View Full Version : επειδη το μυαλο κανει κολπα.....απο τουριστικο street,σε on off..
akis_trevor
22/05/2014, 20:12
οπως λεει ο τιτλος,επειδη καμια φορα το μυαλο κανει τα δικα του και επειδη εδω και αρκετες μερες,δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο μονος μου,ειπα να ζητησω καμια αποψη.
μερικοι το ξερουν,αλλοι θα το μαθουν τωρα.
εχω ενα fazer 800,12/2011 με 11.500 χλμ.παντα "οπαδος" των τουριστικων στρητ και δη των fazer,αφου παλιοτερα ειχα το 600.
οταν αποφασισα να παρω το μηχανακι αυτο,ειχα αρκετο καιρο αμηχανος και οπως καταλαβαινετε,η κ@υλ@ επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση μου,καθως το θεωρω απο τα πιο ομορφα.
μαζι με το μηχανακι,πηρα και καποια νεα οτι γινομαι τετραωρος στην δουλεια,και αποτι φανηκε κραταει ακομα αυτο,οποτε πολλα χρηματα για βολτες δεν παιζουν.παρολαυτα οσο μπορω βγαινω.
ας εστιασω στο θεμα.μου εχει κατσει στο μυαλο να το δωσω και να παρω ενα ον οφφ,με σκοπο να ειναι πιο ανετες οι βολτες μου και λιγοτερο σπορ,μιας και εχω ηρεμησει αρκετα οδηγικα.
δεν θα πω ποια μηχανακια μου καθονται καλα ακομα,αλλα θα πω τι ζηταω απο ενα μηχανακι.
-η χρηση ειναι σε βολτες,με νορμαλ ρυθμους,ουτε χαρλεορυθμους ουτε δαγκωνω ταυτοτητα.
η μηχανη μεσα στην πατρα μπαινει σχετικα σπανια,και ακομα πιο σπανια σε ωρες αιχμης,καθως υπαρχει ο παπιος.
-αξιοπιστια.γιαυτο τον λογο εχω κρατησει το κρυπτον μου ακομα,μετα απο τοσα χρονια.
-νορμαλ καταναλωση(με το 800 σε νορμαλ βολτες καιω 5,2-5,5 και σε λιγο πιο γρηγορες 5,8.μεσα στην πολη ανεβαινει προφανως αλλα δεν θελω να ξεφυγω πολυ προς τα πανω)
-αυτονομια.παροτι εχω καλη καταναλωση,με το 17αρι τεποζιτο,χανω στην αυτονομια)
-ευκολια φορτωματος.θα μπει τριβαλιτσο,κι ελπιζουμε να βρισκουμε τα γκαφρα να τα γεμιζουμε και να πηγαινουμε κανα σ/κ καπου.
-μπατζετ.εστω οτι πουλιεται,σε νορμαλ λεφτα,θα προτιμουσα να παρω κατι πιο φτηνο,ωστε να του κανω ενα σερβις,να αλλαξω λαστιχα ή να βαλω καποιο εξτρα αν θελω.ακομα,αν μου μεινει και κανα φραγκο να μπει στον κουμπαρα για εξω,θα μ'αρεσε!!!
-abs,οπωσδηποτε.ειχα μηχανακι κι ετσι κι αλλιως και το θελω.
αν μου ερθει κατι αλλο θα το πω στην πορεια.
δεδομενου οτι βρισκω να το δωσω σε καλη τιμη,να προχωρησω η να κατσω στα αυγα μου και μετα το καλοκαιρι βλεπουμε;;;;
ας αρχισουν οι χοροι και τα λεμε σε λιγο :D
devil's animal
22/05/2014, 20:21
-νορμαλ καταναλωση(με το 800 σε νορμαλ βολτες καιω 5,2-5,5 και σε λιγο πιο γρηγορες 5,8.
800cc τετρακυλινδρα και σου καιει 5,2-5,5????:eek::eek:
το σβηνεις στις κατηφορες και σε ρυμουλκουν στις ανηφορες?:confused:
akis_trevor
22/05/2014, 20:24
ειπαμε,παμε χαλαρα :)
οταν πηγαμε στην στρομη με τα παιδια,στην γραβια που εβαλα βενζινη εγω και ο νιο με το στρωμα,πηρανε τα ιδια λιτρα.βεβαια ηταν και δικαβαλος αυτος.
η συγκεκριμενη βολτα ηταν αυτη με την μικροτερη καταναλωση απο τις 4-5 που εχω μετρησει.
taisteal
22/05/2014, 20:38
Περιγραφεις Αφρικανα σε καλη κατασταση..
Εκτος αν σου αρεσει το στρωμα,που ταξιδευει καλυτερα αλλα ειναι πιο ακριβη η αποκτηση του.
Μετα τρανζλαπ 650,απροβληματιστο.
Αυτα θα κοιτουσα αν ημουν στη θεση σου.
Εχοντας ταξιδεψει και με τα 3 φορτωμενα,το στρωμα στο ταξιδι ειναι καλυτερο απ'ολα,αλλα η αφρικανα θα ειναι παντα το σημειο αναφορας για μενα.
Μετα τρανζλαπ.
akis_trevor
22/05/2014, 20:42
Περιγραφεις Αφρικανα σε καλη κατασταση..
Εκτος αν σου αρεσει το στρωμα,που ταξιδευει καλυτερα αλλα ειναι πιο ακριβη η αποκτηση του.
Μετα τρανζλαπ 650,απροβληματιστο.
Αυτα θα κοιτουσα αν ημουν στη θεση σου.
Εχοντας ταξιδεψει και με τα 3 φορτωμενα,το στρωμα στο ταξιδι ειναι καλυτερο απ'ολα,αλλα η αφρικανα θα ειναι παντα το σημειο αναφορας για μενα.
Μετα τρανζλαπ.
οσον αφορα την αλλαγη,λες να την κανω η οχι;μου φαινεται λιγο καπως να δωσω ενα μηχανακι 2 χρονων με 12000 χλμ και να παω σε 6 -7 χρονων με 40000 χλμ.
η αφρικανα δεν εχει abs(ειδικα της bosch :p )
το στρωμα ειναι καλο μηχανακι.με χαλανε τα φρενα του τα οποια οπως εμαθα βελτιωνονται αλλα το εχουν ΟΛΟΙ και καλο μεν για ανταλλακτικα κλπ,αλλα να παω βολτα και να ψαχνω ποιο ειναι το δικο μου,δεν με ψηνει...
σε τιμη (ειπαμε με την προυποθεση οτι θα δωσω το δικο μου σε καλα λεφτα-αλλιως το κραταω-) μπορω να ανεβω και λιγο πιο ψηλα...
MG-KTiNoS
22/05/2014, 21:02
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΜΟΥ
:wave2:
akis_trevor
22/05/2014, 21:02
f800gs
ανεβαινει ψηλα σε τιμη,οπως και το tiger800.
επισης το 1050 ειναι νομιζω πιο σπορ απο αυτο που ζηταω.και επισης ειναι στα πανω ορια τιμης.
taisteal
22/05/2014, 21:07
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΜΟΥ
Τι εχεις με το αφρικα Κτηνε;;;
Το θεωρεις αποτυχια ας πουμε;;;
SHOOTER045
22/05/2014, 21:43
Άκη
Πάρε αφρικα
Σκατά ρε τα μπικουτί...
akis_trevor
22/05/2014, 21:46
Άκη
Πάρε αφρικα
Σκατά ρε τα μπικουτί...
aν ειναι να παω σε τετοιο μηχανακι,θα παω να παρω αυτο:http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4444077/
που το εχω δει καιρο...
ειπαμε,θελουμε abs... :)
MG-KTiNoS
22/05/2014, 21:52
Τι εχεις με το αφρικα Κτηνε;;;
Το θεωρεις αποτυχια ας πουμε;;;
To τελευταίο Άφρικα βγήκε το 03? (ή κάνω λάθος?)
11 χρονών μηχανάκι δηλαδή.
Πόσα ζητάνε?
ΑΠΟ 2000 και πάνω.
Αξίζει?
(και κατά τ άλλα ήταν και τότε ένα πολύ βαρετό μηχανάκΙ)
taisteal
22/05/2014, 21:56
To τελευταίο Άφρικα βγήκε το 03? (ή κάνω λάθος?)
11 χρονών μηχανάκι δηλαδή.
Πόσα ζητάνε?
ΑΠΟ 2000 και πάνω.
Αξίζει?
(και κατά τ άλλα ήταν και τότε ένα πολύ βαρετό μηχανάκΙ)
Οχι δεν κανεις λαθος,αλλα ο Ακης εχει ηδη ενα καθολου βαρετο μηχανακι,και θελει να παει σε κατι που φορτωνεται και ταξιδευει.
Και ναι αξιζει,γιατι το κανει πολυ καλα.
Και δεν θελει να δωσει πολλα χρηματα.
Αν θες και να μην βαριεσαι,και να ταξιδευεις παιρνεις 1190,αλλα πολλα τα λεφτα.
Και μετα μπαινει ο ματζι και γινεται τση πουτανας.
Billymuse
22/05/2014, 22:00
ανεβαινει ψηλα σε τιμη,οπως και το tiger800.
επισης το 1050 ειναι νομιζω πιο σπορ απο αυτο που ζηταω.και επισης ειναι στα πανω ορια τιμης.
tiger 800xc αλλά όντως πολλά τα λευτα...
Bradipous
22/05/2014, 22:01
Απ οτι σε κοβω γλυκοκοιταζεις κανενα φ800γς αλλα συμβιβαζεσαι και με βστρωμ και τδμ ενω θα γουσταρες τρελα σουπερ τενερε και 1190 μαλλον και μουλτι.
Για ΤΑ και βαραντερο παλι δεν πολυψηνεσαι ουτε για βερσυς γιατι σε χαλαει εμφανησιακα.
Για να συνοψισω, μεινε με αυτο που εισαι. :D
akis_trevor
22/05/2014, 22:05
να ξεκαθαρισω πως το μηχανακι μου το γουσταρω πολυ εμφανισιακα αλλα και στην οδηγηση.απλα σκεφτομαι να αλλαξω κατηγορια.δεν ειχα ποτε μου ον οφ.
αν μου χαριζαν ενα μηχανακι,το σουπερ τενερε το 1200 θα επαιρνα!!! :D
το βερσυς το 2010+ δεν με χαλαει,αλλα νομιζω οτι υστερει σε σχεση με αλλα μηχανακια ως προς τις ταξιδιωτικες δυνατοτητες.
τρανσαλπ δεν λογω κιβωτιου (και μονο για το 700 θα το σκεφτομουν).
βαραντερο το σκεφτομαι αλλα αποτι διαβασα ρουφαει πολυ....
ειμαι και γιαπωνεζοφιλος.... :)
Pan (dvs)
22/05/2014, 22:15
οσον αφορα την αλλαγη,λες να την κανω η οχι;μου φαινεται λιγο καπως να δωσω ενα μηχανακι 2 χρονων με 12000 χλμ και να παω σε 6 -7 χρονων με 40000 χλμ.
η αφρικανα δεν εχει abs(ειδικα της bosch :p )
το στρωμα ειναι καλο μηχανακι.με χαλανε τα φρενα του τα οποια οπως εμαθα βελτιωνονται αλλα το εχουν ΟΛΟΙ και καλο μεν για ανταλλακτικα κλπ,αλλα να παω βολτα και να ψαχνω ποιο ειναι το δικο μου,δεν με ψηνει...
σε τιμη (ειπαμε με την προυποθεση οτι θα δωσω το δικο μου σε καλα λεφτα-αλλιως το κραταω-) μπορω να ανεβω και λιγο πιο ψηλα...
Θα δωσεις μια μηχανη που ξερεις και την ειχες μερακι για να παρεις αυτο?http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4444077/ η το Αφρικα?Μας δουλευεις ρε Ακη?
Θα χασεις λεφτα και θα γινεις κολλητος με τον μαστορα.Καταλαβαινω το ζορι σου,αλλα μαλλον θα κανεις μια κινηση που θα την μετανοιωσεις αργοτερα.Κανε υπομονη αν μπορεις.
Bradipous
22/05/2014, 22:17
Αυτο για το βερσυς παρτο πισω οσο προλαβαινεις πρωτου γεμισει το νημα σου θολες φωτο.
Σε βλεπω για βστρωμ. Σιγουρα ειναι η πιο συμφερουσα αγορα (συμφωνα με αυτα που ζητας) και εχει και το καλο οτι πιθανως να το βρεις με καλη προικα.
Το ιδιο και το τδμ αλλα φανταζομαι η προικα του περιοριζεται σε ακραπες και οχι σε τριπλετες.
akis_trevor
22/05/2014, 22:18
το τενερε το παλιο ηταν σαν απαντηση για το αφρικα :)
εγω κοιταω για κατι πιο συγχρονο σαφως...07+ μοντελο,αλλα παρολαυτα θα ειναι παλιοτερο απτο fazer.
ειπαμε,δεν θα το κανω ντε και καλα...αποψεις ζηταω :)
akis_trevor
22/05/2014, 22:19
Αυτο για το βερσυς παρτο πισω οσο προλαβαινεις πρωτου γεμισει το νημα σου θολες φωτο.
Σε βλεπω για βστρωμ. Σιγουρα ειναι η πιο συμφερουσα αγορα (συμφωνα με αυτα που ζητας) και εχει και το καλο οτι πιθανως να το βρεις με καλη προικα.
Το ιδιο και το τδμ αλλα φανταζομαι η προικα του περιοριζεται σε ακραπες και οχι σε τριπλετες.
το tdm δεν μαρεσει....
το στρωμα,αν δεν κυκλοφορουσε μεχρι και στο μαυρολιθαρι που θα παμε,θα ηταν μαλλον νουμερο 1 στην λιστα...
Ακη φιλικα παντα.....
σε τρωει ο ποφτος σου ετσι;
Θα δωσεις κουτα μηχανακι για να συμβιβαστεις με ενα 2ο 3ο χερι παλαιοτερης "κοπης" οχημα;
Τι περισσοτερο θα κερδισεις απο αυτο που ηδη εχεις;
Ακη φιλικα παντα.....
Θα δωσεις κουτα μηχανακι για να συμβιβαστεις με ενα 2ο 3ο χερι παλαιοτερης "κοπης" οχημα;
+1190:beer:
+1190:beer:
Παρακαλω πολυ σβησε το νουμερο που εγραψες μην το δει ο magi και μας βγαλει τα ματια........
:D
akis_trevor
22/05/2014, 23:07
Ακη φιλικα παντα.....
οτι με τρωει,με τρωει...ειναι στανταρακι αυτο!χαχαχα..
θα κερδισω ανεση και φορτωμα.
θα μου πεις:καλα ποσα ταξιδια θα πας που να θες να κουβαλησεις πραγματα;
και σου λεω λιγα...αλλα πρεπει να παρω βασεις για σαμαρια που αγγιζουν το 100αρικο.
αν βρω να το δωσω σε καλα λεφτα,ειναι πιθανον να γινει τωρα,παρα μετα το καλοκαιρι,και να εξοικονομησω καποια χρηματα που μπορω να τα κανω χλμ.
ετσι,πειτε μου ιδεες...thanks guys!
akis_trevor
22/05/2014, 23:08
Παρακαλω πολυ σβησε το νουμερο που εγραψες μην το δει ο magi και μας βγαλει τα ματια........
:D
θα αρχισει τις φωτος και ποιος τον πιανει μετα!!!
οτι με τρωει,με τρωει...ειναι στανταρακι αυτο!χαχαχα..
θα κερδισω ανεση και φορτωμα.
θα μου πεις:καλα ποσα ταξιδια θα πας που να θες να κουβαλησεις πραγματα;
και σου λεω λιγα...αλλα πρεπει να παρω βασεις για σαμαρια που αγγιζουν το 100αρικο.
αν βρω να το δωσω σε καλα λεφτα,ειναι πιθανον να γινει τωρα,παρα μετα το καλοκαιρι,και να εξοικονομησω καποια χρηματα που μπορω να τα κανω χλμ.
ετσι,πειτε μου ιδεες...thanks guys!
Θα στο θεσω διαφορετικα........
Εσυ ποιο γουσταρειςνα εχεις; (ρεαλιστικα παντα)
devil's animal
22/05/2014, 23:14
το tenere το 660 το σκεφτεσαι καθολου??
akis_trevor
22/05/2014, 23:16
Θα στο θεσω διαφορετικα........
Εσυ ποιο γουσταρειςνα εχεις; (ρεαλιστικα παντα)
δεν ξερω γαμω το κεφαλι μου...
θα κανω ακομα ενα τεστ ραιντ το στρωμα ενος φιλου και αν βρω κανενα αλλο στα υποψην γιατι εμφανισιακα δεν ειναι καποιο που να μαρεσει περισσοτερο.
@devil:οχι μονοκυλινδρο...αν ειναι να παω σε τοσο λεπτη σιλουετα θα παω σε βερσυς 2010+. :)
George_Sp
22/05/2014, 23:20
κρατιέμαι προς το παρόν και στέλνω teaser....:D
Versys 1000 Αθήνα-Επίδαυρο-Αθήνα με σβέλτη οδήγηση και εθνική οδό στα 160-180 έκαψε 5.2/100
Versys 650 με τις ίδιες παραμέτρους 4.8/100
αν δω κι άλλες προκλήσεις θα φωνάξω το magi :lol:
δεν ξερω γαμω το κεφαλι μου...
θα κανω ακομα ενα τεστ ραιντ το στρωμα ενος φιλου και αν βρω κανενα αλλο στα υποψην γιατι εμφανισιακα δεν ειναι καποιο που να μαρεσει περισσοτερο.
@devil:οχι μονοκυλινδρο...αν ειναι να παω σε τοσο λεπτη σιλουετα θα παω σε βερσυς 2010+. :)
Σου΄χω προταση τρελη........
Σκας στον vaska με κανα δυο σακουλες πορτοκαλια φορτωμενα πανω στην παπια και του λες
γουσταρεις τραμπα;
Παιζει και να σου δωσει χρημα απο πανω........:D
akis_trevor
22/05/2014, 23:25
Σου΄χω προταση τρελη........
Σκας στον vaska με κανα δυο σακουλες πορτοκαλια φορτωμενα πανω στην παπια και του λες
γουσταρεις τραμπα;
Παιζει και να σου δωσει χρημα απο πανω........:D
:bawl::bawl:
και να γινω μπεμβεδακιας;;;;απο τωρα;;;; μπα....:p
τα ευρωπαικα δεν μου πανε.1-2 φορες που ειχα στην κατοχη μου,ολο μαστορας επαιζε.
αν το tiger επαιζε σε πιο χαμηλες τιμες ισως να το σκεφτομουν σοβαροτατα.
μου εχει σκασει μια ιδεα,αλλα θα φαω τρελη καζουρα:cool:
βαραντερο.με προβληματιζει το οτι ρουφαει,αποσο διαβαζω και ακουω.το βαρος του σε μια μικρη βολτα εντος πολης παλιοτερα δεν με ειχε προβληματισει.
α....θα προτιμουσα κατι στα μικρα κυβικα αλλα μεχρι τα 1000 μπορω να παω,οχι παραπανω ομως.
akis_trevor
22/05/2014, 23:26
κρατιέμαι προς το παρόν και στέλνω teaser....:D
Versys 1000 Αθήνα-Επίδαυρο-Αθήνα με σβέλτη οδήγηση και εθνική οδό στα 160-180 έκαψε 5.2/100
Versys 650 με τις ίδιες παραμέτρους 4.8/100
αν δω κι άλλες προκλήσεις θα φωνάξω το magi :lol:
θα μου δωσεις οσα μου λειπουν για να παρω το 1000;και μετα θα κανουμε συγκρισεις με το κτμ του μπουλμοντ!!!:D
MG-KTiNoS
22/05/2014, 23:43
Οχι δεν κανεις λαθος,αλλα ο Ακης εχει ηδη ενα καθολου βαρετο μηχανακι,και θελει να παει σε κατι που φορτωνεται και ταξιδευει.
Και ναι αξιζει,γιατι το κανει πολυ καλα.
Και δεν θελει να δωσει πολλα χρηματα.
Αν θες και να μην βαριεσαι,και να ταξιδευεις παιρνεις 1190,αλλα πολλα τα λεφτα.
Και μετα μπαινει ο ματζι και γινεται τση πουτανας.
o άΚΗς έχει ένα μηχανάκι που δε γκάνει για τουρισμό και πολλά χλμ
(πάει αλλά σου βγει ο κώλος)
Τώρα ένα σ παλιό μηχανάκι -όπως θα ξέρεις- πολλά πράματα θέλουν αλλαγή
(κλάνουν σωληνάκια, τσιμούχες κλπ)
Ξεκινόντας λοιπόν από ένα κόστος 2000+ και για να γίνει ετιμοπόλεμο φτάνουμε κόστι "άλλα"
κι αυτό για ένα μηχανάκι παλιό, ξεπερασμένο που ποτέ δεν ήταν ποτέ και τίποτα το τρομερό
Και μην ακούσω για πρωσοπική εργασία γιατί κι ο χρόνος που θα σπαταλήσει δεν είναι τσάμπα.
Από κάπου θα κόψει για να τον διαθέσει.
Στο τέλος φυσικά το μηχανάκι από κάπου θα κλάσει γερά και θα βρίζει την ώρα και την στιγμή που έμπλεξε
Απλά πράματα.
(μέση τιμή στο καρ από 2000 και μετά 2671 EUR)
Με το μπαρδόν αλλά
:rotflmao:
akis_trevor
22/05/2014, 23:46
τσιλ αουτ παιδακια!!!! :)
δεν παιζει να παρω αφρικα!!
το φειζερ εχει λιγο πιο σπορ θεση οδηγησης απο το 600αρι=λιγο περισσοτερη πιεση στα χερια.οχι κατι το τραγικο ομως...
ειπα τους λογους που με κανουν να σκεφτομαι αλλαγη σε ον οφφ.ουτε και ξερω αν θα το επιχειρησω τελικα,γιαυτο υπαρχει και αυτο το θρεντ.
μην "τσακωθειτε"χωρις λογο please!
George_Sp
22/05/2014, 23:47
θα μου δωσεις οσα μου λειπουν για να παρω το 1000;και μετα θα κανουμε συγκρισεις με το κτμ του μπουλμοντ!!!:D
Αν είναι πολλά που λείπουν για το 1000 τότε να κάτσεις στα αυγά σου προς το παρόν και να περιμένεις, είτε λίγο μεγαλύτερη άνεση στο budget, είτε κάποια καλή ευκαιρία για αγγελία ανταλλαγής (ξεκινώντας από χθες) :)
αν κάνεις οτιδήποτε διαφορετικό άμεσα θα χάσεις χρήματα και μπαίνεις σε διαδικασία να ριψοκινδυνέψεις το καθαρό ιστορικό της τωρινής μηχανής με ένα αμφιβόλου αξιοπιστίας μεταχειρισμένο που δε θα είναι και αυτό που θες στο έπακρο.
akis_trevor
22/05/2014, 23:49
Αν είναι πολλά που λείπουν για το 1000 τότε να κάτσεις στα αυγά σου προς το παρόν και να περιμένεις, είτε λίγο μεγαλύτερη άνεση στο budget, είτε κάποια καλή ευκαιρία για αγγελία ανταλλαγής (ξεκινώντας από χθες) :)
αν κάνεις οτιδήποτε διαφορετικό άμεσα θα χάσεις χρήματα και μπαίνεις σε διαδικασία να ριψοκινδυνέψεις το καθαρό ιστορικό της τωρινής μηχανής με ένα αμφιβόλου αξιοπιστίας μεταχειρισμένο που δε θα είναι και αυτό που θες στο έπακρο.
καπως ετσι το σκεφτομαι..να υπαρχει η αγγελια και αν κατσει καποια καλη ευκαιρια να το προχωρησω...
οποτε επικεντρωνομαστε στα μοντελα.+ και - τιπς και τρικς κλπ :)
MG-KTiNoS
22/05/2014, 23:49
τσιλ αουτ παιδακια!!!! :)
δεν παιζει να παρω αφρικα!!
το φειζερ εχει λιγο πιο σπορ θεση οδηγησης απο το 600αρι=λιγο περισσοτερη πιεση στα χερια.οχι κατι το τραγικο ομως...
ειπα τους λογους που με κανουν να σκεφτομαι αλλαγη σε ον οφφ.ουτε και ξερω αν θα το επιχειρησω τελικα,γιαυτο υπαρχει και αυτο το θρεντ.
μην "τσακωθειτε"χωρις λογο please!
Δε θα τσακωθούμε ρε....
:lol:
συζητάμε με Ελληνικό στιλ απλά!
:p
akis_trevor
22/05/2014, 23:52
Δε θα τσακωθούμε ρε....
συζητάμε με Ελληνικό στιλ απλά!
:p
κατσε να ερθει ο ματζι με το γερμανικο...χαχαχαχα
George_Sp
22/05/2014, 23:58
316640
MG-KTiNoS
23/05/2014, 00:00
Με λίγα λεφτά μπορείς να βρεις κάπο 1000 πάντως
;)
akis_trevor
23/05/2014, 00:01
Με λίγα λεφτά μπορείς να βρεις κάπο 1000 πάντως
;)
οχι ιταλο..και δεν μαρεσει και ιδιαιτερα..αν παω σε αυτα α κυβικα ογκο κλπ νομιζω πως κλεινω προς το ντερο..
akis_trevor
23/05/2014, 00:25
1200 GS '04-05
βαγγελη,μου περασε απτο μυαλο η αληθεια ειναι αλλα ανεβαινουμε σε κυβικα πολυ και ειμαι και λιγο επιφυλακτικος οσον αφορα την αξιοπιστια....
George_Sp
23/05/2014, 00:26
1200 GS '04-05
πας να του κλείσεις το σπίτι σε ανταλλακτικά και βλάβες? :lol:
Με τίγρη και gs θα έπαιζα εγώ αλλά κάτσε στ' αυγά σου και ταξίδευε δικάβαλος όπως το κάνετε με την Γωγώ μέχρι τώρα και απόλαυσε το μηχανάκι σου όσο περισσότερο μπορείς.
Από την άλλη, μπορείς πάντα να δανείζεσαι τον Ελέφαντα του Θωμά που τον έχει καλογυαλισμένο και κάθεται, αν του τον επιστρέφεις πλυμένο γυαλισμένο. Γιατί να μπεις στα έξοδα??
Μέχρι πόσα λεφτά υπολογίζεις?
Γιατι ειναι άσκοπο να λέμε για μοτο που δε μπορείς να αγοράσεις λόγο του οικονομικού
(παιζει και το στρομ 1000 το παλιό)
akis_trevor
23/05/2014, 08:32
Μπιλ αν γίνει η αλλαγή θα γίνει με κάτι αισθητά φτηνότερο αλλά με παρόμοιο κόστος χρήσης που καλώς η κακώς αυτά τα 2 δεν βρίσκονται στο μενού...
Να το πάρω και να μου πει οτι το χάλασα εγω???χαχα
akis_trevor
23/05/2014, 08:35
Αν το δικό μου φύγει στα 7000 περίπου σκέφτομαι κάτι στα 5000 + - 500.
Βαλε μια αγγελια , αναφερε την ανταλλαγη με ον οφ και δες τις επιλογες σου.:wave2:
Αν το δικό μου φύγει στα 7000 περίπου σκέφτομαι κάτι στα 5000 + - 500.
Απο 6000 ξεκινάν πάντως τα φ800γς, το οποιο κατεμε καλύπτει στο 100% αυτά που θες (φορτωμα-ταξιδι-πολυ χαμηλη καταναλωση μοντέλο απο 08 και μετά κτλ)
Επίσης με λιγότερα φράγκα παιζει το φ650γς το καινουριο το 800αρι, το οποιο εχει και ποιο στρητ προσανατολισμό http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4119511/
SHOOTER045
23/05/2014, 09:17
Ειχα όλα όσα ανεφερες
Στρώμα παλιό-καινουργιο, ΤΑ 650-700 ,f650 GS 2κ- tdm900
Χλμ έκανα πολλά με όλα, ταξίδια δεν έκανα, δεν φόρτωσα μπαγκάζια
Αλλά πιστεύω το tdm 900 θα ικανοποιήσει 90% τα χαρακτηριστικά που βάζεις
το tdm ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ON-OFF.. ειναι ενα πολυ καλο αξιόπιστο sreet ψηλό μηχανακι..
theofilos888
23/05/2014, 10:11
Άκη άσε τις ταρζανιές εποχές που είναι! Το μηχανάκι που περιγράφεις, ορθά σου απάντησαν ήδη, είναι το f800gs. Οπότε ή θα μπλέξεις με τα προπελάτα, και θα το βάλεις να κάνει παρέα με του vaska και του θωμά, ή κράτα το μεκανάκι σσσσ και κάνε την πάπια με πολύ μεγάλη επιτυχία!
SHOOTER045
23/05/2014, 11:56
το tdm ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ON-OFF.. ειναι ενα πολυ καλο αξιόπιστο sreet ψηλό μηχανακι..
Ψηλό είναι το ΥΖ το ΚΤΜ κλπ
Το tdm είναι ον οφ με ποιο ασφαλτινα χαρακτηριστικά, και χωματόδρομο πάει, και Σέιχ σου ανεβαίνει
Πίστα ΜΧ δεν μπαίνει. Σέρρες -Μέγαρα ναι
devil's animal
23/05/2014, 11:57
Άκη άσε τις ταρζανιές εποχές που είναι! Το μηχανάκι που περιγράφεις, ορθά σου απάντησαν ήδη, είναι το f800gs. Οπότε ή θα μπλέξεις με τα προπελάτα, και θα το βάλεις να κάνει παρέα με του vaska και του θωμά, ή κράτα το μεκανάκι σσσσ και κάνε την πάπια με πολύ μεγάλη επιτυχία!
το αυτο!
:beer:
spyrakos35
23/05/2014, 12:12
κάτσε στα αυγά/αβγά σου και ασε τις μ@λ@κίες
http://www.givi.it/m/my-motorcycle?step=3&marca=YAMAHA&modello=FZ8%20/%20Fazer%208%20800%20(10%20%3E%2013)&famiglia=icoTOPCASE.eps
Ψηλό είναι το ΥΖ το ΚΤΜ κλπ
Το tdm είναι ον οφ με ποιο ασφαλτινα χαρακτηριστικά, και χωματόδρομο πάει, και Σέιχ σου ανεβαίνει
Πίστα ΜΧ δεν μπαίνει. Σέρρες -Μέγαρα ναι
και το παπι παει στο σειχ σου φιλος... και το fazer που εχει ο φιλος μια χαρα παει και σε χωματινη διαδρομη που παει και το tdm. επειδη το λεει η yamaha on off δε σημαινει οτι ειναι κιολας.. επισης δεν το συγκρινα με ktm και yz.. ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΡΟΜΟΥ!!! (μεταφραση του street που ειπα παραπανω- για να καταλαβαινουν ολοι)
akis_trevor
23/05/2014, 13:43
στα 800 gs ειχα ριξει μια ματια.το κοντο δεν μαρεσει και τοσο,το ψηλο ξεφευγει σε χρηματα.αν παω εκει(που δεν υπαρχει λογος,κραταω το δικο μου)θα προτιμουσα τον τιγρη.
μην παιδευεστε για το tdm ΔΕΝ μαρεσει :)
σπυρακο,το εχω δει με τριβαλιτσο,και το 800 και το 1000 και δεν με χαλαει καθολου σαν οψη.ομως οταν βγαλεις τις βαλιτσες θα με χαλανε παρα πολυ οι σιδεριες σε ενα τετοιο μηχανακι...
θα ψαχτο λιγο,αν κατι μου κανει κλικ οδηγικα και ειναι εντος χρηματων,αν ερθει καποια καλη προσφορα το βλεπω..μαλλον ετσι θα γινει.
ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις..
SHOOTER045
23/05/2014, 15:52
και το παπι παει στο σειχ σου φιλος... και το fazer που εχει ο φιλος μια χαρα παει και σε χωματινη διαδρομη που παει και το tdm. επειδη το λεει η yamaha on off δε σημαινει οτι ειναι κιολας.. επισης δεν το συγκρινα με ktm και yz.. ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΡΟΜΟΥ!!! (μεταφραση του street που ειπα παραπανω- για να καταλαβαινουν ολοι)
Κοιτα
Αν το δεις το πράγμα καλά καλα
Τα ον οφέλη έχουν ακτίνες όλα τα άλλα είναι μπασταρδα -που λέει και ένας εδώ μέσα
Ούτε το στρώμα, ούτε βαρκαντερο, ούτε κανένα με αλουμινενιες ζάντες είναι ον οφ
Ξεχνάμε το τδμ δεν το θέλει
akis_trevor
23/05/2014, 20:13
με αφορμη το ποστ του σουτερ,να αναφερω(αν και το καταλαβατε φανταζομαι) πως το χωμα δεν με απασχολει.αν κατσει καποιος χωματοδρομος,θα ειναι τετοιος που και με το φειζερ θα περναω.
το 1000 το στρωμα δεν εβγαινε με abs?????
Άκη άσε τις ταρζανιές εποχές που είναι! ....... και του θωμά, ή κράτα το μεκανάκι σσσσ και κάνε την πάπια με πολύ μεγάλη επιτυχία!
Από την άλλη, μπορείς πάντα να δανείζεσαι τον Ελέφαντα του Θωμά που τον έχει καλογυαλισμένο και κάθεται, αν του τον επιστρέφεις πλυμένο γυαλισμένο. Γιατί να μπεις στα έξοδα??
καλα εχεις τετοια φαση και θες να μπεις σε κοπο να αλαξεις το fazer σου; ημαρτον κατσε στα αβγα σου :D
ομως οταν βγαλεις τις βαλιτσες θα με χαλανε παρα πολυ οι σιδεριες σε ενα τετοιο μηχανακι...
..
δεν ξερω αν παιζουν σιδεριες με βιδες μισης στροφης. για ψαξου λιγο κατα κει ;)
akis_trevor
23/05/2014, 21:28
καλα εχεις τετοια φαση και θες να μπεις σε κοπο να αλαξεις το fazer σου; ημαρτον κατσε στα αβγα σου :D
δεν ξερω αν παιζουν σιδεριες με βιδες μισης στροφης. για ψαξου λιγο κατα κει ;)
βασικα γκαφρα για τριβαλιτσο στο φειζερ δεν παιζουν.εχω σαμαρια αλλα θελουν βασεις γιατι αλλιως θα την μαμησουν στην γρατσουνια..
τεσπα,δεν ειναι μονο το τριβαλιτσο-φορτωμα αλλα παιζει και αυτο ενα ρολακι στο ολο θεμα...:)
Μην ακούω ότι το fazer δεν φορτώνεται!!!!! μετακόμιση ολόκληρη είχα κάνει με το 600, στο καράβι κόντεψαν να μου το χρεώσουν για αυτοκίνητο!!!:lol::lol: Τώρα αν σε χαλάνε οι σιδεριές( όπως και εμένα) απλά τις βάζεις μόνο όταν είναι να πάς ταξίδι.Λιγότερο από 10 λεπτά είναι να τις βάλεις επάνω την προηγούμενη μέρα και άλλο τόσο για να τις βγάλεις μετά την βόλτα.!!! Εγώ αυτό έκανα με το 600.Όλες οι σκαλωσιές έφευγαν με 6 βίδες!!!!
Με τα σαμάρια μπορείς να βάζεις μία βαμβακερή πετσετούλα από κάτω και δεν θα κάνουν ούτε 1 γρατζουνίτσα.
Αν δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω ως λύσεις για ένα μηχανάκι που γουστάρεις πές απλά ότι ψάχνεις αφορμή για να το αλλάξεις και τράβα πάρε ένα f800gs να ευχαριστηθείς φόρτωμα και πίστεψέ με, δεν καίει τίποτα αν πάς σαν άνθρωπος και μία χαρά αξιόπιστο είναι, και ABS έχει και θερμενώμενα grips έχει και trip computer και αισθητήρα πίεσης για τα λάστηχα και και και και και.... πολλα που οι άλλοι θα τα βάλουν σε 5-10 χρόνια στις μηχανές τους.Και μιλάμε για μοντέλο 2007-2008 που είναι χαλαρά στα λεφτά που θές να δώσεις.
akis_trevor
25/05/2014, 15:58
δεν ειπα οτι δεν φορτωνεται το μηχανακι μου.ξερω πως και ποσο φορτωνεται.απλα οτι αν μπει κατι,θα μπουν σαμαρια για οταν χρειαστει.μπαγκαζιερα απαγορευται οπως και γενικα βαλιτσες για τους λογους που ανεφερα παραπανω.
η ευκολια φορτωματος,παιζει ενα ρολο,αλλα μικρο.αν ηταν αυτο μονο δεν παιζει να ηθελα να αλλαξω μηχανακι.
ΦΙΛΕ..........ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ VSTROM
Είτε θές είτε όχι...!!!!
Έγώ σέ βλέπω πάντως νά μήν είσαι έτοιμος γιά τό βήμα.
Άλλιώς δέν θά εύρισκες στό στρόμα σάν κουσούρι τό νά τό ψάχνεις
στό πάρκιγκ όπως έγραψες.
Μήν τό ψάχνεις τζάμπα, αύτό είναι τό μηχανάκι πού περιγράφεις.
Όσο καί νά τό βασανίσεις δέν ύπάρχει καλύτερο στά πάντα...!!!
Ένα τού 2008-09 κοστίζει περίπου 5000 εύρώ σέ πολύ καλή κατάσταση.
Τά λοιπά μάλλον είναι άνησυχίες καταναλωτικού συνδρόμου,άλλιώς
ΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΟΥ....!!!
Καί μή γράφετε σαχλαμάρες μερικοί,άλλο κόλπο τό Γιαμάχα,άλλο είδος.
Ναί όλα πάνε παντού άλλά πώς πάει τό καθένα...??
ΤΕΛΟΣ...
akis_trevor
25/05/2014, 16:51
ΦΙΛΕ..........ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ VSTROM
Είτε θές είτε όχι...!!!!
Έγώ σέ βλέπω πάντως νά μήν είσαι έτοιμος γιά τό βήμα.
Άλλιώς δέν θά εύρισκες στό στρόμα σάν κουσούρι τό νά τό ψάχνεις
στό πάρκιγκ όπως έγραψες.
Μήν τό ψάχνεις τζάμπα, αύτό είναι τό μηχανάκι πού περιγράφεις.
Όσο καί νά τό βασανίσεις δέν ύπάρχει καλύτερο στά πάντα...!!!
Ένα τού 2008-09 κοστίζει περίπου 5000 εύρώ σέ πολύ καλή κατάσταση.
Τά λοιπά μάλλον είναι άνησυχίες καταναλωτικού συνδρόμου,άλλιώς
ΚΑΤΣΕ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΣΟΥ....!!!
Καί μή γράφετε σαχλαμάρες μερικοί,άλλο κόλπο τό Γιαμάχα,άλλο είδος.
Ναί όλα πάνε παντού άλλά πώς πάει τό καθένα...??
ΤΕΛΟΣ...
σαν πρωτο κουσουρι περιεγραψα τα φρενα του που δεν μου αρεσαν.σαν δευτερο το οτι ειναι πολυ πολυ πολυ φορεμενο και εμενα αυτο με χαλαει.σαν εμφανιση,απτην μεση και μπροστα μαρεσει,το πισω μερος με αφηνει αδιαφορο.
παιζει στο μυαλο μου και βρισκεις πολλες επιλογες στο καρ.
αν ειμαι ετοιμος για την μεταπηδηση απτην μια κατηγορια στην αλλη δεν ξερω.αν ηξερα δεν θα υπηρχε αυτο το θεμα !
ευχαριστω για την απαντηση :)
doctoras
25/05/2014, 17:26
Εαν έχεις συνηθίσει σε 4I κινητήρες και ομαλές smooth αποδόσεις για όλες τις χρήσεις πολυ δύσκολο να μπορέσεις να αρκεστεις σε κάτι άλλο..
Για αυτούς που δε μπορούν να αποχωρηστουν μια εύκολη μετάβαση θα ήταν οι τρικιλινδροι τις triumph, συνεπώς tiger 800 εαν έχεις φράγκα 955 injection εαν έχεις περιορισμένο μπατζετ..
Μια αλλη λύση ειναι να φορέσεις αναρτήσεις aftermarket ρυθμιζόμενες και να δίορθωσεις το θέμα άνεσης...όσο για τους χώρους δεν θα χρειαζομουν με το fazer κάτι παραπάνω απο το να βάλω ένα τριβαλιτσο( ψάξου και για μεταχειρισμένο)
Billymuse
25/05/2014, 17:28
Akis είσαι για το νεο v-strom?
316893
akis_trevor
25/05/2014, 19:00
Εαν έχεις συνηθίσει σε 4I κινητήρες και ομαλές smooth αποδόσεις για όλες τις χρήσεις πολυ δύσκολο να μπορέσεις να αρκεστεις σε κάτι άλλο..
Για αυτούς που δε μπορούν να αποχωρηστουν μια εύκολη μετάβαση θα ήταν οι τρικιλινδροι τις triumph, συνεπώς tiger 800 εαν έχεις φράγκα 955 injection εαν έχεις περιορισμένο μπατζετ..
Μια αλλη λύση ειναι να φορέσεις αναρτήσεις aftermarket ρυθμιζόμενες και να δίορθωσεις το θέμα άνεσης...όσο για τους χώρους δεν θα χρειαζομουν με το fazer κάτι παραπάνω απο το να βάλω ένα τριβαλιτσο( ψάξου και για μεταχειρισμένο)
αφτερ αναρτησεις μπηκαν και προσφατα μαλιστα.και τις πειραζω ακομα.αλλα οπως και να το κανεις,ειναι σχετικα σκληρο.τουλαχιστον ακομα.
ο τιγρης ο 800 οπως ειπα μαρεσει πολυ αλλα εχει τα ιδια και παραπανω λεφτα απτο δικο μου,οποτε το αφηνουμε στην ακρη.
αν αλλαξω μηχανακι θα αλλαξω για κατι φτηνοτερο,εστω και λιγο.τοσο για να του κανω ενα σερβις η λαστιχα,αντε κανενα αξεσουαρ,οσο και για να μπουν στο κουμπαρα για τουρ.
@μπιλυ,δεν με χαλαει αλλα παει ακομα πιο ψηλα!!ομορφο ειναι,για μενα περισσοτερο απτο παλιο...;)
doctoras
25/05/2014, 19:55
Τι αμορτισέρ έβαλες; Εγω με hagon το κάνω όσο μαλακό θέλω εαν θέλεις ακόμη και σε επίπεδα onoff, ρύθμισε μια σαε και κατόπιν παξε με απόσβεση επαναφοράς, δε νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα στην άνεση.
doctoras
25/05/2014, 19:57
Ιδανική περίπτωση ψηλού τετρακυλινδρου ειναι το βερσις (και το μονο βέβαια)αλλα το μαμημενο το μουτρο πως συνηθίζεται...(;)
akis_trevor
25/05/2014, 20:01
το βερσυς εμενα δεν με χαλαει...αλλα...ειναι πολλα τα λεφτα..εν παση περιπτωση θα κανω κανα 2 βολτες μηχανακια φιλων και θα δουμε.θενκς :)
το βερσυς εμενα δεν με χαλαει...αλλα...ειναι πολλα τα λεφτα..εν παση περιπτωση θα κανω κανα 2 βολτες μηχανακια φιλων και θα δουμε.θενκς :)
Το κανουμε τραμπα με το XMAX μου,που και ανετο ειναι και μπαγαζιερα εχει..........:p
George_Sp
25/05/2014, 20:13
για το μούτρο του versys με 200ευρώ από έτσι
316939
το κάνεις έτσι
316940
και είναι μια χαρά όμορφο :)
akis_trevor
25/05/2014, 20:18
Το κανουμε τραμπα με το XMAX μου,που και ανετο ειναι και μπαγαζιερα εχει..........:p
εχω κρυπτονα με τιμια χλμ και νεο κυλινδρο+ παρελκομενα!!!και μπορω να κανω ξερογκαζο!!!:p
οσο για το βερσυς,αν εξαιρεσουμε το πρωτο 650 με το μανιταροειδες φαναρι,το επομενο 650 και το 1000 μαρεσουν...
George_Sp
25/05/2014, 21:26
θα σε ψήσω πού θα πάει :lol:
316944
akis_trevor
25/05/2014, 21:31
316944
χαχαχα...
κοιτα,απτα μεγκα ον οφφ χωρις να εχω εμπειρια σε σελλες περα απο μια βολτα με ενα gs ενα βαραντερο,νομιζω πως θα επαιρνα το ζζζζζζουπερ τενερε.ειμαι γιαμαχακιας τι να κανουμε;;;:D
πολυ θα ηθελα να ειχα τα χρηματα να επαιρνα το 1000 και να εφευγα για ευρωπη στα καπακια,αλλα δυστυχως....
SHOOTER045
25/05/2014, 21:47
Ζουπερ Τενερε? Ποιο? Το παλιό?
taisteal
25/05/2014, 21:48
316944
Σαν απειλη μου φαινεται...
akis_trevor
25/05/2014, 21:49
οχι,το καινουργιο..επειδη μου λεει για το 1000 το βερσυς.υποθετικα μιλαμε ετσι;;;δεν υπαρχει τετοια περιπτωση δυστυχως..
Ιδανική περίπτωση ψηλού τετρακυλινδρου ειναι το βερσις (και το μονο βέβαια)αλλα το μαμημενο το μουτρο πως συνηθίζεται...(;)
2cyl είναι.
Για το μούτρο είναι υποκειμενικό. Εγώ πάντως μαζί σου ;)
Edit: α, καλά, για το 1000 έλεγες... sorry !
akis_trevor
25/05/2014, 22:03
2cyl είναι.
Για το μούτρο είναι υποκειμενικό. Εγώ πάντως μαζί σου ;)
Edit: α, καλά, για το 1000 έλεγες... sorry !
ναι,ξεφυγαμε λιγο γιατι μας εχει επηρεασει ολους το θεμα κτμ vs βερσυς,ματζι φωτογραφιες,μπαλα κλπ :cry:
εν παση περιπτωση το βερσυς δεν παιζει.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4111255/
:smokin:
akis_trevor
25/05/2014, 22:18
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4111255/
:smokin:
1.ασχημο.
2.ακριβο
3.ιταλικο.
ασε γιατι νομιζω οτι ξεφευγω..νωριτερα χαζευα αγγελιες με bmw :p
SHOOTER045
25/05/2014, 22:34
F800gs???
akis_trevor
25/05/2014, 22:39
παει ψηλα σε τιμη σουτερ.τα 2 πιο φτηνα που ισως να με ενδιεφεραν,παιζουν στα 70-80.000 χλμ και δεν υπαρχει περιπτωση να κοιταξω κατι τετοιο.
κοιταξα και τα βαρκαντερο λιγο.το ξερω οτι ειναι το ακρο της κατηγοριας(μονο βολτα,καθολου πολη η εστω με πολλους συμβιβασμους).απο αυτα που διαβασα,με προβληματιζει η καταναλωση,την οποια σε νουμερα δεν διαβασα καπου,καθως και το οτι οι αναρτησεις θελουν βελτιωση.το κοιταξα γιατι παιζει σε καλες τιμες.
Bradipous
26/05/2014, 10:20
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4272668/ :D
akis_trevor
26/05/2014, 11:05
δεν φαινεται ασχημο.κολλαω λιγο στο οτι τα πρωτα 1200 βγαζανε θεματακια και στα κυβικα,ξεφευγω πολυ..
KotsosDR
26/05/2014, 12:42
klv 1000?
akis_trevor
26/05/2014, 12:46
το εχω δει και μαρεσει θα ελεγα.αλλα δεν παιζει με abs αποτι βλεπω :(....
για το μούτρο του versys με 200ευρώ από έτσι
316939
το κάνεις έτσι
316940
και είναι μια χαρά όμορφο :)
:bawl:
SHOOTER045
26/05/2014, 12:55
Το μικρό φ 800 τι σου λέει? Γύρω στα 4,5 παίζει
http:// http://thessaloniki.olx.gr/suzuki-v-strom-09-iid-646690835
:smokin::wave2:
εντιτ......
τωρα ειδα οτι ειναι 650......
Βερσυς 1000
Πανω που συνηθισαμε το 650 βγηκε το 1000 και μας ξεκανε.
Κατα τ'αλλα συμφωνω κι επαυξανω σε σχεση με την χρηστικοτητα και το 'λογικο' της επιλογης.
taisteal
26/05/2014, 12:58
V-strom.
Ασχημο ξεασχημο,ειναι η χρυση τομη γι'αυτο που θες...
akis_trevor
26/05/2014, 12:59
http:// http://thessaloniki.olx.gr/suzuki-v-strom-09-iid-646690835
:smokin::wave2:
εντιτ......
τωρα ειδα οτι ειναι 650......
ασε που δεν ανοιγει και το λινκ:D
akis_trevor
26/05/2014, 13:00
Βερσυς 1000
Πανω που συνηθισαμε το 650 βγηκε το 1000 και μας ξεκανε.
Κατα τ'αλλα συμφωνω κι επαυξανω σε σχεση με την χρηστικοτητα και το 'λογικο' της επιλογης.
συμφωνεις με ποιον απολους γιατι εχω χασει την μπαλα:cry:
akis_trevor
26/05/2014, 13:01
V-strom.
Ασχημο ξεασχημο,ειναι η χρυση τομη γι'αυτο που θες...
εσυ σταματα,οτι θες με πμ...:p
ειπαμε να το αποφυγω!!!:bawl::bawl:
ασε που δεν ανοιγει και το λινκ:D
....καλυτερα......!
συμφωνεις με ποιον απολους γιατι εχω χασει την μπαλα:cry:
με τον κατοχο του!