View Full Version : Sos ψυχολογικά με τα ηλεκτρικά,Υποψιάζομαι μπινια απ τα μαστορια
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
theolc-8
08/10/2014, 19:57
Αληθεια δεν μας ειπες. Το φλας εσβησε? η ακομα αναμενο ειναι?
δεν πρόσεξα...αυτό με τη μπαταρία ισχύει?
Θα χρειαστώ καινούργια τώρα?
(ήταν ξυρού τύπου)
το μηχανακι θελει με τη σειρα;
ελεγχο για διαρροη
καινουρια μπαταρια
καινουριο ανορθωτη
ελεγχο πηνιων
Bob_o_mastoras
08/10/2014, 20:22
το μηχανακι θελει με τη σειρα;
ελεγχο για διαρροη
καινουρια μπαταρια
καινουριο ανορθωτη
ελεγχο πηνιων
μπλε μπογια
πινελο βαψιματος
ριψη στη θαλασσα απο υψος
*fixed :smokin:
μπορείς να μου εξηγήσεις με απλά λόγια πως γίνεται ο έλεγχος για διαρροή?
Bob_o_mastoras
08/10/2014, 20:25
Θα χρειαστεις καποιο ραδιενεργο ισοτοπο σε μικρη ποσοτητα και ενα μετρητη Γκαϊγκερ.
theolc-8
08/10/2014, 21:31
μην ξανασχολιασεις
Αυτος που στο εδωσε τοσο φτηνα γιατι ειχε τεραστια οικονομικη αναγκη το βραδυ μηπως εθεαθη στα μπουζουκια?
όχι έμαθα απο φώτο πως το μάιο ήταν ντουλάπα απ τα χάπια και τώρα έχει μείνει μίσος γιατί δεν είχε μια
catmaster
08/10/2014, 21:39
όχι έμαθα απο φώτο πως το μάιο ήταν ντουλάπα απ τα χάπια και τώρα έχει μείνει μίσος γιατί δεν είχε μια
χάπια η βοϊδόσκονες ;;
iliasfyntanidis
08/10/2014, 21:46
Δεν ήταν ντουλάπα από τα χάπια φίλε μου....
Του τα είχε πρήξει το μηχανάκι.
χάπια η βοϊδόσκονες ;;
:bawl: τι μλκς κλαίω :bawl:
στο μηχανάκι σου ο θερμοστάτης πρέπει να είναι μόνιμος κλειστός
theolc-8
08/10/2014, 21:53
παλια εβαζαν ναφθαλινη στην βενζινη στο ντεποζιτο και ανεβαινε η αποδοση της μηχανης
Νομιζω το μηχανακι σου ειναι καπως στρεσαρισμενο
Δοκιμασες να τριψεις κανα βιαγκρα μεσα στο ντεποζιτο μηπως παρει τα πανω του?
Εμενα ψιχολογικο μου ακουγετε
:(
ας μου πει καποιος που έχει όρεξη να βοηθήσει απο ποια μέρη αποτελείται το ηλεκτρικό κύκλωμα του cbr400 nc29 gullarm..
πχ μπαταρία,ανορθωτής,πηνία,μπουζί,μπουζοκαλωδια,πολλαπ ασιατης,πλατίνες,ενναλακτης,ηλεκτρονική.....
ας μου πει καποιος που έχει όρεξη να βοηθήσει απο ποια μέρη αποτελείται το ηλεκτρικό κύκλωμα του cbr400 nc29 gullarm..
πχ μπαταρία,ανορθωτής,πηνία,μπουζί,μπουζοκαλωδια,πολλαπ ασιατης,πλατίνες,ενναλακτης,ηλεκτρονική.....
2 πραγματα συμβαινουν.
Η εκανες μια ωραια πλακα ανοιγοντας αυτο το θεμα για να διασκεδασαμε με το χιουμορ των χρηστων.
Η το προβλημα με το μηχανακι ειναι υπαρκτο,και πραγματικα εχεις προβλημα να κατανοησεις τις απαντησεις και τις προτασεις που σου δοθηκαν στην αρχη του θεματος.
Αν ισχυει η πρωτη περιπτωση σου βγαζω το καπελο μιας και εχεις αρκετο χιουμορ.
Αν ισχυει η δευτερη,απλα θα δανειστω την ατακα του Βυρωνα OMG και 3 lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................
SHOOTER045
09/10/2014, 07:47
πχ μπαταρία,ανορθωτής,πηνία,μπουζί,μπουζοκαλωδια,πολλαπ ασιαστης,πλατίνες,ενναλακτης,ηλεκτρονική...
Ζάχαρη, αλεύρι1βιταμ,4αυγα.
...
Ακόμα να μπει ο γέρος να το σφάξει στο γόνατο το θρεντ; :(
SHOOTER045
09/10/2014, 08:34
Γιατί ρε?
Μια χαρά είναι το θρεντακι
Δεν βλέπεις ξεχαρμανιασμα πού πέφτει?
χάπια η βοϊδόσκονες ;;
ποντιος; :rolleyes:
αλλάξαμε ανορθωτή και μπαταρία,μετρήσαμε 14.7 δίνει....
ας γυρίσουμε όμως λίγο στην αρχή..γιατί μπορεί να είχε κάψει την ασφάλεια της μίζας?
SHOOTER045
10/10/2014, 05:07
αλλάξαμε ανορθωτή και μπαταρία,μετρήσαμε 14.7 δίνει....
ας γυρίσουμε όμως λίγο στην αρχή..γιατί μπορεί να είχε κάψει την ασφάλεια της μίζας?
Δεν σου είπε???
Δεν σου είπε???
Πρωινή βάρδια;Θα το δαγκώσουμε μεχρι να πάει ο ήλιος ψηλά. :wave2:
δεν ειναι ασφαλεια μιζας ειναι γενικη ασφαλεια και καιγεται απο βραχυκυκλωμα σε οποιοδηποτε σημειο της πλεξουδας
η μιζα ειναι ανασφαλιστη;)
SHOOTER045
10/10/2014, 07:34
Σ
Πρωινή βάρδια;Θα το δαγκώσουμε μεχρι να πάει ο ήλιος ψηλά. :wave2:
Οχι
Αναρρωτική,κλαταρα από την μέση οσφυοισχιαλγια
Γι αυτό είμαι συνέχεια εδώ
amyroukai
10/10/2014, 08:22
δεν ειναι ασφαλεια μιζας ειναι γενικη ασφαλεια και καιγεται απο βραχυκυκλωμα σε οποιοδηποτε σημειο της πλεξουδας
η μιζα ειναι ανασφαλιστη;)
όχι σε όλες τις μοτοσικλέτες.
Οχι
Καλημέρα,ομοιοπαθής,κι εσύ με Norgesic τη βγάζεις; Συγνώμη που λέω τον πόνο μου σε άσχετο θέρντ
theolc-8
10/10/2014, 09:47
Οχι
Καλημέρα,ομοιοπαθής,κι εσύ με Norgesic τη βγάζεις; Συγνώμη που λέω τον πόνο μου σε άσχετο θέρντ
Οχι φιλαρακι μην το συζητας .
Μια χαρα γραφεις εδω. Το θεμα ειναι ανοιχτο για ολους και ολα.
Σπανια συμβαινει αλλα αφου μας αφησαν ας το εκμεταλευτουμε να μοιραστουμε οτι εχουμε.
μηπως αν βαζαμε Norgesic στα ηλεκτρικα του CBR να φτιαξει?
SHOOTER045
10/10/2014, 09:50
να χαλαρωσει?:bawl:
ας πούμε πως είχαμε βραχυκύκλωμα,,(μιας και το έκανε μόλις το έπλυνα)..... Το βραχυκύκλωμα.μπορεί να θεραπευτεί.μόνο του.....γιατί λέω τον μάστορα να το κοιτάξει.μήπως έχει κανένα βραχυκύκλωμα και μου λέει πως αν είχε βραχυκύκλωμα θα είχαμε λαμπαδιάσει.....
μηπως αν βαζαμε Norgesic στα ηλεκτρικα του CBR να φτιαξει?
:nono: Ladose ρε άσχετε, :a38: (το prozac για τους αμερικλάνους....) να δεις μετά πόση χαρά θα πάρει :bawl:
theolc-8
10/10/2014, 11:26
ας πούμε πως είχαμε βραχυκύκλωμα,,(μιας και το έκανε μόλις το έπλυνα)..... Το βραχυκύκλωμα.μπορεί να θεραπευτεί.μόνο του.....γιατί λέω τον μάστορα να το κοιτάξει.μήπως έχει κανένα βραχυκύκλωμα και μου λέει πως αν είχε βραχυκύκλωμα θα είχαμε λαμπαδιάσει.....
Λοιπον ακου να δεις πως θα γινει η δουλεια και θα φτιαχτει ο ματρακας σου.
Θα πεις του Μαστορα να γινει μελος στο μοτο.
και να ερθει να μας μιλησει αυτος.
Τοτε θα μπορουμε να εχουμε ενα επικοδομιτικο διαλογο... γιατι με εσενα εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια.
Απο την μια μιλας λες και στηνεις αγωνιστικο SBK και απο την αλλη δεν ξερεις τι ειναι τα clipon.
theolc-8
10/10/2014, 11:27
:nono: Ladose ρε άσχετε, :a38: (το prozac για τους αμερικλάνους....) να δεις μετά πόση χαρά θα πάρει :bawl:
και ενα μπαφο στην εξατμιση και θα πηγαινει μπρεκετι το μηχανακι
Σοβαρευτειτε επιτελους και δωστε μια απαντηση στο παιδι.
Αν ερχοτανε και απο καποιον Βορειο που εχει τα χρονακια του ακομη καλυτερα.:priest:
Μισο ρε μαγκα να πλυθω και να ξεβρωμιστώ απο την λασπη της Ροδοπης...:cool:
theolc-8
10/10/2014, 11:31
Μισο ρε μαγκα να πλυθω και να ξεβρωμιστώ απο την λασπη της Ροδοπης...:cool:
Φιλαρακι μην το σφαξεις. Εχουμε δωσει αγωνα για να ερθει σε αυτα τα χαλ.. αυτη την μορφη. Ας εχουμε καπου να ξεσπαμε
Φιλαρακι μην το σφαξεις.
Μαλλον για στικαρισμα παει...
Ωχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ητανε χαλασμένα τα τσίπουρα........................
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ:ας πούμε πως είχαμε βραχυκύκλωμα,,(μιας και το έκανε μόλις το έπλυνα)..... Το βραχυκύκλωμα.μπορεί να θεραπευτεί.μόνο του.....γιατί λέω τον μάστορα να το κοιτάξει.μήπως έχει κανένα βραχυκύκλωμα και μου λέει πως αν είχε βραχυκύκλωμα θα είχαμε λαμπαδιάσει..
theolc-8
10/10/2014, 13:22
αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ασπασίαααα, το δίκανοοοο!!!!
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ:ας πούμε πως είχαμε βραχυκύκλωμα,,(μιας και το έκανε μόλις το έπλυνα)..... Το βραχυκύκλωμα.μπορεί να θεραπευτεί.μόνο του.....γιατί λέω τον μάστορα να το κοιτάξει.μήπως έχει κανένα βραχυκύκλωμα και μου λέει πως αν είχε βραχυκύκλωμα θα είχαμε λαμπαδιάσει..
Κοιτα λιγο αρκουδόμαγκα...:D
(επειδή γύρισα ορεξάτος και ειχα τον θεό της λασπης με το μερος μου..)
Το βραχυκύκλωμα (όπως και πασα νόσος και μαλακία..) θεραπευεται εάν και όταν εκλείψει η αιτία που το προκάλεσε...
(στην προκειμενη περίπτωση, ΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ..)
Υ.Γ.
Πες στον μαστορα ότι - ακριβώς για να μην γινόμαστε χριστουγεννιατικο δεντρο με κινεζικα λαμπακια - υπαρχουν οι ασφάλειες..!!!
Takata Dome
10/10/2014, 15:20
324578
+
324579
324578
+
324579
Πιο περιεκτικός δεν θα μπορούσες να είσαι :bawl::bawl::bawl:
theolc-8
10/10/2014, 16:06
324578
+
324579
Φιλε οκ να το κανει αυτο που του λες.
Αλλα θα φτασει το μηχανακι μεχρι εκει? εχουμε θεμα σου λεω. ρεταρει - βραχηκυκλωνει. μην τον αφησει φοβαμαι στην μεση του πουθενα οπως πηγαινει
Και κανεις δεν σταματαει να βοηθησει καποιον στον δρομο με ΜΠΛΕ CBR. τρομαζουν
iliasfyntanidis
10/10/2014, 19:19
Σ
Οχι
Aυτά έχουν τα αλεξίπτωτα Μήτσο.....
Aυτά έχουν τα αλεξίπτωτα Μήτσο.....
Παιζουν και οι στραβες..................
:a01:
:D
αύριο μεθαύριο θα σας έχω νεα
o_gavros
12/10/2014, 18:50
μη το αργήσεις όμως φιλος γιατί καθόμαστε και σ'αναμμένα κάρβουνα
makaros33
12/10/2014, 19:01
:a014:
theolc-8
13/10/2014, 09:58
Το αυριο περασε και δνε ειχαμε νεα.
Ηρθε το μεθαυριο και παλι δεν εχουμε ακομα νεα.
Παιδια . ανυσηχω.... μηπως συνεβει τιποτα ? και το μυνημα του ηταν πολυ λιτο. δεν ηταν οπως παλια που ρωταγε πολλα.
λετε να αλαξε κατι στην συμπεριφορα του? αληθεια ανυσηχω...
SHOOTER045
13/10/2014, 10:09
Το αυριο περασε και δνε ειχαμε νεα.
Ηρθε το μεθαυριο και παλι δεν εχουμε ακομα νεα.
Παιδια . ανυσηχω.... μηπως συνεβει τιποτα ? και το μυνημα του ηταν πολυ λιτο. δεν ηταν οπως παλια που ρωταγε πολλα.
λετε να αλαξε κατι στην συμπεριφορα του? αληθεια ανυσηχω...
Μήπως το έκανε ψησταριά για κοψίδια?
Μήπως το έκανε ψησταριά για κοψίδια?
Μπα!
Ετσι χαμηλο που το ειχε μπροστα,
μαλλον τακο για την αυλοπορτα............
λοιπόν βάλαμε άλλο ανορθωτή και τον κάπνισε :@
είμαι σε απελπισία...
αφήστε το σπαπαρισμα
George_Sp
13/10/2014, 13:23
είμαι σε απελπισία...
αφήστε το σπαπαρισμα
τζιμάνι ο μαστοράκος σου. αν πάει με την εις άτοπο απαγωγή και αλλάξετε το μισό μηχανάκι μέχρι να βρείτε τι φταίει, καλύτερα κάντο ψησταριά για κοψίδια που έγραψε και ο shooter. :bawl:
amyroukai
13/10/2014, 13:38
είμαι σε απελπισία...
αφήστε το σπαπαρισμα
Βρε Άβερελ, ο μάστοράς σου πόσα κιλά μαλάκας είναι, όχι πες σε παρακαλώ. Του πας μηχανάκι που έχει κάψει ΔΥΟ ανορθωτές σε είκοσι σελίδες σπαμ και βάζει άλλον επάνω για ποιό λόγο; Γιατί ο παπάρας δεν πήρε το πολυμετράκι του (ένα 10ρικο από τα λιντλ) να μετρήσει τα πηνία στο βολάν σου, να δει όλη την καλωδίωση αν είναι γερή και όπως την λέει το μάνιουαλ (που θα το βρει να μου πεις, στα @@ του κιόλας) και να βρει ΠΟΥ στο διάτανο χωλαίνει το μηχανάκι; Τι απελπισία και τι να σου πούμε ρε φιλαράκι, σοβαρά τώρα. Ή θα κοιτάξεις να κάνεις αυτό που πρέπει μόνος σου αφού ξεστραβωθείς λίγο στο διάβασμα (όχι το διάβασμα του σπαμ εδώ μέσα) ή θα πρέπει να βρεις άνθρωπο που να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και να το ξεψαχνίσει όπως πρέπει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Bob_o_mastoras
13/10/2014, 13:47
Αφου ρε Νταλτον θες να το κανεις DIY κατεβασε το service manual του μηχανακιου σου απο το ιντερνετ (καπου θα υπαρχει).
Αγορασε ενα πολυμετρο, λυσε πλαστικα και ξεκινα το μετρημα ολων των ηλεκτρικων του μηχανακιου βλεποντας τις σωστες τιμες απο το manual και συγκρινοντας τες με αυτες που σου δινει το πολυμετρο.
Πρωτα βεβαια δες στο manual πως λυνονται σωστα τα πλαστικα και οτι αλλο πρεπει να λυσεις και πως φτανεις στα καλωδια που πρεπει να φτασεις και πως κανεις σωστα τις μετρησεις. Δεν υπαρχει αλλη λυση.
Αυτο ή να το πας σε συνεργειο και να πληρωσεις.
SHOOTER045
13/10/2014, 14:02
είμαι σε απελπισία...
αφήστε το σπαπαρισμα
Η πρόταση Για τούς καταρράκτες ισχύει ακόμα
τα πηνία τη ακριβώς κάνουν,για να καταλάβω κ εγώ..
theolc-8
13/10/2014, 14:39
Βρε Άβερελ, ο μάστοράς σου πόσα κιλά μαλάκας είναι, όχι πες σε παρακαλώ. Του πας μηχανάκι που έχει κάψει ΔΥΟ ανορθωτές σε είκοσι σελίδες σπαμ και βάζει άλλον επάνω για ποιό λόγο; Γιατί ο παπάρας δεν πήρε το πολυμετράκι του (ένα 10ρικο από τα λιντλ) να μετρήσει τα πηνία στο βολάν σου, να δει όλη την καλωδίωση αν είναι γερή και όπως την λέει το μάνιουαλ (που θα το βρει να μου πεις, στα @@ του κιόλας) και να βρει ΠΟΥ στο διάτανο χωλαίνει το μηχανάκι; Τι απελπισία και τι να σου πούμε ρε φιλαράκι, σοβαρά τώρα. Ή θα κοιτάξεις να κάνεις αυτό που πρέπει μόνος σου αφού ξεστραβωθείς λίγο στο διάβασμα (όχι το διάβασμα του σπαμ εδώ μέσα) ή θα πρέπει να βρεις άνθρωπο που να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ και να το ξεψαχνίσει όπως πρέπει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Γιατι δεν ειναι ο μαστορας φιλε. αν διαβασεις το πρωτο ποστ ... ειναι φιλος φιλου που ξερει κατι ψιλα....
Γιατι δεν ειναι ο μαστορας φιλε. αν διαβασεις το πρωτο ποστ ... ειναι φιλος φιλου που ξερει κατι ψιλα....
Ελα και καστανα εχω...........324792
:p
:lol:
...και στην φουφου του καστανα
σταχτη να γινεις σατανα.....ανορθωτη
amyroukai
13/10/2014, 16:10
Ο φίλος σου είναι ξανθός; Γιατί μου θυμίζει αυτό το ανέκδοτο με την ξανθιά που έβλεπε την ίδια ταινία και περίμενε κάθε φορά να μην πεθάνει ο πρωταγωνιστής, "φτου σου πάλι το ίδιο έγινε"...
Αφού δεν το έχει προσπάθησε και απέτυχε ξανά και ξανά, γιατί δεν πας σε επαγγελματία;
επαγγελματίας είναι....για τον προηγούμενό ανορθωτή δεν ειμασταν σίγουροι ότι ήταν καλός όπως μας είπαν..αλλά απ ότι φενεται αλλού είναι το πρόβλημα......πείτε κανένα.πιθανό σενάριο γτ μας κάπνισε τον καινούργιο ανορθωτή???
amyroukai
13/10/2014, 16:16
επαγγελματίας είναι....για τον προηγούμενό ανορθωτή δεν ειμασταν σίγουροι ότι ήταν καλός όπως μας είπαν..αλλά απ ότι φενεται αλλού είναι το πρόβλημα......πείτε κανένα.πιθανό σενάριο γτ μας κάπνισε τον καινούργιο ανορθωτή???
Για να νοστιμέψει.
SHOOTER045
13/10/2014, 16:42
http://pro.mallcom.gr/on-line-service-request.html
Ο φίλος σου είναι ξανθός; Γιατί μου θυμίζει αυτό το ανέκδοτο με την ξανθιά που έβλεπε την ίδια ταινία και περίμενε κάθε φορά να μην πεθάνει ο πρωταγωνιστής, "φτου σου πάλι το ίδιο έγινε"...
Αφού δεν το έχει προσπάθησε και απέτυχε ξανά και ξανά, γιατί δεν πας σε επαγγελματία;
εμενα μου θυμιζει το αλλο
Τρακάρει μία ξανθιά με το αυτοκίνητο σε μία κολόνα και βγαίνει έξω για να δει την ζημιά.
Περνάει ένας από εκείνο το σημείο, την βλέπει και για να την κοροϊδέψει της λέει:
– Πήγαινε πίσω στην εξάτμιση και φύσα για να φτιάξει!
Πάει λοιπόν η ξανθιά στην εξάτμιση φυσάει, φυσάει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ξαφνικά περνάει μία άλλη ξανθιά από εκεί, την βλέπει και της λέει
– Καλά χαζή είσαι; Έχεις ανοιχτά τα παράθυρα!
:rolleyes:
γτ μας κάπνισε τον καινούργιο ανορθωτή???
Mήπως, γιατί δεν βρήκε τρίφυλλο;;;;;
makaros33
13/10/2014, 19:55
γρρρρρρρρ
καλησπερα
:beer:
τσακο μια για να την δης αλλιως
τα πηνία τη ακριβώς κάνουν,για να καταλάβω κ εγώ!?
τα πηνία τη ακριβώς κάνουν,για να καταλάβω κ εγώ!?
http://www.electricalmoto.gr/Index_System.htm
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140482
Καλο διαβασμα.
SHOOTER045
13/10/2014, 23:18
Τίποτα
Βγαλτα τελείως
Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει
Βάλε πηδαλια καλύτερα
Bob_o_mastoras
13/10/2014, 23:37
http://www.electricalmoto.gr/Index_System.htm
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140482
Καλο διαβασμα.
Το διαβασα εγω τελικα που εχω στραβωμαρα με τα ηλεκτρικα. Ωραιο θρεντ. Πως μου ξεφυγε;;;
AC/DC :rockon:
Το διαβασα εγω τελικα που εχω στραβωμαρα με τα ηλεκτρικα. Ωραιο θρεντ. Πως μου ξεφυγε;;;
AC/DC :rockon:
Αφου καθε βραδυ παλευεις να διωξεις τον πρασινο δρακο απο τον σαλονι σου...........
:tooth:
Κοψε τα βοτανα λεμε......
SHOOTER045
13/10/2014, 23:49
Αφου καθε βραδυ παλευεις να διωξεις τον πρασινο δρακο απο τον σαλονι σου...........
:tooth:
Κοψε τα βοτανα λεμε......
Έχω συνταγή γι αυτό
Αν θέλει ο μάστορας τού την δίνω
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 00:09
Σιγα μην κοψω τα βοτανα!!! Τα βοτανα κανουν καλο! Και καθε ενα εχει και μια ωφελιμη λειτουργεια για τον οργανισμο μας. Οχι ολα βεβαια! Αλλα ειναι δηλιτιριωδη.
Και απο τη στιγμη που δεν πινω και καφε ή αλκοολ λογω στομαχιου, τι καλυτερο;; Τσαϊ και βοτανα! Και υγειηνη διατροφη!! Και τωρα που μου περασε πλεον το θεμα με το στομαχι συνεχιζω ετσι. Αντε σπανια να πιω καμια σπιτικη ρακι ή τσιπουρο ή κανα καλο κρασι.
Πιειτε εσεις φραπεδες, ουϊσκια και μλκς.. Να ξερατε ποσο κακο κανετε στον οργανισμο σας. :( Στομαχι, καρδια, νεφρα, νευρικο συστημα..γμστ! Σοβαρα τα λεω. Δε θελω να σας ανησυχησω βεβαια αλλα πολλα πραγματα που λογω συνηθειας τα παιρνουμε αψηφιστα και τα καταναλωνουμε ειναι βλαβερα.
(μηπως εχω γινει φλωρος απλα;; :hmm::look:)
Σιγα μην κοψω τα βοτανα!!! Τα βοτανα κανουν καλο! Και καθε ενα εχει και μια ωφελιμη λειτουργεια για τον οργανισμο μας. Οχι ολα βεβαια! Αλλα ειναι δηλιτιριωδη.
Και απο τη στιγμη που δεν πινω και καφε ή αλκοολ λογω στομαχιου, τι καλυτερο;; Τσαϊ και βοτανα! Και υγειηνη διατροφη!! Και τωρα που μου περασε πλεον το θεμα με το στομαχι συνεχιζω ετσι. Αντε σπανια να πιω καμια σπιτικη ρακι ή τσιπουρο ή κανα καλο κρασι.
Πιειτε εσεις φραπεδες, ουϊσκια και μλκς.. Να ξερατε ποσο κακο κανετε στον οργανισμο σας. :( Στομαχι, καρδια, νεφρα, νευρικο συστημα..γμστ! Σοβαρα τα λεω. Δε θελω να σας ανησυχησω βεβαια αλλα πολλα πραγματα που λογω συνηθειας τα παιρνουμε αψηφιστα και τα καταναλωνουμε ειναι βλαβερα.
(μηπως εχω γινει φλωρος απλα;; :hmm::look:)
Αντρεα εσυ εισαι (https://www.youtube.com/watch?v=ctZcKmkTvhg);
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 00:33
Αντρεα εσυ εισαι (https://www.youtube.com/watch?v=ctZcKmkTvhg);
:bawl::bawl::bawl:
Μορφη ο γιατρος, αυτος και ο αλλος γιατρος που πεταει μπινελικια συνεχεια! :lol::lol:
Ευτυχως δεν εφτασα στο σημειο να κανω οζονοθεραπειες! :D
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 00:34
:@ :@ :@ :@
Τι;;; Σε λιγο θα μας πεις οτι σπαμαρουμε κιολας!!! :lol::lol::lol:
:beer: (μοιαζει με μπυρα αλλα ειναι τσαϊ)
theolc-8
14/10/2014, 07:49
λοιπον παιδια σοβαρα τωρα.
Για το μηχανακι του παιδιου.
Υποψιαζομαι οτι του παιξανε μπινια τα μαστορια..... εσεις τι λετε?
amyroukai
14/10/2014, 09:28
Εγώ λέω να πάρει πέστροφες και ανορθωτές και να ξεκινήσει επιχείρηση καπνιστά ψάρια.
Στη συνέχεια, με το υπόλοιπο μηχανάκι που θα το κάνει ψησταριά, να ανοίξει και ταβέρνα.
Και όταν έρχονται να φάνε μαστόρια, να τους ρίχνει καθαρτικό στο φαγητό. Μπινιά λέμε.
λοιπον παιδια σοβαρα τωρα.
Για το μηχανακι του παιδιου.
Υποψιαζομαι οτι του παιξανε μπινια τα μαστορια..... εσεις τι λετε?
ειναι ξεκαθαρο το τι εχει γινει
και ποσο μεγαλη ειναι η μπινια.....
επισης ειναι τρανη αποδειξη ποσο μπ@υρδελ@ μηχανακια ειναι τα χοντα....
:eek:
είχαμε βάλει μικρό ανορθωτή γιαυτό κάπνισε,,βάζουμε άλλον και συνεχίζουμε.......
George_Sp
14/10/2014, 14:16
θέλουμε βιντεάκι με τον μεγαλύτερο ανορθωτή όταν πατήσετε μίζα!
theolc-8
14/10/2014, 14:23
Και ριξε και καμια παντσετα πανω στον ανορθωτη
μην παει χαμενη τοση δουλεια. Να γευτητε τους κοπους σας
η honda εχει βγαλει τα παντα.........
μεχρι και ηλεκτρικη καρεκλα για θανατοποινιτες ανορθωτες:smokin:
:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=_o98p4XWiwk
Bob_o_mastoras
14/10/2014, 14:38
:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=_o98p4XWiwk
:bawl::bawl::bawl:
George_Sp
14/10/2014, 14:43
ελπίζουμε μόνο από τα γέλια όταν πατήσετε τη μίζα! καλού κακού και πυροσβεστήρα δίπλα :cry: :lol:
SHOOTER045
14/10/2014, 16:10
ελπίζουμε μόνο από τα γέλια όταν πατήσετε τη μίζα! καλού κακού και πυροσβεστήρα δίπλα :cry: :lol:
Εναλλακτικά κοιτάξτε να έχετε γεμάτες τις κυστες σας ( ουροδόχου )
amyroukai
14/10/2014, 19:10
.i.
τι; πήρατε το μακρύτερο με το νέο ανορθωτή;
theolc-8
14/10/2014, 19:51
.i.
Μπινια???
andreaspetr
15/10/2014, 01:39
https://www.youtube.com/watch?v=Y9LMmqvjTF0
βάλαμε καινούργιο ανορθωτή....στο ρελαντί φέρνει 13 και κάτι....είμαστε καλά??
Pan (dvs)
15/10/2014, 14:12
Ναι.
Ναι.
Μπινια
στις 7.000χιλ. πόσο πρέπει να φέρνει?και.πόσο στον κόφτη?
μιλάμε για το cbr400 nc29 gullarm