View Full Version : επειδη το μυαλο κανει κολπα.....απο τουριστικο street,σε on off..
:bawl::bawl:
χτες ηρθε με γυαλισμενο βεσπακι παντως..και με πατεντα για φως κατω απτην σελα..;)
:smokin:
akis_trevor
24/06/2014, 14:21
Μάλλο θα προσπαθήσει να σου πουλήσει το μηχανάκι του ο Γιουργάκς..και θα σου πει οτι έχει 50000 χιλιόμετρα :rolleyes:
50000;πολλα λες!!!βαρια 35000 αφου δεν το κουναει το ρημαδι...:lol:
Billymuse
24/06/2014, 14:24
50000;πολλα λες!!!βαρια 35000 αφου δεν το κουναει το ρημαδι...:lol:
Δεν έχεις άδικο 10 φορές πήγαμε Οίτη φέτος τις 9 ήρθε με τη Βέσπα
akis_trevor
24/06/2014, 14:25
Δεν έχεις άδικο 10 φορές πήγαμε Οίτη φέτος τις 9 ήρθε με τη Βέσπα
:bawl::bawl::bawl::cry:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
και στην πατρα ηρθε με το βεσπακι και ανεβηκαμε και στα σελλα(τερμα βουνο),χειμωνα,βραδυ....
και μετα το παιζει οτι καπου πηγε..σιγα...επειδη γυρισε τας ευρωπας δηλαδη;;;:p
Ο Θωμας εχει τους βενζινολαδοπνιχτες,μην τον ακους :lol:
How much i love you:a9::a9::a9:
Δεν έχω διαβάσει τις 13 σελίδες για να είμαι σίγουρος τι ακριβώς ζητάς να μάθεις ή τι σου έχουν ήδη πει.
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να μεταβείς από ένα street σε κάποιο on-off και θα σου πω την αντίστοιχη εμπειρία μου.
Το 2005 όντας κάτοχος του FZ6 Fazer ήθελα κάτι πιο ξεκούραστο, πιο ροπάτο χωρίς όμως να σούρνεται. Χωρίς πολλά –πολλά τσίμπησα τότε ένα V-STROM 1000.
Το κράτησα 1-1,5 χρόνο και παρ’ όλο που άκουγα και δάβαζα διάφορα δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα και πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί του. Κάπου όμως το 2006 εμφανίστηκε το ολοκαίνουργιο τότε FZ1 FAZER… Μο@ν@ρα στην όψη, 150 άλογα, και μπήκα στην πρίζα. Έδωσα το Στρώμα και τα έσκασα για κούτα fz1 που το κράτησα 7 χρόνια (πρωτοφανές για μένα).
Σε αυτά τα 7 χρόνια όμως εγώ μεγάλωσα, οι συνθήκες άλλαξαν, και μην στα πολυλέω βρέθηκα ξαναμανά στο δίλημμα για κάτι πιο ξεκούραστο, πιο ροπάτο, και που να ταιριάζει καλύτερα στις νέες συνθήκες τρόπου μετακίνησης και ηλικίας μου (σε 2 χρόνια θα είμαι στα -ήντα...). Και επιπλέον δεν ήθελα να δώσω λεφτά - έπρεπε να κάνω την αλλαγή μία η άλλη...
Τα μεγάλα on-off ήταν μονόδρομος αλλά τα νέα σούπερ-ντούπερ 1200άρια κοστίζουν μια περιουσία και δεν είναι καιροί για τέτοια.
Κάπου εκεί μου ήρθε μια φλασιά… "Ρε παπαρίδι αφού το είχες, το ξέρεις, ήσουν ευχαριστημένος, ξέρεις που πονάει και που μαμάει, ξέρεις τι να περιμένεις από αυτό χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, γιατί δεν ξανακοιτάς πάλι για κανένα Στρώμα από το να μπλέκεις τώρα στα γεράματα με κανένα άλλο και άγνωστο ?"
Και κοίταξα… Και το έκανα... Βρήκα ένα πιστεύω καλό κομμάτι και το πήρα με λιγότερα χρήματα απ’ όσα έδωσα το fz1… Και βρέθηκα για 2η φορά στην σέλλα μιας ίδιας μηχανής μετά από 7 χρόνια αποχωρισμού από αυτήν.
Η μετάβαση ήταν ομαλή και μόνο λίγα ψυχολογικά από τα 150 άλογα του FZ1 μου έχουν μείνει και αυτά κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως όταν βγαίνω Εθνική και στον αυτοκινητόδρομο…
Για το μεγάλο Στρώμα έχουν γραφτεί πολλά… Έχει τα "θεματάκια" του αλλά αν πέσεις σε καλό κομμάτι τίποτα δεν θα σε στραβώσει.
Πολύ δυνατό μοτέρ που σπέρνει από τις 3Κ έως τις 10Κ, απλά αξιοπρεπή φρένα (εγώ φοράω 4πίστονες που έχουν δώσει τελείως άλλη αίσθηση και φρενάρισμα), στρίβει όπως θέλεις και όσο η καρδούλα σου αντέχει, καίει από πολύ (9-10 λιτρ/100) στα χουφτώματα έως λίγο (5,8-7 λιτρ/100) στα ταξίδια και στο επαρχιακό με "έξυπνη" διαχείριση γκαζιού, μια ohlins πίσω και ελατήρια-γέφυρα μπροστά που του είχε φορέσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έχουν μετατρέψει σε χλίδα αλλά και υπόδειγμα συμπεριφοράς ταυτόχρονα, φορτώνεται σαν μουλάρι και ταξιδεύει υπεράνετα και σχετικά οικονομικά έως τα 160-180, θα περάσεις αμέσως τα 200 όταν θα γουστάρεις αλλά από εκεί και πάνω ο ηλεκτρονικός περιοριστής του θα αρχίσει να σε φρενάρει και θα σε τερματίσει κάπου στα 220 (εκτός κι ασχοληθείς να τον παρακάμψεις), δεν έχει τον όγκο και το βάρος του Βαρκαδέρο και κινείται πολύ πιο «αέρινα» απ’ αυτό, και λόγω εμπορικής αποτυχίας του μοντέλου μπορείς να το βρεις πολύ φθηνά - πιο φθηνά από οποιοδήποτε της κατηγορίας του (μιλάω για μοντέλα 04-09)… Σκέψου το, κι αν θες να ρωτήσεις κάτι εδώ είμαι
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ........ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
Έχω μιά ένσταση βέβαια ότι πάς σέ τεχνολογία 2002-2003,
διότι μέχρι τότε πού σταμάτησε δέν έβλεπα άλλαγές όπως
στό 650 πού τό βελτίωναν μέ δύο μπουζιά,abs, κ.λ.π...μέχρι
καί τό 2009..
Καί παραδέχομαι αύτό τό ήντα πού έγραψες,όμολογώ ότι τήν πάτησα,
θά γράφω κι έγώ σέ δύο χρόνια πιάνω τά ......ήντα..!!!!!
ΠΟΙΑ ............ηντα ΟΜΩΣ....??
ΠΕΝΗΝΤΑ....?? ΕΞΗΝΤΑ......??? ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ.....???
καταρχην ευχαριστω για την αναλυτικη σου απαντηση..
το ειχα σκεφτει το στρωμα το 1000 οπως και το Klv που ειναι ιδια.αν δεν κανω τραγικο λαθος ομως,δεν παιζουν abs,ετσι δεν ειναι;
Ναι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μηχανάκι με διαφορετικά αυτοκόλλητα στο ντεπόζιτο και χρωματισμούς.
Δεν υπάρχει ΑBS όντως, αλλά δεν είναι και από τα φρένα που η δυναμή τους το καθιστά απαραίτητο. Αντίθετα, πολλοί αντικαθιστούν τις μαμά 2πίστονες δαγκάνες με 4πίστονες nissin ή brebo προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερα-δυνατότερα φρένα. Εγώ επειδή δεν είχα ποτέ μηχανάκι με ABS δεν με απασχόλησε η έλλειψή του. Δέχομαι όμως ότι για κάποιον που έχει συνηθίσει-μάθει με αυτό ίσως και να είναι σημαντική έλλειψη...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ........ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
Έχω μιά ένσταση βέβαια ότι πάς σέ τεχνολογία 2002-2003, διότι μέχρι τότε πού σταμάτησε δέν έβλεπα άλλαγές όπως
στό 650 πού τό βελτίωναν μέ δύο μπουζιά,abs, κ.λ.π...μέχρι καί τό 2009..
Δηλαδή τι το κακό έχει η τεχνολογία του 02-04 ? Αν εξαιρέσουμε το ABS τίποτε άλλο δεν του λείπει. Τώρα αυτά με τα 2 μπουζιά ή τα 3 φίλτρα, ή τους 8 εγκεφάλους εγώ τα ακούω βερεσε. Αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος V2 ήταν και παραμένει από τα καλύτερα μοτέρ αυτής της αρχιτεκτονικής και όσο του πρόσθεταν μοντέρνα καλούδια τόσο τον έφερναν βήματα πίσω… Ξεκίνησε καρμυρατεράτος την δεκαετία του 90 από τα TLR με 130 ροπάτα άλογα, πήγε ελαφρά πιο ταπωμένος στο SV, πέρασε ηλεκτρονικά φιμωμένος με ψεκασμό, πεταλούδες, περιοριστές κλπ στα 100 άλογα του DL, και κατέληξε να υπάρχει ο ίδιος και στο νέο 2014 μοντέλο όπου χρειάστηκε να του προσθέσουν 40 κυβικά ακόμα μόνο και μόνο για να συνεχίσει να βγάζει τα ίδια άλογα με πριν από το επιπλέον φίμωμα που έφαγε. Δεν θέλω άλλη βελτίωση ρε παιδί μου...
Και τι εβδομήντα και ενεννήντα μου τσαμπουνάς ρε.... Πρώτα -ήντα πλησιάζω... Είπαμε γέρος είμαι, όχι ραμολιμέντο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5231003/
Aυτο δε σε ψηνει? Απο γκαζι δε ξερω τι λεει:rolleyes:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5231003/
Aυτο δε σε ψηνει? Απο γκαζι δε ξερω τι λεει:rolleyes:
Μετα απο το γκαζι του fz θα προσπαθησει να κοψει φλεβα με την πινακιδα του ggs......:D
Μετα απο το γκαζι του fz θα προσπαθησει να κοψει φλεβα με την πινακιδα του ggs......:D
επισης ειναι μπλε :D
Toσο χαλια ειναι ε??? :confused:
Ρε Ακη δε περνεις ενα fazer ρε??? :lol:
Toσο χαλια ειναι ε??? :confused:
Ρε Ακη δε περνεις ενα fazer ρε??? :lol:
Ρε Θωμά δε μου γ@μιέσαι λίγο λέω εγώ?? Άσε τον άνθρωπο ν΄αποφασίσει τι θα πάρει κι εσύ βάλε φωτό σου με το μουστάκι σε άλλο θρεντ να έχουμε να κουβεντιάζουμε???
:bawl:
Ρε Θωμά δε μου γ@μιέσαι λίγο λέω εγώ?? Άσε τον άνθρωπο ν΄αποφασίσει τι θα πάρει κι εσύ βάλε φωτό σου με το μουστάκι σε άλλο θρεντ να έχουμε να κουβεντιάζουμε???
:bawl:
Φοβαμαι οτι θα παρει Varadero :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
akis_trevor
24/06/2014, 19:01
το προηγουμενο fazer δεν ειχε abs,αυτο ειχε ε και το θελω στο μηχανακι μου.
θωμα,οχι μονοκυλινδρο ρε φιλε...ειπαμε...:D
βλεπω να σου φτιαχνει θρεντ ο βασκα:με ή χωρις μουστακι,αποψεις σκεψεις και προβληματισμοι....:cry:
βλεπω να σου φτιαχνει θρεντ ο βασκα:με ή χωρις μουστακι,αποψεις σκεψεις και προβληματισμοι....:cry:
Ναι ρε μιλαει ο παρα-πρωτα-ηντα με το μαλλι κ το μαντηλι λες και ειμαστε σε καφετερια του route66:bawl:
Ασε μη θυμηθω οτι του αρεσε και το buell:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Ναι ρε μιλαει ο παρα-πρωτα-ηντα με το μαλλι κ το μαντηλι λες και ειμαστε σε καφετερια του route66:bawl:
Ναι ρε παπάρα μπαφ όχι μαντήλι που έχουν στο χωριό σου Μεταπαπανδρεϊκέ Πασόκε
:rotflmao:
Ναι ρε παπάρα μπαφ όχι μαντήλι που έχουν στο χωριό σου Μεταπαπανδρεϊκέ Πασόκε
:rotflmao:
Eιχες κ στο χωριο σου buff ρε βλαχε , που κοβατε τον πατσα με το στελιαρι:moutza:
akis_trevor
24/06/2014, 19:13
τι μλκς ειστε ρε....:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ρε θωμα,θυμαμαι προπερσι στην ετησια ειχες ερθει με τραγιασκα...γιαυτο πηρε ιδεες ο μπιλ...:bawl:
by the way το ντερο απομακρυνεται ακομα περισσοτερο..
το ντερο απομακρυνεται ακομα περισσοτερο..
Ειναι γΛηγορο και για αυτο, που να το προλαβεις:wave2:
Στο χωριο μου τραγιασκες ειχαμε, buff δεν ειχαμε:a9:
akis_trevor
24/06/2014, 19:20
Ειναι γΛηγορο και για αυτο, που να το προλαβεις:wave2:
Στο χωριο μου τραγιασκες ειχαμε, buff δεν ειχαμε:a9:
ο βασκα ειναι τρεντυ μοτοβιος.... ;)ολα τα πιπινια θα ριξει με το μπαφ...:D
Ναι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς μηχανάκι με διαφορετικά αυτοκόλλητα στο ντεπόζιτο και χρωματισμούς.
Δεν υπάρχει ΑBS όντως, αλλά δεν είναι και από τα φρένα που η δυναμή τους το καθιστά απαραίτητο. Αντίθετα, πολλοί αντικαθιστούν τις μαμά 2πίστονες δαγκάνες με 4πίστονες nissin ή brebo προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερα-δυνατότερα φρένα. Εγώ επειδή δεν είχα ποτέ μηχανάκι με ABS δεν με απασχόλησε η έλλειψή του. Δέχομαι όμως ότι για κάποιον που έχει συνηθίσει-μάθει με αυτό ίσως και να είναι σημαντική έλλειψη...
Δηλαδή τι το κακό έχει η τεχνολογία του 02-04 ? Αν εξαιρέσουμε το ABS τίποτε άλλο δεν του λείπει. Τώρα αυτά με τα 2 μπουζιά ή τα 3 φίλτρα, ή τους 8 εγκεφάλους εγώ τα ακούω βερεσε. Αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος V2 ήταν και παραμένει από τα καλύτερα μοτέρ αυτής της αρχιτεκτονικής και όσο του πρόσθεταν μοντέρνα καλούδια τόσο τον έφερναν βήματα πίσω… Ξεκίνησε καρμυρατεράτος την δεκαετία του 90 από τα TLR με 130 ροπάτα άλογα, πήγε ελαφρά πιο ταπωμένος στο SV, πέρασε ηλεκτρονικά φιμωμένος με ψεκασμό, πεταλούδες, περιοριστές κλπ στα 100 άλογα του DL, και κατέληξε να υπάρχει ο ίδιος και στο νέο 2014 μοντέλο όπου χρειάστηκε να του προσθέσουν 40 κυβικά ακόμα μόνο και μόνο για να συνεχίσει να βγάζει τα ίδια άλογα με πριν από το επιπλέον φίμωμα που έφαγε. Δεν θέλω άλλη βελτίωση ρε παιδί μου...
Και τι εβδομήντα και ενεννήντα μου τσαμπουνάς ρε.... Πρώτα -ήντα πλησιάζω... Είπαμε γέρος είμαι, όχι ραμολιμέντο
ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.........ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΝΤΑ
Όσο γιά τήν τεχνολογία καί γώ έτσι νόμιζα άλλά όταν είδα
τό σούπερ τενερέ τό καινούργιο σέ τέστ πώς λειτούργησε
μέ τράξιον καί χωρίς ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ,διότι δέν είναι μόνο
τά γκάζια ,τά άλογα ,ή άπόκριση ,ή κατανάλωση κ.λ.π....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ...!!!
Παράδειγμα δέν παραβλέπεις ένα abs σέ έναν μέσο όδηγό..!!!!!
Καί τό 650 έβαλε τό 2007 ABS.
Έπίσης τό διπλό μπουζί τό κάνει νά δουλεύει πολύ πιό όμαλά
χωρίς νά σβήνει σέ άνοίγματα στήν πόλη,σέ συνδυασμό δέ μέ τόν
ψεκασμό είναι πιό οίκονομικό στά καύσιμα.
Ότι καί νά λέμε δέν μπορούμε νά παραβλέψουμε τήν τεχνολογία.
Έφερα δύο-τρία άπλά παραδείγματα,σίγουρα ύπάρχουν πολύ περισσότερα
πράμματα πού δέν τά βλέπουμε έμείς.
Καί στό μοτέρ έχουν παρέμβει.
Τώρα γιά τό χίλια, μιά καί τό άνέφερες,αύτό πού είχαν τό 90 δέν είναι παρά
ό πρόγονος τού σημερινού 1000.
Οί άνθρωποι δέν ξεκίνησαν άπό τό μηδέν.....έτσι άπλά.
Δέν ύπάρχει τίποτε ίδιο μέσα στό μοτέρ άπό ύλικό,μέταλλο κ.λ.π....
μόνο τό νούμερο 1000 μοιάζει,ή προσθήκη τών ήλεκτρονικών τό κάνει άλλο μηχανάκι
έπειδή πέρασε άπό τά χεράκια μου κι αύτό.
Καμμία σχέση μέ τό πλοίο τής άγάπης βεστρόμ 1000 τού 2002,τό όποίο παρεπιμπτόντως
μέχρι τό 2009 άλλαζε χρώματα μόνο.
Νομίζω πώς 7 χρόνια κάτι άλλαξε στό 650 ....!!!!
2004
Πρώτο έτος μοντέλου.
2005
Διακοπή προβολέων κατά την εκκίνηση.
2007
Προαιρετικό ABS(Anti-lock braking system )
Το μεταξόνιο αυξήθηκε από 60,6 σε (1.539 χιλιοστά) έως 61,2 σε (1.554 χιλιοστά), με την αύξηση του ψαλιδιού κατά μήκος σε 0,597 (15 mm).
Αναφλεκτήρας σε κάθε κύλινδρο.
Η βίδα ρύθμισης του ρελαντί έχει αφαιρεθεί.
2008
Η έξοδος του δυναμό αυξήθηκε στα 375-400 watts.
2009
Καθαρούς φακούς φωτεινού σήματος(ενώ στο παρελθόν είχε κεχριμπάρι).
Tώρα άν άμφισβητείς τήν πρόοδο ...??? γενικώς....???
Τελικά άς μάς άπαντήσουν οί είδικοί τού φόρουμ......
Είναι τό tlr τής δεκαετίας τού 90 τό ίδιο μέ τό 1000 βεστρόμ τού 2013...??
Άλλο νά πάρω μιά ίδέα ,μιά βάση ,ένα σχέδιο καί νά τό έξελίξω κι άλλο
νάναι τό ίδιο σέ γενικά πλαίσια.
Δέν ξέρω γιά τό δικό σου χιλιάρι άλλά κρίνουμε άπό τά ποσοστά.
Λοιπόν βαρούσαν καμπάνες,έκκλησίες,περιελίξεις κ.λ.π.....
Αύτά κάτοχοι τά έγραφαν....ή πορεία του δέν ήταν καθοδική έξαιτίας μόνο
τού μικρού άδερφού,άλλά καί λόγω τής μηδενικής άξιοπιστίας του.
ΕΙΝΑΙ δέ αύτό τόσο άντιεμπορικό μοντέλλο πού όσοι τό πάρουν ,άν τό βρούν
σέ καλή κατάσταση, γιατί είμαστε στά μέσα τού 2014, τό ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.......παρά μόνο χαρίζεται...!!!
Άντιθέτως τό μικρό σέ ένα μήνα όταν τό βαρεθείς ,τό έδωσες.
Αύτάααααααααααα
Σε βλεπω να γραφεις "ταξιδιωτικο" Πατρα-Πραμαντα με παπι.........
akis_trevor
24/06/2014, 19:54
Σε βλεπω να γραφεις "ταξιδιωτικο" Πατρα-Πραμαντα με παπι.........
ειπαμε,δεν ειμαι τοσο μουρλος..κατι δικαβαλα ζακυνθο κλπ τα εχω κανει αλλα πανε και κατι χρονια...
η θα δουλεψει το sh του αδερφου μου(πηγε κι εδωσε ο λακαμας το βερσυς)η το σμαρτακι το ντηζελ που καιει και ενα 10ρικο μεχρι εκει πανω....:D
ειπαμε,δεν ειμαι τοσο μουρλος..κατι δικαβαλα ζακυνθο κλπ τα εχω κανει αλλα πανε και κατι χρονια...
η θα δουλεψει το sh του αδερφου μου(πηγε κι εδωσε ο λακαμας το βερσυς)η το σμαρτακι το ντηζελ που καιει και ενα 10ρικο μεχρι εκει πανω....:D
Αυτο φιλε....................ηταν κλωτσια στ'@ρχιδια..........
Εμενα τοσα καιει μεχρι να βγει εξω απο την πολη........:a018:
καλησπερα πατριωτακι πατρινε!αφου εισαι γιαμαχεος γιατι δεν στιμπας ενα TDMΑκι!δεν ε?
λεω και γω την κουταμαρα μου!:beer:
akis_trevor
24/06/2014, 20:03
γμστα φιλε..πραγματικα δεν καιει τιποτα...2 ατομα και το (οποιο) πορτ μπαγκαζ τιγκα πραγματα πατρα αρτα 9 ευρω!!!αλλα δεν κανει για τιποτα εκτος απο αυτο...
σε αυτο το θεμα μονο για πολιτικα δεν εχουμε πει ακομα εν το μεταξυ...:cry:
akis_trevor
24/06/2014, 20:04
καλησπερα πατριωτακι πατρινε!αφου εισαι γιαμαχεος γιατι δεν στιμπας ενα TDMΑκι!δεν ε?
λεω και γω την κουταμαρα μου!:beer:
εχει αναφερθει νωριτερα και δεν μ'αρεσει....θενκς παντωε!!!
Billymuse
24/06/2014, 20:49
εχει αναφερθει νωριτερα και δεν μ'αρεσει....θενκς παντωε!!!
μα γιατί το έχει μονο η μιση Ελλάδα ? Στα σοβαρά τώρα
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4484914/
akis_trevor
24/06/2014, 20:54
μα γιατί το έχει μονο η μιση Ελλάδα ? Στα σοβαρά τώρα
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4484914/
streetιζει αυτο και αν πηγαινα σε κατι τετοιο θα κοιταγα το cbf 1000..θενκς παντως..
Billymuse
24/06/2014, 20:59
streetιζει αυτο και αν πηγαινα σε κατι τετοιο θα κοιταγα το cbf 1000..θενκς παντως..
Πολυ αξιόλογο μηχανάκι γιατί όχι?
akis_trevor
24/06/2014, 21:02
γιατι θελω ον οφ ρε μπιλ...
παντα ημουν σε στρητ.
ηφαση ξεκινησε με το να αλλαξω κατηγορια και λεω αφου θα αλλαξω δεν παιρνω και κατι φτηνοτερο να καβατζωσω κανα φραγκο;
Billymuse
24/06/2014, 21:04
γιατι θελω ον οφ ρε μπιλ...
παντα ημουν σε στρητ.
ηφαση ξεκινησε με το να αλλαξω κατηγορια και λεω αφου θα αλλαξω δεν παιρνω και κατι φτηνοτερο να καβατζωσω κανα φραγκο;
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5225615/
:a016::a016:
akis_trevor
24/06/2014, 21:10
ειναι πραγματικα κουκλι.αλλα το εχουμε συζητησει και πιο πριν(για το 990 βασικα)οτι μαλλον δεν θα με καλυψει και δεν θα το καλυψω κι εγω....
ειναι ομως φουλ το πουστικο!!!
SHOOTER045
24/06/2014, 23:51
Αυτό όντως είναι μ@@να
Μήπως να το ξανασκεφτεις?
Όπως λέει κάποιος εδώ μέσα<ον οφ έχουν ακτίνες,τα αλλά είναι μπασταρδα>
akis_trevor
25/06/2014, 00:01
Αυτό όντως είναι μ@@να
Μήπως να το ξανασκεφτεις?
Όπως λέει κάποιος εδώ μέσα<ον οφ έχουν ακτίνες,τα αλλά είναι μπασταρδα>
αποτι διαβασα ρε σουτερ παιζει με καρμπυρατερ,οποτε θα ρουφαει και αυτο τα αντερα του.
οπως ειπα,το χωμα,σαν χωμα δεν με απασχολει.αν περασω εναν βατο χωματοδρομο επειδη εκατσε,οκ,νο προμπλεμ.δεν θα παω να κανω εντουραδες.
γιαυτο ειπα παραπανω δεν θα με καλυψει(οικονομιακλπ)δεν θα το καλυψω στις δυνατοτητες του..
ειναι πραγματικα κουκλι.αλλα το εχουμε συζητησει και πιο πριν(για το 990 βασικα)οτι μαλλον δεν θα με καλυψει και δεν θα το καλυψω κι εγω....
ειναι ομως φουλ το πουστικο!!!
Εμφανισιακά πάντως είναι πένα και υπάρχει και άνθρωπος δικός μας στο Άργος να το δει
(έτσι να μπαίνεις λίγο μπρίζα)
ένα μακρυμάλλικο παλικάρι εδώ μέσα είδε 12 στα 100. Κακορυθμισμένο μηχανάκι ή απλά μετά από μερικά χρόνια χρήσης και περάσματος από διάφορα συνεργεία φτάνεις εκεί απάνω??
Ρωτάω γιατί μου ακούστηκε υπερβολικό και το κουβέντιασα με 3-4 ΚΤΜάκηδες, οι οποίοι δεν έδειξαν να εντυπωσιάζονται όσο θα περίμενα. Κάτι σαν να ήταν αναμενόμενο.
Εχω προσωπικη εμπειρια απο 4 μηχανακια δυο με καρμπυρατερ και δυο ψεκαστα. Κανενα δεν καιει τοσο. Μαλιστα το ενα ψεκαστο ειναι αυτο με τα 110 αλογα, το οποιο εχει πανω ο,τι μπορει να εχει ενα 990 χωρις επεμβασεις στον κινητηρα, ο κατοχος το κυνηγαει, ειναι ρυθμισμενο παντου λιγο πλουσιο και καιει οσο προανεφερα. Ολα ρυθμιστηκαν σωστα στον δρομο και οχι με 'συνταγες'.
Αρα τεινω να πιστεψω οτι οι ψηλες καταναλωσεις ειναι θεμα κακης ρυθμισης σε συνδυασμο με το οτι τα LC8 εχουν για καποιο λογο λιγο 'μοναδικη προσωπικοτητα' :lol:
Εχω προσωπικη εμπειρια απο 4 μηχανακια δυο με καρμπυρατερ και δυο ψεκαστα. Κανενα δεν καιει τοσο. Μαλιστα το ενα ψεκαστο ειναι αυτο με τα 110 αλογα, το οποιο εχει πανω ο,τι μπορει να εχει ενα 990 χωρις επεμβασεις στον κινητηρα, ο κατοχος το κυνηγαει, ειναι ρυθμισμενο παντου λιγο πλουσιο και καιει οσο προανεφερα. Ολα ρυθμιστηκαν σωστα στον δρομο και οχι με 'συνταγες'.
Αρα τεινω να πιστεψω οτι οι ψηλες καταναλωσεις ειναι θεμα κακης ρυθμισης σε συνδυασμο με το οτι τα LC8 εχουν για καποιο λογο λιγο 'μοναδικη προσωπικοτητα' :lol:
319005
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5225615/
:a016::a016:
Προσοχή με τις αγγελίες που βάζετε.
Θα μας βάλετε σε μπελάδες
Moto.gr - Ομάδα αμήχανων μελών
Billymuse
25/06/2014, 18:37
Προσοχή με τις αγγελίες που βάζετε.
Θα μας βάλετε σε μπελάδες
Moto.gr - Ομάδα αμήχανων μελών
Τα παραδείγματα είναι εντελώς τυχαία δε πιστεύω να είναι ενάντια στους κανόνες :confused:
Άκης το bmw1150 σαν του gio-rgos σε αρέσει?
taisteal
25/06/2014, 18:40
Τα παραδείγματα είναι εντελώς τυχαία δε πιστεύω να είναι ενάντια στους κανόνες :confused:
Ειναι λιγα κυβικα φιλος...
Τo bmw το Κ
1600 θα του ταιριαζε καλυτερα...
Billymuse
25/06/2014, 18:42
Ειναι λιγα κυβικα φιλος...
Τo bmw το Κ1600 θα του ταιριαζε καλυτερα...
Τετρακύλινδρο σε σειρά ε? Εσένα θα ήθελα να σε δω σε κανα τέτοιο μονοκύλινδρε :evil:
taisteal
25/06/2014, 18:46
Τετρακύλινδρο σε σειρά ε? Εσένα θα ήθελα να σε δω σε κανα τέτοιο μονοκύλινδρε :evil:
Δεν παιζει τετοιο σεναριο μαν,προτιμω να ταιζω μονο εναν κυλινδρο,παρα 4..
Δεν ειναι εποχες για κυβικα,ειναι εποχες για φθηνο χιλιομετρο και χαμηλη συντηρηση ;)
gior-gos
25/06/2014, 19:29
:tooth:
Το κ1600 ειναι I6
akis_trevor
25/06/2014, 20:08
τα εχω τσεκαρει μαν...ειναι 10+ ετων,τα περισσοτερο φορτωμενα με χλμ,πολλα cc με οτι συνεπαγεται αυτο(θετικα και αρνητικα).εκτος αν ο τζωρτζ δεν το χρησιμοποιει συχνα και μου το δανεισει για κανα 2 μηνο.:D
τεινω προς το στρωμα,απλα θελω να κανω ενα τεστακι που μαλλον θα γινει την επομενη εβδομαδα..ετσι κι αλλιως δεν με βιαζει να αγορασω κατι αμεσα.
gior-gos
25/06/2014, 22:12
Σημερα, με τα ιδια λεφτα, παιρνεις πιο συγχρονο μηχανακι απο το 1150.
Το 1150 το παιρνεις μονο αμα το κανεις κεφι..
akis_trevor
25/06/2014, 22:13
Σημερα, με τα ιδια λεφτα, παιρνεις πιο συγχρονο μηχανακι απο το 1150.
Το 1150 το παιρνεις μονο αμα το κανεις κεφι..
σωστα..απλα αποτι εχω ακουσει,εχει βγει πιο σκυλι απο τα πρωτα 1200...κουβεντα να γινεται ;)
gior-gos
25/06/2014, 22:42
Ολα (σχεδον) τα παλια μηχανακια ειναι πιο σκυλια απο τα καινουρια
Ολα (σχεδον) τα καινουρια μηχανακια ειναι τεχνολογικα ανεπτυγμενα και σου δινουν καλυτερη αισθηση στην οδηγηση απο τα παλια
:shrugs:
:lol:
:beer:
akis_trevor
05/07/2014, 13:55
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5201327/
το πετυχα τυχαια πριν 5-6 μερες,το εδινε 5000.τωρα το εβαλε 4600.μαλλον καιγεται για τα φραγκα.αν ηταν στα πλανα μου θα το τσιμπαγα τωρα.
απλα το ποσταρω μηπως ενδιαφερει κανεναν...
amyroukai
05/07/2014, 18:52
Αυτό ^^^^ γιατί δεν το έβαλες στα ανέκδοτα;
akis_trevor
05/07/2014, 20:39
Το γκουτσι?
akis_trevor
23/11/2014, 14:40
teaser....
327430
theofilos888
23/11/2014, 15:15
Μα περτικαλι;
spyrakos35
23/11/2014, 15:57
Το στρωμα;
Α ρε Τερενς γιγαντα.....
Kαλοταξιδο φιλαρακι και απο δω! Να σου προσφερει απειρες στιγμες ευχαριστησης!
Δωσε φωτο να ασημωσουμε:beer:
akis_trevor
23/11/2014, 15:59
Μα περτικαλι;
για να θυμιζει κτμ....:bawl::bawl::bawl:
απτην αρχη μου εκανε μπαμ το χρωμα αυτο...
@σπυρακο:ειδες;;μεσα επεσε...vstrom rules..:cry:
spyrakos35
23/11/2014, 16:00
Να σαι καλα να το χαρεις.....
akis_trevor
23/11/2014, 16:01
Kαλοταξιδο φιλαρακι και απο δω! Να σου προσφερει απειρες στιγμες ευχαριστησης!
Δωσε φωτο να ασημωσουμε:beer:
θενκς θωμα,να σαι καλα ρε φιλε!!ελπιζω να τα πουμε συντομα κι απο κοντα...:beer:
327434
327436
akis_trevor
23/11/2014, 16:03
αφου πλυθηκε μπηκε και το αυτοκολλητακι που επρεπε...
327437
πηγαμε και μια κοντινη για καφεδακι μεχρι την ναυπακτο...
327438
327439
theofilos888
23/11/2014, 16:07
καλορίζικο παλικαρι μου! να το χαρεις!!!! :beer:
akis_trevor
23/11/2014, 16:08
θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που"εχωσα" κατα καιρους να δουν μηχανακια ανα την ελλαδα.
αυτο ειναι κατι που ηθελα να αναφερω.περα απο παιδια που γνωριζω προσωπικα και με το που ζητησα την χαρη τρεξανε να δουν μηχανακια(που για διαφορους λογους δεν εκατσαν),και καποια παιδια που εχω γνωρισει μεσα απο εδω και δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις,προθυμοποιηθηκαν να βοηθησουν...αυτο για μενα μονο κερδος ειναι και δειχνει αν μη τι αλλο,αλληλεγγυη..
να μαστε καλα να βολταρουμε παιδες!!!:beer:
υ.γ.μετα απο τοσα χρονια με στρητ μηχανακια,σημερα ηταν η χαρα της λακουβας..οπου εβλεπα περναγα απο μεσα και δεν κοπαναγε!!!!:D
Καλοτάξιδο φίλε :beer::beer::beer:
Billymuse
23/11/2014, 16:36
Ωραίο χρωματάκι δε το πετυχαινεις συχνα..και ωραίο και το τελικό του..
καλοτάξιδο φιλε :beer:
επιτελους. καλοταξιδο :beer::beer::beer:
akis_trevor
23/11/2014, 17:06
Ωραίο χρωματάκι δε το πετυχαινεις συχνα..και ωραίο και το τελικό του..
καλοτάξιδο φιλε :beer:
Αυτο ειναι το καλο...οτι ξεχωριζει λιγο...
@virus:αργησαμε αλλα το βρηκαμε.
@kyo:να σαι καλα μαν!!
el-Gatto
23/11/2014, 17:07
ΚαλοΡίζικο - ΚαλοΤάξιδο -&- Πάντα όρθιος. :beer:
devil's animal
23/11/2014, 17:26
καλοταξιδο και αγρατζουνιστο...
:beer::beer::beer:
Mπράβο ρε φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να το λιώσεις στα χιλιόμετρα σου εύχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι' αναρωτιόμουν πώς θα κάναμε βόλτες τα Χριστούγεννα που θα 'ρθω αν
δεν είχες πάρει ακόμα μοτό......
Τώρα ησύχασα...........
Αντε και ν' αρχίσεις να ψάχνεις και για μας κάνα μεταχείρω................
Καλοριζικο και παντα όρθιος!!!
amyroukai
23/11/2014, 17:57
Καλοβολτο!
Καλοριζικο με πολλα ομορφα χιλιομετρα!!!:beer:
taisteal
23/11/2014, 18:02
Σου τα ειπα και εχθες απο κοντα,και αλλη μια απ'εδω
Να ειναι καλοβολτο,να του πιεις το αιμα στο χιλιομετρο,και καλα ταξιδια ;)
akis_trevor
23/11/2014, 18:20
Σας ευχαριστω ολους παιδες...να στε καλα και ελπιζω να τα πουμε συντομα σε καμια βολτα....:beer:
alexxxcbr
23/11/2014, 18:42
Kαλοταξιδο:beer::beer:
Pan (dvs)
23/11/2014, 19:11
Κουφαλιτσα..................καλοταξιδο.
Καλοτάξιδο !
Πολλά και καλά χιλιόμετρα να κάνετε μαζί !
:beer: :beer: :beer:
gior-gos
23/11/2014, 19:14
Καλοριζικο φιλε!!!!!!!!
Να το χαρεις με πολλα και ομορφα χιλιομετρα εντος και εκτος Ελλαδας!!!!!!
:beer::beer::beer::beer::beer:
akis_trevor
23/11/2014, 20:00
:beer: thanks :beer:
υ.γ.μετα απο τοσα χρονια με στρητ μηχανακια,σημερα ηταν η χαρα της λακουβας..οπου εβλεπα περναγα απο μεσα και δεν κοπαναγε!!!!:D
Καλώς ήρθες στην κατηγορία των ον/οφ. Να του κάνεις πολλά - πολλά χιλιόμετρα σε κάθε είδους τερέν, να είσαι καλά να το ευχαριστηθείς.
θα δεις πόσο χρηστικά είναι αυτά τα μηχανάκια.
akis_trevor
23/11/2014, 20:08
Καλώς ήρθες στην κατηγορία των ον/οφ. Να του κάνεις πολλά - πολλά χιλιόμετρα σε κάθε είδους τερέν, να είσαι καλά να το ευχαριστηθείς.
θα δεις πόσο χρηστικά είναι αυτά τα μηχανάκια.
Σ'ευχαριστω φιλε,να σαι καλα.
Προς το παρον,μεσα στην πολη που εκανα μια βολτα,μου φαινεται αισθητα πιο ευκινητο απτο fz8.
Νατη η νυφουλααα!
Αντε βρε Ακη επιτελους!
Και το χρωμα που ηθελες!
Να εισαι γερός να το χαρεις.
Α! που΄σαι.........................
Κερναω καφε.................;)
akis_trevor
23/11/2014, 20:29
Νατη η νυφουλααα!
Αντε βρε Ακη επιτελους!
Και το χρωμα που ηθελες!
Να εισαι γερός να το χαρεις.
Α! που΄σαι.........................
Κερναω καφε.................;)
Ευχαριστω ρε τεο,να σαι καλα ρε φιλε....
Μην ανησυχεις,ειναι στα υποψην οταν βρεθει λιγος χρονος.το συζηταγαμε χτες με τον γιωργο. ;)
chester24
23/11/2014, 22:25
Ακη τωρα το ειδα ρε φιλαρακ!!!!!! Αντε καλοβολτο, καλοστριφτο και καλοταξιδο!!!!!!
Ατελείωτες τελικες, κιέτς τωρα??????????? Χαχαχαχαχ
Και πολυ ομορφο χρωμα!!! Σε νοιωθω τωρα... δεν σε κραταει το σπιτι εεε?? Μυρωδια αισθηση και χαρα νεας μοτο.... ������
Βολτιτσα μυριζομαι!!!! Μου φαινεται οτι τονεπομενοκαφε θα τον πιουμε φορωντας τις κορντουρες!!!!!!!!!
Αντε παρ' τα πανς' που λεμε και στη Σαμο!!!!
Ακη, καλοβολτο το νεο μοτορι:beer::beer::beer:
akis_trevor
23/11/2014, 22:35
Ακη τωρα το ειδα ρε φιλαρακ!!!!!! Αντε καλοβολτο, καλοστριφτο και καλοταξιδο!!!!!!
Ατελείωτες τελικες, κιέτς τωρα??????????? Χαχαχαχαχ
Και πολυ ομορφο χρωμα!!! Σε νοιωθω τωρα... δεν σε κραταει το σπιτι εεε?? Μυρωδια αισθηση και χαρα νεας μοτο.... ������
Βολτιτσα μυριζομαι!!!! Μου φαινεται οτι τονεπομενοκαφε θα τον πιουμε φορωντας τις κορντουρες!!!!!!!!!
Αντε παρ' τα πανς' που λεμε και στη Σαμο!!!!
ευχαριστω ρε κωστη!!!να σαι καλα ρε φιλε...
τελικες δεν επιασε ακομα αλλα απο τις φημες και μονο,περναει μπροστα..:bawl:
επειδη περασε καιρος που ημουν αμηχανος,εχω αυτην την αισθηση χαρας του νεου μηχανακιου σε καλο βαθμο!!:D
ας ελπισουμε την επομενη κυριακη να εχει καλο καιρο και θα υπαρξει ενημερωση :)...:beer:
@ggs:ευχαριστω φιλε,αντε να τα πουμε κι απο κοντα γιατι σας εχασα ολη την ομαδα!!:beer:
Bob_o_mastoras
23/11/2014, 22:59
Αϊντε ρε..;;; Κατεληξες;;;
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!! :beer:
Ωραιο το μοτορι και με το Yoshimuri πισω μια χαρα!!! :vroum:
akis_trevor
23/11/2014, 23:04
Αϊντε ρε..;;; Κατεληξες;;;
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!! :beer:
Ωραιο το μοτορι και με το Yoshimuri πισω μια χαρα!!! :vroum:
ναι,μετα απο κατι μηνες καταφερα να παρω αυτο το σπανιο μηχανακι..:bawl:
εχει ωραιο μπασο ηχο,και λιγακι παραπανω να εκανε δεν θα με χαλαγε αλλα μια χαρα...
ευχαριστω φιλε!!!:beer:
zannisvel
24/11/2014, 11:35
Καλα χιλιομετρα και καλοταξιδο το μοτορι!!!
Κουκλα ειναι!!!!
MiltiadisK.D
24/11/2014, 13:14
Φιλαράκι καλοτάξιδο:beer:εύχομαι πολλά και ασφαλή χλμ να έχετε:beer:Μου αρέσει πολύ όπως είναι"στημένο";),χαίρομαι που πέτυχες αυτό που έψαχνες!!!!Καλές βόλτες και πάλι και σας περιμένω Creta:beer:
akis_trevor
24/11/2014, 15:24
Καλα χιλιομετρα και καλοταξιδο το μοτορι!!!
Κουκλα ειναι!!!!
ευχαριστω!!!:beer:
@milvas:ευχαριστω φιλε!!!αντε να παιρνεις σειρα σιγα σιγα..... ;)
Άκη τώρα το είδα ρε φίλε γιατι στις ελιές που ήμουν δεν είχα WiFi :bawl:αν και ήμουν ψηλά!
Καλορίζικο και πολυχιλιόμετρο το μοτόρι, να το χαρείς όσο δεν πάει και να το λιώσεις στις βόλτες.
Θα τα πούμε και από κοντά όταν ξεμπλέξω με τα αγροτικά.
:beer::beer:
akis_trevor
24/11/2014, 15:57
Άκη τώρα το είδα ρε φίλε γιατι στις ελιές που ήμουν δεν είχα WiFi :bawl:αν και ήμουν ψηλά!
Καλορίζικο και πολυχιλιόμετρο το μοτόρι, να το χαρείς όσο δεν πάει και να το λιώσεις στις βόλτες.
Θα τα πούμε και από κοντά όταν ξεμπλέξω με τα αγροτικά.
:beer::beer:
γιατι δεν εβαλε ο σαμαρας δωρεαν δημοσιο γουι φι;;;;:bawl:
να σαι καλα ρε μπιλ,ευχαριστω ρε φιλε!!!
να τα πουμε,εχουμε καιρο...:beer:
harris_x
24/11/2014, 16:01
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος Άκη :beer::beer::beer::beer::beer:
εχει ωραιο ηχο,και λιγακι παραπανω να εκανε δεν θα με χαλαγε
Kάγκουρα, κάγκουρα, κάγκουρα............................
:bawl::bawl::bawl:
spyrakos35
24/11/2014, 20:05
Μη γελας..... Σε εχει χαλαροτατα.....
akis_trevor
24/11/2014, 20:12
ειμαι και φαινομαι!!:bawl:
(ψηνεσαι για τελικο στο κτμ;;;):D
RaGe_Raptor
24/11/2014, 20:25
πολλά,καλά και όμορφα χιλιόμετρα να κάνεις .....!!!!! καλορίζικο..!!:beer:
akis_trevor
24/11/2014, 20:31
χαρη και τζιξερμαν....να στε καλα ρε παιδες!!!:beer:
catmaster
24/11/2014, 22:37
Να τη λιώσεις στα χιλιόμετρα Άκη :beer::beer: