
Κάπου πρέπει να υπάρχουν ένα ζευγάρι βρόχινα....
http://freemeteo.gr/kairos/maurolithari/savvatokuriako/savvatokuriako/?gid=257545&language=greek&country=greece
Μήπως να αρχίσω το ψάξιμο?
George_Sp
13/06/2014, 20:14
o ggs έχει δώσει απάντηση καιρό τώρα
:D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141400&p=2476041&viewfull=1#post2476041
Αριστίδη ΚΑΝΟΝΙΣΕ! :alien: :a021:
κυριακη στις 9 το πρωι...
318284
...στις 3 το μεσημερι....
318285
...και στις 9 το βραδυ...
318286
νεφοκαλυψη επισης το δινει πεντακαθαρο.. μια χαρα θα ειναι ο καιρος..
AristidisZ
13/06/2014, 21:48
Παραθυρακι θα κρατησω...για να σε εκπαραθυρωσω αμα δεν ερθεις:D
το ερώτημα είναι:
να δείξω επαγγελματική συνέπεια και να κάνω τη δουλειά μου σωστά - οπότε δε προλάβω -
ή να κάνω πασάλειμμα, καθότι έχει και μπάλλα αύριο, να τελείωσω τη δουλεία άρον άρον, και να έρθω τη Κυριακή ;
το ερώτημα είναι:
να δείξω επαγγελματική συνέπεια και να κάνω τη δουλειά μου σωστά - οπότε δε προλάβω -
ή να κάνω πασάλειμμα, καθότι έχει και μπάλλα αύριο, να τελείωσω τη δουλεία άρον άρον, και να έρθω τη Κυριακή ;
Χέσε τη μπάλα, κάνε την δουλειά όσο μπορείς αύριο και το υπόλοιπο την Κυριακή το βράδυ. Εναλλακτικά χώσε τον γλάρο υπερωρία.
το ερώτημα είναι:
Τώρα είναι σοβαρό δίλημμα αυτό?? Μπάλα δουλειά ή ετήσια του μοτο.
AristidisZ
13/06/2014, 22:09
Τώρα είναι σοβαρό δίλημμα αυτό?? Μπάλα δουλειά ή ετήσια του μοτο.
το δίωρο της μπάλλας ρε Βάσκα δεν με σώνει, το δίλημμα είναι σωστή δουλειά ή ετήσια ;)
George_Sp
13/06/2014, 22:14
το δίωρο της μπάλλας ρε Βάσκα δεν με σώνει, το δίλημμα είναι σωστή δουλειά ή ετήσια ;)
Να ρθούμε καμιά 10αριά μηχανόβιοι να βάλουμε ένα χεράκι ρε χαμένο κορμί; :D
χωσε τον γλάρο περιωρίες που είπε και ο απου πάνου
AristidisZ
13/06/2014, 22:20
Να ρθούμε καμιά 10αριά μηχανόβιοι να βάλουμε ένα χεράκι ρε χαμένο κορμί; :D
έναν ξέρω που θα μπορούσε να βάλει πλάτη, αλλά είναι εξαφανισμένος απόψε :p
ΤΑΒΕΡΝΑ
Το λοιπόν , επειδή μαζευόμαστε αρκετά άτομα για ταβέρνα (καμια 60ρια*) ,επικοινωνήσαμε με τον ταβερνιάρη και καταλήξαμε ότι το πιο βολικό από πλευράς κόστους , χρόνου και εξυπηρέτησης είναι να υπάρχει από πριν ένα συγκεκριμένο μενού και με συγκεκριμένη τιμή .
*με τα μέχρι τώρα δεδομένα ,μαζευόμαστε για την ταβέρνα περίπου τόσοι, θεωρώντας ότι όσοι έχουν δηλώσει , θα έρθουν.
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσετε να έρθετε και το γνωρίζετε , παρακαλούμε όπως το δηλώσετε μέχρι την Δευτέρα 26/5.
Το μενού είναι το παρακάτω με κόστος 10 € το άτομο
-Σαλάτες
-Φέτα
-Πατάτες
-Τζατζίκι
-Χορτόπιτα
-Τυρόπιτα
-Κοντοσουβλι
-Προβατίνα
-Γλαροσουπα
ΠΟΤΑ
Μπύρες (μεγάλα μπουκάλια) – 2 €
Κρασι – 4€/Λιτρο
Αναψυκτικά – 1€
Το φαγητό θα είναι μπόλικο και χορταστικό με ντόπια προϊόντα.
Προσπαθήσαμε να επιτύχουμε χαμηλες τιμές , έτσι ώστε το συνολικό κόστος της ετήσιας να κρατηθεί όσο το δυνατόν χαμηλά.
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΗΗΗ νταξει τωρα?? σε επεισα να ερθεις?
amyroukai
14/06/2014, 08:11
Lol βρε χαμένο κορμί. Στείλε σουμουσου άμα θες βοήθεια, έχω λίγες ώρες μεσημέρι η απόγευμα.
καλημέρα παίδες,
εμείς που θα έρθουμε από Λιβαδειά, και θα σας βρούμε στην Αρβανίτσα για να συνεχίσουμε παρέα, τί ώρα υπολογίζετε να είστε Αρβανίτσα?
άντε και καλή αντάμωση
Bladerunner
14/06/2014, 09:33
Λογικά, από τις 10:30-11:00 και μετά, όλο και κάποιο γκρουπ θα φανεί.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
14/06/2014, 10:21
κυριακη 3 το μεσιμερι το πωσειδων λεει ότι θα ριχνει παπαδες και αρχιμαντριτες.
http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr
πατιστε στην προγνωση καιρου μετα πατιστε ελλαδα βαλτε στην αριστερη μπαρα βροχωπτοση και στην δεξια κυριακη ωρα 15.00.
