View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr - Kυριακή 15 Ιουνίου 2014 - ΣΧΟΛΙΑ και κουβεντούλα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
Παρακαλώ να σχολιάζουν όσοι συμμετείχαν και δεν κότεψαν.
Ευχαριστώ!
:mad:
καλημέρες,
στο βαθμό που μου αναλογεί, σορρυ για την απουσία μου αλλά το δικό μου το κιότεμα δεν ήταν στο χέρι μου. o μικρός νοσηλεύτηκε το Σ/Κ που μας πέρασε.
καλημέρες,
στο βαθμό που μου αναλογεί, σορρυ για την απουσία μου αλλά το δικό μου το κιότεμα δεν ήταν στο χέρι μου. o μικρός νοσηλεύτηκε το Σ/Κ που μας πέρασε.
Ναι ρε Σπυράκο, δεν μίλησα για τους δικαιολογημένους, για τους Α.Α. μιλάω.
Πάντως για την ιστορία, ήταν η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που έχω την Χοντρή, που άνοιξα τα θερμαινόμενα γκριπ με καλοκαιρινό κομμένο γαντάκι.
Πολύ ξύλο ρε φίλε.
Eversman
16/06/2014, 13:15
Χαιρετισμούς και από εμένα. Χάρηκα που σας γνώρισα, άψογη πορεία και παρέα μέχρι Αρβανίτσα, με το group D. Λόγω της ετοιμόγεννης γυναίκας μου δεν μπορούσα να διακινδυνεύσω να απομακρυνθώ περισσότερο, οπότε και επέστρεψα από Θήβα.
P.S.
Από Θήβα μέχρι και Μαλακάσα και ώρα 1300, συνεχόμενη και σφοδρή καταιγίδα.
Πάντως για την ιστορία, ήταν η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που έχω την Χοντρή, που άνοιξα τα θερμαινόμενα γκριπ με καλοκαιρινό κομμένο γαντάκι.
Πάντως για την ιστορία, πρέπει να είσαι ο μοναδικός αναβάτης που κυκλοφορεί εν μέσω καταιγίδας με θερμαινόμενα γκριπ και κοντομάνικο t-shirt.
Hot & wet fingers κιετς :tooth:
@spyro: Περαστικά στον μικρό.
Πάντως για την ιστορία, πρέπει να είσαι ο μοναδικός αναβάτης που κυκλοφορεί εν μέσω καταιγίδας με θερμαινόμενα γκριπ και κοντομάνικο t-shirt.
Hot & wet fingers κιετς :tooth:
@spyro: Περαστικά στον μικρό.
Ναι ρε vaska ο unstoppable χαχα
@Spyro και τα δικά μου περαστικά και να σε δούμε κάποια στιγμή. Σ' έχουμε πεθυμήσει.
Και ΓΑΜΩ τις βόλτες ήτανε, απ' αυτές που μένουν. Δεν ξέρω τι εγινε στα μετέπειτα γκρουπ με τον καιρό αλλά στο δικό μου το D δεν ζοριστίκαμε ιδιαίτερα να φτάσουμε στο Μαυρολιθάρι το οποίο ήταν πανέμορφο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Απλά για κανα πεντάλεπτο εριξε λίγο χαλάζι. Οσοι είχαμε κορνούρες και κανα αδιαβροχο ούτε που καταλάβαμε κάτι. Απλά ήθελε η βόλτα τον στοιχειώδη εξοπλισμό και όλα καλά.
Χάρηκα ιδιαίτερα την εικόνα και την ζεστασιά του Τζακιού Ιούνη μήνα :), και το βρεγμένο ελατοδάσος στην διαδρομή. Και ναι δεν χύμαρεεε κανείς μιλάμε, το επίπεδο των αναβατών εχει ανέβει.
Και του χρόνου με υγεία και ας κάνει ότι καιρό γουστάρει.
Προς τους στριτάδες:
Δεν παίρνετε κανα ονοφάκι να μην μενετε νηστικοί ρε παιδιά :p:bawl:
Billymuse
16/06/2014, 15:11
Και ΓΑΜΩ τις βόλτες ήτανε, απ' αυτές που μένουν. Δεν ξέρω τι εγινε στα μετέπειτα γκρουπ με τον καιρό αλλά στο δικό μου το D δεν ζοριστίκαμε ιδιαίτερα να φτάσουμε στο Μαυρολιθάρι το οποίο ήταν πανέμορφο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Απλά για κανα πεντάλεπτο εριξε λίγο χαλάζι. Οσοι είχαμε κορνούρες και κανα αδιαβροχο ούτε που καταλάβαμε κάτι. Απλά ήθελε η βόλτα τον στοιχειώδη εξοπλισμό και όλα καλά.
Χάρηκα ιδιαίτερα την εικόνα και την ζεστασιά του Τζακιού Ιούνη μήνα :), και το βρεγμένο ελατοδάσος στην διαδρομή. Και ναι δεν χύμαρεεε κανείς μιλάμε, το επίπεδο των αναβατών εχει ανέβει.
Προς τους στριτάδες:
Mια χαρά φτάσαμε και εμεις με τα street μας πάνω σε παρακαλώ...πάντως συμφωνώ ακόμα και με αυτες τις συνθήκες
πανέμορφο το τοπίο εκει πάνω.. Δε θα ξεχάσω την εικόνα να ανεβαίνουμε το βουνό και να βλέπουμε οτι μπαίνουμε μέσα στη
μαυρίλα και στους κεραυνούς.
Sapila Racing άψογος leader και πολλά respect που παλεύε με το μηχανάκι μεστις βροχές :a10: φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον julius
Mια χαρά φτάσαμε και εμεις με τα street μας πάνω σε παρακαλώ...πάντως συμφωνώ ακόμα και με αυτες τις συνθήκες
πανέμορφο το τοπίο εκει πάνω.. Δε θα ξεχάσω την εικόνα να ανεβαίνουμε το βουνό και να βλέπουμε οτι μπαίνουμε μέσα στη
μαυρίλα και στους κεραυνούς.
Sapila Racing άψογος leader και πολλά respect που παλεύε με το μηχανάκι μεστις βροχές :a10: φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον julius
πλακα κανω φυσικά...
για μενα υπαρχουν δυο τροχοί, δεν πολυκαταλαβαίνω από κατηγορίες και γουσταρω όλα τα διτροχα (και τα ποδηλατα μεσα)
amyroukai
16/06/2014, 15:23
Ο δρόμος δεν ηταν επικίνδυνος η άσχημος, το πιστακι κρατούσε καλά και βρεγμένο. Αλλά όταν υπάρχει η ευθύνη και ενός ανθρώπου που ούτε την αντοχή ούτε την τρέλα έχει, που δεν έχει συναντήσει τέτοιες συνθήκες ξανά και δεν γουσταρει άλλο, σεβασμός και υποχώρηση. Τα περί οικόσιτων πτηνών σημειωνονται στο Μπεος μου οπως και οι λοιποί λεονταρισμοί, αν τα γραψατε αστειευόμενοι φαντάζομαι δεν θα παρεξηγηθείτε με αυτό.
Χαιρομαι που τα παιδιά στο γκρουπ D πέρασαν καλά, χαίρομαι που κράτησαν σχηματισμό, ρυθμό, χαίρομαι που προτιμησαν στροφες ορεινες αντι για επαρχιακή εο, συγγνώμη για το μπερδεμα στο βενζιναδικο.
Και επειδή δεν πήγα Μαυρολιθάρι, δεν σχολιαζω άλλο διότι δεν δικαιουμαι δια να ομιλώ. Φιλουμπες σταυρωτές.
Προς τους στριτάδες:
Ακριβώς!
:beer:
Ο δρόμος δεν ηταν επικίνδυνος η άσχημος, το πιστακι κρατούσε καλά και βρεγμένο. Αλλά όταν υπάρχει η ευθύνη και ενός ανθρώπου που ούτε την αντοχή ούτε την τρέλα έχει, που δεν έχει συναντήσει τέτοιες συνθήκες ξανά και δεν γουσταρει άλλο, σεβασμός και υποχώρηση. Τα περί οικόσιτων πτηνών σημειωνονται στο Μπεος μου οπως και οι λοιποί λεονταρισμοί, αν τα γραψατε αστειευόμενοι φαντάζομαι δεν θα παρεξηγηθείτε με αυτό.
Χαιρομαι που τα παιδιά στο γκρουπ D πέρασαν καλά, χαίρομαι που κράτησαν σχηματισμό, ρυθμό, χαίρομαι που προτιμησαν στροφες ορεινες αντι για επαρχιακή εο, συγγνώμη για το μπερδεμα στο βενζιναδικο.
Και επειδή δεν πήγα Μαυρολιθάρι, δεν σχολιαζω άλλο διότι δεν δικαιουμαι δια να ομιλώ. Φιλουμπες σταυρωτές.
Και τσοκαράκι ρε Γιάννο????
Πωωω ρε φίλε, κρίμας το μπόι σου και την ομορφιά σου. Θα συμφωνήσει με αυτό και ο έτερος τσοκαρόπληκτος Πατρινός και μεγάλη σου αγάπη, ΝΙΟ123456789.
Και άντε επιδήΣ είσαι καλό παιδί Σε αφήνουμε το δικαίωμα να ΣχολιάΣ!!!
:p
γεια σου φιλε freco χαρηκα για τη γνωριμια τουμπανο το κατεμι σου το χαζευα οση ωρα σε ακολουθουσα
Γεια σου συνονόματε. Κι εγώ χάρηκα. Το ΚΤΜ είναι ανίατη αρρώστια.:D
Από εκεί που χωρίσαμε, πως πήγε η συνέχεια? Είχε βροχή?
Εις το επαναβολτάρειν. :beer:
...
Προς τους στριτάδες:
:lol::lol::lol::lol:
Τρία βίντεο απο το Group A στο πήγαινε.
Από το έλα δεν υπάρχει vid γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου το σκάφανδρο και τις μπουκάλες για υποβρύχιες λήψεις :lol:
Part 1 :
Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
http://www.youtube.com/watch?v=_aRLMtaoD8k&list=UUTyfz6YMBSpVmCacYSHGPoA&feature=share&index=3
Part 2 :
Αγ.Άννα Αρβανίτσα
http://youtu.be/vChAmPPjjoY
Part 3 :
Αρβανίτσα Δίστομο
http://www.youtube.com/watch?v=al-2-yiXvTo&feature=share&list=UUTyfz6YMBSpVmCacYSHGPoA
taisteal
16/06/2014, 16:16
Πολυ ομορφα λοιπον...
Αν και ο καιρος μαμιεται.
Ευχομαι να γυρισατε ολοι καλα
:beer::beer:
Ναι ρε Σπυράκο, δεν μίλησα για τους δικαιολογημένους, για τους Α.Α. μιλάω.
Πολύ ξύλο ρε φίλε.
Σιγά ρε μλκ φαγατε μια ψιχάλα και το κανατε έπος... Οι άλλοι που πηγαν στο Nordcap τι να πουν δλδ;
Για την ιστορία, ειχαμε υποχρεώσεις αλλά Διάκο έχω να πάω απο την βόλτα με τον Διονυση (Wizzard) λιγο πριν σκοτωθεί και δεν ξαναπάω.
Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν λίγο το πως θα ανταποκριθούν τα λαστιχάκια του σκούτερ στα στροφιλίκα και σε ρυθμούς μοτο-βόλτας,
Αλλά που να φανταστώ ότι θα πέρναγαν και το τεστ του κατακλυσμού του Νώε :bawl:. Ευτυχώς όλα καλά, χάρηκα που είδα κόσμο νέο και παλιό, απόλαυσα οδήγηση, γέλασα, και γέμισα μπαταρίες. Μάλιστα στην ταβέρνα συζητάγαμε με κάποιον ότι οδηγούσαμε και σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα "πω ρε φίλε, γιατί δεν το κάνω αυτό πιο συχνά;" :lol:
Στιγμές:
Οι μυρωδιές στο βρεγμένο δάσος. Ήταν φορές που άνοιγα τη ζελατίνα και παρά την βροχή που έτρωγα στο πρόσωπο έπαιρνα βαθιές ανάσες από αυτή την απίστευτη ευωδία που έβγαζε το βρεγμένο χώμα, τα έλατα και τα φυτά.
Κάτι οι μυρωδιές που λέω από πάνω, κάτι η βροχή και η κούραση, και έχω αρχίσει να λυσσάω από την πείνα. Περιμένω την ταβέρνα σαν όαση. Φτάνουμε κάποια στιγμή παρκάρουμε στην πλατεία και προχωράω με βήμα γοργό μπροστά απ' όλους για την ταβέρνα. πλέον μου έχει τρέξει το σάλιο. Φτάνουμε και οι άνθρωποι έχουν στήσει έξω :eek: . Αρχίζουν κάτι συνεννοήσεις για τα άτομα και το πράγμα αργεί, η αγωνία μου μεγαλώνει, πλέον πεινάω σοβαρά :lol:. Λέω, έτσι και δεν βοηθήσουμε θα φάμε το βράδυ.
Και ξεκινάω, "μάστορα βάλε τζάκι, άναψε αερόθερμα, φουφούδες ότι έχεις, εμείς θα βάλουμε τα τραπέζια μέσα" Ήρθαν κάτι κοπέλες, μου λένε "αφήστε, δεν πειράζει θα το κάνουμε εμείς" Βρε βούταγα τα τραπέζια δυο-δυο, άρπαξα και κανα δυο ακόμα, και εν ριπή οφθαλμού μετακομίσαμε όλο το μαγαζί μέσα.
Μόνο όταν είδα τις πίτες και τα κοντοσούβλια να έρχονται κάθισα και... άργησα να σηκωθώ :lol:
Θερμοκρασία στην Άμφισσα 31c, Θερμοκρασία ανεβαίνοντας για Μαυρολιθάρι 10c, και του χρόνου μάγκες :D:beer::beer::beer:
George_Sp
16/06/2014, 17:08
Παίδες να ρωτήσω εδώ για να μην χαλάω το θέμα με το φωτογραφικό υλικό. Μπορώ να πάρω και το υλικό που βγάλατε οι υπόλοιποι να το μοιραστώ με τη παρέα μου στο facebook σε αλμπουμάκι;
Φυλάω το δικό μου σχολιασμό για άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο :P
Εφτασα σπιτι αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραψω και να βαλω φωτο.
Θα το κανω μαλλον αυριο.
Το σημαντικο ειναι οτι οιλοι πηγαν (οπου πηγαν) και γυρισαν καλα.
Μια χαρα ηταν.
φυσικα κανεις δεν θελει να τρωει χαλαζι στο βουνο και κανεις δεν μπορει να το επιβαλει.
Οσοι γυρισαν καλα εκαναν.
Οσοι εφτασν ...ρεσπεκτ
Εκτος του οτι βραχηκαν , χρεωθηκαν και παραπανω .
Αισθανθηκα πολυ ασχημα να ζηταω παρπανω λεφτα απο μελη του φορουμ και απο ανθρωπους που τους βλςπω πρωτη φορα.
Προς ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ κανενας δεν αρνηθηκε να βοηθησει παρ ολο που θα ειχε καθε δικαιωμα.
Παρακαλω , το συγκεκριμενο δεν θελω να γινει θεμα για καβγαδες .
Ας επικεντρωθουμε στα ετησιας και ας δουμε απο μοτοσυκλετιστικη σκοπια
Υγ . δεν ξερω αν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω απ ο ταμπλετ εκανα μια ωρα
amyroukai
16/06/2014, 18:04
Παίδες να ρωτήσω εδώ για να μην χαλάω το θέμα με το φωτογραφικό υλικό. Μπορώ να πάρω και το υλικό που βγάλατε οι υπόλοιποι να το μοιραστώ με τη παρέα μου στο facebook σε αλμπουμάκι;
Φυλάω το δικό μου σχολιασμό για άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο :P επί προσωπικού απαντώ, υλικό που έχεις ή πιθανώς λάβεις και περιλαμβάνει εμένα, τη συνεπιβατιδα και τη μηχανή μου, δεν το θέλω σε κανενός αγνώστου "και της παρεας του" το φεσιμπουκ.
theofilos888
16/06/2014, 18:30
Φυλάω το δικό μου σχολιασμό για άλλη μέρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο :P
Θα απαιτησω να μην εμφανιστει το μηχανακι η το ατομο μου οπουδηποτε σε φεισμπουκ κ λοιπα τριτων. Παρακαλω να λειπουν τετοιες πρωτοβουλιες. Δεν ισχυει μονο για σενα γιωργο, αλλα γενικα. Ευχαριστω για την κατανοηση.
amyroukai
16/06/2014, 19:31
Και τσοκαράκι ρε Γιάννο????
Υπάρχει τσοκαρο και "τσοκαρο".
Το εν λόγω δεν έχει απαγορεύσει ποτέ τίποτα και κάνει αρκετούς συμβιβασμούς για να βολεψει την παλαβομαρα που με δέρνει. Επίσης έχει κερδίσει με το σπαθί της και με χαμόγελο μοτο-πουλαδες που αντρακια που οδηγούν δεν έχουν ακόμη και πιθανώς να μην κερδίσουν. Οπότε με "υποχρεώνει" να την φροντίζω όσο μπορώ, γιατί την γουσταρω για παρεακι και στις επόμενες βόλτες. Και ακόμα περιμένει μια βόλτα χωρίς απρόοπτα. Και να γνωρίσει τον Βασκα...
Νταξ, μερικές φορές βλέπω στροφιλικι και σπαζομαι που το πάμε λαου λαου αλλά μικρό το τίμημα... :)
DoctoR_k6
16/06/2014, 20:02
Θα απαιτησω να μην εμφανιστει το μηχανακι η το ατομο μου οπουδηποτε σε φεισμπουκ κ λοιπα τριτων. Παρακαλω να λειπουν τετοιες πρωτοβουλιες. Δεν ισχυει μονο για σενα γιωργο, αλλα γενικα. Ευχαριστω για την κατανοηση.
+1000
Στιγμές:
Οι μυρωδιές στο βρεγμένο δάσος. Ήταν φορές που άνοιγα τη ζελατίνα και παρά την βροχή που έτρωγα στο πρόσωπο έπαιρνα βαθιές ανάσες από αυτή την απίστευτη ευωδία που έβγαζε το βρεγμένο χώμα, τα έλατα και τα φυτά.
Θερμοκρασία στην Άμφισσα 31c, Θερμοκρασία ανεβαίνοντας για Μαυρολιθάρι 10c, και του χρόνου μάγκες :D:beer::beer::beer:
Φίλε πρόσεχε τι γράφεις κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Τα ίδια έγραφα κι εγώ σε θρεντάκιον για κράνη και μου έστειλαν πμ "πάρτα στη μάπα όλα μωρή άρρωστη".
Σοβαρότης μηδέν όπως καταλαβαίνεις.
:lol::lol:
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενά σου
Υπάρχει τσοκαρο και "τσοκαρο".
Το εν λόγω δεν έχει απαγορεύσει ποτέ τίποτα και κάνει αρκετούς συμβιβασμούς για να βολεψει την παλαβομαρα που με δέρνει. Επίσης έχει κερδίσει με το σπαθί της και με χαμόγελο μοτο-πουλαδες που αντρακια που οδηγούν δεν έχουν ακόμη και πιθανώς να μην κερδίσουν. Οπότε με "υποχρεώνει" να την φροντίζω όσο μπορώ, γιατί την γουσταρω για παρεακι και στις επόμενες βόλτες. Και ακόμα περιμένει μια βόλτα χωρίς απρόοπτα. Και να γνωρίσει τον Βασκα...
Νταξ, μερικές φορές βλέπω στροφιλικι και σπαζομαι που το πάμε λαου λαου αλλά μικρό το τίμημα... :)
Να το προσέξεις αυτό :bawl::bawl:
έτσι ξεκινάνε όλες και μετά κολλάνε μαζί μου και σας κάνουν τη ζωή κόλαση. Είμαι τραβηχτικός και αγαπησιάρης, το ξέρω.
Δεν πειράζει, στην επόμενη, πάντως ήταν απίστευτο το πρωινό στο Μαυρολιθάρι, μετά τον κατακλυσμό της προηγούμενης. Η δε διαδρομή μέσα στο δάσος που μύριζε βροχή ήταν κάτι μοναδικό. Νομίζω η διαδρομή της επιστροφής μου από το Μαυρολιθάρι είναι που με έκανε να μου το υποσχεθώ πως σύντομα θα ξαναπάω.
Φίλε πρόσεχε τι γράφεις κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς. Τα ίδια έγραφα κι εγώ σε θρεντάκιον για κράνη και μου έστειλαν πμ "πάρτα στη μάπα όλα μωρή άρρωστη".
Σοβαρότης μηδέν όπως καταλαβαίνεις.
:lol::lol:
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενά σου
Με τέτοιο πονηρό μυαλό, απορώ πως περάσατε το βράδυ τα 5 αγοράκια που ξεμείνατε εκεί στην ερημιά. Για χαρτιά έλεγες, αλλά για... πλακωτό σας κόβω :p:lol:
Ζήλεψα ρε κωλόπαιδα
Με τέτοιο πονηρό μυαλό, απορώ πως περάσατε το βράδυ τα 5 αγοράκια που ξεμείνατε εκεί στην ερημιά. Για χαρτιά έλεγες, αλλά για... πλακωτό σας κόβω :p:lol:
Ζήλεψα ρε κωλόπαιδα
Πραγματικά δεν θες να ξέρεις. Έπαιζε συναυλία μουσικής δωματίου για πνευστά. χαχαχαχα και κρεσέντο είχαμε και πολλά άλλα.
George_Sp
16/06/2014, 20:25
επί προσωπικού απαντώ, υλικό που έχεις ή πιθανώς λάβεις και περιλαμβάνει εμένα, τη συνεπιβατιδα και τη μηχανή μου, δεν το θέλω σε κανενός αγνώστου "και της παρεας του" το φεσιμπουκ.
Προφανώς και γι αυτό ρωτάω οπότε μην ανησυχείτε. Για να πάρω το οκ ή όχι. Αντίστοιχα και γω επιθυμώ το ίδιο από τους υπόλοιπους για τον εαυτό μου. Είμαι τυπικότατος σε αυτά. :)
Από το έλα δεν υπάρχει vid γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου το σκάφανδρο και τις μπουκάλες για υποβρύχιες λήψεις :lol:
Part 1 :
Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
http://www.youtube.com/watch?v=_aRLMtaoD8k&list=UUTyfz6YMBSpVmCacYSHGPoA&feature=share&index=3
Part 2 :
Αγ.Άννα Αρβανίτσα
Part 3 :
Αρβανίτσα Δίστομο
http://www.youtube.com/watch?v=al-2-yiXvTo&feature=share&list=UUTyfz6YMBSpVmCacYSHGPoA
:beer::beer::beer:
Cpt. Haddock
16/06/2014, 21:15
Σιγά ρε μλκ φαγατε μια ψιχάλα και το κανατε έπος... Οι άλλοι που πηγαν στο Nordcap τι να πουν δλδ;
E, μα... :smokin:
E, μα... :smokin:
Εγώ ξαναρωτάω...ποιος μπούστης σε πήρε τηλέφωνο και άνοιξαν οι ουρανοί???:bawl:
Γιάννη βλακεία μας που δεν φροντίσαμε τόσοι νοματαίοι πριν τη βροχή να δώσουμε ενα αδιάβροχο στο κορίτσι. Οταν σταματήσατε στο χαλάζι την είδα από 3 μέτρα πίσω να τρέμει πάνω στο μηχανάκι.
Πάνω απ 'ολα η ασφάλεια, ειδικά του συνεπιβάτη.
Εγώ ξαναρωτάω...ποιος μπούστης σε πήρε τηλέφωνο και άνοιξαν οι ουρανοί???:bawl:
Χρόνια τώρα έχει φύγει η κατάρα από πάνω του, άλλος είναι ο βροχοποιός του φλόρουμ
:look:
Δεν πρόκειται να ξεχάσω σε μια βόλτα με operater στο Χρυσοβίτσι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=96893)τότε που μια απλή βόλτα μάζευε 70 κάτι συμμετοχές 66 σελίδες κους κους και 27 σελίδες after (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=97543), που τον κυνηγούσαμε για να ενσωματωθούμε στο παρεάκι του, μιας κι ερχόμαστε από Πάτρα. Σε όλη την διαδρομή είμαστε 2-3 λεπτά πίσω του και το συννεφάκι απλά ακολουθούσε τον μάγο και κατούραγε εμάς.
:bawl::bawl:
[QUOTE=freco;2480640]Γεια σου συνονόματε. Κι εγώ χάρηκα. Το ΚΤΜ είναι ανίατη αρρώστια.:D
Από εκεί που χωρίσαμε, πως πήγε η συνέχεια? Είχε βροχή?
Εις το επαναβολτάρειν. :beer:
ολα καλα και σε μενα κατα την επιστροφη ο μικρος μου ειχε ορεξη για παιχνιδια και δεν με αφηνε να βγαλω τα βρεγμενα ρουχα οταν πηγα σπιτι χα χα αντε και στην επομενη:beer:
amyroukai
16/06/2014, 23:50
Γιάννη βλακεία μας που δεν φροντίσαμε τόσοι νοματαίοι πριν τη βροχή να δώσουμε ενα αδιάβροχο στο κορίτσι. Οταν σταματήσατε στο χαλάζι την είδα από 3 μέτρα πίσω να τρέμει πάνω στο μηχανάκι.
Πάνω απ 'ολα η ασφάλεια, ειδικά του συνεπιβάτη.
Η βλακεία δική μου. Έπρεπε να επιμεινω να φορέσει το χειμωνιάτικο χωρίς την επένδυση, παντελόνι αδιάβροχο είχα να φορέσει... Αφου το ρισκο το ηξερα και το βουνό σπάνια χαρίζει κάστανα. τέλος πάντων. Γυρισαμε καλά, σήμερα που ξεκουραστηκαμε και χαλαρωσαμε γελαμε με τη φάση. :)
amyroukai
17/06/2014, 00:07
Δεν πρόκειται να ξεχάσω σε μια βόλτα με operater στο Χρυσοβίτσι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=96893)τότε που μια απλή βόλτα μάζευε 70 κάτι συμμετοχές 66 σελίδες κους κους και 27 σελίδες after (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=97543), που τον κυνηγούσαμε για να ενσωματωθούμε στο παρεάκι του, μιας κι ερχόμαστε από Πάτρα. Σε όλη την διαδρομή είμαστε 2-3 λεπτά πίσω του και το συννεφάκι απλά ακολουθούσε τον μάγο και κατούραγε εμάς.
Τι γαμιστερη βόλτα ηταν όμως... Και είχε λιακάδα βροχή χαλάζι χιόνι. Τα πάντα. Και ωραία παϊδάκια και ωραίο κυνηγητό με dr evil. Αχ... :)
Χρόνια τώρα έχει φύγει η κατάρα από πάνω του, άλλος είναι ο βροχοποιός του φλόρουμ
:look:
Τι θυμηθηκες τωρα...! Απο χιονονερο σε βροχη και απο βροχη σε χαλαζι... Παλι καλα που οταν εριχνε το πολυ, ημασταν ηδη ταβερνα!:)
Τι θυμηθηκες τωρα...! Απο χιονονερο σε βροχη και απο βροχη σε χαλαζι... Παλι καλα που οταν εριχνε το πολυ, ημασταν ηδη ταβερνα!:)
Που όταν πήγαμε να καβαλήσουμε να φύγουμε και οι σέλες ήταν στρωμένες χιόνι το θυμάται κανείς???
χαχααχα
Και ήμουν με πυρετό και αντιπυρετικά, αλλά ρε φίλε αυτά μένουν.
@Αμυρου
Και γαμώ τις βόλτες με βενζίνη στο 0,7 και πάρε χιλιόμετρο να έχεις να πορεύεσαι. Τότε κάθε βδομάδα έβγαιναν 4-5 βόλτες και δεν ήξερες σε ποια να πας και τώρα μόλις και μετά βίας πάμε 5-6 βόλτες τον χρόνο και σε αυτές μουρμουράμε για καταναλώσεις και λοιπά άσχετα με την βόλτα αντί να κουβεντιάζουμε που θα πάμε την επόμενη.
Πάντως εγώ μαγεύτηκα από τα τοπία και υποσχέθηκα στην μικρή μου την επόμενη Κυριακή να την ξανακάνω την ετήσια μαζί της.
Part 1 :
Μανδράκι Προς Αγ.Άννα
Part 2 :
Αγ.Άννα Αρβανίτσα
Part 3 :
Αρβανίτσα Δίστομο
Μέρος 2ό και τελευταίο.Μετά ήρθε το νερό.
Στα τελευταία δευτερόλεπτα στο τελευταίο vid τα φλας άναψαν...
Part 4 :
Δίστομο Αράχωβα
http://youtu.be/XNh8c3L0qbE
Part 5 :
Αράχωβα Δελφοί
http://youtu.be/M4K-vrn95CI
Part 6 :
Δελφοί Άμφισσα
http://youtu.be/mO7vDhKonpc
boussias
17/06/2014, 08:43
Part 4 :
Δίστομο Αράχωβα
Part 5 :
Αράχωβα Δελφοί
Part 6 :
Δελφοί Άμφισσα
Super... :beer:
amyroukai
17/06/2014, 09:34
Και γαμώ τις βόλτες με βενζίνη στο 0,7 και πάρε χιλιόμετρο να έχεις να πορεύεσαι. Τότε κάθε βδομάδα έβγαιναν 4-5 βόλτες και δεν ήξερες σε ποια να πας και τώρα μόλις και μετά βίας πάμε 5-6 βόλτες τον χρόνο και σε αυτές μουρμουράμε για καταναλώσεις και λοιπά άσχετα με την βόλτα αντί να κουβεντιάζουμε που θα πάμε την επόμενη.
Πάντως εγώ μαγεύτηκα από τα τοπία και υποσχέθηκα στην μικρή μου την επόμενη Κυριακή να την ξανακάνω την ετήσια μαζί της.
To πόσο είχε η βενζίνη δεν το θυμάμαι. Το ότι ήμουν σχεδόν κάθε ΣΚ με άλλη παρέα στο δρόμο, το θυμάμαι. Για την συγκεκριμένη, θυμήθηκα κιόλας ότι ήταν εν μέσω απεργίας βενζινοπωλών και ενώ στην Αθήνα δεν έχει βενζίνη πουθενά σχεδόν, στην επαρχία βρίσκαμε παντού, αλλά δεν είχε πουθενά πετρέλαιο.
Για την επανάληψη με πιο καλό καιρό, το είπαμε ήδη με την Χριστίνα ότι θα το κάνουμε (έχουμε και ρούχα να επιστρέψουμε στους φιλόξενους κατοίκους) :lol:
Αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, η επόμενη Κυριακή δεν παίζει.
To πόσο είχε η βενζίνη δεν το θυμάμαι. Το ότι ήμουν σχεδόν κάθε ΣΚ με άλλη παρέα στο δρόμο, το θυμάμαι. Για την συγκεκριμένη, θυμήθηκα κιόλας ότι ήταν εν μέσω απεργίας βενζινοπωλών και ενώ στην Αθήνα δεν έχει βενζίνη πουθενά σχεδόν, στην επαρχία βρίσκαμε παντού, αλλά δεν είχε πουθενά πετρέλαιο.
Για την επανάληψη με πιο καλό καιρό, το είπαμε ήδη με την Χριστίνα ότι θα το κάνουμε (έχουμε και ρούχα να επιστρέψουμε στους φιλόξενους κατοίκους) :lol:
Αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, η επόμενη Κυριακή δεν παίζει.
Το "επόμενη Κυριακή" δεν είναι και απολύτως δεσμευτικό. Αν μπορέσετε τώρα κοντά μιλάμε μήπως το κάνουμε μαζί. Αυτή η επιστροφή ήταν όλα τα λεφτά.
Η βλακεία δική μου. Έπρεπε να επιμεινω να φορέσει το χειμωνιάτικο χωρίς την επένδυση, παντελόνι αδιάβροχο είχα να φορέσει... Αφου το ρισκο το ηξερα και το βουνό σπάνια χαρίζει κάστανα. τέλος πάντων. Γυρισαμε καλά, σήμερα που ξεκουραστηκαμε και χαλαρωσαμε γελαμε με τη φάση. :)
Νταξ, οκ. Όλοι οι "ξύπνιοι"/"έμπειροι" αναβάτες, την ίδια μαλακία κάναμε. Οι μισοί ήταν με τζινάκια και καλοκαιρινά μπουφάν, άλλοι χωρίς γάντια και αθλητικά, εγώ φόραγα goretex μπουφάν με δερμάτινο τρυπητό παντελόνι :moutza:, ο vaska φόραγε tshirt αλλά με θερμαινόμενα grip...ότι νάναι κατάσταση. :tooth:
Όλα καλά όμως, το πολύ πολύ να κρύωσε κάποιος. Καλά έκαναν όσοι έφυγαν στη μέση, καλά έκαναν όσοι έμειναν στη μέση. Τις βόλτες τις κάνουμε για να περνάμε καλά.
Part 4 :
Δίστομο Αράχωβα
Part 5 :
Αράχωβα Δελφοί
Part 6 :
Δελφοί Άμφισσα
Εκεί στο 1ο video που χαιρετάς με λαχτάρα τους Χαρλεάδες και σε γράφουν στα @@ τους, με συγκίνησες ρε μαν...:moutza:
Νταξ, οκ. Όλοι οι "ξύπνιοι"/"έμπειροι" αναβάτες, την ίδια μαλακία κάναμε. Οι μισοί ήταν με τζινάκια και καλοκαιρινά μπουφάν, άλλοι χωρίς γάντια και αθλητικά, εγώ φόραγα goretex μπουφάν με δερμάτινο τρυπητό παντελόνι :moutza:, ο vaska φόραγε tshirt αλλά με θερμαινόμενα grip...ότι νάναι κατάσταση. :tooth:
Όλα καλά όμως, το πολύ πολύ να κρύωσε κάποιος. Καλά έκαναν όσοι έφυγαν στη μέση, καλά έκαναν όσοι έμειναν στη μέση. Τις βόλτες τις κάνουμε για να περνάμε καλά.
O vaska είχε και μπουφάν κορντούρα
αλλά στην πορεία έγινε μπουφάν Πατούρα
και χειμωνιάτικο γάντι είχε
αλλά δεν γ@μιέται είπε :bawl:
Πάντως ένα είναι σίγουρο για μένα, μεγάλη μοτοβόλτα που ίσως κρύβει διανυκτέρευση δεν ξαναπάω χωρίς mp3 player. Τα ηχητικά εφέ στο δωμάτιο το βράδυ, τα σολαρίσματα και τα κρεσέντο πρέπει να μένουν μαζί με τις φωτογραφίες.
O vaska είχε και μπουφάν κορντούρα
αλλά στην πορεία έγινε μπουφάν Πατούρα
και χειμωνιάτικο γάντι είχε
αλλά δεν γ@μιέται είπε :bawl:
Τι ποιητής ρε pstm...........:a18:
Υποκλίνομαι........:a018:
[COLOR=#202020][FONT=arial]Part 6 :
Δελφοί Άμφισσα
To τελευταίο είναι το καλύτερο. Θα μπορούσες να το ονομάσεις "Που πάτε ρε καραμήτροι...". Αρμόζει καλύτερα.
sapila racing
17/06/2014, 11:17
Eγώ απ όλα είχα, δερμάτινα, αδιάβροχα, δεύτερα γάντια κλπ, αλλά τελικά την πατήσαμε γιατί κάποιος είχε μη αδιάβροχο μηχανάκι. :moutza:
:bawl:
George_Sp
17/06/2014, 11:17
To τελευταίο είναι το καλύτερο. Θα μπορούσες να το ονομάσεις "Που πάτε ρε καραμήτροι...". Αρμόζει καλύτερα.
Μου θύμισαν stormchasers
https://www.youtube.com/watch?v=3FYfnL-PePo
...
Υποκλίνομαι........:a018:
Πρόσεχε με τον Βασιλάκη...
Eγώ απ όλα είχα, δερμάτινα, αδιάβροχα, δεύτερα γάντια κλπ, αλλά τελικά την πατήσαμε γιατί κάποιος είχε μη αδιάβροχο μηχανάκι. :moutza:
Αν το είχε βάψει μαύρο δεν θα έκανε κιχ.
:smokin:
Εκεί στο 1ο video που χαιρετάς με λαχτάρα τους Χαρλεάδες και σε γράφουν στα @@ τους, με συγκίνησες ρε μαν...:moutza:
Άκου την αρχή του Part 5.Με κοίταγε σαν ΑΤΙΑ.
:tooth: :tooth: :tooth:
ok, δεν μπορώ να πω τίποτα...:(
Επαθε κοκομπλόκο το άμοιρο. Μετά από 5 χρόνια στη ζεστασιά του συνεργείου, έφαγε στη 1η βόλτα 500χλμ στο βουνό με καταιγίδες και χαλάζι.
Γιαπωνέζικα ρπμ...με 2 αστραπές και 3 βροντές σταματάνε να δουλεύουν.:rolleyes:
Μου θύμισαν stormchasers
https://www.youtube.com/watch?v=3FYfnL-PePo
Πλάκα πλάκα, ίδια άγνοια. Βουρ στο κέντρο της καταιγίδας, με την ελπίδα οτι θα περάσουμε ανάμεσα στεγνοί. :p
Άκου την αρχή του Part 5.Με κοίταγε σαν ΑΤΙΑ.
Τα άκουσα. Το Tuono έκανε έτσι μόλις είδε τις γριές? :uplate:
Αν το είχε βάψει μαύρο δεν θα έκανε κιχ.
:smokin:
Δεν μπορώ να σου περιγράψω το ύφος του Άρη όταν τους συνάντησα και παιδευόντουσαν να το βάλουν μπροστά.
Η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα μάτια του και η πίκρα στη φωνή του όταν ψέλισε "μία ώρα είμαστε εδω΄" απλά δεν περιγράφονται.
Μέχρι που τους πρότεινε να το καλύψουν με λουλουδάκια και να το αφήσουν εκεί μέχρι να γυρίσουν να το πάρουν.
Πάντως ένα είναι σίγουρο για μένα, μεγάλη μοτοβόλτα που ίσως κρύβει διανυκτέρευση δεν ξαναπάω χωρίς mp3 player. Τα ηχητικά εφέ στο δωμάτιο το βράδυ, τα σολαρίσματα και τα κρεσέντο πρέπει να μένουν μαζί με τις φωτογραφίες.
Για να μάθετε να την λέτε σε αυτούς που δεν θέλουν να βάζουν αφτερμαρκετ εξατμίσεις γιατί κάνουν θόρυβο…:lol:
Ετσι κάνουν οι ξεταπωτες ακραπες σε μονοκυλινδρο ...:bawl:
Δεν μπορώ να σου περιγράψω το ύφος του Άρη όταν τους συνάντησα και παιδευόντουσαν να το βάλουν μπροστά.
Η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα μάτια του και η πίκρα στη φωνή του όταν ψέλισε "μία ώρα είμαστε εδω΄" απλά δεν περιγράφονται.
Μέχρι που τους πρότεινε να το καλύψουν με λουλουδάκια και να το αφήσουν εκεί μέχρι να γυρίσουν να το πάρουν.
Ηταν χειρότερο από το υφος του φίλιππου όταν εβαλε μπλουζα HARLEY DAVIDSON – NEW YORK CITY..:bawl:
Ηταν χειρότερο από το υφος του φίλιππου όταν εβαλε μπλουζα HARLEY DAVIDSON – NEW YORK CITY..:bawl:
Γι'αυτο την εβαλε αναποδα??:p
θέλει άντερα φίλε μου να υποστηρίζεις τις επιλογές σου
akis_trevor
17/06/2014, 15:26
θέλει άντερα φίλε μου να υποστηρίζεις τις επιλογές σου
να δεις τι αντερα θελει να υποστηριζεις τις επιλογες των ηχητικων εφε που λες παραπανω!!!:bawl:
filipp0s
17/06/2014, 16:11
ε ναι ρε! Εχουμε bmw αλλα ερχομαστε στην ετησια με yamaha και γυριζουμε με Aprilia. Ηταν too much και το Harley δεν νομιζεις? Ποσα να αφομοιώσει ενα ανθρωπος σε μια μερα? :bawl:
@ggs-φυσιοδιφη. με αυτογραφο θα στη γυρισω τη μπλουζα :D
ε ναι ρε! Εχουμε bmw αλλα ερχομαστε στην ετησια με yamaha και γυριζουμε με Aprilia. Ηταν too much και το Harley δεν νομιζεις? Ποσα να αφομοιώσει ενα ανθρωπος σε μια μερα? :bawl:
:tooth: :tooth: :tooth: κλαίω... :tooth:
Εχεις τα δικια σου:lol:
Εσυ κατι κρυβεις...
Ο george sp δεν μιλησε χθες! Το του κανατε?:lol::lol:
@ggs-φυσιοδιφη. με αυτογραφο θα στη γυρισω τη μπλουζα :D
318592
filipp0s
17/06/2014, 16:22
318592
k@vl@.
Εσυ κατι κρυβεις...
Ο george sp δεν μιλησε χθες! Το του κανατε?:lol::lol:
ομερτά
:lipssealed:
DoctoR_k6
17/06/2014, 17:01
Part 4 :
Δίστομο Αράχωβα
Part 5 :
Αράχωβα Δελφοί
Part 6 :
Δελφοί Άμφισσα
Ωραιος ο golis με τις ληψεις του!!
Τρομερο κορναρισμα απο τους hell riders οταν ανταμωθηκαμε!!
amyroukai
17/06/2014, 17:42
Εσυ κατι κρυβεις...
Ο george sp δεν μιλησε χθες! Τοu το κανατε?:lol::lol:To αινιγματικό χαμόγελο τα είπε όλα. Γλέντια τρελά λέμε στα δωμάτια.
ε ναι ρε! Εχουμε bmw αλλα ερχομαστε στην ετησια με yamaha και γυριζουμε με Aprilia. Ηταν too much και το Harley δεν νομιζεις? Ποσα να αφομοιώσει ενα ανθρωπος σε μια μερα?
Φίλιππε, έλα πες. Ζήλεψες τον ΠΑΠ και είπες να σπάσεις ρεκόρ αλλαγών σε μιά μέρα. :lol:
Φίλιππε, έλα πες. Ζήλεψες τον ΠΑΠ και είπες να σπάσεις ρεκόρ αλλαγών σε μιά μέρα. :lol:
Παίζει να το εσπασε σε daily base. Καμμια 40αρια με το BMW + 200 με το Yamaha + 300 με το Aprilia καλά είναι. :lol:
Την πλάκα την έπαθε μετά βέβαια, όταν άφησε το Tuono και πήρε το Potemkin racing...:tooth: :tooth:
filipp0s
17/06/2014, 18:22
Την πλάκα την έπαθε μετά βέβαια, όταν άφησε το Tuono και πήρε το Potemkin racing...:tooth: :tooth:
καλα αυτη ηταν η χειροτερη στιγμη της ημερας χειροτερη κι απο οταν εμεινε το srx :lol:
Στο ειπα κιολας, με το bmw ενιωθα σαν τσοπερας με ape hanger, ασε που εβαλα τα ποδια στα πισω πατακια :tooth:
sapila racing
18/06/2014, 09:03
καλα αυτη ηταν η χειροτερη στιγμη της ημερας χειροτερη κι απο οταν εμεινε το srx :lol:
Στο ειπα κιολας, με το bmw ενιωθα σαν τσοπερας με ape hanger, ασε που εβαλα τα ποδια στα πισω πατακια :tooth:
:lol: :bawl:
:tooth: :tooth: τι μλκ :tooth: :tooth:
MG-KTiNoS
18/06/2014, 09:33
Τρομερό το srx του byron..
Billymuse
18/06/2014, 19:48
Βιντεάκι... Παρατηρήστε στο 0:11 το γυαλί του Julius :cool: ενω γύρω μας έχει πέσει μαύριλα :cry:
https://www.youtube.com/watch?v=nCvULJi2plo
filipp0s
18/06/2014, 21:08
Βιντεάκι... Παρατηρήστε στο 0:11 το γυαλί του Julius :cool: ενω γύρω μας έχει πέσει μαύριλα :cry:
Αυτο το γυαλι προσπαθησα να του το καβατζαρω απο το περιπτερο :lol:
Καλά ρε έβρεχε???? Βραχήκατε???? Κατακαλόκαιρο??? μπααα από άλλη εκδρομή θα είναι τα βίντεα και οι φωτο.
Καλά ρε έβρεχε???? Βραχήκατε???? Κατακαλόκαιρο??? μπααα από άλλη εκδρομή θα είναι τα βίντεα και οι φωτο.
318726
318726
Γαμάτο !!! :tooth: :tooth:
Γαμάτο !!! :tooth: :tooth:
η ιδεα βεβαια ηταν του ggs, εγω απλα την υλοποιησα...
318726
Φκιάστο υψηλή ανάλυση να το βάλουμε σε μπλουζάκια
SHOOTER045
18/06/2014, 22:44
φτιαξε και ενα αλλο σκιτσο με εναν τυπο ας πουμε ξαπλα στον καναπε αραχτο με την φραπα και λεζαντα-ΜΟΤΟgr blackstone 2014 -εγω δεν πηγα....:smokin:
amyroukai
18/06/2014, 22:47
ο Sonone ακούει; ένα XL περικαλώ. ΟΧΙ χόντα.
Φκιάστο υψηλή ανάλυση να το βάλουμε σε μπλουζάκια
δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις για κατι τετοιο... :(
φτιαξε και ενα αλλο σκιτσο με εναν τυπο ας πουμε ξαπλα στον καναπε αραχτο με την φραπα και λεζαντα-ΜΟΤΟgr blackstone 2014 -εγω δεν πηγα....:smokin: χαχαχαχαχαχαχα.... ωραιος! και ένα ακομα με έναν τυπο να το βαζει στα ποδια και από πισω να ακολουθει ένα βροχερο συνεφο και να γραφει: blackstone 2014, εγω ξεκινησα να παω, αλλα γυρισα πισω! :lol:
SHOOTER045
18/06/2014, 23:26
δεν ειναι κακη ιδεα
καθολου κακη
μενει να γινει εφαρμοσιμη......
ο καθενας την μπλουζα του
οι καλοι=οσοι πηγαν
οι κακοι=οσοι δεν πηγαν
και τα γατακια...............= οσοι ξεκινησαν αλλα γυρισαν(απ το ο καλος ο κακος και ο ασχημος-για να μην παρεξηγηθω)
δυστυχως δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις για κατι τετοιο... :(
32 psi μπροστά και 36 πίσω. Καλά πρέπει να είναι :lol:
:bawl: δεν είναι τυχαίο που είχα ανάψει την μεγάλη σκάλα ρε, Billy χάρηκα που σε γνώρισα ρε :beer:
Αυτο το γυαλι προσπαθησα να του το καβατζαρω απο το περιπτερο :lol:
εεεε ψιλέ αυτά είναι δικά μου, τα δικά σου τα φοράς :eek: :bawl: :moutza:
Ελπίζω σύντομα να ξανακάνουμε έστω μια κοντινή και να τα πούμε κανονικά ρε σκατόφατσες.
Εγώ θέλω μπλούζα....... έσπρωξα και εγώ το SRX :cry:
:Εγώ θέλω μπλούζα....... έσπρωξα και εγώ το SRX :cry:
:moutza::moutza::moutza: ρε μλκς, το φάγατε το μηχανάκι με τα μάτια σας. :moutza:
filipp0s
19/06/2014, 10:30
:moutza::moutza::moutza: ρε μλκς, το φάγατε το μηχανάκι με τα μάτια σας. :moutza:
ευτυχως που δεν το εφτυναν κιολας ρε μλκ, θα χε μεινει απο βραχυκυκλωμα πιο πριν :lol:
pipe_smoker
19/06/2014, 10:46
ευτυχως που δεν το εφτυναν κιολας ρε μλκ, θα χε μεινει απο βραχυκυκλωμα πιο πριν :lol:
:bawl::bawl::bawl:
:moutza::moutza:
sapila racing
19/06/2014, 10:48
Εγώ θέλω μπλούζα....... έσπρωξα και εγώ το SRX :cry:
Εγώ ξέρω, οτι το srx έπεσε θύμα σκιτζήδων ξυλοκόπων που του φέρθηκαν με τρυφερότητα στρατιωτικού χασάπη.
Αφού του γαμή@ατε τη μαμά στα πάνω-κάτω λες και σας είπε οτι ζαλίστηκε από το υψόμετρο,
αφού του σκίσατε στο σόϊ στις μανιβελιές...λες και ήταν κανένα Zundapp του παππού σας στο χωριό καράβλαχοι,
αφού του χαλάσατε και τα cnc ολοκαίνουργια μαρσπιέ,
ασε που μου τα κάνατε τσουρέκια, επειδή έχανε λάδι από το βιδάκι εξαέρωσης του φίλτρου,
ασε που μου τα κάνατε αερόστατο επειδή ξεβιδώθηκε το φλας ... έχετε και το θράσος να το κάνετε το viral της συνάντησης ?
Αίντε παρακεί ρε φοφίκοι, λέμε...:moutza::moutza:
sapila racing
19/06/2014, 12:15
Αντί να ευχαριστήσεις τον σύντροφο Φίλιππο ( και όλο το C group βεβαίως ) που σου το στρωνε ευλαβικά και φρόντισε να ειναι κατάλληλη η θερμοκρασία και να βρέξει και λίγο μπας και γινει υδρόψυκτο, για να έρθεις εσυ μετα να το βρείς στρωμένο και να πηγαινεις με 180 στην επιστροφή, βγάζεις και γλώσσα απο πάνω!!! :moutza:
Επρεπε να το κρύψουμε ρε μεσα στα χόρτα και να φυγουμε κυριοι δικαβαλο να σε δω μετα να το ψάχνεις! :bawl:
Εγώ ξέρω, οτι το srx έπεσε θύμα σκιτζήδων ξυλοκόπων που του φέρθηκαν με τρυφερότητα στρατιωτικού χασάπη.
Αφού του γαμή@ατε τη μαμά στα πάνω-κάτω λες και σας είπε οτι ζαλίστηκε από το υψόμετρο,
αφού του σκίσατε στο σόϊ στις μανιβελιές...λες και ήταν κανένα Zundapp του παππού σας στο χωριό καράβλαχοι,
αφού του χαλάσατε και τα cnc ολοκαίνουργια μαρσπιέ,
ασε που μου τα κάνατε τσουρέκια, επειδή έχανε λάδι από το βιδάκι εξαέρωσης του φίλτρου,
ασε που μου τα κάνατε αερόστατο επειδή ξεβιδώθηκε το φλας ... έχετε και το θράσος να το κάνετε το viral της συνάντησης ?
Για τα Η αυτά ειναι καθημερινοτητα ρε...
filipp0s
19/06/2014, 12:24
Αντί να ευχαριστήσεις τον σύντροφο Φίλιππο ( και όλο το C group βεβαίως ) που σου το στρωνε ευλαβικά και φρόντισε να ειναι κατάλληλη η θερμοκρασία και να βρέξει και λίγο μπας και γινει υδρόψυκτο, για να έρθεις εσυ μετα να το βρείς στρωμένο και να πηγαινεις με 180 στην επιστροφή, βγάζεις και γλώσσα απο πάνω!!! :moutza:
Επρεπε να το κρύψουμε ρε μεσα στα χόρτα και να φυγουμε κυριοι δικαβαλο να σε δω μετα να το ψάχνεις! :bawl:
+1000 Πες τα συντροφε Αρη. Κι ουτε μασαζ ουτε τιποτα μετα, μονο βρισιδι και φωνες. Επρεπε να το θαψουμε στο δασος. Τελος.
@byron. Ξεχασες το χαμενο αντιβαρο :D
pipe_smoker
19/06/2014, 12:34
@byron. Ξεχασες το χαμενο αντιβαρο :D
Τί διάολο ρε?
Αυτό SκόRπιXε τελείως λέμε:lol: