Σύνδεση

View Full Version : MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

irinia
20/04/2015, 16:16
ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΑ............

Μπορείς να γράφεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις..??
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ......γράφουν οι βλαμμένοι,οι χαζοί,Κ.Λ.Π.
Τώρα κι εγώ τι να απαντήσω..??
Πως όταν έβλεπα Αγκοστίνι, Λώσον,Σίν,Ρόμπερτς,κ.λ.π.
εσύ ίσως ήσουν ακόμα αγέννητος..???
Γράψε την άποψη σου,εδώ όλα επιτρέπονται αλλά και από τη θέση
που είσαι δυό φορές πιο άσχημα χτυπάει ο χαρακτηρισμός..!!

pipe_smoker
20/04/2015, 16:59
Εγώ ένα ξέρω...

Ευτυχώς που ήταν ξεκάθαρα μπροστά ο Rossi όταν έπεσε ο ΜΜ. Αν δεν ήταν τόσο φανερή η μαλακία του ΜΜ, το τι θα έγραφαν οι διαχρονικοί haters για τον VR που διαλύει καριέρες, κλείνει σπίτια, και καταστρέφει το άθλημα δεν θα είχε τελειωμό. Μέχρι το 2030 θα γράφανε για τη μπινιά. :rolleyes:

Και λίγο λες:tooth:

Eσυ το κάνεις επίτηδες για να γράφω κι εγω σεντόνια αλλά δεν έχω iPhone 6.

1. Το κινητό δε βολεύει για σεντόνια.

2. Μη γράψεις σεντόνι. Απάντα λακωνικά αλλά να βγαίνει νοημα:lol:

3. Ούτε εγώ έχω 6 πλέον.
Τά'φτυσε, έχασα ό,τι είχα μέσα, μου γάμησε και το backup που υπήρχε, και προς το παρόν πορεύομαι με ένα 3gs:smokin:

ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΑ............

Μπορείς να γράφεις την άποψη σου χωρίς να χαρακτηρίζεις..??
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ......γράφουν οι βλαμμένοι,οι χαζοί,Κ.Λ.Π.
Τώρα κι εγώ τι να απαντήσω..??
Πως όταν έβλεπα Αγκοστίνι, Λώσον,Σίν,Ρόμπερτς,κ.λ.π.
εσύ ίσως ήσουν ακόμα αγέννητος..???
Γράψε την άποψη σου,εδώ όλα επιτρέπονται αλλά και από τη θέση
που είσαι δυό φορές πιο άσχημα χτυπάει ο χαρακτηρισμός..!!

Θεωρείς προκλητικό κι απρεπές το "ό,τι να'ναι"...

Το οποίο ήταν σε παράθεση κειμένου σου όπου μας έπαιρνες αμπάριζα με ατάκες παντογνώστη (γιατί αυτό έβγαζε το κείμενό σου) λέγοντας, "Νομίζετε, αλλά δεν ξεχωρίζετε" και μετά μας επέτρεψες να συνεχίσουμε να νομίζουμε, λέγοντας "Από τύχη έμεινε όρθιος ο Ρόσι. Τώρα πείτε τα δικά σας."

Εγώ την άποψή μου γράφω πάντα.
Ούτε λέω στους άλλους ότι αυτοί νομίζουν ενώ εγώ γνωρίζω, ούτε πετάω την αλήθεια την παντοτινή και τους αφήνω να πούνε τα δικά τους.

Ούτε βλαμμένο σε είπα ούτε χαζό.
Κι αν θες να μου απαντήσεις ότι έβλεπες Αγκοστίνι κι εγώ ήμουν αγέννητος και το θεωρείς επιχείρημα της προκοπής, απάντησέ μου έτσι.
Δεν έχω πρόβλημα:beer:

irinia
20/04/2015, 17:10
ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..........

Ήταν σε απάντηση κάποιου άλλου παντογνώστη και πάει λέγοντας.....
Ας τα αφήσουμε λοιπόν και ας γράψουμε τη γνώμη μας .
Έχω δει και άλλους πολυνίκες οδηγούς να συμπεριφέρονται έτσι.
Κατά την άποψη μου λοιπόν ο άνθρωπος ερχόταν από πίσω και πήγε
και κουτούλισε τσαμπουκαλίδικα όπως έχει ξανακάνει για να ανοίξει χώρο
με το έτσι θέλω.Τώρα αν έτσι του έμαθαν,αν είναι παλιοχαρακτήρας,αν....αν....αν
εγώ βλέπω έναν τύπο να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον Ρόσσι με το έτσι θέλω,
σαν να μην υπάρχει πο αντίπαλος.Αυτό για μένα χαρακτηρίζει τον τύπο ως
ΜΙΚΡΟ ΟΔΗΓΟ.Οι μεγάλοι ξέρουν και να χάνουν...!!!
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
:beer:

ΥΓ. Τον Αγκοστίνι και τους λοιπούς τους ανέφερα για να δεις ότι δεν μπορεί να είναι
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ κάποιος που βλέπει αγώνες μοτό από το 70..!!

thunder ace
20/04/2015, 17:13
Εσύ φάε το αυγό σου και κάτσε παραπέρα, από τον Κράτσλοου στην γραμμή; :tooth:

χτυπας "βρωμικα" τωρα:D

pipe_smoker
20/04/2015, 17:16
ε ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..........

Ήταν σε απάντηση κάποιου άλλου παντογνώστη και πάει λέγοντας.....
Ας τα αφήσουμε λοιπόν και ας γράψουμε τη γνώμη μας .
Έχω δει και άλλους πολυνίκες οδηγούς να συμπεριφέρονται έτσι.
Κατά την άποψη μου λοιπόν ο άνθρωπος ερχόταν από πίσω και πήγε
και κουτούλισε τσαμπουκαλίδικα όπως έχει ξανακάνει για να ανοίξει χώρο
με το έτσι θέλω.Τώρα αν έτσι του έμαθαν,αν είναι παλιοχαρακτήρας,αν....αν....αν
εγώ βλέπω έναν τύπο να προσπαθεί να περάσει πάνω από τον Ρόσσι με το έτσι θέλω,
σαν να μην υπάρχει πο αντίπαλος.Αυτό για μένα χαρακτηρίζει τον τύπο ως
ΜΙΚΡΟ ΟΔΗΓΟ.Οι μεγάλοι ξέρουν και να χάνουν...!!!
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
:beer:

Για το μεγάλος οδηγός διαφωνούμε αλλά δε λύνεται κι ο καθένας έχει την άποψή του.

Όσο για το αν το έκανε επίτηδες, όπως είπε κι ο Κτήνος πριν, και όπως συμβαίνει τις 99 στις 100 φορές, όταν η μπροστά ρόδα τα βάζει με την πίσω, πάντα χάνει η μπροστά:D

Οπότε να ήταν τόσο λακαμάς που να πήγε επίτηδες να κάνει κάτι τέτοιο, ξέροντας σαν αναβάτης των motogp πάρα πολύ περισσότερα για τη γεωμετρία και τη φυσική του όλου θέματος από όσα ξέρουμε όλοι μαζί σα φόρουμ, προσωπικά το αποκλείω.

Αυτά κι από μένα:beer:

sniper
20/04/2015, 17:33
...

ΥΓ. Τον Αγκοστίνι και τους λοιπούς τους ανέφερα για να δεις ότι δεν μπορεί να είναι
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ κάποιος που βλέπει αγώνες μοτό από το 70..!!
Τι λες, έχουμε και τον Κτίνο... :lol:

χτυπας "βρωμικα" τωρα:D

Μίλησα εγώ ποτέ για το ντουκάτι που πήρε φωτιά; :nono:

thunder ace
20/04/2015, 17:39
Τι λες, έχουμε και τον Κτίνο... :lol:

Μίλησα εγώ ποτέ για το ντουκάτι που πήρε φωτιά; :nono:

Καλα....ας μην ειχαμε τη μαλακια του μαρ-μαρ και θα βλεπες τι χαβαλες θα γινοταν με το αυτοναφλεγομενο.

fkol k4
20/04/2015, 18:12
Πολύ ωραία λοιπόν, αφού γράφουμε ο καθένας την άποψή του και δεν τσακωνόμαστε, ας γράψω κι εγώ τη δική μου...

- Κατ' αρχήν, το καλύτερο μέρος του αγώνα ήταν χαλαρά οι πρώτοι γύροι που η SUZUKΑΡΑ :a08: ήταν μπροστά :a25::a25: κι αυτό γιατί απλά οι ομάδες είναι πάντα πάνω από τους παίχτες όποιοι κι αν είναι αυτοί.
- Κατά δεύτερον, πως έτρεχε έτσι o Marquez με τη φόρμα να προλάβει το μηχανάκι; Σφεντόνα πήγαινε μιλάμε... Τελικά αυτός είναι γρήγορος και χωρίς μηχανάκι... :a48:

Καθαρά για τον αγώνα, ευτυχώς ήταν πάλι καλός και από ό,τι φαίνεται μάλλον το φετινό πρωτάθλημα θα έχει καλούς αγώνες και όχι τις σούπες που είχε το περσινό.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν ήταν κι απρόσμενη η νίκη του Rossi χθες. Ο Rossi είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως στον αγώνα πάει καλύτερα από ότι στα δοκιμαστικά. Και αν μέχρι πρόσφατα αυτό ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του Rossi, μάλλον φέτος είναι γενικό χαρακτηριστικό της Yamaha μιας και ούτε ο Lorenzo πάει και τόσο καλά στα δοκιμαστικά όπως μας είχε συνηθίσει. Έτσι, καλό θα είναι για φέτος να μη θεωρούμε τελειωμένη τη Yamaha από Πέμπτη-Παρασκευή.

Όσο για το αν τελικά η πίστα ευνοεί περισσότερο τη Yamaha ή τη Honda, μάλλον τελικά είναι πιο ουδέτερη από όσο νόμιζα και το θέμα παίζει στις λεπτομέρειες (καιρός κτλ). Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα δούμε και στο μέλλον καλούς αγώνες εκεί, αυτό είναι ευχάριστο.
Με τη νίκη του αυτή ο Rossi λοιπόν δείχνει - όχι απλά ότι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης αγώνων της σύγχρονης ιστορίας (αυτό δεν χρειάζεται πια να το δείξει, θα ήταν ακόμη κι αν τερμάτιζε τελευταίος), αλλά το - γιατί παραμένει ο μεγαλύτερος αναβάτης ακόμη και τώρα. Όχι φυσικά γιατί είναι τρελός, αλλά γιατί πλέον γνωρίζει το άθλημα τόσο καλά όσο το γνωρίζουν αθροιστικά όλοι οι αναβάτες που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης, επισήμως πια παίρνει τη θέση του φαβορί για τον φετινό τίτλο χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία στραβή. Φέτος μπορεί να είναι εκεί μπροστά. Και αν έχει την ευκαιρία να κερδίσει, θα το κάνει.

Για τη φάση με τον Marquez, δεν νομίζω χρειάζεται να χυθούν και τίποτα τόνοι διαδικτυακής μελάνης. Αυτό κάνει ο μικρός πάντα, αυτό έκανε κι εχθές. Είναι αναβάτης που γενικότερα κάνει λάθη, απλά συνήθως είναι τυχερός και δεν του κοστίζουν βαθμούς. Αυτό του έκατσε στραβά, του κόστισε 20 βαθμούς, οκ, συμβαίνουν αυτά, ας πρόσεχε, πάμ' παρακάτω....

Η Ducati πάει καλά, πολύ καλά. Γενικότερα πάντως περίμενα τον Iannone μπροστά από τον Dovi φέτος. Αν δεν το κάνει φέτος το βήμα μπροστά, τότε δύσκολα θα το κάνει κι αργότερα. Κρίμα, γιατί στην Moto 2 είχε δείξει πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο δικός μου (Lorenzo), πάλι σκατά πήγε... Γενικά δίνει την εντύπωση πως ξοδεύτηκε εντελώς το '13 και δεν έχει άλλο... Κρίμα, αν είχε λίγη από την αγωνιστική νοοτροπία του Rossi πιστεύω πως έχει την ποιότητα να κοντράρει στα ίσια τον μικρό... τουλάχιστον χθες δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε καθαρά πως δεν μπορούσε πιο γρήγορα...

Ο Fenati έφαγε 3 βαθμούς ποινής. Του αέρισαν τα μέζεα... 3 αγώνες αποκλεισμό έπρεπε να φάει να στρώσει η κ@@@τρυπίδα του που μου την είδε και Τσακ Νόρις και θα σου 'λεγα εγώ μετά ποιος θα ήταν το καλύτερο παιδί...

7Tolis
20/04/2015, 18:27
Και εμένα μου αρέσει η σουζούκι, αλλα γυρους μπροστά δεν ήταν εχθές.3 στροφές,ίσως.

kostas777
20/04/2015, 18:35
Λέμε τα δικά μας....
Έχει φιλοσοφία ο άλλος να παίρνει μαζί του στην κόλαση όποιον πάει να τον περάσει.
Μάλιστα.
Ό,τι να'ναι.

Ναι, έτσι είναι. Εδώ στο φλόρουμ έμαθα ότι ο Ρόσσης τον έχει μεγαλύτερο και αυτό ξέρεις πως μετράει στους άντρε (στις γυναίκες όχι ή όχι και τόσο).

(Εγώ πάντως από την πίσω κάμερα μόνο κώλους βλέπω)

(πολύ κωλόπαιδο ο Μάρκος...)

Και επειδή τον έχει μεγαλύτερο και ο άλλος είναι μικρό, το πήρε από τώρα το πυρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες. Τέλος, ουγκ. Τώρα όλοι ας πάνε για ύπνο, Ρόσσης πυρωταθλητής 2015, ρίχτε πυροτεχνήματα, ανοίχτε σαμπάνιες κλπ. :rotflmao:

fkol k4
Και εμένα μου αρέσει η σουζούκι, αλλα γυρους μπροστά δεν ήταν εχθές.3 στροφές,ίσως.

Μπροστά δεν σημαίνει απαραίτητα πρώτος, σημαίνει στο μπροστινό γκρουπ, σε θέση για βάθρο κτλ...

Billymuse

Εννοεί τον Vinales που ήταν μπροστά απο τα open :a13::a22:

Ζεύκας
20/04/2015, 18:45
Ναι, έτσι είναι. Εδώ στο φλόρουμ έμαθα ότι ο Ρόσσης τον έχει μεγαλύτερο και αυτό ξέρεις πως μετράει στους άντρε (στις γυναίκες όχι ή όχι και τόσο).

(Εγώ πάντως από την πίσω κάμερα μόνο κώλους βλέπω)

(πολύ κωλόπαιδο ο Μάρκος...)

Και επειδή τον έχει μεγαλύτερο και ο άλλος είναι μικρό, το πήρε από τώρα το πυρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες. Τέλος, ουγκ. Τώρα όλοι ας πάνε για ύπνο, Ρόσσης πυρωταθλητής 2015, ρίχτε πυροτεχνήματα, ανοίχτε σαμπάνιες κλπ. :rotflmao:

στημένο είναι φίλαι

7Tolis
20/04/2015, 18:52
Μπροστά δεν σημαίνει απαραίτητα πρώτος, σημαίνει στο μπροστινό γκρουπ, σε θέση για βάθρο κτλ...

Εννοεί τον Vinales που ήταν μπροστά απο τα open :a13::a22:

Οταν λέμε μπροστά,εννοούμε μπροστά.Οχι μπροστά*

*Μπροστά απο κάποιους που είναι πίσω μας ,αλλά έχω άλλους 6-7 μπροστά, αλλα έχουν φύγει μακριά αρα εγώ είμαι μπροστά μιας και δε μετράνε οι 6-7 που είναι μπροστΟτερα.

Billymuse
20/04/2015, 19:03
https://www.youtube.com/watch?v=G8v5kzwdj80

fkol k4
20/04/2015, 19:04
Οταν λέμε μπροστά,εννοούμε μπροστά.Οχι μπροστά*

Αν μπροστά σήμαινε αυστηρά αυτό που λες, τότε οι εκφράσεις «πρώτος» «πιο μπροστά», «μπροστά απ' όλους» κτλ δεν θα υπήρχαν...

el_hymador
20/04/2015, 19:29
Πάντως αν συγκρίνουμε τις διαδρομές του Rossi και του Marquez, έχουν πολλά κοινά στοιχεία, είναι σχεδόν βίοι παράλληλοι. Υπήρξαν και άλλοι rookies κατά καιρούς που σάρωσαν στις μικρές κατηγορίες αλλά τα βρήκαν μπαστούνια στις μεγαλύτερες. O Marquez δείχνει να έχει αυτό το "οδοστρωτηρέ" που είχε και ο Rossi και δεν μασάει. Δεν τον συμπαθώ τον τσόγλανο καθόλου αλλά αναγνωρίζω το ότι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαδεχθεί τον Rossi και να προσπαθήσει να ακολουθήσει τα χνάρια του και τις επιτυχίες του, αυτός είναι ο Marquez.

Χωρίς να είμαι ειδικός και να γυρνάω μέσα στα paddocks, αυτό πιστεύω ότι το έχει καταλάβει και ο Rossi, το έχει καταλάβει και ο Marquez. Ο Rossi δεν έχει τίποτα άλλο να αποδείξει πλέον αλλά σίγουρα έχει κίνητρο, ο μικρός θα τραβήξει πολύ ζόρι στο να διαχειριστεί αυτό το απίστευτο φορτίο. Το ότι ο Marquez δυσκόλεψε πολύ την χρονιά του με την μ@λ@κι@ που έκανε στην Αργεντινή, είναι ενδεικτικό. Ξέρει ότι τον γιατρό έχει να αντιμετωπίσει επί της ουσίας και αυτόν θέλει να ξεπεράσει. Εξ ου και η λύσσα.

334186

RaGe_Raptor
20/04/2015, 19:31
Πολύ ωραία λοιπόν, αφού γράφουμε ο καθένας την άποψή του και δεν τσακωνόμαστε, ας γράψω κι εγώ τη δική μου...

- Κατ' αρχήν, το καλύτερο μέρος του αγώνα ήταν χαλαρά οι πρώτοι γύροι που η SUZUKΑΡΑ :a08: ήταν μπροστά :a25::a25: κι αυτό γιατί απλά οι ομάδες είναι πάντα πάνω από τους παίχτες όποιοι κι αν είναι αυτοί.
- Κατά δεύτερον, πως έτρεχε έτσι o Marquez με τη φόρμα να προλάβει το μηχανάκι; Σφεντόνα πήγαινε μιλάμε... Τελικά αυτός είναι γρήγορος και χωρίς μηχανάκι... :a48:

Καθαρά για τον αγώνα, ευτυχώς ήταν πάλι καλός και από ό,τι φαίνεται μάλλον το φετινό πρωτάθλημα θα έχει καλούς αγώνες και όχι τις σούπες που είχε το περσινό.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν ήταν κι απρόσμενη η νίκη του Rossi χθες. Ο Rossi είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως στον αγώνα πάει καλύτερα από ότι στα δοκιμαστικά. Και αν μέχρι πρόσφατα αυτό ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του Rossi, μάλλον φέτος είναι γενικό χαρακτηριστικό της Yamaha μιας και ούτε ο Lorenzo πάει και τόσο καλά στα δοκιμαστικά όπως μας είχε συνηθίσει. Έτσι, καλό θα είναι για φέτος να μη θεωρούμε τελειωμένη τη Yamaha από Πέμπτη-Παρασκευή.

Όσο για το αν τελικά η πίστα ευνοεί περισσότερο τη Yamaha ή τη Honda, μάλλον τελικά είναι πιο ουδέτερη από όσο νόμιζα και το θέμα παίζει στις λεπτομέρειες (καιρός κτλ). Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα δούμε και στο μέλλον καλούς αγώνες εκεί, αυτό είναι ευχάριστο.
Με τη νίκη του αυτή ο Rossi λοιπόν δείχνει - όχι απλά ότι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης αγώνων της σύγχρονης ιστορίας (αυτό δεν χρειάζεται πια να το δείξει, θα ήταν ακόμη κι αν τερμάτιζε τελευταίος), αλλά το - γιατί παραμένει ο μεγαλύτερος αναβάτης ακόμη και τώρα. Όχι φυσικά γιατί είναι τρελός, αλλά γιατί πλέον γνωρίζει το άθλημα τόσο καλά όσο το γνωρίζουν αθροιστικά όλοι οι αναβάτες που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης, επισήμως πια παίρνει τη θέση του φαβορί για τον φετινό τίτλο χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία στραβή. Φέτος μπορεί να είναι εκεί μπροστά. Και αν έχει την ευκαιρία να κερδίσει, θα το κάνει.

Για τη φάση με τον Marquez, δεν νομίζω χρειάζεται να χυθούν και τίποτα τόνοι διαδικτυακής μελάνης. Αυτό κάνει ο μικρός πάντα, αυτό έκανε κι εχθές. Είναι αναβάτης που γενικότερα κάνει λάθη, απλά συνήθως είναι τυχερός και δεν του κοστίζουν βαθμούς. Αυτό του έκατσε στραβά, του κόστισε 20 βαθμούς, οκ, συμβαίνουν αυτά, ας πρόσεχε, πάμ' παρακάτω....

Η Ducati πάει καλά, πολύ καλά. Γενικότερα πάντως περίμενα τον Iannone μπροστά από τον Dovi φέτος. Αν δεν το κάνει φέτος το βήμα μπροστά, τότε δύσκολα θα το κάνει κι αργότερα. Κρίμα, γιατί στην Moto 2 είχε δείξει πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο δικός μου (Lorenzo), πάλι σκατά πήγε... Γενικά δίνει την εντύπωση πως ξοδεύτηκε εντελώς το '13 και δεν έχει άλλο... Κρίμα, αν είχε λίγη από την αγωνιστική νοοτροπία του Rossi πιστεύω πως έχει την ποιότητα να κοντράρει στα ίσια τον μικρό... τουλάχιστον χθες δεν έψαξε για δικαιολογίες και είπε καθαρά πως δεν μπορούσε πιο γρήγορα...

Ο Fenati έφαγε 3 βαθμούς ποινής. Του αέρισαν τα μέζεα... 3 αγώνες αποκλεισμό έπρεπε να φάει να στρώσει η κ@@@τρυπίδα του που μου την είδε και Τσακ Νόρις και θα σου 'λεγα εγώ μετά ποιος θα ήταν το καλύτερο παιδί...
:a10::a10::a10::a10::a10:
γενικά κι εγώ ομάδες υποστηρίζω στα μηχανοκίνητα με μόνη εξαίρεση εδώ που υποστηρίζω και αναβάτη:D
ο Μαρκ όντως μας είχε δείξει και στο Ώστιν πόσο γρήγορος είναι στο 100άρι...βέβαια ο Ζάρκο έκανε και back-flip με full εξάρτηση..:eek:
φαβορί έχω την εντύπωση πως είναι λίγο νωρίς για να τον χρίσουμε (κουβέντα να γίνεται).. να δούμε λίγο και τις Ευρωπαϊκές πίστες
Μαρκέζ-Ρόσσι δε χωράει κουβέντα το συμβάν...
ο Ντόβι αθόρυβα (σχετικά) είναι σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία από το τέλειο ξεκίνημα του Ρόσσι (όπως τόνισε και ο ίδιος ο Ρόσσι)
όντως ο Λόρε δεν χρησιμοποίησε καμία δικαιολογία για την απόδοσή του....
κι ο Φενάτι είναι μεγάλος μ@λάκας ότι κι αν είχε γίνει δεν δικαιολογείται τέτοια αντίδραση

GIOTIS750
20/04/2015, 20:24
http://www.totalsportek.com/motogp/argentina-grand-prix-highlights-replay-video/

:beer::beer:

7Tolis
20/04/2015, 20:27
Και κλασσικά ο αγώνας έχει ανέβει στο μέρος το γνωστό.Επίσης και ο αγώνας SBK.

RaGe_Raptor
20/04/2015, 20:43
Δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.

O Rossi δεν ρίσκαρε τίποτα. Τα δοκίμασε και τα δύο όπως άλλωστε και ο Marquez και ειχε αποφασιστεί απο το Σαββατo οτι θα τρεξει με το Extra Hard..
To Yamaha με το Hard δεν πήγαινε καλά ενώ δούλευε γενικώς καλύτερα με το extra hard. Για το Honda ηταν τα αντίθετα.
Δεν τα λεω εγω, οι managarαιοι των αντίστοιχων team τα είπαν. Απλά στην Honda η απόφαση για το Hard ηταν της τελευτσίας στιγμής λόγω και της αμφιβολίας για το αν θα αντέξει, ενω ο Rossi ήδη απο την προηγούμενη ήξερε οτι θα τρεχει με το Extra Hard.
:wave2:

η απόφαση για τον Ρόσσι όντως πάρθηκε το Σάββατο.ο Μαρκέζ δήλωνε πως και τα δύο πίσω δουλεύουν στο μηχανάκι του.την απόφαση την πήραν τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και σίγουρα ρόλο θα έπαιξε και το ότι η θερμοκρασία είχε πέσει κατά 8 με 9 βαθμούς σε σχέση με τα δοκιμαστικά του Σαββάτου.ήλπιζαν ότι η διαφορά που θα έχτιζε στο πρώτο μέρος του αγώνα θα του εξασφάλιζε τη νίκη.κι έκανε ρεκόρ στο 2ο μόλις γύρο.αυτό που δεν υπολόγισαν είναι ότι κάποιος θα κάνει το extra hard να δουλέψει τόσο καλά.ο Ρόσσι αν κι έμεινε πίσω στην πρώτη στροφή κατάφερε απαλλαγεί από όλους και να γράψει ταχύτατους γύρους στο τέλος με αποκορύφωμα το νέο ρεκόρ γύρου στον 20ο.

LogOutGoRide
20/04/2015, 22:50
Μάλλον εννοείτε να δουλέψει καλά το extra hard σε διάρκεια αγώνα. Τον χρόνο της pole, ο Marquez τον έκανε με το extra hard.
Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του. Νομίζω πως υποτίμησε τους αντιπάλους του. Για την πτώση του, φυσικά από το αποτέλεσμα κρίνετε λάθος, αλλά (ευτυχώς) δεν είναι ο αναβάτης που θα κάτσει στα αυγά του. Κανείς δεν έγινε μεγάλος με το να κάθετε και να υπολογίζει βαθμούς την ώρα που ο αντίπαλος του τον προσπερνάει.
Θα επανέλθει πιο δυνατός και πεισμωμένος.
Ο ίδιος δήλωσε πως κρατούσε λάστιχο για να δώσει μάχη, στην ουσία στον τελευταίο γύρο. Δεν το πιστεύω με τίποτα.

blackbusa
20/04/2015, 23:30
Έχει θέμα. Όπως θέμα έχει ο κοντός. Αν πέσει πίσω, ή θα μείνει πίσω ή θα κάνει μαλακία. Μ' αρεσει ο τρόπος που οδηγεί αλλά χθες τους μόνους που είδα να δίνουν μάχες ήταν ο Γιατρός, ο Κράτσλοου (που αν δεν εκανε κι αυτός λάθη θα ήταν μπροστα από ώρα) κι ο Ιανόνε (και οι πίσω εδιναν πιθανόν μάχες μεταξύ τους αλλά δεν τις είδαμε).

Νικο νομιζω οτι εισαι λαθος...2 χρονια σερι μια χαρα τις εδωσε τις μαχες του (και με τον Rossi) απο τις οποιες κερδισε πολλες...χτες ηταν λαθος του που ενω ηξερε οτι θα τον περασει ο Doc πηγε να κανει τσαμπουκα χωρις λογο...αυτο ισως να του κοστισει και απο θεμα ψυχολογιας γιατι ειναι ουσιαστικα η πρωτη μαχη που χανει εδω και πολυ καιρο...αν εμενε πισω θα ελεγε απλα οτι το λαστιχο δεν αντεξε...

για οποιον δεν το προσεξε:
ενω η διαφορα ειναι στα 4+ του βγαζουν ταμπελα οτι ο Rossi ειναι τριτος (δεν ειχε περασει ακομα τον Dovi)
στα περιπου +2 διαφορα ενας Hondeos μετρησε την θερμοκρασια της ασφαλτου...μαλλον καταλαβαν οτι το λαστιχο δεν αντεχε αλλο

ο μικρος ειναι πιλοταρα και θα αφησει εποχη...δεν μασαει τον μπουτσο του και εχει φοβερο αγωνιστικο τσαμπουκα...και βεβαια δεν ειναι κλαψομουνιας...μακαρι να βρεθει καποιος να τον κοντραρει στο μελλον γιατι ο μοναδικος που φαινετε οτι μπορει να το κανει απο του χρονου θα παει για ψαρεμα...

MG-KTiNoS
20/04/2015, 23:41
. Για την πτώση του, φυσικά από το αποτέλεσμα κρίνετε λάθος, αλλά (ευτυχώς) δεν είναι ο αναβάτης που θα κάτσει στα αυγά του. Κανείς δεν έγινε μεγάλος με το να κάθετε και να υπολογίζει βαθμούς την ώρα που ο αντίπαλος του τον προσπερνάει.
Θα επανέλθει πιο δυνατός και πεισμωμένος.

Όταν ο άλλος έρχεται με φόρα και σου κόβει μισό δευτερόλεπτο στο γύρο πρακτικά είναι αδύνατον να τον κρατήσεις.
Αν δεν έχεις και λάστιχο ας τα να πάνε.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει αν είσαι ανόητος για να το πολεμήσεις. Δεν λέω θέαμα έχει
αλλά αντί να ρισκάρεις μπορείς να πάρεις τους βαθμούς της 3ης θέσης και το επόμενο Σ/Κ τα ξαναλέμε.
Είναι τυχερός ο Μάρκεζ που δεν τραυματίστηκε αλλά δεν είναι κάθε μέρα τ Αγ Γιαννιού.
Το ίδιο και με τα τζαρτζαρίσματα που έχει χούι και τελευταία έχεις κολλήσει κι ο Λορέντζο.
Ειδικά για αυτό το χούι έχω να σου πω ότι από ένα σημείο και μετά σε περιμένουν να σου κάνουν τα ίδια.
Χαζός δε ν κανένας να τον κοπανάς και να λέει ευχαριστώ.
Ότι θα ανακάμψει είναι 100% σίγουρο.
Έμαθε τίποτα όμως απ τη σαβούρδα ή θα έχουμε πάλι ... ξύλο...
:)

Arxagelos
20/04/2015, 23:51
Livio Suppo:
“As Race direction said it is a racing incident..it can happen, We knew that with the same tyre Valentino was faster, so the strategy I think was correct, the plan was to try and escape and then manage it until the end. The strategy worked until almost the end, but it is a pity we didn't see a good battle between Vale and Marc, but these things happen.”

:a014:

MG-KTiNoS
21/04/2015, 00:12
Livio Suppo:
“As Race direction said it is a racing incident..it can happen, We knew that with the same tyre Valentino was faster, so the strategy I think was correct, the plan was to try and escape and then manage it until the end. The strategy worked until almost the end, but it is a pity we didn't see a good battle between Vale and Marc, but these things happen.”

:a014:

ε ναι και πιο πίτι που δεν έπεσε ο άλλος....
:lol:

FotisFz1
21/04/2015, 08:44
ρε παιδια τον Μαριο γιατι τον banαρατε;

stam2
21/04/2015, 08:50
πίσω από τους rossi, marquez, crutchlow, dovi βρίσκονται ομάδες με τεχνικούς και αναλυτές που παίρνουν ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης για την πορεία της ομάδας.
Όσον αφορά την επιλογή ελαστικού λοιπόν, όπως ειπώθηκε και τελευταία εδώ, ο marquez είχε δουλέψει πολύ καλά και με το extra. Ήταν επιλογή της ομάδας το hard, η οποία προφανώς τη στιγμή που έκανε την όποια τεχνική ανάλυση και πάρθηκε η απόφαση κρίθηκε πως η στρατηγική θα ήταν το hard και γρήγορη εκκίνηση με δημιουργία απόστασης ασφαλείας. Από την άλλη για την ομάδα του doc κρίθηκε το extra hard και μεγαλύτερη διάρκεια και κορύφωση προς το τέλος.

Και οι δύο απέδειξαν ότι αποδίδουν στο 100% των δυνατοτήτων που τους δίνονται, όμως οι δυνατότητες που τους δόθηκαν ήταν διαφορετικές. Αν τα δει κανείς με οπαδικό χαρακτήρα εκατέρωθεν θα βρει σημεία να πατήσει και να στηρίξει τον "ήρωά" του, όμως και οι δύο κορυφαίοι οδηγοί είναι πραγματικά εξαιρετικοί, και το επιπλέον καταπληκτικό είναι ότι συναντιούνται χρονικά τώρα! Έστω και στη δύση του ο ένας αλλά σε πολύ καλή φόρμα, ενώ ο άλλος ως νέος κόκκορας στο κοτέτσι θέλει να επιβληθεί έναντι του παλαιού και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να εξηγούμε στις επόμενες γενιές πως δύο μεγάλοι οδηγοί συνέπεσαν χρονικά και κοντραρίστηκαν για το τρόπαιο.

Προσωπικά μου αρέσει ο marquez διότι ίσως λόγω ηλικίας είναι λίγο πιο τολμηρός, και φυσικά έχει ένα νέο δικό του στυλ (έχοντας φυσικά ενσωματώσει σε αυτό προηγούμενα στυλ και τακτικές). Όμως θεωρώ δίκαιο και ωραίο για τον γιατρό να κερδίσει αυτό το πρωτάθλημα διότι έτσι μόνο θα αποδειχθεί αυτό που ισχύει ούτως ή άλλως, ότι δηλαδή στα 36 του κουβαλάει ακόμα την τρέλα να οδηγεί αυτό το τέρας, και να ηγείται των υπολοίπων με απαράμιλη άνεση και διάυγεια λογικής (μέσα στην τρέλα).
Τέλος να μην ξεχνάμε και για τους δύο, ότι ο μεν είναι Ισπανός, αλλά και ο δε είναι Ιταλός με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανταγωνιστική τους φύση...
Έχουν περάσει από πολλές μονομαχίες και ρίσκα για να βρίσκονται εδώ τώρα...

Για τους υπόλοιπους δεν γράφω όχι γιατί δεν αξίζουν, τουναντίον! απλώς νομίζω ότι το τρόπαιο είναι υπόθεση των δύο τους, και αν και ο marquez μετά την ατυχή πτώση του έμεινε πίσω, πιστεύω ότι προς το τέλος θα είναι πάλι υπόθεση των δυο τους. Ούτως ή άλλως και η βαθμολογική κλιμάκωση ανα θέση τερματισμού βοηθάει σε αυτό....

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/04/2015, 09:08
^^ Τον τελευταιο λογο οσον αφορα την επιλογη του λατιχου, την εχει ο οδηγος ;)

stam2
21/04/2015, 09:14
^^ Τον τελευταιο λογο οσον αφορα την επιλογη του λατιχου, την εχει ο οδηγος ;)

σωστό! μπορείς να γνωρίζεις όμως κατά πόσο αυτό ίσχυσε στην πράξη? κατα πόσο και αν οι τεχνικοί γνωμοδότησαν για extra και ο mm επέλεξε απλό hard?
όπως και να χει, σε αυτή τη διαδρομή που ονομάζεται εμπειρία, το μόνο καύσιμο που απαιτείται είναι ο χρόνος. και ο μικρός έχει ακόμα πολύ χρόνο για να μάθει, και αργότερα να διδάξει, όπως τώρα κάνει ο vr...

pipe_smoker
21/04/2015, 09:18

Τονε βλέπεις να μη γράφει σε τέτοιο θέμα φουλ στην αναμπουμπούλα κι αμέσως το μυαλό σου πάει σε μπανάρισμα ε?:lol:

Δεν είναι banαρισμένος απ'όσο θυμάμαι.

kostas777
21/04/2015, 09:18
Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του. Νομίζω πως υποτίμησε τους αντιπάλους του. Για την πτώση του, φυσικά από το αποτέλεσμα κρίνετε λάθος, αλλά (ευτυχώς) δεν είναι ο αναβάτης που θα κάτσει στα αυγά του.

Δεν υποτίμησε κανέναν, οδήγησε φανταστικά όπως πάντα, ήταν καθαρά μπροστά από όλους και πήγαινε για νίκη, αλλά αυτή τη φορά ο Ρόσσι ήταν σε μεγάλη μέρα και έκανε φοβερό αγώνα. Κρίμα μόνο που δεν είδαμε τη μάχη στο τέλος. Καθαρά αγωνιστικό συμβάν και όλα τα υπόλοιπα οπαδικά (τον πάω, δεν τον πάω, είναι κωλοπαιδαράς, έκανε τον τσαμπουκά, είναι @, έχει μικρό πουλάκι, κλπ.) είναι κατινιές για να πλακώνεται ο χ Λαλάκης με τον ψ Φίτσουλα.

SHOOTER045
21/04/2015, 09:23
334211

Όπως τα λέει ο Stam.
Μάχες να βλέπουμε και να κερδίζει ο VALE#46

MG-KTiNoS
21/04/2015, 09:26
πίσω από τους rossi, marquez, crutchlow, dovi βρίσκονται ομάδες με τεχνικούς και αναλυτές που παίρνουν ένα μεγάλο κομμάτι ευθύνης για την πορεία της ομάδας.
Όσον αφορά την επιλογή ελαστικού λοιπόν, όπως ειπώθηκε και τελευταία εδώ, ο marquez είχε δουλέψει πολύ καλά και με το extra. Ήταν επιλογή της ομάδας το hard, η οποία προφανώς τη στιγμή που έκανε την όποια τεχνική ανάλυση και πάρθηκε η απόφαση κρίθηκε πως η στρατηγική θα ήταν το hard και γρήγορη εκκίνηση με δημιουργία απόστασης ασφαλείας. Από την άλλη για την ομάδα του doc κρίθηκε το extra hard και μεγαλύτερη διάρκεια και κορύφωση προς το τέλος.

Aν είναι έτσι τότε θα πρέπει να φάει 2 3 φάπες ο "αναλυτής" γιατί κι ο Στόνερ είχε πάθει κάτι τέτοια.
Πιστεύω όμως ότι η επιλογή είναι του οδηγού ΑΦΟΥ ακούσει και δοκιμάσει
:lol:

334212

MG-KTiNoS
21/04/2015, 09:32

Ο Μάριος 27 είναι κάτοχος της υπέρτατης γνώσης και αλήθειας και συνομιλεί μόνο
με τον Στόνερ, τα κεντρικά της Χόντα στο Τόκιο, τον Κένι Ρόμπερτς και μερικούς ακόμα.
Μ εμάς τους φτωχομπινέδες δεν θέλει κουβέντες.

334213

RaGe_Raptor
21/04/2015, 09:36
Δεν υποτίμησε κανέναν, οδήγησε φανταστικά όπως πάντα, ήταν καθαρά μπροστά από όλους και πήγαινε για νίκη, αλλά αυτή τη φορά ο Ρόσσι ήταν σε μεγάλη μέρα και έκανε φοβερό αγώνα. Κρίμα μόνο που δεν είδαμε τη μάχη στο τέλος. Καθαρά αγωνιστικό συμβάν και όλα τα υπόλοιπα οπαδικά (τον πάω, δεν τον πάω, είναι κωλοπαιδαράς, έκανε τον τσαμπουκά, είναι @, έχει μικρό πουλάκι, κλπ.) είναι κατινιές για να πλακώνεται ο χ Λαλάκης με τον ψ Φίτσουλα.

βγαίνοντας από την 5 και στην είσοδο της 6 ανοίγει την τροχιά του ή έτσι φαίνεται τουλάχιστον,πιθανόν για να χαλάσει τη γραμμή του μαρκ,πιθανόν γιατί τον έβγαλε εκτός δικής του γραμμής ο μάρκ στο άπεξ της 5 όταν τον τσούγκρισε,αλλά αν παρατηρήσεις κι ο λορένθο αυτή τη γραμμή επιλέγει στο ίδιο σημείο της πίστας.

thunder ace
21/04/2015, 09:39

Ε ..ναι...δικιο εχεις.Τοσες φορες εχω γραψει εδω μεσα ,οτι ειμαι οπαδος του ροσσι(η οποιουδηποτε αλλου).Οχι φιλε κωστα,δεν ειναι ετσι(μιλαω για τον εαυτο μου).Θαυμαζα και θαυμαζω πως οδηγαει ο ροσσι,αλλα μεχρι εκει.Θαυμαζω και απολαμβανω την οδηγηση του μαρκεζ,ΛΕΩ συνεχεια στη παρεα μου οτι ο ανθρωπος ειναι εκπληκτικος και οτι δεν χτυπιετε.ΑΛΛΟΥ εχω την ενσταση(εδω και χρονια,απο τα μοτο2)οταν ειχε ζορια οπως προχθες,παιζει βρωμικα.Δεν χαμπαριαζει αν πεταξει τον αλλον κατω-εξω.Για αυτο εδω και χρονια τον λεω κωλοπαιδο.Τωρα αν εχει μικρο πουλακι,εμενα δεν ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα μου.Λαλακης ο φιτσουλας speaking.

kostas777
21/04/2015, 10:01
Δεν χαμπαριαζει αν πεταξει τον αλλον κατω-εξω.Για αυτο εδω και χρονια τον λεω κωλοπαιδο.

Αν το πάρουμε έτσι, είναι και ο Ρόσσι κωλόπαιδο ας πούμε. Για το ποιός πέταξε κάτω ποιόν, άλλον αγώνα είδα εγώ, άλλον εσύ.

thunder ace
21/04/2015, 10:14
Αν το πάρουμε έτσι, είναι και ο Ρόσσι κωλόπαιδο ας πούμε. Για το ποιός πέταξε κάτω ποιόν, άλλον αγώνα είδα εγώ, άλλον εσύ.

Σε αυτο δεν διαφωνω(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ).Ο καθενας μας βλεπει τα πραγματα με την δικη του κατανοηση.Αν εσυ λες οτι ο ροσσι ειναι κωλοπαιδο,με γεια σου με χαρα σου και καλα κανεις.Αν ειδες να πεταει ο ροσσι τον μαρ-μαρ κατω,καλως ειδες.Δεν προσπαθω να αλλαξω κανενος τη γνωμη.Τη δικη μου λεω.Που στο κατω κατω της γραφης,μπορει να ειναι λαθος.

MG-KTiNoS
21/04/2015, 10:44
Ο καθενας μας βλεπει τα πραγματα με την δικη του κατανοηση

Πλην Μαρίου του εικοστού εβδόμου :D όλοι θα σου πουν ότι ο Μάρκεζ χωρίς λάστιχα δεν έπρεπε
να το ζορίσει. Δεν είχε νόημα ρε αδερφέ.
Περί ΠΠ που πολεμάν σε κάθε φάση κλπ κλπ είναι ιστορίες για παιδιά.

Άλλο μια φάση τύπου ΓιαΝνοΝε Καλ που τρων τα σκότια τους
άλλο σε μαζεύει ο άλλος σε χρόνο δτ=0
Πως να το κάνουμε...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

υγ
Το είχε κρατίσει λάστιχο για το τέλος είναι μια μλκ και μισή όπως καταλαβαίνεις.
Αν είχε λάστιχο απλά θα τερμάτιζε χωρίς ζόρι τους 2 γύρους και θα είχε κλείσει το ματσάκι
χωρίς προβλήματα και ανούσιες κόντρες με το.... Ρόσσι.

FotisFz1
21/04/2015, 10:44
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και οι δυο το ιδιο κωλοπαιδα ειναι...
Απλα ο Γιατρος εχει και μερικα χρονακια εμπειριας παραπανω
και αρκετα τετοια περιστατικα
Ειδε λοιπον οτι ο μικρος παει να κανει την π@@τανια του
κοιταει οτι ειναι καθαρα μπροστα οποτε δεν εχει "φταιξιμο"
και σηκωνει το μοτοσακο και παρτον κατω τον αλλον...
Αλλα κ παλι ξαναλεω οτι τα λαθος ηταν του Μαρκεζ που πιστεψε οτι ο Ροσσι ειναι Λορενθο - Πεντροσα και θα κοτεψει

spyrakos35
21/04/2015, 11:01
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι και οι δυο το ιδιο κωλοπαιδα ειναι...
Απλα ο Γιατρος εχει και μερικα χρονακια εμπειριας παραπανω
και αρκετα τετοια περιστατικα
Ειδε λοιπον οτι ο μικρος παει να κανει την π@@τανια του
κοιταει οτι ειναι καθαρα μπροστα οποτε δεν εχει "φταιξιμο"
και σηκωνει το μοτοσακο και παρτον κατω τον αλλον...

+21

εκτός από

Αλλα κ παλι ξαναλεω οτι τα λαθος ηταν του Μαρκεζ που πιστεψε οτι ο Ροσσι ειναι Λορενθο - Πεντροσα και θα κοτεψει

δεν πιστεύω να πίστεψε οτι το ινδαλμά του (αυτός το έχει πει) θα κοτέψει.... απλά ενέργησε "καγκουρέικα" χωρις να σκεφτεί την πιθανότητα να πέσει και να χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια....

RaGe_Raptor
21/04/2015, 11:30
εγώ το βλέπω κάπως έτσι:
χώνεται ο παππούς στην εσωτερική του μικρού (block pass) κι ο μικρός λέει "οχι ρπστμ δε θα περάσεις έτσι εύκολα" και του χώνει μια πάνω στο άπεξ μπας κι ανοίξει και περάσει μπροστά.μπείτε τώρα στην ψυχολογία του παππού που έχει φάει μια κι ακλόνητος (τυχερός) βγαίνει από την 5 κι έχει κοιτάξει δεξιά και βλέπει ότι ο μικρός είναι εκεί."πέρνα από δω αν μπορείς" τον σκέφτομαι να λέει κι ανοίγει την τροχιά του στην είσοδο της αριστερής 6... άνθρωποι είναι κι αυτοί και πάνω στην καύλα της στιγμής γίνονται πολλά...εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το θέαμα με τζαρτζαρίσματα και μάχες ρόδα με ρόδα και σώμα με ρόδα κάποιες φορές:lol: άλλοι γουστάρουν πιο αποστειρωμένες-κυριλέ καταστάσεις με πεντακάθαρα περάσματα ή και καθόλου περάσματα του στυλ Ντάνι που αν έβγαινε μπροστά μην τον είδατε τον Παναή αλλά αν ήταν π'ισω από κάποιον μπορούσε να φάει όλο τον αγώνα ακολουθώντας τον. πιστεύω πως για να εμπλακείς σε τέτοιες κλειστές μάχες θέλει κότσια αλλά είναι και μιας μορφής fine art ούτως ώστε να μην υπερβείς τα θεμιτά όρια του συναγωνισμού-ανταγωνισμού...πρέπει να ξέρεις να το κάνεις και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τον πρίγκηπα τπυ παραμυθιού..κάτι ξέρει ο Μαρκ ποιυ λέει μαθαίνω από τον Βάλε-Βγάλε....:smokin::wave2:

υγ:
οι σκέψεις των πρωταγωνιστών είναι προϊόν δικής μου μυθοπλασίας:lol:
οι συνειρμοί επίσης...

el_hymador
21/04/2015, 11:39
Όταν σε ένα αγώνα που φαινομενικά τον είχες πάρει από τον πρώτο γύρο, σε έχει φτάσει ο 8ος ροκανίζοντας σταθερά την διαφορά και αυτός ο αναβάτης τυγχάνει να είναι ο Rossi, έχεις τεράστιο θέμα στην ψυχολογία. Πιστεύω ότι ο Marquez τα έκανε πάνω του από όταν άρχισε να βλέπει τις πινακίδες που του έβγαζε η ομάδα του στην ευθεία, προειδοποιώντας τον ότι έρχεται... Η σπασμωδική κίνηση που έκανε και του κόστισε όλο των αγώνα, ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί στην 2η ή στην 3η θέση αυτό μαρτυρά κατά τη γνώμη μου.

SHOOTER045
21/04/2015, 11:40
https://youtu.be/_W-fIn2QZgg
Αφιερωμένο στους haters του VALE #46

FIXED

thunder ace
21/04/2015, 11:41
Ειμαι ο πρωτος που εχει δηλωσει οτι δεν θελει αδερφιστικους αγωνες.Εχω γραψει οτι θελω να "μισουνε"ο ενας τον αλλον και αλλα πολλα πολεμικα.Αλλα το "θα σε πεταξω μεχρι και κατω για να σε περασω" ειναι αλλο πραμα.Ο ροσσι δεν το ειχε,ο μαρ-μαρ το εχει.Ισως ο ροσσι να το εκανε μια φορα στον ζιμπε.Ισως.

pipe_smoker
21/04/2015, 11:52
εγώ το βλέπω κάπως έτσι:
χώνεται ο παππούς στην εσωτερική του μικρού (block pass) κι ο μικρός λέει "οχι ρπστμ δε θα περάσεις έτσι εύκολα" και του χώνει μια πάνω στο άπεξ μπας κι ανοίξει και περάσει μπροστά.μπείτε τώρα στην ψυχολογία του παππού που έχει φάει μια κι ακλόνητος (τυχερός) βγαίνει από την 5 κι έχει κοιτάξει δεξιά και βλέπει ότι ο μικρός είναι εκεί."πέρνα από δω αν μπορείς" τον σκέφτομαι να λέει κι ανοίγει την τροχιά του στην είσοδο της αριστερής 6... άνθρωποι είναι κι αυτοί και πάνω στην καύλα της στιγμής γίνονται πολλά...εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το θέαμα με τζαρτζαρίσματα και μάχες ρόδα με ρόδα και σώμα με ρόδα κάποιες φορές:lol: άλλοι γουστάρουν πιο αποστειρωμένες-κυριλέ καταστάσεις με πεντακάθαρα περάσματα ή και καθόλου περάσματα του στυλ Ντάνι που αν έβγαινε μπροστά μην τον είδατε τον Παναή αλλά αν ήταν π'ισω από κάποιον μπορούσε να φάει όλο τον αγώνα ακολουθώντας τον. πιστεύω πως για να εμπλακείς σε τέτοιες κλειστές μάχες θέλει κότσια αλλά είναι και μιας μορφής fine art ούτως ώστε να μην υπερβείς τα θεμιτά όρια του συναγωνισμού-ανταγωνισμού...πρέπει να ξέρεις να το κάνεις και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από τον πρίγκηπα τπυ παραμυθιού..κάτι ξέρει ο Μαρκ ποιυ λέει μαθαίνω από τον Βάλε-Βγάλε....:smokin::wave2:

υγ:
οι σκέψεις των πρωταγωνιστών είναι προϊόν δικής μου μυθοπλασίας:lol:
οι συνειρμοί επίσης...

Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.

Όχι ότι παίξαν τέτοιες σκέψεις εκείνη τη στιγμή, ούτε προλάβαιναν να κάνουν αναλύσεις, ούτε είμαστε στο κεφάλι τους. Αλλά κάπως πρέπει να το περιγράψεις.
Κατανοητό είναι.

"Καγκουριά" πάντως δεν το θεωρώ.

Ο Ρόσι είναι ο ήρωας του μικρού.
Και βρίσκεται στην ίδια πίστα να παλεύει μαζί του.
Προτίμησε να παλέψει (ηλιθιωδώς ίσως) παρά να κάτσει να πάρει τα ποντάκια του.

Εγώ πιο πολύ νομίζω τονε γουστάρω που πάλεψε* παρά να καθότανε.

*Αρκεί να μάθει από αυτό και να μην του μαμεί τη μάνα και γίνει πέφτουλας.
Αρκεί να μην κλαψομουνιάσει (όπως και δεν έκανε) επειδή έπεσε και του φταίει το σύμπαν, οι πλανήτες, τα φυστίκια που έφαγε για πρωινό.
Κουλουπού κολουπού κουλουπού.

pipe_smoker
21/04/2015, 11:58
Αλλα το "θα σε πεταξω μεχρι και κατω για να σε περασω" ειναι αλλο πραμα.Ο ροσσι δεν το ειχε,ο μαρ-μαρ το εχει.Ισως ο ροσσι να το εκανε μια φορα στον ζιμπε.Ισως.

Σεβαστή η άποψή σου.

Προσωπικά πάντως διαφωνώ.

Και το Ρόσσι έχουμε δει να μην του βγαίνει το block pass και να το γυρνάει σε berm pass:D

Όσο κωλόπαιδο είναι ο ένας είναι κι ο άλλος κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Σε βαθμό που δεν ξεπερνάει τα όρια για να χαρακτηριστούν παλιοφουσταρέοι, σκατομαλάκες κλπ σε καμία περίπτωση.

RaGe_Raptor
21/04/2015, 12:08
δε γράψαμε καθόλου για τη suzuki μας... (ή το έχω χάσει)
η έλλειψη ιπποδύναμης είναι εμφανέστατη στον αγώνα που σε περνάνε όλοι στις ευθείες.αυτό θα πάρει λιγο χρόνο να λυθεί.

ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ο Αλέιξ είχε chatter πίσω και στις δεξιές στροφές στην Αργεντινή.τα πάει πολύ καλά η ομάδα πάντως με τερματισμούς στη 10άδα και με τα 2 μοτοσακά.

είχα πει όταν η Σουζούκι ανακοίνωσε επιστροφή ότι πρέπει να επενδύσει σε αναβάτες και ευτυχώς το έκανε.και πιο εντυπωσιακός ακόμη κι από τον Αλέιξ είναι ο Μάβερικ που όντας ρούκι,με εντελώς νέα-χωρίς δεδομένα μοτοσυκλέτα και με ελαστικά που δεν είχε τρέξει ποτε κάνει τέτοιες εμφανίσεις.η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

να διορθώσουν το τσάττερ(ίσως και στην Ισπανία) και να φέρουν το seamless κιβώτιο μαζί με τη δύναμη επιτέλους.τα προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα στην τελευταία wild-card εμφάνιση πέρυσι (που δεν είχαν εμφανιστεί στον πάγκο) ανάγκασαν την ομάδα να παραμερίσει τη δύναμη προς χάριν της αξιοπιστίας κι έτσι χτύπησε πίσω το όλο project.

pipe_smoker
21/04/2015, 13:58
δε γράψαμε καθόλου για τη suzuki μας... (ή το έχω χάσει)
η έλλειψη ιπποδύναμης είναι εμφανέστατη στον αγώνα που σε περνάνε όλοι στις ευθείες.αυτό θα πάρει λιγο χρόνο να λυθεί.

ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ο Αλέιξ είχε chatter πίσω και στις δεξιές στροφές στην Αργεντινή.τα πάει πολύ καλά η ομάδα πάντως με τερματισμούς στη 10άδα και με τα 2 μοτοσακά.

είχα πει όταν η Σουζούκι ανακοίνωσε επιστροφή ότι πρέπει να επενδύσει σε αναβάτες και ευτυχώς το έκανε.και πιο εντυπωσιακός ακόμη κι από τον Αλέιξ είναι ο Μάβερικ που όντας ρούκι,με εντελώς νέα-χωρίς δεδομένα μοτοσυκλέτα και με ελαστικά που δεν είχε τρέξει ποτε κάνει τέτοιες εμφανίσεις.η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

να διορθώσουν το τσάττερ(ίσως και στην Ισπανία) και να φέρουν το seamless κιβώτιο μαζί με τη δύναμη επιτέλους.τα προβλήματα αξιοπιστίας του κινητήρα στην τελευταία wild-card εμφάνιση πέρυσι (που δεν είχαν εμφανιστεί στον πάγκο) ανάγκασαν την ομάδα να παραμερίσει τη δύναμη προς χάριν της αξιοπιστίας κι έτσι χτύπησε πίσω το όλο project.

Όπως και να έχει (που σωστά και δεκτά είναι όλα αυτά που λες) είναι μεγάλη μαγκιά της σουζούκι που με το που μπήκε πηγαίνει όπως πηγαίνει.
Απλά και νέτα.

Δε θα χτυπούσε τη Χόντα ή τη Γιαμάχα σε καμία περίπτωση, αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει τρίσκατα και να είναι και δικαιολογημένη.
Και πάει μια χαρά.

Κι αν δεν είχε γίνει αυτό το άλμα εξέλιξης στα ντουλάπια που ξαφνικά πηγαίνουν κοπίδι, θα είχαμε και φωτογραφίες ευγενική χορηγία του Χτήνου, με εμένα να κατουράω το μπροστινό του παπαγκάλε έξω από την αντιπροσωπεία όπως το είχα υποσχεθεί, αν τα σουζούκι τερμάτιζαν μπροστά από τα ντουλάπια.

ΥΓ. Ο Βινιάλες μόνο να μην πλάκωνε στις μπουνιές το μηχανάκι που μου φάνηκε ότι είδα......

RaGe_Raptor
21/04/2015, 14:17
Όπως και να έχει (που σωστά και δεκτά είναι όλα αυτά που λες) είναι μεγάλη μαγκιά της σουζούκι που με το που μπήκε πηγαίνει όπως πηγαίνει.
Απλά και νέτα.

Δε θα χτυπούσε τη Χόντα ή τη Γιαμάχα σε καμία περίπτωση, αλλά θα μπορούσε να πηγαίνει τρίσκατα και να είναι και δικαιολογημένη.
Και πάει μια χαρά.

Κι αν δεν είχε γίνει αυτό το άλμα εξέλιξης στα ντουλάπια που ξαφνικά πηγαίνουν κοπίδι, θα είχαμε και φωτογραφίες ευγενική χορηγία του Χτήνου, με εμένα να κατουράω το μπροστινό του παπαγκάλε έξω από την αντιπροσωπεία όπως το είχα υποσχεθεί, αν τα σουζούκι τερμάτιζαν μπροστά από τα ντουλάπια.

ΥΓ. Ο Βινιάλες μόνο να μην πλάκωνε στις μπουνιές το μηχανάκι που μου φάνηκε ότι είδα......

αν ,λέω ΑΝ έχει λυθεί το θέμα με το chatter τότε στη σφιχτή διαδρομή της Χερέθ τολμώ να ονειρευτώ το πρώτο βάθρο (η μάχη γι'αυτό) στη νέα εποχή της Suzuki μας....:sun:

Billymuse
21/04/2015, 14:20
αν ,λέω ΑΝ έχει λυθεί το θέμα με το chatter τότε στη σφιχτή διαδρομή της Χερέθ τολμώ να ονειρευτώ το πρώτο βάθρο (η μάχη γι'αυτό) στη νέα εποχή της Suzuki μας....:sun:

Mπα ξέχαν το επιστρέφει ο Πεντρόθα οπότε θα ειναι ο ένας εκ των τριων στο podium....
...
..

...

.
..
.
.
Γελάνε και τα μαρούλια στην Χερέθ

GIOTIS750
21/04/2015, 18:41
Για την πρωτη την ποσταρα που δηχνει την στιγμη που ειχαν επαφη τα λαστιχα.
334238

Vstrommer71
21/04/2015, 20:48
Για την πρωτη την ποσταρα που δηχνει την στιγμη που ειχαν επαφη τα λαστιχα.
334238
Κι αυτος ο παλιογιατρος που εχει χαλασει τους αγωνες δεν ντρεπεται?Δεν επρεπε να πεσει ενω ειχε περασει μπροστα και ηρθε ο μικρος και τον βρηκε στο πισω λαστιχο?
Γι αυτο Κουλα μ'ακους,πολυ κωλοπαιδο ο Βαλεντινος ναουμε...

amyroukai
21/04/2015, 21:14
Ντάξει ρε παιδιά, έπρεπε να το σκεφτεί ο Βάλες και να πει τόπο στα νιάτα, παρακαλώ περάστε κύριε Μάρκ, μα όχι τι λέτε σας παρακαλώ, να αφού προηγηθήκατε σε όλον τον αγώνα μη σας το χαλάσω τώρα, επιμένω, μην το ξαναπείτε, μη με σκουντάτε καλέ θα σας αφήσω, είπα εσείς μπροστά σας εκλιπαρώ. Γιατί έτσι είναι οι αγώνες, ευγένεια πάνω απ' όλα.

Ζεύκας
21/04/2015, 21:17
Άμα ήτανε ο Στόνερ θα δήλωνε πως ο Ρόσσι το σήκωσα απότομα το μηχανάκι για να τον βγάλει εκτός :lol:

Arxagelos
21/04/2015, 21:36
Bullshit....Η πρόθεση του μικρού ήταν να βγάλει εκτός το traction control στο M1... :lol:

SHOOTER045
22/04/2015, 00:35
Ας γυρίσουμε στο θέμα μας, αφήστε τις κόντρες, και τις συμπάθειές

Γιατί< έχει ένα φεγγάρι απόψε.... >
334255

Και αύριο θα λέμε <Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ
334256

VALE#46

byron
22/04/2015, 07:41
Ti καραμαλακία έκανε ο Petrucci ρε? :moutza:

https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10153429762145769/

πυξιδας990
22/04/2015, 08:08

ωρε μαγκα μου

pipe_smoker
22/04/2015, 08:14

:eek:

Κοιτα ενα μπουστη ρε!

Ποτε εγινε αυτο ρε μαγκες?

pipe_smoker
22/04/2015, 08:20
Ποστ για ζορμπαδες, Μακεδονιες Α και Β, τζατζικια και χαλουμια σβηστηκαν.

Stay on topic.

ΟΚΤΑΝΙΟ
22/04/2015, 08:21
.....strike
:bawl:

sapila racing
22/04/2015, 08:44

Και κερδισε μόνο ενα βαθμό ποινής για τετοια καραμπόλα. :rolleyes:
Θυμίζει λίγο Capirossi Harada ετσι δεν είναι? Και στον τελευταίο γύρο φυσικά....

RaGe_Raptor
22/04/2015, 10:05

μπερμ κιέτσ'...

argiris34
22/04/2015, 12:06
μπερμ κιέτσ'...

φήμες που ήθελαν τον Petrucci να περνα τις διακοπές με τον Capirex στο Μονακό προς αναζήτηση αγωνιστικου προσανατολισμού παραμένουν ανεπιβεβαίωτες

GIOTIS750
22/04/2015, 14:47
Κι αυτος ο παλιογιατρος που εχει χαλασει τους αγωνες δεν ντρεπεται?Δεν επρεπε να πεσει ενω ειχε περασει μπροστα και ηρθε ο μικρος και τον βρηκε στο πισω λαστιχο?
Γι αυτο Κουλα μ'ακους,πολυ κωλοπαιδο ο Βαλεντινος ναουμε...

:lol::lol::lol:

@amyroukai:lol::lol::a013:

spyrakos35
22/04/2015, 14:50
Άμα ήτανε ο Στόνερ θα δήλωνε πως ο Ρόσσι το σήκωσα απότομα το μηχανάκι για να τον βγάλει εκτός :lol:

Ε, μια πουστιτσα για να βγαλει εκτος γραμμης τον μικρο καθολη τη διαρκεια του συμβαντος την εκανε......

sapila racing
22/04/2015, 14:54
Ε, μια πουστιτσα για να βγαλει εκτος γραμμης τον μικρο καθολη τη διαρκεια του συμβαντος την εκανε......

Που το είδες αυτό μαστορα? :confused:
Μηπως εννούσες οτι απλά προσπάθησε να ξαναβρεί την σωστή γραμμή και θεση στην πίστα, την οποία είχε σε ολους τους αλλους γύρους, γιατί βρέθηκε εκτός γραμμής λόγω σμπρωξίματος? ;)

RaGe_Raptor
22/04/2015, 14:55

κοίτα παίζει κι αυτό...
μπορεί όμως εφόσον ο μικρός τον βρήκε στο άπεξ της 5 να τον έβγαλε εκτός γραμμής και για να μπει σωστά στην 6 (και να εκμεταλλευτεί την υψηλή ταχύτητα μέσα στη στροφή της Μ1)να έπρεπε να ανοίξει την τροχιά του.λέμε τώρα...

εικασίες κάνουμε φυσικά και σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να μπούμε στο κεφάλι τους...

edit:με πρόλαβε ο απουπάν'....

Billymuse
22/04/2015, 15:03
Και κερδισε μόνο ενα βαθμό ποινής για τετοια καραμπόλα. :rolleyes:
Θυμίζει λίγο Capirossi Harada ετσι δεν είναι? Και στον τελευταίο γύρο φυσικά....

Kαρμπόν ίδιο το σκηνικό :eek:

https://www.youtube.com/watch?v=BQdzS1WmhCg

stam2
22/04/2015, 15:05
Αν ο ροσσι είχε γείρει το μηχανάκι για να μπει στη στροφή στο ίδιο χρονικό σημείο με τον μαρκεζ, ο mm δεν θα είχε πέσει.
Τώρα γιατί δεν έγειρε είναι άλλη συζήτηση, αλλά πρωτίστως είναι λάθος του mm που έριξε το μηχανάκι για στροφή και έπεσε πάνω στο λάστιχο του vr.

Ζεύκας
22/04/2015, 15:07

ναι ναι αυτο :lol:

ο Βάλε σε κάθε γύρο έριχνε 6 δέκατα στο ΜΜ είχε ανάγκη να τον εμβολίσει 2 γύρους πριν το τέλος. :lol:

Ζεύκας
22/04/2015, 15:09
Αν ο ροσσι είχε γείρει το μηχανάκι για να μπει στη στροφή στο ίδιο χρονικό σημείο με τον μαρκεζ, ο mm δεν θα είχε πέσει.

καλά μιλάμε για διαμάντια και μαργαριτάρια :bawl:

spyrakos35
22/04/2015, 15:10
Που το είδες αυτό μαστορα? :confused:
Μηπως εννούσες οτι απλά προσπάθησε να ξαναβρεί την σωστή γραμμή και θεση στην πίστα, την οποία είχε σε ολους τους αλλους γύρους, γιατί βρέθηκε εκτός γραμμής λόγω σμπρωξίματος? ;)

κοίτα παίζει κι αυτό...
μπορεί όμως εφόσον ο μικρός τον βρήκε στο άπεξ της 5 να τον έβγαλε εκτός γραμμής και για να μπει σωστά στην 6 (και να εκμεταλλευτεί την υψηλή ταχύτητα μέσα στη στροφή της Μ1)να έπρεπε να ανοίξει την τροχιά του.λέμε τώρα...

εικασίες κάνουμε φυσικά και σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να μπούμε στο κεφάλι τους...

edit:με πρόλαβε ο απουπάν'....

χαλαρά παιδιά και γω με τον ρόσσι είμαι :lol:

τεχνηέντως (η εμπειρία που λέμε) φέρνει τον μικρό εκτός γραμμής καταρχάς (πριν την 5), τον κλείνει (και καλά κάνει) όταν πάει ο μικρός να του πάρει την εσωτερική και στην έξοδο μετά το τζατζάρισμα (το οποίο ο μικρός δεν μπορούσε να το αποφύγει εκτος και αν έπεφτε στα φρένα - σιγά μην το έκανε), βλέπει που είναι ο μικρός και το κρατάει όρθιο (επίτηδες κατ εμέ)....

βέβαια, ο μικρός στην 5, θα μπορούσε να πει κανείς οτι κάνει απόπειρα να μπει από την εσωτερική εμβολίζοντάς τον ευγενικά....

ο μικρός τσιμπάει και την πατάει....

Ζεύκας
22/04/2015, 15:10
Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao:

RaGe_Raptor
22/04/2015, 15:12
Τώρα γιατί δεν έγειρε είναι άλλη συζήτηση, αλλά πρωτίστως είναι λάθος του mm που έριξε το μηχανάκι για στροφή και έπεσε πάνω στο λάστιχο του vr.

έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για το συμβάν και μια από αυτές προβάλει τον διαφορετικό τρόπο που στρίβουν yamaha και honda.o MM τετραγωνίζει τη στροφή (point&shoot) και θέλει την rcv όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα πλαγιασμένη για να εκμεταλλεύεται το φρενάρισμα αλλά και την επιτάχυνσή της γι'αυτό και προσπαθεί να τη σηκώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.από την άλλη ο Ρόσσι εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της Μ1 μέσα στη στροφή κι αυτό απαιτεί διαφορετικές γραμμές από τη Honda.προς υπεράσπιση του Ρόσσι και ο Λοένθο την ίδια γραμμή είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι της πίστας.

Ζεύκας
22/04/2015, 15:24
τεχνηέντως (η εμπειρία που λέμε) φέρνει τον μικρό εκτός γραμμής καταρχάς (πριν την 5), τον κλείνει (και καλά κάνει) όταν πάει ο μικρός να του πάρει την εσωτερική και στην έξοδο μετά το τζατζάρισμα (το οποίο ο μικρός δεν μπορούσε να το αποφύγει εκτος και αν έπεφτε στα φρένα - σιγά μην το έκανε), βλέπει που είναι ο μικρός και το κρατάει όρθιο (επίτηδες κατ εμέ)....

Σπύρο μου χαραμίζεσαι. Να σε προσλάβουν στη Dorna ρε φίλαι.

Πάμε λίγο να σοβαρευτώ και να πω την ταπεινή μου γνώμη:

-Ειμαι ο Ρόσσι
-Στο δεύτερο μισό του αγώνα ρίχνω 6 δέκατα σε κάθε γύρο στο μικρό.
-Στην αρχή του προτελευταίου γύρου προσπερνάω τον μικρό.
-Ένω τον προσπερνάω καθαρότατα ο άμυαλος πιστιρικάς έρχεται και με εμβολίζει
-Γυρνάω να δω what the fuck εγινε.

-Και σε κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζω να παίξω πουστιά να καθυστερήσω να ρίξω το μηχανάκι μου
με αποτέλεσμα να βγάλω το μικρό εκτός πίστας;;;;

-Παρόλο που ούτως η άλλως ΣΤΑΝΤΑΡ είμαι γρηγορότερος και έχω άλλους σχεδον δύο γύρους να χτίσω
διαφορά θα ρισκάρω να σκάσει ο ΜΜ στην πίσω ρόδα μου και να μου γαμήσει τον αισθητήρα του traction
control; Όλοι ξέραμε τι έπαθε ο Πεντρόζα στην Ισπανία από τον ίδιο οδηγό!

stam2
22/04/2015, 15:26
καλά μιλάμε για διαμάντια και μαργαριτάρια :bawl:

Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao:

διακρίνω ένα υπεροπτικό υφάκι...? τι να κάνουμε... υπάρχουν και "οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι" σ' αυτό τον ντουνιά...
προσωπικά, παρά το "ταμπεραμέντο" τους, τους διαβάζω χωρίς να τους προσβάλλω.... αλήθεια, δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι...

έχω διαβάσει διάφορες απόψεις για το συμβάν και μια από αυτές προβάλει τον διαφορετικό τρόπο που στρίβουν yamaha και honda.o MM τετραγωνίζει τη στροφή (point&shoot) και θέλει την rcv όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα πλαγιασμένη για να εκμεταλλεύεται το φρενάρισμα αλλά και την επιτάχυνσή της γι'αυτό και προσπαθεί να τη σηκώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.από την άλλη ο Ρόσσι εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της Μ1 μέσα στη στροφή κι αυτό απαιτεί διαφορετικές γραμμές από τη Honda.προς υπεράσπιση του Ρόσσι και ο Λοένθο την ίδια γραμμή είχε στο συγκεκριμένο κομμάτι της πίστας.

+1 για τα παραπάνω.
αυτά αφορούν το "το γιατί δεν έγειρε είναι άλλη υπόθεση" που γράφω... βοηθάει πολύ αυτό αν το ξαναδει κανείς... https://www.youtube.com/watch?v=W8ATXPkL3pc&feature=player_detailpage#t=119

RaGe_Raptor
22/04/2015, 15:26
Σπύρο μου χαραμίζεσαι. Να σε προσλάβουν στη Dorna ρε φίλαι.

Πάμε λίγο να σοβαρευτώ και να πω την ταπεινή μου γνώμη:

-Ειμαι ο Ρόσσι
-Στο δεύτερο μισό του αγώνα ρίχνω 6 δέκατα σε κάθε γύρο στο μικρό.
-Στην αρχή του προτελευταίου γύρου προσπερνάω τον μικρό.
-Ένω τον προσπερνάω καθαρότατα ο άμυαλος πιστιρικάς έρχεται και με εμβολίζει
-Γυρνάω να δω what the fuck εγινε.

-Και σε κλάσματα δευτερολέπτου αποφασίζω να παίξω πουστιά να καθυστερήσω να ρίξω το μηχανάκι μου
με αποτέλεσμα να βγάλω το μικρό εκτός πίστας;;;;

-Παρόλο που ούτως η άλλως ΣΤΑΝΤΑΡ είμαι γρηγορότερος και έχω άλλους σχεδον δύο γύρους να χτίσω
διαφορά θα ρισκάρω να σκάσει ο ΜΜ στην πίσω ρόδα μου και να μου γαμήσει τον αισθητήρα του traction

μα η Yamaha δεν τον έχει εκτεθειμένο ....:lol:

byron
22/04/2015, 15:35
χαλαρά παιδιά και γω με τον ρόσσι είμαι :lol:

βέβαια, ο μικρός στην 5, θα μπορούσε να πει κανείς οτι κάνει απόπειρα να μπει από την εσωτερική εμβολίζοντάς τον ευγενικά....

ο μικρός τσιμπάει και την πατάει....

Χάνουμε την μπάλα παίδες. Ο ΜΜ παρόλο που τον γουστάρω με 1000, έχει τρελλό θέμα αν τον περάσει κάποιος.
Είτε με τον Lorenzo που τον έστειλε για χόρτα, είτε στην corkscrew, είτε στο qatar που έμεινε πίσω και για να περάσει έσπρωχνε όποιον ήταν μπροστά του, είτε στη Moto2. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και σεληνιάζεται έτσι, αλλά με τον Rossi ήταν απίστευτη μαλακία του. Αν ήθελε να ξαναπεράσει, θα μπορούσε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή (αν μπορούσε). Αυτός μόλις πέρασε ο rossi όρμηξε δυο φορές σε 20 μέτρα... επομένως το να λέμε οτι σήκωσε ο ένας το μηχανάκι πιο γρήγορα, του άνοιξε την γραμμή κλπ, είναι τραλλαλό ανάλυση. Εμαλακίσθει με τα δύο χέρια και τέλος.

Περιθώρια να το ξανακάνει δεν έχει πλέον. Επανάληψη του λάθους,θα σημαίνει πρωτάθλημα :wave2:

byron
22/04/2015, 15:43
αυτά αφορούν το "το γιατί δεν έγειρε είναι άλλη υπόθεση" που γράφω... βοηθάει πολύ αυτό αν το ξαναδει κανείς... https://www.youtube.com/watch?v=W8ATXPkL3pc&feature=player_detailpage#t=119

Βασικά, αυτό που βλέπω, είναι πως ο ΜΜ έπεσε μόλις ο ρόσσι σήκωσε το μηχανάκι. Όσο έστριβαν στην δεξιά, ο ΜΜ ήταν κολλημένος δίπλα του και δεν μπορούσε να το σηκώσει. Μόλις κατάφερε και το σήκωσε για να πλασαριστεί στην αριστερή, η ρόδα του ΜΜ χτύπησε πάνω του. Βλέπω κάτι άλλο?
Επρεπε να παραμείνει υπο δεξιά κλίση για να βγεί και αυτός έξω?

GIOTIS750
22/04/2015, 15:44
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NdOgnxOoZ0o

foogr01:beer:

stam2
22/04/2015, 16:06
Βασικά, αυτό που βλέπω, είναι πως ο ΜΜ έπεσε μόλις ο ρόσσι σήκωσε το μηχανάκι. Όσο έστριβαν στην δεξιά, ο ΜΜ ήταν κολλημένος δίπλα του και δεν μπορούσε να το σηκώσει. Μόλις κατάφερε και το σήκωσε για να πλασαριστεί στην αριστερή, η ρόδα του ΜΜ χτύπησε πάνω του. Βλέπω κάτι άλλο?
Επρεπε να παραμείνει υπο δεξιά κλίση για να βγεί και αυτός έξω?

εγώ πάλι βλέπω δύο διαφορετικές τακτικές.
Ο mm βιάζεται να πλαγιάσει, ο rossi το κρατάει παραπάνω.
Νομίζω ότι σε εκείνη τη στιγμή, ο mm έχει χάσει την ψυχραιμία του διότι δεν περίμενε να του συμβεί αυτό μετά από 20τόσους γύρους, πρέπει να είναι φουλ ένταση και τσαμπουκά να κρατήσει θέση, και το μυαλό κλειδώνει στο ότι πρέπει να κρατήσει τη γραμμή του θεωρώντας ότι και ο άλλος θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο παράλληλα με αυτόν, και προσπαθώντας έτσι να μην ανοιχτεί και ανοίξει διαφορά κάνει αυτόματα κίνηση χωρίς να περιμένει να δει τη γραμμή του άλλου.
γενικότερα το είχα ξαναπει νωρίτερα ότι η διαφορά τους είναι ότι ο mm λόγω ίσως ηλικίας, δεν διαχειρίζεται καλά την ένταση, τα συναισθήματα και κάνει λάθη και μλκίες...
ο rossi πάλι το 'χει τελειοποιήσει...!

cityfly
22/04/2015, 16:07

βλέποντας ξανά και ξανά τη φάση, κάτι εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο

.

.
.

.

.

.
εκεί στο τέλος που πανηγυρίζει φεύγει κάτι σα ζελατίνα από τη μηχανή;

:rotflmao:

GIOTIS750
22/04/2015, 16:11
βλέποντας ξανά και ξανά τη φάση, κάτι εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο

.

.
.

.

.

.
εκεί στο τέλος που πανηγυρίζει φεύγει κάτι σα ζελατίνα από τη μηχανή;

:rotflmao:

:lol: μπα ιδρωτας θα ηταν μπορει και να σπασε τιποτα ομως πανω στην χαρα ετσι οπως το χτυπουσε φιλικα:beer:
asteri to xantho:a39:

GIOTIS750
22/04/2015, 16:13
Ο αγωνας απο το γερμανικο Eurosport .720hd

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YzHQwPnMKSY

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YzHQwPnMKSY

SHOOTER045:beer:

RaGe_Raptor
22/04/2015, 18:15
διακρίνω ένα υπεροπτικό υφάκι...? τι να κάνουμε... υπάρχουν και "οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι" σ' αυτό τον ντουνιά...
προσωπικά, παρά το "ταμπεραμέντο" τους, τους διαβάζω χωρίς να τους προσβάλλω.... αλήθεια, δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι...

+1 για τα παραπάνω.

βέβαια κι έτσι να μην έγινε,εφόσον ο γεράκος είναι μπροστά έχει το δικαίωμα να υπερασπίσει από όποια γραμμή νομίζει αυτός ως καλύτερη, τη θέση του.εκείνη τη στιγμή δεν είναι αυτός που πρέπει να προσέξει μη τυχόν και γίνει καμία στραβή.αυτό το έχει ήδη κάνει στην είσοδο της 5 με ένα καθαρό πέρασμα από την ανοιχτή "πόρτα" που άφησε ο μικρός.το ότι ο γιατρός δεν άφησε καμία "πόρτα" ανοιχτή στο μικρό δεν τον καθιστά ένοχο για επιτηδευμένη σύγκρουση.ακούγεται αστείο....

7Tolis
22/04/2015, 18:20
Δεν ήταν ζελατίνα.Υμένας ήταν. :D

SHOOTER045
22/04/2015, 18:50
Δεν ήταν ζελατίνα.Υμένας ήταν. :D

Σιγά μην ήταν και κωλαντερο..... :smokin:

RaGe_Raptor
22/04/2015, 19:02
.....ΥΓ. Ο Βινιάλες μόνο να μην πλάκωνε στις μπουνιές το μηχανάκι που μου φάνηκε ότι είδα......

όχι δα το πόδι του χτυπούσε...χτυπιόταν δλδ:lol:
έτσι τους θέλω να γυαλίζει το μάτι τους να μη συμβιβάζονται.....

RaGe_Raptor
22/04/2015, 19:11
η κατάσταση με τους κινητήρες ως έχει ως και το wup της Αργεντινής
κανένας κινητήρας του Μαρκ δεν αποσύρθηκε ακόμη...ο κινητήρας των δοκιμαστικών του Ώστιν βρίσκεται στην Ιαπωνία για έλεγχο
η Απρίλια λογικό να έχει χρησιμοποιήσει τόσα μοτέρ με τόση δύναμη που βγάζει...:rotflmao:
334341

spyrakos35
22/04/2015, 19:21
το ότι ο γιατρός δεν άφησε καμία "πόρτα" ανοιχτή στο μικρό δεν τον καθιστά ένοχο για επιτηδευμένη σύγκρουση.ακούγεται αστείο....

όχι βέβαια, κανεις δεν το είπε αυτό

αλλά οτι εσκεμένα κρατησε το μηχανάκι όρθιο για να δυσκολέψει τον μικρό, ναι (και εκεί είναι η πουστίτσα που είπα - όπως το βλέπω εγώ)

τωρα αν ο μικρός το έριξε πάνω στον βάλε, δικό του θέμα....

spyrakos35
22/04/2015, 19:22

σιγά μην περίμενε οτι ο Μαρκεζ θα τον τσουγκρίσει σαν πασχαλινό αυγό

RaGe_Raptor
22/04/2015, 19:24
όχι επίσημα επιβεβαιωμένο αλλά the word is that Ντάνι θα τρέξει στη Χερέθ...

Coyote.V
22/04/2015, 19:24
εγώ πάλι βλέπω δύο διαφορετικές τακτικές.
Ο mm βιάζεται να πλαγιάσει, ο rossi το κρατάει παραπάνω.
Νομίζω ότι σε εκείνη τη στιγμή, ο mm έχει χάσει την ψυχραιμία του διότι δεν περίμενε να του συμβεί αυτό μετά από 20τόσους γύρους, πρέπει να είναι φουλ ένταση και τσαμπουκά να κρατήσει θέση, και το μυαλό κλειδώνει στο ότι πρέπει να κρατήσει τη γραμμή του θεωρώντας ότι και ο άλλος θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο παράλληλα με αυτόν, και προσπαθώντας έτσι να μην ανοιχτεί και ανοίξει διαφορά κάνει αυτόματα κίνηση χωρίς να περιμένει να δει τη γραμμή του άλλου.
γενικότερα το είχα ξαναπει νωρίτερα ότι η διαφορά τους είναι ότι ο mm λόγω ίσως ηλικίας, δεν διαχειρίζεται καλά την ένταση, τα συναισθήματα και κάνει λάθη και μλκίες...
ο rossi πάλι το 'χει τελειοποιήσει...!

Και εγώ ακριβώς το ίδιο βλέπω... ο ΜΜ βιάζεται να το ξαπλώσει για να μπει με περισσότερα στην στροφή ελπίζοντας να τον περάσει από πάνω και ο Ρόσσι το κρατάει όρθιο, προφανώς για να τον αναγκάσει να κόψει για να μην βγει από την στροφή και φυσικά δεν το έκανε για να τον ρίξει. Ο ΜΜ βλέποντας το σκηνικό αποφάσισε αντί να κόψει να προσπαθήσει να στρίψει επάνω του... ΕΛΕΟC !

Hayate
22/04/2015, 19:53
H απολογία του μικρού (http://www.motogp.com/en/news/2015/04/22/marquez-i-have-a-lot-of-lessons-to-learn/174494)

Billymuse
22/04/2015, 20:15
H απολογία του μικρού (http://www.motogp.com/en/news/2015/04/22/marquez-i-have-a-lot-of-lessons-to-learn/174494)

“We are both okay with each other. We are two riders who know how to differentiate between life on and off the track. On track, everyone is looking out for their own interests, so I hope that does not change our relationship.”

:wave2: απλός και σωστός σε όλη τη συνεντεύξη αλλα στο τέλος είναι ολο το ζουμί:beer:

FotisFz1
22/04/2015, 20:18
κατι μου λεει οτι θα του την φυλαει.......

spyrakos35
22/04/2015, 20:19
“We are both okay with each other. We are two riders who know how to differentiate between life on and off the track. On track, everyone is looking out for their own interests, so I hope that does not change our relationship.”

:wave2: απλός και σωστός σε όλη τη συνεντεύξη αλλα στο τέλος είναι ολο το ζουμί:beer:

Δεν ειναι εμμεση παραδοχη αυτο;