View Full Version : Sos ψυχολογικά με τα ηλεκτρικά,Υποψιάζομαι μπινια απ τα μαστορια
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
theolc-8
15/10/2014, 17:48
Μπινια
καραμπινατη βλαβη μπινιορφορου. καλητερα να παει σε αφτερμαρκετ μπινιοφορο
amyroukai
15/10/2014, 18:08
στις 7.000χιλ. πόσο πρέπει να φέρνει?και.πόσο στον κόφτη?
μιλάμε για το cbr400 nc29 gullarmΑν θυμάμαι καλά πρέπει να φέρνει 14.4 στις 4000 στροφές. Άλλες μετρήσεις δεν έχει στο μάνιουαλ.
SHOOTER045
15/10/2014, 18:45
εσύ γαμιέσαι τέλος
Δεν μιλάμε έτσι εντάξει ?
Δεν φτάνει που μας έπρηξες τα @@ με τον χουρντα σου, δεν παίρνεις και από λόγια
theolc-8
15/10/2014, 19:56
αφου μου μιλας ετσι αγρια και αποκρουστικα.
Δεν θα σου πω πως να φτιαξεις τον αραμπα σου.
ετσι για να μαθεις....
:-*
Εισαι και φαίνεσαι............:smokin:
SHOOTER045
15/10/2014, 20:23
:-*
Για πείτε μού τι σημαίνει αυτό?
Για πείτε μού τι σημαίνει αυτό?
νομιζω φιλάκια.
Pan (dvs)
15/10/2014, 20:42
Ηρθεν η ωρα................
alexis_d
15/10/2014, 20:47
νομιζω φιλάκια.
Ας υπάρχει και λίγο συναίσθημα...
νομιζω φιλάκια.
μη νομιζεις! οντως φιλακι ειναι
λοιπον παλικαρε, αναλογο προβλημα που ειχα παλιοτερα σε μηχανη μου, ηθελε απλα ενα συμμαζεμα η καλωδιωση!
την πηγα σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ μαστορα και την εφτιαξα! αναλογα το ποσο συμμαζεμα θελει ειναι και το κοστος! εγω τη γλυτωσα με ενα 30αρι! (ηταν μικρο το κακο! εμενα απλα μου αδειαζε τη μπαταρια)
theofilos888
16/10/2014, 07:26
Γιατί δε λέτε να καταλάβετε. Του είπαν του παλικαριού, μπές σε ένα φόρουμ. Αυτοί θα σου πούν. Και θα λύσεις το πρόβλημά σου ΤΣΑΜΠΑ! Το μηχανάκι του θέλει ηλεκτρολόγο σοβαρό! (Και παπά, και ευχέλαιο, και εξορκιστή ..... !) Ο ηλεκτρολόγος θέλει λεφτά, τα οποία ο φιλαράκος μας δεν θέλει να διαθέσει. Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις! ;)
amyroukai
16/10/2014, 07:56
Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις! ;)
Tόσων ανθρώπων τ'"αυγά" έσπασε, τώρα τους δίνει και φιλάκια... :lol: μιά χαρά θα βγει η ομελέτα
theofilos888
16/10/2014, 08:13
Tόσων ανθρώπων τ'"αυγά" έσπασε, τώρα τους δίνει και φιλάκια... :lol: μιά χαρά θα βγει η ομελέτα
Μετά τα φιλάκια δε βγαίνει ομελέτα! Χυμουλίτο βγαίνει! :p
Διχως ενταση (και βολταζ) δεν υπαρχει κορυφωση....
amyroukai
16/10/2014, 14:11
electro-stim?
Κοίτα να δεις βιτσιόζοι στο φόρουμ...
electro-stim?
Κοίτα να δεις βιτσιόζοι στο φόρουμ...
φωτια στα σαββατοβραδα....
και στα CBR
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 07:01
:bawl::bawl::bawl::rotflmao::rotflmao:
εχω γονατισει απο τα γελια , το νεφρο μου ρε μαγκες ελεος , εχετε ποσταρει απιστευτες ατακες , συμφωνω για sticky :lol:
λοιπον , φιλε μου να πουμε και τα σοβαρα , καταρχας οτι σου ειπαν πιο πανω τοσες φορες οι υπολοιποι που τους εσκασες , μαστορα , μανουαλ κτλ , τωρα κατι πιο απλο αν και εφοσον εισαι τυχερος , μιλα με honda μαθε τι εργοστασιακο "μαμα" ανορθωτη και μπαταρια φοραει το μηχανακι σου , αγορασε τα και τα δυο καινουρια , βαλτα πανω στο μηχανακι σου και κανε δοκιμη , ευχομαι να ειναι κατι τοσο απλο , παντως οτι και να βαλεις επανω φροντισε να ειναι αυτο που δινει η honda για το μηχανακι σου και να ειναι καινουριο οχι μεταχειρισμενο ;)
υ.γ. : αν δεν βγαλεις ακρη τελικα διωξε την μπουρουχα να πουμε και παρε ενα bandit 400 να σωθεις :rotflmao::rotflmao:
SHOOTER045
17/10/2014, 09:30
Γιατί τι έχουνε τα bandit?
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 13:42
Γιατί τι έχουνε τα bandit?
μια χαρα ειναι ο "ληστης" αψογη μοτο ,
απλα ως γνωστον υπηρξαν τα παραεισαγωγη μεταχειρο 400αρια , λιαν καννιβαλισμενα που ακομα επιστημονικες ομαδες προσπαθουν να βρουν πως θα τα κανουν να δουλεψουν και ειδικα με τα ρευματα γινοντουσαν ντισκοτετ
SHOOTER045
17/10/2014, 14:06
μια χαρα ειναι ο "ληστης" αψογη μοτο ,
απλα ως γνωστον υπηρξαν τα παραεισαγωγη μεταχειρο 400αρια , λιαν καννιβαλισμενα που ακομα επιστημονικες ομαδες προσπαθουν να βρουν πως θα τα κανουν να δουλεψουν και ειδικα με τα ρευματα γινοντουσαν ντισκοτετ
Τέτοιο έχω ΤΟ V μάλιστα
KAWAMANRIDER
17/10/2014, 15:06
Τέτοιο έχω ΤΟ V μάλιστα
το ξερω , τα λεγαμε στο αλλο θρεντ , να υποθεσω δεν εχεις τελειωσει ακομα , παντως οταν δουλευε ηταν φοβερο μηχανακι για την εποχη και την κατηγορια του
SHOOTER045
17/10/2014, 17:40
το ξερω , τα λεγαμε στο αλλο θρεντ , να υποθεσω δεν εχεις τελειωσει ακομα , παντως οταν δουλευε ηταν φοβερο μηχανακι για την εποχη και την κατηγορια του
Στέρεψαν οι γνώσεις και η υπομονή μού
Και το πήγα στον μάστορα
SHOOTER045
17/10/2014, 18:28
Δεν θα το λεγα
Μα@@κια δική μού ήταν
λοιπόν μάγκες το μηχανάκι το έφτιαξα την τετάρτη :-D
έναν ανορθωτή ήθελε μόνο....τώρα έχω άλλο θέμα..την τετάρτη που το πήρα τα φώτα αναβανε όλα κανονικά (πλυν τα φλας τ που δν έχω καθόλου) δεν δούλευε όμως η κόρνα....σήμερα η κόρνα δουλεύει αλλά δεν ανάβουν τα πίσω φώτα......what the fuck???
amyroukai
17/10/2014, 20:16
Ελα ρε βραχυκύκλωμα, καλά είσαι; πως τα πας ρε ψυχή με την πλεξούδα του σιμπιαρ, καμμιά μπινια παίζεις, έτσι να γελάς μερικές φορές;
άσε το σπαμαρισμα...τι μπορεί να συμβαίνει τώρα?
amyroukai
17/10/2014, 20:21
Ρε Ντάλτον κάπου κάτι βραχυκυκλωνει λέμε.
Bob_o_mastoras
17/10/2014, 20:23
Για τσεκαρε μηπως αναβουν οταν πατας κορνα! :p:lol:
(εε μα δεν γινοταν να μη σπαμαρω με αυτα που σου συμβαινουν!)
ε παει ....
ο αβερελ ειναι σιγουρα:p
miscelano
17/10/2014, 20:37
γιατι ρε αγορι μου καλο δεν πας να φτιαξεις την πλεξουδα σου???η παρε καινουρια ή φτιαξτην απ την αρχη...δεν βαρεθηκες να σε κοροιδευουν εδω μεσα???ελεος δηλαδη
theolc-8
17/10/2014, 21:02
βαλε τσοντα καλωδιο απο την κορνα να πηγαινει στα πισω φωτα.
απλα οταν θα πατας φρενο πρεπει να πατας και κορνα.
Εαν τωρα δεν δουλευει το πισω "πορειας" θα πηγαινεις το βραδυ κορναριστος. Θα εχεις και μεγαλυτερη ασφαλεια. θα σε καταλαβαινουν οι αλλοι οδηγοι
χαχαχα...την κόρνα την ξήλωσα
amyroukai
17/10/2014, 21:21
Την ξηλωσε και μετά λέει παταω το κουμπί και δεν γίνεται τίποτα.
δλδ τωρα με τη λογικη "οτι δεν δουλευει το ξηλωνω" παιζει σε καμια βδομαδα το μηχανακι να ειναι απλα ενα κουφαρι πλαστικων....
εγω απορω παντως τι σκατα πατε και αγοραζετε μηχανακια που δεν τα αντεχει η τσεπη σας...
ρ καραγκιοζη η κόρνα δούλευε τα φώτα δεν δουλεύουν..(την ξήλωσα γτ υπήρχε λόγος)
catmaster
17/10/2014, 21:38
ρ καραγκιοζη η κόρνα δούλευε τα φώτα δεν δουλεύουν..(την ξήλωσα γτ υπήρχε λόγος)
αντί να κάθεσαι και να κοπροσκυλάς εδώ μέσα και παρακαλάς να έρθει η λύση μόνη της κάτσε ξύλωσέ τα όλα πάρε πολύμετρο και βάλε το κεφάλι σου να δουλέψει . όταν φτάσεις να κάνεις την πλεξούδα σαν τη φωτό τότε θα ξέρεις και πέντε πράματα αντί να κάθεσαι και να γράφεις μαλακιες
325106
Εμποδιζε την νιτρομπουκαλα;
SHOOTER045
17/10/2014, 21:49
Δεύτερη φορά που πετάς μαλακίες και χαρακτηρισμούς πού δεν πρέπει!!!
Ξεκίνα όλες τις φυσες άνοιγμα καθάρισμα με σπρέι επαφών η wd40,ομοιως διακόπτες φλας,, φώτα κλπ
Τσέκαρε όπου εχεις ενώσεις η αν κάποιο καλώδιο κάνει σώμα
Κάνε αυτά και ξαναμιλάμε
πολυμετρο έχω..πώς ελέγχω για βραχυκύκλωμα???εδώ Σε θέλω!!
theolc-8
18/10/2014, 10:36
πολυμετρο έχω..πώς ελέγχω για βραχυκύκλωμα???εδώ Σε θέλω!!
Τους τσακισες τωρα. θα βλεπουν εφιαλτες οτι δεν θα ξεμπερδεψουν ποτε μαζι σου
theolc-8
18/10/2014, 10:41
Εμποδιζε την νιτρομπουκαλα;
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
George_Sp
18/10/2014, 10:55
Νομίζω σε χαρακτηρίζει απόλυτα.
325121
Τους τσακισες τωρα. θα βλεπουν εφιαλτες οτι δεν θα ξεμπερδεψουν ποτε μαζι σου
Aφού κάθονται και ασχολούνται, καλά να πάθουν.....:D
devil's animal
18/10/2014, 17:59
εγραψα και εγω στο epic thread...
:a013:
εγραψα και εγω στο epic thread...
:a013:
Ε! Φιλαρακι.
Μη σπαμαρεις.......
:tooth:
τι εγινε? ακομα δε πηρε φωτια το μπουρδελο?
SHOOTER045
18/10/2014, 21:26
τι εγινε? ακομα δε πηρε φωτια το μπουρδελο?
μπινια!!!!!!!!!!!!:a25::a25::a25:
τα .....δελα δεν εχουν μπινιες. ειναι απο μονα τους :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=sf7kxiS-vA0:D
Desperado
19/10/2014, 08:31
https://www.youtube.com/watch?v=sf7kxiS-vA0:D
:lol:κακούλη...:bawl:
Τι εγινε δουλευει καλα τωρα....
3 μερες διχως προβλημα....εχω παθει στερητικο.....
theolc-8
20/10/2014, 14:36
λες να εκανε καμια μ@@κια και να το πηγε σε συνεργειο?
Μεγαααλη μπινια....
Mπα.....δεν νομιζω...
θα ειχε μεινει πριν φτασει....
:bawl:
Μεγαααλη μπινια....
οχι φιλλλλλαρακι.......
οχι μπινια.....
πινιά ειναι απο τον πηνειο....
οχι φιλλλλλαρακι.......
οχι μπινια.....
πινιά ειναι απο τον πηνειο....
Που ως γνωστον βγαζει τα καλυτερα πηνια......
Να τα λεμε αυτα.
KAWAMANRIDER
20/10/2014, 15:18
μηπως το εφτιαξε και κλειδωθει το θρεντ :sad:
μπινια λεμε
amyroukai
20/10/2014, 16:23
Για να περάσει λίγο η ώρα... Λίγο ύποπτος αυτός ο Ντάλτον και οι σχέσεις του με τους μάστορες.
1. μπινιά
Ορισμός:
Λήμμα:
Η κατ' εξοχήν ασχολία του μπινέ (εκ του τουρκικού binmek (=«καβαλικεύω»), του ωραίου αυτού τυπάκου που και τον παίρνει και τον δίνει (πονάς Μανωλιό; πονάνε ρε τα παληκάρια;). Αυτή η απρόβλεπτη συμπεριφορά του μεταφορικά περιγράφει εκείνες τις αψυχολόγητα κακές ενέργειες που κάνει κάποιος και δεν ξέρουμε από πού μας ήρθε.
Στην σχετική κλίμακα μέτρησης μεγέθους τοιούτων συμπεριφορών, η μπινιά κατέχει περίοπτη θέση, πάνω από την πουστιά, την πουτανιά που περιέργως δεν υπάρχει ακόμη καταγεγραμμένη και τέλος την πουτινιά, με την αυτή φθίνουσα σειρά σπουδαιότητας.
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 16:58
Aπο τον Η. Πετροπουλο το πηρες το λημμα ρε amyroukai ;;
amyroukai
20/10/2014, 17:14
Από το ξέρω και γω τι στο καλό στο γκουγκλ. Ποιός είναι τούτος ο Πετρόπουλος γιατί βαριέμαι να τον ψάχνω; Κάτι σαν Μπαμπινιώτης; Από ηλεκτρικά ξέρει ή είναι από αυτούς τους μαλάκες τους μορφωμένους που το παίζουν έξυπνοι;
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 17:50
Απο ηλεκτρικα δεν νομιζω να ξερει αλλα ουτε ειναι και απο τους " μαλάκες τους μορφωμένους που το παίζουν έξυπνοι".
:lol::lol:
Ενας λαογραφος ειναι.
ξερουμε εδρα του cbr γιατι χθες που περναγα απο καλλιθεα ειδα δυο πυροσβεστικα που τρεχανε με τις σειρηνες:cry:
ξερουμε εδρα του cbr γιατι χθες που περναγα απο καλλιθεα ειδα δυο πυροσβεστικα που τρεχανε με τις σειρηνες:cry:
Κοζάνη ειχε πει το παληκάρι.
amyroukai
20/10/2014, 18:24
Κοζάνη ειχε πει το παληκάρι.
μήπως το έστειλε αθήνα σε μάστορα;
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 18:32
Εδω δεν το πηγαινε Κοζανη και θα το στελνε Αθηνα;;;
Καποιο ευρωπαϊκο θα την εκανε τη ζημια μαλλον στην Καλλιθεα. :tooth:
amyroukai
20/10/2014, 18:34
στην κοζάνη ξέρουν μόνο από υψηλή τάση. με 14V δεν ασχολούνται.
Bob_o_mastoras
20/10/2014, 18:57
Σωστος! :lol:
amyroukai, ασχετο, δεν επρεπε να αλλαξεις αβαταρ. Ηταν το καλυτερο!! Ξαναβαλτο και βαλε αν θες αυτο που εχεις τωρα σαν υπογραφη. (εικαστικη παρεμβαση Bob_o_mastoras)
Eversman
20/10/2014, 19:29
Παίδες εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Γράφω για να υπάρχει και δικό μου post, σ' αυτό το θρυλικό νήμα :D
στην κοζάνη ξέρουν μόνο από υψηλή τάση. με 14V δεν ασχολούνται.
κοζανη; και δεν το λετε τοσην ωρα;
ο καραβιδας ψαχνει ατομο απο κοζανη για να δει ενα μηχανακι που θελει :lol:
SHOOTER045
20/10/2014, 20:24
κοζανη; και δεν το λετε τοσην ωρα;
ο καραβιδας ψαχνει ατομο απο κοζανη για να δει ενα μηχανακι που θελει :lol:
Άμα τον ψήσει να το κατεβάσει Έδεσσα το βλέπω εγώ
Η στην Θεσσαλονίκη ο Magi
μάγκες το.μηχανάκι δουλεύει στην πένα,το έχω καραξεσκισει..197τελική δυκαβαλια κοζάνη-τρίκαλα....απλά έχει ένα θεματακι με τα πίσω φώτα (ανάβουν και μετά από λίγο σβήνουν...μερικές φορές δεν ανάβουν καθόλου)...τετάρτη θα το πάω να αλλάξω μάσκα και φανάρι,θα του πω να το ρίξει και μια ματιά
Τι έφταιγε τελικά;
H κορνα.............
SHOOTER045
21/10/2014, 00:28
Μπινιααααααααα....
amyroukai
21/10/2014, 01:21
(εικαστικη παρεμβαση Bob_o_mastoras)
Βαριεμαι να το ψαξω παλι τώρα., οποτε βαζω ενα αληθινό φερμπι και αν ξαναβρω το αλλο, βλέπουμε...
:a012: σε αυτον που καθεται δικαβαλος στον υπερυψωμενο πωπο στα 197:eleison:
theolc-8
21/10/2014, 07:15
Καλως το αγορι μας . Ειχαμε ανυσηχησει.
Μπραβο που το φτιαξατε. Καλες βολτες.
Εμεις να ξερεις οτι και να τυχει στο μελλον (για αυριο μεθαυριο σε το βλεπω :D) εδω θα ειμαστε να βοηθησουμε.
Μην ανοιξεις καινουργιο θεμα. ελα κατευθιαν σε αυτο. Θα ειναι εδω και θα σε περιμενει. :D
Καλως το αγορι μας . Ειχαμε ανυσηχησει.
........
Μην ανοιξεις καινουργιο θεμα. ελα κατευθιαν σε αυτο. Θα ειναι εδω και θα σε περιμενει. :D
Ti mlks!!!!! :lol:
με πεθανες!!!!
amyroukai
21/10/2014, 08:51
ανορθωτής τπτ άλλο
άντε, μπράβο και καλές βόλτες :)
Για να λυθούν τα προβλήματά σου....
https://www.youtube.com/watch?v=P_8Fe1sEeMM
Desperado
21/10/2014, 09:11
ανορθωτής τπτ άλλο
Ωραίος!!! Για τα πίσω φώτα που αναβοσβήνουν μην αγχώνεσαι........πρόβα κάνουν για τα.....Χριστούγεννα!!!:bawl::lol:
Για να λυθούν τα προβλήματά σου....
https://www.youtube.com/watch?v=P_8Fe1sEeMM
Με πέθανες! :moutza::bawl::lol:
ανορθωτής τπτ άλλο
αν συμβεί κάτι άλλο,εδω να γράψεις φίλε που έχουμε όλη τη αφαν κατέ της γνώσης.
για να βγάλω την τιμονοπλακα είναι μόνο η βίδες που σφινγκουν στις μπουκάλες?? γτ έχει και μια στη μέση...
Εσύ τι λες; :rolleyes:
τελικά, δεν έρχεσαι στο δάσος μόνο για το κυνήγι, έτσι; :lol:
SHOOTER045
21/10/2014, 21:36
Είναι η κεντρική τού λαιμού
Βγάζεις τα κλιπ-ον / τιμόνι, μετά την κεντρική και έβγαλες την τιμονοπλακα
δηλαδή αυτές τις 3βίδες μόνο τπτ άλλο?
και μην σπαμαρεις!
SHOOTER045
21/10/2014, 21:51
Ε εεεεεεεεε
Σπαμαρα εγώ ποτέ?
Λοιπόν να θυμηθώ ( έχουμε και μία ηλικία )
Τιμόνι cbr χμμμμ
Ξεβιδωνεις τα κλιπ ον
Μετά την κεντρική - εφ όσον είναι πάνω από την τιμονοπλακα
Και μετά με αφαιρείς την πλάκα, αν έχει σφηνώσει ειναι
Μπινια
χαχαχα μπινιααα...τα κλιπ ονς είναι κάτω απ την τιμονοπλακα και θέλω να τα βάλω από πάνω :-D
εδω θα ήθελα να τονίσω την διαφορά μεταξύ κλιπ ον και στραπ ον.
συνεχίστε.
amyroukai
21/10/2014, 22:06
χαμηλά κλιπόν, κώλος ψηλά. δικάβαλο με 197... Σίγουρα είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο βρε Τόλη; Μην ετοιμάζεις καμμιά μπινιά;
χαμηλά κλιπόν, κώλος ψηλά. δικάβαλο με 197... Σίγουρα είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο βρε Τόλη; Μην ετοιμάζεις καμμιά μπινιά;
τώρα που το κάνω εικόνα στο μυαλό μου, δεν απέχει.Αλλα που;
Όλα είναι δρόμος.
http://www.youtube.com/watch?v=EeIOUlkX-mA
χαχαχα μπινιααα...τα κλιπ ονς είναι κάτω απ την τιμονοπλακα και θέλω να τα βάλω από πάνω :-D
Και μετά θα διαβάσουμε ποστ του στυλ " προσπάθησα να βάλω τα κλιπ ον πάνω από την τιμονόπλακα και από το λίγο τέντωμα ξεχαρβαλώθηκαν τα σωληνάκια των φρένων, υποπτεύομαι μπινιά του εργοστασίου που τα φτιάχνει για να αγοράσω άλλα" :bawl:
Και μετά θα διαβάσουμε ποστ του στυλ " προσπάθησα να βάλω τα κλιπ ον πάνω από την τιμονόπλακα και από το λίγο τέντωμα ξεχαρβαλώθηκαν τα σωληνάκια των φρένων, υποπτεύομαι μπινιά του εργοστασίου που τα φτιάχνει για να αγοράσω άλλα" :bawl:
Σωπα μωρε!
Ποιος τα χρειαζετε τα σωλινακια;
Δεν μου λετε.Αυτα τα "σωλινακια"τι κανουν ειπαμε;
Οχι τιποτα αλλο αλλα αν εχουν σχεση με την κορνα και το πισω φαναρι,ποιος τα γ@μαει.....