Σύνδεση

View Full Version : επειδη το μυαλο κανει κολπα.....απο τουριστικο street,σε on off..

Σελίδες : 1 [2] 3 4

akis_trevor
04/06/2014, 21:49
επειδη εω καποιες κρουσεις οσον αφορα το μηχανακι μου,ψαχνομαι λιγο πιο εντατικα.
καποιες περιπτωσεις που εχω δει ειναι αυτες:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4868786/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4974885/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5116467/

αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μην φυγω σε τιμη με πλεον αξεσουαρ κλπ:πχ το ντερο και το στρωμα δεν θελουν κατι.
ειδα τα tiger 800 αλλα οι κατωτατες τιμες τους ειναι απο 6500+ και εχουν πχ μονο μια μπαγκαζιερα αρα θα χρειαστουν καποια χρηματα επιπλεον να φερω το μηχανακι οπως θελω,ισως οχι αμεσα αλλα θελουν.
με το βαραντερο μιλησα για 6200(ισως πεσει και στο 6) το στρωμα δεν πεφτει κατω απο 5500 ειπε.

George_Sp
04/06/2014, 22:14
να ριξει το στρωμα στα 5200 να το παρεις να φυγεις. αντε μη τα παρω κρανιο :P

akis_trevor
04/06/2014, 22:16
να ριξει το στρωμα στα 5200 να το παρεις να φυγεις. αντε μη τα παρω κρανιο :P

βασικα θα μιλησουμε αυριο γιατι εργαζοταν να τα πουμε πιο αναλυτικα..αλλα μου ειπε οτι δεν παιζει πιο κατω...

rider
04/06/2014, 22:18
αντε χτύπα το γιατί το γλυκοκοιτάω κι εγω!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4795294/
κι εμένα μου έχουν μπει παρόμοιες ιδέες ....

teogtp
04/06/2014, 22:20

Μαστορα το μηχανακι ειναι με ξενα νουμερα.....+700 θελει

rider
04/06/2014, 22:23
και το bmw που έβαλες στα 6500 είναι...
πάρ'το σου λέω να με βγάλεις απο τον πειρασμο! :)

Tedvj23
04/06/2014, 22:26
επειδη εω καποιες κρουσεις οσον αφορα το μηχανακι μου,ψαχνομαι λιγο πιο εντατικα.

αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι να μην φυγω σε τιμη με πλεον αξεσουαρ κλπ:πχ το ντερο και το στρωμα δεν θελουν κατι.
ειδα τα tiger 800 αλλα οι κατωτατες τιμες τους ειναι απο 6500+ και εχουν πχ μονο μια μπαγκαζιερα αρα θα χρειαστουν καποια χρηματα επιπλεον να φερω το μηχανακι οπως θελω,ισως οχι αμεσα αλλα θελουν.
με το βαραντερο μιλησα για 6200(ισως πεσει και στο 6) το στρωμα δεν πεφτει κατω απο 5500 ειπε.

Γιατι δεν κοιτας κανενα transalp(abs)..?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?price-with=%3E1&category=&make=&variant=transalp&price-from=&price-to=&registration-from=%3E2010&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&offer_type=sale&features=50

Bradipous
04/06/2014, 22:31

Κλασσικος μπεμβεδακιας, ολη η τουρατεκ πανω, μεχρι και βαση για καφε εχει :lol:
Παντως απο τα 3 προσωπικα θα διαλεγα τη μπεμπα, το μονο που θελει ειναι 2 πλαινες βαλιτσες, που παιζει να βρεις μεταχειρω.

akis_trevor
04/06/2014, 22:43
κτμ δεν παιζει με την καμια...παω για τον τιγρη 100 φορες περισοτερο.
το τζι ες το σκεφτομαι αλλα και το φοβαμαι ταυτοχρονα.
τρανσαλπ δεν παιζει.το μονο που ψιλοτρωγεται εμφανισιακα ειναι το 700 αλλα με 5 αρι σασμαν δεν με ψηνει.....

gior-gos
04/06/2014, 22:47
Πένα και τα 3.

Όντως το varadero και το strom δεν θελουν τιποτα, το bmw θελει πλαϊνες.

Η τιμη του bmw ειναι πολυ καλη αλλα αν το ψηνεις φροντισε να μαθεις πρωτα για το κοστος συντηρησης και κανε του ελεγχο στον αξονα (στα ηλεκτρονικα δεν μπορεις να κανεις ελεγχο) ;).

Εσενα (με το χερι στη καρδια) πιο απο τα 3 σε ψηνει;

akis_trevor
04/06/2014, 22:53
το gs πανε χρονια που το εχω οδηγησει και αυτο μια βολτα 5λεπτου.τοτε μου ειχε φανει αρκετα "ξενο" αλλα δεν προλαβα να καταλαβω και πολλα.θελω να το ξανακανω μια βολτιτσα.
το βαραντερο επισης που οδηγησα προσφατα ενα 5λεπτο απο αγγελια,εχει αρχοντικη θεση,πολυ ανετη σταση κλπ.αλλα οταν πηγα να το κανω πισω να το ξεπαρκαρω καταλαβα οτι ειναι μοσχος!βεβαια με το που ξεκινας χανεται ολα πραγματικα.
το στρωμα ειναι το πιο νορμαλ μηχανακι.δεν ειναι τοσο ανετο οσο το ντερο,ουτε τοσο καλο οσο το gs οσον αφορα την κυλιση,αναρτησης,δυνατοτητες κλπ κλπ,αλλα τα κανει ολα.πιο ευκολο στην πολη,με δυνατοτητες ταξιδιου κλπ...
ισως λιγο περισσοτερο το ντερο απτο στρωμα.βεβαια το συγκεκριμενο στρομ μου κατσε με τα εξτρα του και το χρωμα κλπ...

SHOOTER045
04/06/2014, 23:10
λοιπον απ ολα αυτα
η το στρωμα η το βαρκαντερο
οντως το 700 δεν σπαει δεν χαλαει
αλλα αυτη η ριμαδοπεμπτη ειναι για το αναθεμα
μπορει να εχει ποιο καλη ποιοτητα απ το στρωμα
ποιο καλα φρενα αλλα εχει θεματακια

SHOOTER045
04/06/2014, 23:11

ελα ξυνεσαι και εσυ....:smokin:

akis_trevor
04/06/2014, 23:15
λοιπον απ ολα αυτα
η το στρωμα η το βαρκαντερο
οντως το 700 δεν σπαει δεν χαλαει
αλλα αυτη η ριμαδοπεμπτη ειναι για το αναθεμα
μπορει να εχει ποιο καλη ποιοτητα απ το στρωμα
ποιο καλα φρενα αλλα εχει θεματακια

αυτα ειναι καποια μηχανακια απο ολα οσα εχω παρκαρει στο καρ.
παιζει κι ενα βαρκαντερο απο πατρα,ψιλοσκετο στα 5-5.5000,με 15.000 χλμ και ειναι ευκολο να το δω κλπ αλλα ειναι κοκκινο..:yuck:

gior-gos
04/06/2014, 23:15
Αν αγορασεις βάσει καύλας τοτε δεν μενει παρα να απαντησεις με μια λεξη σε αυτο

Εσενα (με το χερι στη καρδια) πιο απο τα 3 σε ψηνει;

χωρις βεβαια να ξεχνας αυτο (εαν προκειται για το bmw)

φροντισε να μαθεις πρωτα για το κοστος συντηρησης και κανε του ελεγχο στον αξονα

Απο οικονομοτεχνικής αποψης, προσωπικα θα επελεγα το strom.

akis_trevor
04/06/2014, 23:23
Αν αγορασεις βάσει καύλας τοτε δεν μενει παρα να απαντησεις με μια λεξη σε αυτο
χωρις βεβαια να ξεχνας αυτο (εαν προκειται για το bmw)
Απο οικονομοτεχνικής αποψης, προσωπικα θα επελεγα το strom.

το bmw με φοβιζει οπως ειπα.και για να προλαβω τυχον θιγμενους,οχι απο αυτα που ακουω(μονο) αλλα απο αυτα που εχω δει.και δεν ειμαι για τετοια ουτε σαν χαρακτηρας ουτε σαν τσεπη.αμα μου κανει καμια χοντραδα μπηκε αγγελια την ιδια μερα.:p
σιγουρα η κ@υλ@ μονο δεν θα παιξει ρολο.το στρομ ειναι η πιο φρονιμη,συνετη και ισως εξυπνη επιλογη.
και λογικα το στρωμα δεν θα το λατρεψω για τις συγκινησεις του,αλλα θα ειναι παντα ετοιμο να κανει αυτα που εχει φτιαχτει να κανει και αυτα που ζηταω.
η καταναλωση του χοντα σε νορμαλ ρυθμους οπου και συνηθως πλεον κινουμαι,ειναι σε νορμαλ επιπεδα,συμφωνα με φιλο-μαστορα-κατοχο παλιοτερου μοντελου.μου ειπε οτι στο ταξιδι δεν παιζεται απο ανεση.το συγκεκριμενο εχει και ελατηρια αλλαγμενα στις αναρτησεις που ειναι στα +.

SHOOTER045
04/06/2014, 23:34
την οικονομια του στρομ πολλοι εμισησαν
το γκαζι του βαρκαντερο ουδεις.....

akis_trevor
04/06/2014, 23:34
την οικονομια του στρομ πολλοι εμισησαν
το γκαζι του βαρκαντερο ουδεις.....

:a013:something like that...

gior-gos
04/06/2014, 23:43
Εαν δεν θελεις να ρισκαρεις, θα συμφωνησω μαζι σου να αφησεις το bmw.

To varadero ειναι εγγυηση...

Αυτο που δεν μου αρεσε απο τη honda ηταν η αντιμετωπιση στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της, οπως επισης και οτι τα ΟΕΜ ανταλλακτικα της ειναι πανακριβα και αν χρειαστεις κατι που δεν το εχει στοκ ο Σαρακακης την εκατσες.

Βεβαια μετραει πολυ οτι εχεις φιλο μαστορα που εχει και αυτος varadero ;)

:beer:

SHOOTER045
04/06/2014, 23:49
κοιτα
εφ οσον εισαι straight οδηγος
και δεν θα το πινεις
το βαρκαντερο ειναι καλη επιλογη
ισως η καλυτερη στα mega on-of
καλυτερη απο την αποψη οτι ειναι τζαπαν
τα στρωμα τα 1000αρια(τα πρωτα)ειχαν καποια θεματακια
τα klv 1000 σπανιζουν
το 12αρι τενερε ειναι σε δικο του too much κοσμο
τα ευρωπαικα ειναι ναι μεν αλλα
αρα μας μενει αυτο
το βαρκαντερο
εχει γκαζι χωρους ανεση φρενα κλπ
το συγκεκριμενο που ποσταρες φαινεται πολυ τσιλικο
εξωτερικα τουλαχιστον,εχει ενα καρο εξτρα abs,προβολια,βαλιτσα κλπ κλπ
λαστιχα οκ που εχουν ψωμι
πρεπει να κινουνταν τουριστικα(αν κρινω απο το σημαδι στα λαστιχα,και την φθορα στο πελμα)
αυτα

akis_trevor
04/06/2014, 23:50
Εαν δεν θελεις να ρισκαρεις, θα συμφωνησω μαζι σου να αφησεις το bmw.

To varadero ειναι εγγυηση...

Αυτο που δεν μου αρεσε απο τη honda ηταν η αντιμετωπιση στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της, οπως επισης και οτι τα ΟΕΜ ανταλλακτικα της ειναι πανακριβα και αν χρειαστεις κατι που δεν το εχει στοκ ο Σαρακακης την εκατσες.

Βεβαια μετραει πολυ οτι εχεις φιλο μαστορα που εχει και αυτος varadero ;)

:beer:

οι αντιπροσωπεις ειναι γτπ...
ο μηχανικος που λεω εχει το βαραντερο και δουλευε στην χοντα παλια.και το κατεχει το αθλημα,ποσο μαλλον με αυτα τα μηχανακια.
εχω κι ενα φιλο τον οποιο σκοτιζω μονο για μικροπραγματα η κατι εκτακτο(μακρια απο μας) καθως δεν μαστορευει και πολυ εκτος δουλειας ο οποιος εχει στρωμα,φτιανχνει στρωματα και εχει και προσβαση σε ανταλλακτικα,οποτε και για τα 2 εχουμε ακρη :)
για το δικο μου εχω αποριψει προταση στα 6800.με πηρε ενας χτες το πρωι και ειπε 7000 αλλα του ειπα ανεβα 200 να το παρεις μου ειπε τοσα μπορω σκεψου το και πες μου...ειναι το κατωτατο οριο που εχω βαλει στο μυαλο μου τα 7.
τεσπα,ετσι το ποσταρα να κανουμε κουβεντουλα :D

akis_trevor
04/06/2014, 23:53
κοιτα
και δεν θα το πινεις
τα klv 1000 σπανιζουν
αρα μας μενει αυτο
το βαρκαντερο
πρεπει να κινουνταν τουριστικα(αν κρινω απο το σημαδι στα λαστιχα,και την φθορα στο πελμα)
αυτα

νορμαλ τυπος φανηκε απτο τηλ,δεν ελεγε μακακιες...
και το στρωμα και το συγκεκριμενο βαραντερο δεν θελουν χρηματα για κατι αμεσα.ουτε αναλωσιμα ουτε αξεσουαρ.αυτο ειναι καλο.οτι δινω οσα δινω και δεν χαλαω αλλα αμεσα.

SHOOTER045
04/06/2014, 23:57
δεν ξερω απο επισημες των Αθηνων
ξερω απο θεσ/νικη
στην suzuki περιμενεις και περιμενεις
στην kawa ποιο γρηγορα
στην honda δεν περιμενεις αλλα πλερωνεις
η yamaha ισως ειναι σε καλυτερη φαση απ ολες-τιμη ταχυτητα
στην bmw απ εξω περνας και πλερωνεις

akis_trevor
04/06/2014, 23:58
μην πιασουμε τις αντιπροσωπειες γιατι κι εδω στην πατρα ενας κλεβει,ο αλλος δεν ξερει τι του γινεται κλπ κλπ....
απλα ελπιζεις να μην τους χρειαστεις...

SHOOTER045
05/06/2014, 00:00
ετσι ειναι

akis_trevor
05/06/2014, 00:01
τεσπα..παμε να την πεσουμε μπας και μας ερθει κανα υποσυνειδητο μυνημα..:bawl:
:wave2:

SHOOTER045
05/06/2014, 00:04
ακριβως
καλο βραδυ :wave2:

Bradipous
05/06/2014, 00:07
μην πιασουμε τις αντιπροσωπειες γιατι κι εδω στην πατρα ενας κλεβει,ο αλλος δεν ξερει τι του γινεται κλπ κλπ....
απλα ελπιζεις να μην τους χρειαστεις...

και τα εγγονια μας θα λενε μετα απο χρονια:
"καλα μου ελεγε ο παππους μου, να ευχεσαι να μην χρεαστεις δικηγορο, γιατρο και επισημο αντιπροσωπο γιατι θα μπλεξεις" :a024:

:lol:

teogtp
05/06/2014, 08:10
κοιτα
και δεν θα το πινεις
τα klv 1000 σπανιζουν
αρα μας μενει αυτο
το βαρκαντερο
αυτα
Ζω για την στιγμη που θα βγει καποιος και θα πει "ειμαι Gay οδηγος"!
:D

akis_trevor
05/06/2014, 08:16

σταματα εσυ τωρα.....:hug::kiss:

Sapadak
05/06/2014, 08:22
Νταξ το στρωμ ειναι αδικαιολόγητα ακριβό :)

Μεταξύ των 3 θα επέλεγα το 990 :D

akis_trevor
05/06/2014, 08:28
Νταξ το στρωμ ειναι αδικαιολόγητα ακριβό :)

Μεταξύ των 3 θα επέλεγα το 990 :D

παιζουν απειρα στρωμ.σιγουρα θα βρω αν θελω και καλυτερη τιμη κλπ απλα ισως χρειαστουν καποια εξτρα απο μενα.ενα παραδειγμα:οι πλαινες βαλιτσες δεν ειναι αμεσα αναγκαιες αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να παρθουν και οι οποιες με μια προχειρη αναζητηση παιζουν στα 250-300

spyrakos35
05/06/2014, 08:39

σταματα εσυ τωρα.....:hug::kiss:

Πως τα καταφερνετε παντα και το γυρνατε στο λεβεντικο ορισμενοι......

:eleison:

akis_trevor
05/06/2014, 08:42

ζηλευεις;;;;
:a32::a32::a32:

:cry:

spyrakos35
05/06/2014, 09:50
ζηλευεις;;;;
:a32::a32::a32:

:cry:

Ξιφομαχιες??????

Μπαααααααα

bulmont
05/06/2014, 10:04
κτμ δεν παιζει με την καμια...

:moutza::moutza::moutza:

bulmont
05/06/2014, 10:06
.βεβαια το συγκεκριμενο στρομ μου κατσε με το χρωμα κλπ...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

:bawl::bawl::bawl:

theofilos888
05/06/2014, 10:25
Ήταν που δεν ήθελες στρωμ! Πάρε μικρή λουλού το ντέρο και άσε τους κρυφούς πόθους (κτμ μπεμπε) για κανενα επιδέξιο...... αν πιάνανε τα χεράκια σου θα παίζαμε άλλη μπάλα!

DrBig
05/06/2014, 11:34
:moutza::moutza::moutza:

Το ειπε εξ'αρχης ο ανθρωπος, 'το μυαλο παιζει παιχνιδια'

spyrakos35
05/06/2014, 11:53
το μυαλό παίζει παιχνίδια
με τον φούτσο και τα αρτίδια.....

ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

SHOOTER045
05/06/2014, 12:47

Προσπαθούν να αποδείξουν κάτι,???
Έχουν την μύγα????

akis_trevor
05/06/2014, 14:06
βαγγελακη,δεν σαρεσει το περτικαλι γιατι δεν θα εχεις το μονο σημαδουρο-μηχανακι στην παρεα;;;:cry:

@theofilos888:εχω κοιταξει αρκετα στρωμ,το μονο που μου εκατσε καλα ειναι αυτο.

@drbig:εχουν αναψει και κατι γαρα εδω διπλα,δεν θελει πολυ το κακο!!:bawl::bawl:

για λοιπα κακεντρεχη σχολια περι τοιουτων,κλπ,δεν απαντω τωρα....

το βραδυ ειναι πιο καλα...:cry:

Pan (dvs)
05/06/2014, 19:00
το μυαλό παίζει παιχνίδια
με τον φούτσο και τα αρτίδια.....

ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αυτο θα κανει στο τελος.

akis_trevor
05/06/2014, 21:39
Αυτο θα κανει στο τελος.

παιζει....αν δεν βρω καλη τιμη δεν το δινω..εχω δωσει ακυρο σε 2 προσφορες,η μια κοντα στα λεφτα που θελω σχετικα.

Pan (dvs)
06/06/2014, 07:42
Κρατα την και το ξανασυζηταμε σε ενα χρονο.

teogtp
06/06/2014, 11:51
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5151675/

:evil:

akis_trevor
06/06/2014, 14:24
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5151675/

:evil:

ειπαμε να παρουμε κατι πιο ξεκουραστο με καλυψη απο αερα κλπ...οχι ενα πιο ψηλο fazer και πιο ασχημο και στα ιδια γκαφρα...:D

η αγγελια εχει μπει κι εδω και εκει και αν αν αν.....τον βρισκουμε τον αντικαταστατη.

amyroukai
06/06/2014, 15:42
ειπαμε να παρουμε κατι πιο ξεκουραστο με καλυψη απο αερα κλπ...οχι ενα πιο ψηλο fazer και πιο ασχημο και στα ιδια γκαφρα...:D

η αγγελια εχει μπει κι εδω και εκει και αν αν αν.....τον βρισκουμε τον αντικαταστατη. Δεν προσέχεις. Το μηχανάκι το πουλάει ο Χρηστός. Θα πάρεις θείκό μηχάνημα.

bulmont
06/06/2014, 15:48
Δεν προσέχεις. Το μηχανάκι το πουλάει ο Χρηστός. Θα πάρεις θείκό μηχάνημα.

:bawl::bawl::bawl:

akis_trevor
06/06/2014, 15:52
Δεν προσέχεις. Το μηχανάκι το πουλάει ο Χρηστός. Θα πάρεις θείκό μηχάνημα.
δεν σου κανω τον αγιο....
αμαρτησα....:cry:

chester24
07/06/2014, 15:59
Ακη... Πριν απο δυο χρονια ημουν στην ιδια φαση με εσενα... Ηθελα να παρω on / off..

Αλλα ηξερα τι on/off ηθελα.. Το πηρα και δεν το εχω μετανιωσει ουτε μια στιγμη..

Το χρησιμοποιω σχεδον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και δεν το εχω μονο σε περιπτωση που θελω να παω βολτα.. ;)

Ασε το Βεστρομ για την συνταξη.... :cry::cry:

:smokin:

317942

akis_trevor
07/06/2014, 16:20
το κτμ;;;
δεν ειμαι για τετοια...αν ειναι να κανω την ανατροπη η θα παιξει tiger 800 η το gs το 1200,το οποιο βρισκω σε τιμη που με ενδιαφερει αλλα ειναι 8-9 χρονων μηχανακια και παιζουν στα 6-6500.
το μηχανακι δεν βγαινει καθε μερα γιατι για γυρω γυρω εχω το παπι,το λυπαμαι να το βαζω μεσα στην κινηση(οταν παω εκει μεσα).
πχ σημερα βγηκε,περιμετρικη ριο,παλι πισω,πλυσιμο,λαδωμα αλυσιδα και υποστεγο.ειχα να το παρω κανα 4-5 μερες.

chester24
07/06/2014, 16:26
Τοτε κατσε στα αυγα σου και εισαι μια χαρα πιστευω...

Αν δεν βρηκες βασεις για σαμαρια παιζει να εχω καπου στην αποθηκη.. Αυτες ηταν για multistrada, αλλα ειναι αχρησιμοποιητες. Ισως με μια μετατροπη ταιριαξουν.. ;)

akis_trevor
07/06/2014, 16:33
τρωγομαι...:smokin:
κοιτα,προς το παρον δεν χρειαζονται,ισως κατα αρχες σεπτεμβρη,γιατι τωρα δεν παιζει φραγκο..thanks παντως...
υγ.εσυ μετακομισες πατρα;;;;

chester24
07/06/2014, 16:43
Σε περιπτωση που τα θελησεις πεστο μου!! Θα στα χαρισω εννοειται!

Ναι Ακη μετακομισα..

Βρισκομαι στην Πατρα εδω και ενα μηνα φιλαρακι..

"Εστρωσα" με την μετακομιση, με την δουλεια κλπ και η αληθεια ειναι οτι αυτες τις ημερες ειχα στο μυαλο μου, για κανα καφε / βολτα με τους
Πατρινο-motoforumιστες και οχι μονο φυσικα...

Ειχα σκοπο δηλαδη να το βαλω σαν θεμα στο φορουμ χαχαχαχαχαχαχα, αλλα με προλαβες!!! :D

akis_trevor
07/06/2014, 16:45
καλως μας ηρθες λοιπον..την αλλη κυριακη παιζει η ετησια,δεν ξερω αν παιζει να ακολουθησεις,αλλα πινουμε κανα βραδακι καμια μπυρα η σ/κ κανα κοφι.....:beer:

chester24
07/06/2014, 16:52
Καλως σας βρηκα!!!

Για την ετησια λιγο εως πολυ δυσκολο (γαμωτ) για την ωρα, αλλα εδω τριγυρω για καφεδομπυρα κλπ, σιγουρα!!!!!!!! :beer:

bulmont
13/06/2014, 11:40
Για κοίτα κι' αυτό ρε Ακη :

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5192038/

akis_trevor
13/06/2014, 14:00
Για κοίτα κι' αυτό ρε Ακη :

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5192038/

βαγγελη,εχω λιωσει το κεφαλι μου στο καρ αυτον τον καιρο...κοιμαμαι και σκεφτομαι μηχανακια,κυκλοφορω στον δρομο και κοιταω να δω κανα μηχανακι...
το varadero,αποτι εχω διαβασει στο νετ,το mk2(εως 2006) με το mk3(2007+) περα απο καποιες διαφορες εμφανισης που εχουν,υπαρχει και καποια διαφορα στην καταναλωση.λογικα αυριο θα μαθω περισσοτερα.το μκ3 παιζει στα 6000 με μπολικη προικα,η λιγοτερα σκετο.
επισης παιζει στα 6500 το tiger 800 το οποιο θα οδηγησω μαλλον μεσα στην επομενη εβδομαδα,γιατι οπτικα και απο αποψη κυβισμου κλπ νομιζω ειναι η χρυση τομη,αλλα παει ψηλα και ειναι σκετο(στην καλυτερη καμια μπαγκαζιερα).
και παιζει και το στρωμα που με 5000-5500 του 9-10 μοντελο φουλ εξτρα και μενουν τα φραγκα.
κοιταξα και το 1200 to gs αλλα παμε σε πολυ παλια μηχανακια(04-05)με 50.000+ χλμ και δεν με ψηνει.
συντομα μαλλον θα εχω νεα παντως....:smokin:

akis_trevor
14/06/2014, 16:07
σημερα εκανα βολτα αρκετα μηχανακια.2 που δεν παιζει να τα παρω(gs1200 adv το καινουργιο και το 700αρι gs,ειχε τεστ ραιντ),και το tiger 800 το "χαμηλο",το οποιο ενω μαρεσαν τα φρενα του,ο κινητηρας(εχει πολυ γκαζι),η ασιθηση κλπ,μου φανηκε οτι σε τοποθετει πανω,ωστε να εχεις τεντωμενα τα χερια,σε μια περιεργη σταση και με χαλασε λιγο αυτο.
επειδη εχω καποιες προτασεις χειροπιαστες,εχει αρχισει η αμφιβολια για το αν κανω το σωστο....(παντα με πιανει στις αγοραπωλησιες μου)...

Tedvj23
14/06/2014, 16:13
σημερα εκανα βολτα αρκετα μηχανακια.2 που δεν παιζει να τα παρω(gs1200 adv το καινουργιο και το 700αρι gs,ειχε τεστ ραιντ),και το tiger 800 το "χαμηλο",το οποιο ενω μαρεσαν τα φρενα του,ο κινητηρας(εχει πολυ γκαζι),η ασιθηση κλπ,μου φανηκε οτι σε τοποθετει πανω,ωστε να εχεις τεντωμενα τα χερια,σε μια περιεργη σταση και με χαλασε λιγο αυτο.
επειδη εχω καποιες προτασεις χειροπιαστες,εχει αρχισει η αμφιβολια για το αν κανω το σωστο....(παντα με πιανει στις αγοραπωλησιες μου)...

Το πρωι ειδα μια ομαδα test ride του ανδριοπουλου μπροστα στον σαρελλα εκαναν αναστροφη μαζι τους ησουν?Εγω ημουνα με την 550αρα και την γυναικα στην ducati-ktm και μολις εφευγα...

akis_trevor
14/06/2014, 16:17
ηταν πολλες ομαδες.πηγα νωρις να ξεμπερδεψω πριν πλακωσει ο κοσμος.καναμε ενα 10 λεπτο βολτα,πισω και επομενο γκρουπ κλπ..

Tedvj23
14/06/2014, 16:23
Α τοτε δεν θα ησουνα..Εγω κατα της 1 παρα λεω..10λεπτο..?

Υ.γ.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες που πηγαινες στον ερωτα και επαιρνες οτι ηθελες για καμια βδομαδα+ και το τεσταρες σταληθεια..:bawl::beer:

irinia
16/06/2014, 15:51
βαγγελη,εχω λιωσει το κεφαλι μου στο καρ αυτον τον καιρο...κοιμαμαι και σκεφτομαι μηχανακια,κυκλοφορω στον δρομο και κοιταω να δω κανα μηχανακι...
το varadero,αποτι εχω διαβασει στο νετ,το mk2(εως 2006) με το mk3(2007+) περα απο καποιες διαφορες εμφανισης που εχουν,υπαρχει και καποια διαφορα στην καταναλωση.λογικα αυριο θα μαθω περισσοτερα.το μκ3 παιζει στα 6000 με μπολικη προικα,η λιγοτερα σκετο.
επισης παιζει στα 6500 το tiger 800 το οποιο θα οδηγησω μαλλον μεσα στην επομενη εβδομαδα,γιατι οπτικα και απο αποψη κυβισμου κλπ νομιζω ειναι η χρυση τομη,αλλα παει ψηλα και ειναι σκετο(στην καλυτερη καμια μπαγκαζιερα).
και παιζει και το στρωμα που με 5000-5500 του 9-10 μοντελο φουλ εξτρα και μενουν τα φραγκα.
κοιταξα και το 1200 to gs αλλα παμε σε πολυ παλια μηχανακια(04-05)με 50.000+ χλμ και δεν με ψηνει.
συντομα μαλλον θα εχω νεα παντως....:smokin:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ............

Θά μετανοιώσεις,χίλιες φορές βεστρόμ..!!!
Παθών καί μαθών...!!!

akis_trevor
16/06/2014, 16:10
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ............
Θά μετανοιώσεις,χίλιες φορές βεστρόμ..!!!
Παθών καί μαθών...!!!

γιατι αυτο;

irinia
21/06/2014, 17:27
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ...........

Δέ θέλω νά μπώ σέ άντιπαράθεση μέ κανέναν τή γνώμη μου γράφω μετά άπό
40 χρόνια στά μηχανάκια.
Έτυχε νά έχω καβαλήσει βαραντέρο γιά έναν χρόνο κάνοντας περίπου 25000 χλμ.
Αύτά σού τά γράφω γιά νά σού πώ ότι δέν πέταξα έτσι κάτι άπλά γιά νά τό πώ όπως
πολλοί έδώ μέσα.
Τό μηχανάκι στό ταξίδι τό θεωρώ ΚΑΛΥΤΕΡΟ άπό άπ'ότι έχω δοκιμάσει συμπεριλαμβανομένων
fgr,gtr,κ.λ.π.....
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ,πίνεις καφέ καί καπνίζεις στά 180 ένώ έχει τό γκάζι νά ξεπεράσει άνετα τά 200 άν
τό χρειαστείς κάποια στιγμή.
Ταξιδεύει άκούραστα, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΟΤΕΡ καί ό άναβάτης έπίσης στά 160-170.
Σέλλα ,χώροι γιά δύο άτομα καί βαλίτσες ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ κορυφαία,κατανάλωση γιά τό ψεκαστό μιλάω νορμάλ.
ΟΜΩΣ
Ένώ τό θεωρώ σάν τόν κορυφαίο χιλιομετροφάγο,πού πιστεύω ότι τήν θέση του
παίρνει τώρα τό σούπερ τενερέ έχοντας έπιπλέον τό διαφορικό τεράστιο άβαντάζ,
έκεί άρχιζουν τά όργανα.
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ έπικίνδυνο,τσιγαρόχαρτο σέ ένα κακοζυγισμένο μηχανάκι 270 κιλών
μέ ύψηλό κέντρο βάρους πού φαίνεται πανεύκολα άν πάς νά τό σηκώσεις άπό τό
πλαινό στάντ καί νά τό μετακινήσεις.
ΚΟΥΡΣΟΥΜΙ πολύ βαρύ,στήν πόλη άχρηστο βέβαια στά πεζοδρόμια όταν άνεβείς χωρίς
καλή γκαζιά σβήνει ,πεντακόσια κυβικά στόν κύλινδρο δέ σηκώνουν κόλπα θέλουν
σταθερό γκάζι καί στροφές άλλιώς.......
Όταν είσαι κάτω άπό 100 καί στρίβεις......προσεύχεσαι,όταν πάς στά 50-60 σέ κάποιο βουνό
στριφτερό προσεύχεσαι διπλά...!!!
Έβλεπα τά βαραντέρο νά σαβουριούνται καί έλεγα....ε πολλά είναι γιαυτό τά βλέπω συνέχεια.
Μέχρι πού έσπασα τό ρεκόρ μου δύο πτώσεις σέ μερικούς μήνες μέσα στήν πόλη...!!!
Ούτε στό βουνό μέ τό έντουράκι δέν έπεφτα έτσι.
Άν τελικά θελήσεις νά πάρεις νά ξέρεις ότι τά πολλά είναι ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ μέ άπειρα χλμ.
καί τά κοντέρια στό καλαματιανό.
Πήγαινε σέ ψεκαστό τρικολόρ άπό 2006,πιό πίσω άγόρασε καλύτερα καί ένα συνεργείο Χόντα..!!
Αύτή είναι ή ταπεινή μου γνώμη λεβέντη μου.
Γιά μένα ΜΑΚΡΥΑ,καλύτερα ένα βεστρομάκι όπου όλα είναι φθηνότερα άπό σέρβις μέχρι
άσφάλεια καί τέλη λόγω κυβικών καί θά χάνεις μόνο λίγο στήν άρχοντιά στό ταξίδι, καί στό
γκάζι θά είσαι λίγο πιό άργός σέ τελική καί προσπεράσεις πάνω άπό τά 170-180, όπου ένας καλός
καί έμπειρος όδηγός δέν έχει θέμα ποτέ.

akis_trevor
21/06/2014, 17:41
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ...........

thanks για την αναλυτικοτατη αποψη σου...:)

irinia
22/06/2014, 08:35
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ................

Πιστεύω ότι σού έγραψα τόσα όσα χρειάζονται όχι γιά νά δικαιολογήσω τή θέση μου
άλλά γιά νά σέ προβληματίσω καί νά σέ άποτρέψω άπό μία λάθος άγορά.
Βέβαια τό μηχανάκι πούλησε σάν τρελλό.......ΑΛΛΑ
ύπάρχουν καί τά άλλά,έμένα μέ φόβισε ή όδική του συμπεριφορά πράμμα πού δέν ένοιωσα
ποτέ στά τόσα χρόνια πού έχω όδηγήσει ότι μαλακία κυκλοφόρησε.
Καί τίς δύο φορές μού έφυγε τό μπροστινό σάν νά πάτησα ΣΑΠΟΥΝΙ,δέν κατάλαβα,δέν πρόλαβα,
τή μία μέ βγάλανε άπό κάτω όπου έγκλωβίστηκα τυχερός μέ βαριούς μώλωπες καί θλαστικά τραύματα
γλυτώνοντας τή λεκάνη στό τσάφ άπό τύχη ίσως καί σωματότυπου καί τήν άλλη ούτε κάν πρόλαβα
νά βγάλω χέρι σερνότανε τό κεφάλι στήν άσφαλτο σέ μιά στροφή πού τήν έχω πάρει χίλιες φορές.
Έκεί καθάρισε τό arai καί σηκώθηκα σάν νά είχα φάει 2-3 δυνατές μπουνιές στό πρόσωπο.
Είχα καί τρίτο περιστατικό όπου γλύτωσα μέ ένα μικρό κάταγμα στά δάχτυλα τού ποδιού.
Έ ρέ φίλε τόσα χρόνια στό βουνό άνέβαινα όπου κυνηγούσα τή σκιά μου,τέτοιο πράμμα δέν έτυχε...!!
Τόσα χρόνια Χαγιαμπούζα καί πήγαινα σέ βουνά καί έπαρχιακούς δρόμους μέ σιγουριά,
τό βαραντέρο είναι γιά Άθήνα -Θεσσαλονίκη καί Άλεξανδρούπολη -Γιάννενα...!!!
Καί όταν τελειώνει ή Έθνική νά σέ περιμένει καί ένα παπί νά μπείς στήν πόλη.........
Άστο τό ρημάδι.......άστο.

DrBig
22/06/2014, 10:08
Χωρις να εχω την εμπειρια του Τερενς σε βαραντερο θα ελεγα οτι τα προβληματα που αναφερει λυνονται με λιγη δουλεια στο περουνι το οποιο εχει πολυ μαλακα ελατηρια για το βαρος της μηχανης και ανεπαρκη αποσβεση. Τα αναλογα για το αμορτισερ.
Με αλλα λογια, δεν θα δισταζα να αποκτησω ενα υπο την προυποθεση οτι θα διεθετα ενα χιλιαρικο επι πλεον της τιμης αγορας ωστε να σα σαξω τις αναρτησεις.

akis_trevor
22/06/2014, 14:03
Το mk3 έρχεται στο όριο που εχω θέσει ως ταβάνι.το παλιότερο δεν νομίζω οτι θα πρέπει να παίξει γιατί παμε σε μηχανάκι 10ετιας.θα κάνω 1-2 βόλτες ακόμα το στρώμα γιατί μου φάνηκαν ψηλά καΙ μακριά τα χέρια.βέβαια μάλλον είναι συνήθεια αλλά θελω να είμαι σίγουρος.

camen
22/06/2014, 20:30
Ωχ τωρα το πηρα χαμπαρι...:eek:
Τι varadero ρε μλκ? Πας καλα? Ουτε εγω δεν εκανα ετσι οταν εψαχνα on-off :bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

H παιρνεις ΚΤΜ(τα κανει ολα) ή παρε vstrom(το πιο τιμιο) αλλιως κρατα οτι εχεις και αστα τα αλλα...;)

Εναλλακτικα, το στρωνεις στο ψαξιμο και περιμενεις να πετυχεις μορτικο παλιακο τουμπανιαρικο απο μερακλι(υπαρχουν τετοια, μη ζητησεις Ελεφαντα μονο,ο τελευταιος ξερεις που ειναι! ) με κανενα 2χιλιαρο, το μονταρεις οπως θες, τα ρεστα τα κανεις βενζινες για βολτες και εισαι αρχοντας. Στο λεω γτ ειδα το tenere που εβαλες στην αρχη!

camen
22/06/2014, 20:45
Κ μιας κ μπηκα στον κοπο και διαβασα 12 σελιδες για την αφεντομουτσουναρα σου ενα θα σου πω τελικα:

Η παρε ΚΤΜ η κρατα αυτο που εχεις!

Τα υπολοιπα απο κοντα οταν πιουμε μπυρες man:beer::beer::beer::beer::beer::beer:

byron
22/06/2014, 20:52
V-storm, μιας και είναι το πιο τιμιο.

Για το varadero, άκου τον terens

akis_trevor
22/06/2014, 20:58
@camen:αν δεν με ενδιεφερε το abs (το προηγουμενο fazer δεν ειχε,και το θελω στο μηχανακι μου)θα επαιρνα κατι αντιστοιχο με την δικια σου περιπτωση.τεσπα,εμεις θα τα πουμε και απο κοντα :)
@byron:θενκς.το βαραντερο ειναι η αληθεια οτι μου φαινεται πως δεν θα με βολεψει σε ορεινες βολτες,σε πολη κλπ και θα ξενερωσω..
κοιταζω τα στρωμ και βρισκεις πραγμα αρκετο παντως,απο οτι να ναι μεχρι πολυ καλα μηχανακια....

V-TEC
22/06/2014, 20:59
Νομιζω ο τερενς ειναι λίγο υπερβολικός, αλλα σε καμια περιπτωση λανθασμενος.

- Το οτι εχουν πέσει διάφοροι με ενα βλαχαδερο
δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνο μηχανακι,
απλα οτι κατι εγινε λανθασμενα.

- Δεν νομιζω οτι γινεται ενα μηχανακι να ταξιδευει μια χαρα στα 180χλμ πχ κ να ειναι ελλεινο σε αναρτησεις στα λιγα. Σε καμια περιπτωση ο βλαχαδερος δεν ειναι sm αλλα στριβει με αξιοπρέπεια για τα
απειρα κιλα του κ μεχρι εκει.

- Δεν εχω κανει τα χλμ που εχει κανει ο τερενς με τον βλαχο αλλα για μια περιπου εβδομαδα που κρατησα ενα του 06 δεν ενιωσα κατι επικινδυνο μεσα στην πολη, απλα εστριβε μεχρι εκει που ηθελε.
Στην περιφερειακη υμηττου το μπροστινο εχει την ιδια αισθηση με του αφρικα.
Δεν καταλαβαινεις τι γινεται ακριβως, απλα το εμπιστευεσαι κ στριβεις, ομορφα, στρωτα, κ χωρις πολλες αποτομες κινησεις, πολυ καλυτερα απο το στρωμα σαν συμπεριφορα στα πολλα, στα 160 + πχ.

Καθαρα προσωπικα εχα ενα στρωμα για 14 μηνες, τοσο το αντεξα, στριβει εκ του απειρου καλυτερα στα κλειστα κομματια, οπως κ καιει χαρακτηριστικα λιγοτερα απο τον βλαχο κ μεχρι εκει.
Για το 1.90 που ειμαι η θεση οδηγησης ειναι για τους νανους της χιονατης, ειναι απλα ελλεινη, σε σχεση με του βλαχου που κλασσικο χοντα κουμπωνεις στα πρωτα μετρα
κ με το που θα βαλεις ενα συνεπιβατη κ δυο πραγματα, το νιωθεις οτι θα ηθελες καμια 20ρια αλογατα παραπανω.

- Επισης τα φρενα του βλαχου ειναι καλυτερα κ σε αισθηση κ σε αποδοση κ σε προστασια απο τον αερα ο βλαχος ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια που εχω οδηγησει.

- ακομα ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ στα χλμ ειναι τα περισσοτερα μηχανακια που ειναι χλμετροφαγοι κ οχι μονο οι βλαχοι.

pipe_smoker
22/06/2014, 23:18
Δεν παω να αμφισβητησω τον Τερενς σε καμια περιπτωση.

Το ειχε, το εζησε, το ξερει, η αποψη του μετραει τριδιπλα.

Αλλα προσωπικα εχω δει απειρα βαρκαδερια να τους πινουνε το αιμα και να τα πηγαινουνε ταπα, κι οχι μονο στα πολλα αλλα και στα λιγα.
Δεν ειναι λιγα αυτα που εχω δει και τα οδηγανε μεσα στην πολη αρκετα σβελτα και τα στριβουνε και τα χωρανε παντου.
Σιγουρα το μηχανακι ΔΕΝ ειναι γι'αυτη τη δουλεια κατα κυριο λογο, αλλα δεν μπορει να εχω πετυχει εγω ολους τους Ροσαιους που μπορουν και τα πανε. Του πουστη πια.

Και σημερα πετυχα εναν.
Αμα μου λεγανε οτι ειναι κουφιο το μηχανακι κι εχει αερα κοπανιστο μεσα απο τα πλαστικα θα το πιστευα. Λες και ηταν μοταρντ 120 κιλων το πηγαινε.

ΥΓ. @ακης: δεν τα λεω αυτα για να σου αλλαξω γνωμη. Ξεγραψε το βαρκαντερο να λιγοστευουν οι υποψηφιοι. Οσο κατασταλαζεις τοσο το καλυτερο.

irinia
23/06/2014, 07:46
Χωρις να εχω την εμπειρια του Τερενς σε βαραντερο θα ελεγα οτι τα προβληματα που αναφερει λυνονται με λιγη δουλεια στο περουνι το οποιο εχει πολυ μαλακα ελατηρια για το βαρος της μηχανης και ανεπαρκη αποσβεση. Τα αναλογα για το αμορτισερ.
Με αλλα λογια, δεν θα δισταζα να αποκτησω ενα υπο την προυποθεση οτι θα διεθετα ενα χιλιαρικο επι πλεον της τιμης αγορας ωστε να σα σαξω τις αναρτησεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ............

Δέν θά έκαναν αύτά πού γράφεις καί μάλιστα μέ κοστολόγιο πολύ λιγότερο
άπό τά 1000 πού γράφεις,διότι άν στή λιανική θέλεις 1000 εύρώ γιά νά διορθώσεις
όπως γράφεις τά λάθη,μία έταιρεία θεωρώ ότι χρειάζεται 3-4 κατοστάρικα καί πολλά λέω.
Νομίζω ότι είναι κι άλλα πολλά πράμματα,όπως τά καλάμια πού δέν άντέχουν γιά μένα
τά 270 κιλά τού θεριού,ή τό κέντρο βάρους πώς νά τό κατεβάσεις..??
Όσοι ξέρουν άπό βαραντέρο........είναι χαρακτηριστικό αύτό τό ύψηλό κέντρο βάρους.
Τό όποίο όταν πάς μέ 50-60,, δευτέρες τρίτες, καί κάνεις κλειστές στριφτερές διαδρομές,
σέ κάνει νά λές θά πέσω ...δέν θά πέσω,θά γλυστρήσω.....δέν θά γλυστρήσω....!!!
Άντίθετα τό βεστρομάκι πού τό είχα κι αύτό στά χεράκια μου,ένα χρόνο τό άνευ abs
καί ένα χρόνο αύτό μέ τό abs,περίπου 20000 χλμ. έχω κάνει καί μέ τά δύο,
έχω νά πώ ότι είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σέ όλα
έκτός είπαμε άπό τό αύτοκρατορικό ταξίδι,άντε καί λίγο γκαζάκι ψηλά άπό 170 μέχρι
210-215 όπου τό βεστρόμ τερματίζει κάπου στά 200.
Μικρές διαφορές πού δέν άγγίζουν τήν φιλοσοφία πάνω στήν όποία κινούνται αύτά
τά μηχανάκια οί όποίες προέρχονται φυσικά άπό τά 350 κυβικά τής διαφοράς πού έχουν.
Καί ποιός παίρνει τέτοιο μηχανάκι γιά νά έχει 5 δέκατα πιό γρήγορο τετρακοσάρι..??
Δέν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος νά φτιάξει ένα βαραντέρο μέ τά 1000 εύρώ πού είπες.
Διορθώνει λίγο τά πράμματα στό θέμα αίσθηση,όμως τά κακοζυγισμένα 270 κιλά μένουν,
τό ύψηλό κέντρο βάρους παραμένει,τά λίγα καλάμια παραμένουν,ή αίσθηση όταν κατεβαίνεις
πεζοδρόμιο ότι θά σκορπίσει παραμένει,ή γεωμετρία τής νταλίκας θά είναι ή ίδια κ.λ.π....
Μεγαλύτερη λαχτάρα άπό μένα γιά βαραντέρο δέ νομίζω ότι είχε κανείς καί όταν τελικά
τό κατάφερα ΜΚ-3 2007 καί όχι τό πλοίο τής άγάπης τό μπορντώ μέ τό καρμπυρατέρ
πού είχε ό φίλος μου.....μετά τίς ΒΟΥΤΕΣ, ξενέρωσα πλήρως....!!!!
Τέλος πάντων έδώ γράφουμε τίς γνώμες μας,καί γώ κατέθεσα τή δική μου
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, χωρίς ίδιοτέλεια έτσι άπλά.

irinia
23/06/2014, 08:07
Δεν παω να αμφισβητησω τον Τερενς σε καμια περιπτωση.

Το ειχε, το εζησε, το ξερει, η αποψη του μετραει τριδιπλα.

Αλλα προσωπικα εχω δει απειρα βαρκαδερια να τους πινουνε το αιμα και να τα πηγαινουνε ταπα, κι οχι μονο στα πολλα αλλα και στα λιγα.
Δεν ειναι λιγα αυτα που εχω δει και τα οδηγανε μεσα στην πολη αρκετα σβελτα και τα στριβουνε και τα χωρανε παντου.
Σιγουρα το μηχανακι ΔΕΝ ειναι γι'αυτη τη δουλεια κατα κυριο λογο, αλλα δεν μπορει να εχω πετυχει εγω ολους τους Ροσαιους που μπορουν και τα πανε. Του πουστη πια.

Και σημερα πετυχα εναν.
Αμα μου λεγανε οτι ειναι κουφιο το μηχανακι κι εχει αερα κοπανιστο μεσα απο τα πλαστικα θα το πιστευα. Λες και ηταν μοταρντ 120 κιλων το πηγαινε.

ΥΓ. @ακης: δεν τα λεω αυτα για να σου αλλαξω γνωμη. Ξεγραψε το βαρκαντερο να λιγοστευουν οι υποψηφιοι. Οσο κατασταλαζεις τοσο το καλυτερο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ...........

Έχουν περάσει στά χέρια τών πάντων πλέον,παίρνεις 1000 κυβικά μέ 3000 εύρώ τό πολύ..!!
Έπίσης δέν θά μπορούσα νά βγάλω συμπέρασμα γιά κάποιο μηχανάκι βλέποντας τό Χ κάγκουρα
νά παίζει στό δρόμο.
Κάποτε πρίν 35-40 χρόνια κατάλαβα ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!
Δέν θά έπαιρνα όμως ποτέ ένα βαραντέρο γιά νά κάνω καγκουριές στήν πόλη ή νά πηγαίνω τάπα
τά 270 κιλά άνάμεσα στά αύτοκίνητα.......
Είναι άν μή τί άλλο γελοίο,κάτι σάν νά πηγαίνεις μέ τό σορτσάκι στήν έκκλησία καί μέ τό κουστούμι
γιά μπάνιο στή θάλασσα,δέ γίνεται..??,γίνεται ποιός θά σού πεί όχι,άλλά σίγουρα είσαι
καί τό λιγότερο....ΑΝΕΥ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ....!!!
Γιά τόν φίλο μας πού ένδιαφέρεται έχω νά πώ ότι τό μηχανάκι λόγω κατασκευής
ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όταν έτοιμάζεται νά φύγει,αύτό τρομάζει.
Τέλος πάντων άς γράψει ό καθένας αύτό πού νομίζει........

pipe_smoker
23/06/2014, 08:28
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ...........

Έχουν περάσει στά χέρια τών πάντων πλέον,παίρνεις 1000 κυβικά μέ 3000 εύρώ τό πολύ..!!
Έπίσης δέν θά μπορούσα νά βγάλω συμπέρασμα γιά κάποιο μηχανάκι βλέποντας τό Χ κάγκουρα
νά παίζει στό δρόμο.
Κάποτε πρίν 35-40 χρόνια κατάλαβα ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!
Δέν θά έπαιρνα όμως ποτέ ένα βαραντέρο γιά νά κάνω καγκουριές στήν πόλη ή νά πηγαίνω τάπα
τά 270 κιλά άνάμεσα στά αύτοκίνητα.......
Είναι άν μή τί άλλο γελοίο,κάτι σάν νά πηγαίνεις μέ τό σορτσάκι στήν έκκλησία καί μέ τό κουστούμι
γιά μπάνιο στή θάλασσα,δέ γίνεται..??,γίνεται ποιός θά σού πεί όχι,άλλά σίγουρα είσαι
καί τό λιγότερο....ΑΝΕΥ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ....!!!
Γιά τόν φίλο μας πού ένδιαφέρεται έχω νά πώ ότι τό μηχανάκι λόγω κατασκευής
ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ όταν έτοιμάζεται νά φύγει,αύτό τρομάζει.
Τέλος πάντων άς γράψει ό καθένας αύτό πού νομίζει........

Ναι βρε λεβέντη μου.
Το ίδιο πράγμα λέμε, δε διαφωνώ κάπου.

Απλά λέω ότι συγκριτικά με την πολύ κακή του φήμη στους τομείς που αναφέρεις (κι όχι μόνο εσύ), προσωπικά μου κάνει εντύπωση που βλέπω (όχι έναν-δυο αλλά πολλούς) να το πηγαίνουν με άνεση.
Απλά μια αναφορά/παρατήρηση έκανα.
Για να γραφτεί στο χιόνι. Δε θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Το τόνισα ότι ούτε γι'αυτή τη δουλειά είναι αυτή η μηχανή, ούτε και πάω να αλλάξω γνώμη στον Άκη.
Αφού το ξεπέρασε τόσο το καλύτερο. Narrow down μπας και καταλήξει.

irinia
23/06/2014, 08:32
Νομιζω ο τερενς ειναι λίγο υπερβολικός, αλλα σε καμια περιπτωση λανθασμενος.

- Το οτι εχουν πέσει διάφοροι με ενα βλαχαδερο
δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι επικινδυνο μηχανακι,
απλα οτι κατι εγινε λανθασμενα.

- Δεν νομιζω οτι γινεται ενα μηχανακι να ταξιδευει μια χαρα στα 180χλμ πχ κ να ειναι ελλεινο σε αναρτησεις στα λιγα. Σε καμια περιπτωση ο βλαχαδερος δεν ειναι sm αλλα στριβει με αξιοπρέπεια για τα
απειρα κιλα του κ μεχρι εκει.

- Δεν εχω κανει τα χλμ που εχει κανει ο τερενς με τον βλαχο αλλα για μια περιπου εβδομαδα που κρατησα ενα του 06 δεν ενιωσα κατι επικινδυνο μεσα στην πολη, απλα εστριβε μεχρι εκει που ηθελε.
Στην περιφερειακη υμηττου το μπροστινο εχει την ιδια αισθηση με του αφρικα.
Δεν καταλαβαινεις τι γινεται ακριβως, απλα το εμπιστευεσαι κ στριβεις, ομορφα, στρωτα, κ χωρις πολλες αποτομες κινησεις, πολυ καλυτερα απο το στρωμα σαν συμπεριφορα στα πολλα, στα 160 + πχ.

Καθαρα προσωπικα εχα ενα στρωμα για 14 μηνες, τοσο το αντεξα, στριβει εκ του απειρου καλυτερα στα κλειστα κομματια, οπως κ καιει χαρακτηριστικα λιγοτερα απο τον βλαχο κ μεχρι εκει.
Για το 1.90 που ειμαι η θεση οδηγησης ειναι για τους νανους της χιονατης, ειναι απλα ελλεινη, σε σχεση με του βλαχου που κλασσικο χοντα κουμπωνεις στα πρωτα μετρα
κ με το που θα βαλεις ενα συνεπιβατη κ δυο πραγματα, το νιωθεις οτι θα ηθελες καμια 20ρια αλογατα παραπανω.

- Επισης τα φρενα του βλαχου ειναι καλυτερα κ σε αισθηση κ σε αποδοση κ σε προστασια απο τον αερα ο βλαχος ειναι απο τα καλυτερα μηχανακια που εχω οδηγησει.

- ακομα ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ στα χλμ ειναι τα περισσοτερα μηχανακια που ειναι χλμετροφαγοι κ οχι μονο οι βλαχοι.

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ...............

Μετά άπό πολλά χρόνια σέ όλα τά SS καί σέ χίλια δυό έντουροειδή.
Τό μοναδικό μηχανάκι πού όταν έφυγα μέ τό μπροστινό καί τίς δύο φορές
νόμιζα ότι είχα πατήσει πάνω σέ γιαούρτι.
ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ,άπλά δέν σού έτυχε μέσα στή βδομάδα...!!!
Έγραψα γιά ξεσκισμένα μηχανάκια διότι βεστρόμ ύπάρχουν πολλά πού τά άγόρασαν
κάποιοι λόγω μόδας,ή πολλοί τά είχαν έργαλεία καί γιά τήν πόλη καί δέν έγραψαν χλμ.
Τά βαραντέρο παραπέμπουν κατευθείαν σέ ταξίδι μέ ότι αύτό συνεπάγεται καί έπίσης
κυκλοφορούν άπό τό 99 νομίζω ένώ τά βεστρόμ άπό τό 2004-2005 μιά πενταετία άργότερα
όπότε πιό πολλές πιθανότητες ύπάρχουν γιά τά παλιά νά είναι ΠΟΛΥ δουλεμένα.
1,90 δέν είμαι ,έχω 1,84 μέ μιά mra πού έβαλα καί στά δύο μηχανάκια ήμουν καλά.
Στά 160+ έτσι κι άλλιώς αύτά τά μηχανάκια είναι βάρκα γυαλό.
Τά 50 κιλά διαφοράς πού έχει τό βαραντέρο δίνει τήν αίσθηση τού πιό σταθερού καί άσφαλούς
στίς άντιδράσεις όμως άν χρειαστούν κάνε μιά προσευχή στό Βούδα.
Καί ό χαρλεάς μέ τά 400 κιλά καί έκείνος ίσως νοιώθει καλύτερα.
Μέ paneuropean μέ τά 330+ κιλά της πού πήγα ένοιωθα βασιλιάς,σάν νά ήμουν σέ κάμπριο...!!!
Όμως ήταν μιά εύθεία καί τίποτε παραπάνω.
Μέ τό ΚΤΜ 1190 τού 2013,ότι πιό σύγχρονο ύπάρχει μέ όλα τά ήλεκτρονικά καλούδια,μόλις πέρασα
τά 160+ πού λές πάλι τήν ίδια αίσθηση είχα,τήν ίδια άνασφάλεια άσχετα άν τό μηχανάκι είναι φτιαγμένο
καί γιά τά 250...!!!
Γενικά τέτοιο στήσιμο μοτό,ψηλοκάβαλο κ.λ.π.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιά όδήγηση τέτοιου είδους.
Τά μηχανάκια αύτά ,γνώμη μου, είναι γιά νά τά πηγαίνεις άπό 120-130 μέχρι 160 τό πολύ γιά νά νοιώθεις
έσύ καλά άς έχουν καί χρυσές άναρτήσεις ,άποσβέσεις,πηρούνια κουτάλια κ.λ.π.....

DrBig
23/06/2014, 09:23
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ............

Δέν θά έκαναν αύτά πού γράφεις καί μάλιστα μέ κοστολόγιο πολύ λιγότερο
άπό τά 1000 πού γράφεις,διότι άν στή λιανική θέλεις 1000 εύρώ γιά νά διορθώσεις
όπως γράφεις τά λάθη,μία έταιρεία θεωρώ ότι χρειάζεται 3-4 κατοστάρικα καί πολλά λέω.
Νομίζω ότι είναι κι άλλα πολλά πράμματα,όπως τά καλάμια πού δέν άντέχουν γιά μένα
τά 270 κιλά τού θεριού,ή τό κέντρο βάρους πώς νά τό κατεβάσεις..??
Όσοι ξέρουν άπό βαραντέρο........είναι χαρακτηριστικό αύτό τό ύψηλό κέντρο βάρους.
Τό όποίο όταν πάς μέ 50-60,, δευτέρες τρίτες, καί κάνεις κλειστές στριφτερές διαδρομές,
σέ κάνει νά λές θά πέσω ...δέν θά πέσω,θά γλυστρήσω.....δέν θά γλυστρήσω....!!!
Άντίθετα τό βεστρομάκι πού τό είχα κι αύτό στά χεράκια μου,ένα χρόνο τό άνευ abs
καί ένα χρόνο αύτό μέ τό abs,περίπου 20000 χλμ. έχω κάνει καί μέ τά δύο,
έχω νά πώ ότι είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σέ όλα
έκτός είπαμε άπό τό αύτοκρατορικό ταξίδι,άντε καί λίγο γκαζάκι ψηλά άπό 170 μέχρι
210-215 όπου τό βεστρόμ τερματίζει κάπου στά 200.
Μικρές διαφορές πού δέν άγγίζουν τήν φιλοσοφία πάνω στήν όποία κινούνται αύτά
τά μηχανάκια οί όποίες προέρχονται φυσικά άπό τά 350 κυβικά τής διαφοράς πού έχουν.
Καί ποιός παίρνει τέτοιο μηχανάκι γιά νά έχει 5 δέκατα πιό γρήγορο τετρακοσάρι..??
Δέν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος νά φτιάξει ένα βαραντέρο μέ τά 1000 εύρώ πού είπες.
Διορθώνει λίγο τά πράμματα στό θέμα αίσθηση,όμως τά κακοζυγισμένα 270 κιλά μένουν,
τό ύψηλό κέντρο βάρους παραμένει,τά λίγα καλάμια παραμένουν,ή αίσθηση όταν κατεβαίνεις
πεζοδρόμιο ότι θά σκορπίσει παραμένει,ή γεωμετρία τής νταλίκας θά είναι ή ίδια κ.λ.π....
Μεγαλύτερη λαχτάρα άπό μένα γιά βαραντέρο δέ νομίζω ότι είχε κανείς καί όταν τελικά
τό κατάφερα ΜΚ-3 2007 καί όχι τό πλοίο τής άγάπης τό μπορντώ μέ τό καρμπυρατέρ
πού είχε ό φίλος μου.....μετά τίς ΒΟΥΤΕΣ, ξενέρωσα πλήρως....!!!!
Τέλος πάντων έδώ γράφουμε τίς γνώμες μας,καί γώ κατέθεσα τή δική μου
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, χωρίς ίδιοτέλεια έτσι άπλά.

Αμα θελαν οι ιαπωνες θα το καναν 240 αντι 270 κιλα και αλλα πολλα, αλλα δεν θελαν. Μην νομιζεις οτι καθε μηχανακι που βγαινει απο ενα εργοστασιο ειναι σεταρισμενο για γρηγορους και ψαγμενους.
Επειδη εχω ενα κολλημα με καποια πραγματα, ενα εξ'αυτων να παιζω με γεωμετριες και αναρτησεις, σε διαβεβαιωνω οτι αν χαμηλωσεις το μπροστινο περιπου δυο εκατοστα, βαλεις μια καλη γεφυρα στο πηρουνι και σιαξεις αναρτησεις με τα καταλληλα για γρηγορη οδηγηση γινεται αλλο μηχανακι. Τα αναλογα συμβαινουν και για πολλες αλλες μοτοσυκλετες. Δεν υποστηριζω οτι ειναι γαματη αγορα γιατι ποτε το δεν ειχα για να ξερω, αλλα σιγουρα μπορεις να το κανεις και να μην σου ξεκολλαει το μπροστινο οποτε θελει και να χαμηλωσεις το κεντρο βαρους μπροστα.

Κατα τ'αλλα αν ηθελα πραγματικο ον-οφφ δεν θα κοιτουσα τιποτε αλλο απο ΚΤΜ (αντε και κανενα 800XC) οπως ειπε κι ο Camen.
Amen!

irinia
23/06/2014, 09:58
Αμα θελαν οι ιαπωνες θα το καναν 240 αντι 270 κιλα και αλλα πολλα, αλλα δεν θελαν. Μην νομιζεις οτι καθε μηχανακι που βγαινει απο ενα εργοστασιο ειναι σεταρισμενο για γρηγορους και ψαγμενους.
Επειδη εχω ενα κολλημα με καποια πραγματα, ενα εξ'αυτων να παιζω με γεωμετριες και αναρτησεις, σε διαβεβαιωνω οτι αν χαμηλωσεις το μπροστινο περιπου δυο εκατοστα, βαλεις μια καλη γεφυρα στο πηρουνι και σιαξεις αναρτησεις με τα καταλληλα για γρηγορη οδηγηση γινεται αλλο μηχανακι. Τα αναλογα συμβαινουν και για πολλες αλλες μοτοσυκλετες. Δεν υποστηριζω οτι ειναι γαματη αγορα γιατι ποτε το δεν ειχα για να ξερω, αλλα σιγουρα μπορεις να το κανεις και να μην σου ξεκολλαει το μπροστινο οποτε θελει και να χαμηλωσεις το κεντρο βαρους μπροστα.

Κατα τ'αλλα αν ηθελα πραγματικο ον-οφφ δεν θα κοιτουσα τιποτε αλλο απο ΚΤΜ (αντε και κανενα 800XC) οπως ειπε κι ο Camen.
Amen!

EΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.............

Ποτέ δέν μπήκα σέ αύτήν τή διαδικασία,ίσως έπειδή τό θεωρούσα άκριβό σπόρ,
ίσως έπειδή έβλεπα ότι οί έμποροι πουλούσαν ότι νάναι,π.χ. μοντέλο γιά βαραντέρο
τό έβαζαν σέ βεστρόμ,ίσως έπειδή ήθελα τό μηχανάκι χωρίς ψάξιμο....
Όπότε ΔΕΝ ΕΧΩ άποψη γιά αύτά πού γράφεις.
Τό πολύ-πολύ νά έπαιζα μέ τίς έργοστασιακές άναρτήσεις καί τίς ρυθμίσεις τους.
Είμαι καί άσχετος μέ αύτά.........

byron
23/06/2014, 10:16

Amen!

Οκ, αυτό ισχύει βέβαια για οποιοδήποτε μηχανάκι. Το πόσο εύκολα και με τι κόστος θα γίνει όμως, εξαρτάται από την "βάση". Το να χάσει 30-40 κιλά το varadero ή να κατέβει το βάρος του, δεν είναι και ότι ποιο εύκολο. Απλά μπορεί να γίνει, όπως μπορεί και ένα Gsxr να φορέσει τρακτερωτά και αναρτήσεις από ΚΤΜ και να σπέρνει στο χώμα.

Εκτός αυτού, οχι μόνο ο μέσος αναβάτης αλλά και το 95% των αναβατών δεν θα μπουν σε τέτοια διαδικασία που αναφέρεις (και καλά θα κάνουν).

DrBig
23/06/2014, 10:32
Οκ, αυτό ισχύει βέβαια για οποιοδήποτε μηχανάκι. Το πόσο εύκολα και με τι κόστος θα γίνει όμως, εξαρτάται από την "βάση". Το να χάσει 30-40 κιλά το varadero ή να κατέβει το βάρος του, δεν είναι και ότι ποιο εύκολο. Απλά μπορεί να γίνει, όπως μπορεί και ένα Gsxr να φορέσει τρακτερωτά και αναρτήσεις από ΚΤΜ και να σπέρνει στο χώμα.

Εκτός αυτού, οχι μόνο ο μέσος αναβάτης αλλά και το 95% των αναβατών δεν θα μπουν σε τέτοια διαδικασία που αναφέρεις (και καλά θα κάνουν).

Οκ...αν ομως μιλαμε για τα χερια του 95% τοτε ενα μαμα βαραντερο ειναι μια χαρα μηχανακι, απλα λιγο βαρυ και η αποδειξη ειναι το ποσο εχει πουλησει, ειδικα εξω.

akis_trevor
23/06/2014, 13:13
και για το στρωμα και για το ντερο εχω ακουσει πως οι αναρτησεις τους ειναι λιγο μαλακες.ενα + στο στρωμα ειναι οτι το μπροστινο εχει ρυθμιση.
το βαραντερο μαλλον απομακρυνεται καθως και ειναι ακριβο(μιλαμε για ιδιας χρονολογιας με το στρωμα= mk3)και πιο ακριβο κοστος χρησης εχει.αν ειναι της ταξης των 100 ευρω τα 10.000 χλμ δεν θα το σκεφτομουν αλλα μαλλον παει παραπανω.
οσο για tiger,ktm κλπ,το 800αρι τον τιγρη το εκανα μια βολτα και δεν εκατσα ομορφα πανω του.μιλαω για το απλο,το xc(που δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλοτερο)δεν το εχω οδηγησει.
το ktm θα με ενδιεφερε αν κοιταζα και χωματινα κομματια και δεν με ενοιαζε η καταναλωση.εχω διαβασει για κατι 9-10λ/100 χλμ και πεταγονται τα ματια μου οξω...

The_Scientist
23/06/2014, 15:11
Αγαπητέ, αν το δίλημμα σου είναι ανάμεσα σε Varadero και V-Strom το ιδανικό μηχανάκι για εσένα είναι ένα και κακώς νομίζω το απορρίπτεις :)

Caponord !

γκάζι, στήσιμο, αξιοπιστία και με 4.500 είσαι έτοιμος !
3.500 - 4.000 για την αγορά και τα υπόλοιπα για βαλιτσούλες και λοιπά αξεσουάρ.

akis_trevor
23/06/2014, 15:17
ο ιταλος με φοβιζει ως προς την αξιοπιστια...
δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο μηχανακι.ειδα υπαρχει και στην πατρα ενα.απλα αυτο το παντρευτηκες 10 φορες περισσοτερο αποτι ενα στρωμα πχ.
ενα παση περιπτωση ευχαριστω και θα παρω τις πληροφοριες μου.

SHOOTER045
23/06/2014, 15:19
Έμαθα ότι έδωσες το δικό σου με μια στολή εντουρο και ένα πιεστικό για τις λάσπες!!!!!
Είναι αλήθεια???

akis_trevor
23/06/2014, 15:24
γυρνωντας απτην ετησια το αφησα να κρυωσει και δουλεψε πιεστικο και σφουγγαρι με βοηθεια απτον αδερφο μου γιατι οι αντοχες ηταν λιγες,για να φυγει η λασπη.
οντως,οση βροχη εχω φαει τοσα χρονια,με παπια,μεσα στην πολη,εξω απτην πολη,την λασπη που εβγαλε σε 2 βολτες(τρικαλα κορινθιας και ετησια)αυτο το μηχανακι,δεν την εχω ξαναδει!!!!

DrBig
24/06/2014, 10:33
το ktm θα με ενδιεφερε αν κοιταζα και χωματινα κομματια και δεν με ενοιαζε η καταναλωση.εχω διαβασει για κατι 9-10λ/100 χλμ και πεταγονται τα ματια μου οξω...

Οτι καιει, καιει αλλα οχι και 9-10. Λογαριασε γυρω στα 6-7 σε ταξιδι με 150 μαξ και αλλα τοσα σε επαρχιακο με 100-120 αλεγκρο κον μπριο.
10ρες θα δει μονο στην πολη με παντιλικια και ταξιδι με 180+
Αν ομως δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για χωμα, δεν εχει νοημα.

pipe_smoker
24/06/2014, 12:32
Για να μή διαβάζω 15 σελίδες, για ποιό ΚΤΜ λέτε ρε παίδες?

vaska
24/06/2014, 12:48
Οτι καιει, καιει αλλα οχι και 9-10. Λογαριασε γυρω στα 6-7 σε ταξιδι με 150 μαξ και αλλα τοσα σε επαρχιακο με 100-120 αλεγκρο κον μπριο.
10ρες θα δει μονο στην πολη με παντιλικια και ταξιδι με 180+
Αν ομως δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για χωμα, δεν εχει νοημα.

ένα μακρυμάλλικο παλικάρι εδώ μέσα είδε 12 στα 100. Κακορυθμισμένο μηχανάκι ή απλά μετά από μερικά χρόνια χρήσης και περάσματος από διάφορα συνεργεία φτάνεις εκεί απάνω??

Ρωτάω γιατί μου ακούστηκε υπερβολικό και το κουβέντιασα με 3-4 ΚΤΜάκηδες, οι οποίοι δεν έδειξαν να εντυπωσιάζονται όσο θα περίμενα. Κάτι σαν να ήταν αναμενόμενο.

akis_trevor
24/06/2014, 13:23
Για να μή διαβάζω 15 σελίδες, για ποιό ΚΤΜ λέτε ρε παίδες?

για το 990 το οποιο δεν παιζει κιολας,αλλα κουβεντα να γινεται..
χτες παντως που ρωτησα τον λευτερη που το ειχε ενα φεγγαρι(προσφατο)μου ειπε οτι εβλεπε απο 7.5 και πανω...

THEOD
24/06/2014, 13:34
Δεν έχω διαβάσει τις 13 σελίδες για να είμαι σίγουρος τι ακριβώς ζητάς να μάθεις ή τι σου έχουν ήδη πει.
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να μεταβείς από ένα street σε κάποιο on-off και θα σου πω την αντίστοιχη εμπειρία μου.

Το 2005 όντας κάτοχος του FZ6 Fazer ήθελα κάτι πιο ξεκούραστο, πιο ροπάτο χωρίς όμως να σούρνεται. Χωρίς πολλά –πολλά τσίμπησα τότε ένα V-STROM 1000.
Το κράτησα 1-1,5 χρόνο και παρ’ όλο που άκουγα και δάβαζα διάφορα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα και πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί του. Κάπου όμως το 2006 εμφανίστηκε το ολοκαίνουργιο τότε FZ1 FAZER… Μο@ν@ρα στην όψη, 150 άλογα, και μπήκα στην πρίζα. Έδωσα το Στρώμα και τα έσκασα για κούτα fz1 που το κράτησα 7 χρόνια (πρωτοφανές για μένα).

Σε αυτά τα 7 χρόνια όμως εγώ μεγάλωσα, οι συνθήκες άλλαξαν, και μην στα πολυλέω βρέθηκα ξαναμανά στο δίλημμα για κάτι πιο ξεκούραστο, πιο ροπάτο, και που να ταιριάζει καλύτερα στις νέες συνθήκες τρόπου μετακίνησης και ηλικίας μου (σε 2 χρόνια θα είμαι στα -ήντα...). Και επιπλέον δεν ήθελα να δώσω λεφτά - έπρεπε να κάνω την αλλαγή μία η άλλη...
Τα μεγάλα on-off ήταν μονόδρομος αλλά τα νέα σούπερ-ντούπερ 1200άρια κοστίζουν μια περιουσία και δεν είναι καιροί για τέτοια.
Κάπου εκεί μου ήρθε μια φλασιά… "Ρε παπαρίδι αφού το είχες, το ξέρεις, ήσουν ευχαριστημένος, ξέρεις που πονάει και που μαμάει, ξέρεις τι να περιμένεις από αυτό χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, γιατί δεν ξανακοιτάς πάλι για κανένα Στρώμα από το να μπλέκεις τώρα στα γεράματα με κανένα άλλο και άγνωστο ?"

Και κοίταξα… Και το έκανα... Βρήκα ένα πιστεύω καλό κομμάτι και το πήρα με λιγότερα χρήματα απ’ όσα έδωσα το fz1… Και βρέθηκα για 2η φορά στην σέλλα μιας ίδιας μηχανής μετά από 7 χρόνια αποχωρισμού από αυτήν.

Η μετάβαση ήταν ομαλή και μόνο λίγα ψυχολογικά από τα 150 άλογα του FZ1 μου έχουν μείνει και αυτά κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως όταν βγαίνω Εθνική και στον αυτοκινητόδρομο…

Για το μεγάλο Στρώμα έχουν γραφτεί πολλά… Έχει τα "θεματάκια" του αλλά αν πέσεις σε καλό κομμάτι τίποτα δεν θα σε στραβώσει.
Πολύ δυνατό μοτέρ που σπέρνει από τις 3Κ έως τις 10Κ, απλά αξιοπρεπή φρένα (εγώ φοράω 4πίστονες που έχουν δώσει τελείως άλλη αίσθηση και φρενάρισμα), στρίβει όπως θέλεις και όσο η καρδούλα σου αντέχει, καίει από πολύ (9-10 λιτρ/100) στα χουφτώματα έως λίγο (5,8-7 λιτρ/100) στα ταξίδια και στο επαρχιακό με "έξυπνη" διαχείριση γκαζιού, μια ohlins πίσω και ελατήρια-γέφυρα μπροστά που του είχε φορέσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έχουν μετατρέψει σε χλίδα αλλά και υπόδειγμα συμπεριφοράς ταυτόχρονα, φορτώνεται σαν μουλάρι και ταξιδεύει υπεράνετα και σχετικά οικονομικά έως τα 160-180, θα περάσεις αμέσως τα 200 όταν θα γουστάρεις αλλά από εκεί και πάνω ο ηλεκτρονικός περιοριστής του θα αρχίσει να σε φρενάρει και θα σε τερματίσει κάπου στα 220 (εκτός κι ασχοληθείς να τον παρακάμψεις), δεν έχει τον όγκο και το βάρος του Βαρκαδέρο και κινείται πολύ πιο «αέρινα» απ’ αυτό, και λόγω εμπορικής αποτυχίας του μοντέλου μπορείς να το βρεις πολύ φθηνά - πιο φθηνά από οποιοδήποτε της κατηγορίας του (μιλάω για μοντέλα 04-09)… Σκέψου το, κι αν θες να ρωτήσεις κάτι εδώ είμαι

akis_trevor
24/06/2014, 13:50
καταρχην ευχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση..
το ειχα σκεφτει το στρωμα το 1000 οπως και το Klv που ειναι ιδια.αν δεν κανω τραγικο λαθος ομως,δεν παιζουν abs,ετσι δεν ειναι;

taisteal
24/06/2014, 13:53
Μην κοιτας για χιλιαρι για την χρηση που θες...

akis_trevor
24/06/2014, 13:58
Μην κοιτας για χιλιαρι για την χρηση που θες...

αυτο συζηταγα χτες με θωμα και λευτερη.οτι μαλλον το 650 με καλυπτει.η κατηγορια αυτη τελοσπαντων.

taisteal
24/06/2014, 14:00
αυτο συζηταγα χτες με θωμα και λευτερη.οτι μαλλον το 650 με καλυπτει.η κατηγορια αυτη τελοσπαντων.

Ο Θωμας εχει τους βενζινολαδοπνιχτες,μην τον ακους :lol:

akis_trevor
24/06/2014, 14:05
Ο Θωμας εχει τους βενζινολαδοπνιχτες,μην τον ακους :lol:

:bawl::bawl:
χτες ηρθε με γυαλισμενο βεσπακι παντως..και με πατεντα για φως κατω απτην σελα..;)

Billymuse
24/06/2014, 14:20

Μάλλο θα προσπαθήσει να σου πουλήσει το μηχανάκι του ο Γιουργάκς..και θα σου πει οτι έχει 50000 χιλιόμετρα :rolleyes: