View Full Version : Sos ψυχολογικά με τα ηλεκτρικά,Υποψιάζομαι μπινια απ τα μαστορια
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
Ρε σεις, τι έγινε; δεν παίχτηκε καμιά μπινιά ολάκερο 3ήμερο; :D
(έψαχνα πως να 1000ασω τα ποστ...)
Οχι
τιποτε
εβρεχε και βραχυκυκλωσε....
Μπινια απο μαστορα προβλέπω....
dimmie_72
27/10/2014, 18:22
Οχι εβρεχε και βραχυκυκλωσε....
θες λέει νάφτιαξε τα φλας και να αναβοσβήνει η κόρνα τώρα...:a7:
εγραψα και εγω στο epic thread...
:a013:
στα επόμενα μπλουζάκια να βγάλουμε κι ένα που να γράφει
ήμουνα και γω στο epic thread
akis_trevor
27/10/2014, 22:02
:a014:
SHOOTER045
28/10/2014, 01:06
Αν δεν έχουμε νέα ως αύριο,θα ρίξω σύρμα στην Πτολεμαΐδα αν είχε καμία περίεργη έκρηξη η φωτιά με μηχανάκι
Αν δεν έχουμε νέα ως αύριο,θα ρίξω σύρμα στην Πτολεμαΐδα αν είχε καμία περίεργη έκρηξη η φωτιά με μηχανάκι
Θα παιχτει μπινια φιλαρακι!!!!
Υ.γ. ολα καλα σου χω νεα! Χεχεχε
Μπορεί να μαζεύει σαφράν στη Βάντσα ο φίλος μας ειναι η εποχή που βγαίνει τώρα.
makaros33
28/10/2014, 08:52
η μετά από τόσο νερό που έριξε να σκεφτικέ να το κάνει ταχύπλοο και αλάξε σαιτ. ( έχω ένα μηχανάκι άλλα δεν επιπλέει ίσια , γέρνει λίγο ) τι κάνω τώρα ???
η μετά από τόσο νερό που έριξε να σκεφτικέ να το κάνει ταχύπλοο και αλάξε σαιτ. ( έχω ένα μηχανάκι άλλα δεν επιπλέει ίσια , γέρνει λίγο ) τι κάνω τώρα ???
να το κάνει υποβρύχιο
Να βάλει μεγαλύτερη λαγουδέρα :lol:
andreastwin
28/10/2014, 13:09
απολαυση ο καφες, επεσε πολυ γελιο.:rotflmao:τελικα το καταλαβε ο φιλος οτι με πορδες δεν βαφοντε αυγα.
απολαυση ο καφες, επεσε πολυ γελιο.:rotflmao:τελικα το καταλαβε ο φιλος οτι με πορδες δεν βαφοντε αυγα.
Μην παίρνεις και όρκο...... :lol:
SHOOTER045
28/10/2014, 13:14
να το κάνει υποβρύχιο
Μπινιαααααα!!!!!!!
Μπινιαααααα!!!!!!!
στα υποβρύχια;
όχι ρε αποκλείεται :P
thunder ace
28/10/2014, 13:45
να το κάνει υποβρύχιο
ναι να ψυχεται σωστα και μονιμα ο ανορθωτης.ο πρωτος υδροψυκτος
ναι να ψυχεται σωστα και μονιμα ο ανορθωτης.ο πρωτος υδροψυκτος
επίσης θα είναι ο πρώτος ανορθωτής με αναπνευστήρα
Μπορει να το πουλησε για ανταλακτικα.....μπινια....
στα επόμενα μπλουζάκια να βγάλουμε κι ένα που να γράφει
ήμουνα και γω στο epic thread
εεεδω σε εχω!!
325852
SHOOTER045
28/10/2014, 16:42
Τε μικε!!!!
Γ@ μησες!!!!!!!!
Epic!!!!!!!!!!!!
ελα παμε για ομαδικη :a014:
amyroukai
28/10/2014, 16:49
Sonone περιμένουμε πμ... :)
Bob_o_mastoras
28/10/2014, 21:59
Παιχτηκε μπινια απο τους moderators και σβηστηκε το θρεντ με την προσφορα εργασιας του ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ.
Ειχα ριξει μια μπριζα, εφυγα για τσαϊ (τελικα ηπια και 2 ρακομελα για να μη λετε :p) και ειχα πει οταν γυρισω θελω να δω μαχη.
Τελικα μαλλον εγινε τσι πουτ@νας και το σβησανε.
Μπορει καποιος που ηταν παρον να με ενημερωσει;;
Ευχαριστω κυριοι! :)
:lol::lol:
SHOOTER045
28/10/2014, 22:26
Παιχτηκε μπινια απο τους moderators και σβηστηκε το θρεντ με την προσφορα εργασιας του ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ.
Ειχα ριξει μια μπριζα, εφυγα για τσαϊ (τελικα ηπια και 2 ρακομελα για να μη λετε :p) και ειχα πει οταν γυρισω θελω να δω μαχη.
Τελικα μαλλον εγινε τσι πουτ@νας και το σβησανε.
Μπορει καποιος που ηταν παρον να με ενημερωσει;;
Ευχαριστω κυριοι! :)
Ήπιε ένα τσάι ( σαν τα δικά σου )
Έπαθε τροφική δηλητηρίαση και αυτό ήταν όλο
Bob_o_mastoras
28/10/2014, 22:33
Και πως εξηγειται το σβησιμο του θρεντ;;; Εδω σε θελω μαστορα!
SHOOTER045
28/10/2014, 22:38
Και πως εξηγειται το σβησιμο του θρεντ;;; Εδω σε θελω μαστορα!
Μπινιαααααα
Από μοντ
κανονισε μαστορα να γινεις η αιτια να σβηστει και ετουτο εδώ! :p :lol:
(όχι τιποτα άλλο περιεχει και καλιτεχνικο μου δημιουργημα)
Bob_o_mastoras
28/10/2014, 22:49
Μπινια! Και ημουν ετοιμος να παρακολουθησω τη συρραξη απο ασφαλη αποσταση και να πεταω τρολιες. :lol:
Ενταξει, δεν πειραζει, ειρηνη υμιν!
SHOOTER045
28/10/2014, 22:50
Που να τα κρατήσεις όλα
Τόσες σελίδες σοφία να πάει χαμένη
Θα σωθούν γενιές και γενιές
Bob_o_mastoras
28/10/2014, 22:51
Δεν πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε κατι για να σβηστει το παρον. Ειναι πανω απο τις δυναμεις μας.
Πιστευω εχει παιξει bug στο φορουμ και δεν μπορουν να το σβησουν! :lol:
Δεν πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε κατι για να σβηστει το παρον. Ειναι πανω απο τις δυναμεις μας.
Πιστευω εχει παιξει bug στο φορουμ και δεν μπορουν να το σβησουν! :lol:
Τι χάνεις;
Τι χάνεις;
Μην παίξεις τέτοια μπινιά...... Αμαρτάνεις!
SHOOTER045
29/10/2014, 13:08
Τι χάνεις;
Έλεος
Δεν θα ξαναπώ μ@λ@κια
.......
Bob_o_mastoras
29/10/2014, 13:45
Τι χάνεις;
:bigcry::bigcry::bigcry:
:a23::a23::a23: We are not worthy!!!!! :a23::a23::a23:
Ειναι κριμα να σβηστει αυτο το μνημειο παγκοσμιας κληρονομιας!!!
Aν σβηστει το θρεντ θα ειναι....
μπινια......οχι απο οποιονδηποτε μαστορα ....
αλλα απο τον Μπομπ τον μαστορα!!!!
:bawl:
οχι ρε παιδια να σβηστει τετοιο θεμα...εγω σκεφτομαι να το τυπωσω και να φτιαξω εγχειριδιο DIY για Cbr....
SHOOTER045
29/10/2014, 18:43
οχι ρε παιδια να σβηστει τετοιο θεμα...εγω σκεφτομαι να το τυπωσω και να φτιαξω εγχειριδιο DIY για Cbr....
Πάνω Που σκέφτομαι να στείλω το θρεντ στο. Discovery Chanel
Να το έχουν στις σειρές επιβίωσης < πως ανάβεις φωτιά απ το τίποτα >
Πάνω Που σκέφτομαι να στείλω το θρεντ στο. Discovery Chanel
Να το έχουν στις σειρές επιβίωσης < πως ανάβεις φωτιά απ το τίποτα >
ναι καλα λες , σουγια , σκηνη,τροφη,και ενα CBR !
δεν θα σβηστει.Θα περάσει στη λήθη και μετά απο 3-4 χρόνια που θα έχει πάρει άλλο μεκανάκι θα εμφανιστεί πάλι.
δεν θα σβηστει.Θα περάσει στη λήθη και μετά απο 3-4 χρόνια που θα έχει πάρει άλλο μεκανάκι θα εμφανιστεί πάλι.
η θα μπεις εσυ και θα ρωτησεις "τι εγινε με την κορνα τελικα? την εφτιαξες??"
η θα μπεις εσυ και θα ρωτησεις "τι εγινε με την κορνα τελικα? την εφτιαξες??"
παίζει.αλλα ιντερνετικο στέκι και πάνω απο χρόνος δυσκολάκι μου φαίνεται.
παίζει.αλλα ιντερνετικο στέκι και πάνω απο χρόνος δυσκολάκι μου φαίνεται.
μπα μη το λες.... με το μοτο.γρ κολλας!
αφου ερχεσαι και κρικο, μονο ιντερνετικο δεν είναι το στεκι...
amyroukai
29/10/2014, 23:04
Εδώ είναι που κλαίμε για τα ηλεκτρικά;
Πλημμυροπαθές μεκανάκ, κολύμπησε για ώρες την παρασκευή. Δεν είναι δικό μου.
Λύσιμο, πλύσιμο. Βγήκαν προβολέας, φλας, φανάρι, όργανα, καθαρίστηκε τεπόζιτο, στέγνωσε σύστημα φλοτέρ/φίλτρου κλπ, η αντλία βενζίνης νομίζω δεν είναι εμβαπτισμένη (γιατί που να πάρει δεν έχω το σέρβις μάνιουαλ ακόμα).
Βγήκε μπουζί, έδωσα και γύρισε με τη μίζα να βγάλει τα νερά από την μπουζότρυπα, όλα ΟΚ μέχρι εδώ. Βγήκαν νερά -κυρίως- λάδια δευτερευόντως από τα κάρτερ. Μπήκαν φρέσκα λάδια. Μετά κατάλαβα ότι κάπου έχει ένα βραχυκύκλωμα και στραγγίζει την μπαταρία, ΜΠΙΝΙΑ. Οι ασφάλειες όλες ΟΚ όμως.
Και τώρα αρχίζει το τζόκερ χωρίς τζακ ποτ. Άνοιξα βολάν για να δω πηνία (θένκ γιου Αλέκο), νερά και λάδια και "μαγιονέζα"... Το άφησα ανοιχτό να στραγγίξει και να στεγνώσει. Με πολύμετρο στο μπάζερ, τα πηνία ανά δύο δοκιμάζοντας, βραχυκυκλώνουν. Λογικό θα μου πείτε, αφού ήταν τίγκα στο νερό. Αλλά έχει και άλλο βραχυκύκλωμα γιατί πάλι με τα πηνία εκτός σύνδεσης, θετικός πόλος και σασί, μπαζεράκι σφυρίζει. ΜΠΙΝΙΑ. Δεν το κάνει με το κλειδί στο off οπότε φαντάζομαι ότι δεν φταίει η κλειδαριά.
Σκέφτομαι, ρελέ μίζας; Αλλά αν είχε κολλήσει δεν θα γυρνούσε η μίζα με το κουμπί της κανονικά, θα έπαιρνε αμέσως με το που θα έβαζες μπαταρία. Ρελέ φώτων ή και φλας; Υπάρχει περίπτωση να τα έχει παίξει από τα νερά ο ανορθωτής; (δεν νομίζω δηλαδή γιατί εκεί που είναι τρώει όλα τα νερά από την εμπρός ρόδα, αν ήταν θα τα είχε παίξει τόσα χρόνια). Άλλο κάτι; Έλα ιδέες λέμε μέχρι να βρω το manual και να το κάνω βίδες όλο, μου έχει τσακίσει τα νεύρα το άτιμο... Δεν θα της περάσει της μπινιάς!
Bob_o_mastoras
29/10/2014, 23:09
Μη σπαμαρεις ρε! :p
Τι μοτορι ειναι;;
taisteal
29/10/2014, 23:10
Μη σπαμαρεις ρε! :p
Τι μοτορι ειναι;;
Γερμανικη συμφορα...
:lol:
Γερμανικη συμφορα...
Foutsen werke;
Bob_o_mastoras
29/10/2014, 23:17
Γερμανικη συμφορα...
:plaf::a7:
Εδώ είναι που κλαίμε για τα ηλεκτρικά;
Πλημμυροπαθές μεκανάκ, κολύμπησε για ώρες την παρασκευή. Δεν είναι δικό μου.
Λύσιμο, πλύσιμο. Βγήκαν προβολέας, φλας, φανάρι, όργανα, καθαρίστηκε τεπόζιτο, στέγνωσε σύστημα φλοτέρ/φίλτρου κλπ, η αντλία βενζίνης νομίζω δεν είναι εμβαπτισμένη (γιατί που να πάρει δεν έχω το σέρβις μάνιουαλ ακόμα).
Βγήκε μπουζί, έδωσα και γύρισε με τη μίζα να βγάλει τα νερά από την μπουζότρυπα, όλα ΟΚ μέχρι εδώ. Βγήκαν νερά -κυρίως- λάδια δευτερευόντως από τα κάρτερ. Μπήκαν φρέσκα λάδια. Μετά κατάλαβα ότι κάπου έχει ένα βραχυκύκλωμα και στραγγίζει την μπαταρία, ΜΠΙΝΙΑ. Οι ασφάλειες όλες ΟΚ όμως.
Και τώρα αρχίζει το τζόκερ χωρίς τζακ ποτ. Άνοιξα βολάν για να δω πηνία (θένκ γιου Αλέκο), νερά και λάδια και "μαγιονέζα"... Το άφησα ανοιχτό να στραγγίξει και να στεγνώσει. Με πολύμετρο στο μπάζερ, τα πηνία ανά δύο δοκιμάζοντας, βραχυκυκλώνουν. Λογικό θα μου πείτε, αφού ήταν τίγκα στο νερό. Αλλά έχει και άλλο βραχυκύκλωμα γιατί πάλι με τα πηνία εκτός σύνδεσης, θετικός πόλος και σασί, μπαζεράκι σφυρίζει. ΜΠΙΝΙΑ. Δεν το κάνει με το κλειδί στο off οπότε φαντάζομαι ότι δεν φταίει η κλειδαριά.
Σκέφτομαι, ρελέ μίζας; Αλλά αν είχε κολλήσει δεν θα γυρνούσε η μίζα με το κουμπί της κανονικά, θα έπαιρνε αμέσως με το που θα έβαζες μπαταρία. Ρελέ φώτων ή και φλας; Υπάρχει περίπτωση να τα έχει παίξει από τα νερά ο ανορθωτής; (δεν νομίζω δηλαδή γιατί εκεί που είναι τρώει όλα τα νερά από την εμπρός ρόδα, αν ήταν θα τα είχε παίξει τόσα χρόνια). Άλλο κάτι; Έλα ιδέες λέμε μέχρι να βρω το manual και να το κάνω βίδες όλο, μου έχει τσακίσει τα νεύρα το άτιμο... Δεν θα της περάσει της μπινιάς!
Να κοιταξεις την κορνα....
Στον αλλο εκει ηταν το προβλημα
amyroukai
29/10/2014, 23:21
Θα την βγάλω, χωρίς πλάκα, δεν το σκέφτηκα.
Δεν έχω βγάλει και το πίσω φανάρι γιατί μου φάνηκε στεγνό, αλλά θα φύγει και εκείνο.
Ο διακοπτης του ποδοφρενου που εδραζεται;
Ο διακοπτης του ποδοφρενου που εδραζεται;
Στην μανετα
:a17:
Bob_o_mastoras
29/10/2014, 23:30
Eλα, αντε παλι σε βολεψα να μην ψαχνεις manual... :D Tσεκαρε το μηχανακι βαση του γραφηματος και πραξε αναλογως. Ειναι πληρως επεξηγηματικο.
325944
SHOOTER045
29/10/2014, 23:30
Καπάκι στην εμπρός βαλβίδα έχεις?
Στην μανετα
:a17:
Αν εχεις σκουτερ..................
Αν εχεις σκουτερ..................
Και σκουτερ
Και bmw
Ποση καταντια πια....
ηλιοθεραπεια θελει για μερικες μερες
και υπαρχουν και κατι σπρει που απομακρυνουν υγρασια, αδειασε του ενα πανω σε φισες ντουι κλπ............
amyroukai
30/10/2014, 07:34
Βρήκα το manual. Παιδική χαρά θα γίνει... Και είδα και μιά φίσα που ανησυχούσα τι στο καλό λείπει, μιά χαζομάρα για τα αμερικάνικα μοντέλα μόνο. Και γιατί ρε γερμανούλη δεν την ταπώνεις κάπως αλλά την αφήνεις χύμα στο κύμα....;
Ερώτηξις: Λέτε να λύσω και την μίζα μήπως έχει νερά μέσα;
Toyar ηλιοθεραπεία δεν παίζει για πολλούς λόγους.... Αλλά το σπρέι καθαρισμού, γράσο και ξανακούμπωμα θα παίξει.
Bob_o_mastoras
30/10/2014, 13:28
Για να σου δωσω θαρος θα σου πω οτι εχει ανανηψει πληρως Piaggio καινουργιο που εκανε βουτια στη θαλασσα ολοκληρο.
Υπαρχει ελπιδα!!! :D
Για να σου δωσω θαρος θα σου πω οτι εχει ανανηψει πληρως Piaggio καινουργιο που εκανε βουτια στη θαλασσα ολοκληρο.
Υπαρχει ελπιδα!!! :D
έγινε τέτοιο πράγμα;;;; :uplate::eek: μπινιά της τύχης θα είναι :cry:
Τελικα αυτα για να δουλεψουν καλα
το θελουν το μπανιο τους!
:cry:
Bob_o_mastoras
30/10/2014, 15:59
Piaggio Fly 100 για την ακριβεια.
Το 'χε παρει ενας τουριστας, οταν δουλευα παλια σε κατι rent a bike, το 'χε παρκαρει εξω απο το σκαφος του διπλα ακριβως απο τη θαλασσα, το ακουμπησε ενα αμξι, το ριξε στη θαλασσα και εγινε υποβρυχιο. Η φαση ηταν οτι ηταν και μπλε! :lol:
Μετα το δεσαμε με ιμαντα και το τραβηξαμε με γερανο εξω. Το καναμε βιδες, ξοδεψαμε κανα κουβα wd40 και δουλεψε μια χαρα καμια 3 ετια μεχρι να πουληθει σε μαντρα (ο οποιος φυσικα θα το εσπρωξε σε κανα καημενο και θα του 'πε οτι ειναι αστερι).
Ετσι εχει συμβει και με γουρουνα Kymco που επεσε στη θαλασσα απο μικρο γκρεμι, ευτυχως χωρις τον αναβατη, και το γ@ματο ειναι οτι επεπλεε λογω ελαστικων (αναποδα ομως)! Πολυ γελιο! Ιδια ιστορια, βιδες, wd 40 και στη δουλεια!
SHOOTER045
30/10/2014, 16:20
Βρήκα το manual. Παιδική χαρά θα γίνει... Και είδα και μιά φίσα που ανησυχούσα τι στο καλό λείπει, μιά χαζομάρα για τα αμερικάνικα μοντέλα μόνο. Και γιατί ρε γερμανούλη δεν την ταπώνεις κάπως αλλά την αφήνεις χύμα στο κύμα....;
Ερώτηξις: Λέτε να λύσω και την μίζα μήπως έχει νερά μέσα;
Toyar ηλιοθεραπεία δεν παίζει για πολλούς λόγους.... Αλλά το σπρέι καθαρισμού, γράσο και ξανακούμπωμα θα παίξει.
Να σου στείλω ένα φιλαράκι ειδικό στα ηλεκτρολογικα - ηλεκτρονικά να σου κάνει δουλειά?
Bob_o_mastoras
30/10/2014, 16:45
Να σου στείλω ένα φιλαράκι ειδικό στα ηλεκτρολογικα - ηλεκτρονικά να σου κάνει δουλειά?
Εναν Κοζανιτη;;;; Στειλ'τον στειλ'τον!!!!!
λες για τον μαστορα με το CBR ε; εγγυηση φιλε....κορνα εχεις ; :a014:
Υποψιαζομαι μπινια απο μάστορα........325993
:tooth:
amyroukai
30/10/2014, 20:57
θα σου βάλω εγώ ένα γρανάζι καλό, να αντέξει. :bawl:
Με αλυσίδα μόνο δεν κάνω δουλειά;
μονο αν ειναι λαδωμενη καλα !!
nick_VFR
30/10/2014, 21:23
Μάλλον σε αυτή την περίπτωση την θέλεις αλάδωτη! :D
amyroukai
30/10/2014, 21:25
ποιά αλυσίδα, έναν ιμάντα θα σου βάλω να μην λαδώνεις και να μην λερώνεσαι.
Bob_o_mastoras
30/10/2014, 22:03
Μπινιααααα! :panic: Εμεινα απο μπαταρια!! :bigcry:
Και μου κανε κατι κονξες το πρωϊ αλλα δεν εδωσα σημασια. Ευτυχως δε χρειαστηκε να σπρωξω πολυ. Μονο 300 μετρα! :)
Σταματησα στο γυρισμο απο nearby χωριο, που ειχα παει για τσαϊ, να παρω τσιγαρα, παω να βαλω μπρος και κρρριιιικ κρρρικ ______ .
Και πουθενα κατηφορα να το βαλω μπρος..
Θα τσεκαρω αυριο να δω μπας και φορτιζει ακομα και εχει λιγο ζουμι ακομα να δωσει αλλιως πεταμα και παμε για αλλη.
amyroukai
30/10/2014, 22:06
παω να βαλω μπρος και κρρριιιικ κρρρικ ______ .
Να τα μέλη της Κρίκας, ακόμα και τα μηχανάκια τους κάνουν τον "σωστό" ήχο...
που ειχα παει για τσαϊ, να παρω τσιγαρα, παω να βαλω μπρος και κρρριιιικ κρρρικ ______ .
Και πουθενα κατηφορα να το βαλω μπρος..
κρικο θελει ναρθει..... στο λεει καταματα το μηχανακι σου ;)
andreaspetr
31/10/2014, 02:25
το crypton του αφεντικου μου το ψαχναμε 4-5 μερες μεχρι που ενας ψαρας ειδε κατι κοκκινο μεσα στο λιμανι.
αλλαγη λαδια βενζινη καθαρισμα καρμπυρατερ και δουλευει ακομη μετα απο 6-7 χρονια.
Ζωητσα το φωναζουμε αφου ειχαμε και βαφτισια.
εγω στην θεση σου φιλε θα ξεσυνδεα τα παντα απο την πλεξουδα και θα ξεκινουσα ενα ενα με το πολυμετρο ψαξιμο.
Να τα μέλη της Κρίκας, ακόμα και τα μηχανάκια τους κάνουν τον "σωστό" ήχο...
Γνωστά και ως παπάκια Yamaha crycon. (εκ του crypton)
amyroukai
31/10/2014, 07:33
εγω στην θεση σου φιλε θα ξεσυνδεα τα παντα απο την πλεξουδα και θα ξεκινουσα ενα ενα με το πολυμετρο ψαξιμο.
Τώρα με το manual και ένα καθαριστικό επαφών θα προχωρήσει η δουλειά... :)
Τι; δεν έχει μπινιές σήμερα; είναι και Παρασκευή.....:(
amyroukai
31/10/2014, 13:11
Τι; δεν έχει μπινιές σήμερα; είναι και Παρασκευή.....:(
Μπινιά από μόνο του!
θα σου βάλω εγώ ένα γρανάζι καλό, να αντέξει. :bawl:
Υποψιαζομαι μπινια απο μάστορα........325993
:tooth:
ποιά αλυσίδα, έναν ιμάντα θα σου βάλω να μην λαδώνεις και να μην λερώνεσαι.
τι λέτε ρε παιδιά, μια χαρά είναι το γρανάζι τι έχει;
μάλλον στο μπροστινό θα είναι το πρόβλημα αλλά δε φαίνεται στη φωτογραφία, θα στείλω ένα πλαστικό από ένα τηλεκατευθυνόμενο που έσπασε, μια χαρά θα κάνει
τι λέτε ρε παιδιά, μια χαρά είναι το γρανάζι τι έχει;
μάλλον στο μπροστινό θα είναι το πρόβλημα αλλά δε φαίνεται στη φωτογραφία, θα στείλω ένα πλαστικό από ένα τηλεκατευθυνόμενο που έσπασε, μια χαρά θα κάνει
Εσύ τώρα είσαι βαλτός μαζί με τον μάστορα να κάνετε μπινιά στο παιδί με το γρανάζι! :bawl:
theofilos888
31/10/2014, 15:49
Εσύ τώρα είσαι βαλτός μαζί με τον μάστορα να κάνετε μπινιά στο παιδί με το γρανάζι! :bawl:
Πως λεμε παιδι κουμπι; παιδι γραναζι!!! Μπινιαααααα
Bob_o_mastoras
31/10/2014, 15:53
Μπινιαααα!!!
Μου πηρε μολις ενα 2ωρο να βγαλω την μπαταρια. Στον αρνητικο ειχε γινει ενα σωμα βιδα παξιμαδακι και πολος. Παιδευτηκα με οτι κατσαβιδι ειχα, μετα με 10ρακι και τιποτα.. Παιρνω λοιπον μια λεπτη τσιμπιδα το γραπωνω καλα, σπαω τον πολο της μπαταριας, βγαζω το καλωδιο του αρνητικου απο τη γειωση, το βαζω στον τροχο να φαω το παξιμαδι απο πισω και με τα πολλα για να μη μακρυγορω το εβγαλα το μπ@@ρδελο!
Αϊ στα κομματια!!!! :mad:
Μπινιαααα!!!
Μου πηρε μολις ενα 2ωρο να βγαλω την μπαταρια. Στον αρνητικο ειχε γινει ενα σωμα βιδα παξιμαδακι και πολος. Παιδευτηκα με οτι κατσαβιδι ειχα, μετα με 10ρακι και τιποτα.. Παιρνω λοιπον μια λεπτη τσιμπιδα το γραπωνω καλα, σπαω τον πολο της μπαταριας, βγαζω το καλωδιο του αρνητικου απο τη γειωση, το βαζω στον τροχο να φαω το παξιμαδι απο πισω και με τα πολλα για να μη μακρυγορω το εβγαλα το μπ@@ρδελο!
Υοπψιάζομαι μπινιά από τον πρώην ιδιοκτήτη :D
theofilos888
31/10/2014, 16:01
Μπινιαααα!!!
Μπινια απο τον κατασκευαστη της μπαταριας.....
Bob_o_mastoras
31/10/2014, 16:08
Μπινια απο τον κατασκευαστη της μπαταριας.....
Μαλλον αυτο! China ολε!!!
Ο πρωην δεν μου ειπε οτι ειχε αλλαξει μπαταρια, και περασε και ενα καιρο που καθοταν η μηχανη πριν την παρω. Οποτε λογικο να τα εφτυσε.
Τωρα για τον πολο (κ@λο) μαλλον η μουφα ποιοτητα της βιδας εκανε τη ζημια και το οτι δεν ειχε πεσει σπρευ επαφων ποτε μαλλον.
amyroukai
31/10/2014, 17:05
Ο πρωην δεν μου ειπε οτι...
O πρώην σπάνια βρίσκεται για να μάθεις τις σωστές πληροφορίες, Μπομπ. Ότι κουσούρι έχει, θα το μάθεις "οδηγώντας". Εδώ που τα λέμε, το ιστορικό είναι χρήσιμο τελικά, αλλά που να βρεθεί η αλήθεια, να γλιτώσεις από τα χειρότερα... :lol:
Ξεκινησα πρωι πρωι με την δροσουλα και με επιασε ενα ψιλοβροχο....... Σαν βρεγμενο γατι εγινα...... και δεν ειχα αδιαβροχα! Μπινια!
SHOOTER045
31/10/2014, 17:20
Μαλλον αυτο! China ολε!!!
Ο πρωην δεν μου ειπε οτι ειχε αλλαξει μπαταρια, και περασε και ενα καιρο που καθοταν η μηχανη πριν την παρω. Οποτε λογικο να τα εφτυσε.
Τωρα για τον πολο (κ@λο) μαλλον η μουφα ποιοτητα της βιδας εκανε τη ζημια και το οτι δεν ειχε πεσει σπρευ επαφων ποτε μαλλον.
Μπινια ρε μλκ
Τι να λέμε τώρα,αλλα για το νησί προτείνω γρασο πανω στους πόλους
Bob_o_mastoras
31/10/2014, 17:27
Μπινια ρε μλκ
Τι να λέμε τώρα,αλλα για το νησί προτείνω γρασο πανω στους πόλους
Σαφως! :a013:
Στην καινουργια θα μπει.
Αμυρου, μεχρι τωρα δεν μου εβγαλε κατι (ευτυχως :a54:). Πιστευω ηταν τιμιος ο πρωην. Για την μπαταρια δεν μου ειπε οτι ειχε αλλαξει εστω και προσφατα. Την παλια φοραγε.
Οτι μου ειπε ειδα. Και την ειχε εξ'αρχης αυτος απο το '99.
Οταν θα πουλησει το versys που πηρε παλι απο αυτον θα παρω! :lol::p
amyroukai
31/10/2014, 18:08
Πιστευω ηταν τιμιος ο πρωην.
Α για μηχανή λες εσύ :bawl:
Bob_o_mastoras
31/10/2014, 18:11
Α για μηχανή λες εσύ :bawl:
Aαααα! Τωρα σε πιανω!! :lol::lol: ;);)
Αργω αλλα τα πιανω! :D
αλάαανια ειμαι πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενα δάκρυ κύλησε........
Desperado
04/11/2014, 07:49
Επιτέλους!!!!:a014:
SHOOTER045
04/11/2014, 08:38
Ενα δάκρυ κύλησε........
Το σκατό στην κάλτσα απ την συγκίνηση
George_Sp
04/11/2014, 08:43
http://www.youtube.com/watch?v=D6bjFNMJDc4
amyroukai
04/11/2014, 08:46
τι μπινιά παίχτηκε ρε αλάνι και ξύπνησες έξιπαραδέκα και η πρώτη σου σκέψη ήταν να μπεις στο μοτό τζιάρ;
τι μπινιά παίχτηκε ρε αλάνι και ξύπνησες έξιπαραδέκα και η πρώτη σου σκέψη ήταν να μπεις στο μοτό τζιάρ;
ειχε βγει βολτα χτες βραδυ και τωρα γυρισε σπρωχνοντας!!!!!
του έκαναν μπινιά πάλι τα μαστόρια και έμεινε από....συμπλέκτη, μπήκε πρωί πρωί να μας καλοπιάσει να του πούμε τι να κάνει.....:D
makaros33
04/11/2014, 11:39
:a014: