Σύνδεση

View Full Version : sport touring για μεγαλο ταξιδι...

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

motomaniac
02/11/2014, 10:30
εγω παλι το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι λες για γωνιες κλπ σε μηχανακια που μαλλον δεν καβαλησες. κι ετσι κι αλλιως με τα χλμ που εχεις σκοπο να κανεις ο κωλος θα σε ποναει οχι τα γονατα. εγω εχω κανει 1140χλμ σε μια μερα με CBR600F3 στην Ελλαδα. πιτσιρικος 20-21 χρονων. οποτε καταλαβαινεις οτι θεωρω παπαριες ολα αυτα περι γονατων κλπ. κι αμα δεν ειχε η ταναπου η βενζινη στο 1,60φευγα ακομα θα τα εγραφα αυτα χιλιομετρα...ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. εδω ο αλλος γυρισε ολη την Ευρωπη με gsx1400 γυμνο.

amyroukai
02/11/2014, 11:01
Το gsx είναι τρελή πολυθρόνα.
Στα 20-21; τρολαρεις, έτσι; στα διπλά χρόνια και βάλε, λίγο αλλάζουν τα πράγματα. Λίγο. :)

catmaster
02/11/2014, 12:10
Στα 20-21; τρολαρεις, έτσι; στα διπλά χρόνια και βάλε, λίγο αλλάζουν τα πράγματα. Λίγο. :)

+1 για το Gsx πολύ ωραίο μηχανάκι και καθαρίζει τα πάντα με τη μοτερούκλα που έχει

για την ηλικία όσο αντέχει ο λοκος του καθενός .... άμα παπουδιάσω πάντως εγώ θα πάρω ενα τέτοιο :D

326138

motomaniac
02/11/2014, 12:25

ναι ενα δικιοτο εχεις.. μπορουσα εκεινη την μερα να κανω κι αλλα ειναι η αληθεια. παντως απο σβερκο και κωλο αντεχω ακομα νομιζω. μπα δεν τρολαρω. αναλογα την ορεξη ειναι νομιζω. σαν αυτους που λενε να βγουν βολτα και μετα λενε. ασε εχει και κρυο, και μπορει να βρεξει, και θελουν αερα τα λαστιχα, και ελεγχο η σταθμη λαδιων, και δεν ξερω που εχω τα γαντια.. και ξανακαθονται στο καναπε. θελω να πω πως αμα δεν θελεις να ζυμωσεις δεκα μερες κοσκινιζεις. κι εγω το εχω κανει.. ακομα παω στο αιγινιο...

amyroukai
02/11/2014, 12:30
Κάποια στιγμή, εξαντλεις τις ενδιαφέρουσες διαδρομές και λιμναζεις λίγο. Δεν είναι άσχημο το "χιλιάρικο" σε μια μέρα, αρκεί να είναι φρεσκαδουρα και ευχαρίστηση. Και τα εουρος δεν πολυβοηθανε κιόλας.

motomaniac
02/11/2014, 12:35
Κάποια στιγμή, εξαντλεις τις ενδιαφέρουσες διαδρομές και λιμναζεις λίγο. Δεν είναι άσχημο το "χιλιάρικο" σε μια μέρα, αρκεί να είναι φρεσκαδουρα και ευχαρίστηση. Και τα εουρος δεν πολυβοηθανε κιόλας.

αυτο με τα εουρος ειναι το κυριως προβλημα μου. ειτε θα αφορα ειτε λαστιχα λαδια οτιδηποτε... δεν μπορεις πλεον ουτε να βγεις βολτα να γουσταρεις αμα δεν τουλαχιστον ενα 50αρικο στη τσεπη.

Bob_o_mastoras
02/11/2014, 14:52
Το προβλημα μου ειναι με το δεξι γονατο το οποιο λογω καποιου ορθοπεδικου προβληματος (το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται, οχι μηνισκος παντως) και λογω του οτι το ειχα ταλαιπωρησει επιπλεον με μια πτωση που ειχα και χτυπησα εκει. Οποτε τωρα δεν μπορω να το εχω λυγισμενο πολυ για πολυ ωρα. Το αριστερο ειναι οκ.

Μοτομανιακ τις γωνιες τις βρισκω απο 'δω ρε: www.cycle-ergo.com.
To 'χα ποσταρει σε θρεντ μπας και ψαχνοταν κανενας. Βαζεις υψος και μηκος καβαλου και σου βγαζει γωνιες στα γονατα, στους μοιρους και στη μεση για τα περισσοτερα μοτορια.
Δεν εχει προφανως απολυτη ακριβεια αλλα παιρνεις ενα μπουσουλα.

motomaniac
02/11/2014, 15:34
Το προβλημα μου ειναι με το δεξι γονατο το οποιο λογω καποιου ορθοπεδικου προβληματος (το οποιο δεν θυμαμαι πως λεγεται, οχι μηνισκος παντως) και λογω του οτι το ειχα ταλαιπωρησει επιπλεον με μια πτωση που ειχα και χτυπησα εκει. Οποτε τωρα δεν μπορω να το εχω λυγισμενο πολυ για πολυ ωρα. Το αριστερο ειναι οκ.

Μοτομανιακ τις γωνιες τις βρισκω απο 'δω ρε: www.cycle-ergo.com.
To 'χα ποσταρει σε θρεντ μπας και ψαχνοταν κανενας. Βαζεις υψος και μηκος καβαλου και σου βγαζει γωνιες στα γονατα, στους μοιρους και στη μεση για τα περισσοτερα μοτορια.
Δεν εχει προφανως απολυτη ακριβεια αλλα παιρνεις ενα μπουσουλα.

ρε παλαβε εχω χονδροπαθεια και υγρο και στα δυο γονατα.. χθες επεσα σε εντουραδα με αρκετουτσικα.. τι με λες?
ασε ρε τα λινκ και το ιντερνετ και πανε καβαλα καμια μηχανη να δεις αμα εισαι ανετος. εισαι μακρια να σε δανειζα το cbr μου.

teogtp
09/03/2015, 09:14
Μπομπ για σενα βγήκε το προτζεκτ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144508)!
Όχι μόνο κάνεις το ταξιδακι σου, αλλά σου μένει και το μηχανάκι να το κάνεις πομονα στα χωράφια με τα βότανα! !!!!:lol:

zopas
11/03/2015, 11:30
Το κάθε μηχανακι εχει το τομεα του και α υτο δεν αλλαζει...τα μεγαλα ον ταξίδια θελουν μαστόδοντα για να είναι οσο το δυνατον απολαυστικα και ξεκουραστα...ολες οι αλλεσ λυσεις δοκιμαζουν την εξωτερικη και εσωτερικη αντοχή του αναβατη και δεν είναι πλεον η αναμενομενη απολαυση..με την ιδια λογικη δεν μπορεις να τρεξεις αγωνες πιστας με μια μη καταλληλη μηχανη επειδή δεν εχεις χρηματα..το ιδιο και το ταξιδι...εχω φιλους που ειχανε πολλα προβλήματα, κυριως από τον καιρο, στις κατω χωρες και ένα δυο γνωστοι ειχαν και ατυχηματα σοβαρα και αντε ξεμπερδευε...

Σαφεστατα μπορεις να πας με ένα 600σαρι στην μπουνταμπανγκ στην γερμανια αλλα δεν θα το συνιστουσα..με αμαξι πηγαίναμε 180 χλμ στο κοντερ και παρο όλα αυτά με επιανε φοβος γιατι ολοι προσπερνουσαν σαν τρελλοι...φαντασου να σε πιασει και καιρος..τελος παντων..

Μακρινα ταξίδια σημαινει μηχανη με αξιοπιστια, προστασια απολυτη, βελουδινη λειτουργια, οικονομια και σε αυτό το τομεα ένα παν-γιουροπεαν χοντα είναι μια σεμνη, φθηνη και αριστη λυση που δεν προκειται να σε προδωσει ποτε....για όλα τα αλλα ρισκάρεις χωρις λογο αλλα περι ορεξεως...

daz
11/03/2015, 17:17
..για όλα τα αλλα ρισκάρεις χωρις λογο ...

Ναι μωρέ, χωρίς λόγο. Τι λόγους μπορείς να έχεις ώστε να μην αγοράσεις ένα PanEuro?

Bob_o_mastoras
11/03/2015, 21:49
I am back υστερα απο ενα ταξιδακι. Σας ελειψα;;; :p

Μαλλον africa θα παρω μαγκες οποτε...
Αν με επελεγαν παντως για το project θα το κανα. Εστω και με harley.. :cry: Δερματινο perfecto εχω, marteens μποτες εχω, δερματινα γαντια επισης. Μου λειπει η μπαντανα, το δερματινο παντελονι με κροσια και το ραφτο στην πλατη απο καποια λεσχη. :D

Τωρα που το καλοδιαβασα ειδα οτι προκειται για κατι σαν reality οποτε να παρουν τα @@ μου! Χαχαχαχα!

taisteal
12/03/2015, 02:57
Ναι μωρέ, χωρίς λόγο. Τι λόγους μπορείς να έχεις ώστε να μην αγοράσεις ένα PanEuro?

Δεν μπορω να σκεφτω κανεναν.
Ολοι οι δρομοι οδηγουν εκει...

:lol:

amyroukai
12/03/2015, 07:24

Να μην είσαι σεμνός ας πούμε.
Τα αμερικανά γράφουν ότι το αναφερθέν γρουν είναι άριστο για Τούρινγκ στα χαιγουεϊζ με τις ατέλειωτες ευθείες και μόνο.

daz
12/03/2015, 18:27
Να μην είσαι σεμνός ας πούμε.

Ή να είσαι ριψοκίνδυνος! :lol:

sapila racing
12/03/2015, 19:24
Μηχανάκι για μεγάλα ταξίδια?
Αυτό είναι πολύ καλό και δεν βαριεσαι και στις ατέλέιωτες ευθείες, παίζεις με τα κουμπάκια! :bawl:

Αστεία αστεία πανε κατι ταξίδια με τετοια μεσα στη χλιδή, και με τρειλερ μερικοί!
Κι εχει και airbag λέμε. :D

daz
12/03/2015, 19:32
Αυτό είναι πολύ καλό και δεν βαριεσαι και στις ατέλέιωτες ευθείες, παίζεις με τα κουμπάκια! :bawl:

Αστεία αστεία πανε κατι ταξίδια με τετοια μεσα στη χλιδή, και με τρειλερ μερικοί!

Εντυπωσιακό!

Ο περιστροφικός διακόπτης κάτω αριστερά, δίπλα απ' το κουμπί των αλάρμ, είναι για την ρύθμιση του αέρα στο πρόσωπο ή στα πόδια του αναβάτη? :cry: :lol:

amyroukai
12/03/2015, 19:36
Εντυπωσιακό!

Ο περιστροφικός διακόπτης κάτω αριστερά, δίπλα απ' το κουμπί των αλάρμ, είναι για την ρύθμιση του αέρα στο πρόσωπο ή στα πόδια του αναβάτη? :cry: :lol:

ύψος δέσμης προβολέα ρε βλάχο, αλλά που να ξέρεις εσύ από μηχανάκια προχώ, ο δικός σας ο προβολέας του τενεκέ παίζει μόνος του πάνω κάτω :lol:

εντιτ: Αυτή η μοτοσικλέτα πάντως θα έπρεπε να διαφημίζεται (στον πραγματικό κόΖμο): A bike created for those who cannot think of not driving their car.

daz
12/03/2015, 19:44
ύψος δέσμης προβολέα ρε βλάχο, αλλά που να ξέρεις εσύ από μηχανάκια προχώ, ο δικός σας ο προβολέας του τενεκέ παίζει μόνος του πάνω κάτω :lol:

Φίλε, αυτό είναι το αυτόματο σινιάλο για να κάνουν στην άκρη οι αργοί για να μη μας κόβουν την φόρα στην ανηφόρα. :bawl:

Έχει ΚΑΙ ρύθμιση δέσμης φωτός το τενερέ λέμε!

Αμ πως!

spyrakos35
12/03/2015, 19:49
Ειμαιστο φαναρι και χαζευω ενα μαυρο φουζουρου που περιμενει.... Μεγαλο φαινεται σε μαυρο, σκεφτηκα.....

Και με το που το λεω, σκαει το του σαπιλα αναμεσα απο μενα και το μαυρο φουζουρου..... Το εκρυψε, το εκανε να φαινεται παπακι....

Εκτοτε γελαω με οποιον μου λεει οτι εχω παπορι

teogtp
12/03/2015, 19:57
Ειμαιστο φαναρι και χαζευω ενα μαυρο φουζουρου που περιμενει.... Μεγαλο φαινεται σε μαυρο, σκεφτηκα.....

Και με το που το λεω, σκαει το του σαπιλα αναμεσα απο μενα και το μαυρο φουζουρου..... Το εκρυψε, το εκανε να φαινεται παπακι....

Ωραίο το μαύρο. .........;)

amyroukai
12/03/2015, 23:33
Το του σαπιλα.....;;;;;;

Εχει gw ο σαπιλας;

daz
13/03/2015, 00:34
Το του σαπιλα.....;;;;;;

Εχει gw ο σαπιλας;

Ναι έχει

ποστάρει ένα, στην προηγούμενη σελίδα! :lol:

taisteal
13/03/2015, 00:36

Παντα θα υπαρχει καποιος που την εχει μεγαλυτερη απο εσας
Ζαααααατς

:lol::lol::lol:

Bob_o_mastoras
13/03/2015, 03:11
Aσ'τε σημερα ειδα πρωτη φορα το mt-09 απο κοντα... :a8:
Κ@υλα!!!

Εσεις ασχοληθειτε με τα pan european και τα fzr... :lol:

sapila racing
13/03/2015, 09:02
Το του σαπιλα.....;;;;;;

Εχει gw ο σαπιλας;

Μπα το πούλησα γιατί μπερδευόμουν με τα κουμπακια. :lol:

Σιγα μην ειχα τετοιο πραμα ρε!!

alex14
13/03/2015, 20:06

Civic ? :confused:

Bob_o_mastoras
29/07/2016, 16:02
ΜΠΟΥΟΥ!!!!

:tooth::tooth::tooth:

virus
29/07/2016, 16:10
Ενα φαντασμα!!!!!!!!

7Tolis
29/07/2016, 16:21
ΜΠΟΥΟΥ!!!!

Που σαι μωρέ και κροταλιζει το μηχανάκι του Δάλτωνα. :beer:

Bob_o_mastoras
29/07/2016, 16:44
Aυτο-μπαναριστικα για λιγο καιρο να δω πως ειναι!!! :lol:

Κατα τα αλλα ολα ιδια παρεμειναν στη ζωη μου. Δεν εχω κανενα συνταρακτικο νεο, μοτοσυκλετιστικο ή μη.

Ακομα εχω μονο τον παπιο και ψαχνω πλεον το επομενο... (Τεο...!!!! :lol:)

:beer:

υ.γ. Μια μερα επεσα ελαφρως με το παπι και το γρατζουνισα λιγο το χρωμα... :cry::lol:

amyroukai
29/07/2016, 16:57
υ.γ. Μια μερα επεσα ελαφρως με το παπι και το γρατζουνισα λιγο το χρωμα... :cry::lol:

Πόση αξία πήρε με την πτώση; 200% πάνω;

Bob_o_mastoras
29/07/2016, 17:02
Πόση αξία πήρε με την πτώση; 200% πάνω;

Eννοειται φιλε, διοτι πριν ηταν ατρακαριστο, τουτεστιν δεν ειχε φυγει το "ματι". Ανελαβα λοιπον το ρισκο, την ταλαιπωρια και την οδυνη να διωξω εγω το ματι ωστε ο επομενος που θα το παρει να ειναι ασφαλης!!! :D

Παντως τον παπιο δεν τον πουλαω με τιποτα οποτε μη χαιρεστε!!!! :p

SHOOTER045
29/07/2016, 17:08
363329

Bob_o_mastoras
29/07/2016, 17:18
363329

Το χειμωνα.. :D
Τωρα ειμαι παλι με τη σταθερη μου σχεση, την κυρια Παλαμιδου... :lol:

teogtp
29/07/2016, 18:13
ΜΠΟΥΟΥ!!!!

Που εισαι ρε μαστορα!
Στο Νεπαλ για διαλογισμο ησουν;
Τι κανει ο Δαλαι;
Ακομα παιζει με τα λαμα;

Bob_o_mastoras
29/07/2016, 18:24
Που εισαι ρε μαστορα!
Στο Νεπαλ για διαλογισμο ησουν;
Τι κανει ο Δαλαι;
Ακομα παιζει με τα λαμα;

Παρεα με τον Ουραϊα Χιπ πηγαμε οδικως να διαλογιστουμε... :lol::lol:

Δεν ειχα μπει καμια βδομαδα λογω ταξιδιου μες την ανοιξη, μετα ειχα κατι τρεξιματα και ξεχνιομουν και μετα με επιασε αυτο που σε πιανει οταν εχεις να τηλεφωνησεις σε ενα φιλο καιρο και μετα ντρεπεσαι να τηλεφωνησεις ακριβως επειδη εχεις να τηλεφωνησεις καιρο... ε και εν τελει σημερα ειπα να μπω.. :)

zannisvel
03/08/2016, 11:24
Εμεις δε σου κραταμε κακια να ξερεις...:lol:

Panos76
03/08/2016, 11:28
Όχι ρε πστμ, έκανες ζημιά σε αυτό το χρώμα;; 363705

teogtp
03/08/2016, 11:49
Τωρα εσας σας τρωει ο ποφτος σας να ξαναζησουμε μεγαλες στιγμες σε αυτο το θρεντ.
Τυφλα να'χει το νημα με το λαπτοπ του υπουργου.....

Bob_o_mastoras
03/08/2016, 11:51
Όχι ρε πστμ, έκανες ζημιά σε αυτό το χρώμα;; 363705

Απειροελαχιστη. Μια γρατζουνιτσα στο φτερο του εμπρος τροχου και δυο-τρεις πολυ μικρες στη ποδια δεξια.

teogtp
03/08/2016, 11:54
Απειροελαχιστη. Μια γρατζουνιτσα στο φτερο του εμπρος τροχου και δυο-τρεις πολυ μικρες στη ποδια δεξια.

+2000 χηνες πανω,λογο του αντουβου χαρακτηρα...

Bob_o_mastoras
03/08/2016, 14:06
+2000 χηνες πανω,λογο του αντουβου χαρακτηρα...

Hταν η κακια η ωρα...

Ανω Πολη, καταιγιδα, και εγω να ανεβαινω τον πλακοστρωτο δρομο για το σπιτι, κραδαινωντας μια βαρια τσαντα (της touratech παντα) με φαγητα στο αριστερο μου χερι, ενω ο ουρανος βρυχαται απειλητικα και το νερο πλημμυριζει τα γραφικα σοκακια της παλιας Θεσσαλονικης μετατρεποντας τα σε ερμιτηκους χειμαρους.
Και τη στιγμη που, βυθισμενος σε βαθια περισυλογη για το παιχνιδι της μοιρας να ξεκινησει η καταιγιδα ενω ειμαι στο δρομο, παω να παρω το τελευταιο ανηφορικο πεταλο, που θα με εβγαζε στην τελικη ευθεια για τη θαλπωρη του σπιτιου, τα γερικα Michelen χανουν τον ανισο αγωνα της προσφυσης εναντιον του πλημμυρισμενου παλιου πλακωστρωτου, που πανω του εχουν αφησει την ιστορια τους ολοι οι λαοι των Βαλκανιων, και βρισκομαι φαρδυς-πλατυς στο εδαφος βριζοντας εν εξαλω!!!

Μινι-ταξιδιωτικο εγραψα ο φουστης!!! :D:smokin:

teogtp
03/08/2016, 14:11
Η τσαντα με το φαγητο,ειχε και τα σουβλακια του poldo μεσα;
:tooth:

Bob_o_mastoras
03/08/2016, 14:13
Η τσαντα με το φαγητο,ειχε και τα σουβλακια του poldo μεσα;
:tooth:

Ειχε αρνι και μαγειριτσα απο το Πασχα. Ευτυχως σε πλαστικα ταπερ κλεισμενα καλα, οποτε διασωθηκαν.

Panos76
03/08/2016, 14:13
ME 22 να βάλεις :lol:

Bob_o_mastoras
03/08/2016, 14:19
Παντως, μιας και προσεξα ξανα τον τιτλο του thread (:lol:) να ενημερωσω οτι αποφασισα τι θα παρω. Ενα fazer πρωτης γενιας (κατα προτιμηση ασπρο-μαυρο-κοκκινο που μοιαζει πολυ ρετρο). Εχω σταμπαρει μερικα και ελπιζω να υπαρχουν μεχρι το Σεπτεμβριο.