View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
amyroukai
14/06/2014, 17:08
πρωτον: ο πωσειδον δειχνει ωρα utc, αρα το 15:00 ειναι στην ουσια 6 το απογευμα.. θα εχουμε φυγει!
δευτερον: 0,1-2 mm που δινει, δεν ειναι βροχη, ειναι ψιχαλα... (η αλλιως λιιιιιγο παραπανω υγρασια..)
μια χαρα θα ειναι αυριο...
Άντε ρε Μικέ... και είχα πακετάρει αλυσίδες.... :(
Επειδή βλέπω βροχές και δεν έχω καμία διάθεση να ταλαιπωρούμαι και να μην απολαύσω μια τέτοια διαδρομή όπως πρέπει, πολύ πιθανό να απέχω. Θα ξυπνήσω το πρωί, θα τσεκάρω καιρό και θα αποφασίσω, αναλόγως της διάθεσης. Μη με περιμένετε :P
Άντε ρε Μικέ... και είχα πακετάρει αλυσίδες.... :(
δεν θα τις χρειαστείς, μπορεις στη θεση τους να βαλεις άλλο ένα 4λιτρο λαδι... :p :lol:
amyroukai
14/06/2014, 17:44
δεν θα τις χρειαστείς, μπορεις στη θεση τους να βαλεις άλλο ένα 4λιτρο λαδι... :p :lol:
καλά που το είπες γιατί το υποσέλιο φιαλίδιο είναι κενό... Έχω κανένα ρετάλι λάδι σπίτι γμτ; Φχαριστώ για την υπενθύμιση! :)
πρωτον: ο πωσειδον δειχνει ωρα utc, αρα το 15:00 ειναι στην ουσια 6 το απογευμα.. θα εχουμε φυγει!
δευτερον: 0,1-2 mm που δινει, δεν ειναι βροχη, ειναι ψιχαλα... (η αλλιως λιιιιιγο παραπανω υγρασια..)
μια χαρα θα ειναι αυριο...
Ρε παιδιά καλοκαίρι είναι, ασε να βρέξει λίγο να δροσιστούμε, να μυρίσουμε λίγο βρεγμένο χωματάκι (οχι από κοντά ελπίζω) :cry::D
Ρε παιδιά καλοκαίρι είναι, ασε να βρέξει λίγο να δροσιστούμε, να μυρίσουμε λίγο βρεγμένο χωματάκι (οχι από κοντά ελπίζω) :cry::Dκαι κανεις εμενα παραθεση ρε συ?? εγω ειπα μια χαρα θα είναι αυριο, αντε να εχει λιιιιγο παραπανω υγρασία.. σε αυτους που φοβούνται μη βραχει ο κωλαρινος τους πες τα... :lol:
Τελικά εκτός και εμείς οι 2 απο Λιβαδειά, λόγω ανωτέρας βίας...καλά να περάσετε, μακρυά απο βροχές εύχομαι, και περιμένω να δουμε καμια φωτο, να μας φύγει ο καημός
Βλέπω να επιβεβαιώνεται ο Μικές
:(
akis_trevor
14/06/2014, 22:54
βλεπω να επιβεβαιωνεσαι εσυ και να φαμε πολυ νερο....
βλεπω να επιβεβαιωνεσαι εσυ και να φαμε πολυ νερο....
ειπαμε 0,1-2 χιλιοστα που δινει ο ποσειδωνας μετα τις 3 είναι ψιχαλα, δεν είναι βροχη!!
akis_trevor
14/06/2014, 23:07
σε αλλα site λενε μεχρι και χαλαζι...τεσπα,αν προλαβουμε και μας πιασει μονο στο γυρνα,θα την μονταρουμε..μακαρι να μην μας πιασει καθολου....
sotostzav
14/06/2014, 23:32
Ελα να την πεφτουμε σιγα σιγα,εχουμε δρομο αυριο!!!:yawn::yawn:
Στα παπάκια μας ρε φίλε αν θα βρέχει, αν σας πειράζει η βροχή να γραφτείτε σε φόρουμ κουτάκιδων
:p
akis_trevor
14/06/2014, 23:37
Στα παπάκια μας ρε φίλε αν θα βρέχει, αν σας πειράζει η βροχή να γραφτείτε σε φόρουμ κουτάκιδων
βρηκες ατομο...οποτε ριχνει,το τρωω στην μαπα,οσο ριξει...γιαυτο δεν θελω να το τρωω στις βολτες μου.... :D
και παιζει καποια γιορτη-παρτυ-γαμος εδω πιο πανω και απαιζει σερι μακροπουλο τερζη μαζωνακη....γμστα .......
sotostzav
14/06/2014, 23:39
και παιζει καποια γιορτη-παρτυ-γαμος εδω πιο πανω και απαιζει σερι μακροπουλο τερζη μαζωνακη....γμστα .......
Α ρε τυχερε Ακη,γαμω τους υπνους θα κανεις:lol:
akis_trevor
14/06/2014, 23:40
Α ρε τυχερε Ακη,γαμω τους υπνους θα κανεις:lol:
ειναι 2-3 σπιτια μαζεμενα που καθε χρονο εχουν 2-3 τετοια θεματα....μαλλον θα δουλεψει κλειδαμπαρωμα και aircondition και οτι κοψει.....ζεμπεκιες να δεις στην αρβανιτσα αυριο..:bawl:
ειναι 2-3 σπιτια μαζεμενα που καθε χρονο εχουν 2-3 τετοια θεματα....μαλλον θα δουλεψει κλειδαμπαρωμα και aircondition και οτι κοψει.....ζεμπεκιες να δεις στην αρβανιτσα αυριο..:bawl:
Τελικά θα έρθεις???? Μπορεί να ρίξει νερό μεσιέ γλυκούλη.
Καλά για τον άλλον τον ακατονόμαστο δεν συζητώ καν, να βγάλει έξω μηχανή και να του λερωθεί??απαπαπαπα
akis_trevor
14/06/2014, 23:54
Τελικά θα έρθεις???? Μπορεί να ρίξει νερό μεσιέ γλυκούλη.
Καλά για τον άλλον τον ακατονόμαστο δεν συζητώ καν, να βγάλει έξω μηχανή και να του λερωθεί??απαπαπαπα
μαλιστα μεσιε μπρουταλ...:p
George_Sp
15/06/2014, 01:41
πήγε αργάμιση! πάω για ύπνο! χαλάλι το ξενύχτι μέθυσα (όχι από κρασί αλλά από γλύκα) :D
ΣΟΥΤΗΡΑΚ ΒΑΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΙΣ 7 ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΞιΛΑΡΙ!
sotostzav
15/06/2014, 06:07
Ελα καλημερεεεεες:vroum::vroum:
George_Sp
15/06/2014, 06:10
Ελα καλημερεεεεες:vroum::vroum:
7:10 ρεεεεεεεεε! :lol:
"Βροχή και πιθανή καταιγίδα". Άκυρος εγώ.
Καλά να περάσετε και προσεκτικά ^^
Ξυπνήσαμε ρεεε......τι φωνάζεις πρωί πρωί?!!
Blitzer πάρε αδιάβροχο & έλα!
Καλημεραα!
freewind
15/06/2014, 06:26
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμπρος βημα ταχη να παμε στην εξωχη
Ξυπνησα και εγω με το ημισυ και ηταν σε χαλια κατασταση.
Εκανε εμετο και δε μπορουσε να σηκωθει απο το κρεβατι.
Εν αναγκη θα παμε και νοσοκομειο.
Καλα να περασετε παιδια.Ξενερα,αλλα μονος μου δε μπορω να ερθω.
καλημερα απο λαμια ετοιμαζομαι και ξεκιναω!!!!!
harris_x
15/06/2014, 08:55
Χάρηκα πολύ με όσους κατάφερα να δω!
Sorry σε όσους δεν είδα, ο μικρός δεν ήταν στα πολύ κοινωνικά του.... :lol:
Καλά να περάσετε και να έχετε καλό δρόμο :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
ΔΙΟΜΗΔΗΣ
15/06/2014, 15:48
Με την ελπίδα ότι μπορεί κάποιος από Μαυρολιθάρι να διαβάζει ας ενημερώσω.
Στην Αμφισσα ξεχώρισαν τα αγοράκια από τους άντρες λόγω βροχής και κυρίως
λόγω της περισσότερης βροχής προς το Μαυρολιθάρι.Το Group Α αποδεκατίστηκε,
και ενώ επιστρέφοντας πίστεψα ότι τη γλυτωσα από Λιβαδειά έως Θήβα έριχνε καρέκλες,
ενώ στην Νέα Εθνική γινόταν ο ΧΑΜΟΣ με αστραπές 1 κάθε 2 λεπτα.Στην Παλαιά λίγο καλύτερα
μέχρι Αγ.Σωτήρα γιατι μετά από εκεί ολα στεγνά.
Το θέμα δεν είναι αν κάποιος γλυτώσει τη βροχή, αλλά ποιος θα φάει τη λιγότερη.
Καλή επιστροφή και respect σε όσους συνέχισαν.
Καλή επιστροφή σε όλους.. Λύσσαξε να βροντάει.
Τελικά μπορεί να έχασα την βόλτα λόγω δουλειάς αλλά γλυτωσα και την βρόχα!!! Άσε που θα ερχόμουνα καλοκαιρινός και θα δάγνωνα μέχρι και τα νεφρά μου από το κρύο που θα έτρωγα!!!!
edit:
Και μία που το είδα σήμερα πρωινιάτικα.... καλά ρε πήγατε και με βάλατε στο γκρουπ με τα σαληγκάρια???? Τί δουλειά έχει street μηχανή με τα αργά άστριφτα on off???:nono:
Όχι ότι έχει σημασία αφού δεν κατάφερα να έρθω αλλά άμα δεν ξέρεις τί είναι μία μηχανή ρώτα..:owned:
boussias
15/06/2014, 17:30
Γύρισαν όλοι καλά? Απίστευτη βροχή απο Άμφισσα μέχρι Αθήνα. Το Honda έγινε παπάκι...
Julius ελπίζω να μην πάθεις πνευμονία...
Byron όλα καλά με το μηχανάκι?
Blade όλα καλά?
Golis ok?
Κανονικά έπρεπε να το ακυρώσουμε... μιλάμε για 250 χιλιόμετρα βροχής, να μην μπορείς να δεις πάνω απο 5 μέτρα...
Καλή επιστροφή σε όλους....
DoctoR_k6
15/06/2014, 18:42
Πισω κ μεις... αφου μας τα χαλασε στην αμφισσα ο καιρος ξεσπασαμε σε κατι κοντοσουβλια στη Λιβαδεια!!
Κ καποιοι αλλοι μετα...
Εμεις απο Λιβαδεια κ πισω τελικα δεν φαγαμε βροχη αλλα πολυ σπρει!! Πρεπει να ριξε πριν καρεκλες!
Ελπιζω ολοι πισω σωοι!!
Μεγάλε έβαλες το κεφάλι κάτω απ το καπό και εξαφανιστηκές :P Έκοψα γιατί στα 185+ θα ξεκολλούσε ο αυχένας αν συνέχιζα.
Σταμάτησα 2 φορές.Πέτυχα τον ήρωα Julius στη ΜΑΛΑΚΑσα.
Ο Blade πρέπει να είναι ακόμα στο σχοινί του απλώματος. :rockon:
Σου χρωστάω τον καφέ και τα διόδια :P
Οτι θα κάναμε πλαναρίσματα στον Μπράλο,δεν θα βλέπαμε μπροστά μας και θα στίβαμε τα γάντια λες και είναι ρούχα μπουγάδας δεν το περίμενα...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :lol:
akis_trevor
15/06/2014, 18:46
μολις μπηκα σπιτι...οι πατρινοι (πλην του βασκα)πρεπει να ειναι ολοι στα σπιτια τους.
γυρισαμε απο λιδωρικι και κατεβηκαμε ερατεινη.πρεπει να ειναι η περισσοτερη βροχη που εχω φαει εβερ(και δουλευω και διανομη),και στο τελος μας επιασε και χαλαζι....
παω να πλυνω το μηχανακι απτην λασπη,φωτος μετα η αυριο...
Bladerunner
15/06/2014, 18:47
Στη διασταύρωση για Παύλιανη αποφάσισα να συνεχίσω για Αθήνα. Είχα ήδη γίνει μούσκεμα (καλοκαιρινός γαρ) και θα τα έβλεπα όλα αν καθόμουν.
Μαλακία μάλλον. Τελικά γύρισα σπίτι χωρίς να υπάρχει ούτε ένα τετραγωνικό εκατοστό στεγνό πάνω μου, μέχρι και το εσώρουχο μούσκεψε!
Τα γόνατά μου πονάνε από τις χαλαζόπετρες που φάγανε, και τα μάτια μου δεν έχουν συνέρθει ακόμα από την υπερπροσπάθεια που κάνανε για να βλέπουν στα δυο-τρια μέτρα μπροστά.
Ελπίζω τα παιδιά που φύγανε αργότερα να σταθήκαν πιο τυχερά.
Τα'λεγε ο μικές και δεν τον ακούγατε. Μέχρι 2mm είναι ψιχάλα.
devil's animal
15/06/2014, 18:58
:bawl::bawl::bawl::bawl:
freewind
15/06/2014, 18:59
καλα ηταν... χαρικα που σας ειδα ολους :):):)
spyrakos35
15/06/2014, 19:03
Τι κακος που εισαι.....:lol:7
akis_trevor
15/06/2014, 19:33
*antsoar σορρυ ρε φιλε που δεν χαιρετησα,ειδα οτι επιτελους φτασαμε στην πολυποθητη διασταυρωση και αρχιζε η κατηφορα.....:wave2:
πισω στη βαση μου κι εγω εδω και κανα μισαωρο ασφαλης και ΣΤΕΓΝΟΣ!! το σουπερ ντουπερ ουαου flower power group παντως τα καταφερε να φτασει ολακερο μεχρι τον τελικο προορισμο! στο γυρνα ειχα ψιλοβροχο μεχρι λιγο πριν την οιτη... τα υπολοιπα γκρουπ "εσπασαν"!! αν μη τι αλλο παντως ειχε ενδιαφερον η ολη φαση!
θελω να ευχαριστησω απο καρδιας τη μισελεν, επειδη δεν ειχε λαστιχα διαθεσιμα για το μοτορι μου, και με αναγκασε να επιλεξω ντανλοπ!
καλυτερη κινηση δεν θα μπορουσα να ειχα κανει! βεντουζες λεμε, δεν καταλαβαινουν απο βροχη!
εγω φταιω ρε?? ετσι το εδινε ο ποσειδωνας!
Με την ελπίδα ότι μπορεί κάποιος από Μαυρολιθάρι να διαβάζει ας ενημερώσω.
Στην Αμφισσα ξεχώρισαν τα αγοράκια από τους άντρες λόγω βροχής και κυρίως
λόγω της περισσότερης βροχής προς το Μαυρολιθάρι.εεεεεεεετσι εεετσι εετσι! flower power group λεμε!
roumelis
15/06/2014, 19:52
Όσοι φτάσαμε Μαυρολιθάρι περάσαμε καλά και ας γίναμε μούσκεμα. Καλή αντάμωση σε επόμενες βόλτες και πιο στεγνές.[Στην επιστροφή πάντως δεν συνάντησα βροχή.(οπότε δεν ξέρω ποιος έφαγε λιγότερη)]
theofilos888
15/06/2014, 19:59
Γυρισα κι εγω. Ολα καλα.
ανοιξα ενα αλλο θεμα για τις φωτογραφιες οποτε.......
φωτο της ετησιας, εδω!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141572&p=2480244#post2480244)
boussias
15/06/2014, 20:09
Μεγάλε έβαλες το κεφάλι κάτω απ το καπό και εξαφανιστηκές :P Έκοψα γιατί στα 185+ θα ξεκολλούσε ο αυχένας αν συνέχιζα.
Σταμάτησα 2 φορές.Πέτυχα τον ήρωα Julius στη ΜΑΛΑΚΑσα.
Ο Blade πρέπει να είναι ακόμα στο σχοινί του απλώματος. :rockon:
Σου χρωστάω τον καφέ και τα διόδια :P
Οτι θα κάναμε πλαναρίσματα στον Μπράλο,δεν θα βλέπαμε μπροστά μας και θα στίβαμε τα γάντια λες και είναι ρούχα μπουγάδας δεν το περίμενα...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :lol:
Έπρεπε να έβαζες την κάμερα να γελάσουμε με το χαλάζι που φάγαμε.
Julius ζεί? έμαθε κανείς τι έκανε ο Βύρωνας με τον ματρακά του? Του το είπα απο το πρωί... βάλε ματάκι....
Julius ζεί? έμαθε κανείς τι έκανε ο Βύρωνας με τον ματρακά του? Του το είπα απο το πρωί... βάλε ματάκι....
ο βυρωνας παντως και με τους δυο ματρακαδες του, τα καταφερε ως την ταβερνα... βεβαια οταν ηρθε εμεις ειχαμε ηδη φαει... :lol:
Γυρισα κι εγω. Ολα καλα.
μεχρι που την παλεψατε??
edit: ο πιο οργανωμενος λιντερ γκρουπ παντως ηταν αν μη τι αλλο ο ggs... ειχε φερει μαζι του υλικα για να κανουν καφε οσοι δεν προλαβαιναν να παρουν απο την αρβανιτσα, καθως και ενα σκασμο μπλουζακια τα οποια μοιραζε σε οσους ειχαν γινει μουσκεμα... φημες λενε οτι μοιραζε και σωβρακα...
Χάρηκα πολύ με όσους κατάφερα να δω!
Sorry σε όσους δεν είδα, ο μικρός δεν ήταν στα πολύ κοινωνικά του.... :lol:
Καλά να περάσετε και να έχετε καλό δρόμο :beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Εσύ πότε εμφανίστηκες και δεν σε είδα :confused:
amyroukai
15/06/2014, 20:38
Ήρθε την ωρα που μαζευατε για να φύγετε.
Είμαι πολύ κουρασμένος για να πω τα περί βροχής (2cm/sec ήταν) χαλαζοπτωσης, κρύου κλπ. Καλά περάσαμε παρ' οτι δεν φτάσαμε, καλά γυρισαμε... Έβγαλα τα βρεγμένα μόλις και παω για ζεστό ντους. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
*antsoar σορρυ ρε φιλε που δεν χαιρετησα,ειδα οτι επιτελους φτασαμε στην πολυποθητη διασταυρωση και αρχιζε η κατηφορα.....:wave2:
Μην το συζητάς, εγώ αποφάσισα να γυρίσω από Χαιρώνεια γιατί κρύωνα απίστευτα, και ο ρυθμός μου με το σκούτερ στη βροχή θα σας ήταν εμπόδιο
akis_trevor
15/06/2014, 20:41
Μην το συζητάς, εγώ αποφάσισα να γυρίσω από Χαιρώνεια γιατί κρύωνα απίστευτα, και ο ρυθμός μου με το σκούτερ στη βροχή θα σας ήταν εμπόδιο
με 50 το βγαλαμε το μεγαλυτερο μερος..δεν βλεπαμε,δαγκωσαμε τα απαυτα μας,μεχρι και τα γαντια μας ξεβαψαν και ειχαμε μαυρα χερια:bawl:
καναμε μια 5λεπτη σταση στο κατο μερος του μορνου να ερθουμε λιγο στα ισα μας που σταματησε η βροχη,και στα 3 λεπτα αρχισε η ψιχαλα παλι και ξαναμανα τα ιδια...πρεπει να το καναμε περιπου 2.5 ωρες,ισως και παραπανω....
ολα καλα,παντως,χαρηκα που τα ειπαμε...:beer:
theofilos888
15/06/2014, 20:43
μεχρι που την παλεψατε??
edit: ο πιο οργανωμενος λιντερ γκρουπ παντως ηταν αν μη τι αλλο ο ggs... ειχε φερει μαζι του υλικα για να κανουν καφε οσοι δεν προλαβαιναν να παρουν απο την αρβανιτσα, καθως και ενα σκασμο μπλουζακια τα οποια μοιραζε σε οσους ειχαν γινει μουσκεμα... φημες λενε οτι μοιραζε και σωβρακα...
Αμφισσα στο βενζιναδικο. Μετα ανοιξανε οι ουρανοι. Και γυρισαμε απο δεσφινα λειβαδια και φαγαμε. Και γυρισαμε με ηλιο.
με 50 το βγαλαμε το μεγαλυτερο μερος..δεν βλεπαμε,δαγκωσαμε τα απαυτα μας,μεχρι και τα γαντια μας ξεβαψαν και ειχαμε μαυρα χερια:bawl:
καναμε μια 5λεπτη σταση στο κατο μερος του μορνου να ερθουμε λιγο στα ισα μας που σταματησε η βροχη,και στα 3 λεπτα αρχισε η ψιχαλα παλι και ξαναμανα τα ιδια...πρεπει να το καναμε περιπου 2.5 ωρες,ισως και παραπανω....
ολα καλα,παντως,χαρηκα που τα ειπαμε...:beer:
Μου αρέσει που βλέπαμε ότι "ανοίγει" προς τα κάτω :bawl::cry::bawl:
Ikarosk επέστρεψε σπίτι. Και του χρόνου......!!!!!!!!!!!!:wave2:
ωραια ηταν χαρηκα για τα παιδια που γνωρισα αντε και του χρονου να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε
george789
15/06/2014, 20:51
FLOWER POWER.............COME OUT N PLAY!!
Special Thanx to
* Leader of the Pack...ggs ευχαριστουμε για ολα
*antsoar the sweeper - ευχαριστουμε για το αδιαβροχο. στο george789mA@hotmail.gr στειλε μου διευθυνση να στο φερω.
*ευχαριστουμε για το αλλο αδιαβροχο τον νεαρο που δεν εχω το ονομα του.
*Last but not least mikes..ευχαριστουμε για την βοηθεια φιλε, καλους δρομους
το Flower Power ηταν εκει.
Ηταν ολοι εκει?????
497,5χμ
Καλη περιπετεια
του χρονου στεγνοι
Καλη τυχη σε ολους.
Billymuse
15/06/2014, 20:51
;) σούπεεεερρρ
akis_trevor
15/06/2014, 20:53
Μου αρέσει που βλέπαμε ότι "ανοίγει" προς τα κάτω :bawl::cry::bawl:
ανοιγαν ...........
οι ουρανοι..........:bawl::bawl:
FLOWER POWER.............COME OUT N PLAY!!
Special Thanx to
* Leader of the Pack...ggs ευχαριστουμε για ολα
*antsoar the sweeper - ευχαριστουμε για το αδιαβροχο. στο george789mA@hotmail.gr στειλε μου διευθυνση να στο φερω.
*ευχαριστουμε για το αλλο αδιαβροχο τον νεαρο που δεν εχω το ονομα του.
*Last but not least mikes..ευχαριστουμε για την βοηθεια φιλε, καλους δρομους
το Flower Power ηταν εκει.
Ηταν ολοι εκει?????
497,5χμ
Καλη περιπετεια
του χρονου στεγνοι
Καλη τυχη σε ολους.νταξει? βγηκατε ευκολα εθνικη? απο εκει που ελεγα να παμε παντως ηταν το ιδιο ευκολο, το ιδιο γρηγορα, αλλα λιγοτερα χιλιομετρα και λιγοτερα διοδια..
Billymuse
15/06/2014, 21:01
Πολλά respect στους Πατρινούς(freewind χάρηκα που σε γνώρισα) που ήταν στην ώρα τους και κάνανε και κύκλο για να έρθουν πάνω τα παιδιά και
φυσικά άπειρα respect στο γκρουπ με τα ''μικρά'' και ''αργά'' μηχανάκια που δε κολώσανε πουθενά :beer:
sapila racing
15/06/2014, 21:30
Επέστρεψα κι εγω!
Είχε πολύ περιπέτεια το πρόγραμμα, αλλά όλα καλά!
Και του χρόνου με καλύτερο καιρό εύχομαι. :lol:
Bυρωνας Φιλιππος και ο Βασίλης ανηψιος του Βυρωνα θα εχουν φτασει τώρα. Τους άφησα μόλις μπήκαμε Αθήνα.
Τι ωραία ζεστη που έχει ε? :bawl:
sotostzav
15/06/2014, 21:35
Πισω και γω με αρκετη κουραση....Γεμισαμε ολη την Στερεα Ελλαδα με μελη του μοτο σημερα ετσι οπως εγινε η φαση με τον κωλοκαιρο!!!!Μπραβο σε οσους εφτασαν στον τελικο προορισμο και μπραβο σε ολους που γυρισανε σωοι και αβλαβεις στα σπιτια τους...Σε καποια σημεια η οδηγηση ηταν τουλαχιστον ριψοκινδυνη.Εμας μας επιασε το γερο μπουρινι απο Διστομο μεχρι Λειβαδια με το θερμομετρο στο vfr να δειχνει 13 βαθμους...Να μαστε παντα καλα και παντα ορθιοι παιδες και αμα βρουμε τον μπουστη που μας γκαντεμιασε,προτεινω να τον αφαλοκοψουμε στην πλατεια του Κρικου!!!Αντε και του χρονου:beer:
akis_trevor
15/06/2014, 21:50
Πολλά respect στους Πατρινούς(freewind χάρηκα που σε γνώρισα) που ήταν στην ώρα τους και κάνανε και κύκλο για να έρθουν πάνω τα παιδιά
οταν ετοιμαζεσαι για (τετοια)βολτα θες χλμ να γραψεις και να δεις κοσμο να χαζολογησεις.δυστυχως οι περισσοτερες κουβεντες ηταν:πολυ νερο,γιναμε μνι,εχεις αδιαβροχα,παρε τις καλτσες απτο τζακι κλπ...:lol:
george789
15/06/2014, 22:11
ναι φιλε καλα ητανε
βγηκε κ λιγο ηλιος
να σαι καλα
χαρηκα που σε γνωρισα
Να ευχαριστισω και γω ολους για την καταπληκτικη βολτα παρα το μπανακι που καναμε στο τελος. special thanks στη flower power και ειδικα στον αρχηγο για την παροχη στεγνου ρουχισμου.
Τουλαχιστον το παθημα εγινε μαθημα την επομενη θα φορτωσω στη μπαγκαζιερα ακομα και ισοθερμικα και ας ειναι και αυγουστος.
harris_x
15/06/2014, 22:16
Εσύ πότε εμφανίστηκες και δεν σε είδα :confused:
Μήπως είχατε φύγει;
Ήρθα κατά τις 0915 με τον μικρό και δεν είχα την άνεση να σας σε όλους...
george789
15/06/2014, 22:18
φιλε antsoar κλικαρω το μυνημα σου κ βγαινει κατι ασχετο. σε παρακαλω ξαναστειλε
Ναι οκ, όλα καλά. Ταλαιπωρία βέβαια καθώς βραχυκύκλωσε το kill switch λόγω νερού και είχε νερό και ξύλο λόγω μανιβέλας μέχρι να βρεθεί η αιτία.
Ωραίο παρεακι.....ο καιρός μας τη χάλασε με καμια 20αρια χλμ.βροχής..... κατά τ'αλλα όλα καλά! Χάρηκα που είδαμε τους Πατρινούς & νεα άτομα.
filipp0s
16/06/2014, 07:58
Σουπερ ήταν παιδες! :beer::beer:
Οσοι καταφεραμε να φτασουμε στην ταβερνα γυρισαμε σπιτια μας στεγνοι και οσοι εγκατελειψαν παιζει να εφαγαν και περισσοτερη βροχα. :tooth:
ggs total respect! :sun: Μοιρασε στεγνες σωβρακοφανελες σε ολους! :a23:
Ανεπαναληπτη εμπειρια να καθομαστε γυρω απο το τζακι 15 Ιουνιου!
Το srx γ@μει. Ειναι racing με τα ολα του, βραχυκυκλωμα included. Πιαστηκα ολοκληρος αλλα αποζημιωθηκα γιατι γυρισα με το tuono :D
Και του χρονου. :beer::beer:
naxiotis
16/06/2014, 08:02
καλημερα. εν. πλω Για Ναξο :)
χαρηκα που καταφερα να συμμετασχω
μπραβο σε οσους καταφεραμε να φτασουμε στην ταβερνα παρα το χαλαζι
καλημερα. εν. πλω Για Ναξο :)
χαρηκα που καταφερα να συμμετασχω
μπραβο σε οσους καταφεραμε να φτασουμε στην ταβερνα παρα το χαλαζι
καλημερα χαρη τελικα απο παλια εθνικη γυρισατε
naxiotis
16/06/2014, 08:42
καλημερα μπηκαμε εθνικη στα οινοφυτα νομιζω αλλα ειχαμε τον kordix μπροστα
με οσους μιλησα χαρηκα που γνωριστηκαμε και που καταφερα να συμμετασχω☺
Ζει ο Μαλακας ζει.
Ξεκίνησα με το καλοκαιρινό μπουφανάκι χωρίς να έχω δει τον καιρό να κάνω 500 χιλιόμετρα….. μεγάλη ασέβεια προς τον Μέρφι. :moutza:
Μας έπιασε η βροχή (η κανονική βροχή) λίγο πρίν το μαύρο λιθάρι σπρώχνοντας με το μικρό τούμπανο του Βύρωνα να πάρει μπροστά…. (##$#% kill switch!!)
Εκεί αποφάσισα από έμπνευση της στιγμής να μην πάω τα υπόλοιπα 15-20 χιλιόμετρα μέχρι το μαύρο λιθάρι αλλά να επιστρέψω προς τα κάτω μπας και ξεφύγω από την βροχή……… και επιβραβεύτηκα για αυτήν του την επιλογή με τα μεγάλα τριχωτά @@ του Δία… :moutza:
Η βροχή έκοψε για λίγο στο Σχιματάρι!!!!! :a7: και μετά πρίν την Μαλακάσα ξεκίνησε πάλι μέχρι την Κηφισιά. Μεγάλη πίπα. Στον δρόμο συνάντησα σε ένα σαλούν τον Μπουσια με το τούμπανο και τον Γκογκλή με το άλλο τουμπανο….. μοιραστήκαμε μερικές στιγμές σπασμών από κρυάδες, δειπνήσαμε τα έτοιμα κρουασάν του ψυγείου, φορέσαμε τις σακούλες μας και συνεχίσαμε παράλληλα την επιστροφή προς Αθήνα σταματώντας κάτω από γέφυρες και υπόστεγα στην
διαδρομή. :cry::cry:
Το Κawasaki μου παλικάρι λέμε, μετά από ένα δίωρο τρελής βρόχας άρχισε να μπερδεύει ψιλά (βράχηκαν τα φίλτρα) αλλά αυτό σταθερά με 100 και στα παπαρια του…. Σταμάταγα λίγο κάτω από γέφυρες, στέγνωνε στο 10λεπτο και πάμε πάλι. :eleison: :a23:
Κατά τις 6 ήμουν στο σπίτι μέσα στην μπανιέρα με καυτό νερό
Βραβείο παρατεταμένης μαλακίας :a08: έπρεπε να πάρω, ειδικά όταν μίλησα το βράδυ με τον ψιλό και μου είπε ότι περάσατε γαμώ στην ταβέρνα και έβρεξε ελάχιστα στην επιστροφή :a018::a018::a018:
Βραβείο παρατεταμένης μαλακίας :a08: έπρεπε να πάρω, ειδικά όταν μίλησα το βράδυ με τον ψιλό και μου είπε ότι περάσατε γαμώ στην ταβέρνα και έβρεξε ελάχιστα στην επιστροφή :a018::a018::a018:
ε...χμμμ, βασικά στην επιστροφή μας, δεν έβρεξε καθόλου. :rolleyes:
Σε είδα εκεί πάνω να πηγαίνεις προς το κέντρο της καταιγίδας ρε...και λέω νταξ, είναι σκληρός, αδιάβροχος και αλεξικέραυνος ο Julius. Το ΄χει το extreme μέσα του ο άνθρωπος...
Που να φανταστώ οτι το ΄βαζες στα πόδια ρε? :lol:
:moutza:
Σε είδα εκεί πάνω να πηγαίνεις προς το κέντρο της καταιγίδας ρε...και λέω νταξ, είναι σκληρός, αδιάβροχος και αλεξικέραυνος ο Julius. Το ΄χει το extreme μέσα του ο άνθρωπος...
:bawl:
Καλημέρα.
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ggs που ήταν η μορφή της εκδρομής αφού φρόντισε τα διαδικαστικά της ταβέρνας, μοίρασε στεγνά ρούχα που φρόντισε να έχει μαζί και γενικά ήταν η ψυχή της εκδρομής.
Συγνώμη αν αδικώ κάποιον γιατί λόγω της κατάστασης δεν καταφέραμε να γνωριστούμε με τους περισσότερους.
Πηγαίνοντας φάγαμε πολλή βροχή και δυνατό χαλάζι σε σημείο που να είναι πολύ επικίνδυνο. Τα καταφέραμε όμως σιγά σιγά.
Στην επιστροφή συνοδοιπόροι μου ήταν ο kordix και ο naxiotis (καλό ταξίδι για Νάξο φιλαράκι). Επιστρέψαμε από Κάτω Μπράλο, Λιλαία, Χαιρώνεια, Λιβαδειά, Θήβα και από τον παράλληλο της εθνικής (thanks kordix) βγήκαμε πριν το Σχηματάρι. Μέχρι το Μπράλο σχεδόν έβρεχε αλλά μετά άνοιξε ο καιρός και ήρθαμε καλά.
Το flower power team μπορώ να πω ότι μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Και το group D με μια μόνο απώλεια γεύτηκε στην προβατίνα. :a20:
Τα δύο ΚΤΜ της παρέας (guest star και τα δύο) τα κατάφεραν, ενώ αυτά που είχαν δηλώσει την έκανα με ελαφρά...
μπουυυυυυυ :a56:
Να είμαστε καλά να χαιρόμαστε τα μοτόρια μας.
Και του χρόνου (χωρίς βροχή).
ΥΓ. Vaska :a012:
naxiotis
16/06/2014, 10:19
καλημερα freco και απο μενα,ευχαριστω για την παρεα
Ειναι απο τις βολτες που μενουνε
Η μιση βαλιτσα ειναι φορτωμενη με jumbo -Hondo's center
Το τιμημα της βολτας για οικογενεια
καλημερα freco και απο μενα,ευχαριστω για την παρεα
Ειναι απο τις βολτες που μενουνε
Ωρε εσυ καταστραφηκες!!:D
...
Τα είπαμε αυτά. Εγώ περιμένω ακόμα τι θα μου ζητήσουν. :lol:
Ρε τι τραβάμε κι εμείς οι παντρεμένοι...
ΥΓ. Τελικά οι τέσσερις, διανυκτέρευσαν στο χωριό ή επέστρεψαν?
Ζει ο Μαλακας ζει.
Ξεκίνησα με το καλοκαιρινό μπουφανάκι χωρίς να έχω δει τον καιρό να κάνω 500 χιλιόμετρα….. μεγάλη ασέβεια προς τον Μέρφι. :moutza:
Μας έπιασε η βροχή (η κανονική βροχή) λίγο πρίν το μαύρο λιθάρι σπρώχνοντας με το μικρό τούμπανο του Βύρωνα να πάρει μπροστά…. (##$#% kill switch!!)
Εκεί αποφάσισα από έμπνευση της στιγμής να μην πάω τα υπόλοιπα 15-20 χιλιόμετρα μέχρι το μαύρο λιθάρι αλλά να επιστρέψω προς τα κάτω μπας και ξεφύγω από την βροχή……… και επιβραβεύτηκα για αυτήν του την επιλογή με τα μεγάλα τριχωτά @@ του Δία… :moutza:
Η βροχή έκοψε για λίγο στο Σχιματάρι!!!!! :a7: και μετά πρίν την Μαλακάσα ξεκίνησε πάλι μέχρι την Κηφισιά. Μεγάλη πίπα. Στον δρόμο συνάντησα σε ένα σαλούν τον Μπουσια με το τούμπανο και τον Γκογκλή με το άλλο τουμπανο….. μοιραστήκαμε μερικές στιγμές σπασμών από κρυάδες, δειπνήσαμε τα έτοιμα κρουασάν του ψυγείου, φορέσαμε τις σακούλες μας και συνεχίσαμε παράλληλα την επιστροφή προς Αθήνα σταματώντας κάτω από γέφυρες και υπόστεγα στην
διαδρομή. :cry::cry:
Το Κawasaki μου παλικάρι λέμε, μετά από ένα δίωρο τρελής βρόχας άρχισε να μπερδεύει ψιλά (βράχηκαν τα φίλτρα) αλλά αυτό σταθερά με 100 και στα παπαρια του…. Σταμάταγα λίγο κάτω από γέφυρες, στέγνωνε στο 10λεπτο και πάμε πάλι. :eleison: :a23:
Κατά τις 6 ήμουν στο σπίτι μέσα στην μπανιέρα με καυτό νερό
Μετα την ταβερνα δεν εβρεξε... επρεπε να ερθεις!
Καλημέρα.
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ggs που ήταν η μορφή της εκδρομής αφού φρόντισε τα διαδικαστικά της ταβέρνας, μοίρασε στεγνά ρούχα που φρόντισε να έχει μαζί και γενικά ήταν η ψυχή της εκδρομής.
Συγνώμη αν αδικώ κάποιον γιατί λόγω της κατάστασης δεν καταφέραμε να γνωριστούμε με τους περισσότερους.
Πηγαίνοντας φάγαμε πολλή βροχή και δυνατό χαλάζι σε σημείο που να είναι πολύ επικίνδυνο. Τα καταφέραμε όμως σιγά σιγά.
Στην επιστροφή συνοδοιπόροι μου ήταν ο kordix και ο naxiotis (καλό ταξίδι για Νάξο φιλαράκι). Επιστρέψαμε από Κάτω Μπράλο, Λιλαία, Χαιρώνεια, Λιβαδειά, Θήβα και από τον παράλληλο της εθνικής (thanks kordix) βγήκαμε πριν το Σχηματάρι. Μέχρι το Μπράλο σχεδόν έβρεχε αλλά μετά άνοιξε ο καιρός και ήρθαμε καλά.
Το flower power team μπορώ να πω ότι μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Και το group D με μια μόνο απώλεια γεύτηκε στην προβατίνα. :a20:
Τα δύο ΚΤΜ της παρέας (guest star και τα δύο) τα κατάφεραν, ενώ αυτά που είχαν δηλώσει την έκανα με ελαφρά...
μπουυυυυυυ :a56:
Να είμαστε καλά να χαιρόμαστε τα μοτόρια μας.
Και του χρόνου (χωρίς βροχή).
ΥΓ. Vaska :a012:
γεια σου φιλε freco χαρηκα για τη γνωριμια τουμπανο το κατεμι σου το χαζευα οση ωρα σε ακολουθουσα
Eύγε παίδες, και του χρόνου όλοι μαζί...
George_Sp
16/06/2014, 11:29
Επέστρεψα και γω καλά μετά από διανυκτέρευση και ωραία παρεούλα μαζί με μερικά ακόμα καλόπαιδα. Προς το παρόν πάω να προλάβω τις δουλειές που άφησα λόγω του αναγκαστικού ρεπό που μου έδωσα :lol:
Vaska back to base!
ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΣ....;!!!!!!!
καλα μεσω Σερβιας πηγες πατρα;....
παραδεξου το....
παλι χαθηκες!!!!
:D
Vaska back to base!
Welcome back Vassilis, Houston out.
Oxi ρε παιδια ... παρεξηγησατε .... Απλα ειπε να παει απο τα δυσκολα..... :p
Oxi ρε παιδια ... παρεξηγησατε .... Απλα ειπε να παει απο τα δυσκολα..... :p
Φίλε, παίζει σοβαρά οι τύποι στη φωτό να είναι πιο στεγνοί απ΄τον Julius :tooth: :tooth:
Φίλε, παίζει σοβαρά οι τύποι στη φωτό να είναι πιο στεγνοί απ΄τον Julius :tooth: :tooth:
Eμενα δεν με πειραξε αυτο... ρε...
Οτι εμεινε νηστικο το παλικαρι με πειραξε.....:(
Eμενα δεν με πειραξε αυτο... ρε...
Οτι εμεινε νηστικο το παλικαρι με πειραξε.....:(
:sick: :cry:
ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕΣ....;!!!!!!!
καλα μεσω Σερβιας πηγες πατρα;....
παραδεξου το....
παλι χαθηκες!!!!
:D
Welcome back Vassilis, Houston out.
Παρακαλώ να σχολιάζουν όσοι συμμετείχαν και δεν κότεψαν.
Ευχαριστώ!
:mad:
akis_trevor
16/06/2014, 12:43
Ευχαριστώ!
:owned:
Ευχαριστώ!
+990 vroum
:sick: :cry:
καντους ενα μηνα μπαν ολους να στρωσουν επιδερμιδα!!!!
Ευχαριστώ!
Εγω ακολουθησα την διαδρομη σου και σε 6 ωρες φτανω μαυρολιθαρι.....
επιστροφη απο βδομαδα...
Υ.Γ.
You know I love you ρε μπαγασα....