PDA

View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7]

Julius
19/06/2014, 12:37
αφού του σκίσατε στο σόϊ στις μανιβελιές...λες και ήταν κανένα Zundapp του παππού σας στο χωριό καράβλαχοι,
αφού του χαλάσατε και τα cnc ολοκαίνουργια μαρσπιέ,

για αυτά τα γαμωμασπιέ... τι να πείς χαχα χα χα να δεις τον Άρη εν κινήσει να προσπαθεί να ανοίξει το μασπιέ να πατήσει για να σκάσει την τρίτη στο μουλάρι μπας και πάρει........ ζογκλέρ.

byron
19/06/2014, 13:15
Επρεπε να το κρύψουμε ρε μεσα στα χόρτα και να φυγουμε κυριοι δικαβαλο να σε δω μετα να το ψάχνεις! :bawl:

Ασε, το έμαθα και δεν ήθελα να το πιστέψω οτι πρότεινες να το θάψετε. Ευτυχώς που το πτυοσκάπανο ήταν στη βαυαρέζικη μπουργάνα του Φίλιππου δηλαδή. :moutza:

byron
19/06/2014, 13:19
για αυτά τα γαμωμασπιέ... τι να πείς χαχα χα χα να δεις τον Άρη εν κινήσει να προσπαθεί να ανοίξει το μασπιέ να πατήσει για να σκάσει την τρίτη στο μουλάρι μπας και πάρει........ ζογκλέρ.

Ναι, πήγε ο μασίστας των 60 κιλών να βάλει μονοκύλινδρο 635cc σκαστό σε βρεγμένη κατηφόρα...

Πόσα τριχωτά @@ τσίμπησε? :tooth: :tooth: :tooth:

STOYBI
19/06/2014, 13:23
Ναι, πήγε ο μασίστας των 60 κιλών να βάλει μονοκύλινδρο 635cc σκαστό σε βρεγμένη κατηφόρα...

Τελικα ποιος το εβαλε μπρος ..?? Ο αλλος μασιστας ο τσουλιος...?? :lol:

byron
19/06/2014, 13:29

Oxi, ο τσούλιος πρόλαβε να του σπάσει το μαρσπιέ μόνο.
Πήρε μπροστά όταν αποσυνδέσαμε το καλώδιο του run/off που βραχυκύκλωσε από τη βροχή.

sapila racing
19/06/2014, 13:32

Φυσικά πήρα τα @@ του sniper αφού γύρναγε μια χαρά το μοτέρ με 3η στην κατηφόρα αλλά δεν έσκαγε καν. Οταν κρύωσε και μπόρεσα να βγαλω την πίπα απο κει μεσα, (που εχεις βαλει και σταμπιλιζτερ τρομαρα σου και δεν περναει χερι) τότε σιγουρεύτηκα οτι δεν εχει ρεύμα.

Ο Byron το εβαλε, αφού μίλησε με τον μηχανικό του και του είπε πως να αποσυνδέσει το αυτοσχέδιο kill switch που εχει το μηχανακι. Μολις αποσυνδέθηκε, είχε παλι ρεύμα.
Μετα επαιρνε μπρός και δεν έσβηνε παρα μονο αν του καρφωνες ταχυτητα. :lol:

Julius
19/06/2014, 13:47

οχι εγώ καθάρισα το γαμωπατάκι :hunter: αφού μετά την πρώτη μανιβελιά ανακάλυψα οτι η διαδρομή είναι πολύ μεγαλύτερη απο όσο νόμιζα

Julius
19/06/2014, 13:49
Φυσικά πήρα τα @@ του sniper αφού γύρναγε μια χαρά το μοτέρ με 3η στην κατηφόρα αλλά δεν έσκαγε καν. Οταν κρύωσε και μπόρεσα να βγαλω την πίπα απο κει μεσα, (που εχεις βαλει και σταμπιλιζτερ τρομαρα σου και δεν περναει χερι) τότε σιγουρεύτηκα οτι δεν εχει ρεύμα.

Ο Byron το εβαλε, αφού μίλησε με τον μηχανικό του και του είπε πως να αποσυνδέσει το αυτοσχέδιο kill switch που εχει το μηχανακι. Μολις αποσυνδέθηκε, είχε παλι ρεύμα.
Μετα επαιρνε μπρός και δεν έσβηνε παρα μονο αν του καρφωνες ταχυτητα. :lol:

τι να του πέις του άνθρωπα τώρα ρε? έχει ρίξει 500 χιλιάρικα στο μηχανάκι, ένα διακοπτάκι τις προκοπής δέν πλέρωσε να βάλει. τττσσσσ τι τσιπης θεέ μου :p

byron
19/06/2014, 13:53
Οταν κρύωσε και μπόρεσα να βγαλω την πίπα απο κει μεσα, (που εχεις βαλει και σταμπιλιζτερ τρομαρα σου και δεν περναει χερι)

Χμμμ...ναι...ξέρεις...συνήθως απ΄την αριστερή μεριά που δεν εμποδίζει τίποτα δουλεύει ο κόσμος. :smokin:

byron
19/06/2014, 13:55
τι να του πέις του άνθρωπα τώρα ρε? έχει ρίξει 500 χιλιάρικα στο μηχανάκι, ένα διακοπτάκι τις προκοπής δέν πλέρωσε να βάλει. τττσσσσ τι τσιπης θεέ μου :p

Μίλησε ο κύριος Καβούρης που έφτιαξε το άφτιαχτο, και έβαψε το μηχανάκι με spray από Ρωσοπόντιους. :moutza:

Julius
19/06/2014, 13:58
Χμμμ...ναι...ξέρεις...συνήθως απ΄την αριστερή μεριά που δεν εμποδίζει τίποτα δουλεύει ο κόσμος. :smokin:

είχε την κόρνα ρε και δεν χωρούσε το κουπί. Απλό πρόβλημα που σε συνδυασμό με την όλη κατάσταση σου καταστρέφει όλη την διάθεση.

sapila racing
19/06/2014, 13:58

Αριστερα ειναι η κόρνα. :moutza:

Για τιμωρία που αυθαδιάζεις θα μας φτιάξεις σε όλους (Φιλιππος, Εγω, Julius τουλάχιστον για να μην πω ολο το group c ) μπλούζες με το λογοτυπο Black Rock με το συννεφάκι και θα εχει και SRX να το σπρωχνουν 3. :D

Εγω το θέλω Large να ξέρεις ε!

Julius
19/06/2014, 14:00
Μίλησε ο κύριος Καβούρης που έφτιαξε το άφτιαχτο, και έβαψε το μηχανάκι με spray από Ρωσοπόντιους. :moutza:

Κάτσε καλά, 15 ευρο το μπουκάλι ρε :moutza: (στην μούρη μου).

Όταν με το καλό τελειώσω ότι πρέπει να γίνει θα πάει να βαφτεί κανονικά όλο το μηχανάκι.

STOYBI
19/06/2014, 14:02
Βυρωνα εχε υποψιν οτι ο ακατανομαστος μου ελεγε ποσο " γαμω " ειναι το μηχανακι σου και ποσο ομορφοτεροι ειναι οι μαρσπιεδες σου απο τους δικους του....!

( Για αυτο φοραγε γιαλια τα "μαυρα μεσανυχτα" για να μην καρφωνετε....!!! )

Την επομενη σπαστε του τα γιαλια....!!

Julius
19/06/2014, 14:04
Βυρωνα εχε υποψιν οτι ο ακατανομαστος μου ελεγε ποσο " γαμω " ειναι το μηχανακι σου και ποσο ομορφοτεροι ειναι οι μαρσπιεδες σου απο τους δικους του....!

Για αυτο φοραγε γιαλια τα "μαυρα μεσανυχτα" για να μην καρφωνετε....!!!; )

Τι μλκς!!! με έδωσε στεγνά λέμε ο κοντός

το μηχανάκι είναι γαμώ αλλά τα μασπιέ ΗΤΑΝ παραφωνία

sniper
19/06/2014, 14:07

Παλιά συνηθεια κατόχων Ιταλικών να βάζουν ότι διακόπτη θέλουν. Αρχης γενομένης με το στραντα του Γιαννάκη που του έβαλε διακόπτη τοίχου....

byron
19/06/2014, 14:12
Αριστερα ειναι η κόρνα. :moutza:

Για τιμωρία που αυθαδιάζεις θα μας φτιάξεις σε όλους (Φιλιππος, Εγω, Julius τουλάχιστον για να μην πω ολο το group c ) μπλούζες με το λογοτυπο Black Rock με το συννεφάκι και θα εχει και SRX να το σπρωχνουν 3. :D

Γαμάτη ιδέα, αλλά ποιός θα φτιάξει το σκίτσο είναι το θέμα.

Προτιμώ να του σπάσω τα δάχτυλα. :moutza:

το μηχανάκι είναι γαμώ αλλά τα μασπιέ ΗΤΑΝ παραφωνία

Ε? Τι παραφωνία ρε ? Δυο μαρσπιεδάκια σε gun metal black είναι, γιατί δεν είχε κατάμαυρα. Σιγά το πράμα.

Βγάλε τη χαρτοπετσέτα που έχεις βάλει για φτερό, και μετά μιλάμε για παραφωνίες. :D

byron
19/06/2014, 14:13
Παλιά συνηθεια κατόχων Ιταλικών να βάζουν ότι διακόπτη θέλουν. Αρχης γενομένης με το στραντα του Γιαννάκη που του έβαλε διακόπτη τοίχου....

καλώς τη ξεματιάστρα. :moutza:

sniper
19/06/2014, 14:14
καλώς τη ξεματιάστρα. :moutza:

Φιλε αν ειναι να πας βόλτα με μοτοσακό και να χαλάσει, να σου πω εγώ τη συνταγή....

:smokin:

Julius
19/06/2014, 14:20

Προτιμώ να του σπάσω τα δάχτυλα. :moutza:

Ε? Τι παραφωνία ρε ? Δυο μαρσπιεδάκια σε gun metal black είναι, γιατί δεν είχε κατάμαυρα. Σιγά το πράμα.

Βγάλε τη χαρτοπετσέτα που έχεις βάλει για φτερό, και μετά μιλάμε για παραφωνίες. :D

Χαρτοπετσέτα το Ποίημα!!!!! :eek:

McGyver
19/06/2014, 14:21

Φωτιστικού (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=66081&page=2&p=1250013&viewfull=1#post1250013), όχι τοίχου...

sapila racing
Χαρτοπετσέτα το Ποίημα!!!!! :eek:

Πες αληθεια τώρα, πως την παλεψες με αυτό το φτερό και την βροχή? :confused:

byron
Φιλε αν ειναι να πας βόλτα με μοτοσακό και να χαλάσει, να σου πω εγώ τη συνταγή....

:smokin:

Ποιά, την γνωστή καλή που ξέρουν οι παλιοί του moto.gr ? :smokin:

STOYBI
19/06/2014, 14:25

Μετραγε αντιστροφα απο το 10 μεχρι την επομενη φουρκετα.....;)

sniper
19/06/2014, 14:30
Ποιά, την γνωστή καλή που ξέρουν οι παλιοί του moto.gr ? :smokin:

Δεν ξέρω τι ξέρουν, αλλά κάνεις τα 4 3. Αλλά φτάνεις τελικά σπιτι σου (και κάνεις θεραπεία για Παρκινσον μετά - ή σκέφτεσαι οτι οι κάτοχοι Χάρλεϋ είναι βλαμμένοι).

Bowleno
19/06/2014, 14:33
Φωτιστικού (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=66081&page=2&p=1250013&viewfull=1#post1250013), όχι τοίχου...

Άσχετος ο τύπος.... εγώ μέχρι να φτιάξω τον δικό μου διακόπτη απλά έβγαζα-έβαζα την ασφάλεια του....:cool:

Julius
19/06/2014, 14:35

ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΦΤΕΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, Έχουν γίνει πολλές ώρες εξελικτικές δοκιμές

δωρεάν μπορώ να σας το δανείσω να το τεστάρετε

vaska
19/06/2014, 14:37

:bawl::bawl::bawl:

ήμαρτον ρε μλκ κλαίω.

:bawl:

byron
19/06/2014, 14:57
ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΦΤΕΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, Έχουν γίνει πολλές ώρες εξελικτικές δοκιμές

δωρεάν μπορώ να σας το δανείσω να το τεστάρετε

ναι, ρε μλκ. Φέρτο να το δοκιμάσω σ΄ένα χωράφι με τεύτλα που έχω, γιατι ο εκτοξευτήρας που χρησιμοποιώ αφήνει ένα κομμάτι απότιστο.

Δεν φέρνει νερό, ο νερόμυλος λέει...:tooth: :tooth:

Julius
19/06/2014, 15:09
ναι, ρε μλκ. Φέρτο να το δοκιμάσω σ΄ένα χωράφι με τεύτλα που έχω, γιατι ο εκτοξευτήρας που χρησιμοποιώ αφήνει ένα κομμάτι απότιστο.

:moutza: :bawl: :bawl:

sapila racing
19/06/2014, 15:15

Τι μλκς!!!! :lol:

virus
19/06/2014, 20:04
Ο Byron το εβαλε, αφού μίλησε με τον μηχανικό του και του είπε πως να αποσυνδέσει το αυτοσχέδιο kill switch που εχει το μηχανακι.

Δεν παίρνει εμπρός; DONT PANIC, μάθε τι πρέπει να κάνεις πριν πάρεις τηλ την χαρτορίχτρα...
Επεισόδιο 12 (http://www.motopissaris.gr/article/116/S01-E12-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82-DONT-PANIC)

...:D

mikes
19/06/2014, 21:02
Εγώ θέλω μπλούζα....... έσπρωξα και εγώ το SRX :cry:

παααααλι εγω θα το βγαλω το φιδι απ' την τρυπα???

318764

byron
19/06/2014, 23:10

318765

sapila racing
20/06/2014, 00:01
παααααλι εγω θα το βγαλω το φιδι απ' την τρυπα???

318764

mike πολύ καλό, αλλά θα διαλέξω του Βύρωνα.

318765

byron και κεραυνό στον κώλο ρε κουφάλα? :lol:
Ωραιο!!

byron
20/06/2014, 06:54
byron και κεραυνό στον κώλο ρε κουφάλα? :lol:
Ωραιο!!

To βελτίωσα αφαιρετικά λίγο :lol:

mikes
20/06/2014, 06:54
mike πολύ καλό, αλλά θα διαλέξω του Βύρωνα.

(μεταξυ μας τωρα, κι εγω του βυρωνα θα διαλεγα... :lol: )

mikes
21/06/2014, 20:02
χαζευα τα θρεντ σχετικα με τη φετινη ετησια, και εμεινα έκπληκτος με το ποσο μπροστα εβλεπαν ο βασκα και ο ακης.... :lol:

318873

vaska
21/06/2014, 20:52
χαζευα τα θρεντ σχετικα με τη φετινη ετησια, και εμεινα έκπληκτος με το ποσο μπροστα εβλεπαν ο βασκα και ο ακης.... :lol:

318873

;);)

akis_trevor
22/06/2014, 13:35
Χαχαχαχα.Α ρε φιλε...ούτε που το θυμομουν..μέσα πεσαμε.

McGyver
24/06/2014, 19:15
Όσα γράφηκαν από amyroukai, theofilos888 & George_Sp σχετικά με την (ανα)δημοσίευση φωτογραφιών στο Facebook μεταφέρθηκαν στις Αντιπαραθέσεις και κλειδώθηκαν, καθώς ο,τιδήποτε περισσότερο επί του θέματος μεταξύ τους καλό θα ήταν να ειπωθεί κατ' ιδίαν και όχι δημόσια.

Παρακαλούμε το παρόν να μείνει καθαρό.