Σύνδεση

View Full Version : sport touring για μεγαλο ταξιδι...

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 20:44
Λοιπον παιδια, καποια στιγμη μεσοπροθεσμα θελω να κανω ενα ευρωπαϊκο ταξιδι περνωντας και εξερευνωντας 3-4 χωρες. Το σκεφτομουν καιρο μεταξυ αλλων σχεδιων αλλα τελικα καταληγω σε αυτο. Καλως εχοντων των πραγματων στον οικονομικο τομεα θα μπορεσω πιστευω να το πραγματοποιησω και θα ειναι το πρωτο μου μεγαλο ταξιδι με μοτο.
Λεπτομερειες του τι και πως και που θα δημοσιευτουν μελλοντικα σε αλλο thread.

Αυτο που θελω να μαθω και στο οποιο να καταληξω ειναι το μηχανακι με το οποιο θα το πραγματοποιησω ωστε να αρχισω σχετικα συντομα το ψαξιμο και την ανευρεση πληροφοριων και μιας και ειμαι ψιλοασχετος με τη συγκεκριμενη κατηγορια, θα μου παρει καιρο.
Οσοι ξερετε, για το μηχανακι που αγορασα πριν ενα μηνα και κατι, αναζητουσα απο το Μαρτιο τι θα παρω και τι θα με βολευε περισσοτερο, οποτε καταλαβαινετε!! :lol: (και τελικα απεδωσε η υπομονη μου και πηρα αστερι! :D)

Οποτε εχουμε και λεμε:
Το ταξιδι θα ειναι αποκλειστικα ασφαλτινο. Δεν με ενδιαφερουν τα ον-οφ.
Θελω κατι ανετο για το σωματοτυπο μου που δεν θα με κουραζει στην πολυωρη οδηγηση (υψος 1,85 και δεν μπορω να εχω τα γονατα μου σε πολυ κλειστες γωνιες για πολυ ωρα).
Θελω να ειναι ροπατο και με ελαστικο κινητηρα.
Θελω να ειναι ξεκουραστο στην οδηγηση και με καλη κυληση.
Θελω να εχεις την επιλογη να γκαζωσεις και να πας ταπα (σε λογικα πλαισια) αν σε πιασει καμια μουρλα.
Θελω να ειναι οσο το δυνατον στριφτερο.
Δεν θελω κλιπ-ον.
Απο κυβισμο θελω κατι γυρω στα 600cc αντε μεχρι 900 (βαρια βαρια, μονο για κανα TDM).
Θελω 2 κυλινδρο ή 4κυλινδρο και υδροψυκτο (θα προτιμουσα 2κυλινδρο).
Θελω να μην καει τα εντερα του και να εχει καλη αυτονομια.
Θελω φυσικα να ειναι αξιοπιστο (οχι που δεν θα θελα! :D)
Μπατζετ αυστηρα μεχρι 3000 ευρω. Ουτε cent παραπανω.

Αυτα πανω κατω.. κουβεντα να γινεται. Ολες οι αποψεις δεκτες οπως και τα σπαμ!

Ευχαριστω!!! :)

MG-KTiNoS
16/10/2014, 21:03
Το τάπα στην Ευρώπη πάει να πει τάπα στο γκώλο....
Παμ παρακάτω.

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:09
Αντε ρε τους κουτοφραγγους που θα με πιασουν κιολας... :p:p:p

Που ξερεις; Μπορει να παω εκει στα autobahn τα γερμανικα που δεν εχει οριο ταχυτητας! ;) (δεν θα περασω Γερμανια αλλα λεμε τωρα :lol:)
Παντως εχεις δικιο! :)

amyroukai
16/10/2014, 21:14
θέλεις αυτό που δεν υπάρχει, άρα όπως το λες, πάμε παρακάτω.
Sport-tourer στα 600 κυβικά δεν έχει καμμία εταιρία.
Στο budget σου και στα θέλω σου ταιριάζει το "γραναζάτο" VFR που έψαχνε και ο cordix αλλά δεν σου κάνει στα κυβικά και στα κλιπον, για τον τελευταίο λόγο δεν σου κάνει το CBR600F. Και εκεί τελειώνει το πράγμα σπορ τουρισμός και αρχίζουν οι συμβιβασμοί στα γκάζια, στις αναρτήσεις, στα στριψίματα... :)

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:18
Ναι μωρε, κανα τουρισταδικο αδερφακι των naked εννοω.
Ειδες;; Ειμαι τοσο ασχετος με το θεμα που δεν ξερω καν πως λεγεται η κατηγορια! :lol: (heeelp! :cry:)
Κατι τυπου fazer, bandit, cbf κλπ κλπ.
Δε θελω τετοιου στυλ εργαλεια, τυπου vfr κλπ.

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:22
Aμα δε βαριεται κανενας moderator ας σβησει το sport απο τον τιτλο του θεματος και ας αφησει το touring μονο, μην μπερδευεται ο κοσμος!
:look:

catmaster
16/10/2014, 21:22
325011
:wave2:

amyroukai
16/10/2014, 21:24
Οπότε:
Δεν θέλεις αγριάδες γιατί κανένα δεν έχει άγριο χαρακτήρα (εσείς με τα S2 κρατήστε την ανάσα σας).
Δεν θέλεις στριψίματα, κανένα δεν έχει στήσιμο για τέτοια πράγματα.
Δεν θα έχεις και τόση άνεση με κανένα από αυτά γιατί είσαι ψηλός, κανένα δεν σε καλύπτει από τον αέρα και κανένα δεν έχει τις γωνίες γονάτων που προσφέρει ένα ον-οφ.
Κανένα από αυτά δεν καίει υπερβολικά, μάλλον καίνε όσο τα πας.
Και ΟΠΟΙΟ από αυτά και να πάρεις κάνεις αυτό που θέλεις με τους ίδιους συμβιβασμούς, είναι καθαρά θέμα προτίμησης αισθητικής.

Άρα αφού προτιμάς δικύλινδρο, ψάξε για ένα ER-6F και τέλος. Ίδια γεύση με αυτά που αναφέρεις :)

edit: Βρε Ακη, το ζουζουνιστήρι που σου μουδιάζει τα χέρια στο μισάωρο βρήκες;

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:24
z750? :hmm:
Aν ειναι σαν το naked στα μαρσπιε στα ποδια θα με ταλαιπωρησει. :(

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:28
Οπότε:
Δεν θέλεις αγριάδες γιατί κανένα δεν έχει άγριο χαρακτήρα (εσείς με τα S2 κρατήστε την ανάσα σας).
Δεν θα έχεις και τόση άνεση με κανένα από αυτά γιατί είσαι ψηλός, κανένα δεν σε καλύπτει από τον αέρα και κανένα δεν έχει τις γωνίες γονάτων που προσφέρει ένα ον-οφ.
Και ΟΠΟΙΟ από αυτά και να πάρεις κάνεις αυτό που θέλεις με τους ίδιους συμβιβασμούς, είναι καθαρά θέμα προτίμησης αισθητικής.

Άρα αφού προτιμάς δικύλινδρο, ψάξε για ένα ER-6F και τέλος. Ίδια γεύση με αυτά που αναφέρεις :)

:bigcry::cry::bigcry::cry::bigcry: :sad::sad::sad:

Ελα μην φερνεις την καταστροφη, κατι θα βρεθει που να τα συνδυαζει πανω κατω αυτα... ε;;;; :shrugs:

xristos x
16/10/2014, 21:28
Kawasaki er6f εχεις σκεφτει, με φερινγκ, νεο σχετικο μοντελο με abs και μεση τιμη γυρω στα 3000;;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&category=&make=290&variant=er6f&price-from=%3E900&price-to=%3C3000&registration-from=%3E2005&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

εχω βαλει καποια κριτηρια γι αυτο εχει μονο 7 (π.χ να ειναι νεοτερο του 2005)

edit: με προλαβε ο amyroukai , πιο γρηγορος κι απ τον ανεμο....

amyroukai
16/10/2014, 21:32
:bigcry::cry::bigcry::cry::bigcry: :sad::sad::sad:

Ελα μην φερνεις την καταστροφη, κατι θα βρεθει που να τα συνδυαζει πανω κατω αυτα... ε;;;; :shrugs:

όχι :)
Θα συμβιβαστείς. Το μόνο που σου κάνει σαν απαιτήσεις αλλά δεν είναι στο στόχαστρό σου, είναι το Versys το μικρό. Αισθητικά απαράδεκτο (καλύτερο από το μεγάλο ομολογουμένως), αλλά κάνει αυτό που θέλεις ακριβώς. Και το τι-ντι-εμ το οποίο, έχοντας δει τον manalishi σε ταξίδια, μάλλον είναι αυτό που κάνει καλύτερα από όλα, έχοντας στο μυαλό λίγα έουρος για ελατήρια και λαδάκια εμπρός, ίσως και μιά 17άρα ζάντα... :)

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:35
Kawasaki er6f εχεις σκεφτει, με φερινγκ, νεο σχετικο μοντελο με abs και μεση τιμη γυρω στα 3000;;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&category=&make=290&variant=er6f&price-from=%3E900&price-to=%3C3000®istration-from=%3E2005®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

εχω βαλει καποια κριτηρια γι αυτο εχει μονο 7 (π.χ να ειναι νεοτερο του 2005)

edit: με προλαβε ο amyroukai , πιο γρηγορος κι απ τον ανεμο....

Ενδιαφερον! Δεν ηξερα οτι εβγαζαν τετοια εκδοση. Πρεπει να βρω καποιο να το κανω βολτα να δω τις γωνιες στα ποδια και πως μου καθεται. Αλλιως φαινεται καλη επιλογη αν και λιγο ασχημουλι αλλα οκ δεν με πειραζει και πολυ. (εδω σκεφτομουν cbf! :lol:)

7Tolis
16/10/2014, 21:37
XX και καλό ταξίδι.

amyroukai
16/10/2014, 21:37
XX και καλό ταξίδι.
ΧΧ600? Πότε βγήκε δαύτο;

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:38
όχι :)
Θα συμβιβαστείς. Το μόνο που σου κάνει σαν απαιτήσεις αλλά δεν είναι στο στόχαστρό σου, είναι το Versys το μικρό. Αισθητικά απαράδεκτο (καλύτερο από το μεγάλο ομολογουμένως), αλλά κάνει αυτό που θέλεις ακριβώς. Και το τι-ντι-εμ το οποίο, έχοντας δει τον manalishi σε ταξίδια, μάλλον είναι αυτό που κάνει καλύτερα από όλα, έχοντας στο μυαλό λίγα έουρος για ελατήρια και λαδάκια εμπρός, ίσως και μιά 17άρα ζάντα... :)

Σιγουρα θα συμβιβαστω. Δεν ψαχνω το απολυτο μηχανακι. Για ενα ανετο ταξιδακι το θελω (και ισως και περισσοτερα). Απλα να στεκεται αξιοπρεπως στο δρομο.
Το TDM μου αρεσει πολυ. Στα μειον οτι ειναι 900cc. Bεβαια παιζει και το 850. Σε ποια κατηγορια φορολογησης πεφτει το 850;; Σαν το 900 ή παει στην πιο κατω;;
Αλλιως ειναι απο τις ιδανικες επιλογες και ειναι και λιγο ψηλο και μου αρεσει αυτο.

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:39
XX και καλό ταξίδι.

Το 1100 το Honda;;; :lol::lol:
:nono::nono::nono:

amyroukai
16/10/2014, 21:40
Από 301 κ.ε. μέχρι 785 κ.ε. 55 ευρώ

Από 786 κ.ε. μέχρι 1071 κ.ε. 120 ευρώ

catmaster
16/10/2014, 21:42
Οπότε:

edit: Βρε Ακη, το ζουζουνιστήρι που σου μουδιάζει τα χέρια στο μισάωρο βρήκες;

δεν σου μουδιάζει ρε το κάβα τίποτα , άμα το συνηθίσεις είναι οκ :)

και εγώ σκέφτηκα και το er και το Bandit αλλά είπα να ξεφύγει λίγο από την πεπατημένη και να έχει και λίγο περισσότερο τσαμπουκά στο γκάζι του και πρότεινα το Ζ

catmaster
16/10/2014, 21:43
Σιγουρα θα συμβιβαστω. Δεν ψαχνω το απολυτο μηχανακι. Για ενα ανετο ταξιδακι το θελω (και ισως και περισσοτερα). Απλα να στεκεται αξιοπρεπως στο δρομο.
Το TDM μου αρεσει πολυ. Στα μειον οτι ειναι 900cc. Bεβαια παιζει και το 850. Σε ποια κατηγορια φορολογησης πεφτει το 850;; Σαν το 900 ή παει στην πιο κατω;;
Αλλιως ειναι απο τις ιδανικες επιλογες και ειναι και λιγο ψηλο και μου αρεσει αυτο.

ξέχνα το 850 γιατί θα κάνεις τρελά κόλπα με το μάστορα :wave2:

amyroukai
16/10/2014, 21:44
Τι να σου πω, με το γυμνό είχα θέματα με κραδασμό από το μοτέρ στα χέρια και στα πόδια και μούδιαζαν σε ολοήμερο ταξιδάκι, συν τη σέλα/σανίδα αλλά το ντυμένο αυτό το τελευταίο δεν το έχει λόγω άλλης σέλας (ελπίζω).
Κατά τα λοιπά, ευχάριστη μοτοσικλέτα, κυρίως όταν σε έπιανε ο γερο-διάολος και σου έστριβε τον καρπό. :)

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:46
δεν σου μουδιάζει ρε το κάβα τίποτα , άμα το συνηθίσεις είναι οκ :)

και εγώ σκέφτηκα και το er και το Bandit αλλά είπα να ξεφύγει λίγο από την πεπατημένη και να έχει και λίγο περισσότερο τσαμπουκά στο γκάζι του και πρότεινα το Ζ

To Z σαν naked το χω οδηγησει καμια 20αρια χλμ. Δεν με κουρασε αλλα τα γονατα μου ηταν σε αρκετα κλειστες γωνιες για αυτο που εχω συνηθισει και με βολευει. Αν το οδηγησω για πολλες ωρες ειναι αρκετα πιθανον να με πιασει πονος στο γονατο. Αλλιως μου αρεσει αρκετα σαν επιλογη. Θα το 'χω σιγουρα στο νου μου παντως!

Με αυτα που εχω συνηθισει οι κραδασμοι ειναι το τελευταιο που με απασχολει! :lol:

catmaster
16/10/2014, 21:48
Τι να σου πω, με το γυμνό είχα θέματα με κραδασμό από το μοτέρ στα χέρια και στα πόδια και μούδιαζαν σε ολοήμερο ταξιδάκι, συν τη σέλα/σανίδα αλλά το ντυμένο αυτό το τελευταίο δεν το έχει λόγω άλλης σέλας (ελπίζω).
Κατά τα λοιπά, ευχάριστη μοτοσικλέτα, κυρίως όταν σε έπιανε ο γερο-διάολος και σου έστριβε τον καρπό. :)

+1

το S είναι διαφορετικό μηχανάκι και έχει και τη μοτερούκλα που γνωρίζεις καλύτερα από εμένα

sniper
16/10/2014, 21:49
OK

600 και ροπές δεν υπάρχει...

Άνετο χωρις κλιπον και 2κυλινδρο και λοιπά gay = Ηonda shadow 600 και βρίσκεις με κάτω απο 3.000

καλά ταξίδια.

325018

Πες μου μόλις το πάρεις να σε ΒΑΝάρω.

sv1000s
16/10/2014, 21:53
To Z σαν naked το χω οδηγησει καμια 20αρια χλμ. Δεν με κουρασε αλλα τα γονατα μου ηταν σε αρκετα κλειστες γωνιες για αυτο που εχω συνηθισει και με βολευει. Αν το οδηγησω για πολλες ωρες ειναι αρκετα πιθανον να με πιασει πονος στο γονατο. Αλλιως μου αρεσει αρκετα σαν επιλογη. Θα το 'χω σιγουρα στο νου μου παντως!

και το s καλο ειναι το ειχα. τριζαν τα πλαστικα στο μουτρο απο καινουριο που το ειχα παρει
και απο κραδασμους χειροτερο απο το γυμνο.απο γκαζι καλο,σελα χεστα δεν κανει για ταξιδι.:beer:

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 21:54
OK

Άνετο χωρις κλιπον και 2κυλινδρο και λοιπά gay = Ηonda shadow 600 και βρίσκεις με κάτω απο 3.000

καλά ταξίδια.

325018

Το highlight της φωτογραφιας ειναι αυτο το "throw it a curve" που λεει επανω! Ναι ναι.. throw it a curve and it will go straight! :lol::lol:
Θα αυτοbanαριζομουν για να σε βγαλω απο τον κοπο! :D

Hell_Rider
16/10/2014, 21:55
κοιτα τι απλωμα κανεις το ποδι... εδω εισαι !

325022

SHOOTER045
16/10/2014, 21:56
αντε με γεια
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5490754/

xristos x
16/10/2014, 21:57
OK

καλά ταξίδια.

325018

Εφοσον ενα συμβιβασμο θα τον κανεις που θα τον κανεις , ας μην ειναι και τοσο ....στριφτερο :lol:! κατα τα αλλα τα γονατα θα ειναι στην καλυτερη δυνατη θεση! http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5571685/

SHOOTER045
16/10/2014, 21:58
325023
εχω αντιπροταση

ταχυτητα δεν θα εχεις
καλυψη δεν θα εχεις
αλλα who cares

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 22:00
:a03::a2::a8:
Παω να τον παιξω μια στιγμη και επανερχομαι!!! :lol:

sv1000s
16/10/2014, 22:02
διαλειμματακι παιδια.:priest:

SHOOTER045
16/10/2014, 22:05
325024
εχουμε και SS
325025
Και SS και απ τον τοπο σου...

sniper
16/10/2014, 22:05
αντε με γεια
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5490754/

Πάντα αναρωτιόμουν αν περνάει τον κινητήρα toy TDM το χάλκινο μονοβολο της Remington ή το 3ιντσο της Sauvestre

SHOOTER045
16/10/2014, 22:06
:a03::a2::a8:
Παω να τον παιξω μια στιγμη και επανερχομαι!!! :lol:

προσεχε

Photo deleted by sniper.

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 22:14
Ενταξει! Ηρεμησα! :p:p :lol::lol:

Ανεβηκα σπιτι ρε σεξομανεις!! Σιγα μην τον επαιζα! (λεμε τωρα! :lol:)

Λοιπον Shooter το TDM πολυ καλη επιλογη (και μαλλον αυτο θα επιαρνα γιατι με βολευει πολυ) αλλα λογω αυξημενων τελων κυκλοφοριας θα πρεπει να κανω το ταξιδι και να το πουλησω πριν χρειαστει να πληρωσω το επομενο τελος. Δεν με πειραζει ιδιαιτερα μιας και στο νου μου εχω οτι θα το πουλησω μετα το ταξιδι, οτι και να παρω, κατα πασα πιθανοτητα αλλα μπορει και να γλυκαθω και να το κρατησω με παραδωμενες πινακιδες μεχρι το επομενο ταξιδι.
Και το θεμα ειναι θα προλαβω να το πουλησω πριν ερθει το τελος ή οχι;;;
Αλλα δεν ψηνομαι για το 120αρι του TDM που πρεπει να σκαω καθε φορα συν την αυξημενη ασφαλεια. :(

sniper
16/10/2014, 22:17

Λοιπον Shooter το TDM πολυ καλη επιλογη (και μαλλον αυτο θα επιαρνα γιατι με βολευει πολυ) αλλα λογω αυξημενων τελων κυκλοφοριας θα πρεπει να κανω το ταξιδι και να το πουλησω πριν χρειαστει να πληρωσω το επομενο τελος. Δεν με πειραζει ιδιαιτερα μιας και στο νου μου εχω οτι θα το πουλησω μετα το ταξιδι, οτι και να παρω, κατα πασα πιθανοτητα αλλα μπορει και να γλυκαθω και να το κρατησω με παραδωμενες πινακιδες μεχρι το επομενο ταξιδι.
Αλλα δεν ψηνομαι για το 120αρι του TDM που πρεπει να σκαω καθε φορα συν την αυξημενη ασφαλεια. :(

Aν δεν προλάβεις, μπορουμε να το κάνουμε στόχο... το ειπα και παραπανω. Ή να δουμε αν κολυμπαει στη θάλασσα... Μπλε να το πάρεις.

SHOOTER045
16/10/2014, 22:20

παρτο εσυ
και μετα βλεπουμε

Bradipous
Για μισο, γιατι ειπαμε δεν θες βεστρωμ; :hmm:

Bob_o_mastoras
Πάντα αναρωτιόμουν αν περνάει τον κινητήρα toy TDM το χάλκινο μονοβολο της Remington ή το 3ιντσο της Sauvestre

Kατι τετοιο θα χρειαστεις μαλλον. .50cal M20 armor piercing (αυτα με τη μαυρη μυτη) :
325027

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 22:23
Για μισο, γιατι ειπαμε δεν θες βεστρωμ; :hmm:

Μα θα πανε τζαμπα οι απεριοριστες off-road δυνατοτητες αυτου του μοντελου! Κριμα ειναι! :lol::lol:
Δε θελω γιατι θελω κατι αμιγως street και επισης τα στρομ ξεφευγουν λιγο σε τιμες για καποιο λογο.

xristos x
16/10/2014, 22:30
Μα θα πανε τζαμπα οι απεριοριστες off-road δυνατοτητες αυτου του μοντελου! Κριμα ειναι! :lol::lol:
Δε θελω γιατι θελω κατι αμιγως street και επισης τα στρομ ξεφευγουν λιγο σε τιμες για καποιο λογο.

Μη το λες και μεχρι 3000 βρισκεις και πιο ετοιμα για ταξιδι... πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5599627/

Bradipous
16/10/2014, 22:34

Τοτε σε βλεπω για φειζερ τρελο αγορι.
Θα βρεις ευκολα και μαλιστα προικισμενο, με βαλιτσες τανγκμπαγκ κλπ για να αποθηκευεις τα χορταρια και τα ματζουνια σου ενω θα μπορεις να το δωσεις ευκολα αφου δεν σκοπευεις να το κρατησεις. Και για τδμ ισχυουν αυτα.

Υ.γ. γμτ και χαρηκα μολις ειδα τον τιτλο, λεω τωρα θα ειναι μεταξυ μπουζα και ζζρ ή fjr και gtr.

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 22:38
Υ.γ. γμτ και χαρηκα μολις ειδα τον τιτλο, λεω τωρα θα ειναι μεταξυ μπουζα και ζζρ ή fjr και gtr.

Σας παραπλανησα σκοπιμα για να τσιμπισετε το δολωμα και να μπειτε!! Μετα φατε την ξενερα οτι ψαχνω ενα ανετο street για ταξιδακια! :lol::lol:

amyroukai
16/10/2014, 22:45
Έβλεπα ένα build thread για ένα βεστρομάκι στα 171 κιλά πλήρες υγρών. Ο κατασκευαστής δεν είχε βάλει χωματερές αναρτήσεις, ατυχώς, αλλά τον πστη, ήταν ωραία κατασκευή.

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 22:45
Εφοσον ενα συμβιβασμο θα τον κανεις που θα τον κανεις , ας μην ειναι και τοσο ....στριφτερο :lol:! κατα τα αλλα τα γονατα θα ειναι στην καλυτερη δυνατη θεση! http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5571685/

Ομορφο και το δινει πολυ καλα λεφτα ο τυπος σε σχεση με αλλα τετοιου στυλ (ναι, που και που τα κοιταω και αυτα :look:)
Το "racing" αυτοκολλητο πανω στο τεποζιτο ειναι σαφως μεγαλη ειρωνια αλλα προσφερει γελωτα.
Μωρε η αληθεια ειναι οτι θα μου αρεζε να κανω ταξιδι με τετοια μηχανη απλα θα ηταν σε πολυ ραθυμους ρυθμους. Μπακα μπουκα οι πιστονιες και παμε. Ωραια ειναι παντως αν εχεις την επιλογη να εχεις ΚΑΙ ενα τετοιο μηχανακι.
Δεν ξερω αν αυτο το ταξιδι θελω να το κανω ετσι.
Καλα για ανεση δεν το συζηταω, ριχνεις και εναν υπνο επανω αμα λαχει..!

Grafton 505
16/10/2014, 22:46
Κάτι τέτοιο ;

Breva 750

325030

Sapadak
16/10/2014, 23:06
Βρες και καβαλα ενα 600f, ψεκαστο κατα προτιμηση για οικονομια.
Και εντος μπατζερ και αν δεν εισαι πανω απο 1.80-1.85 θα σου ερθει και κουτι

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 23:09
Κάτι τέτοιο ;

Breva 750

325030

Ωραιο (αν δεν παρουσιασει βλαβες) αλλα πως το πουλαω μετα αν θελω;;;

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 23:10
Βρες και καβαλα ενα 600f, ψεκαστο κατα προτιμηση για οικονομια.
Και εντος μπατζερ και αν δεν εισαι πανω απο 1.80-1.85 θα σου ερθει και κουτι

600f τι;; cbr?? Aν ναι, ειπα οτι δεν θελω κλιπ ον δυστυχως.

xristos x
16/10/2014, 23:16

cbf φανταζομαι εννοει

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 23:31
Για τα bandit τα υδροψυκτα τι λετε;; Μου αρεσουν εξωτερικα. Πολυ ομορφα και φαινονται βολικα. Δεν εχω οδηγησει ποτε. Υπαρχει μηπως θρεντ που τα αναλυεει;;

DoctoR_k6
16/10/2014, 23:32
Bandit ψαχνεις. Σκυλι κινητηρας με πολυ ροπη. Δεν καει σε τουριστικη κατασταση κ φορτωνεται σα γαιδουρι. Μια αλλαγη δαγκανες κανε απο gsr κ καμια τρομπιτσα για τα φρενα κ ενα αμορτισερακι πισω κ τελος.
Κ με τα λεφτα που ψαχνεις παιζουν πολλα!!

Bob_o_mastoras
16/10/2014, 23:41
Tι εχει το αμορτισερ και χριζει αλλαγης;; Τα φρενα δεν τα αλλαζω, δεν θα το κυνηγαω ουτως η αλλως,
Για το υδροψυκτο 2006+ μιλαμε ε;;

DoctoR_k6
16/10/2014, 23:46
Αν δεν το κυνηγησεις καθολου το αφηνεις μαμα κ τελος. Ειπα μηπως κ το θελες λιγο καλυτερο σε κανα 2 σημεια.
Λογικα για νερα κ ψεκασμο πας. Αν κ καποιος φιλος εχει το ελαιοψυκτο με 115k κ ολα δουλευουν ρολοι.
Τιμιο μηχανακι κ δεν θα σε προδωσει ποτε.-

amyroukai
16/10/2014, 23:54
Το bandit δεν σπάει δεν χαλάει. Από εκεί και πέρα, είναι ιδιαίτερο στην οδήγησή του. Ή σου ταιριάζει ή όχι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά είναι διαφορετικό, μοιάζει να έχει ψηλά το βάρος και αυτό το κάνει περίεργο στις εναλλαγές κλίσης. Εγώ ταίριαξα μαζί του και το καταευχαριστήθηκα.
Αν πάρεις το υδρόψυκτο δεν θα πειράζεις τίποτα, ίσως πιο χοντρά λάδια εμπρός. Το αερόψυκτο είναι ακόμα πιο σκυλί από μοτέρ και 20κάτι κιλά λιγότερα, αλλά έχει πιο αδύναμα φρένα (που δεν θα σε ενοχλήσουν σε τίποτα εκτός και αν λυσσάξεις σε πίστα ή σε κατηφόρα βουνίσια) και απλά με ένα καλό τακάκι είσαι μιά χαρά.
Το αμορτισέρ έχει λίγο μαλακό ελατήριο για φόρτωμα και δικάβαλο, όπως όλα τα Ιαπωνικά. Ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο.

foogr01
17/10/2014, 00:17
Άμα ταιριάξεις με το ληστή +1 κι από μένα.

taisteal
17/10/2014, 01:18
Καλα ρε μαστορα σχεδιαζεις να παρεις μοτο και να κανεις ταξιδι και κολλας στα τελη κυκλοφοριας,το αν θα ειναι 55 ευρω η 110;;;
Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα tdm 900,και μετα bandit.

theofilos888
17/10/2014, 06:39
Ασε τις αηδιες. Το μηχανακι που θες ειναι cb1300s. Σιγα μην μασησει η ομαδα απο λιγα γιουργια παραπανω σε τελη. Καταναλωση ιδια με το 600 και πας παντου ανετα. Και μετα σιγα μη θες να το δωσεις.

est
17/10/2014, 06:56
Triumph Sprint 955i δεν παίζει; Πιο τουριστικό δε μπάει λέμε! Και έχεις και Ροπάκλα!!
:smokin:

Sapadak
17/10/2014, 09:20

Ναι το cbr εννοούσα.
Τα κλιπ-ον του ειναι πάνω απο τη τιμονόπλακα και η θέση οδήγησης αρκετά όρθια και άνετη.
Αν είσαι κάθετος με τα κλιπ-ον, πάσο

montechristo
17/10/2014, 09:43
Πρωην ιδιοκτητης Βandit 1250 S εδω... Καλο, ροπατο οσο δεν παει, αλλά με 1,85 τα γονατα σου δεν θα περασουν καλα. Παθων σε 10ημερο ταξιδι στην Ιταλια περισυ. Ιδανικο για ταξιδι απο πλευρας αξιοπιστιας (δεν εκανε κιχ, δεν αγχωθηκα πουθενα οτι μπορει κατι να παθει), αλλά απλα δεν χωραγα. Το ανταλλαξα με ΟΝ-ΟFF, καταληγοντας με ενα Moto Guzzi Stelvio. Ανετο, σωστες γωνιες σε γονατα και χερια, αλλά το ταξιδι του περασμενου καλοκαιριου εγινε τελικα με το αυτοκινητο. Απλα δεν πιστευα οτι θα τα καταφερνε το Stelvio...

ΥΓ Αν καταληξεις σε Bandit, αλλαξε αμεσως το τιμονι με ενα με πιο ισιες γωνιες,πριν σου διαλυσει τους καρπους...

Vice
17/10/2014, 09:54
Συφωνώ με τον Sapadak! CBR 600F

Ο λόγος που δεν θέλεις κλιπόν είναι για να μην σου πιάνονται τα χέρια υποθέτω. Αν ναι τότε έχει υποψιν οτι είναι πιο ψηλά απο τα SS και λιγο πιο χαμηλά απο τα Streetfighter.

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 12:39
@amyroukai: Το bandit το αεροψυκτο λες να ειναι καλυτερη επιλογη δηλαδη;; Μιας και πιο φθηνο, δεν θα κινηθει πολυ σε πολη ωστε να ανεβαζει θερμοκρασιες, δεν θα το πηγαινω ταπα, ειναι 20 κιλα λαφρυτερο, θα ειναι φορτωμενο αλλα οχι πολυ και μονοκαβαλο σιγουρα. Επισης ειναι δυνατον τα μαρσπιε του να πανε πιο κατω με καμια πατεντα;; Γιατι οπως λεει o Montechristo θα μου ταραξουν τα γονατα σε ταξιδι.

@Taisteal: Ναι με προβληματιζει στην παρουσα φαση που δεν γνωριζω τι θα γινει το χειμωνα απο αποψη δουλειας. Περιμενω καποιες συμβασεις. Αλλιως τα επιπλεον 55 γιουρια και συν καποια ακομα για ασφαλεια ειναι οκ. Θα κοψω απο αλλου και θα βγουν. (σκατο παξιμαδι και ετσι φαση! :lol:)
Αλλα η τιμη αγορας των 900 ξεφευγει οποτε θα πρεπει να παρω 850.

@theofilos888: Φοβερο μηχανακι σιγουρα!! Και πανεμορφο. Αλλα τα τελη ξεφευγουν και πλησιαζουν αυτα που πληρωνω για το αμαξι και επισης τι να τα κανω τοσα κυβικα;; Δεν θα σερνω τροχοσπιτο. :p
Και οπως λες αμα κολλησω μετα και δε θελω να το δωσω κλαφ'τα :cry: Θα αρχισω ερανο!

@est: Πολλα κυβικα, κλιπ ον και Τriumph. Στα συν οντως η ροπη αλλα... Αστο καλυτερα! :nono:

@Sapadak & Vice: Δεν με βολευει το εργαλειο αυτο. Θα με κουρασει σιγουρα. Μακαρι να μουν λιγο πιο κοντος. Εχω ανεβει σε F και δεν.. Πεφτω καπως μπροστα περισσοτερο απ'οσο θα θελα. Οσο για τα κλιπ ον στερουν ανεση σιγουρα.

:a014::a014:

SHOOTER045
17/10/2014, 12:44
To gsxf 750 πού είχα για χρο
Ποτέ δεν είχε πρόβλημα από θερμοκρασίες, κίνηση εντός πόλης κλπ

amyroukai
17/10/2014, 13:04
@amyroukai: Το bandit το αεροψυκτο λες να ειναι καλυτερη επιλογη δηλαδη;; Μιας και πιο φθηνο, δεν θα κινηθει πολυ σε πολη ωστε να ανεβαζει θερμοκρασιες, δεν θα το πηγαινω ταπα, ειναι 20 κιλα λαφρυτερο, θα ειναι φορτωμενο αλλα οχι πολυ και μονοκαβαλο σιγουρα. Επισης ειναι δυνατον τα μαρσπιε του να πανε πιο κατω με καμια πατεντα;; Γιατι οπως λεει o Montechristo θα μου ταραξουν τα γονατα σε ταξιδι.
Ανεβαίνει η σέλα δύο πόντους ή δυόμιση, κάτι τέτοιο, αλλάζοντας θέση σε ένα λαμάκι. Το είχα κάνει και βελτιώθηκε πολύ. Πάντως κανένα στριτ δεν είναι για πολλές ώρες στη σέλα από πλευράς άνεσης στα γόνατα. "Καλύτερη" επιλογή από το υδρόψυκτο δεν ξέρω να σου πω γιατί ο καθ' ένας έχει άλλες προτεραιότητες, η γενική λογική πιο απλό σαν κατασκευή άρα πιο αξιόπιστο ισχύει και το δικό μου έχει και ABS. Υπερθέρμανση έχει πάθει μόνο στα όνειρα του σόνικ... :lol:
Αν είναι να κάνεις ΕΝΑ ταξίδι και να το δώσεις, βάλε και το θέμα εμπορικότητα στην εξίσωση... Το αερο(ελαιό)ψυκτο έχει το κοινό του αλλά το πιο νέο είναι πιο εμπορικό.

Αυτό το μακάρι να ήμουν πιο κοντός με πέθανε στο γέλιο... Πα καλά μωρέ;

DrEvil
17/10/2014, 13:15
Ειμαι 1.93, εχω Bandit 650 (το βαρυ) και δεν ειμαι καλα (απλα κ μονο γιατι πλεον οι βολτες μου ειναι 500χλμ μαξ.
Προβλημα με γονατα δεν εχω.(εχω σηκωσει την σελα κι εχω βαλει ισιο τιμονι - γουοζ ε μπιτς μεχρι να το συνηθισω).

Μια χαρα αξιοπιστο ειναι. Λιγο καιει (αν το οδηγα ο αμυρου, οχι εγω). Ελαστικο κι ροπατο ειναι. Και στριβει, αξιοπρεπεστατα.
Τα μειον του ειναι το βαρος του (υπο συνθηκες) κι η γαμ'νη αισθηση των φρενων του, ελεω αβς.
Τα κανει ολα κι ειναι στο οικονομικο πεδιο που εθεσες.

Παρε ενα 800στ ομως. Ειναι σε ολα καλυτερο κι 2κυλινδρο.

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 13:43
Παρε ενα 800στ ομως. Ειναι σε ολα καλυτερο κι 2κυλινδρο.

To BMW? :hmm: Δεν θα ξεφευγει σε κοστος;;

edit: Ξεφευγουν τα S και τα ST και πανε γυρω στα 4000+ :(

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 13:49
To gsxf 750 πού είχα για χρο
Ποτέ δεν είχε πρόβλημα από θερμοκρασίες, κίνηση εντός πόλης κλπ

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5602697/ Καλοοο και καλη τιμη!!
Σε παω μια κοντρα μετα αμα βρεις ιδιο υπηρεσιακο! :evil:

vardis
17/10/2014, 13:50
Για versys τι λές;
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5512118/
(και το από δίπλα στη φωτό δεν είναι κακό!)

DrEvil
17/10/2014, 13:55
To BMW? :hmm: Δεν θα ξεφευγει σε κοστος;;

3,5-4,0 ζητανε (για 06-08).
Με κασερι στο χερι το πηρες 3 κι εφυγες.
Επισης, οπως καλα ξερεις, οσο το ψαχνεις τοσο βρισκεις.

DrEvil
17/10/2014, 13:59
Για versys τι λές;

Επισης πολυ τιμιο (και πανκακασχημο, πλην τιμιο) μηχανακι.

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 14:01
Για versys τι λές;
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5512118/
(και το από δίπλα στη φωτό δεν είναι κακό!)

Καλο το versys, το 'χω ουτως ή αλλως υποψιν, αρκει να το βρω σε καλα λεφτα:). Το διπλα το βαρκαντερο οχι, δεν θα παω απο θαλασσα! :p :lol::lol:

SHOOTER045
17/10/2014, 14:12
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5602697/ Καλοοο και καλη τιμη!!
Σε παω μια κοντρα μετα αμα βρεις ιδιο υπηρεσιακο! :evil:
Έχω ένα με 2700χλμ μπιμπελό
Και με φαρους σειρήνες κλπ φορτωμένο σε πάω αν το πάρεις

Πέραν τής πλάκας, το συγκεκριμένο το έπαιρνα άνετα ,αν τα είχα τα φράγκα γαμω τήν πτν μού...

peterTHErider
17/10/2014, 14:24
bob αν θες σου πουλαω το 1300gt να ευχαριστηθεις ταξιδι!στα λεφτα θα τα βρουμε...:smokin:

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 14:24
Καλα, θα παρω αυτο τοτε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5283176/ για να μην μου λες μετα "ναι αλλα ειχα ποσο εξτρα βαρος απο σειρηνες, βαλιτσες κλπ κλπ.." Δικαιολογιες!!! :lol::lol:

Παντως ειναι πολυ ομορφο μηχανακι αυτο το μπλε. Μου αρεσει αυτη η κλασσικη γραμμη του παρα πολυ. Θα το σκεφτω και αυτο σοβαρα.
Απο βαρος και απο γωνιες στα ποδια πως τα παει;;;

Pan (dvs)
17/10/2014, 14:26
Kαταλαβα τι ψαχνεις.Μπες και διαλεξε

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=93642

:D

akis_trevor
17/10/2014, 14:53
cbf.
το 600 το βρισκεις και under budget και οριακα βρισκεις το 1000αρι αν δεν σου φτανει το 600 σε γκαζι.
κατ εμε πιο ανετο απο τον ληστη το 650,πιο ελαφρυ,επισης φορτωνεται κλπ κλπ.

SHOOTER045
17/10/2014, 17:51
Καλα, θα παρω αυτο τοτε http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5283176/ για να μην μου λες μετα "ναι αλλα ειχα ποσο εξτρα βαρος απο σειρηνες, βαλιτσες κλπ κλπ.." Δικαιολογιες!!! :lol::lol:

Παντως ειναι πολυ ομορφο μηχανακι αυτο το μπλε. Μου αρεσει αυτη η κλασσικη γραμμη του παρα πολυ. Θα το σκεφτω και αυτο σοβαρα.
Απο βαρος και απο γωνιες στα ποδια πως τα παει;;;
Παρόλο τον όγκο δεν τρομάζει
Το βάρος τού δεν φαίνεται
Είναι χαμηλό κόβει πολύ το τιμόνι
Έχει δύναμη χωρίς να τρομαζει
Κάνει μπαντιλικια και 200ριζει χαλαρά
Δεν σπάει, και δεν έσπασε κανένα ποτέ,η σέλα και οι γωνίες το κάνουν ξεκούραστο για νον στοπ διαδρομές

Το συγκεκριμένο που εβαλες φώτο, είναι το παλιό το ελάφι πού λέμε, λόγω διαφορετικού τιμονιου και του γεματου φεριγκ

7Tolis
17/10/2014, 17:57
περισυ στον μαραθώνιο πέρασαν 3 τέτοια και μας κέρασαν τήλιο.Οσο και να άνοιξα το τδμ να τους φτάσω ήταν μάταιο.

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 18:04
περισυ στον μαραθώνιο πέρασαν 3 τέτοια και μας κέρασαν τήλιο.Οσο και να άνοιξα το τδμ να τους φτάσω ήταν μάταιο.

Τίλιο
Το τίλιο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες (ηρεμιστικό, διουρητικό, ήπιο στυπτικό) και θεωρείται ότι προλαμβάνει την αρτηριοσκλήρωση και την υπέρταση. Το βότανο αυτό ενδείκνυται για όσους έχουν υψηλή πίεση και παράλληλα είναι νευρικοί, με αποτέλεσμα η πίεσή τους να ανεβαίνει όταν εκνευρίζονται. Το τίλιο έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και να επουλώνει τα τοιχώματά τους. Μπορείτε να πίνετε 1-2 φορές την ημέρα ρόφημα τίλιου μεταξύ των γευμάτων ή όταν νιώθετε ότι είστε σε ένταση.
Πώς να το ετοιμάσετε: Ρίχνετε 1 κουταλιά τίλιο σε 1 φλιτζάνι βρασμένο νερό για 10’ και μετά σουρώνετε. Το τίλιο μπορεί να συνδυαστεί με τον κράταιγο.

:lol::lol::lol:

7Tolis
17/10/2014, 18:07
Έστω.Να δούμε φέτος.Θα τους την έχω στημένη στο νέο βουτζά. :D

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 18:11
Παρε το R1 για σιγουρα!

7Tolis
17/10/2014, 18:17
Παρε το R1 για σιγουρα!

οχι ουγκ.με το τδμ θα στησω καραουλι.Εχει και φάρο.Θα τους κάμω νόημα να κανουν στην ακρη και θα την κάμω οφορίκουε τη δουλειά μετα. :a17::a27::hunter:

thunder ace
17/10/2014, 18:45
cbf.
το 600 το βρισκεις και under budget και οριακα βρισκεις το 1000αρι αν δεν σου φτανει το 600 σε γκαζι.
Συμφωνω.Η πιο λογικη-σωστη αγορα.

DrEvil
17/10/2014, 19:41
cbf.

Καλο, τιμιο, οικονομικο κι αθραυστο.
Το μονο του κακο, αν δεν εχει αλλαξει ο προηγουμενος, με το που το παρεις, αλλαζεις πισω αναρτηση.
Επισης το πιο "αργο" απο ολα.

geez996
17/10/2014, 20:08
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141859

Bob_o_mastoras
17/10/2014, 20:21
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141859

Nαι το ειδα, απλα δεν θα το αγορασω τωρα οποτε χαθηκε η ευκαιρια.

DrEvil
17/10/2014, 20:29
Nαι το ειδα, απλα δεν θα το αγορασω τωρα οποτε χαθηκε η ευκαιρια.

Αν δεν εχει ΑΒς δεν ειναι ευκαιρια.
Ειναι επικινδυνη η χοντρη στους Ελληνικους και καθρεπτιζοντες δρομους χωρις ΑΒς.

Θα επιμεινω, δες για καμια μπεμπα. Βρισκεις στα λ7 που θες. Και ειναι πολυ καλυτερο μηχανακι.

SHOOTER045
17/10/2014, 20:33
Αν δεν εχει ΑΒς δεν ειναι ευκαιρια.
Ειναι επικινδυνη η χοντρη στους Ελληνικους και καθρεπτιζοντες δρομους χωρις ΑΒς.

Θα επιμεινω, δες για καμια μπεμπα. Βρισκεις στα λ7 που θες. Και ειναι πολυ καλυτερο μηχανακι.

F800gs στο car εχει ένα τρακαρισμένο με 3.000 !!!

DrEvil
17/10/2014, 20:34
F800gs στο car εχει ένα τρακαρισμένο με 3.000 !!!

Και γω ανταλλασσω την πεθερα μου με οποιαδηποτε αλλη στο car.gr.
Οτι του φανει του λωλοστεφανη, ρε ομορφε. :p

teogtp
17/10/2014, 20:37
Γραφετε 7 σελιδες τωρα και στο τελος θα μας πει οτι αγορασε κανενα URAL με καλαθι για τα βοτανα...

foogr01
17/10/2014, 21:12
Γραφετε 7 σελιδες τωρα και στο τελος θα μας πει οτι αγορασε κανενα URAL με καλαθι για τα βοτανα...

Έχουμε ακόμα πολύυυυυ ψωμί :lol:

amyroukai
17/10/2014, 21:17
Η μπινια των στριτ. Αφού δεν βολευουν για πολύωρη παραμονή στη σέλα.

Bradipous
17/10/2014, 22:28

Μπομπ δωσε ενα βοτανο για την μνημη στον καφεδοπωλη, ξεχναει γρηγορα με φαινεται. :p

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141162

teogtp
17/10/2014, 22:37
Χμμμ!
Ωποτε εχουμε τουλαχιστον 7 σελιδες ακομα να γεμισουμε..............
Μισο λεπτο....................

:a014:
Ετοιμος..........

Grafton 505
17/10/2014, 23:09
Ωραιο (αν δεν παρουσιασει βλαβες) αλλα πως το πουλαω μετα αν θελω;;;

Δεν θα θες, αλλά ναι ... είναι ένα θέμα και αυτό.

Από ότι διαβάζω,, σε βλέπω να παίρνει cbf600s και να το πουλάς μετά το ταξίδι γιατί σου φάνηκε( και είναι ) ''κάπως'' λίγο.

chester24
17/10/2014, 23:34
Λοιπον παιδια, καποια στιγμη μεσοπροθεσμα θελω να κανω ενα ευρωπαϊκο ταξιδι περνωντας και εξερευνωντας 3-4 χωρες. Το σκεφτομουν καιρο μεταξυ αλλων σχεδιων αλλα τελικα καταληγω σε αυτο. Καλως εχοντων των πραγματων στον οικονομικο τομεα θα μπορεσω πιστευω να το πραγματοποιησω και θα ειναι το πρωτο μου μεγαλο ταξιδι με μοτο.
Λεπτομερειες του τι και πως και που θα δημοσιευτουν μελλοντικα σε αλλο thread.

Αυτο που θελω να μαθω και στο οποιο να καταληξω ειναι το μηχανακι με το οποιο θα το πραγματοποιησω ωστε να αρχισω σχετικα συντομα το ψαξιμο και την ανευρεση πληροφοριων και μιας και ειμαι ψιλοασχετος με τη συγκεκριμενη κατηγορια, θα μου παρει καιρο.
Οσοι ξερετε, για το μηχανακι που αγορασα πριν ενα μηνα και κατι, αναζητουσα απο το Μαρτιο τι θα παρω και τι θα με βολευε περισσοτερο, οποτε καταλαβαινετε!! :lol: (και τελικα απεδωσε η υπομονη μου και πηρα αστερι! :D)

Οποτε εχουμε και λεμε:
Το ταξιδι θα ειναι αποκλειστικα ασφαλτινο. Δεν με ενδιαφερουν τα ον-οφ.
Θελω κατι ανετο για το σωματοτυπο μου που δεν θα με κουραζει στην πολυωρη οδηγηση (υψος 1,85 και δεν μπορω να εχω τα γονατα μου σε πολυ κλειστες γωνιες για πολυ ωρα).
Θελω να ειναι ροπατο και με ελαστικο κινητηρα.
Θελω να ειναι ξεκουραστο στην οδηγηση και με καλη κυληση.
Θελω να εχεις την επιλογη να γκαζωσεις και να πας ταπα (σε λογικα πλαισια) αν σε πιασει καμια μουρλα.
Θελω να ειναι οσο το δυνατον στριφτερο.
Δεν θελω κλιπ-ον.
Απο κυβισμο θελω κατι γυρω στα 600cc αντε μεχρι 900 (βαρια βαρια, μονο για κανα TDM).
Θελω 2 κυλινδρο ή 4κυλινδρο και υδροψυκτο (θα προτιμουσα 2κυλινδρο).
Θελω να μην καει τα εντερα του και να εχει καλη αυτονομια.
Θελω φυσικα να ειναι αξιοπιστο (οχι που δεν θα θελα! :D)
Μπατζετ αυστηρα μεχρι 3000 ευρω. Ουτε cent παραπανω.

Αυτα πανω κατω.. κουβεντα να γινεται. Ολες οι αποψεις δεκτες οπως και τα σπαμ!

Ευχαριστω!!! :)

Γιατι δεν πας με το Domi?? Θα σκληρυνει και ο κωλος σου απο τις πιστονιες :cry:

Λεπον,

Να παρεις TDM 900....

Μια που εισαι τζαπονοφιλος.

Δεν σπαει,
δεν χαλαει,
εχει ροπη,
δεν καιει,
χωραει μπολικο πραγμα πανω του (χορτα ματζουνια σαγιοναρες σκρινιο και μπιντε),
κανει για το υψος σου (μονο μια ζελατινα θα χρειαστεις)
εχει τουλαχιστο και αλουμινενιο ψαλιδι και οχι στραντζαριστο που λεει και ο φιλος μας ο Lioulios,
Κανει ωραιες παντες

ΚΑΙ το καλυτερο για τελος,

Εχει ΑΜΕΣΗ μεταπωληση σε ηλικιες απο 18 εως 50φευγα..... Αυτο το μεκανακι δεν εχει συγκεκριμενο ταργκετ γκρουπ. Ειναι αξιοπιστο, ομορφο και γιαυτο πουλαει. Οποτε μην σε καιει το σημα του.....

Ασε που μετα θα το κρατησεις...

Bob_o_mastoras
18/10/2014, 00:40
Μπομπ δωσε ενα βοτανο για την μνημη στον καφεδοπωλη, ξεχναει γρηγορα με φαινεται. :p

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141162

Βασιλικος, δεντρολιβανο, ginkgo biloba. Πολυ καλα για τη μνημη και ειδικα το τελευταιο (θεωρειται πως μπορει ακομα και να καταστειλει το Αλτσχαϊμερ σε πρωϊμα σταδια).

Bob_o_mastoras
18/10/2014, 00:53
Λοιπονε!
To φτωχο πλην τιμιο cbf s το 'χω κανει μια βολτα καποτε. Ε δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε κιολας. Τωρα σαν θεση οδηγησης κλπ δεν θυμαμαι γιατι δεν ειχα δωσει και τοσο βαση αλλα αφου δεν μου αφησε καμια καραμπινατη κακη αναμνηση δεν νομιζω να με δυσκολεψε. Απλα ειναι ασχημο ρε παιδια. Πολυ το καημενο. Και οχι ασχημο με την εννοια του Vesrsys. Αδιαφορα ασχημο. Τιποτα! Σαν να τρως το γκαζον. Ειδικα σε αυτο το ποντικι που κυκλοφορησε πολυ (απορω γιατι) ειναι αισχος! Aπο την αλλη το hornet μου αρεσει αρκετα (ασχετο).
Αν κινηθω κατα αυτη τη μερια θα προτιμησω fazer που το ξερω και μου αρεσει και εμφανισιακα. Δεν ειναι και οτι πιο βολικο απο θεση αλλα οκ (θα χω μαζι μου παυσιπονα και voltaren :p). Καμια γνωμη απο μακρυ ταξιδι με fazer 600 καποιος;;

To tdm παντα υπαρχει σαν επιλογη. Το 850 ομως. Γνωμες σε ταξιδι και αξιοπιστια;;; Εμενα μου φαινεται πολυ ανετο για να ταξιδεψω παντως. Μου καθεται κουτι αλλα θα προτιμουσα κατι πιο χαμηλο (ονοφιζει αρκετα το tdm) τυπου bandit,fazer κλπ οχι για την ανεση απλα μου 'χει κολλησει.:rolleyes: