Σύνδεση

View Full Version : MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

thunder ace
20/04/2015, 08:13
ΜΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ......

Ο εγωισμός εκείνη τη στιγμή είναι τόσο μεγάλος,και φυσικά δεν το έκανε επίτηδες,από ένστικτο
και λόγω εγωισμού το έκανε και από τσαμπουκά για να χωθεί αυτός μπροστά..!!
Αν έπεφτε επάνω στο Ρόσσι επίτηδες θα ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ..!!
Απλά ήλπιζε ότι με τσαμπουκά μαγκιά και αλητεία οδηγική θα του πάρει το χώρο και θα μπει
αυτός μπροστά.Αυτό λέω δεν θα γίνει ποτέ ΜΕΓΑΛΟΣ,διότι όλα αυτά που ανέφερα πρέπει
να τα διαθέτει κάποιος για να είναι μεγάλος,όχι μόνο να βγαίνει πρώτος..!!
Τέτοιες κινήσεις έχουμε δει πολλές και στη φόρμουλα-1 μη λέμε ονόματα τώρα γιατί ο ένας
συγχωρέθηκε και ο άλλος είναι σαν να μη ζεί..!!!
Όταν είδε ότι χάνει ο πιτσιρικάς την πρώτη θέση από τον 36χρονο ο εγωισμός του τον οδήγησε
στη λάθος κίνηση,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ να τον περάσει ο Ρόσσι.
Γιαυτό ακριβώς σας εξηγώ που ξεχωρίζουν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ..!!
Οι οποίοι και έχουν την γενναιότητα να αναγνωρίζουν τον καλύτερο στην κακή τους μέρα..!!
Απλά μαθηματικά.....στους 4 γύρους που απέμειναν ο Ρόσσι θα ήταν τουλάχιστον 2 δεύτερα μπροστά
και αυτό τό έβλεπαν ΟΛΟΙ..!!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ......δε γράφω περαιτέρω.
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ....ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.Ο μικρος ειναι κολοπαιδο(ασχετα αν ειναι ΚΑΙ μεγαλο τιμονι)

7Tolis
20/04/2015, 08:19
Κωλοπαιδο ΔΕΝ είναι.

thunder ace
20/04/2015, 08:24
Κωλοπαιδο ΔΕΝ είναι.

Και εγω ΔΕΝ εχω THUNDERACE.Δεν επιμενω αλλο,το κοβω.....αλλα ο καιρος θα δειξει.

7Tolis
20/04/2015, 08:27
Το ότι είναι επιθετικός οδηγός δε σημαίνει ότι είναι κωλοπαιδο. Χωρίς εγωισμο δε κέρδισε κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα χαϊδευε χρυσανθεμα ισορροποντας το τσι του.

Coyote.V
20/04/2015, 08:38
Το ότι είναι επιθετικός οδηγός δε σημαίνει ότι είναι κωλοπαιδο. Χωρίς εγωισμο δε κέρδισε κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα χαϊδευε χρυσανθεμα ισορροποντας το τσι του.

Σωστά.... αν ήταν έτσι θα λέγαμε ότι είναι κωλόπαιδο και ο Ρόσσι για τις παλαιότερες διαμάχες του με τον Τζιμπερνάου.

sapila racing
20/04/2015, 08:43
Μη γράφουμε ότι να'ναι παιδιά... In the heat of the moment ο μικρός έκανε την υπερβολή κι ευτυχώς κόστισε μόνο σ'αυτόν...

+1074

RaGe_Raptor
20/04/2015, 08:46
από 8ος πάλι.....βαρετό κατάντησε

θα το κάνω κουότ μερικές φορές ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε.....:D
αισθάνομαι ότι δε θα σας τα έπρηξα αρκετά,ακόμη....:smokin:
#46 G.O.A.T.

sapila racing
20/04/2015, 08:48
+990
Δεν νομίζω με την καμμία πως έκανε κάτι τέτοιο επίτηδες ο ΜΜ. Απλά, είναι μεγάλος οδηγός και υπέρμετρα επιθετικός, αν θυμηθούμε οτι παρόμοια επιθετικότητα την έχει δείξει και σε άλλους αγώνες (Laguna, Jerez) με ατελείωτο τσαμπουκά και επαφές.
Πιθανόν να προσπάθησε να παραμείνει κοντά ή και να ξαναπεράσει στον 1 - 1,5 γύρο που απέμενε, θεωρώντας πως με τον ίδιο τσαμπουκά που έβγαλε έξω τον Lorenzo πχ, θα κάνει το ίδιο και στον Rossi.

Μαλακία του τεράστια σε κάθε περίπτωση. Αφού κατάφερε να μαζέψει το μισό grid και να σου καλύψει τα +4,5", ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να μην χάσεις απέναντι στον Rossi. Έφαγε -30 στο κεφάλι τώρα και θα έχει το άγχος για την υπόλοιπη σεζόν.

Σκληρό μάθημα, αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πιστεύω πως θα καταφέρει να το ξαναμάζεψει το ματσάκι.

+1074 φίλε.

Ειναι και κατι άλλο όμως.
Ο Marquez το έχει στο πρόγραμμά του το τζαρτζάρισμα, δεν ειναι κατι σπάνιο γι αυτον και μάλιστα συνήθως περνάει ή γιατί ο άλλος μασάει η γιατι ό άλλος πέφτει.
Ομως αυτη τη φορά δεν έπεσε ο άλλος. Θα μάθει, εχει καιρό μπροτά του να ωριμάσει.
Το συμβάν αυτό πάντως δεν μειώνει τον αγώνα του γιατρού σε καμμια περίπτωση, και να μην έπεφτε ο Marquez παλι του Vale ηταν ο αγώνας ξεκάθαρα.
:beer:

RaGe_Raptor
20/04/2015, 08:51
+990
Δεν νομίζω με την καμμία πως έκανε κάτι τέτοιο επίτηδες ο ΜΜ. Απλά, είναι μεγάλος οδηγός και υπέρμετρα επιθετικός, αν θυμηθούμε οτι παρόμοια επιθετικότητα την έχει δείξει και σε άλλους αγώνες (Laguna, Jerez) με ατελείωτο τσαμπουκά και επαφές.
Πιθανόν να προσπάθησε να παραμείνει κοντά ή και να ξαναπεράσει στον 1 - 1,5 γύρο που απέμενε, θεωρώντας πως με τον ίδιο τσαμπουκά που έβγαλε έξω τον Lorenzo πχ, θα κάνει το ίδιο και στον Rossi.

Μαλακία του τεράστια σε κάθε περίπτωση. Αφού κατάφερε να μαζέψει το μισό grid και να σου καλύψει τα +4,5", ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να μην χάσεις απέναντι στον Rossi. Έφαγε -30 στο κεφάλι τώρα και θα έχει το άγχος για την υπόλοιπη σεζόν.

Σκληρό μάθημα, αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πιστεύω πως θα καταφέρει να το ξαναμάζεψει το ματσάκι.

έτσι...θεωρώ ότι του ήρθε δύσκολο να καταπιεί ότι εξανεμίστηκε το χάος που είχε χτίσει στο πρώτο μέρος του αγώνα και δε μπορούσε να συμβιβαστεί με τη 2η θέση..κρίμα γιατί έχασε πολύτιμους βαθμούς..

spyrakos35
20/04/2015, 08:53
έτσι...θεωρώ ότι του ήρθε δύσκολο να καταπιεί ότι εξανεμίστηκε το χάος που είχε χτίσει στο πρώτο μέρος του αγώνα και δε μπορούσε να συμβιβαστεί με τη 2η θέση..κρίμα γιατί έχασε πολύτιμους βαθμούς..

τι είπες ρε κρυφομαρκεζινη???

:lol:

RaGe_Raptor
20/04/2015, 08:56
τι είπες ρε κρυφομαρκεζινη???

τον πάω τον μικρό....κι αν φύγει ποτέ από τη χόντα θα τον υποστηρίζω κιόλΑ...!!!:D

spyrakos35
20/04/2015, 08:57
τον πάω τον μικρό....κι αν φύγει ποτέ από τη χόντα θα τον υποστηρίζω κιόλΑ...!!!:D

και λέει να πήγαινε στην μπουζούκι εεεεεε?

7Tolis
20/04/2015, 08:59
Θα έρθει και αυτή η ώρα όταν θα βαρεθεί να ακούει πως λόγω χοντα παίρνει νίκες.

RaGe_Raptor
20/04/2015, 08:59
και λέει να πήγαινε στην μπουζούκι εεεεεε?

μόνο που το'πες ένιωσα ρίγος......:a54:

GFawkes
20/04/2015, 09:01
Ωραιος ο παππους....

εκλεισε στοματα παλι...

RaGe_Raptor
20/04/2015, 09:02
Ωραιος ο παππους....

εκλεισε στοματα βόθρους παλι...

φιξντ:smokin:

GFawkes
20/04/2015, 09:07
φιξντ:smokin:

Αν ειναι ετσι....

Ωραιος ο παππους....

εκλεισε τρυπες παλι...
:D

πυξιδας990
20/04/2015, 09:09
o γιαννος δεν ηρθε:confused:

RaGe_Raptor
20/04/2015, 09:11
Αν ειναι ετσι....

Ωραιος ο παππους....

εκλεισε τρυπες βόθρους παλι...

υπάρχει ένα ρητό που λέει
"your asshole must be jealous of all that shit that's coming out of your mouth"
και σκέφτομαι ότι θα πηγαινε σε κάμποσους αυτό εδώ στην ελλάδα..μερικοί το έχουν κάνει συνήθειο...όχι απαραίτητα αποκλειστικά για το παρόν θέμα ...

H.A.Balafoutre
20/04/2015, 09:14
Θα έρθει και αυτή η ώρα όταν θα βαρεθεί να ακούει πως λόγω χοντα παίρνει νίκες.

+1000

thunder ace
20/04/2015, 09:15
o γιαννος δεν ηρθε:confused:

Μη παιζεις με τον πονο μας........:a7:

akaposto
20/04/2015, 09:19
Εντάξει μιας και το flame πάει σύννεφο και συμμετέχει και το moderation team,
να δώσω και εγώ λίγο:

Δεν φταίει το παλικάρι που τσούγκρισε με την κορίνα.

:a2:

Στα σοβαρά τώρα. Το τι έκανε ο ΜΜ,ο Ρόσσις και όλη η παρέα τους έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο χιψι εδωμέσα;
Τέσπα, πότε έκατσε να κάνει ανθρωπινή προσπέραση ο Μαρκίζας; Πάντα στην ταρζανιά. Ε κάποια στιγμή δεν θα του βγεί, το πράμα θέλει και τύχη.
Απο την άλλη να κράζουμε, δεν έχω καμία μα καμία συμπάθεια στον ΜΜ, διότι ένας αναβάτης δεν είναι ύπνος
να πάει στα σίγουρα και ποντάρει ρέστα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για μας. Και γιατί δεν τον κράζουμε που δεν έκατσε πίσω την πρώτη φορά.
Ο άνθρωπος είναι ταρζάν, έχει τζαζάρει πάρα πολύ κόσμο. Τα ξέρει αυτά ο ρόσσης όταν του χώνεται. Ποντάρει και αυτός. Μαγκιά.
Τέλος πάντων, ο μπαρμπαρόσσις είναι μοναδικός μέσα στον αγώνα, όταν το μηχανάκι πάει όπως το θέλει και μακάρι να συνεχίσει έτσι την χρονιά να γίνεται τζέρτζελο.

Dovi σταθερά καλός, άντεξε με το ίδιο λάστιχο...δεν άρπαξε φόκο δεν έμεινε απο καύσιμα. Κοίτα να δείς που θα είναι σταθερός πελάτης του βάθρου (όσο είναι ακόμα στα open).

Πολύ καλός αγώνας για τα σουζούκια, να είχαν και κανά αλόγατο...
Αογιάμας 2 στα 2 τραγικός,
για τον κρατσακρούτσα είμαι στο ντεμί, τα δορυφορικά γιαμάχαχα επίσης έτσι και έτσι.
Ακούσαμε τίποτα για Λορένθο;

Πι.Ες. Δηλώνω σουτζουκάκιας και δεν τον εθέλω ποτέ τον ΜΜ στην σέλα του α-πο-λυ-του εργοστασίου. Μισό να το κανονίσω στο τηλέφωνο και επιστρέφω με νέο flame.

thunder ace
20/04/2015, 09:25
Ο Πετροζα τι να σκεφτεται με αυτη τη φαση;του θυμιζει τιποτα;

spyrakos35
20/04/2015, 09:32
παίδες...

κωλόπαιδο δεν (πρέπει να) είναι

πανγρήγορος Κάγκουρας είναι με το "Κ" Κεφαλαίο

H.A.Balafoutre
20/04/2015, 09:34
Τα ducati με αυτά τα αποτελέμσατα ανεβαίνουνε πλέον στη μεγάλη κατηγορία με 20 λίτρα τεπόζιτο και 5 σφραγισμένους κινητήρες τη σεζόν?

RaGe_Raptor
20/04/2015, 09:34
Εντάξει μιας και το flame πάει σύννεφο και συμμετέχει και το moderation team,
να δώσω και εγώ λίγο:

Δεν φταίει το παλικάρι που τσούγκρισε με την κορίνα.

:a2:

Στα σοβαρά τώρα. Το τι έκανε ο ΜΜ,ο Ρόσσις και όλη η παρέα τους έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο χιψι εδωμέσα;
Τέσπα, πότε έκατσε να κάνει ανθρωπινή προσπέραση ο Μαρκίζας; Πάντα στην ταρζανιά. Ε κάποια στιγμή δεν θα του βγεί, το πράμα θέλει και τύχη.
Απο την άλλη να κράζουμε, δεν έχω καμία μα καμία συμπάθεια στον ΜΜ, διότι ένας αναβάτης δεν είναι ύπνος
να πάει στα σίγουρα και ποντάρει ρέστα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για μας. Και γιατί δεν τον κράζουμε που δεν έκατσε πίσω την πρώτη φορά.
Ο άνθρωπος είναι ταρζάν, έχει τζαζάρει πάρα πολύ κόσμο. Τα ξέρει αυτά ο ρόσσης όταν του χώνεται. Ποντάρει και αυτός. Μαγκιά.
Τέλος πάντων, ο μπαρμπαρόσσις είναι μοναδικός μέσα στον αγώνα, όταν το μηχανάκι πάει όπως το θέλει και μακάρι να συνεχίσει έτσι την χρονιά να γίνεται τζέρτζελο.

Dovi σταθερά καλός, άντεξε με το ίδιο λάστιχο...δεν άρπαξε φόκο δεν έμεινε απο καύσιμα. Κοίτα να δείς που θα είναι σταθερός πελάτης του βάθρου (όσο είναι ακόμα στα open).

Πολύ καλός αγώνας για τα σουζούκια, να είχαν και κανά αλόγατο...
Αογιάμας 2 στα 2 τραγικός,
για τον κρατσακρούτσα είμαι στο ντεμί, τα δορυφορικά γιαμάχαχα επίσης έτσι και έτσι.
Ακούσαμε τίποτα για Λορένθο;

Πι.Ες. Δηλώνω σουτζουκάκιας και δεν τον εθέλω ποτέ τον ΜΜ στην σέλα του α-πο-λυ-του εργοστασίου. Μισό να το κανονίσω στο τηλέφωνο και επιστρέφω με νέο flame.

τι είναι η ζωή χωρίς φλέιμ...!!!:D

μας βγαίνει η πίκρα του 11-12-13...:lol:

μακάρι να πάει έτσι όλη η χρονιά και οι 2 βασικοί διεκδικητές θα είναι ρόσσι-ντόβι....:smokin:(ευσεβής πόθος)

el_hymador
20/04/2015, 09:39
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο Marquez μάλλον είχε ξεχάσει τι λάστιχο φορούσε πίσω και οδηγούσε λυσσαλέα χωρίς να έχει κατά νου τη διαχείριση του. Ως εκ τούτου, ακόμη και να μην βρόνταγε στη φάση που βρόντηξε, θα βρόνταγε παρακάτω. Δεν υπήρχε περίπτωση, ο βρόντος ήταν προδιαγεγραμμένος.

spyrakos35
20/04/2015, 09:41
Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι ο Marquez μάλλον είχε ξεχάσει τι λάστιχο φορούσε πίσω και οδηγούσε λυσσαλέα χωρίς να έχει κατά νου τη διαχείριση του. Ως εκ τούτου, ακόμη και να μην βρόνταγε στη φάση που βρόντηξε, θα βρόνταγε παρακάτω. Δεν υπήρχε περίπτωση, ο βρόντος ήταν προδιαγεγραμμένος.

πάντως οι άγγλοι σχολιαστες όταν ο μάρκεζ πέρναγε πάνω από τα κέρμπ όταν τον κυνηγούσε ο ρόσσι, το είπαν, "δεν είναι καλό για το λάστιχό του αυτό"....

και μετά έπεσε...

el_hymador
20/04/2015, 09:53
πάντως οι άγγλοι σχολιαστες όταν ο μάρκεζ πέρναγε πάνω από τα κέρμπ όταν τον κυνηγούσε ο ρόσσι, το είπαν, "δεν είναι καλό για το λάστιχό του αυτό"....

και μετά έπεσε...

ε μα δεν υπήρχε πλάνο του Marquez σε στροφή που να μην πλασάρει το μηχανάκι... ακόμα και με την διαφορά στα 4" οδηγούσε λες και πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης.

byron
20/04/2015, 09:55
παίδες...

κωλόπαιδο δεν (πρέπει να) είναι

πανγρήγορος Κάγκουρας είναι με το "Κ" Κεφαλαίο

Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ είναι κωλόπαιδο. Όχι μόνο ο Mark, όλοι ανεξαιρέτως. Σε τόσο ανταγωνιστικά αθλήματα, που έχει χρειαστεί να παλέψει με κάθε τρόπο σε μικρότερες κατηγορίες για να ξεχωρίσει, δεν παίζει ευγενή άμυλα.

Εδώ, στο ελληνικό πρωτάθλημα του κώλου και μαθαίνεις τις απίστευτες καφρίλες, τσαμπουκάδες και μαλλιοτραβήγματα. Στα MotoGP που παίζουν με εκατομμύρια, θα υπάρχει ευ αγωνίζεσθαι?

Κάποια στιγμή είχε γίνει μια έρευνα από γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους σε οδηγούς αγώνων Moto, F1 & Rally. Είχε αναφορά και στον McRay αν δεν κάνω λάθος. ΟΛΟΙ οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί είχαν προβλήματας συμπεριφοράς, αντικοινωνικότητας και υπεροπτικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας γύρω τους. Δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, αν δεν πιστεύεις οτι είσαι ο καλύτερος ΔΕΝ μπορείς να ντοπαριστείς στο 110% που χρειάζεται σ΄αυτό το επίπεδο.

Giorgos19
20/04/2015, 09:57
Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ είναι κωλόπαιδο. Όχι μόνο ο Mark, όλοι ανεξαιρέτως. Σε τόσο ανταγωνιστικά αθλήματα, που έχει χρειαστεί να παλέψει με κάθε τρόπο σε μικρότερες κατηγορίες για να ξεχωρίσει, δεν παίζει ευγενή άμυλα.

Εδώ, στο ελληνικό πρωτάθλημα του κώλου και μαθαίνεις τις απίστευτες καφρίλες, τσαμπουκάδες και μαλλιοτραβήγματα. Στα MotoGP που παίζουν με εκατομμύρια, θα υπάρχει ευ αγωνίζεσθαι?

Κάποια στιγμή είχε γίνει μια έρευνα από γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους σε οδηγούς αγώνων Moto, F1 & Rally. Είχε αναφορά και στον McRay αν δεν κάνω λάθος. ΟΛΟΙ οι πρωτοκλασάτοι οδηγοί είχαν προβλήματας συμπεριφοράς, αντικοινωνικότητας και υπεροπτικής αντιμετώπισης της καθημερινότητας γύρω τους. Δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά, αν δεν πιστεύεις οτι είσαι ο καλύτερος ΔΕΝ μπορείς να ντοπαριστείς στο 110% που χρειάζεται σ΄αυτό το επίπεδο.

Αυτό ακριβώς. Δεν επιζείς σε τέτοιο επίπεδο, οπουδήποτε, αν δεν είσαι έστω και λίγο κωλοπαιδαράς.

amyroukai
20/04/2015, 09:57

και μετά έπεσε...

Καλά, δεν έπεσε από λάστιχο, μην λέμε ότι να'ναι.

Επίσης το εντυπωσιακό με τα πλάνα μάρκεθ υπό κλίση στα κερμπ ήταν το πόσο καλό έλεγχο του τροχού είχε η ανάρτηση (πιθανότατα και οι ελεγχόμενες ελαστικότητες), που δεν τον άφηνε να ξεκολλήσει παρά ελάχιστα από το δρόμο.

spyrakos35
20/04/2015, 10:01

Αυτό ακριβώς. Δεν επιζείς σε τέτοιο επίπεδο, οπουδήποτε, αν δεν είσαι έστω και λίγο κωλοπαιδαράς.

σωστά +1300

το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι αυτόν τον έμφυτο κωλοπαιδισμό....

άλλος γελάει (ροσσι/ΜΜ) άλλος είναι ανάγωγος (στόνερ - η απάντησή του στην συγνώμη που του ζήτησε ο ρόσσι) άλλος κλωτσάει στον αγώνα (μπιάτζι - για να μην πω για τον χτεσινό στα μοτο3)

υπάρχει χαώδης διαφορά νομίζω

akaposto
20/04/2015, 10:02
τι είναι η ζωή χωρίς φλέιμ...!!!:D

το ξέρω ότι αγαπιόμαστε αλλά ανήκουμε σε διαφορετικές θρησκείες :a015:

spyrakos35
20/04/2015, 10:02

Επίσης το εντυπωσιακό με τα πλάνα μάρκεθ υπό κλίση στα κερμπ ήταν το πόσο καλό έλεγχο του τροχού είχε η ανάρτηση (πιθανότατα και οι ελεγχόμενες ελαστικότητες), που δεν τον άφηνε να ξεκολλήσει παρά ελάχιστα από το δρόμο.

συγκριτικά με το πώς πήγαινε το γιαμάχα, ήταν βάρκα γυαλό το χονΔα

akaposto
20/04/2015, 10:04
σωστά +1300
άλλος είναι ανάγωγος (στόνερ - η απάντησή του στην συγνώμη που του ζήτησε ο ρόσσι)

το χόντρυνες άσχημα.
Ένας είναι βλάχος απο κωλοχώρι της Παστραλίας και ο άλλος μεγαλοφοροφυγάς. Καταλαβαίνεις το ειρωνικό της πρότασης έτσι;

Πάντως με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά του την είπε :a09:

RaGe_Raptor
20/04/2015, 10:07
το ξέρω ότι αγαπιόμαστε αλλά ανήκουμε σε διαφορετικές θρησκείεςφατρίες :a015:

γιατί θρησκεία είναι μια:heartpound:
SUZUKI

amyroukai
20/04/2015, 10:08
συγκριτικά με το πώς πήγαινε το γιαμάχα, ήταν βάρκα γυαλό το χονΔα

Εσύ λες για τα γλιστρήματα στα φρένα, τα οποία αν πρόσεξες τα έκανε από την αρχή.

el_hymador
20/04/2015, 10:08

Στη συγκεκριμένη φάση δεν έπεσε από λάστιχο. Αλλά θα έπεφτε πιο κάτω από λάστιχο.

spyrakos35
20/04/2015, 10:09
Εσύ λες για τα γλιστρήματα στα φρένα, τα οποία αν πρόσεξες τα έκανε από την αρχή.

όχι, για την λειτουργία της ανάρτησης μιλάω....

akaposto
20/04/2015, 10:09
καλά και κάποιοι άλλοι τάζανε αγάπες και σουξουμουξου
και κυκλοφοράνε με παπρίλια τώρα
Ρε φλέιμ στο φλέιμ λέμε :p

cityfly
20/04/2015, 10:11
οι τελευταίοι έξι γύροι σε πολύ καλή ποιότητα

https://www.youtube.com/watch?v=5JzdvsBq5n8

πολύ απολαυστικό αλλά κάτι άσχετο
εκεί που πέφτει ο μάρκεζ και λέει καΐου καΐου μετά λέει γαμώτου;
τι γλώσσα μιλάνε;
:rotflmao::rotflmao:

SHOOTER045
20/04/2015, 10:13
Με κάλυψαν οι προηγούμενοι για τα περί ΜΜ, ότι δηλαδή δεν αποδέχεται την ήττα, την ανωτερότητα του άλλου, την μαλ@κια του κλπ.
Το είδαμε στο Qatar που τζαρτζαρισε και χάλασε τον αγώνα του αλλουνού το είδαμε πέρυσι, το είδαμε με τον pedrosa που τον έστειλε ακουμπωντας τον.
Απλά χθές δεν τού βγήκε δεν είχε τα εχέγγυα πρώτα πρώτα από τα λάστιχα του, δεν ξέρω και μάλλον κανείς μας εδώ μέσα αν εκ του πονηρού σκουντώντας τον ΓΙΑΤΡΌ περίμενε να πάει για βρούβες όπως το χομπιτ, αν τον έριχνε άσχετα αν έπεφτε η όχι και ο μμ, ακόμα ξύλο θα έτρωγε.
Σε αυτό το επίπεδο τίποτα δεν είναι τυχαίο και ούτε χαρίζεται τίποτα σε κανέναν και το fair play πάει περίπατο,αλλα ο VALE τα έχει φάει με το κουτάλι αυτά, έχει περάσει από το στάδιο του< είμαι τσογλάνι > αν και νομίζω πώς βγαίνοντας με την φανέλα νο 10 ήταν σαν να έλεγε < εκεί στοχεύω μικρέ, παρτο χαμπάρι >
Δεν μάσησε δεν εκλασε μέντες, βοήθησε και το μηχανάκι, η τελική στους τελευταίους γύρους ήταν ίδια γιατί το Η δεν είχε δυνατή έξοδο λόγω ελαστικών.
Ο VALE απέδειξε ότι και αντοχή έχει, και διάρκεια και κότσια αλλά κυρίως τα έχει @@ ΜΕΓΑΛΑ
VALE #46

RaGe_Raptor
20/04/2015, 10:14
καλά και κάποιοι άλλοι τάζανε αγάπες και σουξουμουξου
και κυκλοφοράνε με παπρίλια τώρα
Ρε φλέιμ στο φλέιμ λέμε :p

ενωθείτε κάτω από τη σκέπη της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ...
αγαπάτε αλλήλους...(ομόθρησκους μόνο):D

RaGe_Raptor
20/04/2015, 10:18
το χόντρυνες άσχημα.
Ένας είναι βλάχος απο κωλοχώρι της Παστραλίας και ο άλλος μεγαλοφοροφυγάς. Καταλαβαίνεις το ειρωνικό της πρότασης έτσι;

Πάντως με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά του την είπε :a09:
όλοι έχουμε ελλατώματα...εγώ πχ είμαι άρρωστο Ροσσάκι που προσπαθεί να είναι αντικειμενικό αλλά εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν το αφήνουν...:p

edit+ps:περιμένω και κανα σοβαρό κι αντικειμενικό σχόλιο από άτομα πιο ψύχραιμα και με πιο διεισδυτική ματιά.

thunder ace
20/04/2015, 10:18
334152μικρε προσεχεεεεεεεεε .

thunder ace
20/04/2015, 10:21
334153δεν με ακουγες

SHOOTER045
20/04/2015, 10:24
Φαντάζομαι τον VALE να τραγουδάει το παρακάτω
https://youtu.be/gJ3tqIukBKg

Και εγώ το χαρίζω στους επικριτές τού

VALE #46

k7600
20/04/2015, 10:32
ο ΜΜ δήλωσε ότι έκοψε ρυθμό για να φυλάξει λάστιχο για το τέλος και όταν τον έφτασε ο Rossi είχε λάστιχο για να δώσει την μάχη για την πρώτη θέση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι και αν δεν έκανε το λάθος πως θα είχε εξελιχτεί ο αγώνας αλλά προσωπικά πολύ χάρηκα για τον Ροσσάκο που είναι ακόμα εδώ και κερδίζει στα 36 του στα ίσια τους πιτσιρικάδες. Α.... τι έγινε με τον Lorenzo πάλι... τώρα τι πρόβλημα είχε, κράνος, πυρετό τι...?

πυξιδας990
20/04/2015, 10:36
ο ΜΜ δήλωσε ότι έκοψε ρυθμό για να φυλάξει λάστιχο για το τέλος και όταν τον έφτασε ο Rossi είχε λάστιχο για να δώσει την μάχη για την πρώτη θέση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι και αν δεν έκανε το λάθος πως θα είχε εξελιχτεί ο αγώνας αλλά προσωπικά πολύ χάρηκα για τον Ροσσάκο που είναι ακόμα εδώ και κερδίζει στα 36 του στα ίσια τους πιτσιρικάδες. Α.... τι έγινε με τον Lorenzo πάλι... τώρα τι πρόβλημα είχε, κράνος, πυρετό τι...?

ducatitida

SHOOTER045
20/04/2015, 10:55
Μπήκε μια
334157

Μέσα στο κράνος τού και δεν μπορούσε να οδηγήσει.....

πυξιδας990
20/04/2015, 10:56
πολύ απολαυστικό αλλά κάτι άσχετο
εκεί που πέφτει ο μάρκεζ και λέει καΐου καΐου μετά λέει γαμώτου;
τι γλώσσα μιλάνε;
:rotflmao::rotflmao:

βραζιλιανικα

k7600
20/04/2015, 10:59
Μπήκε μια
334157

Μέσα στο κράνος τού και δεν μπορούσε να οδηγήσει.....

SHOOTER045
20/04/2015, 11:04
Και μια για τούς ομοθρησκους

THE KING IS DEAD???
334158

LONG LIVE THE KING. VALE #46

kostas777
20/04/2015, 11:09
ο ΜΜ δήλωσε ότι έκοψε ρυθμό για να φυλάξει λάστιχο για το τέλος και όταν τον έφτασε ο Rossi είχε λάστιχο για να δώσει την μάχη για την πρώτη θέση.

Βλακείες μωρέ, άχρηστος είναι, ούτε pole position ούτε τίποτα. Πάντα τελευταίος βγαίνει.

GIOTIS750
20/04/2015, 11:27
ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

https://onedrive.live.com/?cid=b7efe38ac730e686&id=b7efe38ac730e686!107&ithint=video,mp4&authkey=!AFY04LnBy94dooo

Dimos35:beer:

o_gayros:beer:

pipe_smoker
20/04/2015, 11:34
+990

+1074 φίλε.

Ειναι και κατι άλλο όμως.
Ο Marquez το έχει στο πρόγραμμά του το τζαρτζάρισμα, δεν ειναι κατι σπάνιο γι αυτον και μάλιστα συνήθως περνάει ή γιατί ο άλλος μασάει η γιατι ό άλλος πέφτει.
Ομως αυτη τη φορά δεν έπεσε ο άλλος. Θα μάθει, εχει καιρό μπροτά του να ωριμάσει.
Το συμβάν αυτό πάντως δεν μειώνει τον αγώνα του γιατρού σε καμμια περίπτωση, και να μην έπεφτε ο Marquez παλι του Vale ηταν ο αγώνας ξεκάθαρα.

Μη γράφουμε ότι να'ναι παιδιά... In the heat of the moment ο μικρός έκανε την υπερβολή κι ευτυχώς κόστισε μόνο σ'αυτόν...

+1800 σε όλα τα παραπάνω και κάτι παραπάνω στα bold.

εΓΚζακτεμάν κι αΜΠΖΩΛΗμάν :D

Αλλά....

Είστε ορισμένοι λίγο κουφαλίτσες αλλά σας δικαιολογώ γιατί γράφατε πάνω στην καύλα της στιγμής:p

Ο Ρόσσι είναι ένας και μοναδικός και το έδειξε εχθές για μία ακόμα φορά! Άπειρα μπράβο:beer:

Επίσης ο Μαρκέζ είναι ένας και μοναδικός, και όπως είναι φυσικό, δε γίνεται να του βγαίνει παντού και πάντα.

Μάχη τιτάνων η χθεσινή, κέρδισε ο καλύτερος.
Κι όσο για την υπερβολή, το χάλασμα ήταν επειδή δε βγήκε. Αυτό είναι και το ρίσκο.
Όταν βγαίνουν οι υπερβολές, μας γίνεται ατσάλι κι ανεβάζουμε παλμούς. Γι'αυτές τις υπερβολές κυρίως πορωνόμαστε με τους αγώνες.
Αλλέως πως ρίχνουμε πασέντζα με την αγωνία στα ύψη άμα θα βγει ή όχι.

Ούτε ξόφλησε ο Μάρκ, ούτε έγινε ξαφνικά αλήτης (με δίχως μάνα και δίχως σπίτι), ούτε θα παρατήσει το άθλημα από την ντροπή του.
Πολύ σωστό το σχόλιο του Έμετ που είδα από τον τζίξερμαν.
Πάντα τρέχει at all costs, και χθες ήταν η ώρα του να δει ποιά είναι αυτά τα costs. (ευτυχώς χωρίς να σκοτωθεί ο άνθρωπος βέβαια)
Μαθήματα είναι όλα αυτά.
Θα το ξεπεράσει και θα συνεχίσει.

Δεν είναι 22 χρονών παιδάκι.
22 χρονών πιλοτάρα στα gp είναι κι έχει όλο το μέλλον μπροστά του να γράψει ιστορία.

Ο καλύτερος που οδεύει προς το τέλος του κέρδισε μια μάχη απέναντι στον καλύτερο που είναι στα ξεκινήματά του.
Τί καλύτερο από αυτό?

Προσωπικά, το best case scenario για μένα είναι να χάσει μόνο ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του ο Μαρκ.
Κι αυτό να είναι το φετινό και να το πάρει ο Ρόσσι κι έπειτα να αποσυρθεί.

Τους γουστάρω και τους δύο και δεν έχω λόγο να διαλέξω έναν. Δεν ψάχνω γαμπρό για την αδερφή που δεν έχω, ούτε γκόμενο.

Τέλος, σχόλια του τύπου "καλά να πάθει ο παλιόφουστας ο μικρός", "δε θα γίνει ποτέ μεγάλος γιατί δεν ξέρει να χάνει", "πήγε να τον εμβολίσει, να τον τρυπήσει, τράβηξε και γκάνι αλλά δεν το έδειξε η κάμερα", "σας τα λέω καλά? σας τα εξηγώ ωραία? μάθετε μπαλίτσα στον άρχοντα" και πάει λέγοντας, είναι ανάξια λόγου.

Το ότι ο Ρόσι χθες γάμησε, κάνει το Ρόσι μεγάλο.
Κι όχι το Μαρκ μικρό.

Κι όπως λέει και το σοφό ρητό, "Η αξία της νίκης σου, είναι ανάλογη της αξίας του αντιπάλου σου".
Και η νίκη του τιτάνα Ντόκτορα χθες ήταν τε-ρα-στι-α!

Bladerunner
20/04/2015, 11:49
Η πτώση του Marquez σαφώς και είναι απόρροια τoυ επιθετικού του στυλ. Ο γιατρός τη μυρίστηκε όμως τη δουλειά και προστάτεψε τα νώτα του απλώνοντας τη γραμμή και σηκώνοντας απότομα το μηχανάκι. Βέβαια, κάποιος μπορεί να πει ότι το έκανε όχι για να "σπρώξει" τον Marquez αλλά επειδή είχε χάσει την γραμμή του κατά την προηγούμενη επαφή.
Όπως και κατά την 1η προσπέραση που "σήκωσε" τον μικρό νομιμότατα. :lol:

zannisvel
20/04/2015, 11:59
ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

https://onedrive.live.com/?cid=b7efe38ac730e686&id=b7efe38ac730e686!107&ithint=video,mp4&authkey=!AFY04LnBy94dooo

Σε ευχαριστω !!!!!!:beer:
Δε το εβρησκα πουθενα!!!

vassilis88
20/04/2015, 12:05
http://gfycat.com/RedSaltyBlackcrappie#
:tooth:

Arxagelos
20/04/2015, 12:06
Εγώ πάντως ξενέρωσα πολύ με το πέσιμο, ξέρω ότι πολλοί περίμεναν μια τέτοια στιγμή για να βγάλουν χολή για τον ΜΜ, αλλά εγώ ξενέρωσα για μια μάχη που ουσιαστικά δεν δόθηκε ποτέ, ήθελα να πάνε καρότσα μέχρι την γραμμή τερματισμού!!! Next time...

GIOTIS750
20/04/2015, 12:08
ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

zannisvel:beer:

Arxagelos
20/04/2015, 12:09

Καλα ο Καρλ τι έχει πάθει και κοιτάει έτσι!!!! χαχαχαχαχαχα!!!! :lol:

RaGe_Raptor
20/04/2015, 12:12
αυτό πιστεύω είναι το σημαντικότερο

“I don't think a rider like Marc is scared about this or a bad result can modify his attitude," he said. "The important things is that we demonstrated, also to him, that in the race we can be very strong. Because he is fantastic to do the pole position. But he knows, and we have demonstrated this season, that we will be there in the races."

zannisvel
20/04/2015, 12:28
παιζει και σε ταβλετς

zannisvel:beer:

To λινκ απο το onedrive μου παιζει μια χαρα 11 lap εχουν μεινει, απλα πατησα ενα pause για καφε.
Το απο πανω δε παιζει λογω πνευματικων δικαιωματων.

vassilis88
20/04/2015, 12:34
Καλα ο Καρλ τι έχει πάθει και κοιτάει έτσι!!!! χαχαχαχαχαχα!!!! :lol:

334163

Arxagelos
20/04/2015, 12:49
334163

Ποιόν μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει...:lol:
334164

GIOTIS750
20/04/2015, 12:50
To λινκ απο το onedrive μου παιζει μια χαρα 11 lap εχουν μεινει, απλα πατησα ενα pause για καφε.
Το απο πανω δε παιζει λογω πνευματικων δικαιωματων.
ετσι γινεται στο γιουτιουμπ οποιος προλαβει μετα απο καμια ωρα δεν υπαρχουν αν θελει καποιος μοτο3 μοτο 2 ειναι διαθεσιμα:beer:.

cityfly
20/04/2015, 12:53
Εγώ πάντως ξενέρωσα πολύ με το πέσιμο, ξέρω ότι πολλοί περίμεναν μια τέτοια στιγμή για να βγάλουν χολή για τον ΜΜ, αλλά εγώ ξενέρωσα για μια μάχη που ουσιαστικά δεν δόθηκε ποτέ, ήθελα να πάνε καρότσα μέχρι την γραμμή τερματισμού!!! Next time...

άντε να έκανε μια προσπάθεια ακόμα στην επόμενη στροφή παραπάνω δε θα χε

cityfly
20/04/2015, 12:54
334163

έχει θέμα με το πώς κοιτάει πάντως πρόσεξε στο gif το ύφος του

thunder ace
20/04/2015, 13:25
Φοβερη φατσα ο καλ.Αυτος ,ο gg της ducati,και ο αλλος ο τημ μανα της Monster Yamaha ,ειναι ΟΙ φατσες των GP.

Ζεύκας
20/04/2015, 13:41
Η νίκη κρίθηκε στην επιλογή του πίσω ελαστικού.
Η αργεντική είναι λαστιχοβόρα και φέτος η bridgestone έφερε extra hard.

Ο Βαλεντίνος είδε ότι ο ΜΜ θα ξεκινήσει με hard οπότε ρίσκαρε, επέλεξε το extra hard και του βγήκε.

O MM έβλεπε ότι ο Ρόσσι κατέβαζε ασταμάτητα, φύλαξε λίγο λάστιχο για τους τελευταίους 1-2 γύρους (δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα γύρο, τον 4ο πριν τη καρώ, ο Ρόσσι κατέβασε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο) αλλά και πάλι δεν νομίζω πως θα είχαμε καμιά μάχη της προκοπής.

Ο ΜΜ φάνηκε ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει ειδικά όταν έχει απέναντι τη γριά πουτάνα.

Υ.Γ.1: Βάλε γερά πάμε για το δέκατο. Φέτος το πιστεύω. Το τσίρκο γυρίζει στην Ευρώπη στα λημέρια του Γιατρού.

Υ.Γ.2: Ρε Διατσίδη βγάλε τις κίτρινες παρωπίδες ρε πουλάκι μου. Εκφωνητής είσαι. Έλεος τόσα χρόνια.

RaGe_Raptor
20/04/2015, 13:47
......Υ.Γ.2: Ρε Διατσίδη βγάλε τις κίτρινες παρωπίδες ρε πουλάκι μου. Εκφωνητής είσαι. Έλεος τόσα χρόνια........
πραγματικά όμως...!!!!

Billymuse
20/04/2015, 13:49
πραγματικά όμως...!!!!

Τον αγώνα τον είδα απο BT sport , αλλα υπάρχει κάποιος να στείλει τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα με Ελληνική περιγραφή
Και επίσης την επιστημονική ανάλυση του Διατσίδη για το νέο ελαστικό που χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα.
Ευχαριστώ πολυ

thunder ace
20/04/2015, 13:58
334166Μαρκεζ:xa xa xa .................Rossi :γελα τωρα...γιατι αυριο....

zannisvel
20/04/2015, 14:01
Πρεπει να ειδα την επαφη 100 φορες.
Ο Rossi ανοιγει λιγο περισσοτερο απο οτι πρεπει, αλλα και ο ΜΜ δεν ειχε ελπιδες σε αυτο το σημειο γιατι πηγε να τον περασει απο την εξωτερικη και θα αναγκαζοταν να ανοιξει ακομα περισσοτερο.
Αποψη μου ειναι οτι δεν προσεχε καθολου. Οπου ειχε εξεδρα και θεατες πεταγε Κwlo και εκαιγε λαστιχο αδικα.
Παντως ολα για το κοσμο γινονται και αν ημουν εκει θα ηθελα και ΄γω να βλεπω τον ΜΜ να μπαινει με το πλαι.

sapila racing
20/04/2015, 14:01
Η νίκη κρίθηκε στην επιλογή του πίσω ελαστικού.
Η αργεντική είναι λαστιχοβόρα και φέτος η bridgestone έφερε extra hard.

Ο Βαλεντίνος είδε ότι ο ΜΜ θα ξεκινήσει με hard οπότε ρίσκαρε, επέλεξε το extra hard και του βγήκε.

O MM έβλεπε ότι ο Ρόσσι κατέβαζε ασταμάτητα, φύλαξε λίγο λάστιχο για τους τελευταίους 1-2 γύρους (δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα γύρο, τον 4ο πριν τη καρώ, ο Ρόσσι κατέβασε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο) αλλά και πάλι δεν νομίζω πως θα είχαμε καμιά μάχη της προκοπής.

Δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.

O Rossi δεν ρίσκαρε τίποτα. Τα δοκίμασε και τα δύο όπως άλλωστε και ο Marquez και ειχε αποφασιστεί απο το Σαββατo οτι θα τρεξει με το Extra Hard..
To Yamaha με το Hard δεν πήγαινε καλά ενώ δούλευε γενικώς καλύτερα με το extra hard. Για το Honda ηταν τα αντίθετα.
Δεν τα λεω εγω, οι managarαιοι των αντίστοιχων team τα είπαν. Απλά στην Honda η απόφαση για το Hard ηταν της τελευτσίας στιγμής λόγω και της αμφιβολίας για το αν θα αντέξει, ενω ο Rossi ήδη απο την προηγούμενη ήξερε οτι θα τρεχει με το Extra Hard.
:wave2:

RaGe_Raptor
20/04/2015, 14:07
Τον αγώνα τον είδα απο BT sport , αλλα υπάρχει κάποιος να στείλει τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα με Ελληνική περιγραφή
Και επίσης την επιστημονική ανάλυση του Διατσίδη για το νέο ελαστικό που χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα.
Ευχαριστώ πολυ

το θέμα είναι να το δεις από την αρχή που ενώ δεν υπήρχε ένδειξη για το τι θα ακολουθήσει αυτός μας τα έπρηξε με τον Ρόσσι...φαντάσου εμείς και τον σιχαθήκαμε,αν είσαι "αντιΡοσσικός" κάνεις εμετό ή το βλέπεις στο mute...!!!:lol:

SHOOTER045
20/04/2015, 14:29
FP2
DOCTOR Με σούπερ σκληρό πίσω
Για να δούμε
Θα τού βγει

Βλέποντας όλα τα fp αλλά και τα q1/2 ο ROSSI έδωσε μεγαλύτερο βάρος στην οδήγηση με το extra hard ,όπως είπε και ο Αρης δεν είδε τον μμ και το αποφάσισε τελευταία στιγμή,, ο ίδιος και η ομάδα είδαν χρόνους διάρκεια, απόδοση, φθορά.
Δούλεψαν όλα καλά πάνω στην YAMAHA του, στήσιμο κλπ.
Αν βλέπατε όταν ήταν στο δύο ακόμα μακριά από τον ΜΜ ο ντοβι ακολουθούσε σε μικρή απόσταση, αλλά η συνολική με τον ΜΜ μικραινε,θελψ να πω πως αφού πέρασε τον ντοβι άνοιγε πολύ λίγο η μεταξύ τούς διαφορά, απ ότι μικραινε η διαφορά του ΓΙΑΤΡΟΥ με τον ΜΜ.
Προς το τέλος άρχισε να χάνει και ο ντοβι τα λάστιχα τού και να μεγαλώνει η διαφορά τούς.
Ο 2 Δ 6/7 γύρους πριν έλεγε < ο ROSSI ροκανίζει και με αυτό τον ρυθμό σε τόσους γύρους θα περάσει, και αυτός και ο ντοβι >
Και εγώ φώναζα - σκάσε μην το γρουσουζευεις-
Εντάξει είναι βαμμένος ROSSIκος δεν κακό για μας τούς ομοθρησκους ,,για τούς άλλους φαντάζομαι ναι.
Και εγώ στο παρελθόν σε αγώνες που έπεσε η εγκατέλειψε ο γιατρός ή άλλαξα κανάλι η έφυγα.
Εντάξει αρρώστια ανίατη ακόμα και τα πέτρινα χρόνια στην ducati
VALE :46

RaGe_Raptor
20/04/2015, 14:33
τάδε έφη Λορένθο:

“Honestly, I am very disappointed. I didn't expect to finish in fifth position. I expected to fight at least for the podium,” admitted Lorenzo.

“I was not able to ride as good as Valentino with the [extra] hard rear tyre, maybe we needed a softer one to feel better. I didn't feel good and I wasn't able to ride as I wanted.

“Anyway, we keep getting points and let's see in Jerez if we can be faster,” he added.

“Valentino's race was unbelievable, he was able to go faster than anyone else with the harder tyre, he is in an unbelievable shape.”

sniper
20/04/2015, 14:40
Fantastic four και τρίχες κατσαρές... Fantastic one and the stupid boy.

thunder ace
20/04/2015, 14:42
Να αφησει τα αδερφiστικα ο lore και να βαλει το κεφαλι κατω να οδηγησει οπως (αυτος)μπορει.Ειναι μαζι με τον ροσσι οι μονοι που πραγματικα μπορουνε να κανουν "ζημια" στον μαρ -μαρ.Ο αλλος που υα μπορουσε εχει παει για σαφριδια.

irinia
20/04/2015, 14:55
ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ

Η φιλοσοφία του μαγκάκου στον αγώνα ήταν ...αν με περάσεις θα σε πάρω μαζί μου στην κόλαση.
Και από καθαρή τύχη έμεινε όρθιος ο Ρόσσι.Τώρα πείτε τα δικά σας.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..!!
Άλλο μάγκας........άλλο ΔΑΓΚΑΣ..!!

sniper
20/04/2015, 14:59

Η φιλοσοφία του μαγκάκου στον αγώνα ήταν ...αν με περάσεις θα σε πάρω μαζί μου στην κόλαση.

Eίσαι λάθος. Ετσι τον έχουν μάθει. Δεν υπάρχει περίπτωση λογικού ή έξυπνου ανθρώπου που να κάνει τις μ@λακιες που κάνει αυτός. Πέρσυ μπροστα κι έπεσε μονο του στη βροχή. Του έχουν μάθει ότι πρέπει να πηγαίνει τάπα νον στοπ και η μόνη θεση που μπορεί να παίρνει είναι η πρώτη.

Ε κάποια στιγμή θα φάει κανένα γερό βρόντο ή θα στείλει κανένα στο νοσοκομείο ή στον άλλο κόσμο και ίσως αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι, θα δούμε κι άλλα από αυτόν... Στις μάχες έχει θέμα στα GP. Αν χθες είχε το πολύ σκληρό, θα ήταν μπροστά συνέχεια και θα λέγαμε για αλλη μία αψεγάδιαστη νίκη και πόσο καλός είναι, και τα πλασαρίσματα με ντριφτ κλπ κλπ.

Ζεύκας
20/04/2015, 15:05

O Rossi δεν ρίσκαρε τίποτα. Τα δοκίμασε και τα δύο όπως άλλωστε και ο Marquez και ειχε αποφασιστεί απο το Σαββατo οτι θα τρεξει με το Extra Hard..
To Yamaha με το Hard δεν πήγαινε καλά ενώ δούλευε γενικώς καλύτερα με το extra hard. Για το Honda ηταν τα αντίθετα.
Δεν τα λεω εγω, οι managarαιοι των αντίστοιχων team τα είπαν. Απλά στην Honda η απόφαση για το Hard ηταν της τελευτσίας στιγμής λόγω και της αμφιβολίας για το αν θα αντέξει, ενω ο Rossi ήδη απο την προηγούμενη ήξερε οτι θα τρεχει με το Extra Hard.

Ναί έχεις δίκιο σε αυτό. Ήταν προαποφασισμένο

byron
20/04/2015, 15:09
. Αν χθες είχε το πολύ σκληρό, θα ήταν μπροστά συνέχεια και θα λέγαμε για αλλη μία αψεγάδιαστη νίκη και πόσο καλός είναι, και τα πλασαρίσματα με ντριφτ κλπ κλπ.

sniper
20/04/2015, 15:12

Φαντάστηκα ότι στις προηγουμενες σελιδες θα ήταν όλοι "Go Vale", "Vale for president" κλπ και δεν τις διάβασα :lol:

Billymuse
20/04/2015, 15:13
Φαντάστηκα ότι στις προηγουμενες σελιδες θα ήταν όλοι "Go Vale", "Vale for president" κλπ και δεν τις διάβασα :lol:

+καμια 70αριά φωτογραφίες του

vassilis88
20/04/2015, 15:29
Να αφησει τα αδερφiστικα ο lore και να βαλει το κεφαλι κατω να οδηγησει οπως (αυτος)μπορει.Ειναι μαζι με τον ροσσι οι μονοι που πραγματικα μπορουνε να κανουν "ζημια" στον μαρ -μαρ.Ο αλλος που υα μπορουσε εχει παει για σαφριδια.

ναι κ πρη σηζον εδειχνε να το πιστευει.........:(
ισως σ αυτη τη μπιστα που δουλευε το εξτρα χαρντ να μην τον βολεψε, νομιζω γενικα στηνει το μοτορι πιο μαλακα απτο ροσσεα
πιστευω στη χερεθ θα συνελθει

irinia
20/04/2015, 15:34
Eίσαι λάθος. Ετσι τον έχουν μάθει. Δεν υπάρχει περίπτωση λογικού ή έξυπνου ανθρώπου που να κάνει τις μ@λακιες που κάνει αυτός. Πέρσυ μπροστα κι έπεσε μονο του στη βροχή. Του έχουν μάθει ότι πρέπει να πηγαίνει τάπα νον στοπ και η μόνη θεση που μπορεί να παίρνει είναι η πρώτη.

Ε κάποια στιγμή θα φάει κανένα γερό βρόντο ή θα στείλει κανένα στο νοσοκομείο ή στον άλλο κόσμο και ίσως αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι, θα δούμε κι άλλα από αυτόν... Στις μάχες έχει θέμα στα GP. Αν χθες είχε το πολύ σκληρό, θα ήταν μπροστά συνέχεια και θα λέγαμε για αλλη μία αψεγάδιαστη νίκη και πόσο καλός είναι, και τα πλασαρίσματα με ντριφτ κλπ κλπ.

ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ........ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ

Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο..??
Ότι πάει πάντα στα όρια το έχω δει....αυτό όμως
δεν τον απαλλάσσει από τις μαγκιές που κάνει..!!
Απλά κι εγώ αναρωτιέμαι μέχρι πότε..??

MG-KTiNoS
20/04/2015, 15:36
Θέλεις να πεις κάτι?
Ότι δηλαδή κάποιοι προεξοφλουσαν μια άνετη νίκη τού ΜΜ?
και ότι η πραπριλια θα είναι μπροστά από τα Suzuki?
:p

ίΣΑρεμπάμια....

sniper
20/04/2015, 15:38
ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ........ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ

Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο..??
Ότι πάει πάντα στα όρια το έχω δει....αυτό όμως
δεν τον απαλλάσσει από τις μαγκιές που κάνει..!!
Απλά κι εγώ αναρωτιέμαι μέχρι πότε..??

Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.

sniper
20/04/2015, 15:39
ίΣΑρεμπάμια....

Εσύ φάε το αυγό σου και κάτσε παραπέρα, από τον Κράτσλοου στην γραμμή; :tooth:

MG-KTiNoS
20/04/2015, 15:43
Αυτό το σκέφτηκα, μήπως το έκανε επίτηδες. Μετά λέω δεν μπορεί να είναι τόσο χαζός. Η κουτοπόνηρος. Το να πέσει με τόσα, δεν ξέρει που θα καταληξει. Για να μην χάσει την πρωτιά, να ρισκάρει να χάσει μερικούς αγώνες;

Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις μπροστινό τροχό σε πίσω και να μην πεσεις...
Νομοτέλια.
Άρα γιατί να το κάνει...?
Αυτά για μένα είναι μπούρδες.
Μλκια έκανε χοντρή και τις κάνει συχνά αυτές τις μαλακίες.
Απλά άλλες φορές του βγαίνουν και μερικές όχι για αυτό δεν είπε και κουβέντα.

μοτοτζιπολογικό σχόλιο
Φυσικά και είναι αρχή ακόμα, φυσικά μπορεί να ρεφάρει, είναι και κωλόφαρδος που δεν παίζει και χόρχες και πετρογκαζάκης
ΑΛΛΑ
Έδειξε ότι ακόμα έχει δρόμο μέχρι να καταλάβει πως δουλεύει το πράμα.
Έπρεπε να βολευτεί με την 3η θέση και να μη ρισκάρει τους βαθμός.

pipe_smoker
20/04/2015, 15:52

Λέμε τα δικά μας....

Έχει φιλοσοφία ο άλλος να παίρνει μαζί του στην κόλαση όποιον πάει να τον περάσει.
Μάλιστα.

Ό,τι να'ναι.

Περίμενε γιατί μου δημιουργούνται απορίες έτσι όπως τα λες.
Διακρίνω χολή γενικώς ξαφνικά για το μικρό και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Γιατί θεωρείς ότι κάνει μαλακίες?
Ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη οδηγικά.
Ξεκίνησε, πήγαινε ζω πεθαίνω (σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε) λέγαμε "θα πέσει και θα μάθει", είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, κι εν τω μεταξύ αυτός σήκωσε 2 κουπίτσες στο άψε σβήσε.

Λες ότι αν φάει γερό βρόντο ή κλπ κλπ θα αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι θα δούμε κι άλλα από αυτόν.
Δηλαδή αν αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του πάει μας τελείωσε? Θα πάει κι αυτός για ψάρεμα?
Δεν αντιλέγω στο ότι τον έχουν μάθει να πηγαίνει έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι απλά μια καλοκουρδισμένη μηχανή ο μικρός που με την τούμπα θα του έρθει η συνειδητοποίηση και τί είν'η ζωή τί είν'ο θάνατος, τί είν'ο κάβουρος τί το ζουμί του, και θα αρχίσει να συλλέγει πεταλούδες.

Λες επίσης ότι έχει θέμα με τις μάχες.
Κι εδώ θα διαφωνήσω.
Είναι από τους ελάχιστους που και κοντράρουν και καθαρίζουν τον αγώνα σα να ξεφλουδίζουν μπανάνα αν τους δοθει η ευκαιρία να περάσουν μπροστά.
Και πέρσι και πρόπερσι είχε δώσει μάχες (και με το Ρόσι).
Δεν ανήκει στην κατηγορία Στονερ/Πεντρόζα "άσε μου άδεια πίστα να οργώνω με την ησυχία μου".

Δεν ξέρω, εγώ αυτά έχω καταλάβει πάντως από τον μικρό.

Assumption is the mother of... όπως το λες τέλος πάντων:lol:

MG-KTiNoS
20/04/2015, 15:55
Λοιπόν για το φίλο μου το ΣΟύτερ και μερικούς ακόμα....
334178

334179

334180

χαρείτε τώρα κι εσείς κι οι σουζουκάκηδες γιατί το μέλλον είναι σκοτεινό

byron
20/04/2015, 15:55
Εγώ ένα ξέρω...

Ευτυχώς που ήταν ξεκάθαρα μπροστά ο Rossi όταν έπεσε ο ΜΜ. Αν δεν ήταν τόσο φανερή η μαλακία του ΜΜ, το τι θα έγραφαν οι διαχρονικοί haters για τον VR που διαλύει καριέρες, κλείνει σπίτια, και καταστρέφει το άθλημα δεν θα είχε τελειωμό. Μέχρι το 2030 θα γράφανε για τη μπινιά. :rolleyes:

MG-KTiNoS
20/04/2015, 15:59
Ξέρεις τι γράφουν τώρα???

Ότι ο Ρόσσι φοροδιαφεύει !!!

Τους έγραψα ότι καλά κάνει με το ΜΠουστη το Ρέντσι κι έγινε χαμός χαχαχαχα
:rotflmao:

7Tolis
20/04/2015, 16:00
Μια χαρά μάχες ξέρει να δώσει. Πχ στο Κατάρ από τη γαλαρία που βρέθηκε, ανέβηκε αρκετές θέσεις. Για να ανέβει αυτές τις θέσεις κάτι θα έκανε, τι στην ευχή.

sniper
20/04/2015, 16:10
...
Περίμενε γιατί μου δημιουργούνται απορίες έτσι όπως τα λες.
Διακρίνω χολή γενικώς ξαφνικά για το μικρό και δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Γιατί θεωρείς ότι κάνει μαλακίες?
Ο άνθρωπος είναι από άλλο πλανήτη οδηγικά.
Ξεκίνησε, πήγαινε ζω πεθαίνω (σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε) λέγαμε "θα πέσει και θα μάθει", είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε, κι εν τω μεταξύ αυτός σήκωσε 2 κουπίτσες στο άψε σβήσε.

Λες ότι αν φάει γερό βρόντο ή κλπ κλπ θα αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του. Αν όχι θα δούμε κι άλλα από αυτόν.
Δηλαδή αν αρχίσει να σκέφτεται από μόνος του πάει μας τελείωσε? Θα πάει κι αυτός για ψάρεμα?
Δεν αντιλέγω στο ότι τον έχουν μάθει να πηγαίνει έτσι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι απλά μια καλοκουρδισμένη μηχανή ο μικρός που με την τούμπα θα του έρθει η συνειδητοποίηση και τί είν'η ζωή τί είν'ο θάνατος, τί είν'ο κάβουρος τί το ζουμί του, και θα αρχίσει να συλλέγει πεταλούδες.

Λες επίσης ότι έχει θέμα με τις μάχες.
Κι εδώ θα διαφωνήσω.
Είναι από τους ελάχιστους που και κοντράρουν και καθαρίζουν τον αγώνα σα να ξεφλουδίζουν μπανάνα αν τους δοθει η ευκαιρία να περάσουν μπροστά.
Και πέρσι και πρόπερσι είχε δώσει μάχες (και με το Ρόσι).
Δεν ανήκει στην κατηγορία Στονερ/Πεντρόζα "άσε μου άδεια πίστα να οργώνω με την ησυχία μου".

Δεν ξέρω, εγώ αυτά έχω καταλάβει πάντως από τον μικρό.

...

Eσυ το κάνεις επίτηδες για να γράφω κι εγω σεντόνια αλλά δεν έχω iPhone 6.

Μια χαρά μάχες ξέρει να δώσει. Πχ στο Κατάρ από τη γαλαρία που βρέθηκε, ανέβηκε αρκετές θέσεις. Για να ανέβει αυτές τις θέσεις κάτι θα έκανε, τι στην ευχή.

Kαλά τώρα, πέρασε τον Πετρούτσι και τον Μελάντρι και τους άλλους με τα 50 αλογα πιο κάτω και μιλάμε για μάχες;

Έχει θέμα. Όπως θέμα έχει ο κοντός. Αν πέσει πίσω, ή θα μείνει πίσω ή θα κάνει μαλακία. Μ' αρεσει ο τρόπος που οδηγεί αλλά χθες τους μόνους που είδα να δίνουν μάχες ήταν ο Γιατρός, ο Κράτσλοου (που αν δεν εκανε κι αυτός λάθη θα ήταν μπροστα από ώρα) κι ο Ιανόνε (και οι πίσω εδιναν πιθανόν μάχες μεταξύ τους αλλά δεν τις είδαμε).