και φορεσται αδιάβροχα χοντρα χιατι συμφωνα με την προγνοση θα εχει και χαλαζοπτοση
DoctoR_k6
14/06/2014, 10:35
http://www.meteo.gr/meteoplus/bingmaps/
Μετα τις 3 θα αρχισει λογικα αλλα κ παλι αυτα αλλαζουν!!
Παντως πολλες φορες το ποσειδων δε μας δικαιωνει!
Αδιαβροχα παντως μαζι κ φυγαμε!!
sotostzav
14/06/2014, 10:49
Αντε να αρχισουμε να μετραμε τις ωρες αντιστροφα σιγα σιγα!!Καλημερες :vroum:
sapila racing
14/06/2014, 11:05
Παρτε αδιαβροχα! Θα χρειαστούν στην επιστροφή. ;)
amyroukai
14/06/2014, 12:12
Δεν κουβαλάω τίποτα. Ναπαναγαμηθει. Αν βρέξει, ε ας βραχούμε. Στο γύρνα θα είναι.
George_Sp
14/06/2014, 12:15
Ρε η ετήσια μας κυνηγάει με το ζόρι για βροχή για να δει ποιοί γλυκούλιδες θα αρχίσουν να λιώνουν :lol:
Εμένα πάντως θα μου άρεσε εξόρμηση με βρόχα. Νιώθεις αλλιώς το adventuring της φάσης :P
Σίγουρα πιο επικίνδυνο λόγω πρόσφυσης αλλά νομίζω οτι τα παλικάρια μας το χουν οργανώσει σωστά να πάμε και να γυρίσουμε ασφαλείς. Ε αν φάμε και λίγο νεράκι τουλάχιστον θα χουμε να λέμε για εκείνη την ετήσια που έπρεπε να βραχούμε για να την ευχαριστηθούμε :beer:
MG-KTiNoS
14/06/2014, 12:18
Δεν κουβαλάω τίποτα. Ναπαναγαμηθει. Αν βρέξει, ε ας βραχούμε. Στο γύρνα θα είναι.
318314
sotostzav
14/06/2014, 12:19
Ε ας την φαμε και να παναγαμηθει οπως ειπε και ο Αμουρης...Πρωτη φορα θα ναι??
Ρε η ετήσια μας κυνηγάει με το ζόρι για βροχή για να δει ποιοί γλυκούλιδες θα αρχίσουν να λιώνουν :lol:
Εμένα πάντως θα μου άρεσε εξόρμηση με βρόχα. Νιώθεις αλλιώς το adventuring της φάσης :P
Σίγουρα πιο επικίνδυνο λόγω πρόσφυσης αλλά νομίζω οτι τα παλικάρια μας το χουν οργανώσει σωστά να πάμε και να γυρίσουμε ασφαλείς. Ε αν φάμε και λίγο νεράκι τουλάχιστον θα χουμε να λέμε για εκείνη την ετήσια που έπρεπε να βραχούμε για να την ευχαριστηθούμε :beer:
Η διοργανωτες δεν ειναι θεοι.
Η ασφαλεια του καθενος οριζεται αναλογα με το τι κουβαλαει ο καθενας στην κεφαλα του................
Καλα να περασετε!:wave2:
George_Sp
14/06/2014, 12:42
Η διοργανωτες δεν ειναι θεοι.
Η ασφαλεια του καθενος οριζεται αναλογα με το τι κουβαλαει ο καθενας στην κεφαλα του................
Καλα να περασετε!:wave2:
Με παρερμηνεύεις. Δεν έγραψα οτι οι διοργανωτές φέρουν την οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή λάθη προκύψουν. Έγραψα μόνο οτι τα έχουν έτσι μελετημένα ώστε να ευθύνεται μόνο η κεφάλα μας. Επομένως συμφωνούμε. :)
amyroukai
14/06/2014, 16:30
Για τα περί μελέτης, ευθύνης για μετάβαση και επιστροφή κλπ με κάλυψε ο καφετζής-Τεό. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις και προσδοκίες.
Κτήνος, εννοείται. Θα ταλαιπωρηθεί -ίσως- λίγο το σημαντικόν ήμισυ, αλλά τι να κάνεις, στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Θα έχει να λέει ακόμα μιά ενδιαφέρουσα ιστορία :)
πρωτον: ο πωσειδον δειχνει ωρα utc, αρα το 15:00 ειναι στην ουσια 6 το απογευμα.. θα εχουμε φυγει!
δευτερον: 0,1-2 mm που δινει, δεν ειναι βροχη, ειναι ψιχαλα... (η αλλιως λιιιιιγο παραπανω υγρασια..)
μια χαρα θα ειναι αυριο...
Ούτε αύριο!!
Ζηλεύω, να προσέχετε και να περάσετε τέλεια! Περιμένουμε ωραίες ιστορίες & φωτογραφίες! :):wave2:
εσυ γιατι δεν ερχεσαι? εχω συνηθησει τωρα πια να εισαι κι εσυ σε οποια ετησια συμμετεχω και μαλιστα να σε εχω η λιντερ η σκουπα! γιατι μου το χαλας φετος?? :p:p
Επειδή με κυνηγάνε να με χώσουν απο την δουλεια! Αν δεν με δείτε το πρωί στο περίπτερο σημαίνει πως χρησημοποιησαν σωστές απειλές!